master of puppets Eddz keményen, élvezd ki minden pillanatát, légy erős és szeresd az életet.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "master of puppets Eddz keményen, élvezd ki minden pillanatát, légy erős és szeresd az életet."

Átírás

1

2 A tigris a bátorság szinonímája, míg jaguár az erő és okosság szimbóluma. tiguar a legújabb hibrid, mely egyesíti ezen tulajdonságokat. A tökéletes szinergiája az inteligenciának, a bátorságnak és függetlenségnek. Egy életre szóló törekvés volt egy olyan fitnesz kiegészítő márka létrahozása, mely kiemelkedik a tömegből. Egy márkáé, mely kihívja a szokványost és kitolja a határokat. Egy olyané, mely kombinálja a gyönyörű dizájnt és a legmagasabb minőségű anyagokat. Önálló gondolkodás, bátorság és évek tapasztalata segített minket a törekvésünk elérésében. Sok barátot és támogatót szereztünk az úton, köszönjük a hitet és támogatást. Szeretném megköszönni az Open Mind Shool-nak az együttműködését a United Forces projektben. Bízom benne, hogy ez a katalógus képet ad a filozófiánkról, a kreativitás, szórakozás és a jó élet iránti elkötelezettségünkről. Remélem csatlakozol a tiguar családhoz.

3 master of puppets Az egészség és a jóllét, vagyis a teljes élet alapja a testi-lelki egyensúly. A testi kiegyensúlyozás tehát a jó közérzet elérésének egyik mérföldköve. A kondícionális képességek, mint erő, gyorsaság állóképesség olyan motorikus képességek, amelyek egymással és a koordinációs képességekkel szoros összefüggésben hozzák létre a sikeres edzés alapjait. Köztudott, hogy a nyújtás és a relaxáció egyre inkább felismerten fontosak a mindennapi életben. A rendszeresen edzők tudják, hogy nincs rövid út az egészséghez. Annyit vehetsz ki, amennyit beleteszel, de a jutalom az messzire vezet. Eddz keményen, élvezd ki minden pillanatát, légy erős és szeresd az életet Ebben a katalógusban minden egyes termék meg van jelölve használati célja szerint: 1 erő, 2 kitartás, 3 coordináció, 4 egyensúly, 5 rugalmasság, 6 lazítás.

4 are you strong enough?

5 Ero 1 Az élet különböző fizikai kihívások elé állít mindannyiunkat. Az erő mindenki számára fontos, nemre, korra való tekintet nélkül. Hacsak a bevásárlósztyor, a gyermek cipelésére, a kertészkedésre, vagy arra gondolunk, hogy a szemetes konténerbe kell beemelni valamit, mind az erőnkre támaszkodunk a mindennapi élet során. Idősödő társadalmunkban egyre fontosabb, hogy megtartsuk az erőnket miközben korosodunk. Mindíg szakíts időt az erőedzésre a mindennapi rutinodban.

6 tiguar power gym 12 hónapba tellett, hogy kifejlesszük a szerintünk a piacon lévő legjobb súlyzórögzítő gallért. Az egyszerű forma és könnyű kezelhetőség jellemzi. Érthetetlen miként lehetséges, hogy Ez a szett kiváló minőségű, könnyen tisztántartható, tartós poliuretán műanyagból készült. A színkódolt és ergonómikus kialakítás miatt, a tárcsák cserélye könnyű és egyszerű. A hexagonális kialakítás megakadályozza, hogy a tárcsák és a rúd elguruljanak. Az egyedülálló Quick Lock csíptetővel a tárcsákat gyorsan és egyszerűen leszerelhetjük a rudazatról. A tiguar Gym állvány külön vásárolható meg. nem gondolt rá senki korábban. A tiguar gallér tökéletes társ az edzéseknél, biztosítja a súlyok gyors, egyszerű és biztonságos rögzítését és nem karcolja meg a rudat. tiguar medicine ball Nagy teherbírású, texturált gumi medicinlabdák a hatékony edzésért! Kettős fogantyú a biztonságos fogásért, valamint a végtelen edzési lehetőségekért. Ideális az erő, az állóképesség, a koordináció és az egyensúly javítására. Ez a különleges készlet használható bármely fitness stúdióban, edzőteremben és funkcionális tornateremben. A készlet egyben is megvásárolható, illetve az egyes labdák súlyszerint külön-külön is beszerezhetők.

7 tiguar powerbag tiguar kettlebell Ennek az eszköznek az erőssége abban rejlik, hogy nem csak erősít és állóképességet fejleszt, hanem nagyon megdolgoztatja a funkcionális izmokat, mivel egy labilis eszközről van szó. Helyettesítheti a kettlebellt, a súlyzókat és a medicin ballt is. Ideális edzőtárs funkcionális tréningre, crossfitre, bootcampsre, valamint más típusú edzéseknél az erő, a koordináció, valamint az egyensúly fejlesztésére. Légy kreatív és találd meg a számodra legmegfelelőbb súlyú, magas minőséget képviselő tiguar powerbag-et. Vinyl bevonatú Kettlebell 5 vonzó színben, valamint tökéletesen és gyönyörűen megtervezett kivitelben. Ergonomikus markolata enyhén texturált, így biztosít biztonságos és kényelmes fogást. A többi kettlebellel ellentétben a tiguar gondolt a padló védelmére, ezért az eszköz alját gumi talppal látta el. Fejleszti az állóképességet és az erőt, köszönhetően az intenzíven és folyamatosan kivitelezhető teljes test edzésének. Előnye, hogy nagy mértékben fejleszti a funkcionális izmokat.

8 devil inside

9 Állóképesség 2 A kitartás az a képesség, hogy úgy végezzünk munkát, hogy közben nem csökken annak hatékonysága. Más szavakkal az a képesség, hogy ellenálljunk a fáradtsággal szemben. Növeld az állóképességedet és a fitt, erős és egészséges test többi alkotó eleme is javulni fog. Dolgozz ki egy olyan progresszív edzéstervet, mellyel folyamatos kihívások elé állítod magad apró lépésekben és meg fogsz lepődni milyen messzire jutsz el.

10 tiguar heavy bar tiguar kézi súlyzók tiguar bokasúlyok A Heavy Bar kiváló csoportos edzésekhez. A rudak súlyuk szerint színkódoltak, így könnyen és gyorsan váltogathatjuk az ellenállást a gyakorlatok közben, ezzel téve dinamikusabbá edzésünket. Az optimálisan kialakított rúdátmérő biztonságos fogást biztosít. Készült kiváló minőségű vinyl bevonattal, új ergonómikus kialakítással a tökéletes kényelemért. Könnyen tisztántartható, nem fogja meg a padlót, tehát tökéletes kiegészítője minden stúdiónak és edzőteremnek. Minden egyes súly színkóddal és egyértelmű súly jelölésekkel van ellátva 0,5 kg - 5 kg-ig. Magas minőségű, masszív, kétrétegű anyagból és erős, dupla tépőzáras rögzítéssel. A külső réteg nem szívja magába a nedvességet, ezért könnyű tisztán tartani. tiguar mega tube tiguar body tube tiguar maxi tube tiguar double tube A mega tube egy speciális, magas minőségű, rendkívűl rugalmas erősítő gumikötél, egy darab beépített szíjjal, amely biztonságos megtámasztást nyújt a lábnak a gyakorlatok kivitelezésnél. 180cm hosszával és speciális kialakításával önállóan és a tiguar steppel alkalmazva, kitűnő alakformáló, erősítő és nyújtógyakorlatok végrehajtására alkalmas. A body tube egy speciális, magas minőségű, rendkívűl rugalmas anyagból készült, 80cm átmérőjű gumigyűrű. Kiválóan alkalmas erősítő, szálkásító, nyújtó, valamint rehabilitációs gyakorlatok elvégzéséhez. Tökéletes partner a tiguar steppel végzett gyakorlatokhoz! 160 cm hosszával és 3 különböző ellenállási szintjével, teljesen személyre szabott edzés kivitelezhető, akár otthon, akár az edzőteremben, vagy a fittness stúdióban. A tiguar double tube 215 cm-es hosszával, valamint a két darab erős, beépített szíjjával, előnyt élvez a hagyományos tube-kal szemben. A beépített pántok biztonságos támaszt nyújtanak a lábnak a gyakorlatok végrehajtása közben, valamint kímélik a tube gumi felületét.

11 Mi mid tudjuk, hogy a siker 90% kitartás 10% inspiráció (ihlet). Az elmúlt több mint 5 évben megszállottan dolgoztunk. Tudjuk, hogy az ördög mindíg a részletekben bújik meg. Megszámlálhatatlan alkalommal átterveztük, újra modelleztük, mert meg akartuk alkotni a tökéletes steppet. Elég rugalmas kellett, hogy legyen ahhoz, hogy megvédje az ízületeket és a gerincet a folyamatos behatásoktól, masszív, hogy bármely szögből rá lehessen lépni anélkül, hogy elcsúszna, vagy felbillenne. Tartós legyen, ezért a legjobb minőségű anyagokból készült úgy, hogy kitartson és jól nézzen ki, még három év intenzív használat után is és állítható magasságú, a minél intenzívebb edzés élményéért. Büszkén jelenthetjük hogy IGEN sikerült elérnünk az összes kitűzött célt. Mindemellett 100%-ban Lengyelországban terveztük és gyártjuk. Hisszük, hogy megalkottuk a tökéletes steppet. Egy teljesen csúszásmentes lábazattal a steppünk úgy tapad a padlóra, mint a ragasztó! Nem csúszik, nem mozog, a legstabilabb valaha tervezett stepp mely lehetővé teszi, hogy teljes bizalommal edzzél. A nyolc rögzítési pont a tiguar steppeken lehetővé teszi, hogy több száz gyakorlat variációval bővítsd (színesítsd) az edzésedet. Gyönyörű formájával a tiguar step központi eleme a tiguar portfoliónak. tiguar step Új, lenyűgöző design! Professzionális fitness eszköz a legkiválóbb anyagokból. Tartós és megbízható minőség a legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően. Csúszás-gátló gumi felülettel, melynek köszönhetően a gyakorlatok még biztonságosabban és hatékonyabban végezhetők el. Rugalmasság, amely növeli a komfort érzetet és tehermentesíti az ízületeket. A tiguar step biztosítja, hogy a gyakorlatokat különböző intenzitáson végezhessük, mivel az extra támasztékok segítségével a pad magassága 2 szinttel növelhető. Az eszköz változatos felhasználását 6 rögzítő szem segíti, amelyekhez biztonságosan és megfelelő pozícióban gumiköteleket rögzíthetünk.

12 Koordináció 3 A koordináció a fitnesz királynője. Felelős a gyors és hatékony reakciókért és elhagyhatatlan (eszenciális) a mindennapi életben. Koordináció nélkül a mozgásnak nem sok értelme van. Tanulj új lépéseket, új mozdulatokat, mint a nyújtás, nyomás, húzás, hajlítás, fordítás, tekerés. A koordináció javítása egy élvezetes módja a fitté válásnak és a formában maradásnak.

13 all that jazz

14 walking on the moon

15 Egyensúly 4 Az egyensúly sokféle képpen értelmezhető: egyensúly a törzs és általános izomzat között. Az egyensúly lényegében függ össze a koordinációval. A jóga és a pilátesz népszerűségének növekedése a tanubizonyság a jó egyensúly életünkben játszott jelentőségének felismerésére. Keresd az egyensúlyt az életedben és megleled a boldogságot.

16 tiguar air disc tiguar heavy ball Ez a stabilizációs egyensúly párna univerzális eszköz. Erősítő és egyensúly gyakorlatokhoz, pilates, reflexológia és gyógytorna gyakorlatokhoz, valamint a mindennapos munkavégzés közbeni tartásjavításra egyaránt használható. Az egyik oldala sima, a másik tüskés. Az eszköz a hagyományos kézi súlyzók helyett használható. Puha, kellemes tapintású, elasztikus külső felület, különböző súlyú homoktöltéssel. Rendkívűl hatékony pilates és alakformáló órákon, valamint gyógytornához és rehabilitációhoz. Főként kar -,hát -, váll -, mellizom erősítésére alkalmas.

17 tiguar body ball 3S tiguar magic circle Az egyedülálló, homokkal töltött tiguar Body Ball a kompromisszumok nélküli biztonság érzetét nyújtja, hiszen a labda nem gurul el, ott marad, ahová leteszed. Készült a legjobb minőségű vastag habanyagból. Ideális alakformálásra, erősítésre és a koordináció javítására. 60 cm és 70 cm-es méretekben kapható. Kényelmesen használható elasztikus, tartós, pilates öv, mely segít a törzs -,kar-, és combizmok erősítésében. tiguar body ball safety plus tiguar ovoball A safety plus csúszásgátlós hab anyagának köszönhetően, maximális kényelmet és biztonságot nyújt. A labda szerkezetének kialakítása olyan, hogy meggátolja a gyors leengedést, ha esetleg kiszúrja valami. Erős teherbíró képességgel rendelkezik. Hihetetlen sokoldalúságának hasznát vehetjük mind az erősítő, nyújtó, zsírégető, valamint kardio gyakorlatok végzése közben, de rehabilitációra, terápiás célokra és a mindennapos munkavégzés közbeni tartásjavításra is kiválóan alkalmas. Elliptikus labda, melynek kialakítása változatossá és hatékonnyá teszi az edzést minden szinten. A labdával végzett gyakorlatok energetizálnak, erősítenek, fejlesztik az ügyességet és a koordinációs képességet. Relaxációs és streching órákhoz, valamint gyógytestneveléshez is kiváló.

18 Rugalmasság 5 A rugalmasság az egyszerűen a széles tartományú mozgás képességét jelenti. Egy teljes mozgástartományt. Ez a legelhanyagoltabb területe az általános fitnesznek, pedig nagyon fontos a mindennapokban. A jó rugalmasság befolyásolja a tartást és lehetővé teszi mindannyiunk számára, hogy többet tegyünk az életben. Kiemelten fontos, hogy szánjunk időt a rugalmasság fejlesztésére.

19 Stairway to Heaven

20 tiguar roller tiguar easy ball tiguar komfort matrac A tiguar henger egy fantasztikus korrekciós eszköz, melyet nem csak pilates órákon használnak. Elősegíti, hogy a törzsizmok még intenzívebben dolgozzanak, tonizálja a test összes izmát, változatossá teszi a stretching órákat. Az eszköz alkalmas az önálló masszírozásra is azáltal, hogy oldja az un. trigger pontokat. (Kemény izomrost részek, amelyek nem tudnak ellazulni.) A roller EVA habból készül, mely masszív és soha nem veszít alakjából. Puha tapintású, kis helyigényű labda. Relaxációs, streching, zsírégető, valamint erősítő gyakorlatok végrehajtására ideális. Használata ajánlott a gerinc különböző szakaszainak ergonómikus alátámasztására, valamint rekreáció és rehabilitáció céljából egyaránt. Hozzájárul az egyensúlyérzék javításához, valamint a gerinc - és hátproblémák leküzdéséhez. A tiguar comfort gimnasztika matrac minőségi, káros anyagoktól mentes, mosószerrel könnyen tisztítható anyagból készül. Antibakteriális, amely véd a gombák és baktériumok szaporodása ellen. Erős terhelés esetén is megtartja formáját és stabilitását. Kényelmes, rugalmas és tökéletesen simul a talajra. Nagy szakítószilárdsággal és alaktartó képességgel bír. Kiváló minőségét az 5 évre vállalt garancia is bizonyítja. Két fémperemű fűzőlyukkal könnyen felakasztható a tartóra, ezáltal helytakarékos tárolhatóságot biztosít tiguar jógaöv tiguar jóga szonyeg tiguar jóga blokk tiguar jóga takaró A természetes anyagú szalag, a megfelelő pozíció és izom feszesség elérését segíti elő a jóga és nyújtógyakorlatok közben. Jó minőségű pamut anyag, zsinórozott, erős és tartós fémcsattal a végén. Minden ászana biztonságosan elvégezhető ezen a jógamatracon. Az anyaga gumi és PVC keveréke, könnyen tisztántartható. Speciális, csúszásgátlós kialakításának köszönhetően biztonságos és tartós. Kényelmes, rugalmas és erős terhelés esetén is megtartja formáját, stabilitását. Két fémperemű fűzőlyukkal könnyen felakasztható a tartóra, ezáltal helytakarékos tárolhatóságot biztosít. Jóga tégla természetes fából. Ezt a kemény és tartós téglát jóga órákra tervezték és testrészeink alátámasztására, meghosszabbítására szolgál. Alkalmazható az álló, ülő, hajlító, nyújtó gyakorlatok kivitelezéséhez és a meditációhoz. Az eszköz stabilizálja a testhelyzet, biztosítva a kényelmet és a biztonságot gyakorlatok során. A jógatakaró egyes gyakorlatoknál kiváló támasztéka lehet a gerincnek, de akár meditációs párnaként is használható. Tartalmaz 30% gyapjút, amely számos gyógyászati és terápiás tulajdonsággal rendelkezik, mint például a fájdalom enyhítése. Köszönhetően semleges színének, könnyű tisztán tartani. Szerkezete tömör és erős, így felgöngyölve és hajtogatva is nagyszerűen tartja alakját.

21

22 living in harmony

23 Lazítás 6 A mai világban a felgyorsult életritmusunk miatt, mindannyian igen nagymértékű stressznek és nyomásnak vagyunk kitéve. Vérképzőszervi és nyirokrendszeri folyadékok, az oxigén, valamint az alapvető tápanyagok szabadabb áramlását a nyugodt állapotú, laza izmok teszik lehetővé. Relaxáció során a rekeszizmok és a légző izmok is ellazulnak, a szívfrekvencia és a vérnyomás csökken, ami hatással van az általános egészségre és a jóllétre.

24 Sok időt fordítottunk arra, hogy állványaink helytakarékosak, erősek és elegánsak legyenek. A tiguar állványok tároló és bemutató egységek is egyben. Szebbé teszik a stúdió kinézetét és megnövelik a terét. A helyigénye nem nagyobb egy EURO raklapnál, így nem kerül sokba a kiszállítása sem. tiguar tárcsás súly állvány Állvány tárcsás súlyoknak. Körülbelül 50 pár tárcsa tárolására alkalmas. A kapacitása függ a tárcsák súlyától. Szilárd konstrukció, stílusos design. Méretek: Szélesség: 103 cm, Mélység: 88 cm, Magasság: 165 cm

25 tiguar kettlebell állvány tiguar kézi súlyzó állvány A kettlebell állvány célja, hogy tároljon mintegy 40 kettlebellt. Négy acél polc biztosítja a stabilitást és a tartósságot. Szélesség: 103 cm, mélység: 79 cm, magasság: 147 cm. Állvány kézi súlyzóknak. Körülbelül 50 pár súlyzó tárolására alkalmas. A kapacitása függ a súlyzók súlyától. A különleges ABS anyagból gyártott polcok rendkívül tartósak és könnyen tisztán tarthatók. Szélesség: 103 cm, Mélység: 79 cm, Magasság: 147 cm

26 tiguar univerzális állvány tiguar heavy bar állvány Minden állványra, berendezésre tárolóra és akasztóra 12 hónapos garancia van. Univerzális modul állvány fitness kiegészítőknek. Alkalmas pilátes és yoga eszközök, valamint bokasúlyok, tube-ok és szinte minden tiguar termék tárolására. A polcok és akasztók tetszés szerint variálhatók. Szélesség: 103 cm, Mélység: 79 cm, Magasság: 180 cm Állvány tiguar heavy bar tárolására. Akár 80 rúd is elfér rajta. Szélesség: 103 cm, Mélység: 79 cm, Magasság: 147 cm

27 tiguar mobil tároló egység tiguar fali akasztó Praktikus és gazdaságos fali akasztó 10 komfort matrac és 20 jóga szőnyeg tárolására. Helytakarékos és esztétikus megoldás egy fitnesz stúdió számára. Méret: 50x40 cm tiguar fali labdata rtó Ez a funkcionális és szilárd tároló egység lehetővé teszi, hogy helytakarékosan tárolja a fitness kiegészítőket. A legnagyobb előnye, hogy könnyen rendet tarthat a teremben és könnyű hozzáférést biztosít az eszközökhöz. A kerekeknek köszönhetően mozgatható. Szélesség: 95 cm, Mélység: 86 cm, Magasság: 88 cm Praktikus fali labda tartó, cm-es labdák tárolására. Egy polcon 3 labda fér el. A moduláris kialakításnak köszönhetően rendezett tárolást biztosít minden stúdióban. Méret: 200x55 cm

28 termékek jelölése súlyzók power gym garancia: 12 hónap A teljes Gym készlet tartalmaz: 2 x 1,25 kg ciklámen; 2 x 2,5 kg kék; 2 x 4,5 kg szürke; rúd kb 1,1 kg és 140cm hosszú; 2 gyorszár csíptetővel step garancia: 24 hónap Szélesség: 42 cm, magasság: 15 cm, hosszúság: 98 cm, szín: szürke, ciklámen; a padot a talpak használatával akár 20-24cm-rel is növelhetjük maxi tube garancia: 6 hónap 160 cm, gyenge ciklámen 160 cm, közepes kék 160 cm, erős szürke súlyzó vinyl bevonattal garancia: 12 hónap bokasúlyok garancia: 12 hónap 0,5 kg ciklámen 1,0 kg kék 1,5 kg olivazöld 2,0 kg szürke 3,0 kg piros 4,0 kg lila 5,0 kg grafit 0,5 kg ciklámen 0,75 kg kék 1,0 kg olivazöld 1,5 kg szürke powerbag garancia: 12 hónap heavy bar garancia: 12 hónap 5 kg ciklámen 10 kg kék 15 kg olivazöld 20 kg szürke 25 kg piros 120 cm, 3 kg ciklámen 120 cm, 4 kg kék 120 cm, 5 kg zöld 120 cm, 6 kg szürke kettlebell vinyl bevonattal garancia: 12 hónap kettlebell vasból garancia: 12 hónap 4 kg ciklámen 6 kg kék 8 kg olivazöld 10 kg szürke 12 kg piros 16 kg fekete 20 kg fekete 24 kg fekete 28 kg fekete medicinlabda garancia: 12 hónap medicinlabda fogantyúval garancia: 12 hónap 1 kg ciklámen 2 kg kék 3 kg olivazöld 4 kg szürke 5 kg ciklámen 6 kg kék 7 kg olivazöld 8 kg szürke 9 kg piros 10 kg lila

29 body tube garancia: 6 hónap mega tube garancia: 6 hónap double tube garancia: 6 hónap 80 cm, gyenge ciklámen 80 cm, közepes kék 80 cm, erős szürke 180 cm, gyenge ciklámen 180 cm, közepes kék 180 cm, erős szürke 215 cm, gyenge ciklámen 215 cm, közepes kék 215 cm, erős szürke body ball safety plus garancia: 12 hónap body ball 3S garancia: 12 hónap easy ball garancia: 12 hónap 55 cm olivazöld 65 cm ciklámen 65 cm szürke 75 cm kék 60 cm piros 70 cm grafit 25 cm olivazöld 25 cm ciklámen ovoball garancia: 12 hónap comfort matrac garancia: 60 hónap 16,5 x 25 cm ciklámen 16,5 x 25 cm kék 16,5 x 25 cm olivazöld 16,5 x 25 cm szürke 120x60x1,5 cm ciklámen 120x60x1,5 cm kék 120x60x1,5 cm olivazöld 120x60x1,5 cm szürke jógaöv garancia: 12 hónap jóga blokk garancia: 12 hónap jóga takaró garancia: 12 hónap jóga szőnyeg garancia: 12 hónap 300 x 3 cm ciklámen 300 x 3 cm szürke 11,5 x 23,5 x 7 cm égerfából készült 150x200 cm, 30% gyapjú szürke 170x60x0,4 cm ciklámen 170x60x0,4 cm olivazöld heavy ball garancia: 12 hónap roller garancia: 12 hónap mágikus gyűrű garancia: 12 hónap air disc garancia: 12 hónap 9 cm, 0,5 kg olivazöld 11 cm, 1 kg ciklámen 90x15 cm olivazöld 90x15 cm ciklámen 38 cm ciklámen 38 cm szürke 32 x 6,5 cm olivazöld 32 x 6,5 cm ciklámen

30 Michal Marzec photographer and ultraprofessional Pawel Oracz step master and smooth talker Gosia Wolniewicz-Feder looks dangerous, but is very nice :) Monika Wroblewska-Plocka graphic art director she was standing on the other side of the camera Przemek Widyna sensitive bully Karolina Nowotka-Szubska without any doubts face of the year Monika Konieczna beautiful photogenic Kuba Drobik marketing specialist, gone for the coffee Iza Stasikowska boss a friendly spirit Radzio Janczyk professor storyteller Olga Baran was sick, but very brave Piotr Osrodka I don t know the chap... Gosia Prochownik with lovely smile controls the chaos Paulina Janowska The second photographer blessed with talent United forces! Minél több embert szeretnénk arra ainspirálni, hogy egy egészségesebb, fittebb életet éljen. Hogy felálljon a kanapéról, kikapcsolja a tévét és elkezdjen mozogni. Mindannyiunk felelőssége, hogy példát mutassunk (oktassunk). Mozdulj, légy vezető a fitneszben és inspiráld a barátaidat, családodat, munkatársaidat és ügyfeleidet. Mi az elérhető legjobb fitnesz kiegészítőkkel támogatunk ebben. Együtt meg tudjuk csinálni.

31 Amikor a kreatív csapatunk találkozott, hogy megtervezze ezt a katalógust, megvitattuk hol készítsük a fotókat. Kortárs városi-ipari hangulatú atmoszférát kerestünk. Végül híres textil mágnás Izrael Poznanski régi 14-ik századból származó restaurált iparépületében működtetett Adel s Hotel Lotz-ot találtuk ideális helyszínnek. A londoni designerek Jestico&Whiles nagy lelkesedéssel vetették magukat a munkába, hogy a post-ipari hangulattal és különleges megvilágítással meglepően egyedi karaktert adjanak a képeknek. A filozófiánkkal összhangban bátran és függetlenül dolgoztunk és a történet kibontakozott. Reméljük tetszik a végeredmény. Szeretnénk megköszönni az I Love Grey -nek a bátor gyönyörű ruhákat és a kúl szlogent Szürke ruha a tökéletes háttér az élet színeihez. Imádjuk és szurkolunk sikereikért. Deha-nak a segítséget a modelljeink öltöztetésében - minden hölgy csodálatos. Adel s Hotel Lotz -nak a fenomenális helyszínt és a támogatást. Open Mind-nak azt a fantasztikus csapatot, akik részt vettek a fotózáson és az utómunkákban. Nagyon köszönjük! urodzeni łodzianie Szeretnénk megköszönni az: I Love Grey -nek a bátor gyönyörű ruhákat és a kúl szlogent Szürke ruha a tökéletes háttér az élet színeihez. Imádjuk és szurkolunk sikereikért. Deha-nak a segítséget a modelljeink öltöztetésében - minden hölgy csodálatos. Adel s Hotel Lotz-nak a fenomenális helyszínt és a támogatást. Open Mind-nak azt a fantasztikus csapatot, akik részt vettek a fotózáson és az utómunkákban. Nagyon köszönjük!

32 kizárólagos magyarországi forgalmazó bemutatóterem Érd Retyezáti utca 26. Hungary 23/ webshop onlinetrainer.hu

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC2-01

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC2-01 175,5 cm 349 cm Air Walker Rendelési kód: OFC2-01 399 cm 99 cm Edzéstípus: Vérkeringés, kardio Hatása: Az ízületeket kímélve edzi a teljes láb- és csípőizomzatot. Hasznos eszköze lehet a mozgásszervi rehabilitációnak

Részletesebben

Érvényes 2013.09.01-tól visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.

Érvényes 2013.09.01-tól visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben. Érvényes 2013.09.01-tól visszavonásig Egészség KATALÓGUS DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.) Elérhetőségünk: DREAM SPORT sportbolt 1027. Budapest. Margit

Részletesebben

Érvényes 2015.09.01-től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.

Érvényes 2015.09.01-től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben. Érvényes 2015.09.01-től visszavonásig Egészség KATALÓGUS DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.) Elérhetőségünk: DREAM SPORT sportbolt 1027. Budapest. Margit

Részletesebben

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek Akció! Vásároljon hihetetlenül kedvezményes áron egészen tavaszig csak a Fair Play-től! Ahogy ígértük ebben az évben is a lehető leghatékonyabban szeretnénk segíteni az Önök munkájukat. Rögtön az év elején

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

STREET WORKOUT ESZKÖZÖK

STREET WORKOUT ESZKÖZÖK STREET WORKOUT ESZKÖZÖK Rendelési SW7601 DUPLA KORLÁT 64 x 254 x 92 20,02 67 800 Ft 86 106 Ft 40 680 Ft Állóképességet és egyensúlyt saját testsúly használatával fejlesztő eszköz, mely a rajta elvégezhető

Részletesebben

Érvényes től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.

Érvényes től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben. Érvényes 2014.04.01-től visszavonásig Egészség KATALÓGUS DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.) Elérhetőségünk: DREAM SPORT sportbolt 1027. Budapest. Margit

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

Ergoline Egytárcsás súrológépek

Ergoline Egytárcsás súrológépek Ergoline Egytárcsás súrológépek 2017.06. Egytárcsás súrológép család Géptípus rpm W ERGOLINE EGYTÁRCSÁSOK 13 ERGOLINE BASIC 00-1921BLGH SB 133 190 550 17 ERGOLINE 00-183EL-GH SB 143 L 10 154 1000 00-185EL-GH

Részletesebben

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet.

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet. Homokozók, dömperek Gyerekek számára készült fém kerti szerszám: ásó, gereblye, lapát, amelyek valós környezetben is jól használhatók. Piros és kék színben kapható. A szerszámok négy méretben vásárolhatók

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670 Xact 2 Xact Xact EGY SZÉK AZ ISKOLA MINDEN TERÉBE A multifunkcionális és ergonomikus iskolaszék, az Xact most két méretben is kapható: Xact és Xact Start. Ennek köszönhetően a szék az alsós osztálytermektől

Részletesebben

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC-02

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC-02 Air Walker Rendelési kód: OFC-02 Edzéstípus: Vérkeringés, kardio Hatása: Az ízületeket kímélve edzi a teljes láb- és csípőizomzatot. Hasznos eszköze lehet a mozgásszervi rehabilitációnak is, hiszen javítja

Részletesebben

Érvényes 2016.04.05-től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.

Érvényes 2016.04.05-től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben. Érvényes 2016.04.05-től visszavonásig Egészség KATALÓGUS DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.) Elérhetőségünk: DREAM SPORT sportbolt 1027. Budapest. Margit

Részletesebben

TORNASZOBA. 1 MK_TO-37 Kis billenő rácshinta. 1 DR_ Tornazsámoly. 1 DR_ Tornapad. 1 DR_ Bordásfal

TORNASZOBA. 1 MK_TO-37 Kis billenő rácshinta. 1 DR_ Tornazsámoly. 1 DR_ Tornapad. 1 DR_ Bordásfal 9 2 8 6 4 1 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék 1 DR_100010000019 Dobbantó 6 mennyiség cikkszám termék 1 MK_TO- Kis billenő rácshinta 2 1 MA_1001 Tornaszekrény 1 DR_10001000001 Tornazsámoly 1 DR_10001000009

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

2011 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK ÉS KIEGÉSZÍTOIK www.estiare.hu

2011 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK ÉS KIEGÉSZÍTOIK www.estiare.hu ESTIARE S.A. Pol. Ind. Cova Solera - C/ Praga, 5 089 Rubí - Barcelona - España Tel. + (34) 935 86 282 - Fax. + (34) 936 979 768 info@estiare.es - www.estiare.es 20 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK

Részletesebben

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes!

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! Cardo ispace matrac alvás egy más világ stílusában Képzelje el a tökéletes alvást, ami egész éjszakán át tartó könnyed, a lebegéshez

Részletesebben

leisure év 700 g Belmil iskolatáskák, hátizsákok, tolltartók és tornazsákok EGY IGAZÁS CSAJOS KOLLEKCIÓ 0,7 literig tágas belső tér

leisure év 700 g Belmil iskolatáskák, hátizsákok, tolltartók és tornazsákok EGY IGAZÁS CSAJOS KOLLEKCIÓ 0,7 literig tágas belső tér 19 leisure 403-25 7-11 Méretek: M: 40 cm H: 30 cm Sz: 21 cm 700 g 1 év garancia Fényvisszaverő Vízálló anyag FESTÉS HÍMZÉS CSILLÁM EGY IGAZÁS CSAJOS KOLLEKCIÓ Az idei Leisure kollekciót az egyedi színkombinációk

Részletesebben

CONCEPT. www.gymstick.net. Gymstick Original. 11001 light, 11002 medium, 11003 strong, 11004 extra strong 11005 super strong

CONCEPT. www.gymstick.net. Gymstick Original. 11001 light, 11002 medium, 11003 strong, 11004 extra strong 11005 super strong CONCEPT Gymstick Original 11001 light, 11002 medium, 11003 strong, 11004 extra strong 11005 super strong Mindenki számára megfelelő, egyszerűen hatásos sporteszköz, mellyel többszáz izomfejlesztő, erősítő

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN 18374 Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ 3 RÖGZÍTŐ ALKATRÉSZEK.4 ALKATRÉSZ LISTA 5 ÖSSZESZERELÉS 7 HASZNÁLAT 11 GYAKORLATOK.11 KÖRNYEZETVÉDELEM

Részletesebben

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT! Display-k Display TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT! www.zaszlo.eu www.zaszlo.eu Roll Up Prémium A Roll Up Prémium elegáns, ezüst színű állvány. Igényes külleme mellett legfontosabb a

Részletesebben

AVAS Egészségügyi Centrum Kft.

AVAS Egészségügyi Centrum Kft. AVAS Egészségügyi Centrum Kft. WOLF védőruhák és védőfelszerelések Röntgenköpenyek és röntgenkötények Egyszerű röntgenköpeny A szakma elvárásainak mindenben megfelelő köpeny kiválóan állítható a kétoldalt

Részletesebben

nem vinil és nem is szônyeg, ez

nem vinil és nem is szônyeg, ez nem vinil és nem is szônyeg, ez A tartós, praktikus és vonzó padlóburkolat. Ha szônyegpadló, linóleum, vagy PVC alkalmazásán gondolkodik, van egy új, több elônyt nyújtó lehetôség. Ahol a hosszú élettartam,

Részletesebben

ÖLTÖZŐSZEKRÉNYEK, ÖLTÖZŐPADOK telefon: telephely: 9028 Győr, Serfőződombi dűlő 3.

ÖLTÖZŐSZEKRÉNYEK, ÖLTÖZŐPADOK telefon: telephely: 9028 Győr, Serfőződombi dűlő 3. www.qms.hu ÖLTÖZŐSZEKRÉNYEK, ÖLTÖZŐPADOK telefon: +36 30 648 5218 email: info@qms.hu telephely: 9028 Győr, Serfőződombi dűlő 3. HOSSZÚAJTÓS ÖLTÖZŐSZEKRÉNYEK Praktikus kialakítás, könnyű szerkezet, nagy

Részletesebben

Boka Térd. Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/

Boka Térd. Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/ Boka Térd Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/ csukló Csuklórögzítő kéztőalagút (Carplais) szindróma rándulás FuturoTM Night Éjszakai Csuklórögzítő éjszakai használatra

Részletesebben

TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS

TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS FatMax XTREME TŰZŐKALAPÁCS Rugalmas bevonat kényelem és biztos fogás érdekében Szabadalmaztatott begyűrődés elleni mechanizmus az első multifunkciós szerszám amely tűzőkalapács

Részletesebben

Hulladékkezelő rendszerek

Hulladékkezelő rendszerek Hulladékkezelő rendszerek Ki használ hulladékkezelő rendszereket Az új hulladékkezelő rendszerünk megoldásai széles körben alkalmazhatóak Egészségügy Korházak (konyha/étkező, nyilvános területek, betegszobák/kórtermek,

Részletesebben

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE matrac 04-2009 CSLH PP FSBE Komfort és megbízhatóság az istállóban! 2 A DeLaval M45S matrac egy kényelmes, megszakításmentes megoldás, erős 4 mm vastag szintetikus kétrétegű burkolattal és egy puha 40

Részletesebben

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása.

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 46.200 Ft + ÁFA 31.800 Ft + ÁFA A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 34.300 Ft + ÁFA 42.000 Ft + ÁFA 16.100

Részletesebben

Padlótisztító automaták

Padlótisztító automaták Az gyalogkíséretű padlótisztítót erős szennyeződések eltávolítására tervezték, de könnyű kezelni és rugalmas a mindennapos tisztítási szituációkban is. Ideális a rutinszerű takarításra - az ultra könnyűtől

Részletesebben

SZENZÁCIÓS január 9.-től. Töltőállomás

SZENZÁCIÓS január 9.-től. Töltőállomás www.kik.hu 2019. január 9.-től Töltőállomás SZENZÁCIÓS ÁR Bluetooth-fejhallgató TWS (true wireless stereo), sporthoz ideális, a készlet részei: töltőállomás, nagyon jól illeszkedő adapter két méretben,

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

Vitalitásnövelı készülék Napsugármatrac Oxigénterápia Tartásjavító ülıpárna

Vitalitásnövelı készülék Napsugármatrac Oxigénterápia Tartásjavító ülıpárna Vitalitásnövelı készülék Napsugármatrac Oxigénterápia Tartásjavító ülıpárna Tájékoztató 2005. Marketing-Mix 7000 Kft. Forgalmazói iroda: Budapest 1026 Fillér u. 47/A Telefon: 225-0777; 457-0777; Mobil:

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Plakáttartó állványok és rögzítők

Plakáttartó állványok és rögzítők Plakáttartó állványok és rögzítők Plakáttartó állványok BD-modellek Konzolos állványok Plakáttartó rögzítők PLAKÁTTARTÓ ÁLLVÁNYOK ÉS RÖGZÍTőK * a következő plakáttartó állványokba a keret a rövidebb oldalán

Részletesebben

Santoro iskolatáskák, hátizsákok, tolltartók és tornazsákok

Santoro iskolatáskák, hátizsákok, tolltartók és tornazsákok Az 983-ban alapított piciny londoni stúdió grafikái és az ezekkel készült termékek már több mint 60 országban keresettek és sikeresek. A Santoro figurái nagyon jól megragadják a mai fiatalokhoz közelálló

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás I. szakasz: Ajánlatkérő A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek

Részletesebben

IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT. www.jouleing.hu. info@jouleing.hu Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581

IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT. www.jouleing.hu. info@jouleing.hu Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581 IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581 FÉMBÚTOROK Kis, zárható rekeszek Tetszőlegesen bővíthető. A szállítás lapraszerelve történik. Szerszám nélkül

Részletesebben

4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu

4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu 4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm Egyszerű,olcsó és könnyen

Részletesebben

Öltözőszekrények, fém szekrények, műhelyberendezések árlistája

Öltözőszekrények, fém szekrények, műhelyberendezések árlistája Öltözőszekrények, fém szekrények, műhelyberendezések árlistája Kép Megnevezés Cikkszám Méret (magasság x szélesség) Ajtók száma Egységár Öltözőszekrények Hosszúajtós ek Egy sorban 300mm és 400mm széles

Részletesebben

AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK

AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK ÉRVÉNYES A KÉSZLET EREJÉIG TATABÁNYAI TELEPHELYI ÁTADÁSSAL 2015.06.05-től!! AZ ÁRAK NETTÓ/DB ÉRVÉNYESEK! EGYÉB KEDVEZMÉNNYEL NEM ÖSSZEVONHATÓ! ÖLTÖZŐ SZEKRÉNYEK Típus: 4908, 5 db

Részletesebben

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel UNIKAR univerzális rögzítővel Cikkszám 100 548 UNIKAR villával Cikkszám 100 528 UNIKAR villával rakománytámasszal

Részletesebben

EXKLUZÍV vonal 2012.01.280 280

EXKLUZÍV vonal 2012.01.280 280 EXKLUZÍV vonal 2012.01.280 280 Rendelési szám Eszközök Méret (cm) Nettó ár (EUR) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 019030 UJJ-LÉTRA 22X22X170 cm 1 300 364 000 Ft 462 280 Ft Ujj- izmok, ínszalagok és izületek

Részletesebben

BR 40/10C ADV. Erőteljes & gyors. Kevés szervizelést igényel. Ergonómikus markolat. Alacsony alátolási magasság

BR 40/10C ADV. Erőteljes & gyors. Kevés szervizelést igényel. Ergonómikus markolat. Alacsony alátolási magasság A BR 40/10 C - osztályának leggazdaságosabb készüléke. A kompakt és erős készülék 400 mm munkaszélességgel és 10 l tartállyal rendelkezik. Az Advance változat ezen kívül még szállító kerekekkel és állítható

Részletesebben

A készlet az MB 100 450 Mese szekrénnyel kiegészíthető. Játéktároló szekrények polcokkal, zárt tároló szekrények ajtóval, pad,

A készlet az MB 100 450 Mese szekrénnyel kiegészíthető. Játéktároló szekrények polcokkal, zárt tároló szekrények ajtóval, pad, Csoportszobai bútorok MB 100 481 Mese szekrény MB 100 450 Mese szekrény A képen látható bútor összeállítást csak egyben lehet megrendelni különkülön az elemek nem elérhetőek. Az ár csak a képen látható

Részletesebben

Erőnlét és egészségmegőrzés mindenkinek

Erőnlét és egészségmegőrzés mindenkinek Outdoor Fitness CENTER Cégünkről A minőségi Outdoor Fitness Center kültéri sporteszközöket forgalmazó és telepítő Három Kertőr Kft. tulajdonosai 2001 óta végeznek professzionális kertészeti és kertépítési

Részletesebben

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak!

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! A 2014. augusztusi kampánytól a 2015. júliusi kampányig érvényes. 1. Táska Színe: fekete, cipzárral záródik, van két belső zsebe és egy mobiltartója. A külseje: PVC,

Részletesebben

CSOPORTSZOBA III. 2 BD55793 Fektetőágy tároló. 2 BD Görgős műanyag tároló - 9 fiókos. 2 FA_1532 Fogmosópohár tartó, fogassokkal

CSOPORTSZOBA III. 2 BD55793 Fektetőágy tároló. 2 BD Görgős műanyag tároló - 9 fiókos. 2 FA_1532 Fogmosópohár tartó, fogassokkal 8 1 11 9 6 13 10 4 14 3 1 1 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék BD9 Kör asztal 9 mennyiség cikkszám termék BD93 Fektetőágy tároló 1 AL_DONALD Favázas szék natúr 10 BD800006 Görgős műanyag tároló -

Részletesebben

Sátrak minden alkalomra

Sátrak minden alkalomra Ollós sátrak katalógus 2015 Hexagon Vízálló A sátor burkolata 100% poliészter szövet, egyik oldalán PVC bevonattal és UV védelemmel. A burkolat súlya 300 g/m 2. Teljes egészében alumínium Az ideális, mechanikailag

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

Prima by Cardo termékcsalád 2015

Prima by Cardo termékcsalád 2015 Prima by Cardo termékcsalád 2015 9x-es Superbrands-győztes! www.cardo.hu Rugós matracok Az alvás fontos esemény életünkben, hiszen a jó alvás nagymértékben hozzájárul a testi és lelki egészségünkhöz. A

Részletesebben

Salming Running Technológiák

Salming Running Technológiák Salming Running Technológiák A sarok csészét úgy terveztük, hogy a lehető legkisebb mértékben növelje a cipő tömegét, és alkalmazkodjon a futó lábához A felsőrész kétrétegű szendvics szerkezettel és ExoSkeleton

Részletesebben

Személyi edző Fitness & Health Club by Marriott

Személyi edző Fitness & Health Club by Marriott SZABACSI PÉTER Személyi edző Fitness & Health Club by Marriott 2018. DECEMBER SÚLYZÓS VAGY CARDIO EDZÉS? Közeleg az újév, a nagy újrakezdések és nekibuzdulások időszaka. Sokan ilyenkor veszik meg a bérletüket

Részletesebben

Termékek. Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához,

Termékek. Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához, Termékek Alacsony fekvőtámasz állvány Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához, változatosabbá tételéhez nyújt segítséget. A saját testsúlyos edzés egyik legfontosabb

Részletesebben

MŰSZAKI ÉS VÍZI MENTÉS ESZKÖZEI

MŰSZAKI ÉS VÍZI MENTÉS ESZKÖZEI MŰSZAKI ÉS VÍZI MENTÉS ESZKÖZEI Verőcei Attila ATHOS mentolada.hu MŰSZAKI MENTŐ ÉS BEHATOLÓ ESZKÖZÖK Paratech mentőszerszámok Made in the USA and used Worldwide Biel Tool Hooligan Tool TopCut Fire Axe

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. FIGYELMEZTETÉS! BORULÁSVESZÉLY A nem rögzített

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET. Tárolórendszer sorozat. ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra.

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET. Tárolórendszer sorozat. ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra. VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET Tárolórendszer sorozat ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra. BIZTONSÁG A felborulást megelőzendő, a bútort rögzíteni kell a falhoz

Részletesebben

Utánpótlás-nevelés: nevelés: az egészséges fejlesztés gyógytornász szakmai szempontjai Moldvay Ildikó Sportági jellemzők Mozgató szervrendszer Axiális aszimmetrikus terhelés Erőközpont: medence Medence

Részletesebben

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN.

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A MEGFELELŐ TERMÉKKEL A biztonságos munkavégzést

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Általános ipari ragasztók

Általános ipari ragasztók 3M ragasztó üzletág Általános ipari ragasztók és ragasztószalagok Textilhordozós ragasztószalagok Scotch 2902 textilhordozós ragasztószalag (duct tape) Általános textil ragasztószalag, ami olyan alkalmazásokhoz

Részletesebben

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS Amennyiben rendezvényt, esküvőt, kiállítási tárgyalót vagy díjátadót tervez, a LORAMI elegáns és meglepő funkciókkal rendelkező exkluzív bútorokat kínál Önnek! ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Részletesebben

Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló székek

Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló székek Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló székek Aluhit Kft 2510 Dorog Úttörő u. 20. info@aluhit.hu Tel.:06-20/922-47-77 Nélkülözhetetlen az épületben vészhelyzet esetén Előfordulhatnak a következő helyzetek

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Másoló asztal rendszerek

Másoló asztal rendszerek Másoló asztal rendszerek Modul felépítésű, kényelmes mikrofilm kamerákhoz és könyv szkennerekhez The future of the past. A kiváló digitalizálás a megfelelő másoló asztallal kezdődik Az érzékeny és gyakran

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. FIGYELMEZTETÉS! BORULÁSVESZÉLY A nem rögzített

Részletesebben

IN 2101 Fitness kiegésítő insportline AirStep

IN 2101 Fitness kiegésítő insportline AirStep IN 2101 Fitness kiegésítő insportline AirStep Egyensúlyjavító félgömb AIR STEP felfújható, kifejezetten nyújtó gyakorlatokra, egyensúly javításra, fitness ill. rehabilitációs gyakorlatok végzésére való.

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

MANUMED BASIC. Fix magasság 80/83 cm Nagyon stabil

MANUMED BASIC. Fix magasság 80/83 cm Nagyon stabil MANUMED BASIC A kezelőágy vizsgálatra és kezelésekre is alkalmas.kitűnő minőségű anyagokból készűlt, fix magassággal (80cm) és könnyen állítható szekciókkal rendelkezik. Fej illetve hátrésszel rendelkező

Részletesebben

Csak egy kattintás, és a szakszerű főzés egyszerűen és gyorsan megoldható!

Csak egy kattintás, és a szakszerű főzés egyszerűen és gyorsan megoldható! 8 darabos készlet: 16/20 cm fazék + 22/24/28 cm serpenyő + fedők + fogantyú L6589402 Csak egy kattintás, és a szakszerű főzés egyszerűen és gyorsan megoldható! Ingenio: a sokoldalú főzőedény A tűzhelyről,

Részletesebben

Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR

Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR 258.580 Max. polírozó szivacs Ø 220 mm Max. támaszlap átmérő 75 mm Üresjárati fordulatszám

Részletesebben

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY 55 04.1 KAMÉLEON Termék kód: STL-01-02-L ORANGE KAMÉLEON CSALÁD 2 ajtóval Orange Kaméleon szekrénycsaládunk tervezésekor külön hangsúlyt fektettünk az egyszerű, letisztult formákra, így kiváló ár-érték

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

Tolóajtók. Szerelési útmutatók

Tolóajtók. Szerelési útmutatók Tolóajtók Szerelési útmutatók Tartalom Fogantyú profilok... 2 Alsó- és felső tolóajtó sínek... 3 Tolóajtó profilok... 7 Görgőkészletek... 9 Kiegészítők... 12 Tolóajtó szerelési útmutatók... 14 1 Fogantyú

Részletesebben

DST-110. Asztali mikrofon állvány. Talpméret: 160 x 180 mm Minimális magassága: 340 mm Maximális magassága: 500 mm Színezete: Króm

DST-110. Asztali mikrofon állvány. Talpméret: 160 x 180 mm Minimális magassága: 340 mm Maximális magassága: 500 mm Színezete: Króm Asztali mikrofonállványok DST-110 Asztali mikrofon állvány Háromszög alakú öntöttvas talppal szerelt teleszkópos mikrofonállvány. A talp a mechanikai rezgések csillapítása miatt gumi lábakkal van ellátva.

Részletesebben

AB GENERATOR Termék száma: 1515. Használati utasítás

AB GENERATOR Termék száma: 1515. Használati utasítás AB GENERATOR Termék száma: 1515 Használati utasítás Fontos: olvassa el figyelmesen a használati leírást, mielőtt használatba venné ezt a terméket. Fontos biztonsági figyelmeztetések 1. Maximális terhelhetőség:

Részletesebben

Az ár nem tartalmazza az alépítményt, a szállítás és a beszerelés költségeit.

Az ár nem tartalmazza az alépítményt, a szállítás és a beszerelés költségeit. Érvényes: 2018. december 31. KONDIKERT tulip-play.com Az ár nem tartalmazza az alépítményt, a szállítás és a beszerelés költségeit. Tervezésnél kérje ki a tanácsunkat az esetleges esésfelfogók kialakítása

Részletesebben

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕGÉPEK BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL Az ICE-O-Matic Önálló Jégkocka Készítõgép több méret / teljesítmény választékot kínál a Kis Irodai /

Részletesebben

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére Kabinbőrönd Legyen szó hosszúhétvégéről, akár egy üzleti bemutatóra szánt termékekről és nyomtatványokról, a könnyű bőröndbe gond nélkül be tudsz pakolni! 2 keréken

Részletesebben

MEREVTESTŰ FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK KÖZÖTT AZ ELSŐ

MEREVTESTŰ FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK KÖZÖTT AZ ELSŐ MEREVTESTŰ FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK KÖZÖTT AZ ELSŐ A MINŐSÉG MUNKÁHOZ ÉS SZABADIDŐHÖZ - - Olyan kiváló minőségű csónakokat gyártunk, amelyek a hajókirándulások legmodernebb igényeit is kielégítik. Kifejlesztettünk

Részletesebben

KOMPRESSZOROK. www.blackanddecker.com

KOMPRESSZOROK. www.blackanddecker.com KOMPRESSZOROK www.blackanddecker.com BLACK+DECKER KOMPRESSZOR KÍNÁLAT A B + D új kompresszor kínálata a lelkes barkácsolóktól a kisipari vállalkozásokon át a profi felhasználók igényeinek megfelelően kerültek

Részletesebben

EXKLUZÍV vonal

EXKLUZÍV vonal EXKLUZÍV vonal 2010.1 280 Rendelési (Ft) 019030 UJJ-LÉTRA 22X22X170 1 300 364 000 Ft Ujj- izmok, ínszalagok és izületek mozgékonyságának megőrzésére. Egyik keze ujjaival egyesével lépegessen fel az eszköz

Részletesebben

Szezonális kínálat. 2014. 05. 05-ig érvényes

Szezonális kínálat. 2014. 05. 05-ig érvényes Szezonális kínálat 2014. 05. 05-ig érvényes Szabadidő Husky Bizam sátor 2590 pont 2 személyes kis méretű sátor, mely könnyű és egyszerűen összeállítható. Minden előírásnak megfelel, aminek a Husky Outdoor

Részletesebben

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg 8340 Védőszemüveg A sportember: 8340 szemüvegek. Ez a sorozat az egyedi állíthatóságot kombinálja a legnagyobb viselési komfortérzettel hosszú távú használathoz, extrém körülmények esetén is. D-33523-2009

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

FUSION VITAL ÉLETMÓD ELEMZÉS

FUSION VITAL ÉLETMÓD ELEMZÉS FUSION VITAL ÉLETMÓD ELEMZÉS STRESSZ ÉS FELTÖLTŐDÉS - ÁTTEKINTÉS 1 (2) Mérési információk: Életkor (év) 41 Nyugalmi pulzusszám 66 Testmagasság (cm) 170 Maximális pulzusszám 183 Testsúly (kg) 82 Body Mass

Részletesebben

B 40 W. Auto Fill In vegyszerbetöltés. EASY-Operation kezelési elv. Kefefej tárcsatechnikával. eco!efficiency fokozat

B 40 W. Auto Fill In vegyszerbetöltés. EASY-Operation kezelési elv. Kefefej tárcsatechnikával. eco!efficiency fokozat B 40 W 1 2 Auto Fill In vegyszerbetöltés Automatikus frissvíz-betöltés Friss vizes tömlőt csatlakoztatni, a töltés automatikusan megáll, mikor a tartály telítettségét érzékeli. Kefefej tárcsatechnikával

Részletesebben

Technikai adatok. Technikai adatok

Technikai adatok. Technikai adatok 38 FÚRÓGÉPEK FÚRÓGÉP Típus: BE 650 R Kompakt és erőteljes 650 wattos motor Kompakt ergonómikus forma kiváló kezelhetőséget biztosít Szénkefékhez való könnyű hozzáférés forgásirányváltó mechanizmussal 10

Részletesebben

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund 386 Lap Lap Basic 1200x800x50 388 Basic 1000x1000x50 390 Basic 1200x1200x50 392 Basic 1500x1000x50 394 Professional 1000x500x100 396 Professional 1000x1000x100 398 Professional 1200x800x100 400 Professional

Részletesebben

CSOPORTSZOBA I. 1 2102 Klasszik labdamedence. 4 2104 Medencefeltöltő labda. 1 HB_884 Törhetetlen tükör. 2 56139 Játéktároló - kicsi

CSOPORTSZOBA I. 1 2102 Klasszik labdamedence. 4 2104 Medencefeltöltő labda. 1 HB_884 Törhetetlen tükör. 2 56139 Játéktároló - kicsi 0 3 9 3 8 www.bdovi.hu mennyiség cikkszám termék TB_LSZ - NAPSUGAR Napsugár szekrénysor 8 mennyiség cikkszám termék 0 Klasszik labdamedence DKS_BFV3 Szivacs bútor - Házikó 9 0 Medencefeltöltő labda 3 8

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Betoncsiszoló Zsiráf falakhoz és mennyezetekhez WST 000 FV, Turbo-Jet Kit Rendelési szám 355.747 Tárcsa Ø 25 mm Üresjárati fordulatszám

Részletesebben

Fusion Vital Program riport

Fusion Vital Program riport 370916 Fusion Vital Program riport Cs 10.09.2015 17:21 6ó 46perc 58 / 82 / 6 Stressz reakció Feltöltődés Fizikai aktivitás Napi fizikai aktivitás Pulzusszám Hiányzó pulzusszám 5% Napközben nincs feltöltődés.

Részletesebben

NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m². laminálás + 2 500 Műanyag lap 3 mm EGYEDI NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m²

NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m². laminálás + 2 500 Műanyag lap 3 mm EGYEDI NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m² NYOMTATÁS Nettó ak Ft/m² - 20 m² 20 m² felett 20g papír 7 500 6 500 Öntapadós vinyl (Matt,Fényes,Víztiszta) 9 000 8 000 PVC Banner 340g 9 000 8 000 Zászló (textil, szatén) 3 000 2 000 One way fólia 2 500

Részletesebben

bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm

bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm Egyszerű,olcsó és könnyen telepíthető tolóajtóvasalat. Alkalmazható 18 és 16 mm-es bútorlap, illetve A bútorlap magasságának kiszámítása 12 mm-es

Részletesebben