LUMINA SZÍNVONALAS LAKÓHÁZAK NÍVÓS IRODAHÁZAK LUXUS SZÁLLODÁK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LUMINA SZÍNVONALAS LAKÓHÁZAK NÍVÓS IRODAHÁZAK LUXUS SZÁLLODÁK"

Átírás

1 Lumina

2 LUMINA SZÍNVONALAS LAKÓHÁZAK NÍVÓS IRODAHÁZAK LUXUS SZÁLLODÁK

3 FÜLKE KONCEPCIÓ TEHERBÍRÁS FÜLKE OLDALFALAK utas 23 A Lumina fülkét sokoldalúsága és környezetkímélo megoldásai teszik rendkívülivé. Lumina KLASSZIKUS BELSO, MODERN KÜLSO Valószínűleg a világítás az egyetlen tényező, amely egy fülke karakterét meghatározza. A Lumina fülketípus öt különböző LED világítást kínál, melyek automatikusan kikapcsolnak, ha a fülkét nem használják. Mindegyik elrendezéssel különböző fényerő biztosítható a diszkréttől a ragyogóig, mely a négy oldalfaltípussal együtt dekoratív megoldások kialakítását teszi lehetővé. Oldalfalba ágyazott rozsdamentes acél fülketabló és fém korlátok teszik teljessé a fülkék eleganciáját. A fülkei kiegészítők - az irányjelzőlámpa nagyfényerejű, kék színű LED-jeitől a fém láblécekig - apró részletekig magas színvonalon kidolgozottak. E tulajdonságok együttesen teremtik meg a Lumina fülke presztízsét és kellemes utazási környezetet teremtenek. SKINPLATE (mú anyag bevonatú acéllemez) LAMINÁLT ROZSDAMENTES ACÉL FA

4 3 FA BURKOLAT A természetes fa minden erénye megtalálható a Lumina fülke választékában lévó furnér oldalfalakban. Világos, közép vagy sötét színárnyalatban, függó legesen vagy vízszintesen elhelyezve, a megfeleló LED világítás megválasztásával a fa panelek egyaránt alkalmasak modern és tradicionális környezet megteremtésére. E két tényezó kombinációja határozza meg a fülke hangulatát. A rozsdamentes fülketabló tökéletesen harmonizál a faburkolattal, akárcsak a panelelválasztó csíkok, melyek felülete selyemfényú vagy tükörfényes króm illetve tükörfényes aranyszínú lehet. Az ajtóportálok és az ajtók fehér színú skinplate vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél borításúak. A padlóburkolatok gumibevonatok, mú kövek és természetes kövek széles kínálatából választhatók. FÜLKE OLDALFALAK Fa Mahagóni Bükk Cseresznye PADLÓBURKOLATOK Muko Gránit Gumi A Éjfél kék B Faszén C Kávé D Fekete - csúszásmentes E Szürke - csúszásmentes Muko F Fekete márvány G Szürke gránit H Kék kó Gránit I Fehér gránit J Fekete gránit A B C D E F G H I J PADLÓBURKOLATOK* *A FÜLKÉK IGÉNY ESETÉN PADLÓBURKOLAT NÉLKÜL IS RENDELHETó K.

5 5 SKINPLATE BURKOLAT FÜLKE OLDALFALAK Skinplate Kék cirkon Égkék Homok Krém Szürke PADLÓBURKOLATOK A skinplate tiszta, egyszerú textúrái színpompás burkolatokat kínálnak. A világos pasztellszínek növelik a LED világítás hatékonyságát és javítják a térérzetet. A skinplate másik vonzó tulajdonsága, hogy egyszerre ellenálló, könnyen kezelhetó és dekoratív. A rozsdamentes fülketabló az oldalfalba ágyazott. Az ajtóportálok és az ajtók fehér színú Skinplate vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél borításúak. A padlóburkolatok gumibevonatok vagy mú kövek széles kínálatából választhatók. (Az eló zó oldalon szerepló minta szerint)

6 4 ROZSDAMENTES ACÉL BURKOLAT A rozsdamentes acél burkolatokkal igazán feltú nó, modern esztétikájú fülke alakítható ki. A dinamikus ugyanakkor robosztus rozsdamentes acél fülkék olyan környezetben is megállják a helyüket, ahol követelmény a tartósság és a rongálásnak való ellenállóság. Akár a modern megjelenés, akár az egyszerú, tartós fülkebelsó elérése a cél, hatféle felületi kiképzés áll rendelkezésre. Az ajtóportálok és az ajtók az oldalfalakkal megegyezó felületi kiképzésú ek lehetnek. FÜLKE OLDALFALAK Rozsdamentes acél Szálcsiszolt Bó rmintázatú Len Dáma Muko Gránit PADLÓBURKOLATOK

7 6 LAMINÁLT BURKOLAT FÜLKE OLDALFALAK Laminált Szálcsiszolt kék Szálcsiszolt szürke Lótusz Fehér márvány Kristály Cseresznye A kiváló minó ségú laminált burkolatok függó legesen vagy vízszintesen is elhelyezhetó k és a megfeleló LED fülkevilágítással kombinálva kellemes környezetet biztosítanak a fülkében. Az oldalfalba süllyesztett rozsdamentes fülketabló kihangsúlyozza a fülke eleganciáját. Az ajtóportálok és az ajtók fehér színú skinplate vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél borításúak. A padlóburkolatok gumibevonatok, mú kövek és természetes kövek széles kínálatából választhatók. PADLÓBURKOLATOK (Az eló zó oldalon szerepló minta szerint)

8 FÜLKETABLÓ Az oldalfalban elhelyezkedő, háttér-világítású szintjelzőkkel rendelkező tabló diszkréten elegáns. A tabló letisztult, nem hivalkodó vonalai tovább erősítik a fülke a kifinomultságát. ROZSDAMENTES ACÉL Gombtabló Szálcsiszolt rozsdamentes acél. Kombinált fülke helyzetés irányjelzó Adat kijelzó A teherbírást, szállítható személyek számát jelzi ki. Zöld vagy sárga színú piktogram mutatja a vészhívás és a hangkapcsolat létrejöttét. Szint és funkció-jelzó k Lézerrel kivágott számjegyek, fehér háttérvilágítással. Braile karakterek. Nyomógombok Tükörfényes aranyszínú felületú vagy szálcsiszolt vagy tükörfényes felületú rozsdamentes acél gombok. Kék színú szegélyvilágítás.

9 KIJELZOK A három különbözó (lent látható) kijelzó t úgy tervezték, hogy az információ minden irányból jól olvasható legyen. A tablóba simuló kijelzó k egyidejú leg mutatják a fülke pillanatnyi helyzetét és továbbhaladási irányát. Folyadékkristályos kijelzo (LCD) A fülke pillanatnyi helyzetét és haladási irányát mutatja. Adat kijelzó. Többszínu folyadékkristályos kijelzo A fülke pillanatnyi helyzete és haladási iránya mellett egyéni információk kijelzésére is alkalmas (TFT technológia). Adat kijelzó. Elektrolumineszcens kijelzo A fülke pillanatnyi helyzete és haladási iránya mellett egyéni információk kijelzésére is alkalmas. Adat kijelzó.

10 FÜLKEI KIEGÉSZÍTOK A minőség és a választék alapvető, amikor kialakítjuk a számunkra megfelelő a felvonófülkét. A fülkei kiegészítők választéka igazán gazdag az olyan jól látható elemektől kezdve, mint az álmennyezet vagy a korlátok, az olyan apró részletekig, mint a panelelválasztó csíkok vagy a láblécek. ÁLMENNYEZETEK Öt kivitel A különbözó igényeknek megfeleló en öt féle állmennyezet került kifejlesztésre. Direkt, indirekt világítás, és a kettó kombinációja is alkalmazható. A hosszú élettartamú, energiatakarékos LED világítás kellemes, világos teret varázsol a fülkében. Amikor a lift nincs használatban a fülkevilágítás automatikusan kikapcsol. A világítási megoldások megfelelnek az érvényes szabványoknak. TÜKRÖK A tiszta, nem színezett tükrök megfelelnek a biztonsági eló írásoknak az utasok maximális biztonsága érdekében. Tipikus elrendezések:

11 KORLÁTOK A rúd és a lezáró elem felületi kidolgozása eltéró. Az oldalfalba visszahajlított végú korlátok megfelelnek az EN es szabványnak. A lehetséges kidolgozás kombinációk: Lehetséges variációk Onda rúd: selyemfényú króm lezáró: tükörfényes króm rúd: tükörfényes króm lezáró: selyemfényú króm rúd: szálcsiszolt rozsdamentes acél lezáró: tükörfényes króm rúd: tükörfényes arany lezáró: tükörfényes arany rúd: tükörfényes króm lezáró: tükörfényes arany rúd: selyemfényú króm lezáró: tükörfényes arany Vento rúd: tükörfényes króm lezáró: selyemfényú króm rúd: selyemfényú króm lezáró: tükörfényes króm rúd: selyemfényú króm lezáró: tükörfényes arany rúd: tükörfényes króm lezáró: tükörfényes arany rúd: tükörfényes arany lezáró: tükörfényes arany

12 BIZTONSÁGOSABB HASZNÁLAT A Lumina fülke teljes mértékben megfelel az EN81-70 sz. Európai szabványnak, amely javaslatokat fogalmaz meg a felvonók használatának megkönnyítése érdekében az utasok köztük a mozgáskorlátozottak számára. FÉNYFÜGGÖNY Az utasok ajtó általi becsípó désének megeló zése érdekében az Lumina fülketípus Lambda2 fényfüggönyt vagy opcionálisan Lambda 3D fényfüggönyt tartalmaz. A Lambda2 láthatatlan függönyként infravörös fénysugarakat bocsát a küszöb fölé mm magasságban. A Lambda 3D ezeken felül további 14 fénysugarat bocsát az ajtó eló terébe 800 mm mélységben. EGYÉB BIZTONSÁGI FELSZERELÉSEK: Tükör A tükör biztosítja, hogy a kerekesszékkel közlekedó k kiszálláskor láthassák a mögöttük lévó teret. Fülkei nyomógombok Kék színú fény és hang szignál jelzi az emeleti nyomógombok megnyomását. A földszinti nyomógomb 5 mm vastagságban kiálló, zöld színú gyú rú ben kapott helyet. FÜLKE MÉRETEK A fülkékhez tartozó minimális ajtószélességek a következó k: 450kg teherbírású fülke: min x 1250 mm Egy kerekesszéknek megfeleló. 630kg teherbírású fülke: min x 1400 mm Egy kerekesszéknek és egy álló utasnak megfeleló. 1250kg teherbírású fülke: min x 1400 mm Egy kerekesszéknek és több álló utasnak megfeleló. A kerekesszék elfordítható. Szint és funkció-jelzó k Kiemelkednek a gombtabló síkjából és Braille karakterrel ellátottak. A számjegyek 15 mm magasak. Fülkei és állomási irányjelzó k A kijelzó k 40 mm nagyságú irányjelzó nyilakat tartalmaznak. Beállítható hangjelzés értesíti az utast a fülke megérkezéséró l. Föl irányban egy gong, le irányban két gong hallható. Korlátok A korlátok végei a fülke oldalfala felé hajlítottak a nagyobb biztonság érdekében. Hangjelzések Minden hangjelzés hangereje dba között állítható.

13 LED FÜLKEVILÁGÍTÁS ELRENDEZÉSEK Hajlított fehér skinplate vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél állmennyezet. Lapos fehér skinplate vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél állmennyezet. Hajlított fehér skinplate vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél állmennyezet. Lapos fehér skinplate vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél állmennyezet. Hajlított tükörfényes rozsdamentes acél állmennyezet.

14 ÁLLOMÁSTABLÓK A jó állomástabló minden irányból tisztán látható, ugyanakkor attraktív megjelenésű és harmonizál az épület belső, a felvonóajtót körülvevő dekorációs elemeivel. A Lumina kivitel két féle megoldást kínál: Egyik esetben a tablók kis mértékben kiemelkednek a fal síkjából, míg a másik esetben falba süllyesztettek. Bármely felületi kidolgozással megjelenésük egyedi, ugyanakkor jól variálható. Az állomástabló az ajtókeretbe is beépíthető (lásd balra). 1 bal Jobb A tablók felülete tükörfényes aranyszínú acél szálcsiszolt rozsdamentes acél tükörfényes rozsdamentes acél 2 ACTUA A hívótablók lapos házban foglalnak helyet megkönnyítve ezzel a szerelést és a lehetó legkevésbé befolyásolva az épület belsó megjelenését. 1 Kombinált fülkehelyzet- és irányjelzo tabló bal oldalon Nagy felbontású folyadékkristályos kijelzó (LCD). jobb oldalon Programozható, rendkívül megbízható elektrolumineszcens kijelzó (ELD). 2 Haladási irányjelzo tablók: az ajtó fölött elhelyezkedo az ajtó oldalának felso részén elhelyezkedo Hosszú élettartamú, kék színú LED világítással rendelkezó nyilak Különbözó tónusú gong jelzés a fel és le irány jelölésére. Állomási gombtabló Kék színú szegélyvilágítás. opcionális Kulcsos kapcsoló és stopgomb Különleges igény esetén.

15 fölül Irányjelzo lámpa Az ajtókeretben helyezkedik el. Felülete selyemfényú króm vagy tükörfényes aranyszín. bal jobb 1 40mm magas, kék színú fénnyel világító nyilak. 2 CLASSICA Az elegáns megjelenés érdekében a falba süllyesztett kivitelben. 1 Kombinált fülkehelyzet- és irányjelzo tabló fölül Programozható színes folyadékkristályos kijelzó TFT technológiával. bal oldalon Nagy felbontású folyadékkristályos kijelzó (LCD). jobb oldalon Programozható, rendkívül megbízható elektrolumineszcens kijelzó (ELD). 2 Irányjelzo tablók: az ajtó fölött elhelyezkedo az ajtó oldalának felso részén elhelyezkedo Hosszú élettartamú, kék színú LED világítással rendelkezó nyilak. Különbözó tónusú gong jelzés a fel és le irány jelölésére. Ellipszis vagy téglalap alak. Állomási gombtabló Kék színú szegélyvilágítás. Ellipszis, téglalap vagy kör alak.

16 www otis com Az Otis fenntartja a jogot bármely termékjellemzó megváltoztatására eló zetes értesítés nélkül. 100 % PEFC papírra nyomtatva. No PEFC/ Printed in E. U. HU 124 ( ) BTH

OTIS. Lumina. LUMINA Célunk mindenben megfelelni az Ön esztétikai elvárásainak. Reméljük sikerült túlszárnyalni.

OTIS. Lumina. LUMINA Célunk mindenben megfelelni az Ön esztétikai elvárásainak. Reméljük sikerült túlszárnyalni. OTIS Lumina LUMINA Célunk mindenben megfelelni az Ön esztétikai elvárásainak. Reméljük sikerült túlszárnyalni. LUMINA SZÍNVONALAS LAKÓHÁZAK NÍVÓS IRODAHÁZAK LUXUS SZÁLLODÁK FÜLKEKIALAKÍTÁS TEHERBÍRÁS FÜLKE

Részletesebben

SELECTA LAKOHÁZAK IRODÁK SZÁLLODÁK KÖZÉPÜLETEK

SELECTA LAKOHÁZAK IRODÁK SZÁLLODÁK KÖZÉPÜLETEK Selecta SELECTA LAKOHÁZAK IRODÁK SZÁLLODÁK KÖZÉPÜLETEK FÜLKE KONCEPCIÓ TEHERBÍRÁS FÜLKE OLDALFALAK 5 4-26 utas 19 A jó megoldás kiválasztásához a legszélesebb kínálatra és a környezetet kímélo megoldásokra

Részletesebben

OTIS. OPTIMA Az igazán költséghatékony megoldás. Optima

OTIS. OPTIMA Az igazán költséghatékony megoldás. Optima OTIS OPTIMA Az igazán költséghatékony megoldás. Optima OPTIMA LAKÓHÁZAK IRODÁK KÖZÉPÜLETEK FÜLKEKIALAKÍTÁS TEHERBÍRÁS FÜLKE OLDALFALAK 3 4-26 utas 14 Az OPTIMA fülketípus a különbözõ piaci igényeket sokoldalúságával

Részletesebben

OPTIMA LAKOHÁZAK IRODÁK

OPTIMA LAKOHÁZAK IRODÁK Optima OPTIMA LAKOHÁZAK IRODÁK KÖZÉPÜLETEK SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEK FÜLKE KONCEPCIÓ TEHERBÍRÁS FÜLKE OLDALFALAK 3 4-26 utas 14 A korszerű felvonótervezés szempontjai között a sokoldalúság és a környezetvédelem

Részletesebben

OTIS. Selecta. SELECTA A megfelelõ választásához a legszélesebb választékra van szükség.

OTIS. Selecta. SELECTA A megfelelõ választásához a legszélesebb választékra van szükség. OTIS Selecta SELETA A megfelelõ választásához a legszélesebb választékra van szükség. SELETA LAKÓHÁZAK IROÁK SZÁLLOÁK KÖZÉPÜLETEK FÜLKEKIALAKÍTÁS TEHERÍRÁS FÜLKE OLALFALAK 5 4-26 passengers 25 Minden igényre

Részletesebben

OTIS. Flex. GeN2 Flex. A rugalmas megoldás új felvonók telepítésére meglévõ épületekbe is.

OTIS. Flex. GeN2 Flex. A rugalmas megoldás új felvonók telepítésére meglévõ épületekbe is. OTIS Flex GeN2 Flex. A rugalmas megoldás új felvonók telepítésére meglévõ épületekbe is. GeN2 Flex Felvonó HAGYOMÁNYOS HAJTÁS A hagyományos nyílthurkú rendszer egyenetlen fülkemozgatást és hosszabb menetidõt

Részletesebben

További rendelhetőségek: RING S 290 NEON VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY RING S 290 NEON

További rendelhetőségek: RING S 290 NEON VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY RING S 290 NEON RING S 290 NEON http://www.zengovari.hu/termekeink/sullyesztett_lampatestek Álmennyezetbe süllyeszthető, plexi dekoráció, nagyfeszültségű NEON csövekkel szerelve. eivel, valamint a színek variációjával

Részletesebben

További rendelhetőségek: KRISZTIN 2 A VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY. Krisztin 2 A CR

További rendelhetőségek: KRISZTIN 2 A VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY. Krisztin 2 A CR KRISZTIN 2 A http://www.zengovari.hu/termekeink/kristaly_es_klasszikus_lampatestek Asztali kivitelű, klasszikus jellegű, ernyős lámpatest. A KRISZTIN 2 A típus, a KRISZTIN lámpatestcsalád asztali változata,

Részletesebben

LumiStone inspiráló teljesítmény

LumiStone inspiráló teljesítmény Lighting LumiStone inspiráló teljesítmény LumiStone SP520P/SP522P/SP524P/SP526P z irodai, kiskereskedelmi és vendéglátó-ipari szektorok mind-mind olyan tereket szeretnének létrehozni, amelyeket kellemes,

Részletesebben

Zuhanytálcák A N E W N E W N E W N E W

Zuhanytálcák A N E W N E W N E W N E W HÜPPE zuhanytálcák N E W Zuhanytálcák A N E W N E W N E W HÜPPE Xerano Termék részletek A szaniter akril zuhanytálca egyszerű, időtálló formatervezése sokoldalú fürdőszoba kialakításhoz alkalmas A finom

Részletesebben

Csak egy gombnyomás, és a Sommer garázsnyitó csendben kinyitja kapuját. hosszú élettartam a hajtóműkímélő technológiának köszönhetően

Csak egy gombnyomás, és a Sommer garázsnyitó csendben kinyitja kapuját. hosszú élettartam a hajtóműkímélő technológiának köszönhetően Garázsnyitók Újra itthon! A megérdemelt kényelem. Csak egy gombnyomás, és a Sommer garázsnyitó csendben kinyitja kapuját. takarékos energiafelhasználás hosszú élettartam a hajtóműkímélő technológiának

Részletesebben

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető TREZOR POSTALÁDÁK 2015 Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető Hagyományos, kerítéssel rendelkező családi házakhoz ajánlott postaládák Postaláda I.-II Udvari I.-II.

Részletesebben

Ursa irodai bútorcsalád

Ursa irodai bútorcsalád Ursa irodai bútorcsalád Érvényes: 2011. május 16.-tól visszavonásig A bútorcsalád rövid bemutatása AzURSA az ergonómiai szempontoknak maximálisan megfelelő, modern megjelenésű, és kiváló minőségű irodai

Részletesebben

Tartalomjegyzék LED hátterek 3 LED gyűrűvilágítók LED sötét látóterű (árnyék) megvilágítók 5 LED mátrix reflektor megvilágítók

Tartalomjegyzék LED hátterek 3 LED gyűrűvilágítók LED sötét látóterű (árnyék) megvilágítók 5 LED mátrix reflektor megvilágítók 1 Tartalomjegyzék LED hátterek 3 LED gyűrűvilágítók 4 LED sötét látóterű (árnyék) megvilágítók 5 LED mátrix reflektor megvilágítók 6 HEAD LUXEON LED vezérelhető reflektorok 7 LUXEON LED 1W-os, 3W-os, 5W-os

Részletesebben

oszlopok és korlátok 08 / 2018 / mmcite.com

oszlopok és korlátok 08 / 2018 / mmcite.com oszlopok és korlátok bard Az utcabútorok legegyszerűbb eleme is megérdemel egy érdekes formát. A lágyan modellezett záróelem, melyet láthatóan az állatvilág inspirált, nemcsak egy egyszerű dekoráció, a

Részletesebben

oszlopok és korlátok 04 / 2017 / mmcite.com

oszlopok és korlátok 04 / 2017 / mmcite.com oszlopok és korlátok bard Az utcabútorok legegyszerűbb eleme is megérdemel egy érdekes formát. A lágyan modellezett záróelem, melyet láthatóan az állatvilág inspirált, nemcsak egy egyszerű dekoráció,

Részletesebben

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz SFS intec turn ideas into reality W-Tec 3D+ rejtett pántok egyedi tervezésű ajtókhoz Az SFS intec által gyártott új rejtett

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

J A G A S T R A D A. A Low-H 2 O technológia néhány jellemző tulajdonsága:

J A G A S T R A D A. A Low-H 2 O technológia néhány jellemző tulajdonsága: J A G A S T R A D A A sima előlap és az erős felső rács vízszintes vonalai adják a STRADA szemet gyönyörködtető megjelenését. A robosztus, egyszerű és mégis elegáns burkolat a Low-H 2 O technológiát takarja.

Részletesebben

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ Szakértelem Termékminõség Szoros kapcsolat a vevõkkel Termékismertetõ Tengine IMAGE Tengine IMAGE család Robosztusak és nagy teljesítményûek: ezek a LED-modulok egyenletes megvilágítást adnak bármilyen

Részletesebben

DOMUSLIFT KATALÓGUS I. Automata ajtós homeliftek

DOMUSLIFT KATALÓGUS I. Automata ajtós homeliftek DOMUSLIFT KATALÓGUS I. Automata ajtós homeliftek Újszerű megoldás Aki a modern liftek kényelmét szeretné otthonában élvezni, annak nem kell tovább várnia. Az IGV a világ felvonógyártói közül elsőként fejlesztette

Részletesebben

Rábaablak 93 Kft Rábapaty, Felsőpatyi u. 89. Tel.: 95/ Beltéri ajtók RÁBAABLAK

Rábaablak 93 Kft Rábapaty, Felsőpatyi u. 89. Tel.: 95/ Beltéri ajtók RÁBAABLAK Rábaablak 93 Kft. 9641 Rábapaty, Felsőpatyi u. 89. Tel.: 95/360-444 Email: rabaablak@rabaablak.hu www.rabaablak.hu Beltéri ajtók RÁBAABLAK SZEMÉLYRE SZABOTT MINŐSÉG A Rábaablak nyílászárói személyesen

Részletesebben

Bemutatkozás. Termékeink:

Bemutatkozás. Termékeink: Bemutatkozás A Sõregi Mester Kft. 1989-ben kezdte meg mûködését egyéni vállalkozásként. A megrendelések növekvõ számának köszönhetõen az egyéni vállakozás mára kinõtte magát, amely az asztalosmûhely korszerûsítésében,

Részletesebben

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY 55 04.1 KAMÉLEON Termék kód: STL-01-02-L ORANGE KAMÉLEON CSALÁD 2 ajtóval Orange Kaméleon szekrénycsaládunk tervezésekor külön hangsúlyt fektettünk az egyszerű, letisztult formákra, így kiváló ár-érték

Részletesebben

FENDA MIX & MATCH Asztali lámpatest rendszer

FENDA MIX & MATCH Asztali lámpatest rendszer 020 ASZTALI LÁMPATESTEK ASZTALI LÁMPATESTEK 023 023 021 025 025 025 026 027 029 030 031 ASZTALI LÁMPATESTEK 021 FENDA MIX & MATCH Asztali lámpatest rendszer Friss inspirációk a színek segítségével! A FENDA

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 6234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Működési leírás... 3 5. Mérési folyamat... 4 6. Elem cseréje...

Részletesebben

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv UJJLENYOMAT OLVASÓ Kezelői Kézikönyv 2 Funkció leírása Belépés programozási módba MESTER kód megváltoztatása Új felhasználói ujjlenyomat hozzáadása Felhasználói ujjlenyomat törlése F1/F2-S egyszerűsített

Részletesebben

FELVONÓ KATALÓGUS I. Panorámaliftek

FELVONÓ KATALÓGUS I. Panorámaliftek FELVONÓ KATALÓGUS I. Panorámaliftek Mikor válasszunk panorámaliftet? A panorámaliftek igazi szépségét az adja, hogy a legtöbb helyre jól illeszkednek, legyen szó új vagy meglévő épületről, vagy akár felújításról.

Részletesebben

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása.

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 46.200 Ft + ÁFA 31.800 Ft + ÁFA A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 34.300 Ft + ÁFA 42.000 Ft + ÁFA 16.100

Részletesebben

TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető

TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018 Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető Hagyományos, kerítéssel rendelkező családi házakhoz ajánlott postaládák 2 Postaláda I.-II.

Részletesebben

QUINO lámpatestek VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY. http://www.zengovari.hu/termekeink/sullyesztett_lampatestek. H-1162 Budapest Aulich u. 44.

QUINO lámpatestek VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY. http://www.zengovari.hu/termekeink/sullyesztett_lampatestek. H-1162 Budapest Aulich u. 44. QUINO lámpatestek http://www.zengovari.hu/termekeink/sullyesztett_lampatestek QUINO süllyesztett lámpatestcsalád, mely a teljesítményeknek és az igények megfelelően változó méretekben kerül gyártásra.

Részletesebben

Quattro modern, szögletes design

Quattro modern, szögletes design modern, szögletes design A kerámiával felszerelt fürdőszobák kiegyensúlyozottak, a hangsúlyos szögletes formának köszönhetően a belső tér modern megjelenésű. A mosdók és a bidék alakja letisztult, azok

Részletesebben

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val Csempe- és élvédő-profilok Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására Csináld Marley-val Csempeprofilok és élvédők a Marleytól sokféle színben, alakban és nagyságban Szép

Részletesebben

LED-modulok. ELA modulok LED-paneles mennyezeti lámpatestekhez

LED-modulok. ELA modulok LED-paneles mennyezeti lámpatestekhez LED-modulok ELA modulok LED-paneles mennyezeti lámpatestekhez Alkalmazások és termékválaszték Igen lapos, használatra kész LED-panelek ELA G1 SNC homogén megvilágításhoz Relatív fényerosség, Iv/Iv, max

Részletesebben

Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel

Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel PHILIPS LED Fényforrás 12,5 W 100 W E27 Hideg fehér Nem szabályozható Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel A Philips LED fényforrások hideg fehér fényt árasztanak, kivételesen hosszú élettartamot

Részletesebben

Megbízható felvonómegoldás

Megbízható felvonómegoldás KONE EcoSpace TM Megbízható felvonómegoldás Költséghatékony és megbízható A KONE EcoSpace TM rendkívül költséghatékony, melyet kifejezetten közepes magasságú épületekre terveztek. Tartós alkatrészeivel,

Részletesebben

4. fejezet. Bútordíszítő elemek és dekorációs anyagok

4. fejezet. Bútordíszítő elemek és dekorációs anyagok . fejezet Bútordíszítő elemek és dekorációs anyagok .2 Tartalomjegyzék.3 Fogantyúprofi lok, Gola profi lrendszer.6 Bútorfogantyúk.166 Fogasok, fogassorok.197 Bútorfogantyúk és fogasok táblázata.206 Díszlécek,

Részletesebben

Céliane TM Radio/ZigBee kiválasztási táblázat

Céliane TM Radio/ZigBee kiválasztási táblázat Céliane Radio/ZigBee kiválasztási táblázat mechanizmusok és burkolatok MECHANIZMUSOK BILLENTYŰK ÉS BURKOLATOK Fehér Titán RADIO/ZIGBEE RENDSZER BUS/SCS - Radio/ZigBee interfész 0672 0 068 46 0684 46 VILÁGÍTÁS

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Homelift otthoni és nyilvános felhasználásra

Homelift otthoni és nyilvános felhasználásra Homelift otthoni nyilvános felhasználásra A mobilitás központi jelentőségűvé vált a mai társadalmunkban. Nap, mint nap több millió ember utazik korlátozás nélkül, kel át határokon, országokon kontinenseken.

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/47. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 4597/2016 CPV Kód:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/47. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 4597/2016 CPV Kód: Gazdasági Versenyhivatal 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. szám alatti, 1000 kg/felvonó teherbírású, 2 db, duplex le- fel gyűjtő csoportban működő személyfelvonójának komplett felújítása Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Schachermayer. fogantyúk, kiegészítők AKCIÓ. 2014/06 A felüntetett árak áfa nélkül értendőek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Schachermayer. fogantyúk, kiegészítők AKCIÓ. 2014/06 A felüntetett árak áfa nélkül értendőek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. AKCIÓ Schachermayer fogantyúk, kiegészítők 2014/06 A felüntetett árak áfa nélkül értendőek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. FOGANTYÚK Modern fogantyúk lyuktávolság 103 300 720 bútorfogantyú 388 Ft

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 981D Infravörös Termométer TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Figyelmeztetés ek... 2 3. Működési leírás... 3 4. Mérés... 3 5. Karbantartás... 5 6. Megjegyzések... 5 7. Tulajdonságok...

Részletesebben

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS Bahnhofstraße 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 2899 Akkumulátoros orrfűrész 8,0 V RS 29 8.0 Rendelési szám 47.874 Üresjárati löketszám 0-300 /perc Löket 29 mm Akku feszültség 8 V Akkumulátor

Részletesebben

szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: 116-124 cm ülésmagasság: 48-56 cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag:

szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: 116-124 cm ülésmagasság: 48-56 cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag: 3500 szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: 116-124 cm ülésmagasság: 48-56 cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag: műanyag szövet Választható kivitel: váz szín: fekete

Részletesebben

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Esztétikus megoldás az ajtólapban lévő elektromos zár kábelezéséhez Maximum kábelvastagság 7,5 mm Ajtónyitás max. 120⁰ Hosszúság: 323 mm Szélesség: 23,8 mm Mélység:

Részletesebben

Belépés a képzelet birodalmába

Belépés a képzelet birodalmába Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Asztali lámpa FROZEN kék LED 71796/08/16 Belépés a képzelet birodalmába Ezen a Philips és Disney hordozható asztali lámpán a gyermeke kedvenc Jégvarázs-karakterei

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

Sigma Laki 3 brązowy mediterrán lámpa függeszték / Sigma / mediterrán lámpák

Sigma Laki 3 brązowy mediterrán lámpa függeszték / Sigma / mediterrán lámpák - 1. oldal 19001 Sigma Laki 3 brązowy mediterrán lámpa függeszték Sigma Laki 3 brązowy mediterrán lámpa függeszték / Sigma / mediterrán lámpák Név: Laki 3 brązowy Kód: 19001 L.Szélesség/átm.: 820 mm H.Magasság:

Részletesebben

Ipari vezérlés és automatizálás

Ipari vezérlés és automatizálás Small Panelek Magelis XBTN mátrixkijelzővel 1 Kijelző kapacitás 2 sor, 20 karakter 1 4 sor, 5 20 karakter típus háttérvilágítású LCD (zöld) háttérvilágítású LCD, 3 színű (zöld, narancs, vörös) háttérvilágítású

Részletesebben

Schindler 3100 Tágas fülkebelső. Kis ráfordítás. Kisebb lakóházakhoz tervezett személyfelvonónk leegyszerűsíti az utazást. Schindler személyfelvonók

Schindler 3100 Tágas fülkebelső. Kis ráfordítás. Kisebb lakóházakhoz tervezett személyfelvonónk leegyszerűsíti az utazást. Schindler személyfelvonók Tágas fülkebelső. Kis ráfordítás. Kisebb lakóházakhoz tervezett személyfelvonónk leegyszerűsíti az utazást. Schindler személyfelvonók 2 Amit megígérünk, betartjuk. És sokat ígérünk. Egy kifi zetődő választás

Részletesebben

LAKÁSKÉSZÜLÉKEK LAKÁSKÉSZÜLÉKEK

LAKÁSKÉSZÜLÉKEK LAKÁSKÉSZÜLÉKEK LAKÁSKÉSZÜLÉKEK LAKÁSKÉSZÜLÉKEK 1134/1 Utopia lakáskészülék elektronikus dallamcsengővel, 4+n vezetékes rendszerhez Kiegészítő nyomógombbal, valamint csengőhangerő állítás és némítás lehetőséggel. További

Részletesebben

Aries irodai bútorcsalád

Aries irodai bútorcsalád Aries irodai bútorcsalád Érvényes: 2011. június 15.-től visszavonásig A bútorcsalád rövid bemutatása Az ARIES, és az ARIES PLUSZ az operatív és vezetői munkahelyek változatos berendezését egyaránt lehetővé

Részletesebben

2-5 ágú csillár - 1. oldal Sigma SI Alba 5 Barna mediterrán csillár. Sigma SI Alba 5 Barna mediterrán csillár /Sigma/ lámpa.

2-5 ágú csillár - 1. oldal Sigma SI Alba 5 Barna mediterrán csillár. Sigma SI Alba 5 Barna mediterrán csillár /Sigma/ lámpa. 2-5 ágú csillár - 1. oldal 19101 Sigma SI Alba 5 Barna mediterrán csillár Sigma SI Alba 5 Barna mediterrán csillár /Sigma/ lámpa Név: Alba 5 Barna L.Szélesség/átm.: 580 mm H.Magasság: 500 mm P.Kinyúlás:

Részletesebben

OMRON BIZTONSÁGI FÉNYFÜGGÖNYÖK F3SN-A

OMRON BIZTONSÁGI FÉNYFÜGGÖNYÖK F3SN-A OMRON BIZTONSÁGI FÉNYFÜGGÖNYÖK F3SN-A F3SN-A 4-es kategóriájú fényfüggöny, mely megfelel a vonatkozó IEC és EN szabványoknak magasság = Fényfüggöny magasság 189... 1822 mm védett magasság 7 m illetve 10

Részletesebben

Dekorálja otthonát fényekkel

Dekorálja otthonát fényekkel PHILIPS InStyle Függeszték Matrix króm LED Dekorálja otthonát fényekkel Fedezze fel az ízléses csillár rejtett eleganciáját! A fekete üveg és króm felületek minden helyiségben a fényűzés érzetét keltik.

Részletesebben

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények elosztószekrények Még nagyobb biztonság: Az új Orion elosztószekrény További információ az internetes oldalunkon Az új, "mindentudó" elosztószekrényünk

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

KERESKEDELMI ÁRLISTA Érvényes 2005.09.01-től Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

KERESKEDELMI ÁRLISTA Érvényes 2005.09.01-től Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák MINIMAX BELTÉRI AJTÓLAP (PN, DIN, CSN, HN) Kedv. Ár Listaár Egység HDF lemez borítással, festett kivitelben, papírrácsbetéttel (fehér), méretek: "60", "70", "80", "90" 0% Tele 11 990 Ft 11 990 Ft db 1/3

Részletesebben

AZzardo AZ-0185 Flora asztali lámpa / Azzardo AZ-AT6118-3L / lámpa

AZzardo AZ-0185 Flora asztali lámpa / Azzardo AZ-AT6118-3L / lámpa Hangulat világítás - 1. oldal AZzardo AZ-0185 Flora asztali lámpa / Azzardo AZ-AT6118-3L / lámpa AZzardo AZ-0185 Flora asztali lámpa / Azzardo / lámpa Szélesség: 480 mm Magasság: 260 mm AZzardo Név: AZzardo

Részletesebben

Radio/ZigBee technológia: rugalmas megoldás a kényelmes otthonért

Radio/ZigBee technológia: rugalmas megoldás a kényelmes otthonért CÉLIANE TM Radio/ZigBee technológia: rugalmas megoldás a kényelmes otthonért A Radio/ZigBee világítási- vagy redőnyvezérlő szerelvényeivel bontás és plusz vezetékezés nélkül teheti intelligenssé otthonát.

Részletesebben

DOMUSLIFT KATALÓGUS IV. RESET homeliftek

DOMUSLIFT KATALÓGUS IV. RESET homeliftek OMUSLIT KTLÓGUS IV. RST homliftk Miért jó a RST homlift? RST homliftk a omuslift széria lgolcsóbb darabjai, d tudásokban és biztonságosságukban gyáltalán nm különböznk a trmékcsalád többi tagjától. Ugyanazoknak

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

Classic 105 fürdőszobabútor-összeállítás

Classic 105 fürdőszobabútor-összeállítás Fürdőszobabútorok 2010 Classic család Classic család Classic 105* 1020/190/1040 mm C105-20-AD- Classic 105 alsó 1055/335/880 mm C105-10-AD Classic 85* 850/190/1040 mm C085-20-AD- Classic 85 alsó 875/335/880

Részletesebben

6 Irodabútor rendszerek

6 Irodabútor rendszerek Irodabútor rendszerek .2 Tartalomjegyzék.3 Összeállítási példák Postforming termékek, kiegészítők.4 Irodabútor asztallábak.5 Asztalláb tartozékok. Irodabútor asztallábak, kör keresztmetszetű kötővel.7

Részletesebben

SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK

SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK Bello-Expert Kft. Bemutató terem, iroda: H-2112 Veresegyház, Erkel Ferenc u. 1. Tel.: (28) 588 333 Mobil: (30) 377 3990 Mail: iroda@kabingyar.hu Web: www.kabingyar.hu TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 Tartalom I. Az OWS 7 előnyei II. III. IV. Műszaki adatok A modulok áttekintése Felszerelési rendszerek V. Tartozékok VI. Kezelés - Különálló kapcsoló VII. Konfigurátor

Részletesebben

Dorado irodai bútorcsalád

Dorado irodai bútorcsalád Dorado irodai bútorcsalád Érvényes: 2011. június 15.-től visszavonásig A bútorcsalád rövid bemutatása A DORADO széles elemválasztékkal rendelkező, kedvező árfekvésű és kiváló minőségű irodai konténercsalád.

Részletesebben

Pontosan egyvonalban velem.

Pontosan egyvonalban velem. Pontosan egyvonalban velem. Quigo a Boschtól. ÚJ! Quigo a zseniális, kicsi keresztvonalas szintezőlézer a Boschtól. Nulla komplikáció. 100%-osan egyenes. Meg fog lepődni. Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám

Részletesebben

J A G A K N O C K O N W O O D

J A G A K N O C K O N W O O D J A G A K N O C K O N W O O D Kivételes, formabontó, konfrontáló. A KNOCKONWOOD a legelső fűtőtest fából. A gyönyörűen kivitelezett, egyszerű, mégis elegáns, tartós burkolat a legjobb minőségű furnérból

Részletesebben

ROBITEL NSK KÜLTÉRI KÉSZÜLÉKEK KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK-7168. NSK-7162 - színes CCD kamera - felületre szerelhető kivitel - négy vezetékes rendszer

ROBITEL NSK KÜLTÉRI KÉSZÜLÉKEK KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK-7168. NSK-7162 - színes CCD kamera - felületre szerelhető kivitel - négy vezetékes rendszer ROBITEL KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK-7168 NSK KÜLTÉRI KÉSZÜLÉKEK NSK-7162 - színes CCD kamera - felületre szerelhető kivitel - kamera látómezeje: vízszintesen 68 függőlegesen 55 - hat ledes világítás - alkonyatkapcsoló

Részletesebben

exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita

exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita exkluzív zuhanylefolyók MEDO Köszönti Önt a Medo Trade Kft. Cégünk egyedi és modern fürdőszobák

Részletesebben

SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK

SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK Bello-Expert Kft. Bemutató terem, iroda: H-2112 Veresegyház, Szadai út 5. Tel.: (28) 384 554 Mobil: (30) 377 3990 Mail: info@belloexpert.hu Web: www.kabingyar.hu TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

1. G21 GAH 529. A termék leírása :

1. G21 GAH 529. A termék leírása : 1. G21 GAH 529 A termék leírása : A G21 GAH 529 kerti házikó ideális tárolási lehetőséget nyújt egész évben a szerszámoknak, bútoroknak, motorkerékpároknak, fűnyíróknak, bozótvágónak, kerékpároknak, a

Részletesebben

INFRA HŐMÉRŐ (PIROMÉTER) AX-6520. Használati útmutató

INFRA HŐMÉRŐ (PIROMÉTER) AX-6520. Használati útmutató INFRA HŐMÉRŐ (PIROMÉTER) AX-6520 Használati útmutató TARTALOMJEGYZÉK 1. Biztonsági szabályok... 3 2. Megjegyzések... 3 3. A mérőműszer leírása... 3 4. LCD kijelző leírása... 4 5. Mérési mód...4 6. A pirométer

Részletesebben

Megszokott minőség kedvező áron. Geberit Basic család

Megszokott minőség kedvező áron. Geberit Basic család Megszokott minőség kedvező áron Geberit Basic család Geberit Basic szerelőelemek *Figyelem: A BASIC termékcsalád WC és vizelde szerelőelemei kizárólag Delta nyomólapokkal és Basic vizelde vezérlésekkel

Részletesebben

Casobianca. Casoroc. Casostar. Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet

Casobianca. Casoroc. Casostar. Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet Casobianca Casoroc Casostar Casoprano Quick-Lock A megbízható álmennyezet Casoprano Quick-Lock Álmennyezet rendszer A kazettás álmennyezetekkel szemben támasztott esztétikai és műszaki elvárások megkövetelik

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Oszlopos/talapzatos kialakítás Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit

Részletesebben

KoskiDekor Elegáns és stabil

KoskiDekor Elegáns és stabil Csak a fantázia szab határt... 2016/2. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak KoskiDekor Elegáns és stabil Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez, színes, áttetsző, a fa erezetességét

Részletesebben

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU AKCIÓ CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ 214 000 FT-TÓL AJÁNDÉK 20 000 FT-OS KUPON, AMIT TOLÓ- VAGY KÉTSZÁRNYAS KAPUNYITÓ SZETTEKNÉL HASZNÁLHAT FEL VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL

Részletesebben

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS kanapé EMMA KANAPÉ Méretek: Ülőmagasság: Anyag: Színek: Darabszám: 220x90x75 cm 42cm textilbőr gyöngyház fehér, bézs gyöngyház fehér (8db), bézs (23db) fotel EMMA FOTEL Méretek:

Részletesebben

AKCIÓ! Az akció 2010. április 14-tıl 2010. május 14-ig tart.

AKCIÓ! Az akció 2010. április 14-tıl 2010. május 14-ig tart. AKCIÓ! A garázskapu árlisták az akció idıtartama alatt BRUTTÓ árakat tartalmaznak és a garázskapukhoz AJÁNDÉKBA adunk egy garázskapu nyitó automatikát! Az akció 2010. április 14-tıl 2010. május 14-ig tart.

Részletesebben

Összeállítási példák Postforming termékek, kiegészítők 6.3

Összeállítási példák Postforming termékek, kiegészítők 6.3 Összeállítási példák Postforming termékek, kiegészítők.3 Az asztallábak és tartozékaik segítségével számos összeállítási lehetőség közül választhatunk, melyekből a mellékelt ábrák nyújtanak ízelítőt. Postforming

Részletesebben

KS350 SERVER RACK. 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel

KS350 SERVER RACK. 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel RoHS REACH COMPLIANT Made in HUNGARY KONTASET KS350 nagy teherbírású szerverszekrény

Részletesebben

Részletekben gazdag kidolgozás A szimmetrikus dizájn és csiszolt rozsdamentes acél felület tökéletesen fog illeszkedni modern konyhájához.

Részletekben gazdag kidolgozás A szimmetrikus dizájn és csiszolt rozsdamentes acél felület tökéletesen fog illeszkedni modern konyhájához. KE 4011 Vízforraló Részletekben gazdag kidolgozás A szimmetrikus dizájn és csiszolt rozsdamentes acél felület tökéletesen fog illeszkedni modern konyhájához. Teljesítmény és űrtartalom A KE 4011 típusú

Részletesebben

ULTRA THIN LED DISPLAY

ULTRA THIN LED DISPLAY ULTRA THIN LED DISPLAY A VILÁG LEGVÉKONYABB LED DISPLAYEI Extra vékony kivitel Egy- és kétoldalas változat Magas fényerejű LED megvilágítás Több mint 50 000 órás élettartamú ledek 50% energia-megtakarítás

Részletesebben

Több mint 30 éve gyártunk szagelszívókat. Ez a jelölés a páraelszívók szélességét jelzi. centiméterben megadva.

Több mint 30 éve gyártunk szagelszívókat. Ez a jelölés a páraelszívók szélességét jelzi. centiméterben megadva. sorozat 213. 12. 31-ig Több mint 3 e gyártunk szagelszívókat. 3 es tapasztalattal és a mindennapos elkötelezettséggel ajánljuk Önnek a minőséget, a részletekre irányuló figyelmet, az európai tökély legmagasabb

Részletesebben

RHTemp 2000. TepRetriver-RH. Hőmérséklet- és páratartalom adatgyűjtő, LCD kijelzővel. Hőmérséklet- és páratartalom adatgyűjtő

RHTemp 2000. TepRetriver-RH. Hőmérséklet- és páratartalom adatgyűjtő, LCD kijelzővel. Hőmérséklet- és páratartalom adatgyűjtő TepRetriver-RH Hőmérséklet- és páratartalom adatgyűjtő - méréstartomány: -40 o C - +80 o C - pontosság: ±0,5 o C ( 0 o C - 50 o C) Páratartalom: - méréstartomány: 0%RH 95%RH - felbontás: 0,1 %RH - pontosság:

Részletesebben

GeN2 T M Premier HAGYOMÁNYOS ACÉL KÖTÉL HAGYOMÁNYOS HAJTÁS ❶ HAJLÉKONY LAPOS KÖTÉL FREKVENCIASZABÁLYZOTT HAGYOMÁNYOS FÜLKEI VEZETŐKÉSZÜLÉK

GeN2 T M Premier HAGYOMÁNYOS ACÉL KÖTÉL HAGYOMÁNYOS HAJTÁS ❶ HAJLÉKONY LAPOS KÖTÉL FREKVENCIASZABÁLYZOTT HAGYOMÁNYOS FÜLKEI VEZETŐKÉSZÜLÉK Premier GeN2 T M Premier HAGYOMÁNYOS ACÉL KÖTÉL ❸ ❷ ❹ HAGYOMÁNYOS HAJTÁS ❶ ❶ HAJLÉKONY LAPOS KÖTÉL ❹ REGEN FREKVENCIASZABÁLYZOTT HAJTÁS HAGYOMÁNYOS FÜLKEI VEZETŐKÉSZÜLÉK A HAGYOMÁNYOS ACÉLKÖTELEK VIZSGÁLATA

Részletesebben

mikrohullámú sütők Gazdag választék, beépítési keretekkel együtt. Hogy kényelmesen megoldható legyen a mikrohullámú sütő beépítése álló szekrénybe.

mikrohullámú sütők Gazdag választék, beépítési keretekkel együtt. Hogy kényelmesen megoldható legyen a mikrohullámú sütő beépítése álló szekrénybe. mikrohullámú sütők Gazdag választék, beépítési keretekkel együtt. Hogy kényelmesen megoldható legyen a mikrohullámú sütő beépítése álló szekrénybe. Otthoni professzionális séf, kicsiben. A precíz elektronikus

Részletesebben

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek Akció! Vásároljon hihetetlenül kedvezményes áron egészen tavaszig csak a Fair Play-től! Ahogy ígértük ebben az évben is a lehető leghatékonyabban szeretnénk segíteni az Önök munkájukat. Rögtön az év elején

Részletesebben

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS Amennyiben rendezvényt, esküvőt, kiállítási tárgyalót vagy díjátadót tervez, a LORAMI elegáns és meglepő funkciókkal rendelkező exkluzív bútorokat kínál Önnek! ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Részletesebben

Rozsdamentes acél kiegészítők

Rozsdamentes acél kiegészítők Rozsdamentes acél kiegészítők 143 STAINLESS STEEL ACCESSORIES Teka kiegészítők A rozsdamentes acél kiegészíőknek két csoportja van: (MX) és (IC). Mind a két termékcsalád közösségi használatra lett tervezve.

Részletesebben

LIZBONA BELTÉRI AJTÓ

LIZBONA BELTÉRI AJTÓ LIZBONA BELTÉRI AJTÓ - Az ajtók dekoratív papír fóliával bevontak. - Az ajtó panel laminált fából készük. - Az ajtó él lekerekített (profil R ). - A zár hagyományos kulccsal vagy fürdôszobai. - Az ajtók

Részletesebben

INNOVA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: től frissítve:

INNOVA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: től frissítve: 1740 1740 2158 1740 1740 INNOVA es tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: 2017.04.01. - től frissítve: 2017.04.19. Akciós Nappali összeállítás IN-1-1, IN-3-2, IN-5-3, IN-2-1,

Részletesebben

Felületre szerelt LuxSpace magas hatékonyság, vizuális komfort és stílusos forma

Felületre szerelt LuxSpace magas hatékonyság, vizuális komfort és stílusos forma Lighting Felületre szerelt LuxSpace magas hatékonyság, vizuális komfort és stílusos forma LuxSpace, surface mounted Az ügyfelek optimalizálni szeretnék összes erőforrásukat ez nemcsak működési költségeiket

Részletesebben

LED világítástechnikai katalógus

LED világítástechnikai katalógus VISTAR Kft. 1046 Budapest, Ugró Gyula u.15. Mobil: 06-30-242-3010 Tel./Fax: 06-1-230-0252 www.vistar.hu vistar@chello.hu Érvényes 2009.február 1-jétől visszavonásig Az árak ÁFA nélkül értendők! LED világítástechnikai

Részletesebben

Tökéletes harmóniában

Tökéletes harmóniában Geberit Kft. Tökéletes harmóniában Budapest Alíz u. 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu HU/2015 Geberit Kft. Geberit WC-működtető nyomólapok és Geberit öblítésvezérlők

Részletesebben