A Nestlé Hungária Kft. NESCAFÉ 3IN1 MARKETINGVERSENY elnevezésű promóciójának részvételi és adatkezelési szabályzata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Nestlé Hungária Kft. NESCAFÉ 3IN1 MARKETINGVERSENY elnevezésű promóciójának részvételi és adatkezelési szabályzata"

Átírás

1 A Nestlé Hungária Kft. NESCAFÉ 3IN1 MARKETINGVERSENY elnevezésű promóciójának részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett promóciót szervez (a továbbiakban együtt: Promóció). A Promócióban kizárólag olyan cselekvőképes*, bejelentett, állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező*, 18 és 26 év közötti*, magyar állampolgár* természetes személyek* vehetnek részt, akik valamely felsőoktatási intézménnyel egyetemi vagy főiskolai hallgatói* jogviszonyban* állnak, és nappali, esti vagy levelező tagozatos, vagy távoktatási rendszerű oktatásban vesznek részt* (továbbiakban Pályázó ). A Promócióban a Nestlé Hungária Kft., a Kékkúti Ásványvíz Zrt, a Cereal Partners Hungária Kft. és a Merlin Communications Magyarország Kft., Artificial Fotoprodukcio Kft., Forward Digital Works Kft. dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek Ptk ának b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. A Promócióba egyénileg, vagy legfeljebb két fős csapatok tagjaként lehet részt venni. Csapatként való részvétel esetén a csapat valamennyi tagjának meg kell felelnie a jelen szabályzatban foglalt feltételeknek. Adott Pályázó legfeljebb egy egyéni és egy csapatban készített pályázat benyújtásával vehet részt a Promócióban. 2. A Promócióban való részvétel feltétele, hogy a Pályázó egyéni pályázóként**, vagy legfeljebb két fős csapat tagjaként** kreatív, edukatív** kampányt tervezzen** a éves korosztály számára**, mellyel a kávézás pozitív hatásairól** lehet üzenni a fenti célcsoportnak. A Pályázóknak pályázatuk elkészítése során különösen az alábbi szempontok figyelembe vételével, az alábbiak közül valamennyi feladat maradéktalan teljesítésével** kell kampánytervüket összeállítaniuk. A feladatok a következők: Vázold fel a piaci helyzetet az instant kávék kategóriájában, és határozd meg a NESCAFÉ 3in1 helyét! Állapíts meg, hogy melyik termékkategóriák jelentenek veszélyt a kávéra! Elemezd a szóban forgó termékek specialitásait a kávéval összehasonlítva! Gyűjts össze érveket, hogy azok, akik nem kávéznak, miért zárkóznak el a kávéfogyasztástól! Foglald össze, hogy véleményed szerint hogyan lehet lebontani ezeket a falakat és felülírni az előítéleteket! Fogalmazd meg, mitől különleges a NESCAFÉ 3in1 a piacon, és hogy mi az egyedi termékelőnye! Határozd meg, kik a NESCAFÉ 3in1 jelenlegi fogyasztói, és hogyan lehetne növelni a fogyasztói bázist a fiatalok körében! Fejtsd ki, hogy Te milyen pozitívumokat kommunikálnál a kávézásról, s hogy melyek azok az érvek, amelyek a legmeggyőzőbbek lehetnek a fiatalok számára! Részletezd, hogy hogyan, milyen formában próbálnád átadni ezeket az üzeneteket! Mutasd be, milyen csatornákat használnál, hogy elérd a célcsoportot!

2 Foglald össze, hogyan tennéd elkötelezetté a NESCAFÉ 3in1 vásárlóit, és hogy mit tennél annak érdekében, hogy kialakuljon az érzelmi kötődés a márka iránt! Tervezd meg a kampány időzítését! Határozd meg, hogyan mérnéd a kampány sikerességét! A Pályázatnak a Pályázók alábbi adatait** kell tartalmaznia (csoport esetén valamennyi csapattag adatainak megjelölésével): A Pályázó vezetékneve, keresztneve A Pályázó lakcíme A Pályázó telefonszáma A Pályázó címe, amennyiben nem a Pályázat elküldésekor használt e- mail címre szeretne értesítést kapni a Szervezőtől A Pályázó születési éve Annak az intézménynek a megjelölése (tagozat, szak megjelölésével is), ahol a Pályázó hallgatói jogviszonyban áll. A Pályázó hallgató várható végzésének évét abban az intézményben, ahol a Pályázó hallgatói jogviszonyban áll. A Pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával jogosult a Promócióban részt venni. Szervező kizárja a felelősséget a pályázatokra vonatkozóan harmadik személyek által a Szervezővel vagy a Promóció lebonyolításában résztvevő személyekkel szemben díjazás, kártérítés, vagy szerzői, szellemi alkotáshoz fűződő jogok megsértése jogcímén támasztott valamennyi követelés, igény tekintetében. 3. A Pályázatokat a nescafe3in1@hu.nestle.com címre várja a Szervező. A Pályázók által készített kampánytervet a Szervezőnek az alábbi formátumok** valamelyikében áll módjában elfogadni: PowerPoint prezentáció esetén maximum 30 dia terjedelemben A pályamunkák tartalmazhatnak fotókat, layoutokat, grafikai látványterveket, valamint kisfilmet, videót (avi vagy mov kiterjesztésben) A Pályázatokat tartalmazó terjedelme nem haladhatja meg az 7 MB-ot. Nagyméretű videót a Szervező külön linken küldve tud elfogadni. 4. A Promóció időtartama: 2012.március május 4. éjfél Beérkezési határidő: május 4. éjfél. 5. A Pályázatok értékelése: A beérkezett Pályázatokat a Nestlé Hungária Kft. NESCAFÉ 3IN1 márkáért felelős munkatársai értékelik (szakmai zsűri). A Pályázatok elbírálásának alapvető szempontja, hogy a beküldött pályázat a pályázati kiírásban foglaltaknak, valamint a Szervező marketing szakmai szempontjainak megfeleljen, illetve kreatív legyen.

3 A szakmai zsűri által legjobbnak talált 5 pályázat beküldőit (csapat esetén a csapat valamennyi tagját) 1-1 NESCAFÉ ajándékcsomaggal jutalmazza a Szervező. Az ajándékcsomag tartalma: NESCAFÉ termékek 5500,-Ft értékben, NESCAFÉ bögre, NESCAFÉ törölköző, NESCAFÉ számítógép egér. A szakmai zsűri által legjobbnak talált 5 pályázat beküldőinek emellett lehetősége nyílik Pályázatát a szakmai szűri előtt prezentálni. A prezentáció időtartama: perc A prezentációt követően a zsűri kérdései következnek 5-10 percben Az 1 db nyertes pályázat a fenti prezentáció alapján, ebből az 5 Pályázatból kerül kiválasztásra. A NESCAFÉ Nyílt Nap időpontja: június 7. (csütörtök) 9 14 óra. Szervező nem vállal felelősséget azért, ha az általa a prezentáció megtételére meghatározott időponton a Pályázó nem tud megjelenni. A Szervező a legjobbnak talált 5 Pályázat beküldőit május 21. és 25. között értesíti. A zsűri döntéséről minden Pályázót ben értesít a Szervező. A fődíj nyertes Pályázatot a Szervező a NESCAFÉ Nyílt Napon hirdeti ki, az 5 legjobbnak talált pályázat prezentációját követően.. 6. Fődíj A Promóció fődíjának nyertese (illetve nyertes csapatának tagjai) figyelemmel kísérheti(k) a NESCAFÉ 3IN1 Sziget Fesztivál Team tagjainak munkáját, és betekintést nyerhet(nek) a NESCAFÉ 2012-es Sziget rendezvényen történő megjelenésének kulisszái mögé június és július során a Szervező által meghatározott időpontokban. A Szervező rögzíti, hogy a fenti nyeremény semmilyen körülmények között nem minősül, illetve nem tekinthető állásajánlatnak. A nyertes nyereménye továbbá egy (csapat esetén csapattagonként 1) db (a nyertes Pályázó(k) választása szerint ottalvós vagy hazamenős) heti jegy a 2012-es Sziget rendezvényre, valamint NESCAFÉ VIP belépő a rendezvény idejére. Pótnyertes: Szervező fenntartja jogot, hogy amennyiben valamely nyertes Pályázó, vagy a Pályázó csapat bármely tagja a jelen Játékszabályzatban leírt bármely személyi (1. pontban *- gal jelölt feltétel és/vagy tárgyi (2., 3. pontban **-al jelölt feltétel) feltételnek nem felel meg és ezért nyereményre (ő vagy csapata) nem jogosult, vagy a 7., 12, 13. illetve 14., 15. pontban meghatározottak miatt kizárásra kerül, helyébe pótnyertes Pályázót válasszon.. A pótnyertes Pályázót a szakmai zsűri választja ki a Promóció ideje alatt beérkező Pályázatok közül. 7. A Szervező a nyertes Pályázókat ben, illetve telefonon értesíti.

4 Szervező a Pályázók által megadott személyes adatok valóságtartalmát a Pályázóval való kapcsolatfelvétel útján nyertességétől függetlenül is jogosult ellenőrizni. Amennyiben a legjobbnak talált 5 pályázatot beküldő Pályázók nem érhetőek el az általuk a regisztrációkor megadott címen, a Szervező a nyertességre vonatkozó értesítés megküldésétől számított 7 naptári napon keresztül mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyertes Pályázókkal kapcsolatba lépjen. A Szervező fenntartja a jogot, hogy abban az esetben, ha a nyertes attól a naptól számított 7 naptári napon belül sem érhető el, hogy a Szervező először kísérelt meg vele kapcsolatba lépni, az így el nem ért Pályázó helyett pótnyertest válasszon. A Szervező fenntartja a jogot, hogy arra az esetre, ha a prezentáció megtételére a Pályázó vagy a pályázó csapat bármely okból nem képes, a Pályázó helyett másik Pályázót válasszon legjobb 5 közé. Amennyiben a fődíj nyertes pályázónak a nyeremény programban bármely okból nem áll módjában részt venni, a Szervező a fődíj igénybevételére pótnyertest választ a zsűri által legjobbnak talált további (legfeljebb) 4 Pályázat közül. 8. A Szervező a nyerteseket a regisztrációnál megadott telefonszámukon, illetve címükön keresztül értesíti a nyeremények átvételének (kiszállításának) részleteiről, illetve a nyeremény programban való részvétel pontos részleteiről. A NESCAFÉ ajándékcsomag nyereményeket a Szervező a NESCAFÉ Nyílt Napon adja át a díjazottaknak, vagy az általa megbízott kézbesítő társaság útján juttatja el a nyertes pályázók részére. 9. A nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre át nem válthatók. A nyeremények utáni Szja. fizetési kötelezettséget a Szervező viseli, azonban egyéb esetlegesen felmerülő költségek a Pályázót terhelik. 10. A Szervező a nyertesek névsorát a internet címen hozza nyilvánosságra, illetőleg a Nestlé Információs Szolgálat segítségével teszi elérhetővé. A teljes nyerteslista legkésőbb a Promóció lezárultát követő 30 napon belül hozzáférhető. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes Pályázó(ok) neve és lakóhelye (kizárólag a település megjelölésével) jelenik meg. 11. Azáltal, hogy a Pályázó a Promócióban részt vesz: a. feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy nevét a nyerteslista kommunikálásához; továbbá nevét, telefonszámát, címét, és lakcímét a nyeremény átadásához, átvételéhez nélkülözhetetlen személyes adatait, a Szervező és Megbízottjai a nyereményjáték lebonyolítása céljából a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje; b. tudomásul veszi, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi reklám-promócióhoz történő felhasználásához, idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül.

5 c. feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Szervező jelen Promóció lebonyolítása során, felhasználja, továbbá, hogy azokat az általa adatok feldolgozásával megbízott adatfeldolgozó részére továbbítsa. 12. Szerzői jogok A Pályázó szavatolja, hogy az általa benyújtott pályázat (így pl., de nem kizárólag az abban foglalt ötlet és / vagy marketing koncepció) egyedüli szerzője és jogosult annak közzétételére. A Pályázó tudomásul veszi, hogy a pályázat nem sértheti semmilyen személy becsületét vagy termék hírét, és más tekintetben sem peresíthető, mint valamely névnek, arculatnak, jó hírnévnek vagy üzletnek károsítója. A Pályázó kifejezetten elfogadja, hogy a Szervező alkalmazottai sok saját ötlettel rendelkeznek a termékek, a promóciós és reklámprogramok tökéletesítése és fejlesztése terén, amelyek közül néhány hasonló lehet a pályázatában foglaltakkal. A Pályázó a Promócióban való részvétellel kifejezetten és visszavonhatatlanul hozzájárul az általa benyújtott pályázat jelen Promóció keretében történő nyilvánosságra hozatalához, esetleges kiállításához. 13. Titoktartás A fődíj nyertes Pályázó pályázata elküldésével tudomásul veszi, hogy nyereményre - ide értve a NESCAFÉ ajándékcsomagot, a Sziget jegyet, NESCAFÉ VIP jegyet, illetve a nyeremény programban való részvételt is kizárólag abban az esetben jogosult, ha a nyeremény átvételét megelőzően a Szervezővel titoktartási megállapodást ír alá. Csapat esetén a titoktartási megállapodást a csapat valamennyi tagja egyenként köteles aláírni. Amennyiben a titoktartási megállapodás a nyereményátadás tervezett időpontjáig nem kerül aláírásra, a nyertes Pályázó(k) a fődíj nyeremény átvételére nem jogosult. 14. A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a Promócióból a Pályázót, amennyiben a nyereményre azért nem jogosult, mert az általa megadott személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Pályázó egyéb okból nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi (1. pontban *-gal jelölt feltételek) és /vagy tárgyi (2. pontban **-gal jelölt feltételek) feltételeknek. A Pályázó téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. A Pályázó az általa megadott személyes adatok valóságtartalmáért a Pályázó helytállni tartozik. Jelen 14. pont szempontjából a nyeremény átadásának az ajándékcsomag nyeremény tekintetében a nyertességről szóló értesítést tartalmazó megküldése, a fődíj tekintetében nyeremény programban való részvétel kezdete minősül. 15. Szervező jogosult kizárni a Promócióból azt a Pályázót, aki a Promócióban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni. Amennyiben a Promóció során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen részvétel gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóciót szüneteltesse, vagy törölje.

6 16.A Pályázatok hiányosságáért/ hibájáért (pl. nem megfelelő formátum vagy kiterjesztés, névelírás, cím elírás, telefonszám elírás, stb.), Szervező nem vállalnak felelősséget. Pályázó tudomásul veszi, hogy Szervező a Promóció során bekövetkező technikai problémákért, illetve a rendszer, szerver túlterheltségéből eredő leállásokért, nehézségekért, késedelmekért így a Pályázatok elküldését akadályozó vagy késleltető körülményekért - nem vállal felelősséget. 17. A Promócióról információk találhatóak az egyetemeken, főiskolákon elhelyezett reklámanyagokon, sajtóhirdetésekben. A részletes szabályzat a Promóció ideje alatt a Nestlé Információs Szolgálat számán ( ) a internet címen érhető el. 18. A Szervező a jelen részvételi szabályzat változtatásának a jogát fenntartja. 6. A Pályázó a Promócióban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi és adatkezelési feltételt. Budapest, március 26. Nestlé Hungária Kft. Szervező

A Húsvéti NyusziTipp 2.0 elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

A Húsvéti NyusziTipp 2.0 elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata A Húsvéti NyusziTipp 2.0 elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI A Tudj meg többet a vízről! elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: Játék )

Részletesebben

A PurinaONE 3 hetes Sikerprogram elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

A PurinaONE 3 hetes Sikerprogram elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata A PurinaONE 3 hetes Sikerprogram elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) 2015.12.02. 2015.12.03-ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 1. december 2. 14:00 órától 2015. december 3. 09:00

Részletesebben

A NESCAFÉ Dolce Gusto - Egy egész évnyi élmény vár! játék részvételi szabályai

A NESCAFÉ Dolce Gusto - Egy egész évnyi élmény vár! játék részvételi szabályai A NESCAFÉ Dolce Gusto - Egy egész évnyi élmény vár! játék részvételi szabályai 1. Az Játék szervezője: A NESCAFÉ Dolce Gusto - Egy egész évnyi élmény vár! akció (a továbbiakban: Játék ) szervezője az Nestlé

Részletesebben

MINIMAX KEDVENCEM Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat

MINIMAX KEDVENCEM Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat MINIMAX KEDVENCEM Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat A játék időtartama: 2014.06.09. 2014.06.30. Játék hosszabbítása: 2014.07.01. - 2014.07.14. 2. sorsolás: 2014.07.15. A pályázat kiírója a

Részletesebben

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

A boldogság receptjei Whirlpool Álomkonyha Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat

A boldogság receptjei Whirlpool Álomkonyha Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat A boldogság receptjei Whirlpool Álomkonyha Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat A játék időtartama: 2014.06.03. 2014.06.23. 23:59 A pályázat kiírója a Chello Central Europe Kft.. (Székhely: 1139

Részletesebben

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. Fedezd fel a hidratáció erejét! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. Fedezd fel a hidratáció erejét! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. Fedezd fel a hidratáció erejét! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI A Fedezd fel a hidratáció erejét! elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban:

Részletesebben

Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata

Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata 1. A Promóció szervezője A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi

Részletesebben

A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A Magyar Cukor Zrt. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT és között zajló Alcatel nyereményjátékához a Game Star Online-nal együttműködésben

JÁTÉKSZABÁLYZAT és között zajló Alcatel nyereményjátékához a Game Star Online-nal együttműködésben JÁTÉKSZABÁLYZAT 2016.10.21. és 2016.10.28. között zajló Alcatel nyereményjátékához a Game Star Online-nal együttműködésben A játék időtartama: 2016. 10.21. - 2016.10.28. A sorsolás időpontjai: 2016.10.21.

Részletesebben

Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata

Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték megnevezése: Orbit White A nyereményjáték szervezője: Wrigley Hungária Kft. (1025 Budapest, Cseppkő köz 3.)

Részletesebben

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A Lalita Kft által szervezett Adventi játékok elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A Lalita Kft (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

Az Accent Kvízjáték elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

Az Accent Kvízjáték elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata Az Accent Kvízjáték elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. Az Accent Hotel Solutions Kft. (székhely: 1137 Budapest, Pozsonyi út 30. mfszt. 1. (a továbbiakban: Szervező

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT i Facebook üzenőfali nyereményjátékához

JÁTÉKSZABÁLYZAT i Facebook üzenőfali nyereményjátékához JÁTÉKSZABÁLYZAT 2016.08.30-i Facebook üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 2016. augusztus 30. 10:00-2016. augusztus 30. éjfél A sorsolás időpontja, helyszíne: 2016. augusztus 31. 14:00 HPS

Részletesebben

A MASPED Csoport által szervezett. Mindent tudsz a MASPED-ről? elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

A MASPED Csoport által szervezett. Mindent tudsz a MASPED-ről? elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A MASPED Csoport által szervezett Mindent tudsz a MASPED-ről? elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A MASPED Csoport (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny 1. A Central Médiacsoport Zrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 9., a továbbiakban: Szervező) által szervezett pályázati nyereményjátékban

Részletesebben

Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat

Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat A Játék időtartama: 2014. november 24. 2014. december 1. A Játék kiírója az AMC Networks Central Europe Kft. (1139 Budapest, Lomb u. 23-27.) (továbbiakban

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

Részvételi feltételek és játékszabályzat NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték

Részvételi feltételek és játékszabályzat NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték Részvételi feltételek és játékszabályzat NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték A NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója: Nestlé Hungária Kft.

Részletesebben

A STADLBAUER Kft. által szervezett Carrera Bajnokság elnevezésű verseny és nyereményjáték részletes részvételi és adatkezelési szabályzata

A STADLBAUER Kft. által szervezett Carrera Bajnokság elnevezésű verseny és nyereményjáték részletes részvételi és adatkezelési szabályzata A STADLBAUER Kft. által szervezett Carrera Bajnokság elnevezésű verseny és nyereményjáték részletes részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A STADLBAUER Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi,

Részletesebben

Így kávézunk Mi! játék a NESCAFÉ Dolce Gusto -val! nyereményjáték Együtt még finomabb! RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Így kávézunk Mi! játék a NESCAFÉ Dolce Gusto -val! nyereményjáték Együtt még finomabb! RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Így kávézunk Mi! játék a NESCAFÉ Dolce Gusto -val! nyereményjáték Együtt még finomabb! RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési

Részletesebben

ALDI Karácsony játékszabályzat

ALDI Karácsony játékszabályzat ALDI Karácsony játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

Az FSG Hungaria Kft. 2015. március-áprilisi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

Az FSG Hungaria Kft. 2015. március-áprilisi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata Az FSG Hungaria Kft. 2015. március-áprilisi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. Az FSG Hungaria Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott

Részletesebben

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre.

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre. Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. szeptember 17. és október 19. között szervezett A MÁSIK ÉN KIHÍVÁS nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban való részvétel általános

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Töltsd fel közösségi média felületeidre (Facebook, Instagram) a Kerekdomb Fesztiválok és a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készült képeidet! Használd a hivatalos hashtageket

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

nyereményjáték Nyerje vissza a burkolólap árát ZALAKERÁMIA márkatermékekkel!

nyereményjáték Nyerje vissza a burkolólap árát ZALAKERÁMIA márkatermékekkel! nyereményjáték Nyerje vissza a burkolólap árát ZALAKERÁMIA márkatermékekkel! BURKOLJON ZALAKERÁMIA TERMÉKKEL és nyerje vissza a burkolólap árát vagy legyen Öné a 10 db ajándékcsomag egyike! Küldje be a

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj egy Huawei P20 Lite okostelefont - nyereményjáték a MarketWorld webáruházban

JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj egy Huawei P20 Lite okostelefont - nyereményjáték a MarketWorld webáruházban Nyereményjáték szabályzat - MARKETWORLD születésnapi nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj egy Huawei P20 Lite okostelefont - nyereményjáték a MarketWorld webáruházban 1. Általános rendelkezések A Nyerj

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

A LIDL Magyarország által szervezett. Lidl Húsfarm-kvíz

A LIDL Magyarország által szervezett. Lidl Húsfarm-kvíz A LIDL Magyarország által szervezett Lidl Húsfarm-kvíz elnevezésűnyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A LIDL Magyarország (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete Kérjük, olvassa el figyelmesen az Intervet Hungária Kft. által a Kisállatorvos Facebook oldalon megrendezett Gazdi-kedvenc szelfiverseny elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) részvételi feltételeit.

Részletesebben

A Continental Hungaria Kft október-novemberi PEX nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

A Continental Hungaria Kft október-novemberi PEX nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata A Continental Hungaria Kft. 2016. október-novemberi PEX nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. Az Continental Hungaria Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési

Részletesebben

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott

Részletesebben

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel.

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel. Barkácsforrás regisztrációs játék Részvételi és játékszabályzat 1. A játék szervezője a Max-24 Kft. 4700 Mátészalka, Ipari u. 27.sz. a továbbiakban szervező A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT A Nestlé Gabonapelyhek NYERJ EGY TEHENET! nyereményjátékának hivatalos részvételi és adatkezelési szabályzata

JÁTÉKSZABÁLYZAT A Nestlé Gabonapelyhek NYERJ EGY TEHENET! nyereményjátékának hivatalos részvételi és adatkezelési szabályzata JÁTÉKSZABÁLYZAT A Nestlé Gabonapelyhek NYERJ EGY TEHENET! nyereményjátékának hivatalos részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A Cereal Partners Hungária Kft. (továbbiakban Szervező) által szervezett

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Állítsd össze kívánságlistádat, válaszd ki, kit szeretnél látni a 29. Művészetek Völgyében, hogy esélyed legyen visszanyerni a játék ideje alatt, vagy régebben vásárolt bérleted

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban: a Lebonyolító ) által a

Részletesebben

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője Az Utazz Legoland-be elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Pannoncolor Kft, székhely: 1107 Budapest, Barabás u.

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Játékszabályzat. A játék időtartama : :00.

Játékszabályzat. A játék időtartama : :00. Játékszabályzat A LIDL Magyarország által szervezett Mutasd a sportod elnevezésű játék részvételi és adatkezelési szabályzata A LIDL Magyarország (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési

Részletesebben

A Nestlé Hungária Kft. BALATON Nyerj vagy nyerj! elnevezésű nyereményjátékának részvételi, és adatkezelési szabályzata

A Nestlé Hungária Kft. BALATON Nyerj vagy nyerj! elnevezésű nyereményjátékának részvételi, és adatkezelési szabályzata A Nestlé Hungária Kft. BALATON Nyerj vagy nyerj! elnevezésű nyereményjátékának részvételi, és adatkezelési szabályzata A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési

Részletesebben

Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett Adventi Naptár elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett Adventi Naptár elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett Adventi Naptár elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A 1. Magyar Cukor Manufaktúra (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi,

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban:

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

A BALATON Kóstolj rá a limitált BALATON szeletre! nyereményjáték hivatalos részvételi és adatkezelési szabályzata

A BALATON Kóstolj rá a limitált BALATON szeletre! nyereményjáték hivatalos részvételi és adatkezelési szabályzata A BALATON Kóstolj rá a limitált BALATON szeletre! nyereményjáték hivatalos részvételi és adatkezelési szabályzata Nestlé Hungári Kft. (továbbiakban: Szervező) Kóstolj rá a limitált BALATON szeletre nyereményjátékot

Részletesebben

Címadó Pályázat Játékkiírás

Címadó Pályázat Játékkiírás Címadó Pályázat Játékkiírás Adj címet a Ludwig Múzeum aktuális gyűjteményi kiállításának! Részletek: Az aktuális A hős, a hősnő és a szerző című gyűjteményi kiállításunknak keressük a nektek legjobban

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A nyereményjáték szervezője A "VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Magyar Könyvvizsgálói

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az InStyle Style Award 2018 elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője

Részletesebben

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám: 24124962-2-07;

Részletesebben

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban:

Részletesebben

Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA BONBONETTI CHOCO Kft. Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A promóció szervezője A Bonbonetti szaloncukor promóció szervezője a BONBONETTI CHOCO Kft. (székhely: 1097

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Alkotó Energia Közönségszavazás 2018. március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. (székhelye: 7030 Paks, Hrsz.: 8803/17.) (továbbiakban Szervező)

Részletesebben

Az FSG Hungaria Kft. 2012. novemberi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

Az FSG Hungaria Kft. 2012. novemberi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata Az FSG Hungaria Kft. 2012. novemberi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. Az FSG Hungaria Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKAT ELFOGADOD.

Részletesebben

RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT FRISKIES MINDENEM A MACSKÁM CICAMEGLEPI FOTÓKÜLDŐ NYEREMÉNYJÁTÉK

RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT FRISKIES MINDENEM A MACSKÁM CICAMEGLEPI FOTÓKÜLDŐ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT FRISKIES MINDENEM A MACSKÁM CICAMEGLEPI FOTÓKÜLDŐ NYEREMÉNYJÁTÉK 1. A Játék neve, kiírója A Cicameglepi" elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") kiírója

Részletesebben

Játékszabályzat Mennyit tudsz rólunk?

Játékszabályzat Mennyit tudsz rólunk? Játékszabályzat Mennyit tudsz rólunk? A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar (7621, Pécs Vörösmarty utca 4., továbbiakban: Szervez ) Mennyit tudsz rólunk? címmel nyereményjátékot (a továbbiakban

Részletesebben

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása Adószám: 108 39089-2-44 Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása I. A nyereményjáték megnevezése: Tiszta a levegő! nyereményjáték II. III. IV.

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név: cím. Csapattagok Név.

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név:  cím. Csapattagok Név. 1. sz. melléklet JELENTKEZÉSI LAP Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Név: E-mail cím: Telefonszám: Csapattagok Név Egyetem, kar, szak Évfolyam E-mail cím Telefonszám Pályamunka neve/címe:

Részletesebben

Ünnepelje velünk a Marionnaud születésnapját! promóció hivatalos Játék- és részvételi szabályzata

Ünnepelje velünk a Marionnaud születésnapját! promóció hivatalos Játék- és részvételi szabályzata Ünnepelje velünk a Marionnaud születésnapját! promóció hivatalos Játék- és részvételi szabályzata 1. A MIDIO Kft. (székhely: 1161 Budapest, Baross u. 65.; cégjegyzékszám: 01-09-074056; továbbiakban: Szervező)

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata

Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10- 041585 A nyereményjáték lebonyolításában

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat

Részvételi és Játékszabályzat Részvételi és Játékszabályzat Az Ooops! Bajkeverők fotó és videó feltöltés nyereményjáték promóciós Játék hivatalos Játékszabálya A promóció a teljes Bajkeverők kampány része 1. A Játék szervezője Az Ooops!

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

A 20 éves a Sundance instagram nyereményjáték hivatalos játékszabályzata

A 20 éves a Sundance instagram nyereményjáték hivatalos játékszabályzata A 20 éves a Sundance instagram nyereményjáték hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték megnevezése: #20évesaSundance (a továbbiakban Játék ) A Játék szervezője: dm Kft., 2046 Törökbálint, Depo Pf. 4

Részletesebben

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Kérjük, olvassa el figyelmesen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által a Szabad a Gazdi Facebook oldalon

Részletesebben

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE Az Áprilisi nyereményeső elnevezésű Nyereményjáték (a továbbiakban: Promóció ) szervezője a BUSZESZ

Részletesebben

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A 30 000 FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám:

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.

Részletesebben

A Pólus Center őszi szüneti kampányának hivatalos játékszabályzata:

A Pólus Center őszi szüneti kampányának hivatalos játékszabályzata: A Pólus Center őszi szüneti kampányának hivatalos játékszabályzata: 1. A promóció szervezője A Polus Társasház Üzemeltető Kft. (H-1152 Budapest, Szentmihályi út 131.; továbbiakban: Szervező ) regisztrációhoz

Részletesebben

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata.

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. 1, Az akció szervezője A LEGO Hungária Kft. (Székhelye 1023 Budapest, Lajos u. 28-32.)

Részletesebben