Jó kezekben van október

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jó kezekben van október"

Átírás

1 Jó kezekben van október

2 PROFESSZIONÁLIS KIÁLLÍTÁS-SZERVEZÉS A Hungexpo Zrt. 50 éve a magyar és mostanra már a közép-kelet-európai kiállítás-szervező piac vezető szereplője. Több évtizedes munkánk eredménye, hogy ma Budapest és a Hungexpo rendez több, a régióban is kiemelt jelentőséggel bíró kiállítást. Kutatásaink segítségével cégünk a piaci igényekhez alkalmazkodva fejlődik. Teljes körű, egyénre szabott szervezéssel, kivitelezéssel, üzemeltetéssel, és változatos kísérőrendezvények megvalósításával járulunk hozzá évről évre a hazai és nemzetközi cégek termékeinek és szolgáltatásainak sikeréhez. Évente 20 kiállítással várjuk a látogatókat. A teljesség igénye nélkül a legnagyobbak közt szerepel a Construma, FeHoVa, Utazás kiállítás, melyek között van, amelyik már 40 éve több tízezres látogatókört ér el. ÚJDONSÁG AZ EGÉSZSÉGÜGYI PIACON hiánypótló szakkiállítás az egészségügyi ágazatban! A Hungexpo Zrt. elkötelezett híve az újítások, a hazánk egészét érintő változások bemutatásának. Az egészség Magyarország és polgárai jövőjének záloga, ezen alapszik, hogy képesek legyünk megtermelni nemzetgazdasági értékeinket és nemzetközileg is versenyképesek lehessünk. Az egészségügy fenntarthatóságának megteremtése rendkívül összetett feladat,egyik eleme az ellátórendszerben történő folyamatos technológiai és terápiás megújulás. Ennek érdekében van szükség az innovatív, magas hozzáadott értékű eljárások, technológiák és terápiák arányos és fenntartható bevezetésére, használatára. A Hungexpo Zrt. ezt a folyamatot szeretné bemutatni és támogatni úgy, hogy az ehhez szükséges orvostechnikai, és gyógyászati segédeszközöktől kezdve, az ápolási eszközökön, kórháztechnikán át, a gyógyszerellátást vagy akár a betegek otthonápolását segítő eszközökig lehetőséget ad ezek időszerű és egyben szükségszerű bemutatkozására a HUNGAROMEDICA Kiállítás, és az ahhoz kapcsolódó szakmai fórumok keretében.

3 Az utóbbi években folyamatos növekedés figyelhető meg az egészségügyi közkiadások területén, amely 2017-ben közel 200 Mrd forint többletforrást jelent az ágazatnak óta több mint 600 Mrd forint fejlesztési forrás áramlott az ágazatba, elsősorban a vidéki egészségügyi intézmények és az orvostechnika megújulására. Mindezt a következő években több száz milliárd forint fejlesztési forrás követi, amely a budapesti ellátórendszer megújítását is szolgálja majd. A gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök és egyéb gyógyászati célú javak ben az egészségügyi kiadások közel egyharmadát adták. A kórházi szektor beszerzései a 600 Mrd forintos kassza mintegy 15-20%-át teszik ki. Az egészségügyben tervezett fejlesztések idején célszerű áttekinteni, hogy a technológia milyen fejlődésen ment át, milyen lehetőségeket ad a betegek és az egészségügyben dolgozó szakemberek, közöttük több mint orvos és szakdolgozó számára. Az egészségügyben dolgozó szakemberek folyamatosan keresik az innováció lehetőségét, mivel tudnak többet adni betegeik számára, hogyan tudják munkájukat forradalmasítani, könnyíteni. Kiállításunk és a hozzá kapcsolódó szakmai programok lehetőséget teremtenek a technológia eredményeinek bemutatására és segítséget kívánnak adni, hogy a kórházak, rendelők, patikák jövőbeli szerepét is újraértelmezhessük. TALÁLJON ÚJ PARTNERRE, TÁMOGATÓRA AZ EGÉSZSÉGÜGYI ÁGAZATBAN! Az Önök által gyártott vagy forgalmazott eszköz vagy technológia megfelelő része lehet a megújuló egészségügynek és szeretné bemutatni a lehetséges megrendelőknek? Kiállításunk témája az egészségügyi szereplők mellett a lakosság körében is egyre nagyobb jelentőséggel bír. A kiegészítő szolgáltatások és a gyógyászati segédeszközök területén zajló fejlesztések és az innovatív ellátások kialakításával a gyógyítás fejlődik. A tudatos technológiai megújulási folyamat erősíti az egészségügy költséghatékony működését, fenntarthatóságát és a modernizálása felé vezet. A betegeiket ápoló hozzátartozók mellett az egészségügyi szolgáltatásokkal kapcsolatban egyre tudatosabb állampolgárok, a betegek és hozzátartozóik ellátással kapcsolatos elvárásainak megfogalmazása is fontos számunkra. Kiállításunk mindezek bemutatására is a legjobb fórum. Dolgozzon Ön az egészségipar bármely területén, az alap-, járó-, vagy fekvőbetegellátásban, a rehabilitáció, a gyógyszerellátás vagy akár a képalkotó és laboratóriumi diagnosztika területén, folytasson gyógyszergyártást és egészségügyi fejlesztéseket, kutatásokat, hozza el, mutassa be a HUNGAROMEDICA szakkiállításon egy szakértő közönségnek és az ellátásban érintett polgároknak! Szeretné bemutatni a lakosságnak, hogy eszközei, technológiája milyen lehetőséget nyújt a betegek és/vagy hozzátartozóik számára? Új programot vezet be az egészségügyi oktatásban, tájékoztassa ezekről a szakmát, itt érdeklődőre talál.

