NISSAN. e-nv200. Nyomtatás Bezárás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NISSAN. e-nv200. Nyomtatás Bezárás"

Átírás

1 NISSAN e-nv200

2 KÉSZEN ÁLL VÁLLALKOZÁSA MEGVÁLTOZTATÁSÁRA? KÉSZÜLJÖN! ELEKTROMOSRA VÁLTUNK! A díjnyertes NV200 és a 100%-ban elektromos LEAF modellek (amelyből már modellel találkozhatunk az utakon) kombinációja áttörő és innovatív előnyöket nyújthat vállalkozása számára. Az e-nv200 és a Nissan LEAF ugyanis ugyanazon technológiát használja. Már az első pillanattól megéri, hiszen a 100% elektromosság egy teljesen új lehetőséget kínál a fenntartási költségek jelentős csökkentésére, miközben azonnal egy új, környezetbarát és fenntartható irányba indítja el vállalkozását. Az e-nv200 modellel egy új korszakot nyit meg cége számára. Munkája már soha nem lesz a régi. Pakoljon be könnyedén! A kategóriaelső* belső hossznak köszönhetően könnyen elhelyezhet két Euro-raklapot a hátsó rakodótérben. A nagyméretű rakodótér a padlóba épített akkumulátornak köszönhető. *Kategória: elektromos CDV-szegmens. Vigyen magával mindenkit! Ültesse be az utasokat vagy akár a kollégák egész csapatát. Az e-nv200 kényelmes ülőhelyet nyújt 2-5 embernek, és még így is 2,32-4,2 köbméter rakodóteret biztosít. Járja a saját útját! A hátsó rakodótér funkcionális és sokoldalú, a sima felületű falakra könnyen szerelhet fel tartókat és tárolókat.

3 CSÖKKENTSE KIADÁSAIT. NÖVELJE HATÉKONYSÁGÁT. Képzelje el, hogy többé már soha nem kell pénzt kiadnia üzemanyagra, olajcserére és a sebességváltómű szervizelésére. Ez történik, ha az e-nv200 modell 100% elektromosságát választja. Az alacsonyabb fenntartási költségek miatti megtakarítások mellett pedig időt is spórolhat, hiszen a karbantartáshoz sokkal kevesebb üzemen kívül töltött időre van szükség. A legjobb az egészben, hogy jelenleg ez a hihetetlenül költséghatékony jármű egyike a leginkább környezetbarát sorozatgyártású furgonoknak a piacon. ALACSONY Üzemeltetési költségek Karbantartási költségek NINCS Benzin Olajcsere Károsanyagkibocsátás MAGAS Hatékonyság: 80 kw (109 LE) Megtakarítások és előnyök ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉGEKET TEREMT Mivel az e-nv200 egy zéró emissziós jármű motorzaj nélkül, csendben szállíthat éjszaka a lakott, fedett és védett területeken is. Nincs több zaj és CO 2 -szennyezés az Ön és ügyfelei munkakörnyezetében.

4 DOLGOZZON A 100% ELEKTROMOSSÁG EREJÉVEL! Kez dje a nap ot teljes feltöltéssel, hogy 170 km (NEDC) 1 hatótávolsá g álljon rendelkezésére a leszállításokhoz, fel vételekhez, találkozó khoz és kiszállításokhoz. A Nissas n e-nv200 4 töltésté i módot kínál: kb. 30 perc alatt feltöltheti ajárm árműve t egy vil lámtöltővel, 4 2 vagy 8 óra ala tt egy fali egységgelg, és bármely szokásos otthoni csatlakozóval 3 vagy munkah elyén 12 óra alatt az EVSE-kábellel: csak ki kel l választania a a legkényelmesebb leh etőséget. Az e-nv2 00 modell kialakít ásának köszönhetőe n a regeneratív fékrendszerrel segít a legtöbbetbe kihozn i minden fel töltést ből azált al, ho gy visszatáplálja az energiát az akkumulátorba, ha az autó ólejtőn lefelé gurul, ul, Ön lassít vagy fékez. Ez a város i araszol ás elő nye. 170 km 1 egyetlen töltéssel 30 perc 4 VILLÁMTÖLTÉS 4 óra 2 GYORSTÖLTÉS (FALI TÖLTŐ, 32A) 8 óra 3 NORMÁL TÖLTÉS (FALI TÖLTŐ, 16A) 12 óra NORMÁL TÖLTÉS (OTTHONI CSATLAKOZÓ) 2 további vezetési mód a legnagyobb hatótávolságért. Az Eco üzeód automatikusan szabályozza a gyorsulási reakciót és a légkondicionáló rendszert az energiafelhasználás minimalizálására. Ezt az energiát hasznosíthatja. A B-üzeód az Eco üzeód használatától függetlenül aktiválható. A B-üzeód növeli a regeneratív fékrendszer erejét. Úgy működik, mint a motorfék a dízeles vagy benzines furgonok esetén. NEDC adatok: (New European Driving Cycle új európai menetciklus mérés szerinti hatótávolság alapján számítva. Normál használatnál a tényleges tartomány számos tényező függvényében változhat, mint pl. a vezetési és töltési szokások, hőmérséklet, terepviszonyok, akkumulátor élettartam, guminyomás, karbantartás, rakott súly stb.) km a Furgon és 170 km a Kombi esetén. 2 Az opcionális 6,6 kw-os fedélzeti töltő használata esetén. 3 Különálló vezeték alkalmazása ajánlott a fali csatlakozóhoz % töltés az 50kW-os egyenáramú gyorstöltő használatával. Jelenleg korlátozott számú gyorstöltő-állomás üzemel, ezek elhelyezkedéséről érdeklődjön a Nissan márkakereskedéseknél.

5 JOBB VEZETHETŐSÉG, JOBB MUNKANAP. Sei nem hasonlítható az elektromos jármű vezetéséhez, a csendes es suhanás érzéséhez motorzaj és rezgések nélkül. Mindezt kiegészítettük egy vezetőközpontú utastérrel, amely a kategória egyik legnagyobb lábterét* és magas, a teherautók kialakításához hasonló ülést kínál a jobb kilátásás érdekében, így a sofőr minden bizonn yal boldogabb, kevésbé kimerült és mag abiztosabb lesz. Ehhez társul az automata sebességv áltó, amely tovább fokozza za a vezetési élményt. A kivételesen dinamikus kezelhetőség (amely az alacsony tömegközéppontnak és a1 15 -os keréktárcsáknak köszönhető), a gyors és zökkenőmenteses gyorsulást biztosító azonnali EV-nyomaték, valamint a könnyű manőverezésért felelős szűk fordulókörsugár révén az e-nv200 a legjobb csapattaggá válhat munkahelyén. Kategóriaelső lábtér* a vezetőnek = nagyobb kényelem A teherautókhoz hasonló ülésmagasság = nagyszerű kilátás Fűtött ülés = nagyobb kényelem Akkumulátor-elhelyezés = alacsony tömegközéppont a kivételes kezelhetőségért A tolatókamera csábítóbbá teszi a szűk parkolóhelyeket is. Az elérhető funkció nemcsak képet ad az autó mögötti területről, hanem segédvonalakkal is kiegészíti azt, hogy pontosan oda parkolhassa az e-nv200 modellt, ahová szeretné. *Kategória: elektromos CDV-szegmens. A kép csak illusztráció. Az autó magyarországi bevezetésének időpontjában a képen látható LED lámpa nem elérhető. További információért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez. Az e-nv200 fordulási átmérője rendkívül kicsi, 11,13 m, amely jól jön a szűk utcákban és parkolókban, miközben a lehető legközelebb állhat az autóval a be- és kipakolás helyszínéhez m

6 Feltöltés állapota Becsült hatótávolság Teljesítménymérő Akkumulátor fennmaradó töltöttsége Csak egy pillantást kell vetnie a műszerfalra, hogy rendelkezzen minden információval, amelyre szüksége van a hatótávolság felméréséhez, beleértve a feltöltés állapotát és az energiafelhasználást. DOLGOZZON KÉNYELMES KÖRNYEZETBEN! A már megszokott prémium kényelmi szolgáltatások, mint az intelligens kulcs, a légkondicionáló és néhány további új megoldás már az alapfelszereltség része. Például előre beállíthatja az utastérben a fűtést vagy a hűtést, így azonnal kényelemben érezheti magát, amint beül az autóba. Emellett a bőr kormánykerék és a fűtött első ülések is az Ön kényelmét szolgálják.

7 MOBIL IRODA, AMELYET BÁRHOVÁ MAGÁVAL VIHET. Az e-nv200 meglepően magas felszereltségi szintet kínál. Belső terét a menet közben dolgozó sofőrök inspirálták. Az utastér egy könnyen használható munkaállomássá alakítható nagy méretű, állítható ülésekkel és változatos tárolási lehetőségekkel. A NissanConnect navigációval, kihangosítással és Bluetooth audiorendszerrel pedig irodáját is a keze ügyében tudhatja. Hajtsa le az utasülések háttámláját a szilárd, kényelmes és egyenletes írófelületért. ÜLÉS ALATTI KIHÚZHATÓ FIÓK az utasoldalon, amelyben biztonságosan tárolhatja a tárgyakat. A kormányoszlopra szerelt sebességváltómű miatt bőven jut hely egyszerre több feladat elvégzéséhez is. Energiafeltöltésről a 12 V-os tápegység és USBcsatlakozás gondoskodik. A KÖZÉPKONZOL elég nagy egy laptop elhelyezéséhez sőt kialakításának köszönhetően iratok tárolására is alkalmas. *A kép csak illusztráció. Az autó Magyarországon a képtől eltérő belső felszereltséggel és középkonzollal kerül bevezetésre. További információért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez.

8 A RAKTÉRKAPACITÁS ÉS A SOKOLDALÚSÁG TÖKÉLETES TALÁLKOZÁSA. KATEGÓRIAVEZETŐ* 4,2 m 3 -es raktérkapacitás 3474 liter 770 -os terhelhetőség 2,04 m megfelelő hosszúság az első ülések mögött két Euro-raklapnak 2,8 m egy hosszú létra befogadására is elegendő a hely (választható lehajtható válaszfallal) 1,22 m a kerékdobok között 1,50 m faltól falig 1,36 m hely a felálláshoz Az e-nv200 kialakításának köszönhetően számos szükségletet kielégít. Válasszon 2 modell közül, melyek sokoldalú belső térrel rendelkeznek, lehetővé téve a tartók, tárolók és ülések konfigurálását a személyre szabott kialakításért. Választhat panelekkel felszerelt szétnyíló ajtót vagy csomagtérajtót. Emellett a kivételesen alacsony, 524 -es hátsó rakodási magasságnak köszönhetően könnyű a bepakolás. 60/40 arányban osztott hátsó ajtók Még ha öten is utaznak az autóban, az e-nv200 Kombi modellben mindenki vihet magával egy nagy bőröndöt. Sík kerékívek könnyítik meg a rakomány egymásra pakolását. A 6 db padlóra erősített D-gyűrűs rögzítő 509 -ot is elbír. 40% A szűkös helyzetekhez es hátsó rakodási magasság 60% A szélesebb rakományokhoz. Két standard Euro-raklap mellett is marad hely. e-nv200 Kombi A Kombi modellben akár öt ember is kényelmesen elfér 2,3 köbméter rakodótér mellett. A kettős tolóajtók és a felfelé nyíló hátsó ajtó könnyű beszállást/kiszállást és bepakolást biztosít. e-nv200 Furgon A maximális rakodótérért az e-nv200 kategóriaelső* rakodótérfogatot biztosít. A 60:40 arányban osztott hátsó ajtó megkönnyíti a be- és kipakolást. *Kategória: elektromos CDV-szegmens.

9 EREDETI NISSAN TARTOZÉKOK EGÉSZÍTSE KI e-nv200 MODELLJÉT EREDETI NISSAN TARTOZÉKOKKAL! A textil ülésburkolatoktól és a tolóajtó védőrácsoktól a gumiszőnyegekig és csomagtérborításig minden személyre szabott, tökéletesen illeszkedik és a különleges igényeket szem előtt tartva lett kialakítva _Tetőcsomagtartó 3 rúddal 2 2_Oldalsó díszítőcső 3 3_ Sárvédő gumi, első és hátsó készlet 7 4_ Oldalsó ajtóborítás 4 5_ Aszietrikus ajtó műanyag alsó borítás (2 részes készlet) 18 6_ Textil üléshuzat első ülésre, környezetbarát 10 7_ Tolóajtó védőrács 16 12, 13 8_ Gumiszőnyeg 9_ Elválasztó háló, tartórudak a többfunkciós elválasztó hálóhoz 26 10_ Műanyag padlóborítás 23 és csomagtér-küszöbborítás 11 11_ Küszöbvédő és normál textil szőnyeg 15 12_ Csomagtérháló 29 13_ Puha csomagtértálca 28

10 SZÍNEK Fehér (S) - QM1 Ezüst (M) - KLO Szürke (PM) - K51 Fekete (M) - GNO MOTOR ÁTTÉTELI ARÁNY AKKUMULÁTOR TÖLTŐ Max. motorteljesítmény * kw (LE) 80[109]/3008 Max. nyomaték * Nm/perc / ford/perc Max. fordulatszám Energiaforrás Elektromos áram Gyújtás / Szívórendszer (Dízel) Elektronikus Áttételi arány 9,3010 Meghajtás típusa Elsőkerék Típus Laminált lítium-ion Feszültség V Névleges feszültség; 360 V Hengerűrtartalom kwh 24 kwh Villám fedélzeti töltő standard kw 50 Fedélzeti töltő standard kw 3,6 Fedélzeti töltő opcionális felszerelés kw 6,6 EVSE kábel standard kw 2.2 Piros (S) - Z10 Gyöngyházkék (P) - BW9 Gyöngyházfehér (P) - QAB Türkizkék (TPM) - RBM TÖLTÉSI IDŐ Villám fedélzeti töltővel perc 30 3,6 kw/óra fedélzeti töltővel + fali dobozzal (opció) óra 8 6,6 kw/óra fedélzeti töltővel (opció) + fali dobozzal (opció) óra 4 EVSE kábellel óra 12 S - normál, M - metál, P, PM - gyöngyház metál, TPM - titánium gyöngyház metál KÁRPITOK MÉRETEK MÉRETEK a jármű műszaki rajzában megtalálhatók A Hosszúság 4560 B Szélesség tükrökkel 2011 C Szélesség tükrök nélkül 1755 D Magasság (terheletlen) 1858 E Tengelytáv 2725 Túlnyúlás elöl 987,2 Túlnyúlás hátul 846,6 Nyomtáv elöl 1530 Nyomtáv hátul 1530 F Szabad magasság (terheletlen) 153,4 D Felfüggesztés első Független Mac Pherson rugóstag Felfüggesztés hátsó Laprugó Kormánymű Elektromos szervokormány SZÜRKE KÉK FUTÓMŰ Fékrendszer Elektro-hidrosztatikus működtető Első fék Hűtött tárcsafékek, energia-visszatáplálással B Hátsó fék Hűtött tárcsafékek C Gumiabroncsok mérete 185/65R15 KERÉKTÁRCSÁK 15 -os acél keréktárcsák 15 -os acél keréktárcsák, dísztárcsával 15 -os könnyűfém keréktárcsák E A *Az 1999/99/EK irányelv szerint meghatározott érték. F CSOMAGTÉR / RAKTÉR MÉRETEI Legnagyobb hosszúság 2040 Legnagyobb szélesség 1500 Legnagyobb magasság 1358 Legkisebb szélesség a kerékívek között 1220 Raktérpadló magassága (terheletlen) 523,5 Rakodótérfogat Furgon m 3 4,2 Rakodótérfogat Kombi, 2. sor után m 3 2,3 Rakodótérfogat Kombi, a 2. sor üléseinek lehajtásával m 3 3,19 Tolóajtó szélesség 700 Tolóajtó magasság 1171 Hátsó ajtó szélesség 1262 Hátsó ajtó magasság 1228

11 KAROSSZÉRIA-VÁLTOZATOK EREDETI NISSAN TARTOZÉKOK MEGRENDELŐLAP TÉTEL MEGNEVEZÉS HIVATKOZÁSI SZÁM Furgon egy tolóajtóval alapfelszereltségként, és opcionálisan 2. tolóajtóval is kapható. KÜLSŐ KIEGÉSZÍTŐK BELSŐ MEGJELENÉS 1 Acél tetőcsomagtartó (2 rúd, általános használathoz) KE730-JX002 2 Acél tetőcsomagtartó (3 rúd, professzionális használathoz) KE730-JX003 3 Oldalsó díszítőcső KE543-JX010 4 Oldalsó ajtóborítás KE760-JX020 5 Sárvédő gumi, első készlet KE788-4F085 6 Sárvédő gumi, hátsó készlet KE788-4F086 7 Sárvédő gumi, első és hátsó készlet (NML-hez) KE788-4F080 8 Szélterelő készlet, 2db KE800-JX010 9 Első küszöbborítás KE967-4F Textil üléshuzat első ülésre, környezetbarát csak a furgon változathoz KE860-4F Csomagtér küszöbborítás KE967-4F Gumiszőnyeg első készlet balkormányos modellekhez csak a furgon változathoz KE748-4F Gumiszőnyeg készlet, első és második sor balkormányos modellekhez kombi + személyszállító változathoz KE748-4F Standard szőnyeg első készlet balkormányos modellekhez csak a furgon változathoz KE745-4F Standard szőnyeg készlet, első és második sor balkormányos modellekhez kombi + személyszállító változathoz KE745-4F201 Kombi két tolóajtóval és hátsó csomagtérajtóval alapfelszereltségként, valamint osztottan oldalra nyíló, aszietrikus, hátsó csomagtérajtókkal opcionálisan. SÚLY TELJESÍTMÉNY Karosszéria Furgon Furgon Kombi Ajtók száma Ülések Jármű megengedett összsúlya (PTW) Legnagyobb megengedett tengelyterhelés - elöl Legnagyobb megengedett tengelyterhelés - hátul Menetkész tömeg Legnagyobb hasznos teher Max. tengelyterhelés (PAW) elöl Max. tengelyterhelés (PAW) hátul Vontatmány legnagyobb tömege Áramfogyasztás * Wh/km Hatótávolság (NEDC) * km CO 2 -kibocsátás (vegyes) g/km Végsebesség km/h Gyorsulás km/h mp *A UN/ECE 101. rendeletnek megfelelően kalkulált érték. Normál használatnál a tényleges értékek számos tényező függvényében változhatnak, mint pl a vezetési és töltési szokások, hőmérséklet, terepviszonyok, akkumulátor élettartam, guminyomás, karbantartás, rakott súly stb. BELSŐ TÉR KÉNYELME BIZTONSÁG/ VÉDELEM 16 Tolóajtó védőrács (2 darabos készlet) - csak a furgon változathoz KE968-JX Aszietrikus ajtó műanyag teljes borítás (4 részes készlet) csak a furgon változathoz KE680-JX Aszietrikus ajtó műanyag alsó borítás (2 részes készlet) csak a furgon változathoz KE680-JX Felnyíló ajtó teljes műanyag borítás (2 részes készlet) csak a furgon változathoz KE680-JX Felnyíló ajtó műanyag alsó borítás (1 részes készlet) csak a furgon változathoz KE680-JX Tolóajtó teljes műanyag borítás (4 részes készlet) csak a furgon változathoz KE680-JX Tolóajtó műanyag alsó borítás (2 részes készlet) csak a furgon változathoz KE680-JX Műanyag padlóborítás csak a furgon változathoz KE680-4F Kampó (2 darab) csak a furgon változathoz H4937-4FA00 25 Többfunkciós háló csak a furgon változathoz H4935-4FA00 26 Tartórudak a többfunkciós hálóhoz csak a furgon változathoz H3885-4FA00 27 Csomagtértálca, kemény csak a személyszállító változathoz KE965-4F0H0 28 Csomagtértálca, puha kombi + személyszállító változathoz KE965-4F0S0 29 Csomagtérháló, vízszintes KE966-75R00 30 Csomagtér elválasztó csak a személyszállító változathoz KE964-4F Kerékőr anya, 4db KE Első parkolóradar főkészlet KE Első parkolóradar alkészlet KE Hátsó parkolóradar KE

12 A NISSANNÁL ÖN A LEGJOBBAT HOZZA KI BELŐLÜNK. Beindítja képzeletünket. Eredeti gondolkodásra késztet minket. Arra ösztönöz, hogy átlépjük a határokat és innovatív módon újraértelmezzük a hagyományos megoldásokat. Olyan váratlan fejlesztésekkel állunk elő, amelyek a legvadabb vagy éppen a legpraktikusabb elvárásokat is kielégítik. Mi a Nissannál olyan autókat, tartozékokat és szolgáltatásokat kínálunk, amelyek különleges tulajdonságaikkal izgalmassá varázsolják a praktikusat és praktikussá teszik az izgalmasat, hogy Ön nap mint nap maradéktalanul átélje a vezetés hamisítatlan élményét.. KITERJESZTETT GARANCIA** KARBANTARTÁSI CSOMAG A NISSAN 5* Kiterjesztett Garancia lehetőséget nyújt a 3 éves vagy km-es gyártói garancia hosszabb időszakra vagy magasabb futásteljesítményre való kiterjesztésére. (Kivéve az akkumulátort). illeszkedő szerződést. használunk, a beszerelést pedig képzett szerelők végzik. ** A Nissan fenntartja a jogot a közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Az Ön gépjárművéhez elérhető termékekről az ügyféltérben található számítógépen, az internetes értékesítési felületen tájékozódhat. Az internetes értékesítési felület használatát illetően kérjük, érdeklődjön Kollégánktól. A Nissan Kiterjesztett Garancia a Nissan International Insurance Ltd. által nyújtott biztosítási termék, a biztosítás pontos feltételeiről az ügyféltérben elérhető Ügyféltájékoztató, valamint az Általános Szerződési Feltételek segítségével tájékozódhat. Az új Nissan e-nv200 számára Nissan Karbantartási Csomaggal biztosíthatja legkönnyebben a megérdemelt karbantartást! fix áron biztosítjuk a karbantartást. kopóalkatrészeket, a különböző olajakat és folyadékokat a Nissan Karbantartási Csomag ütemterve szerint, valamint elvégezzük a különféle ellenőrzéseket, így biztosítva Önnek a nyugodt vezetést. a Nissan értesíti az esedékes szervizlátogatásokról, és az Ön számára leginkább megfelelő szolgáltatásokat és időpontokat ajánlja fel. A NISSAN E-NV200 A KÖVETKEZŐKET KÍNÁLJA: A Nissan 5 év vagy km* garanciát kínál minden EV-specifikus alkatrészre, és 3 év vagy km* garanciát minden normál alkatrészre. 12 év átrozsdásodás elleni garancia. A Nissan e-nv200 lítium-ion akkumulátorára vonatkozó garancia védelmet nyújt a kapacitáscsökkenés ellen is: garanciát vállalunk arra, hogy 5 év vagy km* előtt az akkumulátor kapacitása nem csökken 9 egység alá (a mindösszesen 12 egységről). *Amelyiket hamarabb eléri. A normál és az elektromos autó alkatrészek listáját keresse a oldalon.

13 keresse fel weboldalunkat: Kövesse a Nissan e-nv200 modellt itt: Márkakereskedő bélyegzője: A brosúrában szereplő képek csak illusztrációk. Mindent elkövettünk annak érdekében, hogy a kiadvány a nyomdába adás időpontjában (2014. szeptember) érvényes és pontos információkat tartalmazzon. A prospektusban szakmai rendezvényeken kiállított prototípusokat mutatunk be. A vállalat folyamatos termékfejlesztési politikájával összhangban a Nissan Europe fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a jelen kiadványban ábrázolt és leírt járműveket, illetve azok műszaki adatait. Az esetleges változtatásról a Nissan márkakereskedőket a lehető leghamarabb tájékoztatjuk. Ha a legfrissebb információkra van szüksége, forduljon a legközelebbi Nissan márkakereskedőhöz. Az alkalmazott nyomdai eljárás korlátai miatt előfordulhat, hogy a jelen prospektusban bemutatott színek néhány árnyalattal eltérnek a fényezés és a kárpitok valódi színétől. Minden jog fenntartva. E kiadvány részben vagy egészben történő sokszorosítása a Nissan Europe írásbeli engedélye nélkül tilos. Jelen hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A gépjárművek importőre a Nissan Sales CEE Kft Budapest, Infopark sétány 3/B. Ez a prospektus klórmentes papírból készült GEA BtoB e-nv200 BROS. 09/2014 A nyomtatás az EU-ban készült.

14 LISTAÁRAK ACENTA TEKNA Nettó Bruttó Nettó Bruttó e-nv200 KOMBI VÁLASZTHATÓ FELSZERELTSÉG ASZIMMETRIKUS, KÉTOLDALRA NYÍLÓ HÁTSÓ RAKTÉRAJTÓK Aszietrikus, kétoldalra nyíló hátsó raktérajtók (180 ) üvegezéssel FEDÉLZETI TÖLTŐ 6,6 kw-os fedélzeti töltő NISSAN CONNECT + TOLATÓKAMERA NissanConnect navigációs rendszer 5.8 érintőképernyővel és tolatókamerával METÁL / GYÖNGYHÁZ FÉNYEZÉS GARANCIA, KARBANTARTÁS NISSAN GARANCIA Általános garancia: 3 év vagy km a hagyományos alkatrészekre, 5 év vagy km az elektromosautóalkatrészekre4) és 5 év vagy km az akkumulátor-kapacitásra5) Nissan 5* Kiterjesztett Garancia1): +2 év a hagyományos alkatrészekre (összesen 5 év vagy km) S ) A Nissan 5* Kiterjesztett Garancia biztosítási termék, a biztosítás pontos feltételeiről a Márkakereskedések ügyfélterében elérhető Ügyféltájékoztató, valamint az Általános Szerződési Feltételek segítségével tájékozódhat. Valamennyi ár Ft-ban értendő és tartalmazza a vonatkozó biztosítási adót. A Nissan 5* Kiterjesztett Garancia biztosítási termék, tárgyi adómentes szolgáltatás, ezért ÁFA nem terheli. 2) A UN/ECE 101. rendeletnek megfelelően kalkulált érték. Normál használatnál a tényleges tartomány számos tényező függvényében változhat, mint pl a vezetési és töltési szokások, hőmérséklet, terepviszonyok, akkumulátor élettartam, guminyomás, karbantartás, ösztömeg stb. 3) A UN/ECE 101. rendeletnek megfelelően számított fogyasztás alapján kalkulált érték (45 Ft kw órával számolva). 4) Elektronos autó alkatrészek: lítium-ion akkumulátor, motor, inverter, jármű vezérőımodul, lassító áttétel, DC/DC átalakító, fedélzeti töltő, töltőcsatlakozó és kábel. 5) A kapacitás-garancia az akkumulátor 9 egységet elérő kapacitását garantálja (a műszerfalon található kapacitásjelző 12 egységes osztását alapul véve). Valamennyi ár Ft-ban értendő és tartalmazza a mindenkori ÁFÁ-t, valamint a regisztrációs adót. Az árlista tartalma a kiadáskor érvényes állapotot tükrözi. A NISSAN Sales CEE Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Az árlista től visszavonásig, vagy a következő árlista kibocsátásáig érvényes. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A feltüntetett bruttó árak az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak. Az aktuális árakért és további feltételekért érdeklődjön hivatalos Nissan márkakereskedőjénél. A képek illusztrációk. NISSAN Sales CEE Kft. Infopark sétány 3/B 1117 Budapest Magyarország Az Ön Nissan márkakereskedője: Kiadva: 2014/10/10

15 NISSAN e-nv200 Kombi Felszereltség Biztonság Acenta Tekna Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) fékasszisztenssel és elektronikus fékerő-elosztóval (EBD) Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP) 6 légzsák: vezető- és utasoldali, 2 oldalsó és 2 függönylégzsák Elektronikus indításgátló Hárompontos biztonsági övek övfeszítővel és överő-határolóval Öv bekapcsolására figyelmeztető rendszer (vezető- és első utasülés) ISOFIX Első ködfényszórók - Magasságban állítható kormányoszlop Keréknyomás ellenőrző rendszer (TPMS) Teljes méretű pótkerék Technológia 24 kwh teljesítményű lítium-ion akkumulátor Akkumulátorhűtés Akkumulátorfűtés 50 kw-os gyorstöltő csatlakozó 3,6 kw-os fedélzeti töltő 6,6 kw-os fedélzeti töltő EVSE kábel (szabványos) Töltő csatlakozó zár Töltés időzítő Energia-visszatermelő fékrendszer B üzeód ECO üzeód Visszagurulás-gátló Külső megjelenés 15"-os acél keréktárcsák 15"-os könnyűfém keréktárcsák - Zero Emisson embléma Színrefújt lökhárító - Fekete lökhárítók, fekete ajtókilincsek, fekete külsőtükör-borítás Zöld hővédő üvegezés (2.,3. és hátsó ajtó) Sötétített üveg - Halogén fényszórók manuális magasságállítással Komfort és kényelem Automata légkondicionáló berendezés pollenszűrővel Intelligens kulcs Elektromos ablakemelők vezetőoldali komfortkapcsolóval Elektromos vezérlésű, fűtött külső tükrök Fűthető hátsó ablak, hátsó ablaktörlő Fűthető első ülések és fűthető bőr kormánykerék Manuálisan állítható vezető- és első utasülés (részben és teljesen lehajtható) Belső tér világítás és térképolvasó lámpa Fedélzeti számítógép multifunkciós kijelzővel Automata fényszóróvezérlés és esőérzékelős első ablaktörlő - Sebességtartó (tempomat) - Sebességhatároló - 12V csatlakozó Audio CD-Rádió, MP3 lejátszó USB és AUX bemenet, Bluetooth technológiával ellátott hangrendszer Kormányról vezérelhető hangrendszer 4 hangszóró Nissan Connect (Beépített magyar nyelvű navigáció), 5.8" színes érintőképernyős LCD kijelző + Tolatókamera - Ajtók / Csomagtér Jobb oldali tolóajtó Hátsó csomagtérajtó Aszietrikus, kétoldalra nyíló hátsó raktérajtók (180 ) üvegezés nélkül Tárolóhelyek Ülés alatti tárolórekesz Csúsztatható/lehajtható 2. üléssor Alsó középkonzol nyitható tárolóhellyel Kesztyűtartó Első ajtózseb 4 db pohártartó Kártya tartó Csomagtérpadló-kárpit és padlóvédő Csomagtér-borítás 6 db rögzítőfül a raktérpadlón Színek Fehér QM1 Ezüst (M)KL0 Szürke(M) K51 Fekete (M) GN0 Piros Z10 Kék BW9(Gy) Gyöngyházfehér QAB(GY) Türkizkék (M,Gy)RBM (M) Metál fényezés (Gy) Gyöngyház Nissan Sales CEE Kft. Infopark sétány 3/b Budapest Az Ön Nissan márkakereskedője:

16 NISSAN e-nv200 Kombi MOTOR Max.teljesítmény1) Max. nyomaték1) Max. fordulatszám Energiaforrás Gyújtási rendszer Végrehajtás áttétele Hajtott kerekek kw(ps) Nm/perc-1 Technikai adatok 80[109] 254 / ford./perc Elektromos áram Elektronikus Első TELJESÍTMÉNY Áramfogyasztás3) Hatótávolság (NEDC)3) CO2-kibocsátás (vegyes) Végsebesség3) AKKUMULÁTOR Típus Feszültség Kapacitás TÖLTŐ Gyorstöltő - alapfelszereltség Fedélzeti töltő - alapfelszereltség Fedélzeti töltő - választható felszereltség EVSE kábel (hagyományos csatlakozó) - alapfelszereltség KÜLSŐ MÉRETEK Hosszúság Szélesség tükrökkel Szélesség tükrök nélkül Magasság (teher nélkül) Tengelytávolság Túlnyúlás - elöl Túlnyúlás - hátul Nyomtáv - elöl Nyomtáv - hátul Hasmagasság (teher nélkül) TÖMEGADATOK Jármű megengedett összsúlya Tengelyterhelés - elöl2) Tengelyterhelés - hátul2) Önsúly2) Max. terhelhetőség2) Max. tengelyterhelés - elöl Max. tengelyterhelés - hátul Max. tetőterhelés FUTÓMŰ Első felfüggesztés Hátsó felfüggesztés Kormánymű Fékrendszer Első fék Hátsó fék Gumiabroncs mérete Min. Fordulókör átmérő ( faltól falig) Min. Fordulókör átmérő (padkák között) RAKTÉR MÉRETEK Max. hosszúság Max. szélesség Max. magasság Min. szélesség a kerékívek között Rakodómagasság (teher nélkül) Raktér térfogat - furgon Raktér térfogat - kombi, 2. üléssorral Raktér térfogat - kombi, lehajtott 2. üléssorral Tolóajtó - szélesség Tolóajtó - magasság Hátsó ajtó - szélesség Hátsó ajtó - magasság Wh/km km g/km km/h V kwh m m m3 m3 m Laminált lítium-ion Névleges feszültség; 360 V 24 kwh Fali töltődoboz Töltő kapacitása Töltési idő megvásárlása szükséges 50 kw 30 perc Nem 3.6 kw 8 óra Igen 6.6 kw 4 óra Igen 2.2 kw 12 óra Nem Független Mac Pherson lengőkar Laprugós hátsó felfüggesztés Elektromos szervókormány Elektro-hidraulikus egység Hűtött tárcsafékek, energia-visszatáplálással CLZ31VE φ283 28t Hűtött tárcsafékek AD9VA+DS17 φ292 16t 185/65R ,2 2,3 3, ) Az 1999/99/EK irányelv szerint meghatározott érték. 2) Az EC Direktíva adatainak megfelelően. Az önsúly vezető nélkül, hűtőfolyadékkal, olajjal, üzemanyaggal feltöltött, pótkerékkel és szerszámokkal ellátott állapotban értendő. A terhelés csökkentendő a választott opciók és/vagy a felszerelt tartozékok függvényében. 3) A UN/ECE 101. rendeletnek megfelelően kalkulált érték. Normál használatnál a tényleges értékek számos tényező függvényében változhatnak, mint pl a vezetési és töltési szokások, hőmérséklet, terepviszonyok, akkumulátor-élettartam, guminyomás, karbantartás, rakott súly stb.

17 LISTAÁRAK ACENTA TEKNA Nettó Bruttó Nettó Bruttó e-nv200 FURGON VÁLASZTHATÓ FELSZERELTSÉG BAL OLDALI TOLÓAJTÓ Raktérelválasztó fal + elválasztó RAKTÉRELVÁLASZTÓ FAL függönny + síkba dönthető utasülés FEDÉLZETI TÖLTŐ 6,6 kw-os fedélzeti töltő NISSAN CONNECT + TOLATÓKAMERA NissanConnect navigációs rendszer 5.8 érintőképernyővel és tolatókamerával METÁL FÉNYEZÉS GARANCIA, KARBANTARTÁS NISSAN GARANCIA Általános garancia: 3 év vagy km a hagyományos alkatrészekre, 5 év vagy km az elektromosautóalkatrészekre4) és 5 év vagy km az akkumulátor-kapacitásra5) Nissan 5* Kiterjesztett Garancia1): +2 év a hagyományos alkatrészekre (összesen 5 év vagy km) S ) A Nissan 5* Kiterjesztett Garancia biztosítási termék, a biztosítás pontos feltételeiről a Márkakereskedések ügyfélterében elérhető Ügyféltájékoztató, valamint az Általános Szerződési Feltételek segítségével tájékozódhat. Valamennyi ár Ft-ban értendő és tartalmazza a vonatkozó biztosítási adót. A Nissan 5* Kiterjesztett Garancia biztosítási termék, tárgyi adómentes szolgáltatás, ezért ÁFA nem terheli. 2) A UN/ECE 101. rendeletnek megfelelően kalkulált érték. Normál használatnál a tényleges tartomány számos tényező függvényében változhat, mint pl a vezetési és töltési szokások, hőmérséklet, terepviszonyok, akkumulátor élettartam, guminyomás, karbantartás, ösztömeg stb. 3) A UN/ECE 101. rendeletnek megfelelően számított fogyasztás alapján kalkulált érték (45 Ft kw órával számolva). 4) Elektronos autó alkatrészek: lítium-ion akkumulátor, motor, inverter, jármű vezérőımodul, lassító áttétel, DC/DC átalakító, fedélzeti töltő, töltőcsatlakozó és kábel. 5) A kapacitás-garancia az akkumulátor 9 egységet elérő kapacitását garantálja (a műszerfalon található kapacitásjelző 12 egységes osztását alapul véve). Valamennyi ár Ft-ban értendő és tartalmazza a mindenkori ÁFÁ-t, valamint a regisztrációs adót. Az árlista tartalma a kiadáskor érvényes állapotot tükrözi. A NISSAN Sales CEE Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Az árlista től visszavonásig, vagy a következő árlista kibocsátásáig érvényes. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A feltüntetett bruttó árak az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak. Az aktuális árakért és további feltételekért érdeklődjön hivatalos Nissan márkakereskedőjénél. Nissan Sales Central & Eastern Europe Kft. organizační složka IČ: Praha 4, Antala Staška 2027/77, Krč PSČ

18 NISSAN e-nv200 Furgon Felszereltség Biztonság Acenta Tekna Blokkolásgátló fékrendszer(abs) fékasszisztenssel és elektronikus fékerő-elosztóval (EBD) ESP Vezetőoldali légzsák Utasoldali és oldal légzsákok - Elektronikus indításgátló Hárompontos biztonsági övek övfeszítővel és överő-határolóval Öv bekapcsolására figyelmeztető rendszer (vezető oldali) Első ködfényszóró - Szervokormány Magasságban állítható kormányoszlop Teljes méretű pótkerék Technológia 24 kwh teljesítményű lítium-ion akkumulátor Akkumulátorhűtés Akkumulátorfűtés 50 kw-os gyorstöltő csatlakozó 3,6 kw-os fedélzeti töltő 6,6 kw-os fedélzeti töltő EVSE kábel (szabványos) Töltő csatlakozó zár Töltés időzítő Energia-visszatermelő fékrendszer B üzeód ECO üzeód Visszagurulás-gátló Külső megjelenés 15"-os acél keréktárcsák teljes méretű dísztárcsa - 15"-os könnyűfém keréktárcsák - Zero Emisson embléma Fekete lökhárítók, fekete ajtókilincsek, fekete külsőtükör borítás Halogén fényszórók manuális magasságállítással Komfort és kényelem Autómata légkondicionáló berendezés Intelligens kulcs Elektromos ablakemelők vezetőoldali komfortkapcsolóval Fűthető kormány Elektromos vezérlésű, fűtött külső tükrök Fűthető első ülések Manuálisan állítható vezető ülés Fedélzeti számítógép multifunkciós kijelzővel Automata fényszóró vezérlés és esőérzékelős első ablaktörlő - Sebességtartó (tempomat) - Sebességhatároló - 12V csatlakozó Audió CD-Rádió MP3 lejátszó USB és AUX bemenet, Bluetooth technológiával ellátott hangrendszer Kormányról vezérelhető hang rendszer 4 hangszóró Nissan Connect (Beépített magyar nyelvű navigáció), 5.8" színes érintőképernyős LCD kijelző + Tolatókamera - Ajtók / Csomagtér Jobb oldali tolóajtó Aszietrikus, kétoldalra nyíló hátsó raktérajtók (180 ) üvegezés nélkül Lemezelt raktér oldalfalak Raktérelválasztó fal Raktérelválasztó fal + elválasztó függönny + síkba dönthető utasülés Bal oldali tolóajtó Tárolóhelyek Ülés alatti tárolórekesz Alsó középkonzol nyitható tárolóhellyel Kesztyűtartó Első ajtózseb 4 db pohártartó Kártya tartó 6 db rögzítőfül a raktérpadlón Színek Fehér QM1 Ezüst (M) KL0 Szürke (M)K51 Fekete (M)GN0 Piros Z10 Türkizkék (M)RBM (M) Metál fényezés Nissan Sales CEE Kft. Infopark sétány 3/b Budapest Az Ön Nissan márkakereskedője:

19 NISSAN e-nv200 Furgon Technikai adatok Motor Max.teljesítmény1) Max. nyomaték1) Max. fordulatszám Energiaforrás Gyújtási rendszer Végrehajtás áttétele Meghajtott kerekek Teljesítmény Áramfogyasztás3) Hatótávolság (NEDC)3) CO2-kibocsátás (vegyes) Végsebesség3) Gyorsulás 0-100Km/h Akkumulátor Type Voltage Capacity Töltő Gyorstöltő - alapfelszereltség Fedélzeti töltő - alapfelszereltség Fedélzeti töltő - választható felszereltség EVSE kábel (hagyományos csatlakozó) - alapfelszereltség Külső méretek Hosszúság Szélesség tükrökkel Szélesség tükrök nélkül Magasság (teher nélkül) Tengelytávolság Túlnyúlás - elöl Túlnyúlás - hátul Nyomtáv - elöl Nyomtáv - hátul Hasmagasság (teher nélkül) Tömegadatok Ajtók száma Jármű megengedett összsúlya Tengelyterhelés - elöl2) Tengelyterhelés - hátul2) Önsúly2) Max. terhelhetőség2) Max. tengelyterhelés - elöl Max. tengelyterhelés - hátul Max. tetőterhelés Futómű Első felfüggesztés Hátsó felfüggesztés Kormánymű Fékrendszer Első fék Hátsó fék Gumiabroncs mérete Min. Fordulókör átmérő ( faltól falig) Min. Fordulókör átmérő (padkák között) Raktér méretek Max. hosszúság Max. szélesség Max. magasság Min. szélesség a kerékívek között Rakodómagasság (teher nélkül) Raktér térfogat - furgon Raktér térfogat - kombi, 2. üléssorral Raktér térfogat - kombi, lehajtott 2. üléssorral Tolóajtó - szélesség Tolóajtó - magasság Hátsó ajtó - szélesség Hátsó ajtó - magasság kw(ps) Nm/perc-1 Wh/km km g/km km/h másodperc V kwh m m m3 m3 m3 80[109] / / ford./perc Elektromos áram Elektronikus Első Laminált lítium-ion Névleges feszültség; 360 V 24 kwh Töltő kapacitása Töltési idő Fali töltődoboz megvásárlása szükséges 50 kw 30 perc Nem 3.6 kw 8 óra Igen 6.6 kw 4 óra Igen 2.2 kw 12 óra Nem Független Mac Pherson lengőkar Laprugós hátsó felfüggesztés Elektromos szervókormány Elektro-hidraulikus egység Hőtött tárcsafékek elöl, energia-visszatáplálással CLZ31VE φ283 28t Hőtött tárcsafékek hátul AD9VA+DS17 φ292 16t 185/65R ,2 2,3 3, ) Az 1999/99/EK irányelv szerint meghatározott érték. 2) Az EC Direktíva adatainak megfelelően. Az önsúly vezető nélkül, hűtőfolyadékkal, olajjal, üzemanyaggal feltöltött, pótkerékkel és szerszámokkal ellátott állapotban értendő. A terhelés csökkentendő a választott opciók és/vagy a felszerelt tartozékok függvényében. 3) A UN/ECE 101. rendeletnek megfelelően kalkulált érték. Normál használatnál a tényleges értékek számos tényező függvényében változhatnak, mint pl a vezetési és töltési szokások, hőmérséklet, terepviszonyok, akkumulátor-élettartam, guminyomás, karbantartás, rakott súly stb.

NISSAN. e-nv200. Nyomtatás Bezárás

NISSAN. e-nv200. Nyomtatás Bezárás NISSAN e-nv200 KÉSZEN ÁLL VÁLLALKOZÁSA MEGVÁLTOZTATÁSÁRA? KÉSZÜLJÖN! ELEKTROMOSRA VÁLTUNK! A díjnyertes NV200 és a 100%-ban elektromos LEAF modellek (amelyből már 130 000 modellel találkozhatunk az utakon)

Részletesebben

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT!

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! v NISSAN e- NETTÓ KEZDŐÁR 8 000 000 FT NISSAN FINANCE 2,5% THM MINDENKINEK GARANCIA AKKUMULÁTOR-KAPACITÁSRA 5 ÉV / 100 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes és LEAF ötvözésével alkottuk meg

Részletesebben

NISSAN e-nv200 2.ZERO 40 kwh

NISSAN e-nv200 2.ZERO 40 kwh v NISSAN e-nv200 40 kwh No1. MAGYARORSZÁG 0% THM-mel GARANCIA AKKUMULÁTORKAPACITÁSRA 8 ÉV / 160 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes NV200 és LEAF ötvözésével alkottuk meg teljesen elektromos

Részletesebben

NISSAN e-nv FT 0% THM MINDENKINEK NETTÓ KEZDŐÁR 5 ÉV / KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! ALACSONY ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK

NISSAN e-nv FT 0% THM MINDENKINEK NETTÓ KEZDŐÁR 5 ÉV / KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! ALACSONY ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK v NISSAN e-nv200 NETTÓ KEZDŐÁR 6 918 900 FT 0% THM MINDENKINEK GARANCIA AKKUMULÁTORKAPACITÁSRA 5 ÉV / 100 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes NV200 és LEAF ötvözésével alkottuk meg teljesen

Részletesebben

NISSAN e-nv kwh

NISSAN e-nv kwh v NISSAN env200 40 kwh No1. MAGYARORSZÁG 0% THMmel GARANCIA AKKUMULÁTORKAPACITÁSRA 8 ÉV / 160 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes NV200 és LEAF ötvözésével alkottuk meg teljesen elektromos

Részletesebben

NISSAN e-nv kwh

NISSAN e-nv kwh NISSAN e-nv200 40 kwh No1. MAGYARORSZÁG LEGNÉPSZERŰBB ELEKTROMOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE* GARANCIA 0% THM-mel AKKUMULÁTORKAPACITÁSRA 8 ÉV / 160 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes NV200 és LEAF

Részletesebben

0% THM MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT!

0% THM MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! v NISSAN e-nv200 NETTÓ KEZDŐÁR 6 918 900 FT A KÉSZLET EREJÉIG 0% THM MINDENKINEK GARANCIA AKKUMULÁTORKAPACITÁSRA 5 ÉV / 100 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes NV200 és LEAF ötvözésével

Részletesebben

NISSAN e-nv kwh

NISSAN e-nv kwh NISSAN e-nv200 40 kwh No1. MAGYARORSZÁG LEGNÉPSZERŰBB ELEKTROMOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE* GARANCIA 0% THM-mel AKKUMULÁTORKAPACITÁSRA 8 ÉV / 160 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes NV200 és LEAF

Részletesebben

- speciális felépítés - 4,2 m 3 raktér - 795 kg terhelhetőség - alacsony padlószint (524 mm) - 1 m 3 hordó A VÁROSBAN IS ÜGYES KISTEHERAUTÓ

- speciális felépítés - 4,2 m 3 raktér - 795 kg terhelhetőség - alacsony padlószint (524 mm) - 1 m 3 hordó A VÁROSBAN IS ÜGYES KISTEHERAUTÓ TERET AD VÁLLALKOZÁSÁNAK 16% cégautó kedvezmény 2 629 000Ft nettó kezdőártól* 2,5% -os Növekedési Hitelre is elérhető** KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2dbEURraklapiselféracsomagtérben! Az NV200 Furgon kisteherautót

Részletesebben

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 3 076 000 000 Ft nettó kezdőártól 2,5%-os Növekedési Hitelre is elérhető 2 1-2 : További részletek az utolsó oldalon. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS

Részletesebben

NISSAN e-nv kwh

NISSAN e-nv kwh NISSAN e-nv200 40 kwh No1. MAGYARORSZÁG LEGNÉPSZERŰBB ELEKTROMOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE* GARANCIA 0% THM-mel AKKUMULÁTORKAPACITÁSRA 8 ÉV / 160 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes NV200 és LEAF

Részletesebben

NISSAN NV200 KOMBI. 11% kedvezménnyel. 14% flottakedvezmény már 1 autótól is! ALKALMAZKODIK VÁLLALKOZÁSÁHOZ KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG

NISSAN NV200 KOMBI. 11% kedvezménnyel. 14% flottakedvezmény már 1 autótól is! ALKALMAZKODIK VÁLLALKOZÁSÁHOZ KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG ALKALMAZKODIK VÁLLALKOZÁSÁHOZ 11% kedvezménnyel START 400 finanszírozással 4 263 000Ft bruttó kezdőártól* 14% flottakedvezmény már 1 autótól is! KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG Az NV200 Kombi tágas belső terének

Részletesebben

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 2 930 000 Ft nettó kezdőártól KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5%-os Növekedési Hitelre is elérhető 2 1-2 : További részletek az utolsó oldalon.

Részletesebben

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 2 930 000 Ft nettó kezdőártól KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5%-os Növekedési Hitelre is elérhető 2 1-2 : További részletek az utolsó oldalon.

Részletesebben

KOMBI NISSAN NV Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag

KOMBI NISSAN NV Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag NISSAN NV200 KOMBI Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 545 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG

Részletesebben

KOMBI NISSAN NV200. 000 Ft kezdőártól KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG. Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1. www.nissan.hu

KOMBI NISSAN NV200. 000 Ft kezdőártól KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG. Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1. www.nissan.hu NISSAN NV200 KOMBI Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 4 565 000 1 : További részletek az utolsó oldalon. 000 Ft kezdőártól KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG Az NV200 Kombi tágas belső terének állítható ülései

Részletesebben

KOMBI. Az belső teret tárolóhelyek, a rakományrögzítő kampók teszik még praktikusabbá. Az NV200 Kombi sokoldalúsága megkönnyíti a hétköznapokat.

KOMBI. Az belső teret tárolóhelyek, a rakományrögzítő kampók teszik még praktikusabbá. Az NV200 Kombi sokoldalúsága megkönnyíti a hétköznapokat. NISSAN NV200 KOMBI Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 4 700 000 Ft bruttó kezdőártól KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 1 : További részletek az utolsó oldalon. KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG

Részletesebben

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2930000 Ft nettó kezdőártól 1-2 : További részletek az utolsó oldalon. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap

Részletesebben

ELEKTROMOS AUTÓ TELE ÉLMÉNYEKEL

ELEKTROMOS AUTÓ TELE ÉLMÉNYEKEL KEZDŐ LISTAÁR 8 780 780 000 Ft 2,5% THM MINDENKINEK GARANCIA AKKUMULÁTOR-KAPACITÁSRA 5 ÉV / 100 000 KM VALÓDI ÉLETMÓDVÁLTÁS A Nissan LEAF-fel nemcsak egy új autót vesz, hanem egy új életstílust is. Környezetbarátabb,

Részletesebben

ELEKTROMOS AUTÓ TELE ÉLMÉNYEKEL

ELEKTROMOS AUTÓ TELE ÉLMÉNYEKEL KEZDŐ LISTAÁR Ft 9 080 000 Ft 2,5% THM MINDENKINEK GARANCIA AKKUMULÁTORKAPACITÁSRA akár 8 ÉV / 160 000 KM VALÓDI ÉLETMÓDVÁLTÁS A Nissan LEAFfel nemcsak egy új autót vesz, hanem egy új életstílust is. Környezetbarátabb,

Részletesebben

KOMBI. Az belső teret tárolóhelyek, a rakományrögzítő kampók teszik még praktikusabbá. Az NV200 Kombi sokoldalúsága megkönnyíti a hétköznapokat.

KOMBI. Az belső teret tárolóhelyek, a rakományrögzítő kampók teszik még praktikusabbá. Az NV200 Kombi sokoldalúsága megkönnyíti a hétköznapokat. NISSAN NV200 KOMBI Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 4 700 000 Ft bruttó kezdőártól KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 1 : További részletek az utolsó oldalon. KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG

Részletesebben

NISSAN NV200 KOMBI Ft bruttó kezdőártól

NISSAN NV200 KOMBI Ft bruttó kezdőártól NISSAN NV200 KOMBI Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 422 000 Ft bruttó kezdőártól KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG Az NV200 Kombi tágas belső terének állítható ülései határtalan elrendezési

Részletesebben

KOMBI NISSAN NV Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag

KOMBI NISSAN NV Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag NISSAN NV200 KOMBI Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 4 802 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

FURGON KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS

FURGON KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS EURO5 készletakció! A részletekért keresse Nissan márkakereskedőjét! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 Már havi 52 52 200 1 : További részletek az utolsó oldalon. 200 Ft-tól NISSANFINANCE

Részletesebben

REMEKÜL ILLIK ÉLETMÓDJÁHOZ Az EVALIA bármilyen elfoglaltsághoz gyorsan és könnyen alkalmazkodik, legyen az munka vagy szabadidős tevékenység.

REMEKÜL ILLIK ÉLETMÓDJÁHOZ Az EVALIA bármilyen elfoglaltsághoz gyorsan és könnyen alkalmazkodik, legyen az munka vagy szabadidős tevékenység. NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 875 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes!

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes! NISSAN EVALIA Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 4 829 000 000 Ft bruttó kezdőártól HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket

Részletesebben

NISSAN. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Rakodótér Tartozékok Felszereltség és méret Nyomtatás Bezárás

NISSAN. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Rakodótér Tartozékok Felszereltség és méret Nyomtatás Bezárás NISSAN e-nv200 KÉSZEN ÁLL VÁLLALKOZÁSA MEGVÁLTOZTATÁSÁRA? KÉSZÜLJÖN! ELEKTROMOSRA VÁLTUNK A díjnyertes NV200 és a 100%-ban elektromos LEAF modellek (melyből már 200 000 példány van az utakon) kombinációja

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással Érzi a város lendületét Már 2 699 000 Ftos kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással 2013 GYŐZTESE KISAUTÓK ÚJ NISSAN MICRA Az intelligens kulcs olyan rendszer, mely magától érzékeli a kulcsot

Részletesebben

VADONATÚJ NISSAN LEAF

VADONATÚJ NISSAN LEAF VADONATÚJ NISSAN LEAF Most ajándék Blue Csomaggal és 5 ingyenes karbantartással* VALÓDI ÉLETMÓDVÁLTÁS A Nissan LEAFfel nemcsak egy új autót vesz, hanem egy új életstílust is. Környezetbarát, csendes, kényelmes

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes!

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes! NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 11% kedvezmény * 14% flottakedvezmény már 1 autótól is. START400 finanszírozással akár 4 598 000Ft* bruttó kezdőártól

NISSAN EVALIA. 11% kedvezmény * 14% flottakedvezmény már 1 autótól is. START400 finanszírozással akár 4 598 000Ft* bruttó kezdőártól 11% kedvezmény * START400 finanszírozással akár 4 598 000Ft* bruttó kezdőártól 14% flottakedvezmény már 1 autótól is HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígerte, hogy segít a barátjának

Részletesebben

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes!

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes! NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5050000 Ft bruttó kezdőártól HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

NISSAN EVALIA. AJÁNDÉK KITERJESZTETT GARANCIA km-ig* Ft bruttó kezdőártól

NISSAN EVALIA. AJÁNDÉK KITERJESZTETT GARANCIA km-ig* Ft bruttó kezdőártól NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 952 000 Ft bruttó kezdőártól AJÁNDÉK KITERJESZTETT GARANCIA 200 000 km-ig* HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígérte,

Részletesebben

16" könnyűfém keréktárcsák, sötétített üveg, sebességtartó és sebességhatároló automatika

16 könnyűfém keréktárcsák, sötétített üveg, sebességtartó és sebességhatároló automatika NISSAN LEAF Már 5 650 000 Ft-tól* A KÉSZLET EREJÉIG 6,6 kw-os fedélzeti töltő VALÓDI ÉLETMÓDVÁLTÁS A Nissan LEAF-fel nemcsak egy új autót vesz, hanem egy új életstílust is. Környezetbarátabb, csendesebb,

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

NISSAN EVALIA MOST FORINT KEDVEZMÉNNYEL Ft bruttó kezdőártól

NISSAN EVALIA MOST FORINT KEDVEZMÉNNYEL Ft bruttó kezdőártól NISSAN EVALIA MOST 900 000 FORINT KEDVEZMÉNNYEL 5 752 000 Ft bruttó kezdőártól HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

ELEKTROMOS AUTÓ TELE ÉLMÉNYEKEL

ELEKTROMOS AUTÓ TELE ÉLMÉNYEKEL KEDVEZMÉNYES ÁR ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL 6 980 000 Ft Már havi 58 150 Fttól 0% THM MINDENKINEK VALÓDI ÉLETMÓDVÁLTÁS A Nissan LEAFfel nemcsak egy új autót vesz, hanem egy új életstílust is. Környezetbarátabb,

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

NISSAN MICRA VISIA már 2 299 000 Ft-tól!!!

NISSAN MICRA VISIA már 2 299 000 Ft-tól!!! VISIA már 2 299 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár 3-ajtós Visia Visia AC/CD I-Way 2 299 000 2 559 000 - - - 2 913 000 Limitált széria I-Way 5-ajtós 1.4 l 65 kw (88 LE) A/T - 2 659 000 - - 2 779 000 3

Részletesebben

NISSAN NV200 FURGON TERET AD VÁLLALKOZÁSÁNAK 18% 2,5% KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

NISSAN NV200 FURGON TERET AD VÁLLALKOZÁSÁNAK 18% 2,5% KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! TERET AD VÁLLALKOZÁSÁNAK 18% cégautó kedvezmény START400 finanszírozással akár 2 591 000Ft nettó kezdőártól* 2,5% -os Növekedési Hitelre is elérhető** KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér

Részletesebben

KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS

KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 Már havi 43 900Ft-tól NISSANFINANCE 2,5% THM 1 : További részletek az utolsó oldalon. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS Az NV200 Furgon kisteherautót

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Új Fiat Fiorino CNG árlista

Új Fiat Fiorino CNG árlista Új Fiat CNG árlista Fiat CNG Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Üzemanyag: Raktér (m 3 ) Terhelhetôség vezetôvel együtt (kg): Tengelytáv (mm): 1.4 8v CNG E6 225.1LC.1

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

NISSAN MICRA Modellév 2018

NISSAN MICRA Modellév 2018 NISSAN MICRA Modellév 2018 Intelligens 360 fokos parkolókamera Az Intelligens 360 fokos parkolókamerarendszer négy kamera segítségével virtuális felülnézetben jeleníti meg az autót és környezetét, valamint

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes) Hasznos

Részletesebben

Ford Transit Courier. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Transit Courier. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Transit Courier Modell Van Motor 1.0l 100 LE M6 FWD Euro6.2 3,745,000 Ft 4,756,150 Ft 4,075,000 Ft 5,175,250 Ft 1.5 TDCi 75 LE M6 FWD Euro6.2 3,995,000 Ft 5,073,650 Ft 1.5 TDCi 100 LE M6 FWD Euro6.2

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

ÚJ NISSAN MICRA 2,5% TÁGAS TÉR

ÚJ NISSAN MICRA 2,5% TÁGAS TÉR ÚJ NISSAN MICRA MÁR 2 299 000 Ft-tól* 2,5% THM: MINDENKINEK** TOVÁBBI KEDVEZMÉNYES PÉNZÜGYI AJÁNLATOK TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

KOMBI NISSAN NV Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag

KOMBI NISSAN NV Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag NISSAN NV200 KOMBI Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 4 802 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG

Részletesebben

16" könnyűfém keréktárcsák, sötétített üveg, sebességtartó és sebességhatároló automatika

16 könnyűfém keréktárcsák, sötétített üveg, sebességtartó és sebességhatároló automatika KEDVEZMÉNYES ÁR ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL 6 980 000 Ft Már havi 58 150 Ft-tól 0% THM MINDENKINEK VALÓDI ÉLETMÓDVÁLTÁS A Nissan LEAF-fel nemcsak egy új autót vesz, hanem egy új életstílust is. Környezetbarátabb,

Részletesebben

F I A T F I O R I N O E 6 D Á R L I S T A

F I A T F I O R I N O E 6 D Á R L I S T A Sincomkód: Kivitel: Hengerűrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 kibocsátás (g/km, vegyes) Hasznos teherbírás (kg):

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben