Szellemi befedezés: Ez a tanítás a Kanaan Ministries által lett nyilvánosságra hozva, ami egy non-profit szolgálat és az alábbi befedezés alatt áll:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szellemi befedezés: Ez a tanítás a Kanaan Ministries által lett nyilvánosságra hozva, ami egy non-profit szolgálat és az alábbi befedezés alatt áll:"

Átírás

1 Szellemi befedezés: Ez a tanítás a Kanaan Ministries által lett nyilvánosságra hozva, ami egy non-profit szolgálat és az alábbi befedezés alatt áll: River of Life Family Church Pásztor: Edward Gibbens Kapcsolat: Sharmain Joubert Személyes asszisztense Edward és Dalene Gibbens pásztoroknak Dél-Afrika Tel: Fax: A következő tanítás nem áll szerzői jogvédelem alatt. Semmilyen része nem használható fel egyéni nyereségszerzés céljából. Minden más jog CSAK az Úr Jézus Krisztus Királysága számára van fenntartva További információt a következő elérhetőségeken lehet kapni: P.O. Box John Vorster Avenue Panorama Plattekloof Ext Panorama 7500 Cape Town (Fokváros) South Africa (Dél- Afrika) Tel: +27 (021) Fax: Honlap: Irodai nyitvatartás: hétfőtől péntekig, 9 15 h Kanaan Európában - Basel Larwin és Silvia Nickelson Oikos International Church Reinacherstrasse 3 CH-4142 Münchenstein Basel, Switzerland Kordinátor: Mandy Muckett Irodai nyitvatartás: kedd, szerda, csütörtök, 8-12 h Telephone: +41 (0) Honlap: Magyarra fordította: Demény Dorina A Kanaan Ministries tanításainak magyar nyelvű oldala: gportal.hu

2 Kundalini és a nefilim megtévesztés

3 Amanda Buys: Kundalini és az eljövendő földönkívüli megtévesztés Az elmúlt években kundilini 1 szellem megtévesztésének tudatossága van jelen a Szent Szellem utánzata és munkálkodik a Krisztus testében. Ez a kígyó szellem kundalini egy a hamis 2 szent szellem manifesztációi megnyilvánulásai közül, aki a fekete szentháromság egyik tagja. Mindig áldást jelentett hívőket látni, ahogy megbánják a közreműködést, ahogy megengedték, ennek a hamis szent szellemnek, (kundalini) hogy munkálkodjon az életükben. Bezárták a démoni ajtót, amelyet ez a közreműködés nyitott meg az életükben, és folyamatosan elriasztják hívő társaikat, a kígyó szellem, kundalini veszélyétől. Az Úr felállított néhány szilárd, bibliai alapú tanítót a Testben, akik tanítanak és felszólalnak kundalini szelleme ellen habár van néhány tanító, akik úgy tűnik, nem rendelkeznek, a helyes megértéssel, felfogással néhány kulcspontot illetően. Ez a témája ennek a fejeznek röviden elmagyarázni, a kundalinire vonatkozó két fő pont helyes értelmezését. 1 Kundalini szerepe az okkultizmusban 2 Megérteni a nefilim és az érkező földönkívüli megtévesztést 1 Kiegészítő tanulmányként nézd meg könyvünket Kundalini - a tudás fája és az ősi kígyó a web oldalról elérhető és letölthető vagy az irodából megrendelhető. Vedd figyelembe, hogy a könyvnek két verziója érhető el a web oldalon az első az itt megnevezett képes változat, a második ugyanazon tartalommal rendelkezik, de képek nélkül. Ez a változat azoknak készült, akiket talán idegesítenek a képek. 2 Megjegyzés: A kundalini szellem a Szent Szellem utánzata a fekete háromság szellem szerepében mutatkozik. A Jelenések könyve tanít bennünket arról, hogy a fekete háromság a sátán királyságának hamisított hármassága. Sok név fejezi ki, a fekete hármasság mindegyik tagját, de az általános tagok ezek: Sátán: (beast) állat, barom, szörny, utálatosság, SÁTÁN (Isten hamisítása az Atya) Antikrisztus: Jézus hamisítványa Hamis próféta: aki a démonoknak adja tovább a prófétikus kijelentéseket. A kundalini szellem a hamis szellemek kategóriájába esik. A hamis szent szellem egyik megnyilvánulása.

