Tisztaság rendszerben

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztaság rendszerben"

Átírás

1 Igazán Bosch! Tisztaság rendszerben 2013/2014-es program: Click & Clean elszívórendszerek Bosch elektromos kéziszerszámok: a kis- és nagyipar számára is.

2 2 Bevezetés Semmit ne hagyjon maga után. Kivéve a jó benyomást. Profiként mindenekelőtt egy valamit várnak el Öntől: a tiszta munkát. Ebben támogatja Önt megbízhatóan a Bosch Click & Clean rendszer legyen szó nyersfalazásról, felújításról, szanálásról vagy lakott belső terekben végzett munkákról. Bosch Click & Clean rendszer 3-szorosan jó: 1. Precízebben és gyorsabban dolgozhat, mert szabad rálátása van a munkafelületre és elmarad a munkavégzés utáni unalmas takarítás is. Ennek az ügyfél is örül. 2. Kíméli az egészségét is, mivel a gép azonnal elszívja a keletkező port. 3. Meghosszabbítja a szerszámok és tartozékok élettartamát, mivel az elszívott por nem ülepedhet le a motorban vagy a tartozékokon. Mert így tisztán megy.

3 Tartalom 3 Munka és por 4 A pormentes munkavégzés előnyei 6 Irányelvek és porosztály-besorolások 10 Professzionális elszívórendszerek 11 GAS 55 M AFC Professional 11 GAS 35 M AFC Professional 12 GAS 35 L AFC Professional 13 GAS 35 L SFC+ Professional 14 GAS 25 L SFC Professional 15 GAS 20 L SFC Professional 15 Munkavégzés nyersfalazás, szanálás és felújítás során 16 Sarok- és betoncsiszoló 18 Falhoronymarók és fúrókalapács porelszívással 19 Csempemarók 20 Asztali körfűrészek és körfűrészek, leszabó- és gérvágó fűrészek 21 Munkavégzés lakott belső terekben 22 Lapszabász- és szúrófűrészek 24 Multifunkcionális gépek és merülő körfűrész 25 Excentercsiszoló 26 Bemerülő és élmarók 27 Gyalu 28 Fúrókalapácsok és ütvefúrógépek 29 Termék- és rendszeráttekintés 30 Tartozékprogram 30 Műszaki adatok és szállítási terjedelem 34 Rendszeráttekintés 36

4 4 Munka és por Törődjön a munkájával a Bosch rendszere elvégzi a maradékot.

5 Munka és por 5 A profik csak a megfelelő rendszerrel válhatnak teljesen profivá. A Click & Clean rendszer minden részlete átgondolt. A Bosch porszívóit, elektromos kéziszerszámait és tartozékait egy helyen fejlesztjük és azokat a lehető legtökéletesebben összehangoljuk egymással. Az új Click & Clean rendszer összehozza azt, ami összetartozik: közvetlenül összekapcsolja a porelszívó rendszereket szinte valamennyi Bosch elektromos kéziszerszámmal. Ezeket aztán szükség esetén gyorsan ki lehet cserélni. De az igazán megfelelő rendszer nem csak a tisztaságról gondoskodik, hanem rendet is tart. Így például minden L-BOXX közvetlenül rápattintható az új Bosch porszívóra és megfelelő tárolóhelyet nyújt az elektromos szerszámok és tartozékok részére. Ezáltal az Ön Bosch porszívójából igazi mobil munkaállomás válik, amely megkönnyíti a mindennapos munkavégzést.

6 6 Előnyök Az ügyfelei hálásak lesznek Önnek. A szerszámai szintén. Az ügyfele számára a tiszta munkahely több, mint egy jó névjegykártya. A porszegény környezet egyaránt kíméli a szerszámokat, a tartozékokat és az egészségét. Ezenkívül időt takaríthat meg, mivel nem kell többé takarítania. Rendszeres szűrőtisztítás a tartós teljesítményért Légáram (l/perc) 40,00 35,00 30,00 25,00 20,00 15,00 10,00 5,00 0, * Pormennyiség (kg) Az automatikus szűrőtisztítóval (AFC) rendelkező Bosch nedves és száraz porszívók a harmonikaszűrő rendszeres tisztításának köszönhetően magas térfogatáramot biztosítanak a kiváló elszívási eredmény érdekében akár nagy mennyiségű beszívott anyag esetén is. A harmonikaszűrő érzékelhető teljesítményveszteség nélkül képes megbirkózni több mint 500 kg porral, ami 27 tele kannának felel meg. Az optimálisan működő automatikus szűrőtisztító és a harmonikaszűrő magas élettartama miatt ezeket a részegységeket csak nagy mennyiségű por felszívása után kell kicserélni, amivel időt és pénzt takaríthat meg. 1. versenytárs 2. versenytárs 3. versenytárs 4. versenytárs 5. versenytárs GAS 35 M AFC Professional Lásson jól, vágjon jól! Épp a felsőmarásnál van szükségem arra, hogy szabadon rálássak a munkadarabra. A porszívónak ott kell elszívnia a forgácsot, ahol az keletkezik. Az elszívórendszerrel mindez tökéletesen működik. Ezáltal precízen, tisztán és gyorsan dolgozhatok, ráadásul a porelszívás kíméli a szerszámot és a tartozékokat is. Gisela Haehnle, asztalosmester * A szűrőtisztító hatásosságát mérő tesztet különböző márkák standard szállítási terjedelmébe tartozó, általános elszívórendszerekkel végeztük el.

7 Előnyök 7 Tiszta munka tiszta benyomás Itt tisztán vagy hanyagul dolgoztak? Egy tisztán hátrahagyott munkahely esetében ez a kérdés fel sem merül. Mert az elvégzett munka minősége mellett gyakran ez az első, amit az ügyfél a munkából észrevesz. Ráadásul időt is megtakaríthat, ha nincs szükség az utólagos tisztításra. Az ügyfelek ezt is tudják értékelni. GAS 35/55 Kíméli a hátat A felpattintható L-BOXX, amellyel mindig kéznél tarthatja a szerszámokat, a szabadalmaztatott tömlőfelcsévélés a porszívóra és a (fél-) automata szűrőtisztító az Ön háta számára is megkönnyíti a munkavégzést. A Click & Clean rendszer új GAS 35/55 Professional porszívóit az Aktion Gesunder Rücken e.v.* (Egészséges hát akció) vizsgálta be és ajánlja. Por okozta betegségek Az Ön egészsége az Ön tőkéje A por olyan veszélyforrás, amelyet minden profinak komolyan kell vennie. Amit korábban tudatlanságból kinevettek, azt ma szigorú munkavédelmi intézkedések szabályozzák. Jó okkal: ugyanis a porok bizonyos fajtái rákkeltő hatásúak. A Bosch profeszszionális Click & Clean rendszerrel betarthatja a törvényi előírásokat és óvja egészségét. Belélegezhető por (pl. fapor) többek között szőrtüszőgyulladást, bőrgyulladást és bőrrákot okozhat. Tüdőbe kerülő por (pl. hegesztési gőzök, kvarcliszt, azbeszt) asztmát, azbeszt tüdőt, rákot, COPD-t és portüdőt okozhat. * Bevizsgáló és ajánló fórum: Gesunder Rücken besser leben e.v. (Egészséges hát fórum jobb élet) és Bundesverband der deutschen Rückenschulen (BdR) e.v. (Német Hátiskolák Országos Szövetsége). További információk: AGR e.v., Pf. 103, D Selsingen, Tel.: / ,

8 8 Előnyök Pormentes munkavégzés mérhető előnyökkel. A Bosch professzionális Click & Clean elszívórendszerekkel nem csak könnyebb, de gyorsabb és tisztább is a munkavégzés: így a por nem károsítja a szerszámokat és a tartozékokat, ami meghosszabbítja azok élettartamát. A pormentes munkavégzéssel ráadásul nagyobb vágási sebesség érhető el, és tartósan kíméli az egészségét. Mérés elszívás nélkül Mérés elszívással A Bosch a különbség A következő teszteket a Német Építőipari Szakmai Szövetség (BG Bau) független mérőlaborjaiban végezték. A tesztek során a következő szerszámokat használták: GNF 35 CA Professional falhoronymaró és GEX AVE Professional excentercsiszoló, amelyeket csatlakoztattak a GAS 35 M AFC Professional porszívóra. A méréseket és az eredményeket a BG Bau értékelte ki. A méréseket elszívórendszerrel és anélkül is elvégezték, egyebekben a feltételeken nem változtattak. A keletkezett port egy mérőkészülékkel és érzékelőkkel felszerelt tesztszemélyen mérték. elszívás nélkül elszívással A porszívó alkalmazása óvja a tartozékot A számtalan teszt bebizonyította, hogy a porszívó alkalmazása kíméli a tartozékot. Bal oldalt egy csiszolótárcsa látható, 5 perc porszívó nélküli használat után, jobbra pedig szintén egy csiszolótárcsa látható 15 perc porszívóval való használat után. Vagyis pénzt és időt takaríthat meg, mivel a tartozék tovább tart, kevesebb alkalommal kell cserélni a tartozékokat és gyorsabban elérheti a jobb csiszolási eredményt.

9 Előnyök 9 Tartós egészségvédelem belélegezhető por (E-por) Porkoncentráció mg/m³ -99 % GEX AVE Professional -88 %* GNF 35 CA Professional Elszívás nélkül Elszívás GAS 35 M AFC Professional elszívóval * Az elszívás nélküli mérési érték egy minimumérték, mivel a szűrőt a por túltelítette és az nem volt kiértékelhető. A GAS 35 M AFC Professional nedves/száraz porszívóból és a GNF 35 CA Professional falhoronymaróból álló Click & Clean rendszer tesztjei során betartották a Németországban érvényes, törvény által előírt határértékeket. Ezt a terméket a BG Bau összehangolt rendszerként a legmagasabb 1. típus elnevezésű kategóriába sorolta be. Tartós egészségvédelem tüdő-léghólyagocskába/tüdőbe kerülő por (A-porosztály) Porkoncentráció mg/m³ -99 % -97 % Elszívás nélkül GEX AVE Professional GNF 35 CA Professional Elszívás GAS 35 M AFC Professional elszívóval A BG Bau ugyancsak a legmagasabb 1. típus elnevezésű kategóriába sorolta be a GAS 35 M AFC Professional porszívóból és a GEX AVE Professional excentercsiszolóból álló Click & Clean rendszert is, mint összehangolt rendszert, mivel betartottak minden Németországban érvényes, a törvény által előírt határértéket. A két mérés eredményei megtekinthetők a BG Bau online portálon, a webhelyen. Mindkét elektromos kéziszerszám esetében egyértelmű, hogy ha azokat a professzionális nedves/száraz porszívók nélkül üzemeltetik, akkor a veszélyes porrészecskék többszöröse kerül a levegőbe. Ahogyan a 7. oldalon ismertettük, különbség van a belélegezhető és a tüdőbe kerülő por között. Ha csökkenti ezeket a veszélyes porfajtákat, akkor nem csak az egészségét óvja, hanem egyúttal betartja a törvény által előírt munkavédelmi utasításokat is.

10 10 Irányelvek és porosztály-besorolások Por és por nem ugyanaz. Ezért két rendszer sem ugyanaz. Minden por más. Miként azok kezelése is. Az elszívórendszerekkel szemben támasztott műszaki követelményeket nemzetközi szabványok szabályozzák. Az elszívókat L, M és H porosztályok szerint különböztetjük meg az EN / IEC nemzetközi szabvány AA melléklete alapján. Az egyes országok határozzák meg, hogy milyen típusú porhoz milyen porszívóosztály szükséges. Ez a megkülönböztetés a teljes elszívórendszerre vonatkozik, nem csak a szűrőre. Az, hogy melyik az Ön számára megfelelő rendszer, elsősorban a megmunkálandó anyagoktól függ. A következő táblázat gyors áttekintést nyújt Önnek. Porosztály Maximális áteresztési fokozat Munkahelyi határérték például* L 1,0 % Porok munkahelyi határértékkel (AGW) > 1 mg/m 3 Corian Grafit (kis mennyiségben) Puhafa (lucfenyő, jegenyefenyő, erdeifenyő) M < 0,1 % Porok munkahelyi határértékekkel (AGW) 0,1 mg/m 3 faporok (bükkfa, tölgyfa) kvarctartalmú beton H < 0,005 % Porok munkahelyi határértékekkel (AGW) < 0,1 mg/m 3 FIGYELMEZTETÉS: Ez a készülék az egészségre káros porokat tartalmaz. Az ürítést és a karbantartást, beleértve a porzsák eltávolítását is, csak olyan hozzáértő emberek végezhetik, akik megfelelő egyéni védőfelszerelést hordanak. A készüléket nem szabad bekapcsolni a teljes szűrőrendszer behelyezése és a térfogatáram-ellenőrzés működésének megvizsgálása előtt. rákkeltő porok (ólom, szén, kátrány, nikkel, kobalt, vörösréz, kadmium stb.) penész, baktériumok, csírák formaldehid Azbeszt * Az egyes országok különböző szabályozásai és specifikációi miatt a tartalmakért sajnos nem vállalhatunk felelősséget. Kérjük, mindig vegye figyelembe az érvényben lévő nemzeti előírásokat. GAS 20 L SFC Professional GAS 25 L SFC Professional GAS 35 L SFC+ Professional GAS 35 L AFC Professional GAS 35 M AFC Professional GAS 55 M AFC Professional Nettó portartály-térfogat 19 l 25 l 35 l 35 l 35 l 55 l L-BOXX befogó Szűrőtisztító SFC (fél-automata szűrőtisztító) SFC (fél-automata szűrőtisztító) SFC+ (fél-automata szűrőtisztító) AFC (automata szűrőtisztító) AFC (automata szűrőtisztító) AFC (automata szűrőtisztító) Porosztály L L L L M M Csatlakozóaljzat a készüléken be- és kikapcsolási automatikával, valamint utánfutási funkcióval (utánfutási funkció nélkül) Beépített tartó tartozékokhoz, kábelhez és tömlőhöz Szívóerő-szabályozás falslevegő-nyílással Fokozatmentes szívóerő-szabályozás Automatikus lekapcsolás a max. folyadékszint elérésekor

11 Professzionális elszívórendszerek 11 Erősek közt a legnagyobb. GAS 55 M AFC Professional. Sokoldalú nedves/száraz porszívó automata szűrőtisztítással és nagy tartálykapacitással Helytakarékos harmonikaszűrő az 55 literes tartály optimális kihasználása érdekében ideális megoldás jelentős pormennyiséghez Automata szűrőtisztító (AFC) révén biztosított tartós szívóerő a folyamatos haladás érdekében A kezelő emelt szintű védelme érdekében a por nagy részét lefedi az EU-szabvány szerinti M porosztálynak megfelelően a megnövelt felhasználóvédelemért Nem jelölő felszereltség A kerekek, a tömlőakasztó, a szerszámcsatlakozók és az antisztatikus tömlők speciális bevonattal rendelkeznek, így nem hagynak nyomot az alkalmazási területen.* Antisztatikus tömlők és tartozékok Az elszívótömlőben és a tartozékban lévő por súrlódása elektronikus feltöltődést okoz. A környezeti befolyásoktól és a test érzékenységétől függően érezhetővé válnak a statikus kisülések. A Bosch M-tanúsított porszívók esetében az antisztatikus tömlő az alap felszereltség része, azért, hogy a maximumra emeljük az Ön komfortérzetét a munkahelyen. * Csak a következő modellekre vonatkozik: GAS 35 L SFC+ Professional, GAS 35 L AFC Professional, GAS 35 M AFC Professional és GAS 55 M AFC Professional.

12 12 Professzionális elszívórendszerek A szennyeződés csomagolhat. GAS 35 M AFC Professional. Sokoldalú nedves/száraz porszívó automata szűrőtisztítással Felpattintható L-BOXX praktikus szállítási és tárolási megoldásként a mobil használatért Automata szűrőtisztító (AFC) révén biztosított tartós szívóerő a folyamatos haladás érdekében A kezelő emelt szintű védelme érdekében a por nagy részét lefedi az EU-szabvány szerinti M porosztálynak megfelelően a megnövelt felhasználóvédelemért M-tanúsítás A por nem csak kellemetlen, hanem egészségkárosító is: ezért a megfelelő munkáknál a törvényhozó előírhatja az úgynevezett M-tanúsítvánnyal rendelkező készülékek használatát. A különösen szigorúan bevizsgált porszívókat arra tervezték, hogy lehetőleg maradéktalanul felszívják az egészségre ártalmas porokat (pl. tölgyfabükkfaporokat, valamint a kvarctartalmú anyagokat). Így a minimálisra csökkenthetők a különböző, a 7. oldalon szemléltetett betegségkockázatok. Harmonikaszűrő a porszívófejben Praktikus és tiszta: a nagy teljesítményű harmonikaszűrőket gyorsan ki lehet cserélni, anélkül, hogy közben hozzáérne a szennyeződéshez. A porszívófej fedelén keresztül a szűrőt nagyon egyszerűen kiveheti a szenynyezetlen oldalról. L-BOXX befogó Az L-BOXX nem csak egy kényelmes megoldás szerszámok és tartozékok szállítására. A porszívóra pattintva mobil munkaállomássá válik és kényelmes magasságban biztosítja a munkavégzést.

13 Professzionális elszívórendszerek 13 Tiszta öröm tiszta szűrők. GAS 35 L AFC Professional. Mobil nedves/száraz porszívó automata szűrőtisztítással Felpattintható L-BOXX praktikus szállítási és tárolási megoldásként a mobil használatért Automata szűrőtisztító (AFC) révén biztosított tartós szívóerő a folyamatos haladás érdekében A legjobb elszívási eredmény a nagy teljesítményű 1380 wattos porszívóturbina révén a pormentes munkavégzésért. Minősített, az EU szabvány szerinti L porosztály-besorolású biztonsági porelszívó a kezelő megfelelő védelméért AFC: szűrőtisztítás? Automatikusan elvégezve! Automatikus szűrőtisztítás 15 másodpercenként. Ezalatt az idő alatt természetesen nem kell megszakítani a munkát, mivel a tisztítás nincs hatással a munkafolyamatra és csak alig észrevehetően fut a háttérben. Az utolsó részletig átgondolva A praktikus tömlő- és kábelakasztó, valamint a tartozékbefogó a tömlő, kábel és tartozék biztonságos tárolására szolgál közvetlenül a porszívón. Így nem csak szabadon marad az egyik keze, hanem megtakarít magának néhány utat is.

14 14 Professzionális elszívórendszerek Az elkötelezett portalanítóknak. GAS 35 L SFC+ Professional. Mobil nedves/száraz porszívó kényelmes félautomata Plus szűrőtisztítással Felpattintható L-BOXX praktikus szállítási és tárolási megoldásként a mobil használatért Kényelmesebb félautomata szűrőtisztítás (SFC+) egyetlen fogantyúval a tömlő végén a gyors haladásért A legjobb elszívási eredmény a nagy teljesítményű 1380 wattos porszívóturbina révén a pormentes munkavégzésért Minősített, az EU szabvány szerinti L porosztálybesorolású biztonsági porelszívó a kezelő megfelelő védelméért SFC+: félautomata Plus szűrőtisztító Időt és utat takarít meg. Nem kell megváltoztatnia a munkahelyzetét, a szűrőtisztítót a szívótömlő végén található kézi modul gombjának megnyomásával egyszerűen működtetheti. Robusztus az építkezésekhez A terelőgörgőket robusztus burkolat védi. Ezek tompítják a görgőket érő ütéseket, így kímélik a terelőgörgőket is. Ezen túlmenően a robusztus kialakítású kiváló minőségű forgókapcsoló megkönnyíti a készülék kezelését is.

15 Professzionális elszívórendszerek 15 A hű társ a nagyobb tisztaságért. GAS 25 L SFC Professional. Kompakt porszívó félautomata szűrőtisztítóval (SFC) a mobil alkalmazásért Minősített, az EU szabvány szerinti L porosztály-besorolású biztonsági porelszívó a kezelő megfelelő védelméért A távkapcsoló-automatikával rendelkező csatlakozóaljzat elektromos szerszámok csatlakoztatására alkalmas Automatikus lekapcsolás a maximális folyadékszint elérésekor Tiszta munkavégzés a félautomata szűrőtisztítónak köszönhetően (SFC) A szűrőtisztító működtetéséhez egyszerűen nyomja meg többször a porszívófejen található piros gombot és egyidejűleg zárja el kézzel a tömlő elülső végét. Ekkor a környezeti levegő keresztülpréselődik a főszűrőn, ahol ezalatt megtisztításra kerül és alkalmas lesz a folyamatosan magas térfogatáramra és optimális elszívásra. Nem csak tisztít, hanem szárít is. GAS 20 L SFC Professional. Mobil nedves/száraz porszívó félautomata szűrőtisztítással (SFC) Magas szívóerő az erőteljes 1200 W-os szívóturbina révén sokoldalú alkalmazásokhoz nedves és száraz üzemben Egyszerű szűrőtisztítás a félautomata szűrőtisztító rendszernek köszönhetően Beépített fúvófunkció a gyors és egyszerű szárításhoz, pl. festékek vagy egyéb, könnyen száradó folyadékok esetében Minősített, az EU szabvány szerinti L porosztálybesorolású biztonsági porelszívó a kezelő megfelelő védelméért

16 16 Nyersfalazás, szanálás és felújítás

17 Nyersfalazás, szanálás és felújítás 17 Szívesen elvégzik a piszkos munkát Ön helyett. Bosch szerszámok és porszívók. Legyen szó nyersfalazásról, szanálásról vagy felújításról: az építkezésen a lényegre tér. A körfűrészek, csempevágók, sarokcsiszolók, falhoronymaró gépek, betoncsiszolók, kombi- és fúrókalapácsok hatalmas mennyiségű port keltenek a használat során. Igazán kellemes feladat a Bosch porszívók számára. A Bosch Click & Clean a keletkezés helyén szívja el a port, ezáltal gondoskodik a jobb kilátásról és kíméli a légutakat. Így gyorsabban és kényelmesebben dolgozhat. A Bosch Click & Clean rendszer megfelelő termékeivel felszerelve nem csak a határidőt tudja betartani, hanem a szigorú egészség- és munkavédelmi előírásokat is. Egészsége mellett ezzel kíméli az elektromos kéziszerszámokat és a tartozékokat is.

18 18 Nyersfalazás, szanálás és felújítás A nyersfalazás a kemény fiúk dolga, a Bosch pedig gondoskodik róla, hogy minden passzoljon. Csak az optimálisan végzett közös munkával lehet elérni kielégítő eredményeket. Ezért a Bosch porszívóit, elektromos kéziszerszámait és tartozékait egy helyen fejlesztjük, és azokat a lehető legtökéletesebben összehangoljuk egymással. A lehető legnagyobb fokú kompatibilitással könnyítjük meg a munkáját. Győződjön meg saját maga a Bosch Click & Clean rendszer előnyeiről: GWS CIE Professional sarokcsiszoló Maximális teljesítmény és a kezelő fokozott védelme, tiszta eredmény és gyors előrehaladás: minden 35 mm tömlőátmérőjű Bosch porszívó optimális porelszívást nyújt, ha a darabolást Bosch sarokcsiszolókkal végzik. A vezetőszános elszívófedél nagy felfekvőfelületről és nagyon jó elszívási teljesítményről gondoskodik. Az új Click & Clean rendszer optimálisan működik természetesen a GWS 18 V-LI és GWS V-LI Professional akkus sarokcsiszolóknál is. GBR 14 CA Professional betoncsiszoló Ami tiszta, tovább tart: a szabadalmaztatott porzáró rendszer eddig elképzelhetetlen élettartamról gondoskodik. Tiszta csiszolási kép a kiváló vezethetőségi tulajdonságoknak köszönhetően. Kezelő maximális védelme a lágyindítás, az indításiáram-korlátozás, a túlterhelés elleni védelemmel és a páncélozott tekercselés révén.

19 Nyersfalazás, szanálás és felújítás 19 GNF 20 CA/35 CA/65 A Professional falhoronymaró gép Falhoronymaró gépek porszívó csatlakozóval: a Bosch szabadalmaztatott porzáró rendszere garantálja a leghosszabb élettartamot. A felhasználó maximális védelme a zárt védőburkolat, az újraindítás-gátló és a merülésgátló révén. GBH 2-23 REA Professional fúrókalapács porelszívással és SDS-plus-szal Rugalmas megoldás fúráshoz és kalapácsfúráshoz: szűk helyeken vagy fej fölött végzett munkáknál a GBH 2-23 REA Professional porelszívós kalapács a készülékkel együtt szállított, levehető porgyűjtődobozzal együtt használható. Nagyobb mennyiségű por vagy sorozatfúrások esetén a porelszívós fúrókalapács az opcionális adapterkészlettel csatlakoztatható a porszívóra. A visszaáramlásgátló szelepek megbízhatóan megakadályozzák a porkilépést. Az adapterkészlet segítségével pormentesen végezhet munkát az üreges fúrókoronákkal is.

20 20 Nyersfalazás, szanálás és felújítás Az építkezésen kéz a kézben megy a munka. Ez már a szerszámoknál elkezdődik. GTR 30 CE Professional csempemaró Tiszta munkavégzés a porelszívós szárazfúrás révén. Az elszívótömlő a szállítási terjedelem része. A GTR 30 CE Professional változatos alkalmazási lehetőségeket kínál az egyszerű körkivágásoktól a szabad vágásokért. Optimális rálátás a munkaterületre és maximális ellenőrzés a függőleges készülékmegvezetés által. GCT 115 Professional csempemaró Minden van, csak por nincs: az elszívóburkolat, az elszívótömlő és a közvetlenül a készüléken lévő tömlőrögzítés révén a GCT 115 Professional csempemaró jelenti az ideális megoldást a csempékkel végzett pormentes munkavégzésért.

21 Nyersfalazás, szanálás és felújítás 21 GTS 10 XC és GTS 10 J Professional asztali körfűrész elszívóadapterrel Kettőt egy húzásra: a TSVH 3 elszívóadapter egyetlen porszívóval két helyen szívja el a keletkező port. Ez a védőburkolat és a készülék hátoldalán történik. Kevesebb por jobb eredmény. GKS 65 GCE Professional kézi körfűrész Mindig legyen meg a rálátása: a professzionális elszívórendszer és az elszívóadapter együtt gondoskodnak a porszegény fűrészelésről, hogy mindig szabadon ráláthasson a vágás helyére. Ugyanez érvényes természetesen a GKS 18 V-LI Professional és a GKS 36 V-LI Professional akkus-körfűrészekre, valamint a sok további vezetékes körfűrészekre. GCM 12 JL Professional leszabó és gérvágó fűrészgép Tökéletesen a Bosch porszívókra hangolva: az optimalizált elszívócsonk révén tökéletesen felfogja a forgácsokat. Ezen túlmenően a nagy teljesítményű, 2000 wattos motorral mindig jól vághat. A beépített távtartók a legnagyobb vízszintes és a legnagyobb függőleges vágási kapacitás közötti villámgyors váltást tesznek lehetővé.

22 22 Lakott belső terek

23 Lakott belső terek 23 Tökéletes tisztaság. Lakott belső tereink specialistái. Miközben a többiek még törölgetnek, Önnél már a rég a porzsákban van a forgács és a por: a belső és külső munkaterekben a Bosch szerszámok, elszívórendszerek és tartozékok elsőrangú munkát nyújtanak. A praktikus innovációk tiszta munkavégzést tesznek lehetővé helyben, a lakótér bepiszkítása nélkül. A por már a (pl. fej fölött végzett) munka közben elszívásra kerül és nem ülepszik le a lakóhelyiségekben. Az egészséget épp a láthatatlan, lassan leszálló porok veszélyeztetik, és ezek csak egy idő elteltével láthatóak a felületen. Ha mindez elkerülhető, az nem csak az ügyfelének, hanem Önnek is örömet okoz. Mivel a tisztítás időigényes és nem minden szennyezőrészecske távolítható el újra.

24 24 Lakott belső terek Együtt a még nagyobb tisztaságért: szerszámok és elszívórendszerek együttműködése. Minden egységes és egy helyről: mindegy, hogy fáról vagy kőről van szó, a lakott belső terekben vagy a műhelyben is megbízhat a Bosch elszívórendszerek és szerszámok optimális együttműködéséről. Így fűrészelés, fúrás, darabolás, marás vagy csiszolás során Önnek csak a munkára kell koncentrálnia. A többiről mi gondoskodunk. GCM 8 SJL Professional panelfűrész A dupla szerszám jobban tisztán tart: mivel a panelfűrészek esetén a forgácskilépés a fűrészbeállítás függvényében változik, a beépített kétpontos porelszívás megbízhatóan felszívja a forgácsot a teljes hosszon. GST 140 CE Professional szúrófűrész A port ott kell elszívni, ahol keletkezik a GST 140 CE Professional szúrófűrésszel mindez nagyon egyszerű: az elszívóadapter hátulról van átvezetve a talplemezen és a vágási hely közelében helyezkedik el. Az adapter hátsó része kihajtható és zavartalan fűrészelést tesz lehetővé. Az elszívót ezenkívül egy átlátszó palást is támogatja, amely körbe fogja azt. Click & Clean rendszer minden elektromos vezetékről működtetett szúrófűrészhez, és természetesen GST 14,4 V-LI Professional és GST 18 V-LI Professional akkus szúrófűrészhez.

25 Lakott belső terek 25 GOP 300 SCE Professional multifunkcionális gép A Bosch belső térben, nehezen hozzáférhető helyeken végzett csiszolási munkák esetében is megoldást kínál a szennyeződések elkerülésére: a megfelelő elszívóadapterrel a Bosch multifunkcionális gépekhez (GOP 250 CE Professional, GOP 300 SCE Professional) és a Bosch akkus multifunkcionális gépekhez (GOP 10,8 V-LI Professional, GOP 14,4 V-EC Professional és GOP 18 V-EC Professional). GKT 55 GCE Professional merülőfűrész Bevágódhat az ügyfélnél: precíz munkavégzés, akárcsak a műhelyben, mégis teljesen tisztán. A standard kézi körfűrészekhez viszonyítva a merülőfűrészek lényegesen jobb elszívási teljesítménnyel rendelkeznek, mivel a védőburkolat teljes burkolatként szolgál.

26 26 Lakott belső terek Mindegy, hogy hol dolgozik: lényeg, hogy tisztán tegye. Minden ügyfél számára fontos, hogy Ön gyorsan és tisztán dolgozzon. Azért, hogy ne verje fel feleslegesen a port, a Bosch elszívórendszerek, szerszámok és tartozékok ideálisan illeszkednek egymáshoz. Ez ügyfelét és Önt is egyaránt örömmel tölti el: mivel Ön ideális minőséget szállíthat és közben tiszta benyomást kelthet. GEX AVE Professional excentercsiszoló Szerszámcsatlakozóval: a mikroszűrős porgyűjtődoboz és az elszívórendszer közvetlenül csatlakoztathatóak és pormentes munkát garantálnak minden alkalmazás esetén. Így a porgyűjtődobozzal a Bosch megoldást kínál a rövid ideig tartó, mobil alkalmazásokhoz és a hosszú ideig tartó munkavégzéshez. A porgyűjtődoboz kiváló minőségű szűrője M-tanúsítással rendelkezik. Így Ön nem csak jobban lélegezhet, hanem a csiszolópapírjait is hosszabb ideig használhatja,mivel azokra alig rakódik por.

27 Lakott belső terek 27 GOF 1600 CE Professional felső maró Láthatóan jobb marás: a hatékony munkavégzésért és a munkadarab jobb láthatóságáért a bemerülő és a másolóegységhez tartozékként elszívóadapter is kapható. Az elszívórendszer mindenütt felfogja a port a keletkezés helyén, és közvetlenül elszívja a keletkezett forgácsot. Ez nem csak a szerszám élettartamát hosszabbítja meg, hanem precíz, tiszta és gyors munkavégzést tesz lehetővé. GKF 600 Professional élmaró A tiszta élekért: a Bosch elszívórendszer használata még egyszerűbbé teszi a tiszta profilmarást, mivel a munkadarab és a forgácsok között nem ragadhatnak meg forgácsok. Forgácselszívás közvetlenül a keletkezés helyén.

28 28 Lakott belső terek GHO Professional gyalu Tökéletesen összehangolva: a Bosch GHO Professional gyalu és a Click & Clean rendszer optimális porelszívást biztosítanak a gyalulás során. Rövid, kisebb pormennyiségekkel járó alkalmazásokhoz használható a készülékkel együtt szállított porzsák, a hosszabb idejű és sok porral járó munkavégzéshez az elszívórendszer. A kényelmes munkavégzéshez a kivetési irány beállítása balra vagy jobbra igazítható. Click & Clean rendszer minden elektromos vezetékről üzemeltetett gyaluhoz és akkus gyalukhoz is.

29 Lakott belső terek 29 GDE 16 Plus: kapható 2013 őszétől GBH 2-28 DFV Professional fúrókalapács GDE 16 Plus elszívóberendezéssel A tökéletes csapat: a tiszta, pormentes fúráshoz tervezett GDE 16 Plus elszívóberendezés kompatibilis minden új Bosch 2 és 3 kg-os kalapácsfúróval, valamint a GBH 18 V-EC Professional, GBH 36 V-LI Professional és GBH 36 VF-LI Professional akkus kalapácsfúrókkal. A kihúzható vezetősín megkönnyíti a fallal és mennyezettel szemben, valamint a szűk helyeken végzett munkát. Az elfordítható könyökidom gondoskodik róla, hogy az elszívótömlő ne akadályozza a munkavégzést. A szívótömlő testközeli súlypontja fáradságmentes munkavégzést tesz lehetővé. A kiegészítő fogantyú helyzete a munkavégzés során átállítható, így megkönnyíti a nehezen hozzáférhető helyeken végzett fúrást. GSB 19-2 REA Professional ütvefúrógép Világújdonság: az első porelszívásos ütvefúrógép profiknak. Rendkívül nagy szívóerő a pormentes fúrás érdekében falban és csempében. Kompakt felépítésének köszönhetően fej feletti fúrásra is alkalmas. A visszafogó szelepek megakadályozzák a por kilépését szállítás közben, valamint a porgyűjtődoboz kiürítésekor. A cserélhető mikroszűrővel pénzt takarít meg és kíméli a környezetet. Ezen túlmenően az erőteljes 900 wattos motor minden anyagban gyors fúrási előrehaladást biztosít. A beépített mélységütközővel pedig gyorsan beállíthatóak a különböző fúrásmélységek.

30 30 Tartozékprogram Termék- és rendszeráttekintés A Click & Clean nem csak tökéletes rendszer, hanem nagyon egyszerűen is működik: csatlakoztassa a porszívót, és már dolgozhat is! A következő áttekintés segítségével tájékozódhat a szerszámokról, rendelési számokról és az olyan extrákról mint az adapterek és tartozékok. Ezenkívül mobil megoldásokat is talál az egyes rendszerekhez. Termék Géptípusok Érvényes a köv. rend. számokra Fúrókalapácsok GBH 2-20 D GBH 2-24 D GBH 2-24 DF GBH 2-26 DRE GBH 2-26 DFR GBH 2-28 DV GBH 2-28 DFV GBH 3-28 DRE GBH 3-28 DFR GBH 18 V-EC GBH 36 V-LI GBH 36 VF-LI A A A A A GBH 2-23 REA Szükséges tartozék az elszíváshoz * GDE 16 Plus kapható 2013 őszétől * Elszívóberendezés GDE 16 Plus Furat-Ø 4 16 mm A00 15Z Gyémánt fúrógépek GBH 11 DE Szívórendszer Furat-Ø mm GDB 1600 WE GDB 2500 WE P Fúróállványok Ütvefúrógépek Falhorony- és résmarók GSB 16 RE GSB 18-2 RE GSB 19-2 RE GSB 20-2 RE / RET GSB 22-2 RE / RCE GSB 21-2 RE / RCT E A B C GSB 19-2 REA C 5.. GNF 20 CA GNF 35 CA GNF 65 A Szívórendszerkészlet Furat-Ø 4 20 mm W W sarokcsiszolók GWS GWS GWS GWS GWS GWS 850 GWS GWS GWS C GWS CE GWS C GWS CE GWS GWS GWS GWS CI / CIE GWS CI / CIE / CIT GWS / Z GWS GWS / Z GWS CI / CIE / CIH GWS CI / CIE / CIT GWS CIH / CIEH / CITH Elszívócsonkos vezetőszán gyorsbeállítása P Szorítópánt/emelő Vezetőszán elszívócsonkkal, vágáshoz Elszívócsonkos vezetőszán gyorsbeállítása H Elszívócsonkos vezetőszán gyorsbeállítása

31 Tartozékprogram 31 Termék Géptípusok Érvényes a köv. rend. számokra 670 W 1400 W sarokcsiszolók (folytatás) Akkus sarokcsiszolók GWS GWS GWS GWS C GWS CE GWS C GWS CE GWS 1000 GWS CI GWS CIH Szükséges tartozék az elszíváshoz Szorítópánt/emelő Vezetőszán elszívócsonkkal, vágáshoz H Elszívócsonkos vezetőszán gyorsbeállítása GWS C Szorítópánt/emelő Vezetőszán elszívócsonkkal GWS 18 V-LI GWS V-LI 2000 W 2600 W sarokcsiszolók GWS / H / JH GWS HV / JHV GWS H / JH GWS BX / JBX / JVX GWS H / BV / JBV GWS H / JH GWS H / JH GWS B GWS H / J / JH GWS HV / JHV GWS H / JH GWS H / JH GWS JH Speciális darabolók GWS GWS J GWS LVI GWS LVI GWS JBV (3 601 H55 U..) GWS LVI GWS LVI GWS LVI GWS JBX / JVX GWS BV (3 601 H56 S..) GWS JBV (3 601 H56 U..) GWS (3 601 H56 5..) GWS LVI A 30A A 30B Elszívó-védőburkolat P Elszívóadapter Vezetőszán elszívócsonkkal Vezetőszán elszívócsonkkal Vezetőszán elszívócsonkkal Vezetőszán elszívócsonkkal Vezetőszán elszívócsonkkal Betoncsiszoló GBR 14 CA

32 32 Tartozékprogram Termék Géptípusok Érvényes a köv. rend. számokra Szúrófűrészek GST 14,4 V-LI GST 18 V-LI GST 140 CE GST 140 BCE GST 90 E GST 90 BE J J G F 000 Szükséges tartozék az elszíváshoz Elszívóadapter GST 150 CE GST 150 BCE Rókafarkfűrész GFZ AC Merülő körfűrész GKT 55 GCE Kézi körfűrészek GKS 55 GKS 55 GCE GKS 65 GKS 65 G GKS 65 GCE GKS 85 GKS 85 G GKS 160 GKS 190 GKS 18 V-LI GKS 36 V-LI A A H R.. Élmaró GKF A 1.. Felső marók GOF 2000 CE GOF 1600 CE GMF 1600 CE GOF 900 CE Lapostiplimaró GFF 22 A Adapter Multifunkcionális gép GOP 10,8 V-LI GOP 250 CE J Elszívóadapter GOP 14,4 V-EC GOP 18 V-EC B B0 000 Elszívóadapter GOP 300 SCE Elszívóadapter

33 Tartozékprogram 33 Termék Géptípusok Érvényes a köv. rend. számokra Gyaluk GHO 14,4 V-LI GHO 18 V-LI GHO GHO GHO C A A A 7.. Szalagcsiszoló GBS 75 AE Set Szükséges tartozék az elszíváshoz Mobil pormegoldás Porzsák Rezgőcsiszolók GSS 23 AE Adapter Porzsák GSS 230 AVE GSS 280 AVE GSS 140 A Mikroszűrő doboz GSS 230 AE GSS 280 AE Adapter Mikroszűrő doboz Deltacsiszoló GDA 280 E Mikroszűrő doboz Excentercsiszolók GEX 125 AC GEX 150 AC GEX 150 Turbo GEX AE GEX AVE B 1.. Mikroszűrő doboz Telepített készülékek GCM 8 S GCM 8 SJ GCM 8 SJL GCM 800 S GCM 10 J GCM 12 JL GCM 12 GDL GCM 10 GCM 10 SD GCM 10 S GCM 12 GCM 12 SD GTM 12 GTS 10 J GTS 10 XC B B B B B B B B B B B B B B B Mikroszűrő doboz Porzsák Elszívóadapter Porzsák

34 34 Műszaki adatok és szállítási terjedelem Műszaki adatok és szállítási terjedelem áttekintés. Elszívók GAS 20 L SFC Professional GAS 25 L SFC Professional GAS 35 L SFC+ Professional Műszaki adatok B C3... Max. teljesítményfelvétel (turbina) 1300 W 1280 W 1380 W Bruttó tartálytérfogat 19 l 25 l 35 l Nettó víztartály-térfogat 7,5 l 16 l 19,2 l Nettó portartály-térfogat 10 l 20 l 23 l Szűrőfelület 2800 cm cm cm 2 Porosztály: nedves/száraz porszívók L L L Porosztály: elsődleges szűrő L M M Súly 6,0 kg 12,7 kg 11,6 kg Tartozékok x szívócső 0,5 m, 35 mm Ø ( ) 2 x szívócső 0,5 m, 35 mm Ø ( ) 3 x szívócső, krómozott, 0,35 m ( ) Padlószívófej-készlet ( ) Eldobható porzsák ( ) Eldobható porzsák ( ) Redős szűrő ( ) Redős szűrő, cellulóz ( ) Rés-szívófej, 250 mm ( ) Szívófej durva szennyeződésekhez ( ) Könyök ( ) Levegőszabályzó fogantyú ( ) Levegőszabályzó fogantyú ( ) Többcélú szívófej Papírzsák ( ) Poliészterszűrő ( ) SFC+ modul Tömlő, 3 m, Ø 35 mm, szerszámcsatlakozóval ( ) Tömlő, 3 m, Ø 35 mm, szerszámcsatlakozóval ( ) Univerzális adapter elektromos szerszámokhoz ( ) Univerzális tömlő, 3 m, 40 mm Ø (1 600 A00 0JF)

35 Műszaki adatok és szállítási terjedelem 35 Elszívók GAS 35 L AFC Professional GAS 35 M AFC Professional GAS 55 M AFC Professional Műszaki adatok C C C3 Max. teljesítményfelvétel (turbina) 1380 W 1380 W 1380 W Bruttó tartálytérfogat 35 l 35 l 55 l Nettó víztartály-térfogat 19,2 l 19,2 l 40 l Nettó portartály-térfogat 23 l 23 l 43 l Szűrőfelület 6150 cm cm cm 2 Porosztály: nedves/száraz porszívók L M M Porosztály: elsődleges szűrő M M M Súly 12,2 kg 12,4 kg 16,2 kg Tartozékok x szívócső, krómozott, 0,35 m ( ) Padlószívófej-készlet ( ) Eldobható porzsák ( ) Redős szűrő, PES ( ) Rés-szívófej, 250 mm ( ) Könyök ( ) Tömlő, 5 m, Ø 35 mm, antisztatikus, szerszámcsatlakozóval ( ) Tömlő, 5 m, Ø 35 mm, szerszámcsatlakozóval ( )

36 36 Rendszeráttekintés Új tartozékok áttekintése GAS 35 / 55 Professional modellhez. Munkavégzés Bosch rendszerrel: mindenütt tiszta munkavégzés, mert egyszerűen minden összeillik. A Bosch tökéletesen összehangolta egymással az elektromos kéziszerszámait, porszívóit és a tartozékokat. Legyen szó szűrőkről vagy könyökidomokról, csövekről vagy szerszámadapterekről, egyszerű vagy antisztatikus tömlőkről: a Bosch termékekkel Ön tökéletesen fel van szerelve a munka tiszta elvégzésére. Harmonikaszűrő Szűrőtasak Tömlők További tartozékok 36. oldal 37. oldal 38. oldal 39. oldal Harmonikaszűrő-termékprogram Rend. szám Leírás Harmonikaszűrő, cellulóz A nanobevonatú papíranyagból álló cellulóz harmonikaszűrő kiválóan alkalmas a finom por és a száraz szennyezőrészecskék felszívására. Példák: csiszolás, marás, fúrás fában Porosztály-tanúsítás: M Harmonikaszűrő, PES (poliészter) A nanobevonatú PES (poliészter) harmonikaszűrő kiválóan alkalmas a nedves és száraz alkalmazásokhoz. A szűrő gond nélkül elmosható folyó víz alatt, és egyszerűen tisztítható. Tisztítás után szárítsa meg a szűrőt. A PES szűrő rothadásmentes. Porosztály-tanúsítás: M Harmonikaszűrő, PTFE (politetrafluoroetilén) A speciális PTFE (politetrafluoroetilén) harmonikaszűrő kiválóan alkalmas a nedves és száraz alkalmazásokhoz. A szűrő gond nélkül elmosható folyó víz alatt, és egyszerűen tisztítható. Tisztítás után szárítsa meg a szűrőt. A PTFE szűrő rothadásmentes, extrém robusztus és hosszú élettartamú. A szűrő ideálisan alkalmas extrém alkalmazásokhoz, például zöld beton megmunkálásához vagy nedves finom por felszívásához. Porosztály-tanúsítás: M

37 Rendszeráttekintés 37 Harmonikaszűrő-termékprogram Rend. szám Leírás GAS 35 papír porzsák A papír porzsák használatát egyszerű, durvább porokhoz és szennyeződésekhez javasoljuk, amelyek nem abrazív hatásúak. A papír porzsákkal pormentesen ártalmatlaníthatja a felszívott port. A szűrőzsák kizárólag száraz alkalmazásokhoz alkalmas. Ha a papír porzsákot használnak, akkor ki kell kapcsolni az automatikus szűrőtisztítót (AFC) vagy a félautomatikus Plus szűrőtisztítót (SFC+). A programban szereplő papír porzsákok porosztály-tanúsítása M. GAS 55 papír porzsák GAS 35 filc porzsák A filc porzsák nagyon robusztus és nagyon nagy mennyiségű por (a papír szűrőtasak 2-3-szorosa) felvételére képes és lehetővé teszi a felszívott por egyszerű, pormentes ártalmatlanítását. Ezenkívül a filc porzsák kevésbé érzékeny az abrazív anyagokkal és nedvességgel szemben a papír porzsákokhoz képest. A filc porzsák száraz alkalmazásokhoz alkalmas. A programban szereplő filc porzsák porosztály-tanúsítása M. GAS 55 filc porzsák Többször használható GAS 35 filc porzsák Ez a filc porzsák többször használható, mivel annak tartalma a zárósínek nyitásával kiüríthető. A rendkívül stabil konstrukció lehetővé teszi nagy pormennyiségek felszívását is. A filc porzsák száraz alkalmazásokhoz alkalmas. Ez a filc porzsák olyan anyagok felszívására alkalmas, amelyek L -tanúsítást követelnek. GAS 35 /55 nedvességáteresztő porzsák A nedvességáteresztő porzsák optimális nedves környezetben végzett munkákhoz. A filc porzsákkal ellentétben a nedvességáteresztő porzsák átereszti a folyadékot. Ez azt jelenti, hogy a szilárd szennyezőrészecskék a nedvességáteresztő porzsákban maradnak, miközben a folyadék befolyik a tartályba. Ez lehetővé teszi a felszívott anyagok és folyadékok kiürítését és ártalmatlanítását. A nedvességáteresztő porzsák porosztály-tanúsítása L. GAS 35 / 55 eldobható porzsák Az eldobható porzsák az ideális az automatikus szűrőtisztítóval (AFC) végzett munkákhoz. Az eldobható porzsák száraz és nedves alkalmazásokra is alkalmas. Lehetővé teszi a felszívott anyagok pormentes ártalmatlanítását és ezáltal alkalmas az M -tanúsítású porszívókkal való alkalmazásra.

38 38 Rendszeráttekintés Tömlő szerszámadapterrel, Ø 35 mm Rend. szám Leírás Tömlő, 5 m Az új 35 mm átmérőjű szívótömlők két különböző hosszváltozatban kaphatóak: 5 m vagy 3 m. A szívótömlők felszerelt szerszámadapterrel kerülnek kiszállításra. Az antisztatikus szívótömlők a Boschnál kék színűek és munkavégzés közben megakadályozzák a statikus feltöltődést. Továbbá az antisztatikus tömlők nem jelölőek és a GAS 35 M AFC, valamint a GAS 55 M AFC porszívók standard szállítási terjedelmének részei. Tömlő, 5 m, antisztatikus Tömlő, 3 m Tömlő, 3 m, antisztatikus Tömlő szerszámadapterrel, Ø 22 mm Rend. szám Leírás Tömlő, 5 m Tömlő 5 m, antisztatikus Az új, 22 mm átmérőjű szívótömlők két különböző hosszváltozatban kaphatóak: 5 m vagy 3 m. A szívótömlők felszerelt szerszámadapterrel kerülnek kiszállításra. Az antisztatikus szívótömlők a Boschnál kék színűek és munkavégzés közben megakadályozzák a statikus feltöltődést. Továbbá az antisztatikus tömlők nem jelölőek. A csökkentett átmérő révén a tömlő egyértelműen könnyebb és rugalmasabb. Ideális a fej fölött végzett munka során, csekély és közepes porképződéssel járó alkalmazásokhoz. Tömlő, 3 m Tömlő 3 m, antisztatikus További tartozékok Rend. szám Leírás Hosszabbítócső, krómozott A krómozott hosszabbítócsövek támogatják a nedves és száraz porszívók magas elszívási teljesítményét a megfelelően nagy átmérő révén. A hosszabbítócsövek lehetővé teszik a különböző munkamagassághoz történő egyedi hozzáigazítást. Ezenkívül beleillenek minden L-BOXX-ba a biztonságos szállítás és a tiszta tárolás érdekében. Antisztatikus könyök A könyökidom kiválóan alkalmas a nedves/száraz porszíváshoz. További előny: a könyökidom egy gombnyomással egyszerűen leoldható a tömlőről és kicserélhető a szerszámadapterre. Egy antisztatikus szívótömlővel együtt a könyökidom megakadályozza a statikus feltöltődést.

39 Rendszeráttekintés 39 További tartozékok Rend. szám Leírás Fuga szívófej A rés-szívófej koncentrált levegőárama lehetővé teszi a mélyen elhelyezkedő szennyeződés felszívását a sarkokból és fugákból. Padlószívófej-készlet A nedves és száraz szennyeződés optimális felszívásához. A padlószívófejkészlet 300 mm-es munkaszélességgel rendelkezik. Az oldalsó görgők megkönnyítik a használatot. A száraz és nedves anyagok felszívását a padlókefecsík végzi. A folyadék felszívására a készletben található gumicsíkok jelentik az optimális megoldást. Padló-szívófej A padló-szívófej optimálisan használható az épületekben. Szívófej durva piszokhoz A durva piszokhoz használatos szívófej ideális megoldás durva forgács és szennyeződések felszívására. Kis szívófej A kis szívófej ideális megoldás kisebb mennyiségű forgács és szennyeződések felszívására. Gumi szívófej A gumi szívófej ideális megoldás finom szennyeződések felszívására nehezen hozzáférhető helyekről. Szívókefe A kerek szívókefe ideális megoldás különféle anyagok felszívására. Szerszámadapter A kiegészítő levegőszabályozással rendelkező szerszámadapter a tömlő és az elektromos kéziszerszám közötti összekötőidomként szolgál. A hamislevegő-nyílással szabályozható a porszívó szívóereje a karmantyún például azért, hogy elkerülhető legyen a szerszám hozzátapadása a felülethez. További plusz előny: a szerszámadapter antisztatikus és kompatibilis minden elektromos kéziszerszámmal. L-BOXX betét Tárolás és szállítás könnyebben: az L-BOXX- betét gondoskodik a tartozékok szétválogatott és egyszerű tárolásáról. Az L-BOXX gond nélkül szállítható az új porszívókra. 1-es L-BOXX-hoz optimalizálva ( ) Bosch Toolbox App Tekintse meg most a Click & Clean rendszer előnyeit játékunkban! Töltse le közvetlenül az ingyenes Bosch Toolbox App alkalmazást: szkennelje be a QR-kódot okostelefonjával vagy keressen az alkalmazásáruházakban a Bosch Toolbox kifejezésre.

40 Mindent úgy terveztünk, hogy mindenhez passzoljon. Rendszer, amely megkönnyíti az Ön munkáját: a Boschnál egy helyen fejlesztjük a szerszámokat, tartozékokat és elszívórendszereket, és tökéletesen egymáshoz hangoljuk azokat. A maximális felhasználóbarát jelleg érdekében a rendszerelemek és a tartozék, mint például az L-BOXX hézag nélkül egymásba illeszthetőek. Így a Bosch Click & Clean rendszer nem csak tiszta, hanem gyors és egyszerű munkavégzést tesz lehetővé az Ön számára. 1619BT3537 H Printed in Germany Imprimé en Allemagne A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120 H 1103 BUDAPEST

Igazán Bosch! Most igazán megéri!

Igazán Bosch! Most igazán megéri! Igazán Bosch! Most igazán megéri! Ipari gépcsere akció 25% Érvényes: 2014. szeptember 15. 2014. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari

Részletesebben

Bosch tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz 09/10

Bosch tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz 09/10 Elszívás Áttekintés 657 Elszívás A tartozék program külső elszíváshoz Bosch porszívókkal, ipari elektromos kéziszerszámok használatakor. Gyémánt-fúrógépek Ütvefúrógépek Falhorony- és résmarók GBH 2-20

Részletesebben

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2012. február 1. - április 30. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Új generációs sarokcsiszolók a Boschtól! Universal

Részletesebben

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül wwww. onl i neszer szam. hu Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 57 Sokoldalúság kompromisszumok nélkül A professzionális ütvefúrógépek és csavarozók megfelelnek a teljesítményre, sokoldalúságra

Részletesebben

Az új ATTIX 33 és 44 sorozat

Az új ATTIX 33 és 44 sorozat Az új ATTIX 33 és 44 sorozat Ő elvégzi a munkát Így én nyugodtan végezhetem a sajátomat Mert csak a legjobb elég jó... Az új generáció. Osztályában a legjobb! Teljes egészében újraalkotva és újratervezve,

Részletesebben

Igazán Bosch! Cseréljen most!

Igazán Bosch! Cseréljen most! Igazán Bosch! Cseréljen most! Ipari gépcsere akció Érvényes: 2015. március 16. 2015. április 30. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu 25% Ipari gépek

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

Kézi kisgépek. 1004 Gépek, berendezések L205 105-120. Fúrógép L205 105 L205 110 L205 115-120 L205 150-165. Fúrógép L205 150 L205 155 L205 165 L205 160

Kézi kisgépek. 1004 Gépek, berendezések L205 105-120. Fúrógép L205 105 L205 110 L205 115-120 L205 150-165. Fúrógép L205 150 L205 155 L205 165 L205 160 Fúrógép L205 105-120 Erőteljes, hosszú élettartamú motor. Vezérlőelektronika a pontos előfúráshoz. Jobbra-balra forgás. Pótfogantyú és tokmány alaptartozék. GBM 6- kicsi, szűk helyen végzett munkákhoz.

Részletesebben

Bosch Ip. Gép T2 árlista Érv.: ig Készült:

Bosch Ip. Gép T2 árlista Érv.: ig Készült: *** EC motoros ajánlat + 0615990GE7 táska*** GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó + tartozék készlet szerszámtáskában 80 62 0615990FZ9 ***Páros ajánlat*** fúrócsavarozó + GLI PowerLED munkalámpa L-BOXX 102-ben

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2012. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2012. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.com ÚJ! Termékbevezetés: 2012. szeptember 1. GML 10,8 V-Li Professional

Részletesebben

Elszívó- és védőburkolatok Bosch sarokcsiszolókhoz

Elszívó- és védőburkolatok Bosch sarokcsiszolókhoz 170 Tartozékok gépekhez Tartozékok sarokcsiszolókhoz Elszívó- és védőburkolatok Bosch sarokcsiszolókhoz Elszívófedelek a pormentes csiszoláshoz ok a biztonságos munkavégzésért csiszolásnál Megjegyzés:

Részletesebben

Érvényes: 2016.01.19-02.29-ig vagy a készlet erejéig.

Érvényes: 2016.01.19-02.29-ig vagy a készlet erejéig. Érvényes: 2016.01.19-02.29-ig vagy a készlet erejéig. GSR 10,8 V-Li akkus fúró/csavarozó+ Bosch Baseball sapka + Ajándék sapka! Feszültség Akku kapacitás Üresjárati fordulatszám Max. nyomaték, (kemény/puha)

Részletesebben

Ipari porszívó kézi szűrő tisztítással, 20 l, L osztály VC 21 L MC

Ipari porszívó kézi szűrő tisztítással, 20 l, L osztály VC 21 L MC Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Ipari porszívó kézi szűrő tisztítással, 20 l, L osztály VC 2 L MC Rendelési szám 405.48 Ipari porszívó kézi szűrő tisztítással, 20 l,

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok 2009. február március *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

Egyszerűen mindent elvégezni.

Egyszerűen mindent elvégezni. Sok építési terület. Egy álomotthon. Egyszerűen mindent elvégezni. És mindent egészen egyszerűen. A PMF 350 CES, PMF 250 CES és PMF 220 CE multifunkcionális szerszámok. MagnetHold és AutoClic funkciókkal

Részletesebben

NT 35/1 Tact Te M. TACT rendszer (automatikus szűrőtisztító rendszer )

NT 35/1 Tact Te M. TACT rendszer (automatikus szűrőtisztító rendszer ) Kézreálló erős szívóteljesítményű egymotoros ipari nedves/száraz porszívó innovatív, szabadalmaztatott szűrőtisztítással ( TACT System), komplett tartozékkal, valamint integrált szívótömlő és tartozéktárolóval.

Részletesebben

NT 45/1 Tact Te H *EU

NT 45/1 Tact Te H *EU Kézreálló erős szívóteljesítményű egymotoros ipari nedves/száraz porszívó innovatív, szabadalmaztatott szűrőtisztítással ( TACT System), komplett tartozékkal, valamint integrált szívótömlő és tartozéktárolóval.

Részletesebben

erő. Kézben tartott Compact Generation

erő. Kézben tartott Compact Generation Kézben tartott erő. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch sarokcsiszolóival. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

Igazán Bosch! Cseréljen Most!

Igazán Bosch! Cseréljen Most! Igazán Bosch! Cseréljen Most! Gépcsereakció Érvényes: 2016. április 1. 2016. május 15. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu 25% Ipari gépek Akkus gépek

Részletesebben

NT 35/1 Tact Bs 1 Pékporszívó 2 Hőálló PES lapos redős szűrő

NT 35/1 Tact Bs 1 Pékporszívó  2 Hőálló PES lapos redős szűrő Kézreálló erős szívóteljesítményű egymotoros ipari nedves/száraz porszívó innovatív, szabadalmaztatott szűrőtisztítással ( TACT System) és 35 literes tartállyal pékségek és cukrászatok számára. A speciális

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Száraz porszívó. REMS Pull L / M ÚJDONSÁG. for Professionals

Száraz porszívó. REMS Pull L / M ÚJDONSÁG. for Professionals Száraz porszívó REMS Pull L / M ÚJDONSÁG for Professionals A profeszionális poreltávolításért, szennyeződésre és a folydékokra. Szabadalmazott, automatikus tisztítás. Folyamatosan magas szívóerő. Ki-/bekapcsoló

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít. Profiknak terveztük, profik tesztelték. Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít. Profiknak terveztük, profik tesztelték. Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz Tartozék Szár Hossz Átmérő Minőség Mennyiség/karton GSN 90-34 DK 34 -os D-fejű szalagszeg 2 608 200 001

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Ipari porszívók ATTIX 5. Nagy, robosztus, ergonomikus, erőteljes és extra csendes száraz-nedves porszívó

Ipari porszívók ATTIX 5. Nagy, robosztus, ergonomikus, erőteljes és extra csendes száraz-nedves porszívó Ez a valaha gyártott legcsendesebb üzemű porszívónk, különleges szívóteljesítménnyel rendelkezik,és még sokáig folytathatnánk tulajdonságainak felsorolását. SilentPower - a magas teljesítmény látszik,

Részletesebben

Promotions. Érvényes: 2014. január 1. 2014. április 30 illetve készlet

Promotions. Érvényes: 2014. január 1. 2014. április 30 illetve készlet GSR 10,8-2-LI GLI PowerLED in in L-BOXX ize 1 (tartalma: 2 x 2.0 Ah akku AL 1130 CV töltő) Extra! Promotion 0615990FZ9 3165140779043 GSR 10,8-2-LI Profeional GLI PowerLED Profeional 43.800 HUF 1 4 zerzám

Részletesebben

Koncentrált erő kompakt formában.

Koncentrált erő kompakt formában. Koncentrált erő kompakt formában. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert A Bosch új Compact Generation ütvefúrógépei. Az Easy, Universal vagy Expert változatok között mindenki

Részletesebben

Kompakt, egyfázisú, száraz-nedves porszívók szűrőtisztító rendszerrel

Kompakt, egyfázisú, száraz-nedves porszívók szűrőtisztító rendszerrel Mosható PET gyapjú szűrő 99,9%-os szűrési hatékonyság Push&Clean szűrőtisztító rendszer biztosítja a folyamatosan magas teljesítményt MultiFit tartozék csatlakozási rendszer biztosítja a kényelmes tartozékhasználatot

Részletesebben

Ipari porszívó automatikus szűrő tisztító rendszerrel, 42 l, M osztály

Ipari porszívó automatikus szűrő tisztító rendszerrel, 42 l, M osztály Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Ipari porszívó automatikus szűrő tisztító rendszerrel, 42 l, M osztály VCE 44 M AC Rendelési szám 444.70 Ipari porszívó automatikus

Részletesebben

Elszívóasztalok és vágóasztalok

Elszívóasztalok és vágóasztalok Tartalomjegyzék Elszívóasztalok és vágóasztalok Csiszolóasztal elszíváshoz 76 Hegesztőasztal elszíváshoz 77 Tavolex-asztal 78 Oktató-hegesztőasztal 79 Kézi vágóasztal 80 Filter-Table 81 Elszívóasztalok

Részletesebben

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Anyagmix Eredeti Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a PKS 16 Multi készülékkel. A sokoldalú mini kézi körfűrésszel csempében, fában és különböző

Részletesebben

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék 0601918J20 0601918G2 0 0601868107 06019A840 5 06019A830 5 GSR 12 2 GSR 14.4 2 GSR 10,8 2 Li GSR 1440 Li GSR 1800 Li Akkufeszültség: 12 V / 2. sebességfokozat:

Részletesebben

Ipari biztonsági porszívó automatikus szűrőtisztítással, 42 l, H osztály

Ipari biztonsági porszívó automatikus szűrőtisztítással, 42 l, H osztály Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Ipari biztonsági porszívó automatikus szűrőtisztítással, 42 l, H osztály VCE 44 H AC Rendelési szám 444.97 Ipari biztonsági porszívó

Részletesebben

KOMBI FELSŐMARÓ. Típus: MF 1400 KE. Előnyök. Technikai adatok 60 FAMEGMUNKÁLÁS ALAPLAP BEMERÜLŐ MARÁSHOZ FIX ALAPLAP

KOMBI FELSŐMARÓ. Típus: MF 1400 KE. Előnyök. Technikai adatok 60 FAMEGMUNKÁLÁS ALAPLAP BEMERÜLŐ MARÁSHOZ FIX ALAPLAP 60 FAMEGMUNKÁLÁS KOMBI FELSŐMARÓ Típus: MF 1400 KE 2 maró egyben a maximális rugalmasságért mindenfajta alkalmazáshoz Lágyindítás a hirtelen visszarúgás megelőzéséért Konstans elektronika, mely biztosítja

Részletesebben

Ipari porszívó automatikus szűrő tisztító rendszerrel, 30 l, L osztály

Ipari porszívó automatikus szűrő tisztító rendszerrel, 30 l, L osztály Ipari porszívó automatikus szűrő tisztító rendszerrel, 30 l, L osztály VCE 33 L AC Rendelési szám 444. Ipari porszívó automatikus szűrő tisztító rendszerrel, 30 l, L osztály + Az adapter lemez a porszívóra.

Részletesebben

Csak akkor pihen, amikor Ön!

Csak akkor pihen, amikor Ön! Újdonság: Starmix IS szívógép elektromos kéziszerszámokhoz: Csak akkor pihen, amikor Ön! Starmix ISP: folyamatos munka! STARMIX Qualität Made in Germany Szakembereknek, akik szeretik az új technológiákat

Részletesebben

Festool hetek Rendkívüli kedvezmények a Festool promócióban résztvevő termékekre ig, vagy a készlet erejéig.

Festool hetek Rendkívüli kedvezmények a Festool promócióban résztvevő termékekre ig, vagy a készlet erejéig. Festool hetek Rendkívüli kedvezmények a Festool promócióban résztvevő termékekre 2018.04.01.-2018.06.30.-ig, vagy a készlet erejéig. Újdonságok Új elszívó tömlők A sima textilfelület megakadályozza az

Részletesebben

Váltson most! Igazán Bosch! Bámulatos Bosch Akció 25%

Váltson most! Igazán Bosch! Bámulatos Bosch Akció 25% Igazán Bosch! Váltson most! Bámulatos Bosch Akció Érvényes: 2015. szeptember 15. 2015. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu 25% Ipari gépek

Részletesebben

A nagy teljesítmény és a nedves felszívás erőteljességének tökéletes kombinációja

A nagy teljesítmény és a nedves felszívás erőteljességének tökéletes kombinációja Az ipari porszívó rozsdamentes acéltartállyal készült. Választható az ATTIX sorozatból már ismert Push&Clean és az XtremeClean szűrőtisztító rendszerekkel, AutoOnOff vezérlő automatikával, amely illeszkedik

Részletesebben

' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat

' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat ' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat ~ porzsák nélküli porszívók Felejtse el a porzsákot Sokkal praktikusabb és könnyebb nélküle. Felejtse el a porzsákot. Már nem kell törődnie

Részletesebben

Háztartási porszívók Multi 20

Háztartási porszívók Multi 20 Vége azoknak az időknek, amikor egy fél napot a gumicsónak felfújásával töltött ez most csak kb. 20 másodperc az automata fújó funkciónak köszönhetően. És ha időről-időre szükség van rá, hogy a pincéből

Részletesebben

A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele

A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele Igazán Bosch! A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele ÚJ! GLM 100 C Professional lézeres távolságmérő és alkalmazás Okos megoldás átviteli feladatokhoz és a mérési eredmények dokumentálásához.

Részletesebben

BOSCH - Ipari Mennyiségi Ajánlat 2016

BOSCH - Ipari Mennyiségi Ajánlat 2016 BOSCH - Ipari Mennyiségi Ajánlat 2016 Érvényes: 2016. december 31-ig vagy a készlet erejéig! Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban Cikkszám Megnevezés Kép Műszaki adatok

Részletesebben

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád.

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád. Maximális eredmény minimális ráfordítással Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád www.bosch-garden.hu 1619LA8537 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY

Részletesebben

Elszívórendszerek mobil

Elszívórendszerek mobil Tartalomjegyzék Elszívórendszerek mobil Elszívóberendezés egyszer használatos szűrő SmartMaster 6 ProfiMaster 7 MaxiFil 8 Hegesztési füstszűrő, gurítható 9 MiniFil 11 Elszívóberendezés tisztítható szűrő

Részletesebben

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig. Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

Szállítási terjedelem:

Szállítási terjedelem: Érvényes: 2015.08.25-2015.10.31-ig Cikkszám Kép Megnevezés Technikai Adatok Nettó listaár 0601868109 06019D4000 GSR 10,8-2-Li akkus fúrócsavarozó L-Boxx-ban GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó L-Boxx-ban

Részletesebben

Kompakt, egyfázisú, száraz-nedves porszívók szűrőtisztító rendszerrel

Kompakt, egyfázisú, száraz-nedves porszívók szűrőtisztító rendszerrel Mosható PET gyapjú szűrő 99,9%-os szűrési hatékonyság Push&Clean szűrőtisztító rendszer biztosítja a folyamatosan magas teljesítményt MultiFit tartozék csatlakozási rendszer biztosítja a kényelmes tartozékhasználatot

Részletesebben

Ipari porszívók AERO 26. Kompakt, egyfázisú, száraz-nedves porszívók szűrőtisztító rendszerrel és ergonomikus megjelenéssel

Ipari porszívók AERO 26. Kompakt, egyfázisú, száraz-nedves porszívók szűrőtisztító rendszerrel és ergonomikus megjelenéssel Mosható PET gyapjú szűrő 99,9%-os szűrési hatékonyság Push&Clean szűrőtisztító rendszer biztosítja a folyamatosan magas teljesítményt MultiFit tartozék csatlakozási rendszer Kényelmes tartozékhasználat

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

Koffer-program Bosch elektromos kéziszerszámok számára

Koffer-program Bosch elektromos kéziszerszámok számára 686 erákofferek Bosch tartozékok elektros kézieráokhoz 09/0 offer-prora Bosch elektros kézieráok áára kívül praktikus erákoffer ütésálló űanból () va féből () Az elektros kézierához illetve sok hellyel

Részletesebben

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AKKUMULÁTOROS ABLAKTISZTÍTÓ A praktikus elszívó funkciónak és az egyszerű kezelésnek köszönhetően a Kärcher ablaktisztítóival az ablaktisztítás jelentősen könnyebb

Részletesebben

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén.

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. A cselekvés ideje. A szórakozás ideje. Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az AQT magasnyomású mosó termékcsaláddal. Könnyedén megbirkózik

Részletesebben

Kompakt, egyfázisú, száraz-nedves porszívók szűrőtisztító rendszerrel

Kompakt, egyfázisú, száraz-nedves porszívók szűrőtisztító rendszerrel Mosható PET gyapjú szűrő 99,9%-os szűrési hatékonyság Push&Clean szűrőtisztító rendszer biztosítja a folyamatosan magas teljesítményt MultiFit tartozék csatlakozási rendszer biztosítja a kényelmes tartozékhasználatot

Részletesebben

IV 100/40 M B1. Manuális szűrő tisztítás. Karbantartást nem igénylő közvetlen meghajtás. biztonsági porszívó. Biztonság

IV 100/40 M B1. Manuális szűrő tisztítás. Karbantartást nem igénylő közvetlen meghajtás. biztonsági porszívó. Biztonság Az IV 100/40 típusú gépnél egy robosztus, ipari porszívóról van szó. A porszívót speciálisan a 22.zóna 1.2. és 3 porrobanási osztályába tartozó porokra fejlesztették ki.részben mobil és os célcsoportban

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.com 78867,-Ft 1) Rendelési szám 0 601

Részletesebben

Elszívás. A termékek és alkalmazások áttekintése CT 36 AC PLANEX. Tartozékok és fogyóanyagok A Festool rendszer. www.festool.hu

Elszívás. A termékek és alkalmazások áttekintése CT 36 AC PLANEX. Tartozékok és fogyóanyagok A Festool rendszer. www.festool.hu A termékek és alkalmazások áttekintése 220 Kompakt elszívómobilok CTL MINI, CTL MIDI CLEANTEX elszívómobilok CT 26/36/48, CT 26/36/48 AC, CT 36 AC PLANEX CLEANTEX speciális elszívó CT 48 EC, CT 48 EC/B22,

Részletesebben

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni:

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A praktikus Pack&Go készlettel! Szerezze be most a praktikus, intelligens lítium-ion technológiával ellátott Bosch Pack&Go kezdőkészletet.

Részletesebben

NT 25/1 Ap. Az NT 25/1 Ap készülék egy mobil, ipari nedves-száraz porszívó, mely az Ap kategória induló készüléke.

NT 25/1 Ap. Az NT 25/1 Ap készülék egy mobil, ipari nedves-száraz porszívó, mely az Ap kategória induló készüléke. Az NT 25/1 Ap készülék egy mobil, ipari nedves-száraz porszívó, mely az Ap kategória induló készüléke. 1 ApClean (félautomata szűrőtisztítás) 3 Rugalmas kábeltárolás Hála a félautomata szűrőtisztításnak

Részletesebben

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó Használati utasítás Vízszűrős porszívó Vízszűrős porszívó Használati útmutató Köszönjük, hogy termékünket választotta. Ezt a használati utasítást Önöknek készítettük, az Önök kényelméért és a maximális

Részletesebben

Ipari porszívók IVB 961-0L. Sokoldalú, kimagasló minőségű ipari porszívó az igényes napi takarításra

Ipari porszívók IVB 961-0L. Sokoldalú, kimagasló minőségű ipari porszívó az igényes napi takarításra A portól eltekintve, ha a lecsöppent folyadék szennyeződéseket figyelmen kívül hagyjuk, ez veszélyt és nem kívánt költségeket jelenthet. Az alapvető követelemény egy olyan egység, ami nap mint nap gyorsan

Részletesebben

Nedves-száraz porszívók MV 4 Car kit *EU-II

Nedves-száraz porszívók MV 4 Car kit *EU-II Nedves-száraz porszívók MV 4 Car kit *EU-II MV 4 Car Kit multifunkciós porszívó speciális, autótisztító tartozékcsomaggal rendelkezik. Energiahatékony és erős szívóhatású. Egyedülálló szűrőkivételi technikával

Részletesebben

Ipari porszívó ipari szennyeződések és veszélyes porok felszívására

Ipari porszívó ipari szennyeződések és veszélyes porok felszívására A 7.200 l/perces légszállítás és a 3.000 W-os maximum teljesítmény por, forgács vagy folyadék felszedést tesz lehetővé. Két motoros rendszer, ipari minőség Xtreme Clean automata, szűrőrázó rendszer hatékonyságot

Részletesebben

ÚJ! Professzionális Li-ion akkuk a Boschtól!

ÚJ! Professzionális Li-ion akkuk a Boschtól! Igazán Bosch! ÚJ! Professzionális Li-ion akkuk a Boschtól! Rendelési szám Feszültség Típus EAN-kód Ajánlott fogyasztói ár áfával 1600Z0002W 10,8 V 1 x 1,5 Ah 3165140730341 17272,- Ft 1600Z0003Z 10,8 V

Részletesebben

Professzionális szerszámok kőzethez és betonhoz Csúcsteljesítmény minden alkalmazáshoz

Professzionális szerszámok kőzethez és betonhoz Csúcsteljesítmény minden alkalmazáshoz Professzionális szerszámok kőzethez és betonhoz Csúcsteljesítmény minden alkalmazáshoz 2010/2011-es program: Professzionális kék elektromos kéziszerszámok Kőzet- és betonmegmunkáláshoz Profiknak profiktól

Részletesebben

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu 3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa Érvényes: 2012. augusztus 1-től 3M Excenter csiszológépek - ÚJ ELITE SZÉRIA A már megszokott, megbízható minőségű 3M csiszolókorongok és csiszolótalpak használatához

Részletesebben

Kétmotoros teljesítmény az erős szennyeződések takarításához

Kétmotoros teljesítmény az erős szennyeződések takarításához Az SD praktikus SitDown tartályürítő rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a konténer nagyon egyszerű ürítését. Az SD opcióként felszerelhető olyan adapterrel, amely segíti a tartály targoncával

Részletesebben

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125 FÉMMEGMUNKÁLÁS 47 Típus: WS 6-115 Erőteljes 670 wattos motor Irányított hűtőlevegő-elvezetés A hajtóműház 90 -onként elfordítható Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és az optimális

Részletesebben

Amikor nincs elektromos áram vagy tiltott annak használata

Amikor nincs elektromos áram vagy tiltott annak használata A pneumatikus rendszer nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, garantálva ezzel a teljes kopásmentességet és a minimális karbantartási igényt. Kis helyigényével, elegáns profiljával (a Venturi rendszert a porszívó

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Betoncsiszoló Zsiráf falakhoz és mennyezetekhez WST 000 FV, Turbo-Jet Kit Rendelési szám 355.747 Tárcsa Ø 25 mm Üresjárati fordulatszám

Részletesebben

Váltson most! Igazán Bosch! 25% Bámulatos Bosch Akció

Váltson most! Igazán Bosch! 25% Bámulatos Bosch Akció Igazán Bosch! Váltson most! Bámulatos Bosch Akció 25% Érvényes: 2015. szeptember 15. 2015. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari gépek

Részletesebben

Cél, hogy ne maradjon szennyeződés a szőnyegben

Cél, hogy ne maradjon szennyeződés a szőnyegben /gőztisztítók Cél, hogy ne maradjon szennyeződés a szőnyegben Az irodaépületekben, szállodákban vagy iskolákban lévő szőnyegfelületek nap mint nap erős igénybevételnek vannak kitéve. Ezeken a területeken

Részletesebben

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel.

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. FÉM FEIN egyedi munkaállomáson használható emelt frekvenciás frekvenciaváltó HFS 17-30 HFS 27-30 Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. Jobb csiszolási teljesítmény, hosszabb

Részletesebben

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14 AGVM 26-230 GEX Cikkszám 4933402365 2600 wattos -es sarokcsiszoló A Milwaukee B-guard védi a kezelőt és a gépet a veszélyes visszarúgás effektustól PROTECTOR motor műgyantával bevont állórész és és feszültség

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

Egészségügyi ipari porszívók

Egészségügyi ipari porszívók Az IVB 7-es sorozatú ipari porszívó egy kítűnő választásnak bizonyul a maga 70 literes rozsdamentes acél tartályával, a robosztus acél kerettel, valamint a dönthető, billenthető tartályürítési funkcióval.

Részletesebben

NT 45/1 Tact Te. TACT rendszer (automatikus szűrőtisztító rendszer ) Készülékcsatlakozó-aljzat

NT 45/1 Tact Te. TACT rendszer (automatikus szűrőtisztító rendszer ) Készülékcsatlakozó-aljzat Kézreálló erős szívóteljesítményű egymotoros ipari nedves/száraz porszívó innovatív, szabadalmaztatott szűrőtisztítással ( TACT System), komplett tartozékkal, valamint integrált szívótömlő és tartozéktárolóval.

Részletesebben

Mesterembereknek - alacsony zajszint, ergonómia, hosszú élettartam, megbízható teljesítmény

Mesterembereknek - alacsony zajszint, ergonómia, hosszú élettartam, megbízható teljesítmény Válasszon a 3 különböző tartályméret és az egyéb kiegészítők közül, melyekkel növelheti hatékonyságát. Ilyen például az automata vagy félautomata szűrőtisztítás vagy az automatikus KI/BE kapcsolás, stb.

Részletesebben

Szívókarok és ventilátorok

Szívókarok és ventilátorok Tartalomjegyzék és ventilátorok Szívókar 61 Szívókar, 2 csukló 62 Szívókar, 3 csukló 63 Teleszkópkar 65 Szívókar elszívócsatornához 66 Szívókar, álló függő 67 Ventilátorok Ventilátor 68 Központi ventilátor

Részletesebben

Igazán Bosch! Cseréljen Most!

Igazán Bosch! Cseréljen Most! Igazán Bosch! Cseréljen Most! Ipari gépcsere akció 25% Érvényes: 2016. április 1. 2016. május 15. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari gépek Akkus

Részletesebben

KM 100/100 R LPG. Komfortos és modern felülős seprőgép professzionális használatra kültérben és beltérben egyaránt qm/h felületre.

KM 100/100 R LPG. Komfortos és modern felülős seprőgép professzionális használatra kültérben és beltérben egyaránt qm/h felületre. Komfortos és modern felülős seprőgép professzionális használatra kültérben és beltérben egyaránt 8.000 10.400 qm/h felületre. 1 2 3 4 1 2 Ütközés elleni védelem A seprőgépek, valamint a tisztítandó környezet

Részletesebben

Mesterembereknek - alacsony zajszint, ergonómia, hosszú élettartam, megbízható teljesítmény

Mesterembereknek - alacsony zajszint, ergonómia, hosszú élettartam, megbízható teljesítmény Válasszon a 3 különböző tartályméret és az egyéb kiegészítők közül, melyekkel növelheti hatékonyságát. Ilyen például az automata vagy félautomata szűrőtisztítás vagy az automatikus KI/BE kapcsolás, stb.

Részletesebben

NILFISK SZERSZÁMOS AKCIÓ!

NILFISK SZERSZÁMOS AKCIÓ! NILFISK SZERSZÁMOS AKCIÓ! Érvényesség: 2019.01.15-2019.03.31. Áraink az ÁFA-t tartalmazzák NILFISK MC 4M 160/620 Közepes méretű hidegvizes magasnyomású mosó Cikkszám: 107146400 Kerámia bevonatú dugattyúk

Részletesebben

SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ

SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ Innovatív dizájn, mindent felülmúló teljesítmény, fejlett és megbízható technológia mindennapi használatban. PROFESSZIONÁLIS JÁRMŰTISZTÍTÁS ERŐS. KÉNYELMES. EGYEDI. Kärcher

Részletesebben

precíz vágásokhoz Tökéletes megoldás a

precíz vágásokhoz Tökéletes megoldás a Tökéletes megoldás a precíz vágásokhoz Soha nem látott precíz fűrészelés és vágás. A Bosch PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S telepített készülékekkel, a szúrófűrészeléshez használt PLS 300 fűrészállomással,

Részletesebben

Bosch akkus készülékek áttekintése

Bosch akkus készülékek áttekintése Bosch akkus készülékek áttekintése Csavarozás / fúrás / kalapácsfúrás 3,6 V 10,8 V Akkus csavarozó GSR Mx2Drive 14,4 18 V Akkus fúrócsavarozó GSR 10,8-2-Li Akkus ütvecsavarozó GSR 10,8-Li Akkus ütvecsavarozó

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 70 Wattos excentercsiszoló porgyűjtővel X 07 VE Rendelési szám 28.669 Felvett teljesítmény 70 Watt Leadott teljesítmény 420 Watt Löket

Részletesebben

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit Turbo-Jet Rendelési szám 405.906 Tárcsa Ø 25 Üresjárati

Részletesebben

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet.

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. FEIN Sarokcsiszoló WSG 13-70 E A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. Durva csiszolás a FEIN profi-készlettel. Ha a rozsdamentes felületeket igazán csillogóvá szeretné

Részletesebben

2.1 Multi-Air vágott lapok

2.1 Multi-Air vágott lapok 2.1 Multi-Air vágott lapok Multi-Air technológia már sokszorosan bebizonyította hatékonyságát és gazdaságosságát a felhasználók számára a világon. A Norton Multi Air tárcsák bemutatták a felhasználók számára

Részletesebben

Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal

Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal S Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal UPF 3-R UWF 10 UWF 8-R UPC 2-R Sarokcsiszoló és speciális szerszámok S-Elektromos szerszám garancia a nagy leadási teljesítményre, biztonságra

Részletesebben

Gyémánt vágó és daraboló hornyológép

Gyémánt vágó és daraboló hornyológép Gyémánt vágó és daraboló hornyológép REMS Krokodil 125 REMS Krokodil 180 SR for Professionals REMS Krokodil vágás vésés helyett Teljes felületen felfekvő tartólemez, a teljes vágásbiztonsági folyamat során

Részletesebben

A jó vágóteljesítmény eredménye, hogy a Hilti Topcut vágólapok alkalmazása során a pénzünkért többet kapunk, mint a megszokott vágólapok esetén.

A jó vágóteljesítmény eredménye, hogy a Hilti Topcut vágólapok alkalmazása során a pénzünkért többet kapunk, mint a megszokott vágólapok esetén. Az új Topcut vágólapcsalád: elõny minden irányban Vágóteljesítmény felsõfokon Ár Premium A jó vágóteljesítmény eredménye, hogy a Hilti Topcut vágólapok alkalmazása során a pénzünkért többet kapunk, mint

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. Újdonságok! Érvényes: 2008. szeptember december

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. Újdonságok! Érvényes: 2008. szeptember december akciók, donságok! Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra termékek, akciós ajánlatok Érvényes: 2008. szeptember december *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció

Részletesebben

KM 120/150 R Bp Pack. Fő seprőhenger ECO-funkcióval. Kényelmes munkavégzés. Magasürítés. Padozattisztító gépek

KM 120/150 R Bp Pack. Fő seprőhenger ECO-funkcióval. Kényelmes munkavégzés. Magasürítés. Padozattisztító gépek A KM 120/150 R Bp Pack gép esetében kompakt, modern és funkcionális seprő-szívógépről van szó kültéri és beltéri közepes és nagy méretű felületek professzionális tisztítására 1200 mm munkaszélességben.

Részletesebben

UHE 2250 MULTI UNIVERZÁLIS FÚRÓKALAPÁCS BHE 2243 FÚRÓKALAPÁCS KHE 2850 KOMBIKALAPÁCS KHE 2650 KOMBIKALAPÁCS KHE 2443 KOMBIKALAPÁCS

UHE 2250 MULTI UNIVERZÁLIS FÚRÓKALAPÁCS BHE 2243 FÚRÓKALAPÁCS KHE 2850 KOMBIKALAPÁCS KHE 2650 KOMBIKALAPÁCS KHE 2443 KOMBIKALAPÁCS A v i l á go n ÜLEGYEDÓ ÁLL 78 990 Nettó ár: 62 197 Ft Rend. sz.: HU_600 854 004 UHE 2250 MULTI UNIVERZÁLIS FÚRÓKALAPÁCS 39 999 Nettó ár: 31 495 Ft Rend. sz.: 604 480 000 BHE 2243 FÚRÓKALAPÁCS Teljesítmény:

Részletesebben

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2014

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2014 Rendelési szám Kép Megnevezés Tulajdonságok EAN kód Li-ion akkus gépek BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2014 Új Nettó Listaár Ft Bruttó Listaár Ft 3,6 V-os lítium-ionos rendszer 06019A2100 06019A2101

Részletesebben

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit E-Jet Rendelési szám 405.949 Tárcsa Ø 25 mm Üresjárati

Részletesebben