- Tudásunkat, kiválasztási és interjúztatási folyamatainkat kizárólag értékesítési munkatársak kiválasztására alakítottuk ki.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "- Tudásunkat, kiválasztási és interjúztatási folyamatainkat kizárólag értékesítési munkatársak kiválasztására alakítottuk ki."

Átírás

1 Tisztelt Érdeklődőnk! Elkészítettük áttekinthető összefoglalónkat szolgáltatásunkról, illetve arról, hogyan, milyen tartalomban és garanciákkal tudjuk biztosítani értékesítőket és értékesítési vezetőket, munkatársakat. Általános céginformációk: Cégnév: Innovator Csoport Kft. Tulajdonosi kör: magyar Adószám: Cégjegyzékszám: Székhely: 1027 Budapest, Horvát u Munkaerő-közvetítési engedély: van (ezt igény esetén be is tudjuk mutatni) Szolgáltatásunk jellemzőinek rövid összefoglalása: Kizárólag profi, bevált, több éves tapasztalattal, kapcsolatrendszerrel, igény esetén felsőfokú végzettséggel rendelkező értékesítési munkatársakkal foglalkozunk már több, mint 7. éve. Erre a tevékenységre 7 évvel ezelőtt alapítottuk meg az Innovator Csoport Kft.-t, amely tulajdonosa a állásportálnak is. Mi rendelkezünk az ország egyik legnagyobb értékesítői szakember adatbázisával. Az értékesítési szakma összes pozícióját lefedjük: Ügyvezető Országos Igazgató Értékesítési vezető - Ágazatvezető Sales manager/értékesítési menedzser Key Account manager/kiemelt ügyfélkapcsolattartó Belső értékesítési munkatárs (pl. Ügyfélszolgálati értékesítő) Területi képviselő - Tanácsadó Üzletkötő Boltvezető Bolti eladó Értékesítési Asszisztens - Már 16 országban jelen vagyunk munkaerő-közvetítési szolgáltatásainkkal, mint: Románia, Szlovákia, Ausztria, Horvátország, Anglia, Csehország, Lengyelország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Bulgária, Svájc, Szlovénia, Németország,, Szerbia és Montenegro, Ukrajna. - Tudásunkat, kiválasztási és interjúztatási folyamatainkat kizárólag értékesítési munkatársak kiválasztására alakítottuk ki. - Kiválasztási folyamatunk része az értékesítés elméleti és gyakorlati tudásának vizsgálata. Utóbbit jelentkezőinknél, pl. szituációs gyakorlatokkal (pl. próbaeladással, próbatárgyalással) vizsgáljuk. - Értékesítőinket, adatbázisunkon felül, aktív céges kapcsolatrendszerünk segítségével találjuk meg és adjuk át Ügyfeleinknek.

2 - Amennyiben Partnerünk igényli és értékesítési munkatársait tőlünk rendeli meg, úgy díjmentesen alakítjuk ki, dolgozzuk át az értékesítési munkatárs motivációs és juttatási rendszerét, megtakarítva Ügyfelünknek ezzel a felesleges kiadásokat, megerősítve ezzel a profi munkatársak lojalitását Megrendelőink felé. - Munkatársakat a feladatra felkészítve (mit, hogyan kell majd elvégezni, milyen juttatások mellett) adjuk át, ezzel jelentős időt takarítva meg Megrendelőinknek. - Az általunk átadott értékesítési szakemberek mellé, a salesjob.hu szakmai véleményét is mellékelik munkatársaink, mely Megrendelőinket segítik az általunk átadott munkatársak megismerésében és kiválasztásában. - Megadott igények alapján dolgozunk. - Előre egyeztetett határidőre, garanciális feltételek mellett vállaljuk el a megbízásokat. - Munkatársaink felsőfokú hr és vagy szociológiai és vagy pszichológiai diplomával, továbbá okleveles grafológus végzettséggel és legalább 2 idegen nyelv tárgyalásszintű tudásával látják el a projekt hibátlan és elégedett teljesítését. - Számos elégedett Ügyféllel büszkélkedhetünk a biztosítási szektortól egészen a műszaki területig. Az első lépés, előkészítési periódus, vállalási határidők: - A projekt elindítása előtti első lépés, hogy a feladatokat, juttatásokat, és az értékesítési szakemberrel kapcsolatos elvárásokat tisztázzuk, azokat írásban, a szerződés mellékletében rögzítsük. Ez általában egyszeri alkalom, mely legfeljebb perc időtartamot vesz igénybe. A következő alkalom már a jelentkezők részünkről történő bemutatása, azaz az Átadás, ahol Megbízó meghallgatja és kiválasztja a számára legmegfelelőbb munkatársakat. - Kedvezményként, Új Ügyfeleinknek felkínáljuk a lehetőséget, hogy a megbízási díjat (mely egyedül a megrendelt létszámtól és beléptetési határidőtől függ) 2 részletben fizethetik meg. - Például 2-3 fő beléptethető, elvárásoknak megfelelő értékesítési szakember átadását 11 napon belül, vezetők átadását kb. 16 napon belül tudjuk garantálni. Garanciáink, biztosítékaink: - Teljes biztonsággal veheti igénybe szolgáltatásunkat, mert mind az árképzést, mind a kiajánlást tekintve igyekeztünk a legmesszebbmenőkig figyelembe venni az Ön érdekeit. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy az egyrészt versenyképes legyen a piacon, másrészt mielőbb megtérüljön Önnek az értékesítők vagy értékesítési vezetők kiajánlásának költsége. Eddigi visszajelzéseink azt mutatják, hogy partnereink egyaránt elégedettek voltak az árral és a megtérülési idővel is. - Tekintettel arra, hogy a Salesjob kizárólag értékesítési szakemberek kiajánlására specializálódott, így garantáltan csak olyan értékesítési szakembereket közvetítünk ki, akik az előzetes felmérések alapján megfelelnek azoknak a paramétereknek, amiket Ön előzőleg megjelölt nekünk.

3 Ahhoz, hogy Ön teljes biztonsággal vehesse igénybe a szolgáltatásainkat, a következ díjmentes garanciákat építettük be szolgáltatási rendszerünkbe. Pénz-visszafizetési garancia Cseregarancia - Önnek lehetősége van arra is, hogy akár úgy állapodjunk meg, hogy amennyiben nem kapja meg a honlapunkon megjelölt határidőig, az elvárásainak hiánytalanul megfelelő értékesítőket, vagy értékesítési vezetőket, úgy haladéktalanul visszafizetjük Önnek, a cégünknek kifizetett megbízási vagy sikerdíjat. (részletek és feltételek személyesen) - A kiközvetített munkatársak mellé 365/730 napos cseregaranciát biztosítunk. Ez azt jelenti, hogyha Ön elégedetlen az általunk kiközvetített értékesítővel, vagy értékesítési vezetővel, akkor egy, illetve két éven belül díjmentesen - akár többször is - egy másik értékesítőre, vagy értékesítési vezetőre cseréljük. Bevétel-garancia Határidő-garancia - Amennyiben megrendeli tőlünk értékesítőjét, vagy értékesítési vezetőjét, úgy az új munkatársak beszámoltatási és fizetési rendszerét úgy alakítjuk ki Önnek, hogy azzal a lehető legtöbb bevételt hozza az új értékesítő, vagy értékesítési vezető, a lehető legköltséghatékonyabb juttatásért cserébe. - Garantáljuk, hogy amennyiben nem találunk határidőre az elvárásainak megfelelő munkatársat, részünkről az addig kifizetett megbízási díj teljes egészében, kamatokkal együtt visszafizetésre kerül, vagy a sikerdíjra nem válunk jogosulttá. Eladási-garancia - Minden megrendelt értékesítő, vagy értékesítési vezető mellé 3x1 napos díjmentes oktatást nyújtunk azért, hogy az újonnan induló munkatársak úgy induljanak el az értékesítésben, hogy ismerik a legjobb eladási fortélyokat, melyekkel a lehető legtöbb eladást érhetik el. Kiválasztási-garancia - Ezen garanciánkkal azt vállaljuk, hogy amennyiben az átadott értékesítők közül nem tud dönteni, úgy elindulhat egyszerre több munkatárssal és 15 napos közös munka után, biztosabb döntést hozhat arról, kivel köt végleges szerződést.

4 Szolgáltatási díj, ajánlatunk tartalma - mely minden felmerülő költséget már tartalmaz: Folyamatos szakmai tanácsadás: motiváció, juttatási rendszer kérdéskörben Toborzás Kívánalmaknak megfelelő önéletrajzok leválogatása Telefonos előszűrés Interjúra történő behívás Személyes interjú lefolytatása: Motivációs teszt megíratása Ügyfél orientációs kompetencia teszt megíratása Munkával kapcsolatos attitűd teszt megíratása Szituációs gyakorlat próbaeladás- elvégzése Jelöltek alkalmassági indoklása hr szakembereink közreműködésével Grafológiai vizsgálat elvégzése jelentkezőnként jelzett igény esetén Jelentkezők felkészítése leendő Munkaadójuk/Megbízójuk cégéből, Értékesítendő termékekből/szolgáltatásokból Motivációs teszt írásos kiértékelése, és elküldése Megrendelőnek Ügyfél orientációs kompetencia teszt kiértékelése és elküldése Megrendelőnek Munkával kapcsolatos attitűd teszt kiértékelése és elküldése Megrendelőnek Szituációs gyakorlat (próbaeladás) kiértékelése, szakmai véleményezése Grafológia vizsgálat írásos kiértékelése igény szerint Legjobb jelöltek kiválogatása Legjobb jelöltek szakmai anyagainak továbbítása még a személyes találkozó előtt Legjobb jelöltek Átadásra történő behívása Megrendelő részére Legjobb jelöltek bemutatása egyénenként Választott jelentkezők, volt Munkaadóknál történő referencia ellenőrzése Kiválasztásra nem került jelentkezők kiértesítése Folyamatos szakmai tanácsadás Referencialista - Szolgáltatásunk elégedettségéről röviden: Itt Ügyfeleink nyilatkozatait tesszük közzé. Visszajelzéseik, véleményeik tanulságosak. Írásos referenciát alább, rövid, Ügyfeleinkkel forgatott 2-2 perces filmet, hogy üzletkötőink havi szinten milyen bevételt hoznak, itt találja: (folytatás alul)

5 ,,Profi közvetítés" Kedves Gergő! Maga a kiközvetítés nagyon profi volt, a jelöltek 80%-a ideális volt az elvárásoknak. Nehéz is volt döntenünk, hogy melyik jelöltet válasszuk, az Önök szolgáltatásával elégedettek vagyunk, ügyfeleink körében is terjesztjük hírüket." Dávid Alexandra értékesítési igazgató Haszon Lapkiadó Kft , eredményes'',,a Salesjob.hu való együttműködés kifejezetten eredményes. Komoly feltételeket támasztottunk mind a Salesjob.hu, mind az általuk közvetített értékesítők felé, melynek abszolút eleget tettek ők is és a jelöltek is. Az átadott értékesítő kollégák, így fél év elteltével is bátran állíthatom, hogy beváltak, eredményesek, hozzák az általunk megfogalmazott komoly, havi bevételeket. Ajánlom a Salesjob.hu-t a többi cégnek is, mely értékesítő, vagy értékesítési vezető felvételén gondolkodik''. Piti Ferenc HR Vezető Szilánk Zrt , rettentő nehéz feladatot is megoldották!,,a salesjob.hu-val történt együttm ködés kellemes csalódás volt a számomra. Ez előtt számos fejvadászcéggel, állásközvetítővel vettem fel a kapcsolatot, akik klasszisokkal nagyobb összegekért végeztek fél, vagy negyedmunkát. A Salesjob-ot azért bíztam meg, mert egy nagyon speciális területre, állattenyésztési területre kerestem kollégát biológus végzettséggel. Sokáig nem találtam, ezért kerestem meg Garancsy Úrékat. Nekik is időbe tellett, de végül 2 hónap alatt megtalálták azt a kollégát, akivel azóta is nagyon elégedettek vagyunk. Németországi eladásaink az értékesítő kolléga hatására, nagyon megnőttek. Az elégedettségünk jeléül, megbíztuk a Salesjobot, hogy lengyelországi munkavégzésre is keressenek nekünk értékesítőt, egy ugyanilyen ütős, talpraesett kolléga személyében. Összességében véve nagyon elégedettek vagyunk a Salesjob-bal, amit vállaltak maradéktalanul betartották, maximálisan ajánlom őket. Még az igen nehéz feladatok elvégzésére is! A jövőben is velük kívánunk együtt dolgozni. Dr. Kádár Gyula ügyvezető igazgató Helvécia Protein Trade Kft. További, írásos, elérhetőséggel ellátott referenciáink:

6 ,,Első hónapban 31 db szerződést hoztak az üzletkötőik!" Az elején kicsit bizonytalan voltam a tekintetben, hogy tudnak-e számomra eredményes, bevételt termelő üzletkötőket biztosítani. Azonban ez a bizonytalanságom hamar elmúlt, hiszen a Salesjob.hu-val való együttműködésünk révén, már 2 héten belül megtermelődött az az összeg, amelyet kifizettünk nekik az üzletkötő közvetítés miatt. Az üzletkötőik által hozott első havi szerződés mennyiség 31 db, mely folyamatosan nő. Mindenképpen ajánlom őket, úgy érzem, egy hosszú távú, eredményes kapcsolat kezdődött el Garancsy Úrékkal. Tálosi Tamás Elnök, Cooltej az Iskoláknak Alapítvány , garancia,,meglep, és meggyőz a salesjob.hu üzletkötőportál. Meglep, mert ilyen garanciát a fejvadászmunkaerőközvetítők legjobb tudomásom szerint nem adnak a Megrendelőiknek. Meggyőz, mert nem volt és most sincs benne kockázat, hogy megrendeltem a tényleg bevételt termelő üzletkötőiket. Úgy gondolom, a pénzvisszafizetési garancia komoly garancia. A legfőbb garancia. Csak ajánlani tudom őket! A próbát bőven megéri, megtermeli!" Gauland Gábor, kereskedelmi igazgató, Actíve System Hungary Kft., , Ügyfeleink, a teljesség igénye nélkül:

7 Árképzési elv: - Munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk értékének meghatározásakor az vezérelt bennünket, hogy Partnereink minél rövidebb idő alatt tudják kitermeltetni az általunk átadott értékesítési szakemberekkel a közvetítési díjat és a lehető legtöbb, általunk átadott értékesítési szakemberek által kitermelt havi bevételi összegek, Ügyfelünknél maradjon. - Ez így első olvasatra fura gondolkodásnak tűnhet, azonban azt valljuk, hogy minél gyorsabban megtérül a Partnerünk által befektetett közvetítési összeg, és minél több bevétel marad meg nála, annál elégedettebb lesz, mely úgy tapasztaljuk folyamatos együttműködésünk alapköve. - 1x díjjal dolgozunk, melynek első 50%-a költségtérítés és a szerződés aláírásától számított 8 napon belül, a maradék 50% sikerdíj, mely az értékesítési szakember(ek) átadásakor esedékes. Tehát Partnereink visszajelzései szerint szolgáltatásunk értéke költséghatékony! További kérdések, kérések esetén munkatársainkkal együtt készséggel állunk rendelkezésükre elérhetőségeinken. Üdvözlettel, Garancsy Gergő Tonk Emil ajánlásával Ügyvezető Igazgató Salesjob.hu / Innovator Csoport Kft Budapest, Horvát u IV. emelet Tel: Fax: Web: Ügyvezető Alelnök Magyar Marketing Szövetség Cégünk értékesítő / értékesítési vezető munkaerő-közvetítőként egyedüliként büszkélkedhet Tonk Emil a Magyar Marketing Szövetség Ügyvezető Alelnökének írásos, fényképes ajánlásával, mely weboldalunkon elérhető. Jelen összefoglaló célja kizárólag a figyelem felkeltése. A szolgáltatás pontos részleteit, feltétételeit, a Megbízási Szerz dés tartalmazza. Jelen összefoglaló tartalma egyedi megállapodás és ajánlat miatt, eltérhet a szerz désben megállapodottaktól. A teljesítési határidő változhat.

I. Bevezetés Jeffrey C. Taylor, TMP Worldwide online állásközvetítés

I. Bevezetés Jeffrey C. Taylor, TMP Worldwide online állásközvetítés Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék...1 I. Bevezetés...2 II. Az állásközvetítõ piac résztvevõi, és az általuk alkalmazott módszerek...4 II.1. Állásközvetítõ szervezetek...4 II.2. A tanácsadó cégek alkalmazásának

Részletesebben

PROJECTMINE GAZDASÁGI TANÁCSADÓ KFT. ÜZLETI ETIKAI DÍJ PÁLYÁZATA 2014. FELSZÍNRE HOZZUK AZ ÉRTÉKEKET

PROJECTMINE GAZDASÁGI TANÁCSADÓ KFT. ÜZLETI ETIKAI DÍJ PÁLYÁZATA 2014. FELSZÍNRE HOZZUK AZ ÉRTÉKEKET PROJECTMINE GAZDASÁGI TANÁCSADÓ KFT. ÜZLETI ETIKAI DÍJ PÁLYÁZATA 2014. FELSZÍNRE HOZZUK AZ ÉRTÉKEKET BEVEZETÉS: FELSZÍNRE HOZZUK AZ ÉRTÉKEKET! 2014-et írunk, amikor is egy új korszak előtt állunk, mely

Részletesebben

Kutatás és elemzés a magyarországi Interim Menedzsment piacról - 2008.

Kutatás és elemzés a magyarországi Interim Menedzsment piacról - 2008. Az Interim Menedzsment Magyarországon Kutatás és elemzés a magyarországi Interim Menedzsment piacról - 2008. TARTALOM Bevezető 1 A kutatás célja és módszertana 2 Az interim menedzsment definíciója 3 Az

Részletesebben

MUNKAANYAG. Martonosiné Csertő Brigitta. Az üzleti partnerrel való kapcsolatfelvétel módjai, szabályai

MUNKAANYAG. Martonosiné Csertő Brigitta. Az üzleti partnerrel való kapcsolatfelvétel módjai, szabályai Martonosiné Csertő Brigitta Az üzleti partnerrel való kapcsolatfelvétel módjai, szabályai A követelménymodul megnevezése: A beszerzés és az értékesítés előkészítése, megszervezése A követelménymodul száma:

Részletesebben

Szakdolgozat Kertészné Benkóczy Laura 2008

Szakdolgozat Kertészné Benkóczy Laura 2008 Szakdolgozat Kertészné Benkóczy Laura 2008 Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kar Humán Erőforrás tevékenységek alkalmazásának lehetőségei magyar kisvállalkozások esetében M.Sc. Szakdolgozat

Részletesebben

Afelnôttkor lényegében akkor

Afelnôttkor lényegében akkor . FEJEZET Krista Zita Munka állás karrier Bevezetés Afelnôttkor lényegében akkor kezdôdik, amikor munkát vállalunk. Ezzel szinte egyidôben új problémák hada is megjelenik. Szeretnénk, ha eligazodnátok,

Részletesebben

Mit ér a bölcsészdiploma?

Mit ér a bölcsészdiploma? Szerkesztette: Forgó Melinda - Brenner Koloman - Halmi Eszter - Nyerges Andrea MŰHELY felsô oktatási Mit ér a bölcsészdiploma? szerkesztett kerekasztal-beszélgetés munkaadókkal és munkaerô-közvetítôkkel

Részletesebben

VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ MÓDSZERTANI ÚTMUTATÓ

VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ MÓDSZERTANI ÚTMUTATÓ start-up-model Új vállalkozások létrehozásának ösztönzését és segítését célzó rendszer kidolgozása a belga, portugál és francia modellek alapján VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ MÓDSZERTANI ÚTMUTATÓ Békés Megyei Kormányhivatal

Részletesebben

2014. Módszertani összefoglaló a duális képzésekre vonatkozó feltáró kutatás lebonyolításához TÁMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0009 projekt

2014. Módszertani összefoglaló a duális képzésekre vonatkozó feltáró kutatás lebonyolításához TÁMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0009 projekt 2014. Módszertani összefoglaló a duális képzésekre vonatkozó feltáró kutatás lebonyolításához TÁMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0009 projekt Készítette: Soós Gabriella, Kalóné Szűcs Erzsébet, Dr. Kovács Tibor 1

Részletesebben

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer.

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. Rugalmas és időtálló integrált vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatok számára Szoftver Kompetencia Módszertan Tartalom

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az alapítvány jelenlegi szervezeti felépítése, belső struktúrája és vezetési szintjei 7

Tartalomjegyzék. Az alapítvány jelenlegi szervezeti felépítése, belső struktúrája és vezetési szintjei 7 Tartalomjegyzék Előzmények, 3 Bevezetés 4 Az alapítvány jelenlegi szervezeti felépítése, belső struktúrája és vezetési szintjei 7 Tervezés, pénzügyi kontrolling 10 Workflow, működés és döntéshozatal 13

Részletesebben

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. A TÁMOP 1.4.3.-10/2-2-2F-2011-0001 BABUART a Contact Nkft. innovatív, kísérleti foglalkoztatási programja elnevezésű projekt megvalósítása során ötödik alkalommal számolunk be szakmai feladataink előrehaladásáról.

Részletesebben

Ügyfeleink elmondják tapasztalataikat

Ügyfeleink elmondják tapasztalataikat Mi az SAP rendszert ajánljuk az élelmiszeripar számára Ügyfeleink elmondják tapasztalataikat Kedves Olvasó! Ha Ön egy élelmiszeripari vállalat vezetõje, akkor biztosan szembesült már ezekkel az informatikai

Részletesebben

2006. júniusi hírek. Többször ki kellett egészíteni (HEFOP) E-piacteret épít az unió vállalkozóknak

2006. júniusi hírek. Többször ki kellett egészíteni (HEFOP) E-piacteret épít az unió vállalkozóknak Többször ki kellett egészíteni (HEFOP) E-piacteret épít az unió vállalkozóknak 2006. júniusi hírek Pályázat a magyar találmányok külföldi bejelentésének támogatására Jól igényeltük az uniós pénzeket A

Részletesebben

Europ Assistance Magyarország Kft. tevékenységének és piacának bemutatása, stratégiai elemzése

Europ Assistance Magyarország Kft. tevékenységének és piacának bemutatása, stratégiai elemzése BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR Külgazdasági szak Nappali tagozat Nemzetközi marketing szakirány Europ Assistance Magyarország Kft. tevékenységének és piacának bemutatása, stratégiai

Részletesebben

A pénz forgatja a világot. Forgassa Ön is.

A pénz forgatja a világot. Forgassa Ön is. A pénz forgatja a világot. Forgassa Ön is. Az AWD számos perspektívát kínál. Mindenekelôtt több pénzt. Mindannyiunknak megvannak a maga vágyai és céljai. És ez rendjén is van így, amíg ezeket meg tudjuk

Részletesebben

KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉS

KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉS Egy régi-új szakma bemutatkozik KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉS A tekintélyes amerikai gazdasági szaklap, a FORTUNE Magazin 2004. augusztus 9-i számában már másodszor jelentetett meg önálló mellékletet a közvetlen

Részletesebben

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány 2013. évi beszámolója

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány 2013. évi beszámolója A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány 2013. évi beszámolója Bevezető... 2 Szolgáltatási területek... 3 I. Általános információs szolgáltatások... 3 II. Személyes információs-, tanácsadási

Részletesebben

Lehetőségek a távmunkában: a távmunkaház

Lehetőségek a távmunkában: a távmunkaház Lehetőségek a távmunkában: a távmunkaház SZOLGALTATÁS TERV Készítette: Kypaword Kft 2012. szeptember 20. Vezetői összefoglaló Távmunkának azt a munkavégzési formát tekintjük, amikor a munkavégzés helye

Részletesebben

Önkéntes jó gyakorlatok gyűjtése Bevezetés

Önkéntes jó gyakorlatok gyűjtése Bevezetés Önkéntes jó gyakorlatok gyűjtése Bevezetés Az Országos Tranzitfoglalkoztatási Egyesület csatlakozik a Hajdú-Bihar megyei Életfa Önkéntes Centrum kezdeményezéséhez, melyben jó gyakorlatok összegyűjtését

Részletesebben

PALYA KARRIER NAP. Zsigmond Király Fôiskola MAGAZIN VI. ÉVFOLYAM 2011. ÁPRILIS

PALYA KARRIER NAP. Zsigmond Király Fôiskola MAGAZIN VI. ÉVFOLYAM 2011. ÁPRILIS PALYA Zsigmond Király Fôiskola MAGAZIN VI. ÉVFOLYAM 2011. ÁPRILIS MÁJUS KARRIER NAP ÉS ÁLLÁSBÖRZE 2011 Tartalom A KOMPETENCIA- VIZSGÁLAT LEHETŐSÉGEI A kompetenciák olyan viselkedésformák, amelyek segítségével

Részletesebben

Az alapvető jogok biztosának Jelentése az AJB-874/2013. számú ügyben

Az alapvető jogok biztosának Jelentése az AJB-874/2013. számú ügyben Az alapvető jogok biztosának Jelentése az AJB-874/2013. számú ügyben Előadó: dr. Zemplényi Adrienne dr. Horváth-Egri Katalin Az eljárás megindítása A 2012 évben A Munka Méltósága projekt keretében már

Részletesebben

SZAKDOLGOZAT Pengő Julianna Etelka 2012

SZAKDOLGOZAT Pengő Julianna Etelka 2012 SZAKDOLGOZAT Pengő Julianna Etelka 2012 1 Az Arany János Programokon belüli beiskolázási stratégia a salgótarjáni BLSZSZK Lorántffy Zsuzsanna Kollégiumban Konzulens: Dr. Bodosi Béla Egyetemi docens Készítette:

Részletesebben

Papp Gergő * Az iskolapadból a munkaasztalhoz

Papp Gergő * Az iskolapadból a munkaasztalhoz Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáselemző Intézet HCCI Research Institute of Economics and Enterprises Papp Gergő * Az iskolapadból a munkaasztalhoz Nemzeti szakképzési rendszerek

Részletesebben

Képzés és foglalkoztatás

Képzés és foglalkoztatás Képzés és foglalkoztatás fó kuszban A képzés és foglalkoztatás szereplőit összekötő partnerségek Az Erasmus+ program égisze alatt, ahol a közeljövőben elérhető pályázati források döntő része a mobilitás

Részletesebben

ZSKF TKK KÖNYVEK Zsigmond Király Főiskola Társadalomtudományi Kutatóközpont. Sorozatszerkesztő Kabai Imre

ZSKF TKK KÖNYVEK Zsigmond Király Főiskola Társadalomtudományi Kutatóközpont. Sorozatszerkesztő Kabai Imre 1 TKK KÖNYVEK Zsigmond Király Főiskola Társadalomtudományi Kutatóközpont Sorozatszerkesztő Kabai Imre Készült a ROP 3.3.1. pályázat keretein belül A könyv megjelenését támogatta a Zsigmond Király Főiskola

Részletesebben

Általános vásárlási feltételek

Általános vásárlási feltételek Általános vásárlási feltételek 1. Bevezetés 2. Megrendelés, a szerződés létrejötte, fizetés, 3. Árak 4. Szállítási feltételek 5. Elállási jog 6. Szavatosság és jótállás 7. Fogyasztóvédelmi szervek elérhetősége

Részletesebben

Felmérés a vállalatok humán-erőforrás igényeiről

Felmérés a vállalatok humán-erőforrás igényeiről Kérdezőbiztos:. Interjú időpontja: Felmérés a vállalatok humán-erőforrás igényeiről I Bevezetés (Nyugat-dunántúli régió) A felmérés célja, hogy megtudjuk, az Önök cége hogyan képes megtartani/megszerezni

Részletesebben

Orosz Andrea A munka világa

Orosz Andrea A munka világa Orosz Andrea A munka világa Orosz Andrea A MUNKA VILÁGA SZTE JGYPK Szeged, 2013 Projektcím: Dél-alföldi Felnõttképzési Szakképzési Tudástár és Tanácsadó Központ létrehozása /DAF-FSZTTK/ Pályázati azonosító:

Részletesebben

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA VERSENYTÁRSELEMZÉS ÉS HELYZETJELENTÉS AZ ONLINE MAGYAR BANKSZEKTORRÓL 2009. Konzulens: Dr.

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA VERSENYTÁRSELEMZÉS ÉS HELYZETJELENTÉS AZ ONLINE MAGYAR BANKSZEKTORRÓL 2009. Konzulens: Dr. MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA VERSENYTÁRSELEMZÉS ÉS HELYZETJELENTÉS AZ ONLINE MAGYAR BANKSZEKTORRÓL 2009 Konzulens: Dr. Kandikó József Főiskolai tanár Online marketing 2009 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK...

Részletesebben