A bevonat, mely megóvja termékeit!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A bevonat, mely megóvja termékeit!"

Átírás

1 A bevonat, mely megóvja termékeit!

2

3 1 TARTALOM 2 Általános információk 3 Termékeink 17 Előnyök áttekintése 20 Technikai információk 20 Tulajdonságok 22 Alkalmazás 23 Szállítás Csomagolás Tárolás 24 Elérhetőségek

4 2 Ált alános I nfo rmációk A HS PROTECT egy olyan termékcsalád, amely védi a különféle anyagokat az építkezés, a szállítás és a tárolás - során. Ezen bevonatok/fóliák óvják a bevont felületeket az olyan különféle időjárási körülményekkel, szennyeződésekkel, karcolásokkal és korrózióval szemben, melyek azokat károsíthatnák. A termék könnyen alkalmazható és felhelyezhető szórópisztoly, ecset vagy festőhenger segítségével. A bevonat annak száradását követően ugyanilyen könnyen eltávolítható egyetlen mozdulattal. termékek akár általános építési hulladék- A nem gyúlékony, környezetbarát és vegyszermentes ként is kezelhetőek. HS PROTECT A következőkben részletesen megismerheti ezen innovatív termékcsalád további előnyeit.

5 3 T ERMÉKEK Széles termékskála áll rendelkezésére a különböző típusú felületek védelmének biztosítása érdekében. Védelmet tudunk biztosítani ablakok, járólapok (beleértve a kerámia és laminált padlót), szaniter szerelvények (beleértve az akril szerelvényeket), autók és különböző autóalkatrészek, ipari padlók, fém-, fa- és egyéb felületek számára. HS PROTECT BOUW Az ablakok, az ablakkeretek és egyéb nem porózus felületek védelmére. P. 6 HS PROTECT FLOOR A padló védelmére. P. 7 HS PROTECT FLOOR + Természetes kőburkolatok (például márvány vagy gránit) védelmére. P. 8

6 4 HS PROTECT SANI Szaniter szerelvények védelmére. P. 9 HS PROTECT SANI + Akril szaniter szerelvények védelmére. P. 10 HS PROTECT CAR Gépjárművek és annak alkatrészei védelmére. - P. 11 HS PROTECT METAL Különféle fémfelületek védelmére. P. 12 HS PROTECT WOOD Fafelületek védelmére. P. 13

7 5 HS PROTECT EPOX Epoxi (műgyanta) padló védelmére. P. 14 HS PROTECT BOAT Hajók védelmére. p. 15 HS PROTECT BOOTH COAT Festőfülkék védelmére. p. 16

8

9 6 HS PROTECT BOUW : elsősorban az ablakok és az ajtók védelmére A HS PROTECT BOUW levegőn száradó, eltávolítható bevonat célja, hogy megvédje a nem porózus felületeket - mint a PVC, alumínium, üveg vagy rozsdamentes acél anyagokat - az olyan sérülésektől, melyek építkezés, szállítás vagy tárolás során keletkezhetnek. Alkalmazása és felhelyezése egyszerű, mindössze egy szórópisztoly, ecset vagy egy festőhenger szükséges hozzá. Az építőiparban gyakran előfordul, hogy az építkezés befejezését követően sérült és / vagy foltos felületek maradnak hátra. Ennek következtében további kiadásokat és értékes időt kell fordítani azok cseréjére, tisztítására. Ezzel a védőbevonattal elkerülheti ezeket a többletköltségeket. HS PROTECT BOUW : a megoldás!

10 12 HS PROTECT METAL : elsősorban a fémfelületek védelmére. A HS PROTECT METAL egy levegőn száradó eltávolítható bevonat, melynek célja, hogy megvédje a különféle fémfelületeket az olyan sérülésektől, melyek építkezés, szállítás vagy tárolás során keletkezhetnek. Alkalmazása és felhelyezése egyszerű, ahhoz mindössze egy szórópisztoly, ecset vagy festőhenger szükséges. Az ideiglenes bevonat megvédi a fémalkatrészeket és szerelvényeket a karcolásoktól, rozsdásodástól, és korróziótól, illetve hosszútávú tárolás esetén segít az állagmegóvásban. A termék használata előtt nincs szükség semmilyen zsírtalanításra, csiszolásra, vagy tisztításra. HS PROTECT METAL : a megoldás!

