KÓDOK HATÉKONY HASZNÁLATA HOGYAN ÉRDEMES HASZNÁLNI A QR KÓDOKAT ÉS HOGYAN NEM? HATÉKONY HONLAPTIPPEK BÓNUSZ E-BOOK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KÓDOK HATÉKONY HASZNÁLATA HOGYAN ÉRDEMES HASZNÁLNI A QR KÓDOKAT ÉS HOGYAN NEM? HATÉKONY HONLAPTIPPEK BÓNUSZ E-BOOK"

Átírás

1 QR KÓDOK HATÉKONY HASZNÁLATA HOGYAN ÉRDEMES HASZNÁLNI A QR KÓDOKAT ÉS HOGYAN NEM? HATÉKONY HONLAPTIPPEK BÓNUSZ E-BOOK

2 A Hatékony HonlapTervezési Rendszer abból az egyszerű tényből indul ki, hogy Önnek mint (leendő) honlaptulajdonosnak sokkal jobb, ha a honlap megrendelésének pillanatában kész honlaptervvel rendelkezik. Hiszen így tudni fogja, hogy mit szeretne megvalósíttatni, a kivitelező cég számára pedig sokkal könnyebb lesz Önnel együtt dolgozni. Ez pedig végső soron azt jelenti, hogy az elkészült honlappal Ön sokkal elégedettebb lesz. A QR KÓDOK HATÉKONY HASZNÁLATA Hogyan érdemes használni a QR kódot (és hogyan nem)? TISZTELT HONLAPTULAJDONOS! AJÁNDÉK EBOOK Egyre több terméken, plakáton, weboldalon jelenik meg egy furcsa, "hangyás négyzet", mint amilyen itt a bal oldalon is látható. Az alábbi ebookból többek között megtudhatja, hogy mi ez, miért terjed és mire jó? Cikkünkben ezekre a kérdésekre keressük a választ, valamint gyakorlati segítséget nyújtunk mind a megfelelő kód elkészítéséhez, mind az alkalmazáshoz.

3 Lécci-lécci, jegyezz meg! Korábban, ha egy offline (interneten kívüli) felületről -például egy termék dobozáról, vagy egy plakátról - szerettük volna az olvasót egy internetes felületre elküldeni, igen nehéz dolgunk volt. Vagy kellett egy nagyon ismert márkanév, amelyet amúgy is meg tud jegyezni a felhasználó (például vagy ha a márkánk nem volt ennyire ismert, akkor kellett egy nagyon kreatív címmel rendelkező kampányoldalt készítenünk (például Mindkét esetben csak reménykedni tudtunk, hogy míg a felhasználó gépközelbe ér, nem felejti el, hogy meg akarta látogatni az oldalunkat, és hogy nem felejtette el a domain nevet, amin elérheti az információt. Arról nem is beszélve, hogy ha mondjuk egy hosszabb című aloldalunkat (www.azenoldalam.hu/kampany/akcios-arak) szerettük volna promótálni, az szinte lehetetlen volt, hiszen szinte biztos, hogy nem jegyezte meg a célcsoport, és annak pedig, hogy éppen internet közelben van, elég kicsi volt az esélye. Híd az intereten kívüli és az internetes világ között Azonban jó hír, hogy 2 tényező együttes hatásának köszönhetően, ma már létezik hatékony megoldás. A két tényező: 1. A fényképezőgéppel eláttott okostelefonok árának csökkenés és így a használatuk elterjedése. 2. A QR kód feltalálása és használatának elterjedése. Kezdjük az elsővel: ma már nagyon baráti áron lehet olyan okostelefont beszerezni, amely rendelkezik fényképezővel, valamint képes az internetre csatlakozni. Az ilyen telefonok elterjedésével egy időben a szolgáltatók is egyre több olyan internet előfizetést vagy csomagot ajánlanak, amelyek kifejezetten arra valók, hogy a mobiltelefon segítségével használjuk az internetet. 1. Az okostelefonok elterjedése 2. A QR kód elterjedése 3. Az offline és online felületek összekapcsolása Olvasson tovább, és tudja meg, hogy mi az a QR kód, és hogyan tudja Ön is hatékonyan használni?

4 Mi az a QR kód (QR code)? A QR kód a már jól ismert vonalkódok, egy módosított változata. Előnye, hogy sokkal könnyebben leolvasható, mint a hagyományos vonalkód, ezért nem kell annyira pontosan illeszteni a leolvasót a vonalkód fölé. Megjelenése jellegzetesen négyzet alakú. Miért QR kód? Neve az angol "quick response code" - gyors válasz kód kifejezés rövidítéséből ered. Eredetileg az autóipar számára fejlesztették ki, használata később az iparágon kívül is népszerűvé vált. Mire lehet használni a QR kódot? Egy honlap tulajdonosa számára a QR kód előnye abban áll, hogy az interneten kívül (offline) elhelyezhet olyan kódokat termékein, marketingkommunikációs anyagain (szórólap, prospektus, termékdoboz, hirdetőtábla stb.), amelyek az olvasót egyetlen gombnyomással tovább irányítják az interneten belüli, online világba. A QR kód felhasználásának van egy szintén nagyon fontos iránya: kombinálva a mobil fizetéssel, egyszerűen és gyorsan bonyolítható fizetési és vásárlási folyamat a mobiltelefonon keresztül. Például: amennyiben Ön aktíválja a mobil fizetést, mint szolgáltatást, úgy például egy olyan közüzemi számlát ki tud fizetni a mobiltelefonjával, amelyen elhelyezték az erre szolgáló QR kódot. A módszer alkalmas weboldalak fizetési folyamatainak gyorsítására is. A webáruházban a fizetéshez érve, feljön egy QR kód, amelyet beolvasva Ön a mobiltelefonján keresztül tud fizetni. További információ: Miért jó a QR kód? Segítségével ki tudja terjeszteni az egyes információk mennyiségét. Például: egy A/5-ös méretű szórólapon nincs hely 3 db A/4-es oldalnyi szöveg olvasható elhelyezésére, de a szórólapon elhelyezett QR kóddal át tudja irányítani az olvasót a weblapja egy aloldalára, ahol további releváns információkat talált a szórólapon elkezdett témával kapcsolatban. Előnye, a hagyományos offline linkkel szemben, hogy itt megoldott az automatikus végrehajtás: nem kell megjegyezni egy oldalcímet, vagy egy rövidített link karaktersorát, hanem automatikusan lehet megnyitni például egy weboldalt. Ehhez a felhasználónak egyszerűen a QR kód felé kell irányítania a mobiltelefonja fényképezőjét és beolvasnia kódot. Ezzel a módszerrel tehát nagyon hatékonyan tudja látogatója figyelmét irányítani, és a megfelelő információkat eljuttatni hozzá.

5 Hogyan működik a QR kód? A felhasználó az (okos)telefonja fényképezőjével lefényképezi egy előre telepített szoftverrel a QR kódot, és a telefon automatikusan megnyitja, például a weboldalunkat. Az okostelefon fényképezőjét egy megfelelő (ingyenes) alkalmazással alkalmassá lehet tenni a QR kód olvasására, és azt beolvasva, meg tud nyitni például egy weblapot a telefon. Így gyakorlatilag a honlapunkra mutató linket tudunk elhelyezni a fizikai világban is. Ingyenesen előállítható QR kódok A QR kódot, amelyet használni szeretne, már számos weboldalon ingyen is le tudja generálni. Például ezen az oldalon is: A kódot kép formátumban tudja lementeni, és elhelyezni egy terméken. KATTINTSON A KÉPRE ÉS TEKINTSE MEG A VIDEÓT A QR KÓD GENERÁLÁSRÓL! Ha valamiért nem működik a link másolja be böngészőjébe az alábbi hivatkozást: QR kód olvasó program a mobiltelefonra A legegyszerűbb módszer, ha mobiltelefonjáról meglátogatja a következő oldalt: Az oldal meglátogatásakor automatikusan felismeri az Ön telefonjának típusát és elindítja a QR kódol olvasó telepítését. Ezek után az alkalmazások között megtalálja az i-nigma reader programot, és ezt elindítva a QR kód felé kell tartani a telefont, mintha le akarná fényképezni, és a program automatikusan felismeri a QR kódot.

6 Milyen típusú QR kódokat érdemes használni? A QR kódoknak számos fajtája létezik, üzleti szempontból az alábbiakat javasoljuk használni: Link: a QR kódot beolvasva egy weboldal nyílik meg, például egy termékoldal, ahol az adott termékünkről bővebb információkat helyeztünk el. a QR kódot beolvasva a felhasználó készüléke egy üzenetet ír (címzett, tárgy, szöveg kitöltve), például egy automatikusan legenerált érdeklődő t az ügyfélszolgálatunkra. Ezzel egyúttal a felhasználó címét is megszereztük, hiszen ő kapcsolatba lép velünk. Sms: a felhasználó egy automatikusan generált sms-t küld nekünk, vagy egy előre megadott számra, például egy nyereményakcióra regisztrál. Névjegy: a kódot beolvasva, a felhasználó elmenti készülékére elérhetőségeinket, elektronikus névjegy formátumban. Néhány ötlet a QR kód hatékony használatára Pizzásdobozon prémium pizza hirdetésére. Kiállított tárgyak mellett, bővebb leírás megjelenítésére. CD/DVD tokon ízelítő weboldal megjelnítésére. Fodrászüzlet/fogorvos kirakatában, ablakában a bejelentkezési telefonszám megjelenítésére. Nyereményakcióra, játékra: a promóciós oldal, vagy a megfejtést tartalmazó szöveg egy QR kód leolvasásával érhető el. Műszaki termék dobozán, kiterjesztett garanciát hirdető aloldal címének megjelenítése. Hogyan ne használja a QR kódot? Mint minden eszköz a marketingben, a QR kód is akkor hatékony, ha arra használja, amire való. Gyakran látni, hogy ben, weboldalon használnak aloldalra mutató QR kódot, pedig egy hagyományos linkre kattintás sokkal célszerűbb lenne ilyen helyen. Gondoljon bele, hogy melyik az egyszerűbb: egyetelen kattintással rákattintani a linkre és megnyitni egy oldalt, vagy megnyitni az t, elővenni a mobiltelefont és beolvasni a QR kódot? Offlineból az onlineba: A QR kód tehát alapvetően arra való, hogy az interneten kívüli világban elhelyezzen linkeket, melyek az internetes világra mutatnak. Biztos, hogy az Ön célcsoportja használja? A kódhoz szükséges technikai megoldások miatt érdemes végiggondolni, hogy az Ön célcsoportja vajon ezt az eszközt fogja-e használni. Például egy nyugdíjasoknak szóló utazási akciót, nem valószínű, hogy kizárólag a QR kód felhasználásával hirdetni túl célszerű (legalábbis egyenlőre).

7 +1 tipp a QR kód használatára Érdemes elhelyezni a céges névjegyen is egy QR kódot, amely elvisz a honlap egy fontos aloldalára, vagy elmenti a telefonba az elektronikus névjegyet az eléhetőségekkel. Így a névjegy gyakorlatilag a honlapunk offline meghosszabbításaként működik, sokkal több információt tudunk megosztani a termékről és mindez gyakorlatilag 5 perc alatt elkészíthető egy ingyenes QR kód készítő alkalmazással. ÖSSZEFOGLALÓ Gondolja végig, hogy az Ön célcsoportja használ-e okostelefont. Gondolja végig, hogy milyen interneten kívüli felületeken tudná használni a QR kódot, mint eszközt. (levélpapír, boríték, számla, prospektus, molinó, cégtábla, névjegy stb.) Gondolja végig, hogy az egyes felületeken melyik típusú QR kód lenne a leghasznosabb a felhasználó számára. (névjegy, link, sms stb.) Link esetén gondolja végig, hogy honlapja mely aloldalát érdemes az adott felületen belinkelnie. Használja a QR kódot eladásösztönző eszközként! Ha elkészült a tervekkel, gyártsa le a QR kódokat, ellenőrizze a működésüket, és intézkedjen a megvalósíásról. (grafikus, nyomda stb.) Ahol lehetősége van rá a QR kód mellett egy-két mondatban magyarázza meg, hogy mire való, és hogy honnan tud a felhasználó a használathoz szükséges ingyenes alkalmazást letölteni. Használja minél kreatívabban az eszközt, tesztelje és mérje a hatásfokát! Ön mire és hogyan tudja használni a QR kódot a marketingjében? Hatékony megvalósítást! Hatékony HonlapTervezés Ügyfélszolgálat JOGI NYILATKOZAT: Market-ing Zsiráf Kft weboldalain és írásos anyagaimban megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás, vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. Market-ing Zsiráf Kft. ellenőrzi és aktualizálja a weboldalain és írásos anyagaiban található információkat és minden ésszerű intézkedést megtesz az információk pontosságának biztosítása érdekében, de nem vállal semmilyen felelősséget vagy szavatosságot az információk pontosságáért és teljességéért. Market-ing Zsiráf Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak és írásos anyagok használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. Market-ing Zsiráf Kft. weboldalainak és írásos anyagainak tartalma és struktúrája szerzői jogvédelem alatt áll. Az információk és adatok, különös tekintettel a szöveg, szövegrészletek, képek és grafikák bármilyen formában történő felhasználáshoz Market-ing Zsiráf Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges. MINDEN JOG FENNTARTVA!

