KÓDOK HATÉKONY HASZNÁLATA HOGYAN ÉRDEMES HASZNÁLNI A QR KÓDOKAT ÉS HOGYAN NEM? HATÉKONY HONLAPTIPPEK BÓNUSZ E-BOOK

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KÓDOK HATÉKONY HASZNÁLATA HOGYAN ÉRDEMES HASZNÁLNI A QR KÓDOKAT ÉS HOGYAN NEM? HATÉKONY HONLAPTIPPEK BÓNUSZ E-BOOK"

Átírás

1 QR KÓDOK HATÉKONY HASZNÁLATA HOGYAN ÉRDEMES HASZNÁLNI A QR KÓDOKAT ÉS HOGYAN NEM? HATÉKONY HONLAPTIPPEK BÓNUSZ E-BOOK

2 A Hatékony HonlapTervezési Rendszer abból az egyszerű tényből indul ki, hogy Önnek mint (leendő) honlaptulajdonosnak sokkal jobb, ha a honlap megrendelésének pillanatában kész honlaptervvel rendelkezik. Hiszen így tudni fogja, hogy mit szeretne megvalósíttatni, a kivitelező cég számára pedig sokkal könnyebb lesz Önnel együtt dolgozni. Ez pedig végső soron azt jelenti, hogy az elkészült honlappal Ön sokkal elégedettebb lesz. A QR KÓDOK HATÉKONY HASZNÁLATA Hogyan érdemes használni a QR kódot (és hogyan nem)? TISZTELT HONLAPTULAJDONOS! AJÁNDÉK EBOOK Egyre több terméken, plakáton, weboldalon jelenik meg egy furcsa, "hangyás négyzet", mint amilyen itt a bal oldalon is látható. Az alábbi ebookból többek között megtudhatja, hogy mi ez, miért terjed és mire jó? Cikkünkben ezekre a kérdésekre keressük a választ, valamint gyakorlati segítséget nyújtunk mind a megfelelő kód elkészítéséhez, mind az alkalmazáshoz.

3 Lécci-lécci, jegyezz meg! Korábban, ha egy offline (interneten kívüli) felületről -például egy termék dobozáról, vagy egy plakátról - szerettük volna az olvasót egy internetes felületre elküldeni, igen nehéz dolgunk volt. Vagy kellett egy nagyon ismert márkanév, amelyet amúgy is meg tud jegyezni a felhasználó (például vagy ha a márkánk nem volt ennyire ismert, akkor kellett egy nagyon kreatív címmel rendelkező kampányoldalt készítenünk (például Mindkét esetben csak reménykedni tudtunk, hogy míg a felhasználó gépközelbe ér, nem felejti el, hogy meg akarta látogatni az oldalunkat, és hogy nem felejtette el a domain nevet, amin elérheti az információt. Arról nem is beszélve, hogy ha mondjuk egy hosszabb című aloldalunkat (www.azenoldalam.hu/kampany/akcios-arak) szerettük volna promótálni, az szinte lehetetlen volt, hiszen szinte biztos, hogy nem jegyezte meg a célcsoport, és annak pedig, hogy éppen internet közelben van, elég kicsi volt az esélye. Híd az intereten kívüli és az internetes világ között Azonban jó hír, hogy 2 tényező együttes hatásának köszönhetően, ma már létezik hatékony megoldás. A két tényező: 1. A fényképezőgéppel eláttott okostelefonok árának csökkenés és így a használatuk elterjedése. 2. A QR kód feltalálása és használatának elterjedése. Kezdjük az elsővel: ma már nagyon baráti áron lehet olyan okostelefont beszerezni, amely rendelkezik fényképezővel, valamint képes az internetre csatlakozni. Az ilyen telefonok elterjedésével egy időben a szolgáltatók is egyre több olyan internet előfizetést vagy csomagot ajánlanak, amelyek kifejezetten arra valók, hogy a mobiltelefon segítségével használjuk az internetet. 1. Az okostelefonok elterjedése 2. A QR kód elterjedése 3. Az offline és online felületek összekapcsolása Olvasson tovább, és tudja meg, hogy mi az a QR kód, és hogyan tudja Ön is hatékonyan használni?

4 Mi az a QR kód (QR code)? A QR kód a már jól ismert vonalkódok, egy módosított változata. Előnye, hogy sokkal könnyebben leolvasható, mint a hagyományos vonalkód, ezért nem kell annyira pontosan illeszteni a leolvasót a vonalkód fölé. Megjelenése jellegzetesen négyzet alakú. Miért QR kód? Neve az angol "quick response code" - gyors válasz kód kifejezés rövidítéséből ered. Eredetileg az autóipar számára fejlesztették ki, használata később az iparágon kívül is népszerűvé vált. Mire lehet használni a QR kódot? Egy honlap tulajdonosa számára a QR kód előnye abban áll, hogy az interneten kívül (offline) elhelyezhet olyan kódokat termékein, marketingkommunikációs anyagain (szórólap, prospektus, termékdoboz, hirdetőtábla stb.), amelyek az olvasót egyetlen gombnyomással tovább irányítják az interneten belüli, online világba. A QR kód felhasználásának van egy szintén nagyon fontos iránya: kombinálva a mobil fizetéssel, egyszerűen és gyorsan bonyolítható fizetési és vásárlási folyamat a mobiltelefonon keresztül. Például: amennyiben Ön aktíválja a mobil fizetést, mint szolgáltatást, úgy például egy olyan közüzemi számlát ki tud fizetni a mobiltelefonjával, amelyen elhelyezték az erre szolgáló QR kódot. A módszer alkalmas weboldalak fizetési folyamatainak gyorsítására is. A webáruházban a fizetéshez érve, feljön egy QR kód, amelyet beolvasva Ön a mobiltelefonján keresztül tud fizetni. További információ: Miért jó a QR kód? Segítségével ki tudja terjeszteni az egyes információk mennyiségét. Például: egy A/5-ös méretű szórólapon nincs hely 3 db A/4-es oldalnyi szöveg olvasható elhelyezésére, de a szórólapon elhelyezett QR kóddal át tudja irányítani az olvasót a weblapja egy aloldalára, ahol további releváns információkat talált a szórólapon elkezdett témával kapcsolatban. Előnye, a hagyományos offline linkkel szemben, hogy itt megoldott az automatikus végrehajtás: nem kell megjegyezni egy oldalcímet, vagy egy rövidített link karaktersorát, hanem automatikusan lehet megnyitni például egy weboldalt. Ehhez a felhasználónak egyszerűen a QR kód felé kell irányítania a mobiltelefonja fényképezőjét és beolvasnia kódot. Ezzel a módszerrel tehát nagyon hatékonyan tudja látogatója figyelmét irányítani, és a megfelelő információkat eljuttatni hozzá.

5 Hogyan működik a QR kód? A felhasználó az (okos)telefonja fényképezőjével lefényképezi egy előre telepített szoftverrel a QR kódot, és a telefon automatikusan megnyitja, például a weboldalunkat. Az okostelefon fényképezőjét egy megfelelő (ingyenes) alkalmazással alkalmassá lehet tenni a QR kód olvasására, és azt beolvasva, meg tud nyitni például egy weblapot a telefon. Így gyakorlatilag a honlapunkra mutató linket tudunk elhelyezni a fizikai világban is. Ingyenesen előállítható QR kódok A QR kódot, amelyet használni szeretne, már számos weboldalon ingyen is le tudja generálni. Például ezen az oldalon is: A kódot kép formátumban tudja lementeni, és elhelyezni egy terméken. KATTINTSON A KÉPRE ÉS TEKINTSE MEG A VIDEÓT A QR KÓD GENERÁLÁSRÓL! Ha valamiért nem működik a link másolja be böngészőjébe az alábbi hivatkozást: QR kód olvasó program a mobiltelefonra A legegyszerűbb módszer, ha mobiltelefonjáról meglátogatja a következő oldalt: Az oldal meglátogatásakor automatikusan felismeri az Ön telefonjának típusát és elindítja a QR kódol olvasó telepítését. Ezek után az alkalmazások között megtalálja az i-nigma reader programot, és ezt elindítva a QR kód felé kell tartani a telefont, mintha le akarná fényképezni, és a program automatikusan felismeri a QR kódot.

6 Milyen típusú QR kódokat érdemes használni? A QR kódoknak számos fajtája létezik, üzleti szempontból az alábbiakat javasoljuk használni: Link: a QR kódot beolvasva egy weboldal nyílik meg, például egy termékoldal, ahol az adott termékünkről bővebb információkat helyeztünk el. a QR kódot beolvasva a felhasználó készüléke egy üzenetet ír (címzett, tárgy, szöveg kitöltve), például egy automatikusan legenerált érdeklődő t az ügyfélszolgálatunkra. Ezzel egyúttal a felhasználó címét is megszereztük, hiszen ő kapcsolatba lép velünk. Sms: a felhasználó egy automatikusan generált sms-t küld nekünk, vagy egy előre megadott számra, például egy nyereményakcióra regisztrál. Névjegy: a kódot beolvasva, a felhasználó elmenti készülékére elérhetőségeinket, elektronikus névjegy formátumban. Néhány ötlet a QR kód hatékony használatára Pizzásdobozon prémium pizza hirdetésére. Kiállított tárgyak mellett, bővebb leírás megjelenítésére. CD/DVD tokon ízelítő weboldal megjelnítésére. Fodrászüzlet/fogorvos kirakatában, ablakában a bejelentkezési telefonszám megjelenítésére. Nyereményakcióra, játékra: a promóciós oldal, vagy a megfejtést tartalmazó szöveg egy QR kód leolvasásával érhető el. Műszaki termék dobozán, kiterjesztett garanciát hirdető aloldal címének megjelenítése. Hogyan ne használja a QR kódot? Mint minden eszköz a marketingben, a QR kód is akkor hatékony, ha arra használja, amire való. Gyakran látni, hogy ben, weboldalon használnak aloldalra mutató QR kódot, pedig egy hagyományos linkre kattintás sokkal célszerűbb lenne ilyen helyen. Gondoljon bele, hogy melyik az egyszerűbb: egyetelen kattintással rákattintani a linkre és megnyitni egy oldalt, vagy megnyitni az t, elővenni a mobiltelefont és beolvasni a QR kódot? Offlineból az onlineba: A QR kód tehát alapvetően arra való, hogy az interneten kívüli világban elhelyezzen linkeket, melyek az internetes világra mutatnak. Biztos, hogy az Ön célcsoportja használja? A kódhoz szükséges technikai megoldások miatt érdemes végiggondolni, hogy az Ön célcsoportja vajon ezt az eszközt fogja-e használni. Például egy nyugdíjasoknak szóló utazási akciót, nem valószínű, hogy kizárólag a QR kód felhasználásával hirdetni túl célszerű (legalábbis egyenlőre).

7 +1 tipp a QR kód használatára Érdemes elhelyezni a céges névjegyen is egy QR kódot, amely elvisz a honlap egy fontos aloldalára, vagy elmenti a telefonba az elektronikus névjegyet az eléhetőségekkel. Így a névjegy gyakorlatilag a honlapunk offline meghosszabbításaként működik, sokkal több információt tudunk megosztani a termékről és mindez gyakorlatilag 5 perc alatt elkészíthető egy ingyenes QR kód készítő alkalmazással. ÖSSZEFOGLALÓ Gondolja végig, hogy az Ön célcsoportja használ-e okostelefont. Gondolja végig, hogy milyen interneten kívüli felületeken tudná használni a QR kódot, mint eszközt. (levélpapír, boríték, számla, prospektus, molinó, cégtábla, névjegy stb.) Gondolja végig, hogy az egyes felületeken melyik típusú QR kód lenne a leghasznosabb a felhasználó számára. (névjegy, link, sms stb.) Link esetén gondolja végig, hogy honlapja mely aloldalát érdemes az adott felületen belinkelnie. Használja a QR kódot eladásösztönző eszközként! Ha elkészült a tervekkel, gyártsa le a QR kódokat, ellenőrizze a működésüket, és intézkedjen a megvalósíásról. (grafikus, nyomda stb.) Ahol lehetősége van rá a QR kód mellett egy-két mondatban magyarázza meg, hogy mire való, és hogy honnan tud a felhasználó a használathoz szükséges ingyenes alkalmazást letölteni. Használja minél kreatívabban az eszközt, tesztelje és mérje a hatásfokát! Ön mire és hogyan tudja használni a QR kódot a marketingjében? Hatékony megvalósítást! Hatékony HonlapTervezés Ügyfélszolgálat JOGI NYILATKOZAT: Market-ing Zsiráf Kft weboldalain és írásos anyagaimban megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás, vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. Market-ing Zsiráf Kft. ellenőrzi és aktualizálja a weboldalain és írásos anyagaiban található információkat és minden ésszerű intézkedést megtesz az információk pontosságának biztosítása érdekében, de nem vállal semmilyen felelősséget vagy szavatosságot az információk pontosságáért és teljességéért. Market-ing Zsiráf Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak és írásos anyagok használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. Market-ing Zsiráf Kft. weboldalainak és írásos anyagainak tartalma és struktúrája szerzői jogvédelem alatt áll. Az információk és adatok, különös tekintettel a szöveg, szövegrészletek, képek és grafikák bármilyen formában történő felhasználáshoz Market-ing Zsiráf Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges. MINDEN JOG FENNTARTVA!

8 Mi az a Hatékony HonlapTervezési Rendszer? Egy olyan honlaptervezési stratégia, amely 10 év tapasztalata és kísérletezés eredménye: komplett honlaptervezési és menedzselési módszertan, mintegy 200 oldalas szakmai kézikönyvbe sűrítve. A kiadvány munkafüzettel és videó mellékletekkel együttesen nyújt gyakorlati segítséget (nem programozási szempontból) egy weboldal marketing tervezéséhez és a megvalósítási munkák menedzseléséhez, az ötlettől a kész honlapig. Mit nyer vele, ha Ön is alkalmazza a Hatékony HonlapTervezési Rendszert? Biztos lehet benne, hogy jól végiggondolt, üzletileg is életképes weboldalt készíttet magának. Biztos lehet benne, hogy minden olyan részletet számításba vett, amely fontos az eredményesen működő honlap elkészítéséhez. Sokkal magabiztosabban fogja tudni az árajánlatok közül melyiket fogadja el, hiszen tisztában lesz vele, hogy mi szolgálja az Ön céljait a megvalósításban. A választáskor, az áron kívül számos más szempontot is figyelembe fog tudni venni. A megvalósítást magabiztosan fogja tudni menedzselni. Az apró részletekkel (melyek a sikert garantálják) is pontosan tisztában lesz. Nem kell ad hoc módon döntéseket hoznia fontos kérdésekben, így elkerülheti a felesleges stresszt. A honlap tervezése nem nyűg, hanem öröm lesz.

9 Kinek és hogyan segíthet a HHTR? Cégtulajdonosoknak, weboldal tulajdonosoknak: akár meglévő weboldala ráncfelvarrását tervezi, akár új oldalt készíttet magának, a HHTR segít Önnek a koncepció gyors és egyszerű kialakításában. Marketingeseknek, online marketingeseknek: Önre bízta főnöke a cég új honlapjának megtervezését? Nyűgözze le, és álljon elő egy profi honlaptervvel, majd arassa le az elismerő dícséreteket! Honlapkészítő és fejlesztő cégek részére: úgy érzi ügyfelei nem tudják mit akarnak, nem tudják hogyan kellene felkészülniük egy profi honlap megrendeléséhez, és csak nyűgnek tekintik a honlapkészítést? A komplett HHTR program gyakorlatorientált, könnyen érthető, nem feltételez technikai előképzettséget, és rengeteg példát vonultat fel, hogy Ön gyorsan alkalmazni tudja a leírt módszereket! A Hatékony HonlapTervezési Rendszerben mindent egy helyen megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy Ön sikerre vigye az új honlap elkészítését vagy a meglévő átalakítását! Ismertesse meg velük a Hatékony HonlapTervezési Rendszert, hogy Önnek is profi ügyfelei legyenek, akik tudják mit akarnak és azt érthető formában közölni tudják Önnel! Kinek nem segíthet a HHTR? Amennyiben Önnek már van kész weboldala és sem most, sem a jövőben nem akar rajta változtatni, valamint soha nem szeretne új, vagy másik honlapot készíttetni, ha Ön úgy gondolja, hogy honlapja maximum egy-két oldalból fog állni és maximum egy-két A/4-es oldalnyi szöveget fog rá feltölteni, úgy a Hatékony HonlapTervezési Rendszer valószínűleg nem Önnek való.

10 Mit tartalmaz a Hatékony HonlapTervezési Rendszer? 1. Teljes tananyag pdf formátumban, több, mint 200 oldalon: jól felépített, gyakorlatias anyag, azonnal használható példákkal. 2. Munkafüzet pdf formátumban nyomtatáshoz, és doc formátumban, több, mint 50 oldalon, mely párhuzamosan halad a tananyaggal. 3. Áttekintő ellenőrzőlista pdf formátumban, hogy mindig szem előtt legyen az összkép Üdvözlő videó mp4 formátumban, mely bemutatja, hogy hogyan használja a teljes tananyagot. +BÓNUSZ! 12+4 db segédvideó mp4, wmv formátumban, melyek a tanagyagban leírtakat mutatják be a gyakorlatban, valós példákon keresztül. +BÓNUSZ! 12 db mellékelt fájl doc, xls, pdf formátumokban, hogy Ön időt takarítson meg, és azonnal indulhasson a megvalósítás! 7. +BÓNUSZ! Kivitelezői szerződésminta doc formátumban, mely tartalmazza a kritikus pontokat.

11 10érv a Hatékony HonlapTervezési Rendszer mellett 01. GYAKORLATORIENTÁLT Rendkívül gyakorlatorientált, mivel a munkafüzet lépésről-lépésre segíti a a honlaptervezését és a megvalósítást. 02. VASKOS TUDÁSANYAG Tartalmazza a megfelelő háttérinformációkat is, hiszen maga az anyag több, mint 200 oldal. 03. IDŐTAKARÉKOS Nagyon sok időt megtakarít, mivel a bónusz mellékletek azonnal használhatóak, nem kell Önnek elkészíteni őket. 04. MULTIMÉDIÁS Sokoldalú, hiszen a tananyag videó formátumú segítséget is tartalmaz. 05. BIZTONSÁGOS MEGVALÓSÍTÁS Segít biztonságosan megállapodni a honlap kivitelezőjével, hiszen egy részletes kivitelezői szerződésmintát is tartalmaz. 06. ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ Praktikus, hiszen bármikor elővehető és újraolvasható, újranézhető. 07. HATÉKONY Rendkívül koncentráltan tartalmazza a tudást, hiszen 10 év tapasztalata van belesűrítve GYORS MEGTÉRÜLÉS Gyorsan megtérülő befektetés, mivel egyetlen elkövetett hiba a honlaptervezés során, nagyobb kárt okoz mint a HHTR ára. JÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY Nagyon kedvező az ár/érték aránya, hiszen az ajándék bónuszokon kívül, most bevezető kedvezménnyel vehető meg. 10. VÁSÁRLÓBARÁT A kedvezmények kombinálhatóak, és így bankkártyás fizetési kedvezménnyel kevesebb, mint napi 124 Ft+ÁFA-ért szerezheti meg a HHTR-t.

12 Mi garantálja, hogy a Hatékony HonlapTervezési Rendszer (HHTR) segít Önnek? Az anyag fejlesztésébe honlapkészítő cég munkatársait is bevontuk, és az anyag végleges formáját gyakorlati tesztelés során nyerte el, így biztosítva, hogy valóban könnyen alkalmazható segítség legyen az Ön számára is. Mennyibe kerül? A teljes Hatékony HonlapTervezési Rendszer BEVEZETŐ alapára most: Ft helyett Ft + Áfa (Bruttó: Ft). A teljes anyag összességében több mint 50 órányi szakkonzultáció anyagát öleli fel, ami azt jelenti, hogy kevesebb, mint 980 Ft+Áfa óradíjért juthat hozzá a rendszerezett tudáshoz. Ne feledje, ennél sokkal többet veszíthet, ha kihagyja a tervezés lépését! További információ és kedvezmények: Ízelítő Nem kell igent mondania, elég egy talánt! Lapozzon bele, vagy hallgasson bele az ingyenes mintákba! Látogasson el most a oldalra, és szerezze meg a díjmentes ízelítőket! Hogyan rendelheti meg? Látogasson el a oldalra, ahol azonnal leadhatja megrendelését. Viszonteladói program Tetszett a Hatékony HonlapTervezési Rendszer és másnak is ajánlaná? Vegye fel velünk a kapcsolatot és díjazzuk ajánlását: szerezzen extra profitot! (A jelentkezés semmilyen kötelezettséggel nem jár.) JOGI NYILATKOZAT: Market-ing Zsiráf Kft weboldalain és írásos anyagaimban megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás, vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. Market-ing Zsiráf Kft. ellenőrzi és aktualizálja a weboldalain és írásos anyagaiban található információkat és minden ésszerű intézkedést megtesz az információk pontosságának biztosítása érdekében, de nem vállal semmilyen felelősséget vagy szavatosságot az információk pontosságáért és teljességéért. Market-ing Zsiráf Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak és írásos anyagok használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. Market-ing Zsiráf Kft. weboldalainak és írásos anyagainak tartalma és struktúrája szerzői jogvédelem alatt áll. Az információk és adatok, különös tekintettel a szöveg, szövegrészletek, képek és grafikák bármilyen formában történő felhasználáshoz Market-ing Zsiráf Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges. MINDEN JOG FENNTARTVA!

TARTALOM ELSŐ RÉSZ: HATÁROZZA MEG A CÉLT! I. START: HASZNOS TUDNIVALÓK II. FONTOS ALAPELVEK III. AZ OLDAL CÉLJÁNAK MEGHATÁROZÁSA

TARTALOM ELSŐ RÉSZ: HATÁROZZA MEG A CÉLT! I. START: HASZNOS TUDNIVALÓK II. FONTOS ALAPELVEK III. AZ OLDAL CÉLJÁNAK MEGHATÁROZÁSA TARTALOM ELSŐ RÉSZ: HATÁROZZA MEG A CÉLT! I. START: HASZNOS TUDNIVALÓK 1. Kiknek szól a Hatékony HonlapTervezési Rendszer?[HHTR] 10 2. Ki vagyok én, és hogyan született meg a Hatékony HonlapTervezési Rendszer

Részletesebben

Általános tájékoztató szolgáltatások megrendeléséhez

Általános tájékoztató szolgáltatások megrendeléséhez Rólunk A dinamikusan fejlődő digitális könyvpiac egyre növekvő kulturális és gazdasági jelentősségre tesz szert. Az Egora Kiadó Kft. fő célkitűzése, hogy a hazai ügyfelek számára hatékony és elérhető megoldásokat

Részletesebben

ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA

ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA Üzleti ügyfelek számára A Magyar Telekom által elektronikus formában tárolt, mobil szolgáltatásra vonatkozó előfizetői

Részletesebben

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT A WikiTech közösségi technológiai és innovációs online magazin a szlogen köré csoportosítva ír olyan témákról, melyek az átlagember napi tech és kütyü információs igényét kielégítik. Nem tesztel hűtőventillátorokat,

Részletesebben

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás A FRING egy olyan alkalmazás, aminek segítségével hívásokat tud kezdeményezni a FONIO, az internet telefon szolgáltatást felhasználva. Igen költségkímélő,

Részletesebben

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató 1 Tartalomjegyzék Alapvető tudnivalók...3 Használatba vétel előtt megadandó és ellenőrizendő adatok...3 Alanyi adómentes vállalkozás esetén...3 Számla

Részletesebben

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012 Beküldendő e-mailen, postai úton, vagy faxon! Kiállítás megnevezése: Pavilon/Standszám: Ügyintéző: Elérhetősége: Kiállító neve: MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 01 Megrendeljük az alábbi szolgáltatásokat:

Részletesebben

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés Jogi nyilatkozat A webhely használata előtt kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a jogi nyilatkozatot. Ez a nyilatkozat szabályozza a weboldal és a rajta szereplő valamennyi információ Ön általi használatát.

Részletesebben

epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás

epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás Verzió: 2.0.1 Oldal: 1 / 12 Tartalomjegyzék I. Bevezetés 3 II. Az epos MOBIL egyenleg feltöltés lépései 4 III. ÁFÁ-s számla igénylés 9 IV. Ügyfélszolgálat

Részletesebben

Általános média ajánlat

Általános média ajánlat Általános média ajánlat 2010 Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket?

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Gergely Gábor online marketing tréner Simon László részére Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Itt a megoldás ami... egyszerűen használható,

Részletesebben

(Prím Online, Kütyü Magazin, Prím Letöltés, Prímlista)

(Prím Online, Kütyü Magazin, Prím Letöltés, Prímlista) Médiaajánlat 2013. (Prím Online, Kütyü Magazin, Prím Letöltés, Prímlista) Komplex médiaajánlat Hirdessen kedvezményes áron a Prím Online Kütyü Magazin Prím Letöltés Prímlista oldalakon egyszerre! Célközönségünk,

Részletesebben

Távoktatás. a távoktatás olyan oktatási forma, amelyben az oktató és a tanulók térben és/vagy időben elkülönülnek egymástól a tananyag hordozója lehet

Távoktatás. a távoktatás olyan oktatási forma, amelyben az oktató és a tanulók térben és/vagy időben elkülönülnek egymástól a tananyag hordozója lehet Mathias-Institut 1 Távoktatás a távoktatás olyan oktatási forma, amelyben az oktató és a tanulók térben és/vagy időben elkülönülnek egymástól a tananyag hordozója lehet szöveg grafika audió videó weboldal

Részletesebben

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Ötlet Mit? (pl. online tortarendelés) Miért lesz más/jobb, mint a hasonló oldalak? (pl. egy grafikus felületen mindenki saját maga tervezheti

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN Jelszó igénylés E-mail cím változtatás Jelentkezési lap nyomtatás Kosár küldése e-mailben Kosár ajánlása linkkel (FLP360 weboldalra való beillesztés) Meghívó küldése NDP és

Részletesebben

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás)

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) Verzió: 2.1.0 Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. epos - MOBIL egyenleg feltöltés... 4 2.1. Az epos MOBIL egyenleg

Részletesebben

Live Info Network. egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon

Live Info Network. egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon Live Info Network egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon cégadatok A Live Info 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy különböző eseményekről szolgáltasson élő közvetítést és online videókat.

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

2009. A rendszer képes USB vagy Compact-Flash eszközökről is elindulni így akár egy beágyazott smart eszköz is lehet.

2009. A rendszer képes USB vagy Compact-Flash eszközökről is elindulni így akár egy beágyazott smart eszköz is lehet. blackpanther Custom 2009. Tisztelt Cégvezető Úr/Hölgy! A blackpanther Custom egy olyan technológiai megoldás a sokoldalú blackpanther-től, ami lehetővé teszi, hogy partnereink igényeik, illetve a vásárlóik

Részletesebben

A Kuponcenter.hu ajánlatai. Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére?

A Kuponcenter.hu ajánlatai. Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére? KUPONCENTER 2 A Kuponcenter.hu ajánlatai Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére? 3 Tisztelt leendő ügyfelünk! Ez a tájékoztató anyag azért készült, hogy Ön is átfogó

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

termékismertető www.primerate.hu

termékismertető www.primerate.hu Easy Mailing termékismertető Mi is az az Easy Mailing? Az Easy Mailing egy egyedülálló és hatékony direktmarketing-kommunikációs eszköz. Lényege, hogy egy A/3-as perszonalizált (név, cím, vevőre szabott

Részletesebben

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés Felhasználói Dokumentáció 2014.01.08. Tartalomjegyzék Tájékoztató a PayU Mobil fizetési módról... 3 Az alkalmazás aktiválása... 3 Bankkártya regisztráció folyamata...

Részletesebben

Módszerek és szoftverek

Módszerek és szoftverek Az automatizált online DM rendszerek létrehozásának meglepő titkai 2 Miről lesz ma szó? 1) Honnan jönnek az ötletek? 2) A tervezés szerepe 3) A dokumentálás szerepe 4) Mit és hogyan kell megtervezned?

Részletesebben

Dimag.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat Dimag.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Dimag.hu bemutatkozás 3 A Dimag.hu tartalmi elemei 4 A Dimag.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

HP Photosmart 5520 series

HP Photosmart 5520 series HP Photosmart 5520 series Tartalom 1 HP Photosmart 5520 series súgó...3 2 Ismerkedés a HP Photosmart készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 Állapotjelző fények és gombok...7 Tartalom

Részletesebben

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére Közösségi marketing csomag hotelek, panziók, apartmanok részére 1. A Közösségi marketing hotelek részére tartalma és célja Ezt a programcsomagot azoknak a hoteleknek, panzióknak, apartmanoknak hoztuk létre,

Részletesebben

AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER. tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU

AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER. tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU TACHO-X Olyan megoldást kínálunk Önnek, mellyel pontosan, gyorsan és költséghatékonyan

Részletesebben

Nyest.hu médiaajánlat

Nyest.hu médiaajánlat Nyest.hu médiaajánlat 93333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Nyest.hu bemutatkozás 3 A Nyest.hu tartalmi elemei 4 A Nyest.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY 2014 nyár Magyarország Március 15 május 15 Stratégia Márka erősítése + Végfelhasználói promóciók Tudatosság a választás során, a végfelhasználói kampány terjesztése + A

Részletesebben

EPER - mobil Szakértői Integrált Pénzügyi Számviteli Rendszer

EPER - mobil Szakértői Integrált Pénzügyi Számviteli Rendszer EPER - mobil Szakértői Integrált Pénzügyi Számviteli Rendszer Csizmazia Tibor 2015.03.27. EPER Vezetői információk mobil alkalmazás Az internetre kapcsolódó telefonok, táblagépek lehetővé teszik, hogy

Részletesebben

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat!

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat! Honlapkészítés egyszerűen Tegyük tisztába a dolgokat! Az Internet beépült a mindennapjainkba A technikai fejlődésnek és a szélessávú Internet elterjedésének köszönhetően ma már weboldalak milliárdjai között

Részletesebben

Az Egységes Pályázati Keretrendszer használata (akadémiai könyv- és folyóiratkiadási támogatás elnyerésére a 2014.

Az Egységes Pályázati Keretrendszer használata (akadémiai könyv- és folyóiratkiadási támogatás elnyerésére a 2014. 2. Az Egységes Pályázati Keretrendszer használata (akadémiai könyv- és folyóiratkiadási támogatás elnyerésére a 2014. évre vonatkozóan) Bejelentkezés az EPK rendszerébe: 1) Az Akadémiai Adattárban rögzített

Részletesebben

Internet alkamazások Készítette: Methos L. Müller Készült: 2010

Internet alkamazások Készítette: Methos L. Müller Készült: 2010 Internet alkamazások Készítette: Methos L. Müller Készült: 2010 Tartalomjegyzék - Tartalomkezelő rendszerek Miért jó a CMS alapú website? CMS rendszerek - Mi szükséges ezen CMS-ekhez? - Információ építészet

Részletesebben

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számlázás E-Archiválás E-Hitelesítés RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft. Kinek ajánljuk az E-Számla Szerver megoldást? Az E-Számla Szerver megoldást

Részletesebben

sportxmedia.com SXM-Network Kft. Budapest médiaajánlat

sportxmedia.com SXM-Network Kft. Budapest médiaajánlat Tartalom 1. Sportxmédia - NB1.HU bemutatkozás 2. Az NB1.HU tartalmi elemei 3. Az NB1.HU strukturális felépítése 4. Látogatottsági és demográfiai adatok 5. Hirdetési formátumok 6. Hirdetési helyek az NB1.HU-n

Részletesebben

Számlaközpont Gazdaságfejlesztő Iroda Kft.

Számlaközpont Gazdaságfejlesztő Iroda Kft. Számlaközpont Gazdaságfejlesztő Iroda Kft. Az elektronikus számlázás terjedésével párhuzamosan egyre többen igénylik, hogy beérkező és kimenő e-számláikat a papíralapú számlákhoz hasonlóan egy helyen,

Részletesebben

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról Az Informatikai Igazgatóság minden aktív egyetemi hallgató és munkaviszonnyal rendelkező egyetemi dolgozó részére úgynevezett proxy

Részletesebben

Médiaajánlat 2009-2010

Médiaajánlat 2009-2010 Médiaajánlat 2009-2010 Bemutatkozás Portálunk célja interaktív közösségi teret biztosítani a hazai és általában a magyar ajkú biológusoknak, kutatóorvosoknak és az élettudományok illetve a kapcsolódó ipar

Részletesebben

Médiaajánlat. BENNOVUM Kft. 1087 Budapest, Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 www.herbahaz.hu

Médiaajánlat. BENNOVUM Kft. 1087 Budapest, Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 www.herbahaz.hu BENNOVUM Kft. 1087 Budapest, Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 www.herbahaz.hu PLAKÁTHELYEK A BEJÁRATNÁL Budapesti áruházunk bejáratánál elhelyezett médiafelületek előnye, hogy

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben

Symbian Nokia. A Symbian gyártója és a Nokia szabad forráskódúvá tette a Symbiant, így szabadon fejleszthetőek az applikációk a szoftverre.

Symbian Nokia. A Symbian gyártója és a Nokia szabad forráskódúvá tette a Symbiant, így szabadon fejleszthetőek az applikációk a szoftverre. Symbian Nokia Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Nokia szolgáltatások, alkalmazások Nokia smartphone-okhoz: Az ovi.com Nokia okostelefonokhoz felépített, háttérszolgáltatást

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

BENNOVUM KFT. 1087 Budapest Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 Web: www.herbahaz.hu

BENNOVUM KFT. 1087 Budapest Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 Web: www.herbahaz.hu BENNOVUM KFT. 1087 Budapest Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 Web: www.herbahaz.hu PLAKÁTHELYEK A BEJÁRATNÁL Budapesti áruházunk bejáratánál elhelyezett médiafelületek előnye,

Részletesebben

Kalauz.hu médiaajánlat

Kalauz.hu médiaajánlat Kalauz.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Kalauz.hu bemutatkozás 3 A Kalauz.hu tartalmi elemei 4 A Kalauz.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Pcworld.hu médiaajánlat

Pcworld.hu médiaajánlat Pcworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcworld.hu bemutatkozás 3 Pcworld.hu tartalmi elemei 4 A Pcworld.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

TomTom Bridge Referencia útmutató

TomTom Bridge Referencia útmutató TomTom Bridge Referencia útmutató 15200 Tartalom Üdvözli Önt a TomTom Bridge 5 A TomTom Bridge elindítása 7 Kézmozdulatok használata... 8 A TomTom Bridge készüléken található alkalmazások... 9 A TomTom

Részletesebben

Webanalitika a mindennapokban

Webanalitika a mindennapokban Webanalitika a mindennapokban NEEK konferencia 2015.02.19. www.gemius.hu Rólunk A Gemius világszerte Piaci igények széleskörű ismerete Nemzetközi háttér, folyamatos fejlesztés Innovatív üzleti megoldások

Részletesebben

Live Info Network. egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon

Live Info Network. egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon Live Info Network egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon cégadatok A Live Info 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy különböző eseményekről szolgáltasson élő közvetítést és online videókat.

Részletesebben

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés v 1.1 1. Szolgáltatásaink Adatok feltöltése és elemzése A Tacho-X rendszer képes a digitális, valamint analóg tachográfból korongokból származó adatokat beolvasni, és elemezni azokat. Az beolvasott adatokat,

Részletesebben

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000 az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24.

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. Bátor Tábor Alapítvány Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. 1 1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI: A szolgáltató neve: Bátor Tábor Alapítvány A szolgáltató székhelye: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 46-48.

Részletesebben

Mindenkilapja.hu médiaajánlat

Mindenkilapja.hu médiaajánlat Mindenkilapja.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Mindenkilapja.hu bemutatkozás 3 A Mindenkilapja.hu tartalmi elemei 4 A Mindenkilapja.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Általános médiaajánlat. Egyedi ajánlatkérés: sales@cemp.hu Érvényes 2009. okt. 1-től visszavonásig.

Általános médiaajánlat. Egyedi ajánlatkérés: sales@cemp.hu Érvényes 2009. okt. 1-től visszavonásig. Általános médiaajánlat Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Playlist.hu Kiadói kézikönyv

Playlist.hu Kiadói kézikönyv Playlist.hu Kiadói kézikönyv Verziószám: 1.1.4. Dátum: 2010. október 13. Tartalomjegyzék Verziótörténet... 3 1. Bevezető... 4 2. Rendszerkövetelmények... 4 3. Bejelentkezés... 4 4. Regisztráció... 5 5.

Részletesebben

Dropbox - online fájltárolás és megosztás

Dropbox - online fájltárolás és megosztás Dropbox - online fájltárolás és megosztás web: https://www.dropbox.com A Dropbox egy felhő-alapú fájltároló és megosztó eszköz, melynek lényege, hogy a különböző fájlokat nem egy konkrét számítógéphez

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A jelen adatvédelmi nyilatkozat (Nyilatkozat) tartalmazza a Signum Transfer Kft. (6333 Dunaszentbenedek, Temető u. 3., Adószám: 23433580-2-03) (Üzemeltető) által üzemeltetett, az

Részletesebben

Tájékoztató a szakdolgozat elektronikus feltöltéséről

Tájékoztató a szakdolgozat elektronikus feltöltéséről Tájékoztató a szakdolgozat elektronikus feltöltéséről Tisztelt hallgató mielőtt belekezd a szakdolgozata feltöltésébe az elektronikus felületen kérem, hogy figyelmesen olvassa el a tájékoztatót. Csak akkor

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT. Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu

MÉDIAAJÁNLAT. Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu MÉDIAAJÁNLAT Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu Kik látogatják az oldalunkat? A 2jepetto.hu oldal kizárólag melegburkolatokkal, és

Részletesebben

MetaTrader 4 Kézikönyv

MetaTrader 4 Kézikönyv MetaTrader 4 Kézikönyv A MetaTrader egy rugalmas kereskedő felület forex és CFD kereskedéshez. A MetaTrader a legfontosabb termékünk, mivel használata egyszerű, de a kereskedési tapasztalat fokozása érdekében

Részletesebben

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére

TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére 2012 09 03 Tartalom I. TaxiLike rövid bemutatás II. Első lépések Taxitársaság és Taxisofőrök részére III. TaxiLike Driver használata munka

Részletesebben

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ Kedves Látogató! Jelen tájékoztatóban összefoglaljuk a Tisztaszoftver Program keretén belül az arra jogosultak számára ingyenesen

Részletesebben

Általános médiaajánlat 2011

Általános médiaajánlat 2011 Általános médiaajánlat 2011 Tartalom I. Bemutatkozás II. Látogatottság és demográfia III. Megjelenési felületek IV. Hirdetési árak I. Bemutatkozás Bemutatkozás A Bookline.hu Nyrt. Magyarország legnagyobb

Részletesebben

Marketing tervezési naptár 2012.

Marketing tervezési naptár 2012. Marketing tanácsadó program kis- és középvállalkozásoknak! Marketing tervezési naptár 2012. A Marketing EXPRESSZ egy marketing szakmai segédanyag, így a leírt példák és gyakorlati ötletek megvalósítása,

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071 Hévíz.hu médiaajánlat 2016 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai

Részletesebben

Narancsjuice.hu médiaajánlat

Narancsjuice.hu médiaajánlat Narancsjuice.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Narancsjuice.hu bemutatkozás 3 A Narancsjuice.hu tartalmi elemei 4 A Narancsjuice.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Számítógépes vírusok. Barta Bettina 12. B

Számítógépes vírusok. Barta Bettina 12. B Számítógépes vírusok Barta Bettina 12. B Vírusok és jellemzőik Fogalma: A számítógépes vírus olyan önmagát sokszorosító program,mely képes saját magát más végrehajtható alkalmazásokban, vagy dokumentumokban

Részletesebben

Instyle.hu médiaajánlat

Instyle.hu médiaajánlat Instyle.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Instyle.hu bemutatkozás 3 Az Instyle.hu tartalmi elemei 4 Az Instyle.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Értékelés a BUS programhoz elkészült termékek magyar változatáról Készítette: Animatus Kft. Jókay Tamás január 07.

Értékelés a BUS programhoz elkészült termékek magyar változatáról Készítette: Animatus Kft. Jókay Tamás január 07. Értékelés a BUS programhoz elkészült termékek magyar változatáról Készítette: Animatus Kft. Jókay Tamás 2011. január 07. Tartarlom Guide book,,...3 Trainer s slides,,...4 Trainer s handbook,,...5 CD,,...6

Részletesebben

Elérhetőség: Telefon/Telefax: (1) 215-6061 Levélcím: Cím: E-mail: Honlap:

Elérhetőség: Telefon/Telefax: (1) 215-6061 Levélcím: Cím: E-mail: Honlap: Sajtócsomag Elérhetőség: Telefon/Telefax: (1) 215-6061 Levélcím:1450 Budapest, 9. Pf.: 36. Cím: E-mail: titkarsag@quality-mmt.hu, Honlap: www.quality-mmt.hu Magyar Minőség Társaság mint Magyarország egyik

Részletesebben

Útmutató parkolás indításához és leállításához

Útmutató parkolás indításához és leállításához Útmutató parkolás indításához és leállításához Parkolást ezután is az eddig megszokott felületeken lehet indítani: 1. hangautomata hívásával: +36-1-9999-798-as telefonszámon, követve az automata utasításait,

Részletesebben

Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül

Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül www.helpynet.com Kérdésed van? Írj nekünk! info@helpynet.com Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül Apple ID ahhoz szükséges, hogy bármilyen Apple készülékre appokat tudjunk letölteni, ez tulajdonképpen

Részletesebben

NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései

NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 operációs rendszeren 1(8) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3.

