Foglalási segédlet a 2016/17 téli Neckermann árualap foglalásához a Cets rendszeren. Hoffmann Miklós november 14.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Foglalási segédlet a 2016/17 téli Neckermann árualap foglalásához a Cets rendszeren. Hoffmann Miklós november 14."

Átírás

1 Foglalási segédlet a 2016/17 téli Neckermann árualap foglalásához a Cets rendszeren Hoffmann Miklós november 14.

2 A Neckermann Magyarország úttípusai: Az alanti felsorolás tájékoztató jellegő, az aktuális úttípusokat a kiadványok, és Neckermann foglalási rendszere tartalmazza! NAH repülıs ajánlatok, Európán belül, budapesti indulással, FLO tramper (csak repülıjegy) ajánlatok, FERN egzotikus úti célok NEC BUD szervezésben, EURN repülıs ajánlatok, bécsi, indulással, PAN/EURF egzotikus úti célok budapesti és VIE/MUC/FRA/OTP indulással, YHUN dynamic packaging menetrendi jegyek+szállások package-ben, SPEC akciós, csak repülıjegy ajánlatok, LAST katalóguson kívüli repülıs - akciós ajánlatok, FAX börze, repülıs ajánlatok, nyáron, BAUS NEC téli átforgatott és magyar sí ajánlatok, HOSO szállodák, panziók - nyáron, EA csak szállás mediterrán úti és egzotikus úti célokon, CITY City&Events virtuális városlátogató katalógus, BEL belföldi ajánlatok, Az egyes úttípusok között válogathatunk az egérrel is, de ki is tölthetjük manuálisan a Tourop/Cat ablakot (tekintettel arra, hogy a magyar katalógusok német neveit nem mindenki ismeri pontosan, ez utóbbi látszik célszerőbbnek).

3 Fontosabb akciókódok: BA DD B BQ D UA U SA S G GZ H PL I TB foglalásra rákérdezés, árazás ellenırzése foglalás elıtt, foglalás, foglalás lekérésre, korábbi foglalás megjelenítése, átfoglalásra (módosításra, résztörlésre) rákérdezés, átfoglalás (módosítás, résztörlés), törlésre rákérdezés kötbér mértéke, a foglalás törlése, repülıjárat szabad kapacitása, repülıjárat menetrendje, szálláshely (-ek) szabad kapacitása, elızı foglalás lezárása, új maszk, Neckermann Infosystem, tesztfoglalás, Szolgáltatástípusok: P MW R F repülıgép, H szálláshely - hotel, apartman, V biztosítás (pl.: KOMPX biztosítások), KV biztosítás (-ok) nélkül, S egyéb szolgáltatás (-ok), csomagtúra (Paket) - NEC, TOC, bérautó foglalása (Mietwagen), körutazás (Rundreise), pl. szafari, Szállás- és ellátástípusok: (minden esetben 4 karakter a ACCOMM mezıben) 1A egyágyas szállodai szoba, OV ellátás nélkül, 2A kétágyas szállodai szoba, FR reggeli, 3A háromágyas szállodai szoba, HP félpanzió, 2S kétágyas joker szoba, VP teljes panzió, 3F háromágyas apartman, LP program szerint, 4G négyágyas apartman, AI All Inclusive, A fent megadott szobatípusok csak példák. A szobatípusokra mindig a katalógusokban, kiadványokban megadott kódolás az irányadó!

4 Idıpontok / naptár Arra az esetre, ha nem lenne kéznél naptár, a rendszer kisegít Gyermek (-ek) jelölése: K1 1 gyermek elhelyezése pótágyon, K2 2 gyermek elhelyezése pótágyon, Név (-ek) és címek* megadása: H férfi, D nı, K gyermek(-ek), B baby,

5 Gyermek és csecsemı esetén is minden esetben az utas neme meghatározó. A rendszer az év/kedvezmény rovatból olvassa az életkort, és számolja a gyermekkedvezményt. A gyerek (-ek) korát születési idı szerint - nn.hh.éé. formátumban - kell megadni! * Az utasok címét, telefonszámát non inkasszó elszámolási mód alkalmazása esetén kell a foglalásba bejegyezni! Más esetekben az iroda nevét, címét telefonszámát kell feltüntetni. További jól használható - kódok: (a maszk M oszlopába írandók) S adott szolgáltatás törlése (résztörlés), I repülıjáratoknál: menetrendi és járatinformáció, szállásoknál: Neckermann infosystem, P szolgáltatások vagy nevek között elıre, hátra lapozás, + résztörlésnél a törlendı utas (-ok) kijelölése, V további idıpontokra ajánlatok adott szálláshelyhez, W további szálláshelyekre ajánlatok adott idıpontra, Ügynöki szám: Valamennyi, a Neckermann-nal szerzıdött partneriroda, ún. ügynöki számot kap, melyet a rendszer a foglalási maszk Agency no.: mezıjében kell feltüntetni. Magyar katalógusok esetén pl.: H47100, osztrák katalógusok esetén pl.: A47100 és a német, és TOC katalógusok esetén pl.: az ügynöki szám formátuma. TN szám (Teilnehmernummer) Minden foglalást a 8 karakteres TN szám közlésével igazol vissza a Neckermann. A Cets a visszaigazolást a Vorgang mezıben tünteti fel automatikusan. A késıbbiek során minden esetben (foglalás visszahívása, módosítás, törlés stb.) erre a foglalási számra kell hivatkozni. Más foglalási elembıl (pl.: név) nem lehet a foglalást visszahívni. A TN végén található két karakter (pl.: -01, -02 stb.) azt mutatja, hogy az adott foglalásnak melyik (hányadik) változatát látjuk.

6 Adott célterületre induló repülıjáratok megjelenítése Az elızı oldalakon részletezettek szerint, a kezdılapot kitöltve adjuk meg a keresett utazás alapadatait (tour operator/úttípus, dátum, tartózkodás, kiinduló és célállomás, létszám), majd vagy enter. A kezdılap kitöltését itt nem ismételjük. A rendszer válasza, tartalmazza a kezdılapon megadottakat, és a szükséges akciókódot: A válaszban a keresett járatnapokra szóló repülı availability-t kapjuk, indulási nap, és tartózkodási idıtartam szerint bontott formában. Az indulási idıpontot és a tartózkodás idıtartamát, a baloldali választósorban adhatjuk meg, az éjszakák számának jelzésével (a példában: A=7éj, B=14éj stb.) A fenti kiválasztás után amennyiben a szállás listát kérjük, akkor Hotelvakanz, amennyiben a menetrendre, akkor Flugzeiten gombot kell alkalmazni. A következı képernyıre hotel availability a vagy az enter gombbal léphetünk., és

7 Repülıs utazás felnıttek, téli szezonban

8 Repülıs utazás felnıttek, nyári szezonban Joggal merül fel a kérdés, hogy miben áll a különbség? A foglalás elve tökéletesen ugyanaz, természetesen megfelelı dátumokkal, célokkal stb.

