master of puppets Eddz keményen, élvezd ki minden pillanatát, légy erős és szeresd az életet.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "master of puppets Eddz keményen, élvezd ki minden pillanatát, légy erős és szeresd az életet."

Átírás

1

2 A tigris a bátorság szinonímája, míg jaguár az erő és okosság szimbóluma. tiguar a legújabb hibrid, mely egyesíti ezen tulajdonságokat. A tökéletes szinergiája az inteligenciának, a bátorságnak és függetlenségnek. Egy életre szóló törekvés volt egy olyan fitnesz kiegészítő márka létrahozása, mely kiemelkedik a tömegből. Egy márkáé, mely kihívja a szokványost és kitolja a határokat. Egy olyané, mely kombinálja a gyönyörű dizájnt és a legmagasabb minőségű anyagokat. Önálló gondolkodás, bátorság és évek tapasztalata segített minket a törekvésünk elérésében. Sok barátot és támogatót szereztünk az úton, köszönjük a hitet és támogatást. Szeretném megköszönni az Open Mind Shool-nak az együttműködését a United Forces projektben. Bízom benne, hogy ez a katalógus képet ad a filozófiánkról, a kreativitás, szórakozás és a jó élet iránti elkötelezettségünkről. Remélem csatlakozol a tiguar családhoz.

3 master of puppets Az egészség és a jóllét, vagyis a teljes élet alapja a testi-lelki egyensúly. A testi kiegyensúlyozás tehát a jó közérzet elérésének egyik mérföldköve. A kondícionális képességek, mint erő, gyorsaság állóképesség olyan motorikus képességek, amelyek egymással és a koordinációs képességekkel szoros összefüggésben hozzák létre a sikeres edzés alapjait. Köztudott, hogy a nyújtás és a relaxáció egyre inkább felismerten fontosak a mindennapi életben. A rendszeresen edzők tudják, hogy nincs rövid út az egészséghez. Annyit vehetsz ki, amennyit beleteszel, de a jutalom az messzire vezet. Eddz keményen, élvezd ki minden pillanatát, légy erős és szeresd az életet Ebben a katalógusban minden egyes termék meg van jelölve használati célja szerint: 1 erő, 2 kitartás, 3 coordináció, 4 egyensúly, 5 rugalmasság, 6 lazítás.

4 are you strong enough?

5 Ero 1 Az élet különböző fizikai kihívások elé állít mindannyiunkat. Az erő mindenki számára fontos, nemre, korra való tekintet nélkül. Hacsak a bevásárlósztyor, a gyermek cipelésére, a kertészkedésre, vagy arra gondolunk, hogy a szemetes konténerbe kell beemelni valamit, mind az erőnkre támaszkodunk a mindennapi élet során. Idősödő társadalmunkban egyre fontosabb, hogy megtartsuk az erőnket miközben korosodunk. Mindíg szakíts időt az erőedzésre a mindennapi rutinodban.

6 tiguar power gym 12 hónapba tellett, hogy kifejlesszük a szerintünk a piacon lévő legjobb súlyzórögzítő gallért. Az egyszerű forma és könnyű kezelhetőség jellemzi. Érthetetlen miként lehetséges, hogy Ez a szett kiváló minőségű, könnyen tisztántartható, tartós poliuretán műanyagból készült. A színkódolt és ergonómikus kialakítás miatt, a tárcsák cserélye könnyű és egyszerű. A hexagonális kialakítás megakadályozza, hogy a tárcsák és a rúd elguruljanak. Az egyedülálló Quick Lock csíptetővel a tárcsákat gyorsan és egyszerűen leszerelhetjük a rudazatról. A tiguar Gym állvány külön vásárolható meg. nem gondolt rá senki korábban. A tiguar gallér tökéletes társ az edzéseknél, biztosítja a súlyok gyors, egyszerű és biztonságos rögzítését és nem karcolja meg a rudat. tiguar medicine ball Nagy teherbírású, texturált gumi medicinlabdák a hatékony edzésért! Kettős fogantyú a biztonságos fogásért, valamint a végtelen edzési lehetőségekért. Ideális az erő, az állóképesség, a koordináció és az egyensúly javítására. Ez a különleges készlet használható bármely fitness stúdióban, edzőteremben és funkcionális tornateremben. A készlet egyben is megvásárolható, illetve az egyes labdák súlyszerint külön-külön is beszerezhetők.

7 tiguar powerbag tiguar kettlebell Ennek az eszköznek az erőssége abban rejlik, hogy nem csak erősít és állóképességet fejleszt, hanem nagyon megdolgoztatja a funkcionális izmokat, mivel egy labilis eszközről van szó. Helyettesítheti a kettlebellt, a súlyzókat és a medicin ballt is. Ideális edzőtárs funkcionális tréningre, crossfitre, bootcampsre, valamint más típusú edzéseknél az erő, a koordináció, valamint az egyensúly fejlesztésére. Légy kreatív és találd meg a számodra legmegfelelőbb súlyú, magas minőséget képviselő tiguar powerbag-et. Vinyl bevonatú Kettlebell 5 vonzó színben, valamint tökéletesen és gyönyörűen megtervezett kivitelben. Ergonomikus markolata enyhén texturált, így biztosít biztonságos és kényelmes fogást. A többi kettlebellel ellentétben a tiguar gondolt a padló védelmére, ezért az eszköz alját gumi talppal látta el. Fejleszti az állóképességet és az erőt, köszönhetően az intenzíven és folyamatosan kivitelezhető teljes test edzésének. Előnye, hogy nagy mértékben fejleszti a funkcionális izmokat.

8 devil inside

9 Állóképesség 2 A kitartás az a képesség, hogy úgy végezzünk munkát, hogy közben nem csökken annak hatékonysága. Más szavakkal az a képesség, hogy ellenálljunk a fáradtsággal szemben. Növeld az állóképességedet és a fitt, erős és egészséges test többi alkotó eleme is javulni fog. Dolgozz ki egy olyan progresszív edzéstervet, mellyel folyamatos kihívások elé állítod magad apró lépésekben és meg fogsz lepődni milyen messzire jutsz el.

10 tiguar heavy bar tiguar kézi súlyzók tiguar bokasúlyok A Heavy Bar kiváló csoportos edzésekhez. A rudak súlyuk szerint színkódoltak, így könnyen és gyorsan váltogathatjuk az ellenállást a gyakorlatok közben, ezzel téve dinamikusabbá edzésünket. Az optimálisan kialakított rúdátmérő biztonságos fogást biztosít. Készült kiváló minőségű vinyl bevonattal, új ergonómikus kialakítással a tökéletes kényelemért. Könnyen tisztántartható, nem fogja meg a padlót, tehát tökéletes kiegészítője minden stúdiónak és edzőteremnek. Minden egyes súly színkóddal és egyértelmű súly jelölésekkel van ellátva 0,5 kg - 5 kg-ig. Magas minőségű, masszív, kétrétegű anyagból és erős, dupla tépőzáras rögzítéssel. A külső réteg nem szívja magába a nedvességet, ezért könnyű tisztán tartani. tiguar mega tube tiguar body tube tiguar maxi tube tiguar double tube A mega tube egy speciális, magas minőségű, rendkívűl rugalmas erősítő gumikötél, egy darab beépített szíjjal, amely biztonságos megtámasztást nyújt a lábnak a gyakorlatok kivitelezésnél. 180cm hosszával és speciális kialakításával önállóan és a tiguar steppel alkalmazva, kitűnő alakformáló, erősítő és nyújtógyakorlatok végrehajtására alkalmas. A body tube egy speciális, magas minőségű, rendkívűl rugalmas anyagból készült, 80cm átmérőjű gumigyűrű. Kiválóan alkalmas erősítő, szálkásító, nyújtó, valamint rehabilitációs gyakorlatok elvégzéséhez. Tökéletes partner a tiguar steppel végzett gyakorlatokhoz! 160 cm hosszával és 3 különböző ellenállási szintjével, teljesen személyre szabott edzés kivitelezhető, akár otthon, akár az edzőteremben, vagy a fittness stúdióban. A tiguar double tube 215 cm-es hosszával, valamint a két darab erős, beépített szíjjával, előnyt élvez a hagyományos tube-kal szemben. A beépített pántok biztonságos támaszt nyújtanak a lábnak a gyakorlatok végrehajtása közben, valamint kímélik a tube gumi felületét.

11 Mi mid tudjuk, hogy a siker 90% kitartás 10% inspiráció (ihlet). Az elmúlt több mint 5 évben megszállottan dolgoztunk. Tudjuk, hogy az ördög mindíg a részletekben bújik meg. Megszámlálhatatlan alkalommal átterveztük, újra modelleztük, mert meg akartuk alkotni a tökéletes steppet. Elég rugalmas kellett, hogy legyen ahhoz, hogy megvédje az ízületeket és a gerincet a folyamatos behatásoktól, masszív, hogy bármely szögből rá lehessen lépni anélkül, hogy elcsúszna, vagy felbillenne. Tartós legyen, ezért a legjobb minőségű anyagokból készült úgy, hogy kitartson és jól nézzen ki, még három év intenzív használat után is és állítható magasságú, a minél intenzívebb edzés élményéért. Büszkén jelenthetjük hogy IGEN sikerült elérnünk az összes kitűzött célt. Mindemellett 100%-ban Lengyelországban terveztük és gyártjuk. Hisszük, hogy megalkottuk a tökéletes steppet. Egy teljesen csúszásmentes lábazattal a steppünk úgy tapad a padlóra, mint a ragasztó! Nem csúszik, nem mozog, a legstabilabb valaha tervezett stepp mely lehetővé teszi, hogy teljes bizalommal edzzél. A nyolc rögzítési pont a tiguar steppeken lehetővé teszi, hogy több száz gyakorlat variációval bővítsd (színesítsd) az edzésedet. Gyönyörű formájával a tiguar step központi eleme a tiguar portfoliónak. tiguar step Új, lenyűgöző design! Professzionális fitness eszköz a legkiválóbb anyagokból. Tartós és megbízható minőség a legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően. Csúszás-gátló gumi felülettel, melynek köszönhetően a gyakorlatok még biztonságosabban és hatékonyabban végezhetők el. Rugalmasság, amely növeli a komfort érzetet és tehermentesíti az ízületeket. A tiguar step biztosítja, hogy a gyakorlatokat különböző intenzitáson végezhessük, mivel az extra támasztékok segítségével a pad magassága 2 szinttel növelhető. Az eszköz változatos felhasználását 6 rögzítő szem segíti, amelyekhez biztonságosan és megfelelő pozícióban gumiköteleket rögzíthetünk.

12 Koordináció 3 A koordináció a fitnesz királynője. Felelős a gyors és hatékony reakciókért és elhagyhatatlan (eszenciális) a mindennapi életben. Koordináció nélkül a mozgásnak nem sok értelme van. Tanulj új lépéseket, új mozdulatokat, mint a nyújtás, nyomás, húzás, hajlítás, fordítás, tekerés. A koordináció javítása egy élvezetes módja a fitté válásnak és a formában maradásnak.

13 all that jazz

14 walking on the moon

15 Egyensúly 4 Az egyensúly sokféle képpen értelmezhető: egyensúly a törzs és általános izomzat között. Az egyensúly lényegében függ össze a koordinációval. A jóga és a pilátesz népszerűségének növekedése a tanubizonyság a jó egyensúly életünkben játszott jelentőségének felismerésére. Keresd az egyensúlyt az életedben és megleled a boldogságot.

16 tiguar air disc tiguar heavy ball Ez a stabilizációs egyensúly párna univerzális eszköz. Erősítő és egyensúly gyakorlatokhoz, pilates, reflexológia és gyógytorna gyakorlatokhoz, valamint a mindennapos munkavégzés közbeni tartásjavításra egyaránt használható. Az egyik oldala sima, a másik tüskés. Az eszköz a hagyományos kézi súlyzók helyett használható. Puha, kellemes tapintású, elasztikus külső felület, különböző súlyú homoktöltéssel. Rendkívűl hatékony pilates és alakformáló órákon, valamint gyógytornához és rehabilitációhoz. Főként kar -,hát -, váll -, mellizom erősítésére alkalmas.

17 tiguar body ball 3S tiguar magic circle Az egyedülálló, homokkal töltött tiguar Body Ball a kompromisszumok nélküli biztonság érzetét nyújtja, hiszen a labda nem gurul el, ott marad, ahová leteszed. Készült a legjobb minőségű vastag habanyagból. Ideális alakformálásra, erősítésre és a koordináció javítására. 60 cm és 70 cm-es méretekben kapható. Kényelmesen használható elasztikus, tartós, pilates öv, mely segít a törzs -,kar-, és combizmok erősítésében. tiguar body ball safety plus tiguar ovoball A safety plus csúszásgátlós hab anyagának köszönhetően, maximális kényelmet és biztonságot nyújt. A labda szerkezetének kialakítása olyan, hogy meggátolja a gyors leengedést, ha esetleg kiszúrja valami. Erős teherbíró képességgel rendelkezik. Hihetetlen sokoldalúságának hasznát vehetjük mind az erősítő, nyújtó, zsírégető, valamint kardio gyakorlatok végzése közben, de rehabilitációra, terápiás célokra és a mindennapos munkavégzés közbeni tartásjavításra is kiválóan alkalmas. Elliptikus labda, melynek kialakítása változatossá és hatékonnyá teszi az edzést minden szinten. A labdával végzett gyakorlatok energetizálnak, erősítenek, fejlesztik az ügyességet és a koordinációs képességet. Relaxációs és streching órákhoz, valamint gyógytestneveléshez is kiváló.

18 Rugalmasság 5 A rugalmasság az egyszerűen a széles tartományú mozgás képességét jelenti. Egy teljes mozgástartományt. Ez a legelhanyagoltabb területe az általános fitnesznek, pedig nagyon fontos a mindennapokban. A jó rugalmasság befolyásolja a tartást és lehetővé teszi mindannyiunk számára, hogy többet tegyünk az életben. Kiemelten fontos, hogy szánjunk időt a rugalmasság fejlesztésére.

19 Stairway to Heaven

20 tiguar roller tiguar easy ball tiguar komfort matrac A tiguar henger egy fantasztikus korrekciós eszköz, melyet nem csak pilates órákon használnak. Elősegíti, hogy a törzsizmok még intenzívebben dolgozzanak, tonizálja a test összes izmát, változatossá teszi a stretching órákat. Az eszköz alkalmas az önálló masszírozásra is azáltal, hogy oldja az un. trigger pontokat. (Kemény izomrost részek, amelyek nem tudnak ellazulni.) A roller EVA habból készül, mely masszív és soha nem veszít alakjából. Puha tapintású, kis helyigényű labda. Relaxációs, streching, zsírégető, valamint erősítő gyakorlatok végrehajtására ideális. Használata ajánlott a gerinc különböző szakaszainak ergonómikus alátámasztására, valamint rekreáció és rehabilitáció céljából egyaránt. Hozzájárul az egyensúlyérzék javításához, valamint a gerinc - és hátproblémák leküzdéséhez. A tiguar comfort gimnasztika matrac minőségi, káros anyagoktól mentes, mosószerrel könnyen tisztítható anyagból készül. Antibakteriális, amely véd a gombák és baktériumok szaporodása ellen. Erős terhelés esetén is megtartja formáját és stabilitását. Kényelmes, rugalmas és tökéletesen simul a talajra. Nagy szakítószilárdsággal és alaktartó képességgel bír. Kiváló minőségét az 5 évre vállalt garancia is bizonyítja. Két fémperemű fűzőlyukkal könnyen felakasztható a tartóra, ezáltal helytakarékos tárolhatóságot biztosít tiguar jógaöv tiguar jóga szonyeg tiguar jóga blokk tiguar jóga takaró A természetes anyagú szalag, a megfelelő pozíció és izom feszesség elérését segíti elő a jóga és nyújtógyakorlatok közben. Jó minőségű pamut anyag, zsinórozott, erős és tartós fémcsattal a végén. Minden ászana biztonságosan elvégezhető ezen a jógamatracon. Az anyaga gumi és PVC keveréke, könnyen tisztántartható. Speciális, csúszásgátlós kialakításának köszönhetően biztonságos és tartós. Kényelmes, rugalmas és erős terhelés esetén is megtartja formáját, stabilitását. Két fémperemű fűzőlyukkal könnyen felakasztható a tartóra, ezáltal helytakarékos tárolhatóságot biztosít. Jóga tégla természetes fából. Ezt a kemény és tartós téglát jóga órákra tervezték és testrészeink alátámasztására, meghosszabbítására szolgál. Alkalmazható az álló, ülő, hajlító, nyújtó gyakorlatok kivitelezéséhez és a meditációhoz. Az eszköz stabilizálja a testhelyzet, biztosítva a kényelmet és a biztonságot gyakorlatok során. A jógatakaró egyes gyakorlatoknál kiváló támasztéka lehet a gerincnek, de akár meditációs párnaként is használható. Tartalmaz 30% gyapjút, amely számos gyógyászati és terápiás tulajdonsággal rendelkezik, mint például a fájdalom enyhítése. Köszönhetően semleges színének, könnyű tisztán tartani. Szerkezete tömör és erős, így felgöngyölve és hajtogatva is nagyszerűen tartja alakját.

21

22 living in harmony

23 Lazítás 6 A mai világban a felgyorsult életritmusunk miatt, mindannyian igen nagymértékű stressznek és nyomásnak vagyunk kitéve. Vérképzőszervi és nyirokrendszeri folyadékok, az oxigén, valamint az alapvető tápanyagok szabadabb áramlását a nyugodt állapotú, laza izmok teszik lehetővé. Relaxáció során a rekeszizmok és a légző izmok is ellazulnak, a szívfrekvencia és a vérnyomás csökken, ami hatással van az általános egészségre és a jóllétre.

24 Sok időt fordítottunk arra, hogy állványaink helytakarékosak, erősek és elegánsak legyenek. A tiguar állványok tároló és bemutató egységek is egyben. Szebbé teszik a stúdió kinézetét és megnövelik a terét. A helyigénye nem nagyobb egy EURO raklapnál, így nem kerül sokba a kiszállítása sem. tiguar tárcsás súly állvány Állvány tárcsás súlyoknak. Körülbelül 50 pár tárcsa tárolására alkalmas. A kapacitása függ a tárcsák súlyától. Szilárd konstrukció, stílusos design. Méretek: Szélesség: 103 cm, Mélység: 88 cm, Magasság: 165 cm

25 tiguar kettlebell állvány tiguar kézi súlyzó állvány A kettlebell állvány célja, hogy tároljon mintegy 40 kettlebellt. Négy acél polc biztosítja a stabilitást és a tartósságot. Szélesség: 103 cm, mélység: 79 cm, magasság: 147 cm. Állvány kézi súlyzóknak. Körülbelül 50 pár súlyzó tárolására alkalmas. A kapacitása függ a súlyzók súlyától. A különleges ABS anyagból gyártott polcok rendkívül tartósak és könnyen tisztán tarthatók. Szélesség: 103 cm, Mélység: 79 cm, Magasság: 147 cm

26 tiguar univerzális állvány tiguar heavy bar állvány Minden állványra, berendezésre tárolóra és akasztóra 12 hónapos garancia van. Univerzális modul állvány fitness kiegészítőknek. Alkalmas pilátes és yoga eszközök, valamint bokasúlyok, tube-ok és szinte minden tiguar termék tárolására. A polcok és akasztók tetszés szerint variálhatók. Szélesség: 103 cm, Mélység: 79 cm, Magasság: 180 cm Állvány tiguar heavy bar tárolására. Akár 80 rúd is elfér rajta. Szélesség: 103 cm, Mélység: 79 cm, Magasság: 147 cm

27 tiguar mobil tároló egység tiguar fali akasztó Praktikus és gazdaságos fali akasztó 10 komfort matrac és 20 jóga szőnyeg tárolására. Helytakarékos és esztétikus megoldás egy fitnesz stúdió számára. Méret: 50x40 cm tiguar fali labdata rtó Ez a funkcionális és szilárd tároló egység lehetővé teszi, hogy helytakarékosan tárolja a fitness kiegészítőket. A legnagyobb előnye, hogy könnyen rendet tarthat a teremben és könnyű hozzáférést biztosít az eszközökhöz. A kerekeknek köszönhetően mozgatható. Szélesség: 95 cm, Mélység: 86 cm, Magasság: 88 cm Praktikus fali labda tartó, cm-es labdák tárolására. Egy polcon 3 labda fér el. A moduláris kialakításnak köszönhetően rendezett tárolást biztosít minden stúdióban. Méret: 200x55 cm

28 termékek jelölése súlyzók power gym garancia: 12 hónap A teljes Gym készlet tartalmaz: 2 x 1,25 kg ciklámen; 2 x 2,5 kg kék; 2 x 4,5 kg szürke; rúd kb 1,1 kg és 140cm hosszú; 2 gyorszár csíptetővel step garancia: 24 hónap Szélesség: 42 cm, magasság: 15 cm, hosszúság: 98 cm, szín: szürke, ciklámen; a padot a talpak használatával akár 20-24cm-rel is növelhetjük maxi tube garancia: 6 hónap 160 cm, gyenge ciklámen 160 cm, közepes kék 160 cm, erős szürke súlyzó vinyl bevonattal garancia: 12 hónap bokasúlyok garancia: 12 hónap 0,5 kg ciklámen 1,0 kg kék 1,5 kg olivazöld 2,0 kg szürke 3,0 kg piros 4,0 kg lila 5,0 kg grafit 0,5 kg ciklámen 0,75 kg kék 1,0 kg olivazöld 1,5 kg szürke powerbag garancia: 12 hónap heavy bar garancia: 12 hónap 5 kg ciklámen 10 kg kék 15 kg olivazöld 20 kg szürke 25 kg piros 120 cm, 3 kg ciklámen 120 cm, 4 kg kék 120 cm, 5 kg zöld 120 cm, 6 kg szürke kettlebell vinyl bevonattal garancia: 12 hónap kettlebell vasból garancia: 12 hónap 4 kg ciklámen 6 kg kék 8 kg olivazöld 10 kg szürke 12 kg piros 16 kg fekete 20 kg fekete 24 kg fekete 28 kg fekete medicinlabda garancia: 12 hónap medicinlabda fogantyúval garancia: 12 hónap 1 kg ciklámen 2 kg kék 3 kg olivazöld 4 kg szürke 5 kg ciklámen 6 kg kék 7 kg olivazöld 8 kg szürke 9 kg piros 10 kg lila

29 body tube garancia: 6 hónap mega tube garancia: 6 hónap double tube garancia: 6 hónap 80 cm, gyenge ciklámen 80 cm, közepes kék 80 cm, erős szürke 180 cm, gyenge ciklámen 180 cm, közepes kék 180 cm, erős szürke 215 cm, gyenge ciklámen 215 cm, közepes kék 215 cm, erős szürke body ball safety plus garancia: 12 hónap body ball 3S garancia: 12 hónap easy ball garancia: 12 hónap 55 cm olivazöld 65 cm ciklámen 65 cm szürke 75 cm kék 60 cm piros 70 cm grafit 25 cm olivazöld 25 cm ciklámen ovoball garancia: 12 hónap comfort matrac garancia: 60 hónap 16,5 x 25 cm ciklámen 16,5 x 25 cm kék 16,5 x 25 cm olivazöld 16,5 x 25 cm szürke 120x60x1,5 cm ciklámen 120x60x1,5 cm kék 120x60x1,5 cm olivazöld 120x60x1,5 cm szürke jógaöv garancia: 12 hónap jóga blokk garancia: 12 hónap jóga takaró garancia: 12 hónap jóga szőnyeg garancia: 12 hónap 300 x 3 cm ciklámen 300 x 3 cm szürke 11,5 x 23,5 x 7 cm égerfából készült 150x200 cm, 30% gyapjú szürke 170x60x0,4 cm ciklámen 170x60x0,4 cm olivazöld heavy ball garancia: 12 hónap roller garancia: 12 hónap mágikus gyűrű garancia: 12 hónap air disc garancia: 12 hónap 9 cm, 0,5 kg olivazöld 11 cm, 1 kg ciklámen 90x15 cm olivazöld 90x15 cm ciklámen 38 cm ciklámen 38 cm szürke 32 x 6,5 cm olivazöld 32 x 6,5 cm ciklámen

30 Michal Marzec photographer and ultraprofessional Pawel Oracz step master and smooth talker Gosia Wolniewicz-Feder looks dangerous, but is very nice :) Monika Wroblewska-Plocka graphic art director she was standing on the other side of the camera Przemek Widyna sensitive bully Karolina Nowotka-Szubska without any doubts face of the year Monika Konieczna beautiful photogenic Kuba Drobik marketing specialist, gone for the coffee Iza Stasikowska boss a friendly spirit Radzio Janczyk professor storyteller Olga Baran was sick, but very brave Piotr Osrodka I don t know the chap... Gosia Prochownik with lovely smile controls the chaos Paulina Janowska The second photographer blessed with talent United forces! Minél több embert szeretnénk arra ainspirálni, hogy egy egészségesebb, fittebb életet éljen. Hogy felálljon a kanapéról, kikapcsolja a tévét és elkezdjen mozogni. Mindannyiunk felelőssége, hogy példát mutassunk (oktassunk). Mozdulj, légy vezető a fitneszben és inspiráld a barátaidat, családodat, munkatársaidat és ügyfeleidet. Mi az elérhető legjobb fitnesz kiegészítőkkel támogatunk ebben. Együtt meg tudjuk csinálni.

31 Amikor a kreatív csapatunk találkozott, hogy megtervezze ezt a katalógust, megvitattuk hol készítsük a fotókat. Kortárs városi-ipari hangulatú atmoszférát kerestünk. Végül híres textil mágnás Izrael Poznanski régi 14-ik századból származó restaurált iparépületében működtetett Adel s Hotel Lotz-ot találtuk ideális helyszínnek. A londoni designerek Jestico&Whiles nagy lelkesedéssel vetették magukat a munkába, hogy a post-ipari hangulattal és különleges megvilágítással meglepően egyedi karaktert adjanak a képeknek. A filozófiánkkal összhangban bátran és függetlenül dolgoztunk és a történet kibontakozott. Reméljük tetszik a végeredmény. Szeretnénk megköszönni az I Love Grey -nek a bátor gyönyörű ruhákat és a kúl szlogent Szürke ruha a tökéletes háttér az élet színeihez. Imádjuk és szurkolunk sikereikért. Deha-nak a segítséget a modelljeink öltöztetésében - minden hölgy csodálatos. Adel s Hotel Lotz -nak a fenomenális helyszínt és a támogatást. Open Mind-nak azt a fantasztikus csapatot, akik részt vettek a fotózáson és az utómunkákban. Nagyon köszönjük! urodzeni łodzianie Szeretnénk megköszönni az: I Love Grey -nek a bátor gyönyörű ruhákat és a kúl szlogent Szürke ruha a tökéletes háttér az élet színeihez. Imádjuk és szurkolunk sikereikért. Deha-nak a segítséget a modelljeink öltöztetésében - minden hölgy csodálatos. Adel s Hotel Lotz-nak a fenomenális helyszínt és a támogatást. Open Mind-nak azt a fantasztikus csapatot, akik részt vettek a fotózáson és az utómunkákban. Nagyon köszönjük!

32 kizárólagos magyarországi forgalmazó bemutatóterem Érd Retyezáti utca 26. Hungary 23/ webshop onlinetrainer.hu

Érvényes 2013.09.01-tól visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.

Érvényes 2013.09.01-tól visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben. Érvényes 2013.09.01-tól visszavonásig Egészség KATALÓGUS DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.) Elérhetőségünk: DREAM SPORT sportbolt 1027. Budapest. Margit

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek Akció! Vásároljon hihetetlenül kedvezményes áron egészen tavaszig csak a Fair Play-től! Ahogy ígértük ebben az évben is a lehető leghatékonyabban szeretnénk segíteni az Önök munkájukat. Rögtön az év elején

Részletesebben

Érvényes 2015.09.01-től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.

Érvényes 2015.09.01-től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben. Érvényes 2015.09.01-től visszavonásig Egészség KATALÓGUS DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.) Elérhetőségünk: DREAM SPORT sportbolt 1027. Budapest. Margit

Részletesebben

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet.

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet. Homokozók, dömperek Gyerekek számára készült fém kerti szerszám: ásó, gereblye, lapát, amelyek valós környezetben is jól használhatók. Piros és kék színben kapható. A szerszámok négy méretben vásárolhatók

Részletesebben

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670 Xact 2 Xact Xact EGY SZÉK AZ ISKOLA MINDEN TERÉBE A multifunkcionális és ergonomikus iskolaszék, az Xact most két méretben is kapható: Xact és Xact Start. Ennek köszönhetően a szék az alsós osztálytermektől

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes!

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! Cardo ispace matrac alvás egy más világ stílusában Képzelje el a tökéletes alvást, ami egész éjszakán át tartó könnyed, a lebegéshez

Részletesebben

Hulladékkezelő rendszerek

Hulladékkezelő rendszerek Hulladékkezelő rendszerek Ki használ hulladékkezelő rendszereket Az új hulladékkezelő rendszerünk megoldásai széles körben alkalmazhatóak Egészségügy Korházak (konyha/étkező, nyilvános területek, betegszobák/kórtermek,

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

2011 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK ÉS KIEGÉSZÍTOIK www.estiare.hu

2011 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK ÉS KIEGÉSZÍTOIK www.estiare.hu ESTIARE S.A. Pol. Ind. Cova Solera - C/ Praga, 5 089 Rubí - Barcelona - España Tel. + (34) 935 86 282 - Fax. + (34) 936 979 768 info@estiare.es - www.estiare.es 20 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK

Részletesebben

Érvényes 2016.04.05-től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.

Érvényes 2016.04.05-től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben. Érvényes 2016.04.05-től visszavonásig Egészség KATALÓGUS DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.) Elérhetőségünk: DREAM SPORT sportbolt 1027. Budapest. Margit

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE matrac 04-2009 CSLH PP FSBE Komfort és megbízhatóság az istállóban! 2 A DeLaval M45S matrac egy kényelmes, megszakításmentes megoldás, erős 4 mm vastag szintetikus kétrétegű burkolattal és egy puha 40

Részletesebben

TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS

TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS FatMax XTREME TŰZŐKALAPÁCS Rugalmas bevonat kényelem és biztos fogás érdekében Szabadalmaztatott begyűrődés elleni mechanizmus az első multifunkciós szerszám amely tűzőkalapács

Részletesebben

Termékek. Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához,

Termékek. Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához, Termékek Alacsony fekvőtámasz állvány Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához, változatosabbá tételéhez nyújt segítséget. A saját testsúlyos edzés egyik legfontosabb

Részletesebben

EXKLUZÍV vonal 2012.01.280 280

EXKLUZÍV vonal 2012.01.280 280 EXKLUZÍV vonal 2012.01.280 280 Rendelési szám Eszközök Méret (cm) Nettó ár (EUR) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 019030 UJJ-LÉTRA 22X22X170 cm 1 300 364 000 Ft 462 280 Ft Ujj- izmok, ínszalagok és izületek

Részletesebben

A készlet az MB 100 450 Mese szekrénnyel kiegészíthető. Játéktároló szekrények polcokkal, zárt tároló szekrények ajtóval, pad,

A készlet az MB 100 450 Mese szekrénnyel kiegészíthető. Játéktároló szekrények polcokkal, zárt tároló szekrények ajtóval, pad, Csoportszobai bútorok MB 100 481 Mese szekrény MB 100 450 Mese szekrény A képen látható bútor összeállítást csak egyben lehet megrendelni különkülön az elemek nem elérhetőek. Az ár csak a képen látható

Részletesebben

Vitalitásnövelı készülék Napsugármatrac Oxigénterápia Tartásjavító ülıpárna

Vitalitásnövelı készülék Napsugármatrac Oxigénterápia Tartásjavító ülıpárna Vitalitásnövelı készülék Napsugármatrac Oxigénterápia Tartásjavító ülıpárna Tájékoztató 2005. Marketing-Mix 7000 Kft. Forgalmazói iroda: Budapest 1026 Fillér u. 47/A Telefon: 225-0777; 457-0777; Mobil:

Részletesebben

4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu

4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu 4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm Egyszerű,olcsó és könnyen

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

CONCEPT. www.gymstick.net. Gymstick Original. 11001 light, 11002 medium, 11003 strong, 11004 extra strong 11005 super strong

CONCEPT. www.gymstick.net. Gymstick Original. 11001 light, 11002 medium, 11003 strong, 11004 extra strong 11005 super strong CONCEPT Gymstick Original 11001 light, 11002 medium, 11003 strong, 11004 extra strong 11005 super strong Mindenki számára megfelelő, egyszerűen hatásos sporteszköz, mellyel többszáz izomfejlesztő, erősítő

Részletesebben

Padlótisztító automaták

Padlótisztító automaták Az gyalogkíséretű padlótisztítót erős szennyeződések eltávolítására tervezték, de könnyű kezelni és rugalmas a mindennapos tisztítási szituációkban is. Ideális a rutinszerű takarításra - az ultra könnyűtől

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Általános ipari ragasztók

Általános ipari ragasztók 3M ragasztó üzletág Általános ipari ragasztók és ragasztószalagok Textilhordozós ragasztószalagok Scotch 2902 textilhordozós ragasztószalag (duct tape) Általános textil ragasztószalag, ami olyan alkalmazásokhoz

Részletesebben

Boka Térd. Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/

Boka Térd. Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/ Boka Térd Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/ csukló Csuklórögzítő kéztőalagút (Carplais) szindróma rándulás FuturoTM Night Éjszakai Csuklórögzítő éjszakai használatra

Részletesebben

Plakáttartó állványok és rögzítők

Plakáttartó állványok és rögzítők Plakáttartó állványok és rögzítők Plakáttartó állványok BD-modellek Konzolos állványok Plakáttartó rögzítők PLAKÁTTARTÓ ÁLLVÁNYOK ÉS RÖGZÍTőK * a következő plakáttartó állványokba a keret a rövidebb oldalán

Részletesebben

IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT. www.jouleing.hu. info@jouleing.hu Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581

IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT. www.jouleing.hu. info@jouleing.hu Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581 IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581 FÉMBÚTOROK Kis, zárható rekeszek Tetszőlegesen bővíthető. A szállítás lapraszerelve történik. Szerszám nélkül

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

Öltözőszekrények, fém szekrények, műhelyberendezések árlistája

Öltözőszekrények, fém szekrények, műhelyberendezések árlistája Öltözőszekrények, fém szekrények, műhelyberendezések árlistája Kép Megnevezés Cikkszám Méret (magasság x szélesség) Ajtók száma Egységár Öltözőszekrények Hosszúajtós ek Egy sorban 300mm és 400mm széles

Részletesebben

Erőnlét és egészségmegőrzés mindenkinek

Erőnlét és egészségmegőrzés mindenkinek Outdoor Fitness CENTER Cégünkről A minőségi Outdoor Fitness Center kültéri sporteszközöket forgalmazó és telepítő Három Kertőr Kft. tulajdonosai 2001 óta végeznek professzionális kertészeti és kertépítési

Részletesebben

Prima by Cardo termékcsalád 2015

Prima by Cardo termékcsalád 2015 Prima by Cardo termékcsalád 2015 9x-es Superbrands-győztes! www.cardo.hu Rugós matracok Az alvás fontos esemény életünkben, hiszen a jó alvás nagymértékben hozzájárul a testi és lelki egészségünkhöz. A

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN.

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A MEGFELELŐ TERMÉKKEL A biztonságos munkavégzést

Részletesebben

AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK

AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK ÉRVÉNYES A KÉSZLET EREJÉIG TATABÁNYAI TELEPHELYI ÁTADÁSSAL 2015.06.05-től!! AZ ÁRAK NETTÓ/DB ÉRVÉNYESEK! EGYÉB KEDVEZMÉNNYEL NEM ÖSSZEVONHATÓ! ÖLTÖZŐ SZEKRÉNYEK Típus: 4908, 5 db

Részletesebben

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása.

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 46.200 Ft + ÁFA 31.800 Ft + ÁFA A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 34.300 Ft + ÁFA 42.000 Ft + ÁFA 16.100

Részletesebben

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak!

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! A 2014. augusztusi kampánytól a 2015. júliusi kampányig érvényes. 1. Táska Színe: fekete, cipzárral záródik, van két belső zsebe és egy mobiltartója. A külseje: PVC,

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

Sátrak minden alkalomra

Sátrak minden alkalomra Ollós sátrak katalógus 2015 Hexagon Vízálló A sátor burkolata 100% poliészter szövet, egyik oldalán PVC bevonattal és UV védelemmel. A burkolat súlya 300 g/m 2. Teljes egészében alumínium Az ideális, mechanikailag

Részletesebben

Utánpótlás-nevelés: nevelés: az egészséges fejlesztés gyógytornász szakmai szempontjai Moldvay Ildikó Sportági jellemzők Mozgató szervrendszer Axiális aszimmetrikus terhelés Erőközpont: medence Medence

Részletesebben

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕGÉPEK BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL Az ICE-O-Matic Önálló Jégkocka Készítõgép több méret / teljesítmény választékot kínál a Kis Irodai /

Részletesebben

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK Trixagon tároló Trixagon tároló 2 Trixagon tároló A hatszög forma gyakran megtalálható a természetben. A hópelyhek, a méhkas szerkezete és a teknősök páncélja is hatszög alakú. A hatszögek a természet

Részletesebben

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund 386 Lap Lap Basic 1200x800x50 388 Basic 1000x1000x50 390 Basic 1200x1200x50 392 Basic 1500x1000x50 394 Professional 1000x500x100 396 Professional 1000x1000x100 398 Professional 1200x800x100 400 Professional

Részletesebben

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz SFS intec turn ideas into reality W-Tec 3D+ rejtett pántok egyedi tervezésű ajtókhoz Az SFS intec által gyártott új rejtett

Részletesebben

MANUMED BASIC. Fix magasság 80/83 cm Nagyon stabil

MANUMED BASIC. Fix magasság 80/83 cm Nagyon stabil MANUMED BASIC A kezelőágy vizsgálatra és kezelésekre is alkalmas.kitűnő minőségű anyagokból készűlt, fix magassággal (80cm) és könnyen állítható szekciókkal rendelkezik. Fej illetve hátrésszel rendelkező

Részletesebben

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs.

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs. Homlokzati állvány rendszerelemek Normál bilincs Forgó bilincs Fix 90, SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és alumínium csőhöz egyaránt használható (DIN EN 74) SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

tem S a s z ta l l á B a k 1 2 4 siegmund

tem S a s z ta l l á B a k 1 2 4 siegmund Asztallábak 124 Lap Alap láb / Alaplemez öntöttvas asztalhoz 126 Alap láb 128 Láb görgővel / Nagy teherbírású görgők 130 Beállítható láb / Beállítható láb görgővel 132 Láb beállítóval 134 Alap láb Basi

Részletesebben

bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm

bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm Egyszerű,olcsó és könnyen telepíthető tolóajtóvasalat. Alkalmazható 18 és 16 mm-es bútorlap, illetve A bútorlap magasságának kiszámítása 12 mm-es

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. EVOLUTION in fitness. Kedves Vásárlónk!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. EVOLUTION in fitness. Kedves Vásárlónk! 1 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EVOLUTION in fitness Kedves Vásárlónk! Köszönjük, hogy cégünk, a Herky Sport Kft. által kifejlesztett terméket vásárolta meg, mely forradalmian új rendszerű, gazdaságos és sokoldalú

Részletesebben

Egyszerű szintezhetőség. Stabil lábakon. Blickle szintezhető görgők integrált rögzítőlábbal

Egyszerű szintezhetőség. Stabil lábakon. Blickle szintezhető görgők integrált rögzítőlábbal Egyszerű szintezhetőség. Stabil lábakon. Blickle szintezhető görgők integrált rögzítőlábbal Az új szintezhető görgősorozat a Blicklétől: a HRLK Megbízható a gyakorlatban. Könnyen kezelhető használat közben.

Részletesebben

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER KOMFORT A LEGMAGASABB SZINTEN A Champiro FE1 a GT Radial legújabb nagy teljesítményű gumiabroncsa, mely egyesíti a hosszú élettartam, a csendes, komfortos autózás,

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Hajlítás és alakformálás

Hajlítás és alakformálás Hajlítás és alakformálás Széles választék specifikus hajlítási és alakítási igényekhez. Megbízható minőség. Típus Modellek száma in. Oldal Karos csőhajlítók Csővezetékek 7 5 8-3 4 10-18 8.2 Szerszám 8

Részletesebben

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron KARTONPALLET papír raklap Az ideális raklap a legjobb áron általános termékek Erősített raklapok Szabvány méretű raklapok Keretek Raklap láb Könnyített raklapok Koncepció KARTONPALLET méretpontos, egyedi,

Részletesebben

CSOPORTSZOBA I. 1 2102 Klasszik labdamedence. 4 2104 Medencefeltöltő labda. 1 HB_884 Törhetetlen tükör. 2 56139 Játéktároló - kicsi

CSOPORTSZOBA I. 1 2102 Klasszik labdamedence. 4 2104 Medencefeltöltő labda. 1 HB_884 Törhetetlen tükör. 2 56139 Játéktároló - kicsi 0 3 9 3 8 www.bdovi.hu mennyiség cikkszám termék TB_LSZ - NAPSUGAR Napsugár szekrénysor 8 mennyiség cikkszám termék 0 Klasszik labdamedence DKS_BFV3 Szivacs bútor - Házikó 9 0 Medencefeltöltő labda 3 8

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

A teljes Gebo termékprogram

A teljes Gebo termékprogram K a t a l ó g u s A teljes Gebo termékprogram Nemesacél padlóösszefolyók: 4-13. oldal Járólap fedelû padlóösszefolyók: Négyzet alapú járólapok mm-tôl 4 4mm-ig 14-15. oldal ABS mûanyagból készült padlóösszefolyók:

Részletesebben

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D Az új BC 240 D bozótvágót mind a saját kertet gondozó magán felhasználók mind a városi zöldterületek - mint társasházak, lakóparkok,

Részletesebben

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS kanapé EMMA KANAPÉ Méretek: Ülőmagasság: Anyag: Színek: Darabszám: 220x90x75 cm 42cm textilbőr gyöngyház fehér, bézs gyöngyház fehér (8db), bézs (23db) fotel EMMA FOTEL Méretek:

Részletesebben

KOMPRESSZOROK. www.blackanddecker.com

KOMPRESSZOROK. www.blackanddecker.com KOMPRESSZOROK www.blackanddecker.com BLACK+DECKER KOMPRESSZOR KÍNÁLAT A B + D új kompresszor kínálata a lelkes barkácsolóktól a kisipari vállalkozásokon át a profi felhasználók igényeinek megfelelően kerültek

Részletesebben

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék A B 90 R Adv Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép és a FACT rendszer rugalmasabb munkavégzést biztosít a változtatható munkaszélességgel (55-75 cm). Az Advance-kivitelnél a kezelőpanelen az üzemórák

Részletesebben

szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH KRAIBUR G

szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH KRAIBUR G szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH K KRAIBUR G K KRAIBUR G SZIGETEL & VÉD tartalom 4 6 8 10 12 14 16 szigetelés comfort whisper color standard rubber estra szigetel & véd CSENDET ÉS NYUGALMAT

Részletesebben

Modellek száma. Hordozható TRISTAND satuk 4 1 8-12 6-300 2.2

Modellek száma. Hordozható TRISTAND satuk 4 1 8-12 6-300 2.2 Csősatuk és -támaszok Számos csőtartozék rendelhető az egységesített munkavégzéshez. Az ellenálló kialakítás sokéves megbízható szolgálatot tesz lehetővé. Satuk Modellek száma Magasságállítás in. mm in.

Részletesebben

NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m². laminálás + 2 500 Műanyag lap 3 mm EGYEDI NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m²

NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m². laminálás + 2 500 Műanyag lap 3 mm EGYEDI NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m² NYOMTATÁS Nettó ak Ft/m² - 20 m² 20 m² felett 20g papír 7 500 6 500 Öntapadós vinyl (Matt,Fényes,Víztiszta) 9 000 8 000 PVC Banner 340g 9 000 8 000 Zászló (textil, szatén) 3 000 2 000 One way fólia 2 500

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

Minőség, kiváló áron MINŐSÉGI ALAPANYAGOK KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY MADE IN EU. Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek

Minőség, kiváló áron MINŐSÉGI ALAPANYAGOK KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY MADE IN EU. Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek 2011 Minőség, kiváló áron MADE IN EU MINŐSÉGI ALAPANYAGOK Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek Minőség, kiváló áron Mollyegyenes kád 150x70, 160x70, 170x70 ANTIBAK- TERIÁLIS FELÜLET 2011-ES MODELL

Részletesebben

Rozsdamentes acél kiegészítők

Rozsdamentes acél kiegészítők Rozsdamentes acél kiegészítők 143 STAINLESS STEEL ACCESSORIES Teka kiegészítők A rozsdamentes acél kiegészíőknek két csoportja van: (MX) és (IC). Mind a két termékcsalád közösségi használatra lett tervezve.

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old.

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. Fagor edények Egészséges ételek gyorsan és biztonságosan elkészítve. 10 L 8 8 L 6 6 L 4 4 L 2 Egészséges ételek A Fagor

Részletesebben

kika - a lakberendezési ötletek sztárja! -20% Érvényes: 2009.05.21-05.24 -ig Két matrac együttes vásárlása esetén a második matracra 50 % kedvezmény!

kika - a lakberendezési ötletek sztárja! -20% Érvényes: 2009.05.21-05.24 -ig Két matrac együttes vásárlása esetén a második matracra 50 % kedvezmény! Várja Önt egy világ, ahol a szép álom nem csak álom már! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! MATRAC - AKCIÓ! minden matracra, ágyrácsra és matrac szettre! * Érvényes: 2009.05.21-05.24 -ig *Az akció

Részletesebben

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val Csempe- és élvédő-profilok Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására Csináld Marley-val Csempeprofilok és élvédők a Marleytól sokféle színben, alakban és nagyságban Szép

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

Szezonális kínálat. 2014. 05. 05-ig érvényes

Szezonális kínálat. 2014. 05. 05-ig érvényes Szezonális kínálat 2014. 05. 05-ig érvényes Szabadidő Husky Bizam sátor 2590 pont 2 személyes kis méretű sátor, mely könnyű és egyszerűen összeállítható. Minden előírásnak megfelel, aminek a Husky Outdoor

Részletesebben

MB 45 Alumínium ablak

MB 45 Alumínium ablak MB 45 Alumínium ablak Az MB-45 elnevezésű ablak a legkorszerűbb technológiára épülő, hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik kiemelkedő tagja. Egyaránt felhasználható kültéri és beltéri

Részletesebben

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség Zsinórfüles kraft papírtáska Méret szélesség x magasság x talp Színe Nyomatlan táskák nettó ára 1000 db-tól 500 db-tól 1-499 db-ig 20x24x10 cm 173 Ft 188 Ft 203 Ft 24x35x8 cm 158 Ft 173 Ft 188 Ft 26x35x12

Részletesebben

Téglavágó, kőzetvágó gépek

Téglavágó, kőzetvágó gépek 200 Téglavágó, kőzetvágó gépek Blokktégla vágására fordítással alkalmas! FTG 400 téglavágógép 350/400 mm A feltüntetett ár tartalmazza a gyémánttárcsát. Vágási mélység (fordítással): Fogadóasztal méretei

Részletesebben

FUSION VITAL ÉLETMÓD ELEMZÉS

FUSION VITAL ÉLETMÓD ELEMZÉS FUSION VITAL ÉLETMÓD ELEMZÉS STRESSZ ÉS FELTÖLTŐDÉS - ÁTTEKINTÉS 1 (2) Mérési információk: Életkor (év) 41 Nyugalmi pulzusszám 66 Testmagasság (cm) 170 Maximális pulzusszám 183 Testsúly (kg) 82 Body Mass

Részletesebben

Laboreszköz katalógus FOGÓK, DIÓK, TARTÓK

Laboreszköz katalógus FOGÓK, DIÓK, TARTÓK Laboreszköz katalógus FOGÓK, DIÓK, TARTÓK Kedves Ügyfelünk! A könnyebb használhatóság kedvéért átalakítottuk katalógusunkat. A tartalomjegyzékben és a tárgymutatóban ha a megnevezésekre kattint akkor a

Részletesebben

B 90 R DOSE Bp. Rendkívül fordulékony FACT. A kefe fordulatszámának szükségletnek megfelelő beállításához.

B 90 R DOSE Bp. Rendkívül fordulékony FACT. A kefe fordulatszámának szükségletnek megfelelő beállításához. A B 90 R Adv DOSE Bp akkumulátoros felülős súroló-szívógép DOSE tisztítószeradagolással, FACT hengersebesség-szabályozással rendelkezik, kompakt felépítésű, és rugalmasan alkalmazható a nagy tartálytérfogatnak

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

Akciós úszókapu vasalat szett!

Akciós úszókapu vasalat szett! Bemutatóterem és raktár: 1183 Budapest, Akadály u. 15 Bejárat a Nefelejcs u. felől! Telefon: +36 1 297 33 96 info@polswat.hu Nyitva: H-Cs: 8-17:00 Magyarország Kft. Mobil:+36 30 633 21 60 www.polswatbolt.hu

Részletesebben

VÁKUUMMATRACOK+ KÉP. NATURELLE VÁKUUMMATRACOK minôségi alapanyagokkal a magasabb alváskomfortért! 03. 02.

VÁKUUMMATRACOK+ KÉP. NATURELLE VÁKUUMMATRACOK minôségi alapanyagokkal a magasabb alváskomfortért! 03. 02. 02. VÁKUUMMATRACOK+ KÉP A Naturelle vákuummatracok garantálják a pihenô test lágy és puha befogadását, valamint biztosítják az egészséges alvás másik, elengedhetetlen feltételét, a gerincoszlop megfelelô

Részletesebben

IRODAI SZÉKEK. A MARKUS, VOLMAR, VERKSAM és KLÄPPE forgószékekről a garanciafüzetben olvashatsz további részleteket.

IRODAI SZÉKEK. A MARKUS, VOLMAR, VERKSAM és KLÄPPE forgószékekről a garanciafüzetben olvashatsz további részleteket. MINDENNAPOS MINŐSÉGI GARANCIA IRODAI SZÉKEK A MARKUS, VOLMAR, VERKSAM és KLÄPPE forgószékekről a garanciafüzetben olvashatsz további részleteket. Egy irodai szék a megfelelő kinézettel A megfelelő irodai

Részletesebben

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115 Fel- és lenyíló vasalások Duo.11 Duo fel- és lenyíló olló faajtókhoz 333 Duo fel- és lenyíló olló keskeny alumínium keretes ajtókhoz 333 19 1 /37 19 1 /37 1 7 9 9 Kg H 1 3 3 1 3 3 Kg 1 B 3 3 1 3 3 A felnyíló

Részletesebben

VÁLASSZA AZ ADESO ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIÁT ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIA

VÁLASSZA AZ ADESO ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIÁT ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIA ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIA Miért válassza az ADESO öntapadó technológiát Miért válassza az ADESO öntapadó technológiát Az ADESO technológia egy forradalmi megoldás kettős összetételű öntapadó lemezek gyártására,

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA A mozdulat ihlette kényelem. Egy hullám. Egy izgalommal teli lágy folyam. Ami társalgásra bátorít. Összehoz, de egyben magányra is csábít. Pihentet egy nehéz nap végén. A Libra

Részletesebben

TETŐVÉDŐK. LANZONI s.r.l. A védők teljes katalógusa DS.MT1INOX S DS.MT1INOX66S DS.MT1INOX1/3DIV DS.MT1INOX R DS.MT1INOX90. Acél

TETŐVÉDŐK. LANZONI s.r.l. A védők teljes katalógusa DS.MT1INOX S DS.MT1INOX66S DS.MT1INOX1/3DIV DS.MT1INOX R DS.MT1INOX90. Acél TETŐVÉDŐK A védők teljes katalógusa Acél DS.MT1INOX S DS.MT1INOX66S DS.MT1INOX1/3DIV DS.MT1INOX R DS.MT1INOX90 Acél Stiff DS.STIFF40SPS DS.STIFF40SPR DS.STIFF60SP DS.STIFF60SPV DS.STIFF80SP Réz DS.MT1T.RA.S

Részletesebben