Haas Kötényjáték promóció részletes játékszabályzata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Haas Kötényjáték promóció részletes játékszabályzata"

Átírás

1 Haas Kötényjáték promóció részletes játékszabályzata 1. A Promóció szervezője A Haas Kötényjáték promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője, lebonyolítója a Ed.Haas Hungária Kft. (székhely: 9024 Győr, Táncsics Mihály u. 19., a továbbiakban: "Szervező"). 2. A Promócióban résztvevő személyek A Promócióban részt vehet minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes magyar állampolgár, természetes személy, aki Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban "Játékos"). 3. A Promócióban nem vehetnek részt: a) Az Ed.Haas Hungária Kft. vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. értelmező rendelkezései szerint meghatározott hozzátartozói; b) egyéb, a szervezésben, lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, tulajdonosai valamint ezek Ptk. értelmező rendelkezései szerint meghatározott hozzátartozói; 4. A Promóció időtartama A Promóció augusztus hó 1. napján órától december hó 31. napján óráig tart. A határidő a jelentkezések (fotók, ill. szavazatok) beérkezésének határidejét jelenti. A Promóció időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések ( ek küldése, szavazatok leadása) érvénytelenek.

2 5. A Promócióban résztvevő termékek A Promócióban a Promóció ideje alatt forgalmazott alábbi Haas portermékek vesznek részt (Beküldött fotón alábbi termékek egyikének szerepelnie kell): Haas Quittin 1:1, 2:1, 3:1, 4:1 zselésítő befőzőszer Haas Quittin zselésítő befőzőszer barackhoz Haas Uborka Tartósítószer Haas Szörp Tartósítószer Haas Befőtt Tartósítószer Haas Natural Pudingporok (vaníliaízű, csokoládéízű, eperízű, puncs, tiramisu, tuttifrutti, limitált kiadások) Haas Natural Sodó Haas Natural Sütőpor Haas Natural Vanillincukor Haas Natural Élesztő Haas Natual Tortazselék (piros, színtelen) Haas Natural Étkezési keményítő Haas Natural Szőlőcukor Haas Natural Glukonon édesítőszer granulátum Haas Pudingporok (vaníliaízű, csokoládéízű, puncs) Haas Sütőpor Haas Vanillincukor Haas Tortazselé (piros, színtelen) A Promócióban részt vevő termékekről további részletek a weboldalon találhatók. 6. A Promóció menete, sorsolás a) Fotó küldés - játék heti díjakért és a főnyereményért: Játék menete: A Promóció időtartama alatt a Játékos készítsen Haas portermék felhasználásával valamilyen finomságot (süteményt, tortát, lekvárt, szörpöt, befőttet vagy savanyúságot), fotózza le úgy, hogy a fotón egy Haas termék is látszódjon (elegendő csak a csomagolás, ill. felbontott termék csomagolása, azonban a terméknek felismerhetőnek kell lennie) és küldje el a foto@edhaas.hu címre. (Egyedi esetekben postán és facebook oldalon üzenetként beérkező fotókat is elfogadunk jelentkezésként.) A fotó ( ) mérete nem lehet nagyobb, mint 10 MB. Következő adatoknak kell szerepelnie az ben: feladó neve és címe. A hiányos adatokkal beküldött pályázatok érvénytelenek. A nyilvánosságra hozatal során a Nyertes sorszáma jelenik meg (neve és címe nem jelenik meg). A nyeremények az ben megadott címre kerülnek kiszállításra. A szervező a beérkezett fotókat 3 munkanapon belül megvizsgálja, hogy azokat a jelen játékszabálynak megfelelően küldték-e be, majd értesíti a beküldőt/játékost ben a fotó/jelentkezés elfogadása esetén a játékban sorsjegyként működő sorszámáról. A fotó a megadott sorszámmal kerül a oldalra feltöltésre. A sorsolások alkalmával a kiadott sorszámok közül történik a sorsolás. A kisorsolt sorszámok a oldalon kerülnek kihirdetésre, ill. a nyerteseket a szervező ben értesíti 10 munkanapon belül.

3 Az első 500 jelen játékszabálynak megfelelően elküldött fotót beküldő Haas kötényt kap garantáltan ajándékba. (A kötényen a játékosnak ben elküldött sorszáma szerepel.) A rendszer egy -ben egy jelentkezést fogad el. Egy fotó csak egy alkalommal vesz részt a sorsoláson. A Játékos nyerési esélyeit több fotó elküldésével növelheti. A Játék időtartama alatt maximum 10 pályázat küldhető be egy játékostól. b) Fotóra szavazás - játék a havi díjakért: Játék menete: A Promóció időtartama alatt a Játékos az elküldött fotókra szavazatot gyűjthet. Az adott hónapban oldalon legtöbb szavazatot kapott fotó havi díjat nyer. 1 fő egy nap egyszer tud szavazni. Az adott hónapra beérkezett fotókra a következő hónap 10. napján óráig lehet szavazni. A lezárt hónap képeire a rendszer nem engedélyez szavazatot leadni. c) Kötény ajándékba Az első 500 fotót beküldőn felül további 500 db kötényt osut szét a szervező különböző helyszíneken. A heti sorsoláson ezen kötények sorszámai közül is kisorsolunk egy nyertest. d) Egyéb tájékoztatás A Játék során a játékos tisztában van az elektronikus adatátvitel természetéből, korlátozott kapacitásából, korlátozott hozzáférésből, állásidőkből, technikai korlátokból, a Játék felhasználóinak esetleges nagy számából és az ezzel kapcsolatos esetleges technikai és üzemeltetési okokból adódó nehézségekkel. Mindezekre figyelemmel a Játék hibamentességét a Szervező nem szavatolja, a Játékos a Játék alkalmazását kizárólag a saját kockázatára használja. A Szervezőt, illetve megbízottját a Játék alkalmazással összefüggésben adott információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működő képességéért vagy rendelkezésre állásáért, továbbá a Játék alkalmazás használói által tanúsított magatartásért felelősség nem terheli, így mindezekért való esetleges helytállási kötelezettségét a Játékos tudtával ezennel kizárja. A fenti okok következtében a Szervező illetve megbízottja, a Játék alkalmazással kapcsolatban kizárólag a vonatkozó jogszabályokban meghatározott, kötelezőerejű (eltérést nem engedő) szavatosságokat, jótállásokat, illetve felelősséget vállalja, a jelen Játékszabályban meghatározottak szerint. Minden más kifejezett, hallgatólagos vagy törvényes szavatosság, jótállás vagy felelősség a magyar jogszabályok által megengedett mértékben kizárt, különös tekintettel a jelen Játékszabályban foglalt esetekre. A fentiek mellett a Szervezőt, megbízottját nem terheli felelősség a Játék alkalmazás használatával kapcsolatban vagy annak alapján a játékos, vagy harmadik felek által elszenvedett bármely nem vagyoni, közvetett, illetve közvetlen kárért, költségért, kiadás ért (többek között a Játék alkalmazás használatának bármilyen módon való ellehetetlenülését, adatvesztést, bevételkiesést, nyereségkiesést, elmaradt hasznot, kereskedelmi jó hírnév csökkenését vagy elvesztését harmadik személyek követelését).

4 7. A nyeremények sorsolása: a) Fődíj: Minden szervező által kiosztott sorsjegyként funkcionáló sorszám ( ben kiküldött/ kötényen szereplő sorszám) részt vesz a Promóció végén megrendezendő fődíj sorsoláson. A sorsolás időpontja: január :00. A sorsolása hitelesített számítógépes sorsolóprogram igénybevételével, az Ed.Haas Hungaria Kft, 9024 Győr, Táncsics Mihály u. 19. irodájában, ahol összesen 1 főnyertes és 2 pótnyertes kerül kisorsolásra. A szervező a sorsolást követően ben értesíti a nyertest a nyerés tényéről, ezt követően az ben fotó beküldéskor megadott postai címre elküldi a nyereményt. b) Heti nyeremények: Minden a augusztus órától sorsolás előtti hét vasárnap óráig beérkező, helyes, érvényes és a jelen Játékszabályban foglalt részvételi feltételeknek megfelelő fotót beküldő, ill. ezen időpontig kiosztott kötény sorszáma részt vesz a heti sorsolásokon. Heti sorsolások időpontja, nyeremények lásd. 7/ d pontban. A sorsolása hitelesített számítógépes sorsolóprogram igénybevételével, az Ed.Haas Hungaria Kft, 9024 Győr, Táncsics Mihály u. 19. irodájában kerül kisorsolásra. A már egyszer kisorsolt sorszám nem vesz részt további heti sorsolásokon, azonban a fődíj sorsoláson részt vesz. A szervező a sorsolást követően ben értesíti a nyertest a nyerés tényéről, ezt követően az ben fotó beküldéskor megadott postai címre elküldi a nyereményt. c) Havi nyeremények: Minden adott hónap utolsó napján óráig beérkező fotóra leadott érvényes szavazat alapján legtöbb szavazatot kapó kép beküldője nyeri. Szavazni a következő hónap 10. napján óráig lehet lsd. 7/d pontban. A sorsolás a hitelesített számítógépes sorsolóprogram igénybevételével, az Ed.Haas Hungaria Kft, 9024 Győr, Táncsics Mihály u. 19. irodájában kerül kisorsolásra. A szervező a sorsolást követően ben értesíti a nyertest a nyerés tényéről, ezt követően az ben fotó beküldéskor megadott postai címre elküldi a nyereményt.

5 d) Sorsolások, nyertesek kihirdetésének időpontjai, határidői, nyeremények Beküldési határidő Haas Kötényjáték (2014. augusztus december 31.) Sorsolás/ nyertes kihirdetése (Kihirdetés sorsolás napján) Nyertes Nyeremény kategória Hét/ hónap év,hónap,nap,óra hét év,hónap,nap,óra Nyeremény fő játék indul augusztus 17. vasárnap óra Sorsolás: augusztus 21. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas Befőző szett 2 heti nyeremény heti nyeremény augusztus 24. vasárnap óra 35 Sorsolás: augusztus 28. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas Befőző szett 2 heti nyeremény augusztus 31. vasárnap óra 36 Sorsolás: szeptember 4. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas Befőző szett 2 Fotó beküldési határidő: augusztus 31. vasárnap óra havi nyeremény augusztus szeptember 10. szerda óráig 38 Kihirdetés: szeptember 11. csütörtök Haas Törölköző + Haas Befőző szett 1 heti nyeremény szeptember 7. vasárnap óra 37 Sorsolás: szeptember 11. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas Befőző szett 2 heti nyeremény szeptember 14. vasárnap óra 38 Sorsolás szeptember 18. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas Befőző szett 2 heti nyeremény szeptember 21. vasárnap óra 39 Sorsolás: szeptember 25. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas pezsgőtabletta + Haas pendrive 2 heti nyeremény szeptember 28. vasárnap óra 40 Sorsolás: október 02. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas pezsgőtabletta + Haas pendrive 2 heti nyeremény október 05. vasárnap óra 41 Sorsolás: október 09. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas pezsgőtabletta + Haas pendrive 2 Fotó beküldési határidő: szeptember 30. kedd óra havi nyeremény szeptember2014.október 10. péntek óra 42 Kihirdetés: október 16. csütörtök Haas Törölköző + Haas pezsgőtabletta + Haas pendrive 1 heti nyeremény október 12. vasárnap óra 42 Sorsolás: október 16. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas pezsgőtabletta + Haas pendrive 2 heti nyeremény október 19. vasárnap óra 43 Sorsolás: október 22. szerda óra Haas Törölköző + Haas pezsgőtabletta + Haas pendrive 2 heti nyeremény október 26. vasárnap óra 44 Sorsolás: október 30. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas pezsgőtabletta + Haas pendrive 2 heti nyeremény november 02. vasárnap óra 45 Sorsolás: november 06. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas pezsgőtabletta + Haas pendrive 2 havi nyeremény október Fotó beküldési határidő: október 31. péntek óra november 10. hétfő óra 46 Kihirdetés: november 13. csütörtök Haas Törölköző + Haas pezsgőtabletta + Haas pendrive 1 heti nyeremény november 09. vasárnap óra 46 Sorsolás: november 13. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas ajándékcsomag (Haas portermékek) 2 heti nyeremény november 16. vasárnap óra 47 Sorsolás: november 20. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas ajándékcsomag (Haas portermékek) 2 heti nyeremény november 23. vasárnap óra 48 Sorsolás: november 27. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas ajándékcsomag (Haas portermékek) 2 heti nyeremény november 30. vasárnap óra 49 Sorsolás: december 04. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas ajándékcsomag (Haas portermékek) 2 Fotó beküldési határidő: november 30. vasárnap óra havi nyeremény november december 10. szerda óra 50 Kihirdetés: december 11. csütörtök Haas Törölköző + Haas ajándékcsomag (Haas portermékek) 1 heti nyeremény december 07. vasárnap óra 50 Sorsolás: december 11. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas ajándékcsomag (Haas portermékek) 2 heti nyeremény december 14. vasárnap óra 51 Sorsolás: december 18. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas ajándékcsomag (Haas portermékek) 2 heti nyeremény december 21. vasárnap óra Haas Törölköző + Haas ajándékcsomag (Haas portermékek) 2 heti nyeremény december 28. vasárnap óra Sorsolás: január 15. csütörtök óra Haas Törölköző + Haas ajándékcsomag (Haas portermékek) 2 heti nyeremény december 31. szerda óra 3 Haas Törölköző + Haas ajándékcsomag (Haas portermékek) 2 havi nyeremény december Fotó beküldési határidő: december 31. szerda óra december 31. szerda óra 3 Kihirdetés: január 15. csütörtök Haas Törölköző + Haas ajándékcsomag (Haas portermékek) 1 Fődíj december 31. szerda óra 3 Sorsolás: január 15. csütörtök óra Mesés hétvége a Sípos házban 6 fő részére (szállás + reggeli + vacsora) 1

6 8. A nyeremények a) Fődíj: Egy darab utalvány: Szőlőskerti hétvége félpanziós ellátással 6 fő részére a Sípos vendégházban Csákberényben szállás félpanzióval (reggeli és vacsora) 6 fő részére 2 éjszakára Utalvány érvényessége: től ig további részletek a szállásról: www. weboldalon b) Negyvenhét darab Haas Törölköző Méret: 70*140 cm, Design: piros alap Haas logo-val. c) Tizenegy darab Haas Befőző szett Szett tartalma: 3 db Haas Quittin 2:1 zselésítő befőzőszer 3 db Haas Quittin 3:1 zselésítő befőzőszer 6 db befőző üveg (220 ml) 10 db címke befőző üvegre d) Tizenhat darab Haas pezsgőtabletta csomag (3db/doboz) 1 doboz tartalma: 1 db Haas Magnézium pezsgőtabletta 80 g 1 db Haas Multivitamin pezsgőtabletta 80 g 1 db Haas C-vitamin pezsgőtabletta 80 g e) Tizenhat darab Haas pendrive Egyedi, Haas pezsgőtabletta formájú pendrive Méret: 2 GB f) Húsz darab Haas ajándékcsomag Csomag tartalma: 10 db Haas Natural Vaníliaízű pudingpor, 10 db Haas Natural Vanillincukor 10 db Haas Natural Sütőpor 10 db Haas Natural Élesztő 5 db Haas Natural Sodó 5 db Haas Natural Színtelen Tortazselé 1 db Haas Natural Étkezési keményítő 1 db Haas Natural Szőlőcukor

7 g) Ezer darab kötény 500 db fehér kötény 500 db zöld kötény minta: 25 éves a Haas Magyarországon logo 9. Adózási kérdések Nyereményekkel kapcsolatos adóterheket a szervező viseli, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a Játékost nem terheli. 10. Vegyes rendelkezések A Szervező a jelen Promóciós szabályzatban meghatározottakon túlmenő egyéb nyereményt nem ad át. A nyeremények másra át nem ruházhatók, és pénzre vagy más nyereményre át nem válthatók. A Résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a jelen hivatalos Promóciós szabályzatot. Jogi út kizárva. A Szervező, valamint a Szervező által a Promóció lebonyolításában résztvevő cégek egyike sem felelős, és kizár mindféle kártérítési, kártalanítási igényt a Promócióban való részvétel során, a Promóció esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Promóció során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. 11. Adatkezelés Az adatvédelem körében és azzal kapcsolatosan a játékosok tudomásul veszik, hogy személyes adataikat az Infotv. értelmében a Szervező és közreműködő partnerei kezelik és dolgozzák fel. Jelen játékszabályzatban és az Infotv-ben rögzített kötelezettségeinek teljesítéséért a szervező. felel. A szervező ezen játékszabályzatban foglaltakon túl is köteles minden olyan védelmi intézkedést megtenni, amelyeknek a költség/ráfordítás igénye és az ezáltal biztosítani kívánt védelmi szint egymással arányban van. A megadott adatokat a Szervező kizárólag a jelen játékszabályzatban megjelölt célokra használja fel. A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Játékos adatainak kezelésére kizárólag Magyarország területén kerülhet sor. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi címeken: 9024 Győr, Táncsics Mihály u. 19., marketing@edhaas.hu

8 A Promóció információs telefonszáma munkanapokon 9-16-ig: 96/ A Promóció e- mail elérhetősége: marketing@edhaas.hu A részletes Promóciós szabályzat elérhető a weboldalon, valamint a Szervező székhelyén. A Szervező a Promóció lezárulása után 60 napon túl semmilyen, a Promócióval kapcsolatos reklamációt nem fogad el. Győr, július 31. Ed.Haas Hungaria Kft. Szervező

MOSOLYGÓS REGGELI nyereményjáték. promóció részletes játékszabályzata

MOSOLYGÓS REGGELI nyereményjáték. promóció részletes játékszabályzata MOSOLYGÓS REGGELI nyereményjáték promóció részletes játékszabályzata 1. A Promóció szervezője A MOSOLYGÓS REGGELI nyereményjáték promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője, lebonyolítója a Ed.Haas

Részletesebben

Haas Szörp- és Lekvárkészítő Nyári Egyetem. promóció részletes játékszabályzata

Haas Szörp- és Lekvárkészítő Nyári Egyetem. promóció részletes játékszabályzata Haas Szörp- és Lekvárkészítő Nyári Egyetem promóció részletes játékszabályzata 1. A Promóció szervezője A Haas Szörp- és Lekvárkészítő Nyári Egyetem promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője, lebonyolítója

Részletesebben

Haas Első Sütim Verseny. promóció részletes játékszabályzata

Haas Első Sütim Verseny. promóció részletes játékszabályzata Haas Első Sütim Verseny promóció részletes játékszabályzata 1. A Promóció szervezője A Haas Első Sütim Verseny promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője, lebonyolítója az Ed.Haas Hungária Kft. (székhely:

Részletesebben

Haas anno és most nyereményjáték. promóció részletes játékszabályzata

Haas anno és most nyereményjáték. promóció részletes játékszabályzata Haas anno és most nyereményjáték promóció részletes játékszabályzata 1. A Promóció szervezője A Haas anno és most nyereményjáték promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője, lebonyolítója az Ed.Haas

Részletesebben

Sportolj! Pezsegj! nyereményjáték

Sportolj! Pezsegj! nyereményjáték Sportolj! Pezsegj! nyereményjáték promóció részletes játékszabályzata 1. A Promóció szervezője A Sportolj! Pezsegj! nyereményjáték promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője, lebonyolítója az Ed.Haas

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

Haas NYUSZI HOZZA nyereményjáték. promóció részletes játékszabályzata

Haas NYUSZI HOZZA nyereményjáték. promóció részletes játékszabályzata Haas NYUSZI HOZZA nyereményjáték promóció részletes játékszabályzata 1. A Promóció szervezője A Haas NYUSZI HOZZA nyereményjáték promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője, lebonyolítója az Ed.Haas

Részletesebben

Haas anno és most nyereményjáték. promóció részletes játékszabályzata

Haas anno és most nyereményjáték. promóció részletes játékszabályzata Haas anno és most nyereményjáték promóció részletes játékszabályzata 1. A Promóció szervezője A Haas anno és most nyereményjáték promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője, lebonyolítója az Ed.Haas

Részletesebben

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat 2018. 11. 26. Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás...

Részletesebben

101 év praktikái és legendái nyereményjáték. promóció részletes játékszabályzata

101 év praktikái és legendái nyereményjáték. promóció részletes játékszabályzata 101 év praktikái és legendái nyereményjáték promóció részletes játékszabályzata 1. A Promóció szervezője A 101 év praktikái és legendái nyereményjáték promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője,

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat

Részvételi és Játékszabályzat Részvételi és Játékszabályzat Az Ooops! Bajkeverők fotó és videó feltöltés nyereményjáték promóciós Játék hivatalos Játékszabálya A promóció a teljes Bajkeverők kampány része 1. A Játék szervezője Az Ooops!

Részletesebben

Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata

Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték megnevezése: Orbit White A nyereményjáték szervezője: Wrigley Hungária Kft. (1025 Budapest, Cseppkő köz 3.)

Részletesebben

Hivatalos Részvételi és Programszabályzat

Hivatalos Részvételi és Programszabályzat Hivatalos Részvételi és Programszabályzat I. A Program szervezője Az "Idén az ünnepelt adja az ajándékot! promóció (a továbbiakban: Program) szervezője HENKEL Magyarország Kft. (székhely: 1113 Budapest,

Részletesebben

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban: a Lebonyolító ) által a

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel.

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel. Barkácsforrás regisztrációs játék Részvételi és játékszabályzat 1. A játék szervezője a Max-24 Kft. 4700 Mátészalka, Ipari u. 27.sz. a továbbiakban szervező A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel

Részletesebben

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Kérjük, olvassa el figyelmesen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által a Szabad a Gazdi Facebook oldalon

Részletesebben

Hivatalos Részvételi- és Programszabályzat

Hivatalos Részvételi- és Programszabályzat Hivatalos Részvételi- és Programszabályzat I. A Program szervezője Az "Idén az ünnepelt adja az ajándékot! promóció (a továbbiakban: Program) szervezője HENKEL Magyarország Kft. (székhely: 1113 Budapest,

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

Címadó Pályázat Játékkiírás

Címadó Pályázat Játékkiírás Címadó Pályázat Játékkiírás Adj címet a Ludwig Múzeum aktuális gyűjteményi kiállításának! Részletek: Az aktuális A hős, a hősnő és a szerző című gyűjteményi kiállításunknak keressük a nektek legjobban

Részletesebben

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban:

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

Sensodyne promóció. Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Sensodyne promóció. Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata Sensodyne promóció Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1 PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE 1. A Sensodyne promóció nyereményjáték ( Promóció ) szervezője a GlaxoSmithKline- Consumer Kft. (1124 Budapest,

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

WAZE Nyereményjáték szabályzat

WAZE Nyereményjáték szabályzat 2017. 11. 09. WAZE Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás... 5 6. Nyertesek

Részletesebben

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A 30 000 FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám:

Részletesebben

Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata

Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata 1. A Promóció szervezője A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi

Részletesebben

Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018

Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018 Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018 nyereményjáték! (a továbbiakban: Játék). A Játék szervezője:

Részletesebben

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor.

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor. Játékszabályzat 1. A Játék A welovebudapest.com (üzemeltetője We Love Publishing Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság - székhely: 1075 Budapest, Wesselényi utca 4.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a honlapon való közzétételéhez;

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a   honlapon való közzétételéhez; Játékszabályzat a Teleki Nyereményözön elnevezésű játékhoz A Csányi Pincészet ZRt. által a https://nyeremenyozon.telekiborok.hu/ honlapon szervezett Teleki Nyereményözön elnevezésű játék (a továbbiakban:

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervezés és lebonyolítás A promóciós játékok szervezője az United Netlines Kft., amelynek bejegyzett székhelye: 1146 Budapest,

Részletesebben

4. A JÁTÉK IDŐTARTAMA A Játék december 11. napján 00:00 órakor kezdődik és január 13. napjának 23:59 órájáig tart.

4. A JÁTÉK IDŐTARTAMA A Játék december 11. napján 00:00 órakor kezdődik és január 13. napjának 23:59 órájáig tart. AZ ÉV PÁRJA 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA DUNAÚJVÁROS 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője Az Utazz Legoland-be elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Pannoncolor Kft, székhely: 1107 Budapest, Barabás u.

Részletesebben

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató Az Európai Utazási Biztosító Zrt. 2018. június 18-tól 2018. július 1-jéig zajló online nyereményjátékának

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Töltsd fel közösségi média felületeidre (Facebook, Instagram) a Kerekdomb Fesztiválok és a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készült képeidet! Használd a hivatalos hashtageket

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

Nye reményját é k sz a b ál y z at

Nye reményját é k sz a b ál y z at Nye reményját é k sz a b ál y z at A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Cutler Fitness Center Kft. (7627 Pécs, Bokor utca 6.) által üzemeltetett, www.cutlerpecs.hu/szabalyzat20180609.pdf

Részletesebben

A játék során 1 darab piros Daalarna címlapruhát sorsolunk ki, az online nyereményjátékon feltett kérdésekre helyesen válaszolók között.

A játék során 1 darab piros Daalarna címlapruhát sorsolunk ki, az online nyereményjátékon feltett kérdésekre helyesen válaszolók között. Nyerd meg a címlapruhát! JÁTÉK 1.A játék leírása: A játék során 1 darab piros Daalarna címlapruhát sorsolunk ki, az online nyereményjátékon feltett kérdésekre helyesen válaszolók között. 2. A játék időtartama:

Részletesebben

H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T M T V A N E M Z E T E K L I G Á J A J Á T É K! H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T 1. A nyereményjáték szervezője: Az MTVA Nemzetek Ligája játék! (a továbbiakban: Játék) szervezője a Médiaszolgáltatástámogató

Részletesebben

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE Az Áprilisi nyereményeső elnevezésű Nyereményjáték (a továbbiakban: Promóció ) szervezője a BUSZESZ

Részletesebben

Utazz a legendákkal! RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

Utazz a legendákkal! RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Utazz a legendákkal! RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT 1. A jelen részvételi szabályzat ( Szabályzat ) vonatkozik a KLM Holland Királyi Légitársaság Magyarországi Képviselete (székhely: 1088 Budapest Rákóczi út 1-3.)

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1134 Budapest, Váci út 35.; a továbbiakban: Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

Az Eletszovo.hu és a Naptárak.com közös Luca napi Életszövő nyereményjáték részvételi-és játékszabályzata

Az Eletszovo.hu és a Naptárak.com közös Luca napi Életszövő nyereményjáték részvételi-és játékszabályzata Az Eletszovo.hu és a Naptárak.com közös Luca napi Életszövő nyereményjáték részvételi-és játékszabályzata A Naptárak.com és az Eletszovo.hu (Epacta Bt., 7634 Pécs, Ércbányász u. 32., cégjegyzékszám: 02-06-074432)

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Gumi-Profi Temam Kft. (a továbbiakban: Szervező) az Autoguminet.hu nevű online portál hivatalos facebook

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKAT ELFOGADOD.

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre.

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre. Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. szeptember 17. és október 19. között szervezett A MÁSIK ÉN KIHÍVÁS nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban való részvétel általános

Részletesebben

Köpönyeg.hu Nyereményjáték és adatkezelési szabályzat Karácsonyi nyereményjáték 2015. december 1 20.

Köpönyeg.hu Nyereményjáték és adatkezelési szabályzat Karácsonyi nyereményjáték 2015. december 1 20. Köpönyeg.hu Nyereményjáték és adatkezelési szabályzat Karácsonyi nyereményjáték 2015. december 1 20. 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

Játékszabályzat. 1. A Játékban való részvétel általános feltételei

Játékszabályzat. 1. A Játékban való részvétel általános feltételei Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2016. szeptember 12-e és szeptember 18-a között szervezett Benyák Zoltán: A nagy illúzió nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban

Részletesebben

Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban: Szervező) által

Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban: Szervező) által Nyári utazási biztosítás akció - Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban:

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által meghirdetett 2019. június 4. 0:00 órától 2019. augusztus 31. 24:00

Részletesebben

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA A Walt Disney Magyarország Kft. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/A, Cg. 01 09 729276, adószám:

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Állítsd össze kívánságlistádat, válaszd ki, kit szeretnél látni a 29. Művészetek Völgyében, hogy esélyed legyen visszanyerni a játék ideje alatt, vagy régebben vásárolt bérleted

Részletesebben

A Magyar Narancs weboldalán ( meghirdetett Nyerj Hidegháborút! játék szabályzata

A Magyar Narancs weboldalán (  meghirdetett Nyerj Hidegháborút! játék szabályzata A Magyar Narancs weboldalán (www.magyarnarancs.hu) meghirdetett Nyerj Hidegháborút! játék szabályzata 1. A játék és a szervező Jelen szabályzat a Magyar Narancs Kft (székhely:1094 Budapest, Páva utca 8.,

Részletesebben

Társasházi OpticHome nyereményjáték szabályzat.

Társasházi OpticHome nyereményjáték szabályzat. Társasházi OpticHome nyereményjáték szabályzat. A nyereményjáték szabályzat (továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a ZNET Telekom Zrt. (8866 Becsehely Kossuth út. 55.) által üzemeltetett, www.zt.hu weboldalon

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. július 1-je és július 31-e között szervezett Nyerjen Ízek és Érzések magazin egyéves előfizetést nyereményjáték feltételei.

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Nyereményjáték Szervezője A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület, 5. számú főút, 21.

Részletesebben

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Duna Plaza üzemeltetője, a Duna Plaza Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 178. adószám: 13096052-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

TOPJOY XMAS INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK. Pályázati feltételek

TOPJOY XMAS INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK. Pályázati feltételek TOPJOY XMAS INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK Pályázati feltételek A jelen Pályázati feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkoznak Maspex Olympos Kft. (6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.) TOPJOY XMAS elnevezésű pályázatára

Részletesebben

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Bevezető A Tisza-Balneum Kft. Korlátolt Felelősségű Társaság az Tisza Balneum Hotel**** Facebook oldalán és a s4yhotel.hu vagy a Service4You szállodáinak weboldalán

Részletesebben

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) 2015.12.02. 2015.12.03-ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 1. december 2. 14:00 órától 2015. december 3. 09:00

Részletesebben

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A promóció szervezője A Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! elnevezésű promóció (a továbbiakban: Promóció

Részletesebben

A regisztrációkor a játékban részt vevő minden adatot megadott, és a megadott adatok valósak.

A regisztrációkor a játékban részt vevő minden adatot megadott, és a megadott adatok valósak. Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. december 6 és 26-a között szervezett Karácsonyi ajándékeső Hannah Browntól! nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban való részvétel

Részletesebben

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. augusztus 17.-2015- szeptember 15. JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. augusztus 17.-2015- szeptember 15. JÁTÉKSZABÁLYZATA Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. augusztus 17.-2015- szeptember 15. JÁTÉKSZABÁLYZATA A Walt Disney Magyarország Kft. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/A, Cg. 01 09 729276,

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... Játékszabályzat

Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... Játékszabályzat Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... Játékszabályzat 1. A nyereményjáték szervezője Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője az Exeltis Magyarország

Részletesebben

Töltse le Gátizomtorna füzetünket és nyerjen tabletet promóciós játék, a továbbiakban: Játék.

Töltse le Gátizomtorna füzetünket és nyerjen tabletet promóciós játék, a továbbiakban: Játék. PROMÓCIÓS JÁTÉK ELNEVEZÉSE Töltse le Gátizomtorna füzetünket és nyerjen tabletet promóciós játék, a továbbiakban: Játék. 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A játék szervezője a Brightly Kommunikációs Ügynökség Korlátolt

Részletesebben

vannet nyereményjáték részvételi feltételei

vannet nyereményjáték részvételi feltételei vannet nyereményjáték részvételi feltételei Kérjük, az INFINITE csomag megrendelése előtt figyelmesen olvassa el a vannet nyereményjáték részvételi feltételeit! A vannet nyereményjáték szervezője az RG

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

Hivatalos pályázati szabályzat a CORSO Kaposvár Bevásárlóközpont Az őszi erdő gyerekszemmel elnevezésű gyerekrajz pályázatához

Hivatalos pályázati szabályzat a CORSO Kaposvár Bevásárlóközpont Az őszi erdő gyerekszemmel elnevezésű gyerekrajz pályázatához Hivatalos pályázati szabályzat a CORSO Kaposvár Bevásárlóközpont Az őszi erdő gyerekszemmel elnevezésű gyerekrajz pályázatához I. A Játék szervezője A CORSO Kaposvár Bevásárlóközpont (7400 Kaposvár, Áchim

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban:

Részletesebben