master of puppets Eddz keményen, élvezd ki minden pillanatát, légy erős és szeresd az életet.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "master of puppets Eddz keményen, élvezd ki minden pillanatát, légy erős és szeresd az életet."

Átírás

1

2 A tigris a bátorság szinonímája, míg jaguár az erő és okosság szimbóluma. tiguar a legújabb hibrid, mely egyesíti ezen tulajdonságokat. A tökéletes szinergiája az inteligenciának, a bátorságnak és függetlenségnek. Egy életre szóló törekvés volt egy olyan fitnesz kiegészítő márka létrahozása, mely kiemelkedik a tömegből. Egy márkáé, mely kihívja a szokványost és kitolja a határokat. Egy olyané, mely kombinálja a gyönyörű dizájnt és a legmagasabb minőségű anyagokat. Önálló gondolkodás, bátorság és évek tapasztalata segített minket a törekvésünk elérésében. Sok barátot és támogatót szereztünk az úton, köszönjük a hitet és támogatást. Szeretném megköszönni az Open Mind Shool-nak az együttműködését a United Forces projektben. Bízom benne, hogy ez a katalógus képet ad a filozófiánkról, a kreativitás, szórakozás és a jó élet iránti elkötelezettségünkről. Remélem csatlakozol a tiguar családhoz.

3 master of puppets Az egészség és a jóllét, vagyis a teljes élet alapja a testi-lelki egyensúly. A testi kiegyensúlyozás tehát a jó közérzet elérésének egyik mérföldköve. A kondícionális képességek, mint erő, gyorsaság állóképesség olyan motorikus képességek, amelyek egymással és a koordinációs képességekkel szoros összefüggésben hozzák létre a sikeres edzés alapjait. Köztudott, hogy a nyújtás és a relaxáció egyre inkább felismerten fontosak a mindennapi életben. A rendszeresen edzők tudják, hogy nincs rövid út az egészséghez. Annyit vehetsz ki, amennyit beleteszel, de a jutalom az messzire vezet. Eddz keményen, élvezd ki minden pillanatát, légy erős és szeresd az életet Ebben a katalógusban minden egyes termék meg van jelölve használati célja szerint: 1 erő, 2 kitartás, 3 coordináció, 4 egyensúly, 5 rugalmasság, 6 lazítás.

4 are you strong enough?

5 Ero 1 Az élet különböző fizikai kihívások elé állít mindannyiunkat. Az erő mindenki számára fontos, nemre, korra való tekintet nélkül. Hacsak a bevásárlósztyor, a gyermek cipelésére, a kertészkedésre, vagy arra gondolunk, hogy a szemetes konténerbe kell beemelni valamit, mind az erőnkre támaszkodunk a mindennapi élet során. Idősödő társadalmunkban egyre fontosabb, hogy megtartsuk az erőnket miközben korosodunk. Mindíg szakíts időt az erőedzésre a mindennapi rutinodban.

6 tiguar power gym 12 hónapba tellett, hogy kifejlesszük a szerintünk a piacon lévő legjobb súlyzórögzítő gallért. Az egyszerű forma és könnyű kezelhetőség jellemzi. Érthetetlen miként lehetséges, hogy Ez a szett kiváló minőségű, könnyen tisztántartható, tartós poliuretán műanyagból készült. A színkódolt és ergonómikus kialakítás miatt, a tárcsák cserélye könnyű és egyszerű. A hexagonális kialakítás megakadályozza, hogy a tárcsák és a rúd elguruljanak. Az egyedülálló Quick Lock csíptetővel a tárcsákat gyorsan és egyszerűen leszerelhetjük a rudazatról. A tiguar Gym állvány külön vásárolható meg. nem gondolt rá senki korábban. A tiguar gallér tökéletes társ az edzéseknél, biztosítja a súlyok gyors, egyszerű és biztonságos rögzítését és nem karcolja meg a rudat. tiguar medicine ball Nagy teherbírású, texturált gumi medicinlabdák a hatékony edzésért! Kettős fogantyú a biztonságos fogásért, valamint a végtelen edzési lehetőségekért. Ideális az erő, az állóképesség, a koordináció és az egyensúly javítására. Ez a különleges készlet használható bármely fitness stúdióban, edzőteremben és funkcionális tornateremben. A készlet egyben is megvásárolható, illetve az egyes labdák súlyszerint külön-külön is beszerezhetők.

7 tiguar powerbag tiguar kettlebell Ennek az eszköznek az erőssége abban rejlik, hogy nem csak erősít és állóképességet fejleszt, hanem nagyon megdolgoztatja a funkcionális izmokat, mivel egy labilis eszközről van szó. Helyettesítheti a kettlebellt, a súlyzókat és a medicin ballt is. Ideális edzőtárs funkcionális tréningre, crossfitre, bootcampsre, valamint más típusú edzéseknél az erő, a koordináció, valamint az egyensúly fejlesztésére. Légy kreatív és találd meg a számodra legmegfelelőbb súlyú, magas minőséget képviselő tiguar powerbag-et. Vinyl bevonatú Kettlebell 5 vonzó színben, valamint tökéletesen és gyönyörűen megtervezett kivitelben. Ergonomikus markolata enyhén texturált, így biztosít biztonságos és kényelmes fogást. A többi kettlebellel ellentétben a tiguar gondolt a padló védelmére, ezért az eszköz alját gumi talppal látta el. Fejleszti az állóképességet és az erőt, köszönhetően az intenzíven és folyamatosan kivitelezhető teljes test edzésének. Előnye, hogy nagy mértékben fejleszti a funkcionális izmokat.

8 devil inside

9 Állóképesség 2 A kitartás az a képesség, hogy úgy végezzünk munkát, hogy közben nem csökken annak hatékonysága. Más szavakkal az a képesség, hogy ellenálljunk a fáradtsággal szemben. Növeld az állóképességedet és a fitt, erős és egészséges test többi alkotó eleme is javulni fog. Dolgozz ki egy olyan progresszív edzéstervet, mellyel folyamatos kihívások elé állítod magad apró lépésekben és meg fogsz lepődni milyen messzire jutsz el.

10 tiguar heavy bar tiguar kézi súlyzók tiguar bokasúlyok A Heavy Bar kiváló csoportos edzésekhez. A rudak súlyuk szerint színkódoltak, így könnyen és gyorsan váltogathatjuk az ellenállást a gyakorlatok közben, ezzel téve dinamikusabbá edzésünket. Az optimálisan kialakított rúdátmérő biztonságos fogást biztosít. Készült kiváló minőségű vinyl bevonattal, új ergonómikus kialakítással a tökéletes kényelemért. Könnyen tisztántartható, nem fogja meg a padlót, tehát tökéletes kiegészítője minden stúdiónak és edzőteremnek. Minden egyes súly színkóddal és egyértelmű súly jelölésekkel van ellátva 0,5 kg - 5 kg-ig. Magas minőségű, masszív, kétrétegű anyagból és erős, dupla tépőzáras rögzítéssel. A külső réteg nem szívja magába a nedvességet, ezért könnyű tisztán tartani. tiguar mega tube tiguar body tube tiguar maxi tube tiguar double tube A mega tube egy speciális, magas minőségű, rendkívűl rugalmas erősítő gumikötél, egy darab beépített szíjjal, amely biztonságos megtámasztást nyújt a lábnak a gyakorlatok kivitelezésnél. 180cm hosszával és speciális kialakításával önállóan és a tiguar steppel alkalmazva, kitűnő alakformáló, erősítő és nyújtógyakorlatok végrehajtására alkalmas. A body tube egy speciális, magas minőségű, rendkívűl rugalmas anyagból készült, 80cm átmérőjű gumigyűrű. Kiválóan alkalmas erősítő, szálkásító, nyújtó, valamint rehabilitációs gyakorlatok elvégzéséhez. Tökéletes partner a tiguar steppel végzett gyakorlatokhoz! 160 cm hosszával és 3 különböző ellenállási szintjével, teljesen személyre szabott edzés kivitelezhető, akár otthon, akár az edzőteremben, vagy a fittness stúdióban. A tiguar double tube 215 cm-es hosszával, valamint a két darab erős, beépített szíjjával, előnyt élvez a hagyományos tube-kal szemben. A beépített pántok biztonságos támaszt nyújtanak a lábnak a gyakorlatok végrehajtása közben, valamint kímélik a tube gumi felületét.

11 Mi mid tudjuk, hogy a siker 90% kitartás 10% inspiráció (ihlet). Az elmúlt több mint 5 évben megszállottan dolgoztunk. Tudjuk, hogy az ördög mindíg a részletekben bújik meg. Megszámlálhatatlan alkalommal átterveztük, újra modelleztük, mert meg akartuk alkotni a tökéletes steppet. Elég rugalmas kellett, hogy legyen ahhoz, hogy megvédje az ízületeket és a gerincet a folyamatos behatásoktól, masszív, hogy bármely szögből rá lehessen lépni anélkül, hogy elcsúszna, vagy felbillenne. Tartós legyen, ezért a legjobb minőségű anyagokból készült úgy, hogy kitartson és jól nézzen ki, még három év intenzív használat után is és állítható magasságú, a minél intenzívebb edzés élményéért. Büszkén jelenthetjük hogy IGEN sikerült elérnünk az összes kitűzött célt. Mindemellett 100%-ban Lengyelországban terveztük és gyártjuk. Hisszük, hogy megalkottuk a tökéletes steppet. Egy teljesen csúszásmentes lábazattal a steppünk úgy tapad a padlóra, mint a ragasztó! Nem csúszik, nem mozog, a legstabilabb valaha tervezett stepp mely lehetővé teszi, hogy teljes bizalommal edzzél. A nyolc rögzítési pont a tiguar steppeken lehetővé teszi, hogy több száz gyakorlat variációval bővítsd (színesítsd) az edzésedet. Gyönyörű formájával a tiguar step központi eleme a tiguar portfoliónak. tiguar step Új, lenyűgöző design! Professzionális fitness eszköz a legkiválóbb anyagokból. Tartós és megbízható minőség a legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően. Csúszás-gátló gumi felülettel, melynek köszönhetően a gyakorlatok még biztonságosabban és hatékonyabban végezhetők el. Rugalmasság, amely növeli a komfort érzetet és tehermentesíti az ízületeket. A tiguar step biztosítja, hogy a gyakorlatokat különböző intenzitáson végezhessük, mivel az extra támasztékok segítségével a pad magassága 2 szinttel növelhető. Az eszköz változatos felhasználását 6 rögzítő szem segíti, amelyekhez biztonságosan és megfelelő pozícióban gumiköteleket rögzíthetünk.

12 Koordináció 3 A koordináció a fitnesz királynője. Felelős a gyors és hatékony reakciókért és elhagyhatatlan (eszenciális) a mindennapi életben. Koordináció nélkül a mozgásnak nem sok értelme van. Tanulj új lépéseket, új mozdulatokat, mint a nyújtás, nyomás, húzás, hajlítás, fordítás, tekerés. A koordináció javítása egy élvezetes módja a fitté válásnak és a formában maradásnak.

13 all that jazz

14 walking on the moon

15 Egyensúly 4 Az egyensúly sokféle képpen értelmezhető: egyensúly a törzs és általános izomzat között. Az egyensúly lényegében függ össze a koordinációval. A jóga és a pilátesz népszerűségének növekedése a tanubizonyság a jó egyensúly életünkben játszott jelentőségének felismerésére. Keresd az egyensúlyt az életedben és megleled a boldogságot.

16 tiguar air disc tiguar heavy ball Ez a stabilizációs egyensúly párna univerzális eszköz. Erősítő és egyensúly gyakorlatokhoz, pilates, reflexológia és gyógytorna gyakorlatokhoz, valamint a mindennapos munkavégzés közbeni tartásjavításra egyaránt használható. Az egyik oldala sima, a másik tüskés. Az eszköz a hagyományos kézi súlyzók helyett használható. Puha, kellemes tapintású, elasztikus külső felület, különböző súlyú homoktöltéssel. Rendkívűl hatékony pilates és alakformáló órákon, valamint gyógytornához és rehabilitációhoz. Főként kar -,hát -, váll -, mellizom erősítésére alkalmas.

17 tiguar body ball 3S tiguar magic circle Az egyedülálló, homokkal töltött tiguar Body Ball a kompromisszumok nélküli biztonság érzetét nyújtja, hiszen a labda nem gurul el, ott marad, ahová leteszed. Készült a legjobb minőségű vastag habanyagból. Ideális alakformálásra, erősítésre és a koordináció javítására. 60 cm és 70 cm-es méretekben kapható. Kényelmesen használható elasztikus, tartós, pilates öv, mely segít a törzs -,kar-, és combizmok erősítésében. tiguar body ball safety plus tiguar ovoball A safety plus csúszásgátlós hab anyagának köszönhetően, maximális kényelmet és biztonságot nyújt. A labda szerkezetének kialakítása olyan, hogy meggátolja a gyors leengedést, ha esetleg kiszúrja valami. Erős teherbíró képességgel rendelkezik. Hihetetlen sokoldalúságának hasznát vehetjük mind az erősítő, nyújtó, zsírégető, valamint kardio gyakorlatok végzése közben, de rehabilitációra, terápiás célokra és a mindennapos munkavégzés közbeni tartásjavításra is kiválóan alkalmas. Elliptikus labda, melynek kialakítása változatossá és hatékonnyá teszi az edzést minden szinten. A labdával végzett gyakorlatok energetizálnak, erősítenek, fejlesztik az ügyességet és a koordinációs képességet. Relaxációs és streching órákhoz, valamint gyógytestneveléshez is kiváló.

18 Rugalmasság 5 A rugalmasság az egyszerűen a széles tartományú mozgás képességét jelenti. Egy teljes mozgástartományt. Ez a legelhanyagoltabb területe az általános fitnesznek, pedig nagyon fontos a mindennapokban. A jó rugalmasság befolyásolja a tartást és lehetővé teszi mindannyiunk számára, hogy többet tegyünk az életben. Kiemelten fontos, hogy szánjunk időt a rugalmasság fejlesztésére.

19 Stairway to Heaven

20 tiguar roller tiguar easy ball tiguar komfort matrac A tiguar henger egy fantasztikus korrekciós eszköz, melyet nem csak pilates órákon használnak. Elősegíti, hogy a törzsizmok még intenzívebben dolgozzanak, tonizálja a test összes izmát, változatossá teszi a stretching órákat. Az eszköz alkalmas az önálló masszírozásra is azáltal, hogy oldja az un. trigger pontokat. (Kemény izomrost részek, amelyek nem tudnak ellazulni.) A roller EVA habból készül, mely masszív és soha nem veszít alakjából. Puha tapintású, kis helyigényű labda. Relaxációs, streching, zsírégető, valamint erősítő gyakorlatok végrehajtására ideális. Használata ajánlott a gerinc különböző szakaszainak ergonómikus alátámasztására, valamint rekreáció és rehabilitáció céljából egyaránt. Hozzájárul az egyensúlyérzék javításához, valamint a gerinc - és hátproblémák leküzdéséhez. A tiguar comfort gimnasztika matrac minőségi, káros anyagoktól mentes, mosószerrel könnyen tisztítható anyagból készül. Antibakteriális, amely véd a gombák és baktériumok szaporodása ellen. Erős terhelés esetén is megtartja formáját és stabilitását. Kényelmes, rugalmas és tökéletesen simul a talajra. Nagy szakítószilárdsággal és alaktartó képességgel bír. Kiváló minőségét az 5 évre vállalt garancia is bizonyítja. Két fémperemű fűzőlyukkal könnyen felakasztható a tartóra, ezáltal helytakarékos tárolhatóságot biztosít tiguar jógaöv tiguar jóga szonyeg tiguar jóga blokk tiguar jóga takaró A természetes anyagú szalag, a megfelelő pozíció és izom feszesség elérését segíti elő a jóga és nyújtógyakorlatok közben. Jó minőségű pamut anyag, zsinórozott, erős és tartós fémcsattal a végén. Minden ászana biztonságosan elvégezhető ezen a jógamatracon. Az anyaga gumi és PVC keveréke, könnyen tisztántartható. Speciális, csúszásgátlós kialakításának köszönhetően biztonságos és tartós. Kényelmes, rugalmas és erős terhelés esetén is megtartja formáját, stabilitását. Két fémperemű fűzőlyukkal könnyen felakasztható a tartóra, ezáltal helytakarékos tárolhatóságot biztosít. Jóga tégla természetes fából. Ezt a kemény és tartós téglát jóga órákra tervezték és testrészeink alátámasztására, meghosszabbítására szolgál. Alkalmazható az álló, ülő, hajlító, nyújtó gyakorlatok kivitelezéséhez és a meditációhoz. Az eszköz stabilizálja a testhelyzet, biztosítva a kényelmet és a biztonságot gyakorlatok során. A jógatakaró egyes gyakorlatoknál kiváló támasztéka lehet a gerincnek, de akár meditációs párnaként is használható. Tartalmaz 30% gyapjút, amely számos gyógyászati és terápiás tulajdonsággal rendelkezik, mint például a fájdalom enyhítése. Köszönhetően semleges színének, könnyű tisztán tartani. Szerkezete tömör és erős, így felgöngyölve és hajtogatva is nagyszerűen tartja alakját.

21

22 living in harmony

23 Lazítás 6 A mai világban a felgyorsult életritmusunk miatt, mindannyian igen nagymértékű stressznek és nyomásnak vagyunk kitéve. Vérképzőszervi és nyirokrendszeri folyadékok, az oxigén, valamint az alapvető tápanyagok szabadabb áramlását a nyugodt állapotú, laza izmok teszik lehetővé. Relaxáció során a rekeszizmok és a légző izmok is ellazulnak, a szívfrekvencia és a vérnyomás csökken, ami hatással van az általános egészségre és a jóllétre.

24 Sok időt fordítottunk arra, hogy állványaink helytakarékosak, erősek és elegánsak legyenek. A tiguar állványok tároló és bemutató egységek is egyben. Szebbé teszik a stúdió kinézetét és megnövelik a terét. A helyigénye nem nagyobb egy EURO raklapnál, így nem kerül sokba a kiszállítása sem. tiguar tárcsás súly állvány Állvány tárcsás súlyoknak. Körülbelül 50 pár tárcsa tárolására alkalmas. A kapacitása függ a tárcsák súlyától. Szilárd konstrukció, stílusos design. Méretek: Szélesség: 103 cm, Mélység: 88 cm, Magasság: 165 cm

25 tiguar kettlebell állvány tiguar kézi súlyzó állvány A kettlebell állvány célja, hogy tároljon mintegy 40 kettlebellt. Négy acél polc biztosítja a stabilitást és a tartósságot. Szélesség: 103 cm, mélység: 79 cm, magasság: 147 cm. Állvány kézi súlyzóknak. Körülbelül 50 pár súlyzó tárolására alkalmas. A kapacitása függ a súlyzók súlyától. A különleges ABS anyagból gyártott polcok rendkívül tartósak és könnyen tisztán tarthatók. Szélesség: 103 cm, Mélység: 79 cm, Magasság: 147 cm

26 tiguar univerzális állvány tiguar heavy bar állvány Minden állványra, berendezésre tárolóra és akasztóra 12 hónapos garancia van. Univerzális modul állvány fitness kiegészítőknek. Alkalmas pilátes és yoga eszközök, valamint bokasúlyok, tube-ok és szinte minden tiguar termék tárolására. A polcok és akasztók tetszés szerint variálhatók. Szélesség: 103 cm, Mélység: 79 cm, Magasság: 180 cm Állvány tiguar heavy bar tárolására. Akár 80 rúd is elfér rajta. Szélesség: 103 cm, Mélység: 79 cm, Magasság: 147 cm

27 tiguar mobil tároló egység tiguar fali akasztó Praktikus és gazdaságos fali akasztó 10 komfort matrac és 20 jóga szőnyeg tárolására. Helytakarékos és esztétikus megoldás egy fitnesz stúdió számára. Méret: 50x40 cm tiguar fali labdata rtó Ez a funkcionális és szilárd tároló egység lehetővé teszi, hogy helytakarékosan tárolja a fitness kiegészítőket. A legnagyobb előnye, hogy könnyen rendet tarthat a teremben és könnyű hozzáférést biztosít az eszközökhöz. A kerekeknek köszönhetően mozgatható. Szélesség: 95 cm, Mélység: 86 cm, Magasság: 88 cm Praktikus fali labda tartó, cm-es labdák tárolására. Egy polcon 3 labda fér el. A moduláris kialakításnak köszönhetően rendezett tárolást biztosít minden stúdióban. Méret: 200x55 cm

28 termékek jelölése súlyzók power gym garancia: 12 hónap A teljes Gym készlet tartalmaz: 2 x 1,25 kg ciklámen; 2 x 2,5 kg kék; 2 x 4,5 kg szürke; rúd kb 1,1 kg és 140cm hosszú; 2 gyorszár csíptetővel step garancia: 24 hónap Szélesség: 42 cm, magasság: 15 cm, hosszúság: 98 cm, szín: szürke, ciklámen; a padot a talpak használatával akár 20-24cm-rel is növelhetjük maxi tube garancia: 6 hónap 160 cm, gyenge ciklámen 160 cm, közepes kék 160 cm, erős szürke súlyzó vinyl bevonattal garancia: 12 hónap bokasúlyok garancia: 12 hónap 0,5 kg ciklámen 1,0 kg kék 1,5 kg olivazöld 2,0 kg szürke 3,0 kg piros 4,0 kg lila 5,0 kg grafit 0,5 kg ciklámen 0,75 kg kék 1,0 kg olivazöld 1,5 kg szürke powerbag garancia: 12 hónap heavy bar garancia: 12 hónap 5 kg ciklámen 10 kg kék 15 kg olivazöld 20 kg szürke 25 kg piros 120 cm, 3 kg ciklámen 120 cm, 4 kg kék 120 cm, 5 kg zöld 120 cm, 6 kg szürke kettlebell vinyl bevonattal garancia: 12 hónap kettlebell vasból garancia: 12 hónap 4 kg ciklámen 6 kg kék 8 kg olivazöld 10 kg szürke 12 kg piros 16 kg fekete 20 kg fekete 24 kg fekete 28 kg fekete medicinlabda garancia: 12 hónap medicinlabda fogantyúval garancia: 12 hónap 1 kg ciklámen 2 kg kék 3 kg olivazöld 4 kg szürke 5 kg ciklámen 6 kg kék 7 kg olivazöld 8 kg szürke 9 kg piros 10 kg lila

29 body tube garancia: 6 hónap mega tube garancia: 6 hónap double tube garancia: 6 hónap 80 cm, gyenge ciklámen 80 cm, közepes kék 80 cm, erős szürke 180 cm, gyenge ciklámen 180 cm, közepes kék 180 cm, erős szürke 215 cm, gyenge ciklámen 215 cm, közepes kék 215 cm, erős szürke body ball safety plus garancia: 12 hónap body ball 3S garancia: 12 hónap easy ball garancia: 12 hónap 55 cm olivazöld 65 cm ciklámen 65 cm szürke 75 cm kék 60 cm piros 70 cm grafit 25 cm olivazöld 25 cm ciklámen ovoball garancia: 12 hónap comfort matrac garancia: 60 hónap 16,5 x 25 cm ciklámen 16,5 x 25 cm kék 16,5 x 25 cm olivazöld 16,5 x 25 cm szürke 120x60x1,5 cm ciklámen 120x60x1,5 cm kék 120x60x1,5 cm olivazöld 120x60x1,5 cm szürke jógaöv garancia: 12 hónap jóga blokk garancia: 12 hónap jóga takaró garancia: 12 hónap jóga szőnyeg garancia: 12 hónap 300 x 3 cm ciklámen 300 x 3 cm szürke 11,5 x 23,5 x 7 cm égerfából készült 150x200 cm, 30% gyapjú szürke 170x60x0,4 cm ciklámen 170x60x0,4 cm olivazöld heavy ball garancia: 12 hónap roller garancia: 12 hónap mágikus gyűrű garancia: 12 hónap air disc garancia: 12 hónap 9 cm, 0,5 kg olivazöld 11 cm, 1 kg ciklámen 90x15 cm olivazöld 90x15 cm ciklámen 38 cm ciklámen 38 cm szürke 32 x 6,5 cm olivazöld 32 x 6,5 cm ciklámen

30 Michal Marzec photographer and ultraprofessional Pawel Oracz step master and smooth talker Gosia Wolniewicz-Feder looks dangerous, but is very nice :) Monika Wroblewska-Plocka graphic art director she was standing on the other side of the camera Przemek Widyna sensitive bully Karolina Nowotka-Szubska without any doubts face of the year Monika Konieczna beautiful photogenic Kuba Drobik marketing specialist, gone for the coffee Iza Stasikowska boss a friendly spirit Radzio Janczyk professor storyteller Olga Baran was sick, but very brave Piotr Osrodka I don t know the chap... Gosia Prochownik with lovely smile controls the chaos Paulina Janowska The second photographer blessed with talent United forces! Minél több embert szeretnénk arra ainspirálni, hogy egy egészségesebb, fittebb életet éljen. Hogy felálljon a kanapéról, kikapcsolja a tévét és elkezdjen mozogni. Mindannyiunk felelőssége, hogy példát mutassunk (oktassunk). Mozdulj, légy vezető a fitneszben és inspiráld a barátaidat, családodat, munkatársaidat és ügyfeleidet. Mi az elérhető legjobb fitnesz kiegészítőkkel támogatunk ebben. Együtt meg tudjuk csinálni.

31 Amikor a kreatív csapatunk találkozott, hogy megtervezze ezt a katalógust, megvitattuk hol készítsük a fotókat. Kortárs városi-ipari hangulatú atmoszférát kerestünk. Végül híres textil mágnás Izrael Poznanski régi 14-ik századból származó restaurált iparépületében működtetett Adel s Hotel Lotz-ot találtuk ideális helyszínnek. A londoni designerek Jestico&Whiles nagy lelkesedéssel vetették magukat a munkába, hogy a post-ipari hangulattal és különleges megvilágítással meglepően egyedi karaktert adjanak a képeknek. A filozófiánkkal összhangban bátran és függetlenül dolgoztunk és a történet kibontakozott. Reméljük tetszik a végeredmény. Szeretnénk megköszönni az I Love Grey -nek a bátor gyönyörű ruhákat és a kúl szlogent Szürke ruha a tökéletes háttér az élet színeihez. Imádjuk és szurkolunk sikereikért. Deha-nak a segítséget a modelljeink öltöztetésében - minden hölgy csodálatos. Adel s Hotel Lotz -nak a fenomenális helyszínt és a támogatást. Open Mind-nak azt a fantasztikus csapatot, akik részt vettek a fotózáson és az utómunkákban. Nagyon köszönjük! urodzeni łodzianie Szeretnénk megköszönni az: I Love Grey -nek a bátor gyönyörű ruhákat és a kúl szlogent Szürke ruha a tökéletes háttér az élet színeihez. Imádjuk és szurkolunk sikereikért. Deha-nak a segítséget a modelljeink öltöztetésében - minden hölgy csodálatos. Adel s Hotel Lotz-nak a fenomenális helyszínt és a támogatást. Open Mind-nak azt a fantasztikus csapatot, akik részt vettek a fotózáson és az utómunkákban. Nagyon köszönjük!

32 kizárólagos magyarországi forgalmazó bemutatóterem Érd Retyezáti utca 26. Hungary 23/ webshop onlinetrainer.hu

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 Az Ön eredményességét növelő kialakítás Profi homlokrakodóink és munkaeszközeink teljes palettája Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 HU 2 A homlokrakodó,

Részletesebben

ez egy álomszerű világ.

ez egy álomszerű világ. Amikor a levegő megváltoztatja az életünk minőségét, ez egy álomszerű világ. Samsung Érzékekre hangolva A környezettudatosság jegyében alkotta meg a Samsung új környezetbarát légkondicionálóját. Ezen környezettudatos

Részletesebben

Fontos ismeretek a masszázsfotelekről, azoknak, akik a legmegfelelőbbet szeretnék, és később sem akarják becsapottnak érezni magukat

Fontos ismeretek a masszázsfotelekről, azoknak, akik a legmegfelelőbbet szeretnék, és később sem akarják becsapottnak érezni magukat Ne vásároljon, amíg nem tud eleget! Fontos ismeretek a masszázsfotelekről, azoknak, akik a legmegfelelőbbet szeretnék, és később sem akarják becsapottnak érezni magukat Kiadványom célja, hogy segítse tisztán

Részletesebben

Mozogj velünk az egészségedért!

Mozogj velünk az egészségedért! Mozogj velünk az egészségedért! 7. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap MŰSORFÜZET 2013. április 6. SYMA Sport- és Rendezvényközpont * A BSI a programváltoztatás oz atás jogát fenntartja több, mint 13 színpad

Részletesebben

kékvilág A tanulás soha nem ér véget Stratégiák, tippek és új megközelítések Inspiráció Az agyad te magad vagy Interjú Manfred Spitzer professzorral

kékvilág A tanulás soha nem ér véget Stratégiák, tippek és új megközelítések Inspiráció Az agyad te magad vagy Interjú Manfred Spitzer professzorral kékvilág 2011.4 Inspiráció Az agyad te magad vagy Interjú Manfred Spitzer professzorral Biztonság Rázva, nem keverve Az Aston Martin V8 motorblokkalaptestek biztonságos leválasztása Hatékonyság A tubusra

Részletesebben

101 MÓDSZER A FIATALSÁG MEGŐRZÉSÉHEZ

101 MÓDSZER A FIATALSÁG MEGŐRZÉSÉHEZ 101 MÓDSZER A FIATALSÁG MEGŐRZÉSÉHEZ TARTALOM : BEVEZETÉS...5 1. FEJEZET...7 Természetes élelmiszerek fogyasztása...7 2. FEJEZET...13 Élénkítő gyakorlatok...13 3. FEJEZET...22 A természetes szépség...22

Részletesebben

caracalla 20 F ü r d ő s z o b a é s Ko n y h a k atalógus

caracalla 20 F ü r d ő s z o b a é s Ko n y h a k atalógus caracalla 20 F ü r d ő s z o b a é s Ko n y h a k atalógus Kedves Olvasó! A Caracalla Fürdőszoba Stúdió 20 éve alakult az eleinte kis családi vállalkozás mára a piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.

Részletesebben

Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz.

Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz. Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz. 24 5 1 munkatárs. kamera. doboz a sztárok profizmusával. Az ők hétköznapjaikhoz hozzátartozik a profizmus. Ők azok akik a legmesszebbre mennek, a legmagasabbra

Részletesebben

A rendszeres testmozgás jótékony hatásai

A rendszeres testmozgás jótékony hatásai Lajoskomárom Nagyközség Önkormányzata 2014 A rendszeres testmozgás jótékony hatásai Rajtad múlik! - életmódprogramok az Enyingi kistérségben TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0045 A rendszeres testmozgás jótékony

Részletesebben

Forgalmazás: A BLACHPROFIL 2 termékei több mint 800 erre szakosodott értékesítési

Forgalmazás: A BLACHPROFIL 2 termékei több mint 800 erre szakosodott értékesítési 2014. KATALÓGUS Forgalmazás: A BLACHPROFIL 2 termékei több mint 800 erre szakosodott értékesítési ponton vásárolhatók meg Európában. Az egyes disztribútorok a területi kereskedelmi képviselő és a központban

Részletesebben

S.KO dobozos járművek

S.KO dobozos járművek S.KO dobozos járművek Hűtött és nagyértékű szállítmányok részére. Trailer Services Technology 2 S.KO dobozos járművek Tartalomjegyzék. Megnyerően biztonságos dobozos járművek távolsági forgalomhoz. 3 Bevezetés

Részletesebben

Szakmai Útmutató. MSZ EN szabványoknak megfelelő torna- és sporteszközök használati biztonságának javítása. Tisza Park Kft 2012.

Szakmai Útmutató. MSZ EN szabványoknak megfelelő torna- és sporteszközök használati biztonságának javítása. Tisza Park Kft 2012. Szakmai Útmutató szabványoknak megfelelő torna- és sporteszközök használati biztonságának javítása Tisza Park Kft 2012. Írták: Forgács Gábor Szénási László Dr. Despotov Svetozar Rigóné Kiss Ágnes (műszaki

Részletesebben

VAGYOK A MEGFELELŐ KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP KIVÁLASZTÁSA

VAGYOK A MEGFELELŐ KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP KIVÁLASZTÁSA IDEÁLIS TÁRS VAGYOK A MEGFELELŐ KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP KIVÁLASZTÁSA A Nikon COOLPIX fényképezőgépekkel könnyedén megörökítheti az emlékezetes pillanatokat. Legyen szó baráti találkozókról, akciódús

Részletesebben

T h e D e n t a l C o m p a n y. SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz.

T h e D e n t a l C o m p a n y. SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz. CAD/CAM RENDSZEREK KÉZIDARABOK HIGIÉNIAI RENDSZEREK KEZELŐEGYSÉGEK RÖNTGEN RENDSZEREK SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz. T h e D e n t a l C o m p a n y A Sirona kézidarabok

Részletesebben

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS TARTALOMJEGYZÉK AZ ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS BEMUTATJA A KERESETI LEHETŐSÉGEKET, A KÉSZPÉNZBEN ELÉRHETŐ BÓNUSZOKAT, A MEGSZEREZHETŐ CÍMEKET, ELISMERÉSEKET, TOVÁBBÁ

Részletesebben

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól LE 7600 140-255 Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ POZÍCIÓ MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Okkal díjnyertes Az MF

Részletesebben

"A sport nem csak testnevelés, hanem a léleknek is a legerőteljesebb és legnemesebb nevelő eszköze". Szentgyörgyi Albert

A sport nem csak testnevelés, hanem a léleknek is a legerőteljesebb és legnemesebb nevelő eszköze. Szentgyörgyi Albert "A sport nem csak testnevelés, hanem a léleknek is a legerőteljesebb és legnemesebb nevelő eszköze". Szentgyörgyi Albert OVI-FOCI, OVI-SPORT Nincs erősebb, mit egy eszme, melynek eljött az ideje! Victor

Részletesebben

Sérülésspecifikus eszköztár vak és aliglátó gyermekek, tanulók együttneveléséhez

Sérülésspecifikus eszköztár vak és aliglátó gyermekek, tanulók együttneveléséhez Inkluzív nevelés Sérülésspecifikus eszköztár vak és aliglátó gyermekek, tanulók együttneveléséhez Írta Báthori Adél Ruff Ágota Somorjai Ágnes Székelyné Kárpáti Ildikó Szűcsné Göblyös Erika Vincze Gábor

Részletesebben

A Karate-do szociális és fizikai értéke Készítette: Csákvári László

A Karate-do szociális és fizikai értéke Készítette: Csákvári László A Karate-do szociális és fizikai értéke Készítette: Csákvári László A KARATE-DO SZOCIÁLIS ÉS FIZIKAI ÉRTÉKE Napjainkra, a tömegek által ismert modern karate kezdi elveszíteni eredeti jelentőségét, a KARATE-DO-t

Részletesebben

Hozzáférhetővé tenni a játékot mindenki számára

Hozzáférhetővé tenni a játékot mindenki számára Hozzáférhetővé tenni a játékot mindenki számára Az életnek egyszerűnek kell lennie egy gyermek számára, tele nevetéssel és játékkal. Amikor a gyermekkorunk véget ér, kedves emlékeket és életre szóló barátokat

Részletesebben

Megálló Csoport Alapítvány Szenvedélybetegekért

Megálló Csoport Alapítvány Szenvedélybetegekért Megálló Csoport Alapítvány Szenvedélybetegekért Szakmai beszámoló 2OO9 1 Tartalom 1. Bevezető 4 2. Tevékenységek 5 2.1 Drop-in (alacsonyküszöbű szolgáltatás) 5 2.2 Szenvedélybetegek nappali ellátása 6

Részletesebben

"A sport nem csak testnevelés, hanem a léleknek is a legerőteljesebb és legnemesebb nevelő eszköze". Szentgyörgyi Albert

A sport nem csak testnevelés, hanem a léleknek is a legerőteljesebb és legnemesebb nevelő eszköze. Szentgyörgyi Albert "A sport nem csak testnevelés, hanem a léleknek is a legerőteljesebb és legnemesebb nevelő eszköze". Szentgyörgyi Albert OVI-FOCI, OVI-SPORT Nincs erősebb, mit egy eszme, melynek eljött az ideje! Victor

Részletesebben

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre.

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. Felszántottunk már több millió hektárt. 1837-ben, John Deere, egy fiatal amerikai patkolókovács forradalmasította a gazdálkodás módját

Részletesebben

Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod.

Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod. Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod. 63 Van, akinek szegélyeket kell kialakítania, van akinek a kertjét kell gondoznia és van, aki a cserjéket műveli: az összes feladathoz

Részletesebben

Útmutató alacsony hőmérsékletű radiátorokhoz

Útmutató alacsony hőmérsékletű radiátorokhoz Útmutató alacsony hőmérsékletű radiátorokhoz CLEVER LOW TEMPERATURE RADIATORS minden alacsony hő mérsékletű fűtési rendszer esetén a leh ető legjobb megoldás a radiátor. de NE TŐL em fogadja el, olvassa

Részletesebben

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Tisztelt Mercedes-Benz tulajdonos! Autónk karbantartása kiemelten fontos, hiszen a vezetési élmény teljességén túl a biztonság

Részletesebben

E G É S Z S É G É S É L E T M Ó D M A G A Z I N 4. ÉVFOLYAM / 2. SZÁM 2014 NYÁR INGYENES MAGAZIN NYÁR NYÁRI ÖRÖMÖK GONDTALANUL

E G É S Z S É G É S É L E T M Ó D M A G A Z I N 4. ÉVFOLYAM / 2. SZÁM 2014 NYÁR INGYENES MAGAZIN NYÁR NYÁRI ÖRÖMÖK GONDTALANUL E G É S Z S É G É S É L E T M Ó D M A G A Z I N 4. ÉVFOLYAM / 2. SZÁM 2014 NYÁR INGYENES MAGAZIN NYÁR NYÁRI ÖRÖMÖK GONDTALANUL OLASZ NATÚRKOZMETIKUMOK Anyajegyvédő Stift SPF 50+ Ultra magas védelem az

Részletesebben

"A sport nem csak testnevelés, hanem a léleknek is a legerőteljesebb és legnemesebb nevelő eszköze". Szentgyörgyi Albert

A sport nem csak testnevelés, hanem a léleknek is a legerőteljesebb és legnemesebb nevelő eszköze. Szentgyörgyi Albert "A sport nem csak testnevelés, hanem a léleknek is a legerőteljesebb és legnemesebb nevelő eszköze". Szentgyörgyi Albert OVI-FOCI, OVI-SPORT Nincs erősebb, mit egy eszme, melynek eljött az ideje! Victor

Részletesebben

Dell lakossági és kisvállalati termékbrosúra Végeláthatatlan lehetőségek vevői számára

Dell lakossági és kisvállalati termékbrosúra Végeláthatatlan lehetőségek vevői számára Dell lakossági és kisvállalati termékbrosúra Végeláthatatlan lehetőségek vevői számára Közzétéve: 2012 március - augusztus Dell XPS 14z Inspiron XPS Alienware Vostro Tartozékok és perifériák Tartalom 4-7

Részletesebben