XIII. Magyar Sziget programfüzet július 3-7. A Kismaros és Verőce között található Csattogó-völgyben

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "XIII. Magyar Sziget programfüzet 2013. július 3-7. A Kismaros és Verőce között található Csattogó-völgyben"

Átírás

1 XIII. Magyar Sziget ismertető programfüzettel XIII. Magyar Sziget programfüzet július 3-7. A Kismaros és Verőce között található Csattogó-völgyben Támogatók: Szent Korona Rádió Szent Korona TV NemzetiRock.Hu Magyar Táltos Honlap

2 A XIII. Magyar Sziget hivatalos plakátja:

3 Beharangozó: Idén is elérkezett a pillanat, amelyet minden hazáját és hagyományait szerető, nemzeti érzelmű magyar, kortól függetlenül, csonka határon innen, avagy túl, mindennél jobban várt. A hely, ahol egy időre valóban leomlanak a határok, hogy testvérként köszönthesd, kit elszakított tőled a történelem. A Kismaros és Verőce közötti Csattogó-völgyben, július 3-án startoló MAGYAR SZIGET, a megszokott programjain túl, idén is tartogat olyan meglepetést, amely ismét összehozza nemzetünk legjavát. A koncertekből most sem lesz hiány. A teljesség igénye nélkül, fel fog lépni a Kárpátia, a Palmetta, az Ismerős Arcok, a Titkolt Ellenállás, a Historica a Magozott Cseresznye, a Fejbőr és még sokan mások. De a lényeg nem csak ebben áll, hiszen a nemzeti rock csupán hab a tortán. Idén először ebek hada is ellepi majd a Csattogó-völgy szívét. A szigetlakók megismerkedhetnek egy régi magyarfajta, a Komondor igazi hűségével, de az agarakkal is összemérhetjük a gyorsaságunk, mert futóversenyt és bemutatót rendezünk. Ütközetek és emberfeletti küzdelmek újfent lesznek a Magyar Szigeten, hiszen ismét megrendezzük a nagysikerű Szigeti veszedelem küzdősport gálát, ahol RIA-RIA-HUNGÁRIA üdvrivalgás közepette igazi betyárok is szorítóba fognak lépni. A hiánypótló előadások mellé számos érdekes programmal keltjük életre a magyarság legszebb hagyományait. A borkóstolók, a népi ruha, tánc és dalbemutatók mellett felsorolni is nehéz lenne, hogy milyen kincseket tartogat még számodra a 2013-as Magyar Sziget ládája. Jöhetsz sátorral vagy foglalhatsz szállást, mi garantáljuk, hogy kedvező áron, egy helyen bejárhatod és megismerheted a Kárpát-medencét!

4 Július 3. - Szerda Atilla Király Nagyszínpad 13:00 - Megnyitó 13:30 - Dr. Varga Tibor Hazugságok a történeti alkotmányról 15:00 - A Kárpát-medence első Wass Albert múzeumának meglátogatása Verőcén, tárlatvezetéssel, W.A. munkásságának megidézése Juhász Ákos W.A. Verseket szaval - Találkozó az Infó Sátornál 16:45 Vona Gábor Külpolitikai stratégia Hamvas Béla Előadóterem 13:30 Obrusánszky Borbála A hun magyar rokonság történeti bizonyítékai 15:00 Baráth Zsolt Tiszaeszlár utóélete 16:30 Komondor bemutató 17:30 Sin City Élő adás a Magyar Szigetről Koncertek: 18:30 - bois (lemezbemutató) 19:45 - Szkítia 21:00 - Ismerős Arcok 23:00 - Magozott Cseresznye Napi jegyzeteim:

5 Július 4. - Csütörtök Atilla Király Nagyszínpad 10:00 Nyomolvasó túra Zábrácki Lászlóval, a legzöldebb betyárral 15:45 Harcművészeti bemutató Farkas Zoltán, Jancsi József, Molnár Gábor (Betyársereg) 16:00 Szigeti Veszedelem küzdősportgála - MMA (ketrecharc) és K1 szabályrendszerben Hamvas Béla Előadóterem 11:00 D. Fekete Balázs - Tévhitek a keresztény középkorról: Keresztes hadjáratok, inkvizíció, feudalizmus 13:00 Barcsa-Turner Gábor Incze Béla - Toroczkai László: "Mi Magunk" (A HVIM szellemisége, és gyakorlati tevékenysége) 14:15 Küzdelem az élettérért - kerekasztal - Tyirityán Zsolt, Budaházy György, Dér Zsolt, Jóna Tibor Koncertek: 19:00 - Cool Head Klan 20:45 - Kárpátia 22:15 - Stratégia 23:15 - Nemzeti Front 22:00 - Cool Head Klan Napi jegyzeteim:

6 Július 5. - Péntek Atilla Király Nagyszínpad 11:00 Kosaras Péter Ákos Magyar önkéntesek a II. világháborúban 13:00 Tejfalusi András Népirtás a XXI. században vízzel és sóval 14:15 Ifj. Tompó László - A magyar fajvédelem kialakulása, és hőskora 15:30 A magyar népi hagyományokat felelevenítő gyönyörű ruhabemutató Hajdú Péter vőfély közreműködésével 16:45 Lipusz Zsolt Modern dogmák - Holokauszt 17:30 HKE katonai hagyományőrzői - (II. világháborús katonai habidemutató) Hamvas Béla Előadóterem 11:00 Sneider Tamás Hazánk demográfiai térképe az Árpád-kortól napjainkig 13:30 Dér Zsolt Emlékezés a Dél-Szláv háború hőseire 15:00 Kerekasztal - KdN (Kobieta dla Narodu lengyel hazafias női szervezet), Budaházy Edda, Bertha Szilvia 16:15 - Hadak Útja - beszélgetés a HKE katonai hagyományőrzőivel (II. világháborús katonai hagyományőrzők) Koncertek: 18:30 - Szebb Napok 19:45 - Egészséges Fejbőr 21:15 - Radical Hungary (lemezbemutató koncert) 23:00 - Titkolt Ellenállás Napi jegyzeteim:

7 Július 6. - Szombat Atilla Király Nagyszínpad 11:00 Siklósi András javaslatai Magyarország megmentésére a zsidó-kamatrabszolgaságból 13:00 Budaházy György - Koncepciós eljárások, börtönélmények, közjogi koncepciók 14:30 Dr.Gaudi-Nagy Tamás Z. Kárpát Dániel Közös Kárpát-medencei jövőnk 16:00 SajtóKlub - Horváth Ádám (Barikád), Magvasi Adrián, Pál Gábor (Jobbik sajtóosztály), Siklósi András 17:30 Magyar Agár futtatás és bemutató Hamvas Béla Előadóterem 10:00 Simon Péter irodalmi emlékóra 11:00 Varga István- Vegyük kézbe pénzügyeinket - Helyi pénzek a gyakorlatban (Hogyan kerüljük ki a pénzügyi rabszolgatartókat) 13:30 Tóth Bence A Kitörés hősei 15:00 Orosz Mihály Zoltán (Érpatak polgármestere)- A liberális demokrácia bűnei, az organikus társadalom tükrében 16:15 Baranyi Tibor Imre A kis és a nagy Szent Háború 17:40 Borkóstoló Tokár Zsolttal Koncertek: 18:00 - Historica 19:15 - Palmetta 21:00 - Romantikus Erőszak 23:00 - Oi-Kor Napi jegyzeteim:

8 Július 7. - Vasárnap Hamvas Béla előadóterem... Atilla király színpad... Napi jegyzeteim:

9 Házirend Megkérjük a rendezvényen résztvevő honfitársainkat és vendégeinket, hogy az alábbi házirendi pontokat a Magyar Sziget szellemiségének és a többi Magyar Sziget látogató nyugalmának tiszteletben tartásának megfelelően betartani szíveskedjenek. A tábor területén csak a belépéskor kapott, arra a napra érvényes vagy egy hetes karszalaggal lehet tartózkodni, melyet rendezőink a Magyar Sziget egész területén ellenőrizhetnek. Ha a karszalag érvényessége lejárt és nem vásárol helyette újat, akkor köteles elhagyni a rendezvény területét! A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A SÉRÜLT (átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb.) KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN! A Magyar Szigetre üveget, szúró és ütő eszközöket, mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat, valamint szeszes italt behozni TILOS! A rendezvényen a rendezők írásbeli engedélye nélkül bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni TILOS! Becsüljük a Magyar Szigetnek otthont adó földet, azzal is, hogy szemetünket a kijelölt szemétlerakó helyekre gyűjtsük! Megkérjük a látogatóinkat, hogy a Magyar Szigeten kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő konténereket is használják. Felhívjuk a tábor látogatóinak figyelmét, hogy a Magyar Sziget programját és látogatóinak nyugalmát szándékosan megzavarókat a rendezők eltávolítják! A Magyar Sziget területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül bármilyen sajtótevékenységet folytatni tilos. Beleértve a kép- és hanganyagrögzítést is. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Köszönettel a Magyar Sziget rendezői.

10 Jegyvásárlás 4 órás napijegy, amely tartalmazza az adott napon (reggel 11 órától másnap reggel 11 óráig) az összes program látogatását és a tábor infrastruktúrájának igénybevételét: Napijegy: 3000 Ft. 1. számú hetijegy a sátorral érkezőknek, mely tartalmazza a sátorhelyet, az összes program látogatását és a tábor infrastruktúrájának igénybevételét: Ft 2. számú hetijegy, amely tartalmazza a szállást 4 és 6 személyes faházakban, az összes program látogatását és a tábor infrastruktúrájának igénybevételét: érdeklődni a jegy.magyarsziget@hvim.hu címen! 3. számú hetijegy a kényelemre vágyóknak, amely tartalmazza a szállást 8 (2+6) ágyas, kétszintes, fürdőszobával ellátott apartman-házakban, az összes program látogatását és a tábor infrastruktúrájának igénybevételét: érdeklődni a jegy.magyarsziget@hvim.hu címen! 4. számú hetijegy a kényelemre vágyóknak, amely tartalmazza a szállást 3-4 ágyas, fürdőszobával ellátott szobákban, az összes program látogatását és a tábor infrastruktúrájának igénybevételét: érdeklődni a jegy.magyarsziget@hvim.hu címen! KEDVEZMÉNYEK 12 éves kor alatt a Magyar Sziget látogatása napijeggyel, illetve 1. számú hetijegy igénybevételével INGYENES! 8 éves kor alatt a faházakat igénybe vevőknél (amennyiben a szülők nem kérnek külön ágyat) INGYENES! További információ: / Bővebb ismertetőért látogasson el a XIII. Magyar Sziget honlapjára:

11 Megközelítés: (Kattintásra megnyitja a Magyar Sziget honlapját) A bejárati kapú GPS kordinátái Navigációs készülékhez: É fok / K fok

XII. Magyar Sziget és I. Boreal Fesztivál programfüzet

XII. Magyar Sziget és I. Boreal Fesztivál programfüzet XII. Magyar Sziget és I. Boreal Fesztivál programfüzet 2012. július 9-15. 1 Az összeállítást a Magyar Táltos Honlap szerkesztői készítették a Magyar Sziget honlapján található ismertetők felhasználásával.

Részletesebben

Közgáz Évzáró Fesztivál házirend 2015

Közgáz Évzáró Fesztivál házirend 2015 Közgáz Évzáró Fesztivál házirend 2015 Kedves Fesztivállátogató! A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a Közgáz Évzáró Fesztiválra (a továbbiakban: Rendezvény) történő belépésre, ha elfogadod a fesztivál

Részletesebben

X. Magyar Sziget programfüzet 2010. augusztus 2-9. A Kismaros és Verőce között található Csattogó-völgyben

X. Magyar Sziget programfüzet 2010. augusztus 2-9. A Kismaros és Verőce között található Csattogó-völgyben X. Magyar Sziget ismertető programfüzettel X. Magyar Sziget programfüzet 2010. augusztus 2-9. A Kismaros és Verőce között található Csattogó-völgyben Támogatók: Szent Korona Rádió Szent Korona TV NemzetiRock.Hu

Részletesebben

A jegyvásárlással elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

A jegyvásárlással elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik. Kedves Fesztivállátogató! A jegyvásárlással elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik. 1) BELÉPÉS a) A rendezvényre belépni a megváltott jegy

Részletesebben

A KARSZALAGGAL KAPCSOLATOS FONTOS INFORMÁCIÓK

A KARSZALAGGAL KAPCSOLATOS FONTOS INFORMÁCIÓK Kedves Víz, Zene, Virág Fesztivál Látogató! A Víz, Zene, Virág Fesztivál jelen házirendje a Rendezvényre vonatkozó kötelező belépési és magatartási szabályokat tartalmazza. A Fesztivál és a rendezvényre

Részletesebben

Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja

Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja Programfüzet Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja Augusztus 8. péntek Futóverseny Göncről Vizsolyba 10.00 Szenczi Molnár Albert nyomában futóverseny Gönc és Vizsoly

Részletesebben

BUDAPEST ESSENTIALS 2015 HÁZIREND 1. A RENDEZVÉNY BELÉPTETÉSRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK

BUDAPEST ESSENTIALS 2015 HÁZIREND 1. A RENDEZVÉNY BELÉPTETÉSRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK BUDAPEST ESSENTIALS 2015 HÁZIREND 1. A RENDEZVÉNY BELÉPTETÉSRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK 1.1 Általános beléptetési szabályok A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a Budapest Essentials (Rendezvény) történő

Részletesebben

RÁTH GYÖRGY-VILLA PROGRAMFÜZET JANUÁR JÚNIUS

RÁTH GYÖRGY-VILLA PROGRAMFÜZET JANUÁR JÚNIUS RÁTH GYÖRGY-VILLA PROGRAMFÜZET 2019. JANUÁR JÚNIUS kurátori tárlatvezetés A MI SZECESSZIÓNK CÍMŰ KIÁLLÍTÁSBAN Múzeumi kollégák szakmai tárlatvezetése a Ráth György-villa állandó kiállításában. 01.18. PÉNTEK

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

www.szigliget.hu Bővebb információ: SZIGLIGET Érdeklődni munkaidő alatt a +36 70/371 5346-os telefonszámon lehet.

www.szigliget.hu Bővebb információ: SZIGLIGET Érdeklődni munkaidő alatt a +36 70/371 5346-os telefonszámon lehet. SZIGLIGET Bővebb információ: www.szigliget.hu Érdeklődni munkaidő alatt a +36 70/371 5346-os telefonszámon lehet. A szervezők a programok változtatási jogát fenntartják! Március 15-16. Tavaszváró Március

Részletesebben

A SZENTIVÁNI RETRO FESZTIVÁL házirendje

A SZENTIVÁNI RETRO FESZTIVÁL házirendje A SZENTIVÁNI RETRO FESZTIVÁL házirendje Kedves Látogató! A Fesztivál (Rendezvény) jelen házirendje a Rendezvényre vonatkozó kötelező belépési és magatartási szabályokat tartalmazza. A Rendezvény helyszíne:

Részletesebben

2018. szeptember 6. csütörtök - Kegyeleti nap

2018. szeptember 6. csütörtök - Kegyeleti nap Kísérő program: 2018. augusztus 31. Péntek A Fejedelem - rock musical 2018. szeptember 6. csütörtök - Kegyeleti nap 16:00 Zágon Gyula emlékkiállítás ünnepi megnyitója Helyszín: Weiner Leó Alapfokú Művészeti

Részletesebben

Külhoni Magyar Fiatalok Találkozója

Külhoni Magyar Fiatalok Találkozója Külhoni Magyar Fiatalok Találkozója Augusztus 14. csütörtök 2014. augusztus 14-21. PROGRAM Érkezés, szobafoglalás Helyszín: Balaton - Zánkai Új Nemzedék Központ 20.30 22.00 Tábortűz, táncmulatság Augusztus

Részletesebben

AZ IPA TAPOLCAI SZERVEZETE 2013. szeptember 05-től szeptember 09-ig a Hunguest Hotel Pelion **** Tapolca Köztársaság tér 10. szám alatt rendezi meg a 20 éves jubileumi ünnepségét, rendezvényét. A rendezvényre

Részletesebben

Művészetek Háza októberi programjai 2009 szeptember 24., csütörtök 23:14

Művészetek Háza októberi programjai 2009 szeptember 24., csütörtök 23:14 KLAZZ koncert A hazai jazzélet sztárjai Babos Gyula, Borbély Mihály, Berki Tamás, Balázs Elemér, Barcza Horváth József, Dés László, Fekete-Kovács Kornél, Horváth Kornél, Kaltenecker Zsolt, Lantos Zoltán,

Részletesebben

Osztályozó- és javítóvizsga Történelem tantárgyból 2015-2016

Osztályozó- és javítóvizsga Történelem tantárgyból 2015-2016 Osztályozó- és javítóvizsga Történelem tantárgyból 2015-2016 A félévi vizsga szóbeli vizsga az első félévre megadott témakörökből. Az év végi vizsga írásbeli vizsga (feladatlap) az egész évre megadott

Részletesebben

Vizsgázó osztály: 11/3 Vizsgaazonosító szám:

Vizsgázó osztály: 11/3 Vizsgaazonosító szám: 34 582 08 KŐMŰVES ÉS HIDEGBURKOLÓ 2017. 05. 18 06. 09. Vizsgázó osztály: 11/3 Vizsgaazonosító szám: 130509 1. Csík Tamás Gábor 2. Rostás Erik Adrián 3. Szegő Adorján József 34 582 04 FESTŐ, MÁZOLÓ, TAPÉTÁZÓ

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA "B" KATEGÓRIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2015/2016 tanév Budapest V-VI. korcsoport HALADÓ fiú csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA B KATEGÓRIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2015/2016 tanév Budapest V-VI. korcsoport HALADÓ fiú csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Veszprém Vetési Albert Gimn. 37,850 36,350 37,400 37,900 37,650 36,950 224,100 2 Nyíregyháza Eötvös József Gimn. 37,450 37,050 36,000 37,750 37,100 36,650 222,000 3 Nagykőrös Arany

Részletesebben

A rendezvény fővédnöke: Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes

A rendezvény fővédnöke: Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes A rendezvény fővédnöke: Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes Helyszínek: Polgármesteri Hivatal - Béla király tér Koncertszínpad - Prometheus park Szent István tér Belvárosi templom Béla király tér

Részletesebben

Hely. Cím Csapatnév Össz.

Hely. Cím Csapatnév Össz. Hely. Cím Csapatnév 1 Nagykőrös Toldi Miklós Élelm. Szki. 46,050 2 46,050 2 47,950 1 47,350 1 46,200 1 45,400 2 279,000 2 Nyíregyháza Eötvös József Gyak. Ált. Isk. és Gimn. 46,950 1 47,250 1 47,050 2 47,300

Részletesebben

A játszóház nyitvatartása. Helyszín:

A játszóház nyitvatartása. Helyszín: A játszóház nyitvatartása 2018. 09. 03. 12. 31. Hétfôtôl péntekig: 09.00 18.00 Szombaton: 15.00 18.00 Vasárnap: 10.00 13.00 Játszóház hétköznap: 1000 Ft/gyermek/óra, utána minden megkezdett 30 perc 500

Részletesebben

MODEM ÉS BALTAZÁR DEZSŐ TÉR. 16.30 o Kirakat Art Tárlatvezetése a Modemben berendezett Kirakat Tárlat előtt,

MODEM ÉS BALTAZÁR DEZSŐ TÉR. 16.30 o Kirakat Art Tárlatvezetése a Modemben berendezett Kirakat Tárlat előtt, Múzeumok Éjszakája 2015. június 20. MODEM ÉS BALTAZÁR DEZSŐ TÉR 16.30 o Kirakat Art Tárlatvezetése a Modemben berendezett Kirakat Tárlat előtt, utána indulás a város vmely kirakatában elhelyezett művekhez

Részletesebben

A Tisza-tavi Napok házirendje

A Tisza-tavi Napok házirendje A Tisza-tavi Napok házirendje Kedves Látogató! A Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács megbízásából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal (továbbiakban Rendező) által rendezett II. TÓMÉK/Tisza-tavi

Részletesebben

Osztályozó/Javító vizsga témakörei TÖRTÉNELEMBŐL. 40% fölött elégséges 20-40% között szóbeli vizsga 20% alatt elégtelen

Osztályozó/Javító vizsga témakörei TÖRTÉNELEMBŐL. 40% fölött elégséges 20-40% között szóbeli vizsga 20% alatt elégtelen Osztályozó/Javító vizsga témakörei TÖRTÉNELEMBŐL Írásbeli vizsga: teszt + esszé (60 perc) 40% fölött elégséges 20-40% között szóbeli vizsga 20% alatt elégtelen I. Az ókori kelet 9. évfolyam Mezopotámia

Részletesebben

Ünnepi programok: 2013. augusztus 19-20. Programok: Augusztus 19.

Ünnepi programok: 2013. augusztus 19-20. Programok: Augusztus 19. Ünnepi programok: 2013. augusztus 19-20. Programok: Augusztus 19. időpont Szolnoki Művésztelep (kemence) Szolnoki Művésztelep (színpad) Kossuth-tér 7.00 Kemence felfűtése 9.00 Magyarok vásárának kezdete,

Részletesebben

Osztályozó- és javítóvizsga Történelem tantárgyból 2014-2015

Osztályozó- és javítóvizsga Történelem tantárgyból 2014-2015 Osztályozó- és javítóvizsga Történelem tantárgyból 2014-2015 A félévi vizsga szóbeli vizsga az első félévre megadott témakörökből. Az év végi vizsga írásbeli vizsga (feladatlap) az egész évre megadott

Részletesebben

MÁJUS 9. - A FESZTIVÁL ELŐESTJE MÁJUS 10. CSÜTÖRTÖK

MÁJUS 9. - A FESZTIVÁL ELŐESTJE MÁJUS 10. CSÜTÖRTÖK MÁJUS 9. - A FESZTIVÁL ELŐESTJE 19.00 Neil Young Sétány koncert Városi Hangverseny- és Kiállítóterem MÁJUS 10. CSÜTÖRTÖK 17.00 Kiállítás (fesztivál) megnyitó Város-képkiállítás megnyitója Megyei Művelődési

Részletesebben

A SZIGET FESZTIVÁL HÁZIRENDJE

A SZIGET FESZTIVÁL HÁZIRENDJE A SZIGET FESZTIVÁL HÁZIRENDJE KEDVES LÁTOGATÓ! A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság (Sziget) által szervezett Sziget Fesztivál (Rendezvény) jelen házirendje a Rendezvényre

Részletesebben

tűzött, (/ízen át." Felelős kiadó : Molnár Béla szds Jászberényi Nyomda 300

tűzött, (/ízen át. Felelős kiadó : Molnár Béla szds Jászberényi Nyomda 300 tűzött, (/ízen át." Felelős kiadó : Molnár Béla szds. 60-901 Jászberényi Nyomda 300 SO órától SAS TENGERALATTJÁRÓ 1939-ben a háború kitörésének napjaiban lejátszódó drámai történet, egy lengyel tengeralattjáró

Részletesebben

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. 1 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. A találkozó célja: Rendezvényünkkel

Részletesebben

Jegyzőkönyv július 7. vasárnap. Csongrád, Serház- Zugi Holt-Tisza

Jegyzőkönyv július 7. vasárnap. Csongrád, Serház- Zugi Holt-Tisza Jegyzőkönyv 2013. július 7. vasárnap Csongrád, Serház- Zugi Holt-Tisza Versenybíróság Elnök: Vezető időmérő: Időmérők: Indító: Célbíró: Versenyiroda: Gergely Ildikó Sebők János Palásti Erika Bartók Márton

Részletesebben

A PICKUP 4X4 FESZTIVÁL HÁZIRENDJE

A PICKUP 4X4 FESZTIVÁL HÁZIRENDJE A PICKUP 4X4 FESZTIVÁL 2018. HÁZIRENDJE KEDVES LÁTOGATÓ! A Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. (Cg. 13-09-078681) és a PICKUP 4x4 Kft. (Cg.13-09-163778) (továbbiakban: Szervezők) által szervezett Pickup

Részletesebben

VI. MACSOSZ NYÍLT CSOCSÓVERSENY. 2005. március 23-28. BUDAPEST

VI. MACSOSZ NYÍLT CSOCSÓVERSENY. 2005. március 23-28. BUDAPEST VI. NYÍLT CSOCSÓVERSENY 2005. március 23-28. VI. Nyílt Csocsóverseny 2005. március 23-28. 2005. március 23. SZERDA VERSENYPROGRAM 15.00 Terem nyitás 16.00 Warm-up DYP 18.00 Rookie egyéni 20.00 Pro-Am 24.00

Részletesebben

Kulturális rendezvénysorozat. Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja

Kulturális rendezvénysorozat. Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja Kulturális rendezvénysorozat Programfüzet Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja 2009. július 23. csütörtök Emlékfutás Göncről Vizsolyba 10.00 Szenczi Molnár Albert nyomában

Részletesebben

PANNONHALMI FŐAPÁTSÁG

PANNONHALMI FŐAPÁTSÁG PANNONHALMI FŐAPÁTSÁG 2015 2015 A PANNONHALMI FŐAPÁTSÁG PROGRAMJAI További információ a +36 (96) 570-191-es telefonszámon vagy az info@osb.hu e-mail címen illetve a www.bences.hu weboldalon. A műsorváltoztatás

Részletesebben

11:00-12:00 Élőképes Krónika - Játékos, interaktív idegenvezetés

11:00-12:00 Élőképes Krónika - Játékos, interaktív idegenvezetés 2011. AUGUSZTUS 05. - PÉNTEK 19:30 órától Augusztus 6-i Közönségcsalogató Történelmi Kavalkád programismertető ízelítője 2011. AUGUSZTUS 06. - SZOMBAT 10:00 órától Lovagok kitelepülése, harcművészeti bemutatók,

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

A FESTIVAL 4 YOU házirendje

A FESTIVAL 4 YOU házirendje A FESTIVAL 4 YOU házirendje Kedves Látogató! A Fesztivál (Rendezvény) jelen házirendje a Rendezvényre vonatkozó kötelező belépési és magatartási szabályokat tartalmazza. A Rendezvény helyszíne: 2900 Komárom,

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA "B" KATEGÓRIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2015/2016 tanév Budapest I. korcsoport fiú csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA B KATEGÓRIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2015/2016 tanév Budapest I. korcsoport fiú csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Kiskunhalas Fazekas Mihály Ált. Isk. 36,700 37,000 73,700 2 Debrecen Vénkerti Ált. Isk. 37,400 35,800 73,200 3 Szentendre Szent András Katolikus Ált. Isk. 36,200 36,800 73,000 4 Nagykanizsa

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos: 2015. november 23-tól Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) határozza meg a SZIGET Kulturális Menedzser Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ Vámosgálfalva Önkormányzata tisztelettel meghívja a Vámos Települések Szövetségének tag önkormányzatait és minden kedves érdeklődőt a 2010. június 4 6 án megrendezésre kerülő Vámos Települések

Részletesebben

Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle programok

Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle programok Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle programok 2014. október 15 19. (szerda vasárnap) október 15. (szerda) 12.05 13.15 Versenyfilmek vetítése 13.30 15.00 Versenyfilmek vetítése 15.15 16.45 Versenyfilmek

Részletesebben

Házirend, ÁSZF Beléptetési szabályzat rendezvényre

Házirend, ÁSZF Beléptetési szabályzat rendezvényre 1. INTER AUSZTRIA KFT. Kereskedelmi és Vendéglátóipari Kft. Házirend, ÁSZF Beléptetési szabályzat rendezvényre 1. A Rendezvényre belépni a megváltott jegy időkeretei között és feltételek mellett lehet.

Részletesebben

LÁTOGATÓI RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT (ÁSZF) KEREKDOMB FESZTIVÁL

LÁTOGATÓI RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT (ÁSZF) KEREKDOMB FESZTIVÁL LÁTOGATÓI RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT (ÁSZF) KEREKDOMB FESZTIVÁL 1. Bevezető rendelkezések 1.1. Jelen részvételi szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) tartalmazza a Tállyáért Egyesület (székhely: 3907 Tállya,

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2004/2005 tanév Pécs, április V-VI. korcsoport "B" kategória fiú csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2004/2005 tanév Pécs, április V-VI. korcsoport B kategória fiú csapatbajnokság Pécs, 2005. április 15-17. Hely. Cím Csapatnév 1 Makó Erdei Ferenc Szki. 47,700 47,750 47,250 47,250 47,600 46,400 283,950 2 Sárospatak Református Koll. és Gimn. 47,550 47,250 46,450 46,700 47,150 46,100

Részletesebben

Székely Támadt Vár Séta Lilike szamárral gyerekeknek 14:00 19:00 Kicsi kör és nagy kör a kedvenc szamarad hátán

Székely Támadt Vár Séta Lilike szamárral gyerekeknek 14:00 19:00 Kicsi kör és nagy kör a kedvenc szamarad hátán Dátum Óra Míves Emberek Sokadalma Programtervezet Helyszín Július 29. péntek 9:00 Fórum: Míves Emberek Sokadalma 1. nap Hagyományaink: A hagyományaink, a népművészet és a kézművesség szerepe a kulturális

Részletesebben

Olimpici Grand Prix Országos Bajnokság Törpici Fiú Párbajtőr Keszthely, 2010 június17. csütörtök

Olimpici Grand Prix Országos Bajnokság Törpici Fiú Párbajtőr Keszthely, 2010 június17. csütörtök Törpici Fiú Párbajtőr Keszthely, 2010 június17. csütörtök Végeredmény (sorszám szerint) rang vezetéknév utónév egyesület 1 Farkas Csaba BALATON 2. Bányai Botond VASAS 3. Bende Bence PM SZOMBATH 4. Kleckeny

Részletesebben

A CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT HÁZIRENDJE

A CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT HÁZIRENDJE HÁZIREND 2016. A CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT HÁZIRENDJE Ezen dokumentum az Intézmény Szervezeti és Működési Szabályzat alapdokumentáció mellékletét képezi Az Intézmény legfontosabb adatai: Megnevezése:

Részletesebben

Zöld. Narancs - Kék. Kék Vacsora - Karin

Zöld. Narancs - Kék. Kék Vacsora - Karin SZERDA Piros Fehér Fekete Narancs Megjegyzés 8:00 1 2 6 7 11 12 SNACK 8:30 Beep 8:30 Müzli, Banán, Verofit 9:00 Beep 9:00 Piros - Fehér 10:10 Beep 9:30 10:20 Beep 10:00 Fekete - 11:30 Beep 10:30 11:40

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 4103-9/2010. 33. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Jobbik

Részletesebben

CSONTOS ISTVÁN EMLÉKVERSENY 2014

CSONTOS ISTVÁN EMLÉKVERSENY 2014 CSONTOS ISTVÁN EMLÉKVERSENY 2014 Az Alföldi Erdőkért Egyesület 2014 június 6-án, a Bugaci Lőtéren tartotta meg a hagyományos Csontos István Lövész Emlékversenyt a KEFAG Zrt. és az Egyesület közös szervezésében.

Részletesebben

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar. Tudományos Diákköri Konferencia november 24.

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar. Tudományos Diákköri Konferencia november 24. Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar Tudományos Diákköri Konferencia 2016. november 24. Programfüzet Általános program Konferencia kezdete: 8:00 óra. Dékáni köszöntő és technikai

Részletesebben

A VOLT FESZTIVÁL HÁZIRENDJE

A VOLT FESZTIVÁL HÁZIRENDJE KEDVES LÁTOGATÓ! A VOLT FESZTIVÁL 2019. HÁZIRENDJE A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Sziget) által szervezett Telekom Volt Fesztivál (Rendezvény) jelen házirendje

Részletesebben

Generali Runner s World Run április 22. Maraton Nemenkénti és kategóriánkénti eredmények

Generali Runner s World Run április 22. Maraton Nemenkénti és kategóriánkénti eredmények Nem/Kategória: Férfi 18-24 év 1 42041 LABODA Fecó 1994 04:19:08 04:18:20 48 40 2 42100 NYAKAS Attila 1994 05:46:13 05:44:10 118 91 Nem/Kategória: Nő 18-24 év 1 42150 KAS Lisa 1994 03:35:34 03:35:28 9 1

Részletesebben

VII. PET Kupa augusztus Napok, helyszínek, távolságok:

VII. PET Kupa augusztus Napok, helyszínek, távolságok: VII. PET Kupa 2019. augusztus 3-11. Napok, helyszínek, távolságok: 1. nap szombat (hajóépítés) Tivadar 2. nap vasárnap (hajóépítés) Tivadar 3. nap hétfő Tivadar Panyola 11.5 km 4. nap kedd Panyola Vásárosnamény-Gergelyiugornya

Részletesebben

A B MY LAKE FESZTIVÁL HÁZIRENDJE

A B MY LAKE FESZTIVÁL HÁZIRENDJE A B MY LAKE FESZTIVÁL HÁZIRENDJE KEDVES LÁTOGATÓ: A VOLT Produkció Korlátolt Felelősségű Társaság (VOLT Produkció) által szervezett B my Lake Fesztivál (Rendezvény) jelen házirendje a Rendezvényre vonatkozó

Részletesebben

Jegyzőkönyv Diákolimpia

Jegyzőkönyv Diákolimpia Jegyzőkönyv Diákolimpia III. korcsoport - Fiú Egyéni Zala Zalaegerszeg 2009.06.05. 1 Magyar Bence 96 Kossuth Lajos Ált. Isk. Monor 748 8,00-511 - 59,29-01:36,85 2 Kiss Csaba 96 Ált. Isk. AM Tiszaújváros

Részletesebben

Szív a Szívért Alapítvány

Szív a Szívért Alapítvány Szív a Szívért Alapítvány 1138. Budapest, Váci út 163. Kedves Sorstársaink, Hozzátartozók és Vendégeink! Székesfehérvár-Agárd, 2017. június 9-10-11-12.-i (péntek du.-hétfő de.) Orvos- Beteg találkozó rövid

Részletesebben

A STRAND FESZTIVÁL HÁZIRENDJE

A STRAND FESZTIVÁL HÁZIRENDJE A STRAND FESZTIVÁL HÁZIRENDJE KEDVES LÁTOGATÓ! A VOLT Produkció Korlátolt Felelősségű Társaság (VOLT Produkció) által szervezett STRAND Fesztivál (Rendezvény) jelen házirendje a Rendezvényre vonatkozó

Részletesebben

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/OKTÓBER. Tisztelt Olvasó!

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/OKTÓBER. Tisztelt Olvasó! A pécsváradi Tourinform iroda HÍRLEVELE 2014/OKTÓBER Tisztelt Olvasó! Ön a pécsváradi Tourinform Iroda 2014. évi tizedik hírlevelét olvassa, amellyel célunk, hogy mind partnereinket, mind pedig az érdeklődőket

Részletesebben

Ferencz Károly Emlékverseny. Felnőtt

Ferencz Károly Emlékverseny. Felnőtt Ferencz Károly Emlékverseny Galgamácsa 2019.08.03-2019.08.04 Felnőtt 1 6 Szerdahelyi András ATKLE MAN 25 24 25 25 99 24 23 25 24 96 195 2 95 Jéri Tamás MVE MAN 24 22 25 25 96 23 25 24 24 96 192 3 84 Varga

Részletesebben

A BALATON PIKNIK HÁZIRENDJE

A BALATON PIKNIK HÁZIRENDJE A BALATON PIKNIK HÁZIRENDJE KEDVES LÁTOGATÓ! A VOLT Produkció Korlátolt Felelősségű Társaság (VOLT Produkció) által szervezett BALATON PIKNIK (Rendezvény) jelen házirendje a Rendezvényre vonatkozó kötelező

Részletesebben

Licencek és kategóriák

Licencek és kategóriák Licencek és kategóriák Sorszám Név Kat Egyesület Kártya sz. Senior Senior Félig senior Amatőr Félig amatőr 1 Bálint Péter sen KS Köröstarcsa 1162 2 Balog Ádám am OMVK 1270 3 Békési Roland kezd OMVK 1585

Részletesebben

2018. május 11. péntek - Maros megye napja

2018. május 11. péntek - Maros megye napja PROGRAMFÜZET 2018. május 11. péntek - Maros megye napja 08.30-10.00 Ünnepélyes megnyitó a Maros Művészegyüttes közremüködésével 11.00-12.00 Nyárádmenti és mezőmadarasi táncok a Maros Művészegyüttes előadásában,

Részletesebben

HADTUDOMÁNY. 2013/1. elektronikus lapszám A MAGYAR HADTUDOMÁNYI TÁRSASÁG ÉS A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA HADTUDOMÁNYI BIZOTTSÁGA FOLYÓIRATA

HADTUDOMÁNY. 2013/1. elektronikus lapszám A MAGYAR HADTUDOMÁNYI TÁRSASÁG ÉS A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA HADTUDOMÁNYI BIZOTTSÁGA FOLYÓIRATA HADTUDOMÁNY A MAGYAR HADTUDOMÁNYI TÁRSASÁG ÉS A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA HADTUDOMÁNYI BIZOTTSÁGA FOLYÓIRATA XXIII. évfolyam 2013/1. elektronikus lapszám A MAGYAR HADTUDOMÁNYI TÁRSASÁG ÉS AZ MTA HADTUDOMÁNYI

Részletesebben

1960.iebr. 2-től márc. 3-ig

1960.iebr. 2-től márc. 3-ig / wata HELYŐRSÉGI KLUB. MEZŐTÚR V MAGYAR NÉPHADSEREG MEZŐTÚRI HELYŐRSÉGI KLUBJÁNAK 1960.iebr. 2-től 1960. márc. 3-ig EjMDth Lajos u, 3. Tel.! 192 \ < # Február 2., kedd 15.00 órakor GYERMEK RAJZKIÁLLÍTÁS

Részletesebben

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek" Zm. Szövetség klubjai részére

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek Zm. Szövetség klubjai részére PROGRAMJAINK: Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21. Tel: 92/314-120, Fax: 92/815-522 E-mail: info@kereszturyamk.hu Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja

Részletesebben

1.. Touring Hotel. (2) Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek

1.. Touring Hotel. (2) Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 17/2014. (XI.13.)önkormányzati rendelete a Fürdő és Gyógyászati Központ által üzemeltetett szálláshelyek évi díjtételeiről Cserkeszőlő Községi Önkormányzat

Részletesebben

EGYSÉGES SZERKEZETŰ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (A 2013. november 21-től hatályos módosítások dőlt és aláhúzott betűvel, törlések áthúzott betűvel jelölve.) Jelen Általános Szerződési Feltételek (a

Részletesebben

XI. Őrségi Tökfesztivál

XI. Őrségi Tökfesztivál XI. Őrségi Tökfesztivál 2014. szeptember 26-28. Szeptember 26. (péntek) Őriszentpéter 10 00 Fókuszban a töktermesztés, konferencia Helyszín: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság, Siskaszer 26/A Nagyrákos 18

Részletesebben

KUTATÁSI JELENTÉS HIDEG-LYUK (SZÉP-VÖLGYI-BARLANGRENDSZER)

KUTATÁSI JELENTÉS HIDEG-LYUK (SZÉP-VÖLGYI-BARLANGRENDSZER) KUTATÁSI JELENTÉS HIDEG-LYUK 4762-41 (SZÉP-VÖLGYI-BARLANGRENDSZER) Ypsilon-ág Fotó: Panker Ádám 2015 BESZÁMOLÓ Hideg-lyuk Csoportunk 2015.02.25. óta 25 alkalommal hajtott végre leszállást a Hideg-lyuk

Részletesebben

Sopron 2017 Grappling Bajnokság végleges nevezések a sorsolásokkal 9. verzió október 27. péntek 6 óra

Sopron 2017 Grappling Bajnokság végleges nevezések a sorsolásokkal 9. verzió október 27. péntek 6 óra Klub neve Sopron 2017 Grappling Bajnokság végleges nevezések a sorsolásokkal 9. verzió 2017. október 27. péntek 6 óra I. Nevezések klubonként: Fő Gi Gr. NoGi Gr. Combat Gr. Kesztyűs Küzd. NoGi Open Kesztyűs

Részletesebben

Május 29. Csütörtök 18 óra. ifjúsági és szabadidõ ház

Május 29. Csütörtök 18 óra. ifjúsági és szabadidõ ház Spanyolnátha Lapszámbemutató ifjúsági és szabadidõ ház, Gyõri kapu 27. Május 29. Csütörtök 18 óra Petõcz András Felelevenítés Budapesti jelenlét Lengyel Tamás véletlen Balett Megelevenítés Pál Dániel Levente

Részletesebben

VEDAC Esti verseny

VEDAC Esti verseny VEDAC Esti verseny 2015.07.31 Férfi 100 m - Időfutam 1. Kása Tibor 1987 HVSE 1. 10,92 2. Pozsgai Dániel 1993 FTC 1. 10,97 3. Orosz Zoltán 1992 TFSE 1. 10,98 4. Pázmándi Zsolt 1995 GEAC 1. 11,17 5. Molnár

Részletesebben

2008.09.05. Péntek. 2008.09.06. Szombat

2008.09.05. Péntek. 2008.09.06. Szombat 2008.09.05. Péntek 14:00 Mesemondó verseny 17:00 Hahota Gyermek Színház 18:30 Tengertánc Népzenei Együttes 20:00 Hurock Együttes 2008.09.06. Szombat 06:00 Napköszöntő Táltos szertartás 10:00 Kétyi Székely

Részletesebben

A szerkesztôség e-mail címe: derekegyhazihirek@gmail.com Telefon: 6 06 70/59-323-59 XVI. évfolyam - 1. szám 2015. Január január 28. (szerda) 16:00 Derekegyház régen és ma Előadás és kisfilm vetítése Derekegyház

Részletesebben

VÁROSÜNNEP Rudabánya

VÁROSÜNNEP Rudabánya VÁROSÜNNEP Rudabánya Magyarország Európai Unióhoz csatlakozása 10. évfordulójának jegyében Programok III. Ásványgyűjtő Fesztivál, Rudabánya 2014. szeptember 5. VII. Városnap, Rudabánya 2014. szeptember

Részletesebben

1.. Touring Hotel SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek

1.. Touring Hotel SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 17/2014. (XI.13.)önkormányzati rendelete a Fürdő és Gyógyászati Központ által üzemeltetett szálláshelyek évi díjtételeiről Cserkeszőlő Községi Önkormányzat

Részletesebben

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ FELHÍVÁS A SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁLON VALÓ RÉSZVÉTELRE CIVIL SZERVEZETEK számára és MŰVÉSZETI PRODUKCIÓKAT bemutató csoportok, zenekarok, együttesek, egyéni előadók számára SAVARIA

Részletesebben

A SZENT GYÖRGY LOVAGREND XIX. NYÁRI EGYETEME

A SZENT GYÖRGY LOVAGREND XIX. NYÁRI EGYETEME A SZENT GYÖRGY LOVAGREND XIX. NYÁRI EGYETEME 2012. július 15. július 21. FŐVÉDNÖK: P. DR. NÉMET LÁSZLÓ SVD NAGYBECSKEREKI MEGYÉSPÜSPÖK A SZENT GYÖRGY LOVAGREND XIX. NYÁRI EGYETEME 2012. július 17. 2012.

Részletesebben

2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ NYILVÁNOS SORSOLÁS VI. KORCSOPORT. Budapest, 2015. január 09.

2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ NYILVÁNOS SORSOLÁS VI. KORCSOPORT. Budapest, 2015. január 09. 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ NYILVÁNOS SORSOLÁS VI. KORCSOPORT Budapest, 2015. január 09. 1 2014/2015. TANÉVI KOSÁRLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VI. KORCSOPORT Kaposvár, 2015. január 23-25. RÉSZTVEVŐK

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok megyei LÖVÉSZVERSENY ÖSSZESÍTŐ 2011.

Jász-Nagykun-Szolnok megyei LÖVÉSZVERSENY ÖSSZESÍTŐ 2011. JäGERMAISTER BRFK-TEAM RÁKÓCZIFALVA EZÜSTFŰZ JÁSZLADÁNY Jász-Nagykun-Szolnok megyei LÖVÉSZVERSENY ÖSSZESÍTŐ 2011. CSAPAT FORDULÓK ÖSSZ: I. II. III. IV. V. VI. VII. MÓD DRÁVUCZ FERENC 36 33 30 35 0 0 0

Részletesebben

A HAMVAS BÉLA VÁROSI KÖNYVTÁR ÜNNEPI FÉLÉVÉNEK RENDEZVÉNYEI 2014

A HAMVAS BÉLA VÁROSI KÖNYVTÁR ÜNNEPI FÉLÉVÉNEK RENDEZVÉNYEI 2014 A HAMVAS BÉLA VÁROSI KÖNYVTÁR ÜNNEPI FÉLÉVÉNEK RENDEZVÉNYEI 2014 SZEPTEMBER Szeptember 16. kedd 18:00 Találkozás a festészettel I. Színek versek hangulatok: Hölgyek ecsettel és tollal Festménykiállítás

Részletesebben

Összesítő kimutatás a 2013/2014. tanévben versenyre jelentkezett tanulókról

Összesítő kimutatás a 2013/2014. tanévben versenyre jelentkezett tanulókról Összesítő kimutatás a 2013/2014. tanévben versenyre jelentkezett tanulókról A verseny/vetélkedő A tanuló által elért eredmény Tanuló neve András Mátyás Osz tály Oszt.főnök neve Felkészítő tanár neve elnevezése

Részletesebben

I. SÁRVÁRI FÚVÓSZENEKARI VERSENY 2008. JÚNIUS 27-28. - SÁRVÁR, NÁDASDY-VÁR SZABADTÉRI SZÍNPADA In memoriam Hidas Frigyes

I. SÁRVÁRI FÚVÓSZENEKARI VERSENY 2008. JÚNIUS 27-28. - SÁRVÁR, NÁDASDY-VÁR SZABADTÉRI SZÍNPADA In memoriam Hidas Frigyes A verseny programja 2008. június 27. Péntek Szabadtéri koncertek a városban - A Sárvári Termál és Wellnessfürd ben: 15.15 Bicske Koncert Fúvószenekara 16.00 Tamási Koncert Fúvószenekar Szabadtéri koncertek

Részletesebben

Férfi soft I. osztály eredmény

Férfi soft I. osztály eredmény Férfi soft I. osztály eredmény 1 Várady György Soul DC 20 2 Takács Gábor Pestújhelyi SC 16 3 Balogh Béla Pestújhelyi SC 13 4 Silárszky István WBSE 11 5 Juhász Béla Vecsési SE 9 5 Őri József Smile DC 9

Részletesebben

5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI SZERVEZETE EGYETEMI ÉS VÁROSI KÉP SZET ISTVÁN EGYETEM GÖDÖLLŐ, 2015. OKTÓBER 02-04.

5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI SZERVEZETE EGYETEMI ÉS VÁROSI KÉP SZET ISTVÁN EGYETEM GÖDÖLLŐ, 2015. OKTÓBER 02-04. 5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI SZERVEZETE EGYETEMI ÉS VÁROSI KÉP SZET ISTVÁN EGYETEM GÖDÖLLŐ, 2015. OKTÓBER 02-04. 2 ( C ) IPA by 1974 5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI

Részletesebben

Osztályozó- és javítóvizsga Történelem tantárgyból

Osztályozó- és javítóvizsga Történelem tantárgyból Osztályozó- és javítóvizsga Történelem tantárgyból 2016-2017 A félévi vizsga szóbeli vizsga az első félévre megadott témakörökből. Az év végi vizsga írásbeli vizsga (feladatlap) az egész évre megadott

Részletesebben

Reumatológia klinika tanterme Élettan 8:00-8:45

Reumatológia klinika tanterme Élettan 8:00-8:45 Reumatológia klinika tanterme Élettan 8:00-8:45 Bódy Péter Bordás János begs Boros Gábor Bendegúz es a=anatómia Cserháti Zoltán b=biokémia Farkas Dániel Márton e=élettan Fekete Ákos s=szövettan Gógl Aliz

Részletesebben

V. SZTE Összegyetemi Gólyatábor. Házirend

V. SZTE Összegyetemi Gólyatábor. Házirend V. SZTE Összegyetemi Gólyatábor Házirend A rendezvény időpontja: 2015. Szeptember 3-4-5. ( 00:00-24:00 ) A rendezvény helyszíne: Szeged Partfürdő és Kemping (6725 Szeged, Középkikötő sor 1-3) A rendezvény

Részletesebben

BURGMANN KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG BALATONFÜRED, JÚLIUS PROGRAMFÜZET

BURGMANN KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG BALATONFÜRED, JÚLIUS PROGRAMFÜZET BURGMANN KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG BALATONFÜRED, 2016. JÚLIUS 23-28. PROGRAMFÜZET Rendező egyesület: Atomerőmű Sportegyesület Versenyszervező Bizottság vezetője: László Zoltán (20/945 1480) Versenyvezető:

Részletesebben

100 m női Kezdés: 19,00 Név Sz.év Klub Hely Eredmény

100 m női Kezdés: 19,00 Név Sz.év Klub Hely Eredmény VEDAC-2015.07.31. 100 m női Kezdés: 19,00 Név Sz.év Klub Hely Eredmény Budai Alexandra 1994 GEAC 1 12,41 Torma Evelin 1994 GEAC 2 12,56 Baráti Patrícia 1997 GEAC 3 12,61 Fülöp Virág 1998 VEDAC 4 13,23

Részletesebben

Junior Egyéni Férfi Párbajtőr Országos Bajnokság Keszthely 2015. január 31.

Junior Egyéni Férfi Párbajtőr Országos Bajnokság Keszthely 2015. január 31. Junior Egyéni Férfi Párbajtőr Országos Bajnokság Keszthely 2015. január 31. Főbíró: Plásztán Attila Számítógépes főbíró: Varga Péter Versenyorvos: Dr. Szőcs Tamás Versenybírák: Békefi Dániel Diera Ferenc

Részletesebben

Visegrádon, az élő középkor városában rendezik meg három évtizede Magyarország

Visegrádon, az élő középkor városában rendezik meg három évtizede Magyarország 2013. július 12-14. Visegrádon, az élő középkor városában rendezik meg három évtizede Magyarország egyik legnagyobb nyári szabadtéri történelmi fesztiválját, a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokat. A 3

Részletesebben

VERSENYJEGYZŐKÖNYV. Verseny rendezője: Szerencs Város Sportegyesülete és Szerencs Város Önkormányzata

VERSENYJEGYZŐKÖNYV. Verseny rendezője: Szerencs Város Sportegyesülete és Szerencs Város Önkormányzata VERSENYJEGYZŐKÖNYV Verseny megnevezése: VI. SZERENCS TRIATLON jótékonysági verseny Verseny időpontja: 2014. szeptember 7. Verseny helye: Szerencs Verseny rendezője: Szerencs Város Sportegyesülete és Szerencs

Részletesebben

Csapat Név Szektor Rajtszám Fogott súly Pontszám. Nógrád Megye Kovács Gergely E 11 6330 1. Győr-Moson-Sopron Megye Csöre Ákos E 4 6110 2

Csapat Név Szektor Rajtszám Fogott súly Pontszám. Nógrád Megye Kovács Gergely E 11 6330 1. Győr-Moson-Sopron Megye Csöre Ákos E 4 6110 2 Felnőtt Nógrád Megye Kovács Gergely E 11 6330 1 Győr-Moson-Sopron Megye Csöre Ákos E 4 6110 2 Bács-Kiskun Fekete Ferenc E 5 5510 3 Szolnok Közép-Tisza Hajdú Tamás E 6 5240 4 Ráckeve-Dunaági Sz. Lukácsa

Részletesebben

Maros Megye. Konferál: Onodiné Csécsi Katalin. 11:30-12:30 Bekecs Néptáncegyüttes folklór előadása

Maros Megye. Konferál: Onodiné Csécsi Katalin. 11:30-12:30 Bekecs Néptáncegyüttes folklór előadása PROGRAMFÜZET 1 2019. május 10. péntek Maros Megye Konferál: Onodiné Csécsi Katalin 10:30-11:30 Fesztivál Hivatalos Nyitóünnepsége- A Szépszivárvány Táncegyüttes és Kovács Imre és népi zenekara közreműködésével

Részletesebben

XII. Őrségi Tökfesztivál

XII. Őrségi Tökfesztivál XII. Őrségi Tökfesztivál 2015. szeptember 25-27. Szeptember 25. (péntek) Őriszentpéter 10 00 Töktermesztői konferencia Helyszín: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság, Siskaszer 26/A Nagyrákos 18 00 Egyszer

Részletesebben

RENDEZVÉNYTERV 2017/2017

RENDEZVÉNYTERV 2017/2017 RENDEZVÉNYTERV 2017/2017 SZEPTEMBER VIII. 31. - Tanévnyitó ünnepély (csütörtök 17 00 óra) 1. - Első tanítási nap (péntek) elején - Első évfolyamos szülői értekezlet 17 00 -órakor 8 10. - Halasi Szüret

Részletesebben