K&H Bank Zrt. Nyerj Gorillaz koncertjegyet a Mastercard jóvoltából Játékszabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "K&H Bank Zrt. Nyerj Gorillaz koncertjegyet a Mastercard jóvoltából Játékszabályzat"

Átírás

1 K&H Bank Zrt. Nyerj Gorillaz koncertjegyet a Mastercard jóvoltából Játékszabályzat A K&H Bank Zrt. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. cégjegyzékszám: Cg , nyilvántartó bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága) (a továbbiakban: Bank vagy Szervező) Nyerj Gorillaz koncertjegyet a Mastercard jóvoltából elnevezéssel nyereményjátékot szervez (a továbbiakban: Játék), amelynek feltételeit az alábbiak szerint határozza meg: 1. Általános rendelkezések 1.1. Résztvevők köre A Játékban azon, magyarországi lakcímmel rendelkező, magyar állampolgárságú természetes személyek vehetnek részt, akik a Játék időtartama alatt a Játékszabályzatban kiírt feltételeknek maradéktalanul megfelelnek (továbbiakban: Résztvevő vagy Játékos). Nyereményre kizárólag azon Résztvevő válik jogosulttá, aki rendelkezik a K&H Bank által kibocsátott, saját nevére szóló Mastercard vagy Maestro típusú (betéti- vagy hitelkártya típusú) bankkártyával. Jelen pontban foglalt feltételek maradéktalan teljesülését a Bank legkésőbb a Nyeremények átadásakor ellenőrzi Játék időtartalma A Játék teljes időtartama: szeptember 13. szeptember 25. A Játék eredményhirdetése: szeptember A Játék menete: A Bank hivatalos Facebook oldalán (K&H Dönts okosan!, 2 postban indít 2 különböző típusú Játékot (továbbiakban Tippjáték és Like-gyűjtés képfeltöltéssel típusú játékpost): - Tippjáték: a Bank 2 játékpostban arra hívja fel a Bank hivatalos Facebook oldalára látogatókat, hogy a post alatt, kommentben adjanak meg számszerű tippet az adott postban leírt feltételeknek megfelelően. A kommentben megadott tippek közül a Játék időtartama alatt a megoldáshoz a legközelebbi 15, valamint 5 legközelebbi tippet megadó Résztvevő nyereményt nyer. - Like-gyűjtés képfeltöltéssel: a Bank 1 játékpostban arra hívja fel a Bank hivatalos Facebook oldalára látogatókat, hogy a post alatt, a postban leírtaknak megfelelően, kommentben osszanak meg egy saját készítésű képet (csak a postban leírtaknak megfelelő képek fogadhatók el) az adott postban leírt feltételeknek megfelelően. A kommentben feltöltött képek közül a Játék időtartama alatt az 5 legtöbb like-ot gyűjtő Résztvevő nyereményt nyer.

2 A Résztvevők mind a Tippjáték mind pedig a Like-gyűjtés képfeltöltéssel típusú játékpostokban a Játék teljes időtartama alatt egyidejűleg részt vehetnek Nyeremények, Nyertesek megállapítása A Játék időtartama alatt Tippjáték játékposzt típusnál az első 20 (bejegyzésenként 15 és 5) a helyes megoldáshoz legközelebb álló tippet beküldő Játékos páros koncertjegyet nyer. (2 db Gorillaz koncertjegyet). A Játék időtartama alatt a Like-gyűjtés képfeltöltéssel játékposzt típusnál a postban feltöltött képére az első 5 legtöbb like-ot összegyűjtő Játékos páros koncertjegyet nyer (2 db Gorillaz koncertjegyet). Összesen 25 fő Nyertest hirdetünk. Ha több azonos tipp érkezik a Tippjáték típusú játékposzt alá, úgy a tippel szabályszerűen ellátott komment írását korábban végző Játékos elsőbbséget élvez a Nyertesek megállapításakor. Ha több azonos számú like-ot kapó kép szerepel a Like-gyűjtés képfeltöltéssel típusú játékpost alatt, úgy a kép feltöltését korábban végző Játékos elsőbbséget élvez a Nyertesek megállapításakor. A Játék során egy Játékos csak egyetlen tippel ( Tippjáték ) és egyetlen képpel ( Like-gyűjtés képfeltöltéssel ) lehet Nyertes, abban az esetben is, ha több tippet írt a Tippjáték vagy több képet töltött fel a Like-gyűjtés képfeltöltéssel játékpostokhoz. Ilyenkor a Tippjáték játékpostnál a legkorábban közzétett komment, a Like-gyűjtés képfeltöltéssel postnál pedig a legtöbb like-ot kapó kép kerül figyelembe vételre a Nyertesek megállapításakor. Egy Résztvevő a teljes Játék folyamán csak egy nyereményre válhat jogosulttá. Amennyiben egy Játékos több postban is Nyertesnek minősül, úgy az időrendben első Nyertes postját veszi a Szervező figyelembe, és a további postok esetében nem ő, hanem a következő, a helyes megoldáshoz legközelebb álló tippet beküldő vagy legtöbb like-ot gyűjtő Játékos nyer A Nyertesek kihirdetése A Bank szeptember 28. napján Facebook oldalának üzenőfalán teszi közzé Jegyzet / post formájában a Nyertesek névsorát, illetve a Like-gyűjtés képfeltöltéssel típusú post esetén a Nyertesek kommentben nevezett képeit is feltünteti Nyeremények átadása Az 1.5. pontban feltüntetett Facebook post közzétételét követő 14 munkanapon belül a Nyerteseknek a Szervezővel Facebook üzenetben kell felvenniük a kapcsolatot, melyet a Bank Facebook oldalának (K&H Bank Dönts okosan címeznek közvetlenül. Azon Játékosok, akik a Szervezővel a nyereményhirdetést követő 14 munkanapon belül nem veszik fel a kapcsolatot, elesnek a nyereményüktől. A Bank és a Nyertes a fentiekben meghatározott Facebook üzenetben egyeztetik a Nyeremény átadásának helyét, mely kizárólag a Nyertes választása szerinti K&H bankfiók lehet.

3 A Bank képviselője (a bankfiókban) ellenőrzi a Nyertes személyazonosságát. A Nyertes köteles személyazonosító okmányai mellett a Bank számára bemutatni a saját nevére szóló K&H Bank által kibocsátott Mastercard bankkártyáját is. Amennyiben a Nyertes a személyazonosságát és saját nevére kibocsátott Mastercard bankkártya meglétét nem igazolja, a Nyereményt a sorban utána következő a helyes megoldáshoz legközelebb álló tippet / legtöbb like-ot kapó képet postoló Játékos kapja. Amennyiben a Nyertesek személyében a fentiek következtében változás történik, ezt a Bank a K&H Dönts okosan Facebook oldalán Jegyzet / post formájában teszi közzé, valamint az eredeti Nyertest adó Játékpost alatt kommentben is közli, felkérve az új Nyertest a jelen Játékszabályzatban foglalt módon történő mihamarabbi kapcsolatfelvételre. 2. Egyéb rendelkezések 2.1. A nyeremények a Mastercard Europe SA jóvoltából kerülnek kiosztásra. A Mastercard jelen Nyereményjátékban Szervezőként vagy Lebonyolítóként nem vesz részt Semmilyen módon nem vesz részt továbbá a Játék szervezésében vagy lebonyolításában a Europe Top Events, a koncert szervezője, a Budapest Sportaréna, a koncert helyszíne valamint a Facebook A Szervező a Nyeremény tekintetében szavatosságot nem vállal A Nyeremény készpénzre nem váltható át A Szervező a Nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azon Játékost, aki nem felel meg jelen Játékszabályzatban foglaltaknak. A Szervező a Nyeremény átadásáig kizárhatja továbbá a Játékból azt a Játékost, aki számára a Nyereményt azért nem lehet átadni, mert az általa megadott személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a Játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli A Nyeremények adó- és járulékterheit a Szervező fizeti meg A Nyeremény átvételéhez a Játékos köteles a jogszabályban meghatározott adatközlési kötelezettségének eleget tenni. Ellenkező esetben a nyereménye átvételére nem jogosult A Játékban való részvétel hiányosságáért/hibájáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget A Játékkal kapcsolatos további információt a K&H TeleCenter (06 1/20/30/70) ös telefonszámán és a K&H bankfiókokban kaphat A Játékos szavatolja, hogy a feltöltött kép más személy tulajdonjogát, személyiségi jogát vagy egyéb jogát, jogos érdekét nem sérti, valamint jelen nyereményjátékban való részvétellel hozzájárulását adja a kép (önarckép vagy egyéb kép) Facebookon történő közzétételéhez.

4 3. Adatvédelem 3.1. A Játékban való részvétel önkéntes. Az adatkezelés jogalapja az érintett személyek (Játékosok) előzetes, tájékozott, önkéntes és határozott hozzájárulása a jelen Játékszabályban meghatározott személyes adataik kezeléséhez és feldolgozásához Adatait a Bank a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, azokat illetéktelen harmadik félnek át nem adja Az adatkezelés célja az, hogy a Bank a nyereményjátékot megszervezze és lebonyolítsa. A Játékkal kapcsolatban kezelt adatok köre a beküldött tippek, a feltöltött képek, valamint a résztvevők azonosító adatai. Az adatkezelés a nyeremények átadását követő 90 nappal szűnik meg, ezt követően Bank a Játékkal kapcsolatos személyes adatokat, melyek esetén az adatkezelés célja megszűnt, törli A Bank a Nyertes Facebook profil nevét Facebook oldalán (K&H Bank Dönts okosan) közzéteszi Résztvevőnek bármikor joga van ingyenesen és indokolás nélkül tájékoztatást kérni a K&H Bank Zrt Budapest címen, illetve a K&H Bank Zrt. 24 órás telefonos ügyfélszolgálatán, a TeleCenteren keresztül, a (06 1/20/30/70) as telefonszámon személyes adatai kezeléséről, bármikor kezdeményezheti korlátozás és indoklás nélkül - személyes adatainak helyesbítését, törlését, az adatkezelés korlátozását, valamint kizárhatja, hogy a Résztvevőnek a Szervező a jövőben a szolgáltatásait közvetlenül ajánlja fel, továbbá tiltakozhat jelen kampányban való részvétele és adatainak e célból való kezelése ellen. Tiltakozás esetén Bank a Résztvevő adatainak a Játékban való részvétel érdekében való kezelését megszünteti Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben kérelmére a játék érvényes időtartamának befejezése előtt következik be személyes adatainak zárolása vagy törlése, a Játékosnak a Játékban való részvétele - a nyereményre való jogosultságával együtt - megszűnik Adatkezeléssel kapcsolatos kifogás esetén a Résztvevő a Bank adatvédelmi felelőséhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhat. A Bank adatkezelési nyilvántartási azonosító száma: A Bank adatkezelésével kapcsolatban tájékozódhat a oldalon fellelhető adatvédelmi tájékoztatóból, az Üzletszabályzat 4. pontjából, valamint a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekből, így elsősorban a évi CXII. törvény Az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló rendelkezéseiből. 4. Vegyes rendelkezések 4.1. Szervező jogosult kizárni a Játékból azt a Játékost, aki a Játékban tisztességtelen módon, a jelen Játékszabályzatban és a Facebook irányelvekben foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni. Amennyiben a Játék során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen Játék gyanúja

5 merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékot szüneteltesse vagy törölje A Szervező kizárja a felelősségét a Facebook oldala (K&H Dönts okosan!) rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a Játék nem, vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse A Szervező fenntartja a jelen Játékszabály módosításának jogát A Szervező fenntartja a jogot, hogy Játékot szükség esetén Facebook oldalán leállítsa A Szervező kizárja felelősségét a Játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló tévedésért.

A Játék december 13-án (szerda) 10:00 órakor indul, és december 18-án (hétfő) 23:59 óráig tart.

A Játék december 13-án (szerda) 10:00 órakor indul, és december 18-án (hétfő) 23:59 óráig tart. K&H Bank Zrt. Karácsonyi Nyereményjáték Játékszabályzata A K&H Bank Zrt. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041043, nyilvántartó bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)

Részletesebben

A K&H Bank Zrt. számlanyitás az új nyíregyházi bankfiókban, most vásárlási utalvánnyal akciójának részvételi feltételei

A K&H Bank Zrt. számlanyitás az új nyíregyházi bankfiókban, most vásárlási utalvánnyal akciójának részvételi feltételei K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1/20/30/70) 335 3355 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu A K&H Bank Zrt. számlanyitás az új nyíregyházi bankfiókban,

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) 2015.12.02. 2015.12.03-ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 1. december 2. 14:00 órától 2015. december 3. 09:00

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Tippeld meg a hét kérdését és nyerj!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 11. 23. 12:00 perctől 2015. 12. 13. 23:59 percig tartó "Tippeld meg a hét kérdését

Részletesebben

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat 1. Szervezés és lebonyolítás A Baba-mama expo nyereményjáték szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Sarti Szolgáltató Bt. (1118 Budapest,

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A nyereményjáték szervezője A "VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Magyar Könyvvizsgálói

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra A Nagy sérülés-kvíz Játékleírás Játékszervező: UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító, Szervező) 1082 Budapest, Baross u. 1. cégjegyzékszám: 01 10 041566 www.union.hu Játék

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT i Facebook üzenőfali nyereményjátékához

JÁTÉKSZABÁLYZAT i Facebook üzenőfali nyereményjátékához JÁTÉKSZABÁLYZAT 2016.08.30-i Facebook üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 2016. augusztus 30. 10:00-2016. augusztus 30. éjfél A sorsolás időpontja, helyszíne: 2016. augusztus 31. 14:00 HPS

Részletesebben

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

A FBAMSz évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának

A FBAMSz évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának A FBAMSz 2018. évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2018. július 3. - 2018. szeptember 7. 1. A játék szervezője A Független Biztosítási Alkuszok

Részletesebben

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.12.01 2015.12.20. 1. A játék szervezője A promóciós kérdőív nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

Szeretnél egy Lenovo táblagépet? Vásárolj FUTTI-t és nyerj!

Szeretnél egy Lenovo táblagépet? Vásárolj FUTTI-t és nyerj! Szeretnél egy Lenovo táblagépet? Vásárolj FUTTI-t és nyerj! NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN,

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI A Tudj meg többet a vízről! elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: Játék )

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 07. 08. 00:01 perctől 2015. 07. 13. 23:59 percig tartó "Találd meg az elveszett

Részletesebben

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot

Részletesebben

Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat

Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat 1. A nyereményjáték szervezője, lebonyolítója, adatkezelője, adatfeldolgozója A Nálunk hét nap a gyereknap! nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője

Részletesebben

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata A Netrisk.hu Kft. Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője 2018. 12. 13. 2019. 03. 31. A Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjáték

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játékos pályaválasztás nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (székhelye: 7625

Részletesebben

Travel Channel A sörök útján. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és. részvételi feltételei

Travel Channel A sörök útján. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és. részvételi feltételei A Travel Channel A sörök útján elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

FOX Wayward Pines. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és. részvételi feltételei

FOX Wayward Pines. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és. részvételi feltételei A FOX Wayward Pines elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL

Részletesebben

Az Invitel A Nagy Sorozatrajongó kérdőív elnevezésű nyereményjáték Játékszabályzata és részvételi feltételei

Az Invitel A Nagy Sorozatrajongó kérdőív elnevezésű nyereményjáték Játékszabályzata és részvételi feltételei Az Invitel A Nagy Sorozatrajongó kérdőív elnevezésű nyereményjáték Játékszabályzata és részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA

Részletesebben

A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM ÚJ WEBOLDAL NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM ÚJ WEBOLDAL NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM ÚJ WEBOLDAL NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYEN RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL

Részletesebben

A K&H Bank december január 9. közötti Fizessen az 1 éves K&H mobiltárcával az értékes nyereményekért akciójának részvételi feltételei

A K&H Bank december január 9. közötti Fizessen az 1 éves K&H mobiltárcával az értékes nyereményekért akciójának részvételi feltételei K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu A K&H Bank 2018. december 13. 2019. január 9. közötti Fizessen az 1 éves

Részletesebben

RTL Spike-Yellowstone. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és. részvételi feltételei

RTL Spike-Yellowstone. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és. részvételi feltételei Az RTL Spike-Yellowstone elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT

Részletesebben

Soproni Radler Frissítő pillanatok játék. Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat

Soproni Radler Frissítő pillanatok játék. Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat Soproni Radler Frissítő pillanatok játék Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat 1. A Játék neve és rövid leírása: A Soproni Radler Frissítő pillanatok nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által meghirdetett 2019. június 4. 0:00 órától 2019. augusztus 31. 24:00

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM KARÁCSONYI RECEPTVERSENY NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM KARÁCSONYI RECEPTVERSENY NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM KARÁCSONYI RECEPTVERSENY NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYEN RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban:

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A www.velemenyklub.hu üzemeltetője (továbbiakban: Véleményklub vagy Weboldal ) és a Vasárnapi zárva tartás kérdőív kitöltéséhez kapcsolódó jelen részvételi feltételekben szabályozott

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT NESCAFÉ Dolce Gusto Feketén-fehéren üzenőfali nyereményjátékához

JÁTÉKSZABÁLYZAT NESCAFÉ Dolce Gusto Feketén-fehéren üzenőfali nyereményjátékához JÁTÉKSZABÁLYZAT NESCAFÉ Dolce Gusto 2016. 10. 20. Feketén-fehéren üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 2016. 10. 20. 08:00 2016. 10. 23. 24:00 A sorsolás időpontja, helyszíne: 2016. 10. 24.

Részletesebben

ALDI Karácsony játékszabályzat

ALDI Karácsony játékszabályzat ALDI Karácsony játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

4. A JÁTÉK IDŐTARTAMA A Játék december 11. napján 00:00 órakor kezdődik és január 13. napjának 23:59 órájáig tart.

4. A JÁTÉK IDŐTARTAMA A Játék december 11. napján 00:00 órakor kezdődik és január 13. napjának 23:59 órájáig tart. AZ ÉV PÁRJA 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA DUNAÚJVÁROS 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat )

A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) Kérjük olvasd át a Nyereményjátékban való részvétel felhasználási feltételeit, mivel a Játékban

Részletesebben

PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata

PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata 1. A játék és a szervező Jelen szabályzat PRIMA-PROTETIKA Kft. továbbiakban: Szervező) által meghirdetett Csaba Kártya játékra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék),

Részletesebben

SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Reckitt

Részletesebben

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete Kérjük, olvassa el figyelmesen az Intervet Hungária Kft. által a Kisállatorvos Facebook oldalon megrendezett Gazdi-kedvenc szelfiverseny elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) részvételi feltételeit.

Részletesebben

RECEPTVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT

RECEPTVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT RECEPTVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője és lebonyolítója a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. (székhely: 8749 Zalakaros,

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

NOVIS TRADE KFT VEGYEN EGYET NYERJEN EGYET JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

NOVIS TRADE KFT VEGYEN EGYET NYERJEN EGYET JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA NOVIS TRADE KFT VEGYEN EGYET NYERJEN EGYET JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a NOVIS TRADE

Részletesebben

December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott

Részletesebben

Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban: Szervező) által

Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban: Szervező) által Nyári utazási biztosítás akció - Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban:

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT és között zajló Alcatel nyereményjátékához a Game Star Online-nal együttműködésben

JÁTÉKSZABÁLYZAT és között zajló Alcatel nyereményjátékához a Game Star Online-nal együttműködésben JÁTÉKSZABÁLYZAT 2016.10.21. és 2016.10.28. között zajló Alcatel nyereményjátékához a Game Star Online-nal együttműködésben A játék időtartama: 2016. 10.21. - 2016.10.28. A sorsolás időpontjai: 2016.10.21.

Részletesebben

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott

Részletesebben

A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE

A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE Jelen szabályzat az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Alkotó energia Paksi Atomerőmű hivatalos Facebook oldalán 2018.09.01. - 2018.09.30 között zajló 4 hét 4 kérdés elnevezésű nyereményjátékra

Részletesebben

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat 2018. 11. 26. Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás...

Részletesebben

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. nyereményjátékot szervez, amelynek részvételi feltételeit és szabályait (a továbbiakban: Játékszabályzat ) az alábbiakban határozza

Részletesebben

#1151 elnevezésű Instagram nyereményjáték. JÁTÉKSZABÁLYZAT március 20.

#1151 elnevezésű Instagram nyereményjáték. JÁTÉKSZABÁLYZAT március 20. #1151 elnevezésű Instagram nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT 2018. március 20. 1. A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE Jelen szabályzat az MVM Magyar Villamos Művek Zártkörűen Működő Részvénytársaság tulajdonában lévő mvmsolar.hu

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

Hitelbúvár Gyorsteszt Nyereményjáték

Hitelbúvár Gyorsteszt Nyereményjáték Hitelbúvár Gyorsteszt Nyereményjáték Játékszabály (Módosítva: 2015. szeptember 9.*) 2015.07.02. Az alábbi játékszabály a Hitelbúvár Gyorsteszt ingyenes Nyereményjáték részvételi feltételeit és a sorsolással

Részletesebben

1.3.2 az oldal ( Weboldal ) használatával elfogadja a jelen játékszabályzatban ( Játékszabályzat ) írt valamennyi feltételt.

1.3.2 az oldal ( Weboldal ) használatával elfogadja a jelen játékszabályzatban ( Játékszabályzat ) írt valamennyi feltételt. Horvátországi Apartmanok Nyereményjáték RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője 1.1 A Horvátországi Apartmanok Nyereményjáték elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a More Mare d.o.o

Részletesebben

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig 1. SZERVEZŐ CÉG: A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig A PROMOD ÚJ ILLATAI c. nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Promod Hungary

Részletesebben

A nyereményjátékkal kapcsolatos adatfeldolgozást az Adatkezelő önállóan végzi.

A nyereményjátékkal kapcsolatos adatfeldolgozást az Adatkezelő önállóan végzi. Részvételi feltételek MaxxCreation Fotózz és nyerj applikáció A nyereményjáték szervezője a Modell és Hobby Kft. (Székhelye: 1117 Budapest, Október 23. u. 8-10; Központi ügyintézés: 1033 Budapest, Szőlőkert

Részletesebben

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat

Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány (székhely:

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat 1. A játék szervezője A jelen nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték vagy Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Zrt. (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C.,

Részletesebben

Public Az Akcióban részt vehet ( Résztvevő ) az, aki az alábbi feltételek mindegyikének maradéktalanul megfelel, illetve azokat teljesíti:

Public Az Akcióban részt vehet ( Résztvevő ) az, aki az alábbi feltételek mindegyikének maradéktalanul megfelel, illetve azokat teljesíti: K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1/20/30/70) 335 3355 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu A K&H Bank Használd K&H bankkártyádat külföldön és pihenj belföldön

Részletesebben

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett játék (a továbbiakban: Játék ) részvételi

Részletesebben

A Budapest Boat Show 2016 Facebook Nyereményjáték online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A Budapest Boat Show 2016 Facebook Nyereményjáték online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Budapest Boat Show 2016 Facebook Nyereményjáték online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Hungexpo Zrt. Budapest Boat Show 2016 Facebook Nyereményjáték elnevezéssel új nyereményjátékot

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Töltsd fel közösségi média felületeidre (Facebook, Instagram) a Kerekdomb Fesztiválok és a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készült képeidet! Használd a hivatalos hashtageket

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny 1. A Central Médiacsoport Zrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 9., a továbbiakban: Szervező) által szervezett pályázati nyereményjátékban

Részletesebben

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor.

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor. Játékszabályzat 1. A Játék A welovebudapest.com (üzemeltetője We Love Publishing Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság - székhely: 1075 Budapest, Wesselényi utca 4.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Actimel Télapófutás poszt játék. online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Actimel Télapófutás poszt játék. online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata Actimel Télapófutás poszt játék online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Danone Kft. Actimel >>Télapófutás

Részletesebben

NYERJEN KÜLÖNLEGES ITALVÁLOGATÁST - RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYERJEN KÜLÖNLEGES ITALVÁLOGATÁST - RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT NYERJEN KÜLÖNLEGES ITALVÁLOGATÁST - RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A JÁTÉKOK SZERVEZŐJE A NYERJEN KÜLÖNLEGES ITALVÁLOGATÁST játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely:

Részletesebben

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervezés és lebonyolítás A promóciós játékok szervezője az United Netlines Kft., amelynek bejegyzett székhelye: 1146 Budapest,

Részletesebben

A Netrisk.hu Zrt. Ez a nyerő pálya! Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

A Netrisk.hu Zrt. Ez a nyerő pálya! Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője A Netrisk.hu Zrt. Ez a nyerő pálya! Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017.12.19-2018.03.31. Az Ez a nyerő pálya! Promóciós Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék)

Részletesebben

JÁTSSZ ÉS NYERJ! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

JÁTSSZ ÉS NYERJ! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE JÁTSSZ ÉS NYERJ! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Melyik a kedvenced? elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Vintage Mood Kft. (székhely: 1031

Részletesebben

VeszprémFest Instagram nyereményjáték szabályzat

VeszprémFest Instagram nyereményjáték szabályzat VeszprémFest Instagram nyereményjáték szabályzat A nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Veszprémi Ünnepi Játékok Közhasznú Nonprofit Kft. (8200 Veszprém, Óváros tér 22. cégjegyzékszám:

Részletesebben