Jelky András Szakképző Iskola és Kollégium

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jelky András Szakképző Iskola és Kollégium"

Átírás

1 Jelky András Szakképző Iskola és Kollégium OM azonosító: cím: Igazgató: Welchner Antal Pályaválasztási felelős: Huber Béla Levelezési cím: 6500 Baja, Petőfi u. 1. Telephelyek: 1. Az iskola központi épülete Baja, Petőfi u. 1. Tel.: 79/ Fax: 79/ Tanműhely és Iskola Baja, Szegedi út Tel.: 79/ Művészeti Szakközépiskola Baja, Szent Antal u. 17. Tel: 79/ Mottó: Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, megtanulja szeretni, amit csinál és megtalálja azt a munkát, amit szeretni fog. Szent-Györgyi Albert Pedagógiai programunk, házirendünk, szervezeti és működési szabályzatunk megismerhető iskolánk könyvtárában és az interneten weboldalon. Jelentkezés február 20-ig. A jelentkezési lapon kérjük megjelölni a tagozat kódját. A felvételi sorrendet az általános iskolai eredmények alapján állapítjuk meg. Kivéve: a művészeti tagozatra jelentkezők rajz-festésből felvételi vizsgát tesznek március 6-7-én a Szent Antal u. 17-ben.

2 SZAKKÖZÉPISKOLA KÖZLEKEDÉS-TECHNIKA szakmacsoport Kód: 01 Ha különös érdeklődést tanúsítasz az autók, motorok és gépjárművek iránt, akkor jelentkezz a KÖZLEKEDÉS-TECHNIKA SZAKMACSOPORTBA A képzés sajátossága, hogy a évfolyamokon elméleti és gyakorlati szakmacsoportos alapozó oktatás folyik. Ezek keretében megismerkedhetsz a vállalkozási, valamint járműszerelési és üzemeltetési ismeretekkel. Korszerű eszközökkel felszerelt szaktantermekben a számítástechnika és az idegen nyelv (német és angol) oktatás is a képzés része. A 12. évfolyam végén sikeres érettségi vizsga után: 1) felsőoktatási intézményben tanulhatsz tovább 2) SZAKMÁT tanulhatsz a évfolyamon: autószerelő autóelektronikai műszerész 3) és TECHNIKUSI OKLEVELET szerezhetsz a 15. évfolyamon autótechnikus szakon A szakképző évfolyamokon ( ) speciális gépjármű műszaki ismeretek és vállalkozást elősegítő elméleti, gyakorlati modulokat: közúti járműszerelést gépjárműjavítást gépjármű karbantartást autóbontást környezetvédelmi felülvizsgálatot autótechnikusi feladatokat vállalkozási feladatokat tanulhatsz. A moduloktatás lényege: ha egy szakmában egyfajta modulból levizsgáztál, akkor a második szakképesítés megszerzése során abból a modulból nem kell vizsgáznod. Gyere! Tekintsd meg a legkorszerűbb számítógépes diagnosztikai berendezésekkel felszerelt iskolai tanműhelyünket, ahol majd gyakorlati képzésed történik Ha más iskolában érettségiztél és vonzódsz a közlekedéshez, érdekelnek az autók és az új technikai megoldások várunk Rád a szakképzés évfolyamain.

3 SZAKKÖZÉPISKOLA KÖNNYŰIPAR szakmacsoport Kód: 02 Cél: A szakközépiskola négy évfolyama alapvetően az érettségi vizsgára készít fel. Emellett a divatszakmákba nyújt betekintést olyan alapismeretek átadásával, amit akkor is hasznosítani tudsz, ha az érettségi bizonyítvány birtokában más típusú felsőoktatási vagy középfokú intézményben szeretnéd folytatni tanulmányaidat. Tartalom: évf. - műszaki rajz - szakmai informatika - kézműves varrás (9-10. évfolyamon a pályaválasztás megkönnyítése érdekében egészségügyi orientációban is részesülnek a diákok) évf. - öltözködéskultúra - ruhaipari alapanyagok - gépi varrás Kínálat a szakképző évfolyamon : Könnyűipari technikus (ruhaipari modellszerkesztő) OKJ Érettségi + 2 év modulrendszerű képzésben, iskolai tanműhelyben. Ezzel a képesítéssel egyedi megrendelést teljesítő szalonban vagy sorozatgyártást végző varrodai vállalkozásban is elhelyezkedhetsz. Tanulóink országos szakmai divatversenyeken és pályázatokon próbálhatják ki tehetségüket. Hasznos és szükséges előképzettség d i v a t t e r v e z ő tanulmányok megkezdéséhez.

4 SZAKKÖZÉPISKOLA FAIPAR szakmacsoport KÓD: 03 Faipari technikus A évfolyamon az alapfokú oktatást továbbfejlesztő, a szakmai műveltséget megalapozó nevelés, oktatás mellett az érettségi vizsgára való felkészüléssel párhuzamosan faipari szakmacsoportos alapozó elméleti és gyakorlati képzés történik. A évfolyamon az érettségi vizsgát követően kezdődik, illetve folytatódik a bútoripari technikus képzés. A bútoripari technikus munkaterületének rövid jellemzése: Asztalos termékeket gyártó üzemben a termelési folyamatok szervezése Mérnöki felkészültséget nem igénylő részfeladatok végzése Magasabb szakmai műveltséget igénylő fizikai munkakörök ellátása. A technikus jelöltek tanulmányaik befejezéseként vizsgaremeket készítenek. Szakmai képzési feltételek: Az iskola jól felszerelt faipari tanműhelyt működtet, itt folyik a bútoripari technikus és részben a bútorasztalos és épületasztalos gyakorlati képzés. A bútor- és épületasztalos valamint a kárpitos gyakorlati képzés iskolán kívüli gyakorlóhelyen is történhet. Gyakorlati képzőhelyről az iskola is gondoskodik. Szakmai képzésen túl a tanulók megismerkedhetnek: fafaragás, CNC gép programozás, pneumatika, különböző CAD számítógépes tervezés, modellezés.

5 SZAKKÖZÉPISKOLA EGÉSZSÉGÜGY szakmacsoport Kód: 04 Képzési szakaszok: 9-10 évfolyam, orientációs szakasz (9-10. évfolyamon a pályaválasztás megkönnyítése érdekében orientációban is részesülnek a diákok) évfolyam egészségügyi szakmacsoportos alapozás Követelmény: A tanuló legyen képes: hatékony kommunikációra reális önismeretre helyes higiénés magatartásra alapfokú elsősegélynyújtásra gondozási feladatok elvégzésére az életet értékként tisztelni Cél: Rugalmas, probléma, érzékeny, aktív, felelősségteljes polgárok nevelése, akik érettségi után alkalmasak: továbbtanulásra közép és felsőfokú szakképzésben munkaerő piaci igényekhez alkalmazkodva pályát módosítani, önálló életvezetési döntéseket hozni. ruhaipari választani Szakmai képzés lehetőségei iskolánkban:. Ápoló : Nappali és esti tagozaton 3 év - érettségi után, modul rendszerben. Munkaterület:A gyógyítást végző team tagjaként segíti a beteget fiziológiás és magasabb szintű szükségleteinek kielégítésében. Diagnosztikus és terápiás beavatkozásoknál asszisztál. Prevenciós és rehabilitációs feladatokat lát el, egészségügyi és szociális területen. Ápolási asszisztens: Nappali tagozaton 2 év osztály elvégzése után modulrendszerben Munkaterület: A gyógyítást végző team tagjaként alapápolási feladatok elvégzése, fiziológiás szükségletek kielégítése. és

6 SZAKKÖZÉPISKOLA MŰVÉSZET szakmacsoport Kód: 05. Képzés megnevezése: Képző és Iparművészeti Szakközépiskola Ideje: 5 év párhuzamos képzés (4. évfolyamon érettségi) GRAFIKUS (grafikus, számítógép grafikus) képzésben szakmai ismeretek tanításának célja a kor követelményeinek megfelelő olyan középfokú végzettségű művészeti szakember felkészítése, aki rendelkezik a szakma két fő szakterülete: - kép grafika: metszet, rézkarc, szitanyomat, stb. - reklámgrafika: számítógépes programok ismerete, komplett arculatterv készítése, illetve ezek együttes alkalmazását megkívánó termék előállításához szükséges elméleti és gyakorlati ismeretekkel. (Farkas Zsuzsa és Sipos Lorand grafikusművészek, Kántor József iparművész) KERAMIKUS szakképzés célja: A keramikus szakképzés célja magas színvonalú vizuális kultúrával, rajzi és művészeti ismeretekkel rendelkező szakember felkészítése, aki képes a szakmai gyakorlat során előforduló különböző rendeltetésű feladatok, kerámiatárgyak, tárgyegyüttesek készítésére egyedi és sorozatgyártásban egyaránt. Fejlessze a tanulók kreatív gondolkodását, hogy felkészültségükkel képesek legyenek szakmai feladatok megoldására önálló vállalkozóként is (Fodor Ilda és Mészáros Gábor keramikusművészek) Tanulóink képessé válnak tanulmányaik folytatására felsőfokon is. Beiskolázáskor az általános iskolai tanulmányi eredményt és gyakorlati készségeket felmérő felvételi vizsga eredményét 50-50%-ban vesszük figyelembe. Felvételi vizsga időpontja: március 6-7. Helye: Baja, Szent Antal u. 17.

7 SZAKISKOLAI KÉPZÉS GÉPÉSZET szakmacsoport Kód: 10 Ha érdekel a gépipar, a fémek megmunkálása, a karosszéria javítása, fényezése és a szerelési technológia, jelentkezz a GÉPÉSZET SZAKMACSOPORTBA, ahol a évfolyamokon: elméleti és gyakorlati szakmai alapozó oktatás folyik. A szakképzési évfolyamokon ( ) az alábbi lehetőségek közül választhatsz, ahol az oktatás kompetenciaalapú modulos rendszerben folyik. A modulos oktatás lényege: ha egy szakmában egyfajta modulból levizsgáztál, akkor a következő szakképesítés megszerzése során abból a modulból nem kell vizsgáznod. Választható szakképesítések: - géplakatos /3 éves/ - szerkezetlakatos /3 éves/ - gépi forgácsoló /3 éves/ - CNC-forgácsoló /1 éves/ (a gépi forgácsoló szakma megszerzése után felnőttképzésben) - karosszérialakatos /2 éves/ - járműfényező /2 éves/ A gépi forgácsoló, CNC-forgácsoló és szerkezetlakatos szakmák a Dél-Alföldirégió hiányszakmái, ezért tanulmányaid befejezése után elhelyezkedésed biztosított. A gépipari szakmákban mint iskolánkban a többi szakmákban is- az oktatás jó színvonalú. Ezt bizonyítják az utóbbi időben országos tanulmányi versenyen elért eredményeink. Tanulóink a gyakorlati képzés keretében eladható termékeken tanulják a szakmai ismereteket. A géplakatos, szerkezetlakatos és CNC-forgácsoló szakmákban a szakmai gyakorlatot jól felszerelt iskolai tanműhelyekben biztosítjuk. Ha nagyon jól tanulsz, lehetőséget adunk, hogy szakközépiskolai osztályba kérd áthelyezésed. Vidéki tanulóinknak kollégiumi elhelyezést biztosítunk. Ha más iskolában végeztél és érdekel a fémipar, várunk az iskola szakmai képzési profiljának megfelelő szakképzési évfolyamokon.

8 SZAKISKOLAI KÉPZÉS KÖNNYŰIPAR szakmacsoport KÓD: évfolyamon pályaorientáció szakmacsoportos alapozás évfolyamon ruhaipari, egészségügyi és fodrász orientációt is folytatunk a pályaválasztás megkönnyítése érdekében. Tartalma: - képességek felmérése, önismeret - egészségtan, szakmai kémia - öltözködéstörténet - textil alapanyagok megismerése - kézügyesség fejlesztés - hajmunka - kézi és gépi varrás alapjainak elsajátítása, kisebb használati tárgyak készítése Cél: A két szakterület megismerése, alapvető varrási ismeretek megszerzése, amelynek akkor is hasznát veheted, ha később más szakképesítést választasz. Szakképző évfolyamon választható: Szabó (női, férfi, gyermekruha) OKJ osztály + 3 év modulrendszerű képzésben Gyakorlati oktatás: a B-Opifex Oktató Kft-ben Népi kézműves (kézi és gépi hímző) OKJ éves kor betöltése után 8 osztály + 2 év modulrendszerű képzésben Gyakorlati oktatás: a B-Opifex Oktató Kft-ben

9 SZAKISKOLAI KÉPZÉS FAIPAR szakmacsoport KÓD:30 Bútorasztalos A évfolyamon az általános műveltséget megalapozó nevelés és oktatás mellett faipari szakmai alapozás is folyik, amely segíti a szakmaválasztást. A évfolyamon történik a bútorasztalos szakmai gyakorlati és elméleti képzés. A bútorasztalos munkaterületének rövid jellemzői: Lakások, irodák, középépületek faalapanyagú, belsőépítészeti munkáit (bútorok, faburkolatok, lépcsők stb.) készíti, szereli, javítja. Épületasztalos: A évfolyamon az általános műveltséget megalapozó nevelés és oktatás mellett faipari szakmai alapozás folyik. A évfolyamon történik az épületasztalos gyakorlati és elméleti képzés. Az épületasztalos munkaterületének rövid jellemzői: Lakások, irodák, középületek faalapanyagú belsőépítészeti munkáit készíti, szereli, javítja Fa-, valamint műanyag nyílászáró berendezéseket (ajtó, kapu, ablak, zsalu, stb.) készíti, szereli és javítja. Kárpitos A évfolyamon az általános műveltséget megalapozó nevelés és oktatás mellett faipari szakmai alapozás is folyik, amely segíti a szakmaválasztást. A évfolyamon történik a kárpitos szakmai gyakorlati és elméleti képzés A kárpitos munkaterületének rövid jellemzői: A kárpitos készíti az ülő- és fekvőbútorokat, ruganyos párnázatokat reprezentatív kulturális és közintézmények elegáns termeinek falikárpitborítását, függönyeit, zajszigetelőkkel fedi az ajtókat, stb. A szakmák elsajátítása után tanulóink érettségi bizonyítványt szerezhetnek.

10 SZAKISKOLAI KÉPZÉS ELEKTROTECHNIKAELEKTRONIKA szakmacsoport Kód: 40 Ha érdeklődsz a villamosipar iránt, akkor jelentkezz az elektrotechnika-elektronika szakmacsoportba, ahol az alábbi szakmák közül választhatsz: - Villanyszerelő - Kereskedelmi, háztartási és vendéglátóipari gépszerelő Villanyszerelő: A évfolyamokon elektrotechnikai szakmacsoportos szakmai alapozó ismeretek oktatása is folyik. Képzési idő: 3 év Megismerkedhetsz: - a lakó- és középületek, irodaházak, ipari és mezőgazdasági létesítmények épületeinek erős- és gyengeáramú (jelző, riasztó, automatikai) áramköreinek kivitelezésével, javításával, karbantartásával, felújításával - a kisfeszültségű villamos berendezések, készülékek és gépek vezérléseivel, üzembe helyezésével különböző védelmi rendszerek és eszközök szerelésével, beállításával, mérésével, ellenőrzésével, karbantartásával (érintésvédelem, túláramvédelem, villámvédelem, vagyonvédelem) - a korszerű villamos mérőműszerek és ellenőrzőeszközök alkalmazásával Kereskedelmi, háztartási és vendéglátóipari gépszerelő Iskolai előképzettség: 8 általános iskolai osztály Képzési idő: 2 év A képzés során megismerkedhetsz: - a villamos mérőműszerekkel és használatukkal - egyenáramú, egy- és háromfázisú rendszeren villamos mennyiségek mérésével - mosógépek és mosogatógépek üzemeltetésével, javításával, szerelésével - hűtéstechnikai és fűtéstechnikai berendezések üzemeltetésével, javításával, szerelésével - konyhai kisgépek és testápoló készülékek üzemeltetésével, javításával - porszívó és takarítógépek üzemeltetésével, javításával - forróvíztárolók és vízmelegítők üzemeltetésével, javításával - villanytűzhelyre jellemző speciális feladatokkal - mikrohullámú sütőkre jellemző speciális feladatokkal

11 SZAKISKOLAI KÉPZÉS ÉPÍTÉSZET szakmacsoport Kód: 50 A 9-10 évfolyamon közismereti általános képzés és szakmai alapozó képzés folyik. Iskolai tanműhelyünkben ismerkednek a tanulók az építőipari szakmák alapjaival. A szakmunkástanulók képzése a 10. osztály után a szakképző évfolyamokon történik. SZAKKÉPZÉS A elméleti képzés iskolai keretek között zajlik, a gyakorlati képzés tanulószerződés alapján a B-Opifex és Preceptum Oktató Kft-nél vagy építőipari magánvállalkozásnál, illetve egyéb építőipari cégeknél történhet. Választható szakmák: 8. általános iskolai végzettség és betöltött 16. életkor esetén: Kőműves (3 év) OKJ szám: Kályhás (2 év) OKJ szám: Tetőfedő (2 év) OKJ szám: évfolyam sikeres teljesítése után: Ács, állványozó (3 év) Burkoló Festő, mázoló és tapétázó (3 év) OKJ szám: OKJ szám: (3 év) OKJ szám:

12 SZAKISKOLAI KÉPZÉS EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK szakmacsoport Kód: 60 Iskolánk lehetőséget nyújt a évfolyamon: A) Szakmai előkészítő órákon A fodrász szakmai ismeret alapozására: - egészségkultúra - néprajz - alkalmazott kémia - kommunikáció - kézügyesség javítása (9-10. évfolyamon ruhaipari, egészségügyi orientációt is folytatunk a pályaválasztás megkönnyítése érdekében.) B) Tanórán kívül - fodrász bemutatók az iskolában, mesterfodrászok fellépésével fodrász műhelyek látogatása Szakképzés: A fodrász szakképesítésre jelentkezőknek 10. évfolyam végén alkalmassági vizsgán kell részt venni, amelyen felmérjük kézügyességüket. A tanulmányi eredmény és az alkalmassági vizsga alapján döntünk a felvételről. FODRÁSZ OKJ Az elméleti képzés az iskola Petőfi utcai szaktantermeiben folyik. A gyakorlati oktatás helyét a tanulók maguk választhatják: - a B-OPIFEX oktató Kft keretén belül működő jól felszerelt tanműhelyekben - vagy Baja és környéke fodrász szalonjaiban A mesterekkel az iskola folyamatos kapcsolatot tart. Félévenként a tanulók gyakorlati köztes vizsgát tesznek az egységes, országos követelményszint szerint.

2014-2015 FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ

2014-2015 FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2014-2015 FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ Web: www.jelkya-baja.sulinet.hu OM azonosító: 028006 Igazgató: Királyné Koszter Mária Tel.: 79/521-088 E-mail: kiralynem@gmail.com Pályaválasztási felelős: Huber Béla Tel.:

Részletesebben

Jelky András Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium FELVÉTELI 2015-2016 TÁJÉKOZTATÓ

Jelky András Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium FELVÉTELI 2015-2016 TÁJÉKOZTATÓ Jelky András 2015-2016 FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ Jelky András OM azonosító: 028006 Szeretettel köszöntjük a több, mint 130 éve alapított intézményünk iránt érdeklődő diákokat, szüleiket és tanáraikat. Bemutatjuk

Részletesebben

HISZK_Kalmár_PÁV_adatlap_2011

HISZK_Kalmár_PÁV_adatlap_2011 HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI INTEGRÁLT SZAKKÉPZŐ KÖZPONT SZAKISKOLA ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA KALMÁR ZSIGMOND TAGINTÉZMÉNY OM azonosító száma:029678 Cím: 68 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zs. u. 7-9. Telefonszám 62-222-246 Fax

Részletesebben

Jelky András Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium

Jelky András Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Jelky András Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Szakmai vizsgák 20. május-június Szakmacsoportok és szakmák Építészet Kőműves Kályhás Ács, állványozó Burkoló Festő, mázoló és tapétázó Faipar Bútorasztalos

Részletesebben

Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola

Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola Felvételi tájékoztató 2008. 1 Az Intézmény hivatalos adatai OM azonosító: 029804 Név: Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola Cím: 6600, Szentes, Szent I. herceg

Részletesebben

Tel., Fax: +36 (66) Békéscsaba, Gyulai út 32/1.

Tel., Fax: +36 (66) Békéscsaba, Gyulai út 32/1. www.bekszi.hu kozponti@mail.bekszi.hu Tel., Fax: +36 (66) 441-314 5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1. OM azonosító: 200913 Nyilvántartási szám: 21012-2007 Felnőttképz. akkr. lajstromsz.: AL-1663 5601 Békéscsaba,

Részletesebben

Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Kalmár Zsigmond Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Kalmár Zsigmond Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Kalmár Zsigmond Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Cím 6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy Zsilinszky u. 7-9. Telefonszám 62/222-246 Fax 62/222-246 E-mail kalmar@hiszk.hu

Részletesebben

Pályaválasztási tájékoztatók

Pályaválasztási tájékoztatók OM azonosító: 031970 Intézmény címe: 2900 Komárom, Táncsics M. utca 73. Telefon/fax: 06/34/344-105; tel.: 06/34/540-313; 06/34/345-928 E-mail: alapyszaki@gmail.com Honlap: http://www.ipari-kom.sulinet.hu

Részletesebben

P I A C K É P E S S Z A K M A B I Z T O S J Ö V Ő

P I A C K É P E S S Z A K M A B I Z T O S J Ö V Ő PÁLYAVÁLASZTÁS, TOVÁBBTANULÁS P I A C K É P E S S Z A K M A B I Z T O S J Ö V Ő Az intézmény adatai: Intézményi OM azonosító: 203035 Cím: Eger, Kertész utca 128. Telefon: 06/36-312-166 Web: www.bgeger.hu

Részletesebben

Pályaválasztási felelős: Dr. Papné Mátyus Zsuzsanna Az iskola OM azonosítója:

Pályaválasztási felelős: Dr. Papné Mátyus Zsuzsanna Az iskola OM azonosítója: Intézmény neve: József Attila Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Címe: 3200 Gyöngyös, Kócsag u. 36-38. Tel./fax: 37/311-857, 37/311-673 Honlap: www.jozsefa-gy.sulinet.hu E-mail: jaszk@jozsefa-gy.sulinet.hu

Részletesebben

Szegedi Szakképzési Centrum József Attila Általános Iskolája és Szakképző Iskolája OM azonosító száma: /005

Szegedi Szakképzési Centrum József Attila Általános Iskolája és Szakképző Iskolája OM azonosító száma: /005 Szegedi Szakképzési Centrum József Attila Általános Iskolája és Szakképző Iskolája OM azonosító száma: 203052/005 Cím: 6723 Szeged, Gyík u. 3. Telefonszám: 62/547-014 Fax: 62/547-017 E-mail: - Honlap:

Részletesebben

A szakmai gyakorlati képzés történhet az iskola tanműhelyében vagy vállalkozónál tanulószerződéssel.

A szakmai gyakorlati képzés történhet az iskola tanműhelyében vagy vállalkozónál tanulószerződéssel. I. SZAKKÖZÉPISKOLA: "Szakközépiskolai szakmai és közismereti " kerettantervre épülő helyi tantervek alapján történik a négy éves képzés, amelyre a 8. osztály befejezése után lehet jelentkezni. A szakközépiskola

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés,

ALAPÍTÓ OKIRAT. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés, ALAPÍTÓ OKIRAT Költségvetési szerv neve Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hámori András Szakközépiskola és Szakiskola Rövid név Hámori András Szakképző Iskola, Tiszafüred Székhelye 5350 Tiszafüred, Ady Endre

Részletesebben

Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztató. a kereskedelmi- és a közgazdasági szakgimnáziumi (régebbi nevén szakközépiskola) tagozatra való felvételről

Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztató. a kereskedelmi- és a közgazdasági szakgimnáziumi (régebbi nevén szakközépiskola) tagozatra való felvételről Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, az alkotás izgalmát, megtanulja szeretni, amit csinál, és megtalálja azt a munkát,

Részletesebben

felvételi tájékoztatója a 2016/2017. tanévre

felvételi tájékoztatója a 2016/2017. tanévre Hordozd a gyertyát! A Kolping Katolikus Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégium felvételi tájékoztatója a 2016/2017. tanévre Intézményi adatok: Kolping Katolikus Szakiskola, Speciális Szakiskola

Részletesebben

EURÓPA BAPTISTA SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM

EURÓPA BAPTISTA SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM EURÓPA BAPTISTA SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM Tel.: (46) 530-474 E-mail: Web: OM azonosító: 200315 Igazgató neve: Szász Tamás Pályaválasztási felelős: Molnárné Vaszily Nóra GIMNÁZIUM Az alábbi képzési

Részletesebben

Székely Mihály Szakképzo Iskola, Kollégium, Általános Iskola. 5540 Szarvas, Vajda Péter u. 20. www.szvki.hu

Székely Mihály Szakképzo Iskola, Kollégium, Általános Iskola. 5540 Szarvas, Vajda Péter u. 20. www.szvki.hu Székely Mihály Szakképzo Iskola, Kollégium, Általános Iskola 5540 Szarvas, Vajda Péter u. 20. www.szvki.hu Középiskolai beiskolázási és pályaválasztási tájékoztató Nyílt nap: 2013. november 15. 8.00-tól

Részletesebben

Nagykanizsai Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium. 2013-2014 tanév 2013.10.01-i állapotnak megfelelő tanulólétszáma:

Nagykanizsai Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium. 2013-2014 tanév 2013.10.01-i állapotnak megfelelő tanulólétszáma: Sorszám: Évfolyam típusa szak megnevezése OKJ száma létszám számított tanulói létszám osztály létszáma Tagiskola Rendészet 23 23 ágazati 1. 1/9. A 35 Informatika 12 12 ágazati Egészségügy 22 23 ágazati

Részletesebben

Szegedi Szakképzési Centrum Móravárosi Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM azonosító száma: /007

Szegedi Szakképzési Centrum Móravárosi Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM azonosító száma: /007 Szegedi Szakképzési Centrum Móravárosi Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM azonosító száma: 203052/007 Cím: 6725 Szeged, Kálvária sgt. 84-86. Telefonszám: 62/551-540, 62/558-480 Fax: 62/444-178,

Részletesebben

A 2016/17. tanévben induló osztályok

A 2016/17. tanévben induló osztályok Pécsi SZC Angster József Szakképző Iskolája 7623 Pécs, Rét u. 41-43. Intézmény neve: Pécsi SzC Angster József Szakképző Iskolája Címe: 7623 Pécs, Rét u. 41-43. OM azonosító: 203049 Telefon: 72/517-880,

Részletesebben

Cserháti Sándor Szakképző Iskolája és Kollégiuma

Cserháti Sándor Szakképző Iskolája és Kollégiuma Nagykanizsai Szakképzési Centrum Cserháti Sándor Szakképző Iskolája és Kollégiuma BEISKOLÁZÁSI TÁJÉKOZTATÓ 2018 19-es TANÉV Milyen képzésre jelentkezhetsz? Szakközépiskolai Szakgimnáziumi Képzési rendszerünk

Részletesebben

A tagintézményben választható képzések rövid bemutatása

A tagintézményben választható képzések rövid bemutatása Az intézmény neve: OM azonosító: 203049 Az intézmény címe: 7623 Pécs, Rét utca 41-43. Pécsi SZC Angster József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Általános Iskolája Telefon: 72/517-880

Részletesebben

A MAGYAR SZAKKÉPZÉSI RENDSZER ÁTALAKULÁSA Szegedi Szakképzési Centrum A Jövőd itt kezdődik!

A MAGYAR SZAKKÉPZÉSI RENDSZER ÁTALAKULÁSA Szegedi Szakképzési Centrum A Jövőd itt kezdődik! A MAGYAR SZAKKÉPZÉSI RENDSZER ÁTALAKULÁSA Szegedi Szakképzési Centrum A Jövőd itt kezdődik! Szakképzési törvény változása: - Szakképzési centrumok létrejötte (2015. július 1.) - Szegedi Szakképzési Centrum

Részletesebben

A képzési formák 8. osztályt végzettek számára

A képzési formák 8. osztályt végzettek számára Kód A képzési formák 8. osztályt végzettek számára Jendrassik Venesz Középiskola és Szakiskola, Veszprém, Március 15. utca 5. OM azonosító: 037223 KIK 178012 2015-2016. tanév A szakképesítés és OKJ szakképzettség

Részletesebben

BAJAI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM BEISKOLÁZÁSI TÁJÉKOZTATÓJA. 2016/17-es tanév. OM azonosító: 203028

BAJAI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM BEISKOLÁZÁSI TÁJÉKOZTATÓJA. 2016/17-es tanév. OM azonosító: 203028 BAJAI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM BEISKOLÁZÁSI TÁJÉKOZTATÓJA 2016/17-es tanév OM azonosító: 203028 Intézmény Tagintézmény neve, címe, elérhetőség BSZC Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

Részletesebben

Iskolai pályaválasztási tájékoztatók időpontjai: 2014. november 24. (hétfő) 15 óra 2015. január 05. (hétfő) 15 óra

Iskolai pályaválasztási tájékoztatók időpontjai: 2014. november 24. (hétfő) 15 óra 2015. január 05. (hétfő) 15 óra Igazgató: Pribelszki János E-mail: ig@vejsz.sulinet.hu Honlap: www.vejsz.sulinet.hu (Aktuális információk) www.facebook.com/jendrassik-venesz Középiskola és Szakiskola Telefon: 88/567-430, 88/426-866 Telefax:

Részletesebben

Hódmezővásárhelyi Szakképző Iskola Kalmár Zsigmond Tagintézménye. Gépészet szakközépiskola - 10 kód

Hódmezővásárhelyi Szakképző Iskola Kalmár Zsigmond Tagintézménye. Gépészet szakközépiskola - 10 kód Gépészet szakközépiskola - 10 kód 4 évfolyamos; szakközépiskolai kerettantervek; az első idegen nyelv(ek) a(z) angol nyelv vagy a(z) német nyelv; a tanulmányi területre látási fogyatékos (gyengénlátó),

Részletesebben

PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ a 2019/2020. tanévre

PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ a 2019/2020. tanévre Mezőkövesdi Széchenyi István Katolikus Középiskola PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ a 2019/2020. tanévre Szaktudás Lelkiség Szolgálat 3400 Mezőkövesd, gróf Zichy János u. 18. Tel/Fax.: 49/505-280 e-mail: szechenyi@mezokovesd.t-online.hu

Részletesebben

Jendrassik Venesz Középiskola és Szakiskola. 8200 Veszprém, Március 15. u. 5. Tel.: 88/567-430 Fax: 88/567-431

Jendrassik Venesz Középiskola és Szakiskola. 8200 Veszprém, Március 15. u. 5. Tel.: 88/567-430 Fax: 88/567-431 Jendrassik Venesz Középiskola és Szakiskola 8200 Veszprém, Március 15. u. 5. Tel.: 88/567-430 Fax: 88/567-431 Iskolánk 2008-ban elnyerte a Kereskedelmi,Vendéglátó és Idegenforgalmi Iskolák Országos Szövetsége

Részletesebben

C. A SZAKKÉPZÉS PROGRAMJA

C. A SZAKKÉPZÉS PROGRAMJA C. A SZAKKÉPZÉS PROGRAMJA I. A KÉPZÉS PEDAGÓDIAI CÉLJA: Az általános műveltséget erősítő előképzettség, valamint a szakmacsoportos alapozó ismeretek megszerzése után a szakmai elméleti és gyakorlati ismeretek

Részletesebben

A Veszprémi Táncsics Mihály Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium

A Veszprémi Táncsics Mihály Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium A Veszprémi Táncsics Mihály Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium 8200 Veszprém, Eötvös K. u. 1. Tel: 88/420-066, 420-004 Fax: 88/420-004 E-mail: iskola@tmvp.hu Honlap: www.tmvp.hu Intézményvezető:

Részletesebben

FELVÉTELI ELJÁRÁS RENDJE. 2019/2020. tanévre. Kaposvári Szakképzési Centrum OM:

FELVÉTELI ELJÁRÁS RENDJE. 2019/2020. tanévre. Kaposvári Szakképzési Centrum OM: FELVÉTELI ELJÁRÁS RENDJE 2019/2020. tanévre Kaposvári Szakképzési Centrum OM: 203027 Kaposvár 2018 I. A felvételi rendszer működési módját a következő jogszabályok írják elő: 2011. évi CXC. törvény a 20/2012.

Részletesebben

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Vári Szabó István Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Vári Szabó István Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Vári Szabó István Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma 6400 Kiskunhalas, Kazinczy u. 5. Tel: (77)421-218, 422-218, 422-802, Fax: (77)422-802 E-mail: titkarsag.g@t-online.hu

Részletesebben

Debreceni Szakképzési Centrum Tanulmányi terület kódok összesítője. Informatika

Debreceni Szakképzési Centrum Tanulmányi terület kódok összesítője. Informatika szakképesítés: 31 521 10 Gyártósori gépész 0011 Gépészet 54 521 03 Gépgyártástechnológiai technikus Baross Gábor Középiskolája és Kollégiuma Szakközépiskola 0012 Informatika szakképesítés: 52 481 02 Irodai

Részletesebben

Kopcsányi Ottó igazgató

Kopcsányi Ottó igazgató SZONDI GYÖRGY SZAKKÖZÉPISKOLA, SZAKISKOLA ÉS SPECIÁLIS SZAKISKOLA BALASSAGYARMAT PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ 2012-2013 TISZTELT SZÜLŐK! KEDVES DIÁKOK! Iskolánk nevelőmunkájának célja olyan értékek közvetítése,

Részletesebben

Kedves Érdeklődők, leendő Diákjaink!

Kedves Érdeklődők, leendő Diákjaink! OM azonosító: 029337 Cím: 3529 Miskolc, Ifjúság u. 16-20. Telefonszám: 46/365-912, 46/360-125 Faxszám: 46/562-239 Honlap: Email cím: Igazgató: www.szemere.miskolc.hu info@szemere.sulinet.hu Szabó András

Részletesebben

Szegedi Szakképzési Centrum Csonka János Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Szegedi Szakképzési Centrum Csonka János Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Szegedi Szakképzési Centrum Csonka János Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM azonosító száma: 203052/012 Cím: 6726 Szeged, Temesvári körút 38. Telefonszám 62/547-122 Fax 62/547-125 E-mail csonka@csonka-szeged.sulinet.hu

Részletesebben

Szegedi Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolája OM azonosító száma: /002

Szegedi Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolája OM azonosító száma: /002 Szegedi Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolája OM azonosító száma: 203052/002 Cím: 6724 Szeged, Kodály tér 1. Telefonszám: 62/550-486 Fax: 62/550-486 E-mail: isktitkar@kossuthzs-szeged.sulinet.hu

Részletesebben

2017/2018. tanév beiskolázási engedély. Érettségi végzettséghez kötött ágazati szakképesítés megnevezése

2017/2018. tanév beiskolázási engedély. Érettségi végzettséghez kötött ágazati szakképesítés megnevezése 2017/2018. tanév beiskolázási engedély Szakgimnázum 2017/2018. tanévben indítani engedélyezett SZAKGIMNÁZIUMI ÁGAZATI képzés 9. évfolyamon - ágazat Az érettségi vizsga keretében megszerezhető szakképesítés(ek)

Részletesebben

Egri SZC Bornemissza Gergely Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, és Kollégiuma

Egri SZC Bornemissza Gergely Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, és Kollégiuma P ÁL Y AV ÁL AS Z T Á S, T O V ÁB B T AN U L Á S P I AC K É P E S S Z AK M A B I Z T O S J Ö V Ő 2 0 1 8 / 2 0 1 9 Egri SZC Bornemissza Gergely Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, és Kollégiuma OM azonosító:

Részletesebben

FELVÉTELI 82/ ; TÁJÉKOZTATÓ. 2010/2011. tanév TARTALOM

FELVÉTELI 82/ ; TÁJÉKOZTATÓ. 2010/2011. tanév TARTALOM Nagybajomi Kolping Katolikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 7561 Nagybajom, Templom u. 5. FELVÉTELI 82/356-052; TÁJÉKOZTATÓ 20/478-4408 www.kolpingnagybajom.hu 2010/2011. tanév E-mail: nagybajom@okt.koszisz.hu

Részletesebben

Pályaválasztás. 2019/2020-as tanév

Pályaválasztás. 2019/2020-as tanév Pályaválasztás 2019/2020-as tanév 1 2 3 NAPPALI RENDSZERŰ OKTATÁS FELNŐTTOKTATÁS ESTI TAGOZAT SZAKGIMNÁZIUM SZAKKÖZÉPISKOLA SZAKKÖZÉPISKOLA SZAKKÉPZÉS SZÉPÉSZET ÁGAZAT 9-12. PEDAGÓGIA ÁGAZAT 9-12. SZAKKÉPZÉS

Részletesebben

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum. Újpesti Két Tanítási nyelvű Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. Felvételi tájékoztató

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum. Újpesti Két Tanítási nyelvű Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. Felvételi tájékoztató Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási nyelvű Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Felvételi tájékoztató OM azonosító: 203058 Cím: 1041 Budapest, Görgey Artúr utca 26. Web: www.umszki.hu

Részletesebben

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ Székesfehérvári SZC Váci Mihály Ipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 8000 Székesfehérvár, Berényi út 105. OM azonosító: 203053 Tel: 22/315514, 502448 Email cím: vacinfo@vacimszfvar.sulinet.hu

Részletesebben

Széchenyi István Szakképző Iskola 2010/2011. tanév felvételi rendje. Az intézmény igazgatója: Csirmaz István tel: 49 / 505-280

Széchenyi István Szakképző Iskola 2010/2011. tanév felvételi rendje. Az intézmény igazgatója: Csirmaz István tel: 49 / 505-280 Széchenyi István Szakképző Iskola 2010/2011. tanév felvételi rendje Az iskola weblapja: www.szechenyi-mk.sulinet.hu Az intézmény igazgatója: Csirmaz István tel: 49 / 505-280 Az iskolába a tanulók az általános

Részletesebben

Szegedi Szakképzési Centrum Vedres István Építőipari Szakgimnáziuma OM azonosító száma: /003

Szegedi Szakképzési Centrum Vedres István Építőipari Szakgimnáziuma OM azonosító száma: /003 Szegedi Szakképzési Centrum Vedres István Építőipari Szakgimnáziuma OM azonosító száma: 203052/003 Cím: 6720 Szeged, Horváth Mihály u. 2-6. Telefonszám: 62/547-160 Fax: 62/547-160 E-mail: epki@vedres.sulinet.hu

Részletesebben

Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola

Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola Az iskola szakmaszerkezeti felépítése: A Szakképesítés (képzési program) Jelentkezés időtartama Ssz. kimenetelének határmegnevezése hónap

Részletesebben

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM azonosító: 203030 PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ a 2017/2018. tanévre 4150 Püspökladány, Gagarin u. 2.

Részletesebben

Szegedi Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolája OM azonosító száma: /002

Szegedi Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolája OM azonosító száma: /002 Szegedi Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolája OM azonosító száma: 203052/002 Cím: 6724 Szeged, Kodály tér 1. Telefonszám: 62/550-486 Fax: 62/550-486 E-mail: suli@kossuthzs-szeged.sulinet.hu

Részletesebben

Tervezett képzési formák, tagozatok, osztályok, szakmacsoportok és ezek belső kódszámai: Képzési szakképzési célcsoportok:

Tervezett képzési formák, tagozatok, osztályok, szakmacsoportok és ezek belső kódszámai: Képzési szakképzési célcsoportok: Információ a 2016-2017. évi Megyei Pályaválasztási Tájékoztatóhoz Intézmény neve: Gimnázium, Informatikai, Közgazdasági, Nyomdaipari Szakközépiskola és Szakiskola Intézmény címe: 3300 Eger, Mátyás király

Részletesebben

Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola

Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola PÁLYAVÁLASZTÁSI ÚTMUTATÓ 2018/2019-ES TANÉV Az iskola szakmaszerkezeti felépítése: Ssz. A Szakképesítés (képzési program)

Részletesebben

SZAKGIMNÁZIUMI KÉPZÉS. Tagozatkód 903 Szakmacsoport. Közlekedés szakmacsoport, közlekedésgépész ágazat

SZAKGIMNÁZIUMI KÉPZÉS. Tagozatkód 903 Szakmacsoport. Közlekedés szakmacsoport, közlekedésgépész ágazat Székesfehérvári SZC Váci Mihály Ipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 8000 Székesfehérvár, Berényi út 105. Fenntartó: Székesfehérvári Szakképzési Centrum OM azonosító: 203053 Telefon: (22)

Részletesebben

P Á L Y A V Á L A S Z T Á S, T O V Á B B T A N U L Á S P I A C K É P E S S Z A K M A B I Z T O S J Ö V Ő

P Á L Y A V Á L A S Z T Á S, T O V Á B B T A N U L Á S P I A C K É P E S S Z A K M A B I Z T O S J Ö V Ő P ÁL Y AV ÁL AS Z T ÁS, T O V ÁB B T A N U L Á S P I AC K É P E S S Z AK M A B I Z T O S J Ö V Ő Pályaválasztási felelős: Bózsóné Szabó Ágnes 06-36/312-166/136 mellék Iskolatitkár: Varga Henriett 06-36/312-166/107

Részletesebben

PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ a 2018/2019. tanévre

PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ a 2018/2019. tanévre Mezőkövesdi Széchenyi István Katolikus Középiskola PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ a 2018/2019. tanévre Szaktudás Lelkiség Szolgálat 3400 Mezőkövesd, gróf Zichy János u. 18. Tel/Fax.: 49/505-280 e-mail: szechenyi@mezokovesd.t-online.hu

Részletesebben

Pályaválasztás-beiskolázás

Pályaválasztás-beiskolázás Pályaválasztás-beiskolázás Országos beiskolázási adatok a diákok 96,9 %-ának felvétele már az általános felvételi eljárásban (79 363 tanuló) az ekkor kimaradók részére (2 520 tanuló) 72 000 szabad férőhely

Részletesebben

A ZALAEGERSZEGI SZAKKÉPZÉSI

A ZALAEGERSZEGI SZAKKÉPZÉSI A ZALAEGERSZEGI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM BEMUTATÁSA, KÉPZÉSI LEHETŐSÉGEK Szabó Károly Főigazgató GINOP 5.2.5-16-2016-00001 azonosító számú Gyakornoki program - támogató szolgáltatások című kiemelt projekt keretében

Részletesebben

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM azonosító: 203030 PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ a 2018/2019. tanévre 4150 Püspökladány, Gagarin u. 2.

Részletesebben

JNSZ TISZK PROGRAM - Szolnoki Gazdasági Napok

JNSZ TISZK PROGRAM - Szolnoki Gazdasági Napok JNSZ TISZK PROGRAM - Szolnoki Gazdasági Napok 2009. 09. 10. (csütörtök) Az oktatás és a gazdaság kapcsolata avagy Mit tehet a szakképzés a gazdaság fellendítése érdekében A versenyszféra és a szakképzés

Részletesebben

Rendkívüli felvételi eljárás

Rendkívüli felvételi eljárás Rendkívüli felvételi eljárás OM azonosító: Név: Cím: 3051 Soproni Szakképzési Centrum 9400 Sopron, Virágoskert utca 7 SZAKGIMNÁZIUM Feladatellátási hely megnevezése és elérhetősége Képzés kódja és megnevezése

Részletesebben

Szakmai vizsga eredmények 2016 év. Szakmai vizsga eredmények 2015 év

Szakmai vizsga eredmények 2016 év. Szakmai vizsga eredmények 2015 év Szakmai vizsga eredmények 2016 év Informatikai rendszergazda 9 érettségire épülő 6 2 1 0 0 4,56 Gépgyártástechnológiai technikus 16 érettségire épülő 0 6 5 4 1 Rehabilitációs nevelő, segítő 9 érettségire

Részletesebben

Szegedi Szakképzési Centrum Déri Miksa Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM azonosító száma: /004

Szegedi Szakképzési Centrum Déri Miksa Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM azonosító száma: /004 Szegedi Szakképzési Centrum Déri Miksa Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM azonosító száma: 203052/004 Cím: 6724 Szeged, Kálvária tér 7. Telefonszám: 62/424-874, 62/426-955 Fax: 62/547-039 E-mail: igazgato@derimiksa.hu

Részletesebben

2019/2020 Felvételi eredmény

2019/2020 Felvételi eredmény Tanulói a. 72453804220 ács 72464869439 ács 72445134666 ács 72520491204 ács 72520489841 ács 72143401216 ács 72458802149 ács 72353537957 ács 72520058502 ács 72520064751 ács 72508164282 ács szakma 72433286647

Részletesebben

Figyelem! Tájékoztató

Figyelem! Tájékoztató Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, az alkotás izgalmát, megtanulja szeretni, amit csinál, és megtalálja azt a munkát,

Részletesebben

Szegedi Szakképzési Centrum Déri Miksa Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM azonosító száma: /004

Szegedi Szakképzési Centrum Déri Miksa Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM azonosító száma: /004 Szegedi Szakképzési Centrum Déri Miksa Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM azonosító száma: 203052/004 Cím: 6724 Szeged, Kálvária tér 7. Telefonszám: 62/424-874, 62/426-955 Fax: 62/547-039 E-mail: igazgato@derimiksa.hu

Részletesebben

Makó Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Návay Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma

Makó Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Návay Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma Makó Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Návay Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma Cím: 6900 Makó, Posta u. 4-6. Telefonszám: 62/510-917 Fax: 62/510-917 E-mail: kerititkarsag@gmail.com

Részletesebben

Feladatellátási hely neve: Miskolci SZC Bláthy Ottó Villamosipari Szakgimnáziuma 0051

Feladatellátási hely neve: Miskolci SZC Bláthy Ottó Villamosipari Szakgimnáziuma 0051 Miskolci SZC Bláthy Ottó Villamosipari Szakgimnáziuma 004 3527 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán utca 7 0051 szakgimnázium; 4 évfolyamos; sajátos nevelési igényű tanulók iskolai oktatásának irányelve, SNI típusa:

Részletesebben

IDEGEN NYELV Angol vagy Német. angol vagy német, második idegen nyelv: angol, német, francia vagy orosz

IDEGEN NYELV Angol vagy Német. angol vagy német, második idegen nyelv: angol, német, francia vagy orosz Jászapáti Az iskola neve: Jászapáti Gróf Széchenyi István Katolikus Gimnázium, Szakképző Iskola, Kollégium Címe: 5130 Jászapáti, Vasút u.2 Telefon/fax: 57/540-960, 57/540-260 E-mail: mlgszmail@gmail.com

Részletesebben

Igazgató neve: Molnár György Pályaválasztási felelős neve: Gajdácsi Andrea igazgatóhelyettes Intézmény egyedi kódszáma:101496

Igazgató neve: Molnár György Pályaválasztási felelős neve: Gajdácsi Andrea igazgatóhelyettes Intézmény egyedi kódszáma:101496 Információ a 2017-2018. évi Megyei Pályaválasztási Tájékoztatóhoz Intézmény neve: Gimnázium, Informatikai, Közgazdasági, Nyomdaipari Szakgimnázium és Szakközépiskola Intézmény címe: 3300 Eger, Mátyás király

Részletesebben

Tanulmányi terület (Alkalmazott tanterv, szakterület, szakmacsoport jellemzői)

Tanulmányi terület (Alkalmazott tanterv, szakterület, szakmacsoport jellemzői) Szakközépiskola Intézmény neve, címe: Miskolci Szemere Bertalan Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium 3529 Miskolc, Ifjúság út 16-20. Postacím: 3529 Miskolc, Ifjúság út 16-20. Fenntartó neve, címe:

Részletesebben

Általános tudnivalók. Szakközépiskolai képzések

Általános tudnivalók. Szakközépiskolai képzések Bereczki Máté Kertészeti, Élelmiszeripari és Mezőgazdasági - Gépészeti Szakképző Iskola 6500 Baja, Szent Antal u. 96. OM azonosító: 027975 Honlap: www.bereczki-baja.hu Telefon: (79) 423-744 Igazgató: Horváth

Részletesebben

Veszprémi SZC Jendrassik Venesz Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Veszprémi SZC Jendrassik Venesz Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Veszprémi SZC Jendrassik Venesz Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 8200 Veszprém, Március 15. utca 5. OM azonosító: 203066 Telefon: 88/567-430, 70/641-3703 E-mail: jvpalyavalasztas@gmail.com Honlap: www.jendra.hu

Részletesebben

Mit kínálunk 2017/2018-ra?

Mit kínálunk 2017/2018-ra? Mit kínálunk 2017/2018-ra? Tervezett 9. osztályok száma: 53 db. Meghirdetett helyek száma: 1.517. 7 szakgimnázium: 20 ágazat 25 osztály 6 szakközépiskola: 10 szakmacsoport 20 osztály 1 szakiskola: 4 szakmacsoport

Részletesebben

HELYI TANTERV VII. ÓRATERVEK

HELYI TANTERV VII. ÓRATERVEK HELYI TANTERV VII. ÓRATERVEK VII. 1. Szakiskolai óratervek VII. 2. Szakközépiskolai óratervek VII.1. SZAKISKOLAI ÓRATERVEK VII.1.1. Szakmai előkészítő évfolyam (9. évfolyam) I. Alapképzések II. Szocializáció

Részletesebben

SZAKGIMNÁZIUMI KÉPZÉS. Ágazat Kód Szakma Választható idegen nyelv. Felvehető létszám Gépészet IX Gépgyártástechnológiai 1 osztály angol 30 fő

SZAKGIMNÁZIUMI KÉPZÉS. Ágazat Kód Szakma Választható idegen nyelv. Felvehető létszám Gépészet IX Gépgyártástechnológiai 1 osztály angol 30 fő GYŐRI MŰSZAKI SZC LUKÁCS SÁNDOR MECHATRONIKAI ÉS GÉPÉSZETI SZAKGIMNÁZIUMA, SZAKKÖZÉPISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA 9027 Győr, Mártírok útja 13 15. Tel.: 96/528-760, 20/447-0674, 30/335-3798, fax: 96/528-761 E-mail:

Részletesebben

Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája; Címe: 6000 Kecskemét Hunyadi tér 2. Telefon, fax száma:

Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája; Címe: 6000 Kecskemét Hunyadi tér 2. Telefon, fax száma: Intézmény neve, OM azonosító száma: Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája; 203041 Címe: 6000 Kecskemét Hunyadi tér 2. Telefon, fax száma: +36 46 480 744 E-mail

Részletesebben

Magyar joganyagok - Acsády Ignác Szakképző Iskola - alapító okirata, módosításokka 2. oldal Sajátos nevelési igényű tanulók nappali rendszerű s

Magyar joganyagok - Acsády Ignác Szakképző Iskola - alapító okirata, módosításokka 2. oldal Sajátos nevelési igényű tanulók nappali rendszerű s Magyar joganyagok - Acsády Ignác Szakképző Iskola - alapító okirata, módosításokka 1. oldal Acsády Ignác Szakképző Iskola alapító okirata, módosításokkal egységes szerkezetben 1 Az államháztartásról szóló

Részletesebben

Tanulható nyelvek. Megjegyzések

Tanulható nyelvek. Megjegyzések Harruckern János Közoktatási Intézmény 5700 Gyula, Szent István út 38. Tel: (66)561-420, Fax: (66)561-436 E-mail: iskola@harruckern.hu Honlap: www.harruckern.hu Igazgató neve: Zámbó András Pályaválasztási

Részletesebben

ZALAEGERSZEGI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM SZÉCHENYI ISTVÁN SZAKKÖZÉPIKOLÁJA ÉS SZAKISKOLÁJA

ZALAEGERSZEGI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM SZÉCHENYI ISTVÁN SZAKKÖZÉPIKOLÁJA ÉS SZAKISKOLÁJA ZALAEGERSZEGI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM SZÉCHENYI ISTVÁN SZAKKÖZÉPIKOLÁJA ÉS SZAKISKOLÁJA OM azonosító: 203067 Címe: 8900 Zalaegerszeg, Déryné utca 1. Intézményvezető: Braun Tünde Beiskolázási felelős: Péter

Részletesebben

Tervezett képzési formák, tagozatok, osztályok, szakmacsoportok és ezek belső kódszámai: Képzési szakképzési célcsoportok:

Tervezett képzési formák, tagozatok, osztályok, szakmacsoportok és ezek belső kódszámai: Képzési szakképzési célcsoportok: Információ a 2018-2019. évi Megyei Pályaválasztási Tájékoztatóhoz Intézmény neve: Gimnázium, Informatikai, Közgazdasági, Nyomdaipari Szakgimnázium és Szakközépiskola Intézmény címe: 3300 Eger, Mátyás király

Részletesebben

VM ASzK, Szakképző Iskola - Bartha János Kertészeti Szakképző Iskola 6600 Szentes, Kossuth L. u. 45. Felvételi szabályzat

VM ASzK, Szakképző Iskola - Bartha János Kertészeti Szakképző Iskola 6600 Szentes, Kossuth L. u. 45. Felvételi szabályzat VM ASzK, Szakképző Iskola - Bartha János Kertészeti Szakképző Iskola 6600 Szentes, Kossuth L. u. 45. OM azonosító: 027986 Telephely kódja: 011 http://www.szentesinfo.hu/bartha Felvételi szabályzat 2012/2013-es

Részletesebben

Megnevezés (tanult idegen nyelv) Létszám (fő) Tagozatkód

Megnevezés (tanult idegen nyelv) Létszám (fő) Tagozatkód KRÚDY GYULA GIMNÁZIUM, KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ KÖZÉPISKOLA, IDEGENFORGALMI ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA 9024 Győr, Örkény I. u. út 8 10. Tel.: 96/510-670 E-mail: titkar@krudy.gyor.hu OM azonosító: 030716

Részletesebben

a 2015/2016-os tanévre 037557 Térségi Általános Iskola, Szakiskola és Kollégium 8756 Csapi, Petőfi utca 5-7. 001 Térségi Általános Iskola, Szakiskola és Kollégium 8756 Csapi, Petőfi utca 5-7. ; 01 02 nyelv,

Részletesebben

Debreceni Vegyipari Szakközépiskola. szakmai ágazati alapozás, szakképzés. Kedves Érdeklődők!

Debreceni Vegyipari Szakközépiskola. szakmai ágazati alapozás, szakképzés. Kedves Érdeklődők! Debreceni Vegyipari Szakközépiskola szakmai ágazati alapozás, szakképzés Kedves Érdeklődők! Miért éppen a Vegyipari? Miért jó itt tanulni? Sokakban vetődnek fel ezek a kérdések a pályaválasztáskor. A válaszokhoz

Részletesebben

Szombathelyi Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium Gépipari Szakközépiskolája

Szombathelyi Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium Gépipari Szakközépiskolája Szombathelyi Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium Gépipari Szakközépiskolája A történetünk 1950-ben alapították (Állami Vas-Fém-Gépipari Gimnázium) 1955-1991. Latinka Sándor Gépipari Technikum 1993-tól

Részletesebben

Makó Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola OM azonosító száma:

Makó Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola OM azonosító száma: Makó Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola OM azonosító száma: 029741 Cím: 6900 Makó, Kálvin u. 2-6. Telefonszám: 62/213-227 Fax: 62/213-227 E-mail: jgyg@juhaszgy-mako.sulinet.hu Honlap:

Részletesebben

Makó Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola OM azonosító száma:

Makó Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola OM azonosító száma: Makó Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola OM azonosító száma: 029741 Cím: 6900 Makó, Kálvin u. 2-6. Telefonszám: 62/213-227 Fax: 62/213-227 E-mail: jgyg@juhaszgy-mako.sulinet.hu Honlap:

Részletesebben

FELVÉTELI ELJÁRÁS RENDJE a es tanévre. MIOK József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola

FELVÉTELI ELJÁRÁS RENDJE a es tanévre. MIOK József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola MIOK József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola Cím: Miskolc, 3530 Meggyesalja út 26. OM: 201189 Intézményvezető: Németh Katalin Pályaválasztási felelős: Pócsik Julianna igazgatóhelyettes Telefon: 06-46-505-195

Részletesebben

A 2. sorszámú Asztalos megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK

A 2. sorszámú Asztalos megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK A 2. sorszámú Asztalos megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK 1.1. A szakképesítés azonosító száma: 34 543 02 1.2. Szakképesítés megnevezése:

Részletesebben

2011-2012: 2012: Jubileumi tanév

2011-2012: 2012: Jubileumi tanév 2011-2012: 2012: Jubileumi tanév Intézm zményünk nk szület letése A tanműhely átadása A tanulmányi nyi épület átadása A képzk pzési szerkezet alakulása Gépipari Technikum 1951 Kiválik az intézményből a

Részletesebben

1.sz. melléklet A támogatott gyakorlati képzés célja és tartalmának részletes leírása, helyszíne, idıtartama, formája, tárgyi feltételrendszere:

1.sz. melléklet A támogatott gyakorlati képzés célja és tartalmának részletes leírása, helyszíne, idıtartama, formája, tárgyi feltételrendszere: 1.sz. melléklet A támogatott gyakorlati képzés célja és tartalmának részletes leírása, helyszíne, idıtartama, formája, tárgyi feltételrendszere: Szakképesítés OKJ száma Szakmacsoportos oktatás Szakmacsoportos

Részletesebben

GÉPÉSZET ÁGAZAT. A képzés négy + egy éves. A szakmai oktatás célja:

GÉPÉSZET ÁGAZAT. A képzés négy + egy éves. A szakmai oktatás célja: 0404 GÉPÉSZET ÁGAZAT A képzés négy + egy éves A szakmai oktatás célja: a műszaki szemlélet kialakítása műszaki feladatmegoldó képesség fejlesztése a technológiai és termelési fejlesztő-tervezőmunka néhány

Részletesebben

2017/2018. tanév beiskolázási engedély. Érettségi végzettséghez kötött ágazati szakképesítés megnevezése

2017/2018. tanév beiskolázási engedély. Érettségi végzettséghez kötött ágazati szakképesítés megnevezése 2017/2018. tanév beiskolázási engedély Szakgimnázum 2017/2018. tanévben indítani engedélyezett SZAKGIMNÁZIUMI ÁGAZATI képzés 9. évfolyamon - ágazat Az érettségi vizsga keretében megszerezhető szakképesítés(ek)

Részletesebben

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ NYOLCADIKOS TANULÓK RÉSZÉRE a VSZC Közgazdasági és Közigazgatási Szakgimnáziuma kilencedik évfolyamára a 2019/2020.

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ NYOLCADIKOS TANULÓK RÉSZÉRE a VSZC Közgazdasági és Közigazgatási Szakgimnáziuma kilencedik évfolyamára a 2019/2020. Veszprémi Szakképzési Centrum Közgazdasági és Közigazgatási Szakgimnáziuma 8200 Veszprém, Csap u. 9. Tel: 88/560-590 Fax: 88/560-570 Igazgató: ifj. Szathmáry Árpád Pályaválasztási felelős: Juhász Tamás

Részletesebben

Alapítás éve: 1997 Gimnázium, Informatikai, Közgazdasági, Nyomdaipari Szakgimnázium és Szakközépiskola Tel/Fax.: 36/

Alapítás éve: 1997 Gimnázium, Informatikai, Közgazdasági, Nyomdaipari Szakgimnázium és Szakközépiskola Tel/Fax.: 36/ Alapítás éve: 1997 Gimnázium, Informatikai, Közgazdasági, Nyomdaipari Szakgimnázium és Szakközépiskola 3300 Eger, Mátyás király út 165. Tel/Fax.: 36/516-8 E-mail: igazgato@iqpont.hu Honlap: www.iqpont.hu

Részletesebben

Miskolci SZC felnőttoktatási kínálata 2016/2017. tanév Nappali munkarend

Miskolci SZC felnőttoktatási kínálata 2016/2017. tanév Nappali munkarend felnőttoktatási kínálata 2016/2017. tanév Nappali munkarend Képzést indító tagintézmény megnevezése Fazola Henrik Szakképző Iskolája www.fazolaszki.hu +36 46 530 438 Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó

Részletesebben

Karcagi SZC Nagy László Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma

Karcagi SZC Nagy László Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma Karcagi SZC Nagy László Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma Iskolánk pedagógiai hitvallása: Az iskola arra való, hogy az ember, bármilyen adottságú is, megtanuljon tanulni, hogy

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése a 2008. évi CV. törvény 1. és 4. -a alapján az alábbi alapító okiratot adja ki:

ALAPÍTÓ OKIRAT. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése a 2008. évi CV. törvény 1. és 4. -a alapján az alábbi alapító okiratot adja ki: 17. sz. melléklet ALAPÍTÓ OKIRAT A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése a 2008. évi CV. törvény 1. és 4. -a alapján az alábbi alapító okiratot adja ki: 1. Költségvetési szerv neve: Bánki Donát Szakképző

Részletesebben

Veszprémi SZC Jendrassik Venesz Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Veszprémi SZC Jendrassik Venesz Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Veszprémi SZC Jendrassik Venesz Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 8200 Veszprém, Március 15. utca 5. OM azonosító: 203066 Telefon: 88/567-430, 70/641-3703 E-mail: iskola@vejsz.sulinet.hu Honlap: www.vejsz.sulinet.hu

Részletesebben

Fodor József Élelmiszeripari Szakképző Iskola OM azonosító száma:

Fodor József Élelmiszeripari Szakképző Iskola OM azonosító száma: Fodor József Élelmiszeripari Szakképző Iskola OM azonosító száma: 202742 Cím: 6725 Szeged, Szabadkai út 3. Telefonszám: 62/548-964 Fax: 62/548-964 E-mail: fodor@fodorj-szeged.sulinet.hu Honlap: http://fjk.sulinet.hu

Részletesebben

Telefon: 88/ Telefon/fax: 88/ Internet cím:

Telefon: 88/ Telefon/fax: 88/ Internet cím: Telefon: 88/560-630 Telefon/fax: 88/560-730 e-mail: isk@ipariszakkozep.hu Internet cím: www.ipariszakkozep.hu Tanulmányi ösztöndíjak a hiányszakmákban Az ösztöndíj mértéke az első szakképzési évfolyam

Részletesebben