Részletesebben

Webnyeremeny.hu médiaajánlat

Webnyeremeny.hu médiaajánlat Webnyeremeny.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webnyeremeny.hu bemutatkozás 3 A Webnyeremeny.hu tartalmi elemei 4 A Webnyeremeny.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Síelők.hu médiaajánlat

Síelők.hu médiaajánlat Síelők.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Síelők.hu bemutatkozás 3 A Síelők.hu tartalmi elemei 4 A Síelők.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe Vajda Éva Bevezetés a keresőmarketingbe Alapfogalmak Fizetett hivatkozások - hirdetés Organikus találatok - ki kell "érdemelni" jó honlappal Organikus vs fizetett hivatkozás Organikus - keresőoptimalizálás

Részletesebben

Médiaajánlat www.bioboltbudapesten.hu

Médiaajánlat www.bioboltbudapesten.hu Médiaajánlat A bioboltbudapesten.hu 2012. tavaszán indult információs portál, mely a budapesti bioboltok és bio webáruházak bemutatását célozta meg. A weboldal a bio termékek térhódításának köszönhetően

Részletesebben

Webforditas.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat Webforditas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webforditas.hu bemutatkozás 3 A Webforditas.hu tartalmi elemei 4 A Webforditas.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN A SZERZŐI KÖNYVKIADÁS FORRADALMA II. Évad, 2. Szám, 2015. 07. A HÓDÍTÓ ÍR Egy kis whisky-történelem A TŐZSDEI ROBOT Barát vagy ellenség? INGYENES TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLET MÁSKÉPP SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

Részletesebben

office@promoboard.hu / +36 20 9363 799 / www.promoboard.hu

office@promoboard.hu / +36 20 9363 799 / www.promoboard.hu rólunk http://www.youtube.com/watch?v=5bql0pndm0a http://www.youtube.com/watch?v=ogqf6pckwua A promoboard egy nagyméretű, 2 oldalas mozgó reklámfelület. Rendkívül mobil eszköz, amely közvetlen, direkt

Részletesebben

Pcguru.hu médiaajánlat

Pcguru.hu médiaajánlat Pcguru.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcguru.hu bemutatkozás 3 Pcguru.hu tartalmi elemei 4 A Pcguru.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

Az ACN és a Vodafone közös Mobilajánlata. Útmutató a rendeléshez

Az ACN és a Vodafone közös Mobilajánlata. Útmutató a rendeléshez Az ACN és a Vodafone közös Mobilajánlata Útmutató a rendeléshez RENDELÉSI FOLYAMAT 1. lépés: Az online Vodafone teszt kitöltése 2. lépés: Hogyan rendelhetnek az ügyfelek 3. lépés: Termék aktiválás 1. lépés:

Részletesebben

Hirdetési információk - lakasvasar.com - bevezető árak! Banner Méret (képpont) Heti ár Havi ár Full - standard banner (fekvő) 468 x 60 px 50 000 140 000 Dupla banner 468 x120 px 60 000 170 000 Button banner

Részletesebben

Nokia C2 05 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C2 05 - Felhasználói kézikönyv Nokia C2 05 - Felhasználói kézikönyv 1.2. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 5 A készülék gombjai és részei 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 6 A memóriakártya behelyezése

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató neve: Körtvélyesi VillámNyelviskola Oktató és Kereskedelmi Betéti Társaság Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH- 50331 / 2012 Elérhetőség: info@lazannemetul.hu

Részletesebben

Partner. kezelési útmutató

Partner. kezelési útmutató Partner kezelési útmutató A P&T Partner mobil alkalmazás minden Android operációsrendszerrel mûködô mobileszközön ingyenesen elérhetô a Google Play áruházból. Keresd: P&T Partner. Az alkalmazást a telepítés

Részletesebben

Mi alapján válassz MLM céget?

Mi alapján válassz MLM céget? Mottó: Ne az üzlet válasszon ki téged, hanem te válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet! Mi alapján válassz MLM céget? azaz tudd meg, hogyan válaszd ki azt a járművet, ami a lehető leggyorsabban képes elrepíteni

Részletesebben

Computerworld.hu médiaajánlat

Computerworld.hu médiaajánlat Computerworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Computerworld.hu bemutatkozás 3 Computerworld.hu tartalmi elemei 4 A Computerworld.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Telefonos ügyfélszolgálat Internetes ügyfélszolgálat E-számla, e-fizetés Csoportos beszedési megbízás Tartalom 01 Telefonos ügyfélszolgálat

Részletesebben

Információ és kommunikáció

Információ és kommunikáció Információ és kommunikáció Tanmenet Információ és kommunikáció TANMENET- Információ és kommunikáció Témakörök Javasolt óraszám 1. Hálózati alapismeretek 20 perc 2. Az internet jellemzői 25 perc 3. Szolgáltatások

Részletesebben

Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei

Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei Érvényes 2016. január 6-tól Bevezető tájékoztató a webáruházról és a vállalkozásról Tájékoztatjuk, hogy az antikvarium.hu

Részletesebben

Médiaajánlat 2012 február - március

Médiaajánlat 2012 február - március Médiaajánlat 2012 február - március Utazás & CEMP-csoport A CEMP csoport utazási portfóliója Idegenforgalmi gyűjtőoldal, mely az utazási irodák és belföldi hotelajánlatok gyűjtőportáljaként egy nyaralás

Részletesebben

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Telkotech Telekommunikációs, Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató

Részletesebben