9 Repülıs utazás foglalása gyermek(ek)-kel A szabad helyeket a repülıjáraton illetve a szállodában a korábban leirt módon, kell kikeresni.

10 Repülıs utazás foglalása babával A szabad helyeket a repülıjáratokon illetve a szállodákban, a korábbiakban tárgyalt módszerrel, kell kikeresni.

11 Flexoption Csak a Neckermann Magyarország saját szervezésű termékeire, a szerződéskötéssel egyidejűleg foglalható. Utólag hozzáfoglalni vagy lemondani nem lehet. Indulás előtt 10. napig az Utasok indoklás nélkül foglalásukat módosíthatják módosítási díj nélkül, csak a részvételi díjkülönbség rendezése mellett. A FlexOption érvényesítéséhez a foglalás paraméterei közül legalább egynek változnia kell az eredeti foglaláshoz képest időpont, időtartam, úti cél, repülésre vagy a szálláshelyre vonatkozó szolgáltatás. A FlexOption szolgáltatás jelzése a TOMA maszkon: FLEXO P. Abban az esetben, ha nem alkalmazható pl. YHUN, EURF LH/DE kombináció, CITY és menetrendi járatokkal kombinált csomagok vagy az Utas nem kíván élni vele, akkor egyszerűen törölni kell a foglalásból. Részletes leírás a 2016/17 téli kiadványunk 5. oldalán. : az ÚJ foglalás részvételi díja minimum az eredeti foglalás értékének 90%-a kell legyen, a FlexOption az egy foglalásban szereplő összes együtt utazó személyre együttesen foglalható, csak egyes utasokra külön-külön nem foglalható.

12 Repülı availability FLN, FLF és célcsoportok,

13

14 Repülı availability adott célcsoportra (itt Kanári szig.),

15 A célcsoportokat az TOMA maszkban az alábbiak szerint lehet megtalálni.

16 Körutazás nyaralás nélkül - Madeira

17 HUN EURN - nyaralás

18

19 ÚJDONSÁG! Árrészletezés a jegyárak lábanként Az árrészletezést csak árazási input (BA vagy B) után kérhetjük. Az árrészletezésben az oda-, illetve vissza járatok árai szakaszonként, azaz külön sorban jelennek meg (a felsorolt árualapok esetében), szétbontva ezzel a repülőjáratok árait eddig tartalmazó Basispreis -t az alábbiak szerint. Beförderungspreis: járat ára egy irányban. Basispreis: Alapár, amely a különböző csomagtúra alapszolgáltatásokat tartalmazza (pl. transzfer, Connected Service)

20 Körutazás és nyaralás kombinációja (Yukatán krt + CUN nyaralás)

21

22 Körutazás és nyaralás kombinációja (Thaiföld)

23

24 HUN PAN/EURF availability és menetrendek

25 Prémium economy és business class a Condor járatokon Business osztály, csak a Condor járatokon. Business osztály, csak a Condor járatokon.

26 Az árrészletezésben is látszik (természetesen a business ugyanígy)

27 Dynamic Packaging YHUN - nyaralások

28 A folytatás elıtt a jegyeket/menetrendet/feltételeket el kell fogadtatni! Olyan esetekben, amikor az Utas az indulás másnapján érkezik meg a nyaralóhelyre (pl.: HKT SEZ, MRU), akkor a szállodáját is másnapra - az érkezés napjára - kell foglalni!

29 Újdonság! Dynamic Packaging városlátogatások by Ryanair NAGYON FONTOS! Az ilyen típusú városlátogató foglalások esetében tekintettel arra, hogy fapados légitársasággal utazunk a részvételi díj sem a feladott csomagot, sem pedig a repülőtér-hotel repülőtér transzfert nem fogja tartalmazni. A visszaigazolásban szereplő foglalási adatok birtokában az Utas saját maga tud majd csomagot és ülést foglalni, ill. kötelező jelleggel online a jegyét kezelni. Ilyen foglalás esetén sem módosítási lehetőség, sem opció nincsen!

30 HUN BAUS szállások egyéni utazással - télen HUN BAUS szállások egyéni utazással - és nyáron

31 Csak szállás repülıs célokon és transzfer HUN EA Az elkészült foglalásban a transzferhez a járatszámokat a 499 Bemerkung alatt meg kell adni.

32 Árellenırzés

33 Keresés a célterületekre egyéni és repülıs célokon is mőködik

34

35 Foglalás lekérésre

36 Neckermann Infosystem

37 Epilógus melyben megköszönjük figyelmeteket, melyet kiadványunk áttanulmányozására fordítottatok. Bízunk benne, hogy segítségével, szebb, tartalmasabb Neckermann üdüléseket tudtok ajánlani és foglalni Ügyfeleiteknek ám amennyiben mégis valami kimaradt volna, kérdéseitekkel forduljatok bizalommal Foglalási központunkhoz.

Útmutató a 2016/17 téli Neckermann árualaphoz november 8. Hoffmann Miklós

Útmutató a 2016/17 téli Neckermann árualaphoz november 8. Hoffmann Miklós Útmutató a 2016/17 téli Neckermann árualaphoz 2016. november 8. Hoffmann Miklós A Neckermann Magyarország úttípusai Az alanti felsorolás tájékoztató jellegő, az aktuális úttípusokat a kiadványok, és Neckermann

Részletesebben

Neckermann foglalási rendszerének N U R V I S. felépítése, használata

Neckermann foglalási rendszerének N U R V I S. felépítése, használata Neckermann foglalási rendszerének N U R V I S felépítése, használata NURVIS maszk felépítése utasok száma tour operator úttípus TN szám iroda ügynöki száma PERS 03 MARKE HUN KATALOG NAH RA / VST 004020

Részletesebben

Mediterrán és Egzotikus utazások repülővel és BÖRZE árualapunk Foglalási kód: HUN NAH / HUN FAX / HUN LAST / HUN EURN / HUN EURF / HUN FLO / HUN SPEC

Mediterrán és Egzotikus utazások repülővel és BÖRZE árualapunk Foglalási kód: HUN NAH / HUN FAX / HUN LAST / HUN EURN / HUN EURF / HUN FLO / HUN SPEC 2017-es nyári szezonban is, minden termékünk esetében egységesen, azaz minden típusú Utazások repülővel utaknál, az egyéni katalógusból a Szállodák, panziók és Apartmanok foglalása esetén illetve a Belföldi