11 7 HS PROTECT FLOOR elsősorban kerámia padlóburkolatok védelmére HS PROTECT FLOOR egy levegőn száradó eltávolítható bevonat, melynek célja, hogy megvédje a padlóburkolatokat és egyéb nem porózus padlózatot az olyan sérülésektől, melyek építkezés, szállítás vagy tárolás során keletkeznek. Alkalmazása és felhelyezése egyszerű, mindössze egy szórópisztoly, ecset vagy egy festőhenger szükséges hozzá. Ez a később könnyen eltávolítható bevonat a padlólapok számára folyamatos védelmet biztosít az asztalosok, a vízvezeték-szerelők, a villanyszerelők, és a festők munkája során. Ez a réteg megvédi a csempéket az építkezés során keletkező karcolásoktól és foltoktól. Önnek többé nem lesz szüksége korrozív vegyszerekre, hogy eltávolítsa a cement és festékfoltokat, vagy bármilyen a felújítás során keletkező szennyeződést.

12 8 HS PROTECT FLOOR+ : elsősorban a márvány és gránit védelmére A HS PROTECT FLOOR+ egy levegőn száradó eltávolítható bevonat, melynek célja, hogy megvédje a természetes kő padlóburkolatokat (például márvány vagy gránit padló) az olyan sérülésektől, melyek építkezés, szállítás vagy tárolás során keletkezhetnek. Alkalmazása és felhelyezése egyszerű, mindössze egy szórópisztoly, ecset vagy egy festőhenger szükséges hozzá. Ez a később könnyen eltávolítható bevonat a padlólapok számára folyamatos védelmet biztosít az asztalosok, a vízvezeték-szerelők, a villanyszerelők, és a festők munkája során. Ez a réteg megvédi a csempéket az építkezés során keletkező karcolásoktól és foltoktól. Önnek többé nem lesz szüksége korrozív vegyszerekre, hogy eltávolítsa a cement és festékfoltokat, vagy bármilyen a felújítás során keletkező szennyeződést. HS PROTECT FLOOR+ : a megoldás!

13 13 HS PROTECT WOOD elsősorban a fából készült padló védelmére. A HS PROTECT WOOD egy levegőn száradó, eltávolítható bevonat, melynek célja, hogy megvédje a fa felületeket az olyan sérülésektől, melyek építkezés, szállítás vagy tárolás során keletkezhetnek. Alkalmazása és felhelyezése egyszerű, mindössze egy szórópisztoly, ecset vagy festőhenger szükséges hozzá. Ez a könnyen eltávolítható bevonat megvédi a kényes műbútorokat a karcolásoktól, foltoktól, és maró vegyszerektől. A védőfólia alkalmazható minden típusú lakkozott, vagy festet fán - lehet az fa nyílászáró, lépcső, ajtó, konyhabútor, fürdőszobaszekrény, vagy exkluzív bútor. Ez a termék biztosítja a teljes védelmet építkezés és felújítás során. HS PROTECT WOOD : a megoldás! Figyelem: Nem alkalmazható kezeletlen fa, vagy porózus felületeken!

14 9 HS PROTECT SANI : elsősorban a kádak, zuhanyzók, és a mosdó védelmére. A HS PROTECT SANI egy levegőn száradó eltávolítható bevonat, melynek célja, hogy megvédje a szaniter szerelvényeket, és egyéb nem porózus felületeket az olyan sérülésektől, melyek építkezés, szállítás vagy tárolás során keletkezhetnek. Alkalmazása és felhelyezése egyszerű, ahhoz mindössze egy szórópisztoly, ecset vagy festőhenger szükséges. A fólia védelmet biztosít a kádak, mosdók és zuhanykabinok számára a karcolások és szennyeződések ellen, melyek az építkezés során keletkezhetnek. A fólia ezen kívül porcelán, üvegszál és zománcozott felületeken is alkalmazható. Ezen kívül termékünk segít megvédeni a drága és sérülékeny rozsdamentes acélcsapokat, és más nem porózus anyagokat. HS PROTECT SANI : a megoldás!

15 10 HS PROTECT SANI+ : elsősorban az akril felületek védelmére A HS PROTECT SANI egy levegőn száradó eltávolítható bevonat, melynek célja, hogy megvédje az akril és design szaniter szerelvényeket az olyan sérülésektől, melyek építkezés, szállítás vagy tárolás során keletkezhetnek. Alkalmazása és felhelyezése egyszerű, ahhoz mindössze egy szórópisztoly, ecset vagy festőhenger szükséges. A fólia védelmet biztosít az akril kádak, mosdók és zuhanykabinok számára a karcolások és szennyeződések ellen, melyek az építkezés során keletkezhetnek. A fólia ezen kívül drága, kényes, vagy lágy felületeken is alkalmazható anélkül, hogy azok fénye vagy színe sérülést szenvedne. HS PROTECT SANI+ : a megoldás!

16 14 HS PROTECT EPOX elsősorban az ipari padlózat védelmére. A HS PROTECT EPOX egy levegőn száradó, eltávolítható bevonat, melynek célja, hogy megvédje a csiszolt betont a sérülésektől, valamint leegyszerűsítse az ipari padlózat karbantartását. Alkalmazása és felhelyezése egyszerű, ahhoz mindössze egy szórópisztoly, ecset vagy festőhenger szükséges. Az ideiglenes bevonat megvédi a csiszolt beton padlót szinte minden szennyeződéstől (mint például a tinta, ragasztó, festék, kosz, stb.) A termék kifejezetten az ipari padlózatra lett fejlesztve, amely folyamatos terhelésnek van kitéve az emberek és a nehéz járművek által. HS PROTECT EPOX : a megoldás!

17 11 HS PROTECT CAR : elsősorban a gépjárművek és különálló alkatrészeik védelmére. A HS PROTECT CAR egy levegőn száradó, könnyen eltávolítható bevonat, melynek célja, hogy megvédje a gépjárműveket és annak különálló alkatrészeit az olyan sérülésektől, melyek szerelés, szállítás vagy tárolás során keletkeznek. Alkalmazása és felhelyezése egyszerű, ahhoz mindössze egy szórópisztoly, ecset vagy festőhenger szükséges. A fólia védelmet biztosít a szállítás, tárolás vagy szerelés közben előforduló sérülésekkel szemben, mint például kavicsfelverődés, bogarak, extrém időjárási körülmények, só, karcolások és szennyeződések. A fóliát már régóta használjákaz alkatrészek védelmére, de egyben védőrétegként is funkcionál a festés során keletkező túlszórás ellen. (Fentieken túl a fóliát arra is lehet használni, hogy gépjárművét megvédje, ha homok- vagy porviharon keresztül vezet.) HS PROTECT CAR : a megoldás!

18 15 HS PROTECT BOAT : elsősorban hajók védelmére. A HS PROTECT BOAT egy levegőn száradó eltávolítható bevonat, melynek célja, hogy megvédje a hajókat az olyan sérülésektől, melyek szállítás vagy tárolás során keletkeznek. Ez a könnyen eltávolítható bevonat megvédi hajóját az időjárási körülményektől, karcolásoktól, szennyeződésektől, és a maró vegyszerektől, melyek szárazföldi/téli tárolás során érhetik. Ezenkívül a hajó rozsdásodása ellen is védelmet nyújt. HS PROTECT BOAT : a megoldás! B u s i n e ss B r o c hur e

19 16 HS PROTECT BOOTH : elsősorban a festőfülkék védelmére. A HS PROTECT BOOTH egy levegőn száradó eltávolítható bevonat, melynek célja, hogy megvédje a festőfülke falait és padlóját a festék túlszórásával szemben. Ezzel megelőzheti a falak tisztítását és újrafestését. Továbbá arra is használható, hogy fém felületeken megakadályozza a rozsdásodás terjedését, valamint védőfelületet képezzen üvegen, alumíniumon, habarcson, vagy más felületeken. HS PROTECT BOOTH : a megoldás!

20

21 17 ELŐNYEI A HS PROTECT bebizonyította, hogy sokkal költséghatékonyabb, mint a hagyományos védelmi módszerek, melyeket építkezéseken, szállítás vagy tárolás során alkalmaznak. 01 Könnyen alkalmazható, könnyen eltávolítható A HS PROTECT könnyen alkalmazható egy szórópisztoly, ecset, vagy festőhenger segítségével, illetve egy mozdulattal könnyen eltávolítható. Ezzel szemben a megszokott védelmi megoldások - mint a szalag, vagy a hagyományos műanyag fólia - sokkal időigényesebbek, és felhelyezésük is hosszadalmas.

22 18 02 Véd a sérülésektől A HS Protect megvédi a kezelt felületet bármilyen sérüléssel szemben, legyen az karcolás, festék, vagy kifröccsenő habarcs. Ezzel szemben a hagyományos védelmi megoldások - mint a szalag, vagy a hagyományos műanyag fólia - gyakran használhatatlanok a kezelt felületek megóvására. 03 Környezetbarát A HS PROTECT egy víz alapú, vegyszermentes termék, mely általános építési hulladékként kezelhető. Ezáltal csökken a szállítás költsége és a széndioxid-kibocsátás, valamint kevesebb hulladékot termel, mint a többi védelmi módszer. Ezzel szemben más védelmi módszerek túlzott használata közismerten környezetkárosító.

23 19 04 Nagyon költséghatékony A HS PROTECT egy rendkívül költséghatékony termék, mely nem csak időt, de pénzt is spórol Önnek. Ezzel szemben a hagyományos védelmi módszerek - mint a szalag vagy a műanyag fólia - cseréje vagy eltávolítása gyakran magas költségeket vonzanak maguk után, avagy további tisztítást igényelnek a megóvni kívánt felületek. 05 Előnyök az ügyfélkapcsolatok ter A HS PROTECT és annak hatékony védelme hozzájárul ahhoz, hogy erősebb üzleti kapcsolatokat építsen. A sérült termékek elkerülésével a bizalmi viszonyt tovább erősítheti ügyfeleivel. Ezzel szemben az eredménytelen védelmi módszerek Ön képtelen lesz fenntartani erős üzleti kapcsolatokat, mivel a sérült termékek nem vetnek jó fényt vállakozására. 06 Kültéri és beltéri alkalmazás egyaránt A HS PROTECT épületen belül, valamint azon kívül is alkalmazható (a felhelyezés ideális hőmérséklet-tartománya termékeink adatlapján megtalálható). Fontos további tulajdonság, hogy a termékcsalád minden tagja rendkívül helytakarékosan tárolható. Ezzel szemben más védelmi módszerek gyakran csődöt mondanak bizonyos időjárási körülmények között.

24

25 20 Techn ika i Informá ció k Tulajdonságok Szárazanyag-tartalom 40 to 50% Fajsúly 1.05 to 1.08 PH 7 to 8 Ellenállás / tartósság A HS PROTECT vízálló, valamint ellenáll az UV sugárzásnak a szabadban, maximum 12 hónapos időtartamra. A fólia nem válik le, míg kézi erővel el nem távolítják. Szárítás / Kötési idő A HS Protect száradási ideje kb. 30 perc, az időjárási körülményektől függően. A fólia száradási ideje függ a hőmérséklettől, a páratartalomtól, és a légmozgástól.

26 21 Egészség és biztonság: Folyékony/szilárd állapotában sem gyúlékony. Intenzív felhasználás esetén ajánlott elszívó berendezés használata. Vízelvezetés: Állami és helyi követelményeknek megfelelően. Védelem: Védőruházat használata ajánlott. Kerülje a bőrrel vagy szemmel való érintkezést. Az alábbi esetekben teendő: Szemmel való érintkezés esetén: Bő vízzel öblítse ki a szemét legalább 15 percen keresztül! Belégzés esetén: Friss levegő biztosítása! Bőrrel való érintkezés esetén: Bő vízzel és szappannal öblítse le! Lenyelés esetén: Hánytatással távolítsa el a gyomorból, és mielőbb forduljon orvoshoz! Kiömlött alapanyag esetén: Semleges anyaggal itassa fel (például homok, föld, stb.)! Vigyázat: folyékony állapotban nagyon csúszós!

27 22 Felhelyezés Hőmérséklet Between 5 és 35 C között Vastagság A minimális ajánlott rétegvastagság 200 mikron száraz, 400 nedves körülmények között. Túl vékony réteg esetén az eltávolítás nehézkes lehet. Kézi használat Alkalmazza ecsettel vagy hengerrel. Gépi használat Alkalmazza szórópisztollyal. Kerülje a permetköd belélegzését! Tisztítás A berendezés meleg vízzel tisztítható, szükség esetén mosószer hozzáadásával. Javítása A HS Protect fólia sérülése esetén a fólia könnyedén pótolható a már meglévő rétegre egy újabb felvitelével. A két réteg egybeolvad. Eltávolítás Az ideiglenes HS PROTECT réteg egy mozdulattal könnyen eltávolítható. +5 Celsius-fok alatti hőmérsékleten a fólia törékennyé válhat, ami akadályozhatja az eltávolítást.

28 23 Egyéb megjegyzések: A frissen alkalmazott HS Protect fóliát ajánlott 24 órán keresztül megóvni az esőtől. Miután megszáradt, a HS Protect fólia termoplasztikussá válik. Szállítás, csomagolás és tárolás A termék kapható 5, 10 vagy 20 literes kiszerelésben, 200 literes hordókban, vagy 1040 literes IBC konténerekben. Tárolja szobahőmérsékleten, eredeti, zárt csomagolásban, fagymentes helyen! Ne hagyja sokáig a szabad levegőn a lezáratlan tárolóedényt, mert ezzel elősegíti a baktériumok elszaporodását! Megengedett tárolás: maximum 12 hónap a zárt, eredeti csomagolásban.

29

30

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA:

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: lakk Elkészítés időpontja: 2012.02.05. 1 / 4. oldal TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: 1.1. Termék azonosító: Termékszám: JK 246 221 00 PN 112 474 06 Korrózió

Részletesebben

Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók

Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók Filled with quality! HU Termékismertetõ Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók www.phobextools.com Premium Neutrális Szilikon ÁTLÁTSZÓ Egykomponensû, semleges, szagtalan, penészálló szilikon.

Részletesebben

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre festékünkkel és új történeteket mesélnek. akril szatén

Részletesebben

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU Használati utasítás HARD SURFACE Transzferpapírok I Megnevezés Paropy...2 Paropy I...3 Akril...4 Karton Papírok......5 Kerámia Bögrék...6 Kerámia Csempék...7 Kristály/Üveg...8 Bőr...9 Oldal Mágnes...10

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray Technikai festék spray www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu CINK ALAPOZÓ Korróziógátló 99%-os tisztaságú cink alapozó spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray TECH Technikai festék spray www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu CINK Fényes korrózió gátló alapozó festék spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

MŰVÉSZTERMÉKEK.

MŰVÉSZTERMÉKEK. ART & CRAFT MŰVÉSZTERMÉKEK www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu ART & CRAFT TÁBLAFESTÉK KRÉTÁHOZ Matt fekete festék spray. Krétatábla készítéséhez. Lehetővé teszi a felületen krétával való írást, majd

Részletesebben

január CEMENTKÖTÉSŰ LAPOK Cementkötésű Lapok

január CEMENTKÖTÉSŰ LAPOK Cementkötésű Lapok Cementkötésű A Siniat cementkötésű lapok közül sok típus az alkalmazások sokféleségét teszi lehetővé: magas páratartalmú helyiségekben, külső alkalmazásoknál, illetve a szerkezeti lemez felhasználását

Részletesebben

kézi tisztítás Clinex Floral KTM Univerzális padlótisztítszer

kézi tisztítás Clinex Floral KTM Univerzális padlótisztítszer padlók Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva különböző tisztítószereket fejlesztettünk ki padlólapokhoz, kő- és fapadlókhoz. Termékeink hatékony és hosszantartó tisztaságot biztosítanak. kézi tisztítás Clinex

Részletesebben

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban.

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban. TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS Nem csak a helyes használatról, hanem a megfelelő tisztításról és karbantartásról tájékozathatjuk önt, a lehető leghosszabb élettartam eléréséhez. Az egész FITNICE kollekcióra garanciát

Részletesebben

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val Csempe- és élvédő-profilok Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására Csináld Marley-val Csempeprofilok és élvédők a Marleytól sokféle színben, alakban és nagyságban Szép

Részletesebben

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell kihangsúlyozni, miközben Bori lazúrokkal védeni. BORI biocid A

Részletesebben

MŰVÉSZTERMÉKEK.

