2 kwh/1000h. 874/2012/EU Rendelet energiacímkék letöltése

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2 kwh/1000h. 874/2012/EU Rendelet energiacímkék letöltése"

Átírás

1 kwh/1000h 874/2012/EU Rendelet energiacímkék letöltése

2 1 a A Rábalux honlapon válassza kiemelt vagy a normál linket!

3 Címkekészítő program Cikkszámos címke Paraméterek beállítása Az oldal jelenlegi nyelve. Válassza ki, hogy cikkszámos vagy biankós címkét szeretne. Válassza ki, hogy milyen nyelvű címkét szeretne. Válassza ki, hogy PDF vagy JPG formátumban szeretné-e a címkét. Válassza ki, hogy álló vagy fekvő címkét szeretne, vagy álló címkét, ahol a lyukasztás helye is jelölve van, és a lyukasztás számára helyet is rajzoltunk a grafikán. Válassza ki, hogy a címkéket egy A4-es oldalra szeretné felhelyezni, vagy egyesével szeretné. Írja be a kért cikkszámokat. Klikkeljen a Letöltés -re.

4 1 2 3 A Zip file generálódik, amelyben megtalálhatóak a kért cikkszámos címkék. A Zip file generálódik, amelyben megtalálhatóak a kért cikkszámos címkék L_1600_rabalux pdf: L kezdetű file-ok: lámpatestekre készített címkéket tartalmazzák LS_1600_rabalux_...pdf: LS -kezdetű file-ok: fényforrásokra készített címkéket tartalmazzák no_data.txt: Amennyiben a no_data.txt fájlban talál cikkszámokat, kérjük, nézze meg, hogy a kívánt cikkszámot helyesen írta-e be a boxba. Ha igen, a kért cikkszámhoz címkét a cikkszám nélküli címkék közül választhat.

5 Címkekészítő program Biankós címke Paraméterek beállítása Adja meg, hogy az adott altípusból hány darabot szeretne nyomtatni. Ha a biankós altípus sorszáma fölé húzza az egeret, láthatja a címke nézőképét. Válassza ki, hogy milyen nyelvű címkét szeretne. Válassza ki, hogy PDF vagy JPG formátumban szeretné-e a címkét. Válassza ki, hogy álló vagy fekvő címkét szeretne, vagy álló címkét, ahol a lyukasztás helye is jelölve van, és a lyukasztás számára helyet is rajzoltunk a grafikán. Válassza ki, hogy a címkéket egy A4-es oldalra szeretné felhelyezni, vagy egyesével szeretné. Klikkeljen a Letöltés -re. A ZIP file generálódik, amelyben megtalálhatóak a kért altípusú biankós címkék a megfelelő mennyiségben.

6 Melyik altípusú biankós címke illik a kérdéses 4lámpatesthez? 1.1./ A lámpatest bármilyen energiahatékonyságú fényforrással használható. Jellemző foglalat típusok (a felsorolás nem teljes): E14, E27, G9, G4, bármilyen fénycső. A lámpatesthez nincs hozzáadott fényforrás. 1.2./ A lámpatest csak energiatakarékos fényforrással használható. Jellemző foglalat típusok (a felsorolás nem teljes): E14, E27, G9, G4, bármilyen fénycső. A lámpatesthez nincs hozzáadott fényforrás.

7 2.1./ A lámpatest beépíte LED lámpákat tartalmaz. A LED lámpák nem cserélhetők a lámpatestben. A lámpatest beépített LED fényforrásokat tartalmaz, a LED fényforrások nem cserélhetők. Hozzáadott egyéb fényforrás nincs. A lámpatest beépíte LED lámpákat tartalmaz és a következő energiaosztályú égőknek van benne foglalat: 3.1./ A LED lámpák nem cserélhetők a lámpatestben. A lámpatest beépített LED fényforrásokat tartalmaz, a LED fényforrások nem cserélhetők. A lámpatest tartalmaz egyéb cserélhető fényforrások számára foglalatot, jellemző foglalat típusok (a felsorolás nem teljes): E14, E27, G9, G4, bármilyen fénycső. Ebben a foglalatban bármilyen energiaosztályú fényforrás használható. A lámpatesttel együtt eladott cserélhető fényforrás energiaosztálya: C.

8 A lámpatest beépí- LED lámpákat tartalmaz és a következő energiaosztályú égőknek van benne foglalat: 3.2./ A LED lámpák nem cserélhetők a lámpatestben. A lámpatest beépített LED fényforrásokat tartalmaz, a LED fényforrások nem cserélhetők. A lámpatest tartalmaz egyéb cserélhető fényforrások számára foglalatot, jellemző foglalat típusok (a felsorolás nem teljes): E14, E27, G9, G4, bármilyen fénycső. Ebben a foglalatban bármilyen energiaosztályú fényforrás használható. 4.1./ A lámpatest bármilyen energiahatékonyságú fényforrással használható. Jellemző foglalat típusok (a felsorolás nem teljes): E14, E27, G9, G4, bármilyen fénycső. A lámpatesttel eladott cserélhető fényforrás energiaosztálya: A.

9 4.2./ A lámpatest bármilyen energiahatékonyságú fényforrással használható. Jellemző foglalat típusok (a felsorolás nem teljes): E14, E27, G9, G4, bármilyen fénycső. A lámpatesttel eladott cserélhető fényforrás energiaosztálya: C. 4.3./ A lámpatest bármilyen energiahatékonyságú fényforrással használható. Jellemző foglalat típusok (a felsorolás nem teljes): E14, E27, G9, G4, bármilyen fénycső. A lámpatesttel eladott cserélhető fényforrás energiaosztálya: E.

10 4.4./ A lámpatest bármilyen energiahatékonyságú fényforrással használható. Jellemző foglalat típusok (a felsorolás nem teljes): E14, E27, G9, G4, bármilyen fénycső. A lámpatesttel eladott cserélhető fényforrás energiaosztálya: A / A lámpatest bármilyen energiahatékonyságú fényforrással használható. Jellemző foglalat típusok (a felsorolás nem teljes): E14, E27, G9, G4, bármilyen fénycső. A lámpatesttel eladott cserélhető fényforrás energiaosztálya: B.

11 4.6./ A lámpatest bármilyen energiahatékonyságú fényforrással használható. Jellemző foglalat típusok (a felsorolás nem teljes): E14, E27, G9, G4, bármilyen fénycső. A lámpatesttel eladott cserélhető fényforrás energiaosztálya: D. 4.7./ A lámpatest bármilyen energiahatékonyságú fényforrással használható. Jellemző foglalat típusok (a felsorolás nem teljes): E14, E27, G9, G4, bármilyen fénycső. A lámpatesttel eladott cserélhető fényforrás energiaosztálya: A++.

12 4.8./ A lámpatest csak C, D, E energiahatékonyságú fényforrással használható. Jellemző foglalat típusok (a felsorolás nem teljes): R7s. A lámpatesttel eladott cserélhető fényforrás energiaosztálya: C. 4.9./ A lámpatest csomagolása irányított fényű (reflektor típusú) fényforrást tartalmaz. A lámpatesthez mellékelt fényforrás energia osztálya: B.

13 4.10./ A lámpatest csomagolása irányított fényű (reflektor típusú) fényforrást tartalmaz. A lámpatesthez mellékelt fényforrás energia osztálya: C / A lámpatest csomagolása irányított fényű (reflektor típusú) fényforrást tartalmaz. A lámpatesthez mellékelt fényforrás energia osztálya: D.

14 4.12./ A lámpatest csomagolása irányított fényű (reflektor típusú) fényforrást tartalmaz. A lámpatesthez mellékelt fényforrás energia osztálya: E / A lámpatest csomagolása irányított fényű (reflektor típusú) fényforrást tartalmaz. A lámpatesthez mellékelt fényforrás energia osztálya: A.

15 4.14./ A lámpatest csak B osztályos fényforrással használható, a mellékelt fényforrás energia osztálya B / A++, A+, A. A lámpatesttel együtt eladott A+.

16 4.16./ A++, A+, A, B. A lámpatesttel együtt eladott A++.

17 5Tippek A lámpatestekhez használandó címkék mérete: 50x100 mm (az 50x100 mm-es címkét adó körvonal NEM a grafikában látható kék keret mentén található). A fényforrásokhoz használandó címkék mérete: 36x75 mm (a 36x75 mm-es címkét adó körvonal NEM a grafikában látható kék keret mentén található). A nyomdáknál mindenképpen jelezzék, hogy mi a címke helyes mérete! A címke grafikáján belüli területen a rendelettől eltérően sem lyukasztás, sem egyéb tartalom nem szerepeltethető! Nyomtatáshoz a PDF-formátumot ajánljuk. Javaslatunk saját nyomtatáshoz és a címkék termékre történő elhelyezéséhez: Formátum: PDF Kivitelezés: - álló lyukasztással jelölve - A4 Ebben az esetben a címkét egy halvány kerettel rajzoltuk körbe, jelölve a vágás ajánlott helyét, és a lyukasztási lehetőségét. Ezért a címke mérete a kerettel együtt a lámpatestek esetében 50x120 mm, és a fényforrások esetében 36x75 mm.

2 kwh/1000h. 874/2012/EU Rendelet energiacímkék letöltése

2 kwh/1000h. 874/2012/EU Rendelet energiacímkék letöltése 1679 2 kwh/1000h 874/2012/EU Rendelet energiacímkék letöltése A Rábalux honlapon válassza 1a kiemelt vagy a normál linket! 4 5 6 3 7 1 2 8 2Címkekészítõ program Cikkszámos címke Paraméterek beállítása

Részletesebben

Kompakt fényforrások. A kompakt fénycsövek energiahatékonyságáról és a bennük található higany korlátozásáról. TRALUX kompakt fénycsövek foglalatai

Kompakt fényforrások. A kompakt fénycsövek energiahatékonyságáról és a bennük található higany korlátozásáról. TRALUX kompakt fénycsövek foglalatai Általános és műszaki adatok Az -es, -es foglalatba csavarható, ill. G9-es, és GU10-es foglalatba helyezhető energiatakarékos kompakt fénycsövekbe gyárilag be vannak építve a működtető elemek. Időkapcsolóról

Részletesebben

Fényforrások és lámpatestek új ErP rendeletei. Készítette: Klinger György

Fényforrások és lámpatestek új ErP rendeletei. Készítette: Klinger György Fényforrások és lámpatestek új ErP rendeletei Készítette: Klinger György Tartalom Irányított fényű és LED lámpák 1194/2012 EK-rendelete Tárgy és hatály Követelmények ütemezése A környezettudatos tervezés

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

területi szervező területi képviselő szervező területi szervező területi képviselő szervező területi szervező területi képviselő szervező

területi szervező területi képviselő szervező területi szervező területi képviselő szervező területi szervező területi képviselő szervező UELD0104 csoport I. II. III. LED izzó 2 878 Ft 2 590 Ft 2 331 Ft 2 158 Ft 2 072 Ft 1 986 Ft 1 899 Ft 1 813 Ft 1 727 Ft 1 669 Ft 1 640 Ft E14 Teljesítmény: 1,5 W Üzemidő: 20 000 óra Feszültség ~230 V Garancia:

Részletesebben

E1/28. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK Kerek LED fali világítótest, MFDS széria. Kerek LED fali világítótest, LED-DLF széria

E1/28. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK Kerek LED fali világítótest, MFDS széria. Kerek LED fali világítótest, LED-DLF széria Kerek fali világítótest, MFS széria 9 3 25.000 >100.000 0 MFS8 8 75 00 lm 3.000 K 102 28 mm A MFS1 1 150 1.200 lm 3.000 K 205 34 mm A A lámpatestek a hálózati működtetéshez szükséges meghajtó egységeket

Részletesebben

E/12. VILÁGÍTÁSTECHNIKA Fényvetők LED fényvetők, RSMDB széria. 50/60 Hz V AC. B (mm) L (mm) W (mm)

E/12. VILÁGÍTÁSTECHNIKA Fényvetők LED fényvetők, RSMDB széria. 50/60 Hz V AC. B (mm) L (mm) W (mm) E/2 VIÁGÍTÁSTECNIK ED fényvetők, RB széria ED RB0 0 850 lm 4.500 K 98 0 45 RB20 20.700 lm 4.500 K 98 0 45 RB30 30 70 2.550 lm 4.500 K 320 220 RB50 50 20 4.250 lm 4.500 K 320 220 RB80 80 200.800 lm 4.500

Részletesebben

LED ÁRLISTA. 900 Ft 0 Ft LED spot, MR16, 3*1W, 12V, fehér fény SP1101 792 Ft. SP1162 1 260 Ft LED spot, MR16, 4*1W, 12V, fehér fény SP1107 1 068 Ft

LED ÁRLISTA. 900 Ft 0 Ft LED spot, MR16, 3*1W, 12V, fehér fény SP1101 792 Ft. SP1162 1 260 Ft LED spot, MR16, 4*1W, 12V, fehér fény SP1107 1 068 Ft LED ÁRLISTA KÉP MEGNEVEZÉS Cikkszám MR11 LED spot, MR11, 3W, DC 12V, fehér fény LED spot, MR11, 3W, DC 12V, meleg fehér fény MR16 SP1062 SP1063 90 90 LED spot, MR16, 3*1W, 12V, fehér fény SP1101 792 Ft

Részletesebben

E/44 E/0 E/0 VILÁGÍTÁSTECHNIKA. LED bútorvilágítók, fém házas, lapos kivitel. LED bútorvilágítók, fém házas, háromszög kivitel.

E/44 E/0 E/0 VILÁGÍTÁSTECHNIKA. LED bútorvilágítók, fém házas, lapos kivitel. LED bútorvilágítók, fém házas, háromszög kivitel. VIÁGÍTÁSTECNIKA Bútorvilágítók ED bútorvilágítók, fém házas, lapos kivitel 12 V DC 8 >3. ED BS5 5 1 42 lm 3. K 5 29 8 72 3528 A BS5N 5 1 47 lm 4. K 5 29 8 72 3528 A BS5C 5 1 47 lm 6. K 5 29 8 72 3528 A

Részletesebben

POZSONY LÁMPATESTCSALÁD POZSONY 90 VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY. http://www.zengovari.hu/termekeink/mennyezetre_szerelheto_lampatestek

POZSONY LÁMPATESTCSALÁD POZSONY 90 VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY. http://www.zengovari.hu/termekeink/mennyezetre_szerelheto_lampatestek POZSONY LÁMPATESTCSALÁD Egyedi megjelenésű, antik jellegű lámpatestcsalád, melyeket vidéki vadászház hangulatába illeszkedően gyártottunk mennyezeti, asztali és álló kivitelben. A méreteknek megfelelően

Részletesebben

Termékek Ledgroup Hungary Korlátolt Felelőségű Társaság Kapcsolat: Kéri Gyula 06-70-392-8777. e-mail: keri.gyula@ledgroup.hu

Termékek Ledgroup Hungary Korlátolt Felelőségű Társaság Kapcsolat: Kéri Gyula 06-70-392-8777. e-mail: keri.gyula@ledgroup.hu Termékek Ledgroup Hungary Korlátolt Felelőségű Társaság Kapcsolat: Kéri Gyula 06-70-392-8777 e-mail: keri.gyula@ledgroup.hu KÉP MEGNEVEZÉS Cikkszám LED SPOTOK MR11 LED spot, MR11, 3W, DC 12V, fehér fény

Részletesebben

KÉP MEGNEVEZÉS Cikkszám Nettó ár/ Ft. LED spot, MR11, 3W, DC 12V, fehér fény SP1062 869. LED spot, MR11, 3W, DC 12V, meleg fehér fény SP1063 869

KÉP MEGNEVEZÉS Cikkszám Nettó ár/ Ft. LED spot, MR11, 3W, DC 12V, fehér fény SP1062 869. LED spot, MR11, 3W, DC 12V, meleg fehér fény SP1063 869 Nagykereskedelmi Árlista! Ledgroup Hungary Korlátolt Felelőségű Társaság Kapcsolat: Kéri Gyula 06-70-392-8777 Érvényes e-mail: keri.gyula@ledgroup.hu Visszavonásig KÉP MEGNEVEZÉS Cikkszám Nettó ár/ Ft

Részletesebben

AGARA LED EL GORIA LED

AGARA LED EL GORIA LED GR Kültéri -es lámpatest 3 32 SM 70 6200-6800 20000 3 x (1-1,5) 0,2-10 /+35 + lámpatest beépíte lámpákat rlmaz lámpák nem cserélhetk a GR -30-300 GR -50-500 GR -80-800 Ø76 GR -14-UP GR -19I-UP GR -30 NRGY

Részletesebben

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Építészmérnöki Kar. Világítástechnika. Mesterséges világítás. Szabó Gergely

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Építészmérnöki Kar. Világítástechnika. Mesterséges világítás. Szabó Gergely Építészmérnöki Kar Világítástechnika Mesterséges világítás Szabó Gergely Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszék Világítástechnika Mesterséges világítás 2 1 Felkészülést segítő szakirodalom: Majoros

Részletesebben

Üdvözöljük! LED Panelek LED Reflektorok LED Izzók LED Spotok LED Fénycsövek

Üdvözöljük! LED Panelek LED Reflektorok LED Izzók LED Spotok LED Fénycsövek Üdvözöljük! Ön az Amoy Market Kft kiadványát olvassa, melyben az általunk kínált különböző LED fénysugárzókról kaphat bővebb felvilágosítást. Manapság egyre fontosabb lesz az emberek és a különböző államok

Részletesebben

Sigma Laki 3 brązowy mediterrán lámpa függeszték / Sigma / mediterrán lámpák

Sigma Laki 3 brązowy mediterrán lámpa függeszték / Sigma / mediterrán lámpák - 1. oldal 19001 Sigma Laki 3 brązowy mediterrán lámpa függeszték Sigma Laki 3 brązowy mediterrán lámpa függeszték / Sigma / mediterrán lámpák Név: Laki 3 brązowy Kód: 19001 L.Szélesség/átm.: 820 mm H.Magasság:

Részletesebben

E1/50. 4W lm LALB4W LAL4W LALD4W. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK LED asztali világítótestek. 5 steps. LED asztali világítótestek

E1/50. 4W lm LALB4W LAL4W LALD4W. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK LED asztali világítótestek. 5 steps. LED asztali világítótestek VILÁGÍTÁSTEHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK A LAL4W asztali világítótest család tagjai között megtalálható az egyszerű asztali világítótest (LAL4W), dátum / idő / hőmérséklet kijelzővel, beállítható ébresztéssel

Részletesebben

Kompakt fénycső - 8 Watt Lumen - E14-1 db-os csomag

Kompakt fénycső - 8 Watt Lumen - E14-1 db-os csomag Cikkszám CFL-8-CN-14-1 4897029960714 KOMPKT FÉNYCSŐ Kompakt fénycső - 8 Watt - 400 Lumen - E14-1 db-os csomag kép csak illusztráció E 400 Lumen fényerősségű kompakt fénycső teljesítmény-igényének csak

Részletesebben

Fényforrások. 8000 h. 8000 h

Fényforrások. 8000 h. 8000 h Kompakt fénycsövek Az energiatakarékos kompakt fénycsövekbe gyárilag be vannak építve a működtető elemek. Időkapcsolóról való működtetésük és a sűrűn kapcsolt lámpatestekben történő felhasználásuk az élettartam

Részletesebben

ÁRLISTA. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás Budapest, Keleti Károly utca 31/b.

ÁRLISTA. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás Budapest, Keleti Károly utca 31/b. ÁRLISTA Érvényes: 2019. június 21-től. Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b www.copykaroly.hu info@copykaroly.hu 06 1 785 7898 Ajánlatkérését

Részletesebben

Bútorvilágítók SMD LED

Bútorvilágítók SMD LED Bútorvilágítók VIÁGÍTÁSTECNIKA - VIÁGÍTÓ- ÉS ÁMPATESTEK ED bútorvilágítók, fém házas, lapos kivitel V DC 8 >3. ED BS5 5 1 4 lm 3. K 5 29 8 72 3528 A BS5N 5 1 47 lm 4. K 5 29 8 72 3528 A BS5C 5 1 47 lm.

Részletesebben

RÉSZLETEZŐ OKIRAT a NAH /2017 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz

RÉSZLETEZŐ OKIRAT a NAH /2017 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz RÉSZLETEZŐ OKIRAT a NAH-1-1689/2017 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz A GE Hungary Kft. Technológia-Budapest, Fotometria Laboratórium (1044 Budapest, Váci út 77.) akkreditált területe: I. Az

Részletesebben

árlista Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b

árlista Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b árlista Érvényes: 2019. január 22-től. Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b www.copykaroly.hu info@copykaroly.hu 06 1 785 7898 Ajánlatkérését

Részletesebben

A lámpatestek a hálózati működtetéshez szükséges meghajtó egységeket és a LED fényforrásokat egyaránt tartalmazzák.

A lámpatestek a hálózati működtetéshez szükséges meghajtó egységeket és a LED fényforrásokat egyaránt tartalmazzák. E/18 VILÁGÍTÁSTECNIKA Beépíthető lámpatestek Kerek, beépíthető körsugárzók 50/0 z 40 0 -L-NW W 1 13 W 390 lm 4.000 K 110 mm 0 20 mm A -L-WW W 1 2 W 800 lm 2.700 K 10 mm 174 20 mm A -L-NW W 1 2 W 800 lm

Részletesebben

Az árlistában szereplő összegek nettó árak, melyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t! 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b

Az árlistában szereplő összegek nettó árak, melyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t! 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b ÁRLISTA Érvényes: 2015. január 5-től. Az árlistában szereplő összegek nettó árak, melyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t! Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b Nyitva

Részletesebben

3Készülékek (világítóeszközök) energiahatékonysága. - merre halad az Európai Unió és mi történik Magyarországon?

3Készülékek (világítóeszközök) energiahatékonysága. - merre halad az Európai Unió és mi történik Magyarországon? 3Készülékek (világítóeszközök) energiahatékonysága. - merre halad az Európai Unió és mi történik Magyarországon? Zsákai Zoltán osztályvezető TÜV Rheinland InterCert Kft. Milyen céllal született az Eco

Részletesebben

Led termékkatalógus AKCIÓS ÁRJEGYZÉK 2015/2. www.gao.hu Érvényes: 2015.10.01-től visszavonásig

Led termékkatalógus AKCIÓS ÁRJEGYZÉK 2015/2. www.gao.hu Érvényes: 2015.10.01-től visszavonásig Led termékkatalógus AKCIÓS ÁRJEGYZÉK 2015/2 www.gao.hu Érvényes: 2015.10.01-től visszavonásig Tisztelt Partnereink! Nagy Örömmel köszöntjük Önöket abból az alkalomból, hogy megjelent az második, különálló

Részletesebben

ÁRLISTA. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás Budapest, Keleti Károly utca 31/b. Nyitva tartás: H - CS 9:00-18:00 P 9:00-15:30

ÁRLISTA. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás Budapest, Keleti Károly utca 31/b. Nyitva tartás: H - CS 9:00-18:00 P 9:00-15:30 ÁRLISTA Érvényes: 2017. február 1-től. Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b Nyitva tartás: H - CS 9:00-18:00 P 9:00-15:30 www.copykaroly.hu

Részletesebben

Led termékkatalógus AKCIÓS ÁRJEGYZÉK 2015/1. www.gao.hu Érvényes: 2015.02.23-tól

Led termékkatalógus AKCIÓS ÁRJEGYZÉK 2015/1. www.gao.hu Érvényes: 2015.02.23-tól Led termékkatalógus AKCIÓS ÁRJEGYZÉK 2015/1 www.gao.hu Érvényes: 2015.02.23-tól Tisztelt Partnereink! Nagy Örömmel köszöntjük Önöket abból az alkalomból, hogy megjelent az második, különálló LED termékkatalógusa.

Részletesebben

AZzardo AZ-0185 Flora asztali lámpa / Azzardo AZ-AT6118-3L / lámpa

AZzardo AZ-0185 Flora asztali lámpa / Azzardo AZ-AT6118-3L / lámpa Hangulat világítás - 1. oldal AZzardo AZ-0185 Flora asztali lámpa / Azzardo AZ-AT6118-3L / lámpa AZzardo AZ-0185 Flora asztali lámpa / Azzardo / lámpa Szélesség: 480 mm Magasság: 260 mm AZzardo Név: AZzardo

Részletesebben

2-5 ágú csillár - 1. oldal Sigma SI Alba 5 Barna mediterrán csillár. Sigma SI Alba 5 Barna mediterrán csillár /Sigma/ lámpa.

2-5 ágú csillár - 1. oldal Sigma SI Alba 5 Barna mediterrán csillár. Sigma SI Alba 5 Barna mediterrán csillár /Sigma/ lámpa. 2-5 ágú csillár - 1. oldal 19101 Sigma SI Alba 5 Barna mediterrán csillár Sigma SI Alba 5 Barna mediterrán csillár /Sigma/ lámpa Név: Alba 5 Barna L.Szélesség/átm.: 580 mm H.Magasság: 500 mm P.Kinyúlás:

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

Alapvető beállítások elvégzése Normál nézet

Alapvető beállítások elvégzése Normál nézet Alapvető beállítások elvégzése Normál nézet A Normál nézet egy egyszerűsített oldalképet mutat. Ez a nézet a legalkalmasabb a szöveg beírására, szerkesztésére és az egyszerűbb formázásokra. Ebben a nézetben

Részletesebben

A jól láthatóságra tervezve

A jól láthatóságra tervezve PHILIPS LED kisgömb lámpa (szabályozható) 5W (40W) E27 Meleg fehér szabályozható A jól láthatóságra tervezve A megszokott formák, melyeket ismer és kedvel. A legújabb energiatakarékos LED-technológiának

Részletesebben

LED LIGHTING NAPELEMES TERMÉKEK

LED LIGHTING NAPELEMES TERMÉKEK LED LIGHTING NAPELEMES TERMÉKEK NAPELEMES TERMÉKEK NAPELEMES KÜLTÉRI LÁMPA (LION-SOLAR-SL-9W -WY2) Oszlopra szerelhető, széles világítási szögű napelemes kültéri világítás, amely 3-4 m magasságba felszerelve

Részletesebben

PDF. Tartalomjegyzék 1/21

PDF. Tartalomjegyzék 1/21 PDF Napjainkban a publikálás elterjedt formája a PDF dokumentumok előállítása. A weben ez szinte szabvánnyá vált hosszú dokumentumok esetén. Akkor is nagyon hasznos lehet, ha a gondosan megformázott word

Részletesebben

Rövid leírás a Make Your Mark szoftver használatához

Rövid leírás a Make Your Mark szoftver használatához Rövid leírás a Make Your Mark szoftver használatához Ahhoz, hogy egy gyors példán keresztül bemutassunk, a program működését, egy Plytex címkét hozunk létre. Először létre kell hozni egy címkét, majd kinyomtatni

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

E1/22. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK Kerek, beépíthető LED panel. Inverteres vészvilágító kiegészítő egység LED panelekhez

E1/22. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK Kerek, beépíthető LED panel. Inverteres vészvilágító kiegészítő egység LED panelekhez VIÁGÍTÁSTECNIKA - VIÁGÍTÓ- ÉS ÁMPATESTEK Kerek, beépíthető panel Beépíthető világítótestek 1 0 D -D-N 1 13 390 lm 4.000 K 110 mm 0 20 mm A -D- 1 2 850 lm 2.700 K 10 mm 174 20 mm A -D-N 1 2 800 lm 4.000

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV BEJELENTKEZÉS A www.velostar.hu/webshop címet írjuk be a böngésző címsorába. A bejelentkezéshez adjuk meg a partnerkódot és a jelszót. Uugyanaz, mint a régi webshopnál. Nyomjuk meg

Részletesebben

KOMPAKT FÉNYCSŐ - HALOGÉN IZZÓ - LED

KOMPAKT FÉNYCSŐ - HALOGÉN IZZÓ - LED TERMÉK KTLÓGUS (NGYKERESKEDELEM) KOMPKT FÉNYCSŐ - HLOGÉN IZZÓ - LED www.megerizoldneklenni.hu Importőr és forgalmazó: Encase Kft., e-mail: info@encase.hu, (+36 30 39 45 456 Cikkszám CFL-5-2U-27-5 4897029960226

Részletesebben

RÉSZLETEZŐ OKIRAT (2) a NAH /2017 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz

RÉSZLETEZŐ OKIRAT (2) a NAH /2017 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz RÉSZLETEZŐ OKIRAT (2) a NAH-1-1689/2017 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz 1) Az akkreditált szervezet neve és címe: GE Hungary Kft. Technológia-Budapest, Fotometria Laboratórium 1044 Budapest,

Részletesebben

A miniatűr kompakt fénycsövek teljes választéka. www.save-the-penguin.com

A miniatűr kompakt fénycsövek teljes választéka. www.save-the-penguin.com A miniatűr kompakt fénycsövek teljes választéka www.save-the-penguin.com A Sylvania büszkén vesz részt környezetünk megmentésében az energiatakarékos lámpák új családjával A globális felmelegedés jelenleg

Részletesebben

E/60 E/0. Tracon kód: FL18. VILÁGÍTÁSTECHNIKA Kompakt fénycsövek Fényforrások összehasonlító táblázata. Fitlamp. lumen 230 V AC.

E/60 E/0. Tracon kód: FL18. VILÁGÍTÁSTECHNIKA Kompakt fénycsövek Fényforrások összehasonlító táblázata. Fitlamp. lumen 230 V AC. E/60 VIÁGÍTÁSTECHNIKA Kompakt fénycsövek Fényforrások összehasonlító táblázata 2000 1980lm 105 W 1500 1550lm 24 W 1600lm 20 W lumen 1340lm 1000 940lm 710lm 500 415lm lm 100 W 75 W 60 W 40 W 25 W 1200lm

Részletesebben

A beadandó 4 db feladatból áll. Mindegyik feladatra külön jegyet kap, amelyek beszámítanak a félév végi jegybe.

A beadandó 4 db feladatból áll. Mindegyik feladatra külön jegyet kap, amelyek beszámítanak a félév végi jegybe. Beadandó feladatok A beadandó 4 db feladatból áll. Mindegyik feladatra külön jegyet kap, amelyek beszámítanak a félév végi jegybe. A leadási határidő lecsúszása esetén -1 jegy az adott feladatra, 2 óránként.

Részletesebben

REMO 400 GX53 LED NAGY MÉRETŰ

REMO 400 GX53 LED NAGY MÉRETŰ GX53 LED Ütésálló, UV-stabilizált, rozsda- és korróziómentes műanyagból készült, modern lámpatestek. Oszloptetőre vagy falra szerelhetők. TÜV-jóváhagyással rendelkező, GX53 fejű, hosszú élettartamú, nagy

Részletesebben

Inform Média Lapkiadó Kft. lokális piacvezető kiadóból multimédiás vállalat

Inform Média Lapkiadó Kft. lokális piacvezető kiadóból multimédiás vállalat MEGYEI NAPILAPOK / HÍRPORTÁLOK MÉDIAAJÁNLÓ 2019 Inform Média Lapkiadó Kft. lokális piacvezető kiadóból multimédiás vállalat Az Inform Média Lapkiadó Kft. 1991. óta Északkelet-Magyarország piacvezető médiavállalkozása

Részletesebben

Bevezetés a QGIS program használatába Összeálította dr. Siki Zoltán

Bevezetés a QGIS program használatába Összeálította dr. Siki Zoltán Bevezetés Bevezetés a QGIS program használatába Összeálította dr. Siki Zoltán A QGIS program egy nyiltforrású asztali térinformatikai program, mely a http://www.qgis.org oldalról tölthető le. Ebben a kis

Részletesebben

Ön dönt mi megoldást kínálunk

Ön dönt mi megoldást kínálunk www.osram.hu Ne várjon szeptemberig, normál izzóját cserélje most! Ön dönt mi megoldást kínálunk Akár 80% energia megtakarítás Akár 30% energia megtakarítás Akár 50% energia megtakarítás Energiatakarékos

Részletesebben

Az új PHOENIX CONTACT webshop. Mojzes Gábor 2014. szeptember

Az új PHOENIX CONTACT webshop. Mojzes Gábor 2014. szeptember Az új PHOENIX CONTACT webshop Mojzes Gábor 2014. szeptember Belépés a Phoenix Contact webshopba www.phoenixcontact.hu Bejelentkezni az Ön által a regisztrációkor megadott e-mail címmel és a visszaigazoló

Részletesebben

Újdonság! Cikkszám: 3270H krém Cikkszám: 3275H fehér WAVE földelt aljzat, kerettel, süllyesztett beltéri kivitel, 230V~ 50Hz 16A

Újdonság! Cikkszám: 3270H krém Cikkszám: 3275H fehér WAVE földelt aljzat, kerettel, süllyesztett beltéri kivitel, 230V~ 50Hz 16A Cikkszám: 3270H krém Cikkszám: 3275H fehér WAVE földelt aljzat, kerettel, süllyesztett beltéri kivitel, 230V~ 50Hz 16A WAVE Cikkszám: 0302H krém Cikkszám: 3274H fehér WAVE 2 férõhelyes földelt aljzat,

Részletesebben

Adóhátralék kezelés egyszerűen. Telepítési útmutató. A program futtatásához Windows XP, Windows 7, 8 operációs rendszer szükséges.

Adóhátralék kezelés egyszerűen. Telepítési útmutató. A program futtatásához Windows XP, Windows 7, 8 operációs rendszer szükséges. Telepítési útmutató Rendszerkövetelmények: A program futtatásához Windows XP, Windows 7, 8 operációs rendszer szükséges. Szükséges futtatókörnyezet: Windows Framework 4 vagy magasabb verzió. Innen tölthető

Részletesebben

SMD LED LHLK.. SMD LED

SMD LED LHLK.. SMD LED ED hajólámpa, fém házas VIÁGÍTÁSTECNIKA - VIÁGÍTÓ- ÉS ÁMPATESTEK 220-240 9 3 25.000 >100.000 ED 0-20..+50 C D O8 8 0 40 lm 4.000 K 170 105 70 mm A K8 8 0 40 lm 4.000 K 18 mm A K 75 90 lm 4.000 K 18 mm

Részletesebben

Teljesítmény /fényforrás/ 1x18W T8 1x36W T8 1x58W T8 2x18W T8 2x36W T8 2x58W T8 4x18W T

Teljesítmény /fényforrás/ 1x18W T8 1x36W T8 1x58W T8 2x18W T8 2x36W T8 2x58W T8 4x18W T ++ + 177 300 171 118-12.. 136-12.. 158-12.. 218-12.. 236-12.. 258-12.. 418-12.. Teljesítmény /fényforrás/ 1x18W T8 1x36W T8 1x58W T8 2x18W T8 2x36W T8 2x58W T8 4x18W T8 Fényforrás energiaosztálya, B +,,

Részletesebben

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató 1 Tartalomjegyzék Alapvető tudnivalók...3 Használatba vétel előtt megadandó és ellenőrizendő adatok...3 Alanyi adómentes vállalkozás esetén...3 Számla

Részletesebben

SIKK csillár VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY. http://www.zengovari.hu/termekeink/fuggesztett_lampatestek. H-1162 Budapest Aulich u. 44.

SIKK csillár VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY. http://www.zengovari.hu/termekeink/fuggesztett_lampatestek. H-1162 Budapest Aulich u. 44. SIKK csillár Egyedi megjelenésű, kristályok és laminált textília kombinálásával kivitelezett, ernyős lámpatest, melyet belsőépítész terveit követve gyártottunk. Függesztése acélbowden segítségével történik

Részletesebben

QUINO lámpatestek VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY. http://www.zengovari.hu/termekeink/sullyesztett_lampatestek. H-1162 Budapest Aulich u. 44.

QUINO lámpatestek VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY. http://www.zengovari.hu/termekeink/sullyesztett_lampatestek. H-1162 Budapest Aulich u. 44. QUINO lámpatestek http://www.zengovari.hu/termekeink/sullyesztett_lampatestek QUINO süllyesztett lámpatestcsalád, mely a teljesítményeknek és az igények megfelelően változó méretekben kerül gyártásra.

Részletesebben

Katalógus lighting 2015

Katalógus lighting 2015 lighting Katalógus 2015 1991 -ben alakult meg Přerovban az EMOS spol. s.r.o. vállalat. A 100 %-os cseh tulajdonban lévő válallat, több mint 200 embert foglalkoztat. A vállalkozás ISO 9001 tanúsítvánnyal

Részletesebben

www.gao.hu Érvényes: 2014.05.12-től visszavonásig. LED TERMÉKKATALÓGUS AKCIÓs árjegyzék

www.gao.hu Érvényes: 2014.05.12-től visszavonásig. LED TERMÉKKATALÓGUS AKCIÓs árjegyzék www.gao.hu Érvényes: 2014.05.12-től visszavonásig. LED TERMÉKKATALÓGUS AKCIÓs árjegyzék Tisztelt Partnereink! Nagy Örömmel köszöntjük Önöket abból az alkalomból, hogy megjelent az első, különálló LED termékkatalógusa.

Részletesebben

Egészségterv és edzésprogram használati utasítás

Egészségterv és edzésprogram használati utasítás TELEPÍTÉS (1) Üdvözli a Bi-LINK. Az alkalmazás használatával követheti, megértheti és irányíthatja legfontosabb egészségügyi paramétereit. Az első lépés készüléke adatainak megtekintéséhez, hogy letölti,

Részletesebben

E/66 E/0 E/0. VILÁGÍTÁSTECHNIKA Egyéb fényforrások Fémhalogén fényforrások. Halogén vonalizzók ( C energiaosztály) R7s foglalat halogén vonalizzóhoz

E/66 E/0 E/0. VILÁGÍTÁSTECHNIKA Egyéb fényforrások Fémhalogén fényforrások. Halogén vonalizzók ( C energiaosztály) R7s foglalat halogén vonalizzóhoz E/ VIÁGÍTÁSTECHNIKA Egyéb fényforrások Fémhalogén fényforrások 9 3 10.000 >70 FH-R7S-70 Rx7s 70 0 20.000 K 5.00 lm A FH-R7S-150 Rx7s 150 138 23.000 K 11.250 lm A FH-E27-70 E27 70 141 55.000 K 5.00 lm A

Részletesebben

1. kép. A Stílus beállítása; új színskála megadása.

1. kép. A Stílus beállítása; új színskála megadása. QGIS Gyakorló Verzió: 1.7. Wroclaw Cím: A Print composer használata és a címkézés. Minta fájl letöltése innen: http://www.box.net/shared/87p9n0csad Egyre több publikációban szerepelnek digitális térképek,

Részletesebben

E1/4. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK Előzetes világítás tervezés Relux programmal. Professional LED Lighting Series

E1/4. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK Előzetes világítás tervezés Relux programmal. Professional LED Lighting Series E1/4 Előzetes világítás tervezés Relux programmal Partnereink munkáját előzetes világítás tervezéssel tudjuk segíteni, hogy a projekteknél felhasznált Tracon világítótestek az előírásoknak megfelelő megvilágítást

Részletesebben

E1/36 VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK. Kerek LED fali világítótest, MFDS széria. Kerek LED fali világítótest, LED-DLF széria

E1/36 VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK. Kerek LED fali világítótest, MFDS széria. Kerek LED fali világítótest, LED-DLF széria E1/36 Kerek fali világítótest, MFS széria 40 >100.000 120 MFS8W 8 W 75 W 600 lm 3.000 K 102 28 A MFS16W 16 W 150 W 1.200 lm 3.000 K 205 34 A A lámpatestek a hálózati működtetéshez szükséges meghajtó egységeket

Részletesebben

www.gao.hu Led termékkatalógus

www.gao.hu Led termékkatalógus www.gao.hu Led termékkatalógus Tisztelt Partnereink! Nagy Örömmel köszöntjük Önöket abból az alkalomból, hogy megjelent az első, különálló LED termékkatalógusa. A LED technológia és innováció rohamos fejlődésen

Részletesebben

illetve a gyártónak a Unió (vagy az Európai Gazdasági Térség) területén letelepedett, meghatalmazott képviselője nevében (ha értelmezhető)

illetve a gyártónak a Unió (vagy az Európai Gazdasági Térség) területén letelepedett, meghatalmazott képviselője nevében (ha értelmezhető) Alulírott, az alábbi gyártó képviseletében Szám: 92/2016 (címoldal) gyártó: Simovill 2006 Kft. cím: 7081 Simontornya Beszédes Ferenc u. 24/b illetve a gyártónak a Unió (vagy az Európai Gazdasági Térség)

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

Út a megvilágosodás felé. Fisher LED termékek alkalmazása ipari és háztartási környezetben, az Új Széchenyi Terv tükrében

Út a megvilágosodás felé. Fisher LED termékek alkalmazása ipari és háztartási környezetben, az Új Széchenyi Terv tükrében Út a megvilágosodás felé Fisher LED termékek alkalmazása ipari és háztartási környezetben, az Új Széchenyi Terv tükrében A LED-ről általánosságban Light Emitting Diode(Fényt kibocsájtó dióda) Fénye elektronok

Részletesebben

IPARI RIPORTOK.hu. media kit 2018

IPARI RIPORTOK.hu. media kit 2018 .hu media kit 2018 MEDIA KIT Az gazdasági, ipari szakfolyóiratok független kiadója. Az elmúlt évek során számos exkluzív szakmai riportot készítettünk a magyar gazdaság kiemelkedő szereplőivel nagyvállalatok,

Részletesebben

Tartós kialak. kiemelő LED világítás ragyogó, irányított fénysugár

Tartós kialak. kiemelő LED világítás ragyogó, irányított fénysugár PHILIPS LED Spotlámpa (szabályozható) 5 W / 35 W GU5.3 Meleg fehér szabályozható Tartós kialak. kiemelő LED világítás ragyogó, irányított fénysugár A Philips LED spotlámpák fókuszált, ragyogó fénysugarat

Részletesebben

TEJ ÉS SAJTÜZEMEK LEDES VILÁGÍTÁSA

TEJ ÉS SAJTÜZEMEK LEDES VILÁGÍTÁSA Professzionális világítástechnika TEJ ÉS SAJTÜZEMEK ES VILÁGÍTÁSA A Kt-Electronic Kft. több éve foglalkozik lámpák kis és nagykereskedelmével az apró szpot égőktől, a 200w-os köztéri világítótestekig.

Részletesebben

Részletes adatok. Beltéri lámpák oldal. Ideal Lux Shell PL6 Trasparente mennyezeti lámpa

Részletes adatok. Beltéri lámpák oldal. Ideal Lux Shell PL6 Trasparente mennyezeti lámpa Beltéri lámpák - 51. oldal Ideal Lux 008622 Shell PL6 Trasparente mennyezeti lámpa Ideal Lux 008622 Shell PL6 Trasparente mennyezeti lámpa Részletes adatok Gyártó: Ideal Lux Cikkszám: 008622 Maximális

Részletesebben

Az advespoto-nál. -NÁL

Az advespoto-nál. -NÁL Az advespoto-nál. -NÁL 2U Energiatakarékos fényforrás E27, 8000h 3U Energiatakarékos fényforrás E27, 8000h 2U-0007 9W 2700K 2U-0009 9W 6400K 2U-0011 11W 2700K 3U-0018 18W 2700K 2U-0013 11W 6400K 3U-0019

Részletesebben

PDF DOKUMENTUMOK LÉTREHOZÁSA

PDF DOKUMENTUMOK LÉTREHOZÁSA PDF DOKUMENTUMOK LÉTREHOZÁSA A Portable Document Format (PDF) az Adobe Systems által kifejlesztett bináris fájlformátum. Ebben a formátumban dokumentumok tárolhatók, amelyek különbözı szoftverekkel, hardverekkel

Részletesebben

LÉZERHEGESZTETT TECHNOLÓGIÁVAL!

LÉZERHEGESZTETT TECHNOLÓGIÁVAL! VIÁGÍTÁSTECHNIKA E fényforrások E fényforrások olajhűtéssel 50/0Hz SM E >25.000 W OC3WW OC3NW OC4WW OC4NW OG4WW OG4NW OA45WW OA45NW OA458WW OA458NW OA5510WW OA5510NW 3W 3W 4W 4W 4W 4W W W 8W 8W 10 W 10

Részletesebben

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól Az érzô lámpa Újdonság a Sarlamtól HAGYJA MAGÁT ELVARÁZSOLNI EGY MEGLEPÔ ÚJDONSÁGGAL Az automata világítási rendszerek tapasztalatait felhasználva a Sarlam egy új megoldást kínál ügyfeleinek. Az RF technológiának

Részletesebben

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar. Villamos Energetika Tanszék. Világítástechnika (BME VIVEM 355)

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar. Villamos Energetika Tanszék. Világítástechnika (BME VIVEM 355) Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Villamos Energetika Tanszék Világítástechnika (BME VIVEM 355) Beltéri mérés Világítástechnikai felülvizsgálati jegyzőkönyv

Részletesebben

Nyomtatandó anyagát a következő módon szerkessze meg

Nyomtatandó anyagát a következő módon szerkessze meg Nyomtatandó anyagát a következő módon szerkessze meg Nyomtatandó anyagát a következő módon szerkessze meg Kedves Megrendelőnk, nyomtatandó állományát a következő előírások alapján szerkessze meg. Ha ezeket

Részletesebben

LED lámpa felépítése

LED lámpa felépítése LED lámpa felépítése LED csomagok és alkalmazásuk Nagyteljesítményű (1-5W-os) LEDcsomagok, tipikusan a kis optikai fényforrásméretet igénylő termékekhez (pl. irányított fényű lámpákhoz) vagy ahova nagy

Részletesebben

LED Katalógus 2015. LED a holnap világossága. Oxygen Communication Kft. oxygen-2.com/ledvilagitas

LED Katalógus 2015. LED a holnap világossága. Oxygen Communication Kft. oxygen-2.com/ledvilagitas LED Katalógus 2015. LED a holnap világossága Oxygen Communication Kft. oxygen-2.com/ledvilagitas LED cső Termékjellemzők: - azonnali, teljes fényerő - beépített tápegység - energiatakarékos: 65 -kal több

Részletesebben

Digitális Esonic MQ-U400N diktafon

Digitális Esonic MQ-U400N diktafon Digitális Esonic MQ-U400N diktafon Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal Gyors beüzemelés 1.

Részletesebben

A világítástechnika professzionális, energiatakarékos megközelítése

A világítástechnika professzionális, energiatakarékos megközelítése Lighting A világítástechnika professzionális, energiatakarékos megközelítése MASTER PL-Electronic Bura nélküli energiatakarékos MASTER lámpák tökéletes választás olyan végfelhasználók számára, akik a legjobb

Részletesebben

Sokoldalú, új stílus L31 L31. Az egyetlen olyan tartalékvilágítási lámpatest, amely 3-féle stílust valósít meg

Sokoldalú, új stílus L31 L31. Az egyetlen olyan tartalékvilágítási lámpatest, amely 3-féle stílust valósít meg L31 L31 egyedi táplálású tartalékvilágítási lámpatestek Sokoldalú, új stílus Az egyetlen olyan tartalékvilágítási lámpatest, amely 3-féle stílust valósít meg 6610 02 > Új stílus, mely szakít az unalmas,

Részletesebben

GLOBAL LED POWER KFT.

GLOBAL LED POWER KFT. GLOBAL LED POWER KFT. LED-es közvilágítás korszerűsítés és kivitelezés Global Led Power Kft. Szabó Gyula Ügyvezető igazgató Tel: +36 30 402 95 99 Email: globalledpower@gmal.com Global LED Power Kft. 1

Részletesebben

IPARI RIPORTOK.hu. media kit 2019

IPARI RIPORTOK.hu. media kit 2019 .hu media kit 2019 MEDIA KIT Az gazdasági, ipari szakfolyóiratok független kiadója. Az elmúlt évek során számos exkluzív szakmai riportot készítettünk a magyar gazdaság kiemelkedő szereplőivel nagyvállalatok,

Részletesebben

MARKETING ELEMZÉS TERVEZÉS PROGRAM ISMERTETİ

MARKETING ELEMZÉS TERVEZÉS PROGRAM ISMERTETİ MARKETING ELEMZÉS TERVEZÉS PROGRAM ISMERTETİ 1 Marketing elemzés tervezés program ismertetı A Marketing elemzés tervezés Microsoft Excel munkafüzet 27-27 egymásba ágyazott Excel táblázatot tartalmaz, amelyeket

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

LÉZERHEGESZTETT TECHNOLÓGIÁVAL!

LÉZERHEGESZTETT TECHNOLÓGIÁVAL! VIÁGÍTÁSTECHNIKA E fényforrások E fényforrások olajhűtéssel 50/0Hz E SM > 30 W OCE143WW OCE143NW OCE144WW OCE144NW OA45WW OA45NW OA458WW OA458NW OA5510WW OA5510NW OCE14.. E14 E14 E14 E14 3W 3W 4W 4W W

Részletesebben

STO-4 zoom sztereo mikroszkópok

STO-4 zoom sztereo mikroszkópok STO-4 ok STO-4 T rudas állványon 45 -ban döntött trinokuláris, 360 -ban körbeforgatható 23.2mm átm. fókuszálható tubus kamerák számára : egy tengelyű, durva állítós Állvány méretei: talp 320 x 280 mm,

Részletesebben

LED-es közvilágítás Már jelen vagy még a jövő? EDF DÉMÁSZ szakmai nap 2011. 03. 03. Kovács Csaba Műszaki főmunkatárs

LED-es közvilágítás Már jelen vagy még a jövő? EDF DÉMÁSZ szakmai nap 2011. 03. 03. Kovács Csaba Műszaki főmunkatárs LED-es közvilágítás Már jelen vagy még a jövő? EDF DÉMÁSZ szakmai nap 2011. 03. 03. Kovács Csaba Műszaki főmunkatárs LED-es közvilágítási projektek > Az ELMŰ/ÉMÁSZ társaságcsoportnál 2009 elején indult

Részletesebben

CoreLine Panel az egyértelmű LED-es választás

CoreLine Panel az egyértelmű LED-es választás Lighting az egyértelmű LEDes választás Legyen szó új épületről vagy meglévő térről, a vásárlók olyan világítási megoldásokat szeretnének, amelyek minőségi fényt és jelentős energia és karbantartásiköltségmegtakarítást

Részletesebben

Adatlap. Állólámpa - 1. oldal Sigma SI Alba Podlogowa Barna mediterrán állólámpa

Adatlap. Állólámpa - 1. oldal Sigma SI Alba Podlogowa Barna mediterrán állólámpa Állólámpa - 1. oldal 19111 Sigma SI Alba Podlogowa Barna mediterrán állólámpa Sigma SI Alba Podlogowa Barna mediterrán állólámpa /Sigma / lámpa Név: Alba Podlogowa Barna L.Szélesség/átm.: 460 mm H. 1620

Részletesebben

E1/47 E1/0. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK LED hajólámpa, műanyag házas. Kézzel nyitható védett fali lámpatest ( hajólámpa )

E1/47 E1/0. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK LED hajólámpa, műanyag házas. Kézzel nyitható védett fali lámpatest ( hajólámpa ) E1/47 hajólámpa, műanyag házas >100.000 0 54 Ta -20..+50 C D MON 0 420 lm 4.000 K 15 11 70 A MON 100 840 lm 4.000 K 215 142 70 A MKN 0 420 lm 4.000 K 150 70 A MKN 100 840 lm 4.000 K 188 80 A MOS8N 8 0

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013 Tartalomjegyzék 1. Technikai információk... 2 2. Publikus felület... 2 2.1 Bejelentkezés... 2 2.2 Összesítés... 3 2.2.1 Statisztikai tábla megtekintése...

Részletesebben

Épületek világítása KOMPLEX 2. tervezési segédlet

Épületek világítása KOMPLEX 2. tervezési segédlet Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Építészmérnöki Kar Épületek világítása KOMPLEX 2. tervezési segédlet Falnézet lámpatestek, berendezési tárgyak, ill. textúrák ábrázolásával (Hertel Anna

Részletesebben