4 Kundalini szerepe az okkultizmusban: A NEW AGE alapja a pogány istenek és istennők imádata, mint (termékenységi kultuszok 3 ) és legfőképpen az anyaistennők, mint kundalini. A boszorkányoknak és az okkultistáknak mindig is szüksége volt egy tárgyra, amin keresztül dolgozni tudnak, valamint egy szellemnek is, hogy lakjon benne vagy kötődjön hozzá. Ezért a bálványok és a fák is lakhelyül szolgálnak a szellemeknek az okkultizmusban, ezért hívták a bálványokat szellemek házainak. Az Édenkertben Ádám elbukott Éva megvédésében, és ezzel sebezhetővé tette őt, a kígyó hangjára a hamis szent szellem, boszorkányság hangjára. Sátánnak szüksége volt egy méhre, amin keresztül új dolgokat hozhat a világra, tehát kellett egy nő. A kundalini szó pontosan azt jelenti: a kígyó energiája ez a közös pont a hindu vallásokban, hogy minden egyes emberben lakik egy kígyó, amelyik szorosan fel van tekeredve a gerincoszlop alsó részében. A kundalini jógát gyakorolva együtt a kántálással, meditációval és egy guru hozzájárulásával ez a kígyó felébredhet 4. A kundalini jóga a hinduizmus erő jógája. Ez az ösvény vezet a természetfeletti hatalomhoz és az istenséghez. Ugyanakkor a kundalini jóga lelki összeomláshoz, pszichózishoz és démonizáltsághoz, elnyomáshoz vezethet. A kundalini energia úgy írható körül, mint egy hatalmas, erőteljes energiabomba, ami kígyóformájában kezdetben fekszik, alszik az emberi gerinc alján. Amikor szabadon engedik, úgy hiszik (mint pl. húsvéti vallásokban is) hogy kundalininek hatalma van, a hamis gyógyításhoz. A boszorkányság és kundalini sokszor végig megy a nők vérvonalán 5, mert a nő, a mag hordozója. Vessünk egy pillantást az isteni hármasságra, láthatjuk Istent, az Atyát, Istent, a Fiút és a Szent Szellemet. Mi Isten képére teremtettünk. 3. Kiegészítő tanulmányként nézd meg könyvünket Hogyan falják fel a termékenységi kultuszok áldásainkat Elérhető és letölthető honlapunkon, vagy megrendelhető az irodánktól. 4. Szabadkőművesség szintén felébreszti ezt a hamis szent szellemet, amint a rituális kötény csomója a gerinc végénél van megkötve. Megjegyzésképpen a szodómia ugyanúgy felébreszt ia hamis kígyót, mint a drogok. 5. A férfi rangja az okkultizmusban a nők felett áll. A legrangosabb ember úgy munkálkodik, mint vezető, aki kimondja az utolsó szót.

5 A férfi a földön az Atyát jelképezi a család számára. Jézus a közvetítő az Atyához, és a nők, mint a Szent Szellem leképeződéseiként adattak. Sátán- nem tud teremteni, de képes másolni ellopta ezeket a szerepmintákat a királysága számára, azért hogy kicsavarja, meggátolja az igazságot. Most már érthetjük, hogy azért ismerik kundalinit az anyák erejeként, mert a hamis 6 szent szellemet jelképezi. A hamis szent szellem, kundalini, egy hatalmas szellem, amelyik a gerincoszlopra tekeredve fedi be azt, és ezzel kontroll alatt tartja az agyat, és ennek köszönhetően az egész személyt, mármint azokat, akik megnyitották magukat ennek a hamis szent szellemnek. Meg kell értenünk, hogy a sötétség királysága a hatalom különböző szintjeiből 7 (hiarchiából) épül fel. Magas szervezési- szintű királyság, ami leginkább egy hadsereghez hasonlít. A fejedelem A Hamis Szent Szellem A Hamis próféta. Ez alatt áll sok kicsi hamis szent szellem démon (az emberekhez kiküldött tisztátalan, hamis Jézus szellemek ugyanazon csoportjának részei) akik továbbhaladnak az okkultizmusba bevonódott vérvonalon, és nyitott ajtót hagynak a démonok számára a következő generációk részére, átkokat 8 eredményezve. Kundalini és a druidizmus A druidizmusban a nőt élete első 20 évében arra képzik ki, hogy emlékezzen a druidizmus titkos jóslataira. Tilos volt bármit is leírni, mindent fejből kellett visszaidézni. A tréning során egy komoly traumán keresztül a nőket egyfajta agykontrollnak vetették alá, ami disszociációt okozott, és lehetőséget biztosított, hogy az okkult rejtett druidista tudás a személyiség különböző részeibe legyenek beprogramozva. 6. ezt a hamis szent szellemet más neveken is ismerhetjük, mint pl.: Apolló, Oracles és így tovább. 7. kiegészítő tanulmányként a J2F a föld kikémlelése elérhető vagy megrendelhető az irodánkból. 8. Kiegészítő tanulmányként a személyes és generációs átkokat illetően, és hogy hogyan törd meg azokat magad és családod felett nézd me Az út a szabadsághoz sorozatunkat.

6 Amikor a férfi információt akart, feloldotta a nőt (a benne levő információt) és megkapta azt a tudást. Ezen a példán keresztül láthatjuk a férfi és a nő okkult szerepét. A nők hordozzák a titkot, de a druida papok voltak a végső irányítók, vezetők. Kundalini és a kabbala A kabbalán keresztül fellelhető a hamis szent szellem gyakorlata. A kabbala a Sephiroth képében egyesül (az életfa leképeződése) ami egy gnosztikus képe mindkettőnek. A fán lévő kígyó olyan, mint egy kundalini kígyó térkép, a csakrákon keresztül vezet fel egészen az emberi gerincen. Egy gnosztikus forrásból veszi a szerző: kundalini a szent szellem ereje, ami felvilágosodást, megvilágosodást, hatalmat ad. Tehát nem mi vagyunk az egyetlenek akik kundalinit ismerjük. Sok vallás elrejtve ismeri őt. Kundalini a megvilágosodás húsvéti fogalma is, az igazi Szent Szellem hamisítványa. Ma Kundalininek egy újfajta ébredése 9 van jelen, ami a Keresztény Gyülekezetben bontakozik ki. Különböző neveken hívják, de mégsem különbözik az eretnek, gnosztikus egyház által megtapasztalt praktikáktól. Kundalini ébredését egy kígyó-tűzzel azonosítják, mint ami szunnyadva fekszik és felébredéskor egy. lefelé és fölfelé irányuló Tűzfolyam. Mi az a Kundalini 10? Az indiaiak a Kundalinit az isteni anyának tartják, a föld istennőjének, aki minden formában és jelenségben megtalálható. G.S. Arundale szerint a kund ige azt jelenti, hogy ég, és ennek nagy jelentősége van a Kundalini tüzes jellege szempontjából. Továbbá azt is állítja, hogy a kunda lyukra vagy tálra is utal 9 További információkért Hollywood gnosztikus teendői Isten ellen témában látogasd meg Joe Schimmel weboldalát a http//www.goodfight.org/ és DVD-ét: Hollywood háborúja Istennel 10 Átvéve Holger Kalweit: Sámánok, gyógyítók, és kuruzslók-ból.

7 Egy olyan edényről van szó, amelyben tűz ég. És a kundala orsót, spirált vagy gyűrűt ábrázol, amely a belső tűz kibontakozását fejezi ki. Ezekből a lényegi dolgokból arra következtethetünk, mondja Aurandale, hogy a Kundalini szó azt jelenti: megszületett, a Tűzhöz kapcsolt női kreatív erő, Tűz- Kígyó, ahogy sokszor nevezik, a tálban, a méhben szunnyadó női kreatív erő, amely lefelé és fölfelé irányuló Tűzfolyam ütemes mozgásában kel életre. 11 A Kundalinit életerőnek is hívják. Ő a minden teremtményt átölelő életadó, serkentő áramlat. A Kundalini: Az Élet Titka c. könyvében Swami Muktananda azt mondja, hogy a Kundalini Shakti, a legmagasabb rendű energia Ő a formanélküli, tulajdonságnélküli Teljességnek az aktív megjelenítése. Ez az isteni energia megnyilvánulás vagy életerő számos kultúrában ismert, különböző neveken: A Dakota indiánok wakan-ról beszélnek The Huronok oki-ról; Az Algonquiánok manitu-ról; Az Afrikai Sothok moya-ról; A Bantuk nzmbi-ról; Az ausztrálok joja-ról; Az indonéz dajak-ok petara-tól; A szumátrai batakok tondi-ról; A kínaiak ch i- ről; A japánok ki-ről; 1 Mózes 6 és a Nephilim a következő igerész egy kulcs a nefilimek megértéséhez. 1 Lőn pedig, hogy az emberek sokasodni kezdének a föld színén, és leányaik születének. 2 És láták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy szépek azok, és vevének magoknak feleségeket mind azok közűl, kiket megkedvelnek vala. 3 És monda az Úr: Ne maradjon az én lelkem örökké az emberben, mivelhogy ő test; legyen életének ideje száz húsz esztendő. 11 Kundalini egy okkult tapasztalat -ból

8 4 Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szűlének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves 5 emberek voltak. És látá az Úr, hogy megsokasult az ember gonoszsága a földön, és hogy szíve gondolatának minden alkotása szüntelen csak gonosz. 6 Megbáná azért az Úr, hogy teremtette az embert a földön, és bánkódék az ő szívében. 7 És monda az Úr: Eltörlöm az embert, a kit teremtettem, a földnek színéről; az embert, a barmot, a csúszó-mászó állatokat, és az ég madarait; mert bánom, hogy azokat teremtettem. 8 De Noé kegyelmet talála az Úr előtt. 9 Noénak pedig ez a története: Noé igaz, tökéletes férfiú vala a vele egykorúak között. Istennel jár vala Noé. 10 És nemze Noé három fiat: Sémet, Khámot és Jáfetet. 11 A föld pedig romlott vala Isten előtt és megtelék a föld erőszakoskodással. 12 Tekinte azért Isten a földre, és ímé meg vala romolva, mert minden test megrontotta vala az ő útát a földön. A Tanakh 12 így fordítja a kulcs igéket: 1 Móz 6,1-4: Amikor az emberek szaporodni kezdtek a földön, és lányaik születtek, az isteni lények meglátták, hogy mennyire gyönyörűek és feleséget vettek azok közül, hogy együtt háljanak. Az Úr azt monda: lélegzetem ne maradjon örökre az emberben, mert ő test; legyen a megszabott idő 120 év. Ez lett akkor és később is, amikor nefilimek megjelentek a földön, amikor az isteni lények együtt éltek az emberek lányaival, akik utódokat szültek nekik. Ők voltak a hajdani hősök, híres emberek. Gondolkodtál valaha erről? Mit ír körül pontosan ez az igeszakasz? 12 Zsidó Kiadó Társaság ( ) Tanakh: A Szent Írás: A szent írás új fordítása a zsidó hagyományos szöveg szerint (1 Móz 6:1) Zsidó Kiadó Társaság.

9 Az 1 Móz. 6 a bukott angyalok első betörését írja le (úgy fordítva, mint Isten fiai vagy isteni lények) azok, amelyek fellázadtak az Úr ellen és kidobattak a sátánnal együtt a földre. A rész leírja, hogy ezek a bukott angyalok egyesültek (szexuális kapcsolatot létesítettek) a halandó nőkkel, így hibridek születtek (félig természetfeletti lények, félig halandó emberek), őket hívják nefilimeknek. Milyen kapcsolatban áll ez a behatolás Noéval és az özönvízzel? A bibliai rész elárulja nekünk, hogy Noé egy igaz ember volt, tökéletes a generációjában, származásában. Ez azt jelenti, hogy a bukott angyalok behatolása a földön nem rontotta meg Noét és a fiait. Másrészt az utalás elmondja, hogy - Noét és a családját kivéve- az emberek többi része megromlott. Láthatjuk, hogy nem csak az emberek romlottsága teljesedett be, hanem az Isten által megállapított korlátok (határok) hogy természetfeletti lények (bukott angyalok) nem keveredhetnek az emberekkel is át lettek hágva. Mindig emlékeznünk kell rá, hogy Isten jó, mindenkor Az özönvíz az Isteni szeretet egyik cselekedete volt, amelyben Isten megvédte az emberiség jövőjét és az eljövendő Messiás vérvonalát a sötétség királysága általi romlástól, keveredéstől. Emlékeznünk kell, hogy háborúban vagyunk. Mi lenne jobb stratégia a sátán és az ő királysága számára, mint ilyen módon megtámadni Isten teremtményét és megpróbálni meghamisítani Isten váltságdíj tervét azzal, hogy megfertőzi a messiási vérvonalat. Tehát hogyan kötődik ez a nefilimekhez (földönkívüliekhez, Biblia próféciákhoz, végidőkhöz és a mához? Végidőkről szóló beszédében Jézus elmondja nekünk, hogy: Luk 17:26 26 És miként a Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaiban is Márk 24:37 37 Máté 24:37 37 A miképen pedig a Noé napjaiban vala, akképen lesz az ember Fiának eljövetele is

10 Ez azt jelenti, hogy a végidőkben lesz egy utolsó behatolása a bukott angyaloknak és a nefilimeknek a földre? És ha igen látjuk ennek valamilyen bizonyítékát? A válasz mindkét kérdésre: Igen! Nem mentünk bele mélyebben az utolsó behatolás 13 témájába. Ez a végső háború Isten ellen, az ember és sötétség királyságának bukott angyalainak kereszteződésén 14 keresztül - ahogy sok szilárd Biblia-alapú kutató és tanító, akik alapos kutatásokat és tanulmányokat végeztek ezen a témán belül. A sok interjú, cikk, audio készen elérhető online, és bátorítunk, hogy nézd meg a következő weboldalakat további tanulmányozásra. Megjegyzés: ebben az írásban csak egyszerűen ráböktünk emberekre a változatos információ-hivatkozásokból, (rátalálva a következő linkekre), és bátorítunk mindenkit, hogy végezzen saját kutatást a Szent Szellem segítségével és vezessen le saját következtetéseket. Ha nem tudod letölteni az audio, video változatokat, vedd fel a kapcsolatot a via irodával -ben. Összeállítunk egy DVD-t, különböző fájlokkal, amelyeket lejátszik a géped, kizárólag a posta költségért. 13 Megjegyzés. Sok bizonyíték van arra, hogy vannak ma nők, akik mind a démoni fejedelmekkel, mind a nefilimekkel egyesültek szexuálisan és nehilimeket szültek. Az egyesülés természetes nő és ezek a démoni fejedelmek (bukott angyalok) között hibrid nefilimeket eredményeztek. Plusz van rá bizonyíték, hogy nefilim együtt él természetes nőkkel, újra létrehozva hibrid nefilimeket. Emlékezzünk rá, hogy a nefilimek teljesen kívül esnek Isten embernek szánt tervén és egy hibrid keverék nem lehet megmentve vagy megváltva. Ők nem emberek a bibliai értelmezés alapján. Ezért kellett Istennek elpusztítani az emberiséget özönvízzel, kivéve Noét és családját. 14 Szintén fontos megérteni, hogy a modern időket megelőzőleg nem akármilyen nő szülhetett nefilimet. Kundalini a hamis szent szellem fejedelemsége, a hamis próféta alatt helyezkedik el, könnyen megnyitva téged kundalini szellemének, bevonva a jógába, a szabadkőművességbe, New Age-be, okkultizmusba, drogokba és így tovább Csak azok a nők a top13-as királyi-okkult vérvonalból, akiknek a vérvonalában van generációs tisztátalanság/romlottság és keményen bevonódtak az okkultizmusba, és akik magasan lettek programozva a DID és a SPA-n keresztül voltak képesek nefilimeket szülni. Habár amint a 2002-es év és az Eredet Project (Nézd meg a Day Riggs és Jenifer Dianne interjút további információkért) mutatja, most már minden normális nő számára elérhető, hogy nefilimeket szüljenek. Figyelem. Az 1Móz6 női, átlag nők voltak. nefililm nők szülése a normál nők képessége volt. Ez bizonyíték, hogy az utolsó időkben vagyunk, amint Noé napjaiban. Minden, amire egy nőnek szüksége van, hogy elrabolják vagy szüljön egy nefilimet, disszociatívnak kell lennie (DID-nek, ami az összetört emberek társadalmában elég gyakori) és a vérvonalában jogalap kell, hogy legyen a generációs fertőzésre (valami, aminek mindannyian célpontjai vagyunk, hacsak nem vagyunk meggyógyítva és megszabadítva a Bárány Vérén keresztül!).

11 La Marzuli alapos tanulmányt végzett a nefilim témában, földönkívüliek, elrablások, UFO-k és a paranormális témákban. Van egy napi blogja, mint a Radio ITunes Gyorsulás Radio névben, amelyben meginterjúvol sok vendéget prófécia és természetfeletti/paranormális tekintetében. Tom Horn írt néhány könyvet nefilim emberi utazás témában, és hogy hogyan kapcsolódik ez a próféciához és az eljövendő Nagy Csalóhoz. Derek Gilbert sok hosszas interjút készített a témában. Biblia-alapú embereket (mint Tom Horn, La Marzuli, Connie Huft és így tovább) a nefilim/földönkívüli 15 veszély és a tennivalókkal kapcsolatban. Prófécia a hírekben -nek szintén van néhány kiváló interjúja a témában. A videók a website tárolt részeiben tekinthetők meg vagy free podcast-ként letölthetők ITunes-ra. Dougles Hump végzett néhány alapos kutatást a Bibliában a nefilimek, óriások és Noé napjaival kapcsolatban, és hogy hogyan kapcsolódnak ezek a Vég Idő próféciákhoz. Sok cikk található a fenti weboldalon pl.: első könyvének a Megfertőzött képmás első néhány fejezete. Chuck Misser végzett néhány alapos kutatást az Ószövetség nepfilimjeivel és óriásaival kapcsolatban. Ezek a tanítások közül néhány elérhető és megnézhető a Youtube-on. Egy kiváló kezdőknek szóló videóban interjút készít Sid Roth-al, ami a következő linken látható: 15 Vésd jól az eszedbe, hogy van egy közvetlen kapcsolat az űrlény-elrablások fantasztikuma és a mai nefilim szülés project között. Mindkettő, az állatcsonkítás és az elrabolt emberek bizonyságai felfedik, hogy valamiféle baljós kísérletet hajtott végre rajtuk sorozatosan a sötétség királysága, hogy növeljék a neflilm-szülős projectet, hogy megalkossanak egy szuper emberi fajt, keverve a bukott fejedelmek/ angyalok magjával. Nem valószínű, hogy a hajdani óriások és a mai nefilimek nagyon hasonlítanának a földi emberekre, ők lényegében pontosan ugyanazok

12 Doug Riggs egy teljes idejű pásztor, aki segítette és most is segíti és tanácsolja azokat, akik nefilim anyukák voltak, akik nefilim gyerekeket szültek. Valószínűtlen, hogy az Ószövetség 16 óriásai, és a mai nefilimek nagyon hasonlítanának hozzánk emberekhez és beépülnének az életutunkba. Azért születtek, hogy elhozzák a sötétség királyságának csalását. Ahogy a bírák figyelmeztetnek: Júdás 1, Emlékeztetni akarlak továbbá titeket, mint a kik egyszer már tudjátok, hogy az Úr, a mikor a népet Égyiptom földéből kiszabadította, viszontag azokat, a kik nem hittek, elvesztette. 6 És az angyalokat is, a kik nem tartották meg fejedelemségöket, hanem elhagyták az ő lakóhelyöket, a nagy nap ítéletére örök bilincseken, sötétségben tartotta. 7 Miképen Sodoma és Gomora és a körültök lévő városok is, a melyek azokhoz hasonlóan paráználkodtak, és más test után jártak, például vannak előttünk, örök tűznek büntetését szenvedvén. Összefoglalva Összegezve fontos megérteni, hogy különbség és elkülönülés van Kundalini szelleme és a nefilimek között. Néhány tanító azt tanítja, hogy nefilim magjának az eredménye Kundalini és hogy a kettő lényegében ugyanaz. Habár a nefilimekről és a bukott fejedelemségekről szóló tanulmányok mindegyike tisztázza, hogy a kettő- Kundalini és a nefilim- nem lehet ugyanaz a szellem. Kundalini egy démon-kígyó szellem, egy hamisított szent szellem, ami sajnos egyre uralkodóbb a Testben A nefilimek természetfeletti hibridek, a fejedelemségek és/vagy bukott angyalok és a földi nők egyesüléséből születnek. Bátorítunk téged, hogy tanulmányozd a témát a fent említettek meghallgatásával (amik sokkal részletesebbek) és a Szent Szellem vezetését és bölcsességét kérve kutasd a Szent Írást. Ennek az anyagnak a célja, hogy egy figyelmeztetést küldjön az ébren lévő Krisztus Testének (és mindekinek, aki hallja, hogy a természetfölötti aktivitása növekszik és a sötétség királysága most áll fel a háborúhoz, erősebben, mint aki tudja, hogy kevés ideje van). 16 Góliát és testvérei a nefilimek példája az Ószövetségben. Eltűnődtél már valaha, hogy Dávid miért 5 követ választott? Egy kellett, hogy megölje Góliátot, de tudtad, hogy 4 testvére volt, akik szintén óriások voltak? További információkért nézd meg Jim Staly tanítását Isten fiai és a nefilimek. Elérhető a www. jimstaley.podomatic.com

13 Szintén szeretnénk figyelmeztetni a földönkívüli lehetőségével kapcsolatban. Mi van, ha elkezdenek megjelenni a földönkívüliek hatalmas UFO-kal, azt állítva, hogy ők az intelligens tervezőink, és segítenek egyesíteni a világot és minden problémánkat megoldják? És hogy békében 17 jöttek, hogy segítsenek.talán még csodákat is bemutatnak? A Messiás Testének szüksége van válaszokra és figyelmeztetésre a megtévesztés ellen. Űrlények, fejedelemségek/bukott angyalok és nefilimek- nem számít, milyen képet is festenek magukról- gonoszak, sátániak és a sötétség királyságához tartoznak. NEM a barátaink 18 és nem azért vannak itt, hogy bármilyen módon is segítsenek nekünk. Egy démoni programjuk van Isten és az Ő teremtményei ellen. Szintén nem az a célunk, hogy félelmet keltsünk ezeken az információkon keresztül- Királyunk Jézus, az univerzum királya, és Nevében (Jézus) és az Ő tekintélyében hatalmunk van minden ellenség fölött 19. Kolossé2:15 15 Lefegyverezvén a fejedelemségeket és a hatalmasságokat, őket bátran mutogatta, diadalt vévén rajtok abban. Ígéretünk van, hogy ahogy a napok közelednek, és a gonoszság növekszik, Isten fénye ragyogni fog és hatalma sokkal magasabbra növekszik. Vezessen az Atya és adjon tisztán-látást, miközben figyelsz és imádkozol! Shalom! 17 Figyeljétek meg, hogy mennyi Tv show, film és számítógépes játék foglalkozik a természetfeletti királysággal és az űrlényekkel mostanság? Majdnem minden filmnek- még a gyerekeknek készítettek is- van valamiféle természetfeletti témája az eljövendő világ végével és a megjelenő űrlényekkel kapcsolatban. Készült ez valamire? További információért a Hollywood programja Isten ellen és keresd meg Joe Schimmel weboldalát. 18 L.A. Marzulli a dorgálás és menekülés figyelmeztetését adja. Ha találkozol egy természetfölötti lénnyel, vagy látsz egy UFO-t (vagy bármit, amiről tudod, hogy nem az Úrtól van), ne maradj ott kérdezősködni, ne legyél kíváncsi Dorgáld meg Jézus nevében és menekülj! 19 Az alvási bénulást (paralízis) vagy űrlény elrablást vizsgálók sok bizonysága állítja, hogy amint segítségül hívták Jézus nevét, a gonosz jelenség elmenekült!

1Móz 6,1-22 Az özönvíz előtti kor

1Móz 6,1-22 Az özönvíz előtti kor 1Móz 6,1-22 Az özönvíz előtti kor Lőn pedig, hogy az emberek sokasodni kezdének a föld színén, és leányaik születének. És láták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy szépek azok, és vevének magoknak

Részletesebben

Rázd ki magad a porból

Rázd ki magad a porból Graham Powell Rázd ki magad a porból Graham Powell A mű eredeti címe: Christian, set yourself free! Sovereign World Trust PO BOX 777 Tonbridge Kent TN11 9XT England All rights reserved Minden jog fenntartva.

Részletesebben

Az evangélium tantételei

Az evangélium tantételei Az evangélium tantételei Eljutnak tehát Megváltójuk és tana minden egyes pontjának megismerésére, hogy tudhassák, miként jöjjenek hozzá és legyenek megszabadítva. 1 Nefi 15:14 Az evangélium tantételei

Részletesebben

BIBLIA-TANULMÁNYOK 2010/3., 1. RÉSZ A RÓMABELIEKHEZ ÍRT LEVÉL

BIBLIA-TANULMÁNYOK 2010/3., 1. RÉSZ A RÓMABELIEKHEZ ÍRT LEVÉL BIBLIA-TANULMÁNYOK 2010/3., 1. RÉSZ A RÓMABELIEKHEZ ÍRT LEVÉL BIBLIA-TANULMÁNYOK 2010/3. A RÓMABELIEKHEZ ÍRT LEVÉL 1. rész BIK KÖNYVKIADÓ BUDAPEST, 2010 A tanulmányokat összeállította: Hites Gábor TARTALOM

Részletesebben

Karizma vagy karizmánia

Karizma vagy karizmánia Chuck Smith Karizma vagy karizmánia A könyv eredeti címe: Charisma vs. charismania by Chuck Smith 1983 by Harvest House Publishers Fordította: Dr. Gerzsenyi László Válaszkeresés Gyermek- és serdülőkorom

Részletesebben

A MESSIÁS A MI URUNK

A MESSIÁS A MI URUNK MBS133 ARIEL HUNGARY - BIBLIATANÍTÁSOK A MESSIÁS A MI URUNK Dr. Arnold Fruchtenbaum ArIEL HUNGARY bibliatanitasok.hu bibliatanitasok@gmail.com Tartalom I. AZ URALOM TEOLÓGIÁJA A. A kifejezések jelentése

Részletesebben

Miért várjunk a házasságig?

Miért várjunk a házasságig? Miért várjunk a házasságig? Írta: Tim Staffort A kiadványban szereplő adatok az Amerikai Egyesült Államok statisztikáiból származnak. A neveket néhány esetben megváltoztattuk. A kiadvány eredeti címe:

Részletesebben

JÉZUS KRISZTUS, AZ ÉLŐ VÍZ HORDOZÓJA

JÉZUS KRISZTUS, AZ ÉLŐ VÍZ HORDOZÓJA A KULTÚRA PÁPAI TANÁCSA A VALLÁSKÖZI PÁRBESZÉD PÁPAI TANÁCSA JÉZUS KRISZTUS, AZ ÉLŐ VÍZ HORDOZÓJA Keresztény reflexió a New Age -ről 2 A fordítás alapjául szolgáló kiadás: Pontifical Council for Culture

Részletesebben

Fedezd fel az Iszlámot!

Fedezd fel az Iszlámot! Fedezd fel az Iszlámot! Fedezd fel az Iszlámot! Iszlám Egyház Iszlám Egyház Fordító Iroda Budapest, 2005 / 1426 Tartalomjegyzék Mi az Iszlám? 7 Az Iszlám és az élet célja 13 Isten szolgálata az Iszlámban

Részletesebben

...mint hitetők, de igazak (2 Kor 6,8) Tartalomjegyzet

...mint hitetők, de igazak (2 Kor 6,8) Tartalomjegyzet ...mint hitetők, de igazak (2 Kor 6,8) Apológia G. Kluge, A Holic - csoport c. írásával szemben. Tartalomjegyzet I. Előszó... 4 II. Mert más alapot senki sem vethet (1 Kor 3,11) A Hogyan jött létre a csoport?

Részletesebben

Szombati Bibliai Tanulmányok. Mint van megírva (II.) 2009. április - június

Szombati Bibliai Tanulmányok. Mint van megírva (II.) 2009. április - június Szombati Bibliai Tanulmányok Mint van megírva (II.) 2009. április - június Szombati Bibliai Tanulmányok Mint van megírva (II.) 2009. április - június Tartalom 1. Bűnbánat és megtérés 5 2. Keresztény tökéletesség

Részletesebben

A REFORMÁCIÓ. Az Első Szeretetedhez. Térj vissza. Imanapi felolvasás, 2010 december 3-12. 51. évfolyam 6. szám

A REFORMÁCIÓ. Az Első Szeretetedhez. Térj vissza. Imanapi felolvasás, 2010 december 3-12. 51. évfolyam 6. szám A REFORMÁCIÓ 51. évfolyam 6. szám Hírnöke Térj vissza Az Első Szeretetedhez Imanapi felolvasás, 2010 december 3-12. A REFORMÁCIÓ Hírnöke 51. évfolyam 6. szám 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Tartalomjegyzék Az elvesztett

Részletesebben

Barsi Balázs: Krisztus, a mi reménységünk

Barsi Balázs: Krisztus, a mi reménységünk PPEK 374 Barsi Balázs: Krisztus, a mi reménységünk Barsi Balázs Krisztus, a mi reménységünk mű a Pázmány Péter Elektronikus Könyvtár (PPEK) a magyarnyelvű keresztény irodalom tárháza állományában. Bővebb

Részletesebben

Hogy is van ez? Az élet fontos kérdéseinek nyomában

Hogy is van ez? Az élet fontos kérdéseinek nyomában És megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket. Hogy is van ez? Az élet fontos kérdéseinek nyomában Szerkesztette és írta: Hoffman József Hogy is van ez? Az élet fontos kérdéseinek

Részletesebben

Isten Országa a Bibliában. A Szentlélek a Bibliában

Isten Országa a Bibliában. A Szentlélek a Bibliában Dr. Kovács L. P. Bánk OFM BIZONY MONDOM NEKED, MÉG MA VELEM LESZEL A PARADICSOMBAN Lk 23,43 Isten Országa a Bibliában A Szentlélek a Bibliában Készült XVI. Benedek pápa PORTA FIDEI motu propio apostoli

Részletesebben

Szerzetesi élet ez is egy mód az Istennek szentelt élet megélésére, ezzel foglalkozunk a mostani számban. Istennek szentelt élet A kifejezés

Szerzetesi élet ez is egy mód az Istennek szentelt élet megélésére, ezzel foglalkozunk a mostani számban. Istennek szentelt élet A kifejezés Szerzetesi élet ez is egy mód az Istennek szentelt élet megélésére, ezzel foglalkozunk a mostani számban. Istennek szentelt élet A kifejezés megdobogtatja a legtöbbünk szívét! Azt hiszem azért, mert mindannyian,

Részletesebben

Ez a 2015. 02. 27-dikén elhangzott előadás gépelt változata.

Ez a 2015. 02. 27-dikén elhangzott előadás gépelt változata. 1 Bill W. Ministries (Misszió és Kereskedelem Konferencia) Caroline Leaf: Királysági sáfárság Ez a 2015. 02. 27-dikén elhangzott előadás gépelt változata. Elsőként Caroline férje elmesél egy viccet, amin

Részletesebben

BIBLIA-TANULMÁNYOK 2010/3., 2. RÉSZ A RÓMABELIEKHEZ ÍRT LEVÉL

BIBLIA-TANULMÁNYOK 2010/3., 2. RÉSZ A RÓMABELIEKHEZ ÍRT LEVÉL BIBLIA-TANULMÁNYOK 2010/3., 2. RÉSZ A RÓMABELIEKHEZ ÍRT LEVÉL BIBLIA-TANULMÁNYOK 2010/3. A RÓMABELIEKHEZ ÍRT LEVÉL 2. rész BIK KÖNYVKIADÓ BUDAPEST, 2010 A tanulmányokat összeállította: Hites Gábor (7 11.,

Részletesebben

LOGOS TÉS AKOÉS AZ IGE MEGSZÓLALÁSA ÉS MEGSZÓLALTATÁSA

LOGOS TÉS AKOÉS AZ IGE MEGSZÓLALÁSA ÉS MEGSZÓLALTATÁSA LOGOS TÉS AKOÉS AZ IGE MEGSZÓLALÁSA ÉS MEGSZÓLALTATÁSA Tanulmányok a 60 éves Vladár Gábor tiszteletére LOGOS TÉS AKOÉS AZ IGE MEGSZÓLALÁSA ÉS MEGSZÓLALTATÁSA Tanulmányok a 60 éves Vladár Gábor tiszteletére

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK: (két kérdéscsoport alapján)

TARTALOMJEGYZÉK: (két kérdéscsoport alapján) v. 1408 Markovics Milán Mór Bajtársaim! Markovics Milán Mór, római katolikus tábori lelkész vagyok. Az alábbi dokumentum egy folyamatosan bővül ő(!) kérdések-válasz segédanyag ( nemcsak) katonák számára.

Részletesebben

A nagy küzdelem alapvetés

A nagy küzdelem alapvetés 1. tanulmány szeptember 29 október 5. A nagy küzdelem alapvetés SZOMBAT DÉLUTÁN E HETI TANULMÁNYUNK: 1Mózes 3:15; Ézsaiás 14:4-21; 53:6; Ezékiel 28:12-19; János 16:2; Róma 1:20-28; Jelenések 12:1-18 És

Részletesebben

Több mint győztesek A Jelenések könyvének magyarázata

Több mint győztesek A Jelenések könyvének magyarázata William Hendriksen Több mint győztesek A Jelenések könyvének magyarázata Hatodik kiadás Baker Book House Grand Rapids 6, Michigan 1952 (Szigorúan magánhasználatra) 1 Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 1. fejezet:

Részletesebben

Az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriával készített második interjú

Az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriával készített második interjú Az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriával készített második interjú A kérdéseket Selymes József atya állította össze 2011. november Lilla: Szeretettel köszöntelek, kedves Mária a magam és Selymes József

Részletesebben

János 10:10 A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőtőöt böőségben éljenek. 2011.

János 10:10 A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőtőöt böőségben éljenek. 2011. Oikosz 2011. MÁRCIUS János 10:10 A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőtőöt böőségben éljenek. A Szeretet Lángja Gyülekezet Kiadványa Oikosz

Részletesebben

Mitôl jó egy házasság?

Mitôl jó egy házasság? 2. fejezet Mitôl jó egy házasság? A csoportokban, a találkozó elején beszéljétek meg a múlt alkalommal tett elhatározást: miként sikerült a tisztaság tanúinak lennetek? És miként sikerült a szeretet támadásával

Részletesebben

Szüleimnek és gyermekeimnek. Amikor egy mítosz megérint bennünket, a mítosz igazán keresztül felfogunk egy igazságot, mely rólunk szól

Szüleimnek és gyermekeimnek. Amikor egy mítosz megérint bennünket, a mítosz igazán keresztül felfogunk egy igazságot, mely rólunk szól Szüleimnek és gyermekeimnek Amikor egy mítosz megérint bennünket, a mítosz igazán keresztül felfogunk egy igazságot, mely rólunk szól A téma felvezetése - bevezető gondolatok 1. Női szerep a nő szerepe

Részletesebben

Bevezetőként. Szentmisét közvetít a Magyar Rádió és a Magyar Katolikus Rádió templomunkból

Bevezetőként. Szentmisét közvetít a Magyar Rádió és a Magyar Katolikus Rádió templomunkból 2013. március 15. A zagyvapálfalvai Jézus Szíve Plébániatemplom lapja V. évfolyam, 5-6. szám (61-62.) Bevezetőként Kedves Olvasóink, kedves Hívek! Ahogyan azt korábban is írtuk: XVI. Benedek pápa lemondása

Részletesebben

Osho: Tantra: A lélekhez a szexualitáson keresztül

Osho: Tantra: A lélekhez a szexualitáson keresztül Osho: Tantra: A lélekhez a szexualitáson keresztül A szexuális energia az alap A joga harcol ezzel - a tantra felhasználja, átalakítja. Első kérdés: Mester mi a különbség a transzcendális joga és a tantra

Részletesebben

Kitekintés a jelenések világára Fontosabb jelenések ismertetése és elemzése Selymes József atya műsora, itt, a Mária Rádióban

Kitekintés a jelenések világára Fontosabb jelenések ismertetése és elemzése Selymes József atya műsora, itt, a Mária Rádióban Kitekintés a jelenések világára Fontosabb jelenések ismertetése és elemzése Selymes József atya műsora, itt, a Mária Rádióban Nagy-nagy szeretettel köszöntöm a kedves rádióhallgatókat és egyben egy fontos

Részletesebben

Egy Út a Szeretetegységbe. Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Egy Út a Szeretetegységbe. Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata 1/346 oldal Tartalomjegyzék Tartalom Ajánlás... 8 Előszó... 8 Bevezetés... 9 Lee Carroll és Kryon története...

Részletesebben