MŰVÉSZTERMÉKEK. MŰVÉSZTERMÉKEK www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu TÁBLAFESTÉK KRÉTÁHOZ Matt fekete festék spray. Krétatábla készítéséhez. Lehetővé teszi a felületen krétával való írást, majd letörlést. Magas fedőképesség

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az EEC 91/155-ös direktívájával egyetértésben

BIZTONSÁGI ADATLAP az EEC 91/155-ös direktívájával egyetértésben 1. TIKKURILA Dátum: 2003. 05. 02. BIZTONSÁGI ADATLAP az EEC 91/155-ös direktívájával egyetértésben 1. A TERMÉK MEGHATÁROZÁSA / ÉS GYÁRTÓJA 1.1 A termékre vonatkozó információ A termék neve: SIROPLAST 2,

Részletesebben

Megbízható teljesítmény.

Megbízható teljesítmény. A Kaiflex EF rendkívül flexibilis, zárt mikrocellás szerkezetű szigetelőanyag, mely alkalmazható azon létesítményekben ahol légkondicionáló HVAC rendszerek szükségesek, amelyeknél az energia megtakarításra

Részletesebben

RLD259V. TERMÉK LEÍRÁS A D8171 egy akril két komponensű színtelen lakk, amely optimálisan használható Envirobase High performance bázis festékre.

RLD259V. TERMÉK LEÍRÁS A D8171 egy akril két komponensű színtelen lakk, amely optimálisan használható Envirobase High performance bázis festékre. 2016-03-24 Deltron Premium UHS Színtelen Lakk TERMÉK NÉV D8302 D8714 D8717 D8718 D8719 D814 D819 D843 D844 Deltron GRS Premium UHS Színtelen lakk Deltron UHS Edző Deltron gyorsított hígító Deltron Rugalmasság

Részletesebben

DURA-BRIGHT WHEELS Nagyszerű külső egyszerű karbantartás DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT WHEELS Nagyszerű külső egyszerű karbantartás DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Nagyszerű külső egyszerű karbantartás DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Új generációs Dura-Bright kezelés még jobb felületi védelemmel. Az Alcoa most egy korszakalkotó áttörést

Részletesebben

Oldószertartalmú filmréteget képző párazáró szer, habarcsokhoz és betonokhoz

Oldószertartalmú filmréteget képző párazáró szer, habarcsokhoz és betonokhoz Mapecure S Oldószertartalmú filmréteget képző párazáró szer, habarcsokhoz és betonokhoz ALKALMAZÁSI TERÜLET Vakolatok, cementhabarcsok és friss betonok oldószertartalmú párazáró védelme, hogy minimálisra

Részletesebben

Korrózióvédelem és rozsdaeltávolítás

Korrózióvédelem és rozsdaeltávolítás Korrózióvédelem és rozsdaeltávolítás Korrózió A korrózió formái A korróziónak sokféle megjelenési formája és következménye van, és a legkülönbözőbb helyeken jelentkezhet. A különféle környezet a korrózió

Részletesebben

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Karbantartás Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon Október 2014. október 15. Készítette: Kemény Béla Gestamp Hungária Kft

Részletesebben

H-8000 Székesfehérvár, Szüret u. 2 Tel: +36-22-500-348 Fax: +36-22-500-349

H-8000 Székesfehérvár, Szüret u. 2 Tel: +36-22-500-348 Fax: +36-22-500-349 PMA Vizes bázisú ipari festékrendszer Pro Mix / vizes bázisú ipari festékrendszer-pma oldal PMA Bázis WPU 2 PMA Bázis WEP 3 PMA Bázis WAY 4 PMA Bázis WPA 5 PMA Bázis WAK 6 PMA Edzők 7 PMA Színezőkoncentrátum

Részletesebben

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre Quarzolite Paint Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre ALKALMAZÁSI TERÜLET Minden olyan meglévő és új, már festett felület átfestése, ahol

Részletesebben

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu Supershine & Spongelux visszavarázsolja a padló eredeti fényét Supershine & Spongelux Termék áttekintés avagy a forradalmi fényező és csiszoló pad-ek SUPERSHINE PLUS,gyémánt pad félkemény hordozófelülettel.