Részletesebben

Lekérdezések I. Egyszerű választó lekérdezések

Lekérdezések I. Egyszerű választó lekérdezések Lekérdezés létrehozása: A Varázslóval: Lekérdezések I. Egyszerű választó lekérdezések 1. Lekérdezés sáv Lekérdezés varázsló 2. Tábla (vagy lekérdezés) kiválasztása. 3. Szükséges mezők átvitele a kijelölt

Részletesebben

2013/14 TÉL - BIZTOSÍTÁSOK

2013/14 TÉL - BIZTOSÍTÁSOK 2013/14 TÉL - BIZTOSÍTÁSOK 2013/14-es téli szezonban is, minden termékünk esetében egységesen, azaz a Repülős utazások repülővel, az egyéni katalógusból a Szállodák, Panziók és Apartmanok foglalása esetén

Részletesebben

Elhelyezés. Gyerekár. Ellátás. HUN FLO kód alatt foglalható 1A EN 1 55 900 58 900 57 900 60 900 58 900 61 900 60 900 63 900 2701.

Elhelyezés. Gyerekár. Ellátás. HUN FLO kód alatt foglalható 1A EN 1 55 900 58 900 57 900 60 900 58 900 61 900 60 900 63 900 2701. Indulási repül terek, repülési napok, szezonid k - LARNACA KEDD - MENETREND Május Június Július Augusztus Szeptember Október Felár: +5.000,-Ft/f 1 8 15 22 29 5 12 19 26 3 10 17 24 31 7 14 21 28 4 11 18

Részletesebben

Észak-Ciprus árlista. Ciprus. érvényes: 2015. június 30-ig. 2015 Tavasz, Nyár és Ősz www.budavartours.hu/ciprus

Észak-Ciprus árlista. Ciprus. érvényes: 2015. június 30-ig. 2015 Tavasz, Nyár és Ősz www.budavartours.hu/ciprus 2015 Tavasz, Nyár és Ősz /ciprus Észak-iprus árlista érvényes: 2015. június 30-ig. F ö l d k ö z i - t e n g e r rgaka Paphos Morphou ay Troodos hegység Olympos 1953 m Limassol Kyrenia Észak-iprus él-iprus

Részletesebben

KIK VAGYUNK? HOGYAN FOGLALJ? Szállás + repülőjegy kereső

KIK VAGYUNK? HOGYAN FOGLALJ? Szállás + repülőjegy kereső KIK VAGYUNK? Az Travelo és a Beontrips együttműködésében olyan weboldalt hoztuk létre, ahol egy helyen, kényelmesen, gyorsan lefoglalhatod utazásod, legyen szó nyaralásról vagy városlátogatásról, egyedül,

Részletesebben

Visitgyula.com Szálláshely adminisztrációs felület használati útmutató

Visitgyula.com Szálláshely adminisztrációs felület használati útmutató Visitgyula.com Szálláshely adminisztrációs felület használati útmutató 1 Szálláshely admin A szálláshely adminisztrációs felület az alábbi linken érhető el. http://visitgyula.com/szallashelyadmin/ A felületre

Részletesebben

Napi ár: ELŐ-, UTÓSZEZON 2015. 01. 05-06. 19., 08. 23-12. 22.

Napi ár: ELŐ-, UTÓSZEZON 2015. 01. 05-06. 19., 08. 23-12. 22. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

Spanyolország árlista

Spanyolország árlista 2015 Tavasz, Nyár és Ősz /spanyolorszag Spanyolország árlista érvényes: 2015. június 30-ig. t l a n t i - ó c e á n Spanyolország Madrid Valencia MLLOR n g e r enidorm licante osta lanca ordoba Murcia

Részletesebben

Gyermekkedvezmény. Senior-kedvezmény. Elhelyezés. Gyerekár. Ellátás

Gyermekkedvezmény. Senior-kedvezmény. Elhelyezés. Gyerekár. Ellátás Indulási repül terek, repülési napok, szezonid k - MONASTIR Május Június Július Augusztus Szeptember Október SZERDA - CHARTERJÁRAT 2* 9* 16* 23* 30* 6* 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12 19 26 3 10*

Részletesebben

LÉGI UTASOK JOGAI EU PANASZBEJELENTŐ NYOMTATVÁNY

LÉGI UTASOK JOGAI EU PANASZBEJELENTŐ NYOMTATVÁNY LÉGI UTASOK JOGAI EU PANASZBEJELENTŐ NYOMTATVÁNY EZZEL A NYOMTATVÁNNYAL A LÉGITÁRSASÁGOKNÁL ÉS/VAGY AZ ILLETÉKES NEMZETI SZERVEKNÉL LEHET PANASZT BENYÚJTANI. Visszautasított beszállás, alacsonyabb osztályon

Részletesebben

UTAZÁS. Repülővel (charterjárattal) Budapest-Rodosz-Budapest útvonalon (minden csütörtökön)

UTAZÁS. Repülővel (charterjárattal) Budapest-Rodosz-Budapest útvonalon (minden csütörtökön) RODOSZ Repülővel (charterjárattal) Budapest-Rodosz-Budapest útvonalon (minden csütörtökön) Repülőjegy árak/fő oda-vissza Indulási időpontok (minden csütörtökön) gyerekár gyerekár felnőtt ár 2-12 éves korig

Részletesebben

Használati útmutató a nemzetközi ajánlatkérő oldalhoz

Használati útmutató a  nemzetközi ajánlatkérő oldalhoz Használati útmutató a www.globairgroup.com/hertz nemzetközi ajánlatkérő oldalhoz Az alábbi kis segédlettel, szeretnénk tájékoztatást és egyben segítséget adni a Hertz új magyar nyelvű ajánlatkérő oldalához,

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

1.. Touring Hotel SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek

1.. Touring Hotel SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 17/2014. (XI.13.)önkormányzati rendelete a Fürdő és Gyógyászati Központ által üzemeltetett szálláshelyek évi díjtételeiről Cserkeszőlő Községi Önkormányzat

Részletesebben

TÖRÖKORSZÁG ÜDÜLÉSEK 2011. NYÁR-ÔSZ BÓNUSZ AKCIÓS ELÔFOGLALÁSI ÁRKATALÓGUS ÉRVÉNYES: 2011. MÁRCIUS 1.

TÖRÖKORSZÁG ÜDÜLÉSEK 2011. NYÁR-ÔSZ BÓNUSZ AKCIÓS ELÔFOGLALÁSI ÁRKATALÓGUS ÉRVÉNYES: 2011. MÁRCIUS 1. 0. NYÁR-ÔSZ TÖRÖKORSZÁG ÜDÜLÉSEK ÓNUSZ KIÓS ELÔFOGLLÁSI ÁRKTLÓGUS ÉRVÉNYES: 0. MÁRIUS. bónusz árkatalógus a est Reisen 0-es nyár-ôsz Törökország katalógusának feltétlen és szerves részét képezi új kedvezményes

Részletesebben

Tunézia - monastiri járatok

Tunézia - monastiri járatok Tunézia - monastiri járatok Útvonal: Budapest Monastir v. Enfidha Budapest 11/12 napos charterjárat (péntek/kedd) 11/12 napos turnus 5. 16. 5. 20. 5. 23. 5. 27. 5. 30. 6. 3. 6. 6. 6. 10. 6. 13. 6. 17.

Részletesebben

Hunguest Hotel Erkel***/**** árai 2015-2016

Hunguest Hotel Erkel***/**** árai 2015-2016 Hunguest Hotel Erkel***/**** árai 2015-2016 NAPI SZOBAÁRAK 1 ÉJ ESETÉN GYULAI ÜDVÖZLET HUF/szoba/éj 2015. 09. 01. - 2016. 04. 01.* Egyágyas szoba 25 700 29 700 26 700 30 700 Kétágyas szoba 39 400 47 400

Részletesebben

Az LONGLIFE travel card foglalási rendszer használata lépésről, lépésre

Az LONGLIFE travel card foglalási rendszer használata lépésről, lépésre Az LONGLIFE travel card foglalási rendszer használata lépésről, lépésre 1. Lépjünk be a LONGLIFE travel card foglalási rendszerbe a www.longlifetravelcard.com oldalon. A regisztráció során kapott azonosítónkat

Részletesebben

Termékismertető. TT TravelOffice

Termékismertető. TT TravelOffice Termékismertető TT TravelOffice Index 1 Bevezetés... 3 2 Találja meg mindig a legjobb ajánlatot!... 4 3 Az Ön elektronikus útikönyve... 5 4 A TT TravelOffice szolgáltatásai, ajánlat keresése, foglalás

Részletesebben

Négy napra megy nyaralni a magyar

Négy napra megy nyaralni a magyar Négy napra megy nyaralni a magyar Még mindig a magyar tenger a legnépszerűbb belföldi úti cél ez derült ki a Szállásvadász.hu friss turisztikai felméréséből, amelyben több mint 18 ezer hazai utazót kérdeztek

Részletesebben

ULTRA LAST MINUTE 5* THE GRAND RESORT 4* + SIVA GRAND BEACH 5* GRAND MAKADI 5* SUNWING WATERWORLD 5* MAKADI PALACE 5* MAKADI SPA (197 ) (219 ) (285 )

ULTRA LAST MINUTE 5* THE GRAND RESORT 4* + SIVA GRAND BEACH 5* GRAND MAKADI 5* SUNWING WATERWORLD 5* MAKADI PALACE 5* MAKADI SPA (197 ) (219 ) (285 ) ULTRA LAST MINUTE Budapestről egyhetes üdülés 5* THE GRAND RESORT 4* + SIVA GRAND BEACH 5* GRAND MAKADI 5* SUNWING WATERWORLD 5* MAKADI PALACE 5* MAKADI SPA December 17. 64 220 (197 ) 71 395 (219 ) 92

Részletesebben

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak:

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak: Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció szállás 3 éjre fürdőszobás szobában Svédasztalos reggeli Wifi internet parkolás hotel zárt parkolójában a 3. éjszakát grátisz biztosítjuk! Csomagárak: 6.500.-Ft helyett

Részletesebben

SZTE NEMZETKÖZI UTAZÁSSZERVEZÉS AJÁNLATOK REPÜLŐJEGY FOGLALÁSHOZ

SZTE NEMZETKÖZI UTAZÁSSZERVEZÉS AJÁNLATOK REPÜLŐJEGY FOGLALÁSHOZ Ajánlatkérés időpontja: 2016. február 8. SZTE NEMZETKÖZI UTAZÁSSZERVEZÉS AJÁNLATOK REPÜLŐJEGY FOGLALÁSHOZ Kérjük, konkrét ajánlataink előtt figyelmesen olvassák el jelen tájékoztatót! Ajánlatadók köre

Részletesebben

Kedvezményes Costa hajóutak hónapról hónapra a szélrózsa minden irányában

Kedvezményes Costa hajóutak hónapról hónapra a szélrózsa minden irányában Kedvezményes Costa hajóutak hónapról hónapra a szélrózsa minden irányában Hajóút neve Éj Hajó Indulási kikötő(k) Minimum ár 2012. február Az Ezeregyéjszaka meséi megelevenednek Korallok és ősi kincsek

Részletesebben

XCZF6A. Utas adatai. Járat adatai. Szépvölgyi Andor. Járat visszaigazoló kódja: Budapest - Terminal 2 (BUD) 2016.01.20. 10:45 2016.01.20.

XCZF6A. Utas adatai. Járat adatai. Szépvölgyi Andor. Járat visszaigazoló kódja: Budapest - Terminal 2 (BUD) 2016.01.20. 10:45 2016.01.20. Szépvölgyi Andor Feladó: noreply@wizzair.com Küldve: szombat 215. december 12 11:45 Címzett: szepvolgyiandor@gmail.com Tárgy: Your itinerary: XCZF6A Wizz Air Hungary Kft. :: H-1185 Budapest, BUD Nemzetközi

Részletesebben

Gyermekkedvezmény Senior-kedvezmény. Elhelyezés. Gyerekár. Ellátás. nnn+ nnn

Gyermekkedvezmény Senior-kedvezmény. Elhelyezés. Gyerekár. Ellátás. nnn+ nnn Indulási repül terek, repülési napok, szezonid k - HURGHADA Május Június Július Augusztus Szeptember Október SZERDA - CHARTERJÁRAT 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12 19 26 3 10 17 24*

Részletesebben

ÜZLETI UTAZTATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

ÜZLETI UTAZTATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK ÜZLETI UTAZTATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK 1 RÖVID CÉGBEMUTATÓ AZ VAYA TRAVEL UTAZÁSI IRODÁT 2009-BEN ALAPÍTOTTÁK KORÁBBAN AZ ÜZLETI ÉS EGYÉNI TENGERENTÚLI UTAZTATÁSBAN JÁRTAS SZAKEMBEREK. CÉGÜNK AZ

Részletesebben

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02.

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KUALA LUMPUR MODERN ÉS RÉGI ARCA, MALACCA GYARMATI EMLÉKEI,

Részletesebben

Mely országokban alkalmazandó a védelmet biztosító EU-s rendelet?