8 Mi az a Hatékony HonlapTervezési Rendszer? Egy olyan honlaptervezési stratégia, amely 10 év tapasztalata és kísérletezés eredménye: komplett honlaptervezési és menedzselési módszertan, mintegy 200 oldalas szakmai kézikönyvbe sűrítve. A kiadvány munkafüzettel és videó mellékletekkel együttesen nyújt gyakorlati segítséget (nem programozási szempontból) egy weboldal marketing tervezéséhez és a megvalósítási munkák menedzseléséhez, az ötlettől a kész honlapig. Mit nyer vele, ha Ön is alkalmazza a Hatékony HonlapTervezési Rendszert? Biztos lehet benne, hogy jól végiggondolt, üzletileg is életképes weboldalt készíttet magának. Biztos lehet benne, hogy minden olyan részletet számításba vett, amely fontos az eredményesen működő honlap elkészítéséhez. Sokkal magabiztosabban fogja tudni az árajánlatok közül melyiket fogadja el, hiszen tisztában lesz vele, hogy mi szolgálja az Ön céljait a megvalósításban. A választáskor, az áron kívül számos más szempontot is figyelembe fog tudni venni. A megvalósítást magabiztosan fogja tudni menedzselni. Az apró részletekkel (melyek a sikert garantálják) is pontosan tisztában lesz. Nem kell ad hoc módon döntéseket hoznia fontos kérdésekben, így elkerülheti a felesleges stresszt. A honlap tervezése nem nyűg, hanem öröm lesz.

9 Kinek és hogyan segíthet a HHTR? Cégtulajdonosoknak, weboldal tulajdonosoknak: akár meglévő weboldala ráncfelvarrását tervezi, akár új oldalt készíttet magának, a HHTR segít Önnek a koncepció gyors és egyszerű kialakításában. Marketingeseknek, online marketingeseknek: Önre bízta főnöke a cég új honlapjának megtervezését? Nyűgözze le, és álljon elő egy profi honlaptervvel, majd arassa le az elismerő dícséreteket! Honlapkészítő és fejlesztő cégek részére: úgy érzi ügyfelei nem tudják mit akarnak, nem tudják hogyan kellene felkészülniük egy profi honlap megrendeléséhez, és csak nyűgnek tekintik a honlapkészítést? A komplett HHTR program gyakorlatorientált, könnyen érthető, nem feltételez technikai előképzettséget, és rengeteg példát vonultat fel, hogy Ön gyorsan alkalmazni tudja a leírt módszereket! A Hatékony HonlapTervezési Rendszerben mindent egy helyen megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy Ön sikerre vigye az új honlap elkészítését vagy a meglévő átalakítását! Ismertesse meg velük a Hatékony HonlapTervezési Rendszert, hogy Önnek is profi ügyfelei legyenek, akik tudják mit akarnak és azt érthető formában közölni tudják Önnel! Kinek nem segíthet a HHTR? Amennyiben Önnek már van kész weboldala és sem most, sem a jövőben nem akar rajta változtatni, valamint soha nem szeretne új, vagy másik honlapot készíttetni, ha Ön úgy gondolja, hogy honlapja maximum egy-két oldalból fog állni és maximum egy-két A/4-es oldalnyi szöveget fog rá feltölteni, úgy a Hatékony HonlapTervezési Rendszer valószínűleg nem Önnek való.

10 Mit tartalmaz a Hatékony HonlapTervezési Rendszer? 1. Teljes tananyag pdf formátumban, több, mint 200 oldalon: jól felépített, gyakorlatias anyag, azonnal használható példákkal. 2. Munkafüzet pdf formátumban nyomtatáshoz, és doc formátumban, több, mint 50 oldalon, mely párhuzamosan halad a tananyaggal. 3. Áttekintő ellenőrzőlista pdf formátumban, hogy mindig szem előtt legyen az összkép Üdvözlő videó mp4 formátumban, mely bemutatja, hogy hogyan használja a teljes tananyagot. +BÓNUSZ! 12+4 db segédvideó mp4, wmv formátumban, melyek a tanagyagban leírtakat mutatják be a gyakorlatban, valós példákon keresztül. +BÓNUSZ! 12 db mellékelt fájl doc, xls, pdf formátumokban, hogy Ön időt takarítson meg, és azonnal indulhasson a megvalósítás! 7. +BÓNUSZ! Kivitelezői szerződésminta doc formátumban, mely tartalmazza a kritikus pontokat.

11 10érv a Hatékony HonlapTervezési Rendszer mellett 01. GYAKORLATORIENTÁLT Rendkívül gyakorlatorientált, mivel a munkafüzet lépésről-lépésre segíti a a honlaptervezését és a megvalósítást. 02. VASKOS TUDÁSANYAG Tartalmazza a megfelelő háttérinformációkat is, hiszen maga az anyag több, mint 200 oldal. 03. IDŐTAKARÉKOS Nagyon sok időt megtakarít, mivel a bónusz mellékletek azonnal használhatóak, nem kell Önnek elkészíteni őket. 04. MULTIMÉDIÁS Sokoldalú, hiszen a tananyag videó formátumú segítséget is tartalmaz. 05. BIZTONSÁGOS MEGVALÓSÍTÁS Segít biztonságosan megállapodni a honlap kivitelezőjével, hiszen egy részletes kivitelezői szerződésmintát is tartalmaz. 06. ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ Praktikus, hiszen bármikor elővehető és újraolvasható, újranézhető. 07. HATÉKONY Rendkívül koncentráltan tartalmazza a tudást, hiszen 10 év tapasztalata van belesűrítve GYORS MEGTÉRÜLÉS Gyorsan megtérülő befektetés, mivel egyetlen elkövetett hiba a honlaptervezés során, nagyobb kárt okoz mint a HHTR ára. JÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY Nagyon kedvező az ár/érték aránya, hiszen az ajándék bónuszokon kívül, most bevezető kedvezménnyel vehető meg. 10. VÁSÁRLÓBARÁT A kedvezmények kombinálhatóak, és így bankkártyás fizetési kedvezménnyel kevesebb, mint napi 124 Ft+ÁFA-ért szerezheti meg a HHTR-t.

12 Mi garantálja, hogy a Hatékony HonlapTervezési Rendszer (HHTR) segít Önnek? Az anyag fejlesztésébe honlapkészítő cég munkatársait is bevontuk, és az anyag végleges formáját gyakorlati tesztelés során nyerte el, így biztosítva, hogy valóban könnyen alkalmazható segítség legyen az Ön számára is. Mennyibe kerül? A teljes Hatékony HonlapTervezési Rendszer BEVEZETŐ alapára most: Ft helyett Ft + Áfa (Bruttó: Ft). A teljes anyag összességében több mint 50 órányi szakkonzultáció anyagát öleli fel, ami azt jelenti, hogy kevesebb, mint 980 Ft+Áfa óradíjért juthat hozzá a rendszerezett tudáshoz. Ne feledje, ennél sokkal többet veszíthet, ha kihagyja a tervezés lépését! További információ és kedvezmények: Ízelítő Nem kell igent mondania, elég egy talánt! Lapozzon bele, vagy hallgasson bele az ingyenes mintákba! Látogasson el most a oldalra, és szerezze meg a díjmentes ízelítőket! Hogyan rendelheti meg? Látogasson el a oldalra, ahol azonnal leadhatja megrendelését. Viszonteladói program Tetszett a Hatékony HonlapTervezési Rendszer és másnak is ajánlaná? Vegye fel velünk a kapcsolatot és díjazzuk ajánlását: szerezzen extra profitot! (A jelentkezés semmilyen kötelezettséggel nem jár.) JOGI NYILATKOZAT: Market-ing Zsiráf Kft weboldalain és írásos anyagaimban megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás, vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. Market-ing Zsiráf Kft. ellenőrzi és aktualizálja a weboldalain és írásos anyagaiban található információkat és minden ésszerű intézkedést megtesz az információk pontosságának biztosítása érdekében, de nem vállal semmilyen felelősséget vagy szavatosságot az információk pontosságáért és teljességéért. Market-ing Zsiráf Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak és írásos anyagok használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. Market-ing Zsiráf Kft. weboldalainak és írásos anyagainak tartalma és struktúrája szerzői jogvédelem alatt áll. Az információk és adatok, különös tekintettel a szöveg, szövegrészletek, képek és grafikák bármilyen formában történő felhasználáshoz Market-ing Zsiráf Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges. MINDEN JOG FENNTARTVA!

TARTALOM ELSŐ RÉSZ: HATÁROZZA MEG A CÉLT! I. START: HASZNOS TUDNIVALÓK II. FONTOS ALAPELVEK III. AZ OLDAL CÉLJÁNAK MEGHATÁROZÁSA

TARTALOM ELSŐ RÉSZ: HATÁROZZA MEG A CÉLT! I. START: HASZNOS TUDNIVALÓK II. FONTOS ALAPELVEK III. AZ OLDAL CÉLJÁNAK MEGHATÁROZÁSA TARTALOM ELSŐ RÉSZ: HATÁROZZA MEG A CÉLT! I. START: HASZNOS TUDNIVALÓK 1. Kiknek szól a Hatékony HonlapTervezési Rendszer?[HHTR] 10 2. Ki vagyok én, és hogyan született meg a Hatékony HonlapTervezési Rendszer

Részletesebben

ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA

ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA Üzleti ügyfelek számára A Magyar Telekom által elektronikus formában tárolt, mobil szolgáltatásra vonatkozó előfizetői

Részletesebben

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató 1 Tartalomjegyzék Alapvető tudnivalók...3 Használatba vétel előtt megadandó és ellenőrizendő adatok...3 Alanyi adómentes vállalkozás esetén...3 Számla

Részletesebben

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket?

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Gergely Gábor online marketing tréner Simon László részére Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Itt a megoldás ami... egyszerűen használható,

Részletesebben

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012 Beküldendő e-mailen, postai úton, vagy faxon! Kiállítás megnevezése: Pavilon/Standszám: Ügyintéző: Elérhetősége: Kiállító neve: MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 01 Megrendeljük az alábbi szolgáltatásokat:

Részletesebben

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés Felhasználói Dokumentáció 2014.01.08. Tartalomjegyzék Tájékoztató a PayU Mobil fizetési módról... 3 Az alkalmazás aktiválása... 3 Bankkártya regisztráció folyamata...

Részletesebben

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás A FRING egy olyan alkalmazás, aminek segítségével hívásokat tud kezdeményezni a FONIO, az internet telefon szolgáltatást felhasználva. Igen költségkímélő,

Részletesebben

Általános tájékoztató szolgáltatások megrendeléséhez

Általános tájékoztató szolgáltatások megrendeléséhez Rólunk A dinamikusan fejlődő digitális könyvpiac egyre növekvő kulturális és gazdasági jelentősségre tesz szert. Az Egora Kiadó Kft. fő célkitűzése, hogy a hazai ügyfelek számára hatékony és elérhető megoldásokat

Részletesebben

epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás

epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás Verzió: 2.0.1 Oldal: 1 / 12 Tartalomjegyzék I. Bevezetés 3 II. Az epos MOBIL egyenleg feltöltés lépései 4 III. ÁFÁ-s számla igénylés 9 IV. Ügyfélszolgálat

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN Jelszó igénylés E-mail cím változtatás Jelentkezési lap nyomtatás Kosár küldése e-mailben Kosár ajánlása linkkel (FLP360 weboldalra való beillesztés) Meghívó küldése NDP és

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

Általános médiaajánlat 2011

Általános médiaajánlat 2011 Általános médiaajánlat 2011 Tartalom I. Bemutatkozás II. Látogatottság és demográfia III. Megjelenési felületek IV. Hirdetési árak I. Bemutatkozás Bemutatkozás A Bookline.hu Nyrt. Magyarország legnagyobb

Részletesebben

Általános média ajánlat

Általános média ajánlat Általános média ajánlat 2010 Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat!

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat! Honlapkészítés egyszerűen Tegyük tisztába a dolgokat! Az Internet beépült a mindennapjainkba A technikai fejlődésnek és a szélessávú Internet elterjedésének köszönhetően ma már weboldalak milliárdjai között

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

Mindenkilapja.hu médiaajánlat

Mindenkilapja.hu médiaajánlat Mindenkilapja.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Mindenkilapja.hu bemutatkozás 3 A Mindenkilapja.hu tartalmi elemei 4 A Mindenkilapja.hu strukturális felépítése

Részletesebben

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT A WikiTech közösségi technológiai és innovációs online magazin a szlogen köré csoportosítva ír olyan témákról, melyek az átlagember napi tech és kütyü információs igényét kielégítik. Nem tesztel hűtőventillátorokat,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Diego-modul.hu Általános Szerződési Feltételek Dabas, 2014. augusztus 6. 1 Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar

Részletesebben

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás)

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) Verzió: 2.1.0 Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. epos - MOBIL egyenleg feltöltés... 4 2.1. Az epos MOBIL egyenleg

Részletesebben

NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései

NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 operációs rendszeren 1(8) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3.

Részletesebben

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Ötlet Mit? (pl. online tortarendelés) Miért lesz más/jobb, mint a hasonló oldalak? (pl. egy grafikus felületen mindenki saját maga tervezheti

Részletesebben

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24.

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. Bátor Tábor Alapítvány Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. 1 1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI: A szolgáltató neve: Bátor Tábor Alapítvány A szolgáltató székhelye: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 46-48.

Részletesebben

MetaTrader 4 Kézikönyv

MetaTrader 4 Kézikönyv MetaTrader 4 Kézikönyv A MetaTrader egy rugalmas kereskedő felület forex és CFD kereskedéshez. A MetaTrader a legfontosabb termékünk, mivel használata egyszerű, de a kereskedési tapasztalat fokozása érdekében

Részletesebben

A Kuponcenter.hu ajánlatai. Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére?

A Kuponcenter.hu ajánlatai. Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére? KUPONCENTER 2 A Kuponcenter.hu ajánlatai Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére? 3 Tisztelt leendő ügyfelünk! Ez a tájékoztató anyag azért készült, hogy Ön is átfogó

Részletesebben

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére Közösségi marketing csomag hotelek, panziók, apartmanok részére 1. A Közösségi marketing hotelek részére tartalma és célja Ezt a programcsomagot azoknak a hoteleknek, panzióknak, apartmanoknak hoztuk létre,

Részletesebben

Symbian Nokia. A Symbian gyártója és a Nokia szabad forráskódúvá tette a Symbiant, így szabadon fejleszthetőek az applikációk a szoftverre.

Symbian Nokia. A Symbian gyártója és a Nokia szabad forráskódúvá tette a Symbiant, így szabadon fejleszthetőek az applikációk a szoftverre. Symbian Nokia Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Nokia szolgáltatások, alkalmazások Nokia smartphone-okhoz: Az ovi.com Nokia okostelefonokhoz felépített, háttérszolgáltatást

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

termékismertető www.primerate.hu

termékismertető www.primerate.hu Easy Mailing termékismertető Mi is az az Easy Mailing? Az Easy Mailing egy egyedülálló és hatékony direktmarketing-kommunikációs eszköz. Lényege, hogy egy A/3-as perszonalizált (név, cím, vevőre szabott

Részletesebben

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés v 1.1 1. Szolgáltatásaink Adatok feltöltése és elemzése A Tacho-X rendszer képes a digitális, valamint analóg tachográfból korongokból származó adatokat beolvasni, és elemezni azokat. Az beolvasott adatokat,

Részletesebben

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal.

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Hogyan építsünk, szegmentáljuk és növeljünk adatbázist? Miért szükséges

Részletesebben

Bemutatkozik a. Start Up Guide. program

Bemutatkozik a. Start Up Guide. program Bemutatkozik a Start Up Guide program Start Up Guide program Üzleti, vállalkozás működtetési és fejlesztési tanácsok mikro- és kisvállalkozók számára Branded content felület a mikro- és kisvállalkozókat

Részletesebben

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ Kedves Látogató! Jelen tájékoztatóban összefoglaljuk a Tisztaszoftver Program keretén belül az arra jogosultak számára ingyenesen

Részletesebben

2009. A rendszer képes USB vagy Compact-Flash eszközökről is elindulni így akár egy beágyazott smart eszköz is lehet.

2009. A rendszer képes USB vagy Compact-Flash eszközökről is elindulni így akár egy beágyazott smart eszköz is lehet. blackpanther Custom 2009. Tisztelt Cégvezető Úr/Hölgy! A blackpanther Custom egy olyan technológiai megoldás a sokoldalú blackpanther-től, ami lehetővé teszi, hogy partnereink igényeik, illetve a vásárlóik

Részletesebben

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe Vajda Éva Bevezetés a keresőmarketingbe Alapfogalmak Fizetett hivatkozások - hirdetés Organikus találatok - ki kell "érdemelni" jó honlappal Organikus vs fizetett hivatkozás Organikus - keresőoptimalizálás

Részletesebben

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY 2014 nyár Magyarország Március 15 május 15 Stratégia Márka erősítése + Végfelhasználói promóciók Tudatosság a választás során, a végfelhasználói kampány terjesztése + A

Részletesebben

MetaTrader 5 Kézikönyv

MetaTrader 5 Kézikönyv MetaTrader 5 Kézikönyv A MetaTrader egy rugalmas kereskedő felület forex és CFD kereskedéshez. A MetaTrader a legfontosabb termékünk, mivel használata egyszerű, de a kereskedési tapasztalata fokozása érdekében

Részletesebben

Weboldal sablon tájékoztató

Weboldal sablon tájékoztató I N F O 4 B T. 2 0 8 3 S O L Y M Á R, T E R S T Y Á N S Z K Y U. 4 7 / A W E B : W W W. 4 B R A I N Z. H U E - M A I L : I N F O @ 4 B R A I N Z. H U T E L. : + 3 6-2 0-2 1 4-7 2 2 3, F A X : + 3 6-2 6-3

Részletesebben

Módszerek és szoftverek

Módszerek és szoftverek Az automatizált online DM rendszerek létrehozásának meglepő titkai 2 Miről lesz ma szó? 1) Honnan jönnek az ötletek? 2) A tervezés szerepe 3) A dokumentálás szerepe 4) Mit és hogyan kell megtervezned?

Részletesebben

Vendégváró csomag használati tippek

Vendégváró csomag használati tippek Vendégváró csomag használati tippek Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel köszöntjük a Telekom Vendégváró csomag előfizetői között! Kérjük, szánjon néhány percet kiadványunkra, melyben hasznos tippeket adunk Önnek

Részletesebben

Hibridlevél Gyors útmutató

Hibridlevél Gyors útmutató Hibridlevél Gyors útmutató Ver: 2014.07.14. 1 / 14 Tartalomjegyzék 1. Dokumentum beküldése... 3 1.1. Dokumentum beküldése virtuális nyomtató segítségével... 3 1.2. Dokumentum feltöltése webes felületen...

Részletesebben

2009.11.20. Weboldalkészítés sablonok segítségével Nyitrai Erika. Miről lesz szó? WEBOLDALKÉSZÍTÉS SABLONOK SEGÍTSÉGÉVEL. Saját honlapot szeretnék

2009.11.20. Weboldalkészítés sablonok segítségével Nyitrai Erika. Miről lesz szó? WEBOLDALKÉSZÍTÉS SABLONOK SEGÍTSÉGÉVEL. Saját honlapot szeretnék Miről lesz szó? ELTE IK Algoritmusok és Alkalmazásaik Tanszék WEBOLDALKÉSZÍTÉS SABLONOK SEGÍTSÉGÉVEL Mit tehetek, ha szeretnék egy saját honlapot vagy blogot? Mik a főbb problémák? Milyen megoldások születhetnek?

Részletesebben

Általános médiaajánlat. Egyedi ajánlatkérés: sales@cemp.hu Érvényes 2009. okt. 1-től visszavonásig.

Általános médiaajánlat. Egyedi ajánlatkérés: sales@cemp.hu Érvényes 2009. okt. 1-től visszavonásig. Általános médiaajánlat Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

! AKCIÓ. Szakdolgozat. info@hofmakonyvkoteszet.hu. HOFMA Könyvkötészet. HOFMA Könyvkötészet AJÁNDÉKBA! 1700 / db 12 Ft / oldal 90 Ft / oldal

! AKCIÓ. Szakdolgozat. info@hofmakonyvkoteszet.hu. HOFMA Könyvkötészet. HOFMA Könyvkötészet AJÁNDÉKBA! 1700 / db 12 Ft / oldal 90 Ft / oldal Szakdolgozat csomag: Tételszám: helyben nyomtato 1-4 db 1700 Ft / db 1-4 db 5-10 db 1500 Ft / db 6-10 db 11 db-tól 1300 Ft / db 11 db-tól A/3 szakdolgozat: 3000 Ft/db Szakdolgozatba kötö ira artó zseb:

Részletesebben

Live Info Network. egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon

Live Info Network. egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon Live Info Network egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon cégadatok A Live Info 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy különböző eseményekről szolgáltasson élő közvetítést és online videókat.

Részletesebben

MÉRY Android Alkalmazás

MÉRY Android Alkalmazás MÉRY Android Alkalmazás Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2014.06.12 Oldal: 1 / 7 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MÉRY Android alkalmazás 3 1.2. A MÉRY Android alkalmazás funkciói

Részletesebben

Kétcsatornás autentikáció

Kétcsatornás autentikáció Kétcsatornás autentikáció Az internet banking rendszerek biztonságának aktuális kérdései Gyimesi István, fejlesztési vezető, Cardinal Kft. Az előző részek tartalmából... E-Banking Summit 2012, Cardinal

Részletesebben

BENNOVUM KFT. 1087 Budapest Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 Web: www.herbahaz.hu

BENNOVUM KFT. 1087 Budapest Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 Web: www.herbahaz.hu BENNOVUM KFT. 1087 Budapest Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 Web: www.herbahaz.hu PLAKÁTHELYEK A BEJÁRATNÁL Budapesti áruházunk bejáratánál elhelyezett médiafelületek előnye,

Részletesebben

A Szoftvert a Start menü Programok QGSM7 mappából lehet elindítani.

A Szoftvert a Start menü Programok QGSM7 mappából lehet elindítani. Telepítés A programot a letöltött telepítőprogrammal lehet telepíteni. A telepítést a mappában lévő setup.exe fájlra kattintva lehet elindítani. A telepítő a meglévő QGSM7 szoftver adatbázisát törli. Ezután

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztató az átállásról

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztató az átállásról OTP BANK NYRT. Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztató az átállásról Bankunk ügyfeleink folytonos szoftverhasználatát biztosító szempont alapján úgy döntött, hogy az új verziót (6.01-01) most nem a megszokott

Részletesebben

Célcsoport-orientált online tervezés hatékonyság az online kommunikációban

Célcsoport-orientált online tervezés hatékonyság az online kommunikációban VI. Építő Marketing Szeminárium 2014. november 13. Célcsoport-orientált online tervezés hatékonyság az online kommunikációban Rajki Diána, Build-Communication Kft. ügyvezető igazgató Online marketing tervezése

Részletesebben

Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése

Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése Adobe Reader beállítása és használata a hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzéséhez A dokumentáció szabadon tovább terjeszthető, a legfrissebb

Részletesebben

Számlaközpont Gazdaságfejlesztő Iroda Kft.

