Mosógépek, szárítógépek és mosogatógépek 2010

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Mosógépek, szárítógépek és mosogatógépek 2010"

Átírás

1 Mosógépek, szárítógépek és mosogatógépek 2010

2 2 electrolux energiatakarékos megoldások Takarítson meg időt, energiát és védje a környezetet! Ha minden 10 éves vagy annál régebbi gépet kicserélnénk az Európai Unióban, 22 millió tonnával tudnánk csökkenteni a CO 2 -kibocsátást. z újabb gépek sokkal hatékonyabb energiafelhasználással működnek és az Electrolux folyamatosan megoldásokat talál arra, hogyan tegye gépeit még hatékonyabbá. Így mindenki nyer. Ön kap egy csillogó, új gépet, tele olyan funkciókkal, amelyek segítik Önt, és mindenki kicsit tovább élvezheti ezt a csodálatos bolygót. Kis lépésnek tűnhet a dolgok hatalmas rendszerében, de ha csak kis lépéseket tesz, az is sokat jelent.

3 electrolux energiatakarékos megoldások 3 Gondolunk Önre gondolunk környezetünkre mikor Ön új háztartási gépet vásárol, elsősorban magára gondol. Elképzeli csodás, új fürdőszobáját vagy konyháját, amelyet éppen tervez, és hogy mennyivel könnyebb lesz a mosás, ha nem csak egyféle programhosszúság áll rendelkezésére. Elégedett szeretne lenni, ezért végiggondolja igényeit. De vajon elegendő-e, ha csak magára gondol? Tény, hogy azok, akiknek gépei tíz évnél öregebbek, hatalmas hatással lehetnek a károsanyag-kibocsátásra, pusztán azzal, hogy lecserélik a régi gépeket újabbakra. Környezettudatos gondolkodásunk eredményeként számos új Electrolux háztartási gépnek ökoprogramjai vannak és a fejlesztések következtében jelentős energiamegtakarítással büszkélkedhetnek, ami akár százalékos is lehet. Ez így együtt gazdaságilag és ökológiailag is ésszerű Ön minél több energiát takarít meg, annál kevesebb pénzt költ, és ez pedig kedvező hatással van környezetünkre. Ám vannak még egyéb fejlesztések is. termékeinkben megjelenő sok újítás szintén hatással van a környezetre. Time Manager mosógépek lehetővé teszik, hogy Ön határozza meg a mosási időt. mi egyben azt jelenti, hogy Ön dönti el, mennyi vizet és energiát kíván felhasználni. Tehát ez tényleg igazán egyszerű a háztartási gépek lecserélésével és az átgondolt választással Ön tulajdonképpen egyáltalán nem csak magára gondol. z Electroluxszal és a háztartási gépek új generációjával kéz a kézben Ön gondol mindenkire maga körül, gondol a bolygóra és ami még fontosabb, a jövő generációira. Gondol másokra is, és ez jó érzés. Ha csak kis lépéseket tesz a környezetért, az is sokat jelent. z Electrolux most a környezetbarát termékcsaládot ajánlja, a leghatékonyabb ++ energiaosztállyal és kivételesen alacsony vízfogyasztással, ami mosásonként csupán 37 liter is lehet. Keresse a boltokban az EWF147540W és az EWT136540W modelleket (a műszaki részleteket megtalálhatja a katalógus végén található táblázatokban). Könnyen beazonosíthatja őket a zöldfa-jelzés segítségével. Környezetvédelem z Electrolux arra törekszik, hogy biztosítsa, hogy termékei, szolgáltatásai és a gyártás folyamata hozzájáruljanak a fenntartható fejlődéshez. E célból a terméktervezés úgy zajlik, hogy csökkentse az ártalmas környezeti hatásokat a termékciklus folyamán, míg a fejlesztés érdekében az erőforrás és energiafelhasználás, a hulladék és szennyezés mértéke rendszeresen ellenőrzött. csoport támogatja a környezetvédelmi törvényeket és arra bátorítja a beszállítókat, hogy az Electrolux által alkalmazott környezetvédelmi elveket kövessék ben az Electrolux megkapta az Európai Bizottság díját az energiafelhasználás hatékonyságának javítása érdekében tett folyamatos törekvéseiért.

4 4 electrolux Calima elöltöltős mosógép Calima z első mosógép beépített szárítótetővel. legvastagabb gyapjúpulóvertől a legfinomabb darabokig minden ruha gyorsan és biztonságosan megszárítható a mosógép tetején! Kíméletes szárítás a szárítófelületen még a legfinomabb holmiknak is Vannak olyan kényes ruhadarabok, mint például a kasmír, melyeket fektetve kell szárítani. Ezeket a ruhákat mostantól száríthatja a Calima tetején. 60x60 centiméteres szárítófelületet megnövelheti 32 centiméterrel, ha kihúzza a mosógép teteje alá épített extra szárítótáblát. Gyors/sürgősségi szárítás Előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban derül ki, hogy egy olyan ruhára van szükség, ami nemrég lett kiszedve a mosógépből. kár egy vastag gyapjúpulóvert is meg lehet szárítani a Calima tetején, 1 órán belül. készülék akár 1400 percenkénti fordulatszámon is képes centrifugázni. Minél szárazabban kerül ki a ruha a gépből, annál kevesebb ideig kell szárítani. Opcionális fűtőtest Sok fürdőszobában nincs radiátor. Calima kellemesen bemelegítheti a fürdőszobát a reggeli zuhanyozáshoz. ttól függően persze, hogy mekkora a fürdőszoba. Egy 19 C-os helyiséget gond nélkül felmelegít 21 C-ra, így kellemesebb a zuhanyozás. Calima Time Manager funkcióval is rendelkezik, így a mosóprogram időtartama a felhasználó döntése szerint változtatható.

5 electrolux Calima elöltöltős mosógép 5 EWM147410W Calima Calima: mosógép, beépített szárítótetővel új Time Manager elektronikus vezérlés közepes LCD-kijelző nagy betöltőnyílás aktív kiegyensúlyozó automatika állítható centrifuga-fordulatszám műszálas mosás program, vasaláskönnyítő program fehérnemű, selyem- és gyapjúprogram farmer- és takarómosás program késleltetett indítás gyerekzár töltetmennyiség (kg): 7 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1400 energiafelhasználás (kwh): 1,05 vízfelhasználás (l): 49-20% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 60 Csak rendelésre.

6 6 electrolux mosógépek gőzprogrammal ruhák kényeztető tisztításához: hatékony frissítés és gyűrődésmentesítés Sokkal kevesebb időt és energiát kell vasalásra fordítani gőz gyorsan és könnyen jut be a ruhák szálai közé, fellazítja az anyag rostjait, s ezzel kisimítja a gyűrődéseket. mosógép éppen úgy használja a gőzt, ahogyan a vasaló. Ráadásul a gőz a már hordott ruhákat is képes felfrissíteni. Eltávolítja az anyagból a szagokat ugyanúgy, ahogy a szabad levegőn is kiszellőznek, csak sokkal gyorsabban. következő programok közül választhat: Pamutprogram 30 perces gyűrődésmentesítő és/vagy frissítő program, maximum 1 kg pamutruhához. mikor kiszedi a ruhát a gépből, tegye vállfára és máris indulhat a következő partira! Műszálas program gőzprogrammal rendelkező mosógép képes 20 perc alatt gyűrődésmentesíteni 1 kg műszálas vagy kevert szálas ruhát. Frissítő program 25 perces gyűrődésmentesítő/frissítő program, maximum 1 kg, kíméletes kezelést igénylő ruhához (dzseki, nadrág). Kifejezetten ajánlott olyan esetekre, amikor egy ruhát, blézert, öltönyt néhány óráig hord csak dohányfüstös vagy ételszagú környezetben.

7 electrolux mosógépek gőzprogrammal 7 EWF127570W gőzprogramok pamut- vagy műszálas ruhákhoz, és azok felfrissítéséhez új Time Manager elektronikus vezérlés nagy LCD-kijelző, piktogramos nagy betöltőnyílás esőztető mosás aktív kiegyensúlyozó automatika késleltetett indítás éjszakai ciklus előmosás és extra öblítés gyapjú- és kézi mosás 5 ing 30 perc alatt takarómosás vasaláskönnyítő program gyermekbiztonsági zár EWT136580W gőzprogramok pamut- vagy műszálas ruhákhoz, és azok felfrissítéséhez új Time Manager elektronikus vezérlés nagy LCD-kijelző, piktogramos automata dobpozicionálás könnyen nyitható és lassan felnyíló tető (Soft ccess) esőztető mosás invertermotor késleltetett indítás éjszakai ciklus kézi mosás és finommosás program előmosás és extra öblítés takarómosás, 5 ing 30 perc alatt vasaláskönnyítő program gyermekbiztonsági zár töltetmennyiség (kg): 7 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1200 energiafelhasználás (kwh): 1,19 vízfelhasználás (l): 49-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 60 töltetmennyiség (kg): 6 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1300 energiafelhasználás (kwh): 1,02 vízfelhasználás (l): 45-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 40 x 60

8 8 electrolux time manager rra gondoltunk, mi lenne, ha mostantól Ön határozná meg, hogy mennyi ideig tartson a mosás Time Manager funkcióval rendelkező Electrolux mosógépekkel Ön percre pontosan beállíthatja a mosási időt, annak függvényében, hogy mennyire szennyezettek a ruhái, és mennyi ideje van a mosásra. Ezenkívül a ruhák könnyebb be- és kirakása érdekében a mosógépnek döntött mosódobja és extra nagy ajtaja van, 8 kg-os maximális mosási töltettel, a nagyobb ruhaadagok számára. z időbeállító funkcióval rendelkező mosógép segít, hogy Ön kevesebb időt töltsön a mosással.

9 electrolux time manager 9 Manapság az életünk nagyon mozgalmas Sok a tennivalónk. Időt kell találnunk a családra, a barátokra és törődnünk kell a karrierünkkel. Eltölthetjük az időnket mozik, színházak, koncertek és művészeti galériák látogatásával. Vannak, akik inkább a könyvolvasásért vagy az edzőteremért lelkesednek. Hogyan lesz ideje mindenre, amit annyira szeretne csinálni? Ha kevés az ideje, mi az Electroluxnál tudjuk a megoldást. mi mosógépeink azért vannak, hogy könnyebbé tegyék az Ön életét és azért, hogy legyen ideje arra, amit igazán csinálni szeretne. Mosógépek széles választékát kínáljuk, az Ön igényeinek és szükségleteinek megfelelően. Vannak mosógépeink akár 7 kg-os maximális ruhatöltettel és 1600 maximális fordulatszámos sebességű centrifugával. Ha nincs elég helye a gépeknek, arra is van egy ragyogó megoldásunk. Egy kisméretű mosógép 44 cm-es mélységgel vagy egy felültöltős változat, ami csak 40 cm széles, így gyakorlatilag bárhová elhelyezhető. Time Manager mosógép segít, hogy Ön oszthassa be az idejét. zoknak, akik az idejük nagyobb részét szeretnék maguk beosztani, itt van a továbbfejlesztett időbeállító funkció az Electrolux mosógépekben. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy ne a mosógép, hanem Ön döntse el, hogy meddig tartson a mosás. z LCD-kijelző megmutatja, hogyan lehet hatékonyan kimosni a ruhákat. Válassza ki a hőmérsékletet, az időt, és nyomja meg az indítógombot. rra gondoltunk, hogy ez tényleg lehet ennyire egyszerű! Új Time Manager fokozatok kijelzőn megjelenő piktogram Textilfajta intenzív erősen szennyezett ruhák normál átlagosan szennyezett ruhák napi napi használat könnyű enyhén szennyezett ruhák gyors épp csak szennyezett ruhák szupergyors rövid ideig hordott ruhák frissítő felfrissítendő ruhák szuperfriss néhány darab felfrissítése

10 10 electrolux mosógép termékjellemzők Time Manager funkció mellett az Electrolux mosógépek még számos különleges jellemzőt kínálnak Csúcsteljesítmény, minden eddiginél alacsonyabb energiafogyasztás mellett -20% energiaosztály Manapság, ha egy mosógép csak tisztít, már nem elég jó. mai világ olyan modern készüléket vár el, mely a legújabb anyagokkal is jól bánik. Speciális programok óvják az Ön kényes holmijait, biztosítva közben a tökéletes mosási hatékonyságot. Ez a kiváló mosási hatékonyság és a rendkívül alacsony energiafogyasztás az Electrolux mosógépeket valóban kiemelkedő teljesítményű készülékekké teszi. Soft ccess z automatikus nyitás megkönnyíti a ruhák bepakolását, ha mindkét keze tele van. Csak lökje meg a csípőjével a nyitókart, és máris nyílik az ajtó! Felültöltős modellek Easy Open Volt idő, amikor egy felültöltős mosógép dobjának kinyitása bonyolult művelet volt. De az Easy Open funkcióval rendelkező dobokkal ez már a múlté. Most egyetlen ujját használva hozzáférhet a ruháihoz. Invertermotor z új, nagy teljesítményű motor az Electrolux mosógépeiben nagyobb mosási teljesítményt, rövidebb mosási időt és csöndesebb működést tesz lehetővé mosás és centrifugázás közben. Esőztető mosás közvetlen befecskendezéses technológia mosás közben a ruhákat vízzel zuhanyozza. Ezt a technológiát kifejezetten a finom és nem vasalható ruhák védelmére tervezték. Emellett a készülék kevesebb vizet is használ a fejlett elektronikának köszönhetően. Éjszakai program Ez a program rendkívül csöndes. Kiválasztható éjszaka vagy egy gazdaságosabb energia-díjszabású időszakban. program része az is, hogy a gép nem engedi le az utolsó öblítővizet, így a ruhák nem gyűrődnek össze. Felültöltős modellek Egyedülálló mosószer-adagoló mosószer-adagoló hátsó nyíláshoz helyezése jelentősen megkönnyítette a mosószer betöltését. mosószer-adagoló tisztítása még sosem volt olyan egyszerű, mint most. Kivehetővé tettük csak húzza fel, válassza két részre és tisztítsa meg nincsenek rögzítések, nincs becsípett ujj.

11 electrolux mosási programok 11 Selyem Rövid program, 30 C-on, finom ruhák vagy selyem/ műszálas anyagú kényes holmik számára (a hideg vizes mosás is kiválasztható). centrifuga sebessége automatikusan 700-as fordulatszámra csökken. eredmény biztosításáért. program 700 fordulatszámos centrifugázással fejeződik be. Fehérnemű 40 C-os kézi mosási program egy hatékonyabb utolsó centrifugázással a finom fehérneműk számára. 14 perces program legrövidebb program egy 3 kg-os adaghoz 30 C-on. Kitűnő az enyhén szennyezett vagy frissítésre szoruló ruhákhoz (kevert vagy műszálas anyagokhoz). Intenzív program sportruhákhoz Kifejezetten a szennyezett, akár fűfoltos sportruhák számára, 40 C-os, műszálas program, amely magában foglal egy 30 C-os előmosást a maximális hatékonyságért. program 900 fordulatszámos rövid centrifugázással fejeződik be. Farmer Program a sötét színű ruhák számára. 40 C-os pamut program, 5 öblítéssel, kifejezetten arra kitalálva, hogy hatékonyan kiöblítse a mosószerben lévő zeolitot és így megakadályozza a ruhákon kialakuló szürkés foltokat vagy mosópormaradványokat, amik különösen a sötét darabokat tehetik csúnyává. Memóriaprogramok z elektronikába beépített programokon kívül Ön a gyakran használt egyedi programokat is beállíthatja, a szükséges lépéseket is beleértve (pl. pamut 60 C, 1200 fordulatszám, előmosás és extra öblítés). Takaróprogram Program paplan vagy takaró tisztításához. lapja a 30 vagy 40 C-os finommosás program nagyon magas vízszinttel, közepes centrifugálással a kiváló öblítési

12 12 electrolux elöltöltős mosógépek EWF147540W új Time Manager elektronikus vezérlés nagy LCD-kijelző, piktogramos invertermotor nagy betöltőnyílás aktív kiegyensúlyozó automatika esőztető mosás késleltetett indítás kézi mosás, gyapjúprogram fehérnemű, takaró-, babaprogram 14 perces program sportprogram hideg vizes mosás éjszakai program vasaláskönnyítő funkció gyerekzár EWF106510W új Time Manager elektronikus vezérlés nagy LCD-kijelző, piktogramos nagy betöltőnyílás aktív kiegyensúlyozó automatika késleltetett indítás éjszakai program kézi mosás, selyem- és fehérnemű program intenzív és kímélő sportprogram gazdaságos program farmerprogram vasaláskönnyítő program gyerekzár töltetmennyiség (kg): 7 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1400 energiafelhasználás (kwh): 1,05 vízfelhasználás (l): 45-20% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 60 töltetmennyiség (kg): 6 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1000 energiafelhasználás (kwh): 1,02 vízfelhasználás (l): 46-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: C méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 58

13 electrolux elöltöltős mosógépek 13 EWF147440W új Time Manager elektronikus vezérlés közepes LCD-kijelző nagy betöltőnyílás aktív kiegyensúlyozó automatika esőztető mosás invertermotor késleltetett indítás éjszakai program 5 ing 30 perc alatt takarómosás 14 perces mosás hideg mosás gyerekzár EWF127440W új Time Manager elektronikus vezérlés közepes LCD-kijelző nagy betöltőnyílás aktív kiegyensúlyozó automatika esőztető mosás invertermotor késleltetett indítás éjszakai program 5 ing 30 perc alatt takarómosás 14 perces mosás hideg mosás gyerekzár töltetmennyiség (kg): 7 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1400 energiafelhasználás (kwh): 1,05 vízfelhasználás (l): 45-20% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 60 töltetmennyiség (kg): 7 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1200 energiafelhasználás (kwh): 1,05 vízfelhasználás (l): 45-20% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 60

14 14 electrolux elöltöltős mosógépek EWF127413W llergystop mosógép (allergiásoknak) új Time Manager elektronikus vezérlés közepes LCD-kijelző nagy betöltőnyílás aktív kiegyensúlyozó automatika különleges antiallergia program: a program beállítja a hőmérsékletet az atkák elpusztításához, speciális öblítési beállítás az allergének hatékony kiöblítéséhez fertőtlenítő mosás (90 C) vasaláskönnyítő program kézi mosás program, extra öblítés fehérnemű, selyem- és gyapjúprogram farmerprogram, éjszakai program késleltetett indítás gyerekzár EWF126410W új Time Manager elektronikus vezérlés közepes LCD-kijelző nagy betöltőnyílás aktív kiegyensúlyozó automatika késleltetett indítás éjszakai program extra öblítés vasaláskönnyítő program kézi mosás program fehérnemű, selyem- és farmerprogram intenzív és kímélő sportprogram gazdaságos program gyerekzár töltetmennyiség (kg): 7 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1200 energiafelhasználás (kwh): 1,05 vízfelhasználás (l): 49-20% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 60 töltetmennyiség (kg): 6 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1200 energiafelhasználás (kwh): 1,02 vízfelhasználás (l): 46-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 60

15 electrolux elöltöltős mosógépek 15 EWF106410W új Time Manager elektronikus vezérlés közepes LCD-kijelző nagy betöltőnyílás aktív kiegyensúlyozó automatika késleltetett indítás éjszakai program extra öblítés vasaláskönnyítő program kézi mosás program fehérnemű, selyem- és farmerprogram intenzív és kímélő sportprogram gazdaságos program gyerekzár EWH127310W meleg és hideg vizes csatlakozás ÚJ! elektronikus vezérlés 3 karakteres kijelző nagy betöltőnyílás aktív kiegyensúlyozó automatika 2 lépésben állítható időmegtakarítási opció késleltetett indítás kímélő-, kézi mosás hideg mosás extra öblítés, éjszakai program gazdaságos program quasol programok gyerekzár töltetmennyiség (kg): 6 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1000 energiafelhasználás (kwh): 1,02 vízfelhasználás (l): 46-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: C méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 60 töltetmennyiség (kg): 7 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1200 energiafelhasználás (kwh): 1,05 vízfelhasználás (l): 49-20% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 60

16 16 electrolux elöltöltős mosógépek EWF106310W elektronikus vezérlés 3 karakteres kijelző nagy betöltőnyílás aktív kiegyensúlyozó automatika 2 lépésben állítható időmegtakarítási opció késleltetett indítás 30 perces miniprogram extra öblítés éjszakai program kézi mosás hideg mosás gazdaságos program gyerekzár EWF106110W/86110W elektronikus vezérlés LED-kijelző nagy betöltőnyílás aktív kiegyensúlyozó automatika 2 lépésben állítható időmegtakarítási opció késleltetett indítás 30 perces miniprogram extra öblítés éjszakai program kézi mosás hideg mosás gazdaságos program töltetmennyiség (kg): 6 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1000 energiafelhasználás (kwh): 1,02 vízfelhasználás (l): 46-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: C méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 60 töltetmennyiség (kg): 6 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1000/800 energiafelhasználás (kwh): 1,02 vízfelhasználás (l): 46-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: C/D méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 60

17 electrolux felültöltős mosógépek 17 EWT136640W új Time Manager elektroni kus vezérlés nagy LCD-kijelző, magyar nyelvű Soft ccess: könnyen nyitható tető könnyen nyitható dobajtó automata dobpozicionálás aktív kiegyensúlyozó automatika esőztető mosás invertermotor késleltetett indítás kézi mosás program extra öblítés funkció vasaláskönnyítő funkció takaró-, selyem- és memóriaprogram 14 perces gyorsprogram gyermek biztonsági zár nyelvválasztási lehetőség EWT136540W új Time Manager elektroni kus vezérlés nagy LCD-kijelző, piktogramos automata dobpozicionálás aktív kiegyensúlyozó automatika könnyen nyitható dobajtó Soft ccess: könnyen nyitható tető esőztető mosás invertermotor késleltetett indítás éjszakai program kézi mosás program előmosás és extra öblítés fehérnemű, takaró, 5 ing 30 perc alatt 14 perces program vasaláskönnyítő program gyermekbiztonsági zár töltetmennyiség (kg): 6 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1300 energiafelhasználás (kwh): 0,90 vízfelhasználás (l): 45-20% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 40 x 60 töltetmennyiség (kg): 6 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1300 energiafelhasználás (kwh): 0,90 vízfelhasználás (l): 45-20% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 40 x 60

18 18 electrolux felültöltős mosógépek EWT135510W új Time Manager elektronikus vezérlés nagy LCD-kijelző, piktogramos automata dobpozicionálás aktív kiegyensúlyozó automatika könnyen nyitható dobajtó Soft ccess: könnyen nyitható tető késleltetett indítás éjszakai program kézi mosás program előmosás és extra öblítés fehérnemű, selyem- és farmerprogramok intenzív és kímélő sportprogram vasaláskönnyítő program gyermekbiztonsági zár EWT105510W új Time Manager elektronikus vezérlés nagy LCD-kijelző, piktogramos automata dobpozicionálás aktív kiegyensúlyozó automatika könnyen nyitható dobajtó Soft ccess: könnyen nyitható tető késleltetett indítás éjszakai program kézi mosás program előmosás és extra öblítés fehérnemű, selyem- és farmerprogramok intenzív és kímélő sportprogram vasaláskönnyítő program gyermekbiztonsági zár töltetmennyiség (kg): 5,5 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1300 energiafelhasználás (kwh): 0,93 vízfelhasználás (l): 46-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 40 x 60 töltetmennyiség (kg): 5,5 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1000 energiafelhasználás (kwh): 0,93 vízfelhasználás (l): 46-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: C méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 40 x 60

19 electrolux felültöltős mosógépek 19 EWT135410W új Time Manager elektronikus vezérlés közepes LCD-kijelző automata dobpozicionálás aktív kiegyensúlyozó automatika könnyen nyitható dobajtó Soft ccess: könnyen nyitható tető késleltetett indítás éjszakai program előmosás és extra öblítés fehérnemű, selyem- és farmerprogramok intenzív és kímélő sportprogram vasaláskönnyítő program gyermekbiztonsági zár EWT105410W új Time Manager elektronikus vezérlés közepes LCD-kijelző automata dobpozicionálás aktív kiegyensúlyozó automatika könnyen nyitható dobajtó Soft ccess: könnyen nyitható tető késleltetett indítás éjszakai program előmosás és extra öblítés fehérnemű, selyem- és farmerprogramok intenzív és kímélő sportprogram vasaláskönnyítő program gyermekbiztonsági zár töltetmennyiség (kg): 5,5 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1300 energiafelhasználás (kwh): 0,93 vízfelhasználás (l): 46-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 40 x 60 töltetmennyiség (kg): 5,5 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1000 energiafelhasználás (kwh): 0,93 vízfelhasználás (l): 46-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: C méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 40 x 60

20 20 electrolux felültöltős mosógép EWT105210W 2 lépésben állítható időmegtakarítási opció elektronikus vezérlés LED-kijelző automata dobpozicionálás aktív kiegyensúlyozó automatika könnyen nyitható dobajtó Soft ccess: könnyen nyitható tető késleltetett indítás éjszakai program kézi mosás, selyemprogram, kímélő mosás gazdaságos program függöny- és takarómosás vasaláskönnyítő program EWB105405W llergystop mosógép (allergiásoknak) új Time Manager elektronikus vezérlés közepes LCD-kijelző automata dobpozicionálás aktív kiegyensúlyozó automatika speciális antiallergia program: hatékonyan távolítja el a ruhákból az allergéneket késleltetett indítás éjszakai program gyapjú-, fehérnemű, selyem- és farmerprogram fertőtlenítő mosás ágyneműkhöz (90 C) vasaláskönnyítő program gyermekbiztonsági zár töltetmennyiség (kg): 5,5 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1000 energiafelhasználás (kwh): 0,93 vízfelhasználás (l): 46-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: C méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 40 x 60 töltetmennyiség (kg): 5,5 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1000 energiafelhasználás (kwh): 0,93 vízfelhasználás (l): 49-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: C méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 40 x 60

21 electrolux felültöltős mosógép és kompakt mosógép 21 EWB105205W/95205W 2 lépésben állítható időmegtakarítási opció elektronikus vezérlés LED-kijelző automata dobpozicionálás aktív kiegyensúlyozó automatika késleltetett indítás éjszakai program kézi mosás, selyemprogram, kímélő mosás gazdaságos program függöny- és takarómosás vasaláskönnyítő program EWC1350 kompakt kivitel elektronikus vezérlés aktív kiegyensúlyozó automatika takarékos mosási funkció gyorsmosás funkció szuperöblítés funkció kímélő program pamut-, műszál, gyapjúprogram aktív kiegyensúlyozó automatika túlfolyás elleni védelem töltetmennyiség (kg): 5,5 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1000/900 energiafelhasználás (kwh): 0,94 vízfelhasználás (l): 49-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: C méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 40 x 60 töltetmennyiség (kg): 3 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1300 energiafelhasználás (kwh): 0,57 vízfelhasználás (l): 39 mosási hatékonyság: B centrifugahatékonyság: B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 67 x 49,5 x 51,5

22 22 electrolux keskeny mosógépek Mosógépek széles választékát kínáljuk minden igény kielégítésére Minden modellnek elegáns formája és nagy, kerek ajtaja van, megnövelt nyitási szöggel a könnyebb kipakolás érdekében. töltetmennyiség 6 kg, a mosógép 44 cm mély. Új Time Manager válasz a modern fogyasztók szükségleteire Felajánlja Önnek a mosási idő csökkentésének lehetőségét. Így Ön a leghatékonyabban oszthatja be idejét. mosógép gondoskodik nyugalmáról otthona biztonságban van a vízkároktól dupla falú qua Control cső és a bekötőcsőben lévő biztonsági szelep garantálja, hogy a víz nem folyik ki a mosógépből. Így nem kell aggódnia a vízkárok miatt. Esőztető mosás a legújabb mosási rendszer zuhanyműködés hatékonyabb, mint a ruhák vízben áztatása. Kevesebb vízre van szükség a mosáshoz és öblítéshez így energiát is megtakarít. vízfelhasználást jobban a ruhatöltethez igazítja sokkal gazdaságosabb kis adagoknál, energia és víz szempontjából egyaránt. Gyorsabban benedvesíti a ruhákat csökken a részben feloldódott mosószer által okozott fehérítőfoltok kockázata. Teljesen egyenletes programok nagyon kis dobmozgással (különösen előnyös a gyapjú- és kézi mosás programoknál). További választási lehetőségek nyomógombok megkönnyítik a szükséges programok kiválasztását. vasaláskönnyítés vagy a centrifuga fordulatszámának csökkentése és az öblítés utáni megállítás mind segítenek a gyűrődés csökkentésében, könnyebbé téve a vasalást. Ezenfelül kiválaszthatja a hőmérsékletet vagy beállíthatja a késleltetett indítást is, ha azt szeretné, hogy a program egy kicsit később induljon el.

23 electrolux keskeny mosógépek 23 EWS126510W keskeny méret elektronikus vezérlés új Time Manager nagy LCD-kijelző, piktogramos aktív kiegyensúlyozó automatika qua Stop vasaláskönnyítő program selyem-, kézi mosás, gyapjú-, fehérneműprogram gazdaságos program intenzív és kímélő sportprogram késleltetett indítás éjszakai program előmosás, extra öblítés farmerprogram gyermekbiztonsági zár EWS106410W keskeny méret elektronikus vezérlés új Time Manager közepes LCD-kijelző aktív kiegyensúlyozó automatika vasaláskönnyítő program előmosás, extra öblítés késleltetett indítás éjszakai program selyem-, kézi mosás, gyapjú-, fehérnemű program farmerprogram takarómosás gazdaságos program gyermekbiztonsági zár töltetmennyiség (kg): 6 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1200 energiafelhasználás (kwh): 1,02 vízfelhasználás (l): 45-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 44 töltetmennyiség (kg): 6 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1000 energiafelhasználás (kwh): 1,02 vízfelhasználás (l): 45-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: C méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 44

24 24 electrolux keskeny mosógép és mosó-szárító gép EWS106110W keskeny méret elektronikus vezérlés 2 lépésben állítható időmegtakarítási opció aktív kiegyensúlyozó automatika éjszakai program előmosás extra öblítés kézi mosás, finommosás 30 perces miniprogram késleltetett indítás hideg mosás gazdaságos program EWW167580W mosó-szárító gép új Time Manager elektronikus vezérlés aktív kiegyensúlyozó automatika esőztető mosás nagy LCD-kijelző, magyar nyelvű késleltetett indítás invertermotor éjszakai program előmosás, extra öblítés gőzprogram pamut- vagy műszálas ruhákhoz, és azok felfrissítéséhez kézi mosás, finommosás gyapjúmosás gazdaságos mosás pamut, műszál, szárítás gyerekzár töltetmennyiség (kg): 6 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1000 energiafelhasználás (kwh): 1,02 vízfelhasználás (l): 45-10% mosási hatékonyság: centrifugahatékonyság: C méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 44 töltetmennyiség mosás (kg): 7 töltetmennyiség szárítás (kg): 5 max. centrifuga-fordulatszám (ford./perc): 1600 energiafelhasználás (kwh): 1,19 vízfelhasználás csak mosás (l): 48 B mosási hatékonyság: méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 63

25 rra gondoltunk, miért ne segíthetne egy szárítógép a vasalásban is? electrolux Iron id 25 vasaláskönnyítő szárítógép gőzt használ az ingek gyűrődésmentesítésére, ezzel megkönnyíti Önnek a vasalást. frissítőprogram gyorsan felfrissíti a ruhákat, eltávolítja a szagokat és gyűrődéseket a pulóverekből, gyapjúzakókból és a nem mosható ruhákból is. Mindemellett természetesen egy nagyszerű szárítógép alacsony energiafelhasználással, és különleges gyapjú- és selyemkezelő programokkal.

26 26 electrolux Iron id szárítógép EDI97170W Iron id Ez a termék teljesen új korszakot nyit a háztartási készülékek terén. vasaláskönnyítővel ellátott készülék az alábbi egyedi terméktulajdonságokkal bír: az erős gőzbefecskendező gondoskodik arról, hogy a gőz egészen a ruhaszálakig hatoljon a maximális hatás elérése érdekében, így tüntetve el a gyűrődéseket és a szagokat a gőz hőmérséklete, pontos adagolása és időzítése függ a szövet fajtájától és a töltet nagyságától hatékony levegőbefúvás, amikor csak szükséges és levegőbefúvás szüneteltetése (ventilátorstop), amíg a használatban lévő gőz nem éri el a maximális gőznyomást a dobban a fűtőelem precíz használata a pontos hőmérsékletszabályozással kombinálva biztosítja a megfelelő hőmérsékletet a textil kezeléséhez az eredményesség és a gyűrődések kisimításának érdekében minden 30. másodpercben megfordul a dob forgási iránya, így a ruha összegubancolódása is elkerülhető beépített gőzgenerátor a vasaláskönnyítő programhoz (szárítás és gyűrődésmentesítés vagy csak gyűrődésmentesítés) és a frissítőprogramhoz nagyon kifinomult szoftver, az agy, amely az összes paramétert (gőz, fűtés, hőmérséklet, mozgás és időzítés) különösen nagy pontossággal vezérli vízvisszaforgató rendszer: nem szükséges újratölteni vízzel a gőztartályt (rendszeres használat mellett) 9 hagyományos szárítási program és 5 program gőzzel a tartozékként adott szárítórács lehetővé teszi a gyapjú (és a sportcipők) alapos szárítását és a gyapjúfrissítő programban is használható digitális kijelző mutatja a beállításokat, választási lehetőségeket, programszakaszokat, gőzfejlesztést és a késleltetett indítást és a program időtartamát beállítható program vége figyelmeztető jelzés figyelmeztető lámpa: kondenzációs víztartály megtelt, szűrőtisztítás (minden ciklusban), kondenzátor tisztítása (80 ciklusonként) belső dobvilágítás töltetmennyiség (kg): 7 energiafelhasználás (kwh): 3,92 B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 58

27 electrolux szárítógépek 27 EDC77550W kondenzációs szárítógép közepes LCD-kijelző elektronikus vezérlés szögletes, nagy betöltőnyílás belső világítás késleltetett indításfunkció frissítő-, vasaláskönnyítő, farmer-, mixprogram gyűrődésmentesítő program 30 és 60 perces program kímélő funkció szárazságbeállítás program vége hangjelzés EDC67550W kondenzációs szárítógép LED-kijelző elektronikus vezérlés szögletes, nagy betöltőnyílás késleltetett indításfunkció frissítő-, vasaláskönnyítő, framer- és mixprogram 30 és 60 perces program kímélő funkció szárazságbeállítás program vége hangjelzés töltetmennyiség (kg): 7 energiafelhasználás (kwh): 3,92 B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 58 töltetmennyiség (kg): 7 energiafelhasználás (kwh): 3,92 B méretek (cm) (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 58 (z EDC3150 kompakt és EDE77550W légkivezetéses szárítógépeket a 48. oldalon találja meg.)

28 28 electrolux mosogatás RealLife mosogatógép zon gondolkodik, hogy jó lenne 12 vagy több terítékkel telepakolni a mosogatógépet, mielőtt elindítaná? Vagy inkább az jár a fejében, hogy jó lenne, ha a lábasokat, a serpenyőket, a kedvenc nagy bögréjét vagy a különleges formájú edényeit is kényelmesen belepakolhatná a gépbe? Ha RealLife mosogatógépe van, akkor nem kell azon gondolkodni, melyik edényt használja a főzéshez. Készíthet különleges ételeket egyedi formájú vagy méretű edényeiben, s közben biztos lehet abban, hogy kényelmesen belepakolhatja majd őket a mosogatógépbe, mely teljesen tisztára mos mindent. RealLife mosogatógépek XXL-es méretű pakolóterének 10 literrel nagyobb a kapacitása Nem kell többet azon gondolkodnia, vajon minden edény belefér-e a mosogatógépbe a RealLife mosogatógépnek 10 literrel nagyobb a raktere, mint egy azonos külső méretű készüléknek. Ezért használhat bármilyen bögrét, serpenyőt, tálat, poharat, biztos lehet benne, hogy minden belefér a mosogatógépbe. Állítható rekeszek az alsó kosárban Kedvenc edénye nem átlagos méretű? rra gondoltunk, ezeket az edényeket is szeretné mosogatógépben tisztítani. Ezért megalkottuk a mozgatható rekeszt az alsó kosárban, így annyi helyre tehet szert, amennyire csak szüksége van. Állítható kosármagasság telepakolva is mikor bepakolja a piszkos edényeket a mosogatógépbe, egy kis rugalmasság biztosan a segítségére lesz abban, hogy minden elférjen. Ezért láttuk el a RealLife mosogatógépeket FlexiLift rendszerrel. Ennek segítségével megemelheti vagy lejjebb engedheti a felső kosarat akkor is, amikor tele van, hogy ott legyen több hely, ahol kell. Így mindig beférnek a nagyméretű edények is.

29 electrolux mosogatás 29 FlexiSpray: dupla forgás, hatékonyabb permetezés Real Life mosogatógép FlexiSpray szórókarja biztosítja, hogy az edények legnehezebben elérhető részeire is megfelelő mennyiségű víz kerüljön, még a legzsúfoltabb tölteteknél is. főkar egyik végéhez csatlakozik egy szatelit forgókar, s ezzel dupla forgó hatást érünk el. Összességében a RealLife mosogatógépekben 5 irányból érkezik a víz az edényekre, beleértve a felülről jövő vízsugarat is. Ez eredményezi az átlagon felüli tisztító hatást, melyet a független, német teszt intézet, az LG is megerősített. SoftLoad rendszer felső kosárban pohárrögzítő gumitüskék gondoskodnak arról, hogy üvegpoharai ne boruljanak fel mosogatás közben, így nem kell aggódnia azért, hogy esetleg azok megsérülnek. Sőt, a felső kosárban helyet kapott egy mini evőeszköztartó is, ebbe beleteheti a kávéskanalakat. utooff funkció: nincs energiafogyasztás stand-by módban legtöbb készülék akkor is fogyaszt energiát, amikor éppen nem működik, csupán azért, mert be van dugva a konnektorba. z Electrolux RealLife mosogatógépek egyedülálló utooff funkciója 10 perccel a program lejárta után kikapcsolja a készüléket. Így az nem használ energiát akkor sem, ha Ön csak órákkal a gép lejárta után pakolja ki az edényeket és kapcsolná ki a készüléket. Ez egy újszerű módja az energiatakarékosságnak. LG Teszt független német LG teszt Intézet igazolta, hogy a RealLife termékcsalád modelljei mindennapos használat során jobb eredményt mutattak a bepakolás és tisztítás hatékonyságát illetően, mint más mosogatógépek. Víztakarékos működés automatikusan RealLife mosogatógép hatékonyan gazdálkodik az erőforrásokkal. Egyedülálló quasave rendszere garantálja, hogy edényeit a lehető legkevesebb víz felhasználásával maximálisan tisztára mossa a gép. Teszi mindezt automatikusan, így biztos lehet benne, hogy minden programhoz a lehető leggazdaságosabban használja fel a mosogatógép a vizet.

30 30 electrolux mosogatás Hagyja másra a piszkos munkát z Electrolux mosogatógépek elmosogatnak Ön helyett, így nincs más dolga, mint élvezni a kényelmes életet. mosogatógép nem csak időt spórol Önnek, de higiénikusabban is mosogat. készülékek minden eddiginél kevesebb vizet és energiát használnak.

31 electrolux mosogatás 31 Energiahatékonyság z Electrolux mosogatógépek valós fogyasztói igények alapján készülnek. stílusos készülékek jól illenek a modern konyhákba. Választógomb + digitális kijelző z új generációs kijelzők az átláthatóság jegyében készültek. forgatható választógombbal beállítja a megfelelő programot, a kijelzőn pedig máris megjelenik a ciklus végéig hátralévő idő. Ön dönti el, hogyan igazítsa szabad idejéhez a mosogatást. csatlakozást használ, megtakarítása elérheti a 60 százalékot is. legtöbbet akkor teheti a környezetért, ha az automata, intenzív, öko- és üvegprogramoknál használja még pluszban az energiatakarékos funkciót. Stand-by program Egy felhasználó: Mindig elfelejtem kikapcsolni a háztartási gépeket... következő a megoldás a problémára: 3 perccel a program lejárta után a mosogatógép minden funkciót kikapcsol, csupán egy - jel marad a kijelzőn. Ezzel a megoldással 30 százalékkal több energiát takaríthat meg, mintha normál stand-by programban maradna a készülék. Nagyméretű digitális kijelző kijelzőn végiggörgetheti az összes programot, így könnyen és gyorsan kiválaszthatja, melyiket is kell éppen elindítania. mosogatógép Önhöz igazodik. Energiatakarékosság Egy felhasználó: Olyan készüléket szeretnék, amely segít megóvni az erőforrásokat. Odafigyelek a környezetemre, ezzel én is hozzájárulok a fenntarthatósághoz. z Electrolux egy olyan termékcsaládot fejlesztett ki, melyek támogatják Önt energiatakarékos és környezetbarát magatartásában. Ezekkel a készülékekkel 25% energiát is megtakaríthat, de ha meleg vizes

32 32 electrolux mosogatás Igazi büszkeség, hogy minden Electrolux mosogatógép (a kompakt készülékeket kivéve) minősítést kapott. Ez azt jelenti, hogy energiafogyasztási, tisztítási és szárítási hatékonyság kategóriában is a legjobb eredményt nyújtják. ThermoEfficient rendszer Minden Electrolux mosogatógépet egyaránt lehet hideg és meleg (max. 60 C) vizes csapra csatlakoztatni. Ha meleg vizet használ, jelentős mennyiségű energiát takaríthat meg, és akár 15 perccel is csökkentheti a mosogatóprogram hosszát. z Electrolux mosogatógépekben található intelligens szoftver egyedülálló módon érzékeli a víz hőmérsékletét, és optimalizálja a programot, hogy edényei tökéletesen tiszták legyenek. Ha napenergiát vagy más alternatív energiaforrást választ a víz melegítésére, akár 40% energiát is megtakaríthat. Multitab z új mosogatószerek új mosogatási technológiákat kívánnak. z Electrolux kifejlesztette a multitab funkciót, mely a tablettához igazítja a program paramétereit: a mosogatási ciklus idejét és a víz hőmérsékletét. multifunkciós mosogatótabletta, a megfelelő keménységű víz és az optimális tisztítási ciklus együttesen tökéletes eredményt nyújt. Minden modell rendelkezik multitab funkcióval. Optimalizált energia- és vízfogyasztás minden programnál Minden Electrolux mosogatógép EnergySmart technológiával készül, mely meghatározza, mennyi energia és víz kell az adott töltet elmosogatásához. szenzorok felmérik, mennyi idő kell a víz felmelegítéséhez, az EnergySmart technológia pedig beállítja, hogy mennyi víz és energia kell ahhoz, hogy edényei tökéletesen tiszták legyenek. Biztos lehet benne, hogy csak annyi energiát és vizet használ el a gép, amennyi minimálisan szükséges a hatékony mosogatáshoz. Késleltetett indítás Ezzel a funkcióval 1 vagy akár 19 órával később is elindíthatja a mosogatógépet. Ujjlenyomat-mentesség a rozsdamentes acélfelületeken rozsdamentes acélmodelleken nem látszanak az ujjlenyomatok. rozsdamentes acélfelület speciális felületkezelése megakadályozza, hogy ujjlenyomatok maradjanak akár a készülék elején, akár a kezelőpanelen. Tányérmelegítő Ezzel a funkcióval melegen tarthatja tálalás előtt a tányérokat, illetve portalaníthatja azokat, melyeket régen használt.

33 electrolux mosogatás 33 utoprogram mikor automata programot használ, a gép automatikusan meghatározza, mennyi és milyen hőmérsékletű víz szükséges a szennyes edények elmosogatásához. bepakolt edények mennyiségét és a szennyezettségük mértékét szenzorok mérik fel, az információt pedig elküldik a Fuzzy Logic gépek elektronikus agyának. z információk alapján a gép meghatározza, milyen hőmérsékleten, mennyi idő alatt, mekkora intenzitással, mennyi víz és energia felhasználásával lehet tisztára mosni a töltetet. z edények szennyezettségétől függően az automata program C közötti hőmérsékletet választ: 45 C, 50 C, 55 C, 65 C, 70 C. Ez a legrugalmasabb automata program a piacon! Állítható magasságú kosarak Könnyen állíthatja a felső kosár magasságát, még akkor is, amikor az tele van edényekkel. Ezzel a módszerrel akár a felső, akár az alsó kosár kapacitását is növelheti, attól függően, melyikben van szüksége több helyre. Hajtogatható kosarak Kedvenc lábosa extra méretű? z alsó és a felső kosár raktere is variálható, így az edényeihez igazíthatja a pakolóterületet. Állítható csészetartók Igény szerint szabadon pakolhatja az üvegpoharakat és a csészéket 1 vagy 2 sorban. Intenzív z intenzív program nem csak a nagyon makacs szennyeződésektől szabadítja meg az edényeket, hanem a baktériumoktól is, így rendkívül higiénikus. program alatt körülbelül 10 percig 68 C-os vízben mossa a gép az edényeket, a higiénikus mosogatás és a hatékonyabb szárítás érdekében. higiénikus mosogatás különösen fontos, ha bébiedényeket mosogat. Gyorsprogram gyorsprogram 30 perc alatt 60 C-os hőmérsékleten mossa tisztára a kevésbé szennyezett edényeket. gyorsprogram hasznos lehet, ha vendégei érkeznek, és gyorsan kell elmosogatni néhány tányért és poharat. Ez a legrövidebb program, tisztítási hatékonysággal. Biztonság nagyobb biztonság érdekében minden mosogatógépet felszereltünk egy vízelárasztás elleni védőrendszerrel. Ez a rendszer egy nyomásérzékelő eszközzel felszerelt tálcából áll. Vízszivárgás esetén a tálca megtelik vízzel és a mosogatási folyamat azonnal leáll. Továbbá sok modell fel van szerelve az qua Control elnevezésű kiegészítő biztonsági rendszerrel. z qua Control egy a bemenő tömlőben elhelyezett szelep, a bejövő víz leállítására a tömlő vízszivárgása esetén. Üvegprogram Ez a program óvatosan mosogatja el kristálypoharait is, így bátran berakhatja őket a gépbe. 45 C-os üvegprogram alacsony hőmérsékleten mosogatja és szárítja az edényeket. víz fokozatosan melegszik fel és hűl le, így nincs hirtelen hőmérséklet-változás, amitől az üvegpoharakban feszültség keletkezne. program végén tiszta, csillogó poharakat szedhet ki a készülékből.

34 34 Tudta, hogy egy mosogatógéppel akár 2 hét extra szabadidőt teremthet magának? És ez csak egy, a mosogatógép számos előnye közül. Látogasson el a oldalra, és tudjon meg többet a mosogatásról. Sok hasznos tippet és tanácsot talál arra vonatkozóan, hogy mire érdemes odafigyelni készülékvásárlás előtt, s hogyan tudja környezetbarát módon használni a mosogatógépet. Hagyja, hadd legyen a mosogatógép a konyhája hőse

35 electrolux mosogatás 35 Spóroljon időt, munkát és energiát, s közben óvja a környezetet is Tudta-e? 1. Bonni Egyetem egyik felmérése szerint egy átlagos háztartásban a napi 2-3 mosogatás alatt 60 liter víz folyik el, miközben a mosogatógépek kevesebb, mint 14 l vizet használnak egy program során. (Forrás: Bonni Egyetem) 2. mosogatógépben történő mosogatás sokkal hatékonyabb (tisztább edények) és higiénikusabb (kevesebb baktérium), mint a kézi mosogatás. (Forrás: Defra Market Transformation Program)

36 36 electrolux 60 cm-es RealLife mosogatógépek ESF67060WR RealLife mosogatógép Használja bátran az összes edényt a konyhában a RealLife mosogatógépbe mindegyik bele fog férni. Ez a mosogatógép valóban nagy szabadságát ad Önnek. zonos külső méret mellett 10 literrel nagyobb a belső tere, mint a többi mosogatógépnek. ESF66070XR RealLife mosogatógép Minden edénynek ott a helye, ahová elsőre berakta. Ez a mosogatógép valódi kényelmet kínál Önnek az edények bepakolásában. felső kosarat feljebb is emelheti, ha még nagyobb helyre van szüksége. ESF66070WR RealLife mosogatógép Minden edénynek ott a helye, ahová elsőre berakta. Ez a mosogatógép valódi kényelmet kínál Önnek az edények bepakolásában. felső kosarat feljebb is emelheti, ha még nagyobb helyre van szüksége. 60 cm széles, szabadonálló mosogatógép fehér utoprogram (45 70 C); intenzív 70 C; 30 perces 60 C; 60 perces; bio 50 C előöblítéssel; öblítéstartás XXL-es belső méret FlexiSpray szatelit szórókar zuhany a tetőn uto-off (automatikus kikapcsolás) energiatakarékos opció hátralévő idő kijelzés vízfelhasználás: 10 l zajszint: 45 db() RealLife Flexilift kosarak, mini evőeszköztartó, pohárrögzítő gumitüskék quacontrol 60 cm széles, szabadonálló mosogatógép inox utoprogram (45 70 C); intenzív 70 C; 30 perces 60 C; bio 50 C előöblítéssel; öblítéstartás XXL-es belső méret FlexiSpray szatelit szórókar zuhany a tetőn uto-off (automatikus kikapcsolás) hátralévő idő kijelzés vízfelhasználás: 11 l zajszint: 49 db() RealLife Flexilift kosarak, mini evőeszköztartó, pohárrögzítő gumitüskék quacontrol 60 cm széles, szabadonálló mosogatógép fehér utoprogram (45 70 C); intenzív 70 C; 30 perces 60 C; bio 50 C előöblítéssel; öblítéstartás XXL-es belső méret FlexiSpray szatelit szórókar zuhany a tetőn uto-off (automatikus kikapcsolás) hátralévő idő kijelzés vízfelhasználás: 11 l zajszint: 49 db() RealLife Flexilift kosarak, mini evőeszköztartó, pohárrögzítő gumitüskék quacontrol

37 electrolux 60 cm-es mosogatógépek 37 ESF65040W z intelligens mosogatógép Válassza egyszerűen az utoprogramot, s a mosogatógép automatikusan beállítja a töltethez igazítva a paramétereket, és csak annyi energiát és vizet használ el, amennyi feltétlenül szükséges ahhoz, hogy edényei tiszták legyenek. ESF65040X z intelligens mosogatógép Válassza egyszerűen az utoprogramot, s a mosogatógép automatikusan beállítja a töltethez igazítva a paramétereket, és csak annyi energiát és vizet használ el, amennyi feltétlenül szükséges ahhoz, hogy edényei tiszták legyenek. ESF63021 Egyszerű programválasztás Csak forgassa a programválasztó gombot a kiválasztott program piktogramjához, s már indíthatja is a mosogatógépet. 60 cm széles, szabadonálló mosogatógép fehér utoprogram (45 70 C); intenzív 70 C; 30 perces 60 C; bio 50 C előöblítéssel; öblítéstartás programválasztó gomb hátralévő idő kijelzés késleltetett indítás (1-19 óra) vízfelhasználás: 13 l zajszint: 49 db() felső kosár lehajtható pohártartóval alsó kosár 2 lehajtható tányértartóval quacontrol 60 cm széles, szabadonálló mosogatógép inox utoprogram (45 70 C); intenzív 70 C; 30 perces 60 C; bio 50 C előöblítéssel; öblítéstartás programválasztó gomb hátralévő idő kijelzés késleltetett indítás (1-19 óra) vízfelhasználás: 13 l zajszint: 49 db() felső kosár lehajtható pohártartóval alsó kosár 2 lehajtható tányértartóval quacontrol 60 cm széles, szabadonálló mosogatógép fehér normál 65 C előöblítéssel, intenzív 70 C, 30 perces 60 C, bio 50 C előöblítéssel, öblítéstartás féltöltet vízfelhasználás: 15 l zajszint: 49 db() felső kosár lehajtható pohártartóval aktív szárítás

38 38 electrolux 60 cm-es mosogatógép és 45 cm-es mosogatógépek ESF63020X Egyszerű programválasztás Csak forgassa a programválasztó gombot a kiválasztott program piktogramjához, s már indíthatja is a mosogatógépet. ESF45030W z intelligens mosogatógép Válassza egyszerűen az utoprogramot, s a mosogatógép automatikusan beállítja a töltethez igazítva a paramétereket, és csak annyi energiát és vizet használ el, amennyi feltétlenül szükséges ahhoz, hogy edényei tiszták legyenek. 60 cm széles, szabadonálló mosogatógép inox normál 65 C előöblítéssel, intenzív 70 C, 30 perces 60 C, bio 50 C előöblítéssel, öblítéstartás fél töltet vízfelhasználás: 15 l zajszint: 49 db() felső kosár lehajtható pohártartóval aktív szárítás 45 cm széles, szabadonálló mosogatógép fehér utoprogram (45 70 C); intenzív 70 C; 30 perces 60 C; bio 50 C előöblítéssel; öblítéstartás késleltetett indítás (1-19 óra) hátralévő idő kijelzés vízfelhasználás: 12 l zajszint: 49 db() felső kosár lehajtható pohártartóval puha pohárrögzítő gumitüskék quacontrol