Mely országokban alkalmazandó a védelmet biztosító EU-s rendelet? Mely országokban alkalmazandó a védelmet biztosító EU-s rendelet? Az Európai Közösségek rendelete ( 261/2004/EK rendelet ) közvetlenül alkalmazandó és kötelező erejű nemcsak Magyarországon, de mind a 27

Részletesebben

Hirdetmény. Észak-magyarországi Regionális Államigazgatási Hivatal

Hirdetmény. Észak-magyarországi Regionális Államigazgatási Hivatal Közbeszerzési Értesítı száma: Ajánlatkérı: Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: Beszerzés tárgya: Eljárás fajtája: Hirdetmény típusa: 2009 / 35 Hirdetmény Észak-magyarországi Regionális Államigazgatási

Részletesebben

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Korfu - Moraitika/Messonghi Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Máj. 31.* Jún. 7.*, 11., 18., 25. Júl. 2., 9., 16., 23., 30. Aug. 6.,

Részletesebben

Hunguest Hotel Erkel***/**** árai 2015-2016

Hunguest Hotel Erkel***/**** árai 2015-2016 Hunguest Hotel Erkel***/**** árai 2015-2016 NAPI SZOBAÁRAK 1 ÉJ ESETÉN GYULAI ÜDVÖZLET HUF/szoba/éj 2015. 09. 01. - 2016. 04. 01.* Egyágyas szoba 25 700 29 700 26 700 30 700 Kétágyas szoba 39 400 47 400

Részletesebben

Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni:

Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XX. Vándorgyűlése - Nemzetközi részvétellel Budapest, 2016. május 25-28. www.mptpszichiatria.hu/mpt2016 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni:

Részletesebben

Kézikönyv. Belföldi tételes bevallás

Kézikönyv. Belföldi tételes bevallás Kézikönyv Belföldi tételes bevallás Tartalomjegyzék 1 ABAS-ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 4 2 BELFÖLDI ÖSSZESÍTŐ JELENTÉS... 5 3 MICROSOFT EXCEL - MUNKAFÜZET1... 7 4 BELFÖLDI ÖSSZESÍTŐ JELENTÉS... 8 5 XDOC3.1364461878273.BOJ.PDF

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Észak-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal Nyertes ajánlattevı:

HIRDETMÉNY. Észak-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal Nyertes ajánlattevı: HIRDETMÉNY Közbeszerzési Értesítı száma: 2009 / 9 Ajánlatkérı: Észak-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal Nyertes ajánlattevı: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei Önkormányzat Ellátó Szervezet Teljesítés

Részletesebben

NÍLUSI HAJÓUTAK DECEMBER 26-I INDULÁS! KIS LÉTSZÁM ESETÉN SINCS PROGRAM FELÁR!

NÍLUSI HAJÓUTAK DECEMBER 26-I INDULÁS! KIS LÉTSZÁM ESETÉN SINCS PROGRAM FELÁR! NÍLUSI HAJÓUTAK 2017. DECEMBER 26-I INDULÁS! KIS LÉTSZÁM ESETÉN SINCS PROGRAM FELÁR! Hotel ÁR/FŐ/ 7 ÉJ KAIRÓ 4*/5* DE LUX HAJÓ/LUXOR 5* 209 250 Ft (675 ) félpanzió / teljes ellátás / félpanzió KAIRÓ 5*/5*

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki 5. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

AEROVIVA CHARTER JÁRATOK: TÉLBŐL NYÁRBA, ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL!

AEROVIVA CHARTER JÁRATOK: TÉLBŐL NYÁRBA, ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL! AEROVIVA CHARTER JÁRATOK: TÉLBŐL NYÁRBA, ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL! AKCIÓ*, AMIG A KÉSZLET TART! AFRIKÁBAN, ANGKORBAN ÉS A KÖRUTAZÁSOK SORÁN AZ ELLÁTÁS BENNE VAN AZ ÁRBAN! AFRIKA *max 1000 utas részére, érkezési

Részletesebben

Neckermann hirdetési ajánló 2013 14 Tél

Neckermann hirdetési ajánló 2013 14 Tél Neckermann hirdetési ajánló 2013 14 Tél Miért hirdessen a Neckermann-nál? 20 év szakmai tapasztalat a kiutaztatásban. Magyarország piacvezető utazásszervezője. Nemzetközi háttér a Thomas Cook csoport tagjaként.

Részletesebben

EGYIPTOM 30.000 Ft/fő KEDVEZMÉNNYEL

EGYIPTOM 30.000 Ft/fő KEDVEZMÉNNYEL EGYIPTOM 30.000 Ft/fő KEDVEZMÉNNYEL 2015. NOVEMBE 32+10 kg POGGYÁSZ SÚLYHATÁAL! észvételi díjak kétágyas szobában Ft/fő: Triton Empire Hotel 3* Shams Safaga esort Hotel 4* Safaga Minamark Beach esort Hotel

Részletesebben

05.24-06.21 09.06-09.13. Prémium Apartman 4 fő esetén 4 400 6 800 10 700 13 100 14 600. Szuperior Apartman 4 fő esetén 4 000 6 200 9 700 11 900 13 300

05.24-06.21 09.06-09.13. Prémium Apartman 4 fő esetén 4 400 6 800 10 700 13 100 14 600. Szuperior Apartman 4 fő esetén 4 000 6 200 9 700 11 900 13 300 Az ár tartalmazza: egyéni közlekedéssel 1 éjszaka szállás az adott ellátással Autóbuszos közlekedés pénteki indulással/szombati érkezéssel: BUDAPEST-DALMÁCIA útvonalon 2014. június 6 szeptember 20./utolsó

Részletesebben

1.. Touring Hotel. Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek

1.. Touring Hotel. Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 15/2018. (XI.13.) önkormányzati rendelete a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ és a Jurta tábor által üzemeltetett szálláshelyek 2019. évi díjtételeiről

Részletesebben

Görögország busszal SZÁLLÁSHELYEK. május június július augusztus szeptember A B B C D E F F F F F F F E D C C B A

Görögország busszal SZÁLLÁSHELYEK. május június július augusztus szeptember A B B C D E F F F F F F F E D C C B A Görögorzág buzal NEA PLAGIA UTAZÁS Autóbuzal Budapet-Keckemét-Kikunfélegyháza-Szeged-Nea Plagia-Szeged-Kikunfélegyháza-Keckemét-Budapet útvonalon Felzállái lehetőégek (felár nélkül): Budapet, Keckemét,

Részletesebben

Oszkar.com Android alkalmazás v1.2

Oszkar.com Android alkalmazás v1.2 Oszkar.com Android alkalmazás v1.2 Az 1.2 verzióban a következő funkciók érhetők el: Be- kijelentkezés Autós ajánlatok keresése, akár dátum intervallumra Pontos és közeli ajánlatok megjelenítése Autós

Részletesebben

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás Együtt a család 1. nap Érkezés, délutáni program a Büki Gyógyfürdőben. 2. nap Délelőtt golfízelítő az egész család számára Zsirán, délután lutzmannsburgi fürdőprogram. 3. nap A szombathelyi Kalandváros

Részletesebben

UTOLSÓ HELYEK Szilveszterre

UTOLSÓ HELYEK Szilveszterre UTOLSÓ HELYEK Szilveszterre BUDAPESTRŐL - egyhetes üdülés December 31. 4* + SIVA GRAND BEACH all inclusive (Hurghada) 140 505 (435 ) 5* THE GRAND RESORT all inclusive DELUXE (Hurghada) 5* MAKADI PALACE

Részletesebben

AZ IPA TAPOLCAI SZERVEZETE 2013. szeptember 05-től szeptember 09-ig a Hunguest Hotel Pelion **** Tapolca Köztársaság tér 10. szám alatt rendezi meg a 20 éves jubileumi ünnepségét, rendezvényét. A rendezvényre

Részletesebben

FRUIT LOGISTICA SZAKVÁSÁR. Berlin / 2013. február 06-08. Utazási ajánlat

FRUIT LOGISTICA SZAKVÁSÁR. Berlin / 2013. február 06-08. Utazási ajánlat PROKO TRAVEL Hungary 1037 Budapest, Katona J. u. 14. Tel: 1 354 1300 Fax: 1 354 1301 www.prokotravel.hu budapest@prokotravel.hu Engedélyszám: R 0857/1993 Utazás repülővel: 1/ Kiutazás egyénileg FRUIT LOGISTICA

Részletesebben

2 és 3 SZÁLLODÁK. 30.06.-14.07. 18.08.-01.09. 14.07.-18.08. 1/2 PN НВ 27 29 42 48 1/2 standard НВ 28 31 43 49 1/2 BLCTN, AC НВ 31 37 49 54

2 és 3 SZÁLLODÁK. 30.06.-14.07. 18.08.-01.09. 14.07.-18.08. 1/2 PN НВ 27 29 42 48 1/2 standard НВ 28 31 43 49 1/2 BLCTN, AC НВ 31 37 49 54 1000 ÚT Utazási Iroda HORVÁTORSZÁG 2007. 2 és 3 SZÁLLODÁK Az árak EUR-ban/fő. Forintban történő fizetésnél alkalmazott árfolyam: Kereskedelemi és Hitelbank napi valuta eladási jegyzése. RÖVIDíTÉSEK: 1/2=

Részletesebben

HURGHADA. TRITON EMPIRE HOTEL 3* félpanzió Ft (285 ) TTC SUNNY BEACH 4* all inclusive Ft (325 )

HURGHADA. TRITON EMPIRE HOTEL 3* félpanzió Ft (285 ) TTC SUNNY BEACH 4* all inclusive Ft (325 ) AKCIÓS AJÁNLAT NÍLUSI HAJÓÚT MÁR 159.900 Ft/főtől! JÚNIUS 21. 7 éj Hatšepsut **** FP+TP+AI 159 900 Ft Hatšepsut ***** FP+TP+AI 169 900 Ft Gyermekárak a weboldalunkon megjelenített árak szerint! BABYÁR

Részletesebben

A fapados légitársaságok térnyerésének és a MALÉV megszűnésének hatása turizmusunkra

A fapados légitársaságok térnyerésének és a MALÉV megszűnésének hatása turizmusunkra A fapados légitársaságok térnyerésének és a MALÉV megszűnésének hatása turizmusunkra Dr. Jandala Csilla rektor-helyettes, Turizmus Tanszék vezetője MSZÉSZ Közgyűlés Eger, 2012. november 22. Világ Európa

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Szállásadó: Alszeri Rönk Vendégház Őriszentpéter Alszer 27/a 9941 Telefon: 06 30 586 2226 Email: orsegironkhaz@gmail.com Vendég: Foglalást/ajánlatkérést benyújtó

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

Internet Bank használati útmutató

Internet Bank használati útmutató Internet Bank használati útmutató Miután az Internet Bank használatára leadták igénylésüket, E-mailben illetve SMS-en fogjuk megkeresni Önt. E-mailben megkapja a Csoport, illetve a Felhasználó nevét, SMS-ben

Részletesebben

1.. Touring Hotel. (2) Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek

1.. Touring Hotel. (2) Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 17/2014. (XI.13.)önkormányzati rendelete a Fürdő és Gyógyászati Központ által üzemeltetett szálláshelyek évi díjtételeiről Cserkeszőlő Községi Önkormányzat

Részletesebben

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák A Portál rendszer felületének általános bemutatása Felhasználói útmutató Támogatott böngészők Internet Explorer 9+ Firefox (legújabb verzió) Chrome (legújabb verzió) Felületek felépítése Információs kártyák

Részletesebben

LAST MINUTE Ft/főtől! Február éjszaka

LAST MINUTE Ft/főtől! Február éjszaka LAST MINUTE 69.900 Ft/főtől! Február 18. 7 éjszaka Panorama Hurghada ***+ AI 69 900 Ft Magic Beach Hotel **** AI 74 900 Ft Seagull Resort **** AI 79 900 Ft Titanic Palace ***** AI 83 900 Ft Sindbad Aqua

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK V.:

TARTALOMJEGYZÉK V.: TARTALOMJEGYZÉK V.: 2017.05.24. Út, program megnevezése oldal Tartalomjegyzék 1 Vietnam magyarul (is ) 2 Körutak 3 - Vietnamm kincsei 3 - Vietnam tájai és népei 4 - Vietnam és Kambodzsa kincsei 5 - Vietnam

Részletesebben

TRITON EMPIRE HOTEL 3* félpanzió Ft (285 ) TTC SUNNY BEACH 4* all inclusive Ft (325 )

TRITON EMPIRE HOTEL 3* félpanzió Ft (285 ) TTC SUNNY BEACH 4* all inclusive Ft (325 ) HURGHADA KIÁLLÍTÁSI KEDVEZMÉNY: 5 000 Ft / FELNŐTT, 2 500 Ft / GYERMEK FOGLALHATÓ MÁR A 20% ELŐLEG BEFIZETÉSÉVEL! 2018. május és október között indulások! 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Ellátás ÁR/FŐ/HÉTTŐL TRITON

Részletesebben

Az LONGLIFEtravelcardfoglalási rendszerhasználata lépésről, lépésre

Az LONGLIFEtravelcardfoglalási rendszerhasználata lépésről, lépésre Az LONGLIFEtravelcardfoglalási rendszerhasználata lépésről, lépésre 1. Lépjünk be a LONGLIFEtravelcardfoglalási rendszerbe a www.longlifetravelcard.com oldalon. A regisztráció során kapott azonosítónkat

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

Útmutató a MATARKA adatbázisból való adatátvételhez

Útmutató a MATARKA adatbázisból való adatátvételhez Útmutató a MATARKA adatbázisból való adatátvételhez A MATARKA - Magyar folyóiratok tartalomjegyzékeinek kereshetı adatbázisa a következı címrıl érhetı el: http://www.matarka.hu/ A publikációs lista kinyerése

Részletesebben

HURGHADA. AZ ŐSZI SZÜNETRE OKTÓBER 31-I INDULÁSSAL 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Ellátás ÁR/FŐ/HÉT. REGINA SWISS INN 4* félpanzió Ft (405 )

HURGHADA. AZ ŐSZI SZÜNETRE OKTÓBER 31-I INDULÁSSAL 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Ellátás ÁR/FŐ/HÉT. REGINA SWISS INN 4* félpanzió Ft (405 ) HURGHADA AZ ŐSZI SZÜNETRE 2018. OKTÓBER 31-I INDULÁSSAL 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Ellátás ÁR/FŐ/HÉT REGINA SWISS INN 4* félpanzió 133 650 Ft (405 ) HAWI LE JARDIN 4* all inclusive 133 650 Ft (405 ) CAESAR

Részletesebben

AZ EGYSZERŐ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA. Árubeszerzés X A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki

AZ EGYSZERŐ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA. Árubeszerzés X A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

TRITON EMPIRE HOTEL 3* félpanzió Ft (285 ) TTC SUNNY BEACH 4* all inclusive Ft (325 )

TRITON EMPIRE HOTEL 3* félpanzió Ft (285 ) TTC SUNNY BEACH 4* all inclusive Ft (325 ) HURGHADA KIÁLLÍTÁSI KEDVEZMÉNY: 5 000 Ft / FELNŐTT, 2 500 Ft / GYERMEK FOGLALHATÓ MÁR A 20% ELŐLEG BEFIZETÉSÉVEL! 2018. május és október között indulások! 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Ellátás ÁR/FŐ/HÉTTŐL TRITON

Részletesebben

utazási ajánlatok Brazília 2014

utazási ajánlatok Brazília 2014 utazási ajánlatok Brazília 2014 A játék, amely összeköti a világ országait! A 2014-es brazíliai világbajnokság minden idők legkülönlegesebb földrajzi és kulturális kalandját, páratlan futballélményét kínálja,

Részletesebben

Külföldi kiküldetésekkel kapcsolatos szolgáltatások beszerzése november 15.

Külföldi kiküldetésekkel kapcsolatos szolgáltatások beszerzése november 15. Külföldi kiküldetésekkel kapcsolatos szolgáltatások beszerzése 2017. november 15. Közbeszerzés kötelezettséget előíró Kormányrendelet, Keretmegállapodás, és kötelezettek köre 168/2004 (V.25.) Korm. Rendelet

Részletesebben

Csoportos foglalás a csoportos bejelentkezés segítségével

Csoportos foglalás a csoportos bejelentkezés segítségével Csoportos foglalás a csoportos bejelentkezés segítségével Tartalom A csoportos bejelentkezéssel járó előnyök 2. oldal Lehetőségek csoportok számára még nem foglalható utazásokhoz 3-4. oldal Lemondás 5-6.

Részletesebben

ROBINSON TOURS CHARTER MENETREND - 2014 NYÁR

ROBINSON TOURS CHARTER MENETREND - 2014 NYÁR JÁRAT TURNUS HOSSZA ELSŐ INDULÁS UTOLSÓ INDULÓ TURNUS INDULÁSI NAP LÉGITÁRSASÁG BULGÁRIA Budapest-Burgasz 7 éjszaka június 14. szeptember 6.* SZOMBAT 14 éjszaka június 14. augusztus 23. SZOMBAT TVL Debrecen-Burgasz

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV XMAP (EXTENDED MAP) KEZELÉSI ÚTMUTATÓ (TATABÁNYA VÁROS KÖZLEKEDÉSE)

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV XMAP (EXTENDED MAP) KEZELÉSI ÚTMUTATÓ (TATABÁNYA VÁROS KÖZLEKEDÉSE) FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV XMAP (EXTENDED MAP) KEZELÉSI ÚTMUTATÓ (TATABÁNYA VÁROS KÖZLEKEDÉSE) 1. Bevezető Az XMap egy korszerű, internetes, böngésző alapú, térképes utastájékoztató szoftver. Jelenleg Tatabánya

Részletesebben

Hirdetmény áttekintése

Hirdetmény áttekintése Hirdetmény áttekintése https://195.228.171.34/hkm/viewoffer.jsp?id=23264/2011&print=yes Page 1 of 1 Ajánlatkérı Szervezet: Címzett: - Jánoshida Község Önkormányzata Cím: Fı u. 28. Ir.szám: 5143 Város/Község:

Részletesebben

Helping people more than ever in 2014. Szállásbiztosítások. 1 / Title of Presentation Copyright Allianz Global Assistance 26-Mar-12

Helping people more than ever in 2014. Szállásbiztosítások. 1 / Title of Presentation Copyright Allianz Global Assistance 26-Mar-12 Helping people more than ever in 2014 Szállásbiztosítások 1 / Title of Presentation Copyright Allianz Global Assistance 26-Mar-12 Tartalom Miért is? Mi ez? Milyen előnyeim származnak belőle? Mennyi az

Részletesebben

IX. SZAKNYELVI KONFERENCIA. Tudományterületek és nyelvhasználat

IX. SZAKNYELVI KONFERENCIA. Tudományterületek és nyelvhasználat Szaknyelvoktatók és -Kutatók Országos Egyesülete IX. SZAKNYELVI KONFERENCIA Tudományterületek és nyelvhasználat Veszprém, 2009. október 16-17. Védnök: Prof. Dr. Rédey Ákos a Pannon Egyetem rektora A szervezıbizottság

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Belépés a felhasználói felületre. Belépés a felhasználói felületre... 1. Alapadatok szerkesztése... 2

TARTALOMJEGYZÉK. Belépés a felhasználói felületre. Belépés a felhasználói felületre... 1. Alapadatok szerkesztése... 2 TARTALOMJEGYZÉK Belépés a felhasználói felületre Belépés a felhasználói felületre... 1 Alapadatok szerkesztése... 2 Szállás adatainak szerkesztése... 3 Szállás alapadatainak szerkesztése... 4 Fotók...

Részletesebben

Tartalomjegyzék. 1. Rövid áttekintés Az alkalmazás bemutatása Vonalak Részletes lista... 5

Tartalomjegyzék. 1. Rövid áttekintés Az alkalmazás bemutatása Vonalak Részletes lista... 5 Tartalomjegyzék 1. Rövid áttekintés... 3 2. Az alkalmazás bemutatása... 4 2.1. Vonalak... 5 2.1.1. Részletes lista... 5 2.1.2. Vonalak oldal keresés a részletes listában... 6 2.1.3. Vonalak oldal egyszerű

Részletesebben

Programkezelıi leírás,

Programkezelıi leírás, Programkezelıi leírás, Csoportos beszedés modul A modul elıállítja a szolgáltatói terhelések csoportos beszedéséhez szükséges file-t, UGIRO vagy BKR szabvány által meghatározott formában. Csoportos beszedést

Részletesebben

Belépés a rendszerbe. Gyors menü

Belépés a rendszerbe. Gyors menü Belépés a rendszerbe A menübe lépéshez szükséges alapértelmezett DVR Azonosító /Device ID/: 000000, megadott Jelszó /Password/ nélkül. A rendszer biztonságos használata érdekében az adminisztrátor felhasználónak

Részletesebben

Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk.

Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk. Tisztelt Partnerünk! Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk. A biztosítások rögzítése mellett kizárólag a rendszeren keresztül

Részletesebben

Az internet hatása a turizmusra (e-turizmus)

Az internet hatása a turizmusra (e-turizmus) Az internet hatása a turizmusra (e-turizmus) 2018. 11. 08. A IKT általános szerepe 2001-ben már több, mint 400 millióan rendelkeztek internet hozzáféréssel világszerte Az internet hatással van a vállalatok

Részletesebben

Excel London, 2013 június 25-29 www.fespa.org

Excel London, 2013 június 25-29 www.fespa.org A Fespa nagymúltú, de sokáig csak másodvonalasnak tekintett szakmai kiállítás volt. Az elmúlt években ez megváltozott (amiben kiemelkedő szerepe volt Kovács Györgynek a magyar tagszervezet elnökének aki

Részletesebben

Figyelem! A Costa Diadema, a Földközi-tenger királynője vízre száll!! Ismerkedjen meg a hajótársaság új zászlóshajójával!

Figyelem! A Costa Diadema, a Földközi-tenger királynője vízre száll!! Ismerkedjen meg a hajótársaság új zászlóshajójával! Mediterrán illatok - savonai indulással 7 éj Figyelem! A Costa Diadema, a Földközi-tenger királynője vízre száll!! Ismerkedjen meg a hajótársaság új zászlóshajójával! időpontok Costa Diadema - a flotta

Részletesebben

OTP Portálok. Felhasználói útmutató magánszemélyek részére. OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató

OTP Portálok. Felhasználói útmutató magánszemélyek részére. OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató OTP Portálok Felhasználói útmutató magánszemélyek részére 2017 Készítette: Konyicsák Zoltán 1. Néhány szó az OTP Portálok programról Az OTP Portálok honlapon az OTP Pénztárszolgáltató Zrt., az OTP Nyugdíjpénztár,

Részletesebben

Számlázó program kezelési leírása

Számlázó program kezelési leírása Számlázó program kezelési leírása 1. Program telepítése: A letöltött számla.exe futtatása. Ajánlott a nem rendszer partícióra telepíteni, mivel új installáláskor ebben az esetben nem vesznek el a számlák.

Részletesebben

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy HAJDÚSZOBOSZLÓ FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) A panzióban tíz teljes komforttal rendelkez vendégszoba áll rendelkezésre. A szobák elosztása: 4 db nagyobb alapterület kétágyas, 3 db

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2017. augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2017. augusztus 31. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

Székhely 4700 Mátészalka Ipari út 27. Mőködési engedély száma Iktató szám: 4473-17/2008 Ny.szám 45/2008 Vásárlási Feltételek nyelve

Székhely 4700 Mátészalka Ipari út 27. Mőködési engedély száma Iktató szám: 4473-17/2008 Ny.szám 45/2008 Vásárlási Feltételek nyelve VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el a Vásárlási Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe

Részletesebben

PÉNZDÍJAK: 14.800 EURO!!!

PÉNZDÍJAK: 14.800 EURO!!! Csongrád Megyei Kick-box Szövetség Tigers Kick-box és Szabadidő SE Szeged Combat D Sport Klub IDŐPONT: 2009. május 22-24. HELYSZÍN: Szeged, Városi Jégpálya, Szabadkai út 22. SZABÁLYOK: WAKO szabályok,

Részletesebben

Kolumbia és Argentína augusztus szeptember 2-ig

Kolumbia és Argentína augusztus szeptember 2-ig G-Management FIP 2016 Kongresszus és kísérőprogamjai Áraink tájékoztató jellegűek és a jelentkezések beérkezési idejének függvényében változhatnak - különösen a repülőjegy tekintetében! Utazás: Utazás

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK V.:

TARTALOMJEGYZÉK V.: TARTALOMJEGYZÉK V.: 2018.09.30. Út, program megnevezése oldal Tartalomjegyzék 1 Vietnam magyarul (is ) 2 Körutak 3 - Vietnam kincsei 3 - Nyári kalandozások Vietnamban 4 - Vietnam tájai és népei 5 - Vietnam

Részletesebben

Megerősített helyfoglalása van az utasnak, ha a társaság elfogadta a foglalást, nyilvántartásba vette, igazolást vagy jegyet adott ki róla.

Megerősített helyfoglalása van az utasnak, ha a társaság elfogadta a foglalást, nyilvántartásba vette, igazolást vagy jegyet adott ki róla. Mikor beszélünk megerősített helyfoglalásról? Megerősített helyfoglalása van az utasnak, ha a társaság elfogadta a foglalást, nyilvántartásba vette, igazolást vagy jegyet adott ki róla. Mikor beszélünk

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV AZ ASSISTRAVEL.HU WEBOLDAL HASZNÁLATÁHOZ Készült 2012. november 19-én, a részére TARTALOMJEGYZÉK 1. Belépés a weboldalra... 2 2. Elfelejtett jelszó... 3 3. Saját szerződések böngészése,

Részletesebben

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok MÁSODIK FELHÍVÁS a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2016. szeptember 8-10. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZET PROGRAMJA 2016. szeptember 8. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben