ÚJ YARIS, ÚJ SZERELEM.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÚJ YARIS, ÚJ SZERELEM."

Átírás

1 ÚJ

2 2 ÚJ YARIS, ÚJ SZERELEM. A Yaris az egyik legkedveltebb városi autó, amit stílusáért, használati értékéért és biztonságáért szerettek meg az emberek. Most pedig itt az új, továbbfejlesztett Toyota Yaris még lendületesebb stílussal, vadonatúj, takarékos motorokkal és a Toyota Safety Sense aktív biztonsági csomaggal, ami alapáron jár ehhez a minden igényt kielégítő, dinamikus kisautóhoz. Ismerje meg jobban az igényeinek megfelelő autót, és szeressen bele újra. Tartalom 04 Városi autó 18 Motorok 52 Keréktárcsák 59 Nyugalom 06 Formaterv 22 Felszereltségek 54 Műszaki adatok 60 TOYOTA GAZOO Racing 10 Utastér 48 Karosszériaszínek 56 Szószedet 14 Technológiák 50 Kárpitok 58 Toyota és a környezet

3 3

4 4 Nagyvárosi gének A Toyota Yaris az egyik legnépszerűbb városi kisautó Magyarországon, első negyedévében kategóriájában a második helyen* végzett az eladási darabszámok alapján. Az első generációs modell 18 évvel ezelőtt jelent meg a piacon és azóta a Yaris úgy vonult be a köztudatba, mint kényelmes, biztonságos és jól felszerelt városi autó. A legújabb generáció tovább növeli a népszerűségét, még több lehetőséget kínálva. *Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete adatai alapján.

5 5

6 6 Részletek A ragyogó fényvezető elemek a króm díszléc természetes meghosszabbításának tűnnek, amely a Toyota-emblémára irányítja a tekintetet, még karakteresebb egyéniséggel ruházva fel az új Yarist. A Yaris új változatát a Nizzában működő ED2 stúdió tervezte vagyis ugyanazok a tervezők, akik a Toyota C-HR lenyűgöző formáját alkották. A merész orr-rész és hátsó rész erőteljes, vízszintes vonalai jól érzékeltetik az autó alacsony tömegközéppontját, a modern lámpatestek pedig még erőteljesebbé varázsolják az új Toyota Yaris nagyvárosi stílusát. Az új Yaris első és hátsó világítása LED technológiával működik, s a fényvezető elemek szélesebbnek láttatják az autót, amely így még dinamikusabb és még modernebb látványt nyújt. Az autó oldalról nézve is lendületesebbnek hat, s ezt a hatást tovább erősíti a zongoralakk fekete vagy krómszínű oldaldíszléc.

7 7

8 8 Praktikus megoldások Az új Toyota Yaris utasterét úgy terveztük meg, hogy maximális kényelmet és ergonómiát nyújtson a vezetőnek és utasainak. Kényelmes ülések, elegáns, háromküllős, bőrborítású kormánykerék, új szellőző nyílások, praktikus multimédia képernyő és kezelőszervek, megújult kárpitkínálat és még modernebb műszerek a Yaris minden gondosan kidolgozott részlete azt sugallja, hogy a tökéletességre törekedtünk.

9 9

10 10 Jellemzők A fordulókör sugara mindössze 4,8 méter, vagyis az új Yaris a kategória egyik legfordulékonyabb autója. Sosem volt még ilyen egyszerű és élvezetes dolog a szűk városi utcákon manőverezni, vagy beállni egy zsúfolt parkolóba! A kompakt, 4 méternél is rövidebb karosszéria és a rendkívül szűk, 4,8 méteres sugarú fordulókör már önmagában is garancia az élvezetes városi autózásra. Ha ehhez még hozzávesszük az első és hátsó ülések közti rekordméretű, 86,6 centis távolságot és a 279 literes csomagteret, azonnal egyértelművé válik, mi teszi a Yarist a városlakók tökéletes társává. A tágas, 279 literes csomagtartó egyaránt rendelkezésre áll a hagyományos üzemű és a hibrid modellben. A lehajtható hátsó ülésekkel akár hosszabb tárgyakat is szállíthat. A Yaris tervezői sokat tanultak az előző modellgenerációk tapasztalataiból, ezért az új modell még több intelligens megoldást kínál. Ebben az autóban mindenféle csomagnak, apró tárgynak és üdítős palacknak bőven akad hely.

11 11

12 12

13 13 A fejlett audiorendszer gazdag hangzással játssza le kedvenc zenéit, s ha ezek Bluetooth kapcsolattal vagy USB-aljzaton keresztül csatlakoztatott eszközökről érkeznek, akkor a rendszer az előadó adatait és az album borítóképét is megjeleníti. A Toyota Touch 2 nagyméretű, 7 colos képernyőjén a tolatókamera képe is látható, és a könnyen használható menü segítségével egyszerűen lehívhatja a legfontosabb járműinformációkat. Innovatív technológia Az analóg műszereket, a 4,2 colos, magyar nyelvű menüvel működő multifunkciós kijelzőt és a Toyota Touch 2 multimédia rendszert úgy terveztük meg, hogy a vezető minden információt egyetlen pillantással leolvashasson, és ösztönösen tudja kezelni a fedélzeti szórakoztató és multimédia rendszereket. Az autózás és a kommunikáció élményét az opcionális tolatókamera és Bluetooth kapcsolat teszi még teljesebbé. A Toyota Touch 2 with Go rendszer mindig segít Önnek célba érni, miközben elkerülheti a forgalmi torlódásokat és élvezheti a remek szórakoztató rendszer szolgáltatásait. Az utazást ingyenes, 3 éves térképfrissítés, kibővített, Közép- és Nyugat-Európát lefedő navigáció, valamint számos kapcsolt szolgáltatás és alkalmazás varázsolja még teljesebb élménnyé. Válasszon az új kárpitok, az elegáns stíluselemek és a színek bőséges kínálatából, és élvezze, hogy egy olyan utastér öleli körül, aminek minősége korábban elképzelhetetlen lett volna egy városi kisautóban! A műszerek között elhelyezett, 4,2 colos színes TFT kijelzőn jelennek meg a legfontosabb vezetési és multimédia-információk. A jól átlátható, magyar nyelvű menüt a RAV4 ből vettük át.

14 14 Ütközés-megelőző biztonsági rendszer (PCS) Amennyiben a rendszer ütközés kockázatát észleli, látható és hallható eszközökkel figyelmezteti a vezetőt, és egyben felkészíti a fékeket is a beavatkozásra. Ha a vezető nem lassít időben, automatikusan fékezi a járművet, hogy az ütközést megakadályozza, illetve az ütközés súlyosságát mérsékelje. Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA) A legbiztosabb védelem Az új, még tökéletesebb Toyota Yaris a biztonság terén is nagyot lépett előre, hiszen a legmodernebb aktív megoldásokat kínálja, amelyek hatásosan mérséklik az ütközésveszélyt. A Toyota Safety Sense minden modellváltozatban alapfelszereltség*, s ennek köszönhetően a Yaris olyan védelmet kínál, ami saját kategóriájában példa nélküli. Egy kamera közreműködésével a rendszer figyeli a forgalmi sávokat elválasztó vonalakat, és audiovizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, ha azt észleli, hogy a jármű az irányjelző működtetése nélkül készül elhagyni a sávot. Automata távolsági fényszóró (AHB) Optimális megvilágítást nyújt éjszakai körülmények között. A rendszer kamerája észleli a szemből érkező járműveket vagy az Ön előtt haladók hátsó világítását, és az utcai világítás erejét is számításba veszi. Automatikusan kapcsol a távolsági és tompított világítás között, biztonságosabbá téve az éjszakai vezetést. Jelzőtábla-felismerő rendszer (RSA)* A rendszer felismeri a kihelyezett jelzőtáblákat, és olyan hasznos információkat is megjelenít jól láthatóan az új, színes TFT kijelzőn, mint az aktuális sebességhatár vagy az előzés tiltása. A rendszer hallható és látható módon hívja fel a figyelmét, ha nem tesz eleget a jelzőtáblák utasításainak. * A Jelzőtábla-felismerő rendszer (RSA) az Active felszereltségtől elérhető.

15 15

16 16 Tökéletesre törekedve Négy különleges motort alkottunk, amelyek tökéletesek a városi autózáshoz. A szegmens egyetlen full hybrid hajtása csendes és kényelmes ráadásul meglepően keveset fogyaszt. Az Év Motorja címet már többször is elnyerő, szuperkönnyű 1,0 VVT-i egység hihetetlenül megbízható. Az 1,4 literes D-4D dízel kifejezetten környezetbarát, és készségesen reagál a gázadásra. A minden ízében új 1,5 Dual VVT-iE motor változó szelepvezérlése a mindig optimális működés érdekében automatikusan vált az Otto- és az Atkinson-ciklus között.

17 17 Motor Teljesítmény Átlagos üzemanyag-fogyasztás* Átlagos CO2 kibocsátás* 99 g/km 1,0 VVT i 5 M/T Benzin 1,5 Dual VVT ie 6 M/T Benzin 1,5 Dual VVT ie Multidrive S Benzin 1,5 Hybrid e CVT Hybrid 1,4 D-4D 6 M/T Dízel 69 LE 4,3 l / 100 km 111 LE 4,8 l / 100 km 111 LE 4,7 l / 100 km 100 LE 3,3 l / 100 km 90 LE 3,5 l / 100 km 109 g/km 105 g/km 75 g/km 91 g/km *Vegyes ciklusban mért adat M/T = Kézi váltó CVT = Multidrive S E-CVT = Elektronikus vezérlésű, fokozat nélküli automata sebességváltó

18 18 1,5 Dual VVT-iE 111 LE Az új, fejlett technológiájú és megbízható 1,5 Dual VVT-iE benzines szívómotor a Toyota mérnökeinek legújabb alkotása; turbótöltés nélkül is remek fogyasztást, kimagasló teljesítményt és rugalmas gázreakciókat kínál. Fogyasztása kombinált ciklusban mindössze 4,7 l/100 km, emissziója pedig megfelel a szigorú Euro 6 W szabvány előírásainak. A 111 lóerős teljesítmény és a 4000/perc fordulatszámon leadott 136 Nm forgatónyomaték (amiből 118 Nm már 2000-es fordulatnál rendelkezésre áll) kivételes dinamizmussal és rugalmassággal ruházza fel a Yarist. A városi autózás kényelmesebb, mint valaha, mivel az egyes sebességfokozatok széles sebességtartományban használhatók. Magas sűrítési arány, tökéletes termikus hatásfok és új rendszerű változó szelepvezérlés, amely képes Atkinson-ciklusra váltani az Otto-rendszerről hogy csak néhány fontos megoldást említsünk, amelyek tovább javítják a motor teljesítményét és üzemanyag fogyasztását. A Toyota a méretcsökkentés filozófiája alapján tervezte meg a motort, amely dinamikus vezetési élményt nyújt a kategória legcsekélyebb üzemanyag fogyasztása és CO2 kibocsátása mellett. Az erőforrás az új ESTEC motorcsalád tagja.

19 19 Hibrid Költséghatékony és kifinomult működésével a forradalmi hibrid hajtás tökéletes megoldást kínál a városi autózáshoz. Az új műszaki megoldások és hangszigetelő anyagok segítségével sikerült elérnünk, hogy a motor még nagy sebesség mellett is minimális vibrációval és zajjal mozgassa a Yaris-t. A városi forgalomban az autó többnyire elektromos hajtással halad, így az utazás lenyűgözően csendes és kellemes. A hibrid hajtás legfontosabb jellemzői: a városi üzemanyag-fogyasztás mindössze 3,1 l/100 km, nincsenek a használat során meghibásodó alkatrészek (generátor, indítómotor és ékszíjak) a fékbetétek lassabban kopnak akár 2 kilométert is haladhat tisztán elektromos hajtással kényelmes autózás az E-CVT automata sebességváltóval a rendszer megbízhatóságát a független TÜV intézet felmérései igazolják a Toyota 20 évnyi tapasztalata a hibrid autók sorozatgyártásában 10 millió eladott hibrid bizonyos részegységekre 5 év vagy km garancia A Toyota immár 20 éve fejleszti és tökéletesíti hibrid technológiáját, hogy vásárlóink olyan járműveket kapjanak, amelyekkel csendben, kellemesen, takarékosan és persze csekély károsanyag kibocsátással autózhatnak. 10 millió eladott autó bizonyítja, hogy a jövő a hibrid hajtásé.

20 20 Start Főbb jellemzők 14" acél keréktárcsák dísztárcsával Ütközés-megelőző rendszer (PCS) Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA) Automata távolsági fényszóró (AHB) Hegymenet elindulást segítő rendszer (HAC) SRS légzsákrendszer: 7 légzsák Multireflektoros halogén fényszórók Nappali menetfény (normal izzós) Hazakisérő fény Esőérzékelős ablaktörlő elöl Fekete szövet ülésborítás Karosszéria színére fényezett lökhárítók Fekete ajtókilincsek Elektromos ablakemelők elöl Magasságban és mélységben állítható kormánykerék Magasságban állítható vezető ülés Fekete, elektromosan állítható külső tükrök Rádió előkészítés, 6 hangszóró Szövet szőnyeggarnitúra Defektjavító készlet

21 A Start felszereltség nem tartalmazza a manuális légkondicionálót és a rádiót. 21

22 22 Live Főbb jellemzők (a Start felszereltségen felül) 15" acél keréktárcsák dísztárcsával Karosszéria színére fényezett kilincsek és külső tükrök Központizár távirányítóval és behajtható kulccsal Manuális légkondicionáló RDS rádió CD lejátszóval, MP3 és WMA dekóderrel USB csatlakozó Bluetooth kihangosító Elektromosan állítható, fűtött külső tükrök

23 23

24 24 Hybrid Live Főbb jellemzők 15" acél keréktárcsák dísztárcsával Ütközés-megelőző rendszer (PCS) Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA) Automata távolsági fényszóró (AHB) Hegymenet elindulást segítő rendszer (HAC) SRS légzsákrendszer: 7 légzsák Vetítőlencsés fényszórók Nappali menetfény (normal izzós) Hazakisérő fény Esőérzékelős ablaktörlő elöl Fekete szövet ülésborítás Karosszéria színére fényezett lökhárítók Karosszéria színére fényezett ajtókilincsek Elektromos ablakemelők elöl Központizár távirányítóval és behajtható kulccsal Magasságban és mélységben állítható kormánykerék Magasságban állítható vezető ülés Kétzónás automata digitális légkondicionáló Fekete, elektromosan állítható, fűtött külső tükrök RDS rádió CD lejátszóval, MP3 és WMA dekóderrel, 6 hangszóró USB csatlakozó Bluetooth kihangosító Szövet szőnyeggarnitúra Defektjavító készlet

25 25

26 26 Active Főbb jellemzők (a Live felszereltségen felül) Közlekedési tábla felismerő rendszer (RSA) Puha műszerfal betétek Bőr kormánykerék és sebességváltó gomb Fekete szövet ülésborítás szürke betéttel Színes TFT 4.2" kijelző a műszerek között Sebességhatároló (ASL)* ** Tempomat* Toyota Touch 2 multmédia rendszer 7" érintőképernyővel Bluetooth telefonkihangosító, kormányról vezérelhető * Nem elérhető az 1,0 VVT-i (69 LE) 5 M/T modellnél. **Nem elérhető az 1,5 VVT-iE (111 LE) CVT modellnél

27 27

28 28 Hybrid Active Főbb jellemzők (a Hybrid Live felszereltségen felül) Közlekedési tábla felismerő rendszer (RSA) Puha műszerfal betétek Bőr kormánykerék és sebességváltó gomb Fekete szövet ülésborítás szürke betéttel Színes TFT 4.2" kijelző a műszerek között Nyomógombos indítás Tempomat Toyota Touch 2 multmédia rendszer 7" érintőképernyővel Bluetooth telefonkihangosító, kormányról vezérelhető

29 29

30 30 Active + City Hybrid Active + City Főbb jellemzők (az Active és Hybrid Active felszereltségeken felül) Tolatókamera Ködlámpák elöl a lökhárítóba integrálva

31 31

32 32 Trend és Hybrid Trend Főbb jellemzők (az Active és Hybrid Active felszereltségeken felül) 15" szürke könnyűfém keréktárcsák Feketére fényezett hűtődíszrács Tolatókamera Ködlámpák elöl a lökhárítóba integrálva Vetítőlencsés fényszórók* Sötétített oldalüvegek hátul Zongoralakk ajtódíszcsík *A Hybrid modellben alapfelszereltség

33 33

34 34 Comfort és Hybrid Comfort Főbb jellemzők (az Active és Hybrid Active felszereltségeken felül) Tolatókamera Ködlámpák elöl a lökhárítóba integrálva Kétzónás automata digitális légkondicionáló* Hűtött kesztyűtartó Elektromos ablakemelők elöl-hátul *A Hybrid modellben alapfelszereltség

35 35

36 36 Trend Comfort és Hybrid Trend Comfort Főbb jellemzők (az Active és Hybrid Active felszereltségeken felül) 15" szürke könnyűfém keréktárcsák Feketére fényezett hűtődíszrács Tolatókamera Ködlámpák elöl a lökhárítóba integrálva Vetítőlencsés fényszórók* Sötétített oldalüvegek hátul Zongoralakk ajtódíszcsík Kétzónás automata digitális légkondicionáló* Hűtött kesztyűtartó** Elektromos ablakemelők elöl-hátul * A Hybrid Trend Comfort modellben alapfelszereltség ** Csak benzines modellben

37 37

38 38 Főbb jellemzők (az Active felszereltségen felül) 16" fekete csiszolt hatású könnyűfém keréktárcsák LED nappali menetfény LED kombinált hátsó lámpa, LED féklámpák Vetítőlencsés fényszórók Ködlámpák elöl, selyemfényű króm dísszel Kartámasz a vezetőülésen Selection fekete szövet ülésborítás Selection Red: fekete és vörös betétekkel és szürke varrással Selection Blue: fekete és szürke betétekkel és kék varrással Selection White: szürke betétekkel és szürke varrással Selection Platinum: szürke és grézs betétekkel és szürke varrással Sötétített oldalüvegek hátul Kétszínű fényezés, metálfekete tető és vízkék vagy burgundy vörös vagy gleccser gyöngyfehér vagy platinum bronz karosszériával Metálfekete méhsejt mintázatú hűtőrács Fekete fényezett díszcsík az ajtók alsó részén és az övvonalon Tetőspoiler Cápauszony antenna Elektromos ablakemelők elöl-hátul Kétzónás automata digitális légkondicionáló Hűtött kesztyűtartó* Tolatókamera Sötétszürke tetőkárpit *Csak benzines modellben

39 39

40 40 Hybrid Főbb jellemzők (a Hybrid Active felszereltségen felül) 16" fekete csiszolt hatású könnyűfém keréktárcsák LED nappali menetfény LED kombinált hátsó lámpa, LED féklámpák Ködlámpák elöl, selyemfényű króm díszítéssel Kartámasz a vezetőülésen Selection fekete szövet ülésborítás Selection Red: fekete és vörös betétekkel és szürke varrással Selection Blue: fekete és szürke betétekkel és kék varrással Selection White: szürke betétekkel és szürke varrással Selection Platinum: szürke és grézs betétekkel és szürke varrással Sötétített oldalüvegek hátul Kétszínű fényezés, metálfekete tető és vízkék vagy burgundy vörös vagy gleccser gyöngyfehér vagy platinum bronz karosszériával Metálfekete méhsejt mintázatú hűtőrács Fekete fényezett díszcsík az ajtók alsó részén és az övvonalon Tetőspoiler Elektromos ablakemelők elöl-hátul Tolatókamera Sötétszürke tetőkárpit

41 41

42 42 Style Főbb jellemzők (az Active felszereltségen felül) 16" szürke könnyűfém keréktárcsák LED nappali menetfény LED kombinált hátsó lámpa, LED féklámpák Vetítőlencsés fényszórók Ködlámpák elöl, selyemfényű króm dísszel Kartámasz a vezetőülésen Metálfekete hűtőrács selyemfényű króm díszítéssel Selyemfényű króm díszcsík az ajtók alsó részén és az övvonalon Tetőspoiler Elektromos ablakemelők elöl-hátul Kétzónás automata digitális légkondicionáló Hűtött kesztyűtartó Tolatókamera Sötétszürke tetőkárpit Style puha műszerfalborítás Style fekete szövet ülésborítás fekete bőr és Alcantara betétekkel és szürke varrással Szürkületérzékelő Elektrokromatikus, automatikusan sötétedő belső tükör Megvilágított lábtér elöl

43 43

44 44 Hybrid Style Főbb jellemzők (a Hybrid Active felszereltségen felül) 16" szürke könnyűfém keréktárcsák LED nappali menetfény LED kombinált hátsó lámpa, LED féklámpák Ködlámpák elöl, selyemfényű króm dísszel Kartámasz a vezetőülésen Metálfekete hűtőrács Selyemfényű króm díszcsík az ajtók alsó részén és az övvonalon Tetőspoiler Elektromos ablakemelők elöl hátul Tolatókamera Sötétszürke tetőkárpit Style puha műszerfalborítás Style fekete szövet ülésborítás fekete bőr és Alcantara betétekkel és szürke varrással Szürkületérzékelő Elektrokromatikus, automatikusan sötétedő belső tükör Megvilágított lábtér elöl

45 45

46 46 Színek Világos vagy sötét? Élénk vagy visszafogott? Válassza azt a színt, ami a legjobban illik a személyiségéhez és kápráztassa el környezetét!

47 Hófehér 084 Gleccser gyöngyfehér* 1F7 Ultra ezüst* 1G2 Platinum bronz* 1G3 Hamuszürke* 209 Éjfekete* 8S7 Kvarckék* 8X2 Vízkék* 3P0 Tűzpiros 3T3 Burgundi vörös* 2PP Vízkék* éjfekete tetővel 2PN Burgundi vörös* éjfekete tetővel 2NS Gleccser gyöngyfehér* éjfekete tetővel 2NT Platinum bronz* éjfekete tetővel * Metál fényezés

48 48 1 Fekete szövet ülésborítás Kárpitok A megfelelő anyag teszi fel az i-re a pontot. Az új Yaris különböző felszereltségi szintjeihez más és más, de egyformán kíváló minőségű kárpit társul. 3 Fekete szövet ülésborítás fekete bőr és Alcantara betétekkel és szürke varrással 2 Fekete szövet ülésborítás szürke betéttel 1. Alapfelszereltség a Start, a Live és a Hybrid Live felszereltségeknél 2. Alapfelszereltség az Active, az Hybrid Active, a Trend, a Hybrid Trend, a Comfort, a Hybrid Comfort, a Trend Comfort és a Hybrid Trend Comfort felszereltségeknél 3. Alapfelszereltség a Style és a Hybrid Style felszereltségeknél 4. Alapfelszereltség a Selection Bordó és a Hybrid Selection Bordó felszereltségeknél 5. Alapfelszereltség a Selection Vízkék és a Hybrid Selection Vízkék felszereltségeknél 6. Alapfelszereltség a Selection Platinum és a Hybrid Selection Platinum felszereltségeknél 7. Alapfelszereltség a Selection Gyöngyfehér és a Hybrid Selection Gyöngyfehér felszereltségeknél

49 Selection fekete szövet ülésborítás szürke kék varrással 3 4 Selection fekete szövet ülésborítás bordó betétekkel szürke varrással Selection fekete szövet ülésborítás bézs és szürke betétekkel szürke varrással 7 7 Selection fekete szövet ülésborítás szürke vagy bordó betétekkel kék vagy szürke varrással

50 50 Keréktárcsák Fedezze fel a felszereltségi szintekhez tartozó, különböző formatervezésű keréktárcsákat és találja meg az ideális összeállítást!

51 51 14" acél keréktárcsa dísztárcsával Alapfelszereltség a Start felszereltségnél 15" acél keréktárcsa dísztárcsával Alapfelszereltség a Live, a Hybrid Live, az Active, a Hybrid Active, az Active Comfort és a Hybrid Active Comfort felszereltségeknél 15" szürke könnyűfém keréktárcsák Alapfelszereltség a Trend, a Hybrid Trend, a Trend Comfort és a Hybrid Trend Comfort felszereltségeknél 16" fekete csiszolt hatású könnyűfém keréktárcsák Alapfelszereltség a Selection és a Hybrid Selection felszereltségeknél 16" szürke könnyűfém keréktárcsák Alapfelszereltség a Style és a Hybrid Style felszereltségeknél

52 52 Műszaki adatok Üzemanyag-fogyasztás (a megfelelő direktíva alapján) 1,0 l VVT-i 5 M/T 1,5 l Dual VVT ie CVT 1,5 l Dual VVT ie 6 M/T 1,4 l D-4D 6 M/T 1,5 l Full Hybrid e-cvt Vegyes (liter/100 km) 4,3 4,7/4,8* 4,8/5,0 3,8/4,1 3,3/3,6* Városi (liter/100 km) 5,2 5,9/6,0* 6,2/6,3* 4,6/4,9 3,1/3,3* Országúti (liter/100 km) 3,8 4,0/4,1* 4,0/4,2* 3,3/3,6 3,3/3,6* Javasolt üzemanyag 95-ös vagy magasabb oktánszámú benzin 48-as vagy magasabb 95-ös vagy magasabb cetánszámú dízel oktánszámú benzin Üzemanyagtartály térfogata (liter) Széndioxid, CO2 (a megfelelő direktíva alapján) Vegyes (g/km) Városi (g/km) Országúti (g/km) Kipufogógázok (a megfelelő direktíva alapján) Euro besorolás Euro 6W Euro 6W Euro 6W Euro 6W Euro 6W Szénmonoxid, CO (mg/km) 387,7 327,0 373,6 192,9 196,8 Szénhidrogének, THC (mg/km) 38, ,2 43,5 Szénhidrogének, NMHC (mg/km) 34,9 38,3 38,2 40,4 Nitrogénoxidok, NOx (mg/km) 14,8 12, ,0 Szénhidrogének, THC & Nitrogénoxidok, NOx (mg/km) 65,6 Részecskék, PM (mg/km) 0,17 Elhaladási zaj db (A) haladás közben 73 69,8 69, Az üzemanyag-fogyasztási, a széndioxid-kibocsátási és zaj adatokat vizsgálati körülmények között, alap gyártási modellen, EU direktíva előírásainak megfelelően mérték. További tájékoztatásért, illetve alapfelszereltségű modell rendeléséért forduljon a Toyota helyi képviseletéhez. A fogyasztást és széndioxid-kibocsátást a vezetési stílus és számos egyéb tényező (pl. az út minősége, a forgalom, a jármű állapota és felszereltsége, a csomagok súlya és az utasok száma, stb.) is befolyásolja. Motor Motorkód 1KR-FE 2NR-FE 2NR-FE 1ND-TV 1NZ-FXE Hengerek száma 3 henger, soros 4 henger, soros 4 henger, soros 4 henger, soros 4 henger, soros Szelepvezérlés 12 szelepes DOHC, VVT-i 16 szelepes DOHC, Dual VVT-i 16 szelepes DOHC, Dual VVT-i 8 szelepes SOHC 16 szelepes DOHC, VVT-i Üzemanyagellátó rendszer Szívócső (hengerenkénti befecskendezés) Közös nyomócsöves, piezoelektromos befecskendezés Szívócső, hengerenkénti befecskendezés Lökettérfogat (cm3) Furat löket (mm mm) 71,0 84,0 72,5 90,57 72,5 90,57 73,0 81,5 75,0 84,7 Sűrítési arány 11,5:1 11,5:1 11,5:1 16,5:1 13,4:1 Legnagyobb teljesítmény (LE) Legnagyobb teljesítmény KW /percenkénti ford.sz. 51/ / / / /4800 Legnagyobb nyomaték (Nm/percenkénti ford.sz.) 95/ / / / / (benzinmotor) Kipufogógázok (a megfelelő direktíva alapján) Végsebesség (km/óra) Gyorsulás km/órára (mp) 15,3 12,3 11,7 10,8 11,8 Légellenállási együttható 0,287 0,287 0,287 0,287 0,286 Felfüggesztés Elöl Hátul MacPherson rugóstag Torziós rúd

53 53 Fékek 1,0 l VVT-i 5 M/T 1,5 l Dual VVT ie CVT 1,5 l Dual VVT ie 6 M/T 1,4 l D-4D 6 M/T 1,5 l Full Hybrid e-cvt Elöl Hűtött tárcsa Hátul Dob/Tárcsa Méretek Külső méretek Teljes hossz (mm) Teljes szélesség (mm) Teljes magasság (mm) Nyomtáv (mm) elöl */1460* 1470*/1460* 1470*/1460* 1470*/1460* Nyomtáv (mm) hátul */1445* 1460*/1445* 1460*/1445* 1460*/1445* Túlnyúlás elöl (mm) Túlnyúlás hátul (mm) Tengelytáv (mm) Fordulókör sugara, gumik (m) 4,8/5,5* 4,8/5,5* 4,8/5,5* 4,8/5,5* 4,8/5,5* Belső méretek Teljes hossz (mm) Teljes szélesség (mm) Teljes magasság (mm) Csomagtér VDA csomagtér térfogata, üléstámlák a helyükön (liter) Tömegek Megengedett össztömeg (kg) Saját tömeg (kg) Vontatható tömeg (fékezett) (kg) Vontatható tömeg (fékezetlen) (kg) * felszereltségtől függően e CVT = elektronikusan vezérelt, folyamatosan változó áttételű váltómű M/T = Kézi váltó CVT = Multidrive S 135 mm 1510 mm 625 mm 2510 mm 810 mm 1695 mm 3945 mm 1695 mm

54 54 Szószedet Ismerje meg jobban a Yaris-ba épített technológiákat! 1,0 literes VVT-i (69 LE) Az 1,0 literes VVT-i benzinmotor ultrakönnyű és kompakt építésű. A háromhengeres erőforrás fürgén és hatékonyan mozgatja az autót, fogyasztása és CO2-kibocsátása pedig rendkívül alacsony. 1,4 D-4D (90 LE) Az 1,4 literes, közös nyomócsöves, közvetlen befecskendezéses D-4D dízelmotor tisztán és késedelem nélkül nyújt kiemelkedő teljesítményt és kifinomult vezetési élményt; ennek kulcsa a nagy nyomású befecskendezéssel működő, környezetbarát dízel-technológia. 1,5 literes Dual VVT-iE (111 LE) A minden ízében új 1,5 literes Dual VVT-iE benzinmotor nagyszerű üzemanyag fogyasztású, kíváló teljesítményű, és rugalmas. VVT-iE technológia mindig a motor pillanatnyi igénybevételéhez igazítja a szívó- és kipufogóoldali szelepek vezérlését. Ez a motor az új ESTEC motorcsalád első tagja. Az eredmény: magasabb teljesítmény és kedvezőbb fogyasztás Blokkolásgátló (ABS) elektronikus fékerőelosztóval (EBD) Az ABS a fékerő elektronikus szabályzásával meggátolja a kerekek megcsúszását fékezéskor. Az EBD ezt azzal egészíti ki, hogy a fékerő kerekek közötti megosztását optimalizálja. A két rendszer együttesen segíti a vezetőt, hogy erős fékezés során is megtarthassa a jármű feletti uralmát. Fékasszisztens (BA) A fékasszisztens automatikusan a lehető legnagyobb fékhatást építi fel, ha azt érzékeli, hogy a fékpedált hirtelen, ám nem kellően nagy erővel nyomták meg. Mindezt az alapján számolja ki, hogy a fékpedált milyen gyorsan és mekkora erővel nyomták le, s ha kell, növeli a fékerőt. A közbeavatkozás ideje és foka az Ön fékezésével összhangban alakul: amikor felengedi a fékpedált, a BA is csökkenti a rásegítés mértékét. ISOFIX gyermekülés-rögzítés Az ülésekben különleges bekötési pontok találhatók, valamint egy felső rögzitőheveder, amely a gyermekülés előrebillenését akadályozza meg. A rendszer segitségével biztonságosan és kényelmesen rögzitheti az ISOFIX gyermeküléseket (melyek tartozékként megvásárolhatóak a Toyota márkakereskedésekben). Hegymeneti elindulássegítő (HAC) A hegymeneti elindulássegítő lehetővé teszi, hogy az autó könnyedén induljon el a legmeredekebb emelkedőn is: mintegy 2 másodpercen át mind a négy keréken automatikusan fenntartja a féknyomást, így megakadályozza, hogy az autó hátraguruljon. A rendszer akkor aktiválódik, amikor elindulás előtt a vezető határozottan megnyomja a fékpedált. Multidrive S A fokozatmentes váltómű (CVT) olyan fejlett automata váltó, amely a hagyományos automaták kényelmét a kézi váltó gazdaságosságával ötvözi. Az áttételi arányt úgy változtatja, hogy a hatékonyság mindig a legkedvezőbb legyen. A fokozatok a kormány mögötti pillangókapcsolókkal is válthatók.

55 55 Légzsákok A Yaris-t hét SRS légzsákkal szereltük fel. A vezető- és utasoldali (ikerkamrás) SRS légzsákok szenzorai érzékelik az ülés pozícióját és az ütközés erejét, hogy megfelelő módon fúvódjanak fel, és megakadályozzák a sérüléseket. A teljes körű védelmet vezetőoldali térdlégzsák, az első ülésekhez tartozó oldallégzsákok és az utastér teljes hosszában felfúvódó függönylégzsákok biztosítják. Toyota Safety Sense A Toyota Safety Sense egy fejlett aktiv biztonsági rendszer a kényelmesebb és nyugodtabb vezetés érdekében. A Toyota Safety Sense tartalmazza az ütközés-megelőző biztonsági rendszert, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszert, az automata távolsági fényt és a jelzőtáblákat felismerő rendszert. Ostrocsapás jellegű nyaksérülésekeet mérséklő (WIL) ülések Az első üléseket úgy alakítottuk ki, hogy csökkentsék a fej visszacsapódását, azaz ráfutásos balesetben mérsékeljék a nyakra nehezedő terhelést. Hazakisérő fény A vezető által bekapcsolható rendszer, mely a nagyobb biztonság érdekében sötétben az autó leállítása után a fényszórókat 30 másodpercig bekapcsolva tartja, megvilágítva az utat. VSC (Járműstabilitás-vezérlő) A VSC aktívan közbeavatkozik a fékerő és a motor kimenő nyomatékának vezérlésébe, hogy egy élesen vagy túl gyorsan vett kanyarban megakadályozza a jármű kifarolását, vagy csúszós úton az autó megpördülését. Automatikusan fékezni kezdi a megfelelő kereket, s így visszatereli az autót a helyes ívre. Övfeszítő és överőkorlátozó rendszer Az első biztonsági övekhez tartozó övfeszítő és överőkorlátozó baleset bekövetkeztekor csökkenti a mellkasi sérülések esélyét. Fokozatváltásra figyelmeztető kijelző (GSI) A műszerfalon felvillanó jelzés segíti a vezetőt, hogy a minél kedvezőbb fogyasztás és emisszió érdekében a legjobb pillanatban kapcsolhassa a következő fokozatot (csak kézi váltóhoz). Első és hátsó felfüggesztés A Yaris felfüggesztése kiváló úttartást, stabilitást és menetkomfortot biztosít; elöl MacPherson rugóstagot, hátul torziós rudas felfüggesztést alkalmaztunk. Az elöl-hátul nagyobb gördülési merevség stabilabbá és agilisabbá varázsolja az autó futását, a tekercsrugók és a lengéscsillapítók új kombinációja pedig kiváló egyensúlyt teremt az úttartás és az utazási komfort közt.

56 56 TOYOTA KÖRNYEZETVÉDELMI CÉLKITŰZÉSEK 2050 A Toyota 6 olyan környezetvédelmi célkitűzést fogalmazott meg, amelyeket 2050-ig meg akar valósítani. Legfontosabb célunk, hogy a társadalommal együttműködve biztosítsuk a fenntartható fejlődést. 1. célkitűzés Új autó: nulla CO2 kibocsátás. 2. célkitűzés Teljes életciklus: nulla CO2 kibocsátás. 3. célkitűzés Gyárak: nulla CO2 kibocsátás. 4. célkitűzés A vízfelhasználás optimalizálása és minimumra csökkentése. 5. célkitűzés Újrahasznosításon alapuló társadalom és rendszerek megteremtése. 6. célkitűzés A természettel harmóniában élő társadalom kialakítása. A TOYOTA ÍGY TESZ A KÖRNYEZETVÉDELEMÉRT JÁRMŰVEINEK TELJES ÉLETCIKLUSÁN ÁT Tervezés és gyártás Járműveink minden részletmegoldását gondosan elemezzük, hogy teljes életciklusuk során a lehető legkevésbé terheljék a környezetet.* Logisztika A Toyota folyamatosan kutatja és alkalmazza a leghatékonyabb és leginkább környezetbarát logisztikai módszereket. Márkakereskedések Folyamatosan törekszünk a Toyota márkakereskedői hálózat környezeti hatékonyságának fejlesztésére. Használat és karbantartás Ha Ön takarékosabban autózik, és eredeti alkatrészeket használ, azzal nemcsak pénzt takarít meg, hanem a környezeti terhelést is csökkenti. Csökkentés, újrahasznosítás, újrafelhasználás A Yaris alkatrészeinek 95 százaléka újrahasznosítható és újrafelhasználható. Ráadásul környezetvédelmi irányelveink értelmében új és innovatív megoldásokat kínálunk Önnek, ha leadja autóját, amikor az már az út végére ért. * Ha további információkat szeretne kapni a Toyota környezetvédelmi törekvéseiről, látogasson el a honlapra, vagy lépjen kapcsolatba helyi Toyota márkakereskedőjével.

57 57 TELJES NYUGALOM A TOYOTÁVAL Hybrid Service Program A Toyota Hibrid Szerviz Programnak 1 köszönhetően gond nélkül élvezheti autója vezetését, akár a gépkocsi 10 éves koráig. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy évente vagy 15 ezer kilométerenként (amelyik hamarabb bekövetkezik) ellenőrizteti a gépkocsi hibrid akkumulátorát bármelyik Toyota márkaszervizben. Toyota minőségi szerviz Autójának teljes átvizsgálása kétévente vagy kilométerenként esedékes (amelyik hamarabb következik be). Emellett évente vagy kilométerenként szükséges a motorolaj és az olajszűrő cseréje, illetve egy köztes ellenőrzés. Alacsony karbantartási költségek Minden Toyota jármű tervezése és gyártása során ügyeltünk arra, hogy az autó karbantartása minél kevesebb költséggel járjon. Toyota eredeti alkatrészek A megnyugtató Toyotaminőség érdekében járművébe csak eredeti és megfelelő alkatrészeket építünk be. További biztonság A Toyota átfogó védelmi rendszere ellenáll a biztosítótársaságok kíméletlen ötperces feltörési vizsgálatának. Toyota tartozékok A Toyota tartozékokat ugyanazzal a műgonddal és figyelemmel terveztük és gyártottuk, amellyel a Toyota gépkocsikat is készítjük. Az autóval együtt megvásárolt összes Toyota tartozékra 3 év garanciát kínálunk. 2 Átfogó garancia Minden új Toyotára 3 éves/ kilométeres garanciát kínálunk, ami bármilyen, gyártási hibából eredő meghibásodásra vonatkozik. 3 Toyota Eurocare Hogy Ön nyugodtan vezethessen, 40 európai országban nyújtunk Toyota Eurocare asszisztencia szolgáltatást 3 éven át. Szevizgarancia Szeretné a lehető legtovább élvezni Yarisát? Akkor hosszabbítsa meg a garanciát egy vagy két évvel! A további részletekről érdeklődjön Toyota márkakereskedőjénél, vagy látogasson el a honlapra Jó utat! 1 Kérjük, érdeklődjön a Toyota Hibrid Szerviz Program reszletei felől Toyota markakereskedőjenel! 2 A garancia részleteiről a Toyota márkakereskedésekben tudhat meg további részleteket. 3 A szolgáltatás része a jármű ingyenes elszállítása a legközelebbi Toyota márkaszervizbe. Minden fényezésre 3 éves, kilométer-korlátozás nélküli garancia vonatkozik. A Yarisra 12 éves átrozsdásodás elleni garancia vonatkozik. További információk az Ön nyugalmát szolgáló megoldásokról:

58 58 Élen a motorsportban is! Versenypályák aszfaltcsíkjai, rallyszakaszok murvás útjai A világon számtalan különféle autóverseny létezik, de mindegyik ugyanarról szól: a rajongók izgalmáról, a sebesség bizsergető érzéséről, a kipufogók lelkesítő szimfóniájáról és a pilóták merészségéről. A Toyota gazdag motorsport-múltja hét évtizeden ível át, mára pedig egyetlen név alatt egyesítettük minden verseny-aktivitásunkat így született meg a TOYOTA GAZOO Racing. A Toyota Yaris WRC az extrém élmények rajongóinak örömére született. Az autó és a Tommi Mäkinen által irányított TOYOTA GAZOO Racing csapat már túl van egy igencsak sikeres bemutatkozáson. 380 lóerő és 425 Nm egy alig 1200 kilós autóban hát igen, ennek hallatán minden szurkoló szíve hevesebben ver!

59 59

60 Látogasson el a honlapra vagy a legközelebbi Toyota márkakereskedésbe, és tudjon meg még többet a Yaris számtalan remek tulajdonságáról, köztük a forradalmi hybrid technológiáról! Legjobb tudomásunk szerint a kiadványban szereplő adatok a nyomdába adás pillanatában megfelelnek a valóságnak. A kiadványban megjelenő információk tájékoztató jellegűek, azok nem értendők eladási ajánlatnak, és nem kötelező érvényűek a Toyota márkakereskedések és szervizek számára. Az autó karosszériájának színe a valóságban kis mértékben eltérhet a kiadvány fotóin látható színektől. A fotókon megjelenő felszereltségek nem minden országban rendelhetőek, ezért a pontos felszereltségről érdeklődjön a helyi Toyota márkakereskedésben. A Toyota Central Europe Kft. a prospektusban közölt adatok és részletek előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartja NV Toyota Motor Europe (TME). A kiadvány sem egészében, sem részleteiben nem jeleníthető meg újra a Toyota Motor Europe előzetes írásos engedélye nélkül június. S KATALOG YARIS-2017 ( )

Új yaris, új szerelem.

Új yaris, új szerelem. ÚJ 2 Új yaris, új szerelem. A Yaris az egyik legkedveltebb városi autó, amit stílusáért, használati értékéért és biztonságáért szerettek meg az emberek. Most pedig itt az új, továbbfejlesztett Toyota Yaris

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

ÚJ YARIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

ÚJ YARIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA ÚJ YARIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2019. március 23-tól megrendelt autókra érvényes. 3 ajtós Start Live Active Trend Comfort Style 1,0 VVT i (72 LE) 5 M/T benzines 2 995

Részletesebben

ÚJ YARIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2017

ÚJ YARIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2017 ÚJ YARIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2017 BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2017. május 12-től megrendelt autókra érvényes. 3 ajtós Start Live Active Trend Comfort Style 1,0 VVT i (69 LE) 5 M/T benzines 2

Részletesebben

COROLLA ÁRLISTA 2016

COROLLA ÁRLISTA 2016 COROLLA ÁRLISTA 2016 BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista a 2016.május 1-től megrendelt autókra érvényes. Sedan Start Live Active Executive 1,33 Dual VVT i (99 LE) 6 M/T benzines 4 190 000 Ft 4 830 000 Ft 5

Részletesebben

YARIS LIMITÁLT KÉSZLETAJÁNLATOK

YARIS LIMITÁLT KÉSZLETAJÁNLATOK YARIS LIMITÁLT KÉSZLETAJÁNLATOK ÁR- ÉS FELSZERELTSÉG LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2019. június 28-tól megrendelt autókra érvényes. 5 ajtós Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1,0 VVT i (72 LE) 5

Részletesebben

ÚJ YARIS MÁR FT TÓL

ÚJ YARIS MÁR FT TÓL 3 AJTÓS ÉS 5 AJTÓS HATCHBACK ÁRLISTA 2019 KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK Ismerje meg a legújabb ajánlatainkat LIMITÁLT KIADÁS: Yaris Trend Y20 LIMITÁLT KIADÁS: Yaris First Edition Gold ÚJ YARIS MÁR 2 995 000 FT

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

ÚJ YARIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

ÚJ YARIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA ÚJ YARIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. április 1 től megrendelt autókra érvényes. 3 ajtós Start Live Active Trend Style 1,0 VVT i (69 LE) 5 M/T benzines 2 995 000 3 510

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben

ÚJ YARIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

ÚJ YARIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA ÚJ YARIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2019. január 3-tól megrendelt autókra érvényes. 3 ajtós Start Live Active Trend Comfort Style 1,0 VVT i (72 LE) 5 M/T benzines 2 995 000

Részletesebben

YARIS MODELLÉV 2016 EGYEDI KÉSZLET AJÁNLATOK

YARIS MODELLÉV 2016 EGYEDI KÉSZLET AJÁNLATOK YARIS MODELLÉV 2016 EGYEDI KÉSZLET AJÁNLATOK BRUTTÓ LISTAÁR * (Ft) Az árlista 2017. április 1-től a készlet erejéig érvényes. 5-ajtós modellek Active Sprint Trend Bi-Tone 1,33 Dual VVT-i (99 LE) 6 M/T

Részletesebben

YARIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

YARIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA YARIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2017. január 17-től megrendelt autókra érvényes. 3-ajtós modellek Live Active Bi Tone 1,0 VVT-i (69 LE) 5 M/T benzines 3 435 000 (Start 2

Részletesebben

FT TÓL. Edition Gold. Ismerje meg a legújabb ajánlatainkat 3 AJTÓS ÉS 5 AJTÓS HATCHBACK ÁRLISTA 2019 KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK

FT TÓL. Edition Gold. Ismerje meg a legújabb ajánlatainkat 3 AJTÓS ÉS 5 AJTÓS HATCHBACK ÁRLISTA 2019 KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK 3 AJTÓS ÉS 5 AJTÓS HATCHBACK ÁRLISTA 2019 KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK Ismerje meg a legújabb ajánlatainkat LIMITÁLT KIADÁS: Yaris Trend Y20 LIMITÁLT KIADÁS: Yaris First Edition Gold KEDVEZMÉNYES FINANSZÍROZÁSI

Részletesebben

COROLLA ÁRLISTA 2016

COROLLA ÁRLISTA 2016 COROLLA ÁRLISTA 2016 BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista a 2016.május 1-től megrendelt autókra érvényes. Sedan Start Live Active Executive 1,33 Dual VVT i (99 LE) 6 M/T benzines 4 190 000 Ft 4 830 000 Ft 5

Részletesebben

TOYOTA JOBB HYBRID VIDÁMAN EGYÜTT ÖNNEL

TOYOTA JOBB HYBRID VIDÁMAN EGYÜTT ÖNNEL YARIS TOYOTA JOBB HYBRID VIDÁMAN EGYÜTT ÖNNEL NAP MINT NAP TESZÜNK EGY LÉPÉST ELŐRE, FOLYAMATOSAN FEJLŐDÜNK, MEGÁLMODJUK A JÖVŐ TECHNOLÓGIÁIT. SZENVEDÉLYÜNK, HOGY ÖRÖMET HOZZUNK OLYAN AUTÓVAL, AMELY FELÜLMÚLJA

Részletesebben

Kiemelt ajánlatunk: Toyota Corolla most akár Ft árkedvezménnyel

Kiemelt ajánlatunk: Toyota Corolla most akár Ft árkedvezménnyel COROLLA ÁRLISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. október 1-től megrendelt autókra érvényes. Sedan Live Active Executive 1,6 Valvematic (132 LE) 6 M/T benzines 5 220 000 6 180 000 7 080 000 1,6 Valvematic

Részletesebben

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés AYGO Merész és stílusos formaterv Személyre szabható megjelenés Kicsi, mégis tágas Igazi vezetési élmény mérsékelt költségekkel x 100%-ban igazi Aygo. Mindent tartalmaz, amire szükséged van: üde, vidám,

Részletesebben

Bruttó Listaár (Ft) A fenti árak előzetesek, kérjen árajánlatot márkakereskedőnktől!

Bruttó Listaár (Ft) A fenti árak előzetesek, kérjen árajánlatot márkakereskedőnktől! AZ ÉV PREMIERJE 2017 Bruttó Listaár (Ft) Az árlista 2016. szeptember 1-től megrendelt autókra érvényes visszavonásig. MOTOR Live Active Dynamic Executive 1,2 Turbo (116 LE) 6 M/T benzines 5 995 000 Ft

Részletesebben

ÚJ YARIS KÖNNYŰ VEZETHETŐSÉG DINAMIKUS FORMATERV IGÉNYES UTASTÉR FULL HYBRID HAJTÁSSAL IS

ÚJ YARIS KÖNNYŰ VEZETHETŐSÉG DINAMIKUS FORMATERV IGÉNYES UTASTÉR FULL HYBRID HAJTÁSSAL IS ÚJ YARIS DINAMIKUS FORMATERV IGÉNYES UTASTÉR KÖNNYŰ VEZETHETŐSÉG FULL HYBRID HAJTÁSSAL IS Teljesítmény minden alkalomra A DINAMIKUS ÉS MEGBÍZHATÓ MOTOROK EGYSZERRE KÍNÁLJÁK A VEZETÉS ÉLVEZETÉT ÉS A TAKARÉKOS

Részletesebben

COROLLA ÁRLISTA 2017

COROLLA ÁRLISTA 2017 COROLLA ÁRLISTA 2017 BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista a 2017. május 10-től megrendelt autókra érvényes. Sedan Start Live Active Executive 1,33 Dual VVT i (99 LE) 6 M/T benzines 4 280 000 Ft 4 920 000 Ft

Részletesebben

CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!

CSAK A KÉSZLET EREJÉIG! COROLLA ÁRLISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2019. március 23-tól megrendelt autókra érvényes. Sedan Live Active Classic Executive 1,6 Valvematic (132 LE) 6 M/T benzines 5 220 000 6 180 000 6 500 000

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/T 6 M/M. benzin vagy <

1,6 literes Valvematic 6 M/T 6 M/M. benzin vagy < Corolla Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/M 6 M/M Fogyasztás (utoljára a 692/2008. rendelettel módosított 715/2007 EU direktíva alapján) Vegyes (liter/100 km) 5,9 6,5 6,2 4,7 4,8 5,2 Városi (liter/100

Részletesebben

Kiemelt ajánlatunk: Minden Toyota C HR most akár Ft kedvezménnyel.

Kiemelt ajánlatunk: Minden Toyota C HR most akár Ft kedvezménnyel. ÁRLISTA Bruttó Listaár (Ft) Az árlista 2019. február 26-tól megrendelt autókra érvényes visszavonásig. MOTOR Live Active Executive 1,2 Turbo (115 LE) 6 M/T benzines 5 995 000 7 095 000 7 465 000 8 925

Részletesebben

Bruttó Listaár (Ft) A fenti árak előzetesek, kérjen árajánlatot márkakereskedőnktől!

Bruttó Listaár (Ft) A fenti árak előzetesek, kérjen árajánlatot márkakereskedőnktől! AZ ÉV PREMIERJE 2017 Bruttó Listaár (Ft) Az árlista 2016. szeptember 1-től megrendelt autókra érvényes visszavonásig. MOTOR Live Active Dynamic Executive 1,2 Turbo (115 LE) 6 M/T benzines 5 995 000 Ft

Részletesebben

Új Prius Plug in ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

Új Prius Plug in ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA Új Prius Plug in ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2019. március 23-tól megrendelt autókra érvényes. 1,8 Hybrid Plug in (122 LE) e CVT 12 800 000 Metál és Mica fényezés Koralkék

Részletesebben

PROACE COMBI. Toyota Proace Extra garancia km / 5 év ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 3+2 ÉV GARANCIA A TOYOTA PROACE MODELLEKRE

PROACE COMBI. Toyota Proace Extra garancia km / 5 év ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 3+2 ÉV GARANCIA A TOYOTA PROACE MODELLEKRE PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA Toyota Proace Extra garancia 1 000 000 km / 5 év 3+2 ÉV GARANCIA A TOYOTA PROACE MODELLEKRE További információ: toyota.hu PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Az árlista

Részletesebben

Kiemelt ajánlatunk: Minden Toyota Corolla most 0%-os THM mel és ajándék téli kerék szettel**

Kiemelt ajánlatunk: Minden Toyota Corolla most 0%-os THM mel és ajándék téli kerék szettel** COROLLA ÁRLISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. január 15 től megrendelt autókra érvényes. Sedan Start Live Active Executive 1,33 Dual VVT i (99 LE) 6 M/T benzines 4 280 000 Ft 4 920 000 Ft 5 580

Részletesebben

Kiemelt ajánlatunk: Minden Toyota Corolla most 0%-os THM mel, akár Ft árkedvezménnyel*

Kiemelt ajánlatunk: Minden Toyota Corolla most 0%-os THM mel, akár Ft árkedvezménnyel* COROLLA ÁRLISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. április 1-től megrendelt autókra érvényes. Sedan Start Live Active Executive 1,33 Dual VVT i (99 LE) 6 M/T benzines 4 280 000 Ft 4 920 000 Ft 5 580

Részletesebben

Kiemelt ajánlatunk: Minden Toyota C HR most 0%-os THM mel, akár Ft árkedvezménnyel*

Kiemelt ajánlatunk: Minden Toyota C HR most 0%-os THM mel, akár Ft árkedvezménnyel* ÁRLISTA Bruttó Listaár (Ft) Az árlista 2018. április 1-től megrendelt autókra érvényes visszavonásig. MOTOR Live Active Executive 1,2 Turbo (115 LE) 6 M/T benzines 5 995 000 Ft 6 795 000 Ft 7 665 000 Ft

Részletesebben

COROLLA ÁRLISTA 2017

COROLLA ÁRLISTA 2017 COROLLA ÁRLISTA 2017 BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista a 2017. október 1 től megrendelt autókra érvényes. Sedan Start Live Active Executive 1,33 Dual VVT i (99 LE) 6 M/T benzines 4 280 000 Ft 4 920 000 Ft

Részletesebben

AVENSIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

AVENSIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA AVENSIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. október 1-től megrendelt autókra érvényes. Sedan Active Active Trend Active Trend + Executive 1,8 Valvematic (147 LE) 6 M/T benzines

Részletesebben

PROACE VERSO ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

PROACE VERSO ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA PROACE VERSO ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista a 2017. jannuár 17-től megrendelt autókra érvényes KOMPAKT 5 üléses 1.6 D-4D 115 Start&Stop SCR 8 957 500 9 202 500 2.0 D-4D 150 Start&Stop

Részletesebben

A BEST BUY DÍJ KÖTELEZ! C HR most akár Ft árelőnnyel az Öné lehet értékőr programban 3+2 év garanciával!

A BEST BUY DÍJ KÖTELEZ! C HR most akár Ft árelőnnyel az Öné lehet értékőr programban 3+2 év garanciával! AZ ÉV PREMIERJE 2017 Bruttó Listaár (Ft) Az árlista 2017. november 13 tól megrendelt autókra érvényes visszavonásig. MOTOR Live Active Dynamic Executive 1,2 Turbo (115 LE) 6 M/T benzines 5 995 000 Ft 6

Részletesebben

Ft tól JUST GO. KIEMELT AJÁNLATUNK: TOYOTA AYGO MOST AKÁR Ft KEDVEZMÉNNYEL. ÁRLISTA 2019 LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X TREME

Ft tól JUST GO. KIEMELT AJÁNLATUNK: TOYOTA AYGO MOST AKÁR Ft KEDVEZMÉNNYEL. ÁRLISTA 2019 LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X TREME ÁRLISTA 2019 JUST GO LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X TREME LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X CITE ÚJ AYGO MÁR 2 690 000 Ft tól KIEMELT AJÁNLATUNK: TOYOTA AYGO MOST AKÁR 250 000 Ft KEDVEZMÉNNYEL. X-COMFORT ÉS X-PLAY VÁLTOZATOKHOZ

Részletesebben

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót. 2 Lelkesítő hangulat Az Auris különleges változata, a Freestyle tökéletesen testesíti meg a lelkesítő érzést, ami az ismeretlenbe vezető úton fogja el az embert. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal,

Részletesebben

Kiemelt ajánlatunk: Minden Toyota C HR most akár Ft árkedvezménnyel és kedvező finanszírozással, akár havi Ft-tól, 4,9%-os THM-mel*.

Kiemelt ajánlatunk: Minden Toyota C HR most akár Ft árkedvezménnyel és kedvező finanszírozással, akár havi Ft-tól, 4,9%-os THM-mel*. ÁRLISTA Bruttó Listaár (Ft) Az árlista 2018. október 8-tól megrendelt autókra érvényes visszavonásig. MOTOR Live Active Executive 1,2 Turbo (115 LE) 6 M/T benzines 5 995 000 7 095 000 7 465 000 8 925 000

Részletesebben

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD RAV4 Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 2,2 D-CAT 150 6 A/T 2AD-FHV DPF 2AD-FTV 3ZR-FAE Multidrive S 3ZR-FAE Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint utoljára

Részletesebben

Új Prius Plug in ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

Új Prius Plug in ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA Új Prius Plug in ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. október 1-től megrendelt autókra érvényes. 1,8 Hybrid Plug in (122 LE) e CVT 12 600 000 Metál és Mica fényezés Koralkék

Részletesebben

CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!

CSAK A KÉSZLET EREJÉIG! COROLLA ÁRLISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. november 5-től megrendelt autókra érvényes. Sedan Live Active Classic Executive 1,6 Valvematic (132 LE) 6 M/T benzines 5 220 000 6 180 000 6 500 000

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA COROLLA SEDAN (4 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.33 DUAL VVT-I BENZINES, 73 KW / 99 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

Kiemelt ajánlatunk: Minden Toyota C HR most akár Ft kedvezménnyel és kedvező finanszírozással, akár havi Ft-tól, 4,9%-os THM-mel*.

Kiemelt ajánlatunk: Minden Toyota C HR most akár Ft kedvezménnyel és kedvező finanszírozással, akár havi Ft-tól, 4,9%-os THM-mel*. ÁRLISTA Bruttó Listaár (Ft) Az árlista 2019. január 3-tól megrendelt autókra érvényes visszavonásig. MOTOR Live Active Executive 1,2 Turbo (115 LE) 6 M/T benzines 5 995 000 7 095 000 7 465 000 8 925 000

Részletesebben

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15" kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy <

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15 kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy < Új Prius Műszaki adatok Környezeti teljesítmény 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 15" kerekek 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 17" kerekek Fogyasztás (utoljára az EC 692/2008 rendelettel módosított EC 715/2007

Részletesebben

Ismerje meg a legújabb ajánlatainkat

Ismerje meg a legújabb ajánlatainkat 5 AJTÓS HATCHBACK ÁRLISTA 2019 KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK Ismerje meg a legújabb ajánlatainkat LEGJOBB AJÁNLATUNK: Yaris Trend Y20 LIMITÁLT KIADÁS: Yaris First Edition Gold KÉSZLETRŐL: már 3 990 000 Ft-tól

Részletesebben

TOYOTA JOBB HYBRID VIDÁMAN EGYÜTT ÖNNEL

TOYOTA JOBB HYBRID VIDÁMAN EGYÜTT ÖNNEL VERSO TOYOTA JOBB HYBRID VIDÁMAN EGYÜTT ÖNNEL NAP MINT NAP TESZÜNK EGY LÉPÉST ELŐRE, FOLYAMATOSAN FEJLŐDÜNK, MEGÁLMODJUK A JÖVŐ TECHNOLÓGIÁIT. SZENVE- DÉLYÜNK, HOGY ÖRÖMET OKOZZUNK EGY OLYAN AUTÓVAL, AMELY

Részletesebben

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK Nyomtatva: 16 / 12 / 2017 Lásd: Jogi nyilatkozat ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK ÁTTEKINTÉS INDULÓ ÁR: 15,800,000.00FT Elektrokromatikus (fényre sötétedő), behajtható és fűthető külső visszapillantó tükrök Parkolássegítő

Részletesebben

PRIUS+ ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

PRIUS+ ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA PRIUS+ ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2019. március 23-tól megrendelt autókra érvényes. 7 üléses MPV Active Comfort Executive 1,8 Hybrid (136 LE) e CVT 10 425 000 11 390 000

Részletesebben

PRIUS+ ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

PRIUS+ ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA PRIUS+ ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. október 1-től megrendelt autókra érvényes. 7 üléses MPV Power Active Style Leather 1,8 Hybrid (136 LE) e CVT 10 425 000 11 390 000

Részletesebben

CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!

CSAK A KÉSZLET EREJÉIG! COROLLA ÁRLISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. november 5-től megrendelt autókra érvényes. Sedan Live Active Classic Executive 1,6 Valvematic (132 LE) 6 M/T benzines 5 220 000 6 180 000 6 500 000

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. JANUÁR 12-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA ÚJ RAV4 SUV (5 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 2.5 HYBRID, 145 KW / 197 LE Felszereltség Hajtás Váltó Bruttó listaár (Regadóval,

Részletesebben

PROACE VAN. Toyota Proace Extra garancia km / 5 év ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 3+2 ÉV GARANCIA A TOYOTA PROACE MODELLEKRE

PROACE VAN. Toyota Proace Extra garancia km / 5 év ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 3+2 ÉV GARANCIA A TOYOTA PROACE MODELLEKRE PROACE VAN ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA Toyota Proace Extra garancia 1 000 000 km / 5 év 3+2 ÉV GARANCIA A TOYOTA PROACE MODELLEKRE További információ: toyota.hu PROACE VAN PANEL AJTÓ (Ft). Az árlista 2018.

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

PROACE VERSO. Toyota Proace Extra garancia km / 5 év ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 3+2 ÉV GARANCIA A TOYOTA PROACE MODELLEKRE

PROACE VERSO. Toyota Proace Extra garancia km / 5 év ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 3+2 ÉV GARANCIA A TOYOTA PROACE MODELLEKRE PROACE VERSO ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA Toyota Proace Extra garancia 1 000 000 km / 5 év 3+2 ÉV GARANCIA A TOYOTA PROACE MODELLEKRE További információ: toyota.hu BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. október

Részletesebben

AVENSIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

AVENSIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA AVENSIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2016. augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. Sedan Live Active Active Trend Active Trend + Executive 1,6 Valvematic (132 LE) benzines

Részletesebben

PROACE VAN ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

PROACE VAN ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA PROACE VAN ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA PROACE VAN PANEL AJTÓ (Ft). Az árlista 2017. január 17-től megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT Safety 1 000 kg 6 014 720 4 736 000 6 338 570 4 991 000 6 490 970 5

Részletesebben

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Mindenből a legjobbat nyújtja. Bemutatjuk az elektromos és hibrid üzemű autót hihetetlenül kedvező üzemanyag-fogyasztással és extra alacsony CO2-kibocsátással.

Részletesebben

AVENSIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

AVENSIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA AVENSIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2017. május 10-től megrendelt autókra érvényes. Sedan Live Active Active Trend Active Trend + Executive 1,6 Valvematic (132 LE) benzines

Részletesebben

Ft tól JUST GO ÁRLISTA 2018 LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X CITE LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X TREME KEDVEZMÉNYES FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT: ÚJ AYGO MÁR

Ft tól JUST GO ÁRLISTA 2018 LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X CITE LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X TREME KEDVEZMÉNYES FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT: ÚJ AYGO MÁR ÁRLISTA 2018 JUST GO LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X TREME LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X CITE ÚJ AYGO MÁR KEDVEZMÉNYES FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT: 2 690 000 Ft tól akár 16 500 Ft-tól/hó, akár 4,9% THM-mel* 1 ALAPFELSZERELTSÉG

Részletesebben

AVENSIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

AVENSIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA AVENSIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. november 5-től megrendelt autókra érvényes. Sedan Active Active Trend Active Trend + Executive 1,8 Valvematic (147 LE) 6 M/T benzines

Részletesebben

ÚJ RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA 2017

ÚJ RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA 2017 ÚJ RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA 2017 BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista március 21-től megrendelt autókra érvényes. SUV 4x2 Live 2,0 D 4D (143 LE) 6 M/T dízel 7 640 000 8 570 000 9 760 000 10 610 000 2,5

Részletesebben

Új Prius Plug in ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

Új Prius Plug in ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA Új Prius Plug in ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. április 1-től megrendelt autókra érvényes. 1,8 Hybrid Plug in (122 LE) e CVT 12 600 000 Metál és Mica fényezés 175 000 Ft

Részletesebben

ÚJ RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA

ÚJ RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA ÚJ RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. október 1-től megrendelt autókra érvényes. SUV 4 2 Live 2,0 D 4D (143 LE) 6 M/T dízel 7 890 000 9 120 000 9 720 000 10 320 000 10 620

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. ÁPRILIS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA ÚJ RAV4 Hybrid SUV (5 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 2.5 HYBRID, 145 KW / 197 LE Felszereltség Hajtás Váltó Bruttó listaár

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA VERSO 5 ÜLÉSES 7 ÜLÉSES GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.6 VALVEMATIC BENZINES, 97 KW / 132 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

FT TÓL. Ismerje meg a legújabb ajánlatainkat. KIEMELT AJÁNLATUNK: MOST AKÁR Ft ÁRELŐNNYEL Ft ÉRTÉKBEN

FT TÓL. Ismerje meg a legújabb ajánlatainkat. KIEMELT AJÁNLATUNK: MOST AKÁR Ft ÁRELŐNNYEL Ft ÉRTÉKBEN 3 AJTÓS ÉS 5 AJTÓS HATCHBACK ÁRLISTA 2019 KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK Ismerje meg a legújabb ajánlatainkat LEGJOBB AJÁNLATUNK: Yaris Trend Y20 LIMITÁLT KIADÁS: Yaris First Edition Gold KIEMELT AJÁNLATUNK: MOST

Részletesebben

PRIUS+ ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

PRIUS+ ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA PRIUS+ ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2017. október 1 től megrendelt autókra érvényes. 7 üléses MPV Power Active Style Leather 1,8 Hybrid (136 LE) e CVT 10 325 000 11 090 000

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

AVENSIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

AVENSIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA AVENSIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. január 15 től megrendelt autókra érvényes. Sedan Live Active Active Trend Active Trend + Executive 1,6 Valvematic (132 LE) 6 M/T

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2017. január 17-től megrendelt autókra érvényes. 3-ajtós hatchback x x-comfort x-play x-cellent x-travagant 1.0 VVT i (69 LE) 5M/T benzin 2 670

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/T. 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy <

1,6 literes Valvematic 6 M/T. 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy < és HSD Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,8 literes HSD CVT 1,33 literes 6 M/M CCO (DPF) 6 M/M CCO (DPF) 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro

Részletesebben

Verso készüljön fel a családi kalandozásokra!

Verso készüljön fel a családi kalandozásokra! Verso Verso készüljön fel a családi kalandozásokra! 2 Formaterv A Toyota új, dinamikus formavilága családbarát funkcionalitással párosul. Utastér A kívül kompakt, belül tágas Verso rengeteg tárolási lehetőséget

Részletesebben

GT86 ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

GT86 ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA GT86 ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ ÁR (Forint) Az árlista 2018. november 8-tól megrendelt autókra érvényes. Coupé Sport Executive Leather Sport 2,0 Boxer (200 LE) 6 M/T benzines 9 175 000 10 160 000

Részletesebben

Ft tól JUST GO. KIEMELT AJÁNLATUNK: TOYOTA AYGO MOST AKÁR Ft KEDVEZMÉNNYEL. ÁRLISTA 2019 LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X CITE

Ft tól JUST GO. KIEMELT AJÁNLATUNK: TOYOTA AYGO MOST AKÁR Ft KEDVEZMÉNNYEL. ÁRLISTA 2019 LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X CITE ÁRLISTA 2019 JUST GO LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X CITE LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X CITE KIZÁRÓLAG A KÉSZLET EREJÉIG ÚJ AYGO MÁR 2 770 000 Ft tól KIEMELT AJÁNLATUNK: TOYOTA AYGO MOST AKÁR 250 000 Ft KEDVEZMÉNNYEL.

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA

RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2019. február 1-től megrendelt autókra érvényes. SUV 4 2 Live 2,0 D 4D (143 LE) 6 M/T dízel 7 890 000 9 120 000 9 720 000 10 320 000 10 620

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2017. január 17-től megrendelt autókra érvényes. 3 ajtós hatchback X X-play X-pURE 1.0 VVT i (69 LE) 5M/T petrol 2 740 000 3 290 000 5 ajtós hatchback

Részletesebben

ÚJ RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA

ÚJ RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA ÚJ RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2017. október 1 től megrendelt autókra érvényes. SUV 4 2 Live Style 2,0 D 4D (143 LE) 6 M/T dízel 7 690 000 8 720 000 9 320 000 9 920 000

Részletesebben

Ismerje meg a legújabb ajánlatainkat

Ismerje meg a legújabb ajánlatainkat 5 AJTÓS HATCHBACK ÁRLISTA 2019 KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK Ismerje meg a legújabb ajánlatainkat LEGJOBB AJÁNLATUNK: YARIS ACTIVE CITY 1.5 DUAL VVT-i LIMITÁLT KIADÁS: Yaris First Edition Gold KÉSZLETRŐL: már

Részletesebben

SPECYFIKACJA 2016 PRIUS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

SPECYFIKACJA 2016 PRIUS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA SPECYFIKACJA 2016 PRIUS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2017. január 17-től megrendelt autókra érvényes. Szereltség Live Active Executive 1,8 Hybrid (122 LE) e-cvt 9 725 000 Ft

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT Toyota Yaris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,0 literes VVT-i 5 M/T 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M Fogyasztás (az EC/692/2008 rendelettel módosított EC/715/2007

Részletesebben

Szimplakabinos kétajtós Base Live Active Executive Executive Leather 2,4 D 4D 150. ( nettó)

Szimplakabinos kétajtós Base Live Active Executive Executive Leather 2,4 D 4D 150. ( nettó) HILUX ÁRLISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista a 2018. április 1-től megrendelt autókra érvényes. Szimplakabinos Base Live Active Executive Executive Leather 7 067 450 6 M/T (4 2) dízel (5 564 921 nettó)

Részletesebben

RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA

RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. október 8-tól megrendelt autókra érvényes. SUV 4 2 Live Style 2,0 D 4D (143 LE) 6 M/T dízel 7 890 000 9 120 000 9 720 000 10 320 000 10

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

PROACE ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE VAN NETTO ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 KOMPAKT PANEL VAN COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Hasznos terhelhetőség Live Active Az árlista augusztus 8-tól

Részletesebben

HATÉKONY ÉS MEGBÍZHATÓ MOTOROK ÉLVEZETES ÉS TAKARÉKOS AUTÓZÁS

HATÉKONY ÉS MEGBÍZHATÓ MOTOROK ÉLVEZETES ÉS TAKARÉKOS AUTÓZÁS HATÉKONY ÉS MEGBÍZHATÓ MOTOROK ÉLVEZETES ÉS TAKARÉKOS AUTÓZÁS 2 Motor 1.33 Dual VVT-i (99 LE) 6 M/T benzinmotor 1.33 Dual VVT-i (99 LE) CVT benzinmotor Teljesítmény 99 LE 99 LE Átlagos üzemanyag fogyasztás

Részletesebben

A COROLLA ÚJ KORSZAKA

A COROLLA ÚJ KORSZAKA ÚJ ÚJ COROLLA 3 A COROLLA ÚJ KORSZAKA 12 évnyi sikeres szereplés után most búcsút mondunk az Auris névnek. Az Aurist átnevezzük Corollának ezzel is jelezve, hogy új, izgalmas korszak kezdődik a világ

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2017. október 1 től megrendelt autókra érvényes. 3 ajtós hatchback x x comfort x play x cellent x travagant 1,0 VVT i (69 LE) 5M/T benzin 2 670

Részletesebben

VERSO ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

VERSO ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA VERSO ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista a készlet erejéig érvényes. 5-ülés Active Active Trend 1.6 Valvematic (132 LE) benzines 6 185 000 6 415 000 1.8 Valvematic (147 LE) benzines

Részletesebben

TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TRUST TOGETHER YOU

TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TRUST TOGETHER YOU YARIS TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TRUST TOGETHER YOU NAP MINT NAP ELŐRE TEKINTÜNK, TÖREKSZÜNK, FEJLŐDÜNK. MINDEZT AZÉRT, HOGY ÖN MINDIG ELÉGEDETT LEGYEN AZ AUTÓNKKAL, AMI TÚLSZÁRNYALJA ELVÁRÁSAIT, AMI IZGALMAS,

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

GT ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

GT ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA GT86 2017 ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ ÁR (Forint) Az árlista a 2016. november 17-től megrendelt autókra érvényes. Coupé Sport Executive 2,0 Boxer (200 LE) 6 M/T benzines 9 500 000 10 000 000 Metálfényezés

Részletesebben

AURIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

AURIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA AURIS ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2017. május 10 től megrendelt autókra érvényes. 5 ajtós Live 1,33 Dual VVT i (99 LE) benzines 4 985 000 (Start 4 295 000) 5 535 000 6 095

Részletesebben

Szimplakabinos kétajtós Live Active Executive Executive Leather 2,4 D 4D M/T (4 4) dízel

Szimplakabinos kétajtós Live Active Executive Executive Leather 2,4 D 4D M/T (4 4) dízel HILUX ÁRLISTA BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista 2018. október 1-től megrendelt autókra érvényes. Szimplakabinos Live Active Executive Executive Leather 2,4 D 4D 150 6 M/T (4 4) dízel 8 464 550 (6 665 000

Részletesebben

ÚJ RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA 2016

ÚJ RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA 2016 ÚJ RAV4 FELSZERELTSÉG ÉS ÁRLISTA 2016 BRUTTÓ LISTAÁR (Ft) Az árlista augusztus 29-től megrendelt autókra érvényes. SUV 4x2 Live Active Trend Executive 2,0 D 4D (143 LE) 6 M/T dízel 7 490 000 8 420 000

Részletesebben

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból.

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. Új Prius DINAMIKUS, KIFINOMULT, HATÉKONY Ahogyan az első Prius újraírta az autóipari szabályokat 1997-ben, úgy emeli a vadonatúj modell az úttörő Hybrid technológiát új csúcsokra:

Részletesebben

Avensis. Kifinomult formavilág és műszaki tartalom a Toyotától.

Avensis. Kifinomult formavilág és műszaki tartalom a Toyotától. Avensis Avensis. Kifinomult formavilág és műszaki tartalom a Toyotától. 2 év átfogó 3 garancia Harmonikus formaterv Kifinomult, részletekbe menően kidolgozott külső megjelenése magabiztos és markáns személyiséggel

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben