OTIS. Flex. GeN2 Flex. A rugalmas megoldás új felvonók telepítésére meglévõ épületekbe is.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "OTIS. Flex. GeN2 Flex. A rugalmas megoldás új felvonók telepítésére meglévõ épületekbe is."

Átírás

1 OTIS Flex GeN2 Flex. A rugalmas megoldás új felvonók telepítésére meglévõ épületekbe is.

2 GeN2 Flex Felvonó HAGYOMÁNYOS HAJTÁS A hagyományos nyílthurkú rendszer egyenetlen fülkemozgatást és hosszabb menetidõt eredményez. Gépháznélküli felvonó, amely kitûnõ utazási komfortot nyújt, megbízható, biztonságos, és környezetkímélõ. Speed Time Speed Time HAGYOMÁNYOS ACÉLKÖTÉL ➌ ZÁRTHÚRKÚ FREKVENCIA- SZABÁLYZOTT HAJTÁS A zárt hurkú, frekvenciaszabályozott hajtás a számos elõnye között rezgések, ill. rántások nélküli mozgást, kiváló szintbeállási pontosságot, jelentõs energia-megtakarítást biztosít. HAGYOMÁNYOS HAJTÓTÁRCSA A hagyományos kötél merevsége miatt nagy méretû hajtómûvet és nagy, jellemzõen cm átmérõjû, hajtótárcsát kell alkalmazni. ➊ A HAJLÉKONY LAPOSKÖTÉL A poliuretánnal bevont laposkötél 20%- kal könnyebb és háromszor hosszabb élettartamú, mint a hagyományos kötél. És ami még fontosabb: nem igényel kenõanyagot. HAGYOMÁNYOS FELVONÓGÉP A nehéz, nagy méretû, hagyományos felvonógép energiaszükséglete jelentõs. ➍ KIS MÉRETÛ HAJTÓTÁRCSA Az akár 8 cm átmérõjû hajtótárcsa lehetõvé tette az Otis számára, hogy az addig általánosan használtaknál 70%-kal kisebb hajtógépet alkosson. D A HAGYOMÁNYOS ACÉLKÖTELEK VIZS- GÁLATA A kötélelek hagyományos szemrevételezéses vizsgálata csak idõközönként lehetséges és a berendezés átmeneti leállítását igényli. D ➋ KISMÉRETÛ, HAJTÓMÛ NÉLKÜLI FELVONÓGÉP Kis inerciájú, hajtómû nélküli felvonógép beágyazott permanens mágnesekkel gerjesztett, hengeres forgórészû, szinkronmotor. Az eredmény: a hagyományosnál 50%-kal takarékosabb hajtás. ➎ FOLYAMATOS KÖTÉLVIZSGÁLAT Az Otis PULSE TM nevû elektronikus rendszere folyamatosan ellenõrzi a laposkötelekben lévõ acélpászmák állapotát a hét minden napján, a nap 24 órájában.

3 A poliuretán bevonatú, acélpászmákkal megerõsített laposkötél: a technológia, amely megújította az iparágat ben a GeN2 felvonócsalád hajtásrendszere átalakította a felvonóipart azáltal, hogy az addig használt hagyományos felvonókötelet felváltotta a hajlékonyabb laposkötél. Ez az áttörést jelentõ technikai megoldás megfelel az Európai Unió felvonókra vonatkozó elõírásainak is. Az Otis GeN2 Flex rendszer elõnyei: ➊ A hagyományos köteleket kiváltó, poliuretánnal bevont laposkötelek csöndesebb, egyenletesebb menettulajdonságot eredményeznek. ➋ A hajtómû nélküli, zárthurkú frekvenciaszabályozott hajtás rántásmentes gyorsítást és lassítást és kiemelkedõ szintbeállási pontosságot tesz lehetõvé. Flex ➌ Az kis inerciájú, permanens mágneses szinkronmotornak köszönhetõen energia-megtakarítás és alacsonyabb üzemeltetési költség érhetõ el. ➍ A laposkötél, a csigahajtómû elhagyása és a zárt csapágyak szükségtelenné teszik a kenõolaj alkalmazását, ezáltal óvják környezetünket. ➎ A sima felületû hajtótárcsa-hornyok révén a bevont laposkötelek kopása jelentõsen csökken. ➏ A tetszõlegesen az akna oldalában vagy a hátuljában elhelyezhetõ ellensúly nagyobb rugalmasságot biztosít. A helytakarékos megoldásnak köszönhetõen azonos méretû aknába nagyobb alapterületû fülke is helyezhetõ. ➐ Az Otis PULSE rendszere folyamatosan ellenõrzi a laposkötelek állapotát. ➑ Az akkumulátorral mûködõ, elektronikus sebességellenõrzéssel rendelkezõ, szabadalmaztatott vészmentõ egység garantálja áramszünet esetén a fülkében rekedt utasok számára a gyors és biztonságos kijutást. ➒ A felvonógép vezetõsínekre szerelése következtében a terhelés a süllyesztékben adódik át az épület szerkezetére, ami csökkenti az építés költségeit. ➓ A GeN2 Flex szerelési technológiája gyors és biztonságos beépítést tesz lehetõvé, alig befolyásolja az épületben folyó egyéb munkálatokat.

4 A GeN2 Flex rendszer védi környezetünket, egyúttal új szintre helyezi az utazási komfortot és az energia-megtakarítást. KÖRNYEZETBARÁT Kenésmentes és energiatakarékos. Sem a laposkötélnek, sem a hajtás csapágyainak nincs szüksége környezetszennyezõ kenõanyagra. Az kis inerciájú, hajtómû nélküli, permanens mágneses motoros, zárthurkú, fluxusvektoros, frekvenciaszabályozott hajtás eredményeként a hagyományos hajtómûveknél lényegesen energiatakarékosabb és a kisebb energiafelhasználás következtében költségkímélõbb. Mindezeken felül a frekvenciaszabályozott hajtás ún. készenléti módjában, az energiafogyasztás további csökkentése lehetséges. Relatív energiafogyasztás (kw/h) A fülke terhelése %-ban 630 kg teherbírású, 1m/s sebességû felvonó energiafelhasználása általános hajtómûves felvonó GeN2 Flex felvonó fülkében mérhetõ zaj [db(a)] vertikális rezgések [milli-g] horizontális rezgések [milli-g] PÁRATLAN UTAZÁSI KOMFORT Az acélsodrony kötél helyett alkalmazott sima felületû laposkötél csöndesebb és egyenletesebb menettulajdonságot erdményez. A megnövelt utazási komfort több tényezõ együttes hatásának eredménye: A poliuretánnal bevont laposkötél kiküszöböli a fém-fém kapcsolatot, ezáltal csöndesebben üzemel a berendezés. általános hidraulikus felvonó általános hajtómûves felvonó GeN2 Flex felvonó Bevont laposkötél A hajtómû nélküli hajtás az analóg terhelésérzékelõvel ill. a zárthurkú frekvenciaszabályzással egyenletesebb fülkemozgatást és rendkívül pontos (+/- 3 mm) szintbeállást biztosít. Az aknafalak megfelelõ elõkészítése esetén az alacsony zajszintû felvonógép rezgésszigetelõ gumitalpakra helyezése csökkenti az épületnek átadott rezgést és a szomszédos helyiségek átlagos zajszintjét 30dB(A) alatt tartja az Európai Unió szigorú elõírásainak megfelelõen. sima felületû hajtótárcsa A laposkötél és a sima felületû hajtótárcsa kölcsönhatása. NAGY HATÁSFOKÚ MOTOR A hajlékony laposkötél még kompaktabb hajtást eredményez. Az kis inerciájú, hajtómû nélküli, zárt, kenésmentes csapágyazású, permanens mágneses, radiális légrésû szinkronmotoros felvonógép hatásfoka akár: 50%-kal jobb a korábbi, hajtómûves rendszerekénél. 10%-kal jobb a hagyományos, hajtómû nélküli aszinkron motoros rendszerekénél. Hajtómû nélküli felvonógép kenésmentes csapágyakkal és karbantartásmentes féktárcsával. A radiális légrésû, beágyazott permanens mágneses motor keresztmetszete

5 Az Otis GeN2 innovatív tulajdonságai tükrözik a biztonság iránti teljes elkötelezettségünket. BIZTONSÁGI JELLEMZÕK Automata mentõrendszer Az akkumulátorról mûködõ, elektronikus sebességellenõrzéssel rendelkezõ, szabadalmaztatott vészmentõ egység az áramszünet esetén fülkében rekedt utasok számára gyors és biztonságos kijutást garantál. LAMBDA 2D fényfüggöny Az infravörös fénykibocsátó és -érzékelõ egységet alkalmazó rendszer láthatatlan biztonsági fényfüggönyt képez. Ha a fénysugár megszakad, a rendszer azonnal újra kinyitja az ajtót. Szintbeállás A laposköteleknek a hagyományos kötelekhez képest csökkentett mértékû nyúlása és a zárthurkú frekvenciaszabályozott hajtás rendkívül pontos (+/- 3 mm) szintbeállást biztosít. Fülkeajtó-reteszelés Ha a fülke nem ajtózónában áll meg, a mechanikus reteszelés meggátolja a fülkeajtó kinyitását és megakadályozza a fülkébõl való kimászást. Aknai belépés érzékelõ Az aknába bejutó karbantartó személyzet védelme céljából az aknaajtó kézzel való kinyitásakor a karbantartási vezérlés automatikusan bekapcsolódik, megakadályozva ezzel a felvonó más helyrõl való mûködtetését. FOKOZOTT MEGBÍZHATÓSÁG Megbízható tervezés és tartós szerkezet. A hosszú élettartamú laposkötél, a sima felületû hajtótárcsa és a mozgó alkatrészek számának jelentõs csökkentése a hajtómû nélküli rendszerben mérsékli az igénybevételt és növeli az élettartamot. A megbízhatóság és biztonság további növelését szolgálja az Otis PULSE TM nevû elektronikus rendszere, amely folyamatosan ellenõrzi a laposkötelekben lévõ acélpászmák állapotát a hét minden napján, a nap 24 órájában. REM FELÜGYELETI RENDSZER LAMBDA 2D fényfüggöny +/- 3 mm pontosságú szintbeállás A REM (Remote Elevator Monitoring) - a legfejlettebb távfelügyeleti rendszer - biztosítja a felvonók megbízható mûködését. A REM a nap 24 órájában folyamatosan nyomon követi a felvonók mûködését - érzékeli az alkatrészek meghibásodását, az idõnként fellépõ mûködési zavarokat és az olyan apró hibákat, amelyek különben észrevétlenek maradnának. A REM azonnali kétirányú beszédkapcsolatot biztosít az utas ill., az OTIS szakembere vagy az épület üzemeltetõje között. A REM egység diagnosztikai információt küld az OTISLINE központba. A szerelõ pontos ismeretekkel, megfelelõ szerszámokkal és alkatrészekkel érkezik a helyszínre. Az OTISLINE munkatársa értékeli az üzenetet. A PULSE rendszer folyamatosan ellenõrzi a laposkötelek épségét. A 24 órás REM távfelügyeleti rendszer folyamatosan figyeli a felvonó mûködését. Ha szükséges, az OTISLINE munkatársa értesíti a szerelõt a hiba pontos helyérõl és jellegérõl.

6 A rugalmasság a GeN2 Flex fõ erõssége, akárcsak a megnövelt befogadóképesség. RUGALMASSÁG A GeN2 Flex által kínált elõnyök lenyûgözõk egy meglévõ épületben lévõ berendezés lecserélése esetén. A GeN2 Flex rendszert elsosorban arra tervezték, hogy gyakorlatilag bármilyen aknához alkalmazkodva a maximális utaskapacitást biztosítsa. Az aknaterület optimális, hatékony kihasználása érdekében a konstrukció változtatható fülkeméreteket kínál 2-8 személyesig. A rugalmasságot tovább növeli, hogy az ellensúly elhelyezhetõ az akna oldalában vagy hátuljában. Továbbá a kompakt kivitel következtében az aknafej és süllyeszték méretei is a lehetõ legkisebbre csökkenthetõk. Oldalsó ellensúlyelrendezés. Lehetséges fülkeméretek oldalsó ellensúly-elrendezéssel Fülke mélység Fõ 8Fõ 6Fõ Fõ Fõ 850 2Fõ Fülke szélesség FIGYELEM: A fülke szélessége és mélysége 5mm-es lépésekben változtatható. A két táblázat azonban az egyszerûség kedvéért 50 mm-es lépéseket tartalmaz. A legkisebb fülkeméret 620x850 mm. Lehetséges fülkeméretek hátsó ellensúly-elrendezéssel Fülke mélység Fõ Fõ Fõ Fõ Fõ 650 2Fõ 620 Hátsó ellensúlyelrendezés Fülke szélesség

7 A GeN2 Flex rendszer rendkívül jól alkalmazható meglévõ épületekbe történõ új felvonó beépítésére A múltban a szabályozások nem követelték meg a felvonóberendezés telepítését az 4 emeletnél alacsonyabb épületekbe. Manapság - mikor a társadalom átlagéletkora egyre magasabb - számos épület jelent akadályt az idõs, mozgáskorlátozott embereknek, továbbá a nehéz csomaggal közlekedõknek vagy a kisgyerekes szülõknek. A GeN2 Flex egy csapásra megszünteti ezeket a problémákat. Új felvonó telepítése egy meglévõ épületbe gazdaságilag is elõnyös, hiszen nemcsak emeli az ingatlan általános értékét, de fokozza a bérlõk érdeklõdését is. ELÕTTE Egy kész állapotban lévõ házban minden centiméternyi hely számít. Legyen az épület bármilyen típusú vagy korú a GeN2 Flex -et arra tervezték, hogy rendkívül hatékony megoldást nyújtson az ilyen esetekre. A GeN2 Flex helytakarékos, mert nincs szüksége gépházra. Egyoldali felfüggesztésének köszönhetõen csak egy teherviselõ falra van szükség. A választható ellensúly-elhelyezés elõnyeként a fülke mélysége vagy szélessége akár 620 mm is lehet, ami nagyon kis méretû aknába is lehetõvé teszi a beszerelést. A felvonógép könnyen elhelyezhetõ a vezetõsínek tetején. Ennek következtében a terhelés a süllyesztékben adódik át, ami csökkenti az épületszerkezetre ható erõket és lehetõvé teszi különbözõ anyagú (pl. tégla, beton, fém vagy üveglapokkal burkolt acélszerkezetû torony) aknákba való beszerelést. A felvonó telepíthetõ akár az épületen belülre, akár azon kívülre is. UTÁNA

8 és koros liftek cseréjére egyaránt. Egy idõs felvonónak számos hátránya van. A megbízhatatlanság, rossz utazási komfort, pontatlan szintbeállás, kopott, elavult, megrongált fülkebelsõ és korlátozott használhatóság egyaránt jellemzõ problémák. A legkorszerûbb technológiájú GeN2 Flex berendezésekkel ezen mûszaki, esztétikai és használhatósági problémák mindegyike orvosolható. ELÕTTE A GeN2 Flex figyelemre méltó elõnyöket kínál: Megnövelt megbízhatóság a korábbi relés vezérlés mikroprocesszorosra cserélésével. Egyedülálló utazási komfort és szintbeállás. A lehetséges legnagyobb fülkeméret. Megkönnyített be- és kiszállás a megnövelt ajtónyílás következtében és/vagy a kézi nyitású ajtók automata ajtóra cserélésével. Alacsonyabb üzemeltetési költség a kisebb energiafelhasználás miatt. Környezetbarát termék, melynek nincs szüksége szennyezõ kenõanyagokra. UTÁNA

9 A különbözõ igényeknek megfelelõen az ajtótípusok széles választéka elérhetõ. 5 AJTÓTÍPUS A GeN2 Flex aknaajtók lehetnek kézi vagy automata nyitásúak és jól alkalmazhatók a különbözõ helyzetekben és méretekben. Az ajtólapok és ajtókeretek lehetnek rozsdamentes acél borításúak, festettek, vagy alapmázoltak. A kézi nyitású ajtók üvegbõl is készülhetnek kézi nyitású ajtó Rozsdamentes acél burkolatok: 1 szálcsiszolt 2 bõrmintázatú 3 len 4 dáma kétpaneles központi nyitású ajtó kétpaneles teleszkópos ajtó négypaneles központi nyitású ajtó hárompaneles teleszkópos ajtó

10 A felvonófülkék széles választéka kínál megoldást a különbözõ esztétikai igényekre OPTIMA Az Optima fülke tökéletesen illusztrálja azt az elgondolást, miszerint az elegancia megvalósítható az ihletett ötleten nyugvó egyszerûség által. Az Optima fülke esetében az ötlet a fülkét megvilágító kezelõpanelben öltött testet. A mellet, hogy lágy, szórt fényben fürdeti a fülkét, a kezelõpanel az utasok figyelmét is magára vonja. A kezelõpanel kinézete természetesen kritikus fontosságú. Lekerekített elõlapjával egyszerre elegáns és egyszerû. A szintjelzõk a minõséget nyújtó, rozsdamentes acél nyomógombokkal kellemes tapintást és ugyanakkor megnövelt megbízhatóságot sugároznak. A kifinomult megjelenés fontos elemei maguk a fülkeoldalfalak is. A különbözõ piacok igényeit kielégítõ három fajta burkolat kellemes a szemnek, ugyanakkor könnyen karbantartható. Tulajdonképpen az arany középutat testesítik meg az esztétikum és praktikum között, ami az Optima fülke meghatározó tulajdonsága. Hívótablók: Actua vörös fényû LED technológiával SKINPLATE (mûanyag bevonatú acéllemez) LAMINÁLT ROZSDAMENTES ACÉL 1 Kék cirkon 2 Égkék 3 Homok 4 Krém 5 Szürke 6 Zöld 1 Lótusz 2 Meggy 3 Juhar 4 Fehér márvány 5 Szürke 6 Kristály 1 szálcsiszolt 2 bõrmintázatú

11 SELECTA A neve mindent elárul a fülkérõl. A Selecta a lehetõségek tárháza. A fülketablóban rejlõ világítás mellett - mely lágy, szórt fényben fürdeti a fülkét - extravagáns ötletek is megvalósíthatók. A legkülönbözõbb piaci igényeknek való megfelelés érdekében négy fülkekoncepció és 24 fajta oldalfalborítás áll rendelkezésre. Hasonlóan bõkezû a kínálat a padlóburkolatok - 3 típus 10 fajta variációs lehetõség - és a kétféle korláttípus terén. Mindezeken felül a lézerkivágású számjegyekkel készülõ fülketablók gombalátétekkel vagy azok nélkül is rendelhetõk. Lehetõségek sora végtelen. A Selecta fülke valóban arra született, hogy Ön igazán egyedi felvonófülkét tevezhessen. Hívótablók: Actua vagy Classica kék fényû LED technológiával SKINPLATE (mûanyag bevonatú acéllemez) LAMINÁLT FA ROZSDAMENTES ACÉL 1 Kék cirkon 2 Égkék 3 Homok 4 Krém 5 Szürke 6 Zöld 1 Lótusz 2 Meggy 6 Juhar 7 Fehér márvány 8 Szürke. 9 Kristály 1 Mahagóni 2 Bükk 3 Cseresznye 4 Körte 5 Juhar 6 Nyír 1 szálcsiszolt 2 bõrmintázatú 3 len 4 dáma 5 finomra csiszolt (pallinato) 6 sakk

12 PANORÁMA Üveg oldalfal-elrendezések Legyen szó lakóházról vagy középületrõl, a panorámafelvonóval való utazás egyedi és izgalmas élmény az utasoknak, a berendezés pedig látványos színfoltja az épületnek. Az épületek megjelenésével harmonizáló panorámafelvonókat egyre gyakrabban választják elõterekbe, átriumokba való beépítésre. Az üveg oldalfalak fehér vagy füstszínû változatban rendelhetõk, míg az õket körülölelõ keretek lehetnek alapmázoltak vagy fehér színû skinplate bevonatúak, valamint készülhetnek a rozsdamentes acélból három fajta felületi kialakítással. A panorámalift jól illeszthetõ a különbözõ építészeti vagy dekorációs elgondolásokhoz. A hátsó ellensúly-elrendezéssel C1 C2 hátfal Ajtó D1 D2 oldalsó ellensúly-elrendezéssel hátfal G D1 F F Hívótablók: Actua vagy Classica kék fényû LED technológiával Ajtó D2 FIGYELEM: Az ábrán látható berendezés esetében a hajtómû bal oldali elrendezésû. A hajtómû jobb oldalon történõ elhelyezése esetén az üveg oldalfalak a fülke bal oldalán találhatók. SKINPLATE BURKOLATOK LAMINÁLT BURKOLATOK FA BURKOLATOK ROZSDAMENTES ACÉL BURKOLATOK * A Éjfél kék B Faszén C Kávé D Fekete - csúszásmentes E Szürke - csúszásmentes (HPL) F Fekete márvány G Szürke márvány H Kék kõ I Fehér gránit J Fekete gránit A B C D E F G H I J *A FÜLKE IGÉNY SZERINT BURKOLAT NÉLKÜL IS KÉRHETÕ.

13 LUMINA Valószínûleg a világítás az egyetlen tényezõ, amely egy fülke karakterét meghatározza. A Lumina fülketípus öt különbözõ világításelrendezést kínál. Mindegyik elrendezéssel különbözõ fényerõ biztosítható a diszkréttõl a ragyogóig, mely a négy oldalfaltípussal együtt dekoratív megoldások kialakítását teszi lehetõvé. Oldalfalba ágyazott rozsdamentes acél fülketabló és fém korlátok teszik teljessé a fülkék eleganciáját. A fülkei kiegészítõk - az irányjelzõlámpa nagyfényerejû, kék színû LED-jeitõl a fém láblécekig - apró részletekig magas színvonalon kidolgozottak. E tulajdonságok együttesen teremtik meg a Lumina fülke presztízsét és kellemes utazási környezetet teremtenek. Hívótablók: Actua vagy Classica kék fényû LED technológiával Halogén spot világítás Lapos fehér skinplate vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél álmennyezet. Halogén spot világítás Hajlított fehér skinplate vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél álmennyezet. Szórt fényt biztosító fénycsõ világítás Lapos fehér skinplate vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél álmennyezet. Szórt fényt biztosító direkt és indirekt fénycsõ világítás Hajlított fehér skinplate vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél álmennyezet. SKINPLATE (mûanyag bevonatú acéllemez) LAMINÁLT ROZSDAMENTES ACÉL FA 1 Kék cirkon 2 Égkék 3 Homok 4 Krém 5 Szürke 6 Zöld 1 Lótusz 2 Meggy 6 Juhar 7 Fehér márvány 8 Szürke. 9 Kristály 1 szálcsiszolt 2 bõrmintázatú 3 len 4 dáma 5 finomra csiszolt (pallinato) 6 sakk 1 Mahagóni 2 Bükk 3 Cseresznye 4 Körte 5 Juhar 6 Nyír

14 Folyadékkristályos kijelzõ (LCD) FÜLKETABLÓ A fülke pillanatnyi helyzete és haladási iránya mellett további adatokat is megjelenít. A kijelzõ kerete selyemfényû króm. A tablók kialakítása két fajta lehet: Az Optima és Selecta fülkékben a nyomógomb-tablót két darab - szórt fényt biztosító burkolat mögé rejtett - fénycsõ fogja közre, melyek a fülke világításról gondoskodnak. A Lumina fülketípusban a nyomógombtabló közvetlenül az oldalfalban helyezkedik el. Többszínû folyadékkristályos kijelzõ A fülke pillanatnyi helyzete és haladási iránya mellett egyéni információk kijelzésére is alkalmas. (TFT technológia) A kijelzõ kerete selyemfényû króm, vagy tükörfényes aranyszínû. Elektrolumineszcens kijelzõ BIZTONSÁGOSABB HASZNÁLAT Az Optima teljes mértékben megfelel az EN81-70 sz. európai szabványnak, amely javaslatokat fogalmaz meg a felvonók használatának megkönnyítése érdekében az utasok - köztük a mozgáskorlátozottak - számára. A fülkékhez tartozó minimális ajtószélességek a következõk: 450kg teherbírású fülke: 1000x1250 mm Egy kerekesszéknek megfelelõ. 630kg teherbírású fülke: 1100x1400 mm Egy kerekesszéknek és egy álló utasnak megfelelõ. KIJELZÕK A fülke pillanatnyi helyzete és haladási iránya mellett egyéni információk kijelzésére is alkalmas. A kijelzõ kerete selyemfényû króm, vagy tükörfényes aranyszínû. A három különbözõ kijelzõt úgy tervezték, hogy az információ minden irányból jól olvasható legyen. A tablóba simuló kijelzõk egyidejûleg mutatják a fülke pillanatnyi helyzetét és továbbhaladási irányát. Az adattáblák a teherbírás és a riasztás visszajelzésére szolgálnak. KORLÁTOK FÜLKEI KIEGÉSZÍTÕK A fülkék eleganciája kiegészítõ felszerelésekkel fokozható. Az Optima fülkék oldalfalainak élei és a láblécek készülhetnek galvanizált, selyemfényû vagy tükörfényes króm kivitelben. A Selecta és Lumina fülkét választó vásárlók pedig selyemfényû vagy tükörfényes króm, továbbá tükörfényes aranyszínû kiegészítõk közül választhatnak. A rúd és a lezáró elem felületi kidolgozása eltérõ. Az oldalfalba visszahajlított végû korlátok megfelelnek az EN es szabványnak. A lehetséges kidolgozás kombinációk: B A TÜKRÖK A tiszta, nem színezett tükrök megfelelnek a biztonsági elõírásoknak az utasok maximális biztonsága érdekében. Számos elrendezés lehetséges az oldalfalak elhelyezésétõl függõen.. Onda A rúd: selyemfényû króm lezáró: tükörfényes króm B rúd: tükörfényes króm lezáró: selyemfényû króm C rúd: szálcsiszolt rozsdamentes acél lezáró: tükörfényes arany Vento D rúd: selyemfényû króm lezáró: tükörfényes króm E rúd: tükörfényes króm lezáró: tükörfényes arany C D E

15 A ÁLLOMÁSTABLÓK B A GeN2 Flex felvonókhoz három fajta állomástabló választható. Az Actua tablók kis mértékben kiemelkednek a fal síkjából és piros vagy kék színû LED világítással rendelkeznek. A Classica tablók a falba süllyesztettek és kék színû LED világítást használnak. Bármely felületi kidolgozással megjelenésük egyedi, ugyanakkor jól variálható. A tablók készülhetnek szálcsiszolt vagy tükörfényes felületû rozsdamentes acél, valamint tükörfényes aranyszínû felülettel. Irányjelzõ lámpa Az ajtókeretben helyezkedik el. Felülete selyemfényû króm. C D ACTUA CLASSICA Választható felületek 1 Aranyszínû 2 Szálcsiszolt rozsdamentes acél 3 Tükörfényes rozsdamentes acél A Kombinált fülkehelyzet- és irányjelzõ tabló B Kombinált fülkehelyzet- és irányjelzõ tabló Az ajtó oldalának felsõ részén elhelyezve C Állomási gombtabló A A D Kulcsos kapcsoló és stopgomb (opcionális) Különleges igény esetén. Az Actua tablók piros vagy kék színû LED világítással rendelkeznek. A Classica tablók kék színû LED világítást használnak. B B C D C

16 Szolgáltatás és minõségbiztosítás e*service Az Otis honlapján keresztül igénybe vehetõ e*service rendszer segítségével a karbantartási szerzõdéssel rendelkezõ ügyfeleink tájékozódhatnak a felvonó vagy mozgólépcsõ pillanatnyi állapotáról, teljesítményérõl és az elvégzett karbantartási munkákról. KARBANTARTÁS Az Otis karbantartási filozófiája szerint a problémák megoldásának a legjobb módja a megelõzés. Az Otis szerelõi szigorú karbantartási program szerint dolgoznak, megfelelve a mindenkori követelményeknek. A REM automatikus jelzése lehetõvé teszi, hogy az OTIS szakembere mielõbb értesüljön a meghibásodásról, sõt a hiba jellegérõl is. Így lehetõsége van arra, hogy már azelõtt kijavítsa a hibát, mielõtt az komolyabb fennakadást okozna a berendezés használatában. MINÕSÉGBIZTOSÍTÁS ÉS TESZTELÉS Az Otis az ISO 9000 nemzetközi minõségbiztosítási szabványoknak megfelelõen dolgozik. A folyamatok felügyelete a gyártástól a szerelésig biztosítja a vásárlóink igényeinek megfelelõ, magas minõségû berendezések elõállítását és értékesítését. A teljes GeN2 rendszert - beleértve a hajtógépet a fékszerkezettel, a laposköteleket, a vezérlést és hajtásszabályozást - alapos vizsgálatoknak vetették alá világszerte. A felvonókat többek között a következõ behatásoknak tették ki: extrém hõmérsékleti viszonyok, feszültségingadozás, áramszünet és átmeneti teljesítményingadozás - melyek az épületek elektronikai rendszerének gyakorlatilag összes lehetséges meghibásodását reprezentálják. A GeN2 Flex jellemzõi Teherbírás (kg) Szállítható személyek száma Sebesség Maximális emelési magasság Állomások maximális száma m/s 45 méter 16 Ellensúly elrendezés Oldalsó ellensúly Hátsó ellensúly Fülkeméretek (mm) Ajtónyílás szélessége (mm) Ajtónyílás magassága (mm) A fülke bejáratainak száma Felvonógép Hajtás Vezérlés Szélesség Mélység Magasság Kézi TLD/CLD TLD3/CLD , 2200, , 2200, 2300 N.A , vagy 2 (átellenesen); 2 (90 ) Hajtómû nélküli, permanens mágneses gerjesztésû, szinkronmotoros Fluxusvektoros, zárthurkú, frekvenciaszabályozott OVF MCS 220 TCBC moduláris vezérlõrendszer Csoportosan vezérelhetõ felvonók száma Hálózat (3P+N+PE) Frekvencia volt (+/- 10%) 50 vagy 60 Hz TLD: Teleszkópos nyitású CLD: Központi nyitású TLD3: Teleszkópos nyitású 3 paneles CLD2: Központi nyitású 4 paneles www otis com Az Otis fenntartja a jogot bármely termékjellemzõ megváltoztatására elõzetes értesítés nélkül.

OTIS. OPTIMA Az igazán költséghatékony megoldás. Optima

OTIS. OPTIMA Az igazán költséghatékony megoldás. Optima OTIS OPTIMA Az igazán költséghatékony megoldás. Optima OPTIMA LAKÓHÁZAK IRODÁK KÖZÉPÜLETEK FÜLKEKIALAKÍTÁS TEHERBÍRÁS FÜLKE OLDALFALAK 3 4-26 utas 14 Az OPTIMA fülketípus a különbözõ piaci igényeket sokoldalúságával

Részletesebben

OPTIMA LAKOHÁZAK IRODÁK

OPTIMA LAKOHÁZAK IRODÁK Optima OPTIMA LAKOHÁZAK IRODÁK KÖZÉPÜLETEK SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEK FÜLKE KONCEPCIÓ TEHERBÍRÁS FÜLKE OLDALFALAK 3 4-26 utas 14 A korszerű felvonótervezés szempontjai között a sokoldalúság és a környezetvédelem

Részletesebben

Comfort HAGYOMÁNYOS HAJTÁS HAGYOMÁNYOS ACÉL KÖTÉL FREKVENCIASZABÁLYZOTT HAJTÁS KÜLÖNÁLLÓ VEZÉRLŐSZEKRÉNY ❶ HAJLÉKONY LAPOS KÖTÉL

Comfort HAGYOMÁNYOS HAJTÁS HAGYOMÁNYOS ACÉL KÖTÉL FREKVENCIASZABÁLYZOTT HAJTÁS KÜLÖNÁLLÓ VEZÉRLŐSZEKRÉNY ❶ HAJLÉKONY LAPOS KÖTÉL Comfort GeN2 T M Comfort ❷ HAGYOMÁNYOS HAJTÁS HAGYOMÁNYOS ACÉL KÖTÉL ❼ ❹ ❸ KÜLÖNÁLLÓ VEZÉRLŐSZEKRÉNY ❹ REGEN FREKVENCIASZABÁLYZOTT HAJTÁS ❶ HAJLÉKONY LAPOS KÖTÉL ❶ ❺ HAGYOMÁNYOS ACÉLKÖTELEK VIZSGÁLATA

Részletesebben

LUMINA SZÍNVONALAS LAKÓHÁZAK NÍVÓS IRODAHÁZAK LUXUS SZÁLLODÁK

LUMINA SZÍNVONALAS LAKÓHÁZAK NÍVÓS IRODAHÁZAK LUXUS SZÁLLODÁK Lumina LUMINA SZÍNVONALAS LAKÓHÁZAK NÍVÓS IRODAHÁZAK LUXUS SZÁLLODÁK FÜLKE KONCEPCIÓ TEHERBÍRÁS FÜLKE OLDALFALAK 4 4-26 utas 23 A Lumina fülkét sokoldalúsága és környezetkímélo megoldásai teszik rendkívülivé.

Részletesebben

SELECTA LAKOHÁZAK IRODÁK SZÁLLODÁK KÖZÉPÜLETEK

SELECTA LAKOHÁZAK IRODÁK SZÁLLODÁK KÖZÉPÜLETEK Selecta SELECTA LAKOHÁZAK IRODÁK SZÁLLODÁK KÖZÉPÜLETEK FÜLKE KONCEPCIÓ TEHERBÍRÁS FÜLKE OLDALFALAK 5 4-26 utas 19 A jó megoldás kiválasztásához a legszélesebb kínálatra és a környezetet kímélo megoldásokra

Részletesebben

OTIS. Lumina. LUMINA Célunk mindenben megfelelni az Ön esztétikai elvárásainak. Reméljük sikerült túlszárnyalni.

OTIS. Lumina. LUMINA Célunk mindenben megfelelni az Ön esztétikai elvárásainak. Reméljük sikerült túlszárnyalni. OTIS Lumina LUMINA Célunk mindenben megfelelni az Ön esztétikai elvárásainak. Reméljük sikerült túlszárnyalni. LUMINA SZÍNVONALAS LAKÓHÁZAK NÍVÓS IRODAHÁZAK LUXUS SZÁLLODÁK FÜLKEKIALAKÍTÁS TEHERBÍRÁS FÜLKE

Részletesebben

OTIS. Comfort. GeN2TM Comfort felvonó. Magasabb szintre emeli az utazási komfortot.

OTIS. Comfort. GeN2TM Comfort felvonó. Magasabb szintre emeli az utazási komfortot. OTIS Comfort GeN2TM Comfort felvonó. Magasabb szintre emeli az utazási komfortot. ➋ GeN2 Comfort Gépháznélküli felvonó, amely kituno utazási komfortot nyújt, megbízható, biztonságos, és környezetkíméló.

Részletesebben

GeN2 T M Premier HAGYOMÁNYOS ACÉL KÖTÉL HAGYOMÁNYOS HAJTÁS ❶ HAJLÉKONY LAPOS KÖTÉL FREKVENCIASZABÁLYZOTT HAGYOMÁNYOS FÜLKEI VEZETŐKÉSZÜLÉK

GeN2 T M Premier HAGYOMÁNYOS ACÉL KÖTÉL HAGYOMÁNYOS HAJTÁS ❶ HAJLÉKONY LAPOS KÖTÉL FREKVENCIASZABÁLYZOTT HAGYOMÁNYOS FÜLKEI VEZETŐKÉSZÜLÉK Premier GeN2 T M Premier HAGYOMÁNYOS ACÉL KÖTÉL ❸ ❷ ❹ HAGYOMÁNYOS HAJTÁS ❶ ❶ HAJLÉKONY LAPOS KÖTÉL ❹ REGEN FREKVENCIASZABÁLYZOTT HAJTÁS HAGYOMÁNYOS FÜLKEI VEZETŐKÉSZÜLÉK A HAGYOMÁNYOS ACÉLKÖTELEK VIZSGÁLATA

Részletesebben

2015.04.17 ÉMI TÜV SÜD Kft. Felvonó ellenőri továbbképzés. Új konstrukciójú felvonók

2015.04.17 ÉMI TÜV SÜD Kft. Felvonó ellenőri továbbképzés. Új konstrukciójú felvonók 2015.04.17 ÉMI TÜV SÜD Kft. Felvonó ellenőri továbbképzés Új konstrukciójú felvonók Koncepció - Hajtás : Gen2 + Regen Drive - Gépészeti alap: Gen2 - Egy fázis - alacsony áramfelvétel ( 1,5 A ) - A felvonó

Részletesebben

Az OTIS energia hatékony megoldása a Zöld Felvonó koncepció keretében és ennek alkalmazása a panelépületek felújítása során

Az OTIS energia hatékony megoldása a Zöld Felvonó koncepció keretében és ennek alkalmazása a panelépületek felújítása során Az OTIS energia hatékony megoldása a Zöld Felvonó koncepció keretében és ennek alkalmazása a panelépületek felújítása során Készítette: Lukács Attila Ügyvezetı Igazgató OTIS Felvonó Kft. 00-36-70-866 8075

Részletesebben

OTIS. Selecta. SELECTA A megfelelõ választásához a legszélesebb választékra van szükség.

OTIS. Selecta. SELECTA A megfelelõ választásához a legszélesebb választékra van szükség. OTIS Selecta SELETA A megfelelõ választásához a legszélesebb választékra van szükség. SELETA LAKÓHÁZAK IROÁK SZÁLLOÁK KÖZÉPÜLETEK FÜLKEKIALAKÍTÁS TEHERÍRÁS FÜLKE OLALFALAK 5 4-26 passengers 25 Minden igényre

Részletesebben

Homelift otthoni és nyilvános felhasználásra

Homelift otthoni és nyilvános felhasználásra Homelift otthoni nyilvános felhasználásra A mobilitás központi jelentőségűvé vált a mai társadalmunkban. Nap, mint nap több millió ember utazik korlátozás nélkül, kel át határokon, országokon kontinenseken.

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Megbízható felvonómegoldás

Megbízható felvonómegoldás KONE EcoSpace TM Megbízható felvonómegoldás Költséghatékony és megbízható A KONE EcoSpace TM rendkívül költséghatékony, melyet kifejezetten közepes magasságú épületekre terveztek. Tartós alkatrészeivel,

Részletesebben

Kivételessé tett mindennapok

Kivételessé tett mindennapok Kivételessé tett mindennapok Bemutatjuk az új Gen2 Life felvonót A mozgás életünk alapvetô része. Bárhova is nézünk az emberek mozgásban vannak. A mi célunk az, hogy a felvonóink utasai számára a mozgást

Részletesebben

DOMUSLIFT KATALÓGUS I. Automata ajtós homeliftek

DOMUSLIFT KATALÓGUS I. Automata ajtós homeliftek DOMUSLIFT KATALÓGUS I. Automata ajtós homeliftek Újszerű megoldás Aki a modern liftek kényelmét szeretné otthonában élvezni, annak nem kell tovább várnia. Az IGV a világ felvonógyártói közül elsőként fejlesztette

Részletesebben

FELVONÓK ENERGIA-HATÉKONYSÁGA

FELVONÓK ENERGIA-HATÉKONYSÁGA I. Katonai Hatósági Konferencia Balatonkenese, 2012. május 08-09. FELVONÓK ENERGIA-HATÉKONYSÁGA Bánréti Tibor ÉMI Felvonó- és Mozgólépcső Felügyelet oszt. vez. hely. Adatok az ELA-tól: ELA = European Lift

Részletesebben

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ Szakértelem Termékminõség Szoros kapcsolat a vevõkkel Termékismertetõ Tengine IMAGE Tengine IMAGE család Robosztusak és nagy teljesítményûek: ezek a LED-modulok egyenletes megvilágítást adnak bármilyen

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

NanoSpace és CombiSpace bemutatása Új KONE megoldások a felvonók teljes cseréjére

NanoSpace és CombiSpace bemutatása Új KONE megoldások a felvonók teljes cseréjére NanoSpace és CombiSpace bemutatása Új KONE megoldások a felvonók teljes cseréjére Csibrik László KONE Felvonó Kft. 2017. 04. 04. ÉMI-TÜV Felvonó ellenőri tanfolyam Gyalyatető KONE Bevezetés KONE NanoSpace

Részletesebben

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK KÉPVISELET EMELŐ BERENDEZÉSEK KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK Elmas kétfõtartós futódaru Demag rendszer Elektromos emelõmûvel és Demag vonszolókábeles áramellátással felszerelve Teherbírás 3,2 t Fesztáv 28,8 m Emelési

Részletesebben

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól Az érzô lámpa Újdonság a Sarlamtól HAGYJA MAGÁT ELVARÁZSOLNI EGY MEGLEPÔ ÚJDONSÁGGAL Az automata világítási rendszerek tapasztalatait felhasználva a Sarlam egy új megoldást kínál ügyfeleinek. Az RF technológiának

Részletesebben

C-MOD ÚJ TELEPÍTÉSEKHEZ ÉS FELÚJÍTÁSOKHOZ.

C-MOD ÚJ TELEPÍTÉSEKHEZ ÉS FELÚJÍTÁSOKHOZ. C-MOD ÚJ TELEPÍTÉSEKHEZ ÉS FELÚJÍTÁSOKHOZ www.wittur.com A rugalmas ajtó Kompakt ajtó új és már meglévő liftek telepítéséhez szűk helyekre 1 Kompakt A C-MOD nagy teljesítményt nyújt, de kis helyet foglal

Részletesebben

Felvonókról általában

Felvonókról általában Felvonókról általában rövid összefoglalás Hlatky Endre 1 Miről lesz szó? Fogalmak és szabályok: az OTÉK vonatkozó előírásai; rendeletek, szabványok Az épületek forgalmi igényei: a személy- és teherszállítás

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Falilámpa Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit színű Philips fali lámpával.

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Oszlopos/talapzatos kialakítás Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit

Részletesebben

Schindler 3100 Tágas fülkebelső. Kis ráfordítás. Kisebb lakóházakhoz tervezett személyfelvonónk leegyszerűsíti az utazást. Schindler személyfelvonók

Schindler 3100 Tágas fülkebelső. Kis ráfordítás. Kisebb lakóházakhoz tervezett személyfelvonónk leegyszerűsíti az utazást. Schindler személyfelvonók Tágas fülkebelső. Kis ráfordítás. Kisebb lakóházakhoz tervezett személyfelvonónk leegyszerűsíti az utazást. Schindler személyfelvonók 2 Amit megígérünk, betartjuk. És sokat ígérünk. Egy kifi zetődő választás

Részletesebben

Schindler 3100 Egyszerű és praktikus személyfelvonó kisebb lakóépületek forgalmának lebonyolításához.

Schindler 3100 Egyszerű és praktikus személyfelvonó kisebb lakóépületek forgalmának lebonyolításához. Egyszerű és praktikus személyfelvonó kisebb lakóépületek forgalmának lebonyolításához. Schindler személyfelvonók 2 Amit megígérünk, betartjuk. És sokat ígérünk. Egy kifizetődő választás Felvonót keres

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. falco +ando

THE GREEN LIGHT. falco +ando 79 THE GREEN LIGHT falco +ando 85 ISMERTETŐ falco A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Tervező: Michel Tortel Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság IK 08 (**) Névleges feszültség

Részletesebben

Csak egy gombnyomás, és a Sommer garázsnyitó csendben kinyitja kapuját. hosszú élettartam a hajtóműkímélő technológiának köszönhetően

Csak egy gombnyomás, és a Sommer garázsnyitó csendben kinyitja kapuját. hosszú élettartam a hajtóműkímélő technológiának köszönhetően Garázsnyitók Újra itthon! A megérdemelt kényelem. Csak egy gombnyomás, és a Sommer garázsnyitó csendben kinyitja kapuját. takarékos energiafelhasználás hosszú élettartam a hajtóműkímélő technológiának

Részletesebben

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A fenntarthatóság iránt elkötelezett építészetért Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal,

Részletesebben

-rovarháló rendszerek-

-rovarháló rendszerek- -rovarháló rendszerek- ROVARHÁLÓ AJTÓ Ahol nem csak a rovarvédelem, hanem a küllem is fontos! Típusai: A rolós ajtó akkor praktikus, ha nincsen hely csapó-, vagy tolóajtó elhelyezésére. Ebben az esetben

Részletesebben

Magasházak tervezése és megvalósítása

Magasházak tervezése és megvalósítása Magasházak tervezése és megvalósítása I. rész: Létesítési koncepciók, szerkezeti problémák 10. Téma: Magasházak felvonó rendszere Gondolatébresztő előadás Némethy Zoltán felvonó szakértő 2017. december

Részletesebben

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja Energiahatékony megújulás 40 85%-os energia megtakarítás Európai Unióban fejlesztve és gyártva Közvilágítás EU / MSZ szabványos megvilágítás Hosszú élettartam

Részletesebben

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz SFS intec turn ideas into reality W-Tec 3D+ rejtett pántok egyedi tervezésű ajtókhoz Az SFS intec által gyártott új rejtett

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

Karbantartási utasítás

Karbantartási utasítás Villamos üzemű felvonó MM-I-97.1 24.11.2012 A Általános karbantartási utasítás A felvonó karbantartását havonta legalább egyszer (legfeljebb 30 naponként), de a nagy igénybevétel miatt célszerű havonta

Részletesebben

Teret adunk elképzeléseinek

Teret adunk elképzeléseinek Teret adunk elképzeléseinek T O K S Z E R K E Z E T E K R E J T E T T T O L Ó A J T Ó K H O Z Minõség, esztétika praktikusság Az olasz Ermetika falba futó rejtett tolóajtórendszerek segítségével megoldást

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

LED-modulok. ELA modulok LED-paneles mennyezeti lámpatestekhez

LED-modulok. ELA modulok LED-paneles mennyezeti lámpatestekhez LED-modulok ELA modulok LED-paneles mennyezeti lámpatestekhez Alkalmazások és termékválaszték Igen lapos, használatra kész LED-panelek ELA G1 SNC homogén megvilágításhoz Relatív fényerosség, Iv/Iv, max

Részletesebben

CoreLine SlimDownlight - az egyértelmű választás a LED-ek világában

CoreLine SlimDownlight - az egyértelmű választás a LED-ek világában Lighting CoreLine SlimDownlight - az egyértelmű választás a LED-ek világában CoreLine SlimDownlight A CoreLine SlimDownlight egy ultralapos süllyesztett lámpatestekből álló termékcsalád, amely a kompakt

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/47. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 4597/2016 CPV Kód:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/47. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 4597/2016 CPV Kód: Gazdasági Versenyhivatal 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. szám alatti, 1000 kg/felvonó teherbírású, 2 db, duplex le- fel gyűjtő csoportban működő személyfelvonójának komplett felújítása Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban.

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. Szabványos megoldások Horizontális páternoszter rendszerek Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. 20 21 Kardex Remstar Horizontal Kardex Remstar Horizontal:

Részletesebben

Indukciós asztali főzőlap - HP

Indukciós asztali főzőlap - HP A sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető:

Részletesebben

Sokoldalú, új stílus L31 L31. Az egyetlen olyan tartalékvilágítási lámpatest, amely 3-féle stílust valósít meg

Sokoldalú, új stílus L31 L31. Az egyetlen olyan tartalékvilágítási lámpatest, amely 3-féle stílust valósít meg L31 L31 egyedi táplálású tartalékvilágítási lámpatestek Sokoldalú, új stílus Az egyetlen olyan tartalékvilágítási lámpatest, amely 3-féle stílust valósít meg 6610 02 > Új stílus, mely szakít az unalmas,

Részletesebben

DOMUSLIFT KATALÓGUS II. Egyszerű falazott aknás megoldások

DOMUSLIFT KATALÓGUS II. Egyszerű falazott aknás megoldások DOMUSLIFT KTLÓGUS II. Egyszerű falazott aknás megoldások Mikor válasszunk falazott aknát? DomusLiftek beépítésének a legolcsóbb és legdiszkrétebb módja a falazott akna, amelyet főként az épület tervezésekor

Részletesebben

FELVONÓ KATALÓGUS I. Panorámaliftek

FELVONÓ KATALÓGUS I. Panorámaliftek FELVONÓ KATALÓGUS I. Panorámaliftek Mikor válasszunk panorámaliftet? A panorámaliftek igazi szépségét az adja, hogy a legtöbb helyre jól illeszkednek, legyen szó új vagy meglévő épületről, vagy akár felújításról.

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

CoreLine Recessed Spot az egyértelmű LED-es választás

CoreLine Recessed Spot az egyértelmű LED-es választás Lighting CoreLine Recessed Spot az egyértelmű LED-es választás CoreLine Recessed Spot A CoreLine Recessed Spot egy süllyesztett LED-es termékcsalád, amely a hagymoányos halogén lámpatestek kiváltására

Részletesebben

Hajtás-, fülkeajtó cserék, meglévő fülke alapterület problémái. Fazekas Árpád

Hajtás-, fülkeajtó cserék, meglévő fülke alapterület problémái. Fazekas Árpád Hajtás-, fülkeajtó cserék, meglévő fülke alapterület problémái Fazekas Árpád ' Komponens felújítások oka, terjedelme Miért kell felújítani komponenseket A komponens elhasználódása, alkalmatlan továbbra

Részletesebben

Fülke, ellensúly. Követelmények, kialakítás, méretezés

Fülke, ellensúly. Követelmények, kialakítás, méretezés Fülke, ellensúly Követelmények, kialakítás, méretezés részletek Követelmények A fülke magassága A fülke szabad belmagassága legalább 2 m legyen. A fülke bejárat magassága legalább 2 m legyen. Hasznos

Részletesebben

LumiStone inspiráló teljesítmény

LumiStone inspiráló teljesítmény Lighting LumiStone inspiráló teljesítmény LumiStone SP520P/SP522P/SP524P/SP526P z irodai, kiskereskedelmi és vendéglátó-ipari szektorok mind-mind olyan tereket szeretnének létrehozni, amelyeket kellemes,

Részletesebben

Energiamegtakarítás SULZER HST Turbókompresszorokkal

Energiamegtakarítás SULZER HST Turbókompresszorokkal Energiamegtakarítás SULZER HST Turbókompresszorokkal Szennyvíztisztítás Üzemeltetési Költségeinek Csökkentése Szakmai Nap Budapest, 2018. április 19. Miért a sűrített levegő ellátás? Szennyvíztisztító

Részletesebben

KERESKEDELMI ÁRLISTA Érvényes 2005.09.01-től Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

KERESKEDELMI ÁRLISTA Érvényes 2005.09.01-től Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák MINIMAX BELTÉRI AJTÓLAP (PN, DIN, CSN, HN) Kedv. Ár Listaár Egység HDF lemez borítással, festett kivitelben, papírrácsbetéttel (fehér), méretek: "60", "70", "80", "90" 0% Tele 11 990 Ft 11 990 Ft db 1/3

Részletesebben

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet PHILIPS mygarden Falilámpa Samondra antracitszürke LED Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet A Philips Samondra LED kültéri fali lámpa tartós, kiváló minőségű antracit alumíniumból készül. A jól ismert

Részletesebben

Téglalap alakú SlimBlend Nagy teljesítmény és fejlett vezérlés

Téglalap alakú SlimBlend Nagy teljesítmény és fejlett vezérlés Lighting Téglalap alakú SlimBlend Nagy teljesítmény és fejlett vezérlés Téglalap alakú SlimBlend, felületre szerelt Megnőtt az igény az irodai szabványoknak megfelelő, kiváló fényminőségű világításra.

Részletesebben

A fény természetes evolúciója 2013. Natural Evolution of Light

A fény természetes evolúciója 2013. Natural Evolution of Light A fény természetes evolúciója 2013 Natural Evolution of Light Egy ragyogóbb jövő Kisebb energiafogyasztás, nagyobb kényelem: A Panasonic új generációs LED fényforrásaival másként látja majd otthonát és

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Laminar-Flow függőleges áramlású-kabin Típus: RVK A termékvédelemhez

Laminar-Flow függőleges áramlású-kabin Típus: RVK A termékvédelemhez Laminar-Flow függőleges áramlású-kabin Típus: RVK A termékvédelemhez Az RVK típusú moduláris egységgel nagyméretű tisztaterek alakíthatók ki. Felszerelhető a mennyezetre vagy üreges acélprofil lábakra.

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

Varinova Plus redőnyök

Varinova Plus redőnyök Varinova Plus redőnyök Alkalmazási terület - Új nyílászáró beépítésekor - Felújítás esetén Termékelőnyök - Optikai védelem - Napsugárzás elleni védelem - Sötétítés - Hangszigetelés és hőszigetelés a páncél

Részletesebben

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Esztétikus megoldás az ajtólapban lévő elektromos zár kábelezéséhez Maximum kábelvastagság 7,5 mm Ajtónyitás max. 120⁰ Hosszúság: 323 mm Szélesség: 23,8 mm Mélység:

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Dekorálja otthonát fényekkel

Dekorálja otthonát fényekkel PHILIPS InStyle Függeszték Matrix króm LED Dekorálja otthonát fényekkel Fedezze fel az ízléses csillár rejtett eleganciáját! A fekete üveg és króm felületek minden helyiségben a fényűzés érzetét keltik.

Részletesebben

AutoSafe System. Procontrol AutoSafe. elektronikus széfek termékcsaládja. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol.hu. 1. oldal, összesen: 6

AutoSafe System. Procontrol AutoSafe. elektronikus széfek termékcsaládja. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol.hu. 1. oldal, összesen: 6 Procontrol AutoSafe elektronikus széfek termékcsaládja 1. oldal, összesen: 6 AutoSafe 30 elektronikus széf Felépítés A széf 30 átlátszó ajtóval zárt 220 x 220 x 220 mm-es rekeszt tartalmaz. Az ajtók 6

Részletesebben

Garázsajtó nyitó R-1350 G

Garázsajtó nyitó R-1350 G Garázsajtó nyitó R-1350 G Mûszaki adatok: Húzóerô: 1100 N/R-1350G Vezérlô: CPU Vezérlési módszer: impulzus indukció Motor: 24 V Világítás: 1 25 W, E14 Ajtó sebessége: 11 cm/mp Biztosíték típusa: teljesítmény

Részletesebben

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU AKCIÓ CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ 214 000 FT-TÓL AJÁNDÉK 20 000 FT-OS KUPON, AMIT TOLÓ- VAGY KÉTSZÁRNYAS KAPUNYITÓ SZETTEKNÉL HASZNÁLHAT FEL VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL

Részletesebben

NovoFire Vario 50 Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú

NovoFire Vario 50 Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú NovoFire Vario Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú NovoFire Vario Meggyőző külső, kiszámítható teljesítmény A Novoferm csoport Novofire Vario típusú tűzgátló ajtószerkezete

Részletesebben

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet PHILIPS mygarden Falilámpa Puddle szürke LED Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet A Philips mygarden Puddle mennyezeti és fali lámpa erőteljes és gyönyörű LED-világítást bocsát ki szilárd alumínium

Részletesebben

Hajtóműcsere esetén beépített felzuhanásgátlók problémái

Hajtóműcsere esetén beépített felzuhanásgátlók problémái Hajtóműcsere esetén beépített felzuhanásgátlók problémái FŐTENGELY FÉKEK Jogszabályi háttér Milyen előírásokat kell figyelembe vennünk: 146/2014. (V. 5.) Korm. rendelet FMF /4771b/2012 sz. körlevele: Felvonók

Részletesebben

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 Tartalom I. Az OWS 7 előnyei II. III. IV. Műszaki adatok A modulok áttekintése Felszerelési rendszerek V. Tartozékok VI. Kezelés - Különálló kapcsoló VII. Konfigurátor

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

CE-FE 80-3F-FA 2 DB 3 DB 85-1C/3F-FÉ. Bükk színazonos BÜ BÜ BÜ BÜ BÜ. Bükk - Fekete BÜ-FE BÜ FE FE BÜ. Világos dió színazonos VD VD VD VD VD

CE-FE 80-3F-FA 2 DB 3 DB 85-1C/3F-FÉ. Bükk színazonos BÜ BÜ BÜ BÜ BÜ. Bükk - Fekete BÜ-FE BÜ FE FE BÜ. Világos dió színazonos VD VD VD VD VD Té '96 Bt. Irodabútor és Irodaszék Stúdió 6000 Kecskemét, Géza fejedelem krt. 51. Telefon: 76/417-732; Fax: 76/506-897 E-mail: info@te96bt.hu KONTÉNEREK A konténerek méretbeli kialakítása lehetõvé teszi,

Részletesebben

RESIDENT OTTHONI KLÍMA

RESIDENT OTTHONI KLÍMA RESIDENT OTTHONI KLÍMA Toshiba fix fordulatos flexi készülék, otthoni alkalmazásra. Elegáns, kompakt fali készülék, harmonikusan illeszkedik bármilyen stílusú otthonba. Nagy teljesítményű, precíz, nagyon

Részletesebben

Brilliant. Tökéletesre csiszolt

Brilliant. Tökéletesre csiszolt Design Kryštof Nosál Brilliant Tökéletesre csiszolt Prémium fém elemek - lapos, lekerekített formájuk egyedi külsőt kölcsönöz a Brilliant zuhanykabinoknak. A masszív zsanérok, pántok és a kiváló minőségű

Részletesebben

ClearAccent Megfizethető, süllyesztett LED-es lámpatest

ClearAccent Megfizethető, süllyesztett LED-es lámpatest Lighting ClearAccent Megfizethető, süllyesztett LED-es lámpatest ClearAccent A ClearAccent egy belépő szintű, süllyesztett lámpatest termékcsalád, amely a halogén lámpatestek kiváltására szolgál. Vonzó

Részletesebben

A fény vezet az úton Az új OSRAM SubstiTUBE sokoldalú, hatékony és hosszú élettartamú

A fény vezet az úton Az új OSRAM SubstiTUBE sokoldalú, hatékony és hosszú élettartamú www.osram.com/substitube A fény vezet az úton Az új OSRAM SubstiTUBE sokoldalú, hatékony és hosszú élettartamú ekünk csak a jobb elég jó ight is OSRAM OSRAM SubstiTUBE A teljes típusválaszték OSRAM SubstiTUBE

Részletesebben

OptiVision LED gen2 az ipari területek és szabadidős sportlétesítmények intelligens megvilágítására

OptiVision LED gen2 az ipari területek és szabadidős sportlétesítmények intelligens megvilágítására Lighting OptiVision LED gen2 az ipari területek és szabadidős sportlétesítmények intelligens megvilágítására OptiVision LED gen2 A Philips OptiVision LED gen2 lámpatest és kiegészítő rendszere teljes körű

Részletesebben

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély!

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély! TERMÉKCSALÁD Stílus és design italiano és tartalom Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: CSAK 27 cm mély! HEATING FELFŰTÉSI TIME IDŐ l. l. Időmegtakarítás Time saving Időmegtakarítás Time saving

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. evolo 2 3

THE GREEN LIGHT. evolo 2 3 71 THE GREEN LIGHT evolo 2 3 evolo A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság Üveg IK 08 (**) PC IK 10 (**) Aerodinamikai felület (CxS) -

Részletesebben

A páraelszívók szakértőinek ajánlásával...

A páraelszívók szakértőinek ajánlásával... A páraelszívók szakértőinek ajánlásával... LEVANTE A páraelszívó magassága igény szerint fel-le változtatható egy távirányítós motor segítségével. A magasság szükség szerint 8 fokozatban állítható. Amikor

Részletesebben

Tervezési segédlet motorok és vezérlések kiválasztásához. természetes szellőztetés és füstelvezető rendszerekhez

Tervezési segédlet motorok és vezérlések kiválasztásához. természetes szellőztetés és füstelvezető rendszerekhez Tervezési segédlet motorok és vezérlések kiválasztásához természetes szellőztetés és füstelvezető rendszerekhez KIFELÉ NYÍLÓ LKOK WMX MOTOROK 1-5 lépés lumínium profil Fa profil Műanyag profil 1. lépés

Részletesebben

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT ICON GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD FÜRDŐSZOBABÚTOR A Geberit icon fürdőszobabútorok rugalmas kombinációs lehetőségeket kínálnak. TÜKÖR A Geberit icon tükör jól harmonizál az egész termékcsalád

Részletesebben

CELIBER IPARI FÉNYEZŐKABIN

CELIBER IPARI FÉNYEZŐKABIN bejárati ajtó: 3 db kerék nyomtávon, két sorban 5*5 db. rácsok, teherbírása 600 kg. analóg vezérlőszekrény, érintőképernyős vezérléssel. hőmérsékletszabályozás. bejárati ajtó: 3 db méret: (SZ*M) 2,90*3,00

Részletesebben

CoreLine Downlight az egyértelmű LED-es választás

CoreLine Downlight az egyértelmű LED-es választás Lighting CoreLine Downlight az egyértelmű LED-es választás CoreLine Downlight A CoreLine Downlight egy süllyesztett lámpatestekből álló termékcsalád, amely a CFLni/CFL-i alapú mélysugárzó világítótestek

Részletesebben

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv UJJLENYOMAT OLVASÓ Kezelői Kézikönyv 2 Funkció leírása Belépés programozási módba MESTER kód megváltoztatása Új felhasználói ujjlenyomat hozzáadása Felhasználói ujjlenyomat törlése F1/F2-S egyszerűsített

Részletesebben

Ajtóbehúzók. Rejtett ajtóbehúzók ABLOY DC860 Rejtett ajtóbehúzó max 100kg tömegű beltéri ajtókhoz...f-11

Ajtóbehúzók. Rejtett ajtóbehúzók ABLOY DC860 Rejtett ajtóbehúzó max 100kg tömegű beltéri ajtókhoz...f-11 ABLOY DC210 Ajtóbehúzó max. 60 kg tömegű beltéri ajtókhoz.......................................................f-2 ABLOY DC330 Cam action Ajtóbehúzó max. 80 kg tömegű beltéri ajtókhoz...........................................f-2

Részletesebben

Elszívóasztalok és vágóasztalok

Elszívóasztalok és vágóasztalok Tartalomjegyzék Elszívóasztalok és vágóasztalok Csiszolóasztal elszíváshoz 76 Hegesztőasztal elszíváshoz 77 Tavolex-asztal 78 Oktató-hegesztőasztal 79 Kézi vágóasztal 80 Filter-Table 81 Elszívóasztalok

Részletesebben

Frissüljön fel a gyönyörű természetes fénnyel

Frissüljön fel a gyönyörű természetes fénnyel PHILIPS mybathroom Falilámpa Seabird króm LED Frissüljön fel a gyönyörű természetes fénnyel Csobbanjon egyet a Philips mybathroom Seabird fali lámpa által sugárzott meleg fehér fényben. Így a reggeli és

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására ÚJ RollMatic redőnyrács Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására Kiváló technika Tökéletesen egymásra hangolt részletek Kompakt felépítés kétféle kapulap-variációval A

Részletesebben

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás 78 VFE kiegészítő térdfalablak, fa Előnyei Kiegészítő térdfalablak a még több fényért: A tetőtéri ablak függőleges meghosszabbítása a térdfallal rendelkező helyiségekben páratlan kilátást hoz létre az

Részletesebben

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕGÉPEK BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL Az ICE-O-Matic Önálló Jégkocka Készítõgép több méret / teljesítmény választékot kínál a Kis Irodai /

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 6234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Működési leírás... 3 5. Mérési folyamat... 4 6. Elem cseréje...

Részletesebben

Belépés a képzelet birodalmába

Belépés a képzelet birodalmába Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Asztali lámpa FROZEN kék LED 71796/08/16 Belépés a képzelet birodalmába Ezen a Philips és Disney hordozható asztali lámpán a gyermeke kedvenc Jégvarázs-karakterei

Részletesebben

Téglalap alakú SlimBlend Nagy teljesítmény és fejlett vezérlés

Téglalap alakú SlimBlend Nagy teljesítmény és fejlett vezérlés Lighting Téglalap alakú SlimBlend Nagy teljesítmény és fejlett vezérlés Téglalap alakú SlimBlend, függesztett A létesítménytulajdonosok és a bérlők is egyetértenek az irodai szabványoknak megfelelő világítás

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron KARTONPALLET papír raklap Az ideális raklap a legjobb áron általános termékek Erősített raklapok Szabvány méretű raklapok Keretek Raklap láb Könnyített raklapok Koncepció KARTONPALLET méretpontos, egyedi,

Részletesebben