4 TEMATIKA ORVOSTECHNIKA ÉS GYSE GYÁRTÓK, FORGALMAZÓK, REHABILITÁCIÓ, OTTHONÁPOLÁS EGÉSZSÉGÜGYI TECHNOLÓGIA KÓRHÁZÉPÍTÉS, TECHNIKA, ÜZEMELTETÉS INTÉZMÉNYI KISZOLGÁLÓ FUNKCIÓK GYÓGYSZERGYÁRTÓK, -FORGALMAZÓK GYÓGYSZER NAGYKERESKEDŐK GYÓGYSZERTÁRAK KLINIKAI VIZSGÁLATSZERVEZŐK ÉTREND-KIEGÉSZÍTÓ GYÁRTÓK ÉS -FORGALMAZÓK TÁPSZERGYÁRTÓK ÉS FORGALMAZÓK MAGÁN EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓK MENTÉS ÉS BETEGSZÁLLÍTÁS EGÉSZSÉGÜGYI INFORMATIKA ehealth, mhealth, TELEMEDICINA SZOLGÁLTATÓK TELEKOMMUNIKÁCIÓS CÉGEK GYÓGYTURIZMUS BIZTOSÍTÓK, PÉNZÜGYI SZERVEZETEK, ÉLETBIZTOSÍTÓK ÁLLAMI INTÉZMÉNYEK, KÓRHÁZAK, KLINIKÁK OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK SZAKMAI-, CIVIL- ÉS BETEGSZERVEZETEK TANÁCSADÓ ÉS ELEMZŐ CÉGEK SZAKMAI MÉDIA ÉRVEK A KIÁLLÍTÁS MELLETT: napjaink korszerű, új orvostechnikai, gyógyászati eszközeinek bemutatására van lehetőség; kiállításon megfigyelhetők az aktuális trendek, számba vehetők a piaci szereplők; a kiállításra kb zömében az egészségügyben dolgozó szakembert (intézményvezető, orvos, szakdolgozó, gyógyszerész stb.), szolgáltatót, a szakpolitika és az ágazati irányítás képviselőit, felsőoktatásban tanuló hallgatót, valamint az egészségügy iránt érdeklődőt várunk, akik látogatóként egy helyen, egy időben kíváncsiak a piac kínálatára, résztvevőire, az egészségügyi ágazatok nyújtotta lehetőségekre, legújabb trendekre, innovációkra; számos potenciális ügyfél jelenik meg egy helyen, így lehetőség van nem csak a már meglévő intézményekkel történő kapcsolatépítésre, de új egészségügyi partner szerzésére is; a kiállítás az egészségipar szereplőinek óriási üzleti lehetőségeket rejt, hiszen a szakemberek sokszor vásárlási, beruházási szándékkal érkeznek, üzletkötési és partnerszerzési lehetőségekre nyitottan, lehetőséget adva a cégeknek a személyes kommunikációra, termék vagy szolgáltatás bemutatására, meggyőzésre; időben és térben nem korlátozza a cégek megjelenését, így az orvostechnikai, gyógyászati gépek, eszközök és rendszerek működés közben kerülhetnek bemutatásra, a kiállító és vásárló közötti beszélgetéshez automatikusan kapcsolódhat egy technikai bemutató esetleg szakmai szervezetekkel közösen szervezett továbbképzés is; a kiállításhoz kapcsolódóan több szakmai program rendezését is tervezzük. Ennek keretében lehetőséget adunk érdeklődő partnereinknek a technológiai fejlődés eredményeinek bemutatására az értő szakmai közönség és érdeklődők számára is; mindezekkel a kiállítás komplex marketingkommunikációs platformot biztosít, hisz a legkülönfélébb vállalati célok elérésére alkalmas eszköz. Legyen szó személyes kapcsolatépítésről, új ügyfelek eléréséről, image építésről, új termék bevezetéséről, konkurencia feltérképezéséről, forgalomnövelésről, eladásról, itt bármelyik célt kiválaszthatja és építhet rá.

5 SZAKMAI PARTNEREINK Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ Orvostechnikai Szövetség MediKlaszter-Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Klaszter Magyar Kórházszövetség Magyar Gyógyszerészi Kamara Magyar Ápolási Egyesület Egészségügyi Technológia és Orvostechnikai Szállítók Egyesülete (ETOSZ) Forgalmazók az Egészségért Szövetség FESZ EGYIDEJŰ RENDEZVÉNYEK Dental World Nemzetközi Fogászati Kiállítás Otthon Design Ősz 1. Otthonteremtési Kiállítás és Vásár BŐVEBB INFORMÁCIÓ Időpont: október Nyitva tartás: csütörtök péntek szombat Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, D pavilon H-1101 Budapest, Albertirsai út 10. KONTAKT Kiállítási igazgató: Vörös Csaba Telefon: +36-1/ voros.csaba@hungexpo.hu Üzletfejlesztési igazgató: Tihanyi Klára Telefon: +36-1/ tihanyi.klara@hungexpo.hu Értékesítés: Lovasi Enikő Telefon: / lovasi.eniko@hungexpo.hu Marketing: Szabó Noémi Telefon: / szabo.noemi@hungexpo.hu JELENTKEZÉS, REGISZTRÁCIÓ A kiállításra történő jelentkezés regisztrációs díj ellenében történik. A regisztrációs díj a stand méretétől függetlenül ,- Ft+áfa. A regisztrációs díj előfeltétele a kiállításon való részvételnek, amely összeg regisztrációs és marketing szolgáltatásokat is tartalmaz: kiállítói belépő a terület függvényében 1 db céglogó, wifi hozzáférés 2 DB parkoló bérlet online katalógus alapbeiktatás, amely tartalmazza a kiállítás weboldalán az online kiállítói rendszerbe kerülést, saját adatokkal való feltöltés lehetőségét, linket a kiállító honlapjára, 3 tematikai csoportban és megjelenést a látogatói kalauzban (5 000 db). 1 db márka (logóval), 1 db újdonság (képpel) megjelenítésének lehetőségét, Levélcím: 1441 Budapest, Pf. 44. Internet: hungaromedica@hungexpo.hu

6 Példászámítások komplett részvétel esetén: (2018. május 31-ig érvényes árakon) (Regisztrációs díj + helydíj + felelősségbiztosítási díj + egységstand) 9 m 2 Standard megjelenés = Ft 12 m 2 Business megjelenés = Ft 15 m 2 Comfort megjelenés = Ft RÉSZVÉTELI DÍJAK Regisztrációs és marketing díj: Főkiállító részére: Ft+ÁFA Társkiállító részére: Ft+ÁFA A társkiállítók bejelentése kötelező! A be nem jelentett társkiállítók regisztrációs és marketing díja utólag számlázásra kerül! Területbérleti díjak A Hungexpo által bérbe adott terület nem tartalmazza a felépítményt, az árambekötést és egyéb szolgáltatásokat. STANDARD Területbérleti díj (Ft / nm) január 31-ig május 31-ig Jelentkezzen a kiállításra akár 33% kedvezménnyel! június 1-től 9 20 m² Ft Ft Ft m² Ft Ft Ft m² Ft Ft Ft m² Ft Ft Ft 91 + m² Ft Ft Ft BUSINESS Kedvezményes jelentkezési határidők: január 31., május 31. Egységstand felépítmény árak: Basic: Standard: Business: Comfort: * Ft/nm + ÁFA * Ft/nm + ÁFA * Ft/nm + ÁFA * Ft/nm + ÁFA *A megjelölt kedvezményes árak szeptember 5-ig érvényesek! COMFORT VÁSÁRTERÜLETI REKLÁMESZKÖZÖK: A kiállítási stand mellett számos eszköz áll rendelkezésre a kiállítók számára, melyek közül kiválaszthatják a leginkább megfelelőt, mellyel hangsúlyosabbá tehetik megjelenésüket.részvételének sikeressége érdekében használja ki a Vásárközpont területén lévő reklámlehetőségeket! Kérjen ajánlatot kollégáinktól!

Jó kezekben van október 7 9.

Jó kezekben van október 7 9. Jó kezekben van. 2019. október 7 9. II. HUNGAROMED KIÁLLÍTÁS ÉS KONFERENCIA A HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás Magyarország egyetlen átfogó szakkiállításaként lehetőséget teremt az

Részletesebben

utazás 2013. február 28. március 3. programod van

utazás 2013. február 28. március 3. programod van utazás 2013. február 28. március 3. programod van ÚJDONSÁGOK 2013-BAN Egy minden résztvevő szempontjából sikeresebb Utazás kiállítás érdekében. Külföldi díszvendég: Szlovákia Tematikabővítés: senior utak,

Részletesebben

Szenvedély van. programod van. Fotó: Gémesi Jóka

Szenvedély van. programod van. Fotó: Gémesi Jóka Szenvedély van. programod van Fotó: Gémesi Jóka MIT NYÚJT A BUDAPEST BOAT SHOW? Szakmai találkozóhelyet a motoros hajópiac számára, és helyszínt, ahol a kiállítók bemutathatják termékeiket, szolgáltatásaikat

Részletesebben

2013. szeptember 5 8.

2013. szeptember 5 8. 2013. szeptember 5 8. mi a csupa nő? A Hungexpo, Magyarország legnagyobb tapasztalattal bíró kiállításszervező cége és a HG Media cégcsoport új és nagyszabású, célzottan a hölgyeknek szóló eseménnyel jelentkezik:

Részletesebben

Szenvedély van február

Szenvedély van február Szenvedély van. 2018. február 22 25. BUDAPEST BOAT SHOW 2017 30.000* LÁTOGATÓ * A Budapest Motor Fesztivállal együtt 100 HAJÓ 90 KIÁLLÍTÓ 2MRD FT ÖSSZÉRTÉKŰ HAJÓK LÁTOGATÓI ELÉGEDETTSÉG VÁSÁRLÁS A KIÁLLÍTÁSON

Részletesebben

www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow programod van Fotó: Gémesi Jóka

www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow programod van Fotó: Gémesi Jóka www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow programod van Fotó: Gémesi Jóka MIT TESZÜNK KIÁLLÍTÓINKÉRT, KIÁLLÍTÁSI RÉSZVÉTELÜK SIKERESSÉGÉÉRT? Több 10 000 e-dm-et küldünk ki adatbázisunkra a potenciális

Részletesebben

PROGRAMTERV KOMMUNIKÁCIÓS TERV

PROGRAMTERV KOMMUNIKÁCIÓS TERV PROGRAMTERV KOMMUNIKÁCIÓS TERV Otthonteremtési kiállítás és vásár Tematika: fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll Időzítés : kora ősz / hétvége / 3 nap (október 12-14.) Helyszín: HUNGEXPO

Részletesebben

Jövőd motorja AUTOMOTIVE. HUNGARY 6. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás október

Jövőd motorja AUTOMOTIVE. HUNGARY 6. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás október Jövőd motorja AUTOMOTIVE HUNGARY 6. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2018. október 17 19. 6. AUTOMOTIVE HUNGARY AMIÉRT ÉRDEMES KIÁLLÍTANI: A járműipar kihívásai a következő évtizedben a

Részletesebben

Szenvedély van február programod van. Fotó: Gémesi Jóka

Szenvedély van február programod van. Fotó: Gémesi Jóka Szenvedély van. 2017. február 23-26. programod van Fotó: Gémesi Jóka BUDAPEST BOAT SHOW 2017 Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye a HUNGEXPO

Részletesebben

Jövőd motorja AUTOMOTIVE. HUNGARY 7. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás október

Jövőd motorja AUTOMOTIVE. HUNGARY 7. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás október Jövőd motorja AUTOMOTIVE HUNGARY 7. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás október 16 18. 7. AUTOMOTIVE HUNGARY Az Automotive Hungary kiállítást hét éve azzal a céllal hoztuk létre, hogy a magyar

Részletesebben

URB ICON 2. Nemzetközi településfejlesztési kiállítás és projektvásár

URB ICON 2. Nemzetközi településfejlesztési kiállítás és projektvásár URB ICON 2. Nemzetközi településfejlesztési kiállítás és projektvásár 2013. április 10-13. programod van TERÜLET- ÉS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉS EGY ÚJ KORSZAK KÜSZÖBÉN A napjainkban zajló sokszínű paradigmaváltás

Részletesebben

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA A Hungexpo Zrt., Magyarország első számú kiállításszervezője, kiállítóival, partnereivel folyamatosan konzultálva fejleszti kiállításait, annak

Részletesebben

2012. október 3-7. programod van

2012. október 3-7. programod van 2012. október 3-7. programod van ITT A BNV RETRO KIÁLLÍTÁS! 1967-ben kóstolóval egybekötve bemutatják a Coca-Colát a BNV-n, ahol olyan népszerű lesz, hogy a rendőrségnek kell beavatkoznia. 1976-ban a Tisza

Részletesebben

2014. február 13-16. www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow. programod van

2014. február 13-16. www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow. programod van 2014. február 13-16. www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow programod van 2014-ben újra BUDAPEST BOAT SHOW, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

Részletesebben

Koncepció az ERP rendszereket. vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára

Koncepció az ERP rendszereket. vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció az ERP rendszereket (komplex ügyvitelszervezés, vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára 10. Personal Hungary

Részletesebben

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért.  A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai Szolgáltatások a sikeres német-magyar üzletekért A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai www.duihk.hu Kivonat a DUIHK szolgáltatási katalógusából * * a hivatkozások a teljes katalógusra

Részletesebben

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT A Balaton Boat Show csupán egy órányi autóútra Budapesttől, Magyarország legmeghatározóbb vízi hajókiállításaként széles hajókínálattal, változatos hajózáshoz kapcsolódó kiállítói körrel, izgalmas és színes

Részletesebben

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense 2015. november 7 8. Millenáris A szépségipar leggyorsabban fejlődő szegmense A világon nők és férfiak milliói tennének meg szinte bármit azért, hogy lassítsák bőrük öregedését. Laboratóriumok ezrei dolgoznak

Részletesebben

EGVE Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesülete. Törökné Kaufmann Zsuzsanna elnök részére. BUDAPEST Köves u

EGVE Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesülete. Törökné Kaufmann Zsuzsanna elnök részére. BUDAPEST Köves u EGVE Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesülete Törökné Kaufmann Zsuzsanna elnök részére BUDAPEST Köves u. 1. 1204 Tárgy: EMVIO Szakmai nap 2018. rendezvény meghívó Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Törökné

Részletesebben

KÖLYÖKPARÁDÉ BEMUTATKOZÓ ANYAG

KÖLYÖKPARÁDÉ BEMUTATKOZÓ ANYAG KÖLYÖKPARÁDÉ BEMUTATKOZÓ ANYAG KÖLYÖKPARÁDÉ A RÉGI-ÚJ RENDEZVÉNY A Kölyökparádé nem új rendezvény a Hungexpo Zrt. kiállítási portfóliójában. 2010 és 2012 között a BNV mellett rendeztük meg. Alkalmanként

Részletesebben

Miskolc MJV Önkormányzatának eredményei a Miskolc EgyetemVáros 2015 projekt megvalósításához kapcsolódóan

Miskolc MJV Önkormányzatának eredményei a Miskolc EgyetemVáros 2015 projekt megvalósításához kapcsolódóan Miskolc MJV Önkormányzatának eredményei a Miskolc EgyetemVáros 2015 projekt megvalósításához kapcsolódóan TÁMOP 4.2.1C-14/1/Konv-2015-0012 Völgyiné Nadabán Márta Miskolc MJV Önkormányzata, partner szintű

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató KépzésTér A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb állás és képzésvására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több

Részletesebben

Pályázati felhívás a SIRHA Budapest 2014 innovációs versenyre

Pályázati felhívás a SIRHA Budapest 2014 innovációs versenyre Budapest X., Albertirsai út 10. Levélcím 1441 Budapest, Pf. 44. Tel: +06 1 263-6455, Fax: +06 1 263 6086 K&H Bank 10402283-50526554-52511006 SIRHA Budapest - Nemzetközi Élelmiszeripari, Sütő- és Cukrászipari,

Részletesebben

Szponzorációs ajánlat

Szponzorációs ajánlat REevolutio Regionális Fejlesztési Konferencia és Kerekasztal Román-magyar területi együttműködések a gazdaságfejlesztés szolgálatában Szponzorációs ajánlat Debreceni konferencia 2009. június 3. Megjelenési

Részletesebben

A MAGYAR PAPRIKA NAPJA MÓRAHALOM SZEPTEMBER 1.

A MAGYAR PAPRIKA NAPJA MÓRAHALOM SZEPTEMBER 1. A MAGYAR PAPRIKA NAPJA MÓRAHALOM 2017. SZEPTEMBER 1. KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ Kapcsolat: Kis-Tóth Roland FruitVeB Tel: 06-70-338-9569 E-mail: roland.kis-toth@fruitveb.hu Fax: 06-1-209-1697 www.fruitveb.hu

Részletesebben

AKTÍV HÉTVÉGE VAN. AKTÍV TURIZMUS MINŐSÉGI SZAKMAI PROGRAMOK BUDAPEST BOATSHOW ALGÉRIA BÁCS-KISKUN MEGYE ÉS KECSKEMÉT

AKTÍV HÉTVÉGE VAN. AKTÍV TURIZMUS MINŐSÉGI SZAKMAI PROGRAMOK BUDAPEST BOATSHOW ALGÉRIA BÁCS-KISKUN MEGYE ÉS KECSKEMÉT AKTÍV HÉTVÉGE VAN. AKTÍV TURIZMUS MINŐSÉGI SZAKMAI PROGRAMOK ALGÉRIA BÁCS-KISKUN MEGYE ÉS KECSKEMÉT BUDAPEST BOATSHOW BRINGAEXPO FUTÓ EXPO KARAVÁN SZALON AFRIKA EXPO ÉS VÁSÁR GASZTRO TURIZMUS 2019. február

Részletesebben

Szimpózium az Automotive Hungary szakkiállításon: KAPACITÁSFEJELSZTÉS A JÖVŐ MEGTEREMTÉSE A CEE RÉGIÓBAN. Szervezők:

Szimpózium az Automotive Hungary szakkiállításon: KAPACITÁSFEJELSZTÉS A JÖVŐ MEGTEREMTÉSE A CEE RÉGIÓBAN. Szervezők: Szimpózium az Automotive Hungary szakkiállításon: KAPACITÁSFEJELSZTÉS A JÖVŐ MEGTEREMTÉSE A CEE RÉGIÓBAN Szervezők: 250 kiállító 10 különböző ország 10.000 látogató Mit kínál az AutomotiveHungary? 1 A

Részletesebben

JÖVŐNK KÖTELEZETTSÉGEI A JELEN LEHETŐSÉGEI KEDVEZMÉNYES KOLLEKTÍV STANDMEGJELENÉSI AJÁNLAT A CONSTRUMA / RENEO 2014-RE

JÖVŐNK KÖTELEZETTSÉGEI A JELEN LEHETŐSÉGEI KEDVEZMÉNYES KOLLEKTÍV STANDMEGJELENÉSI AJÁNLAT A CONSTRUMA / RENEO 2014-RE KEDVEZMÉNYES KOLLEKTÍV STANDMEGJELENÉSI AJÁNLAT A CONSTRUMA / RENEO 2014-RE CONSTRUMA / RENEO 2014 A HUNGEXPO Zrt. szakmai partnereként ismét kedvező megjelenési lehetőséget kínálunk a 2014 évi CONSTRUMA

Részletesebben

Koncepció az ügyviteli szoftvereket forgalmazó cégeknek

Koncepció az ügyviteli szoftvereket forgalmazó cégeknek 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció az ügyviteli szoftvereket forgalmazó cégeknek 10. Personal Hungary Magyarország elsőszámú HR Szakkiállítása 78kiállító és 2.105szaklátogató

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb karriervására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több mint 1.500 állásajánlat

Részletesebben

Koncepció. vezető tréning cégeinek

Koncepció. vezető tréning cégeinek 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció Magyarország vezető tréning cégeinek 10. Personal Hungary Magyarország elsőszámú HR Szakkiállítása 78kiállító és 2.105szaklátogató

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KOLLEKTÍV STANDMEGJELENÉSI AJÁNLAT A CONSTRUMA / RENEO 2014-RE. Energiabarát Kft.

KEDVEZMÉNYES KOLLEKTÍV STANDMEGJELENÉSI AJÁNLAT A CONSTRUMA / RENEO 2014-RE. Energiabarát Kft. KEDVEZMÉNYES KOLLEKTÍV STANDMEGJELENÉSI AJÁNLAT A CONSTRUMA / RENEO 2014-RE CONSTRUMA / RENEO 2014 A HUNGEXPO Zrt. szakmai partnereként ismét nagyon kedvező áron kínálunk megjelenési lehetőséget a jövő

Részletesebben

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára és GCP Tanfolyam Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára Tisztelt Cégvezető! 2019. április 24-26. között Balatonfüreden kerül megrendezésre a Magyarországi Klinikai Vizsgálatszervezők

Részletesebben

2019. május A jövő karnyújtásnyira van. programod van. Nemzetközi ipari szakkiállítás

2019. május A jövő karnyújtásnyira van. programod van. Nemzetközi ipari szakkiállítás A jövő karnyújtásnyira van. Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás Nemzetközi ipari szakkiállítás 2019. május 14 17. programod van MACH-TECH ÉS IPAR NAPJAI SZAKKIÁLLÍTÁSOK

Részletesebben

2014. március 10-12. HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont www.sirha-budapest.com sirha-budapest@hungexpo.hu

2014. március 10-12. HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont www.sirha-budapest.com sirha-budapest@hungexpo.hu Tel: +06 1 263-6455, +06 1 263 6086 JELENTKEZÉSI ÍV Kedvezményes jelentkezési határidő: 2013. szeptember 30. 1. A kiállításra SZERZŐDŐ FÉL minősége: Kiállító (saját standdal vesz részt) Kollektív kiállítás

Részletesebben

DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT. Szakmai vásár: AUTOMOTIVE HUNGARY 2018 Időpont: október

DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT. Szakmai vásár: AUTOMOTIVE HUNGARY 2018 Időpont: október DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT Szakmai vásár: AUTOMOTIVE HUNGARY 2018 Időpont: 2018. október 17-19. A DUIHK legfőbb feladata a német-magyar gazdasági kapcsolatok fejlesztése és támogatása. Ennek elősegítése

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján a tavalyi, III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia 330 résztvevővel Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre

Részletesebben

Időpont: november 15., kedd, óráig

Időpont: november 15., kedd, óráig Megállíthatatlanul gyorsul tovább a megújuló energiák technológiai fejlődése és piaci térnyerése. Rendezvényünkön a szakmai terület hazai kínálatát, legújabb technikáit fogják bemutatni a gyártó és márkaképviselő

Részletesebben

2014. február 27 március 2. HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont. Honlap: www.vitalexpo.hu E-mail: vitalexpo@hungexpo.hu

2014. február 27 március 2. HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont. Honlap: www.vitalexpo.hu E-mail: vitalexpo@hungexpo.hu Tel: (+36-1) 263 6451; (+36-1) 263 6086 Jellenttkezésii íív 1. A kiállításra SZERZŐDŐ FÉL minősége: ViittallExpo Kiállító (Saját standdal vesz részt.) Kollektív kiállítás összefogója Fizető szervező (Nem

Részletesebben

Felkészülés egy sikeres kiállítási részvételre avagy a hibákat a kiállításokon is csak egyszer szabad elkövetni

Felkészülés egy sikeres kiállítási részvételre avagy a hibákat a kiállításokon is csak egyszer szabad elkövetni Felkészülés egy sikeres kiállítási részvételre avagy a hibákat a kiállításokon is csak egyszer szabad elkövetni Tihanyi Klára Hungexpo Zrt üzletfejlesztési igazgató A kiállítások napjainkban Magyarországon

Részletesebben

Jelentkezési ív Előjelentkezési határidő: 2012. november 15. Önkormányzatoknak kedvezményes helydíj: 2013. február 15.

Jelentkezési ív Előjelentkezési határidő: 2012. november 15. Önkormányzatoknak kedvezményes helydíj: 2013. február 15. Tel: (+36-1) 263 6203; (+36-1) 263 6066 Urb:Icon Jelentkezési ív Előjelentkezési határidő: 2012. november 15. Önkormányzatoknak kedvezményes helydíj: 2013. február 15. 1. A kiállításra SZERZŐDŐ FÉL minősége:

Részletesebben

Részvételi és szponzorációs ajánlat

Részvételi és szponzorációs ajánlat Részvételi és szponzorációs ajánlat Elsı Önkormányzati Projektbörze és Szakmai Konzultáció Budapest, 2010. március 31. Az európai uniós fejlesztési források elnyerése érdekében készült Integrált Városfejlesztési

Részletesebben

Előjelentkezési kedvezmény: 2018 február 28.-ig!

Előjelentkezési kedvezmény: 2018 február 28.-ig! J E L E N T K E Z É S I Í V Előjelentkezési kedvezmény: 2018 február 28.-ig! 1. A kiállításra SZERZŐDŐ FÉL minősége: Kiállító Társkiállító 2. A kiállításra SZERZŐDŐ FÉL adatai: Cégnév: Adószám: Bankszámlaszám

Részletesebben

JELENTKEZÉSI ÍV (Vadász kiállítás)

JELENTKEZÉSI ÍV (Vadász kiállítás) +06 1 263 6086 JELENTKEZÉSI ÍV (Vadász kiállítás) 1. A kiállításra SZERZŐDŐ FÉL: Kiállító (saját standdal vesz részt) Kollektív kiállítás összefogója Fizető szervező (nem vesz részt a kiállításon, de költségviselő)

Részletesebben

A konferenciát és a kiállítást szakmai kísérő események, szakmai versenyek egészítik ki.

A konferenciát és a kiállítást szakmai kísérő események, szakmai versenyek egészítik ki. Az Electrosub az elektronikai és a hozzá szorosan kapcsolható iparágak koncentrált üzleti és szakmai fóruma. Érint minden olyan szakterületet, ahol az elektronika valamilyen formában jelen van. A rendezvény

Részletesebben

IV. ÖKOINDUSTRIA. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás

IV. ÖKOINDUSTRIA. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás IV. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás Hírlevél 2015. július A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 4. alkalommal rendezi

Részletesebben

2016. JANUÁR 28. LURDY KONFERENCIA-KÖZPONT*

2016. JANUÁR 28. LURDY KONFERENCIA-KÖZPONT* JÖN! JÖN! JÖN! 3. alkalommal Minden évben teltház! ISMERJE MEG A MAGYAR MARKETING FESZTIVÁLT! A Magyar Marketing Fesztivál az ország legnagyobb, év eleji üzleti- és marketing trendekkel foglalkozó szakmai

Részletesebben

ONLINE jelentkezés itt

ONLINE jelentkezés itt ONLINE jelentkezés itt Megállíthatatlanul gyorsul tovább a megújuló energiák technológiai fejlődése és piaci térnyerése. Rendezvényünkön a szakmai terület hazai kínálatát, legújabb technikáit fogják bemutatni

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a II. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia kiállító partnere 2013. február 21-én Kedves Kiállító partnerünk!

Részletesebben

Oferte de turism Április Expo Arad.

Oferte de turism Április Expo Arad. Oferte de turism Flori și grădinărit Timp liber și relaxare 2016 Április 21-24 Expo Arad www.facebook.com/expo.arad 16. Virág és kertészeti kiállítás és vásár Nyugat Románia legnagyobb szakirányú kiállítása

Részletesebben

Tisztelt Érdeklődők!

Tisztelt Érdeklődők! Tisztelt Érdeklődők! A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata 2015-ben is megrendezi az immáron hagyományosnak tekinthető nemzetközi, több tudományterületet összefogó szakmai rendezvényét. A

Részletesebben

Cég név:... Levelezési cím:... E-mail:... Internet:... Cégvezető:.. Telefon:... Fax:...

Cég név:... Levelezési cím:... E-mail:... Internet:... Cégvezető:.. Telefon:... Fax:... Jelentkezési lap 1. A szerződő fél adatai: Cég név: Adószám:..... Számlázási cím:..... Bankszámlaszám:........ Levelezési cím:........... E-mail:... Internet:.... Cégvezető:.... Telefon:. Fax:. Kapcsolattartó:..

Részletesebben

Lakókocsi, lakóautó bemutatása Kedvezményes ár 2014. október 31-ig Ár 2014. november 1-től

Lakókocsi, lakóautó bemutatása Kedvezményes ár 2014. október 31-ig Ár 2014. november 1-től JELENTKEZÉSI ÍV 1.A kiállításra SZERZŐDŐ FÉL: Kiállító (saját standdal vesz részt) 2. A kiállításra SZERZŐDŐ FÉL adatai: Kollektív kiállítás összefogója Fizető szervező (nem vesz részt a kiállításon, de

Részletesebben

27. BEAUTY FORUM HUNGARY

27. BEAUTY FORUM HUNGARY 27. BEAUTY FORUM HUNGARY A legnagyobb hazai professzionális szépségipari szakkiállítás és vásár Időpont: 2018. október 26-27. EZ AZ ÉN NAPOM! W W W. B E A U T Y - FO R U M. H U HELYSZÍN: Miért a Beauty?

Részletesebben

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia a tavalyi, II. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a III. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia

Részletesebben

A sikeres export feltételei Csak felkészülten érdemes!

A sikeres export feltételei Csak felkészülten érdemes! A sikeres export feltételei Csak felkészülten érdemes! Balogh Ilona ügyvezető igazgató helyettes üzletfejlesztési oszt. Vez. Német- Magyar Ipari - és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) Budapest, 2017 április

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI ÉS TÁMOGATÓI FELHÍVÁS

KIÁLLÍTÓI ÉS TÁMOGATÓI FELHÍVÁS Magyar Állatorvosi Kamara Fővárosi Szervezetének Továbbképző Konferenciája Helyszín: Ramada Resort Aquaworld Budapest 1044 Budapest, Íves út 16. Időpont: 2016. január 16 17. (Szombat Vasárnap) KIÁLLÍTÓI

Részletesebben

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft.

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. ~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató 2018. InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. Rólunk: A tulajdonos 2013-ban alapította a vállalkozást. Az

Részletesebben

KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG

KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG Időpont: 2015. október 15. KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG Helyszín: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ (5000 Szolnok, Hild János tér 1.) A konferencia témája, célja A világgazdasági tendenciák, a

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. Cégnév: Levelezési cím: Internet: Cégvezető: Telefon: Kapcsolattartó: Telefon:

JELENTKEZÉSI LAP. Cégnév: Levelezési cím: Internet: Cégvezető: Telefon:   Kapcsolattartó: Telefon: JELENTKEZÉSI LAP SZERVEZŐ: SZAKMAI TÁRSSZERVEZŐ: Tematik-Kábel Kft. The Fishing and Hunting H-1012 Budapest, Márvány u. 17. Channel tel.: 06-30-504-1953 internet: www.fishingandhuntingtv.com fax: 06-1-881-6521

Részletesebben

Képes beszámolónk a kiállításról és a konferenciáról: Tartalmas konferenciaprogram Gödöllőn

Képes beszámolónk a kiállításról és a konferenciáról: Tartalmas konferenciaprogram Gödöllőn A május 24-25-i gödöllői Értékteremtő Épületgépészet konferencia - melyet a Szent István Egyetem Gépész Karának Létesítmény- és Környezettechnika tanszéke szervezett - tartalmas programot kínált az egyetemre

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Kontakt Répási Erna Neo Interactive Telefon: +36 1 789 5000 Mobil: +36 70 369 0729 E-mail: repasi.erna@neo-interactive.hu www.szabadpentek.hu

Részletesebben

Az orvosok és szakdolgozók elvándorlásának hatása az egészségügyi ellátás színvonalára

Az orvosok és szakdolgozók elvándorlásának hatása az egészségügyi ellátás színvonalára Az orvosok és szakdolgozók elvándorlásának hatása az egészségügyi ellátás színvonalára Dr. Balogh Zoltán ELTE TáTK- AstraZeneca 15. Egészség-gazdaságtani Szimpózium, Budapest, 2013. május 31. A szolgáltatás

Részletesebben

MAGYOTT Oktatási és Rendezvényszervező Munkacsoport Beszámoló a 2017-es év rendezvényeiről Pálfiné Goóts Herta

MAGYOTT Oktatási és Rendezvényszervező Munkacsoport Beszámoló a 2017-es év rendezvényeiről Pálfiné Goóts Herta MAGYOTT Oktatási és Rendezvényszervező Munkacsoport Beszámoló a 2017-es év rendezvényeiről Pálfiné Goóts Herta 2018. 03.06. TARTALOM 2017. évi rendezvények áttekintése Rendezvényeink értékelése 2018-os

Részletesebben

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája Mutassa be cégét és termékeit innovatív és tudatosan fejlődő cégek vezetőinek és legyen a Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciájának kiállító partnere 2014. október 8-án Kedves Kiállító Partnerünk!

Részletesebben

HVG Állásbörze. Eredmények és újdonságok

HVG Állásbörze. Eredmények és újdonságok HVG Állásbörze Eredmények és újdonságok A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb karriervásárává vált 2011 tavaszára 7.490 látogató a helyszínen Összesen 9.895 online regisztrált álláskereső 152 kiállító (ebből

Részletesebben

JELENTKEZÉSI ÍV Jelentkezési határidő: 2012. június 30.

JELENTKEZÉSI ÍV Jelentkezési határidő: 2012. június 30. +06 1 263 6086 2012. október. 16-18. JELENTKEZÉSI ÍV Jelentkezési határidő: 2012. június 30. 1. A kiállításra SZERZŐDŐ FÉL minősége: Kiállító (saját standdal/standrésszel van jelen) Kollektív kiállítás

Részletesebben

FELHÍVÁS III. LINYI VÁSÁR RÉSZVÉTEL AZ ÜZLETEMBER DELEGÁCIÓBAN

FELHÍVÁS III. LINYI VÁSÁR RÉSZVÉTEL AZ ÜZLETEMBER DELEGÁCIÓBAN JELENTKEZÉSI LAP - business CHINA LINYI MARKET TRADE FAIR 2012. SZEPTEMBER 6-9., LINYI, KÍNA Cég neve: Címe: Ügyvezető ig. Kapcsolattartó: Telefon(ok): E-mail cím: Alkalmazottak száma (2010; 2011): Fax:

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

VADÁSZAT ÉS HALÁSZAT VÁSÁR 2015 október 8-10 Expo Arad

VADÁSZAT ÉS HALÁSZAT VÁSÁR 2015 október 8-10 Expo Arad VADÁSZAT ÉS HALÁSZAT VÁSÁR 2015 október 8-10 Expo Arad EXPO ARTEMIS Nemzetközi vadászat és halászat vásár Ezúton kívánjuk tájékoztatni, hogy az Arad Megyei Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Iparkamara az

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

KIRÁLYUTCA-DESIGNUTCA KLASZTER. Előadó: Landwehr Klára 2011. 08. 16.

KIRÁLYUTCA-DESIGNUTCA KLASZTER. Előadó: Landwehr Klára 2011. 08. 16. KIRÁLYUTCA-DESIGNUTCA KLASZTER Előadó: Landwehr Klára 2011. 08. 16. Főbb témák KIRÁLYUTCA-DESIGNUTCA Klaszter Királyi Vásár (2011. szeptember 10-11.) KultUnio Budapest Multikulturális Negyede Tematikus

Részletesebben

2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok. (Stadion u. 3.)

2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok. (Stadion u. 3.) 2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok (Stadion u. 3.) SZAKMAI ALAPOK KONCEPCIÓ A Zalaegerszegen megvalósításra kerülő járműipari tesztpályára és a logisztikai központra építve egy kétévente

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT

BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT 2017 KÖZÉP-KELET EURÓPA LEGNAGYOBB GAMER ÉS IT RENDEZVÉNYE PLAYIT SHOW A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a PlayIT A 2015-ben Superbrands oklevéllel jutalmazott

Részletesebben

EGYÜTT, NYITOTTAN A BETEGEKÉRT. Közzététel tól

EGYÜTT, NYITOTTAN A BETEGEKÉRT. Közzététel tól EGYÜTT, NYITOTTAN A BETEGEKÉRT Közzététel 2016- tól Az átláthatóság iránti igény erősödése Világszerte fokozatosan szigorodnak a gyógyszer-promócióra vonatkozó jogszabályok A társadalom részéről egyre

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP 17. LABORTECHNIKA

JELENTKEZÉSI LAP 17. LABORTECHNIKA JELENTKEZÉSI LAP SZERVEZŐ: 17. LABORTECHNIKA SZAKMAI PARTNER: H-1146 Budapest, Dózsa Gy. út 1. Laboratóriumi műszer, eszköz, berendezés, H-1119 Budapest, Hadak útja 41. bútor és vegyszer szakkiállítás

Részletesebben

ÖKOINDUSTRIA 2013 III. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és. Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás. 2013. Szeptember 25-27.

ÖKOINDUSTRIA 2013 III. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és. Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás. 2013. Szeptember 25-27. ÖKOINDUSTRIA 2013 ÖKOINDUSTRIA 2013 III. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás 2013. Szeptember 25-27. SYMA Rendezvényközpont 1146 Budapest, Dózsa György

Részletesebben

JELENTKEZÉSI ÍV JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2009. szeptember 30.

JELENTKEZÉSI ÍV JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2009. szeptember 30. JELENTKEZÉSI ÍV JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2009. szeptember 30. 1. A kiállításra SZERZŐDŐ FÉL minősége: Kiállító (saját standdal/standrésszel van jelen) Fizető szervező (nem vesz részt a kiállításon, de költségviselő)

Részletesebben

A jövő hídja 2013. Budapest Győr Szeged Debrecen

A jövő hídja 2013. Budapest Győr Szeged Debrecen 2013 A JÖVŐ HÍDJA A jövő hídja 2013 Budapest Győr Szeged Debrecen (TERVEZET) kiemelt támogatóink A 2011. és 2012. évi rendezvényeken Összefoglaló Immáron harmadik alkalommal rendezzük meg Magyarország

Részletesebben

Gazdaságfejlesztési prioritás munkaközi változat Tóth Milán Program menedzser Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség

Gazdaságfejlesztési prioritás munkaközi változat Tóth Milán Program menedzser Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség (2011-2013) Gazdaságfejlesztési prioritás munkaközi változat Tóth Milán Program menedzser Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség 1 Az AT részletes programozási dokumentum, mely feladata, hogy

Részletesebben

Magyarország első borturisztikai applikációja

Magyarország első borturisztikai applikációja Magyarország első borturisztikai applikációja Mi a Kóstolom? Átfogó borturisztikai (webalapú) mobilalkalmazás, amely összeköti a fogyasztókat a Budapesthez és a 22 hazai borvidékhez kapcsolódó borászatokkal,

Részletesebben

15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Kiállítói tájékoztató

15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Kiállítói tájékoztató Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 1122 Budapest, Maros u. 19-21. postacím: 1538 Budapest, Pf.: 496 telefon: +36 1 477-3100 fax: +36 1 477-3136 www.educatio.hu 15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP 1.) A pályázat címe: PROFESSZIONÁLIS ÉRTÉKESÍTÉS PROFESSZIONÁLIS ÉRTÉKESÍTŐ - továbbképző tanfolyam (komplex értékesítési-értékesítői kompetencia-fejlesztő képzési

Részletesebben

A biztonság már közvetlen üzleti előnyt is jelent

A biztonság már közvetlen üzleti előnyt is jelent SAJTÓKÖZLEMÉNY AZONNAL KÖZÖLHETŐ 2014. november 4. A biztonság már közvetlen üzleti előnyt is jelent A Google friss, SSL-hez kapcsolódó változtatásaira hívja fel a figyelmet a NETLOCK Az SSL tanúsítvány

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT

BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT 2017 KÖZÉP-KELET EURÓPA LEGNAGYOBB GAMER ÉS IT RENDEZVÉNYE PLAYIT SHOW A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a PlayIT A 2015-ben Superbrands oklevéllel jutalmazott

Részletesebben

10 éves a Szociális Klaszter Egyesület. 10ünnepi konferencia az IDŐSEK VILÁGNAPJÁN YESÜLET

10 éves a Szociális Klaszter Egyesület. 10ünnepi konferencia az IDŐSEK VILÁGNAPJÁN YESÜLET 10 éves a Szociális Klaszter Egyesület 10ünnepi konferencia az IDŐSEK VILÁGNAPJÁN YESÜLET Tisztelt Kollégák, Kedves Barátaink! Az Idősek Világnapján tudományos-szakmai nemzetközi tanácskozásra invitáljuk

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK X. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2017. március 22-24., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a katasztrófák

Részletesebben

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink!

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! 2019. október 3-5-ig a Bethesda Gyermekkórház szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Gyermekorvosok Társaságának országos Nagygyűlése. A korábbi évekhez hasonlóan

Részletesebben

16. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Kiállítói tájékoztató

16. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Kiállítói tájékoztató HÖOK Hallgatói Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. 1055 Budapest, Honvéd utca 38. fszt. www.educatiokiallitas.hu 16. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Kiállítói tájékoztató Az EDUCATIO Nemzetközi

Részletesebben

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Tartalom 1 Kik vagyunk, mit csinálunk 2 Mennyi látogatót érünk el 3 Szolgáltatásaink médiapartnereink részére 4 Miért csináljuk 5 Médiapartnereink

Részletesebben

A tehetség nem tör utat magának! A TALENT. A TALENT n Konferencia a La femme 50 tehetséges t magyar fiatal program

A tehetség nem tör utat magának! A TALENT. A TALENT n Konferencia a La femme 50 tehetséges t magyar fiatal program A tehetség nem tör utat magának! Támogatni, ösztönözni kell és megmutatkozási lehetőséget biztosítani számára. A TALENT n Konferencia ezért jött létre. Ram Colosseum, 2013. szeptember 26. A TALENT n Konferencia

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András.

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András. Tisztelt Partnerünk! 2018. tavaszán 14. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Epilepszia Liga országos kongresszusa. A korábbi évekhez hasonlóan most is az a célunk, hogy az epileptológiát és az epilepsziás

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK XI. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2019. március 20-22., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a beruházások

Részletesebben

Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA. Pécs, 2014. június 5 7. Meghívó

Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA. Pécs, 2014. június 5 7. Meghívó Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA Pécs, 2014. június 5 7. 2 0 1 3. á p r i l i s 2 4 2 7. Meghívó MAGYAR Endokrinológiai és anyagcsere TÁRSASÁG XXV. KONGRESSZUSA Tisztelt

Részletesebben

Egészségügyi Szakdolgozók Első Alapellátási Konferenciája

Egészségügyi Szakdolgozók Első Alapellátási Konferenciája Egészségügyi Szakdolgozók Első Alapellátási Konferenciája Szeged, 2015. május 22-23. MÁSODIK ÉRTESÍTŐ KONFERENCIA FELHÍVÁS Egészségügyi Szakdolgozók Első Alapellátási Konferenciája címmel a Magyar Egészségügyi

Részletesebben

QB-Pharma II. és a minősített szolgáltatás

QB-Pharma II. és a minősített szolgáltatás Gyógyszerészi Kamara Budapesti Szervezetének GYÓGYSZERÉSZ A GYÓGYSZERÉSZETBEN Továbbképző program 2009. október 14. QB-Pharma II. és a minősített szolgáltatás Bagi Zoltán ügyvezető igazgató Minőségbiztosítás

Részletesebben

DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT

DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT Szakmai vásár: AUTOMOTIVE HUNGARY 2019 Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás Időpont: 2019. október 16-18. Helyszín: Hungexpo A DUIHK legfőbb feladata a német-magyar

Részletesebben