Az online játék szabályai

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az online játék szabályai"

Átírás

1 Az online játék szabályai. VÁLASSZ SAJÁT CÍMERT ÉS SZÍNEKET Kialakíthatod saját csapatod emblémáját, te választhatod meg alakját, formáját, mintázatát. Olyan emblémát készíts, amelynek látványától rettegés tölti el az ellenfél szívét! Javítsd besorolásodon, és kiváló ADRENALYN XL játékosként lépj egy szinttel feljebb. A magasabb szinteken több opció érhető el a csapatembléma színének és formájának változtatására. Az ELO rendszer besorolási szintet tartalmaz. A játékot a. szintről kezded, és a cél az. szint elérése. Havonta az ELO szintek lenullázódnak (azaz visszaállnak -ra), de az elért legmagasabb szint mentésre kerül profilodban. Próbáld meg elérni és megdönteni eddigi legjobb eredményedet!. AKTIVÁLD A KÁRTYÁDAT A hátlapon található kód feltöltésével add hozzá a kártyát virtuális, online gyűjteményedhez. A kód feltöltésével ÉRMÉKET is nyerhetsz, amelyeket azután felhasználhatsz speciális virtuális kártyák aktiválására, csapatod teljesítményének és nyerési esélyeid javítására... ALAKÍTSD KI A CSAPATODAT Minden ADRENALYN XL mérkőzés előtt össze kell állítanod csapatodat. 4 játékosra lesz szükséged - ebből alkotja az első csapatot, a maradék három pedig tartalék, cserejátékos. Minden csapatnak rendelkeznie kell egy kapussal, és maximum öt játékossal minden pozícióban. Kártyáid segítségével állítsd össze a lehető legerősebb csapatot. A nyeréshez kidolgozott taktikádhoz megfelelő csapatot és felállást használj. A legjobb játékosok kiválasztásához további kártyákat is rendelhetsz, a pozíciónak, klubnak, védelmi és támadó pontszámuknak megfelelően. A "virtuális edző" (virtual trainer) gomb megnyomásával segítséget kaphatsz csapatod összeállításához..

2 4. VÁLASSZ FELÁLLÁST Ha megvan a csapatod, a játékosok tulajdonságai alapján válaszd ki, hogy milyen felállásban fognak játszani (pl. 4-4-, 4-, -- stb.). Mindig a játékosok képességeinek megfelelő felállást válassz. Ha például sok jó védőd van, akkor inkább védekező felállást válassz, ha jó csatáraid vannak, akkor inkább támadóbbat.. JÁTÉKTÉR A játéktér az online ADRENALYN XL játékosok találkozóhelye, ahol a rendszer által meghatározott szinteden belül éppen elérhető, többi felhasználó közül mérkőzésre hívhatsz ki valakit. A játéktéren található összes elérhető felhasználót megjelölheted barátnak, és barátságos mérkőzésre is kihívhatod őket. 6. GYAKOROLJ A GÉP ELLEN Szeretnél edzeni, de nincs ellenfeled? A számítógép ellen bármikor játszhatsz barátságos mérkőzést, ahol öt nehézségi fokozatból választhatsz. Az utolsó két szint olyan nehéz, hogy ha ott nyersz, akkor nem csak csapatod lesz jobb, de abban is biztos lehetsz, hogy nem sok valós ellenfélnek lesz esélye veled szemben! 7. JÁTÉK INDÍTÁSA A számítógép által kiválasztott játékos kezdi a mérkőzést, kiválaszt egy kártyát, és eldönti, hogy védekezik, támad, vagy irányító pontszámot mond be. Az ellenfél a kezdő játékos választásának megfelelően köteles használni kártyáját (védekezésre, támadásra vagy irányítói pozícióban). Ha az első játékos támad, az ellenfélnek kötelező védekeznie, és ez fordítva is igaz. Ha az első játékos az irányító pontszám bemondását választja, akkor az ellenfélnek is be kell mondania az irányító pontszámot. A játékosok összehasonlítják kártyáik értékét. A magasabb pontszámú kártya gólt rúg, és kezd a következő menetben. A már kiválasztott kártyák újra nem használhatók fel a mérkőzés során, és a játéktéren kívülre kerülnek. Ha a kártyák pontszáma azonos, akkor a kártyák összpontszáma (védő, támadó, irányító értékek összege) dönt. Ha az összpontszám is azonos, a mérkőzés döntetlen. Ha a teljes mérkőzés döntetlenre végződik, az alacsonyabb kártya összeggel rendelkező csapat nyer. A valódi mérkőzésekhez hasonlóan, a cserejátékosok dönthetnek az utolsó pillanatokban a mérkőzés sorsáról, úgyhogy használd őket körültekintően! Cserejátékost akkor választhatsz, ha nálad van a labda, és még nem választottál kártyát. A lecserélt kártyát félre kell tenni.

3 8. PIAC A "piac" menüpontban: - beválthatod a mérkőzések, bajnokságok során nyert illete a kártyák aktiválásáért és a virtuális albumért kapott ÉRMÉKET; - speciális digitális kártyákat vásárolhatsz, amelyekkel növelheted nyerési esélyeidet a következő mérkőzésen; - a gyűjtemény kártyáiból virtuális csomagokat szerezhetsz; - exkluzív Online Challenger kártyákat vásárolhatsz. 9. HASZNÁLD A SPECIÁLIS FUNKCIÓKAT Erősítsd támadó vagy védő sorodat KOMBÓKKAL. Két kombó kártya együttes kijátszásával megnövelheted védő vagy támadó értékeiket. A BÓNUSZ KÁRTYÁK, SZERENCSE KÁRTYÁK és BÜNTETŐ KÁRTYÁK is jelentősen javíthatják csapatod esélyeit. Ezeknek a speciális funkcióknak köszönhetően egy mérkőzés megnyeréséhez nem mindig van szükséged a legerősebb csapatra - elág, ha a legjobb stratégiát alkalmazod, és jól használod fel az ÉRMÉKET a speciális kártyák aktiválásához és a csapad erősítéséhez.

4 . KOMBÓ A KOMBÓ kártyákat együtt kijátszva extra pontokat szerezhetsz. Lepd meg ellenfeled egy kombó-támadással vagy kombóvédekezéssel, és válassz verhetetlen felállást. ID Csapat at Játékos neve 9 BOC Frank Fabra BOC Ricardo Centurión 8 PAL Yerry Mina 4 PAL Róger Guedes MED Daniel Bocanegra 7 MAU Eric Bailly 7 MAU Paul Pogba 77 MAU Marouane Fellaini 9 ATM Diego Godín 98 ATM Antoine Griezmann BAR Sergio Busquets 6 RMA Sergio Ramos RMA Toni Kroos 47 PSG Marco Verratti 6 BMU Mats Hummels 6 BMU Joshua Kimmich 64 BMU Thiago 69 BMU Robert Lewandowski 8 BOR Sokratis Papastathopoulos 8 BOR Christian Pulisic 97 FER Bence Batik FER Gergő Lovrencsics 6 JUV Andrea Barzagli 8 ROM Radja Nainggolan 4CAM Paul Aguilar 6CAM Cecilio Domínguez 7FEY Jan-Arie Van Der Heijden 7FEY Karim El Ahmadi 87LEG Artur Jędrzejczyk 9LEG Kasper Hämäläinen BEN Alejandro Grimaldo 8BEN Andreas Samaris SPM Salvatore Bocchetti 9SPM Fernando 4ARG Pablo Zabaleta International Star ID Csapat at Játékos neve 4BOC Sebastián Pérez 6BOC Cristian Pavón 4PAL Alejandro Guerra 44PAL Miguel Borja 6MED Diego Arias 7MAU Phil Jones 8MAU Anthony Martial 96ATM Yannick Carrasco 4BAR Luis Suárez 99ATM Kévin Gameiro BAR Ivan Rakitić 7RMA Raphaël Varane PSG Julian Draxler 49PSG Thiago Motta 97GER Shkodran Mustafi JUV Sami Khedira 6BMU Javi Martínez 8BOR Lukasz Piszczek 6ROM Kostas Manolas 84BOR Shinji Kagawa 98FER Endre Botka 6FER Roland Varga 7JUV Giorgio Chiellini 4ROM Kevin Strootman CAM Pablo Aguilar 6CAM Darwin Quintero 7FEY Eric Botteghin 76FEY Renato Tapia 9LEG Adam Hloušek 97LEG Michał Kucharczyk 6BEN Eliseu 4BEN Kostas Mitroglou 4SPM Ilya Kutepov SPM Luiz Adriano 48ARG Sergio Agüero International Star International Star + bonus GC GC D A D D GC A 4A 4D 4GC GC D A D D A D GC D A D GC 4D A D GC D

5 ID Csapat at Játékos neve ARG International Star ARG 66CMR 76ENG 8ENG 96GER 467KOB 47KOB 48ROS Paulo Dybala Michael NgadeuNgadjui Jacques Zoua John Stones Jesse Lingard Niklas Süle Peter Ankersen Uros Matic Tore Reginiussen 49ROS Nicklas Bendtner 6MAL MAL Lasse Nielsen Alexander Jeremejeff 6CMR ID Csapat at Játékos neve Gonzalo Higuaín + bonus International Star4A International Star 64CMR Georges Mandjeck International StarD International Star 69CMR International Star 78ENG International Star 84ENG International Star 4GER 469KOB 476KOB 489ROS Robert Ndip Tambe International StarA Kyle Walker International StarD Marcus Rashford International Star4GC Sebastian Rudy International StarGC Nicolai Boilesen D Andrija Pavlovic Johan Bjørdal D Matthías 494ROS A Vilhjálmsson MAL Anders Christiansen GC MAL Markus Rosenberg 4A. MANAGER LIGA SZABÁLYOK Játszd végig a mérkőzéseket és érd el a legfelső szintet! A Manager Ligát a legelső szintről kezded. Minden bajnokság hétig tart, amelyben 8 csapat vesz részt, és ezek naponta egy mérkőzést játszanak. Egy hét alatt tehát (hétfőtől vasárnapig) minden csapat játszik az összes ellenféllel a bajnokságban. A heti bajnokság végén a győztes egy szinttel feljebb kerül, az utolsó három helyen végzett csapatok pedig egy szinttel lejjebb kerülnek. A játék során a résztvevők a virtuális gyűjteményben található kártyák közül kártyát választanak ki (egy csapat). Minden résztvevőnek ki kell választani kedvenc kártyáját az első körben a virtuális albumjából, a rendszer által meghatározott lépéseket figyelembe véve. A lépéseket (támad, véd, irányító) a játékrendszer választja ki minden egyes kártyához. A játékosnak a csapat kártyái közül az előre megadott lépéseket figyelembe véve kell választania. Az első körben felhasznált kártya kerül a második körben is felhasználásra, de a lépések (támad, véd, irányító) módosulnak. Az első kör felállásának módosítása során figyelembe kell venni, hogy a második körben is ezeket a kártyákat kell használnod. A kártya beállítása után a választás elmentésre kerül. Minden játékos megnézheti ellenfelei lépéseit az előző mérkőzések során és eredményeiket a bajnokságban. Minden nap éjfélkor a rendszer kiszámítja a mérkőzésekhez tartozó pontszámokat és közzéteszi az eredményeket. A mérkőzések eredményét a fordulókban szerzett pontok adják, a rendszer minden nyerő lépésért ponto ad (összesen -et). A hét végén (a vasárnapi éjféli mérkőzés után) minden liga legmagasabb rangsorolású csapata léphet a következő szintre, a három utolsó pedig alacsonyabb szintre kerül..

6 . BAJNOKSÁGOK A bajnokságban egyszerre több csapatot is kihívhatsz, úgy, mint a valóságban. A ranglista minden egyes bajnoksági időszakot követően lenullázódik. Próbálj minden alkalommal a legjobb helyen végezni, és lépj felfelé a ranglistán, amíg első helyre kerülsz! A nyerhető pontok száma függ attól, hogy hányan vesznek részt a bajnokságban. Ne félj tehát kockáztatni, és mindenkinek megmutatni, hogy te vagy a legjobb ADRENALYN XL játékos! A ponttáblázat a következőképpen néz ki: Nr. of users º º º 7 Points for each position 4º º 6º 7 7 7º 8º. SAGA MODE A SAGA Adrenalyn XL az online játék egyik legizgalmasabb része. Próbára teheted tudásod és tehetséged nemzetközi Adrenalyn XL csapatok körében, több mint szinten. Játszd végig a SAGA-t, és legyél te a legjobb Adrenalyn XL játékos! Az első szint minden felhasználó számára elérhető. A teljes játékmódhoz való hozzáféréshez azonban legalább egyedi kódot kell feltölteni 4. HOGYAN TUDSZ ÉRMÉKET GYŰJTENI Az érmegyűjtésnek számos módja van: Nyerj mérkőzést Válts be kártyakódot Töltsd be virtuális albumod egy részét Teljesítsd napi feladataidat Lépj egy szinttel feljebb Vásárolj valódi pénzért Találj és aktiválj speciális kártyákat

7 4. SPECIÁLIS KÁRTYÁK BÓNUSZKÁRTYÁK: ezekkel a kártyákkal növelheted játékos kártyáid értékét a versenyek során. Egy mérkőzés alatt csak három bónuszkártyát használhatsz fel a kártyáid értékének növelésére, ezért jól gondold meg, hogy mikor használod fel őket. SZERENCSEKÁRTYÁK: ezek a bónusz kártyákhoz hasonlóak, de a tényleges értékül az aktivált csomagtól függően változik. Egy KÖZEPES KOCKÁZATÚ csomagban valószínűleg meglehetősen pozitív bónuszokat fogsz találni. A SZERENCSEKÁRTYÁK, mint azt nevük is mutatja, véletlenszerűségük révén a játékot kevésbé kiszámíthatóvá és egyben izgalmasabbá teszik TRÉNINGKÁRTYÁK: a értékét ezzel a speciális kártyával növeli tudod. A kártya segítségével egy alap játékos kártyát 4 órára az edzőterembe utalhatsz. Az idő leteltével a játékoskártya végleges többletpontokat szerez. A tréning ideje alatt a kártyát semmilyen kihívásban nem használhatod. A tréningkártyával a játékosok védő és támadó pontszámát maximum ponttal tudod növelni. Egyszerre csak egy kártya vehet részt a tréningben, és nem minden kártyatípus küldhető tréningre. BÜNTETŐKÁRTYÁK: ezt a kártyát, mint végső pontszerzési lehetőséget lehet kijátszani egy mérkőzés során. Ha ellenfeled megnyer egy kártya-összehasonlítást, úgy dönthetsz, hogy kijátszod a büntetőkártyát - azaz szabálytalanságot követsz el. Ekkor az ellenfél büntetőt rúg - ha kivéded, tiéd a pont, ha nem, az ellenfél viszi a pontot és a mérkőzés folytatódik. Fontos: a szabálytalanságot elkövető játékoskártya a következő kihívásban nem használható. Mobilalkalmazásban nem elérhető. STADIONKÁRTYÁK: a valóságban a hazai pálya az egyik legfontosabb tényező egy csapat számára. A STADIONKÁRTYÁT ennek megfelelően tudod használni. A stadionkártyák csak az online verzióban érhetők el, és a csapatban levő és a stadionhoz társítható minden játékos pontértékeit ponttal növelik (védő, támadó és irányító értékeket egyaránt). Használd ki a hazai pálya előnyét!

Kövesd ezeket a lépéseket, és elkezdheted az online mérkőzések lejátszását. Már láthatod, ez könnyű, szórakoztató, izgalmas.

Kövesd ezeket a lépéseket, és elkezdheted az online mérkőzések lejátszását. Már láthatod, ez könnyű, szórakoztató, izgalmas. HOGYAN TÖRTÉNIK AZ ONLINE JÁTÉK? Kövesd ezeket a lépéseket, és elkezdheted az online mérkőzések lejátszását. Már láthatod, ez könnyű, szórakoztató, izgalmas. 0. CÍMERED ÉS SZÍNEID SZEMÉLYRE SZABÁSA Valamennyi

Részletesebben

50 Kylian Mbappé Paris Saint-Germain 51 Ruud Vormer Club Brugge 52 Lorenzo Pellegrini AS Roma 53 Ismaily FC Shakhtar 54 Marek Hamšík SSC Napoli 55

50 Kylian Mbappé Paris Saint-Germain 51 Ruud Vormer Club Brugge 52 Lorenzo Pellegrini AS Roma 53 Ismaily FC Shakhtar 54 Marek Hamšík SSC Napoli 55 BASE BASE CARDS 1 Lionel Messi FC BARCELONA 2 Sergio Ramos Real Madrid C.F. 3 Gareth Bale Real Madrid C.F. 4 Moussa Marega FC Porto 5 Arnaut Groeneveld Club Brugge 6 Fernandinho Manchester City FC 7 Manuel

Részletesebben

2018 Topps Finest UEFA Champions League Soccer 20 Teams with Cards; 17 Teams with Autos

2018 Topps Finest UEFA Champions League Soccer 20 Teams with Cards; 17 Teams with Autos 20 Teams with Cards; 17 Teams with Autos Aleksandr Golovin Base 94 AS Monaco FC Danijel Subašić Auto - Base 29 AS Monaco FC Danijel Subašić Base 29 AS Monaco FC Radamel Falcao Base 12 AS Monaco FC Radamel

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYOK. DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB)

JÁTÉKSZABÁLYOK. DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) JÁTÉKSZABÁLYOK DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2016 A Torna mérkőzéseit az MKOSZ által meghatározott 3 3 kosárlabda mérkőzések az alábbi szabályai szerint kell

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

A HOSSZABBÍTÁS ÉS A BÜNTETŐPÁRBAJ SZABÁLYAI

A HOSSZABBÍTÁS ÉS A BÜNTETŐPÁRBAJ SZABÁLYAI 11. számú melléklet A HOSSZABBÍTÁS ÉS A BÜNTETŐPÁRBAJ SZABÁLYAI Hosszabbítás 5 perc Amennyiben egy mérkőzés 3. harmadát követően döntetlenre állnak a csapatok, úgy a korosztályos versenykiírásnak megfelelően

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYOK B33 2015

JÁTÉKSZABÁLYOK B33 2015 JÁTÉKSZABÁLYOK B33 2015 A Torna mérkőzéseit az MKOSZ által meghatározott 3 3 kosárlabda mérkőzések az alábbi szabályai szerint kell játszani. A Nemzetközi Kosárlabda Játékszabályok előírásai érvényesek

Részletesebben

GRASSROOTS JÁTÉKSZABÁLYOK

GRASSROOTS JÁTÉKSZABÁLYOK GRASSROOTS JÁTÉKSZABÁLYOK U6/7 korosztály A labdarúgás versenyszabályai érvényesek! A különbségeket a következőkben ismertetjük: Pályaméret: 15x20m Kapuméret: 2x1m Büntető terület: nincs jelölve Labdaméret:

Részletesebben

Tartozékok. A játék ötlete. Egy fenséges kártyajáték, ahol japán dinasztiák versenyeznek! Michael Schacht játéka. 110 Karakter kártya

Tartozékok. A játék ötlete. Egy fenséges kártyajáték, ahol japán dinasztiák versenyeznek! Michael Schacht játéka. 110 Karakter kártya Michael Schacht játéka Egy fenséges kártyajáték, ahol japán dinasztiák versenyeznek! Tartozékok +5 110 Karakter kártya 12 császári feladatkártya Megjegyzés! Szükség lesz papírra és tollra a pontok feljegyzéséhez.

Részletesebben

A JÁTÉK CÉLJA A játékosok célja megszabadulni az összes kockájuktól. A győztes az lesz, akinek ez elsőként sikerül.

A JÁTÉK CÉLJA A játékosok célja megszabadulni az összes kockájuktól. A győztes az lesz, akinek ez elsőként sikerül. WASABI Játékszabály A JÁTÉK CÉLJA A játékosok célja megszabadulni az összes kockájuktól. A győztes az lesz, akinek ez elsőként sikerül. A JÁTÉK ELŐKÉSZÜLETEI A játék kezdetén minden játékos kap 4 kockát,

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Bajnokság mérkőzéssorozat

Részletesebben

Futsal. A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg.

Futsal. A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. IV. KORCSOPORT IV. KORCSOPORT Futsal A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. Résztvevők: Megyei/budapesti döntőkig bezárólag: A megyei/budapesti

Részletesebben

Dobble Denis Blanchot játéka 2-8 játékos számára 7 éves kortól

Dobble Denis Blanchot játéka 2-8 játékos számára 7 éves kortól Dobble Denis Blanchot játéka 2-8 játékos számára 7 éves kortól Mi a Dobble? A Dobble egy 55 lapos kártyapakli, melynek minden lapján 8 szimbólum látható. A lapokon összesen több mint 50 különbüző szimbólum

Részletesebben

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna VERSENYKIÍRÁS I. JFC Kupa utánpótlás labdarúgótorna A TORNA CÉLJA A bajnokságok megkezdése előtt felkészülési lehetőséget biztosítani a meghívott csapatok számára. Célunk az, hogy ezt a tornát évről-évre

Részletesebben

Egy játék 2-3 aranyra éhes játékosnak, 8 éves kortól.

Egy játék 2-3 aranyra éhes játékosnak, 8 éves kortól. Egy játék 2-3 aranyra éhes játékosnak, 8 éves kortól. Arany! Arany! Semmi más, csak arany, ameddig a szem ellát. Az arany szamaraknak sok esetben hasznukat vesszük. De légy óvatos: a makacs vadállatok

Részletesebben

A bármi áron való győzelem gondolkodásmódjától határolódj el!

A bármi áron való győzelem gondolkodásmódjától határolódj el! UEFA Etikai kódex A labdarúgás etikájának kialakításában az edző személye kulcsfontosságú. Az etikával kapcsolatos felfogásuk és beállítottságuk közvetlenül hat ki játékosaik magatartására. Viselkedésüknek

Részletesebben

Teremlabdarúgás Futsal

Teremlabdarúgás Futsal IV. KORCSOPORT IV. KORCSOPORT Teremlabdarúgás Futsal A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. Résztvevők: Megyei/budapesti döntőkig bezárólag:

Részletesebben

FC Dabas Téli Teremtorna

FC Dabas Téli Teremtorna FC Dabas Téli Teremtorna FC Dabas Sportegyesület Schilingerné Budai Zsuzsanna Tel: +36 20 429-8481 E-mail: schilingerzs@gmail.com További infó: http://www.fcdabas.hu FC Dabas Téli Teremtorna Helyszíne

Részletesebben

Canal Grande Tervező: Alan R. Moon és Aaron Weissblum

Canal Grande Tervező: Alan R. Moon és Aaron Weissblum Canal Grande Tervező: Alan R. Moon és Aaron Weissblum kártyajáték 2 játékos részére 12 éves kortól játékidő 30-45 perc Tartalom 52 akciókártya ( A hátlappal) 30 kerületkártya (5-5 Cannaregio, Santa Croce,

Részletesebben

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak.

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak. KORFBALL 2013/2014-es tanévre vonakozó Diákolimpia Versenykiírása 1. A verseny célja: a korfball népszerűsítése, verseny- és játéklehetőség biztosítása, az egészséges életmódra nevelés, a tehetséges fiatalok

Részletesebben

A GYORS REFLEXEK JÁTÉKA 2 5 JÁTÉKOS RÉSZÉRE 4 ÉVES KORTÓL

A GYORS REFLEXEK JÁTÉKA 2 5 JÁTÉKOS RÉSZÉRE 4 ÉVES KORTÓL A GYORS REFLEXEK JÁTÉKA 2 5 JÁTÉKOS RÉSZÉRE 4 ÉVES KORTÓL Játékszabály Milyen játék a Dobble Kids? A Dobble Kids egy 30 lapos kártyapakli, amelynek minden lapján 6 állat látható. A lapokon összesen 30

Részletesebben

3. SZABÁLY: A JÁTÉKOSOK

3. SZABÁLY: A JÁTÉKOSOK Kép: FIFA Interpretaition of the Laws of the game ALAPFOKÚ JÁTÉKVEZETŐI TANFOLYAM A JÁTÉKOSOK SZÁMA A játékban két csapat vesz részt, legfeljebb 11-11 játékossal, ezek közül 1-1 a kapus. A mérkőzés nem

Részletesebben

A modell profil és a régió tiltás beállítása

A modell profil és a régió tiltás beállítása A modell profil és a régió tiltás beállítása Oldal 1/12 Miután a regisztrációd elfogadásra került. Pár apró beállítás után azonnal munkába állhatsz és pénzt kereshetsz. Csupán be kell állítanod a modell

Részletesebben

A GYORS REFLEXEK VÍZHATLAN JÁTÉKA JÁTÉKOS SZÁMÁRA - 4 ÉVES KORTÓL

A GYORS REFLEXEK VÍZHATLAN JÁTÉKA JÁTÉKOS SZÁMÁRA - 4 ÉVES KORTÓL A GYORS REFLEXEK VÍZHATLAN JÁTÉKA - 2 5 JÁTÉKOS SZÁMÁRA - 4 ÉVES KORTÓL Játékszabály Mi a Dobble Beach? Akárhová is vezessenek kalandos utazásaitok, ugorjatok fejest a népszerű családi játék új, tartós

Részletesebben

Szerencsejátékok. Elméleti háttér

Szerencsejátékok. Elméleti háttér Szerencsejátékok A következőekben a Szerencsejáték Zrt. által adott játékokat szeretném megvizsgálni. Kiszámolom az egyes lehetőségeknek a valószínűségét, illetve azt, hogy mennyi szelvényt kell ahhoz

Részletesebben

A GIPF Project harmadik játéka. 2 személyre

A GIPF Project harmadik játéka. 2 személyre Játék az áldozathozatalról A GIPF Project harmadik játéka. 2 személyre Furcsa Egy tábla, ami egyre csak kisebb lesz, és két játékos, akik meg ugyanazokkal a golyókkal játszanak Az elején kell egy kis idő,

Részletesebben

Gyakorló szabályismereti felmérő (2016-7)

Gyakorló szabályismereti felmérő (2016-7) Gyakorló szabályismereti felmérő () 1. A mérkőzés félidei szünetében egy játékos helyet cserél a kapussal a játékvezető tájékoztatása nélkül. Az új kapus kezével megakadályoz egy gólt és a labda szögletre

Részletesebben

Strandkézilabda alapjai játékvezetés szempontjából

Strandkézilabda alapjai játékvezetés szempontjából Strandkézilabda alapjai játékvezetés szempontjából Szabályismertetés röviden (miben más ) Bonifert Ferenc 2014. május Miben más? Játéktér Játékosok száma Speciális körülmények Sorsolás Játékidő Kezdés

Részletesebben

2. EliteSport Nemzetközi Tavaszi Kézilabda Torna Balatonfüred 2019

2. EliteSport Nemzetközi Tavaszi Kézilabda Torna Balatonfüred 2019 2. EliteSport Nemzetközi Tavaszi Kézilabda Torna Balatonfüred 2019 A verseny időpontja: 2019. április 19-22. (4 játéknap) A verseny helyszíne: Balatonfüred és Alsóőrs sportcsarnokai (4 sportcsarnok) A

Részletesebben

2016/2017 Gyermeklabdarúgó ligabajnokság

2016/2017 Gyermeklabdarúgó ligabajnokság MMS 2016/2017 Gyermeklabdarúgó ligabajnokság MMS Ligabajnokságot azzal a céllal hoztuk létre,hogy a Keleti régió csapatait magas színvonalon versenyeztessük! Tavalyi évben 8 csapat vesz részt a versenyeken.

Részletesebben

Nem lehet elég korán kezdeni! Ahhoz, hogy megtanuljunk játszani, gyakorolnunk kell!

Nem lehet elég korán kezdeni! Ahhoz, hogy megtanuljunk játszani, gyakorolnunk kell! Nem lehet elég korán kezdeni! Ahhoz, hogy megtanuljunk játszani, gyakorolnunk kell! Az edzéseken fontos a fegyelem. Ha végrehajtjuk az edző kérését, akkor lehetünk egyre ügyesebbek. Pista bácsi megtanít

Részletesebben

Csapatjáték. felépítés

Csapatjáték. felépítés Csapatjáték felépítés Fontos pontok a labdarúgás oktatásában Mi játékhelyzetekkel futballozunk! Alapelvek - támadásban gólt elérni áttörni az ellenfél védelmén: mozdulattal mélységben széleken területet

Részletesebben

TAJ MAHAL SZABÁLY ÁTTEKINTÉS/ ÖSSZEFOGLALÓ

TAJ MAHAL SZABÁLY ÁTTEKINTÉS/ ÖSSZEFOGLALÓ TAJ MAHAL Cél: SZABÁLY ÁTTEKINTÉS/ ÖSSZEFOGLALÓ A legtöbb pontot összegyűjteni a játék végére. Játék előkészítése: A játéktábla felépítése: A játéktábla 12 tartományra van felosztva, minden tartomány 4

Részletesebben

A játék tartozékai. A játék célja. 4 segédlettábla 1 kultúraérme 104 kártya, amelyek a 3 kor és a 6 terület között oszlanak meg: III. kor. II.

A játék tartozékai. A játék célja. 4 segédlettábla 1 kultúraérme 104 kártya, amelyek a 3 kor és a 6 terület között oszlanak meg: III. kor. II. A játék tartozékai 4 segédlettábla 1 kultúraérme 104 kártya, amelyek a 3 kor és a 6 terület között oszlanak meg: Katonaság Vallás Gazdaság Tudomány Kultúra Utópia A CIVilizációs játék CIV kártyával 8 8

Részletesebben

A nemzeti válogatott fejlesztése 1994 es korosztály

A nemzeti válogatott fejlesztése 1994 es korosztály A nemzeti válogatott fejlesztése 1994 es korosztály 94 es korosztályú válogatott csapat GÓLOK Nemzetközi mérkőzések 2009.08.12 17. Liechtensteini Négy Nemzet Torna 2009.08.14.: Liechtenstein Ausztria

Részletesebben

Szerzô: Wolfgang Kramer. Ki lesz az ökörkör elnöke?

Szerzô: Wolfgang Kramer. Ki lesz az ökörkör elnöke? Szerzô: Wolfgang Kramer Ki lesz az ökörkör elnöke? Játékosok száma: 2-10 fô Ajánlott: 10 éves kor felett Tartalom:104 db játékkártya, 1 db játékismertetô A JÁTÉK CÉLJA: A játékos célja az, hogy a játékos

Részletesebben

Gyermek Kupa Szabályok Versenykiírás 3/b sz. melléklet

Gyermek Kupa Szabályok Versenykiírás 3/b sz. melléklet Nemzetközi Kosárlabda Játékszabályok KIVONAT Gyermek Kupára vonatkozó szabályok módosításokkal A Gyermek Kupa kosárlabda mérkőzéseket az alábbi szabályok szerint kell játszani. A Nemzetközi kosárlabda

Részletesebben

RICHARD GARFIELD ÁTTEKINTÉS A JÁTÉK CÉLJA A SZELLEM KÁRTYÁK

RICHARD GARFIELD ÁTTEKINTÉS A JÁTÉK CÉLJA A SZELLEM KÁRTYÁK 2 2 Bolyhoska Jr. 11 11 Csonti Rosszel 2-6 8+ 15perc RICHARD GARFIELD A doboz tartalma Szabályfüzet Játéktáblává kihajtható doboz 62 kártyából álló pakli (a kártyák a Szellemek ) 9 Húú! jelölő ÁTTEKINTÉS

Részletesebben

EuroFIFA Online Bajnokságok Hivatalos Versenyszabályzat

EuroFIFA Online Bajnokságok Hivatalos Versenyszabályzat EuroFIFA Online Bajnokságok Hivatalos Versenyszabályzat Jelen szabályzat érvényességi ideje az adott bajnokság megkezdésétől a végéig vagy a VII. pontban meghatározott ideig érvényes. A szervezők nem változtatnak

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLY KEZDŐ JÁTSZMA

JÁTÉKSZABÁLY KEZDŐ JÁTSZMA Marsha J. Falco JÁTÉKSZABÁLY A játék célja hogy 3 kártyából álló SET-eket találjunk meg az asztalra lehelyezett 12 kártyából. Minden kártyának 4 tulajdonsága van, amik a következők: FORMA: ovális, hullámos,

Részletesebben

A ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA

A ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Kupa mérkőzéssorozat célja:

Részletesebben

Iroda cím: 3530 Miskolc, Szemere utca Honlap:

Iroda cím: 3530 Miskolc, Szemere utca Honlap: Iroda cím: 3530 Miskolc, Szemere utca 20. E-mail: bendavid17@hotmail.com Honlap: www.borsod-diaksport.hu Ikt. sz.: TEREMLABDARÚGÓ (FUTSAL) DIÁKOLIMPIA V-VI. KCS. MEGYEI DÖNTŐ versenykiírása 2018./2019.

Részletesebben

IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA

IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA Halásztelek Futball Club IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA 2016.szeptember 03. (szombat) 2007-es korosztály Versenykiírás 2007-es korosztály Torna ideje: 2016. Szeptember 03. (szombat) Torna helyszíne: 2314

Részletesebben

Football Factor Dalnoki Bajnokság

Football Factor Dalnoki Bajnokság Football Factor Dalnoki Bajnokság VERSENYKIÍRÁS Helyszín : 1157 Bp. Bánkút u.71 ( Dalnoki pálya) Nevezési Feltételek: 39.000 Ft/Csapat ( minimum 9 meccs garantált) 15 fős Csapatok. (Egyszerre 5+1 játékos

Részletesebben

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet Regisztrációs link (klikk a linkre) www.solidtrustpay.com Regisztráció indítása: Klikkelj a regisztrációs linkre, megnyílik a böngésződben és kattints

Részletesebben

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések 1. Mit tartalmaz az értékcsomag? - Az Ön által kiválasztott elő fizetési idő szak korlátlan hozzáférést biztosít több száz vállalkozási képzéshez - Élő szemináriumra

Részletesebben

Bozsik - Gyermek Egyesületi Program Eljárási Rend, Szakmai Követelmények 2011 ősz

Bozsik - Gyermek Egyesületi Program Eljárási Rend, Szakmai Követelmények 2011 ősz Bozsik - Gyermek Egyesületi Program Eljárási Rend, Szakmai Követelmények 2011 ősz A torna előkészítése 1. Általános követelmények Körzeti tornát ott lehet rendezni, ahol minimálisan 4-5 sportszervezet

Részletesebben

Hozzávalók: A játék célja:

Hozzávalók: A játék célja: Egy étvágygerjesztő kockajáték 2-7 szerencsemadár részére. Roston sült kukacok a madarak nagy örömére. Egyfelől ezek a kukacok a szárnyasok kedvenc eledele, másfelől nézve viszont ezeket eleddig még senki

Részletesebben

2012. ÉVI NŐI STRANDLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND

2012. ÉVI NŐI STRANDLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND 2012. ÉVI NŐI STRANDLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND 1. NEVEZETT CSAPATOK A női strandlabdarúgó tornára 10 csapat nevezését fogadtuk el, név szerint: 1. United 2. Univerzum NFC 3. Kormányőr SE 4. Siófok

Részletesebben

Nyerni jó. 7.-8. évfolyam

Nyerni jó. 7.-8. évfolyam Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium 2600 Vác, Németh László u. 4-6. : 27-317 - 077 /fax: 27-315 - 093 WEB: http://boronkay.vac.hu e-mail: boronkay@vac.hu Levelező Matematika Szakkör Nyerni

Részletesebben

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ Szakmai együttműködő partnereink: Magyar Olimpiai Bizottság Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Budapesti - Egyetemi

Részletesebben

A MAGYAR HONVÉDSÉG 2011. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA

A MAGYAR HONVÉDSÉG 2011. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA A MAGYAR HONVÉDSÉG 2011. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA A bajnokságról: Célja: A Honvédelmi Minisztérium és háttér intézményei, valamint a Magyar Honvédség alakulatai közt eldönteni

Részletesebben

RIEL Elektronikai Kft v1.0

RIEL Elektronikai Kft v1.0 DeskCamera v1.6.1 1. DESKCAMERA A DeskCamera segítségével lehetőség nyílik a számítógép monitorán megjelenő képet rögzítő (NVR, DVR) segítségével rögzíteni. 1.1. TECHNIKAI ADATOK Maximális monitor szám:

Részletesebben

Játékrendszerek

Játékrendszerek Játékrendszerek 2. 1-4-2-2 Alapfogalmak: Felállási forma: játékosok alapvető elhelyezkedése a pályán Játékrendszer: játékmagatartás ami a felállási formából indul ki Játékstratégia: játékstílus, játékelképzelés,

Részletesebben

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI MVLSZ-SULI PÓLÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 1. A verseny célja A vízilabda sportág népszerűsítése. A sportág kiválasztási lehetőségének bővítése. A szabadidőben

Részletesebben

Projektmenedzsment tréning

Projektmenedzsment tréning Projektmenedzsment tréning Komplex szervezetfejlesztési projekt megvalósítása Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalánál ÁROP-1.A.2/B-2008-0020 2010.10.20. Tematika Projektek Projektcsapat összeállítása

Részletesebben

Oktatás. WiFi hálózati kapcsolat beállítása Windows XP és Windows 7-es számítógépeken. SZTE Egyetemi Számítóközpont

Oktatás. WiFi hálózati kapcsolat beállítása Windows XP és Windows 7-es számítógépeken. SZTE Egyetemi Számítóközpont Oktatás WiFi hálózati kapcsolat beállítása Windows XP és Windows 7-es számítógépeken SZTE Egyetemi Számítóközpont WLAN kapcsolat beállítása 1 Tartalom Windows XP... 2 Tanúsítvány telepítése... 2 WPA2 védett

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. IV. KORCSOPORT Futsal A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A futsal sportág népszerűsítése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

Kris Burm játéka. Tartozékok

Kris Burm játéka. Tartozékok Kris Burm játéka Én legyek erősebb, vagy az ellenfelemet gyengítsem? Ezt a húzós kérdést kell feltenni magadnak minden egyes körödben. Tartozékok - 1 játéktábla - 30 fehér korong: 6 Tzaar, 9 Tzarnő és

Részletesebben

Az ötödik sugárút - Fifth Avenue by Wilko Manz 2-4 játékos számára, 12 éves kortól

Az ötödik sugárút - Fifth Avenue by Wilko Manz 2-4 játékos számára, 12 éves kortól Az ötödik sugárút - Fifth Avenue by Wilko Manz 2-4 játékos számára, 12 éves kortól A JÁTÉK CÉLJA A játékosok a lehető legtöbb győzelmi pontot próbálják elérni a magasba törő épületek, és üzletek építése

Részletesebben

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek Skin.hu Általános Szerződési Feltételek 1. Bevezető: Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák, a Humán Labor Munkaerőszolgáltató Kft. (székhely: 1123 Budapest, Alkotás utca

Részletesebben

III. ENERGOTT TEREMLIGA

III. ENERGOTT TEREMLIGA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA

Részletesebben

Vadak Ura Kártyajáték. Pakliteszt. Lombhullató erdők

Vadak Ura Kártyajáték. Pakliteszt. Lombhullató erdők Vadak Ura Kártyajáték Pakliteszt Lombhullató erdők Bevezető: A paklit harminc körös teszttel tesszük próbára, ami azt jelenti, hogy max. ennyi fordulón át támadjuk a virtuális ellenfelet és ő is minket.

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. IV. KORCSOPORT Futsal A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A futsal sportág népszerűsítése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

CareLink Personal telepítési útmutató. Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez

CareLink Personal telepítési útmutató. Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez CareLink Personal telepítési útmutató Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez A CareLink USB illesztőprogram telepítése A CareLink USB illesztőprogramot telepíteni kell. Ez az illesztőprogram

Részletesebben

A játék. A játék tartozékai

A játék. A játék tartozékai A játék Jaipur, más néven a rózsaszín város mindig is fontos kereskedelmi központ volt Indiában. A két játékos azért verseng, hogy elnyerje a Maharadzsa legbizalmasabb kereskedőjének áhított posztját.

Részletesebben

Utánpótlásnevelés az FC Barcelonánál Felépítés módszerek. Albert Puig FC. Barcelona Ifjúsági divizió Szakmai Igazgató

Utánpótlásnevelés az FC Barcelonánál Felépítés módszerek. Albert Puig FC. Barcelona Ifjúsági divizió Szakmai Igazgató Utánpótlásnevelés az FC Barcelonánál Felépítés módszerek Albert Puig FC. Barcelona Ifjúsági divizió Szakmai Igazgató A BARCELONA KÉPZÉS FILOZÓFIA ALAPJAI Nevelés Értékek Tanulás Tisztelet A BARCELONA FILOZÓFIA

Részletesebben

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014 / 2015 FŐTÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA TÁMOGATÓ: 1.) A futsal bajnokság célja: A futsal népszerűsítése. I. FUTSAL BAJNOKSÁG A mérkőzések

Részletesebben

GYŐRI DARTS CLUB SPORTEGYESÜLET PDP Series CLUB ARÉNA STEEL DARTS CLUB. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat.

GYŐRI DARTS CLUB SPORTEGYESÜLET PDP Series CLUB ARÉNA STEEL DARTS CLUB. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat Versenykiírás 7 / 1. oldal I. A versenysorozat célja A Győri Darts Club Sportegyesület és a Club Aréna Steel Darts Club, későbbiekben szervező, lehetőséget kíván

Részletesebben

CSAPATÖSSZEÁLLÍTÁS MEGADÁSA. Segédlet a felület használatához. Online adatnyilvántartó rendszer

CSAPATÖSSZEÁLLÍTÁS MEGADÁSA. Segédlet a felület használatához. Online adatnyilvántartó rendszer VIII. CSAPATÖSSZEÁLLÍTÁS MEGADÁSA Segédlet a felület használatához Online adatnyilvántartó rendszer Tartalomjegyzék 1. Belépés www.hunvolley.info 2 2. 11-es felület/ Összeállítás megadás jegyzőkönyvhöz

Részletesebben

U /2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA. A csop.: 17 B csop.: 13 C csop.: 13 MINIMÁLIS LÉTSZÁM A RAJTLISTÁN

U /2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA. A csop.: 17 B csop.: 13 C csop.: 13 MINIMÁLIS LÉTSZÁM A RAJTLISTÁN U14 2018/2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA SZOMBAT (csütörtök) hétköznapokon: 15:30 18:00 óra között szombaton: 9:30 19:00 óra között vasárnap: 9:30 18:00 óra között KORHATÁR 2005.01.01.-2006.12.31.

Részletesebben

18 állat-kártya (9 kutya és 9 macska) 18 akció-kártya (9 különböző típus, mindegyikből 2)

18 állat-kártya (9 kutya és 9 macska) 18 akció-kártya (9 különböző típus, mindegyikből 2) Wie Hund und Katz! Chris Baylis játéka 2-6 játékosnak 10 éves kortól Játékötlet A játékosoknak kutyákat és macskákat kell etetniük úgy, hogy élelem-kártyákat tesznek az állatok mellé. Amíg a kutyák a csontokat

Részletesebben

A WATER HEADBALL SZABÁLYAI

A WATER HEADBALL SZABÁLYAI A WATER HEADBALL SZABÁLYAI 1. rész: A pálya leírása (méretek, kellékek) 2. rész. A mérkőzés hivatalos személye 3. rész: Öltözék/mez leírása 4. rész: A csapatok leírása 5. rész: Játékszabályok leírása 6.

Részletesebben

PSV AKADÉMIA 2007/2008

PSV AKADÉMIA 2007/2008 PSV AKADÉMIA 2007/2008 ISKOLA ÉS LABDARÚGÁS 1. Főállású tanulási koordinátor 2. LOOT PROJECT 3. GRADES A tanulás és a foci kéz a kézben megy! CÉLOK AZ AKADÉMIÁN Elsődleges cél A PSV számára profi játékosokat

Részletesebben

II. MŰFÜVES KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA Kazincbarcika

II. MŰFÜVES KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA Kazincbarcika II. MŰFÜVES KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA Kazincbarcika A torna célja: 2011-ben Kazincbarcikán első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal került megrendezésre az I. Műfüves Kispályás Labdarúgó Torna. Az

Részletesebben

Hogyan működik a CG? Három fontos Divizió van, amelynek 8 szezonja van. CGinvite CGmain CGamateur

Hogyan működik a CG? Három fontos Divizió van, amelynek 8 szezonja van. CGinvite CGmain CGamateur A Cybergamer a legjobb hely arra, hogy a Profi és Nem Profi csapatok egyaránt megméretessék magukat Call of Duty 4-ben. Az alábbiakban egy leírást olvashattok a honlap kezelését illetően. Hogyan működik

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Floorball Szakszövetséggel (MFSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Floorball Szakszövetséggel (MFSZ) együttműködésben hirdeti meg. Floorball kispályás A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Floorball Szakszövetséggel (MFSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A floorball sportág utánpótlásbázisának szélesítése,

Részletesebben

101.1 KIEGÉSZÍTŐ A ONE ZERO ONE JÁTÉKHOZ. Játékelemek: 10 parancskártya / 1 60 kártya / 1 irányításkártya / 2 játékos segédlet

101.1 KIEGÉSZÍTŐ A ONE ZERO ONE JÁTÉKHOZ. Játékelemek: 10 parancskártya / 1 60 kártya / 1 irányításkártya / 2 játékos segédlet 101.1 KIEGÉSZÍTŐ A ONE ZERO ONE JÁTÉKHOZ Játékosok száma: 2 Életkor: 8+ Játékidő: 10 perc Játékelemek: 10 parancskártya / 1 60 kártya / 1 irányításkártya / 2 játékos segédlet JÁTÉK A 60-AS SORRAL SAVE

Részletesebben

I. ENERGOTT TEREMLIGA

I. ENERGOTT TEREMLIGA I. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2011/2012 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA MÉDIATÁMOGATÓ: RÁDIÓ 24, DUNAÚJVÁROSI HÍRLAP, DLSZ

Részletesebben

U /2020 VERZIÓSZÁM 1.2 CSAPATNEVEZÉS (PÓTHATÁRIDŐ ELJÁRÁSI DÍJ ELLENÉBEN) RAJTLISTA LEADÁSI HATÁRIDŐ

U /2020 VERZIÓSZÁM 1.2 CSAPATNEVEZÉS (PÓTHATÁRIDŐ ELJÁRÁSI DÍJ ELLENÉBEN) RAJTLISTA LEADÁSI HATÁRIDŐ U14 2019/2020 VERZIÓSZÁM 1.2 CSAPATNEVEZÉS (PÓTHATÁRIDŐ ELJÁRÁSI DÍJ ELLENÉBEN) 2019.06.14. (2019.06.21.) RAJTLISTA LEADÁSI HATÁRIDŐ 2019.08.15. KORHATÁR 2006.01.01. 2007.12.31. MINIMÁLIS LÉTSZÁM A RAJTLISTÁN

Részletesebben

roberto pisonero trapote Életkor 10+ Játékosszám 2-10 Játékidő

roberto pisonero trapote Életkor 10+ Játékosszám 2-10 Játékidő roberto pisonero trapote Életkor 10+ Játékosszám 2-10 Játékidő 20 A DOBOZ TARTALMA: 24 jelölő homokóra 18 pontszám- kártya 56 témabetűkártya 56 témabetűkártya 16 pozíciókártya játékszabály 2 A dobozban

Részletesebben

Bozsik. - Gyermek Egyesületi Program - Eljárási Rend, Szakmai Követelmények

Bozsik. - Gyermek Egyesületi Program - Eljárási Rend, Szakmai Követelmények Bozsik - Gyermek Egyesületi Program - Eljárási Rend, Szakmai Követelmények A torna előkészítése 1. Általános követelmények Körzeti tornát ott lehet rendezni, ahol minimálisan 4 önálló sportszervezet szerepel.

Részletesebben

Offline Electronic League FIFA13 Versenyszabályzat

Offline Electronic League FIFA13 Versenyszabályzat Offline Electronic League FIFA13 Versenyszabályzat Az Offline Electronic League FIFA13 Versenyszabályzata az admin gárda által létrehozva, követve a rangos FIFA világbajnokságok (World Cyber Games, Electronic

Részletesebben

Braff, Bruno Cathala & Sébastien Pauchon. Szabályfüzet

Braff, Bruno Cathala & Sébastien Pauchon. Szabályfüzet Braff, Bruno Cathala & Sébastien Pauchon Szabályfüzet A játékosok állatnemesítőket alakítanak, akik 3 szezonon keresztül, egymással konkurálva próbálják meg bemutatni a legszebb állatkollekcióikat. Az

Részletesebben

UEFA A. SK STURM GRAZ KLUBLÁTOGATÁS 2010. május Készítette: Artner Tamás

UEFA A. SK STURM GRAZ KLUBLÁTOGATÁS 2010. május Készítette: Artner Tamás SK STURM GRAZ KLUBLÁTOGATÁS 2010. május Készítette: Artner Tamás A SZAKMAI MUNKA ELKÜLÖNÜLÉSE EGY BAJNOKI ÉVBEN 1. Felkészülési időszak 2. Versenyidőszak 3. Téli szünet 4. Átmeneti időszak 5. Versenyidőszak

Részletesebben

I. KEZDETI BEÁLLÍTÁSOK II. AZ ONLINE NEVEZÉS LÉPÉSEI. Segédlet a felület kezdeti használatához. Online adatnyilvántartó rendszer

I. KEZDETI BEÁLLÍTÁSOK II. AZ ONLINE NEVEZÉS LÉPÉSEI. Segédlet a felület kezdeti használatához. Online adatnyilvántartó rendszer I. KEZDETI BEÁLLÍTÁSOK II. AZ ONLINE NEVEZÉS LÉPÉSEI Segédlet a felület kezdeti használatához Online adatnyilvántartó rendszer Tartalomjegyzék 1. Belépés www.hunvolley.info... 2 2. 23-as felület/ Személyes

Részletesebben

- Egyesületi Program - U10/11 és U12/13 tornák. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények

- Egyesületi Program - U10/11 és U12/13 tornák. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények - Egyesületi Program - U10/11 és U12/13 tornák Eljárási Rend, Szakmai Követelmények A torna előkészítése 1. Általános követelmények A kiemelt régiós U11 és U13 tornákon a régió kiemelt sportszervezeteinek

Részletesebben

Az Egységes Pályázati Keretrendszer használata (akadémiai könyv- és folyóiratkiadási támogatás elnyerésére a 2014.

Az Egységes Pályázati Keretrendszer használata (akadémiai könyv- és folyóiratkiadási támogatás elnyerésére a 2014. 2. Az Egységes Pályázati Keretrendszer használata (akadémiai könyv- és folyóiratkiadási támogatás elnyerésére a 2014. évre vonatkozóan) Bejelentkezés az EPK rendszerébe: 1) Az Akadémiai Adattárban rögzített

Részletesebben

A játékosok célja. A játék elemei. Spielablauf

A játékosok célja. A játék elemei. Spielablauf Donald X. Vaccarino játéka 2-4 játékos részére, 8 éves kortól A játék elemei 8 különböző játéktábla rész (A továbbiakban negyed) A játékosok célja Minden játékos települések ügyes megépítésével saját birodalmát

Részletesebben

Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a "Tavaszi Kupát"

Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a Tavaszi Kupát Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a "Tavaszi Kupát" U9 1 / 8 Helyszín: Paks Dátum: 2014.05.08. Értékelés: ASE BAJA 4 : 12 A mérkőzés előtti cél az volt, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson, többet-kevesebbet

Részletesebben

Gyakorló szabályismereti felmérő (2016-4)

Gyakorló szabályismereti felmérő (2016-4) Gyakorló szabályismereti felmérő () 1. Az International F. A. Board véleménye az, hogy egy mérkőzést nem szabad folytatni, ha bármely csapatban A) ötnél kevesebb játékos van. B) hatnál kevesebb játékos

Részletesebben

RAPA NUI. Tartalom. Játékötlet

RAPA NUI. Tartalom. Játékötlet RAPA NUI Tartalom 16 Kezdő kártya 50 Rapa Nui kártya: 9 Moai (Kőszobor) 9 Pap 12 Favágó 20 Vadász és Gyűjtögető (4 típus, mindegyikből 5-5 db) 4 Áttekintő kártya 100 Áldozat kártya (4 típus, mindegyikből

Részletesebben

Magyar szabály a borítókarton belső oldalán

Magyar szabály a borítókarton belső oldalán Magyar szabály a borítókarton belső oldalán JÁTÉKSZABÁLY: 2-6 játékos részére, 6 éves kortól Játékidő:10-20 perc Szerző: Jacques Zeimet Illusztráció és grafika: Rolf (ARVI) Vogt Eljött az idő! Táncra fel!

Részletesebben

- Egyesületi Program - U10/11 és U12/13 tornák. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények

- Egyesületi Program - U10/11 és U12/13 tornák. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények - Egyesületi Program - U10/11 és U12/13 tornák Eljárási Rend, Szakmai Követelmények A torna előkészítése 1. Általános követelmények A kiemelt labdarúgó régiós U11 és U13 tornákon a régió kiemelt Utánpótlás

Részletesebben

III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa

III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa A turisztikai szakma labdarúgó bajnoksága Versenykiírás 2012. Tartalom 1. A bajnokság rendezője... 2 2. A bajnokság célja... 2 3. A bajnokság helyszíne és időpontjai...

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 2013-2014. évi indulási jogát eldöntő osztályozó mérkőzések versenykiírása 1. Az Osztályozó mérkőzések résztvevői A) A 2012-2013.

Részletesebben

A GOMBFOCI JÁTÉKSZABÁLYAI

A GOMBFOCI JÁTÉKSZABÁLYAI A GOMBFOCI JÁTÉKSZABÁLYAI A gombfoci szabályai szinte megegyeznek a futball szabályaival. Les nincs. A játékban két ember vesz részt. A versenyzők tíz-tíz darab mező ny játékosgombbal, egy-egy darab kapusgombbal

Részletesebben

Az Apránként Megtakarítási Program beállításának technikai leírása

Az Apránként Megtakarítási Program beállításának technikai leírása Az Apránként Megtakarítási Program beállításának technikai leírása 2017 Tisztelt Ügyfelünk! 2017. július 26-tól elérhető Bankunknál az Apránként Megtakarítási Program, amelynek keretein belül a NetBankon

Részletesebben

- Egyesületi Program. U6/7, U8/9 fesztivál. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények

- Egyesületi Program. U6/7, U8/9 fesztivál. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények - Egyesületi Program U6/7, U8/9 fesztivál Eljárási Rend, Szakmai Követelmények A fesztivál előkészítése 1. Általános követelmények Gyermeklabdarúgó fesztivált, ott lehet rendezni, ahol a csoportban minimálisan

Részletesebben

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása 1. A torna rendezője: A PAKSI SE Labdarúgó Szakosztálya Levelezési cím: 7030 Paks, Fehérvári u. 29. 2. A torna helye: Paksi SE Sporttelepe Paks, Fehérvári u. 29.

Részletesebben