39 electrolux 45 cm-es mosogatógépek 39 ESF45030X z intelligens mosogatógép Válassza egyszerűen az utoprogramot, s a mosogatógép automatikusan beállítja a töltethez igazítva a paramétereket, és csak annyi energiát és vizet használ el, amennyi feltétlenül szükséges ahhoz, hogy edényei tiszták legyenek. ESF45012S Döntse el Ön, mikor akar mosogatni késleltetett indításfunkcióval beállíthatja, mikor kezdjen el a gép dolgozni. Így saját időbeosztásához igazíthatja a mosogatást. ESF45012 Döntse el Ön, mikor akar mosogatni késleltetett indításfunkcióval beállíthatja, mikor kezdjen el a gép dolgozni. Így saját időbeosztásához igazíthatja a mosogatást. 45 cm széles, szabadonálló mosogatógép inox utoprogram (45 70 C); intenzív 70 C; 30 perces 60 C; bio 50 C előöblítéssel; öblítéstartás késleltetett indítás (1-19 óra) hátralévő idő kijelzés vízfelhasználás: 12 l zajszint: 49 db() felső kosár lehajtható pohártartóval puha pohárrögzítő gumitüskék quacontrol 45 cm széles, szabadonálló mosogatógép ezüst utoprogram (45 70 C); intenzív 70 C; 30 perces 60 C; bio 50 C előöblítéssel; üveg 45 C késleltetett indítás (1-9 óra) vízfelhasználás: 13 l zajszint: 49 db() felső kosár lehajtható pohártartóval aktív szárítás 45 cm széles, szabadonálló mosogatógép fehér utoprogram (45 70 C); intenzív 70 C; 30 perces 60 C; bio 50 C előöblítéssel; üveg 45 C késleltetett indítás (1-9 óra) vízfelhasználás: 13 l zajszint: 49 db() felső kosár lehajtható pohártartóval aktív szárítás

mosógép, szárítógép, és mosogatógép újdonságok 2009 ősz/tél

mosógép, szárítógép, és mosogatógép újdonságok 2009 ősz/tél mosógép, szárítógép, és mosogatógép újdonságok 2009 ősz/tél 2 electrolux Calima elöltöltős mosógép Calima Az első mosógép beépített szárítótetővel. A legvastagabb gyapjúpulóvertől a legfinomabb darabokig

Részletesebben

www.markabolt.hu mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009

www.markabolt.hu mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009 mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009 2 electrolu energiatakarékos megoldások Takarítson meg időt, energiát és védje a környezetet! Ha minden 10 éves vagy annál régebbi gépet kicserélnénk

Részletesebben

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008/2009

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008/2009 electrolux mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008/2009 Takarítson meg időt, energiát és védje a környezetet! electrolux környezetbarát termékcsalád 3 Gondolunk Önre gondolunk környezetünkre

Részletesebben

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008 electrolux mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008 2 electrolux új designkoncepció z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhető trendeken

Részletesebben

RAGYOGÓ TISZTASÁG ÉS TÖKÉLETES VÉDELEM AZ EDÉNYEKNEK

RAGYOGÓ TISZTASÁG ÉS TÖKÉLETES VÉDELEM AZ EDÉNYEKNEK RAGYOGÓ TISZTASÁG ÉS TÖKÉLETES VÉDELEM AZ EDÉNYEKNEK EK 2017 2018 TERMÉSZETES SZÁRÍTÁS EK HATÉKONYSÁG Nem kell többé amiatt aggódnia, hogy a poharakon, üvegedényeken vagy műanyag tálakon foltok és vízcseppek

Részletesebben

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2007

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2007 electrolux mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2007 2 electrolux új designkoncepció z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhető trendeken

Részletesebben

Gondos tisztaság. Jó étvágyat! Electrolux háztartási készülékek 2011

Gondos tisztaság. Jó étvágyat! Electrolux háztartási készülékek 2011 SZABADON- ÁLLÓ Electrolux háztartási készülékek 2011 Gondos tisztaság Legújabb mosógépeink tiszteletben tartják az Ön idejét Kóstoljon bele a frissességbe! Ötletek az élelmiszerek frissen tartásához Jó

Részletesebben

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY by TEKA DISHWASHES MOSOGATÓGÉPEK A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában. ÁTTEKINTÉS Részlegesen

Részletesebben

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni?

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? 14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? Mosogatógépek A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában.

Részletesebben

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2006/2007

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2006/2007 electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2006/2007 2 electrolux új designkoncepció z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhető trendeken

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek

Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek 2010 AEG Wet 2010 HUM.indd 1 6/4/10 12:34 PM 2 Mosogatógépek AEG-Electrolux mosogatógépek a tökéletesség igényével AEG Wet 2010 HUM.indd 2 6/4/10 12:34 PM Mosogatógépek

Részletesebben

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat.

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Mosógép Beszerelés és használat Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Tartalomjegyzék Üzembehelyezés...5 A készülék leírása...7 Indítás

Részletesebben

Mosógépek Szárítógépek

Mosógépek Szárítógépek Mosógépek Szárítógépek A selymesebb, megk m lt ruh k r me MOSÓGÉPEK / SZÁRÍTÓGÉPEK Harmónia a mosásban, az Ön kényelméért Ergonómikus kialakítás a biztonság és a kényelem jegyében. Harmónikus mozdulatokra

Részletesebben

Mi nem csak beszélünk a minőségről.

Mi nem csak beszélünk a minőségről. Mi nem csak beszélünk a minőségről. Bosch mosó- és szárítógépek 30 napos pénzvisszafizetési garanciával. 30 napos z Ön maradéktalan elégedettségéért! Pénzvisszafizetési garancia 2011.01.01-03.31. Elöltöltős

Részletesebben

mosógépek szárítógépek

mosógépek szárítógépek mosógépek 8 kg-os mosógépek 98 old. 7 kg-os mosógépek 98 old. 6 kg-os mosógépek 98-99 old. 5 kg-os mosógépek 99 old. beépíthető mosógépek 100 old. felültöltős 104-105 old. szárítógépek mosó-szárítógép

Részletesebben

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK 2007 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt. Azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

Ruhái jó formában lesznek minden nap. Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárítógépek

Ruhái jó formában lesznek minden nap. Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárítógépek Ruhái jó formában lesznek minden nap Electrolux ek, ek és mosó-ek Viselje örömmel kedvenc ruháit minden nap A hangulatát, sőt az egész napját meghatározhatja, hogy érzi magát ruhájában. Ha jó formában

Részletesebben

Szabadonálló készülékek/2012 2013 MELYIK KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS?

Szabadonálló készülékek/2012 2013 MELYIK KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS? Szabadonálló készülékek/2012 2013 MELYIK KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS? EGYSZERŰ. VEGYE KÖNNYEDÉN! 1 FŐZÉS KÖNNYEDÉN Tűzhelyek 12 50 cm széles tűzhelyek 12 Mikrohullámú sütők 18 HŰTÉS KÖNNYEDÉN Kombinált hűtő-fagyasztók

Részletesebben

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK EXKLUZÍV VÁLASZTÉK 2013 2014

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK EXKLUZÍV VÁLASZTÉK 2013 2014 HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK EXKLUZÍV VÁLASZTÉK 2013 2014 Tartalom 03 TARTALOM Bemutatkozás 4 Hűtés-fagyasztás Side by side hűtőszekrény 16 Alulfagyasztós kombinált hűtők 18 Felülfagyasztós kombinált hűtők 22

Részletesebben

Háztartási nagykészülékek

Háztartási nagykészülékek s Háztartási nagykészülékek Újdonságok 2005 Siemens. Megérint a jövô. Hûtô-fagyasztó kombinációk Tele ötletes megoldásokkal de az Ön élelmiszerei számára mindig van hely. Kétkompresszoros kivitel lsó fagyasztós

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

HŰTÉS FŐZÉS MOSOGATÁS MOSÁS

HŰTÉS FŐZÉS MOSOGATÁS MOSÁS Spóroljon időt, legyen mindig kéznél friss élelmiszer. Töltsön kevesebb időt a konyhában, válasszon olyan gépeket, amik valóban segítenek a főzésben. Élvezze a hosszan tartó ebédeket, és egy pillanatig

Részletesebben

E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k

E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k Fekete ngyal Fehér Ördög 2008 E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k FL 80 E FLS 80 E Centrifuga fordulatszám 800 rpm Programok száma 15 85 x 59,5 x 53 cm 85 x 59,5 x 39 39 cm cm FL 105 S FLS 105 S Centrifuga

Részletesebben

Fél töltet a felső vagy az alsó kosárban A féltöltet tökéletes megoldás az

Fél töltet a felső vagy az alsó kosárban A féltöltet tökéletes megoldás az Mosogatógépek Az Ariston mosogatógépek különlegességei Az Ariston összes mosogatógépe A energiaosztályú és A mosogatási minőségű. Egyes mosogatógépek digitális kijelzővel (LCD) rendelkeznek, melyen a mosogatás

Részletesebben

Ragyogóan tiszta edények, mindenhol. Electrolux mosogatógépek

Ragyogóan tiszta edények, mindenhol. Electrolux mosogatógépek Ragyogóan tiszta edények, mindenhol Electrolux mosogatógépek Bevezetés A mindennapokhoz tervezve Bemutatjuk az Electrolux RealLife mosogatógépeket. Szögletes tányérok? Extra nagy borospohár? Mély tésztástál?

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

Super Silent (Szupercsendes) MultiSystem

Super Silent (Szupercsendes) MultiSystem Super Silent (Szupercsendes) Hogy az otthoni pihenés tényleg teljes legyen az Ariston szupercsendes. Egy új hidraulikus rendszernek és a speciális hangelnyelő lapokkal szigetelt kádnak köszönhetően az

Részletesebben

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK 2008 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt. Azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

Szabadonálló mosogatógépek 2013/2014

Szabadonálló mosogatógépek 2013/2014 Szabadonálló mosogatógépek 2013/2014 2 Kiváló mosogatási eredmény, jelentős energiamegtakarítás. Bosch mosogatógépek kíváló energiafelhasználása A Bosch mosogatógépei az elmúlt évek számos innovatív technológiájának

Részletesebben

Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele.

Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele. Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele. Miele W1 mosógépek egyedülálló TwinDos, kétfázisú mosószeradagolással * Minden TwinDos adagolórendszerrel rendelkező W1 Miele mosógéphez

Részletesebben

Ragyogóan tiszta edények, mindenhol. Electrolux mosogatógépek

Ragyogóan tiszta edények, mindenhol. Electrolux mosogatógépek Ragyogóan tiszta edények, mindenhol Electrolux mosogatógépek Bevezetés mindennapokhoz tervezve Bemutatjuk az Electrolux RealLife mosogatógépeket. Szögletes tányérok? Extra nagy borospohár? Mély tésztástál?

Részletesebben

Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek

Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek 2009 2 Mosogatógépek AEG-Electrolux mosogatógépek a tökéletesség igényével A modern életvitel művészi értelmezése: AEG-Electrolux Az AEG készülékek 2004-től az

Részletesebben

Hűtőszekrények (TT, Cabinet)

Hűtőszekrények (TT, Cabinet) mûszaki adatok 2009 2 Hűtőszekrények (TT, Cabinet) Lábak Ajtó forma Megfordítható ajtónyitás Hőmérséklet szabályozás helye módja A hűtőtér leolvasztásának módja Hűtőközeg Hálózati kábel hossza (m) Energiafogyasztás

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

EGY ÉVNYI MOSOGATÓSZER GRÁTISZ* Miele. Mindenért, ami igazán fontos. Új Miele G 6000 EcoFlex mosogatógépek 58 perces QuickPowerWash programmal.

EGY ÉVNYI MOSOGATÓSZER GRÁTISZ* Miele. Mindenért, ami igazán fontos. Új Miele G 6000 EcoFlex mosogatógépek 58 perces QuickPowerWash programmal. Miele. Mindenért, ami igazán fontos. Új Miele G 6000 EcoFlex mosogatógépek 58 perces QuickPowerWash programmal. EGY ÉVNYI MOSOGATÓSZER GRÁTISZ* * Akciós időszak 2016.08.01 2017.01.31, 15 x 20 Miele UltraTabs

Részletesebben

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ by TEKA MICROWAVES M I K R O H U L L Á M Ú S Ü T Ő K A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

EWT 41262TW HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EWT 41262TW HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EWT 41262TW HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...6 4. KEZELŐPANEL...6 5. PROGRAMTÁBLÁZAT...7 6. FOGYASZTÁSI

Részletesebben

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU KÖSZÖNJÜK, HOGY A WHIRLPOOL TERMÉKÉT VÁLASZTOTTA. Ahhoz, hogy teljesebb támogatásban részesüljön, kérjük, regisztrálja készülékét: www.whirlpool.eu/register A készülék

Részletesebben

Ft-tól. Miele. Mindenért ami igazán fontos. Elérkezett a Miele ideje.

Ft-tól. Miele. Mindenért ami igazán fontos. Elérkezett a Miele ideje. Miele. Mindenért ami igazán fontos. Elérkezett a Miele ideje. Ünnepeljük együtt a Miele evőeszközfiók 30. születésnapját Jubileumi modellek kedvezményes áron már 239 900 Ft-tól Mindenkinek van valami,

Részletesebben

Elöltöltős mosógépek varioperfect opcióval.

Elöltöltős mosógépek varioperfect opcióval. Elöltöltős mosógépek varioperfect opcióval. WM 14E443BY WM 12E362BY WM 12E36SBY (sport/fitness ) 20% 20% 10% 20%-kal alacsonyabb 20%-kal alacsonyabb 10%-kal alacsonyabb töltősúly super15 Outdoor/ impregnált

Részletesebben

Az egyetlen szárítógép, mely öntisztító kondenzátorának köszönhetően teljes élettartama alatt alacsony energiafogyasztásra képes.

Az egyetlen szárítógép, mely öntisztító kondenzátorának köszönhetően teljes élettartama alatt alacsony energiafogyasztásra képes. Az egyetlen szárítógép, mely öntisztító kondenzátorának köszönhetően teljes élettartama alatt alacsony energiafogyasztásra képes. Világbajnok Siemens iq 800 Master Class kondenzációs szárító, a legalacsonyabb

Részletesebben

SteamSystem mosógépek gőzprogramokkal 2013. Kisimulnak a gyűrődések

SteamSystem mosógépek gőzprogramokkal 2013. Kisimulnak a gyűrődések SteamSystem mosógépek gőzprogramokkal 2013 Kisimulnak a gyűrődések Az európai professzionális mosodák első számú beszállítójától A mosodák gőzt használnak a ruhák felfrissítéséhez és a gyűrődések eltávolításához.

Részletesebben

háztartási készülékek

háztartási készülékek 2006 háztartási készülékek Zanussi háztartási készülékek a megfelelő választás Önnek is tartalom 03 04 kombinációk 0 kombinációk és hűtőszekrények 06 hűtőszekrények 07 hűtőszekrények és fagyasztószekrény

Részletesebben

mosogatógépek szabadonálló old. beépíthető old. Mosogatógépek

mosogatógépek szabadonálló old. beépíthető old. Mosogatógépek mosogatógépek szabadonálló 78-79 old. beépíthető 82-84 old. Mosogatógépek tripla A a környezetért mi törődünk az emberrel és környezetével 40% energiamegtakarítás 25% vízmegtakarítás Fejlett változó fogyasztás.

Részletesebben

Szabadonálló háztartási készülékek 2007

Szabadonálló háztartási készülékek 2007 Szabadonálló háztartási készülékek 2007 Amit az ARDO-ról tudni érdemes Az olasz ARDO termékeket előállító Antonio Merloni S.p.a mint Európa 5. számú háztartásigép-gyártója, meglehetősen nagy tapasztalattal

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

Páratlanul gyors és alapos: speedmatic, az új mosogatógép generáció.

Páratlanul gyors és alapos: speedmatic, az új mosogatógép generáció. Páratlanul gyors és alapos: speedmatic, az új mosogatógép generáció. eco PLUS von Siemens Világújdonság speedmatic az új mosogatógép generáció. Megérint a jövő. Tökéletesen tiszta edények rövid idő alatt.

Részletesebben

Termékkatalógus Mosógépek Sütôk Fôzôlapok.

Termékkatalógus Mosógépek Sütôk Fôzôlapok. Termékkatalógus 2012 Mosógépek Sütôk Fôzôlapok katalogus.indd 1 2012.06.04. 20:03:44 Mosógépek MFS60-S1410 My-Cycle (Saját ciklus) Számos mosógépünkbe kényelmi funkcióként építettük be a Saját ciklus programot.

Részletesebben

WHIRLPOOL MO S ÓGÉPEK 20 06/2

WHIRLPOOL MO S ÓGÉPEK 20 06/2 WHIRLPOOL MO S ÓGÉPEK 20 06/2 Whirlpool Magyarország Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 91 93. Tel.: (36-1) 382-7500, fax: (36-1) 382-7538 www.whirlpool.hu Whirlpool Központi Márkaszerviz Budapest VII. kerület,

Részletesebben

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA BEVEZETŐ 6. ÉRZÉK TECHNOLÓGI ÉS Z INNOVÁCIÓ ZÖLD RC WHIRLPOOL INNOVÁCIÓS TÖREKVÉSEI TLÁLKOZNK Z ÖN KÖRNYEZETET MEGÓVÓ SZÁNDÉKÁVL TERMÉKVÁLSZTÉKUNK LEGINKÁBB KÖRNYEZETBRÁT KÉSZÜLÉKEI ESETÉBEN. TEGYÜNK EGYÜTT

Részletesebben

PERFEKT IN FORM UND FUNKTION

PERFEKT IN FORM UND FUNKTION Mosogatógépek 2008 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION 2 Teljesítmény Teljesít TriatlongyŒztes: három az energiacímkén EG-Electrolux mosogatógépek. Teljesítmény, funkcionalitás, precizitás és letisztult forma

Részletesebben

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU KÖSZÖNJÜK, HOGY A WHIRLPOOL TERMÉKÉT VÁLASZTOTTA! Ahhoz, hogy átfogóbb támogatásban részesüljön, kérjük, regisztrálja készülékét a www.whirlpool.eu/register oldalon A

Részletesebben

Tartalom. 1. A vezérlés ismertetése 94 2. Hibaelhárítás 101

Tartalom. 1. A vezérlés ismertetése 94 2. Hibaelhárítás 101 Tartalom 1. A vezérlés ismertetése 94 2. Hibaelhárítás 101 Köszönjük, hogy termékünket választotta. Javasoljuk, hogy alaposan tanulmányozza át a használati utasítást, amely minden, a mosogatógép megfelelő

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

Mosni sokféle módon lehet. A Bosch csak tökéletesen tud. Bosch mosó- és szárítógépek széles választéka 2012-ben is.

Mosni sokféle módon lehet. A Bosch csak tökéletesen tud. Bosch mosó- és szárítógépek széles választéka 2012-ben is. Mosni sokféle módon lehet. A Bosch csak tökéletesen tud. Bosch mosó- és szárítógépek széles választéka 2012-ben is. 3 Mosógépek Vario dob* VarioTrommel A hullámos mintázatú dobkialakításnak köszönhetően

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

Soha nem volt még ennyire egyszerű a vasalás

Soha nem volt még ennyire egyszerű a vasalás Soha nem volt még ennyire egyszerű a vasalás Automata funkció Nem kell többé a megfelelő hőmérséklet beállítás miatt aggódnia. Mi megtaláltuk a tökéletes megoldást. Az automata funkció két egyedi előnnyel

Részletesebben

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély!

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély! TERMÉKCSALÁD Stílus és design italiano és tartalom Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: CSAK 27 cm mély! HEATING FELFŰTÉSI TIME IDŐ l. l. Időmegtakarítás Time saving Időmegtakarítás Time saving

Részletesebben

WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2015/2

WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2015/2 WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2015/2 Tartalomjegyzék Mosógépek Szárítógépek Mosogatógépek Hűtőszekrények Fagyasztószekrények és fagyasztóládák Mikrohullámú sütők Légkondicionálók Márkaszervizek,

Részletesebben

Aquamatic 1000 TMET mosógép

Aquamatic 1000 TMET mosógép FIGYELEM! HASZNÁLATI UTASÍTÁS A MOSÓGÉP KÜLSÕ- VAGY BELSÕ TISZTÍTÁSÁHOZ SOHA NE HASZNÁLJON FÉMSZIVACSOT, KEFÉT, DURVA CSISZOLÓPAPÍRT, ERÕS LÚGOS OLDATOT, GYÚLÉKONY VAGY MÉRGEZÕ TISZTÍTÓFOLYADÉKOKAT! Aquamatic

Részletesebben

Triatlongyőztes: három A az energiacímkén. Energia. Hatékonyabb

Triatlongyőztes: három A az energiacímkén. Energia. Hatékonyabb Mosogatógépek 2007 2 Teljesítmény Teljesí Triatlongyőztes: három az energiacímkén EG-Electrolux mosogatógépek. Teljesítmény, funkcionalitás, precizitás és letisztult forma teljes ellenőrzés alatt. z EG

Részletesebben

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU KÖSZÖNJÜK, HOGY A WHIRLPOOL TERMÉKÉT VÁLASZTOTTA! A teljes körű támogatás és szolgáltatás érdekében regisztrálja készülékét a www.whirlpool.eu/register oldalon! WWW A

Részletesebben

Automata mosógép Használati utasítás

Automata mosógép Használati utasítás Automata mosógép Használati utasítás 1 HASZNÁLTAL ELŐTT Biztonsági utasítások - Ne használjon se adaptert, se hosszabbítót! - Ne használjon olyan csatlakozót, aminek a zsinórja sérült! - Ha a kábel sérült,

Részletesebben

WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2016/1

WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2016/1 WHIRLPOOL SZONÁLLÓ TRMÉKVÁLSZTÉK 2016/1 Tartalomjegyzék Mosógépek Szárítógépek Mosogatógépek Hűtőszekrények agyasztószekrények és fagyasztóládák Tűzhelyek Mikrohullámú sütők Légkondicionálók Márkaszervizek,

Részletesebben

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat ELITE J sorozat Általános tulajdonságok AISI 304 18/10-es kivitelezés Beépített fényesítõ adagoló Beépített rugók és lengéscsillapítók Automatikus töltés Inocoly ellenállás

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

EWP 1074 TDW EWP 1274 TDW...

EWP 1074 TDW EWP 1274 TDW... EWP 1074 TDW EWP 1274 TDW...... HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK............................................................ 3 2. BIZTONSÁGI

Részletesebben

Mosógépek, szárítógépek, mosó-szárító gépek 2008/2009

Mosógépek, szárítógépek, mosó-szárító gépek 2008/2009 Mosógépek, szárítógépek, mosó-szárító gépek 2008/2009 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION Harmóniában ÉLNI HÁZTRTÁSI GÉPEIKKEL z EG-Electrolux mosó- és szárítógépei tökéletesen összehangolt párost alkotnak. Ez

Részletesebben

Termékek SC 1.020 *EU

Termékek SC 1.020 *EU Termékek SC 1.020 *EU A belépő kategóriás Kärcher SC 1.020 gőztisztító erőteljes és higiénikus tisztítást tesz lehetővé vegyszerek használata nélkül. Különösen alkalmas konyha, fürdőszoba és padlótisztításhoz.

Részletesebben

a c a n d y t u d j a

a c a n d y t u d j a a candy tudja 2004 2005 AZ ÚJ MOSÓDOB: EGY ÚJ MODERN TECHNOLÓGIA A precíz, nagyteljesítményû, elektronikus vezérlésû motor lehetõvé teszi, hogy a lekerekített lapátokkal ellátott, erõs, rozsdamentes acélból

Részletesebben

Egészségvédelmi és biztonsági, használati és kezelési, valamint üzembe helyezési útmutató. www.whirlpool.eu/register

Egészségvédelmi és biztonsági, használati és kezelési, valamint üzembe helyezési útmutató. www.whirlpool.eu/register Egészségvédelmi és biztonsági, használati és kezelési, valamint üzembe helyezési útmutató www.whirlpool.eu/register MAGYAR...3. oldal 2 MAGYAR EGÉSZSÉGVÉDELMI ÉS BIZTONSÁGI, HASZNÁLATI ÉS KEZELÉSI, VALAMINT

Részletesebben

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÖSZÖNJÜK, HOGY A WHIRLPOOL TERMÉKÉT VÁLASZTOTTA! Ahhoz, hogy átfogóbb támogatásban részesüljön, kérjük, regisztrálja készülékét a www.whirlpool.eu/register oldalon A készülék

Részletesebben

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU KÖSZÖNJÜK, HOGY A WHIRLPOOL TERMÉKÉT VÁLASZTOTTA! A teljes körű támogatás érdekében regisztrálja készülékét a www.whirlpool.eu/register oldalon. A Használati útmutató

Részletesebben

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU KÖSZÖNJÜK, HOGY A WHIRLPOOL TERMÉKÉT VÁLASZTOTTA! A teljes körű támogatás érdekében regisztrálja készülékét a www.whirlpool.eu/register oldalon. WWW A Használati útmutató

Részletesebben

Az Ön kézikönyve ZANUSSI TA1033V http://hu.yourpdfguides.com/dref/644273

Az Ön kézikönyve ZANUSSI TA1033V http://hu.yourpdfguides.com/dref/644273 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten FŐZŐLAPOK 41 IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén Az IQpro funkcióval egyszerű készíthetünk el olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek lassú előmelegítéssel vagy alacsony hőmérsékleten

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Kattintson a keresett termékcsoportra!

TARTALOMJEGYZÉK. Kattintson a keresett termékcsoportra! TARTALOMJEGYZÉK Kattintson a keresett termékcsoportra! AEG AEG AEG AEG Hűtőszekrények Hűtőszekrények Hűtőszekrények Fagyasztók Fagyasztók Mikrohullámú sütők Mikrohullámú sütők Tűzhelyek Tűzhelyek Tűzhelyek

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

EWG 147540 W... HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 PL PRALKA INSTRUKCJA OBSŁUGI 32

EWG 147540 W... HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 PL PRALKA INSTRUKCJA OBSŁUGI 32 EWG 147540 W...... HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 PL PRALKA INSTRUKCJA OBSŁUGI 32 2 electrolux TARTALOMJEGYZÉK Electrolux. Thinking of you. Többet is megtudhat elképzeléseinkrol a www.electrolux.com

Részletesebben

EWM Müszaki tulajdonságok

EWM Müszaki tulajdonságok EWM 1000 Müszaki tulajdonságok 1 EWM 1000 - Áttekintés Teljeskörü elektronikai szabályozás Hálózati feszültség: 220/240 V 50/60 Hz (beállítható) Mosórendszer: Tradícionális vagy Öko golyó Carboran üst

Részletesebben

Végre van egy Mielém! Legjobb minőség legjobb áron. Új Miele Active mosogatógépek.

Végre van egy Mielém! Legjobb minőség legjobb áron. Új Miele Active mosogatógépek. Végre van egy Mielém! Legjobb minőség legjobb áron. Új Miele Active mosogatógépek. Miele Active mosogatógépek Kimagasló tisztítási teljesítmény a leghosszabb élettartam mellett Ragyogóvá tesszük edényeit

Részletesebben

EWF 1497 HDW2. HU Mosógép Használati útmutató

EWF 1497 HDW2. HU Mosógép Használati útmutató EWF 1497 HDW2 HU Mosógép Használati útmutató 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK...3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 4 3. TERMÉKLEÍRÁS... 6 4. KEZELŐPANEL...7 5. PROGRAMOK... 8 6. FOGYASZTÁSI

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS EW-30 és EW-40 mosogatógépekhez. Forgalomba hozza: Thermotechnika Kereskedelmi Kft. www.tchungary.com

HASZNÁLATI UTASÍTÁS EW-30 és EW-40 mosogatógépekhez. Forgalomba hozza: Thermotechnika Kereskedelmi Kft. www.tchungary.com HASZNÁLATI UTASÍTÁS EW-30 és EW-40 mosogatógépekhez Forgalomba hozza: Thermotechnika Kereskedelmi Kft. www.tchungary.com FONTOS TUDNIVALÓK A biztonságos és hosszú élettartamú működés érdekében kérjük,

Részletesebben

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU KÖSZÖNJÜK, HOGY A WHIRLPOOL TERMÉKÉT VÁLASZTOTTA! A teljes körű támogatás és szolgáltatás érdekében regisztrálja készülékét a www. whirlpool. eu / register oldalon! WWW

Részletesebben

Flexibilis. Erős. A jövő.

Flexibilis. Erős. A jövő. UNG Flexibilis. Erős. A jövő. Flexibilis. Erős. A jövő. A legkorszerűbb működési rendszer. Minőség mindenek előtt. Nagy teljesítmény. Alacsony energiaigény. Know-how mellékelve. Mindig garantált a tökéletes

Részletesebben

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 120 60 30 KETTŐS KIJELZŐ & VISIOLIGHT TM Az Aeroguard 4S kettős kijelzője révén minden érték látható. Az aktuális üzemmód

Részletesebben

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet.

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet. Nagykonyhai - ipari kivitelű csaptelepek robosztus kivitel, hosszú élettartam Asztali csaptelep test - univerzális felhasználás - szerelhető különböző hosszúságú kifolyószárral nagy méretű mosogató medencékhez

Részletesebben

DANA mini viaszolvasztó

DANA mini viaszolvasztó Cikkszám : 104422 DANA mini viaszolvasztó A DANA mini viaszolvasztó egy rozsdamentes acélból készült kör alakú tartály, lyukasztott alsó résszel. Automatikusan és finoman szétválasztja a mézet a viasztól,

Részletesebben

Junkers gázüzemû átfolyós vízmelegítôk A megelégedettség forrása. Az energia nem vész el

Junkers gázüzemû átfolyós vízmelegítôk A megelégedettség forrása. Az energia nem vész el Junkers gázüzemû átfolyós vízmelegítôk A megelégedettség forrása Az energia nem vész el Junkers gázüzemû vízmelegítôk - energiatakarékos és környezetkímélô megoldás A melegvízkészítés leggazdaságosabb

Részletesebben

Mosogatógépek Használati utasítás

Mosogatógépek Használati utasítás Mosogatógépek Használati utasítás GS61110BW 1 Olvassa el a használati utasítást! Ez a kézikönyv biztonsági, működési, beszerelési utasításokat, valamint hibaelhárítási ötleteket, stb. tartalmaz. A mosogatógép

Részletesebben

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu Intelligens stílus Háztartási gép kínálat 015 www.amica.hu 50 országban forgalmazott termékek ek A különféle sütésfunkciónak köszönhetően mindig az ételek számára legoptimálisabb sütési módot választhatja,

Részletesebben

Ideális hőmérséklet. és kiemelkedő kényelem. Egy lélegzetvételnyi friss levegő. 6. Érzék funkció. Precíz beállíthatóság a nagyobb kényelemért

Ideális hőmérséklet. és kiemelkedő kényelem. Egy lélegzetvételnyi friss levegő. 6. Érzék funkció. Precíz beállíthatóság a nagyobb kényelemért INNOVÁCIÓ Ideális hőmérséklet és kiemelkedő kényelem 6. Érzék funkció z intelligens 6. Érzék funkció érzékeli a szoba hőmérsékletét, és automatikusan kiválasztja a hűtés, a fűtés, a páramentesítés vagy

Részletesebben

Kézi gőztisztító. Használati utasítás. Modellszám: PSC-001A

Kézi gőztisztító. Használati utasítás. Modellszám: PSC-001A Kézi gőztisztító Használati utasítás Modellszám: PSC-001A Az Ön biztonsága érdekében, kérjük, hogy a használat előtt alaposan olvassa el a használati útmutatót és fordítson figyelmet a biztonsági szempontokra.

Részletesebben

Gondoskodjon ruháiról, legyen mindig stílusos. Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárító gépek

Gondoskodjon ruháiról, legyen mindig stílusos. Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárító gépek Gondoskodjon ruháiról, legyen mindig stílusos Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárító gépek #wearyourwardrobe Viselje ruháit örömmel Azok a ruhák, melyekről megfelelően gondoskodunk, hosszabb

Részletesebben

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni!

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! 13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! Hűtők Szükség van egy hideg helyre meleg otthonunkban is. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik tápanyag és vitamin tartalmukat.

Részletesebben

Megoldások a tiszta környezetért

Megoldások a tiszta környezetért Megoldások a tiszta környezetért HU 07/18 CID LINES a tisztító, ápoló és fertőtlenítő termékek teljes választékának gyártója a vendéglátás, a közlekedési, élelmiszeripari és mezőgazdasági ágazatok számára.

Részletesebben

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Miért érdemes a Syen-t választania? Többszörös szűrőrendszer: Intelligens leolvasztás:

Részletesebben

Exkluzív beépíthető készülékválaszték

Exkluzív beépíthető készülékválaszték Exkluzív beépíthető készülékválaszték 2010 Tartalom 3 5 8 10 10 11 15 Sütők Főzőlapok Elszívók Mikrohullámú sütők Kávéfőzők Hűtők Mosogatógépek új modell, elérhető 2010-től elektromos főzőlap Direct Touch

Részletesebben

Beépítési és használati utasítás

Beépítési és használati utasítás Beépítési és használati utasítás MOSÓGÉP Magyar AQUALTIS AQSF 291 U Összefoglalás Üzembe helyezés, 50 51 Kicsomagolás és vízszintbe állítás Víz- és elektromos csatlakozás Mûszaki adatok A készülék leírása,

Részletesebben