master of puppets Eddz keményen, élvezd ki minden pillanatát, légy erős és szeresd az életet.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "master of puppets Eddz keményen, élvezd ki minden pillanatát, légy erős és szeresd az életet."

Átírás

1

2 A tigris a bátorság szinonímája, míg jaguár az erő és okosság szimbóluma. tiguar a legújabb hibrid, mely egyesíti ezen tulajdonságokat. A tökéletes szinergiája az inteligenciának, a bátorságnak és függetlenségnek. Egy életre szóló törekvés volt egy olyan fitnesz kiegészítő márka létrahozása, mely kiemelkedik a tömegből. Egy márkáé, mely kihívja a szokványost és kitolja a határokat. Egy olyané, mely kombinálja a gyönyörű dizájnt és a legmagasabb minőségű anyagokat. Önálló gondolkodás, bátorság és évek tapasztalata segített minket a törekvésünk elérésében. Sok barátot és támogatót szereztünk az úton, köszönjük a hitet és támogatást. Szeretném megköszönni az Open Mind Shool-nak az együttműködését a United Forces projektben. Bízom benne, hogy ez a katalógus képet ad a filozófiánkról, a kreativitás, szórakozás és a jó élet iránti elkötelezettségünkről. Remélem csatlakozol a tiguar családhoz.

3 master of puppets Az egészség és a jóllét, vagyis a teljes élet alapja a testi-lelki egyensúly. A testi kiegyensúlyozás tehát a jó közérzet elérésének egyik mérföldköve. A kondícionális képességek, mint erő, gyorsaság állóképesség olyan motorikus képességek, amelyek egymással és a koordinációs képességekkel szoros összefüggésben hozzák létre a sikeres edzés alapjait. Köztudott, hogy a nyújtás és a relaxáció egyre inkább felismerten fontosak a mindennapi életben. A rendszeresen edzők tudják, hogy nincs rövid út az egészséghez. Annyit vehetsz ki, amennyit beleteszel, de a jutalom az messzire vezet. Eddz keményen, élvezd ki minden pillanatát, légy erős és szeresd az életet Ebben a katalógusban minden egyes termék meg van jelölve használati célja szerint: 1 erő, 2 kitartás, 3 coordináció, 4 egyensúly, 5 rugalmasság, 6 lazítás.

4 are you strong enough?

5 Ero 1 Az élet különböző fizikai kihívások elé állít mindannyiunkat. Az erő mindenki számára fontos, nemre, korra való tekintet nélkül. Hacsak a bevásárlósztyor, a gyermek cipelésére, a kertészkedésre, vagy arra gondolunk, hogy a szemetes konténerbe kell beemelni valamit, mind az erőnkre támaszkodunk a mindennapi élet során. Idősödő társadalmunkban egyre fontosabb, hogy megtartsuk az erőnket miközben korosodunk. Mindíg szakíts időt az erőedzésre a mindennapi rutinodban.

6 tiguar power gym 12 hónapba tellett, hogy kifejlesszük a szerintünk a piacon lévő legjobb súlyzórögzítő gallért. Az egyszerű forma és könnyű kezelhetőség jellemzi. Érthetetlen miként lehetséges, hogy Ez a szett kiváló minőségű, könnyen tisztántartható, tartós poliuretán műanyagból készült. A színkódolt és ergonómikus kialakítás miatt, a tárcsák cserélye könnyű és egyszerű. A hexagonális kialakítás megakadályozza, hogy a tárcsák és a rúd elguruljanak. Az egyedülálló Quick Lock csíptetővel a tárcsákat gyorsan és egyszerűen leszerelhetjük a rudazatról. A tiguar Gym állvány külön vásárolható meg. nem gondolt rá senki korábban. A tiguar gallér tökéletes társ az edzéseknél, biztosítja a súlyok gyors, egyszerű és biztonságos rögzítését és nem karcolja meg a rudat. tiguar medicine ball Nagy teherbírású, texturált gumi medicinlabdák a hatékony edzésért! Kettős fogantyú a biztonságos fogásért, valamint a végtelen edzési lehetőségekért. Ideális az erő, az állóképesség, a koordináció és az egyensúly javítására. Ez a különleges készlet használható bármely fitness stúdióban, edzőteremben és funkcionális tornateremben. A készlet egyben is megvásárolható, illetve az egyes labdák súlyszerint külön-külön is beszerezhetők.

7 tiguar powerbag tiguar kettlebell Ennek az eszköznek az erőssége abban rejlik, hogy nem csak erősít és állóképességet fejleszt, hanem nagyon megdolgoztatja a funkcionális izmokat, mivel egy labilis eszközről van szó. Helyettesítheti a kettlebellt, a súlyzókat és a medicin ballt is. Ideális edzőtárs funkcionális tréningre, crossfitre, bootcampsre, valamint más típusú edzéseknél az erő, a koordináció, valamint az egyensúly fejlesztésére. Légy kreatív és találd meg a számodra legmegfelelőbb súlyú, magas minőséget képviselő tiguar powerbag-et. Vinyl bevonatú Kettlebell 5 vonzó színben, valamint tökéletesen és gyönyörűen megtervezett kivitelben. Ergonomikus markolata enyhén texturált, így biztosít biztonságos és kényelmes fogást. A többi kettlebellel ellentétben a tiguar gondolt a padló védelmére, ezért az eszköz alját gumi talppal látta el. Fejleszti az állóképességet és az erőt, köszönhetően az intenzíven és folyamatosan kivitelezhető teljes test edzésének. Előnye, hogy nagy mértékben fejleszti a funkcionális izmokat.

8 devil inside

9 Állóképesség 2 A kitartás az a képesség, hogy úgy végezzünk munkát, hogy közben nem csökken annak hatékonysága. Más szavakkal az a képesség, hogy ellenálljunk a fáradtsággal szemben. Növeld az állóképességedet és a fitt, erős és egészséges test többi alkotó eleme is javulni fog. Dolgozz ki egy olyan progresszív edzéstervet, mellyel folyamatos kihívások elé állítod magad apró lépésekben és meg fogsz lepődni milyen messzire jutsz el.

10 tiguar heavy bar tiguar kézi súlyzók tiguar bokasúlyok A Heavy Bar kiváló csoportos edzésekhez. A rudak súlyuk szerint színkódoltak, így könnyen és gyorsan váltogathatjuk az ellenállást a gyakorlatok közben, ezzel téve dinamikusabbá edzésünket. Az optimálisan kialakított rúdátmérő biztonságos fogást biztosít. Készült kiváló minőségű vinyl bevonattal, új ergonómikus kialakítással a tökéletes kényelemért. Könnyen tisztántartható, nem fogja meg a padlót, tehát tökéletes kiegészítője minden stúdiónak és edzőteremnek. Minden egyes súly színkóddal és egyértelmű súly jelölésekkel van ellátva 0,5 kg - 5 kg-ig. Magas minőségű, masszív, kétrétegű anyagból és erős, dupla tépőzáras rögzítéssel. A külső réteg nem szívja magába a nedvességet, ezért könnyű tisztán tartani. tiguar mega tube tiguar body tube tiguar maxi tube tiguar double tube A mega tube egy speciális, magas minőségű, rendkívűl rugalmas erősítő gumikötél, egy darab beépített szíjjal, amely biztonságos megtámasztást nyújt a lábnak a gyakorlatok kivitelezésnél. 180cm hosszával és speciális kialakításával önállóan és a tiguar steppel alkalmazva, kitűnő alakformáló, erősítő és nyújtógyakorlatok végrehajtására alkalmas. A body tube egy speciális, magas minőségű, rendkívűl rugalmas anyagból készült, 80cm átmérőjű gumigyűrű. Kiválóan alkalmas erősítő, szálkásító, nyújtó, valamint rehabilitációs gyakorlatok elvégzéséhez. Tökéletes partner a tiguar steppel végzett gyakorlatokhoz! 160 cm hosszával és 3 különböző ellenállási szintjével, teljesen személyre szabott edzés kivitelezhető, akár otthon, akár az edzőteremben, vagy a fittness stúdióban. A tiguar double tube 215 cm-es hosszával, valamint a két darab erős, beépített szíjjával, előnyt élvez a hagyományos tube-kal szemben. A beépített pántok biztonságos támaszt nyújtanak a lábnak a gyakorlatok végrehajtása közben, valamint kímélik a tube gumi felületét.

11 Mi mid tudjuk, hogy a siker 90% kitartás 10% inspiráció (ihlet). Az elmúlt több mint 5 évben megszállottan dolgoztunk. Tudjuk, hogy az ördög mindíg a részletekben bújik meg. Megszámlálhatatlan alkalommal átterveztük, újra modelleztük, mert meg akartuk alkotni a tökéletes steppet. Elég rugalmas kellett, hogy legyen ahhoz, hogy megvédje az ízületeket és a gerincet a folyamatos behatásoktól, masszív, hogy bármely szögből rá lehessen lépni anélkül, hogy elcsúszna, vagy felbillenne. Tartós legyen, ezért a legjobb minőségű anyagokból készült úgy, hogy kitartson és jól nézzen ki, még három év intenzív használat után is és állítható magasságú, a minél intenzívebb edzés élményéért. Büszkén jelenthetjük hogy IGEN sikerült elérnünk az összes kitűzött célt. Mindemellett 100%-ban Lengyelországban terveztük és gyártjuk. Hisszük, hogy megalkottuk a tökéletes steppet. Egy teljesen csúszásmentes lábazattal a steppünk úgy tapad a padlóra, mint a ragasztó! Nem csúszik, nem mozog, a legstabilabb valaha tervezett stepp mely lehetővé teszi, hogy teljes bizalommal edzzél. A nyolc rögzítési pont a tiguar steppeken lehetővé teszi, hogy több száz gyakorlat variációval bővítsd (színesítsd) az edzésedet. Gyönyörű formájával a tiguar step központi eleme a tiguar portfoliónak. tiguar step Új, lenyűgöző design! Professzionális fitness eszköz a legkiválóbb anyagokból. Tartós és megbízható minőség a legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően. Csúszás-gátló gumi felülettel, melynek köszönhetően a gyakorlatok még biztonságosabban és hatékonyabban végezhetők el. Rugalmasság, amely növeli a komfort érzetet és tehermentesíti az ízületeket. A tiguar step biztosítja, hogy a gyakorlatokat különböző intenzitáson végezhessük, mivel az extra támasztékok segítségével a pad magassága 2 szinttel növelhető. Az eszköz változatos felhasználását 6 rögzítő szem segíti, amelyekhez biztonságosan és megfelelő pozícióban gumiköteleket rögzíthetünk.

12 Koordináció 3 A koordináció a fitnesz királynője. Felelős a gyors és hatékony reakciókért és elhagyhatatlan (eszenciális) a mindennapi életben. Koordináció nélkül a mozgásnak nem sok értelme van. Tanulj új lépéseket, új mozdulatokat, mint a nyújtás, nyomás, húzás, hajlítás, fordítás, tekerés. A koordináció javítása egy élvezetes módja a fitté válásnak és a formában maradásnak.

13 all that jazz

14 walking on the moon

15 Egyensúly 4 Az egyensúly sokféle képpen értelmezhető: egyensúly a törzs és általános izomzat között. Az egyensúly lényegében függ össze a koordinációval. A jóga és a pilátesz népszerűségének növekedése a tanubizonyság a jó egyensúly életünkben játszott jelentőségének felismerésére. Keresd az egyensúlyt az életedben és megleled a boldogságot.

16 tiguar air disc tiguar heavy ball Ez a stabilizációs egyensúly párna univerzális eszköz. Erősítő és egyensúly gyakorlatokhoz, pilates, reflexológia és gyógytorna gyakorlatokhoz, valamint a mindennapos munkavégzés közbeni tartásjavításra egyaránt használható. Az egyik oldala sima, a másik tüskés. Az eszköz a hagyományos kézi súlyzók helyett használható. Puha, kellemes tapintású, elasztikus külső felület, különböző súlyú homoktöltéssel. Rendkívűl hatékony pilates és alakformáló órákon, valamint gyógytornához és rehabilitációhoz. Főként kar -,hát -, váll -, mellizom erősítésére alkalmas.

17 tiguar body ball 3S tiguar magic circle Az egyedülálló, homokkal töltött tiguar Body Ball a kompromisszumok nélküli biztonság érzetét nyújtja, hiszen a labda nem gurul el, ott marad, ahová leteszed. Készült a legjobb minőségű vastag habanyagból. Ideális alakformálásra, erősítésre és a koordináció javítására. 60 cm és 70 cm-es méretekben kapható. Kényelmesen használható elasztikus, tartós, pilates öv, mely segít a törzs -,kar-, és combizmok erősítésében. tiguar body ball safety plus tiguar ovoball A safety plus csúszásgátlós hab anyagának köszönhetően, maximális kényelmet és biztonságot nyújt. A labda szerkezetének kialakítása olyan, hogy meggátolja a gyors leengedést, ha esetleg kiszúrja valami. Erős teherbíró képességgel rendelkezik. Hihetetlen sokoldalúságának hasznát vehetjük mind az erősítő, nyújtó, zsírégető, valamint kardio gyakorlatok végzése közben, de rehabilitációra, terápiás célokra és a mindennapos munkavégzés közbeni tartásjavításra is kiválóan alkalmas. Elliptikus labda, melynek kialakítása változatossá és hatékonnyá teszi az edzést minden szinten. A labdával végzett gyakorlatok energetizálnak, erősítenek, fejlesztik az ügyességet és a koordinációs képességet. Relaxációs és streching órákhoz, valamint gyógytestneveléshez is kiváló.

18 Rugalmasság 5 A rugalmasság az egyszerűen a széles tartományú mozgás képességét jelenti. Egy teljes mozgástartományt. Ez a legelhanyagoltabb területe az általános fitnesznek, pedig nagyon fontos a mindennapokban. A jó rugalmasság befolyásolja a tartást és lehetővé teszi mindannyiunk számára, hogy többet tegyünk az életben. Kiemelten fontos, hogy szánjunk időt a rugalmasság fejlesztésére.

19 Stairway to Heaven

20 tiguar roller tiguar easy ball tiguar komfort matrac A tiguar henger egy fantasztikus korrekciós eszköz, melyet nem csak pilates órákon használnak. Elősegíti, hogy a törzsizmok még intenzívebben dolgozzanak, tonizálja a test összes izmát, változatossá teszi a stretching órákat. Az eszköz alkalmas az önálló masszírozásra is azáltal, hogy oldja az un. trigger pontokat. (Kemény izomrost részek, amelyek nem tudnak ellazulni.) A roller EVA habból készül, mely masszív és soha nem veszít alakjából. Puha tapintású, kis helyigényű labda. Relaxációs, streching, zsírégető, valamint erősítő gyakorlatok végrehajtására ideális. Használata ajánlott a gerinc különböző szakaszainak ergonómikus alátámasztására, valamint rekreáció és rehabilitáció céljából egyaránt. Hozzájárul az egyensúlyérzék javításához, valamint a gerinc - és hátproblémák leküzdéséhez. A tiguar comfort gimnasztika matrac minőségi, káros anyagoktól mentes, mosószerrel könnyen tisztítható anyagból készül. Antibakteriális, amely véd a gombák és baktériumok szaporodása ellen. Erős terhelés esetén is megtartja formáját és stabilitását. Kényelmes, rugalmas és tökéletesen simul a talajra. Nagy szakítószilárdsággal és alaktartó képességgel bír. Kiváló minőségét az 5 évre vállalt garancia is bizonyítja. Két fémperemű fűzőlyukkal könnyen felakasztható a tartóra, ezáltal helytakarékos tárolhatóságot biztosít tiguar jógaöv tiguar jóga szonyeg tiguar jóga blokk tiguar jóga takaró A természetes anyagú szalag, a megfelelő pozíció és izom feszesség elérését segíti elő a jóga és nyújtógyakorlatok közben. Jó minőségű pamut anyag, zsinórozott, erős és tartós fémcsattal a végén. Minden ászana biztonságosan elvégezhető ezen a jógamatracon. Az anyaga gumi és PVC keveréke, könnyen tisztántartható. Speciális, csúszásgátlós kialakításának köszönhetően biztonságos és tartós. Kényelmes, rugalmas és erős terhelés esetén is megtartja formáját, stabilitását. Két fémperemű fűzőlyukkal könnyen felakasztható a tartóra, ezáltal helytakarékos tárolhatóságot biztosít. Jóga tégla természetes fából. Ezt a kemény és tartós téglát jóga órákra tervezték és testrészeink alátámasztására, meghosszabbítására szolgál. Alkalmazható az álló, ülő, hajlító, nyújtó gyakorlatok kivitelezéséhez és a meditációhoz. Az eszköz stabilizálja a testhelyzet, biztosítva a kényelmet és a biztonságot gyakorlatok során. A jógatakaró egyes gyakorlatoknál kiváló támasztéka lehet a gerincnek, de akár meditációs párnaként is használható. Tartalmaz 30% gyapjút, amely számos gyógyászati és terápiás tulajdonsággal rendelkezik, mint például a fájdalom enyhítése. Köszönhetően semleges színének, könnyű tisztán tartani. Szerkezete tömör és erős, így felgöngyölve és hajtogatva is nagyszerűen tartja alakját.

21

22 living in harmony

23 Lazítás 6 A mai világban a felgyorsult életritmusunk miatt, mindannyian igen nagymértékű stressznek és nyomásnak vagyunk kitéve. Vérképzőszervi és nyirokrendszeri folyadékok, az oxigén, valamint az alapvető tápanyagok szabadabb áramlását a nyugodt állapotú, laza izmok teszik lehetővé. Relaxáció során a rekeszizmok és a légző izmok is ellazulnak, a szívfrekvencia és a vérnyomás csökken, ami hatással van az általános egészségre és a jóllétre.

24 Sok időt fordítottunk arra, hogy állványaink helytakarékosak, erősek és elegánsak legyenek. A tiguar állványok tároló és bemutató egységek is egyben. Szebbé teszik a stúdió kinézetét és megnövelik a terét. A helyigénye nem nagyobb egy EURO raklapnál, így nem kerül sokba a kiszállítása sem. tiguar tárcsás súly állvány Állvány tárcsás súlyoknak. Körülbelül 50 pár tárcsa tárolására alkalmas. A kapacitása függ a tárcsák súlyától. Szilárd konstrukció, stílusos design. Méretek: Szélesség: 103 cm, Mélység: 88 cm, Magasság: 165 cm

25 tiguar kettlebell állvány tiguar kézi súlyzó állvány A kettlebell állvány célja, hogy tároljon mintegy 40 kettlebellt. Négy acél polc biztosítja a stabilitást és a tartósságot. Szélesség: 103 cm, mélység: 79 cm, magasság: 147 cm. Állvány kézi súlyzóknak. Körülbelül 50 pár súlyzó tárolására alkalmas. A kapacitása függ a súlyzók súlyától. A különleges ABS anyagból gyártott polcok rendkívül tartósak és könnyen tisztán tarthatók. Szélesség: 103 cm, Mélység: 79 cm, Magasság: 147 cm

26 tiguar univerzális állvány tiguar heavy bar állvány Minden állványra, berendezésre tárolóra és akasztóra 12 hónapos garancia van. Univerzális modul állvány fitness kiegészítőknek. Alkalmas pilátes és yoga eszközök, valamint bokasúlyok, tube-ok és szinte minden tiguar termék tárolására. A polcok és akasztók tetszés szerint variálhatók. Szélesség: 103 cm, Mélység: 79 cm, Magasság: 180 cm Állvány tiguar heavy bar tárolására. Akár 80 rúd is elfér rajta. Szélesség: 103 cm, Mélység: 79 cm, Magasság: 147 cm

27 tiguar mobil tároló egység tiguar fali akasztó Praktikus és gazdaságos fali akasztó 10 komfort matrac és 20 jóga szőnyeg tárolására. Helytakarékos és esztétikus megoldás egy fitnesz stúdió számára. Méret: 50x40 cm tiguar fali labdata rtó Ez a funkcionális és szilárd tároló egység lehetővé teszi, hogy helytakarékosan tárolja a fitness kiegészítőket. A legnagyobb előnye, hogy könnyen rendet tarthat a teremben és könnyű hozzáférést biztosít az eszközökhöz. A kerekeknek köszönhetően mozgatható. Szélesség: 95 cm, Mélység: 86 cm, Magasság: 88 cm Praktikus fali labda tartó, cm-es labdák tárolására. Egy polcon 3 labda fér el. A moduláris kialakításnak köszönhetően rendezett tárolást biztosít minden stúdióban. Méret: 200x55 cm

28 termékek jelölése súlyzók power gym garancia: 12 hónap A teljes Gym készlet tartalmaz: 2 x 1,25 kg ciklámen; 2 x 2,5 kg kék; 2 x 4,5 kg szürke; rúd kb 1,1 kg és 140cm hosszú; 2 gyorszár csíptetővel step garancia: 24 hónap Szélesség: 42 cm, magasság: 15 cm, hosszúság: 98 cm, szín: szürke, ciklámen; a padot a talpak használatával akár 20-24cm-rel is növelhetjük maxi tube garancia: 6 hónap 160 cm, gyenge ciklámen 160 cm, közepes kék 160 cm, erős szürke súlyzó vinyl bevonattal garancia: 12 hónap bokasúlyok garancia: 12 hónap 0,5 kg ciklámen 1,0 kg kék 1,5 kg olivazöld 2,0 kg szürke 3,0 kg piros 4,0 kg lila 5,0 kg grafit 0,5 kg ciklámen 0,75 kg kék 1,0 kg olivazöld 1,5 kg szürke powerbag garancia: 12 hónap heavy bar garancia: 12 hónap 5 kg ciklámen 10 kg kék 15 kg olivazöld 20 kg szürke 25 kg piros 120 cm, 3 kg ciklámen 120 cm, 4 kg kék 120 cm, 5 kg zöld 120 cm, 6 kg szürke kettlebell vinyl bevonattal garancia: 12 hónap kettlebell vasból garancia: 12 hónap 4 kg ciklámen 6 kg kék 8 kg olivazöld 10 kg szürke 12 kg piros 16 kg fekete 20 kg fekete 24 kg fekete 28 kg fekete medicinlabda garancia: 12 hónap medicinlabda fogantyúval garancia: 12 hónap 1 kg ciklámen 2 kg kék 3 kg olivazöld 4 kg szürke 5 kg ciklámen 6 kg kék 7 kg olivazöld 8 kg szürke 9 kg piros 10 kg lila

29 body tube garancia: 6 hónap mega tube garancia: 6 hónap double tube garancia: 6 hónap 80 cm, gyenge ciklámen 80 cm, közepes kék 80 cm, erős szürke 180 cm, gyenge ciklámen 180 cm, közepes kék 180 cm, erős szürke 215 cm, gyenge ciklámen 215 cm, közepes kék 215 cm, erős szürke body ball safety plus garancia: 12 hónap body ball 3S garancia: 12 hónap easy ball garancia: 12 hónap 55 cm olivazöld 65 cm ciklámen 65 cm szürke 75 cm kék 60 cm piros 70 cm grafit 25 cm olivazöld 25 cm ciklámen ovoball garancia: 12 hónap comfort matrac garancia: 60 hónap 16,5 x 25 cm ciklámen 16,5 x 25 cm kék 16,5 x 25 cm olivazöld 16,5 x 25 cm szürke 120x60x1,5 cm ciklámen 120x60x1,5 cm kék 120x60x1,5 cm olivazöld 120x60x1,5 cm szürke jógaöv garancia: 12 hónap jóga blokk garancia: 12 hónap jóga takaró garancia: 12 hónap jóga szőnyeg garancia: 12 hónap 300 x 3 cm ciklámen 300 x 3 cm szürke 11,5 x 23,5 x 7 cm égerfából készült 150x200 cm, 30% gyapjú szürke 170x60x0,4 cm ciklámen 170x60x0,4 cm olivazöld heavy ball garancia: 12 hónap roller garancia: 12 hónap mágikus gyűrű garancia: 12 hónap air disc garancia: 12 hónap 9 cm, 0,5 kg olivazöld 11 cm, 1 kg ciklámen 90x15 cm olivazöld 90x15 cm ciklámen 38 cm ciklámen 38 cm szürke 32 x 6,5 cm olivazöld 32 x 6,5 cm ciklámen

30 Michal Marzec photographer and ultraprofessional Pawel Oracz step master and smooth talker Gosia Wolniewicz-Feder looks dangerous, but is very nice :) Monika Wroblewska-Plocka graphic art director she was standing on the other side of the camera Przemek Widyna sensitive bully Karolina Nowotka-Szubska without any doubts face of the year Monika Konieczna beautiful photogenic Kuba Drobik marketing specialist, gone for the coffee Iza Stasikowska boss a friendly spirit Radzio Janczyk professor storyteller Olga Baran was sick, but very brave Piotr Osrodka I don t know the chap... Gosia Prochownik with lovely smile controls the chaos Paulina Janowska The second photographer blessed with talent United forces! Minél több embert szeretnénk arra ainspirálni, hogy egy egészségesebb, fittebb életet éljen. Hogy felálljon a kanapéról, kikapcsolja a tévét és elkezdjen mozogni. Mindannyiunk felelőssége, hogy példát mutassunk (oktassunk). Mozdulj, légy vezető a fitneszben és inspiráld a barátaidat, családodat, munkatársaidat és ügyfeleidet. Mi az elérhető legjobb fitnesz kiegészítőkkel támogatunk ebben. Együtt meg tudjuk csinálni.

31 Amikor a kreatív csapatunk találkozott, hogy megtervezze ezt a katalógust, megvitattuk hol készítsük a fotókat. Kortárs városi-ipari hangulatú atmoszférát kerestünk. Végül híres textil mágnás Izrael Poznanski régi 14-ik századból származó restaurált iparépületében működtetett Adel s Hotel Lotz-ot találtuk ideális helyszínnek. A londoni designerek Jestico&Whiles nagy lelkesedéssel vetették magukat a munkába, hogy a post-ipari hangulattal és különleges megvilágítással meglepően egyedi karaktert adjanak a képeknek. A filozófiánkkal összhangban bátran és függetlenül dolgoztunk és a történet kibontakozott. Reméljük tetszik a végeredmény. Szeretnénk megköszönni az I Love Grey -nek a bátor gyönyörű ruhákat és a kúl szlogent Szürke ruha a tökéletes háttér az élet színeihez. Imádjuk és szurkolunk sikereikért. Deha-nak a segítséget a modelljeink öltöztetésében - minden hölgy csodálatos. Adel s Hotel Lotz -nak a fenomenális helyszínt és a támogatást. Open Mind-nak azt a fantasztikus csapatot, akik részt vettek a fotózáson és az utómunkákban. Nagyon köszönjük! urodzeni łodzianie Szeretnénk megköszönni az: I Love Grey -nek a bátor gyönyörű ruhákat és a kúl szlogent Szürke ruha a tökéletes háttér az élet színeihez. Imádjuk és szurkolunk sikereikért. Deha-nak a segítséget a modelljeink öltöztetésében - minden hölgy csodálatos. Adel s Hotel Lotz-nak a fenomenális helyszínt és a támogatást. Open Mind-nak azt a fantasztikus csapatot, akik részt vettek a fotózáson és az utómunkákban. Nagyon köszönjük!

32 kizárólagos magyarországi forgalmazó bemutatóterem Érd Retyezáti utca 26. Hungary 23/ webshop onlinetrainer.hu

Érvényes 2013.09.01-tól visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.

Érvényes 2013.09.01-tól visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben. Érvényes 2013.09.01-tól visszavonásig Egészség KATALÓGUS DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.) Elérhetőségünk: DREAM SPORT sportbolt 1027. Budapest. Margit

Részletesebben

Érvényes 2015.09.01-től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.

Érvényes 2015.09.01-től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben. Érvényes 2015.09.01-től visszavonásig Egészség KATALÓGUS DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.) Elérhetőségünk: DREAM SPORT sportbolt 1027. Budapest. Margit

Részletesebben

CONCEPT. www.gymstick.net. Gymstick Original. 11001 light, 11002 medium, 11003 strong, 11004 extra strong 11005 super strong

CONCEPT. www.gymstick.net. Gymstick Original. 11001 light, 11002 medium, 11003 strong, 11004 extra strong 11005 super strong CONCEPT Gymstick Original 11001 light, 11002 medium, 11003 strong, 11004 extra strong 11005 super strong Mindenki számára megfelelő, egyszerűen hatásos sporteszköz, mellyel többszáz izomfejlesztő, erősítő

Részletesebben

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása.

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 46.200 Ft + ÁFA 31.800 Ft + ÁFA A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 34.300 Ft + ÁFA 42.000 Ft + ÁFA 16.100

Részletesebben

Öltözőszekrények, fém szekrények, műhelyberendezések árlistája

Öltözőszekrények, fém szekrények, műhelyberendezések árlistája Öltözőszekrények, fém szekrények, műhelyberendezések árlistája Kép Megnevezés Cikkszám Méret (magasság x szélesség) Ajtók száma Egységár Öltözőszekrények Hosszúajtós ek Egy sorban 300mm és 400mm széles

Részletesebben

Hulladékkezelő rendszerek

Hulladékkezelő rendszerek Hulladékkezelő rendszerek Ki használ hulladékkezelő rendszereket Az új hulladékkezelő rendszerünk megoldásai széles körben alkalmazhatóak Egészségügy Korházak (konyha/étkező, nyilvános területek, betegszobák/kórtermek,

Részletesebben

Sátrak minden alkalomra

Sátrak minden alkalomra Ollós sátrak katalógus 2015 Hexagon Vízálló A sátor burkolata 100% poliészter szövet, egyik oldalán PVC bevonattal és UV védelemmel. A burkolat súlya 300 g/m 2. Teljes egészében alumínium Az ideális, mechanikailag

Részletesebben

MANUMED BASIC. Fix magasság 80/83 cm Nagyon stabil

MANUMED BASIC. Fix magasság 80/83 cm Nagyon stabil MANUMED BASIC A kezelőágy vizsgálatra és kezelésekre is alkalmas.kitűnő minőségű anyagokból készűlt, fix magassággal (80cm) és könnyen állítható szekciókkal rendelkezik. Fej illetve hátrésszel rendelkező

Részletesebben

Általános ipari ragasztók

Általános ipari ragasztók 3M ragasztó üzletág Általános ipari ragasztók és ragasztószalagok Textilhordozós ragasztószalagok Scotch 2902 textilhordozós ragasztószalag (duct tape) Általános textil ragasztószalag, ami olyan alkalmazásokhoz

Részletesebben

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes!

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! Cardo ispace matrac alvás egy más világ stílusában Képzelje el a tökéletes alvást, ami egész éjszakán át tartó könnyed, a lebegéshez

Részletesebben

Vibrációs trénerek összehasonlítása 2014. Kyokei VibroFit Home. 5-15 Hz / 99 fokozat. 5-14Hz / 60 fokozat

Vibrációs trénerek összehasonlítása 2014. Kyokei VibroFit Home. 5-15 Hz / 99 fokozat. 5-14Hz / 60 fokozat Flabelos FL-3000 Kyokei ubodyfit Gym Kyokei CrazyFit Insport Lilly Insport Lotos Insport Katrina Mozgások hintázó mozgás (~billegés ~ vertikális hinta, ~oszcilláció) -frekvencia igen igen igen igen igen

Részletesebben

szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH KRAIBUR G

szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH KRAIBUR G szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH K KRAIBUR G K KRAIBUR G SZIGETEL & VÉD tartalom 4 6 8 10 12 14 16 szigetelés comfort whisper color standard rubber estra szigetel & véd CSENDET ÉS NYUGALMAT

Részletesebben

kika - a lakberendezési ötletek sztárja! -20% Érvényes: 2009.05.21-05.24 -ig Két matrac együttes vásárlása esetén a második matracra 50 % kedvezmény!

kika - a lakberendezési ötletek sztárja! -20% Érvényes: 2009.05.21-05.24 -ig Két matrac együttes vásárlása esetén a második matracra 50 % kedvezmény! Várja Önt egy világ, ahol a szép álom nem csak álom már! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! MATRAC - AKCIÓ! minden matracra, ágyrácsra és matrac szettre! * Érvényes: 2009.05.21-05.24 -ig *Az akció

Részletesebben

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕGÉPEK BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL Az ICE-O-Matic Önálló Jégkocka Készítõgép több méret / teljesítmény választékot kínál a Kis Irodai /

Részletesebben

Innovatív hulladékkezelési megoldások Iránymutató a tervezésben, minőségben és teljesítményben

Innovatív hulladékkezelési megoldások Iránymutató a tervezésben, minőségben és teljesítményben Innovatív hulladékkezelési megoldások Iránymutató a tervezésben, minőségben és teljesítményben A felsofokú takarítási igények megkövetelik a felsofokú hulladékkezelést Ön bizonyára büszke arra, hogy tiszta

Részletesebben

AB GENERATOR Termék száma: 1515. Használati utasítás

AB GENERATOR Termék száma: 1515. Használati utasítás AB GENERATOR Termék száma: 1515 Használati utasítás Fontos: olvassa el figyelmesen a használati leírást, mielőtt használatba venné ezt a terméket. Fontos biztonsági figyelmeztetések 1. Maximális terhelhetőség:

Részletesebben

Típus: 6800-1. Típus: 6800-2. Típus: 6800-4. Típus: 6800-6. Fő méretek (szé x mé x ma)... 420 x 405 x 425 mm Űrtartalom... 40 l

Típus: 6800-1. Típus: 6800-2. Típus: 6800-4. Típus: 6800-6. Fő méretek (szé x mé x ma)... 420 x 405 x 425 mm Űrtartalom... 40 l Típus: 6800-1 Felnyitható fedelű szelektívgyűjtők Ár: 4.300- - Ideális segédeszköz a hivatalok, irodák, iskolák kórházak osztályozott hulladékgyűjtésénél. - A színes kivitel segíti a gyors megkülönböztetést.

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

PONIX-R RAKLAPOS ÁLLVÁNY Elemkatalógus és árjegyzék Érvényes: 2015.01.01 től visszavonásig

PONIX-R RAKLAPOS ÁLLVÁNY Elemkatalógus és árjegyzék Érvényes: 2015.01.01 től visszavonásig PONIX-R RAKLAPOS ÁLLVÁNY Elemkatalógus és árjegyzék Érvényes: 2015.01.01 től visszavonásig Rakodólapon elhelyezett termékekből képzett egységrakományok gazdaságos elhelyezése megfelelően kialakított állványrendszerben.

Részletesebben

BUFA FAIPARI TERMELŐ ÉS KERESKEDELMI KFT. BÚTOR KATALÓGUS

BUFA FAIPARI TERMELŐ ÉS KERESKEDELMI KFT. BÚTOR KATALÓGUS BUFA FAIPARI TERMELŐ ÉS KERESKEDELMI KFT. BÚTOR KATALÓGUS Ügyintézői bútorok TARTALOMJEGYZÉK BUFA ALTERNATÍVA AZ ÜGYINTÉZŐI BÚTORBAN...2 TERMÉKISMERTETŐ... 3 EGYSÉGES ASZTALOK... 3 EGYSÉGES KONTÉNEREK...

Részletesebben

EN-MOTION FUTÓGÉP. EN-Motion: az alap PHYSIO futópad

EN-MOTION FUTÓGÉP. EN-Motion: az alap PHYSIO futópad EN-MOTION FUTÓGÉP Az EN-Motion futógép egy értékes befektetés a fizioterápia és a rehabilitáció világában. Egy innovatív készülék a fizioterápia és a rehabilitáció területén. AZ EN-MOTION FUTÓPAD Az EN-MOTION

Részletesebben

Kardiovaszkuláris tréning

Kardiovaszkuláris tréning Kardiovaszkuláris tréning Kardiovaszkuláris tréning A kardiovaszkuláris tréning jelentése nem más, mint a szív érrendszer edzése, erősítése. Lényege: Olyan aerob (vagyis oxigén felhasználással járó) mozgást

Részletesebben

BÉRLÉS, LÍZING, SZERVÍZ

BÉRLÉS, LÍZING, SZERVÍZ MOBIL PARTYSÁTRAK összecsukható alumínium vázszerkezet 3 ponyvatípus 67 színárnyalatban igény szerint nyomtatható ponyvafelület 1 perc alatt felállítható mobil szerkezet Sátrainkat ajánljuk: kultúrális-,

Részletesebben

SULTAN. További részleteket a garancia füzetben olvashatsz.

SULTAN. További részleteket a garancia füzetben olvashatsz. További részleteket a garancia füzetben olvashatsz. Jó éjt mindenkinek! Matracok esetén tudjuk, hogy ugyanaz a méret nem felel meg mindenkinek, hiszen az emberek különbözőek, és aludni is különbözően szoktak.

Részletesebben

Az akció 2014. november 5-től 2014. december 23-ig, illetve a készlet erejéig tart!

Az akció 2014. november 5-től 2014. december 23-ig, illetve a készlet erejéig tart! KARÁCSONYI KATALÓGUS 2014 Az akció 2014. november 5-től 2014. december 23-ig, illetve a készlet erejéig tart! WALDNER DOTEC CARBON Könnyű, tenyérre szabott, http://pannonia.unas.hu/spd/mhs410033/donic-waldner-dotec-carbon

Részletesebben

Obes betegek gyógytornája

Obes betegek gyógytornája Obes betegek gyógytornája Testsúly csökkentő program a Harkányi Gyógyfürdőkórházban Krómer Andrea 2010.10. 1 Team munka és jelentősége BETEG, ÉS CSALÁDJA Diéta+torna=sikeres zsírszövet vesztés Fontos az

Részletesebben

www.berkemann.hu Szívünkön viseljük lába sorsát - Lábápolás a Berkemanntól

www.berkemann.hu Szívünkön viseljük lába sorsát - Lábápolás a Berkemanntól www.berkemann.hu Szívünkön viseljük lába sorsát - Lábápolás a Berkemanntól Lábápolás a Berkemanntól - az Ön lábának egészségéért. Lábunk nap, mint nap hatalmas terhelésnek van kitéve, a nem megfelelő lábbeli

Részletesebben

Vállalati egészségprogramok

Vállalati egészségprogramok mert a cég legnagyobb értéke a munkaerő. Vállalati egészségprogramok Új megoldás AZ IRODAJÓGA TÖKÉLETES VÁLASZTÁS, HA felismerte, hogy a cég sikere a dolgozók erejében rejlik, ha tudja, hogy a motivált

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

A természetbol fakadó luxus

A természetbol fakadó luxus A természetbol fakadó luxus 2 2 3 3 A Cardónál folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legtermészetesebb, legfényuzobb és legegészségesebb anyagokat kutassuk fel vásárlóink tökéletes kényelme és pihenteto

Részletesebben

A minőség az igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát

A minőség az igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát A minőség az igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát jelenti. Termékeinknek magas minőségi korlátot állítottunk. Biztosak vagyunk benne, hogy termékeink a legmagasabb igényeket, elvárásokat is

Részletesebben

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK GÖRGŐS VÁGÓGÉPEK / KAROS VÁGÓGÉPEK IDEAL 1030 / IDEAL 1031 BIZTONSÁGI VÁGÓFEJ KOMPAKT GÖRGŐS VÁGÓK DIN A4 ÉS A3 MÉRETHEZ Ergonomikusan

Részletesebben

Használati útmutató. IN 3379 Koordinációs félgömb insportline GRANDE

Használati útmutató. IN 3379 Koordinációs félgömb insportline GRANDE Használati útmutató IN 3379 Koordinációs félgömb insportline GRANDE Koordinációs félgömb GRANDE felfújható, nyújtó gyakorlatokra, egyensúly javításra alkalmas. Gyors és hatékony. Szórakoztató módja a test

Részletesebben

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén.

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. A cselekvés ideje. A szórakozás ideje. Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az AQT magasnyomású mosó termékcsaláddal. Könnyedén megbirkózik

Részletesebben

Sarkantyú kezelése gyógytornával

Sarkantyú kezelése gyógytornával Sarkantyú kezelése gyógytornával A sarkantyú tulajdonképpen egy meszes kinövés a sarokcsont talpi felszínén, vagy az Achilles ín sarkon tapadó részén. Gyógytornászként sokszor találkozom ezzel a problémával,

Részletesebben

Calf-Tel a siker kulcsa

Calf-Tel a siker kulcsa Calf-Tel a siker kulcsa Elsőrangú választás a borjútartásban A Calf-Tel egyedülálló termoform gyártási folyamatot alkalmaz, mely minőségi polietilénnel felülmúlhatatlan stabilitáshoz, tartóssághoz és élettartamhoz

Részletesebben

Preventív gerinc és stretching

Preventív gerinc és stretching Preventív gerinc és stretching Tanfolyami tájékoztató IWI Fitness Wellness Oktatási Központ akkreditált felnőttképzési intézmény FMK 01-0191-04 AL-2085 Adminisztrációs iroda: 2600 Vác Zrínyi utca 39/B.

Részletesebben

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old.

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. Fagor edények Egészséges ételek gyorsan és biztonságosan elkészítve. 10 L 8 8 L 6 6 L 4 4 L 2 Egészséges ételek A Fagor

Részletesebben

DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA

DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA 2014 DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA DISANO BY HARO - A FORMATERVEZETT PADLÓ SAJÁTOSSÁGA A formatervezett padlók teljesen a trendbe illeszkednek, és ennek jó oka van. Egyesítik magukban a többi

Részletesebben

Katalógus. Silver Horse Bt. H-1202 Budapest, Bácska u. 11. telefon: 06-1-286-4057 fax: 06-1-286-4057 mobil: 06-20-393-2664

Katalógus. Silver Horse Bt. H-1202 Budapest, Bácska u. 11. telefon: 06-1-286-4057 fax: 06-1-286-4057 mobil: 06-20-393-2664 Katalógus Hagyományos kézműves lábbeli gyártás Ha fontos önnek, hogy lovagláshoz de akár utcai viseletre a lábához legjobban illeszkedő csizmát vagy cipőt viselje nem kell kompromisszumokat kötnie. Munkatársaink

Részletesebben

Kerti gépek katalogusa /2013

Kerti gépek katalogusa /2013 Kerti gépek katalogusa /2013 További információért kérjük, látogassa meg a www.gamagarden.eu honlapot. TARTALOMJEGYZÉK P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 GSS2500 Alkalmazás Kerti munkálatok során keletkezett

Részletesebben

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély!

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély! TERMÉKCSALÁD Stílus és design italiano és tartalom Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: CSAK 27 cm mély! HEATING FELFŰTÉSI TIME IDŐ l. l. Időmegtakarítás Time saving Időmegtakarítás Time saving

Részletesebben

Stabilitás és gyors telepíthetőség

Stabilitás és gyors telepíthetőség BiP dobozok Stabilitás és gyors telepíthetőség Süllyesztődobozok tégla és gipszkartonos telepítéshez 393 BiP Stabil kivitelezés A BiP fali süllyesztődobozok polipropilénből készülnek, így könnyedén ellenállnak

Részletesebben

Ajtókban kibontakozó új ötletek praktikus és stílusos. Együtt a Marley-val. Harmonikaajtók HARMONIKAAJTÓ GARANCIA *

Ajtókban kibontakozó új ötletek praktikus és stílusos. Együtt a Marley-val. Harmonikaajtók HARMONIKAAJTÓ GARANCIA * Harmonikaajtók ban kibontakozó új ötletek praktikus és stílusos év HARMONIKAAJTÓ GARANCIA * lásd a garanciafeltételeket www.marley.hu Együtt a Marley-val. Valósítsa meg álmai szobáit Praktikus és stílusos:

Részletesebben

Nova-ria. Kényelem minden otthonba

Nova-ria. Kényelem minden otthonba Nova-ria Kényelem minden otthonba 2 Nova-ria Kényelem minden otthonba A kárpitos bútorok közt a legmagasabb színvonalat képviselő ágymechanikára épülő bútorcsalád, mely teljes értékű fekhely, és ülőbútor

Részletesebben

Egy könnyed mozdulat...

Egy könnyed mozdulat... Egy könnyed mozdulat... ÚJ MŰANYAG/GUMI CSATLAKOZÓ- ÉS ELOSZTÓDUGÓK LEGRAND ELOSZTÓSOROK ÚJ MŰANYAG CSATLAKOZÓ- ÉS ELOSZTÓDUGÓK KIEMELŐKAROS CSATLAKOZÓDUGÓ Húzza ki a csatlakozódugót egy egyszerű mozdulattal,

Részletesebben

CE-FE 80-3F-FA 2 DB 3 DB 85-1C/3F-FÉ. Bükk színazonos BÜ BÜ BÜ BÜ BÜ. Bükk - Fekete BÜ-FE BÜ FE FE BÜ. Világos dió színazonos VD VD VD VD VD

CE-FE 80-3F-FA 2 DB 3 DB 85-1C/3F-FÉ. Bükk színazonos BÜ BÜ BÜ BÜ BÜ. Bükk - Fekete BÜ-FE BÜ FE FE BÜ. Világos dió színazonos VD VD VD VD VD Té '96 Bt. Irodabútor és Irodaszék Stúdió 6000 Kecskemét, Géza fejedelem krt. 51. Telefon: 76/417-732; Fax: 76/506-897 E-mail: info@te96bt.hu KONTÉNEREK A konténerek méretbeli kialakítása lehetõvé teszi,

Részletesebben

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6 SZÜLŐÁGYAK, LM-01., LM-01., LM-01.5, LM-01.6 RENDELTETÉS: AZ LM-01., LM-01., LM-01.5 és LM-01.6 szülőágyakat szülészeti-nőgyógyászati kórtermek betegei számára tervezték. Infúziós állvány Ágybetét vízálló,

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115 Fel- és lenyíló vasalások Duo.11 Duo fel- és lenyíló olló faajtókhoz 333 Duo fel- és lenyíló olló keskeny alumínium keretes ajtókhoz 333 19 1 /37 19 1 /37 1 7 9 9 Kg H 1 3 3 1 3 3 Kg 1 B 3 3 1 3 3 A felnyíló

Részletesebben

SDT VarioTwin Large. Az SDT Vario Twin egy új rendszer a lapos tetős szerelési megoldások között, amit a német SOLARDIREKT

SDT VarioTwin Large. Az SDT Vario Twin egy új rendszer a lapos tetős szerelési megoldások között, amit a német SOLARDIREKT feszültségi gyors 10 év szélcsatornában vizsgálattal könnyűszerkezetből Német szerelhetőség garancia vizsgált tesztelt készült minőség Adatlap és összeszerelési útmutató: SDT VarioTwin Large gyors telepíthetőség

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron KARTONPALLET papír raklap Az ideális raklap a legjobb áron általános termékek Erősített raklapok Szabvány méretű raklapok Keretek Raklap láb Könnyített raklapok Koncepció KARTONPALLET méretpontos, egyedi,

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 2. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 2. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben

A 124. sorszámú Fitness-wellness instruktor megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK

A 124. sorszámú Fitness-wellness instruktor megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK A 124. sorszámú Fitness-wellness instruktor megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK 1.1. A szakképesítés azonosító száma: 54 813 01 1.2.

Részletesebben

Rögbi. - 60 m fejlesztése 7.3 mp alatt - 45 mp 2 perc közötti erőkifejtés

Rögbi. - 60 m fejlesztése 7.3 mp alatt - 45 mp 2 perc közötti erőkifejtés Rögbi Évfolyam: 9-10. osztályosok Korosztály: junior II. Cél 1. A versenysport és élsporthoz szükséges testalkati tényezők, élettani összetevők optimális fejlesztésére való törekvés. 2. Terhelési összetevők

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 3. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 3. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

TA R T SU K M E G A V I L ÁG OT JÓ I L L ATÁ B A N! B E M U TAT K O Z Á S Az amerikai LLC cég FRESH PRODUCTS innovatív szagtalanító és légfrissítő termékcsaládot Európában FRE PRO néven forgalmazzuk. A

Részletesebben

Kültéri fitnesz eszközök 2015

Kültéri fitnesz eszközök 2015 Kültéri fitnesz eszközök 2015 Székhely: 1184.Budapest,Aranyeső u.8 Adószám: 23272677-2-43 cégjegyzékszám: 01-09-957790 Levélcím: 5555. Hunya, Rákóczi út 26/1 Tel/fax:+36-66-89 90 71 E-mail: info@magyar-jatszoter.hu

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK QUADRO QUADRO 8-9 VERMONT 30-33 RETRO 46-47

TARTALOMJEGYZÉK QUADRO QUADRO 8-9 VERMONT 30-33 RETRO 46-47 FALI DEKORÁCIÓ TARTALOMJEGYZÉK QUADRO 4 ARCO 5 QUADRO 8-9 ARCO 10-13 BLOCCO 14-17 SIERRA 18-21 QUBO 22-25 MODERNO 26-29 Az INCANA fali dekorációknak köszönhetően minden VERMONT 30-33 ALASKA 36-39 MONTANA

Részletesebben

Vegyen részt életmódváltó programunkban!

Vegyen részt életmódváltó programunkban! Vegyen részt életmódváltó programunkban! Európai Szociális Alap Életmód váltás Ha életmódot kívánunk váltani, első lépésben meg kell tanulnunk az egészséges életmód alapjait: hogyan kell változtatni mindennapi

Részletesebben

exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita

exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita exkluzív zuhanylefolyók MEDO Köszönti Önt a Medo Trade Kft. Cégünk egyedi és modern fürdőszobák

Részletesebben

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása.

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása. IRODAI MEGOLDÁSOK Történetünk A Pannon Papírt 2005-ben magyarországi magánszemélyek alapították győri székhellyel, többéves papír-írószer kereskedelmi tapasztalattal. A régi kereskedők szakmai elkötelezettsége

Részletesebben

Lindab Rainline. Lindab Rainline. Lindab Ereszcsatorna rendszer. Adjon a házának új arculatot!

Lindab Rainline. Lindab Rainline. Lindab Ereszcsatorna rendszer. Adjon a házának új arculatot! Lindab Rainline Lindab Ereszcsatorna rendszer Adjon a házának új arculatot! A sokszínű rendszer Miért ne választhatna sötétbordó csatornát fehér homlokzathoz? Miért ne szerelhetne fel exkluzív rézvöröset

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Salgó polcok - Háztartási polcok. Salgó polcok - Nagy teherbírású metrikus polcok. Salgó polcok - Metrikus polcok

TARTALOMJEGYZÉK. Salgó polcok - Háztartási polcok. Salgó polcok - Nagy teherbírású metrikus polcok. Salgó polcok - Metrikus polcok TARTALOMJEGYZÉK 1. SALGÓ Csavarozható állványrendszer Profilok Salgó polcok Salgó polcok - Háztartási polcok Salgó polcok - Nagy teherbírású polcok Salgó polcok - Metrikus polcok Salgó polcok - Nagy teherbírású

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI CSEPEGTETŐ ÖNTÖZÉS

MEZŐGAZDASÁGI CSEPEGTETŐ ÖNTÖZÉS MEZŐGAZDASÁGI CSEPEGTETŐ ÖNTÖZÉS Nagy áramlású csepegtető berendezés, mely a legjobb alapanyagokból készül, biztosítva a termék kiváló minőségét. A piacvezető CV értékek (1,5 %) és a legnagyobb használati

Részletesebben

BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2

BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 A kocsit betegek fekvő helyzetben történő szállítására tervezték a kórházi és klinikai kórtermek között, miközben lehetőség van a betegek diagnosztizálására.

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha Zuhanypanel Lift 2 Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha közelebb, akkor érezni fogja, amint a víz

Részletesebben

BLANCOSELECT hulladékosztályozó rendszerek. Biztonság és nagyobb kényelem praktikus, megbízható, könnyen szerelhető

BLANCOSELECT hulladékosztályozó rendszerek. Biztonság és nagyobb kényelem praktikus, megbízható, könnyen szerelhető hulladékosztályozó rendszerek. Biztonság és nagyobb kényelem praktikus, megbízható, könnyen szerelhető Nagy teherbírású Csendesebb Rövidebb beszerelési idő Térkihasználás. A fedél kiegészítő lerakóhelyként

Részletesebben

VIKA BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden

VIKA BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden BIZTONSÁG Valamennyi alsztallapot, asztalbakot, lábat és alsó vázat teszteltünk, és 50 kg súly teherbírására jóváhagytuk. Az edzett üveggel óvatosan kell bánni! Ha sérült a széle, vagy karcos a felülete,

Részletesebben

POWERbreathe Plus (MR) 2. Szint (Pink)

POWERbreathe Plus (MR) 2. Szint (Pink) POWERbreathe Plus (MR) 2. Szint (Pink) Gyors áttekintés POWERbreathe Plus 2. generációs POWERbreathe Belégző Izom Edzés sorozat (légző izom erősítő), csúcstechnológiás ergonomikus kialakítással, optimalizált

Részletesebben

Új fejlesztésű aknafedél. Könnyebb, Gyorsabb, Célszerűbb!

Új fejlesztésű aknafedél. Könnyebb, Gyorsabb, Célszerűbb! Új fejlesztésű aknafedél Könnyebb, Gyorsabb, Célszerűbb! 2 Composite Új fejlesztésű aknafedél DECK Nincs nehéz beton A felnyitás gyerekjáték. 85kg-mal kisebb súly. (80 x 80cm-es méretnél) Gyors Beépítés

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók Környezeti behatások Maximális védettség külső tényezők ellen TERMÉKJELLEMZŐK A koncepcióval kiváló minőségű anyagokból olyan csatlakozórendszer jön létre,

Részletesebben

ÚJ EURO FALI CSATLAKOZÓK DESIGN. Szép és strapabíró

ÚJ EURO FALI CSATLAKOZÓK DESIGN. Szép és strapabíró ÚJ EURO FALI CSATLAKOZÓK DESIGN Szép és strapabíró w w w. s i s t e m a i r. h u DESIGN Elegancia, tökéletes záródás egyetlen fali csatlakozóban Ütésálló Könnyedén nyitható Letisztult, elegáns forma Illeszkedik

Részletesebben

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen.

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Viega Advantix Top Mindent tud a padlók víztelenítéséről Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Az új Viega Advantix Top: a legjobb tulajdonságok egy termékben. 4

Részletesebben

Tartalomjegyzék. POLIUREÁN TÖMLŐK Poliuretán csigatömlők/ Polyurethane Corrugated Hoses

Tartalomjegyzék. POLIUREÁN TÖMLŐK Poliuretán csigatömlők/ Polyurethane Corrugated Hoses Tartalomjegyzék POLIUREÁN TÖMLŐK Poliuretán csigatömlők/ Polyurethane Corrugated Hoses Poliuretán csigatömlők/ Polyurethane Corrugated Hoses Antisztatikus Poliuretán Csigatömlő/PU Corrugated Hoses Antistatic

Részletesebben

Csigolyatörések gyógytornája. Készítette: Tihanyi Renáta

Csigolyatörések gyógytornája. Készítette: Tihanyi Renáta Csigolyatörések gyógytornája Készítette: Tihanyi Renáta Traumás csigolyatörések A fizioterápiás kezelés függ: cervikális, thorakális, v. lumbalis szakasz érintett gerincvelő sérülésével,v. sérülése nélkül

Részletesebben

Mobil: 36 30 9966 201 Tel/Fax: 36 28 414 380 E-mail: wintecsamu@fotnet.hu

Mobil: 36 30 9966 201 Tel/Fax: 36 28 414 380 E-mail: wintecsamu@fotnet.hu Mobil: 36 30 9966 201 Tel/Fax: 36 28 414 380 E-mail: wintecsamu@fotnet.hu Mobil: 36 30 9966 201 Tel/Fax: 36 28 414 380 E-mail: wintecsamu@fotnet.hu Ablak -évekre szóló választás Egy házépítés hosszú évekre

Részletesebben

Üzleti ajándék katalógus. Prémium írószerek és kiegészítők

Üzleti ajándék katalógus. Prémium írószerek és kiegészítők Üzleti ajándék katalógus Prémium írószerek és kiegészítők 2010 2011 töltőtoll Legacy Klasszikus vonalvezetés, időtálló kivitel. Palládium és arany borítás teszik a luxust teljessé. Gyönyörű díszdobozban

Részletesebben

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Minden európai ország szabályozza a hulladékkezelést cél az, hogy a háztartásokban keletkező hulladék egyre nagyobb arányban újrafeldolgozható legyen.

Részletesebben

REJTETT ÉRTÉK A BURKOLAT ALATT

REJTETT ÉRTÉK A BURKOLAT ALATT REJTETT ÉRTÉK A BURKOLAT ALATT WINNER 2 - A GYŐZTES VÁLASZTÁS Winner 2 - falsík alatti WC tartály 6, illetve 3 literes öblítési mennyiséggel készül, amely igény szerint megváltoztathat 7,5 illetve 4 literre.

Részletesebben

KÖSZÖNTJÜK HALLGATÓINKAT! Önök Dr. Zakariás Géza: Wellness, fittness Hitek és tévhitek az egészséges életmódról

KÖSZÖNTJÜK HALLGATÓINKAT! Önök Dr. Zakariás Géza: Wellness, fittness Hitek és tévhitek az egészséges életmódról 2011. április 6. KÖSZÖNTJÜK HALLGATÓINKAT! Önök Dr. Zakariás Géza: Wellness, fittness Hitek és tévhitek az egészséges életmódról előadását hallhatják! Wellness, fittness Hitek és tévhitek az egészséges

Részletesebben

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig Modellsorozat: BF 900 mm-tıl 2500 mm villahosszig és 5,0 t teherbírásig Villás kézi raklapemelı kocsi - BF sorozat Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig BF sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos használatra

Részletesebben

FÉNY ÉS ÁRNYÉK INDIVIDUÁLISAN TÉLIKERT- ÁRNYÉKOLÓK. Mindent az Ön télikert-álmához! - - a HELLA-tól. A télikert-árnyékolóvonalunk gondoskodik a

FÉNY ÉS ÁRNYÉK INDIVIDUÁLISAN TÉLIKERT- ÁRNYÉKOLÓK. Mindent az Ön télikert-álmához! - - a HELLA-tól. A télikert-árnyékolóvonalunk gondoskodik a TÉLIKERT-ÁRNYÉKOLÓK A FÉNY FAZETTÁI Az ellentétek vonzzák egymást. Az éjszaka a nappalt kíséri. A világosnak szüksége van a sötétre. A fekete feltételezi a fehéret. Ahol fény van, ott árnyék is van -

Részletesebben

A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban

A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban A MICHELIN Csoport A kezdetek 1889: Michelin cég alapítása 1891: leszerelhető kerékpár abroncs 1895: először szerel a Michelin levegővel fújt gumiabroncsot

Részletesebben

Lindab Coverline Műszaki információ Burkolati rendszerek. Lindab Coverline. Lindab Trapézlemezek Műszaki információ

Lindab Coverline Műszaki információ Burkolati rendszerek. Lindab Coverline. Lindab Trapézlemezek Műszaki információ Lindab Coverline Műszaki információ Burkolati rendszerek Lindab Coverline Lindab Trapézlemezek Műszaki információ Színskála Lindab tető- és falprofilok Lindab színkód Név Legközelebbi NCS Legközelebbi

Részletesebben

20% Ajándékozza meg partnereit és kollégáit minőségi Scania Selection és Truck Gear termékekkel, most 20%-os kedvezményes áron december 24-ig.

20% Ajándékozza meg partnereit és kollégáit minőségi Scania Selection és Truck Gear termékekkel, most 20%-os kedvezményes áron december 24-ig. TRUCK GEAR 20% SELECTION Ajándékozza meg partnereit és kollégáit minőségi Selection és Truck Gear termékekkel, most 20%-os kedvezményes áron december 24-ig. 2.823 Ft * 2.823 Ft * 6.110 Ft * 10.598 Ft *

Részletesebben

LINEA AFRICA KFT. A Szoláriumozás nagykereskedése

LINEA AFRICA KFT. A Szoláriumozás nagykereskedése 2013 LINEA AFRICA KFT. ÁRLISTA SZOLÁRIUM CSÖVEK HOSSZÚSÁG (mm) HASZNOS ÜZEMÓRA SPAGETTICSÖVEK Lighttech R4 15 W 290 600 1 402 Ft 1 780 Ft Lighttech R4 25 W 530 600 1 921 Ft 2 440 Ft Linea Australia 25W

Részletesebben

TISZTÍTÁSI ÚTMUTATÓ. Első használat előtt feltétlen olvasd el ezen használati útmutatót!

TISZTÍTÁSI ÚTMUTATÓ. Első használat előtt feltétlen olvasd el ezen használati útmutatót! Használati Útmutató BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK Első használat előtt feltétlen olvasd el ezen használati útmutatót! Minden használat előtt ellenőrizd az összes szíj és csat állapotát, illetve, hogy megfelelően

Részletesebben

MS 33-E Babaápolási baba (F)

MS 33-E Babaápolási baba (F) MS 33-E Babaápolási baba (F) SOMSO-műanyagból. A fej, a kezek, a lábak, könnyen mozgathatóak a gömbcsuklós szerkezet miatt. Nyitott végbélnyílás. Tökéletes oktatómodell fürdetéshez, öltöztetéshez, és gondozási

Részletesebben

MB 45 Alumínium ablak

MB 45 Alumínium ablak MB 45 Alumínium ablak Az MB-45 elnevezésű ablak a legkorszerűbb technológiára épülő, hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik kiemelkedő tagja. Egyaránt felhasználható kültéri és beltéri

Részletesebben

Termékkatalógus 2012 A felsorolt termékek RAKTÁRI TERMÉKEK

Termékkatalógus 2012 A felsorolt termékek RAKTÁRI TERMÉKEK Termékkatalógus 2012 A felsorolt termékek RAKTÁRI TERMÉKEK Érvényes: 2012.01.01-t l Vivaker Bt. 9027 Gy r, K risfa u. 12. Kép Cikkszám Megnevezés, felhasználási terület Kiszerelés Higiéniai eszközök Partvis

Részletesebben

Az ön projektjéhez szabott minőség

Az ön projektjéhez szabott minőség Linkeo Az ön projektjéhez szabott minőség A villamossági rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértője linkeo A legrand által elvárt megbízhatóságot, egyszerű telepítést és magas teljesítményszintet

Részletesebben

KÖZÉPNEHÉZ ECONOMY. Economy kapcsolható, csavar nélkül összeállítható polcos állványrendszer

KÖZÉPNEHÉZ ECONOMY. Economy kapcsolható, csavar nélkül összeállítható polcos állványrendszer KÖZÉPNEHÉZ ECONOMY Economy kapcsolható, csavar nélkül összeállítható polcos állványrendszer Kiválóan alkalmas viszonylag nagy tömegű anyagok tárolására, melyek normál polcos állványokban már nem tárolhatók,

Részletesebben

Kiegészítő elemek. Talpak. Csövek. T-elemek. Egyéb kiegészítők

Kiegészítő elemek. Talpak. Csövek. T-elemek. Egyéb kiegészítők Talpak Csövek T-elemek Egyéb kiegészítők 79 TALPAK Egyedi igényeinek és megvalósítási terveinek kivitelezése érdekében az alábbiakban bemutatjuk azokat az OEK elemeket, melyek a különféle alkalmazási módok

Részletesebben

Billy BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden

Billy BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden Billy BIZTONSÁG A bútort a mellékelt biztonsági konzollal a falhoz kell rögzíteni. Különböző típusú falakhoz különböző rögzítőket ajánlunk. Használd a fal típusának megfelelő rögzítőket, amiket külön vásárolhatsz

Részletesebben

Rólunk. Sportágspecifikus tréningek. Filozófiánk

Rólunk. Sportágspecifikus tréningek. Filozófiánk PureSp_8oldalas.indd 1 Rólunk Szakértő csapatunk mögött a világ leginnovatívabb márkái sorakoztak fel, melyek már a hazai környezetben is elérhetőek. A PureSports értékteremtő munkájához, nélkülözhetetlen

Részletesebben