AutoDome moduláris kamerarendszer. Időtálló videofelügyeleti megoldás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AutoDome moduláris kamerarendszer. Időtálló videofelügyeleti megoldás"

Átírás

1 moduláris kamerarendszer Időtálló videofelügyeleti megoldás

2 Az moduláris kamerarendszer CCTV a gyorsan változó világban Képzeljen el egy olyan időtálló CCTV- rendszert, amely képes alkalmazkodni a biztonsági igényekhez, és új technológiák befogadására képes áramtalanítás nélkül. A fejlett technológia lehetővé teszi a képek legpontosabb rögzítését, az IP-funkciók pedig a képek leghatékonyabb átvitelét és tárolását garantálják. Ez a forradalmian új koncepció az alapja az IP-képes moduláris kamerarendszer működési elvének. Az új -mal egy kamera és több cserélhető modul alkalmazkodik a változó biztonsági szükségletekhez. A technológia egyszerű ötleten alapul, és igényes kidolgozású. A CPU-modul meghatározza a fix vagy PTZ-képességet, és olyan fejlett funkciókat is, mint az adatvédelmi maszkolás, mozgásérzékelés és -követés. A kameramodul lehetőségei között megtalálható a fix vagy PTZ, színes vagy day/night és a zoomolási tartomány. A házmodul telepítési lehetőségei rendelkezésre állnak bármely beltéri vagy kültéri alkalmazáshoz. A teljes rendszer öt cserélhető modultípuson alapszik, melyek a következők: processzor, kamera, ház, tápés kommunikációs egység. Egyszerűen csak cserélje ki a modult, hogy a fixről PTZ-re, színesről day/night kamerára váltson, vagy adjon a rendszerhez további tulajdonságokat, mint például a mozgáskövetés és az IP-kommunikáció. Egy rendszer adaptálása még sosem volt ilyen gyors és megfizethető. A kommunikációs modul meghatározza, hogyan fogja a rendszer a videót és az adatokat továbbítani a mátrixkapcsolóhoz, DVR, vagy IP-videorendszerhez. A tápegységmodul lehetőségei megfelelnek a helyszínre vonatkozó adott telepítési követelményeknek bel- és kültéren egyaránt, ill. védve vannak a váratlan tápellátási ingadozásoktól.

3 3

4 4 A CCTV- rendszer fejlesztése most olyan egyszerű, mintha csak egy villanykörtét cserélne ki Az rugalmas, cserélhető moduljai lehetővé teszik, hogy olyan módosítást hajtson végre, amilyenre csak szüksége van anélkül, hogy új rendszert vásárolna, vagy új kamerákat telepítene. Ez az utolsó kamerarendszer, amelyet meg kell vásárolnia: az egyetlen rendszer, mely garantálja, hogy biztonsági befektetése a jövőben is használható legyen. Csak távolítsa el a burát... Vegye ki a menet közben cserélhető, fix kameramodult Helyezze be az új, menet közben cserélhető PTZ-kameramodult És helyezze vissza a burát. 200-as, 300-as vagy 500i CPU-modulok és PTZ-kameramodul szükséges az 100-as sorozatú dóm forgató, billentő és zoomolható (PTZ) funkciójához.

5 5 Ahogy a biztonsági szükségletek változnak, kiterjesztheti a rendszer használatát úgy, hogy egyszerűen csak kicseréli a CPU-t, kamerát és/vagy a kommunikációs modulokat. A fő egység érintetlen marad. Így ma elkezdheti egy 100-as sorozatú kamerával, mely a legtöbb alapvető tulajdonsággal rendelkezik, és holnap egy fejlett 500i sorozatú PTZ-kamerára válthat képstabilizátorral, mozgáskövetéssel és riasztáskezeléssel és mindezt olyan könnyen és gyorsan, mintha csak egy villanykörtét cserélne ki. 100-as sorozat 200-as sorozat 300-as sorozat 500i sorozat Dómtípus Fix dóm Nagy sebességű PTZ Nagy sebességű PTZ Nagy sebességű PTZ Optikai zoomtartomány 5x, 10x 18x 18x, 26x, 36x 18x, 26x, 36x Szabványos jellemzők Teljesen cserélhető CPU-, kommunikációs modul és menet közben cserélhető kameramodulok 540 TVL nagy felbontású kamera 1 1 Széles dinamikatartományú kamera Day/night infravörös kamera SensUp képintegráció UTP- és koax átvitel Hibrid analóg/ip-csatlakozás Bilinx távoli beállítás Kábelkompenzálás Ütésálló, vandálbiztos burkolat Bővített funkciók AutoTrack II tárgykövetés Video-mozgásérzékelő Digitális képstabilizálás Adatvédelmi maszkolás és részlegürítés Programozható riasztáskezelési szabályok 1 kizárólag 36x modelleknél

6 6 Lásson mindent kivételes tisztaságban és tartsa kézben az irányítást Az kamera a legmodernebb technológiával felszerelt. Arra tervezték, hogy optimális képtisztaságot, kameravezérlést és érzékenységet eredményezzen. Bármilyen helyzet áll is elő, a Bosch technológia megkönnyíti a képtisztaság elérését. Nagyfelbontású optika Az akár 540 TV-soros vízszintes felbontással több TV-sort hoz létre, mint a hagyományos CCTV-kamerák, ami hihetetlen mértékben élesebb képet eredményez a tisztább és pontosabb azonosítás érdekében.

7 7 Pontos kameravezérlés A Bosch által szabadalmaztatott, arányos zoomolási technológia automatikusan csökkenti a pásztázási és döntési sebességet a zoomolás mélységének arányában, biztosítva ezzel a pontos kameravezérlést a zoomolás szintjétől függetlenül. Az AutoPivot automatikusan 180 -kal forgatja el a kamerát, amikor a döntése túlhaladt a függőleges pozíción, hogy megfelelő képelrendezést tegyen lehetővé. Fejlett érzékenység A SensUp zárvezérlő automatikusan lassítja a zársebességet egészen egy teljes másodpercre, ezzel úgy megnövelve az érzékenységet, hogy 50-szer tisztább képminőséget ad gyenge fényviszonyok között. Megnövelt zoom Remek közeli felvételeket készíthet a zoom objektívekkel 18x-tól 26x-ig, vagy az ágazatban kiemelkedő 36x opció és egy teljes 12x digitális zoom is rendelkezésre áll, ha már elérte az optikai zoom határát. Széles dinamikatartománnyal Széles dinamikatartomány nélkül Széles dinamikatartomány Az kamerák fejlett háttérfény-kompenzációs technológiát is tartalmaznak, mely drámai mértékben, akár 128- szorosára megnöveli a dinamikatartományt, vagyis tiszta képvisszaadást produkál extrém módon kontrasztos környezetben is. Day/night működési lehetőség A day/night kamerák önműködően kapcsolnak színesről monokróm módra, fokozva az érzékenységet az infravörös megvilágításhoz, hogy alacsony fényviszonyok között is csúcsminőségű képeket közvetítsenek.

8 8 Szigorú tesztelés biztosítja a termék megbízhatóságát Az moduláris kamerarendszer megszületése több mint 10 éves tervezés és a PTZ-dómrendszerek gyártásának eredménye. A Bosch az -ot az iparág legösszetettebb és legszigorúbb tartóssági tesztjének teszi ki, hogy a felhasználó számára garantálja a sokéves megbízható működést. Szigorú tartóssági tesztelés Minden modell átesik a nagyban felgyorsított élettartam-teszten (HALT), a nagyban felgyorsított igénybevétel-ellenőrzésen (HASS) és a különféle környezetekben történő túlterhelési teszten (MEOST), hogy mérjük tartósságát és szavatoljuk megbízhatóságát. A tartósság szavatolt Cégünk tesztelte a dóm borítását, így biztosítjuk, hogy a a termék ellenáll a víz behatolásának, a korróziónak, az ultraibolya sugárzásnak és az ütésnek. Tesztelés különleges körülmények között A dómokat és alkatrészeiket különleges hőmérsékleti, feszültség és rezgési körülmények között tesztelik, hogy meghatározzák valós működésük határait. Garantált minőség Minden rendszer az iparágban egyedülálló 3 éves garanciával rendelkezik.

9 9 Modernebb külső Az új kompakt borítás 15%-kal kisebb, mint az előző generációs és a biztonságosabb, könnyebb használat érdekében minden pántot zsanérra cseréltek. A zsanérral ellátott kar elérhetővé teszi a tápegységet anélkül, hogy le kellene venni a dómot, és a beépített túlfeszültségvédelem véd minden táp-, adat- és videobemenetet. Az EnviroDome modellekben egy fejlett fűtő/ventilátor található, amely -40 C-ig megelőzi a bepárásodást. Az XT különleges hőmérsékleti készlet az EnviroDome működési hőmérsékletét -76 C-ig bővíti. Kiemelkedő védelem a környezeti ártalmakkal szemben Minden felfüggesztett ház beltéri és kültéri IP66/NEMA 4X osztályozású, pormentes és védelmet nyújt az erős vízsugarak ellen. Az EnviroDome kültéri házat teljesen áttervezték, hogy megnöveljék a korróziós ellenállását. Fejlett védelem a rongálások ellen A védelmet biztosító masszív polikarbonát bura, a süllyesztett csavarok és a süllyesztett burazár szabvány minden házon.

10 10 Fejlett technológia az összetett lehetőségek érdekében Az moduláris kamerarendszer valódi intelligenciája a processzormodulban rejlik. Válassza az 500i sorozatú processzort, és használja ki a dómkamera legfejlettebb funkcióit. A beépített képstabilizációval, mozgásérzékelővel és a kifinomult riasztáskezeléssel az 500i felülmúlhatatlan a CCTV- iparágban. És még ha nincs is szüksége ezekre a fejlett lehetőségekre most, az új modularitása lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyen fejlesszen a jövőben. Az AutoTrack II a virtuális maszkolással pontosan követi a megfigyelt alanyokat anélkül, hogy megzavarnák a hajladozó fák, vagy egyéb mozgó tárgyak. AutoTrack II A Bosch forradalmian új és díjnyertes automatikus mozgásérzékelő rendszere, az AutoTrack tovább javult az 500i sorozatban. Olyan fejlett DSP-technológiát tartalmaz, mely valós idejű videofeldolgozást tesz lehetővé az egyenletes tárgykövetés érdekében. Az új AutoTrack II rendelkezik azzal a képességgel is, hogy folyamatosan kövessen egy tárgyat még akkor is, ha az adatvédelmi maszk mögött halad el. Ez a rendszer is a Bosch egyedülálló virtuális maszkolási technológiáját alkalmazza, mely láthatatlan maszkokat készít, hogy a kamera ne vegye figyelembe az azon a területen történő mozgást. Így az AutoTrack II nem veszi figyelembe a lényegtelen, háttérben történő mozgást, és ez ideálissá teszi beltéri és szabadtéri alkalmazásokban. Video-mozgásérzékelés (VMD) Az 500i sorozattal a mozgásérzékelő szoftver konfigurálható, hogy fontosságuk szempontjából, többszörös előbeállítású pozíciókkal területeket hozzon létre a mozgásérzékeléshez. Az VMD sokkal pontosabb, mint a kamera fókuszmotorjának mozgásán alapuló érzékelés, amelyen más kamerák működése alapul. A VMD kihasználja a Bosch virtuális maszkolást is, hogy mozgás szempontjából figyelmen kívül hagyja az előre meghatározott területeket.

11 11 Az 500i sorozat fejlett képstabilizációs szoftverével a kamerarezgés megszűnik, és kivételesen tiszta kép jön létre. Adatvédelmi maszkolás Elsőrangú adatvédelmi maszkolás A hagyományos maszkoktól eltérően ezek három, négy vagy öt sarkon konfigurálhatók, hogy a felvétel összetettebb alakokat fedhessen le. Választhat fekete, fehér, vagy elmosódott maszkot. Ez elengedhetetlen funkció, amikor adatvédelemre van szükség, de a mozgásérzékelés is fontos. Digitális képstabilizáció Ahogy a zoomolási tartomány nő, a képstabilizáció egyre fontosabbá válik. Az 500i sorozat képstabilitási algoritmusai megszüntetik a kamerarezgést a kiemelkedő képtisztaság érdekében. A Bosch ezt a tisztaságot anélkül éri el, hogy csökkentené a kamera érzékenységét, vagy a képminőséget. Fejlett riasztásvezérlés Ez az új koncepció a rugalmasság terén messze túlhaladja a megszokott riasztáskezelést. A legalapvetőbb formájában egy szabály határozza meg, hogy mely bemenet(ek)et és mely kimenet(ek)et aktiváljá(k). Összetettebb formájában egy szabály programozható be, amelynek alapján a rendszer elfogadja a bemenet(ek) kombinációját és adott billentyűzetparancs(ok)at a dómfunkció végrehajtására. Gyakorlatilag korlátlan a programozható kombinációk száma, így a szabványos dómszoftver alkalmazható bármely alkalmazáshoz.

12 12 Az IP-rugalmasság és integráció maximálisan megtérülő befektetést jelent Az új most már IP-képes moduláris kamerarendszere így tökéletes technológiai hidat képez a hagyományos analóg rendszerek és az előnyös digitális videomegoldások között. Más IP-dómoktól eltérően az használatával nem szűnik meg az IPmodellek egyik funkciója sem. Őrizze meg a szükséges tulajdonságokat, miközben fejleszti a csatlakozási lehetőségeket és a kommunikációt. Az kamerák a képeket hatékonyan rögzítik és tárolják MPEG-4 kódolást és tömörítést használva: ez a megoldás DVD-minőségű 4CIF videót közvetít, akár 30 kép/másodperc sebességgel. A háromszoros jelátvitel, a sávszélesség szabályozása és a csoportadási lehetőségek a legjobb képminőséget és felbontást biztosítják, miközben hatékonyan felhasználják a sávszélességet és a tárolóeszköz tulajdonságait. Azok számára, akik nem állnak készen a teljes IP-átállásra, az valódi hibrid csatlakozást tesz lehetővé. Az IP és az analóg formátumok egyidejű támogatásával az lehetővé teszi, hogy a felhasználó saját igényei szerint térjen át az IP-re. Jelentős analóg technológiájú befektetése nem vész el, amikor az IPtechnológiára való áttérés mellett dönt. Saját tempójában térhet át az IP-re egyszerre, vagy kameránként. Ahelyett, hogy rákényszerítenénk, hogy az egyiket, vagy a másikat használja, mindkettőt biztosítjuk ügyfeleinknek. Az moduláris kamerarendszer maximalizálja a befektetés megtérülését azáltal, hogy könnyen integrálható a teljes Bosch felügyeleti termékcsaládba az Allegiant mátrixkapcsolóktól a DiBos és Divar digitális rögzítőkön át a VIDOS IP-alapú videokezelő rendszerig. A teljes Bosch termékcsalád kombinációjával lehetővé válik, hogy egyetlen megbízható gyártóra kelljen hagyatkoznia egy integrált, olcsón fenntartható CCTV-rendszerrel, bármely alkalmazás esetén.

13 13 PTZ-kamera PTZ-kamera Dinion analóg kamerák IP PTZ-kamera Dinion IP hálózati kamerák Dinion analóg kamerák RAID-5 tárolótömb VideoJet kódoló helyi rögzítéssel IP PTZ-kamera Dinion IP-kamerák DiBos digitális videorögzítő HÁLÓZAT helyi analóg kamera PTZ-kamera VIP-sorozatú kódoló Műholdas dekóder DiBos IP-rögzítő VIP-sorozat dekóder Allegiant mátrixkapcsoló VIDOS videokezelő munkaállomás Analóg monitor DiBos vevő munkaállomás Allegiant billentyűzet VASA-munkaállomás A moduláris felépítésű könnyedén integrálható a Bosch analóg és IP-alapú megfigyelő eszközeivel.

14 14 Egy megoldás, amelyre csak a Bosch képes Senki sem rendelkezik nagyobb tapasztalattal a CCTV terén, mint a Bosch, melynek gyökerei az iparág kezdetéig nyúlnak vissza. Mi mutattuk be az egyik első PTZ-dómkamerát több mint egy évtizeddel ezelőtt, és azóta is erre a technológiára építünk. Mi hoztuk létre az első típust belső automatikus követési technológiával, és most az első moduláris dómkameraplatformot is. A Bosch az iparág vezetője, világszerte telepített rendszerek ezreivel. A világ öt legnagyobb repülőtere közül négy megfigyelést használ, ahogy tömegközlekedési központok, kormányépületek, városközpontok, kaszinók, börtönök, bankok, kiskereskedelmi egységek is. A Bosch márkanév a minőség szinonimája az egész világon.

15 15

16 A minőség és az innováció hagyománya A Bosch neve már több mint egy évszázada egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. A Bosch Security Systems büszke arra, hogy tűzés behatolásjelző, személyi vészjelző, videomegfigyelő, felügyeleti, valamint kommunikációs eszközök és rendszerek teljes választékával állhat az Ön rendelkezésére. Innovatív technológiai megoldásainkat világszerte a legmagasabb szintű szervizzel és támogatással együtt szolgáltatjuk. Ha megbízható megoldásra van szüksége, válassza a Boscht! Bosch Security Systems További információért látogasson el a honlapra, vagy elküldheti kérdéseit ben is a hu.securitysystems@bosch.com címre Bosch Security Systems, 2007 Hollandiában nyomtatva A változtatás jogát fenntartjuk. VS-FP-hu-01_F01U518307_02

AutoDome moduláris kamerarendszer. Időtálló videofelügyeleti megoldás

AutoDome moduláris kamerarendszer. Időtálló videofelügyeleti megoldás AutoDome moduláris kamerarendszer Időtálló videofelügyeleti megoldás 6 Lásson mindent kivételes tisztaságban és tartsa kézben az irányítást Az AutoDome kamera a legmodernebb technológiával felszerelt.

Részletesebben

Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez

Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez A minden környezetbe illő PTZ-kamera Ha a rögzített minidóm nem elég, de a hagyományos PTZ-kamera túl drága, az új

Részletesebben

Bosch nagy sebességű pozicionáló rendszer o egyetlen másodperc alatt! A kép bármilyen körülmények közt fókuszáltan látható a képernyőn

Bosch nagy sebességű pozicionáló rendszer o egyetlen másodperc alatt! A kép bármilyen körülmények közt fókuszáltan látható a képernyőn Bosch nagy sebességű pozicionáló rendszer 0 100 o egyetlen másodperc alatt! A kép bármilyen körülmények közt fókuszáltan látható a képernyőn Nagy sebességű pozicionáló rendszer 0 100º egyetlen másodperc

Részletesebben

Címzett megfigyelés IP-kamerák teljes választéka

Címzett megfigyelés IP-kamerák teljes választéka Címzett megfigyelés IP-kamerák teljes választéka 2 IP-kamerák teljes választéka Miért is ne a legjobb megoldást választaná a hálózati CCTV alkalmazás kiépítéséhez? FlexiDome IP remekül megtervezett kamerák

Részletesebben

AutoDome modulok és tartozékok

AutoDome modulok és tartozékok Videomegfigyelő rendszerek AutoDome modulok és tartozékok AutoDome modulok és tartozékok Cserélhető központi feldolgozóegység (CPU), kamera, ház és kommunikációs modulok Analóg és hibrid (analóg/ip) kommunikációs

Részletesebben

MIC 550-es sorozat Masszív kültéri pásztázás/döntés/zoom vezérelt kamera

MIC 550-es sorozat Masszív kültéri pásztázás/döntés/zoom vezérelt kamera MIC 550-es sorozat Masszív kültéri pásztázás/döntés/zoom vezérelt kamera 2 MIC 550-es sorozat Irányadó a megfigyelés terén Vonzó, kompakt kivitelezés a megfigyelt területbe való diszkrét illeszkedésért

Részletesebben

AutoDome 500i sorozatú intelligens PTZkamerarendszer

AutoDome 500i sorozatú intelligens PTZkamerarendszer Videomegfigyelő rendszerek AutoDome 500i sorozatú intelligens PTZ-kamerarendszer AutoDome 500i sorozatú intelligens PTZkamerarendszer Intelligens, nagy sebességű PTZ-dómkamera Teljesen felcserélhető processzorok,

Részletesebben

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás 2 AEGIS reflektorok AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás A bejegyzés alatt álló Constant Light technológia ellensúlyozza a LED teljesítménycsökkenését.

Részletesebben

AutoDome 200-as sorozatú PTZkamerarendszer

AutoDome 200-as sorozatú PTZkamerarendszer Videomegfigyelő rendszerek AutoDome 200-as sorozatú PTZ-kamerarendszer AutoDome 200-as sorozatú PTZkamerarendszer Gazdaságos, nagy sebességű PTZ-dómkamera Teljesen felcserélhető processzorok, kamerák,

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben 2 Példaértékű kutatás A mérőhelyeken minden egyes MAGIC.SENS valamennyi funkciója ellenőrzésre kerül.

Részletesebben

AutoDome 300-as sorozatú PTZkamerarendszer

AutoDome 300-as sorozatú PTZkamerarendszer Videomegfigyelő rendszerek AutoDome 300-as sorozatú PTZ-kamerarendszer AutoDome 300-as sorozatú PTZkamerarendszer Nagy sebességű PTZ-dómkamera Teljesen felcserélhető processzorok, kamerák, házak, kommunikációs

Részletesebben

Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski

Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski 2 A minden elemében korszerű Bosch tűzjelző rendszer a Local SecurityNetwork

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz

Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz 2 Moduláris mennyezeti hangszóró A telepítő igényeit szem előtt tartva tervezték A legtöbb mennyezettípushoz optimális

Részletesebben

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út 2 Plena épület- és vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út A Plena épület- és vészhangosítási rendszer

Részletesebben

Termékkínálat bemutató 2014

Termékkínálat bemutató 2014 Termékkínálat bemutató 2014 Készítette: Amnon Finer Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila WWW.PROVISION-ISR.COM A CCTV világa NVR HD SDI DVR 760H D1 720p CCD 960H IP CMOS NVR Digitális

Részletesebben

Bosch IP Bevezetés az IP technológiába és a CCTV jövőjébe. Bosch IP hálózati videotermékek ismertetője

Bosch IP Bevezetés az IP technológiába és a CCTV jövőjébe. Bosch IP hálózati videotermékek ismertetője Bosch IP Bevezetés az IP technológiába és a CCTV jövőjébe Bosch IP hálózati videotermékek ismertetője 2 3 A CCTV technológiában bekövetkezett változások hajtóerejét három fő követelmény adta. Az első,

Részletesebben

FlexiDome kamerák Kiváló képek bármilyen helyszínről. Bosch FlexiDome megoldások a Dinion kamera teljesítményével

FlexiDome kamerák Kiváló képek bármilyen helyszínről. Bosch FlexiDome megoldások a Dinion kamera teljesítményével FlexiDome kamerák Kiváló képek bármilyen helyszínről Bosch FlexiDome megoldások a Dinion kamera teljesítményével Nincs lehetetlen feladat Azt gondolja, hogy az alkalmazási terület túl nagy kihívást jelent

Részletesebben

AutoDome 500i sorozatú intelligens PTZkamerarendszer

AutoDome 500i sorozatú intelligens PTZkamerarendszer Videomegfigyelő rendszerek AutoDome 500i sorozatú intelligens PTZ-kamerarendszer AutoDome 500i sorozatú intelligens PTZkamerarendszer Intelligens, nagy sebességű PTZ-dómkamera Teljesen felcserélhető processzorok,

Részletesebben

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete 2 Bosch Praesideo épület- és vészhangosító rendszerek A látogatók tájékoztatása és védelme A Bosch Praesideo, a kihívást jelentő

Részletesebben

LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes.

LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes. LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes. 2 LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Kompakt felépítés, minőség és utolérhetetlen lefedettség A

Részletesebben

AutoDome moduláris kamerarendszer Termékleírás

AutoDome moduláris kamerarendszer Termékleírás AutoDome moduláris kamerarendszer Termékleírás 2 Moduláris felépítésű AutoDome kamerarendszer Tartalom 4 6 7 16 18 22 24 25 28 32 Bevezetés Hogyan válasszunk AutoDome-ot? CPU-modulopciók A megfelelő AutoDome

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

Dinion és FlexiDome analóg kameracsalád Fedje fel a részleteket a 2X kameratechnológiával. Fix kamerák és dómok teljes kínálata

Dinion és FlexiDome analóg kameracsalád Fedje fel a részleteket a 2X kameratechnológiával. Fix kamerák és dómok teljes kínálata Dinion és FlexiDome analóg kameracsalád Fedje fel a részleteket a 2X kameratechnológiával Fix kamerák és dómok teljes kínálata 2 Dinion és FlexiDome analóg kameracsalád Tudnivalók a Dinion és a FlexiDome

Részletesebben

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig DCA-BV5241 A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig Az AHD technológia előnyei a hagyományos analóg rendszerhez képest Nagy felbontás

Részletesebben

A-MAX IP Kamerarendszer Áttekintés:

A-MAX IP Kamerarendszer Áttekintés: Hungary 1191 Budapest, Üllői u. 206 Tel: +36 1 2960707 Fax: +36 2960701 www.trioda.hu, www.a-max.eu IP KAM E RÁK Felbontás A-MAX rendszer Áttekintés: Az IP kamerák 2 Megapixeles CCD-vel készülnek, mely

Részletesebben

A Bosch extrém fogása Az Extreme CCTV csoport termékeit már a Bosch kínálja

A Bosch extrém fogása Az Extreme CCTV csoport termékeit már a Bosch kínálja A Bosch extrém fogása Az Extreme CCTV csoport termékeit már a Bosch kínálja 2 I A Bosch extrém fogása Integritás, innováció és teljesítmény Az Extreme CCTV, a Derwent és a Forward Vision márkákat magába

Részletesebben

Bosch Video Management System Jövőálló IP

Bosch Video Management System Jövőálló IP Bosch Video Management System Jövőálló IP IP-alapú videofelügyeleti megoldás Minden együtt van A Bosch Video Management System (VMS) az összes IP-alapú digitális video- és audioberendezés, valamint az

Részletesebben

NWD 495 FlexiDomeDN IP-kamerák

NWD 495 FlexiDomeDN IP-kamerák Videomegfigyelő rendszerek NWD 495 FlexiDomeDN IP-kamerák NWD 495 FlexiDomeDN IP-kamerák Ütésálló, vandálbiztos burkolat Speciális day/night kamera mechanikusan kapcsolható IR-szűrővel 15 bites DSP-technológia

Részletesebben

Plena Easy Line hangosítási megoldások Hangkezelés egyszerűen

Plena Easy Line hangosítási megoldások Hangkezelés egyszerűen Plena Easy Line hangosítási megoldások Hangkezelés egyszerűen 2 Plena Easy Line hangosítási megoldások A minőségi hangosítás praktikus módja A zónafeliratoknak és beállításjelzőknek köszönhetően egyszerűen

Részletesebben

Referencia útmutató kamerákhoz

Referencia útmutató kamerákhoz Referencia útmutató kamerákhoz Tartalomjegyzék Összefoglaló táblázatok 4 FlexiDome I és II kamerák 10 Flexidome VF Variofókuszos biztonsági kamerák 12 FlexiDome XT+ és XF ütésálló biztonsági kamerák 14

Részletesebben

Megvalósult Intellio megoldások

Megvalósult Intellio megoldások Megvalósult Intellio megoldások IP alapú CCTV rendszerek Magyarországon Rendszer komponensek Az Intellio egy kompakt rendszer Intellio kamerák Intellio szerver(ek) Intellio kliens(ek) Átviteli hálózat

Részletesebben

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip.

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP Szeminárium IP - Áttekintés Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP - Áttekintés IP előnyei Kábelezés csökkenő költség A legtöbb IP telepítés

Részletesebben

Általunk forgalmazott és telepített eszközök:

Általunk forgalmazott és telepített eszközök: Általunk forgalmazott és telepített eszközök: Az általunk forgalmazott és telepített eszközök MABISZ és BM OKF engedéllyel rendelkeznek, valamint megfelelnek a hatályos jogszabályok által előírt feltételeknek.

Részletesebben

COPYRIGHT 2013 BY SAMSUNG TECHWIN. ALL RIGHT RESERVED

COPYRIGHT 2013 BY SAMSUNG TECHWIN. ALL RIGHT RESERVED 1 Előadás témája: SAMSUNG új BEYOND sorozat Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető 2 Az elvárásokon túl! 2014.11. Samsung Techwin Europe Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Bemutatkozik az AHD technológia!

Bemutatkozik az AHD technológia! Bemutatkozik az AHD technológia! Utolsó szerkesztés: 2015. október 6. Készítette: PROVISION-ISR Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila A Provision-ISR új AHD termékei teljesen kompatibilisek

Részletesebben

A BIZTONSÁG SZEME 2010.05.27. Bata Miklós Aspectis Kft. Térfigyelő rendszerekkel a biztonságért

A BIZTONSÁG SZEME 2010.05.27. Bata Miklós Aspectis Kft. Térfigyelő rendszerekkel a biztonságért A BIZTONSÁG SZEME Térfigyelő rendszerekkel a biztonságért Budapest, Corner Rendezvényközpont 2010.05.27 Bata Miklós Aspectis Kft Alapítás éve 2003 Háttér IP videó és beléptető rendszerek Security around

Részletesebben

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft.

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. i MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. H-1045 Hungary, Budapest, Madridi u. 2. Nyitvatartás: 8-17 óráig minden munkanapon Telefon: (+36 1) 390 4170 Fax: (+36 1) 390 4173

Részletesebben

Variofókuszos objektívek

Variofókuszos objektívek Video Variofókszos ek Variofókszos ek www.boschsecrity.h Kiemelkedő minőségű optika 1/3" és 1/2" formátmok Megbízható, robszts kialakítás Állítható fóksztávolság Kompakt kivitel A szögben megtört területek

Részletesebben

DBM-21S. Beltéri dóm kamera. Felhasználói kézikönyv. Bozsák Tamás Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre.

DBM-21S. Beltéri dóm kamera. Felhasználói kézikönyv. Bozsák Tamás Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. DBM-21S Beltéri dóm kamera Felhasználói kézikönyv Bozsák Tamás Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. Szatellit Zrt. Bozsák Tamás TARTALOMJEGYZÉK 1. Felhasználói információk...

Részletesebben

Axis HDTV és megapixeles felbontású hálózati kamerák Láthatja, amiről eddig lemaradt.

Axis HDTV és megapixeles felbontású hálózati kamerák Láthatja, amiről eddig lemaradt. Axis HDTV és megapixeles felbontású hálózati kamerák Láthatja, amiről eddig lemaradt. HDTV és megapixeles felbontású hálózati kamerák A HDTV és megapixeles felbontású hálózati kamerák fontos szerepet játszanak

Részletesebben

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere Building Technologies DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere A DESIGO PX mögött több éves tapasztalat áll. Világelsõk vagyunk az automatizálás és a HVAC irányítás

Részletesebben

Itt a HD analóg ideje!

Itt a HD analóg ideje! Itt a HD analóg ideje! Az AHD technológia 2016-ban a HD analóg technológiák domináltak, melyek közül az AHD volt a vezető. 720P megoldások leváltásra kerültek 1080P-vel. Az év vége felé a technológiák

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal

Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal Integrált flash 4GB belső 16 kb nem felejtő RAM B&R tovább bővíti a nagy sikerű X20 vezérlő családot, egy kompakt vezérlővel, mely integrált be és kimeneti

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

NWD 455 FlexiDome IP-kamerák

NWD 455 FlexiDome IP-kamerák Video NWD 455 FlexiDome IP-kamerák NWD 455 FlexiDome IP-kamerák www.boschsecrity.h Ütésálló, vandálbiztos tokozat Speciális színes CCD hálózati dómkamera NightSense fnkció gyenge megvilágítás esetére Nagy

Részletesebben

Canon biztonsági kamerák összefoglaló 2014 SZEPTEMBER

Canon biztonsági kamerák összefoglaló 2014 SZEPTEMBER Canon biztonsági kamerák összefoglaló 2014 SZEPTEMBER Full HD termékválaszték PTZ IP66 DÓM FIXED BOX MINI DÓM VB-H41/B 60.4 látómező 20x optikai zoom Full HD (1920x1080) Rossz fényviszony: Színes 0.4lux

Részletesebben

Főbb jellemzők ADATLAP ILD-310E-BL TÍPUSÚ HÁLÓZATI CSŐKAMERA FEDÉLZETI INTELLIGENCIÁVAL 75 IR LED* IR-megvilágítás 110 méterig

Főbb jellemzők ADATLAP ILD-310E-BL TÍPUSÚ HÁLÓZATI CSŐKAMERA FEDÉLZETI INTELLIGENCIÁVAL 75 IR LED* IR-megvilágítás 110 méterig Főbb jellemzők 75 IR LED* IR-megvilágítás 110 méterig Infrafényerő-szabályozás 1,3 MPix WDR szenzor Sávszélesség-menedzsment Pre- és post-alarm Kamerariasztási állapot kiváltása Detektorok rangsorolása

Részletesebben

Blue Line mozgásérzékelők Az érzékelés hatalom

Blue Line mozgásérzékelők Az érzékelés hatalom Blue Line mozgásérzékelők Az érzékelés hatalom A biztonság, amelyre támaszkodhat Blue Line Gen 2 mozgásérzékelők Legyen szó az otthon, egy üzlet vagy más vállalkozás biztonságáról, Ön megbízhatóságot vár

Részletesebben

SAMSUNG analog box kamerák

SAMSUNG analog box kamerák SAMSUNG analog box kamerák Termékkód: SCB1001P Leírás: SAMSUNG Day&Night box kamera, 1/3"-os Super HAD CCD chip, W3 DSP chip, 600Tvsor, 0,1lux/F1,2, OSD menü, privát zónák kitakarási lehetősége, AES, AIC

Részletesebben

SITRANS F M MAG 8000 Pontos mérés a víz alatt Belső energia 10 évre. sitrans f

SITRANS F M MAG 8000 Pontos mérés a víz alatt Belső energia 10 évre. sitrans f SITRANS F M MAG 8000 Pontos mérés a víz alatt Belső energia 10 évre sitrans f s Egyszerű kompakt vagy szeparált beépítés Könnyen telepíthető Egyszerű beépíthetőség Minimális megelőző és követő egyenes

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S N y t s z : 4 2 5 7-9 - 5 / 2 0 0 8 0 9 1 8 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Meghosszabbítás Ajánlás lejárta 2005. szeptember 22. 2008. szeptember

Részletesebben

apanasonic Marketing Europe GmbH Sajtókapcsolat: Sajtókapcsolat: Náray Vilmos Live PR Tel: +36 (1)

apanasonic Marketing Europe GmbH  Sajtókapcsolat: Sajtókapcsolat: Náray Vilmos Live PR Tel: +36 (1) Megújultak A LUMIX G objektívek a még jobb teljesítmény és képminőség érdekében LUMIX G X VARIO 12-35mm / F2.8 II ASPH. / POWER O.I.S.(H-HSA12035) LUMIX G X VARIO 35-100mm / F2.8 II / POWER O.I.S.(H- HSA35100)

Részletesebben

Gondoskodik lelki nyugalmáról Professzionális videorögzítés és -feldolgozás

Gondoskodik lelki nyugalmáról Professzionális videorögzítés és -feldolgozás Gondoskodik lelki nyugalmáról Professzionális videorögzítés és -feldolgozás 2 Bosch Recording Solutions Kiváló minőségű megoldások mindenkinek Válassza az alkalmazásának legmegfelelőbb megoldást széles

Részletesebben

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS 2017 Q2 DVR-NVR Legfontosabb közös tulajdonságok INSTANT PLAYBACK INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS Instant (azonnali) Playback használatával akár 5 másodperctől 5 percig terjedő, az eseményt megelőző

Részletesebben

Bosch hangosítási megoldások Tökéletes akusztikájával az élen jár

Bosch hangosítási megoldások Tökéletes akusztikájával az élen jár Bosch hangosítási megoldások Tökéletes akusztikájával az élen jár 2 Tökéletes akusztikájával az élen jár Jövőbe mutató akusztikai megoldások Az elektroakusztikai technológia területén több mint 60 éves

Részletesebben

Kétkamerás videós egységcsomag társasházak lépcsőházi megfigyelésére

Kétkamerás videós egységcsomag társasházak lépcsőházi megfigyelésére Kétkamerás videós egységcsomag társasházak lépcsőházi megfigyelésére RESORT Biztonságtechnikai Kft. H-1137 Budapest, Szent István park 2. Telefon: (1) 450-1583 Fax: (1) 450-1585 E-mail: info@resort.hu

Részletesebben

Vladimir Zworykin díj az innovációért. Aranyérem "A legjobb innovatív termék" a MIPS-2011 nemzetközi kiállításon

Vladimir Zworykin díj az innovációért. Aranyérem A legjobb innovatív termék a MIPS-2011 nemzetközi kiállításon A 2008-ban az Orosz Föderációban alapította Artem Razumkov Az Eocortex nyílt platformú Videó Menedzsment Szoftver (VMS) globális szolgáltatója, a videóanalitika erős intelligenciájával. Jelenleg több mint

Részletesebben

Felületre szerelt PowerBalance a fenntartható teljesítmény

Felületre szerelt PowerBalance a fenntartható teljesítmény Lighting Felületre szerelt PowerBalance a fenntartható teljesítmény PowerBalance, surface mounted Ha irodák LED-es világítótestekkel történő megvilágításáról van szó, az emberek általában szívesen fektetnek

Részletesebben

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig DCA-BV3143 A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig AN ROS A HAM Az AHD technológia előnyei a hagyományos analóg rendszerhez képest

Részletesebben

A Bosch REG-Sentry rendszere Automatizált járműbeléptető rendszer

A Bosch REG-Sentry rendszere Automatizált járműbeléptető rendszer A Bosch REG-Sentry rendszere Automatizált járműbeléptető rendszer 2 Bosch REG-Sentry automatizált járműbeléptető rendszer A REG-Sentry egy, a rendszámtáblafelismerésen (LPR) alapuló járműbeléptető rendszer

Részletesebben

wlsn* Kétirányú vezeték nélküli hálózat A megbízható védelem leggyorsabb módja

wlsn* Kétirányú vezeték nélküli hálózat A megbízható védelem leggyorsabb módja wlsn* Kétirányú vezeték nélküli hálózat A megbízható védelem leggyorsabb módja * vezeték nélküli Local SecurityNetwork Mi a wlsn? A Bosch Security Systems vezeték nélküli Local SecurityNetwork (wlsn) terméke

Részletesebben

Automatizált Térfigyelő Rendszer. Sensor Technologies Kft

Automatizált Térfigyelő Rendszer. Sensor Technologies Kft Automatizált Térfigyelő Rendszer 1 1. Általános ismertető A valósidejű kamera képfeldolgozó informatikai rendszereket fejleszt, budapesti székhellyel. A technológia felhasználási területei: közúti forgalomelemzés

Részletesebben

SCADA-alapú videó-felügyeleti rendszerek

SCADA-alapú videó-felügyeleti rendszerek SCADA-alapú videó-felügyeleti rendszerek Megoldások centralizált és elosztott videó-felügyeleti architektúrák esetére Képzelje el egy pillanatra, hogy SCADA rendszerében minden alarm esetén felugrik egy

Részletesebben

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja Energiahatékony megújulás 40 85%-os energia megtakarítás Európai Unióban fejlesztve és gyártva Közvilágítás EU / MSZ szabványos megvilágítás Hosszú élettartam

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

Viszonteladó, vagy telepítő partnereinknek. Érvényes tól visszavonásig, vagy a követekző lista megjelenéséig érvényes!

Viszonteladó, vagy telepítő partnereinknek. Érvényes tól visszavonásig, vagy a követekző lista megjelenéséig érvényes! Viszonteladó, vagy telepítő partnereinknek Érvényes 2014.06.03-tól visszavonásig, vagy a követekző lista megjelenéséig érvényes! A raktárkészletről és az akciós árakról érdeklődni lehet személyesen az

Részletesebben

VDN-498 sorozatú FlexiDome 2X dómkamera

VDN-498 sorozatú FlexiDome 2X dómkamera Videomegfigyelő rendszerek VDN-498 sorozatú FlexiDome 2X dómkamera VDN-498 sorozatú FlexiDome 2X dómkamera 20 bites képfeldolgozási technológia CCD-érzékelő széles dinamikatartománnyal Dinamikus modul

Részletesebben

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft.

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. H-1045 Hungary, Budapest, Madridi u. 2. Nyitvatartás: 8-17 óráig minden munkanapon Telefon: (+36 1) 390 4170 Fax: (+36 1) 390 4173

Részletesebben

Min. megvilágítás és IR távolság. Optika. [Színes]: ICR off : 0.5Lux ICR on : 0.002Lux [Fekete-Fehér]: ICR off : 0.1Lux ICR off : 0.

Min. megvilágítás és IR távolság. Optika. [Színes]: ICR off : 0.5Lux ICR on : 0.002Lux [Fekete-Fehér]: ICR off : 0.1Lux ICR off : 0. Golden-eye IP termékek Típus Kép Cikkszám Listaár (USD) Max. Felbontás Max. Képfrissítés Optika Min. megvilágítás és IR távolság Éjjel/Nappali technológia Audio Audio Codec Helyi tárolás Védelem Tápellátás

Részletesebben

Árlista. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység GYM

Árlista. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység GYM Árlista Dome kamerák AXIRDBSHD 11 590 Ft 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység AXIRDBHNB 9 990 Ft 1/3", 700TVL, SHARP, 960H, alacsony fényérzékenység AXIRDBNEC 9 790 Ft 1/3, 800TVL,

Részletesebben

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Nytsz: 3146-10-5/20060216 MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2006. február 16. 2011. február 28. Termék vizsgálat helye: MABISZ VAGYONVÉDELMI ÉS KÁRMEGELŐZÉSI BIZOTTSÁG

Részletesebben

Paradox márkanevû riasztóberendezések

Paradox márkanevû riasztóberendezések Paradox márkanevû riasztóberendezések A Paradox Security Systems termékeket Az EVO48 és EVO192 új központok forgalomba hozatalával az EVO széria egységes Magyarországon a Cadillac Zrt. forgalmazza. A cég

Részletesebben

HŐKAMERÁK ÉS IR KÖZELI KAMERÁK A TÁVOLI VESZÉLY ÉRZÉKELÉSÉRE ÉS KIÉRTÉKELÉSÉRE

HŐKAMERÁK ÉS IR KÖZELI KAMERÁK A TÁVOLI VESZÉLY ÉRZÉKELÉSÉRE ÉS KIÉRTÉKELÉSÉRE HŐKAMERÁK ÉS IR KÖZELI KAMERÁK A TÁVOLI VESZÉLY ÉRZÉKELÉSÉRE ÉS KIÉRTÉKELÉSÉRE VUMII ÁTTEKINTÉS KUTATÁS, FEJLESZTÉS ÉS GYÁRTÁS A Vumii magas minőségű, már bizonyított működésű, teljes sötétségben is alkalmazható

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

Árlista. Dome kamerák Megnevezés Lista ár. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység

Árlista. Dome kamerák Megnevezés Lista ár. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység Árlista 2014. január 30-tól visszavonásig. Dome kamerák AXIRDBSHD 11 590 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység AXIRDBHNB 11 290 1/3", 700TVL, SHARP, 960H, alacsony fényérzékenység

Részletesebben

MABISZ MINŐ SÍTÉSI TANÚSÍTVÁNY

MABISZ MINŐ SÍTÉSI TANÚSÍTVÁNY Nytsz: 2414-13/20040422 MABISZ MINŐ SÍTÉSI TANÚSÍTVÁNY Minősítés ideje Meghosszabbítás Minősítés lejárta 2004. április 22. 2007. április 22. Minősítés helye: MABISZ Minősítő Bizottság hivatalos helyisége

Részletesebben

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Nytsz: 3830-10-5/20070823 MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2007. augusztus 23. 2012. augusztus 31. vizsgálat helye: MABISZ VAGYONVÉDELMI ÉS KÁRMEGELŐZÉSI BIZOTTSÁG

Részletesebben

KeyShot alapjai. együttműködő plm megoldások. graphit Kft. 1027 Budapest, Medve u. 17. 436-9600 www.graphit.hu

KeyShot alapjai. együttműködő plm megoldások. graphit Kft. 1027 Budapest, Medve u. 17. 436-9600 www.graphit.hu KeyShot alapjai együttműködő plm megoldások graphit Kft. 1027 Budapest, Medve u. 17. 436-9600 www.graphit.hu Solid Edge ST7 - KeyShot A KeyShot egy teljesen CPU alapú és egyedülálló renderelő motor 3D-s

Részletesebben

FlexiDome2X VDN-0498. Telepítési kézikönyv

FlexiDome2X VDN-0498. Telepítési kézikönyv FlexiDome2X VDN-0498 hu Telepítési kézikönyv FlexiDome2X Sadržaj hu 3 Sadržaj 1 Biztonság 5 1.1 Biztonsági óvintézkedések 5 1.2 Fontos biztonsági utasítások 5 1.3 Csatlakoztatás kültéri alkalmazások esetén

Részletesebben

Típus: SZQ392. Termékleírás. Típus: WRC840. Termékleírás. Típus: SFA-010235. Termékleírás. Típus: WCM709. Termékleírás. Típus: 420TVL (SH)

Típus: SZQ392. Termékleírás. Típus: WRC840. Termékleírás. Típus: SFA-010235. Termékleírás. Típus: WCM709. Termékleírás. Típus: 420TVL (SH) Típus: SZQ392 2.5 kijelzı, 2,4GHz, négycsatornás DVR MP4 vezeték nélküli 4 db kamera és monitor készlet, megfigyelésre és gyermekfelügyeletre Típus: WRC840 7 TFT LCD monitor, 2,4GHz 4 csatornás vevı és

Részletesebben

MASCO új termékek 2014. augusztus 14.

MASCO új termékek 2014. augusztus 14. PROVISION-ISR Termékkód PR-BX380IP PR-DI380IPVF Leírás PROVISION-ISR inframegvilágítós 1,3 megapixeles IP box kamera, 1280x960/1280x720 felbontás, H.264 tömörítés, ONVIF, 1/3" SONY CMOS képérzékelő, manuális

Részletesebben

it-3wxx Beágyazott Hálózati DVR Műszaki Adatok

it-3wxx Beágyazott Hálózati DVR Műszaki Adatok it-3wxx Beágyazott Hálózati DVR Műszaki Adatok Áttekintés Az it-3wxx sorozatú beágyazott hálózati DVR egy kiváló digitális videós megfigyelő termék, mely beágyazott Linux operációs rendszert és DaVinci

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

CoreLine SlimDownlight - az egyértelmű választás a LED-ek világában

CoreLine SlimDownlight - az egyértelmű választás a LED-ek világában Lighting CoreLine SlimDownlight - az egyértelmű választás a LED-ek világában CoreLine SlimDownlight A CoreLine SlimDownlight egy ultralapos süllyesztett lámpatestekből álló termékcsalád, amely a kompakt

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 595A. VDT-595A Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 595A. VDT-595A Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT 595A VDT-595A Leírás v1.4.pdf Tartalom 1 Kaputábla és Funkciói... 3 2 Kaputábla leírása... 3 3 Zárnyitás műszaki adatai... 4 4 Felszerelés... 4 5 Rendszer

Részletesebben

Building Integration System Az Ön testreszabott biztonságtechnikai felügyeleti megoldása

Building Integration System Az Ön testreszabott biztonságtechnikai felügyeleti megoldása A minőség és az innováció hagyománya A Bosch neve már 12 éve egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. Innovatív technológiai megoldásainkat világszerte a legmagasabb szintű szervizzel és támogatással

Részletesebben

DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak...

DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak... DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak... 2 DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Vezeték nélküli hozzászólói rendszer végtelen egyszerűség és rugalmasság A legkorszerűbb,

Részletesebben

Minőség mindenekfelett új Canon EOS 77D és EOS 800D digitális tükörreflexes fényképezőgépek és optik

Minőség mindenekfelett új Canon EOS 77D és EOS 800D digitális tükörreflexes fényképezőgépek és optik Minőség mindenekfelett új Canon EOS 77D és EOS 800D digitális tükörreflexes fényképezőgépek és optik A Canon ma mutatja be az idén 30 éves EOS termékcsalád két új digitális tükörreflexes (DLSR) fényképezőgépét:

Részletesebben

Maxos LED Performer hatékony és precíz fénysáv

Maxos LED Performer hatékony és precíz fénysáv Lighting Maxos LED Performer hatékony és precíz fénysáv Maxos LED Performer Az ügyfelek olyan megoldásokra vágynak, melyek költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak a hagyományos világítástechnikai

Részletesebben

TownGuide Core könnyen kiválasztható és egyszerűen használható

TownGuide Core könnyen kiválasztható és egyszerűen használható Lighting TownGuide Core könnyen kiválasztható és egyszerűen használható TownGuide Core A TownGuide Core családhoz két könnyen felismerhető, modern formájú termék tartozik: a félkúpos és a burás. Mindkettő

Részletesebben

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012.

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012. Procontrol VRecX Kamerás megfigyelőrendszer Kezelői kézikönyv Verzió: 1.1 2012. 2010 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar, a WtKomm a Procontrol Electronics Ltd. hivatalos

Részletesebben

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

Érintse meg és érezze a különbséget!

Érintse meg és érezze a különbséget! Érintse meg és érezze a különbséget! Az első hordozható, 15"-os kijelzővel rendelkező Color Doppler ultrahang készülék Kínában való megjelentetése óta elkötelezett a SonoScape az ultrahang csúcstechnológiák

Részletesebben

MIC400 víz alatti PTZ kamera

MIC400 víz alatti PTZ kamera Videomegfigyelő rendszerek MIC400 víz alatti TZ kamera MIC400 víz alatti TZ kamera Teljesen bemeríthető 25 méterig. Brushless motor technológia Számos beépítési és megjelenítési opció Multi-protokoll működés

Részletesebben

aresa led lensoflex THE GREEN LIGHT

aresa led lensoflex THE GREEN LIGHT aresa led lensoflex THE GREEN LIGHT aresa led lensoflex SZ A VILÁGÍTÓTEST JELLEMZŐ I LED MODULOK HASZNÁLATA AZ OPTIMÁLIS VILÁGÍTÁSÉRT Ennél a típusnál a LED-ek egy síkban helyezkednek el, és különböző

Részletesebben