Számlaközpont Gazdaságfejlesztő Iroda Kft. Számlaközpont Gazdaságfejlesztő Iroda Kft. Az elektronikus számlázás terjedésével párhuzamosan egyre többen igénylik, hogy beérkező és kimenő e-számláikat a papíralapú számlákhoz hasonlóan egy helyen,

Részletesebben

avagy hogyan tegyünk szert jövedelemre az interneten egy 1 oldalas weblappal mindenféle technikai tudás nélkül

avagy hogyan tegyünk szert jövedelemre az interneten egy 1 oldalas weblappal mindenféle technikai tudás nélkül Pénzkeresés az interneten teljesen kezdőként 1 Pénzkeresés az interneten teljesen kezdőként avagy hogyan tegyünk szert jövedelemre az interneten egy 1 oldalas weblappal mindenféle technikai tudás nélkül

Részletesebben

sportxmedia.com SXM-Network Kft. Budapest médiaajánlat

sportxmedia.com SXM-Network Kft. Budapest médiaajánlat Tartalom 1. Sportxmédia - NB1.HU bemutatkozás 2. Az NB1.HU tartalmi elemei 3. Az NB1.HU strukturális felépítése 4. Látogatottsági és demográfiai adatok 5. Hirdetési formátumok 6. Hirdetési helyek az NB1.HU-n

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A jelen adatvédelmi nyilatkozat (Nyilatkozat) tartalmazza a Pásztor Tamás (2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin u. 1., Adószám: HU60739276) (Üzemeltető) által üzemeltetett, az első pontban

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATOK ÉS KISTÉRSÉGI TÁRSULÁSOK RÉSZÉRE

ÖNKORMÁNYZATOK ÉS KISTÉRSÉGI TÁRSULÁSOK RÉSZÉRE Helyi önkormányzatok és Többcélú Kistérségi Társulások normatív hozzájárulásainak és normatív, kötött felhasználású támogatásainak igénylési rendszere 2008. évre FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ÖNKORMÁNYZATOK ÉS

Részletesebben

Kalauz.hu médiaajánlat

Kalauz.hu médiaajánlat Kalauz.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Kalauz.hu bemutatkozás 3 A Kalauz.hu tartalmi elemei 4 A Kalauz.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt)

Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt) FOTÓ ÁRLISTA Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt) 1. Kültéri fotózás 2. Beltéri fotózás műteremben Több szabadtéri helyszín Műtermi fotózás 100 darab fotó Több beállítással 10 fotó retusálva 50 db

Részletesebben

Okostelefonok az idősek szolgálatában. Sulyok Tamás

Okostelefonok az idősek szolgálatában. Sulyok Tamás Okostelefonok az idősek szolgálatában Sulyok Tamás MIRŐL SZÓL AZ ELŐADÁS? Az okostelefonokról általában A telefonokban elérhető alkalmazásokról alapvető alkalmazások gyakran használt alkalmazások speciális

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezető partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

-közösségi oldal készítése, működtetése MEGTÉRÜLŐ KOMMUNIKÁCIÓS ÉS DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK

-közösségi oldal készítése, működtetése MEGTÉRÜLŐ KOMMUNIKÁCIÓS ÉS DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK Hatékony egészségügyi honlap és -közösségi oldal készítése, működtetése A hatékony weboldal Működő közösségi média és PR megoldások Az optimális média mix Felépítése az üzleti célok elérését szolgálja,

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára

Tanúsítvány feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára Tanúsítvány feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára Windows XP, Vista, Windows 7 és Windows 8 operációs rendszeren 1(6) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető...

Részletesebben

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül

Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül www.helpynet.com Kérdésed van? Írj nekünk! info@helpynet.com Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül Apple ID ahhoz szükséges, hogy bármilyen Apple készülékre appokat tudjunk letölteni, ez tulajdonképpen

Részletesebben

Mediajogfigyelo.hu médiaajánlat

Mediajogfigyelo.hu médiaajánlat Mediajogfigyelo.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Mediajogfigyelo.hu bemutatkozás 3 A mediajogfigyelo.hu tartalmi elemei 4 A mediajogfigyelo.hu strukturális

Részletesebben

Készenléti Mentők Kft. H-2120 Dunakeszi, Frangepán utca 15. Tel/Fax.: +36-27/392-212 www.keszenletimentok.hu keszenletimento@invitel.

Készenléti Mentők Kft. H-2120 Dunakeszi, Frangepán utca 15. Tel/Fax.: +36-27/392-212 www.keszenletimentok.hu keszenletimento@invitel. Szeretteink védelmét életünk egyik legfontosabb feladatának érezzük. A folytonos aggodalmon nem segíthetünk, hiszen az soha nem múlik el, azonban ezzel az Életkártyával biztosíthatjuk azt, hogy bármilyen

Részletesebben

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Telefonos ügyfélszolgálat Internetes ügyfélszolgálat E-számla, e-fizetés Csoportos beszedési megbízás Tartalom 01 Telefonos ügyfélszolgálat

Részletesebben

office@promoboard.hu / +36 20 9363 799 / www.promoboard.hu

office@promoboard.hu / +36 20 9363 799 / www.promoboard.hu rólunk http://www.youtube.com/watch?v=5bql0pndm0a http://www.youtube.com/watch?v=ogqf6pckwua A promoboard egy nagyméretű, 2 oldalas mozgó reklámfelület. Rendkívül mobil eszköz, amely közvetlen, direkt

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2013.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) Adószám: 12397202-2-42 Cégjegyzékszám: 01-09-7079 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást

Részletesebben

Általános e-mail fiók beállítási útmutató

Általános e-mail fiók beállítási útmutató Általános e-mail fiók beállítási útmutató Ennek az összeállításnak az a célja, hogy segítséget nyújtsunk azon Ügyfeleink számára, akik az IntroWeb Kft. által nyújtott e-mail szolgáltatáshoz be szeretnék

Részletesebben

Internet alkamazások Készítette: Methos L. Müller Készült: 2010

Internet alkamazások Készítette: Methos L. Müller Készült: 2010 Internet alkamazások Készítette: Methos L. Müller Készült: 2010 Tartalomjegyzék - Tartalomkezelő rendszerek Miért jó a CMS alapú website? CMS rendszerek - Mi szükséges ezen CMS-ekhez? - Információ építészet

Részletesebben

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számlázás E-Archiválás E-Hitelesítés RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft. Kinek ajánljuk az E-Számla Szerver megoldást? Az E-Számla Szerver megoldást

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 3 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért. Készülékfüggetlen megjelnítés. Szeretne a Google találati lista elején állni?

Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért. Készülékfüggetlen megjelnítés. Szeretne a Google találati lista elején állni? Szolgáltatásaink Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért Készülékfüggetlen megjelnítés. Google AdWords fizetős hirdetések Szeretne a Google találati lista elején állni? Arculattervezés az egységes

Részletesebben

Az ACN és a Vodafone közös Mobilajánlata. Útmutató a rendeléshez

Az ACN és a Vodafone közös Mobilajánlata. Útmutató a rendeléshez Az ACN és a Vodafone közös Mobilajánlata Útmutató a rendeléshez RENDELÉSI FOLYAMAT 1. lépés: Az online Vodafone teszt kitöltése 2. lépés: Hogyan rendelhetnek az ügyfelek 3. lépés: Termék aktiválás 1. lépés:

Részletesebben

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára Adhouse megjelenési lehetőségek Adó 1 % kampányok számára Adhouse Adó 1% Adó 1% A non-profit szervezetek bevételei között jelentős arányt képviselnek az adó 1%-ból befolyó összegek. A szervezetek számára

Részletesebben

Elérhetőség: Telefon/Telefax: (1) 215-6061 Levélcím: Cím: E-mail: Honlap:

Elérhetőség: Telefon/Telefax: (1) 215-6061 Levélcím: Cím: E-mail: Honlap: Sajtócsomag Elérhetőség: Telefon/Telefax: (1) 215-6061 Levélcím:1450 Budapest, 9. Pf.: 36. Cím: E-mail: titkarsag@quality-mmt.hu, Honlap: www.quality-mmt.hu Magyar Minőség Társaság mint Magyarország egyik

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

Alkatrész Webáruház használati útmutató

Alkatrész Webáruház használati útmutató Alkatrész Webáruház használati útmutató (www.alkatreszlink.hu) 1 Autócentrum Szabó Kft. Tisztelt Ügyfelünk! Cégünk, az Autócentrum Szabó Kft., alkatrész webáruházában 8 márka (Ford, Fiat, Fiat Professional,

Részletesebben

telepítési útmutató K&H Bank Zrt.

telepítési útmutató K&H Bank Zrt. K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu telepítési útmutató K&H e-bank Budapest, 2015. március 09. K&H e-bank

Részletesebben

[ISMERTETŐ] www.tanulmanyi.info Központi tanulmányi információs rendszer

[ISMERTETŐ] www.tanulmanyi.info Központi tanulmányi információs rendszer 2008 www.tanulmanyi.info Központi tanulmányi információs rendszer [ISMERTETŐ] A www.tanulmanyi.info Központi tanulmányi információs rendszer ingyenes Internetes szolgáltatás rövid ismertetője a Magyar

Részletesebben

Webforditas.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat Webforditas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webforditas.hu bemutatkozás 3 A Webforditas.hu tartalmi elemei 4 A Webforditas.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

KKV Szakmai Magazin. A kis- és középvállalkozások lapja

KKV Szakmai Magazin. A kis- és középvállalkozások lapja KKV Szakmai Magazin A kis- és középvállalkozások lapja A KKV magazin a kis- és középvállalkozások szakmai tanácsadó magazinja. Hiánypótló megjelenésével célja, hogy a kkv-k döntéshozói számára nyújtson

Részletesebben

Talalkapont.hu médiaajánlat

Talalkapont.hu médiaajánlat Talalkapont.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Talalkapont.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek

Részletesebben

Instyle.hu médiaajánlat

Instyle.hu médiaajánlat Instyle.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Instyle.hu bemutatkozás 3 Az Instyle.hu tartalmi elemei 4 Az Instyle.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

QUAESTOR Egészségpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv

QUAESTOR Egészségpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv QUAESTOR Egészségpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv Budapest 2013.02.13. Oldalszám: 1. Tartalomjegyzék 1.1 A Központi Egységes Regisztráció célja és szolgáltatásai... 3 1.2 A regisztráció

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2012.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást vevőink elégedettsége élvez így próbálunk

Részletesebben

Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com

Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com Innováció a marketingben és a termékfejlesztésben (amit az informatika nyújthat a vállalkozásomnak) Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com Hungary.Network Informatikai Zrt.

Részletesebben

Síelők.hu médiaajánlat

Síelők.hu médiaajánlat Síelők.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Síelők.hu bemutatkozás 3 A Síelők.hu tartalmi elemei 4 A Síelők.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Webáruházi trendek 2015 BCM Nagykereskedelmi és Konferencia Központ 2015. február 19. Készült: 2015. 02.19.

Webáruházi trendek 2015 BCM Nagykereskedelmi és Konferencia Központ 2015. február 19. Készült: 2015. 02.19. Webáruházi trendek 2015 BCM Nagykereskedelmi és Konferencia Központ 2015. február 19. Készült: 2015. 02.19. 1 2015 enet Internetkutató Kft. Minden jog fenntartva! 2 Teljes lakosság: 9.877.000 fő KSH lakónépességi

Részletesebben

Számítógépes vírusok. Barta Bettina 12. B

Számítógépes vírusok. Barta Bettina 12. B Számítógépes vírusok Barta Bettina 12. B Vírusok és jellemzőik Fogalma: A számítógépes vírus olyan önmagát sokszorosító program,mely képes saját magát más végrehajtható alkalmazásokban, vagy dokumentumokban

Részletesebben

Karácsonyi Nyereményjáték Szabályzat

Karácsonyi Nyereményjáték Szabályzat Karácsonyi Nyereményjáték Szabályzat Nyereményjáték szervezője a JátékNet.hu Kft. (székhely: 2089 Telki, Öreghegyi út 4/a, a továbbiakban: JátékNet). A jelen nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban:

Részletesebben

SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL. Általános szerződési feltételek

SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL. Általános szerződési feltételek SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL Általános szerződési feltételek A SIGNAL Biztosító Zrt. (Biztosító vagy Szolgáltató) internet alapú ügyfélszolgálatot biztosít ügyfelei számára SIGNAL Ügyfélportál (továbbiakban SÜP)

Részletesebben

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció Schwarcz Tibor Oneline PR Marketingkommunikáció elhelyezése A marketing ( társadalmi és vezetési lépések láncolata, melyek során az egyének és csoportok

Részletesebben

Dimag.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat Dimag.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Dimag.hu bemutatkozás 3 A Dimag.hu tartalmi elemei 4 A Dimag.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben