ÁRLISTA ÉRVÉNYES MÁRCIUS 6-TÓL

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁRLISTA ÉRVÉNYES MÁRCIUS 6-TÓL"

Átírás

1 ÁRLISTA ÉRVÉNYES MÁRCIUS 6-TÓL

2 AZOK SZÁMÁRA, AKIK IGAZÁN ISMERIK A TETŐTÉRI ABLAKOKAT A dupla, alacsony emissziós bevonat visszatükrözi a meleget a szobába. Energiatakarékosabb fűtés, ezáltal alacsonyabb fűtési számlák. COMFORT GLASS - Télen meleg, nyáron hideg. Hővisszaverő üveg, amely véd a külső behatások ellen és mindezeken túl télen melegen tartja otthonát és csökkenti a számláit. Nyáron blokkolja az UV sugarak 95%-át, így védi a bútorokat és hűvösen tartja a lakást. NOISE BLOCK - Élvezze a csendet 50%-al kevesebb külső és eső okozta zaj az edzett, 6mm vastag külső üvegtáblának, a fejlett borítóelem rendszernek, a laminált belső üvegezésnek és közé helyezett kétrétegű zajcsillapító fóliának köszönhetően. TITAN GLASS - Különleges öntisztító titán bevonat csökkenti az ablak tisztítására fordítandó időt és kellemetlenséget. Faanyagunk FSC tanúsítvánnyal rendelkező szigorúan válogatott északi fenyő, melyet sűrűsége és az időjárás viszontagságaival szemben nyújtott ellenállóképessége miatt értékelünk. A fa kiválasztása biztosítja a tartósságot és a problémamentes karbantartást. Csak bevált megoldások 75 év tapasztalata alapján. A lehető legmagasabb gyártási színvonal. Szigorú, független minőségellenőrzés a legmodernebb módszerekkel. Edzett üveg, amelyre jégkár ellen élettartam garanciát nyújtunk. KÉRJÜK VESSEN EGY PILLANTÁST PROFI VEVŐINK SZÁMÁRA GYÁRTOTT TETŐTÉRI ABLAKAINKRA, MELYEK KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGGAL RENDELKEZNEK, S MELYEKRE HOSSZABB GARANCIÁT ÉS ALACSONYABB ÁRAT BIZTOSÍTUNK, MINT MÁS, AZONOS TERMÉKEKET FORGALMAZÓ VERSENYTÁRSAINK A PIACON. FIZETHET TÖBBET KEVESEBBÉRT. DE MINEK?

3 Kiváló védelem a külső és belső behatások ellen. Laminált belső üvegtábla kétrétegű szakadásálló fóliával. Az edzett külső üvegezes 6 mm vastag, amelyre élettartam garanciát nyújtunk jégkár ellen. Minden Dakea tetőablakra 20 éves garancia érvényes, amely átruházható a lakástulajdonosok között, mely további előnyt jelent, ha 20 éven belül el szeretné adni lakását. A Dakea Quick Install alátét szegélyfólia egy darabból áll, így 100%-ig vízzáró, négyzetes felületi mintázata pedig szükség esetén megkönnyíti az egyenes vágást, ami még egyszerűbbé teszi a beépítést. Ezt a technikailag kiváló terméket úgy alkották meg, hogy megvédje a tetőt és vízzáróvá tegye a szerkezetet. További információt a oldalunkon talál.

4 KIS VÁLTOZÁS AZ ÜVEGEZÉSBEN, NAGY VÁLTOZÁS A KÉNYELEMBEN A dupla, alacsony emissziós bevonat visszatükrözi a meleget a szobába. Energiatakarékosabb fűtés, ezáltal alacsonyabb fűtési számlák.

5 Az edzett külső üvegtábla 4mm vastag, amelyre élettartam garanciát nyújtunk jégkár ellen. Megvédi az üvegtáblát a külső behatásoktól Laminált belső üvegezés 2x3 mm Biztonságot nyújt belső behatások és üvegtörés esetén THERMOSTAT ALACSONY EMISSZIÓS BEVONAT Védelem a hőveszteség ellen télen. U w mm-es rozsdamentes acél távtartó, az üvegezést argon gázzal töltjük Javítja az energiahatékonyságot

6 ULTIMΛ TÖBBET NYÚJT AZ ULTIMA ABLAKOK A COMFORT GLASS-NAK KÖSZÖNHETŐEN MELEGEN TARTJÁK OTTHONÁT TÉLEN, ÉS MEGAKADÁLYOZZÁK A TÚLMELEGEDÉST NYÁRON. EZ AZT JELENTI, HOGY ÖRÖM LESZ A SZOBÁKBAN TARTÓZKODNI EGÉSZ ÉV FOLYAMÁN. A BIZTONSÁG NÖVELÉSE ÉRDEKÉBEN EGY FEJLETT SAFE GUARD CSOMAGOT HASZNÁLUNK, AMI OLYAN KÜLSŐ HATÁSOK ELLEN IS BIZTONSÁGOT NYÚJT, MINT AZ ÜVEGTÖRÉS VAGY HURRIKÁN. ANNYIRA BIZTOSAK VAGYUNK A VÉDELEMBEN, HOGY A KÜLSŐ ÜVEGRE ÉLETTARTAM GARANCIÁTNYÚJTUNK JÉGESŐ OKOZTA KÁROK ESETÉN. AZÉRT, HOGY CSÖKKENTSÜK A KÜLSŐ ZAJOKAT, LÉTREHOZTUK A NOISE BLOCK TECHNOLÓGIÁT. AMI A KÍVÜLRŐL ÉRKEZŐ ÉS ESŐ OKOZTA ZAJOKAT A STANDARD ABLAKOKHOZ KÉPEST 50%-KAL CSÖKKENTI. Energiamegtakarítások Az üvegszerkezeten két különálló bevonat található: az egyik hővisszaverő, a másik napvédő tulajdonsággal rendelkezik Kriptonnal töltött üvegszerkezet: a kriptongáz 46%-kal kevésbé vezeti a hőt, mint a leggyakrabban használt alternatívája, az argon Kiváló U w = 1,2 W/m 2 K paraméter az egész ablakra. UV-sugárzás védelem Továbbfejlesztett üvegszerkezet: 95%-kal kevesebb káros UV-sugarat enged be, mint a hagyományos tetőablak, miközben a fényt átereszti. EREDMÉNY: Energiamegtakarítás Védelem a bútorok és a szőnyegek kifakulása ellen Továbbfejlesztett üvegezés 6mm-es edzett külső üveg x3 mm-es laminált belső üvegezés, biztonság üvegtörés esetén- 2. Kivételes tömítés és illeszkedés Továbbfejlesztett tömítőrendszer - 5. IFC - szigetelőhab keret (ingyen) - 6. Legmagasabb légáteresztő képesség Class 4 Alátét -szegélyfólia RUC (ingyen) - 7. EREDMÉNY: 20 év garancia Élettartam garancia az üvegezésre jégkár ellen A Noise Block technológia 50%-kal csökkenti a kívülről érkező és az eső okozta zajokat, a standard ablakokkal szemben 6mm edzett külső üveg - 1. Laminált belső üveg 2x3mm - 2. Kétrétegű, hangcsökkentő fólia a laminált üvegben Az eső zaját 50%-kal csökkenti a standard ablakokkal szemben Hangelnyelő bevonattal rendelkező borítás elem rétegű hangcsökkentő fólia - 3. EREDMÉNY: 50%-kal alacsonyabb külső zaj, a standard ablakokkal szemben 50%-kal alacsonyabb esőzaj, a standard ablakokkal szemben

7 8. 6.

8 BEÉPÍTHETŐ FOK KÖZÖTTI DŐLÉSSZÖGŰ TETŐBE. U w 1.2 W/m 2 K A DAKEA ULTIMA A LEGKORSZERŰBB, KÖZÉPSŐ TENGELY MENTÉN ELFORDULÓ FA TETŐTÉRI ABLAK. A kiváló energetikai teljesítmény és az innovatív zajcsökkentő rendszer az otthonokat jelentősen kényelmesebbé és csendesebbé teszi. Ez a rendszer mind a külső zajok, mind pedig az eső okozta zajok 50%-át felfogja. Ezen kívül kiváló energiahatékonyság jellemzi az ablakot - U w = 1.2 W/m 2 K, mely az egyedülálló üvegezésnek köszönhető. Az üvegezés két, egymástól független alacsony emissziós bevonatot tartalmaz és az üveg közti tér kripton gázzal töltött. Ez a speciális üvegszerkezet bent tartja a meleget télen és véd a hő ellen nyáron. Továbbá blokkolja az UV sugárzás 95%-át, így megakadályozza a fakulást. A külső üveg egy öntisztuló bevonattal rendelkezik, így ön megspórolja az ablak tisztítására fordítnadó időt és kellemetlenséget. A Dakea Ultima ablakok ellenállnak akár egy 2-es típusú hurrikánnak is. A külső üveg megnövelt vastagságú és edzett, a belső üvegtábla laminált. Ezáltal biztosított a beltér biztonsága és a külső üvegre vállalt élettartam garancia jégkár ellen. A masszív, faszerkezetű ablakainkat két réteg lakkal vontuk be. Annyira biztosak vagyunk a tetőtéri ablakaink minőségében, hogy 20 év garanciát biztosítunk rájuk - ez a leghosszabb garancia a piacon - és regisztrálni sem kell őket.

9 TECHNIKAI PARAMÉTEREK KEV B1200 ÜVEGTÁBLA Variáns 1200 Szerkezet 33.2SSV6-10G3-6HV9:N2 Kétrétegű üvegezés (22 mm) Alacsony emissziós bevonat Gáz töltet Kripton Edzett külső üveg Laminált belső üveg U g ( W/m 2 K ) 0.9 Teljes napenergia átbocsátási tényező 0.3 ABLAK U w ( W/m 2 K ) 1.2 Vízzárás E1350 Légzárás Class 4 Szélállóság Class C4* Hangszigetelés 38 (-1,-3) db SZÍN Természtes fa Középső tengely körül elforduló ablak Szilárd fakeret, két rétegű lakkozással Utca-és esőzaj csökkentés Hegesztett gumitömítés Edzett külső üveg öntisztuló bevonattal Laminált belső üvegezés Élettartam garancia az üvegezésre jégkár esetén Kiváló hőátbocsátási tényező 1.2 W/m 2 K UV védelem kifakulás ellen Rugalmasan és kényelmesen szabályozható szellőzés a szellőző nyílás vagy a kilincs segítségével INGYENES QUICK INSTALL RUC+IFC Alátét-szegélyfólia (RUC) és Szigetelőhab keret (IFC) *S6A méretig KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK Szigetelőhab Alátétkeret (IFC) szegélyfólia(ruc) Burkolókeret Árnyékolók Redőny További információt a oldalunkon talál.

10 BETTER BEÉPÍTHETŐ FOK KÖZÖTTI DŐLÉSSZÖGŰ TETŐBE. U w 1.4 W/m 2 K A DAKEA BETTER EGY KLASSZIKUS, KÖZÉPSŐ TENGELY MENTÉN NYÍLÓ TETŐABLAK A LEGJOBB FORMÁJÁBAN. A kiváló energetikai teljesítmény és a megnövelt szerkezeti szilárdság együtt fényt és biztonságot ad bármelyik otthonnak. A Dakea Better szilárd fakerete kétrétegű lakkozással készül. A megnövelt tartósság érdekében a külső üvegtábla edzett. A további kényelem érdekében a Dakea Better ablakok kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek - U w = 1.4 W/m 2 K. A szellőzőnyílásnak és a két pozícióban rögzíthető kilincsnek köszönhetően kényelmes szellőzést biztosít akár az ablak zárt állapotában is. A DAKEA BETTER ABLAKOKRA 20 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK.

11 TECHNIKAI PARAMÉTEREK KAV B700 ÜVEGTÁBLA Variáns 700 Szerkezet 4V6-16G1-4H Kétrétegű üvegezés (24 mm) Alacsony emissziós bevonat Gáz töltet Argon Edzett külső üveg Laminált belső üveg U g ( W/m 2 K ) 1.1 Teljes napenergia átbocsátási tényező 0.6 ABLAK U w ( W/m 2 K ) 1.4 Vízzárás E1350 Légzárás Class 4 Szélállóság Class C4* Hangszigetelés 32 (-1,-5) db SZÍN Természtes fa Középső tengely körül elforduló szárny Szilárd fakeret, két rétegű lakkozással Edzett külső üveg Hatékony hőátbocsátási tényező 1.4 W/m 2 k Szabályozható szellőzés a szellőzőnyílás vagy a kilincs segítségével INGYENES QUICK INSTALL RUC Alátét-szegélyfólia (RUC) *S6A méretig KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK Szigetelőhab Alátétkeret (IFC) szegélyfólia(ruc) Burkolókeret Árnyékolók Redőny További információt a oldalunkon talál.

12 BEÉPÍTHETŐ FOK KÖZÖTTI DŐLÉSSZÖGŰ TETŐBE. U w 1.3 W/m 2 K A DAKEA BETTER PVC A TÖKÉLETES MEGOLDÁS MAGAS PÁRATARTAMÚ HELYISÉGEKBE, MINT PÉLDÁUL KONYHÁKBA VAGY FÜRDŐSZOBÁKBA, MIVEL JOBBAN ELLENÁLL A PÁRÁNAK ÉS A SZENNYEZŐDÉSEKNEK. A Dakea Better PVC kivételes kényelmet biztosít. Mivel PVC-ből készült ezért nagyon kevés karbantartást igényel. Az ablak könnyen tisztítható, ellenálló és nem igényel felületkezelést. Továbbá a szellőzőnyílásnak és a két pozícióban rögzíthető kilincsnek köszönhetően kényelmes szellőzést biztosít akár az ablak zárt állapotában is. A Dakea Better PVC ablakoknak különleges az üvegezése is. A Thermostat megoldásnak köszönhetően kiváló kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek - U w = 1.3 W/m 2 K - valamint a külső edzett üvegtáblának, továbbá a belső laminált üvegnek köszönhetően jobban ellenállnak az üvegtörésnek is. A DAKEA BETTER PVC ABLAKOKRA 20 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK.

13 TECHNIKAI PARAMÉTEREK KPV B1000 ÜVEGTÁBLA Variáns 1000 Szerkezet 33.2V6-14G1-4HV6 Kétrétegű üvegezés (24 mm) Alacsony emissziós bevonat Gáz töltet Argon Edzett külső üveg Laminált belső üveg U g ( W/m 2 K ) 1.0 Teljes napenergia átbocsátási tényező 0.52 ABLAK U w ( W/m 2 K ) 1.3 Vízzárás E1500 Légzárás Class 4 Szélállóság Class C4* Hangszigetelés 34 (-1,-4) db SZÍN Fehér Középső tengely körül elforduló szárny Szilárd szerkezet Megbízható vízzárás Karbantartást nem igénylő PVC ablakprofil Edzett külső üveg Laminált belső üveg Kiváló hőátbocsátási tényező 1.3 W/m 2 k Szabályozható szellőzés a szellőzőnyílás vagy a kilincs segítségével INGYENES QUICK INSTALL RUC Alátét-szegélyfólia (RUC) *S6A méretig KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK Szigetelőhab Alátétkeret (IFC) szegélyfólia(ruc) Burkolókeret Árnyékolók Redőny További információt a oldalunkon talál.

14 VIEW BEÉPÍTHETŐ FOK KÖZÖTTI DŐLÉSSZÖGŰ TETŐBE. U w 1.3 W/m 2 K A DAKEA BETTER VIEW KIVÉTELES KOMFORTOT NYÚJT A FELSŐ HARMADBAN LÉVŐ FORGÁSPONT KÖRÜL FORDULÓ SZÁRNNYAL ÉS KIVÁLÓ ÜVEGEZÉSÉVEL. A Dakea Better View felső harmadban lévő forgáspont körül forduló tetőtéri ablak, melynek kialakítása lehetővé teszi, hogy Ön könnyebben kilásson az ablakon. A kialakításnak köszönhetően az ablak nyitása és zárása könnyebb, valamint nagyobb rugalmasságot nyújt a beépítési magasságot illetően. Az ablak kiváló üvegezése laminált belső üvegből és edzett külső üvegtáblából áll, melyek nagyobb biztonságot nyújtanak. A dupla, alacsony emissziós bevonat visszaveri a hőt - Thermostat - és kiemelkedő hőszigetelést nyújt. A Dakea Better View masszív, faszerkezetű ablakainkat két réteg lakkal vontuk be, továbbá a szellőzőnyílásnak és a két pozícióban rögzíthető kilincsnek köszönhetően kényelmes szellőzést biztosít akár az ablak zárt állapotában is. A DAKEA BETTER VIEW ABLAKOKRA 20 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK.

15 TECHNIKAI PARAMÉTEREK KHV B1000 ÜVEGTÁBLA Variáns 1000 Szerkezet 33.2V6-14G1-4HV6 Kétrétegű üvegezés (24 mm) Alacsony emissziós bevonat Gáz töltet Argon Edzett külső üveg Laminált belső üveg U g ( W/m 2 K ) 1.0 Teljes napenergia átbocsátási tényező 0.52 ABLAK U w ( W/m 2 K ) 1.3 Vízzárás E1500 Légzárás Class 4 Szélállóság Class C4* Hangszigetelés 34 (-1,-4) db SZÍN Természetes fa Felső harmadban lévő forgáspont körül forduló ablak A gázrugó segítségével a szárny bármilyen pozícióban megállítható Masszív faszerkezet, kétrétegű lakkozással Edzett külső üveg Laminált belső üveg Kiváló hőátbocsátási tényező 1.3 W/m 2 K Szabályozható szellőzés a szellőzőnyílás vagy a kilincs segítségével *S6A méretig KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK Szigetelőhab Alátétkeret (IFC) szegélyfólia(ruc) Burkolókeret Árnyékolók Redőny További információt a oldalunkon talál.

16 GOOD BEÉPÍTHETŐ FOK KÖZÖTTI DŐLÉSSZÖGŰ TETŐBE. U w 1.5 W/m 2 K A DAKEA GOOD EGY MEGBÍZHATÓ ÉS TARTÓS FA TETŐTÉRI ABLAK, MELY KÉNYELMET NYÚJT AZ ÉVEK FOLYAMÁN ALACSONY KÖLTSÉGEK MELLETT. A Dakea Good optimális a kis költségvetésű projektek számára. A Dakea Good tetőablak középső tengely körül elforduló, vékony fakeretbe illesztett szerkezet, amely ezáltal belülről karcsúbbnak hat. A Dakea Good tetőablak minőség szempontjából kompromisszummentes gyártástechnológiával, kétrétegű lakk felületkezeléssel és edzett külső üvegezéssel készül, amely megnövelt tartósságot biztosít. Továbbá a szellőzőnyílásnak és a két pozícióban rögzíthető kilincsnek köszönhetően kényelmes szellőzést biztosít zárt állapotban is. A DAKEA GOOD ABLAKOKRA 20 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK.

17 TECHNIKAI PARAMÉTEREK KDV B700 ÜVEGTÁBLA Variáns 700 Szerkezet 4V6-16G1-4H Kétrétegű üvegezés (24 mm) 24mm Alacsony emissziós bevonat Gáz töltet Argon Edzett külső üveg Laminált belső üveg U g ( W/m 2 K ) 1.1 Teljes napenergia átbocsátási tényező 0.60 ABLAK U w ( W/m 2 K ) 1.5 Vízzárás E1200 Légzárás Class 4 Szélállóság Class C4* Hangszigetelés 32 (-1,-5) db SZÍN Természetes fa Középső tengely körül elforduló szárny Vékony keretes design, két rétegű lakkozással Edzett külső üveg Szabályozható szellőzés a szellőzőnyílás vagy a kilincs segítségével *S6A méretig KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK Szigetelőhab Alátétkeret (IFC) szegélyfólia(ruc) Burkolókeret Árnyékolók Redőny További információt a oldalunkon talál.

18 BEÉPÍTHETŐ FOK KÖZÖTTI DŐLÉSSZÖGŰ TETŐBE. U w 1.3 W/m 2 K A DAKEA GOOD PVC A TÖKÉLETES MEGOLDÁS MAGAS PÁRATARTAMÚ HELYISÉGEKBE, MINT PÉLDÁUL KONYHÁKBA VAGY FÜRDŐSZOBÁKBA, MIVEL JOBBAN ELLENÁLL A PÁRÁNAK ÉS A SZENNYEZŐDÉSEKNEK. A Dakea Good PVC kivételes kényelmet biztosít. Mivel PVC-ből készült ezért nagyon kevés karbantartást igényel. Az ablak könnyen tisztítható, ellenálló és nem igényel felületkezelést. Továbbá a szellőzőnyílásnak és a két pozícióban rögzíthető kilincsnek köszönhetően kényelmes szellőzést biztosít zárt állapotban is. A Dakea Good PVC ablakoknak különleges az üvegezése is. A Thermostat megoldásnak köszönhetően kiváló energiatakarékossági teljesítményük van - U w = 1.3 W/m 2 K - valamint a külső edzett üvegtáblának köszönhetően jobban ellenállnak az üvegtörésnek is. A DAKEA GOOD PVC ABLAKOKRA 20 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK.

19 TECHNIKAI PARAMÉTEREK KPV B900 ÜVEGTÁBLA Variáns 900 Szerkezet 4V6-16G1-4HV6 Kétrétegű üvegezés (24 mm) Alacsony emissziós bevonat Gáz töltet Argon Edzett külső üveg Laminált belső üveg U g ( W/m 2 K ) 1.0 Teljes napenergia átbocsátási tényező 0.55 ABLAK U w ( W/m 2 K ) 1.3 Vízzárás E1500 Légzárás Class 4 Szélállóság Class C4* Hangszigetelés 32 (-1; -5) db SZÍN Fehér Középső tengely körül elforduló szárny Szilárd szerkezet Megbízható vízzárás Karbantartást nem igénylő PVC szerkezet Edzett külső üveg Kiváló hőátbocsátási tényező 1.3 W/m 2 k Szabályozható szellőzés a szellőzőnyílás vagy a kilincs segítségével *S6A méretig KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK Szigetelőhab Alátétkeret (IFC) szegélyfólia(ruc) Burkolókeret Árnyékolók Redőny További információt a oldalunkon talál.

20 TETŐBEVILÁGÍTÓK CONTROL KFE 0-90 MM A Dakea Control tetőbevilágító oldalra nyíló kivitelben készül. Igény szerint jobbra és balra is nyitható. Nyitáskorlátozóval felszerelt, amely lehetővé teszi hogy a szárnyat nyitott pozícióban rögzítse. Szürke színben érhető el (RAL 7043) A DAKEA TETŐBEVILÁGÍTÓK KEDVEZŐ MEGOLDÁSOK FŰTETLEN TEREK, PÉLDÁUL TÁROLÓK VAGY GARÁZSOK SZELLŐZTETÉSÉRE VAGY BEVILÁGÍTÁSÁRA. A CONTROL ÉS FLEX TETŐBEVILÁGÍTÓK BÁRMILYEN FOKOS DŐLÉSSZÖGŰ, LEGFELJEBB 90 MM PROFILMAGASSÁGÚ CSERÉP VAGY PALATETŐBE ÉPÍTHETŐK BE. A DAKEA TETŐBEVILÁGÍTÓKRA 2 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK.

21 FLEX KFB 0-90 MM A Dakea Flex tetőbevilágító oldalt vagy felfelé nyíló kivitelben készül. Szürke színben érhető el (RAL 7043) CONTROL KFE FLEX KFB Nyíláskorlátozó - a szárny nyitott helyzetben történő rögzítéséhez - Oldalirányú nyitási lehetőség Felfelé nyitási lehetőség - Minden az egyben megoldás (Integrált burkolókeret lágyfém alsó köpennyel) Gumitömítés a szárnyon Beépíthető fok közötti lejtésű tetőkbe A leggyakrabban előforduló tetőfedő anyagokhoz (cserép, pala) melyek profilmagassága maximum 90 mm Szürke szín (RAL 7043) Időjárás és UV ellenálló 14 mm-es dupla üvegezés (3-8-3) FSC tanúsítvánnyal rendelkező, műszárított erdei fenyő gombásodás elleni védelemmel Két szellőző pozícióba állítható krómacél kilincs További információt a oldalunkon talál.

22 BEÉPÍTŐ TERMÉKEK KSF BURKOLÓKERET LAPOS FEDÉSHEZ 0-16 MM (2X8MM) KÖZÖTT Ez a burkolókeret illeszkedik a lapos tetőfedő anyagokhoz melyeknek a profilmagassága 0-16mm (2x8mm). A szorosan illeszkedő szegély alsó része és a szegmentált oldalsó részek gondoskodnak arról, hogy a beépítés bármilyen héjazattal (természetes palával, mesterséges palával és zsindellyel is) kivitelezhető legyen. Nem kompatibilis az állókorcos fedéssel. KTF BURKOLÓKERET MM KÖZÖTT A profilos burkolókeret bármilyen, gyakran használt tetőfedő anyagnál vízzáró beépítést biztosít, mm magas profilmagasságú héjazatba illeszthető. A tetőablak 16 mm profilmagasság feletti lapos cserépre, sima cserepekre, betoncserepekre, profilírozott kerámiacserepekre vagy akár bordásfémlemez-tetőbe is beszerelhető. Az ólommentes alumínium köpeny biztosítja a szoros zárást a különböző cserepekkel és tetőfedő anyagokkal. A hó és heves esőzések ellen a speciális szivacs tömítés nyújt védelmet. KUF UNIVERZÁLIS BURKOLÓKERET MM KÖZÖTT Az univerzális burkolókeret illeszkedik a legtöbb általános tetőfedő anyaghoz melyeknek a profilmagassága mm. A KTF-hez képest meghosszabbított alumínium szoknya alumínium szoknya gondoskodik a magas profilú cseréphez való tökéletes illeszthetőségről. UCX KOMBINÁLT BURKOLÓKERET MM KÖZÖTT A Dakea UCX kombinált burkolókeret illeszkedik cserepekhez, magas profilú cserepekhez és egyéb, gyakori tetőfedő anyagokhoz melyek magassága mm. Beépítés előtt meg kell nézni az ablakok és gerendák közötti távolságot. A rendszer 7 alapvető részből (dobozból) áll, amelyek lehetővé teszik a kívánt kombináció kialakítását két vagy több ablak egymás melletti, illetve két vagy több ablak egymás feletti elrendezésével.

23 INGYEN AZ ULTIMA, BETTER ÉS BETTER PVC ABLAKOKHOZ ALÁTÉT-SZEGÉLYFÓLIA RUC A TÖKÉLETES VÍZZÁRÁS BIZTOSÍTÁSÁHOZ Csökkenti a tetőablak beszereléséhez szükséges időt. Kialakításának köszönhetően védi a tetőtéri ablakot és növeli a szerkezet vízzáróságát. A fólia nyújtható, kiváló szakítószilárdságú szövésmentes polisztirén anyagból, páraáteresztő poliuretán-bevonattal készül. Rendkívül tűzbiztos - a DIN 4102 szabvány szerint B1 minősítésű Szakítószilárdság: 350 N/5 cm (35 kp/5 cm) DIN EN szabványnak megfelelő Teljesen vízzáró, DIN EN szabványnak megfelelő Hőmérséklet-ellenállás 40 C és +80 C között INGYEN AZ ULTIMA ABLAKOKHOZ SZIGETELŐHAB KERET IFC A HŐVESZTESÉG MINIMALIZÁLÁSÁRA A hőveszteség minimalizálására A jó hőszigetelés, valamint az ablak és a szarufák közötti térkitöltés céljára alkalmazható. Az IFC egy szigetelő keretet alkot az ablak körül, ezzel csökkentve a hőveszteséget. Az IFC alkalmazása elősegíti az egyszerű, gyors és problémamentes beépítést. Alacsonysűrűségű PEX-PELD anyagból készül Profil méretek: 20-30x90 mm Öntapadós felülettel rendelkezik az egyszerű és biztonságos rögzítés érdekében. *Keskenytokos ablakokhoz (Dakea Good KDV B700) használja az IFCS terméket.

24 KÉNYELMI KIEGÉSZÍTŐK A DAKEA ÁRNYÉKOLÓKRA 2 ÉV GARANCIÁT ADUNK MULTIFIT MULTIFIT MULTIFIT FÉNYZÁRÓ ROLÓ DUR 100% SÖTÉTÍTÉS ROLÓ RHR SZÓRT FÉNY RELUXA PAR SZŰRT FÉNY Zsinórok nélküli sötétítőnk egy keskeny profilú alumínium kereten belül csúsztatható. Ezzel az egyszerűen használható mechanizmussal többféle pozícióba beállítható az árnyékoló, ami megkönnyíti a helyiség fényének szabályozását a 100%-os elsötétítéstől a különböző fokozatú bevilágításig. Nincs szükség mosásra, mivel tartós, a szennyeződéseknek ellenálló poliészter-gumi anyagból készült, mely lehetővé teszi, hogy az árnyékoló könnyen tisztítható legyen anélkül, hogy leszerelné. A roló az örök klasszikus árnyékoló, amellyel lágy, szórt fényű hatás érhető el. Praktikus és kedvező árú lehetőség lakóhelyiségek, gyerekszobák és bármilyen más árnyékot igénylő helyiségek árnyékolására. Rolónk egyszerű, de robusztus működési mechanizmusával egyszerűen, három különböző fokozatban állítható az árnyékolás. A poliészter szövetből készült árnyékoló tartós és könnyen tisztítható. A Dakea reluxa szabadon lógó zsinórok nélküli megoldást ajánl. A lakkozott alumínium lamelláknak köszönhetően ideálisan alkalmazható párás környezetben, például konyhákban és fürdőszobákban. Klasszikus és stílusos reluxánkkal kiválóan szabályozhatja, hogy mennyi fény jusson be a helyiségbe. MULTIFIT MIT JELENT A MULTIFIT? Azt jelenti, hogy árnyékolóink kompatibilisek a Dakea, VELUX (beleértve az Új Generációt is), Fakro, RoofLITE, Dakstra és Optilight ablakokkal.

25 4260 * MULTIFIT HŐVÉDŐ ÁRNYÉKOLÓ MIR ÁRNYÉK- ÉS HŐSZABÁLYOZÁS A külső hővédő árnyékoló félig áttetsző, UV álló PVC borítású üvegszálból készül, amely kellemesen szórja a beérkező fényt és a napsugárzás 60%-ának felfogásával megakadályozza a túlmelegedést, miközben lehetővé teszi a kilátást. A Dakea hővédő árnyékolók Dakea, DAKSTRA, RoofLITE (termékkód: MIR) és VELUX (termékkód: MUR) tetőablakokra szerelhetők. Kérjük ellenőrizze a kompatibilitást VELUX termékek esetében. REDŐNY SHR 100%-OS KÜLSŐ VÉDELEM A Dakea redőnyök biztosítják a nyugalmat és a csendet. Külső zaj vagy heves esőzés esetén a redőny könnyen lehúzható az elektromos rendszernek köszönhetően. Ezen felül megvédi az ablakot is külső behatások ellen például leszakadó ágaktól vihar esetén. A redőny javítja az ablak U w értékét is 0,3 W/m 2 K-el (CSTB kalkulációi alapján). A redőny beépítése rendkívül egyszerű, a tetőablak beépítése után is könnyedén kivitelezhető. Kompatibilis az IO-Homecontrol rendszerrel. ELEKTROMOS NYITÓ (AMC) ÉS KÉZI ABLAKNYITÓ (ZAR) BIZTONSÁG ÉS KÖNNYŰ HOZZÁFÉRÉS A Dakea elektromos nyitó (AMC 100) távirányítóval és esőérzékelővel rendelkezik, amely ha elered az eső automatikusan bezárja az ablakot. Az AMC100 rendelkezik CE jelöléssel és 2 éves garanciát vállalunk rá. A ZAR kézi nyitók bármilyen Dakea ablakkal használhatók. Fémből készülnek, könnyű gumi markolattal, kétféle változatban: 80 és 120 cm-es hosszúságban. *Dakea elektromos nyitó (AMC 100) nem kompatibilis a Dakea Good KDV B700 ablakokkal. A Dakea redőnyre 10 év garanciát vállalunk. *SHR nem kompatibilis a VELUX Új Generációval. UCX kombinált burkolókeret esetén csak a felső ablaksorra lehetséges a beépítés.

26 EGYSZERŰ TERMÉKVÁLASZTÁS TETŐABLAKOK Méret cm C2A C4A F4A F6A M4A M6A M8A M10A P6A P8A S6A S8A U4A U8A 55x78 55x98 66x98 66x118 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x x x x98 134x140 GOOD KDV B700 Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val PVC KPV B900 Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val BETTER KAV B700 Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val KPV B1000 Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val KHV B1000 Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val KEV B1200 Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val TETŐBEVILÁGÍTÓ KFE 4555 KFE 4573 KFE 8585 Méret cm 45x55 45x73 85x85 CONTROL Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val KFB 4555 KFB 4573 Méret cm 45x55 45x73 FLEX Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val

27 BEÉPÍTÉST EGYSZERŰSÍTŐ KIEGÉSZÍTŐK C2A C4A F4A F6A M4A M6A M8A M10A P6A P8A S6A S8A U4A U8A Méret cm 55x78 55x98 66x98 66x118 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x x x x98 134x140 BURKOLÓKERETEK KTF KSF KUF Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val KIEGÉSZÍTŐK RUC IFC IFCS Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val Az árak forintban értendők. 1-2 napos szállítás 3-5 napos szállítás 3-5 hetes szállítás (a gyártótól a kereskedőhöz) A szállítási határidő munkanapokban értendő óra előtt leadott rendelés esetén. Nem teljes kocsirakomány esetén.

28 BEÉPÍTÉST EGYSZERŰSÍTŐ KIEGÉSZÍTŐK Méret cm KOMBINÁLT BURKOLÓKERETEK UCX UCX UCX UCX UCX UCX UCX UCX UCX UCX UCX UCX UCX C2A C4A F4A F6A M4A M6A M8A M10A P6A S6A S8A U4A U8A 55x78 55x98 66x98 66x118 78x98 78x118 78x140 78x160 94x x x x98 134x140 Vízelvezetés: E 100 mm F 120 mm G 140 mm Vízelvezetés: E 100 mm F 120 mm G 140 mm Vízelvezetés: E 100 mm F 120 mm G 140 mm Vízelvezetés: E 100 mm F 120 mm G 140 mm Vízelvezetés: E 100 mm Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val A Dakea UCX kombinált burkolókeretrendszer megszámlálhatatlan kombinációt ajánl a leglátványosabb hatás érdekében. Rugalmasan és egyszerűen használható termék, amelyből a webhelyen elérhető egyszerű, interaktív Combi-összeállítóval 3 egyszerű lépésben kialakíthatja saját megoldását. Az E, F, G távolság az ablakok oldaltávolságára utal. E-100 mm, F-120 mm, G-140 mm. Az ablakok egymás feletti távolsága csak E-100 mm lehet. E 100mm Az árak forintban értendők. E méret: 3-5 napos szállítás F,G méret: 3-5 hetes szállítás A szállítási határidő munkanapokban értendő óra előtt leadott rendelés esetén. Nem teljes kocsirakomány esetén. KÉRDÉSEI VANNAK? KÉRDEZZE IVETTET!

29 KÉNYELMI KIEGÉSZÍTŐK Méret cm ÁRNYÉKOLÓK C2A C4A F4A F6A M4A M6A M8A M10A P6A P8A S6A S8A U4A U8A 55x78 55x98 66x98 66x118 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x x x x98 134x140 DUR PAR Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val CXA FXA MXA PXA SXA UXA 55x78 55x98 66x98 66x118 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x x x x98 134x140 RHR MIR Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val REDŐNY C2A C4A F4A F6A M4A M6A M8A M10A P6A P8A S6A S8A U4A U8A 55x78 55x98 66x98 66x118 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x x x x98 134x140 SHR Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val ELEKTROMOS NYITÓ AMC 100 NYITÓ RÚD ZAR 108 ZAR 112 Ár ÁFA nélkül Ár ÁFA nélkül Ár ÁFÁ-val Ár ÁFÁ-val Az árak forintban értendők. 1-2 napos szállítás 3-5 napos szállítás 10 napos szállítás (a gyártótól a kereskedőhöz) 3-5 hetes szállítás (a gyártótól a kereskedőhöz) A szállítási határidő munkanapokban értendő óra előtt leadott rendelés esetén. Nem teljes kocsirakomány esetén.

30 FIZETHET TÖBBET IS EGY TETŐTÉRI ABLAKÉRT, DE MIÉRT TENNÉ? DAK25-PRL-HU17-NP Nagy gondot fordítottunk a pontos információk biztosítására. Ezzel együtt a Dakea nem tehető felelőssé a katalógusban véletlenül hibásan vagy hiányosan megjelent információból származó károkért.

Árlista. Érvényes 2015 júniustól

Árlista. Érvényes 2015 júniustól Árlista Érvényes 2015 júniustól Azok számára, akik igazán ismerik a tetőtéri ablakokat. Kérjük vessen egy pillantást profi vevőink számára gyártott tetőtéri ablakainkra, melyek különleges tulajdonsággal

Részletesebben

Árlista. Érvényes 2014 februártól

Árlista. Érvényes 2014 februártól Árlista Érvényes 2014 februártól Azok számára, akik igazán ismerik a tetőtéri ablakokat. Kérjük vessen egy pillantást profi vevőink számára gyártott tetőtéri ablakainkra, melyek különleges tulajdonsággal

Részletesebben

VELUX VFB térdfalablak

VELUX VFB térdfalablak VELUX térdfalablak Nagyobb kilátás mellett növelheti otthona biztonságát a beépített vészkijárati funkcióval is bíró jobbra nyíló bővítőablakkal. Az ablak vészhelyzet esetén jobbra nyitható, és menekülési

Részletesebben

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás 78 VFE kiegészítő térdfalablak, fa Előnyei Kiegészítő térdfalablak a még több fényért: A tetőtéri ablak függőleges meghosszabbítása a térdfallal rendelkező helyiségekben páratlan kilátást hoz létre az

Részletesebben

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz 1.0 változat 2015.09.15. Termékinformáció ISD ------ 2093 síküveg VELUX lapos tetős felülvilágítókhoz Termékjellemzők Síküveg VELUX CFP és CVP lapos tetős felülvilágítókhoz Ideális új VELUX lapos tetős

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel 2018.04.03. Termékinformáció fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 1093 íves üveggel Termékjellemzők Íves üvegű, fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőbe Innovatív, ívelt formájú, teljes felületén

Részletesebben

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL.

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOstylos H260 műanyag és H360 műanyag-alumínium ablakrendszer A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. FUNKCIÓ. BIZTONSÁG. ÁLLANDÓSÁG. A

Részletesebben

Hőszigetelt felülvilágító kupola Fix (CFP) típus

Hőszigetelt felülvilágító kupola Fix (CFP) típus Hőszigetelt felülvilágító kupola Fix (CFP) típus Mit tehet a szobával egy felülvilágító ablak A lapostetővel rendelkező otthonokban a legtöbb tér konyha, nappali vagy hálószoba csak nagyon kevés természetes

Részletesebben

Premium. Premium. VELUX INTEGRA GGL elektromos tetőtéri ablak. Előnyei. Anyag. Külső borítás

Premium. Premium. VELUX INTEGRA GGL elektromos tetőtéri ablak. Előnyei. Anyag. Külső borítás Premium VELUX INTEGRA elektromos tetőtéri ablak Előnyei Intelligens nyitás-zárás: Automata tetőtéri ablak beépített motorral, esőérzékelővel és VELUX INTEGRA érintőképernyős vezérlővel Elektromos vezérléssel

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0051B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0051B Termékinformáció Alsó kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0051B Termékjellemzők Kiváló minőségű egybeöntött poliuretán bevonat fehér lakkfestéssel Cink alsó kilincs a magasan beépített ablak

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1050B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1050B Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1050B Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő kétrétegű felületkezeléssel Alumínium alsó kilincs a magasan beépített ablak kényelmes működtetéséért

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1055B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1055B Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1055B Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő kétrétegű felületkezeléssel Cink bevonatú alsó kilincs a magasan beépített ablak kényelmes működtetéséért

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel 2017.04.03 Termékinformáció fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 2093 síküveggel Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőbe kívül síküveggel Sima, elegáns külső dizájn üvegből

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051B Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051B Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, az impregnálást követően kétrétegű vízbázisú akril lakk felületkezeléssel Alumínium festésű cink

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051B Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051B Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, az impregnálást követően kétrétegű vízbázisú akril lakk felületkezeléssel Alumínium festésű cink

Részletesebben

Termékinformáció Felnyíló-billenő fa tetőtéri ablak - GPL

Termékinformáció Felnyíló-billenő fa tetőtéri ablak - GPL Termékinformáció Felnyíló-billenő fa tetőtéri ablak - Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen lakkal felületkezelve Az ablakszárny 45 -ig bármilyen pozícióban megállítható Alsó kilincs

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061B Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061B Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, az impregnálást követően kétrétegű vízbázisú akril lakk felületkezeléssel Háromrétegű hőszigetelő

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció VELUX INTEGRA lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Elektromos felülvilágító lapos tetőkhöz Vezérlőegység vagy távirányító Tokba rejtett ablakmozgató motor

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1050

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1050 Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak 1050 Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő kétrétegű felületkezeléssel Az ablakszárny felső részén elhelyezett nyitószerkezettel könnyen nyitható-zárható,

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061B Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061B Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, az impregnálást követően kétrétegű vízbázisú akril lakk felületkezeléssel Háromrétegű hőszigetelő

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0061B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0061B Termékinformáció Alsó kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0061B Termékjellemzők Kiváló minőségű egybeöntött poliuretán bevonat fehér lakkfestéssel Háromrétegű hőszigetelő üveg, Uw=1,1W/m 2

Részletesebben

Hőszigetelt felülvilágító kupola Nyitható (CVP) típus

Hőszigetelt felülvilágító kupola Nyitható (CVP) típus Hőszigetelt felülvilágító kupola Nyitható (CVP) típus Mit tehet a szobával egy felülvilágító ablak A lapostetővel rendelkező otthonokban a legtöbb tér konyha, nappali vagy hálószoba csak nagyon kevés természetes

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GGU

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GGU Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Felső kilincs, amely könnyen működtethető

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. RotoQ-val garantált a hatékony beépítés. Az új RotoQ a beszerelés során csavarok nélkül

Részletesebben

Termékinformáció VFE térdfalablak

Termékinformáció VFE térdfalablak 2017.04.03 Termékinformáció térdfalablak Termékjellemzők Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre festett változatban

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel 2017.04.03 Termékinformáció VELUX INTEGRA nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 2093 síküveggel Termékjellemzők Elektromos felülvilágító lapostetőkhöz kívül síküveggel Tokba rejtett ablakmozgató

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel 2018.04.03. Termékinformáció VELUX INTEGRA nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 1093 íves üveggel Termékjellemzők Elektromos, szellőztethető felülvilágító lapostetőkhöz kívül íves üveggel

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0055

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0055 Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak 0055 Termékjellemzők Kiváló minőségű egybeöntött poliuretán bevonat fehér lakkfestéssel Az ablakszárny felső részén elhelyezett nyitószerkezettel

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció fix lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapos tetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Klick Klick Klick Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. Előnyök a beépítés során + csavar nélküli szerelés, akusztikus visszajelzéssel

Részletesebben

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.15. Termékinformáció Hajtókarral működtetett lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Rúddal működtetett felülvilágító lapos tetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló,

Részletesebben

MB 45 Alumínium ablak

MB 45 Alumínium ablak MB 45 Alumínium ablak Az MB-45 elnevezésű ablak a legkorszerűbb technológiára épülő, hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik kiemelkedő tagja. Egyaránt felhasználható kültéri és beltéri

Részletesebben

Termékinformáció GXU poliuretán bevonatos tetőkijárat

Termékinformáció GXU poliuretán bevonatos tetőkijárat 2018.04.03 Termékinformáció GXU poliuretán bevonatos tetőkijárat Termékleírás Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben A kilincs az ablakszárny oldalán középen található,

Részletesebben

Termékinformáció VFE térdfalablak

Termékinformáció VFE térdfalablak Edition 2.0 01.03.2015 Termékinformáció térdfalablak Termékjellemzők Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre festett

Részletesebben

Termékinformáció GIU kiegészítő, poliuretán bevonatú fix ablak

Termékinformáció GIU kiegészítő, poliuretán bevonatú fix ablak 2018.04.03 Termékinformáció kiegészítő, poliuretán bevonatú fix ablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Fix, semmilyen módon nem nyitható ablak

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0051

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0051 Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak 0051 Termékjellemzők Kiváló minőségű egybeöntött poliuretán bevonat fehér lakkfestéssel Az ablakszárny felső részén elhelyezett nyitószerkezettel

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CFP fix felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció fix felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő üvegezés

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0061

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0061 Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak 0061 Termékjellemzők Kiváló minőségű egybeöntött poliuretán bevonat fehér lakkfestéssel Háromrétegű hőszigetelő üveg, Uw=1,1W/m 2 K Az

Részletesebben

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Hajtókarral működtetett felülvilágító lapostetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló, kiváló minőségű

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0051

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0051 Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak 0051 Termékjellemzők Kiváló minőségű egybeöntött poliuretán bevonat fehér lakkfestéssel Az ablakszárny felső részén elhelyezett nyitószerkezettel

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051 Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak 1051 Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, az impregnálást követően kétrétegű vízbázisú akril lakk felületkezeléssel Az ablakszárny felső részén

Részletesebben

Termékinformáció VIU poliuretán bevonatú térdfalablak

Termékinformáció VIU poliuretán bevonatú térdfalablak Edition 1.0 01.03.2015 Termékinformáció poliuretán bevonatú térdfalablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Fix, semmilyen módon nem nyitható ablak

Részletesebben

Termékinformáció GIU kiegészítő, poliuretán bevonatú fix ablak

Termékinformáció GIU kiegészítő, poliuretán bevonatú fix ablak Edition 1.0 15.12.2014 Termékinformáció kiegészítő, poliuretán bevonatú fix ablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Fix, semmilyen módon nem nyitható

Részletesebben

Termékinformáció GIL kiegészítő fix ablak

Termékinformáció GIL kiegészítő fix ablak Edition 1.0 15.12.2014 Termékinformáció kiegészítő fix ablak Termékjellemzők Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03 Termékinformáció VELUX INTEGRA nyitható felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Elektromos, szellőztethető felülvilágító lapostetőkhöz Nyomógombos távirányító (csomagolás tartalmazza)

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061 Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak 1061 Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, az impregnálást követően kétrétegű vízbázisú akril lakk felületkezeléssel Háromrétegű hőszigetelő

Részletesebben

Termékinformáció VIU poliuretán bevonatú térdfalablak

Termékinformáció VIU poliuretán bevonatú térdfalablak 2018.04.03 Termékinformáció poliuretán bevonatú térdfalablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Fix, semmilyen módon nem nyitható ablak Ferde tetőben

Részletesebben

Termékinformáció Poliuretán bevonatú felnyíló-billenő tetőtéri panorámaablak GPU

Termékinformáció Poliuretán bevonatú felnyíló-billenő tetőtéri panorámaablak GPU Termékinformáció Poliuretán bevonatú felnyíló-billenő tetőtéri panorámaablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Az ablakszárny 45 -ig bármilyen

Részletesebben

Hőszigetelt felülvilágító kupola CFP TÍPUS

Hőszigetelt felülvilágító kupola CFP TÍPUS Hőszigetelt felülvilágító kupola TÍPUS Mit tehet a szobával egy felülvilágító ablak A lapostetővel rendelkező otthonokban a legtöbb tér konyha, nappali vagy hálószoba csak nagyon kevés természetes fényhez

Részletesebben

Termékinformáció GXL tetőkijárat

Termékinformáció GXL tetőkijárat 2018.04.03 Termékinformáció GXL tetőkijárat Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap A kilincs az ablakszárny oldalán középen található,

Részletesebben

Termékinformáció CSP hő- és füstelvezető felülvilágító lapostetőbe

Termékinformáció CSP hő- és füstelvezető felülvilágító lapostetőbe 2018.04.03. Termékinformáció CSP hő- és füstelvezető felülvilágító lapostetőbe Termékjellemzők Elektromos füstelvezető ablak lapostetőkhöz CE-jelöléssel rendelkezik az EN 12101-2 szabványnak megfelelően

Részletesebben

Termékinformáció GIL kiegészítő fix ablak

Termékinformáció GIL kiegészítő fix ablak 2017.04.03 Termékinformáció kiegészítő fix ablak Termékjellemzők Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre festett változatban

Részletesebben

Termékinformáció Tetőkijárat GXL

Termékinformáció Tetőkijárat GXL 1.0 változat 2014.10.01. Termékinformáció Tetőkijárat GXL Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap Oldalkilincses működtetésű,

Részletesebben

Termékinformáció GTU menekülőablak

Termékinformáció GTU menekülőablak 2018.04.03 Termékinformáció GTU menekülőablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben A felnyíló ablakszárny 45 -ig bármilyen pozícióban rögzíthető Vészhelyzet

Részletesebben

Termékinformáció CSP lapos tetős füstelvezető ablakok

Termékinformáció CSP lapos tetős füstelvezető ablakok 1.0 változat 2014.10.01. Termékinformáció CSP lapos tetős füstelvezető ablakok Termékjellemzők Elektromos füstelvezető ablak lapos tetőkhöz CE-jelöléssel rendelkezik az EN 12101-2:2003 szabványnak megfelelően

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP 1.0-ás változat 2014.10.01. Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP Termékleírás Kézi működtetésű tetőkijárat lapostetőkhöz 60 fokos nyitási szög a tetőre való könnyű kijutásért Kopásálló, kiváló

Részletesebben

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP 2018.04.03. Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz Termékleírás Kézi működtetésű tetőkijárat lapostetőkhöz 60 fokos nyitási szög a tetőre való könnyű kijutásért Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC-tok

Részletesebben

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél.

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél. 12 I 1 studio studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek

Részletesebben

ACO MARKANT. EnEV. ACO Therm ablakkeret műanyagból. ACO Fränkische ACO MARKANT ACO DRAIN ACO DRAIN

ACO MARKANT. EnEV. ACO Therm ablakkeret műanyagból. ACO Fränkische ACO MARKANT ACO DRAIN ACO DRAIN ACO Therm ablakkeret műanyagból Mind falazatba, mind betonfalba azonnal be lehet építeni. esztétikus és hõszigetelt ablakkeret az ablak helyének kihagyása helyett a keret egyszerûen beépíthetõ nincs szükség

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GGU

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GGU Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Felső kilincs, amely könnyen működtethető

Részletesebben

Termékinformáció Poliuretán bevonatú felnyíló-billenő tetőtéri ablak GPU

Termékinformáció Poliuretán bevonatú felnyíló-billenő tetőtéri ablak GPU Termékinformáció Poliuretán bevonatú felnyíló-billenő tetőtéri ablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Az ablakszárny 45 -ig bármilyen pozícióban

Részletesebben

Magasabb forgástengelyű ablakok FTH-V

Magasabb forgástengelyű ablakok FTH-V Magasabb forgástengelyű ablakok FTH-V A FAKRO új tetőtéri ablaka a különleges vasalatrásegítő rendszernek köszönhetően egyesíti a felnyíló és billenő ablakok előnyeit. Az ablakszárny alsó része felnyíló

Részletesebben

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Mi alapján válasszunk árnyékolót?

Mi alapján válasszunk árnyékolót? Mi alapján válasszunk árnyékolót? Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. 1 Bevezetés Egy árnyékolástechnikai

Részletesebben

Tetõtéri ablakok. Billenõ tetõtéri ablakok. GGL jelû tetõtéri ablak. * A legnépszerûbb ablaktípus. * Háromrétegû lakkal felületkezelt

Tetõtéri ablakok. Billenõ tetõtéri ablakok. GGL jelû tetõtéri ablak. * A legnépszerûbb ablaktípus. * Háromrétegû lakkal felületkezelt Billenõ tetõtéri ablakok GGL jelû tetõtéri ablak * A legnépszerûbb ablaktípus * Háromrétegû lakkal felületkezelt * Elektromos távmûködtetõvel utólag is felszerelhetõ Billenõ fa tetõtéri ablak kétállású,

Részletesebben

Termékinformáció GTL menekülőablak

Termékinformáció GTL menekülőablak 2.0 változat 2017.01.01. Termékinformáció GTL menekülőablak Termékjellemzők Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre

Részletesebben

Mûanyag nyílászárók. EnergetoKarát. Jubileum

Mûanyag nyílászárók. EnergetoKarát. Jubileum Mûanyag nyílászárók EnergetoKarát 85 85 Jubileum Hôszigetelés Alapkivitelben készülô mûanyag nyílászáróink segítségével megfelelô homlokzati hôszige te léssel párosítva akár 40 70% energia megta ka rítás

Részletesebben

Termékinformáció CABRIO GDL tetőerkély

Termékinformáció CABRIO GDL tetőerkély 2017.04.03 Termékinformáció CABRIO GDL tetőerkély Termékjellemzők Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre festett változatban

Részletesebben

Termékinformáció Felnyíló-billenő fa tetőtéri panorámaablak - GPL

Termékinformáció Felnyíló-billenő fa tetőtéri panorámaablak - GPL Termékinformáció Felnyíló-billenő fa tetőtéri panorámaablak - Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen lakkal felületkezelve Az ablakszárny 45 -ig bármilyen pozícióban megállítható

Részletesebben

DRL LML TETŐKIJÁRAT LAPOSTETŐHÖZ

DRL LML TETŐKIJÁRAT LAPOSTETŐHÖZ DRL LML TETŐKIJÁRAT LAPOSTETŐHÖZ Az innovatív DRL tetőkibúvó biztonságos és komfortos kijutást biztosít a lapostetőre. Szerkezeti tartóssága és méretválasztéka tökéletes kombinációt nyújt a padlásfeljáró

Részletesebben

Tetőtérben otthon vagyunk

Tetőtérben otthon vagyunk Tetőtérben otthon vagyunk TETŐABLAK 1 1 A bevilágító felület A megfelelő mennyiségű természetes fény biztosításához az ablak bevilágítófelülete a helyiség hasznos alapterületének legalább 10%-a legyen.

Részletesebben

Termékinformáció VELUX mini manzárdablak

Termékinformáció VELUX mini manzárdablak 2018.04.03. Termékinformáció VELUX mini manzárdablak Termékleírás A VELUX mini manzárdablak az új VELUX termékcsalád, a térnyerők tagja Megnöveli a hasznos területet a magastető alatti térben és rengeteg

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GGL

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GGL Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen lakk felületkezeléssel Felső kilincs, amely könnyen működtethető akkor is, ha az

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GGL

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GGL Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen lakk felületkezeléssel Felső kilincs, amely könnyen működtethető akkor is, ha az

Részletesebben

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A fenntarthatóság iránt elkötelezett építészetért Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal,

Részletesebben

Termékinformáció CABRIO GDL tetőerkély

Termékinformáció CABRIO GDL tetőerkély Edition 1.0 01.01.2015 Termékinformáció CABRIO GDL tetőerkély Termékjellemzők Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre

Részletesebben

FELÜLVILÁGÍTÓ TERMÉKEK LAPOSTETŐRE 2016 IV

FELÜLVILÁGÍTÓ TERMÉKEK LAPOSTETŐRE 2016 IV FELÜLVILÁGÍTÓ TERMÉKEK LAPOSTETŐRE 2016 IV 2 www.fakro.hu ENGEDJE BE A FÉNYT OTTHONÁBA BEVILÁGÍTÁSI LEHETŐSÉGEK LAPOSTETŐ ESETÉN TÍPUS F TÍPUS C EF_ EFR Alapvető igényünk, hogy otthonunk valamennyi helyisége

Részletesebben

Árlista 2015. II. Tetőtéri ablakok, kiegészítők. Érvényes: 2015.07.15-től

Árlista 2015. II. Tetőtéri ablakok, kiegészítők. Érvényes: 2015.07.15-től Árlista 2015. II. Tetőtéri ablakok, kiegészítők 2015 Érvényes: 2015.07.15-től rovatcim German made A Stuttgart mellett található leinfelden-echterdingeni központú Roto egy 75 éve alapított német vállalatcsoport,

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GGL

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GGL Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen lakk felületkezeléssel Felső kilincs, amely könnyen működtethető akkor is, ha az

Részletesebben

AZ ENERGIAFELHASZNÁLÁS MEGOSZLÁSA:

AZ ENERGIAFELHASZNÁLÁS MEGOSZLÁSA: AZ ENERGIAFELHASZNÁLÁS MEGOSZLÁSA: A fogyasztók általában úgy vélik, az energia 26%-át fordítják fűtésre. A valóság kb. 53%, ezért a fűtés területén a legérdemesebb a megtakarítás lehetőségeivel foglalkozni.

Részletesebben

Mûanyag nyílászárók 2011

Mûanyag nyílászárók 2011 Mûanyag nyílászárók 2011 EnergetoKarát 85 85 Jubileum Hôszigetelés Alapkivitelben készülô mûanyag nyílászáróink segítségével megfelelô homlokzati hôszige te léssel párosítva akár 40 70% energia megta ka

Részletesebben

Otthonunk, jól megszokott környezetünk átalakítása gonddal, kiadással jár együtt.

Otthonunk, jól megszokott környezetünk átalakítása gonddal, kiadással jár együtt. Otthonunk, jól megszokott környezetünk átalakítása gonddal, kiadással jár együtt. A nyílászárók felújítása, cseréje azonban megéri ezt a fáradságot, hiszen melegebb, energiatakarékos, környezet barát helyet

Részletesebben

Mûanyag nyílászárók 2012

Mûanyag nyílászárók 2012 Mûanyag nyílászárók 2012 EnergetoKarát 85 85 Trend+80 Standard Hôszigetelés Alapkivitelben készülô mûanyag nyílászáróink segítségével megfelelô homlokzati hôszige te léssel párosítva akár 40 70% energia

Részletesebben

Termékinformáció TCF és TCR fénycsatornák lapostetőkhöz és bitumenes lemez fedéshez.

Termékinformáció TCF és TCR fénycsatornák lapostetőkhöz és bitumenes lemez fedéshez. 2018.04.03. Termékinformáció és fénycsatornák lapostetőkhöz és bitumenes lemez fedéshez. Termékleírás A VELUX fénycsatornákat készletben kínáljuk, amely a belés kültéri csatlakoztatáshoz szükséges összes

Részletesebben

Mûanyag nyílászárók 2010. EnergetoKarát

Mûanyag nyílászárók 2010. EnergetoKarát Mûanyag nyílászárók 2010 70 EnergetoKarát 3x Hôszigetelés Alapkivitelben készülô mûanyag nyílászáróink segítségével megfelelô hôszige teléssel párosítva akár 40 70% energia megta ka rítás érhetô el! Ablakaink

Részletesebben

Termékinformáció TLF és TLR fénycsatornák magastetőkhöz és sík tetőfedő anyagokhoz

Termékinformáció TLF és TLR fénycsatornák magastetőkhöz és sík tetőfedő anyagokhoz 1.0 változat 2015.07.01. Termékinformáció és fénycsatornák magastetőkhöz és sík tetőfedő anyagokhoz Termékleírás A VELUX fénycsatornákat készletben kínáljuk, amely a belés kültéri csatlakoztatáshoz szükséges

Részletesebben

Az ablaküveg helyes megválasztásával Ön a következő előnyökre tehet szert:

Az ablaküveg helyes megválasztásával Ön a következő előnyökre tehet szert: Üvegek AMIT AZ ÜVEGEKRŐL TUDNI ÉRDEMES: Hőszigetelő üvegszerkezetek: A modern technológiának köszönhetően az üveg ma már minden olyan lényeges igényt képes kielégíteni, amelyre egy korszerű építkezés kapcsán

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

Árlista 2015. Tetőtéri ablakok, kiegészítők. Érvényes: 2015.02.16-tól

Árlista 2015. Tetőtéri ablakok, kiegészítők. Érvényes: 2015.02.16-tól Árlista 2015. Tetőtéri ablakok, kiegészítők 2015 Érvényes: 2015.02.16-tól rovatcim Tartalomjegyzék A Roto-ról Minden igényre a megfelelő megoldás 4-5 Alapanyagok 6 Energiahatékonyság 7 German made Üvegezések

Részletesebben

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU AKCIÓ CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ 214 000 FT-TÓL AJÁNDÉK 20 000 FT-OS KUPON, AMIT TOLÓ- VAGY KÉTSZÁRNYAS KAPUNYITÓ SZETTEKNÉL HASZNÁLHAT FEL VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GGL

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GGL Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen lakk felületkezeléssel Felső kilincs, amely könnyen működtethető akkor is, ha az

Részletesebben

Cső fényszállítása A visszaverődés után megmaradt fény %-ban megadva 100% 98.51% 97.04% 95.59% 94.17% 100% 90.39% 81.71% 73.86% 66.

Cső fényszállítása A visszaverődés után megmaradt fény %-ban megadva 100% 98.51% 97.04% 95.59% 94.17% 100% 90.39% 81.71% 73.86% 66. Solatube extrák Toldócsövek A Solatube toldócsövek hossza 400 vagy 600 mm. Összeszereléskor minden egyes toldócső vége keskenyebb, így teleszkópszerűen egymásba illeszthetők, és a kellő hossz is szabályozható.

Részletesebben

Termékinformáció GEL + VEA/VEB/VEC tetőterasz

Termékinformáció GEL + VEA/VEB/VEC tetőterasz 2017.04.03 Termékinformáció GEL + VEA/VEB/VEC tetőterasz Termékjellemzők Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre festett

Részletesebben

-rovarháló rendszerek-

-rovarháló rendszerek- -rovarháló rendszerek- ROVARHÁLÓ AJTÓ Ahol nem csak a rovarvédelem, hanem a küllem is fontos! Típusai: A rolós ajtó akkor praktikus, ha nincsen hely csapó-, vagy tolóajtó elhelyezésére. Ebben az esetben

Részletesebben

Termékinformáció TLF és TLR fénycsatornák magastetőkhöz és sík tetőfedő anyagokhoz

Termékinformáció TLF és TLR fénycsatornák magastetőkhöz és sík tetőfedő anyagokhoz 2018.04.03. Termékinformáció és fénycsatornák magastetőkhöz és sík tetőfedő anyagokhoz Termékleírás A VELUX fénycsatornákat készletben kínáljuk, amely a belés kültéri csatlakoztatáshoz szükséges összes

Részletesebben

MINDEN IGÉNYRE MEGFELELÔ MEGOLDÁS

MINDEN IGÉNYRE MEGFELELÔ MEGOLDÁS MINDEN IGÉNYRE MEGFELELÔ MEGOLDÁS 3-légkamrás, nagyszilárdságú mûanyag profil, hidegen hengerelt acél merevítéssel A MINÔSÉG KÉRDÉSÉBEN A ROTO NEM ISMER KOMPRO- MISSZUMOT. A Roto tetôtéri ablakok kiváló

Részletesebben

Termékinformáció VELUX manzárdablak

Termékinformáció VELUX manzárdablak 1.0 változat 2016.10.17. Termékinformáció VELUX manzárdablak Termékleírás A VELUX manzárdablak az új VELUX termékcsalád, a térnyerők tagja Briliáns alternatíva a hagyományos manzárdablakkal szemben Bármilyen

Részletesebben

Tökéletes energiahatékonyság. Construction Automotive Industry. ENERGIA- HATÉKONYSÁG

Tökéletes energiahatékonyság. Construction Automotive Industry.   ENERGIA- HATÉKONYSÁG Tökéletes energiahatékonyság A geneo emelő-toló ajtó RENDSZER ENERGIA- HATÉKONYSÁG www.rehau.hu Construction Automotive Industry 1 Bővül a rendszercsalád A geneo. emelő-toló ajtó RENDSZER A GENEO emelő-toló

Részletesebben

OPTIMA 76 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2013

OPTIMA 76 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2013 OPTIMA 76 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2013 Az épületek védelmi szempontból leggyengébb pont ja a nyílászáró. Igaz ez nem csak a betörésvédelem, de a hővédelem (hőszigetelés) és a zajvédelem (hangszigetelés) vonatkozásában

Részletesebben