A PILLANAT ÖRÖME EZ+AZ. Az Új Zöld Bagoly újság szerkesztősége nevében mindenkinek boldog, békés új évet kívánunk!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A PILLANAT ÖRÖME EZ+AZ. Az Új Zöld Bagoly újság szerkesztősége nevében mindenkinek boldog, békés új évet kívánunk!"

Átírás

1 A PILLANAT ÖRÖME A világban az ember siet, és közben nem tudja észrevenni az ÖRÖMÖT. Azt hisszük, kevés ÖRÖM van, de ez, szerintem, nem igaz! Igenis van ÖRÖM, és életünkben nemcsak egyszer-kétszer, hanem sűrűn, csak elég rövid ideig tart. Mígnem újra csodát tesz! Hiszen az ÖRÖMÖT nemcsak az jelenti, ha pénzt kap az ember, hanem a mosoly, az éltető vidámság, az energia, az, hogy nevettess meg másokat, segíts nekik! Mert nem az az ÖRÖM neked, ha csúfolsz másokat, ha megütsz valakit! A barátaid, a családod ÖRÖME a te ÖRÖMÖD is! Legyen az akár egy táj, akár egy nap, akár egy ember! Ezeket meg kell próbálnunk értékelni! Sokan vannak a világon, akiknek nincs se anyjuk, se apjuk. Neked vannak szüleid, akik téged támogatnak, ha belegondolsz, az is egy nagy ÖRÖM és ez nem csak a te ÖRÖMÖD! László Laura 7.b EZ+AZ Az Új Zöld Bagoly újság szerkesztősége nevében mindenkinek boldog, békés új évet kívánunk! Itt a félév vége, reméljük, mindenkinek olyan lesz a félévi bizonyítványa, amilyet szeretne! Ha olyan, akkor csak így tovább! Ha nem, akkor a második félévben húzzatok bele! Már izgatottan készülünk a felnőttek farsangi báljára, melyet február 13-án rendezünk meg. Mindenkit szeretettel várunk! Készülhettek már a farsangra is, melyet február 27-én tartunk. Gyűjtsétek az ötleteket! Ne felejtsétek el, hogy az SZMK január 22-én Incsi-fincsi büfét tart! Elkészült az iskola egyenpólója, amely 800,- forintért megvásárolható a könyvtárban. Nyerjen a mi iskolánk! Hozzatok be minél több sulipontot az Univer termékekről, hátha nyer a mi iskolánk is!

2 APRÓK November 11-én rendeztük meg iskolánkban a Márton napi játszóházat, ahol bábjáték, kézműves játszóház, táncház várta az érdeklődő gyerekeket osztály: I. Gazsó Anita 4.a II. Tomonyiczka Gergő 4.a Döbrei Mónika 4.b III. Gál Viktória 4.a Különdíj: Barta Klaudia 4.a A báb- és dráma szakkör előadása Az alsós szavalóverseny győztesei 5-6. osztály: I. Rácz Botond 6.a II. Losonczi Bence 5.a III. Kiss Tamás Bence 5.b Különdíj: Lipcsei Petra 5.a 7-8. osztály: "Csutkajenga" építése a játszóházban I. Lipcsei Anna 7.a II. Rojkó Enikő 7.a III. Yeddou Imen 8.b Különdíj: Beke Dóra 7.a Október 31-én a Szilver Tánccsoport Egyesület szervezésében táncversenyt tartottak, ahol iskolánk számos tanulója is részt vett. Sajnos az eredményekről nem tudunk, de biztosan sikeresek voltak, mint mindig. Decemberben zajlottak a hagyományos iskolai szavalóversenyek. Íme az eredmények: 1-2. osztály: I. Kovács Róbert 1.b II. Bíró Cintia 2.a III. Bódi Ádám 2.a Árvai Boglárka 1.a Különdíj: Kovács Piroska 1.a A felsős szavalóverseny résztvevői és közönsége Minden résztvevőnek gratulálunk! A helyezést elért gyerekekkel találkozhatunk január 22-én a városi szavalóversenyen Homokon!

3 M Nagy sikere volt a karácsonyi hangversenynek az idén is. Köszönjük a felkészítő tanárok és a szereplő gyerekek munkáját! A Városi Könyvtár novemberben mesemondó versenyt szervezett, ahol 9 alsós tanuló szerepelt, közülük Kőfalvi Andrea 2.b osztályos tanuló III. helyezett lett. November 27-én Incsi-fincsi büfét tartottunk. November 27-én Suli-buli volt, a DIÖ szervezésében. Mint a képen is látszik, jó volt a hangulat. Az énekkar Egy pályázatnak köszönhetően az alsó tagozatos tanulók minden nap kapnak egy szem almát. Jó étvágyat hozzá! A betlehemes A 4.b osztályos gyerekek karácsonyi műsorral kedveskedtek az Idősek Otthona lakóinak. Köszönjük munkájukat! November 5-én a Városi Művelődési Házban Turek Miklós előadását néztük meg. A művész Radnóti Miklós életútját foglalta versekbe. VICCES Praktikus szülő - Fiacskám, tízóraira becsomagoltam neked egy kis készpénzt. Anya - Hová tetszik sietni? - A gyerekért megyek az iskolába. - Mennyi idős a kicsike? - Negyvenkettő. Ő az iskola igazgatója. Az ószőlői matematika versenyen 16 tanuló vett részt. Ügyesek vagytok! Egy kis szívesség - Kedves szomszéd, vigyázna a kisfiamra? - Nagyon szívesen. Meddig? - Amíg felnő.

4 December 21-én az iskolában karácsonyi ünnepséget és karácsonyi kézműves játszóházat tartottunk. Kész az ajándék! December 6-án iskolánkban is járt a Mikulás. Minden osztályba ellátogatott. Betlehemes A Mikulásnak mindenki örült! A nézők egy csoportja Decemberben jó hangulatban zajlott a tanév második roma délutánja. A karácsonyi játszóház Gondolkodóban

5 VERS Tóth Zsolt 4.a osztályos tanuló verse A Picasso-macskák Egyszer egy szép őszi napon, Róza a földre kartont rakott. És festett egy napot, sőt hatot! Pingálni akart virágot, Le akarta festeni az egész világot! De az éhség közbeszólt, És a konyhába kiaraszolt. Bejött a két macska: Lujza és Bakancska. Pofozkodtak, rosszalkodtak, Előttük volt a festék, Belementek, tessék. Rámentek a festményre. Piros, zöld, hupikék, Minden szín, mi létezék. Róza bezzeg meglátta, És szó nélkül nem állta. A macskák fülük, farkuk behúzták, És a csíkot elhúzták. Róza okos leány, A festményből lett szivárvány. BÁTOR VAGY FÉLÉNK TESZT Összeállította: László Laura 7.b 1. Mit csinálsz, ha esik az eső? a. Jaj, a sminkem, a ruhám! Meg fogok ázni, beteg leszek! Ki se megyek! b. Egye fene! Muszáj elmennem, fogok egy esernyőt és elindulok. c. Szeretem, ha esik az eső, megnyugtat mindent és engem is. 2. Mit csinálsz, ha találsz egy sötét helyet? a. Elfutok. b. Eléggé kíváncsi vagyok. Fogom magam és bemegyek. c. Nincs időm butaságokra, elmegyek a helyről és kész. 3. Megosztod a legjobb ötletedet másokkal? a. Háát, nem is tudom, nincs merszem. Mi van, ha kinevetnek? b. Naná, még szép! c. Még várok vele, eljön az én időm. 4. Mi van a horrorfilmekkel? a. Kihagyom. Nem tudok tőle aludni, ha megnézném, rosszat álmodnék. b. Megnézem sötétben, egyes egyedül. c. Megnézem, de csakis haverokkal, vagy szülőkkel. 5. Mennyire érzed magad szépnek? a. Nem igazán. Néha, néha b. Szerintem szép vagyok. c. Nem a külsőre megyek. A lényeg a belső. Legtöbb a.) válasz: MOST KIDERÜL!!! Nagyon óvatos vagy! Kicsit legyél magabiztosabb, mindenkinek jó lenne, ha megemberelnéd magad. Ne legyél ilyen, mert akkor a saját árnyékodtól is félni fogsz, nemcsak a közösségtől. Legtöbb b.) válasz: Te aztán bátor vagy! Ami néha előny, néha hátrány. Vigyázz, mert ha sokat hősködsz, valaki meg is sérülhet. De persze add, aki vagy, ne akarj másnak látszani! Legtöbb c.) válasz: Te vagy a harmónia! Tudod, mikor kell cselekedni és mikor nem. Egyszerre vagy föld és ég. Csak így tovább! VICCES Öröm - Hála az égnek, a kisfiam osztályismétlésre bukott, így nem kell új tankönyveket vásárolni! Modern szülő - Kisfiam, nyugodtan tartsátok meg a házibulit, de figyelmeztetlek, hogy háromnegyed hat után öt perccel váratlanul hazaérkezem. Apróhirdetés - Fizika-kémia puskát angolra, magyar egyest osztályfőnöki intőre cserélek.

6 6. EGY KIS FEJTÖRŐ REJTVÉNY Készítette: László Laura 7.b 1. A kicsi ellentéte 2. Milyen asztalon tanulsz? 3. Kicsi rágcsáló 4. A csiga lassú, a gepárd pedig 5. Mit lélegzünk a létezéshez? 6. Miben lehet sárkányt eregetni? 7. Olyan dermedt, mint a 8. Miben fürdesz a szabadban? 9. Mi hiányzik:?.,: (Óhajtó és felszólító mondatban használják) December 19-én rendezték meg Homokon a Mikulás Labdarúgó tornát. Csapatunk III. helyezett lett. A csapat tagjai: Niamkhu Telemen, Árvai Valentin, Lantai Dávid, Nagy János, Pápai János, Kis Zoltán, Székely Csaba, Bontovics Zoltán, Vincze Béla. Kapus: Rojkó Zoltán. Gratulálunk! Október 21-én a kunszentmártoni labdarúgó tornán a III. helyet szerezte meg iskolánk csapata. A csapat tagjai: Bendő Péter Pál, Niamkhu Telemen, Árvai Valentin, Lantai Dávid, Nagy János, Pápai János, Kis Zoltán, Székely Csaba, Bontovics Zoltán, Vincze Béla. Kapus: Rojkó Zoltán. Gratulálunk! Október 19-én a cserkeszőlői Labdarúgó Tornán csapatunk II. helyezett lett. A csapat tagjai: Balogh Milán, Szeleczki Attila, Berta Mihály, Bódi Ádám, György Olivér, Gulyás Gergő, Rózsa Ferenc, Mód Tamás Attila, Mozsár Máté, Lading Márk, Veres Patrik. A megfejtéseket a könyvtárban adhatjátok le, vagy László Laura 7.b osztályos tanulónak. VERS László Laura: Vers a Főnixről Egy főnix magabiztos, Egy főnix állhatatos, Egy főnix barátságos, Egy főnix nem magányos. Tűzmadárnak nevezik, Mert mindig jól cselekszik, Fenn az égen csak cikázik, Pontos ő, sohasem hibázik. Tűzliliom a párja, Mert annak nyugtató a hatása Véres színben ég a páfránya, A világ legszebb virága. SPORTHÍREK Lezajlott a házi foci és a házi kosárlabda bajnokság. Az eredményekről nem kaptunk hírt. Október 16-án a kunszentmártoni Labdarúgó tornán csapatunk az I. helyet szerezte meg. A csapat tagjai: Balogh Milán, Szeleczki Attila, Jakab Tamás, Bontovics Dávid, Árvai Belián, Tomanyiczka Gergő, Nagy János, Rojkó Zoltán. VICCES Modern mese A várkisasszony egy rút varangyos békába botlik a palota kertjében. - Csókolj meg szól a béka -, és legott szépséges királyfi lesz belőlem. A várkisasszony lehajol, felemeli a békát és zsebrevágja. - Mi az? kérdi a komornája. Nem csókolod meg? - Eszembe se jut. Tudod, mennyi pénzt fogok keresni egy beszélő békával ÚJ ZÖLD BAGOLY A tiszaföldvári Kossuth Lajos Általános Iskola Lapja Felelős szerkesztő: Pánczél Ferencné igazgató Kiadja: tiszaföldvári Kossuth Lajos Általános Iskola Tiszaföldvár Kossuth út Támogatói díj: 50,- Ft

7

Szeretettel: Márta néni

Szeretettel: Márta néni Kedves Gyerekek! Mostanában sokszor találkoztok ezzel az Igével. Hol is láthatjátok? Százéves templomunk főbejáratán ez a mondat fogadja az oda betérőket. A centenáriumi ünnepségsorozat keretében sokan

Részletesebben

FÉNYSUGÁR 2008.december. Megjelenik havonta sztjozsef-rita@freemail.hu. 2008. december. Szent József Iskolaközpont Újságja.

FÉNYSUGÁR 2008.december. Megjelenik havonta sztjozsef-rita@freemail.hu. 2008. december. Szent József Iskolaközpont Újságja. 1 Megjelenik havonta sztjozsef-rita@freemail.hu Szent József Iskolaközpont Újságja 2008. december Adventi csendben Advent! Csend van. Nincs hang, csak lélek-beszéd. Adventi csendben Lehullok Uram eléd.

Részletesebben

Nyolc és fél kérdés. ám győzedelmes Húsvét. Jeles napok. Kányádi Sándor: Viseltes szóval

Nyolc és fél kérdés. ám győzedelmes Húsvét. Jeles napok. Kányádi Sándor: Viseltes szóval Lellei ú ság XX. évfolyam, 4 szám. 2011. április Fájdalmas, ám győzedelmes Húsvét E sorokat még a tavaszi tél dermedt napjaiban írom, de közeleg április, a Nagyhét és a húsvéti ünnepkör. A drámai történésekre

Részletesebben

Ha nyitott szemmel járunk az utcán, számtalan

Ha nyitott szemmel járunk az utcán, számtalan Ha nyitott szemmel járunk az utcán, számtalan üzenet vár ránk. Hány szent szobra áll a munkahelyünk és az otthonunk között? Mind minket néz, mind ránk szeretne figyelni, mind felajánlkozik segítségül.

Részletesebben

Botfai Angyalok Lapja Havonta Élethűen

Botfai Angyalok Lapja Havonta Élethűen NEMZETI ERŐFORRÁS MINISZTÉRIUM ZALAEGERSZEGI GYERMEKOTTHONA hivatalos lapja Hírek Mindennapok Programok Irodalom Érdekességek Sport Rejtvény Kultúra Aktuális Magazin Botfai Angyalok Lapja Havonta Élethűen

Részletesebben

Karácsonyi gondolatok

Karácsonyi gondolatok ÁLDÁS BÉKESSÉG XVIII. évf. 1. sz. A Kiskunlacházi Református Egyházközség lapja 2011. december Karácsonyi gondolatok A Református Egyházközség ünnepi alkalmai és idõpontjai: 2011. december 18. 10 óra Advent

Részletesebben

Több programmal is készültek az ünnepekre

Több programmal is készültek az ünnepekre Sajnos egyre több családban a problémák okozója a megfelelő jövedelem hiánya, a munkalehetőségek csökkenése. Nagykállóban az elmúlt évek alatt közel ezer ember kapott esélyt a közmunkaprogram keretében,

Részletesebben

új Tulajdonosa lesz a vértes presszónak

új Tulajdonosa lesz a vértes presszónak idôszaki havilap ingyenes iv. évfolyam 4. szám 2015. április Kellemes húsvéti ünnepeket kívá nunk valamennyi olvasónknak! Pusztavám Község Önkormányzata 2015. március 25-én rendkívüli testületi ülést tartott,

Részletesebben

MAGYAR PEDAGÓGIAI TÁRSASÁG. 65. évfolyam 2015 / 1-2.

MAGYAR PEDAGÓGIAI TÁRSASÁG. 65. évfolyam 2015 / 1-2. MAGYAR PEDAGÓGIAI TÁRSASÁG 65. évfolyam 2015 / 1-2. 2 2015 / 1-2 TARTALOM A képekről 5 16 23 30 LÁTÓSZÖG Iskolaévek HAFNER ZOLTÁN beszélgetése Kertész Imrével GYURÁN ÁGNES: Krónika Pósa Lajos jegyében

Részletesebben

Hova tovább csernyei nyolcadikosok? Újra Zsenikusz most nyári kiadásban Moholi diákok a szünidőről

Hova tovább csernyei nyolcadikosok? Újra Zsenikusz most nyári kiadásban Moholi diákok a szünidőről 69. évf., 2015. VI. 11., 22 23. szám Hova tovább csernyei nyolcadikosok? Újra Zsenikusz most nyári kiadásban Moholi diákok a szünidőről Kötődés a szülőföldhöz Annyi költő szőtte versbe a szülőföld fogalmát,

Részletesebben

Az én igaz emberem pedig hitből fog élni, és ha meghátrál, nem gyönyörködik benne a lelkem. (Zsid. 10,38)

Az én igaz emberem pedig hitből fog élni, és ha meghátrál, nem gyönyörködik benne a lelkem. (Zsid. 10,38) A DEBRECEN-NAGYERDEI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG LAPJA 2011/6 Az én igaz emberem pedig hitből fog élni, és ha meghátrál, nem gyönyörködik benne a lelkem. (Zsid. 10,38) Május 14-én konfirmált fiataljaink: 1.

Részletesebben

KRÓNIKA PÉTFÜRDŐI. Szerencsésen megérkezett a több száz tonnás rakomány

KRÓNIKA PÉTFÜRDŐI. Szerencsésen megérkezett a több száz tonnás rakomány PÉTFÜRDŐI KRÓNIKA A Pétfürdői Önkormányzat közéleti lapja XIII. évfolyam, (137.) 2015. március 19. Szerencsésen megérkezett a több száz tonnás rakomány Március 5-én a vártnál korábban hajnali 1 óra 15

Részletesebben

KÖZÖSSÉGI OLDAL 2 SZABADSZÁLLÁSI HÍRMONDÓ. 2015. július

KÖZÖSSÉGI OLDAL 2 SZABADSZÁLLÁSI HÍRMONDÓ. 2015. július KÖZÖSSÉGI OLDAL 2 SZABADSZÁLLÁSI HÍRMONDÓ SZABADSZÁLLÁSI HÍRMONDÓ FELHÍVÁS KÖZÖSSÉGI OLDAL Tisztelt Ingatlan Tulajdonosok! Szabadszállás Város Képviselő-testületének 5/2010. (III.19.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

Az elsõáldozók egy csoportja. Márfi Gyula érsek a bérmáláson

Az elsõáldozók egy csoportja. Márfi Gyula érsek a bérmáláson Sümeg és Vidéke 30. szám 2013. május közérdekû önkormányzati havilap A hit erõt és célt ad nekünk Az elsõáldozók egy csoportja Márfi Gyula érsek a bérmáláson Tizenkét sümegi diák és öt felnõtt részesült

Részletesebben

Délegyháza Község Önkormányzatának ingyenes kiadványa

Délegyháza Község Önkormányzatának ingyenes kiadványa Délegyházi Hírek XXI. évf. 238. szám Délegyháza Község Önkormányzatának ingyenes kiadványa 2014. december Zsákai Judit: Szeretetben Karácsony éjjelén eltűnik a bánat. Ragyognak a szívek, még akkor is,

Részletesebben

Boldog új esztendőt minden kedves Olvasónknak!

Boldog új esztendőt minden kedves Olvasónknak! Alapítva 1927-ben XXII. (XXXVII.) évfolyam 1. szám A település közéleti lapja Devecser, 2015. január Boldog új esztendőt minden kedves Olvasónknak! Nagy László: Adjon az Isten Adjon az Isten szerencsét,

Részletesebben

A GÖDÖLLŐI SZENT IMRE KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA DIÁKLAPJA. XII/4. 2008. nyár. Nyár

A GÖDÖLLŐI SZENT IMRE KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA DIÁKLAPJA. XII/4. 2008. nyár. Nyár A GÖDÖLLŐI SZENT IMRE KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA DIÁKLAPJA XII/4. 2008. nyár Nyár Alig bírtuk, füve perzselte lábunk, de a tisztásig kellett menni még, fölöttünk, mint egy órjás rózsa kelyhe, éretten,

Részletesebben

Ludányhalászi Hírmondó - 2 - Közhírré tétetik

Ludányhalászi Hírmondó - 2 - Közhírré tétetik XVI. évfolyam 2. szám L assan, de annál biztosabban úszunk mind mélyebbre az esztendő létfogyasztó bugyraiba. Az idő, mint villámtól megbokrosodott mén tör egyre csak előre, s a monoton mindennapi robotból

Részletesebben

A piac kihasználtsága még várat magára

A piac kihasználtsága még várat magára XXII. évfolyam VIII. szám 2014. augusztus Ára: 120 Ft A piac kihasználtsága még várat magára Nem panaszkodhatnak a település lakói, hogy nem tudnak megfelelő helyen vásárolni helyi termékeket. A piaccsarnok,

Részletesebben

Áhítatok az év minden napjára óvodások számára

Áhítatok az év minden napjára óvodások számára Dráviczki Csaba Áhítatok az év minden napjára óvodások számára Bárányka füzetek I. 2012 Szakmai lektor: Dr. Jakab-Szászi Andrea Kiadja a Református Pedagógiai Intézet 1146 Budapest, Abonyi u. 21. www.refpedi.hu

Részletesebben

az újságírást, hiszen mégsem a szüleinknek írunk karácsonyi üdvözlő lapot, hanem több száz emberhez szó-

az újságírást, hiszen mégsem a szüleinknek írunk karácsonyi üdvözlő lapot, hanem több száz emberhez szó- Mindig is jópofának és közösség formálónak tartottam az iskolaújságot, valamint arra is nagyon jó, hogy azok a diákok, akik ebben a szakmában szeretnének tovább menni, vagy csak tapasztalatokat akarnak

Részletesebben

www. gardonyi.eger-sulinet.hu/iskolaújság

www. gardonyi.eger-sulinet.hu/iskolaújság VII. évf. 4. szám 2012. december www. gardonyi.eger-sulinet.hu/iskolaújság Decemberi gondolatok Tisztelt Igazgató Úr, Igazgatóhelyettes Nő, Tisztelendő Atyák, Kedves Kollégák! Köszönöm a meghívást, hogy

Részletesebben

Emeljük fel politikánkat a körülmények színvonalára!

Emeljük fel politikánkat a körülmények színvonalára! 2010. ÁPRILIS 5. ÉVFOLYAM, 4. SZÁM Emeljük fel politikánkat a körülmények színvonalára! NOVÁK LAJOS POLGÁRMESTER MÁRCIUS 15-I ÜNNEPI BESZÉDE Marseillaise hangjai árasztották el Párizs utcáit is korhadó

Részletesebben

MÓRAHALMI HAVONTA MEGJELENŐ MAGAZIN. www.morahalom.hu 1. Köszönjük a segítséget a Szent László Családi nap és templombúcsú támogatóinak: MÓRAHALMI

MÓRAHALMI HAVONTA MEGJELENŐ MAGAZIN. www.morahalom.hu 1. Köszönjük a segítséget a Szent László Családi nap és templombúcsú támogatóinak: MÓRAHALMI HAVONTA MEGJELENŐ MAGAZIN MÓRAHALMI XXIV. ÉVF. 7. SZÁM 2013. JÚLIUS ÁRA: 100 FT Családi nap családi ünnep a templomkertben Június 29-én, szombat délután Családi napot tartottunk, mely a másnapi Szent László

Részletesebben

Folytatódik a csapadékvíz elvezetése beruházás. Önkormányzati havilap XXII. évfolyam, 7. szám 2013. július

Folytatódik a csapadékvíz elvezetése beruházás. Önkormányzati havilap XXII. évfolyam, 7. szám 2013. július Folytatódik a csapadékvíz elvezetése beruházás Önkormányzati havilap XXII. évfolyam, 7. szám 2013. július Polgármesteri tájékoztató Zöldhulladék elszállításáról Tápiószecsőn idén már nem szállítja el a

Részletesebben

K E L L E M E S H Ú S V É T I Ü N N E P E K E T K Í V Á N U N K!

K E L L E M E S H Ú S V É T I Ü N N E P E K E T K Í V Á N U N K! 2010. március II. évfolyam 1. szám Novák Laci néha Bagónak áll Történetek a Zsebe családról beszélgetés Dr. Nagy Csillával Apa és fiú mesél a két Szinetár K E L L E M E S H Ú S V É T I Ü N N E P E K E

Részletesebben

MANNA. Erőt ad a megfáradtnak. Erőről erőre (Zsolt 84,8) VI. évf. 8 9. szám A Budai Baptista Gyülekezet lapja 2010. aug. szept.

MANNA. Erőt ad a megfáradtnak. Erőről erőre (Zsolt 84,8) VI. évf. 8 9. szám A Budai Baptista Gyülekezet lapja 2010. aug. szept. VI. évf. 8 9. szám A Budai Baptista Gyülekezet lapja Erőről erőre (Zsolt 84,8) Hányszor hittem már, hogy elfogyott erőm! Vége, nincs tovább Megtántorodtam, már-már elestem, elborított a nyomorúság. Szóltam:

Részletesebben

Tisztelt Olvasó! Kedves Szálkaiak!

Tisztelt Olvasó! Kedves Szálkaiak! 2014. decemberi különszám Bemutatkozik a Szálkai Hírmondó. - Polgármesteri köszöntő Tisztelt Olvasó! Kedves Szálkaiak! Egy új, hiánypótló kiadványt tart a kezében. Joggal merült fel az évek folyamán, hogy

Részletesebben