A Nestlé Hungária Kft. NESCAFÉ 3IN1 MARKETINGVERSENY elnevezésű promóciójának részvételi és adatkezelési szabályzata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Nestlé Hungária Kft. NESCAFÉ 3IN1 MARKETINGVERSENY elnevezésű promóciójának részvételi és adatkezelési szabályzata"

Átírás

1 A Nestlé Hungária Kft. NESCAFÉ 3IN1 MARKETINGVERSENY elnevezésű promóciójának részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett promóciót szervez (a továbbiakban együtt: Promóció). A Promócióban kizárólag olyan cselekvőképes*, bejelentett, állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező*, 18 és 26 év közötti*, magyar állampolgár* természetes személyek* vehetnek részt, akik valamely felsőoktatási intézménnyel egyetemi vagy főiskolai hallgatói* jogviszonyban* állnak, és nappali, esti vagy levelező tagozatos, vagy távoktatási rendszerű oktatásban vesznek részt* (továbbiakban Pályázó ). A Promócióban a Nestlé Hungária Kft., a Kékkúti Ásványvíz Zrt, a Cereal Partners Hungária Kft. és a Merlin Communications Magyarország Kft., Artificial Fotoprodukcio Kft., Forward Digital Works Kft. dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek Ptk ának b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. A Promócióba egyénileg, vagy legfeljebb két fős csapatok tagjaként lehet részt venni. Csapatként való részvétel esetén a csapat valamennyi tagjának meg kell felelnie a jelen szabályzatban foglalt feltételeknek. Adott Pályázó legfeljebb egy egyéni és egy csapatban készített pályázat benyújtásával vehet részt a Promócióban. 2. A Promócióban való részvétel feltétele, hogy a Pályázó egyéni pályázóként**, vagy legfeljebb két fős csapat tagjaként** kreatív, edukatív** kampányt tervezzen** a éves korosztály számára**, mellyel a kávézás pozitív hatásairól** lehet üzenni a fenti célcsoportnak. A Pályázóknak pályázatuk elkészítése során különösen az alábbi szempontok figyelembe vételével, az alábbiak közül valamennyi feladat maradéktalan teljesítésével** kell kampánytervüket összeállítaniuk. A feladatok a következők: Vázold fel a piaci helyzetet az instant kávék kategóriájában, és határozd meg a NESCAFÉ 3in1 helyét! Állapíts meg, hogy melyik termékkategóriák jelentenek veszélyt a kávéra! Elemezd a szóban forgó termékek specialitásait a kávéval összehasonlítva! Gyűjts össze érveket, hogy azok, akik nem kávéznak, miért zárkóznak el a kávéfogyasztástól! Foglald össze, hogy véleményed szerint hogyan lehet lebontani ezeket a falakat és felülírni az előítéleteket! Fogalmazd meg, mitől különleges a NESCAFÉ 3in1 a piacon, és hogy mi az egyedi termékelőnye! Határozd meg, kik a NESCAFÉ 3in1 jelenlegi fogyasztói, és hogyan lehetne növelni a fogyasztói bázist a fiatalok körében! Fejtsd ki, hogy Te milyen pozitívumokat kommunikálnál a kávézásról, s hogy melyek azok az érvek, amelyek a legmeggyőzőbbek lehetnek a fiatalok számára! Részletezd, hogy hogyan, milyen formában próbálnád átadni ezeket az üzeneteket! Mutasd be, milyen csatornákat használnál, hogy elérd a célcsoportot!

2 Foglald össze, hogyan tennéd elkötelezetté a NESCAFÉ 3in1 vásárlóit, és hogy mit tennél annak érdekében, hogy kialakuljon az érzelmi kötődés a márka iránt! Tervezd meg a kampány időzítését! Határozd meg, hogyan mérnéd a kampány sikerességét! A Pályázatnak a Pályázók alábbi adatait** kell tartalmaznia (csoport esetén valamennyi csapattag adatainak megjelölésével): A Pályázó vezetékneve, keresztneve A Pályázó lakcíme A Pályázó telefonszáma A Pályázó címe, amennyiben nem a Pályázat elküldésekor használt e- mail címre szeretne értesítést kapni a Szervezőtől A Pályázó születési éve Annak az intézménynek a megjelölése (tagozat, szak megjelölésével is), ahol a Pályázó hallgatói jogviszonyban áll. A Pályázó hallgató várható végzésének évét abban az intézményben, ahol a Pályázó hallgatói jogviszonyban áll. A Pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával jogosult a Promócióban részt venni. Szervező kizárja a felelősséget a pályázatokra vonatkozóan harmadik személyek által a Szervezővel vagy a Promóció lebonyolításában résztvevő személyekkel szemben díjazás, kártérítés, vagy szerzői, szellemi alkotáshoz fűződő jogok megsértése jogcímén támasztott valamennyi követelés, igény tekintetében. 3. A Pályázatokat a címre várja a Szervező. A Pályázók által készített kampánytervet a Szervezőnek az alábbi formátumok** valamelyikében áll módjában elfogadni: PowerPoint prezentáció esetén maximum 30 dia terjedelemben A pályamunkák tartalmazhatnak fotókat, layoutokat, grafikai látványterveket, valamint kisfilmet, videót (avi vagy mov kiterjesztésben) A Pályázatokat tartalmazó terjedelme nem haladhatja meg az 7 MB-ot. Nagyméretű videót a Szervező külön linken küldve tud elfogadni. 4. A Promóció időtartama: 2012.március május 4. éjfél Beérkezési határidő: május 4. éjfél. 5. A Pályázatok értékelése: A beérkezett Pályázatokat a Nestlé Hungária Kft. NESCAFÉ 3IN1 márkáért felelős munkatársai értékelik (szakmai zsűri). A Pályázatok elbírálásának alapvető szempontja, hogy a beküldött pályázat a pályázati kiírásban foglaltaknak, valamint a Szervező marketing szakmai szempontjainak megfeleljen, illetve kreatív legyen.

3 A szakmai zsűri által legjobbnak talált 5 pályázat beküldőit (csapat esetén a csapat valamennyi tagját) 1-1 NESCAFÉ ajándékcsomaggal jutalmazza a Szervező. Az ajándékcsomag tartalma: NESCAFÉ termékek 5500,-Ft értékben, NESCAFÉ bögre, NESCAFÉ törölköző, NESCAFÉ számítógép egér. A szakmai zsűri által legjobbnak talált 5 pályázat beküldőinek emellett lehetősége nyílik Pályázatát a szakmai szűri előtt prezentálni. A prezentáció időtartama: perc A prezentációt követően a zsűri kérdései következnek 5-10 percben Az 1 db nyertes pályázat a fenti prezentáció alapján, ebből az 5 Pályázatból kerül kiválasztásra. A NESCAFÉ Nyílt Nap időpontja: június 7. (csütörtök) 9 14 óra. Szervező nem vállal felelősséget azért, ha az általa a prezentáció megtételére meghatározott időponton a Pályázó nem tud megjelenni. A Szervező a legjobbnak talált 5 Pályázat beküldőit május 21. és 25. között értesíti. A zsűri döntéséről minden Pályázót ben értesít a Szervező. A fődíj nyertes Pályázatot a Szervező a NESCAFÉ Nyílt Napon hirdeti ki, az 5 legjobbnak talált pályázat prezentációját követően.. 6. Fődíj A Promóció fődíjának nyertese (illetve nyertes csapatának tagjai) figyelemmel kísérheti(k) a NESCAFÉ 3IN1 Sziget Fesztivál Team tagjainak munkáját, és betekintést nyerhet(nek) a NESCAFÉ 2012-es Sziget rendezvényen történő megjelenésének kulisszái mögé június és július során a Szervező által meghatározott időpontokban. A Szervező rögzíti, hogy a fenti nyeremény semmilyen körülmények között nem minősül, illetve nem tekinthető állásajánlatnak. A nyertes nyereménye továbbá egy (csapat esetén csapattagonként 1) db (a nyertes Pályázó(k) választása szerint ottalvós vagy hazamenős) heti jegy a 2012-es Sziget rendezvényre, valamint NESCAFÉ VIP belépő a rendezvény idejére. Pótnyertes: Szervező fenntartja jogot, hogy amennyiben valamely nyertes Pályázó, vagy a Pályázó csapat bármely tagja a jelen Játékszabályzatban leírt bármely személyi (1. pontban *- gal jelölt feltétel és/vagy tárgyi (2., 3. pontban **-al jelölt feltétel) feltételnek nem felel meg és ezért nyereményre (ő vagy csapata) nem jogosult, vagy a 7., 12, 13. illetve 14., 15. pontban meghatározottak miatt kizárásra kerül, helyébe pótnyertes Pályázót válasszon.. A pótnyertes Pályázót a szakmai zsűri választja ki a Promóció ideje alatt beérkező Pályázatok közül. 7. A Szervező a nyertes Pályázókat ben, illetve telefonon értesíti.

4 Szervező a Pályázók által megadott személyes adatok valóságtartalmát a Pályázóval való kapcsolatfelvétel útján nyertességétől függetlenül is jogosult ellenőrizni. Amennyiben a legjobbnak talált 5 pályázatot beküldő Pályázók nem érhetőek el az általuk a regisztrációkor megadott címen, a Szervező a nyertességre vonatkozó értesítés megküldésétől számított 7 naptári napon keresztül mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyertes Pályázókkal kapcsolatba lépjen. A Szervező fenntartja a jogot, hogy abban az esetben, ha a nyertes attól a naptól számított 7 naptári napon belül sem érhető el, hogy a Szervező először kísérelt meg vele kapcsolatba lépni, az így el nem ért Pályázó helyett pótnyertest válasszon. A Szervező fenntartja a jogot, hogy arra az esetre, ha a prezentáció megtételére a Pályázó vagy a pályázó csapat bármely okból nem képes, a Pályázó helyett másik Pályázót válasszon legjobb 5 közé. Amennyiben a fődíj nyertes pályázónak a nyeremény programban bármely okból nem áll módjában részt venni, a Szervező a fődíj igénybevételére pótnyertest választ a zsűri által legjobbnak talált további (legfeljebb) 4 Pályázat közül. 8. A Szervező a nyerteseket a regisztrációnál megadott telefonszámukon, illetve címükön keresztül értesíti a nyeremények átvételének (kiszállításának) részleteiről, illetve a nyeremény programban való részvétel pontos részleteiről. A NESCAFÉ ajándékcsomag nyereményeket a Szervező a NESCAFÉ Nyílt Napon adja át a díjazottaknak, vagy az általa megbízott kézbesítő társaság útján juttatja el a nyertes pályázók részére. 9. A nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre át nem válthatók. A nyeremények utáni Szja. fizetési kötelezettséget a Szervező viseli, azonban egyéb esetlegesen felmerülő költségek a Pályázót terhelik. 10. A Szervező a nyertesek névsorát a internet címen hozza nyilvánosságra, illetőleg a Nestlé Információs Szolgálat segítségével teszi elérhetővé. A teljes nyerteslista legkésőbb a Promóció lezárultát követő 30 napon belül hozzáférhető. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes Pályázó(ok) neve és lakóhelye (kizárólag a település megjelölésével) jelenik meg. 11. Azáltal, hogy a Pályázó a Promócióban részt vesz: a. feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy nevét a nyerteslista kommunikálásához; továbbá nevét, telefonszámát, címét, és lakcímét a nyeremény átadásához, átvételéhez nélkülözhetetlen személyes adatait, a Szervező és Megbízottjai a nyereményjáték lebonyolítása céljából a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje; b. tudomásul veszi, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi reklám-promócióhoz történő felhasználásához, idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül.

5 c. feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Szervező jelen Promóció lebonyolítása során, felhasználja, továbbá, hogy azokat az általa adatok feldolgozásával megbízott adatfeldolgozó részére továbbítsa. 12. Szerzői jogok A Pályázó szavatolja, hogy az általa benyújtott pályázat (így pl., de nem kizárólag az abban foglalt ötlet és / vagy marketing koncepció) egyedüli szerzője és jogosult annak közzétételére. A Pályázó tudomásul veszi, hogy a pályázat nem sértheti semmilyen személy becsületét vagy termék hírét, és más tekintetben sem peresíthető, mint valamely névnek, arculatnak, jó hírnévnek vagy üzletnek károsítója. A Pályázó kifejezetten elfogadja, hogy a Szervező alkalmazottai sok saját ötlettel rendelkeznek a termékek, a promóciós és reklámprogramok tökéletesítése és fejlesztése terén, amelyek közül néhány hasonló lehet a pályázatában foglaltakkal. A Pályázó a Promócióban való részvétellel kifejezetten és visszavonhatatlanul hozzájárul az általa benyújtott pályázat jelen Promóció keretében történő nyilvánosságra hozatalához, esetleges kiállításához. 13. Titoktartás A fődíj nyertes Pályázó pályázata elküldésével tudomásul veszi, hogy nyereményre - ide értve a NESCAFÉ ajándékcsomagot, a Sziget jegyet, NESCAFÉ VIP jegyet, illetve a nyeremény programban való részvételt is kizárólag abban az esetben jogosult, ha a nyeremény átvételét megelőzően a Szervezővel titoktartási megállapodást ír alá. Csapat esetén a titoktartási megállapodást a csapat valamennyi tagja egyenként köteles aláírni. Amennyiben a titoktartási megállapodás a nyereményátadás tervezett időpontjáig nem kerül aláírásra, a nyertes Pályázó(k) a fődíj nyeremény átvételére nem jogosult. 14. A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a Promócióból a Pályázót, amennyiben a nyereményre azért nem jogosult, mert az általa megadott személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Pályázó egyéb okból nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi (1. pontban *-gal jelölt feltételek) és /vagy tárgyi (2. pontban **-gal jelölt feltételek) feltételeknek. A Pályázó téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. A Pályázó az általa megadott személyes adatok valóságtartalmáért a Pályázó helytállni tartozik. Jelen 14. pont szempontjából a nyeremény átadásának az ajándékcsomag nyeremény tekintetében a nyertességről szóló értesítést tartalmazó megküldése, a fődíj tekintetében nyeremény programban való részvétel kezdete minősül. 15. Szervező jogosult kizárni a Promócióból azt a Pályázót, aki a Promócióban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni. Amennyiben a Promóció során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen részvétel gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóciót szüneteltesse, vagy törölje.

6 16.A Pályázatok hiányosságáért/ hibájáért (pl. nem megfelelő formátum vagy kiterjesztés, névelírás, cím elírás, telefonszám elírás, stb.), Szervező nem vállalnak felelősséget. Pályázó tudomásul veszi, hogy Szervező a Promóció során bekövetkező technikai problémákért, illetve a rendszer, szerver túlterheltségéből eredő leállásokért, nehézségekért, késedelmekért így a Pályázatok elküldését akadályozó vagy késleltető körülményekért - nem vállal felelősséget. 17. A Promócióról információk találhatóak az egyetemeken, főiskolákon elhelyezett reklámanyagokon, sajtóhirdetésekben. A részletes szabályzat a Promóció ideje alatt a Nestlé Információs Szolgálat számán ( ) a internet címen érhető el. 18. A Szervező a jelen részvételi szabályzat változtatásának a jogát fenntartja. 6. A Pályázó a Promócióban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi és adatkezelési feltételt. Budapest, március 26. Nestlé Hungária Kft. Szervező

Az FSG Hungaria Kft. 2012. novemberi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

Az FSG Hungaria Kft. 2012. novemberi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata Az FSG Hungaria Kft. 2012. novemberi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. Az FSG Hungaria Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

Részvételi feltételek és játékszabályzat NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték

Részvételi feltételek és játékszabályzat NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték Részvételi feltételek és játékszabályzat NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték A NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója: Nestlé Hungária Kft.

Részletesebben

A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A Magyar Cukor Zrt. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési

Részletesebben

2. A Játékban kizárólag azon személy vehet részt, aki az alábbi együttes feltételeknek megfelel (továbbiakban: Játékos ):

2. A Játékban kizárólag azon személy vehet részt, aki az alábbi együttes feltételeknek megfelel (továbbiakban: Játékos ): A "Nestlé Minyon" nyereményjáték hivatalos játékszabálya I. A nyereményjátékban való részvétel feltételei 1. A "Nestlé Minyon" nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Cereal Partners Hungária

Részletesebben

(c) megtippeli az oldalon feltüntetett kérdésre a választ,

(c) megtippeli az oldalon feltüntetett kérdésre a választ, Az Energizer Group Polska Sp. Z.o.o. által szervezett Teljes energiával a nyereményekért fogyasztói nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Adatkezelési szabályzata 1. Az Energizer Group Polska Sp. Z.o.o.(székhely:

Részletesebben

Arasd le a nyereményeket! elnevezésű Győri Édes nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata

Arasd le a nyereményeket! elnevezésű Győri Édes nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata Arasd le a nyereményeket! elnevezésű Győri Édes nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE 1.1. Az Arasd le a nyereményeket! nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték

Részletesebben

A Duplán jó elnevezésű nyereményjáték részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

A Duplán jó elnevezésű nyereményjáték részvételi, adatkezelési és játékszabályzata A Duplán jó elnevezésű nyereményjáték részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. A Nyereményjáték szervezője Bayer Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1123

Részletesebben

SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS

SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN,

Részletesebben

Johnson & Johnson/FIFA promóció az Aldi-ban Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

Johnson & Johnson/FIFA promóció az Aldi-ban Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat Johnson & Johnson/FIFA promóció az Aldi-ban Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 1. A Johnson & Johnson Kft. (1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.) (továbbiakban: Szervező) sorsolásos nyereményjátékot

Részletesebben

2.6 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból.

2.6 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból. MIRE ELÉG 2 NAP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az Mire elég 2 nap elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője: Sony Mobile Hungary

Részletesebben

ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ!

Részletesebben

NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ.

Részletesebben

Őszi Pöttyös nyereményeső a LIDL-ben Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Őszi Pöttyös nyereményeső a LIDL-ben Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Őszi Pöttyös nyereményeső a LIDL-ben Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. Részvételi feltételek 1.1. A FrieslandCampina Hungária zrt. (1134 Budapest Váci út 33.) továbbiakban: Szervező) ajándéksorsolásos

Részletesebben

MASTERCARD PRICELESS SPECIALS KEDVEZMÉNYPROGRAM ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MASTERCARD PRICELESS SPECIALS KEDVEZMÉNYPROGRAM ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MASTERCARD PRICELESS SPECIALS KEDVEZMÉNYPROGRAM ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Szervező A nyereményjáték ( Játék ) szervezője a MasterCard Europe Sprl (székhely: Chaussee de

Részletesebben

2. A Játékban az alábbi típusú kódotokat lehet feltölteni:

2. A Játékban az alábbi típusú kódotokat lehet feltölteni: NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA egységes szerkezetbe foglalva a 2014.10.10. napján módosított rendelkezésekkel (a módosított rendelkezések vastag dőlt betűvel kerültek szedésre) 1. A Dreher

Részletesebben

DAMONA-VITAL Kft. Nyerj a Damonával elnevezésű fogyasztói nyereményjáték és promóció Részvételi és Játékszabályzata

DAMONA-VITAL Kft. Nyerj a Damonával elnevezésű fogyasztói nyereményjáték és promóció Részvételi és Játékszabályzata DAMONA-VITAL Kft. Nyerj a Damonával elnevezésű fogyasztói nyereményjáték és promóció Részvételi és Játékszabályzata A fogyasztói nyereményjáték és promóció szervezője a DAMONA-VITAL Kereskedelmi Kft. (Cg.:

Részletesebben

FalForgatók Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

FalForgatók Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) FalForgatók Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Lakástakarék Zrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 21. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-043407 A promóció

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK Szervező: A Nyeremény felajánlója: A jelen játékszabályzattal érintett nyereményjáték megnevezése: A jelen játékszabályzat közzétételének helye: A Nyereményjáték

Részletesebben

A Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű nyereményjáték hivatalos szabályzata

A Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű nyereményjáték hivatalos szabályzata A Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű nyereményjáték hivatalos szabályzata 1. A Játék szervezője A Nagy Diák IQ-teszt nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Diákhitel Központ Zrt. (székhelye: 1027

Részletesebben

AZ ALKALMAZÁST ÉS A RAJTA KERESZTÜL ELÉRHETŐ NYEREMÉNYJÁTÉKOT NEM A FACEBOOK SZERVEZI, ILLETVE AZT SEMMILYEN MÓDON NEM SZPONZORÁLJA, TÁMOGATJA.

AZ ALKALMAZÁST ÉS A RAJTA KERESZTÜL ELÉRHETŐ NYEREMÉNYJÁTÉKOT NEM A FACEBOOK SZERVEZI, ILLETVE AZT SEMMILYEN MÓDON NEM SZPONZORÁLJA, TÁMOGATJA. AZ ALKALMAZÁST ÉS A RAJTA KERESZTÜL ELÉRHETŐ NYEREMÉNYJÁTÉKOT NEM A FACEBOOK SZERVEZI, ILLETVE AZT SEMMILYEN MÓDON NEM SZPONZORÁLJA, TÁMOGATJA. E.ON Közös nevező! Facebook aktivitáshoz kötött nyereményjáték

Részletesebben

Johnson & Johnson/FIFA promóció a DM(2)-ben Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

Johnson & Johnson/FIFA promóció a DM(2)-ben Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat Johnson & Johnson/FIFA promóció a DM(2)-ben Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 1. A Johnson & Johnson Kft. (1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.) (továbbiakban: Szervező) sorsolásos nyereményjátékot

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS FIREFOX MOBILE APPFEJLESZTŐI PÁLYÁZAT

PÁLYÁZATI KIÍRÁS FIREFOX MOBILE APPFEJLESZTŐI PÁLYÁZAT PÁLYÁZATI KIÍRÁS FIREFOX MOBILE APPFEJLESZTŐI PÁLYÁZAT 1. A pályázat témája Itt az alkalom, hogy kiemelt szerepet kapj a Mozilla által fejlesztett Firefox OS rendszerű okostelefonok népszerűsítésében:

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

Álomotthon teszt NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

Álomotthon teszt NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA Álomotthon teszt NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZ ÁTÉK SZERVEZŐJE A Álomotthon teszt elnevezésű nyereményjáték ( Játék Játék ) szervezője a Fundamenta-Lakáskassza Kft. (székhely: 1052

Részletesebben

Játékszabályzat és részvételi feltételek Nézz a kupak alá és nyerj! alkalmazás

Játékszabályzat és részvételi feltételek Nézz a kupak alá és nyerj! alkalmazás Játékszabályzat és részvételi feltételek Nézz a kupak alá és nyerj! alkalmazás A játékba történő belépéssel automatikusan elfogadod a Részvételi feltételeket és tudomásul veszed a játékszabályzatban írt

Részletesebben

SPAR KUTYA-CICA SZÉPSÉGVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT

SPAR KUTYA-CICA SZÉPSÉGVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT SPAR KUTYA-CICA SZÉPSÉGVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által kezelt, karbantartott http://sparsajatmarka.hu

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat 1. A Játék leírása 1.1. Az Aqua Danubius 2000 Kft (1126 Budapest, Böszörményi út 3/A., továbbiakban: Szervező) a jelen szabályzatban részletezett nyereményjátékot szervezi bármely megjelölt és résztvevő

Részletesebben