Access Global Aggressive Nyíltvégű Befektetési Alap PORTFOLIÓ JELENTÉS 2012 Március

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Access Global Aggressive Nyíltvégű Befektetési Alap PORTFOLIÓ JELENTÉS 2012 Március"

Átírás

1 Access Global Aggressive Nyíltvégű Befektetési Alap 2012 Március Könyvvizsgáló: ABN Könyvvizsgáló Kft.. Kibocsátás időpontja: Nyilvántartásba vételi szám: ISIN kód: HU Az Alapkezelő az Access Global Aggressive Nyíltvégű Befektetési Alap portfolióját dinamikusan allokálva elsősorban külföldi részvény és alternatív befektetési alapok befektetési jegyeiből állítja össze. Célja: olyan bármely forgalmazási napon visszaváltható befektetést kínálni, amely lehetőséget nyújt az ügyfeleknek arra, hogy a világ illetve az európai részvénypiacok teljesítményéből egy agresszív növekedési lehetőséget hordozó, hatékonyan diverzifikált portfolión keresztül részesedjenek. Az Alap kiemelkedő hozam érdekében magas kockázatvállalás mellett hosszabb időtávra kínál befektetési lehetőséget. Saját tőke / Nettó eszközérték ( ): Egy jegyre jutó nettó eszközérték ( ): 1, Befektetési jegyek darabszáma: Kötelezettségek halmozott HUF NEÉ százalékában Befektetési Eszközök HUF NEÉ százalékában Alapkezelői díj 0 0 Folyószámla Letétkezelési díj ,05 Külföldi folyószámla EUR Felügyeleti díj Befektetési jegy Forgalmazói díj Egyéb díj költség Az alap nettó eszközértéke és az egy jegyre jutó nettó eszközérték változása március hónapban Tárgyhavi hozam Éves hozam Saját tőke Megjegyzés: A nettó eszközérték és a portfolió összetétel különbsége a megkötött de még el nem számolt ügyletek, a betét lekötések kamatai, és a A portfolió jelentés auditálatlan (a könyvvizsgáló által nem ellenőrzött) adatokat tartalmaz.

2 Access Global Balanced Nyíltvégű Befektetési Alap Letétkezelő: K & H Bank Zrt. Könyvvizsgáló: ABN Könyvvizsgáló Kft.. Kibocsátás időpontja: Nyilvántartásba vételi szám: ISIN kód: HU Az Alapkezelő az Access Global Balanced Nyíltvégű Befektetési Alap portfolióját dinamikusan allokálva elsősorban részvény befektetési alapok befektetési jegyeiből állítja össze. Célja: olyan bármely forgalmazási napon visszaváltható befektetést kínálni, amely lehetőséget nyújt az ügyfeleknek arra, hogy a világ illetve az európai részvénypiacok teljesítményéből egy dinamikus, hatékonyan diverzifikált portfolión keresztül részesedjenek. Az Alap magas hozam érdekében magas kockázatvállalás mellett hosszú időtávra kínál befektetési lehetőséget Saját tőke / Nettó eszközérték ( ): Egy jegyre jutó nettó eszközérték ( ): 1, Befektetési jegyek darabszáma: Kötelezettségek halmozott HUF NEÉ százalékában Befektetési Eszközök HUF NEÉ százalékában Alapkezelői díj 0 0 Folyószámla Letétkezelési díj ,02 Hazai Befektetési jegy Felügyeleti díj Diszkontkincstárjegy Forgalmazói díj ,28 Egyéb díj költség Az alap nettó eszközértéke és az egy jegyre jutó nettó eszközérték változása március hónapban Tárgyhavi hozam Éves hozam Saját tőke Megjegyzés: A nettó eszközérték és a portfolió összetétel különbsége a megkötött de még el nem számolt ügyletek, és a A portfolió jelentés auditálatlan (a könyvvizsgáló által nem ellenőrzött) adatokat tartalmaz.

3 Access BWM Hedge Fund Követő Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap Könyvvizsgáló: HKH Consulting Kft. Kibocsátás időpontja: Nyilvántartásba vételi szám: ISIN kód: HU Az Alap az átlagosnál lényegesen magasabb kockázatot felvállalva, rövid- és középtávú pozíciókat vesz fel a lehető legszélesebb spektrumú piacokon. Ez magában foglalja a nemzetközi részvény, határidős, devizapiacokat. Az Alap elsődleges célpiacát olyan külföldi kibocsátású részvények, ETF-ek stb. jelentik, amelyek a legnagyobb forgalmú nemzetközi tőzsdék elektronikus piacain kiemelkedő forgalommal, likviditással rendelkeznek, azaz amelyekre nézve a hatékony tőkepiac feltételei leginkább teljesülnek. Amikor az Alapkezelő sehol sem lát jó hozam/kockázat lehetőséget, rövid hátralévő futamidejű állampapírokat is vásárolhat. Az Alap szokásosnál magasabb kockázatának oka, hogy a származtatott alapok a jogszabály által megengedett, saját tőkéjükre vetített maximum kétszeres tőkeáttételt is felvehetnek, amely lehetőséggel az Alapkezelő indokolt piaci helyzetekben szigorú kockázatkezelési szabályokat betartva élni is kíván. Saját tőke / Nettó eszközérték ( ): Egy jegyre jutó nettó eszközérték ( ): 0, Befektetési jegyek darabszáma: Kötelezettségek halmozott HUF NEÉ % Befektetési Eszközök HUF NEÉ % Alapkezelői díj 0 0 Folyószámla Letétkezelési díj Folyószámla USD Felügyeleti díj Külföldi részvények Forgalmazói díj Határidős ügyletek nem realizált eredménye fordulónapon Egyéb díj, költség Az alap nettó eszközértéke és az egy jegyre jutó nettó eszközérték Tárgyhavi hozam Éves hozam változása március hónapban Saját tőke Tőkeáttétel mértéke a 345/2011 (XII.29) Korm. rendelet alapján: 1.81 Az alap hiteltartozása kamatokkal együtt: - Megjegyzés: A nettó eszközérték és a portfolió összetétel különbsége a megkötött de még el nem számolt ügyletek, és a A portfoliójelentés auditálatlan (a könyvvizsgáló által nem ellenőrzött) adatokat tartalmaz.

4 Access Global Conservatíve Nyíltvégű Befektetési Alap Könyvvizsgáló: ABN Könyvvizsgáló Kft.. Kibocsátás időpontja: Nyilvántartásba vételi szám: ISIN kód: HU Az Alapkezelő az Access Global Conservative Alap portfolióját dinamikusan allokálva elsősorban külföldi részvény és kötvény befektetési alapok befektetési jegyeiből állítja össze. Célja: olyan bármely forgalmazási napon visszaváltható befektetést kínálni, amely lehetőséget nyújt az ügyfeleknek arra, hogy a világ illetve az európai részvénypiacok teljesítményéből egy konzervatív, hatékonyan diverzifikált portfolión keresztül részesedjenek. Az Alap a pénzpiaci hozamoknál magasabb hozam érdekében alacsony kockázatvállalás mellett közepes időtávra kínál befektetési lehetőséget Saját tőke / Nettó eszközérték ( ): Egy jegyre jutó nettó eszközérték ( ): 0, Befektetési jegyek darabszáma: Kötelezettségek halmozott HUF NEÉ százalékában Befektetési Eszközök HUF NEÉ százalékában Alapkezelői díj Folyószámla Letétkezelési díj Külföldi folyószámla EUR Felügyeleti díj Hazai Befektetési jegy Forgalmazói díj Egyéb díj költség Az alap nettó eszközértéke és az egy jegyre jutó nettó eszközérték változása március hónapban Tárgyhavi hozam Éves hozam Saját tőke Megjegyzés: A nettó eszközérték és a portfolió összetétel különbsége a megkötött de még el nem számolt ügyletek, és a A portfolió jelentés auditálatlan (a könyvvizsgáló által nem ellenőrzött) adatokat tartalmaz.

5 Access Global Dynamic Nyíltvégű Befektetési Alap Könyvvizsgáló: Gold Bridge 95 Kft.. Kibocsátás időpontja: Nyilvántartásba vételi szám: ISIN kód: HU Az Alapkezelő az Access Global Dynamic Nyíltvégű Befektetési Alap portfolióját dinamikusan allokálva elsősorban külföldi részvény befektetési alapok befektetési jegyeiből állítja össze. Célja: olyan bármely forgalmazási napon visszaváltható befektetést kínálni, amely lehetőséget nyújt az ügyfeleknek arra, hogy a világ illetve az európai részvénypiacok teljesítményéből egy dinamikus, hatékonyan diverzifikált portfolión keresztül részesedjenek. Az Alap magas hozam érdekében magas kockázatvállalás mellett hosszú időtávra kínál befektetési lehetőséget Saját tőke / Nettó eszközérték ( ): Egy jegyre jutó nettó eszközérték ( ): 1, Befektetési jegyek darabszáma: Kötelezettségek halmozott HUF NEÉ százalékában Befektetési Eszközök HUF NEÉ százalékában Alapkezelői díj Folyószámla Letétkezelési díj Külföldi folyószámla EUR Felügyeleti díj Befektetési jegy Forgalmazói díj Egyéb díj költség Az alap nettó eszközértéke és az egy jegyre jutó nettó eszközérték változása március hónapban Tárgyhavi hozam Éves hozam -0, saját tőke Megjegyzés: A nettó eszközérték és a portfolió összetétel különbsége a megkötött de még el nem számolt ügyletek, és a A portfolió jelentés auditálatlan (a könyvvizsgáló által nem ellenőrzött) adatokat tartalmaz.

6 Access Ingatlan Nyíltvégű Befektetési Alap Könyvvizsgáló: Gyimesi és Társa Kft.. Kibocsátás időpontja: Nyilvántartásba vételi szám: ISIN kód: HU Az Alapkezelő az Alap pénzeszközeit ingatlanok megvásárlására fordítja, az ingatlanokba nem fektetett tőkét pedig a Tpt. rendelkezéseinek megfelelően fekteti be. Az ingatlanokat megvásárlásukat követően a befektetési elveknek megfelelően hasznosítja. Az Alap elsődleges célja, hogy a befektetők közép- és hosszútávon az inflációt és a banki kamatokat meghaladó hozamot érjenek el, elsősorban ingatlanpiaci befektetéssel, kockázatok megosztásával és (lehetőségekhez mérten) a kockázatok minimális szinten tartásával Saját tőke / Nettó eszközérték ( ): Egy jegyre jutó nettó eszközérték ( ): 0, Befektetési jegyek darabszáma: Kötelezettségek halmozott HUF NEÉ százalékában Befektetési Eszközök HUF NEÉ százalékában Alapkezelői díj Folyószámla, betét lekötés Letétkezelési díj Diszkont kincstárjegy Felügyeleti díj Budapesti Ingatlanok Forgalmazói díj Vidéki Ingatlanok Egyéb díj, költség Az alap nettó eszközértéke és az egy jegyre jutó nettó eszközérték változása március hónapban Tárgyhavi hozam Éves hozam saját tőke Az alap hiteltartozása elhatárolt kamatokkal együtt: Ft. ( HUF jelzálog hitel ) Megjegyzés: A nettó eszközérték és a portfolió összetétel különbsége a megkötött de még el nem számolt ügyletek és a A portfolió jelentés auditálatlan (a könyvvizsgáló által nem ellenőrzött) adatokat tartalmaz.

7 Access Pénzpiaci Nyíltvégű Befektetési Alap Letétkezelő: K&H Bank Zrt. Könyvvizsgáló: Gold Bridge 95 Kft. Kibocsátás időpontja: Nyilvántartásba vételi szám: ISIN kód: HU Az Alap befektetési politikája a biztonságot tartja szem előtt, ezért tőkéjét elsősorban kamatozó eszközökbe, így például egy évnél rövidebb futamidejű Magyar Állam által kibocsátott kötvényekbe, diszkontkincstárjegybe, fedezett ( kamatozó ) részvény ügyletekbe kívánja fektetni, illetve bankbetétekben elhelyezni. Célja: biztonságos és bármely forgalmazási napon visszaváltható befektetési forma biztosítása, amely lehetővé teszi az átmenetileg felszabaduló pénzeszközök tetszőleges időtartamú, versenyképes hozamú befektetését. Saját tőke / Nettó eszközérték ( ): Egy jegyre jutó nettó eszközérték ( ): 2, Befektetési jegyek darabszáma: Befektetési Eszközök HUF NEÉ % Folyószámla ,20 Diszkontkincstárjegy Lekötött betét elhatárolt kamatokkal együtt Belföldi Részvény Belföldi Befektetési jegy Nyitott határidős ügyletek T napi különbözeti értéke Az alap nettó eszközértéke és az egy jegyre jutó nettó eszközérték változása március hónapban Saját tőke Kötelezettségek halmozott HUF NEÉ % Alapkezelői díj Letétkezelési díj ,02 Felügyeleti díj Tárgyhavi hozam Éves hozam Forgalmazói díj Egyéb díj, költség ,02 Megjegyzés: A nettó eszközérték és a portfolió összetétel különbsége a megkötött de még el nem számolt ügyletek, a betét lekötések kamatai, a futures termékek napi változása és a A portfoliójelentés auditálatlan (a könyvvizsgáló által nem ellenőrzött) adatokat tartalmaz.

8 Access World Gold Trend Nyíltvégű Befektetési Alap Könyvvizsgáló: Gyimesi és Társa Kft.. Kibocsátás időpontja: Nyilvántartásba vételi szám: ISIN kód: HU Az alap devizaneme: USD Az Alapkezelő az Alap portfoliójában minél magasabb arányban kíván kollektív befektetési értékpapírokat tartani, míg a fennmaradó hányadot döntő részben likvid eszközbe kívánja fektetni. Időszakonként jellemző lehet az egyes iparágak (pl: arany, nemesfémipar) vagy egyes befektetési régiók jelentős felülsúlyozása a portfólión belül. Az Alap által vásárolni kívánt kollektív befektetési eszközök piacai elsősorban az Egyesült Államok és Európa legjelentősebb piacai, így dollárban vagy euróban lettek kibocsátva. Ezen eszközök mögöttes termékei lehetnek más devizában is denomináltak (euró, jen, angol font, svájci frank stb.), a dollár és a másik deviza közötti keresztárfolyam változás a kollektív befektetési eszköz dollárban kifejezett árfolyamváltozásában tükröződik. A likvid eszközök szerepüknek megfelelően elsősorban forintban denomináltak, ezek köre a rövid lejáratú állampapírokból, betétekből, készpénzből, azonnal visszaváltható befektetési alapok jegyeiből és egyéb pénzpiaci eszközökből tevődik össze. Az Alap a külföldi fizetőeszközben fennálló pozíciójának megfelelően a devizaárfolyamok változásából eredő kockázatának csökkentése érdekében fedezeti jelleggel határidős illetve opciós devizaügyleteket köthet. Az Alapkezelő, az Alap befektetési céljának elérése érdekében aktív befektetési politikát alkalmaz. Az Alap kiemelkedő hozam érdekében magas kockázatvállalás mellett hosszabb időtávra kínál befektetési lehetőséget. Saját tőke / Nettó eszközérték ( ): ,02 Egy jegyre jutó nettó eszközérték ( ): 0, Befektetési jegyek darabszáma: Kötelezettségek halmozott USD NEÉ % Befektetési Eszközök USD NEÉ % Alapkezelői díj 0 0 Belföldi Folyószámla , Letétkezelési díj Külföldi Folyószámla EUR 20,69 0,02 Felügyeleti díj Külföldi Befektetési jegy ,81 87,02 Forgalmazói díj ,27 Egyéb díj költség 3 533, Az alap nettó eszközértéke és az egy jegyre jutó nettó eszközérték változása március hónapban Tárgyhavi hozam Éves hozam saját tőke Megjegyzés: A nettó eszközérték és a portfolió összetétel különbsége a megkötött de még el nem számolt ügyletek, és a forgalmazási számla egyenlege miatt jön létre. A portfoliójelentés auditálatlan (a könyvvizsgáló által nem ellenőrzött) adatokat tartalmaz. melyek elérhetők a forgalmazási helyeken és a internetes oldalon.

9 ELSŐ MAGYAR DAYTRADE SZÁRMAZTATOTT NYÍLTVÉGŰ BEFEKTETÉSI ALAP Könyvvizsgáló: Gyimesi és Társa Kft.. Kibocsátás időpontja: Nyilvántartásba vételi szám: ISIN kód: HU Az alap devizaneme: EUR Befektetési Politika től: Az alap az átlagosnál lényegesen magasabb kockázatot felvállalva, rövidtávú pozíciókat vesz fel, elsősorban a legnagyobb likviditású nemzetközi indexek, mint a DAX, S&P500, származtatott termékeiken keresztül. A felvett pozíciók az alap befektetési stratégiájával összhangban, jellemzően napon belüli zárásra kerülnek. A felvehető Pozíciók köre magába foglalhatja még a magyar és nemzetközi azonnali és határidős részvény-, kötvény-, árú- és devizapiacokat. Az Alap szokásosnál magasabb kockázatának oka, hogy a származtatott alapok a jogszabály által megengedett, saját tőkéjükre vetített maximum kétszeres tőkeáttételt is felvehetnek. Az alap célja, hogy piaci szituációtól függetlenül jelentős hozamot biztosítson, megvalósítsa az abszolút hozam koncepcióját. Saját tőke / Nettó eszközérték ( ): ,82 Egy jegyre jutó nettó eszközérték ( ): 0,54976 Befektetési jegyek darabszáma: Kötelezettségek halmozott EUR NEÉ százalékában Befektetési Eszközök EUR NEÉ százalékában Alapkezelői díj 0 0 Folyószámla , Letétkezelési díj Külföldi folyószámla EUR 50, Felügyeleti díj Befektetési jegy , Forgalmazói díj Egyéb díj költség Az alap nettó eszközértéke és az egy jegyre jutó nettó eszközérték változása március hónapban saját tőke Éves Tárgyhavi hozam hozam Megjegyzés: A nettó eszközérték és a portfolió összetétel különbsége a megkötött, de még el nem számolt ügyletek, és a A portfoliójelentés auditálatlan (a könyvvizsgáló által nem ellenőrzött) adatokat tartalmaz.

10 Oázis 77 Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap Könyvvizsgáló: Gyimesi és Társa Kft.. Kibocsátás időpontja: Nyilvántartásba vételi szám: ISIN kód: HU Az Alap az átlagosnál lényegesen magasabb kockázatot felvállalva, rövid- és középtávú pozíciókat vesz fel a lehető legszélesebb spektrumú piacokon. Ez magában foglalja a nemzetközi részvény, határidős, devizapiacokat. Az Alap elsődleges célpiacát olyan külföldi kibocsátású részvények, ETF-ek stb. jelentik, amelyek a legnagyobb forgalmú nemzetközi tőzsdék elektronikus piacain kiemelkedő forgalommal, likviditással rendelkeznek, azaz amelyekre nézve a hatékony tőkepiac feltételei leginkább teljesülnek. Amikor az Alapkezelő sehol sem lát jó hozam/kockázat lehetőséget, rövid hátralévő futamidejű állampapírokat is vásárolhat. Az Alap szokásosnál magasabb kockázatának oka, hogy a származtatott alapok a jogszabály által megengedett, saját tőkéjükre vetített maximum kétszeres tőkeáttételt is felvehetnek, amely lehetőséggel az Alapkezelő indokolt piaci helyzetekben szigorú kockázatkezelési szabályokat betartva élni is kíván. Az Alap célja, hogy piaci szituációtól függetlenül jelentős hozamot biztosítson, megvalósítsa az abszolút hozam koncepcióját. Ezért az Alap előtt nyitva áll a short pozíciók nyitásának lehetősége, az árfolyamcsökkenésen való nyereség elérése. Saját tőke / Nettó eszközérték ( ): Egy jegyre jutó nettó eszközérték ( ): 0, Befektetési jegyek darabszáma: Kötelezettségek halmozott HUF NEÉ % Befektetési Eszközök HUF NEÉ % Alapkezelői díj Folyószámla HUF Letétkezelési díj Folyószámla USD Felügyeleti díj Folyószámla GBP Forgalmazói díj Folyószámla EUR Egyéb díj, költség Külföldi származtatott ügyletek T napi különbözeti értéke Az alap nettó eszközértéke és az egy jegyre jutó nettó eszközérték változása március hónapban Tárgyhavi hozam Éves hozam saját tőke Tőkeáttétel mértéke a 345/2011 (XII.29) Korm. rendelet alapján: Az alap hiteltartozása kamatokkal együtt: - Megjegyzés: A nettó eszközérték és a portfolió összetétel különbsége a megkötött de még el nem számolt ügyletek, és a A portfoliójelentés auditálatlan (a könyvvizsgáló által nem ellenőrzött) adatokat tartalmaz.

Access BWM Hedge Fund Követő Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap PORTFOLIÓ JELENTÉS augusztus

Access BWM Hedge Fund Követő Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap PORTFOLIÓ JELENTÉS augusztus Access BWM Hedge Fund Követő Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap 2012. augusztus Könyvvizsgáló: HKH Consulting Kft. Kibocsátás időpontja: 2008.05.19 Nyilvántartásba vételi szám: 1111-278 ISIN kód:

Részletesebben

Árfolyam

Árfolyam Access Global Aggressive Nyíltvégű Befektetési Alap 2012 Június Könyvvizsgáló: ABN Könyvvizsgáló Kft.. Kibocsátás időpontja: 2001.02.06 Nyilvántartásba vételi szám: 1111-110 ISIN kód: HU0000701933 Az Alapkezelő

Részletesebben

Access BWM Hedge Fund Követő Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap PORTFOLIÓ JELENTÉS Február

Access BWM Hedge Fund Követő Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap PORTFOLIÓ JELENTÉS Február Access BWM Hedge Fund Követő Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap Könyvvizsgáló: HKH Consulting Kft. Kibocsátás időpontja: 2008.05.19 Nyilvántartásba vételi szám: 1111-278 ISIN kód: HU0000706437 Az

Részletesebben

NEÉ Befektetési Eszközök HUF

NEÉ Befektetési Eszközök HUF Access Bwm Hedge Fund Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap Könyvvizsgáló: HKH Consulting Kft. Kibocsátás időpontja: 2008.05.19 Nyilvántartásba vételi szám: 1111-278 ISIN kód: HU0000706437 számítás

Részletesebben

NEÉ Befektetési Eszközök HUF

NEÉ Befektetési Eszközök HUF Access Bwm Hedge Fund Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap 2012 November Könyvvizsgáló: HKH Consulting Kft. Kibocsátás időpontja: 2008.05.19 Nyilvántartásba vételi szám: 1111-278 ISIN kód: HU0000706437

Részletesebben

NEÉ Befektetési Eszközök HUF

NEÉ Befektetési Eszközök HUF Access Bwm Hedge Fund Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap 2013 Január Könyvvizsgáló: HKH Consulting Kft. Kibocsátás időpontja: 2008.05.19 Nyilvántartásba vételi szám: 1111-278 ISIN kód: HU0000706437

Részletesebben

FÉLÉVES JELENTÉS. nyilvános, nyíltvégű, értékpapíralap. a bejegyzéstől határozatlan ideig terjed

FÉLÉVES JELENTÉS. nyilvános, nyíltvégű, értékpapíralap. a bejegyzéstől határozatlan ideig terjed 2016 FÉLÉVES JELENTÉS Befektetési Alap megnevezése: icash Conservative Nyíltvégű Befektetési Alap Kibocsátás időpontja: 2006.08.16 Nyilvántartásba vételi szám: 1111-196 ISIN kód: HU0000704366 NEÉ számítás

Részletesebben

I. FÉLÉVES JELENTÉS 2013.

I. FÉLÉVES JELENTÉS 2013. I. FÉLÉVES JELENTÉS 2013. Befektetési Alap megnevezése: Access Global Conservatíve Nyíltvégű Befektetési Alap 2013.01.21-től icash Conservatíve Nyíltvégű Befektetési Alap Kibocsátás időpontja: 2006.08.16

Részletesebben

I. FÉLÉVES JELENTÉS 2013.

I. FÉLÉVES JELENTÉS 2013. I. FÉLÉVES JELENTÉS 2013. Befektetési Alap megnevezése: 2013.01.21-től Kibocsátás időpontja: 2002.10.02 Nyilvántartásba vételi szám: 1111-122 ISIN kód: HU0000702311 NEÉ számítás típusa: T+2 napra számolt.

Részletesebben

XGA Aranytégla Nyíltvégű Befektetési Alap ÉVES JELENTÉS 2009. ÉVES JELENTÉS 2009.

XGA Aranytégla Nyíltvégű Befektetési Alap ÉVES JELENTÉS 2009. ÉVES JELENTÉS 2009. XGA Aranytégla Nyíltvégű Befektetési Alap Befektetési Alap megnevezése XGA Aranytégla Nyíltvégű Befektetési Alap Típusa Az XGA Aranytégla Nyíltvégű Befektetési Alap (továbbiakban: Alap) ) a tőkepiacról

Részletesebben

I. FÉLÉVES JELENTÉS 2013.

I. FÉLÉVES JELENTÉS 2013. I. FÉLÉVES JELENTÉS 2013. Befektetési Alap megnevezése: Access Pénzpiaci Nyíltvégű Befektetési Alap 2013.02.14-től Kibocsátás időpontja: 2000.11.06 Nyilvántartásba vételi szám: 1111-104 ISIN kód: HU0000701826

Részletesebben

I. FÉLÉVES JELENTÉS 2014.

I. FÉLÉVES JELENTÉS 2014. I. FÉLÉVES JELENTÉS 2014. Befektetési Alap megnevezése: icash Dynamic Származtatott FX Nyíltvégű Befektetési Alap Kibocsátás időpontja: 2002.10.02 Nyilvántartásba vételi szám: 1111-122 ISIN kód: HU0000702311

Részletesebben

CIB FEJLETT RÉSZVÉNYPIACI ALAPOK ALAPJA. Féléves jelentés. CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. Vezető forgalmazó, Letétkezelő: CIB Bank Zrt.

CIB FEJLETT RÉSZVÉNYPIACI ALAPOK ALAPJA. Féléves jelentés. CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. Vezető forgalmazó, Letétkezelő: CIB Bank Zrt. CIB FEJLETT RÉSZVÉNYPIACI ALAPOK ALAPJA Féléves jelentés CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. Vezető forgalmazó, Letétkezelő: CIB Bank Zrt. 2013 1/5 1. Alapadatok 1.1. A CIB Fejlett Részvénypiaci Alapok Alapja

Részletesebben

I. FÉLÉVES JELENTÉS 2014.

I. FÉLÉVES JELENTÉS 2014. I. FÉLÉVES JELENTÉS 2014. Befektetési Alap megnevezése: Access PP Deposit Nyíltvégű Befektetési Alap Kibocsátás időpontja: 2000.11.06 Nyilvántartásba vételi szám: 1111-104 ISIN kód: HU0000701826 NEÉ számítás

Részletesebben

HFT Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap

HFT Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap 2016 FÉLÉVES JELENTÉS Befektetési Alap megnevezése: HFT Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap Kibocsátás időpontja: 2014.01.23 Nyilvántartásba vételi szám: 1111-550 ISIN kód: Keletkeztetés 2016.02.12

Részletesebben

CHRONO Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap 2015. I. félév FÉLÉVES JELENTÉS. Chrono Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap

CHRONO Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap 2015. I. félév FÉLÉVES JELENTÉS. Chrono Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap 2015 FÉLÉVES JELENTÉS Befektetési Alap megnevezése: Chrono Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap 2013.02.12-e előtt Access Global Aggressive Nyíltvégű Befektetési Alap Kibocsátás időpontja: 2001.02.06

Részletesebben

FÉLÉVES JELENTÉS 2011

FÉLÉVES JELENTÉS 2011 FÉLÉVES JELENTÉS 2011 Alapadatok Neve Elnevezés angolul Rövid név Rövid név angolul Budapest Euró Pénzpiaci Alap* Budapest Euro Money Market Investment Fund Budapest Euró Pénzpiaci Alap Budapest Euro Money

Részletesebben

Honics István CFA befektetési igazgató

Honics István CFA befektetési igazgató OTP Paletta Az alap neve: OTP Paletta Fajtája, típusa: Nyíltvégű, nyilvános, vegyes alap Az alap indulása: 1997. november 17. : 7+RDX+Titan20+CETOP20 Az OTP Paletta egy kötvényekből, kincstárjegyekből

Részletesebben

Féléves jelentés I. félév. Allianz Pénzpiaci Befektetési Alap

Féléves jelentés I. félév. Allianz Pénzpiaci Befektetési Alap Féléves jelentés 2017 I. félév Allianz Pénzpiaci Befektetési Alap A jelen féléves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Allianz Pénzpiaci Befektetési Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője -

Részletesebben

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE 2017. december 31. HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe, elsôsorban pénzpiaci betétekbe és

Részletesebben

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE 2017. november 30. HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe, elsôsorban pénzpiaci betétekbe és

Részletesebben

Access PP Deposit Nyíltvégű Befektetési Alap

Access PP Deposit Nyíltvégű Befektetési Alap 2016 FÉLÉVES JELENTÉS Befektetési Alap megnevezése: Access PP Deposit Nyíltvégű Befektetési Alap Kibocsátás időpontja: 2000.11.06 Nyilvántartásba vételi szám: 1111-104 ISIN kód: 2016.02.12 keletkeztetés

Részletesebben

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe, elsôsorban pénzpiaci betétekbe és rövid futamidejû

Részletesebben

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE 2017. október 31. HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe, elsôsorban pénzpiaci betétekbe és

Részletesebben

AEGON ÓZON BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS

AEGON ÓZON BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON ÓZON BEFEKTETÉSI ALAP AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., mint az AEGON Ózon Befektetési Alap (továbbiakban: az

Részletesebben

ERSTE NYÍLTVÉGŰ EURO INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP féléves jelentése

ERSTE NYÍLTVÉGŰ EURO INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP féléves jelentése Az ERSTE NYÍLTVÉGŰ EURO INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP e 1. Az Erste Nyíltvégű Euro Ingatlan Befektetési Alap (2009.06.03-ig origo [klikk] Nyíltvégű Ingatlan Alapok Alapja (továbbiakban: Alap) rövid bemutatása

Részletesebben

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE 2018. február 28. HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe, elsôsorban pénzpiaci betétekbe és

Részletesebben

CIB FEJLETT RÉSZVÉNYPIACI ALAPOK ALAPJA. Féléves jelentés. CIB Befektetési Alapkezelı Zrt. Vezetı forgalmazó, Letétkezelı: CIB Bank Zrt.

CIB FEJLETT RÉSZVÉNYPIACI ALAPOK ALAPJA. Féléves jelentés. CIB Befektetési Alapkezelı Zrt. Vezetı forgalmazó, Letétkezelı: CIB Bank Zrt. CIB FEJLETT RÉSZVÉNYPIACI ALAPOK ALAPJA Féléves jelentés CIB Befektetési Alapkezelı Zrt. Vezetı forgalmazó, Letétkezelı: CIB Bank Zrt. 2012 1/5 1. Alapadatok 1.1. A CIB Fejlett Részvénypiaci Alapok Alapja

Részletesebben

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE 2018. március 31. HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe, elsôsorban pénzpiaci betétekbe és

Részletesebben

Budapest Ingatlan Alapok Alapja FÉLÉVES JELENTÉS 2013

Budapest Ingatlan Alapok Alapja FÉLÉVES JELENTÉS 2013 Budapest Ingatlan Alapok Alapja FÉLÉVES JELENTÉS 2013 Alapadatok Rövid neve Elnevezés angolul Rövid név angolul Harmonizáció Az alap típusa, fajtája Futamideje Indulás dátuma Az alapcímlet devizaneme Budapest

Részletesebben

I. FÉLÉVES JELENTÉS 2015.

I. FÉLÉVES JELENTÉS 2015. I. FÉLÉVES JELENTÉS 2015. Befektetési Alap megnevezése: HFT Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap Nyilvántartásba vételi szám: 1111-550 MNB bejegyzési határozat H-KE-III-7/2014 sz. határozat ISIN kód:

Részletesebben

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE 2016. január 31. HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL VALÓDI LEHETŐSÉGEK AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe,

Részletesebben

Budapest Abszolút Hozam Származtatott Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2013

Budapest Abszolút Hozam Származtatott Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2013 Budapest Abszolút Hozam Származtatott Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2013 Alapadatok Elnevezés angolul Rövid neve Rövid név angolul Budapest Absolute Return Derivative Investment Fund Budapest Abszolút Hozam Alap

Részletesebben

Budapest Pénzpiaci Tőkevédett Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2013

Budapest Pénzpiaci Tőkevédett Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2013 Budapest Pénzpiaci Tőkevédett Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2013 Alapadatok Elnevezés angolul Rövid neve Rövid név angolul Budapest Money Market Capital Protected Investment Fund Budapest Pénzpiaci Alap Budapest

Részletesebben

Féléves jelentés GENERALI TRIUMPH EURÓ ABSZOLÚT SZÁRMAZTATOTT ALAP

Féléves jelentés GENERALI TRIUMPH EURÓ ABSZOLÚT SZÁRMAZTATOTT ALAP Féléves jelentés 2016. GENERALI TRIUMPH EURÓ ABSZOLÚT SZÁRMAZTATOTT ALAP Generali Triumph Euró Abszolút Származtatott Alap I. Alapadatok Az Alap működési formája: Az Alap fajtája: Az Alap elsődleges eszközkategóriájának

Részletesebben

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE 2018. január 31. HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe, elsôsorban pénzpiaci betétekbe és

Részletesebben

Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe, elsôsorban pénzpiaci betétekbe és rövid futamidejû állampapírokba fektet.

Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe, elsôsorban pénzpiaci betétekbe és rövid futamidejû állampapírokba fektet. CIB Hozamgarantált Betét Alap Portfoliójelentés 2008. október 31. AZ ALAP HOZAM / KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA alacsony pénzpiaci alapok kötvényalapok vegyes alapok részvényalapok Havi jelentés magas www.cib.hu

Részletesebben

FÉLÉVES JELENTÉS 2011

FÉLÉVES JELENTÉS 2011 FÉLÉVES JELENTÉS 2011 Alapadatok Neve Elnevezés angolul Elnevezés cseh nyelven Rövid neve Rövid név angolul Rövid név cseh nyelven GE Money Penezni Alap* GE Money Penezni Investment Fund GE Money Peněžní

Részletesebben

ERSTE NYÍLTVÉGŰ INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP. 2013. féléves jelentése

ERSTE NYÍLTVÉGŰ INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP. 2013. féléves jelentése Az ERSTE NYÍLTVÉGŰ INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP e 1. Az Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap (továbbiakban: Alap) rövid bemutatása Az Alap neve Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap Az Alap rövidített

Részletesebben

ERSTE NYÍLTVÉGŰ INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP. 2012. féléves jelentése

ERSTE NYÍLTVÉGŰ INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP. 2012. féléves jelentése Az ERSTE NYÍLTVÉGŰ INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP e 1. Az Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap (továbbiakban: Alap) rövid bemutatása Az Alap neve Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap Az Alap rövidített

Részletesebben

Féléves jelentés GENERALI IC ÁZSIAI RÉSZVÉNY V/E BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA

Féléves jelentés GENERALI IC ÁZSIAI RÉSZVÉNY V/E BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA Féléves jelentés 2016. GENERALI IC ÁZSIAI RÉSZVÉNY V/E BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA Generali IC Ázsiai Részvény V/E Befektetési Alapok Alapja I. Alapadatok Az Alap működési formája: Az Alap fajtája: Az Alap

Részletesebben

a CHRONO Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap évi Éves beszámolójához

a CHRONO Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap évi Éves beszámolójához KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a CHRONO Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap 2015. évi Éves beszámolójához A CHRONO Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap (előző neve: ACCESS Global Aggressive Nyíltvégű Befektetési

Részletesebben

Portfóliójelentés a Hazai AMUNDI Alapok befektetői számára

Portfóliójelentés a Hazai AMUNDI Alapok befektetői számára Portfóliójelentés a Hazai AMUNDI Alapok befektetői számára 2019 Január hónapra 2019. január 31. Az Alapkezelő ezen jelentését a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi tárgyú

Részletesebben

FÉLÉVES JELENTÉS 2011

FÉLÉVES JELENTÉS 2011 FÉLÉVES JELENTÉS 2011 Alapadatok Neve Elnevezés angolul Rövid neve Rövid név angolul Budapest Állampapír Alap* Budapest Government Bond Investment Fund Budapest Állampapír Alap Budapest Government Bond

Részletesebben

Accorde Alapkezelő Zrt. Accorde CVK3 Alapok Alapja Befektetési Alap I. Féléves jelentés

Accorde Alapkezelő Zrt. Accorde CVK3 Alapok Alapja Befektetési Alap I. Féléves jelentés Accorde Alapkezelő Zrt. Accorde CVK3 Alapok Alapja Befektetési Alap 2016. I. Féléves jelentés (Időszak: 2016.03.04-2016.06.30.) I. Vagyonkimutatás indulás: 03.04.. Vége: 2016.06.30. Instrumentum Érték

Részletesebben

Budapest Kötvény Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2013

Budapest Kötvény Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2013 Budapest Kötvény Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2013 Alapadatok Rövid neve Elnevezés angolul Rövid név angolul Budapest Kötvény Alap Budapest Bond Investment Fund Budapest Bond Investment Fund Harmonizáció ÁÉKBV

Részletesebben

K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap

K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap kereskedelmi kommunikáció 2014. november 2 háttér, piaci trendek 1Q12 2Q12 3Q12 4Q12 1Q13 2Q13 3Q13 4Q13 1Q14 2Q14 3Q14 4Q14 1Q15 2Q15 3Q15 4Q15

Részletesebben

Féléves jelentés GENERALI IC ÁZSIA RÉSZVÉNY V/E BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA

Féléves jelentés GENERALI IC ÁZSIA RÉSZVÉNY V/E BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA Féléves jelentés 2015. GENERALI IC ÁZSIA RÉSZVÉNY V/E BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA 2 Generali IC Ázsiai Részvény V/E Befektetési Alapok Alapja I. Alapadatok Nyilvántartásba vétel dátuma 2010. szeptember 24.

Részletesebben

Féléves jelentés GENERALI IC ÁZSIAI RÉSZVÉNY V/E BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA

Féléves jelentés GENERALI IC ÁZSIAI RÉSZVÉNY V/E BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA Féléves jelentés 2017. GENERALI IC ÁZSIAI RÉSZVÉNY V/E BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA Generali IC Ázsiai Részvény V/E Befektetési Alapok Alapja I. Alapadatok Az Alap működési formája: Az Alap fajtája: Az Alap

Részletesebben

REÁLSZISZTÉMA ÉRTÉKPAPÍR-BEFEKTETÉSI ALAP 2008. FÉLÉVES TÁJÉKOZTATÓ

REÁLSZISZTÉMA ÉRTÉKPAPÍR-BEFEKTETÉSI ALAP 2008. FÉLÉVES TÁJÉKOZTATÓ REÁLSZISZTÉMA ÉRTÉKPAPÍR-BEFEKTETÉSI ALAP 2008. FÉLÉVES TÁJÉKOZTATÓ I. REÁLSZISZTÉMA ÉRTÉKPAPÍR-BEFEKTETÉSI ALAP Féléves tájékoztató 2008. I. félévéről Alapkezelő: Reálszisztéma Befektetési AlapkezelőZrt.

Részletesebben

Féléves jelentés. Magyar Posta Rövid Kötvény Alap I. félév

Féléves jelentés. Magyar Posta Rövid Kötvény Alap I. félév Féléves jelentés Magyar Posta Rövid Kötvény Alap 2017. I. félév A jelen féléves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Magyar Posta Rövid Kötvény Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője - a befektetési

Részletesebben

Féléves jelentés. Magyar Posta Rövid Kötvény Alap I. félév

Féléves jelentés. Magyar Posta Rövid Kötvény Alap I. félév Féléves jelentés Magyar Posta Rövid Kötvény Alap 2015. I. félév A jelen féléves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Magyar Posta Rövid Kötvény Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője - a befektetési

Részletesebben

Féléves jelentés. Magyar Posta Rövid Kötvény Alap I. félév

Féléves jelentés. Magyar Posta Rövid Kötvény Alap I. félév Féléves jelentés Magyar Posta Rövid Kötvény Alap 2018. I. félév A jelen féléves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Magyar Posta Rövid Kötvény Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője - a befektetési

Részletesebben

Féléves jelentés GENERALI FEJLŐDŐ PIACI RÉSZVÉNY ALAPOK ALAPJA

Féléves jelentés GENERALI FEJLŐDŐ PIACI RÉSZVÉNY ALAPOK ALAPJA Féléves jelentés 2017. GENERALI FEJLŐDŐ PIACI RÉSZVÉNY ALAPOK ALAPJA Generali Fejlődő Piaci Részvény Alapok Alapja I. Alapadatok Az Alap működési formája: Az Alap fajtája: Az Alap elsődleges eszközkategóriájának

Részletesebben

Dátum Volksbank Pénzpiaci Befektetési Alap. Nyíltvégű határozatlan futamidejű, értékpapír alap

Dátum Volksbank Pénzpiaci Befektetési Alap. Nyíltvégű határozatlan futamidejű, értékpapír alap Volksbank Pénzpiaci Befektetési Alap Nyíltvégű határozatlan futamidejű, értékpapír alap Alapkezelő: Budapest Alapkezelő Zrt. (1138 Budapest, Váci út 188.) Letétkezelő: Magyarországi Volksbank Zrt.. (1088

Részletesebben

az ACCESS Global Selection Nyíltvégű Befektetési Alap évi Éves beszámolójához

az ACCESS Global Selection Nyíltvégű Befektetési Alap évi Éves beszámolójához KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET az ACCESS Global Selection Nyíltvégű Befektetési Alap 2015. évi Éves beszámolójához Az ACCESS Global Selection Nyíltvégű Befektetési Alap (előző neve: ACCESS Global Balanced Befektetési

Részletesebben

Féléves jelentés GENERALI GREENERGY ABSZOLÚT HOZAM ALAP

Féléves jelentés GENERALI GREENERGY ABSZOLÚT HOZAM ALAP Féléves jelentés 2016. GENERALI GREENERGY ABSZOLÚT HOZAM ALAP Generali Greenergy Abszolút Hozam Alap I. Alapadatok Az Alap működési formája: Az Alap fajtája: Az Alap elsődleges eszközkategóriájának típusa:

Részletesebben

AEGON VALUE SZÁRMAZTATOTT DEVIZA BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON VALUE SZÁRMAZTATOTT DEVIZA BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON VALUE SZÁRMAZTATOTT DEVIZA BEFEKTETÉSI ALAP 2008. I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., mint az

Részletesebben

CIB NYERSANYAG ALAPOK ALAPJA. Féléves jelentés. CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. Vezető forgalmazó, Letétkezelő: CIB Bank Zrt. 1/5

CIB NYERSANYAG ALAPOK ALAPJA. Féléves jelentés. CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. Vezető forgalmazó, Letétkezelő: CIB Bank Zrt. 1/5 CIB NYERSANYAG ALAPOK ALAPJA Féléves jelentés CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. Vezető forgalmazó, Letétkezelő: CIB Bank Zrt. 2013 1/5 1. Alapadatok 1.1. A CIB Nyersanyag Alapok Alapja Megnevezése: Típus:

Részletesebben

ERSTE NYÍLTVÉGŰ EURO INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP féléves jelentése

ERSTE NYÍLTVÉGŰ EURO INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP féléves jelentése Az ERSTE NYÍLTVÉGŰ EURO INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP 2013. féléves jelentése 1. Az Erste Nyíltvégű Euro Ingatlan Befektetési Alap (2009.06.03-ig origo [klikk] Nyíltvégű Ingatlan Alapok Alapja (továbbiakban:

Részletesebben

Féléves jelentés GENERALI FŐNIX TÁVOL-KELETI RÉSZVÉNY V/E BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA

Féléves jelentés GENERALI FŐNIX TÁVOL-KELETI RÉSZVÉNY V/E BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA Féléves jelentés 2016. GENERALI FŐNIX TÁVOL-KELETI RÉSZVÉNY V/E BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA Generali Főnix Távol-Keleti Részvény V/E Befektetési Alapok Alapja I. Alapadatok Az Alap működési formája: Az Alap

Részletesebben

Féléves jelentés GENERALI PLATINUM ABSZOLÚT ALAPOK ALAPJA

Féléves jelentés GENERALI PLATINUM ABSZOLÚT ALAPOK ALAPJA Féléves jelentés 2017. GENERALI PLATINUM ABSZOLÚT ALAPOK ALAPJA Generali Platinum Abszolút Alapok Alapja I. Alapadatok Az Alap működési formája: Az Alap fajtája: Az Alap elsődleges eszközkategóriájának

Részletesebben

1, Nettó eszközérték

1, Nettó eszközérték Havi jelentés 218.1.31. CIB Hozamvédett Betét Alap PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe, elsősorban pénzpiaci betétekbe és rövid futamidejű állampapírokba

Részletesebben

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL VALÓDI LEHETŐSÉGEK AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe, elsôsorban

Részletesebben

Ingatlan Alap Figyelő

Ingatlan Alap Figyelő Ingatlan Alap Figyelő OTP Ingatlan Befektetési Alapok Portfoliójelentés december Tartalom OTP Ingatlan Befektetési Alapok OTP Ingatlanbefektetési Alap OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap OTP Ingatlanvilág

Részletesebben

CHRONO Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap

CHRONO Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap KEZELÉSI SZABÁLYZAT ACCESS BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. 1054 Budapest, Akadémia u. 7-9. Verzió: v.2 Hatályos (Közzététel napja):2014.03.14. MNB határozat száma, dátuma: H-KE-III-221/2014. 2014.03.14. A

Részletesebben

Ingatlan Alap Figyelő

Ingatlan Alap Figyelő Ingatlan Alap Figyelő OTP Ingatlan Befektetési Alapok Portfoliójelentés október Tartalom OTP Ingatlan Befektetési Alapok OTP Ingatlanbefektetési Alap OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap OTP Ingatlanvilág

Részletesebben

Havi jelentés. CIB Hozamvédett Betét Alap PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP FŐBB ADATAI AZ ALAP ÁRFOLYAMA ÉS NETTÓ ESZKÖZÉRTÉKE

Havi jelentés. CIB Hozamvédett Betét Alap PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP FŐBB ADATAI AZ ALAP ÁRFOLYAMA ÉS NETTÓ ESZKÖZÉRTÉKE Havi jelentés CIB Hozamvédett Betét Alap 218.6.3. PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe, elsősorban pénzpiaci betétekbe és rövid futamidejű állampapírokba

Részletesebben

3 hónap 6 hónap 1 év 5 év 10 év ,05% 0,13% 0,34% 1,04% 3,67% 0,29% 0,35% 0,81%

3 hónap 6 hónap 1 év 5 év 10 év ,05% 0,13% 0,34% 1,04% 3,67% 0,29% 0,35% 0,81% Havi jelentés. CIB Hozamvédett Betét Alap PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe, elsősorban pénzpiaci betétekbe és rövid futamidejű állampapírokba fektet.

Részletesebben

A befektetési eszköz összetétele fajtánként, típusonként, illetve a befektetési politikában meghatározott kategóriák szerint részletezve az id

A befektetési eszköz összetétele fajtánként, típusonként, illetve a befektetési politikában meghatározott kategóriák szerint részletezve az id ACCESS-BWM Meggyőzően Kockázatos Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap ÉVES JELENTÉS 2009. Befektetési Alap megnevezése Access-BWM Meggyőzően Kockázatos Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap Típusa

Részletesebben

Féléves jelentés GENERALI TRIUMPH ABSZOLÚT SZÁRMAZTATOTT ALAP

Féléves jelentés GENERALI TRIUMPH ABSZOLÚT SZÁRMAZTATOTT ALAP Féléves jelentés 2018. GENERALI TRIUMPH ABSZOLÚT SZÁRMAZTATOTT ALAP Generali Triumph Abszolút Származtatott Alap I. Alapadatok Az Alap működési formája: Az Alap fajtája: Az Alap elsődleges eszközkategóriájának

Részletesebben

Éves jelentés. Allianz Pénzpiaci Befektetési Alap

Éves jelentés. Allianz Pénzpiaci Befektetési Alap Éves jelentés 2013 Allianz Pénzpiaci Befektetési Alap A jelen éves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Allianz Pénzpiaci Befektetési Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője - a befektetési

Részletesebben

Accorde Alapkezelő Zrt. Accorde CVK2 Alapok Alapja Befektetési Alap I. Féléves jelentés

Accorde Alapkezelő Zrt. Accorde CVK2 Alapok Alapja Befektetési Alap I. Féléves jelentés Accorde Alapkezelő Zrt. Accorde CVK2 Alapok Alapja Befektetési Alap 2016. I. Féléves jelentés (Időszak: 2016.03.04-2016.06.30.) I. Vagyonkimutatás indulás: 03.04.. Vége: 2016.06.30. Instrumentum Érték

Részletesebben

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE

HAVI JELENTÉS CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP VALÓDI LEHETŐSÉGEK PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP HOZAM/KOCKÁZAT SZERINTI BESOROLÁSA AZ ALAP TELJESÍTMÉNYE CIB HOZAMVÉDETT BETÉT ALAP PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe, elsôsorban pénzpiaci betétekbe és rövid futamidejû állampapírokba fektet. Ajánlott befektetési

Részletesebben

Az alap teljesítménye a hozamok éves szinten, kivéve az éven belüli periódusok nominális hozamait szeptember 30.

Az alap teljesítménye a hozamok éves szinten, kivéve az éven belüli periódusok nominális hozamait szeptember 30. havi jelentés Alapkezelô: CIB Befektetési Alapkezelô Zrt. Alapkezelô címe: 1027 Budapest, Medve u. 4 14. Telefon: (+36 1) 423 2400, fax: (+36 1) 489 6675 E-mail: alapkezelo@cib.hu Internet: www.cibalap.hu

Részletesebben

A befektetési eszközalap portfolió teljesítményét bemutató grafikonok

A befektetési eszközalap portfolió teljesítményét bemutató grafikonok PÉNZPIACI befektetési eszközalap portfólió Benchmark: RMAX Típus: Rövid lejáratú állampapír Árfolyam 1,657HUF/egység Valuta HUF Portfolió nagysága 7 625 768 268 HUF Kockázati besorolás: alacsony A bemutatott

Részletesebben

Az alap teljesítménye a hozamok éves szinten, kivéve az éven belüli periódusok nominális hozamait június 30.

Az alap teljesítménye a hozamok éves szinten, kivéve az éven belüli periódusok nominális hozamait június 30. HAVI JELENTÉS Alapkezelô: CIB Befektetési Alapkezelô Zrt. Alapkezelô címe: 1027 Budapest, Medve u. 4 14. Telefon: (+36 1) 423 2400, fax: (+36 1) 489 6675 E-mail: alapkezelo@cib.hu Internet: www.cibalap.hu

Részletesebben

Accorde Alapkezelő Zrt. Accorde Global Befektetési Alap I. Féléves jelentés

Accorde Alapkezelő Zrt. Accorde Global Befektetési Alap I. Féléves jelentés Accorde Alapkezelő Zrt. Accorde Global Befektetési Alap 2016. I. Féléves jelentés (Időszak: 2016.02.17-2016.06.30.) I. Vagyonkimutatás indulás: 02.17 Vége: 2016.06.30. Instrumentum Érték HUF-ban Arány

Részletesebben

HAVI JELENTÉS CIB FEJLETT RÉSZVÉNYPIACI ALAPOK ALAPJA. Az alap hozam/kockázat szerinti besorolása. Portfólió-összetétel Befektetési politika

HAVI JELENTÉS CIB FEJLETT RÉSZVÉNYPIACI ALAPOK ALAPJA. Az alap hozam/kockázat szerinti besorolása. Portfólió-összetétel Befektetési politika HAVI JELENTÉS Alapkezelô: CIB Befektetési Alapkezelô Zrt. Alapkezelô címe: 1027 Budapest, Medve u. 4 14. Telefon: (+36 1) 423 2400, fax: (+36 1) 489 6675 E-mail: alapkezelo@cib.hu Internet: www.cibalap.hu

Részletesebben

Féléves jelentés GENERALI INFRASTRUKTURÁLIS ABSZOLÚT HOZAM ALAP

Féléves jelentés GENERALI INFRASTRUKTURÁLIS ABSZOLÚT HOZAM ALAP Féléves jelentés 2016. GENERALI INFRASTRUKTURÁLIS ABSZOLÚT HOZAM ALAP Generali Infrastrukturális Abszolút Hozam Alap I. Alapadatok Az Alap működési formája: Az Alap fajtája: Az Alap elsődleges eszközkategóriájának

Részletesebben

Féléves jelentés GENERALI TRIUMPH EURÓ ABSZOLÚT SZÁRMAZTATOTT ALAP

Féléves jelentés GENERALI TRIUMPH EURÓ ABSZOLÚT SZÁRMAZTATOTT ALAP Féléves jelentés 2017. GENERALI TRIUMPH EURÓ ABSZOLÚT SZÁRMAZTATOTT ALAP Generali Triumph Euró Abszolút Származtatott Alap I. Alapadatok Az Alap működési formája: Az Alap fajtája: Az Alap elsődleges eszközkategóriájának

Részletesebben

Az alap teljesítménye a hozamok éves szinten, kivéve az éven belüli periódusok nominális hozamait augusztus 31.

Az alap teljesítménye a hozamok éves szinten, kivéve az éven belüli periódusok nominális hozamait augusztus 31. HAVI JELENTÉS Alapkezelô: CIB Befektetési Alapkezelô Zrt. Alapkezelô címe: 1027 Budapest, Medve u. 4 14. Telefon: (+36 1) 423 2400, fax: (+36 1) 489 6675 E-mail: alapkezelo@cib.hu Internet: www.cibalap.hu

Részletesebben

Takarék Invest Tőkevédett Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2014

Takarék Invest Tőkevédett Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2014 Takarék Invest Tőkevédett Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2014 Készült: 2014. augusztus 27. Befektetési Alapkezelő: Takarék Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1122

Részletesebben

GE Money Dollar Short Bond Investment Fund október 24. (PSZÁF engedély szám: H-KE-III-549/2012/2012

GE Money Dollar Short Bond Investment Fund október 24. (PSZÁF engedély szám: H-KE-III-549/2012/2012 GE Money Dollár Rövid Kötvény Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2013 Alapadatok Elnevezés angolul Rövid neve Rövid név angolul Harmonizáció Futamideje Indulás dátuma Az alapcímlet devizaneme GE Money Dollar Short

Részletesebben

Havi jelentés. CIB Hozamvédett Betét Alap PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP FŐBB ADATAI AZ ALAP ÁRFOLYAMA ÉS NETTÓ ESZKÖZÉRTÉKE

Havi jelentés. CIB Hozamvédett Betét Alap PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL AZ ALAP FŐBB ADATAI AZ ALAP ÁRFOLYAMA ÉS NETTÓ ESZKÖZÉRTÉKE Havi jelentés CIB Hozamvédett Betét Alap. PORTFÓLIÓ-ÖSSZETÉTEL Az Alap alacsony kockázatú, nagy likviditású befektetési eszközökbe, elsősorban pénzpiaci betétekbe és rövid futamidejű állampapírokba fektet.

Részletesebben

Portfóliójelentés a Hazai Pioneer Alapok befektetői számára

Portfóliójelentés a Hazai Pioneer Alapok befektetői számára Portfóliójelentés a Hazai Pioneer Alapok befektetői számára 2017 Április hónapra 2017. április 28. Az Alapkezelő ezen jelentését a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi

Részletesebben

AEGON VISION SZÁRMAZTATOTT BEFEKTETÉSI ALAP 2007. I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON VISION SZÁRMAZTATOTT BEFEKTETÉSI ALAP 2007. I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON VISION SZÁRMAZTATOTT BEFEKTETÉSI ALAP AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., mint az AEGON Vision Származtatott Befektetési

Részletesebben

Az alap teljesítménye a hozamok éves szinten, kivéve az éven belüli periódusok nominális hozamait április 30.

Az alap teljesítménye a hozamok éves szinten, kivéve az éven belüli periódusok nominális hozamait április 30. havi jelentés Alapkezelô: CIB Befektetési Alapkezelô Zrt. Alapkezelô címe: 1027 Budapest, Medve u. 4 14. Telefon: (+36 1) 423 2400, fax: (+36 1) 489 6675 E-mail: alapkezelo@cib.hu Internet: www.cibalap.hu

Részletesebben

Az ACCESS Befektetési Alapkezelő Zrt által kezelt ACCESS - BWM MEGGYŐZŐEN KOCKÁZATOS SZÁRMAZTATOTT NYÍLTVÉGŰ BEFEKTETÉSI ALAP* Tájékoztatója és Kezelési Szabályzata Hatálybalépés napja: 2011.01.17. PSZAF:

Részletesebben

MARKETPROG ESERNYŐALAP TECHNICS ABSZOLÚT HOZAMÚ SZÁRMAZTATOTT RÉSZALAP

MARKETPROG ESERNYŐALAP TECHNICS ABSZOLÚT HOZAMÚ SZÁRMAZTATOTT RÉSZALAP ESERNYŐALAP TECHNICS ABSZOLÚT HOZAMÚ SZÁRMAZTATOTT RÉSZALAP FÉLÉVES JELENTÉS 017 KÉSZÜLT: 017 AUGUSZTUS 8 ASSET MANAGEMENT BEFKETETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT A féléves jelentés a kollektív befektetési formákról

Részletesebben

Az alap teljesítménye hozamok éves szinten január év Indulástól 5,57% 16,00% 17,49% 16,99% 67,36% 0,94% 1,20 1,10

Az alap teljesítménye hozamok éves szinten január év Indulástól 5,57% 16,00% 17,49% 16,99% 67,36% 0,94% 1,20 1,10 CIB FELTÖREKVÔ RÉSZVÉNYPIACI ALAPOK ALAPJA Portfólió-összetétel Befektetési politika Egy globális részvényportfólió kiváló eleme, a világ jelentôs növekedési potenciálját hordozó térségeinek vállalatait

Részletesebben

Portfóliójelentés a Hazai AMUNDI Alapok befektetői számára

Portfóliójelentés a Hazai AMUNDI Alapok befektetői számára Portfóliójelentés a Hazai AMUNDI Alapok befektetői számára 2017 Szeptember hónapra 2017. szeptember 29. Az Alapkezelő ezen jelentését a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi

Részletesebben

az ACCESS COMMODITY SELECTION Nyíltvégű Befektetési Alap (korábbi nevén: ACCESS Mentor Selection Nyíltvégű Befektetési Alap)

az ACCESS COMMODITY SELECTION Nyíltvégű Befektetési Alap (korábbi nevén: ACCESS Mentor Selection Nyíltvégű Befektetési Alap) KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET az ACCESS COMMODITY SELECTION Nyíltvégű Befektetési Alap (korábbi nevén: ACCESS Mentor Selection Nyíltvégű Befektetési Alap) 2015. évi Éves beszámolójához Az ACCESS COMMODITY SELECTION

Részletesebben

Portfóliójelentés a Hazai AMUNDI Alapok befektetői számára

Portfóliójelentés a Hazai AMUNDI Alapok befektetői számára Portfóliójelentés a Hazai AMUNDI Alapok befektetői számára 2017 December hónapra 2017. december 29. Az Alapkezelő ezen jelentését a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi

Részletesebben

Portfóliójelentés a Hazai AMUNDI Alapok befektetői számára

Portfóliójelentés a Hazai AMUNDI Alapok befektetői számára Portfóliójelentés a Hazai AMUNDI Alapok befektetői számára 2018 Január hónapra 2018. január 31. Az Alapkezelő ezen jelentését a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi tárgyú

Részletesebben

ERSTE ABSZOLÚT HOZAMÚ VÁLOGATOTT ALAPOK ALAPJA féléves jelentése

ERSTE ABSZOLÚT HOZAMÚ VÁLOGATOTT ALAPOK ALAPJA féléves jelentése Az ERSTE ABSZOLÚT HOZAMÚ VÁLOGATOTT ALAPOK ALAPJA Erste Abszolút Hozamú Válogatott ok ja 1. Az Erste Abszolút Hozamú Válogatott ok ja (továbbiakban: ) rövid bemutatása Az neve Az neve Erste Kiegyensúlyozott

Részletesebben

icash Dynamic FX Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap (előző neve: ACCESS Global Dynamic Nyíltvégű Befektetési Alap)

icash Dynamic FX Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap (előző neve: ACCESS Global Dynamic Nyíltvégű Befektetési Alap) KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET icash Dynamic FX Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap (előző neve: ACCESS Global Dynamic Nyíltvégű Befektetési Alap) 2015. évi Éves beszámolójához Az icash Dynamic FX Származtatott

Részletesebben

Az ACCESS Befektetési Alapkezelő Zrt által kezelt ACCESS - BWM HEDGE FUND KÖVETŐ SZÁRMAZTATOTT NYÍLTVÉGŰ BEFEKTETÉSI ALAP* Tájékoztatója és Kezelési Szabályzata Hatálybalépés napja: 2011.08.22. PSZAF:

Részletesebben

Féléves jelentés GENERALI HAZAI KÖTVÉNY ALAP

Féléves jelentés GENERALI HAZAI KÖTVÉNY ALAP Féléves jelentés 2017. GENERALI HAZAI KÖTVÉNY ALAP Generali Hazai Kötvény Alap I. Alapadatok Az Alap működési formája: Az Alap fajtája: Az Alap elsődleges eszközkategóriájának típusa: nyilvános nyíltvégű

Részletesebben

Portfóliójelentés a Hazai Pioneer Alapok befektetői számára

Portfóliójelentés a Hazai Pioneer Alapok befektetői számára Portfóliójelentés a Hazai Pioneer Alapok befektetői számára 2017 Február hónapra 2017. február 28. Az Alapkezelő ezen jelentését a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi

Részletesebben