Higgy abban, hogy ami másnak csak egyház, az neked az egész VILÁG. Otthon és környezet Techno+ Lakásbiztosítás. Higgy magadban.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Higgy abban, hogy ami másnak csak egyház, az neked az egész VILÁG. Otthon és környezet Techno+ Lakásbiztosítás. Higgy magadban."

Átírás

1 Higgy abban, hogy ami másnak csak egyház, az neked az egész VILÁG. Lakásbiztosítás Otthon és környezet Techno+ Higgy magadban.

2 Biztosítjuk a fejlődést Otthonunkban érezhetjük magunkat a legnagyobb biztonságban, de vajon otthonunk is biztonságban van? Manapság számos veszély fenyegeti la ká - sunkat, házunkat és a benne lévő értékeinket. A természeti katasztrófák gyakorisága és intenzitása aggodalomra ad okot. A gyakori viharok, árvizek, a klímaváltozás hatásai közvetlen életterünket is érintik. Az UNIQA Biztosító által kínált lakásbiztosítások merőben új megoldásokat és minőségi szolgáltatásokat kínálnak ügyfelei számára, hogy a káresemények bekövetkeztével anyagi kár már ne terhelje a biztosítottakat. Termékeink között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb változatot, amivel biztonságban tudhatja legfontosabb értékeit, vagyon - tárgyait. Lapozza fel bemutató kiadványunkat és ismerje meg az új generációs lakásbiztosításokat!

3

4 Új generációs megoldások Otthonunk, vagyontárgyaink minden család számára a legnagyobb értéket képviseli, melynek védelmére áldoznunk kell. Lakásbiztosítás megkötésével, egy káresemény bekövetkeztével az eredeti állapot helyreállítása felgyorsítható, biztosítható, és további anyagi terhet már nem jelent a család számára. Az UNIQA Biztosító Zrt. Otthon és környezet Techno+ lakásbiztosítása három csomagot kínál, melyek közül mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő megoldást, és biztosíthatja akár nyaralóját és vállalkozása vagyon tárgyait is. Az termékcsomagokhoz köthető kiegészítő biztosításokkal, szolgáltatásokkal még több vagyontárgy vonható biztosítási fedezetbe, mellyel teljessé teheti otthona védelmét. Értékeljük ügyfeleink bizalmát és hűségét. Azon ügyfeleink, akik három évre az Otthon és környezet Techno+ lakásbiztosítást választják otthonuk védelmére, a biztosítás díjából évi 10 százalékos kedvezményben részesülnek. Természet Védelem Víz Többletköltség Zöld Öko Plus Eco

5 Techno+ csomag A Techno+ csomag kiegészítő biztosításaival tovább bővítettük a lehetséges fedezetek körét, hogy az ügyfelek minél inkább személyükre és egyedi igényeikre szabhassák lakásbiztosításukat. IT asszisztencia: informatikai problémák elhárítása otthonában. Háztartási gépekre kiterjesztett garancia: háztartási berendezései a gyári garancián túl is biztonságban vannak. E-kommunikációs kedvezmény: válassza az elektronikus ügyfél-kommunikációt, melyet biztosítók most 10% kedvezménnyel jutalmaz.

6 Eco csomag Eco alap lakásbiztosításunk kiemelkedően sok, 25 fajta káreseményre jelent védelmet, azért hogy ügyfeleink az alapcsomag választásával is minőségi szolgáltatásban részesüljenek. A természeti és kriminalisztikai káreseményeken túl olyan új elemek találhatóak a csomagban, mint az idegen tárgy rádőlése által okozott kár, az idegen vagyontárgyak vagy a kerti növények biztosítása.

7 Az Eco csomag védelmet nyújt az alábbi károk esetén: Tűz Ismeretlen építmény, üreg beomlása Idegen vagyontárgyak Robbanás Ismeretlen jármű ütközése Kerti növényzet biztosítása Villámcsapás közvetlen hatása Légijármű és rakományainak ütközése Betöréses lopás Villámcsapás közvetett hatása Idegen tárgy rádőlése Rablás Vihar Árvíz Rongálás Jégverés Földrengés Magával vitt ingóság Felhőszakadás Vízkár (kibővített fedezet) Tűz nélküli füst és hő okozta károk Hónyomás Felelősségbiztosítás Szikla-, kőomlás, földcsuszamlás Mellékköltségek térítése

8 Plus csomag Ha átfogóbb biztosítást és védelmet szeretne otthona és vagyontárgyai számára, akkor válassza Plus biztosítási csomagunkat. Ingatlanunkat gyakran érheti céltalan károkozás vagy graffiti csúfíthatja el, egy csőtörés esetén pedig az elfolyt víz mennyiségének értékét is meg kell fizetnünk. A nagy viharok a lakásokat sem kímélik, egy nyitva felejtett ablakon befolyt esővíz hatalmas károkat okozhat lakásunk be rendezésében, ingó ságainkban. Ezekre és további káreseményekre is anyagi védelmet nyújt a Plus lakásbiztosítási csomag.

9 Az Eco termék alapszolgáltatásain túl az alábbi károkra nyújt védelmet a Plus csomag: Vandalizmus Különleges üveg Szállásköltség térítése Beázás Akvárium törése, repedése okozta kár Bankkártya, személyi okmány pótlása, zárcsere Üvegtörés Fagyasztott élelmiszer Személyzet által okozott kár

10 Öko csomag Korszerűbb otthon, zöldebb biztosítás! Környezetünk megóvása minden ember érdeke és ehhez számos megoldás, termék áll már rendelkezésünkre. Az UNIQA fontosnak tartja környezetünk megóvását és a hasonló gondolkodású ügyfelei részére speciális biztosítási lehetőséget kínál. Az Öko csomag széles körű védelmet, magas kártérítési limiteket és környezetbarát megoldást kínál otthonunk és vagyontárgyaink számára. A Plus csomag fedezetein túl az alábbiakra nyújt védelmet: Besurranás Napkollektorok, napelemek biztosítása Szabadon tárolt vagyontárgyak Lakás Zöldkártya Energetikai Tanúsítvány

11

12 Lakás Zöldkártya Energetikai Tanúsítvány Az Energetikai Tanúsítvány az az új közokirat, amely megmutatja az épület energiafelhasználásának hatékonyságát. Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló Kormányrendelet értelmében január 1-jétől Energetikai Tanúsítvány megszerzése kötelező lesz a következő esetekben: lakás, vagy ház eladásakor, átírásakor, az egy évnél hosszabb bérbeadásakor. Lakás Zöldkártya-támogatás az Öko csomagban Ft-ig! Minden Öko lakásbiztosítási csomaggal rendelkező ügyfeleink számára a biztosított ingatlanhoz tartozó Zöldkártya díját, maximum Ft értékig, a biztosító fedezi.

13 VESZÉLYNEMEK Öko Plus Eco Tűz Robbanás Villámcsapás közvetlen hatása Villámcsapás közvetett hatása Vihar Jégverés Felhőszakadás Hónyomás Szikla-, kőomlás, fölcsuszamlás Ismeretlen építmény, üreg beomlása Ismeretlen jármű ütközése Légijármű és rakományainak ütközése Idegen tárgy rádőlése Árvíz Földrengés Vízkár (kibővített fedezet) Ft Ft Elfolyt víz értéke Ft Ft Ft Felelősségbiztosítás limit Ft Ft Ft Területi hatály Világ összes országa kiv. USA, Kanada EU EU Kerékpár felelősség Kisállat felelősség Mellékköltségek térítése Épület biztosítási összeg 5%-a Épület biztosítási összeg 4%-a Épület biztosítási összeg 3%-a Magával vitt ingóság Ft Ft Ft Idegenvagyontárgyak Ft Ft Ft Kerti növényzet biztosítása Ft Ft Ft Tűz nélküli füst és hő okozta károk Betöréses lopás Rablás Rongálás Ft Üvegtörés* 5 m 2 táblaméretig 3 m 2 táblaméretig Különleges üveg Ft Ft Bútorüvegezés Vandalizmus Ft Ft Graffiti Ft Ft Beázás Ft Ft Akvárium törése, repedése okozta kár Ft Ft Fagyasztott élelmiszer Ft Ft Szállásköltség térítése Ft Ft Személyzet által okozott kár Ft Ft Bankkártya, személyi okmány pótlása, zárcsere Ft Ft Besurranás Ft Szabadban tárolt vagyontárgyak Ft Napkollektor, napelem, hőszivattyú Zöldkártya * Üvegtörés biztosítás csak épületbiztosítással együtt köthető.

14 Mit takarnak pontosan az egyes fedezetek? Tűz: biztosítási szempontból tűznek minősül az a tűz, amely nem a rendeltetésszerű tűztérben keletkezett, és önerejéből tovább terjedni képes. Robbanás: robbanásnak tekintendő a gőzök, gázok, porok terjeszkedési hajlandóságán alapuló, hirtelen bekövetkező erő-megnyilvánulás. Villámcsapás közvetlen hatása: közvetlenül a vagyontárgyba becsapódó villám okozta károk. Villámcsapás közvetett hatása: a villám nem közvetlenül a vagyontárgyba csap bele, azonban az indukciós hatás során egyéb elektromos berendezésekben (is) keletkezik kár. Vihar: azok a károk tekintendők viharkárnak, amelyeket legalább 54 km/h sebességű szél nyomó- és szívó hatása a biztosított vagyontárgyakban okoznak, beleértve a vihar által megbontott tetőn történő egyidejű beázás miatti károkat is. Jégverés: vakolat- és redőnykárok valamint jégverés miatt károsodott tetőn keresztüli beázás is. Felhőszakadás: nagy mennyiségű, hirtelen lehulló, legalább 1 mm/perc intenzitású csapadék Hónyomás: nagy mennyiségben felgyülemlő hó statikus nyomása által a biztosított épületben/építményben okozott kár. Szikla-, kőomlás, földcsuszamlás: azok a károk, amelyeket a lehulló, illetőleg a helyükről elmozduló szikladarabok, kőzetdarabok, valamint földtömeg a biztosított vagyontárgyakban okoznak.

15 Ismertetlen építmény, üreg beomlása: talajelmozdulás, omlás következtében a biztosított épületet kár éri. (Ismeretlen üreg az, amely az építési engedélyben nem szerepel, vagy a hatóságok által nincs feltárva.) Ismeretlen jármű ütközése: ismeretlen jármű, illetve annak rakományával közvetlen ütközés által okozott kár. Légijármű és rakományainak ütközése: a személyzet által irányított légi jármű részeinek illetve rakományának ütközése vagy lezuhanása által okozott kár, beleértve az esemény miatti oltás, mentés, bontás vagy kiürítés során keletkezett károkat is. Idegen tárgy rádőlése: idegen tárgy a kockázatviselés helyén a biztosított vagyontárgyra rádől, és ezzel a biztosított vagyontárgyban kárt okoz. Árvíz: az élővizek és az ezekbe nyílt torkolattal csatlakozó és belvízvédelmi töltéssel ellátott mesterséges csatornák, valamint mesterséges tavak áradással kilépnek medrükből és a biztosított vagyontárgyakat elöntik. Földrengés: az EMS (Európai Makroszeizmikus Skála) VI. fokozatát elérő vagy azt meghaladó földrengés során okozott kár. Vízkár (kibővített fedezet): vízvezetékek törése, repedése vagy dugulása miatt kilépő víz által okozott károk (az elfolyt víz értéke is térül). Üvegtörés: Öko és Plus csomagok esetén bútorüvegezésre is kiterjed. Felelősségbiztosítás: harmadik személynek okozott kár, Öko csomag esetén az egész világon érvényes (kivéve USA, Kanada). Mellékköltségek térítése: bontási, törmelékeltakarítási és takarítási költségek, kárenyhítés indokolt és igazolt költségei.

16 Idegen vagyontárgyak: bérelt, kölcsönvett, megőrzésre átvett ingóságok, a biztosított vendégeinek vagyontárgyai. Kerti növényzet biztosítása:a biztosított épület ingatlanának területén található telepített növényzet (fák, bokrok, sövények, saját szükségletre termesztett konyhakerti növények) az alapbiztosítási eseményekben foglaltak következtében, illetve udvari csőtörés feltáró munkálatai következtében történő elpusztulásából eredő károk. Betöréses lopás: erőszakos módon, lezárt helyiségbe történő lopás. Rablás: az elkövető a biztosított vagyontárgyak megszerzése vagy megtartása érdekében a biztosított elleni erőszakkal vagy fenyegetéssel lép fel. Rongálás: betöréses lopás vagy annak kísérlete során okozott kár. Vandalizmus: céltalan károkozás során és graffiti által keletkezett károk. Besurranás: nyitott ajtón vagy nyitott ablakon keresztül a biztosított jelenlétében észrevétlenül behatoló, vagy a biztosított által jóhiszeműen beengedett személy általi lopás. Beázás: tetőn valamint nyitott vagy zárt nyílászárón keresztüli beázás. Akvárium törése, repedése okozta kár: akvárium repedése, törése, illesztésének vagy szigetelésének meghibásodása miatt kiömlő víz által keletkezett károk. Fagyasztott élelmiszer: fagyasztószekrényben, hűtőládában tárolt élelmiszerek megromlásából eredő károk.

17 Szállásköltség térítése: ideiglenes lakás indokolt és igazolt többlet bérleti költségei. Bankkártya, személyi okmány pótlása, zárcsere: rongálás, elvesztés, ellopás, megsemmisülés. Szabadban tárolt vagyontárgyak: általános háztartási ingóság vagyoncsoportba tartozó olyan vagyontárgyakban keletkező károk, amelyek használati útmutatója lehetővé teszi a káresemény időpontjában, a szabadban való tárolást (kerti bútor, hintaágy, napernyő, grillsütő, kerti gyerekjáték, mobil medence). Napkollektor: Öko csomag választása esetén kiterjed a biztosítási fedezet az épületbe, épületre szerelt napenergiát hasznosító eszközökre, berendezésekre. Különleges üveg: otthona különleges üvegfelületeinek (üvegfalak, tükörfalak stb.) biztosítása az alapfedezet részét képezi. Magával vitt ingóság: a biztosított tulajdonát képező általános háztartási ingóságok, vagyontárgyak, amelyeket az otthonán kívül használ, illetve tárol. Tűz nélküli füst és hő okozta károk: a biztosított vagyontárgyakban keletkeznek azáltal, hogy a biztosított tulajdonában lévő tüzelő, fűtő, főző vagy szárító berendezésekből hirtelen erővel kiáramló füst és hő, valamint égés nélküli gyulladás okoz. Személyzet által okozott károk: otthonunkban a szerződéssel alkalmazott és adóhivatal felé törvényesen bejelentett személyzet által okozott károk.

18 Kiegészítő biztosítások Kiegészítő balesetbiztosítás Garázsban tárolt motoros meghajtású járművek biztosítása Házi kedvencek biztosítása Kiegészítő jogvédelmi asszisztencia PLUSZ Plusz 24 szerviz Kiegészítő műtárgybiztosítás Ebtartói felelősségbiztosítás KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK Öko Plus Eco Plusz-24 Ebtartói felelősségbiztosítás Kiegészítő műtárgy Kiegészítő jogvédelem Ft Ft Ft Kártérítési jogvédelem Tulajdonosi jogvédelem Büntetőjogi és szabálysértési jogvédelem Fogyasztói jogvédelem Munkajogi jogvédelem Balesetbiztosítás Baleseti halál Ft Ft Ft Kullancs okozta bénulás Ft Ft Ft Csonttörés, csontrepedés 5000 Ft 4000 Ft 2000 Ft Tömegközlekedési eszközön elszenvedett baleset Égési sérülés Ft Ft Ft 10%-os mértéket meghaladó, maradandó egészségkár. maximum Ft maximum Ft maximum Ft 10%-os mérték alatti, maradandó egészségkárosodás Ft 8000 Ft 6000 Ft Kórházi napi térítés 4000 Ft/nap 3000 Ft/nap Baleset miatti műtéti térítés Ft Ft Garázsban tárolt motoros meghajtású járművek Házi kedvencek biztosítása évente egyszer max Ft/kár évente egyszer max Ft/kár

19 Kiegészítő balesetbiztosítás A balesetek váratlanul történnek, s nem ismernek semmilyen törvényszerűséget. A térítési összeg enyhíti a felmerülő kiadásokat, az orvosi költségeket és a kieső jövedelem okozta anyagi veszteséget. Lakásbiztosítása mellé pár ezer forintért biztonságban tudhatja teljes családját. A díj nem függ a biztosított személyek számától. Tartalma: baleseti eredetű, maradandó egészségkárosodás csonttörés, csontrepedés baleset miatt szükséges kórházi napi térítés baleset miatti műtéti térítés baleseti halál tömegközlekedési eszközön elszenvedett baleset égési sérülés kullancs okozta bénulás

20 Kiegészítő jogvédelemi asszisztencia Jogi viták? Perköltség? Ha a vitás felek álláspontjai nem közelednek, gyakran nem marad más út, mint a bíróság. Az érdekek hatékony képviselete megfelelő ismeretek és szaktudás nélkül nagyon nehéz, egy esetlegesen elhúzódó jogi procedúra ráadásul súlyos anyagi terhet jelent. Az UNIQA megteremti a rendezés pénzügyi hátterét. Legyen szó bármilyen jogi kérdésről, a területen jártas szakértők gyorsan kompetens segítséget nyújtanak. A család létszámától független fix biztosítási díj (évi 3300 Ft/családtól elérhető). A jogvédelmi asszisztencia kiterjed: kártérítési jogvédelem tulajdonosi jogvédelem büntetőjogi és szabálysértési jogvédelem munkajogi jogvédelem fogyasztói jogvédelem Segítünk jogos érdekei érvényesítésében! Válassza az UNIQA kiegészítő jogvédelmi biztosítást családja számára!

21 Kiegészítő műtárgybiztosítás Ne bízza a véletlenre, biztosítsa nagy értékű műtárgyait! Jelen kiegészítő műtárgybiztosítás esetén a biztosítás az alapkockázatokon túl minden olyan veszély következtében fellépő rongálás, megsemmisülés és elveszés ellen fedezetet nyújt, amelynek a biztosított műtárgy ki van téve, és a kizárások és mentesülések között nem szerepel (All Risk). Maximális biztosítási összeg: Ft. Választható Plus és Öko csomag mellé.

22 Garázsban tárolt motoros meghajtású járművek biztosítása A biztosításba vont garázsban tárolt motoros meghajtású járművekben okozott károkra terjed ki. CASCO biztosítás esetén tökéletes kiegészítő az önrész enyhítésére CASCO biztosítás hiánya esetén nélkülözhetetlen a károk enyhítésére Csak 4400 Ft/év/gépjármű Limit: Ft/kár/év Kockázatok: tűz robbanás villámcsapás vezetékes víz

23 PLUSZ Plusz 24 szerviz Olyan nem várt esemény bekövetkeztekor, amely vészhelyzetet idéz elő, a Plusz 24 szerviz szolgáltatásának köszönhetően, az év bármely napján, a nap bármely szakában, felkészült szakemberek hárítják el a problémákat, a biztosításunk terhére. A Plusz-24 szolgáltatás minden lakásbiztosítási csomag mellé köthető. Hat tevékenységi kör iparos - mesterei állnak az Ön szolgálatára éjjel-nappal: víz-, gáz-, fűtésszerelés dugulás elhárítás üvegezés villanyszerelés zárszerelés, ajtónyitás tetőfedés és bádogos munkák Mindössze évi 3200 Ft-ért! A Plusz-24 Szerviz telefonszáma: A nap 24 órájában, az év 365 napján!

24 Ebtartói felelősségbiztosítás Házi kedvencünk nem mindenki számára lesz kedvenc, ha másnak kárt okoz ezért, hogy ne tetőzze a bajt, kössön ebtartói felelősségbiztosítást! Jelen kiegészítő biztosítással a lakásbiztosítási szerződés felelősségbiztosítási része kiterjed az ebtartói minőségben okozott károk fedezetére is, így Ön védekezhet a család kedvence által másnak okozott károkkal szemben. A kártérítés felső határa Ft/év. A legfeljebb 6 kutyára köthető biztosítás, Magyarország teljes területén érvényes. A záradék nem értelmezhető és nem alkalmazható állatpanziók és kereskedelmi célú ebtenyésztők felelősségének biztosítására. A kártérítés nyújtásának feltétele, hogy a biztosított hitelt érdemlően igazolja az eb tulajdonjogát. Már évi 1500 Ft-tól!

25 Házi kedvencek biztosítása Legyen kutyája vagy macskája, házi kedvencét most biztonságban tudhatja. Kedvencünk orvosi számlái is magasra rúghatnak egy-egy véletlen baleset, vagy betegség miatt. Jelen kiegészítő biztosítás most házi kedvencünk orvosi költségeit fedezi és téríti meg a váratlan kiadásokat. A fedezeti összeg évente egy alkalommal: Öko csomag esetében Ft/év Plus csomag esetében Ft/év A biztosítás kizárólag kutyákra és macskákra köthető, amennyiben a biztosított hitelt érdemlően igazolni tudja a háziállat tulajdonjogát. Éves biztosítási díj állatonként: 7000 Ft

26 Techno+ csomag IT asszisztencia Háztartási gépekre kiterjesztett garancia E-kommunikációs kedvezmény Techno+ kiegészítő biztosításaink mind - egyik Otthon és környezet Techno+ lakásbiztosítási módozatunkhoz (Eco, Plus, Öko) megköthető. TECHNO+ CSOMAG Öko Plus Eco IT asszisztencia Háztartási gépekre kiterjesztett garancia E-kommunikációs kedvezmény

27 IT asszisztencia Techno+ csomagunk részeként segítünk telefonon és IT hálózaton keresztül otthonában informatikai problémáit elhárítani. Milyen esetekre terjed ki a szolgáltatás? Informatikai hardver eszközök meghibásodásának, problémáinak azonosítása, segítség a probléma azonnali elhárításában. Tényleges meghibásodás esetén intézkedés a javítás érdekében, kapcsolatfelvétel és időpontegyeztetés a javítást végző szervizzel. Jelen kiegészítő biztosítás évente legfeljebb két alkalommal vehető igénybe, minden további alkalom a szerződő költségvállalásával lehetséges. A távsegítség az alábbi területekre vonatkozik: beállítás internet-kapcsolat beállítása, router konfigurálás irodai programcsomag beállítások meglévő szoftver telepítése nyomtató beállítások, hálózati beállítás MAC alapbeállítások WIFI beállítás WLAN szoftverek beállítása okostelefon szinkronizációs kérdések PDA Már évi 2990 Ft-tól!

28 Háztartási gépekre kiterjesztett garancia A jelen kiegészítő biztosítással háztartási berendezéseire a garancia idő lejárta után is igénybe veheti a garanciális szolgáltatásokat. A biztosítási szolgáltatás kiterjed minden olyan termékre: melyek számlával igazolt újkori vásárlása Magyarországon történt; vásárláskori értéke eléri a minimális biztosítási összeget ( Ft, de nem több mint Ft); kora (az eladás napjától számítva) nem több mint 5 év; a biztosított lakás berendezéseinek részét képezi. Szolgáltatásaink: Kiszállás, javítás, készülékcsere maximum Ft értékben, de legfeljebb a készülék vásárláskori értékének 70%-áig. A szolgáltatás évente maximum 1 alkalommal vehető igénybe. A meghibásodás/probléma azonosítása, segítség a probléma azonnali elhárításában. Biztosítási esemény, tényleges meghibásodás esetén intézkedés a javítás érdekében, kapcsolatfelvétel a javítást végző szervizzel, időpont-egyeztetés. Amennyiben a bejelentett esemény nem minősül biztosítási eseménynek, (pl. garanciaidőn belüli, vagy várakozási időn belüli meghibásodás) szervizek telefonszámainak, elérhetőségeinek megadása. Az így igénybevett javítási szolgáltatás költségei viszont nem a Biztosítót terhelik. Már évi 3990 Ft-tól!

29 E-kommunikációs kedvezmény Felejtse el a körülményes postai levelezést! Az E-kommunikációs kedvezmény igénybevételével minden ügyfél-kommunikáció a jövőben elektronikus úton zajlik, melyet biztosítónk most 10% díjkedvezménnyel jutalmaz!

30 Mi a teendő káresemény bekövetkeztekor? Apróbb károk esetében (pl. üvegtörés) értesítse biztosítóját, s az ott kapott útmutatás szerint járjon el! Nagyobb károk bekövetkezte esetén is őrizze meg nyugalmát! Ne essen pánikba! Tegyen meg mindent a nagyobb kár megelőzése érdekében, majd értesítse az illetékes hatóságokat (tűzoltóság, rendőrség)! 2 munkanapon belül értesítse biztosítóját, hogy munkatársaink a kárfelmérését a lehető leggyorsabban meg tudják kezdeni! A rendőrségi jegyzőkönyvet juttassa el biztosítójához!

31 Ha az UNIQA Otthon és környezet Techno+ lakásbiztosításokról bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, keresse szakképzett tanácsadóinkat országszerte, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, az alábbi elérhetőségek egyikén. Gyors, precíz, minőségi kiszolgálás a lehető leggyorsabban! Hívjon minket bizalommal! Tel.: +36 (1/20/30/70) Írjon nekünk! címünk: info@uniqa.hu, vagyonkar@uniqa.hu Vegye fel velünk a kapcsolatot az interneten keresztül! Skype: uniqabiztosito A jelen kiadvány kizárólag tájékoztató jellegű, ajánlatnak nem minősül, illetve felhívásnak biztosításkötésre. A tájékoztató nem tartalmazza a részletes feltételeket, mentesüléseket, kizárásokat, illetve a részletes tájékoztatóját a kiadványban szereplő terméknek. Kérjük, mielőtt biztosítását aláírná, alaposan tanulmányozza át a biztosítás általános és különös feltételeit, illetve költségeit.

32 UNIQA Biztosító Zrt Budapest, Róbert Károly krt Tel.: +36 (1/20/30/70) Fax: M 5030/ /176

Higgy abban, hogy ami

Higgy abban, hogy ami Higgy abban, hogy ami másnak egyház, csak az neked az egész VILÁG. Lakásbiztosítás Otthon és környezet Techno Higgy magadban. Higgy egy korszerűbb OTTHONBAN,egy zöldebb biztosításban! Az otthonunk négy

Részletesebben

Lakásbiztosítás. Biztosítási termékismertető. Milyen típusú biztosításról van szó?

Lakásbiztosítás. Biztosítási termékismertető. Milyen típusú biztosításról van szó? Lakásbiztosítás Biztosítási termékismertető A társaság: Wáberer Hungária Zrt. A termék: Panoráma Családi Otthonbiztosítás Garzon csomag Ez az ismertető rövid áttekintést ad Önnek a megkötni kívánt biztosítás

Részletesebben

Komfort & nyugalom. Társasház-biztosítás

Komfort & nyugalom. Társasház-biztosítás Komfort & nyugalom Társasház-biztosítás Az UNIQA Biztosító Lakóépület-biztosítási védelme az épület magántulajdonban lévő, közös vagy bérbe adott területeire egyaránt kiterjed. A biztosítást minden társasház,

Részletesebben

Gruopama Lakásbiztosítás

Gruopama Lakásbiztosítás Gruopama Lakásbiztosítás Épületek,lakások biztosított vagyontárgyai A biztosító kockázatviselése kiterjed a szerződésben (kötvényen) feltüntetett, Lakó vagy családi házra; lakásra; egyéb épületre (nyaraló,

Részletesebben

Még szép, hogy kell a biztonság

Még szép, hogy kell a biztonság SZÉPSÉGSZOLGÁLTATÓK RÉSZÉRE Még szép, hogy kell a biztonság A biztonság és a váratlan helyzetekre való felkészültség a folyamatos fejlődés, az előbbre jutás alapja. Fontos, hogy az üzleti kockázatok csökkentése

Részletesebben

Megbízásuk alapján teljes körű vagyon- és felelősségbiztosítási ajánlatot kértünk be hat Biztosító Társaságtól, melyeket az alábbiakban értékelünk.

Megbízásuk alapján teljes körű vagyon- és felelősségbiztosítási ajánlatot kértünk be hat Biztosító Társaságtól, melyeket az alábbiakban értékelünk. Martfű Város Önkormányzata Martfű Szent István tér 1. 5350 Dr. Papp Antal Polgármester részére Tárgy: vagyonbiztosítási ajánlatok értékelése Tisztelt Polgármester Úr! Megbízásuk alapján teljes körű vagyon-

Részletesebben

ADATKÖZLŐ LAP VAGYON- ÉS FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI DÍJAJÁNLATHOZ

ADATKÖZLŐ LAP VAGYON- ÉS FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI DÍJAJÁNLATHOZ Titán Group Alkusz Kft Tel: 0620/359-6780 Fax:061 780-4184 Email: info@titanbiztositas.hu www.titanbiztositas.hu ADATKÖZLŐ LAP VAGYON- ÉS FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI DÍJAJÁNLATHOZ Szerződő/biztosított adatai:

Részletesebben

14 ÉVES EGYÜTTMŰKÖDÉS

14 ÉVES EGYÜTTMŰKÖDÉS 14 ÉVES EGYÜTTMŰKÖDÉS LÉTÉSZ - FAIR LINE ALKUSZ KFT. 1999-TŐL FOLYAMATOSAN SZERZŐDÉSES PARTNEREI, TÁMOGATÓI VAGYUNK A LÉTÉSZNEK Fair Line Kft. 1996.-ban alakult FÜGGETLEN ALKUSZ Biztosító Partnerek: Aegon-,

Részletesebben

Épületbiztosítások a Panelépületek felújításához

Épületbiztosítások a Panelépületek felújításához Épületbiztosítások a Panelépületek felújításához -Panel épületek állapota a Biztosítások kárstatisztikája alapján a belvárosi 100 éves bérházak állapotával vetekszik. -Az elemi károk mellett, ( aminek

Részletesebben

Biztosító. Aegon Trend Basic II. vállalati vagyon- és felelősségbiztosítási záradékok

Biztosító. Aegon Trend Basic II. vállalati vagyon- és felelősségbiztosítási záradékok Biztosító Aegon Trend Basic II. vállalati vagyon- és felelősségbiztosítási záradékok TREND BASIC II-Z-140217 AEGON TREND Basic II. Vállalati vagyon- és felelősségbiztosítási záradékok V-1. sz. Záradék

Részletesebben

Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. november 27-én tartandó ülésére. Girus András

Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. november 27-én tartandó ülésére. Girus András ELŐTERJESZTÉS Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. november 27-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Önkormányzati bérlakásokra kötendő biztosításról Melléklet: A napirend

Részletesebben

VV TVF Z AEGON TREND MASTER Vállalati vagyon- és felelősségbiztosítási záradékok

VV TVF Z AEGON TREND MASTER Vállalati vagyon- és felelősségbiztosítási záradékok VV TVF Z 161010 AEGON TREND MASTER Vállalati vagyon- és felelősségbiztosítási záradékok V-1. sz. Záradék Merevlemez- és flash memória adatmentés biztosítás A biztosítási szerzôdés egyéb feltételeinek változatlan

Részletesebben

AEGON TREND, TREND Basic Vállalati vagyon- és felel sségbiztosítási záradékok

AEGON TREND, TREND Basic Vállalati vagyon- és felel sségbiztosítási záradékok AEGON TREND, TREND Basic Vállalati vagyon- és felel sségbiztosítási záradékok AEGON TREND, TREND Basic Vállalati vagyon- és felel sségbiztosítási záradékok 1 V-1. sz. Záradék: Merevlemez- és flash memória

Részletesebben

Biztosítás és társadalombiztosítás

Biztosítás és társadalombiztosítás Biztosítás és társadalombiztosítás Dr. FARKAS Szilveszter PhD, egyetemi docens Pénzügy Intézeti Tanszék farkas.szilveszter@pszfb.bgf.hu, http://dr.farkasszilveszter.hu A vagyon- és felelősségbiztosítások.

Részletesebben

ÉLETET behúzott fékek

ÉLETET behúzott fékek Higgy abban, hogy az ÉLETET behúzott fékek nélkül érdemes ÉLNI. Balesetbiztosítás Puzzle Higgy magadban. Bármikor történhet baleset. Sportolás közben is megsérülhetünk, de az otthonunkban is számtalan

Részletesebben

Csoportos élet-, balesetés egészségbiztosítás. Higgy magadban.

Csoportos élet-, balesetés egészségbiztosítás. Higgy magadban. Csoportos élet-, balesetés egészségbiztosítás 3D Higgy magadban. A sikeres vállalkozás kulcsa és egyben legsebezhetőbb tényezője az ember. Mi segíthetünk abban, hogy támogatást nyújthasson munkavállalóinak

Részletesebben

Alap kockázatok* (lent részletezve) * * * * 10.000.000 Felelősség biztosítás

Alap kockázatok* (lent részletezve) * * * * 10.000.000 Felelősség biztosítás Csomagok és kiegészítő kockázatok Mozaik Nívó Extra Top Alap kockázatok* (lent részletezve) * * * * 10.000.000 Felelősség biztosítás 20.000.000 Ft 30.000.000 Ft 40.000.000 Ft Ft Villám- és füstkár* * *

Részletesebben

4. oldal. 10. oldal. 23. oldal

4. oldal. 10. oldal. 23. oldal 4. oldal 10. oldal 23. oldal A társaság az ISVAP által vezetett Biztosítói Csoportok Nyilvántartásába bejegyzett Generali Csoporthoz tartozik. 2 TARTALOMJEGYZÉK A Genertel Biztosító Zrt. e-lakás feltételek

Részletesebben

Balesetbiztosítás. Higgy magadban.

Balesetbiztosítás. Higgy magadban. Balesetbiztosítás Puzzle Higgy magadban. Bármikor történhet baleset. Sportolás közben is megsérülhetünk, de az otthonunkban is számtalan veszély leselkedik ránk. Egy jó balesetbiztosítással anyagi biztonságban

Részletesebben

TERMÉK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZAT - GB661 JELŰ UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS

TERMÉK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZAT - GB661 JELŰ UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS Termék neve GB661 jelű Utazási Garancia Biztosítás Termék besorolása Alapbiztosítási csomagok Prémium Komfort Bázis Biztosítható kockázatok Sürgősségi orvosi ellátás x x x Asszisztencia x x x Jogvédelem

Részletesebben

Perfekt Vagyon- és üzemszünet biztosítás feltételei

Perfekt Vagyon- és üzemszünet biztosítás feltételei Perfekt Vagyon- és üzemszünet biztosítás feltételei Egyedi telephelyi gépjármű-biztosítási záradék Érvényes: 2015. január 1-tôl PERFEKT VAGYON- ÉS ÜZEMSZÜNET BIZTOSÍTÁS FELTÉTELEI EGYEDI TELEPHELYI GÉPJÁRMŰ-BIZTOSÍTÁSI

Részletesebben

A lakásbiztosítási piacot is elérte a díjverseny Akár 40 százalék kedvezmény is járhat az önrészes termékkel

A lakásbiztosítási piacot is elérte a díjverseny Akár 40 százalék kedvezmény is járhat az önrészes termékkel A lakásbiztosítási piacot is elérte a díjverseny Akár 40 százalék kedvezmény is járhat az önrészes termékkel Netrisk.hu közlemény Budapest, 2014. július 2. Csaknem 16 százalékkal esett két év alatt a lakásbiztosítások

Részletesebben

Ügyintéző: Telefon: Fax: E-mail: Dátum: BAG Hungary Biztosítási Alkusz Kft. Zvara Péter Úr részére CEUS kód:

Ügyintéző: Telefon: Fax: E-mail: Dátum: BAG Hungary Biztosítási Alkusz Kft. Zvara Péter Úr részére CEUS kód: BAG Hungary Biztosítási Alkusz Kft. Zvara Péter Úr részére CEUS kód: UNIQA Biztosító Zrt. 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74 Vállalati Biztosítások Terület / Corporate Insurance Ügyintéző: Telefon:

Részletesebben

AEGON Lakás és Szabadidô Biztosítás

AEGON Lakás és Szabadidô Biztosítás AEGON Lakás és Szabadidô Biztosítás Kedves Ügyfelünk! Köszönjük, hogy az AEGON Lakás és Szabadidô Biztosítást választotta! Az AEGON, a hazai lakásbiztosítási piac vezetôje olyan új a magyar lakásbiztosítási

Részletesebben

AEGON TREND előzetes vagyon- és felelősségbiztosítási díjtájékoztató

AEGON TREND előzetes vagyon- és felelősségbiztosítási díjtájékoztató 3701. számú ajánlat Szerződő neve: Adony Város Önkormányzata címe: 2457 Adony, Kossuth L. u. 4. Biztosított neve: Adony Város Önkormányzata címe: 2457 Adony, Kossuth L. u. 4. Kockázatviselési telephelyi

Részletesebben

Biztosf't6. Ózd Város Önkormányzata (3600 Ózd, Városház tér1. Adószám: 15350088-2-05,

Biztosf't6. Ózd Város Önkormányzata (3600 Ózd, Városház tér1. Adószám: 15350088-2-05, .J- 7,Av Groupama Biztosf't6 VAGYON ES FELELOSSEGBIZTOSITASI SZERZODES amely létrejött egyrészről Ózd Város Önkormányzata (3600 Ózd, Városház tér1. Adószám: 15350088-2-05, Bankszámlaszám: ), mint szerződö/biztosítot!

Részletesebben

ADATKÖZLŐ LAP VAGYON- és FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI DÍJAJÁNLATHOZ

ADATKÖZLŐ LAP VAGYON- és FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI DÍJAJÁNLATHOZ ADATKÖZLŐ LAP VAGYON- és FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI DÍJAJÁNLATHOZ Szerződő adatai, ha eltér a biztosítottól: Cég neve: Székhely címe: Levelezési címe: Cégjegyzékszám: Adószám: Fő tevékenység: Kapcsolattartó

Részletesebben

MAMS Csoportos személybiztosítási értesítő 2009. január 01.- 2009. december 31. időszakra

MAMS Csoportos személybiztosítási értesítő 2009. január 01.- 2009. december 31. időszakra MAMS Csoportos személybiztosítási értesítő 2009. január 01.- 2009. december 31. időszakra I. Szerződő: Magyar Motorsport Szövetség (MAMS) 1143 Budapest Istvánmezei út 1-3. Biztosítottak: Díjfizetők: Kedvezményezettek:

Részletesebben

Védelem a kritikus élethelyzetekben! ERGO Számlabiztosítás

Védelem a kritikus élethelyzetekben! ERGO Számlabiztosítás Azonnali kockázatvállalással! Védelem a kritikus élethelyzetekben! ERGO Számlabiztosítás Védelem és biztonság Önnek és számlájának Sokan tartunk a szívinfarktustól, a daganatos megbetegedések kialakulásától

Részletesebben

GB160 Csoportos Élet-, Baleset- és Egészségbiztosítás Országos Független Tűzoltó Szakszervezet. Csentei Zoltán üzleti vezető Keszthely

GB160 Csoportos Élet-, Baleset- és Egészségbiztosítás Országos Független Tűzoltó Szakszervezet. Csentei Zoltán üzleti vezető Keszthely GB160 Csoportos Élet-, Baleset- és Egészségbiztosítás Országos Független Tűzoltó Szakszervezet Csentei Zoltán üzleti vezető Keszthely ELÉRHETŐSÉGEK Csentei Zoltán tel.: 0630/430-9790 e-mail: zoltanferenc.csentei@groupamagarancia.hu

Részletesebben

Hozzájárulunk vállalkozása sikereihez!

Hozzájárulunk vállalkozása sikereihez! Hozzájárulunk vállalkozása sikereihez! Egy üzemet, vállalkozást felépíteni, eredményesen működtetni és folyamatosan fejleszteni, bővíteni, a változó piaci körülményeknek megfelelni, igen nagy felelősséggel

Részletesebben

AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE

AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE 2013 AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. Csoportos Biztosítások 1091 Budapest, Üllői út 1. 1. oldal Aegon csoportos biztosítási díjkalkuláció

Részletesebben

Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai

Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai Külföldön felmerülő orvosi költségek megtérítése Maximum biztosítási összegek (Ft/EUR) Horizont Horizont Prémium külföldön fellépő hirtelen megbetegedés és baleset

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. Az ajánlatkérő neve és címe: BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 9-2.) 2. A közbeszerzés tárgya

Részletesebben

1. Részletes ajánlatkérési leírás. vagyonbiztosításhoz. Szerződő: Bátaszék Város Önkormányzata Bátaszék, Szabadság u 4.

1. Részletes ajánlatkérési leírás. vagyonbiztosításhoz. Szerződő: Bátaszék Város Önkormányzata Bátaszék, Szabadság u 4. 1. Részletes ajánlatkérési leírás vagyonbiztosításhoz Szerződő: Bátaszék Város Önkormányzata 7140 Bátaszék, Szabadság u 4 Biztosítottak: és a telephelyi részletező szerinti ingatlanok Kockázatviselés helyei:

Részletesebben

Termékismertető Csoportos személybiztosítás

Termékismertető Csoportos személybiztosítás www.allianz.hu Termékismertető Csoportos személybiztosítás Allianz Hungária Zrt. Biztosítási tartam A biztosítási tartam 1 év, mely évente, további 1 évvel automatikusan meghoszszabbodik, vagy egy évnél

Részletesebben

Üzemszünet-biztosítás Ügyfél-tájékoztató

Üzemszünet-biztosítás Ügyfél-tájékoztató Üzemszünet-biztosítás Ügyfél-tájékoztató 1/6 AHE-11935 Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy az alábbiakban bemutassuk társaságunkat, valamint megújított üzemszünet biztosítási termékünket, amely meghatározott

Részletesebben

2. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

2. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 2. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

LSZB és LSZB+ szerződésekhez Érvényes június 1. indexfordulótól

LSZB és LSZB+ szerződésekhez Érvényes június 1. indexfordulótól LSZB és LSZB+ szerződésekhez Érvényes 2016. június 1. indexfordulótól Betöréses lopás esetén, a védelmi szinthez tartozó maximális, indexált térítési értékhatárok: 50.337.000 Ft 13.401.000 Ft 36.216.000

Részletesebben

LAKÁS- BIZTOSÍTÁS ÖN A BIZALMÁT ADJA, MI AZ OTTHONA BIZTONSÁGÁT

LAKÁS- BIZTOSÍTÁS ÖN A BIZALMÁT ADJA, MI AZ OTTHONA BIZTONSÁGÁT LAKÁS- BIZTOSÍTÁS ÖN A BIZALMÁT ADJA, MI AZ OTTHONA BIZTONSÁGÁT Tartalomjegyzék Ügyféltájékoztató a Groupama Biztosító Zrt. GB524 jelű Groupama Lakásbiztosításához... 5 GB524 jelű Groupama Lakásbiztosítás...

Részletesebben

AEGON LAKÁS ÉS SZABADID

AEGON LAKÁS ÉS SZABADID OKTATÁSI ANYAG Tartalomjegyzék AEGON LAKÁS ÉS SZABADIDŐ BIZTOSÍTÁS... 1 1. A TERMÉK RÖVID BEMUTATÁSA... 1 VÁLTOZÁSOK A CSALÁDI BIZTOSÍTÁSHOZ KÉPEST... 2 1. A TERMÉK FELÉPÍTÉSE... 2 2. ÁLTALÁNOS SZABÁLYZATI

Részletesebben

Online megköthető élet- és balesetbiztosítási csomagok Feltételei

Online megköthető élet- és balesetbiztosítási csomagok Feltételei Online megköthető élet- és balesetbiztosítási csomagok Feltételei 1. Általános rendelkezések a) Az NN Biztosító Zrt. (székhelye: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B, a továbbiakban: Biztosító) jelen Feltételekben

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS AZ MKB BIZTOSÍTÓK ÉS A MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA KÖZÖTT

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS AZ MKB BIZTOSÍTÓK ÉS A MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA KÖZÖTT EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS AZ MKB BIZTOSÍTÓK ÉS A MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA KÖZÖTT 3/2012. MGYK. elnökségi tájékoztató 1. A Magyar Gyógyszerészi Kamara együttműködési megállapodást kötött az MKB Általános

Részletesebben

genertel e-l@kás Felhőtlen Nyár szolgáltatás különös feltételei

genertel e-l@kás Felhőtlen Nyár szolgáltatás különös feltételei genertel e-l@kás Felhőtlen Nyár szolgáltatás különös feltételei A Társaságunk az IVASS (a pénzügyi szervezetek olaszországi felügyeleti hatósága, amely társaságunk felett tulajdonosunkon keresztül gyakorol

Részletesebben

QECO Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Tanácsadó Zrt. Belesics Boglárka +36/30-737-5299

QECO Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Tanácsadó Zrt. Belesics Boglárka +36/30-737-5299 Ajánlat Díjfizetés ütemezése: Területi hatály: Fedezet típusa: Biztosítási időszak: Létszám: negyedéves, féléves, éves egész világ 24 órás 1 év, évente újuló egyéni / csoportos Kockázatvállalás: versenyeken,

Részletesebben

Házõrzõ. új otthon biztosítás. Hatályos: 2007. május 15-étõl. Ügyféltájékoztató és feltételek. Nysz.: 13098

Házõrzõ. új otthon biztosítás. Hatályos: 2007. május 15-étõl. Ügyféltájékoztató és feltételek. Nysz.: 13098 Házõrzõ új otthon biztosítás Ügyféltájékoztató és feltételek Hatályos: 2007. május 15-étõl Nysz.: 13098 Tartalomjegyzék A) Ügyféltájékoztató.....................................................................3

Részletesebben

Felhőtlen Nyár Csomag Biztosítási Feltételek. Hatályos: június 15-től szeptember 30-ig

Felhőtlen Nyár Csomag Biztosítási Feltételek. Hatályos: június 15-től szeptember 30-ig Felhőtlen Nyár Csomag Biztosítási Feltételek Hatályos: 2016. június 15-től 2016. szeptember 0-ig Társaságunk az IVASS (a pénzügyi szervezetek olaszországi felügyeleti hatósága, amely társaságunk felett

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ

MUNKÁLTATÓI BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ MUNKÁLTATÓI FELELŐSSÉG- BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ Tartalomjegyzék MUNKÁLTATÓI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI... 3 1. Biztosítási esemény... 3

Részletesebben

Házõrzõ családi otthonbiztosítás

Házõrzõ családi otthonbiztosítás Feltételek Házõrzõ családi otthonbiztosítás Ügyféltájékoztató és feltételek Érvényes: 2003. június 15-étõl Ny.sz.: 11383 Tartalomjegyzék A) Ügyféltájékoztató.....................................................................3

Részletesebben

Feltétel. Otthon és környezet Techno+ Lakásbiztosítás. Érvényes: 2015. október 1-tôl

Feltétel. Otthon és környezet Techno+ Lakásbiztosítás. Érvényes: 2015. október 1-tôl Feltétel Otthon és környezet Techno+ Lakásbiztosítás Érvényes: 2015. október 1-tôl Otthon és környezet Techno+ lakásbiztosítás feltételek Tartalomjegyzék I. ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ 1 II. ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Részletesebben

Utasbiztosítás. Termék: Útitárs. Milyen típusú biztosításról van szó? Mire terjed ki a biztosítás? Mire nem terjed ki a biztosítás?

Utasbiztosítás. Termék: Útitárs. Milyen típusú biztosításról van szó? Mire terjed ki a biztosítás? Mire nem terjed ki a biztosítás? Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető Biztosító: Allianz Hungária Zrt. Magyarországon, a Magyar Nemzeti Bank által 10337587 azonosítószámon nyilvántartott biztosító Termék: Útitárs A termékre vonatkozó

Részletesebben

GB526 JELÛ GROUPAMA GARANCIA TÁRSASHÁZKÖZÖSSÉGEK ÉS LAKÁSSZÖVETKEZETEK VAGYONBIZTOSÍTÁSA

GB526 JELÛ GROUPAMA GARANCIA TÁRSASHÁZKÖZÖSSÉGEK ÉS LAKÁSSZÖVETKEZETEK VAGYONBIZTOSÍTÁSA Biztosító: Groupama Garancia Biztosító Zrt. Székhely: 1051 Budapest, Október 6. utca 20. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041071 Cégbíróság: Fõvárosi Bíróság Számlaszám: 11794008-20071099 76090193413921 57010

Részletesebben

Higgy abban, hogy. Higgy magadban.

Higgy abban, hogy. Higgy magadban. Higgy abban, hogy azegészség a legdrágábbértéked. Egészségbiztosítás MedHelp II. Higgy magadban. Higgy abban, hogy stressz nélkül gyorsabb a GYÓGYULÁS Az egészség a legfontosabb értékünk és egyben felelősségünk

Részletesebben

CSÔTÖRÉS ESETÉN SEM KELL AGGÓDNIA! Vízálló védelem. Vízelfolyás- és számlavédelmi biztosítás

CSÔTÖRÉS ESETÉN SEM KELL AGGÓDNIA! Vízálló védelem. Vízelfolyás- és számlavédelmi biztosítás CSÔTÖRÉS ESETÉN SEM KELL AGGÓDNIA! Vízálló védelem Vízelfolyás- és számlavédelmi biztosítás A Fôvárosi Vízmûvek ügyfeleinek ingatlanán a különbözô hálózati sérülések (csôrepedés, csôtörés, stb.) alkalmával

Részletesebben

Tartalomjegyzék Ügyféltájékoztató a GB540 jelű Vesta Lakásbiztosításhoz II. Általános biztosítási feltételek III. Különös biztosítási feltételek

Tartalomjegyzék Ügyféltájékoztató a GB540 jelű Vesta Lakásbiztosításhoz II. Általános biztosítási feltételek III. Különös biztosítási feltételek Tartalomjegyzék I. Ügyféltájékoztató a GB540 jelű Vesta Lakásbiztosításhoz... 9 II. Általános biztosítási feltételek... 15 1. A szerződés alanyai... 15 1.A. Biztosító... 15 1.B. Szerződő... 15 1.B.1. Fogyasztó...

Részletesebben

Ajánlat / Módosítási javaslat Egyedi nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítási szerződés az MKFE tagjai részére

Ajánlat / Módosítási javaslat Egyedi nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítási szerződés az MKFE tagjai részére 1. Sz. Melléklet Ajánlat / Módosítási javaslat Egyedi nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítási szerződés az MKFE tagjai részére Szerződésszám: Neve: Székhelye: Levelezési címe: I. A Szerződő

Részletesebben

TÖBB LAKÓEGYSÉGES LAKÓ- ÉS ÜDÜLŐ ÉPÜLETTÖMB BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK KIEGÉSZÍTŐ FELTÉTELEK GYŰJTEMÉNYE 2006, VAGYONBIZTOSÍTÁS. Jelen szerződési feltételekkel a Több Lakóegységes Lakó- és Üdülő Épülettömb

Részletesebben

MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 5435 Martfű, Szent István tér 1.

MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 5435 Martfű, Szent István tér 1. BRÓKER ROYAL Biztosítási Alkusz Kft. Tóth Róbert részére E-mail: biztositas@brokerroyal.hu UNIQA Biztosító Zrt. 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74. Vállalati Biztosítások Terület Ügyintéző: Kőrösi

Részletesebben

ATLASZ GÉPJÁRMŰKERESKEDÉSEK VAGYONBIZTOSÍTÁSA FELTÉTELEI KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁS (MJK: GJMŰKER )

ATLASZ GÉPJÁRMŰKERESKEDÉSEK VAGYONBIZTOSÍTÁSA FELTÉTELEI KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁS (MJK: GJMŰKER ) ATLASZ GÉPJÁRMŰKERESKEDÉSEK VAGYONBIZTOSÍTÁSA FELTÉTELEI KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁS (MJK: GJMŰKER 001-2010) GJMŰKER 001-2010 Érvényes: 2010. április 1-től 1/5 KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁS ATLASZ GÉPJÁRMŰKERESKEDÉSEK

Részletesebben

Ajánlat / Módosítási javaslat Egyedi belföldi árufuvarozói felelősségbiztosítási szerződés az MKFE tagjai részére

Ajánlat / Módosítási javaslat Egyedi belföldi árufuvarozói felelősségbiztosítási szerződés az MKFE tagjai részére 2. Sz. Melléklet Ajánlat / Módosítási javaslat Egyedi belföldi árufuvarozói felelősségbiztosítási szerződés az MKFE tagjai részére Szerződésszám: Neve: Székhelye: Levelezési címe: I. A Szerződő adatai

Részletesebben

LAKÁS- BIZTOSÍTÁS ÖN A BIZALMÁT ADJA, MI AZ OTTHONA BIZTONSÁGÁT

LAKÁS- BIZTOSÍTÁS ÖN A BIZALMÁT ADJA, MI AZ OTTHONA BIZTONSÁGÁT LAKÁS- BIZTOSÍTÁS ÖN A BIZALMÁT ADJA, MI AZ OTTHONA BIZTONSÁGÁT Tartalomjegyzék Ügyféltájékoztató a Groupama Biztosító Zrt. GB524 jelű Groupama Lakásbiztosításához... 5 GB524 jelű Groupama Lakásbiztosítás...

Részletesebben

Az NN Balesetbiztosítási csomagok Kiegészítő Feltételei

Az NN Balesetbiztosítási csomagok Kiegészítő Feltételei Az NN Balesetbiztosítási csomagok Kiegészítő Feltételei 1. Általános rendelkezések 1.1 Az NN Biztosító Zrt. (székhelye: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B, a továbbiakban: Biztosító) jelen Kiegészítő

Részletesebben

Mapfre Asistencia Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető

Mapfre Asistencia Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető Mapfre Asistencia Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető A társaság: Mapfre Asistencia Compania Internacional de Seguros y Reaseguros S.A., Spanyol Királyságban bejegyzett biztosító társaság, mely

Részletesebben

Betöréses lopás és rablás biztosítás

Betöréses lopás és rablás biztosítás Betöréses lopás és rablás biztosítás Különös biztosítási feltételek 1/8 AHE-11882/5 1. Általános rendelkezések... 3 1.1. A biztosítás tárgya és területi hatálya... 3 1.2. A biztosítási esemény... 3 1.2.1.

Részletesebben

ÉPÍTÉS- ÉS SZERELÉS- BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ

ÉPÍTÉS- ÉS SZERELÉS- BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ GB517 JELŰ ÉPÍTÉS- ÉS SZERELÉS- BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ Az OTP Csoport partnere GB517 JELŰ ÉPÍTÉS- ÉS SZERELÉSBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H vállalkozói biztosításról tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H vállalkozói biztosításról tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H vállalkozói biztosításról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb tulajdonságait

Részletesebben

Építésbiztosításhoz (CAR), Szerelésbiztosításhoz (EAR) tartozó Felelősségbiztosítás (II. fejezet) Különös biztosítási feltételei

Építésbiztosításhoz (CAR), Szerelésbiztosításhoz (EAR) tartozó Felelősségbiztosítás (II. fejezet) Különös biztosítási feltételei Építésbiztosításhoz (CAR), Szerelésbiztosításhoz (EAR) tartozó Felelősségbiztosítás (II. fejezet) Különös biztosítási feltételei 1/5 AHE-11650/3P A jelen különös biztosítási feltételek azokat a rendelkezéseket

Részletesebben

Bástya 2011. lakossági és kisvállalkozói biztosítások feltételek

Bástya 2011. lakossági és kisvállalkozói biztosítások feltételek Bástya 2011 lakossági és kisvállalkozói biztosítások feltételek BÁSTYA BIZTOSÍTÁSI AJÁNLAT ÉRTÉKKÖVETÉSES LAKOSSÁGI ÉS KISVÁLLALKOZÓI VAGYON-, FELELŐSSÉG-, BALESET- ÉS KOCKÁZATI ÉLETBIZTOSÍTÁS JELEN MÓDOZAT

Részletesebben

IB98 TŰZBIZTOSÍTÁS ZÁRADÉKOK

IB98 TŰZBIZTOSÍTÁS ZÁRADÉKOK IB98 TŰZBIZTOSÍTÁS ZÁRADÉKOK 001 ELEKTROMOS ÁRAM OKOZTA TŰZ 1 002 FÖLDRENGÉS 1 003 FÖLDCSUSZAMLÁS, KŐ- ÉS FÖLDOMLÁS, ISMERETLEN ÜREG BEOMLÁSA 1 004 ÁRVÍZ, BELVÍZ 2 005 FELHŐSZAKADÁS 2 006 VIHAR 3 007 FÜST-

Részletesebben

Mi a teendő kár esetén?

Mi a teendő kár esetén? Mi a teendő baleset esetén? Mi a teendő kár esetén? Közúti baleset bekövetkezése esetén a gépjárművel azonnal meg kell állni és meg kell győződni arról, hogy történt-e személyi sérülés. Személyi sérülés

Részletesebben

SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek. Sokféleség, szolidaritás, megbízhatóság

SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek. Sokféleség, szolidaritás, megbízhatóság SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek Tartalom 1. Bemutatkozik a SIGNAL Biztosító 2. Milyen kedvezményes szolgáltatásokat kínálunk? Egyéni biztosítások Csoportos biztosítások 3. Értékesítés támogatás,

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. (1013 Budapest, Attila út 13/a.)

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. (1013 Budapest, Attila út 13/a.) 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. (1013 Budapest, Attila út 13/a.) 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Budapest Főváros

Részletesebben

AEGON LAKÁS ÉS SZABADID

AEGON LAKÁS ÉS SZABADID OKTATÁSI ANYAG Tartalomjegyzék AEGON LAKÁS ÉS SZABADIDŐ BIZTOSÍTÁS... 1 1. A TERMÉK RÖVID BEMUTATÁSA... 1 ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK... 2 1. SZERZŐDŐ / BIZTOSÍTOTT... 2 2. A BIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE...

Részletesebben

TERMÉKLEÍRÁS GROUPAMA GARANCIA LAKÁSBIZTOSÍTÁS GB524

TERMÉKLEÍRÁS GROUPAMA GARANCIA LAKÁSBIZTOSÍTÁS GB524 OTP Garancia Biztosító Zrt. 1051 Budapest, Október 6. utca 20. TERMÉKLEÍRÁS GROUPAMA GARANCIA LAKÁSBIZTOSÍTÁS GB524 1. Általános tudnivalók A Groupama Garancia Lakásbiztosítás (GB524) (továbbiakban: Lakásbiztosítás)

Részletesebben

TermékismertEtő. Allianz Üzleti utasbiztosítás. Kinek ajánljuk? Miért az Allianz Üzleti utasbiztosítást válassza?

TermékismertEtő. Allianz Üzleti utasbiztosítás. Kinek ajánljuk? Miért az Allianz Üzleti utasbiztosítást válassza? allianz.hu TermékismertEtő Allianz Üzleti utasbiztosítás 2018 Az Allianz gyakran utazó üzleti ügyfelei számára keretnapos utasbiztosítást kínál egyszerű és kényelmes megoldásként. Az Allianz Üzleti utasbiztosítás

Részletesebben

Biztosítás beszerzése-eredmény

Biztosítás beszerzése-eredmény Biztosítás beszerzése-eredmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/161 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ Eljárást megindító felhívás

Részletesebben

Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás

Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás Az egészség nem várhat! Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy az egészség értéke felbecsülhetetlen. Nem pótolható. Nem megvásárolható. Odafigyeléssel,

Részletesebben

Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás

Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás Az egészség nem várhat! Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy az egészség értéke felbecsülhetetlen. Nem pótolható. Nem megvásárolható. Odafigyeléssel,

Részletesebben

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK MOTORKERÉKPÁR BIZTOSÍTÁS TÉMÁBAN Az alábbi összefoglaló, tájékoztató jellegű, Biztosítótól függően egyéni eltérések lehetnek.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK MOTORKERÉKPÁR BIZTOSÍTÁS TÉMÁBAN Az alábbi összefoglaló, tájékoztató jellegű, Biztosítótól függően egyéni eltérések lehetnek. GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK MOTORKERÉKPÁR BIZTOSÍTÁS TÉMÁBAN Az alábbi összefoglaló, tájékoztató jellegű, Biztosítótól függően egyéni eltérések lehetnek. 1. Mi a különbség a szerződéses kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

Részletesebben

K&H vállalkozói biztosítás. érvényes: 2016.január 01-től

K&H vállalkozói biztosítás. érvényes: 2016.január 01-től K&H vállalkozói biztosítás érvényes: 2016.január 01-től K&H vállalkozói biztosítás ügyfél-tájékoztató Kedves Ügyfelünk! Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a K&H vállalkozói biztosítást, amely az érdekeltségébe

Részletesebben

BIZTOSITÁSI SZERZÖDÉS

BIZTOSITÁSI SZERZÖDÉS BIZTOSITÁSI SZERZÖDÉS Allianz@)!L/~ A j l- 4 /l o 11 l XI t Uk--ltL 1/ }J) ja Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat tulajdonában, kezelésében lévő épületek, berendezések, készletek, informatikai

Részletesebben

Különös biztosítási feltételek Környezetszennyezési felelősségbiztosítás

Különös biztosítási feltételek Környezetszennyezési felelősségbiztosítás Különös biztosítási feltételek Környezetszennyezési felelősségbiztosítás 1. A biztosítási esemény (káresemény) 1.1. A jelen különös biztosítási feltételek szempontjából biztosítási eseménynek minősül,

Részletesebben

Allianz Üzleti utasbiztosítás

Allianz Üzleti utasbiztosítás www.allianz.hu Termékismertető Allianz Üzleti utasbiztosítás 2017 Az Allianz gyakran utazó üzleti ügyfelei számára keretnapos utasbiztosítást kínál egyszerű és kényelmes megoldásként. Az Allianz Üzleti

Részletesebben

C) Otthon & nyugalom III. lakásbiztosítás különös feltételei

C) Otthon & nyugalom III. lakásbiztosítás különös feltételei C) Otthon & nyugalom III. lakásbiztosítás különös feltételei I. Biztosítottak köre 1. E különös feltétel alapján biztosított a kötvényben név szerint megnevezett: a) tulajdonos és a tulajdonostársak tulajdoni

Részletesebben

A Magyar Biztosítók Szövetségének S Z A B Á L Y Z A T A a Lakásbiztosítási Standard Termékvázlat alkalmazásáról (továbbiakban Szabályzat)

A Magyar Biztosítók Szövetségének S Z A B Á L Y Z A T A a Lakásbiztosítási Standard Termékvázlat alkalmazásáról (továbbiakban Szabályzat) A Magyar Biztosítók Szövetségének S Z A B Á L Y Z A T A a Lakásbiztosítási Standard Termékvázlat alkalmazásáról (továbbiakban Szabályzat) Tartalomjegyzék I. Preambulum II. A Standard Termékvázlat célja

Részletesebben

PostaFészekÔr (termékkód: 12014)

PostaFészekÔr (termékkód: 12014) PostaFészekÔr (termékkód: 12014) Ügyfél-tájékoztató és biztosítási feltételek 06 40 200 480 www.postabiztosito.hu 1 A PostaFészekÔr (termékkód: 12014) otthonbiztosítás feltételei Tartalom A legfontosabb

Részletesebben

K&H vállalkozói vagyonbiztosítás. érvényes: 2016. január 1-től

K&H vállalkozói vagyonbiztosítás. érvényes: 2016. január 1-től K&H vállalkozói vagyonbiztosítás érvényes: 2016. január 1-től tartalom ügyfél tájékoztató... 5 I. általános feltételek... 9 1.1. biztosító, szerződő, biztosított... 9 1.2. a biztosítási szerződés létrejötte...

Részletesebben

Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása

Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása Ügyfél-tájékoztató és biztosítási szerződési feltételek Nyomtatványszám: NF3143 Hatályos: 2018. szeptember 01- Tartalom 1.

Részletesebben

A mellékelt tájékoztatóban megtalálja a fentiekre vonatkozó részleteket.

A mellékelt tájékoztatóban megtalálja a fentiekre vonatkozó részleteket. Tisztelt Ügyfelünk! Mint azt Ön is tudja, az Ön által, cégünktől bérelt gép biztosított. Biztosító partner: Allianz Hungria Zrt. A biztosítási keretszerződésünk kiterjed: vandalizmusra, lopásra és törésre.

Részletesebben

TermékismertEtő. Allianz Üzleti utasbiztosítás. Kinek ajánljuk? Miért az Allianz Üzleti utasbiztosítást válassza?

TermékismertEtő. Allianz Üzleti utasbiztosítás. Kinek ajánljuk? Miért az Allianz Üzleti utasbiztosítást válassza? allianz.hu TermékismertEtő Allianz Üzleti utasbiztosítás 2018 Az Allianz gyakran utazó üzleti ügyfelei számára keretnapos utasbiztosítást kínál egyszerű és kényelmes megoldásként. Az Allianz Üzleti utasbiztosítás

Részletesebben

VASUTASOK SZAKSZERVEZETE EGYSÉGES SZOLIDARITÁSI ÉS SZOLGÁLTATÁSI ALAP (ESZSZA) SZABÁLYZAT

VASUTASOK SZAKSZERVEZETE EGYSÉGES SZOLIDARITÁSI ÉS SZOLGÁLTATÁSI ALAP (ESZSZA) SZABÁLYZAT VASUTASOK SZAKSZERVEZETE EGYSÉGES SZOLIDARITÁSI ÉS SZOLGÁLTATÁSI ALAP (ESZSZA) SZABÁLYZAT A Vasutasok Szakszervezete XVII. Kongresszusa által módosított Alapszabálya V. fejezet 4.a alpontjának harmadik

Részletesebben

ASSZISZTENCIA-SZOLGÁLTATÁS ÉS DIREKT KÁRRENDEZÉS BIZTOSÍTÁSRÓL

ASSZISZTENCIA-SZOLGÁLTATÁS ÉS DIREKT KÁRRENDEZÉS BIZTOSÍTÁSRÓL ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ A KÁREXPRESSZ KIEGÉSZÍTŐ ASSZISZTENCIA-SZOLGÁLTATÁS ÉS DIREKT KÁRRENDEZÉS BIZTOSÍTÁSRÓL Tisztelt Ügyfelünk! Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk azt a biztosítást, amely az Ön érdeklődését

Részletesebben

CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. PANNÓNIA. Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek

CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. PANNÓNIA. Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. PANNÓNIA Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosításának Különös Feltételei Ügyféltájékoztató és biztosítási szerződési

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H lakásbiztosításról tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H lakásbiztosításról tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H lakásbiztosításról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb tulajdonságait emelik

Részletesebben

VAGYONBIZTOSÍTÁSOK. Groupama Garancia Lakásbiztosítás Ügyféltájékoztató és biztosítási feltételek. Az OTP Csoport partnere

VAGYONBIZTOSÍTÁSOK. Groupama Garancia Lakásbiztosítás Ügyféltájékoztató és biztosítási feltételek. Az OTP Csoport partnere VAGYONBIZTOSÍTÁSOK Groupama Garancia Lakásbiztosítás Ügyféltájékoztató és biztosítási feltételek Az OTP Csoport partnere Groupama Garancia Biztosító Zártkörûen Mûködô Részvénytársaság Cím: 1051 Budapest,

Részletesebben

H o r n e t I T B u s i n e s s

H o r n e t I T B u s i n e s s H o r n e t I T B u s i n e s s r e n d s z e r f e l ü g y e l e t i S z e r z ő d é s mely létrejött HRN-S12- azonosítószámmal a(z) (továbbiakban Megrendelő) Cím: Adószám: Bankszámlaszám: valamint a

Részletesebben

Építés- szerelési biztosítások november 07. Dr. Tóth Krisztina

Építés- szerelési biztosítások november 07. Dr. Tóth Krisztina Építés- szerelési biztosítások 2018. november 07. Dr. Tóth Krisztina Kinek van kockázata és felelőssége egy építési beruházás során BERUHÁZÓ BERUHÁZÁS LEBONYOLÍTÓ FELELŐS MŰSZAKI VEZETŐ FŐVÁLLALKOZÓ KIVITELEZŐ

Részletesebben

Higgy abban, hogy az. EGÉSZSÉG megőrzése. a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás. Med 4 Group. Higgy magadban.

Higgy abban, hogy az. EGÉSZSÉG megőrzése. a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás. Med 4 Group. Higgy magadban. Higgy abban, hogy az EGÉSZSÉG megőrzése a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás Med 4 Group Higgy magadban. Higgy abban, hogy GONDOSKODHATSZ munkavállalóid egészségéről. Csoportos egészségbiztosításunkkal

Részletesebben

Részvételi felhívás módosítása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/58

Részvételi felhívás módosítása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/58 Részvételi felhívás módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/58 1 Beszerzés tárgya: Teljes mennyiség: (valamennyi részt, meghosszabbítást és opciót beleértve, adott esetben) Ajánlatkérés általános

Részletesebben

Garancia Kis- és Középvállalkozói Vagyonbiztosítás önkormányzatok részére

Garancia Kis- és Középvállalkozói Vagyonbiztosítás önkormányzatok részére Garancia Kis- és Középvállalkozói Vagyonbiztosítás önkormányzatok részére G-Kkv Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 2 A vagyonbiztosítás általános szerzôdési feltételei (vászf) 5 Tûz- és elemi károk biztosításának

Részletesebben