Részletesebben

Classen Neo 2.0 és SONO vízálló laminált padló

Classen Neo 2.0 és SONO vízálló laminált padló Classen Neo 2.0 és SONO vízálló laminált padló Normál panelformátumú vízálló burkolat, nem szinkronnyomott felülettel, körbefózolva, AC5-ös kopásállósággal Cikkszám Név Panelméret Fóz m2/köteg köteg/raklap

Részletesebben

BRUNOEPL IWP. Biztonsági Adatlap Network 65 Business Park Hapton, Burnley Lancashire. BB11 5TH

BRUNOEPL IWP. Biztonsági Adatlap Network 65 Business Park Hapton, Burnley Lancashire. BB11 5TH BRUNOPEL IWP Biztonsági Adatlap 2011.05.18 1. TERMÉK ÉS GYÁRTÓ AZONOSÍTÁSA 1.1 Termék azonosítása Termék neve: BRUNOEPL IWP 1.2 Gyártó azonosítása Gyártó neve: Gyártó címe: Wykamol Group Limited Unit 3,

Részletesebben

SIGMACOVER 456 (SIGMACOVER CM COATING) 7466

SIGMACOVER 456 (SIGMACOVER CM COATING) 7466 2005. szeptember 2004. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, átfesthető, vastagrétegű, poliamiddal térhálósodó epoxi bázisú bevonat JELLEMZŐI - általánosan használható, vastagrétegű

Részletesebben

ÚJ: KaiCene -Technológia. ÚJ: INCERAM -Cladding. Kompromisszum mentes, mivel biztonságot nyújt!

ÚJ: KaiCene -Technológia. ÚJ: INCERAM -Cladding. Kompromisszum mentes, mivel biztonságot nyújt! EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS A kiemelkedő Kaiflex technológia 1,20 m új csomagolási rendszerben ÚJ: KaiCene -Technológia Bevonat nélküli csőhéjak ÚJ: INCERAM -Cladding Bevonatos lemezek Kompromisszum mentes, mivel

Részletesebben

Tegye egyedivé padlóját!

Tegye egyedivé padlóját! Tegye egyedivé padlóját! Tartalom: Floor Expert EP 101... 08 Floor Expert EP 1013... 09 Floor Expert EP 310W... 10 Floor Expert EP 311...11 Floor Expert EP 211... 12 Floor Expert EP Dizájn és funkció együtt

Részletesebben

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR VASTAGLAZÚR Leírás: színtartó pigmenteket tartalmazó, vastagrétegû, vízzel hígítható, akrilbázisú falazúr. Alkalmazási terület: kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Fa felületek és szerkezetek védô-díszítô

Részletesebben

VECTOR RAPID RAGSAZTÓ

VECTOR RAPID RAGSAZTÓ TYTAN PROFESSIONAL VECTOR RAPID RAGSAZTÓ A Tytan Professional Vector Rapid MS Polymer-bázisú ragasztó magas kezdeti tapadással (5 sec.), mely minden féle falazó és befejező munkálathoz lett fejlesztve.

Részletesebben

Folyékony,kerámia bázisú hőszigetelő bevonat

Folyékony,kerámia bázisú hőszigetelő bevonat Folyékony,kerámia bázisú hőszigetelő bevonat A már ismert hagyományos szigetelő anyagok hőátbocsátási és hővezetési tényezőjét jelentősen felülmúlja a Thermo-S nanotechnológiás hőszigetelő bevonat, ezért

Részletesebben

Max. raktárhômérséklet: 25 C

Max. raktárhômérséklet: 25 C Mûszaki Információ Disbon Nr. 204 Disbothan 204 Silikon-Fugendicht 204 Elasztikus szilikonos fugázó szaniterekhez Szaniter és nedves felületek fugázásához Beltéri csomópontok fugázásához Gépjármûvek, lakókocsik,

Részletesebben

STIHL AK 10, 20, 30. Biztonsági tudnivalók

STIHL AK 10, 20, 30. Biztonsági tudnivalók { STIHL AK 10, 20, 30 Biztonsági tudnivalók magyar Tartalomjegyzék Az eredeti használati útmutató fordítása 1 Biztonsági tudnivalók................................ 1 1.1 Figyelmeztető szimbólumok.........................

Részletesebben

Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra

Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra Silexcolor Pittura Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra ALKALMAZÁSI TERÜLET Olyan kül- vagy beltéri nedvszívó falfelületek

Részletesebben

Szaniter szilikon TURBO színtelen 310 ml Tytan CZ-HU-SK

Szaniter szilikon TURBO színtelen 310 ml Tytan CZ-HU-SK Szaniter szilikon TURBO színtelen 310 ml Tytan CZ-HU-SK Szaniter szilikon TURBO színtelen 310 ml CZ-HU-SK Egy komponensű Acetoxi szilikon, rugalmas tömítés ami a levegőben jelenlévő pára hatására keményedik,

Részletesebben

A vízgazdálkodás területén alkalmazható festék bevonatrendszerek fémszerkezetek védelmére

A vízgazdálkodás területén alkalmazható festék bevonatrendszerek fémszerkezetek védelmére Budalakk Innova Kft. Budapest, 1044, Váci út 40. Tel: (1) 369-7406, Fax: (1) 369-7413 http://www.budalakkinnova.hu festekudvar@budalakkinnova.hu A vízgazdálkodás területén alkalmazható festék bevonatrendszerek

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

Általános építőipari profilok

Általános építőipari profilok Tartalomjegyzék Általános építőipari profilok A széria közös tulajdonságai 112 1101 Gipszkarton élvédő 1102 Hálós élvédő profil 113 1103 Hajlítható gipszkarton élvédő profil 114 A SALAG általános építkezési

Részletesebben

SILIGOR M OSOGATÓTÁLC ÁK

SILIGOR M OSOGATÓTÁLC ÁK SILIGOR M OSOGATÓTÁLC ÁK INNOVATÍV ALAPANYAG, INNOVATÍV FORMA A mindennapos használat miatt a mosogató minősége minden háztartásban nagyon fontos, ami a helyiség nedvességtartalmát és a munkalapszerű használatot

Részletesebben

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT Fabevonatok SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT biocid A faanyag védelme kékülést okozó fagombák, penész, farontó gombák és rovarok ellen Jó behatolóképesség Könnyű felhordás AZ EURÓPAI CSOPORT A Helios

Részletesebben

TYTAN PROFESSIONAL Power Flex

TYTAN PROFESSIONAL Power Flex TYTAN PROFESSIONAL Power Flex A Power Flex Kiváló minőségű termék építőipari anyagok tartós tömítéséhez és ragasztásához, be- és kültéri használatra egyaránt. A ragasztót kiváló az építőiparban előforduló

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Kiegészítő magyarázatok, leírások, ábrák 2. Íves zuhanykabinok 3-11. Szögletes zuhanykabinok 12-26

Tartalomjegyzék. Kiegészítő magyarázatok, leírások, ábrák 2. Íves zuhanykabinok 3-11. Szögletes zuhanykabinok 12-26 Tartalomjegyzék Kiegészítő magyarázatok, leírások, ábrák 2 Íves zuhanykabinok 3-11 Szögletes zuhanykabinok 12-26 Síkfalra szerelhető (háromfalas) és négy oldalról zárt (négyfalas) zuhanykabinok 27-40 Zuhanyajtók

Részletesebben

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz Termékelônyök: viz sú Idôjárásálló Gyors száradás zinte teljesen szagmentes es báz i Vizes bázisú termékek Falfesték kategóriában már elfogadottak, de a fára, fémre való festékeknél még szokatlanok a vízzel

Részletesebben

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata.

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. Konyha higiénia Az Evm Zrt által Az Evm Zrt által gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. 1.Fázis: Zsírtalanítás és fertőtlenítés egy fázisú mosogató és fertőtlenítőszerrel.

Részletesebben

SIGMATHERM 520 (SIGMATHERM SILICATE) 7555

SIGMATHERM 520 (SIGMATHERM SILICATE) 7555 2005. szeptember 2003. júliusi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY egykomponenses, a levegő nedvességtartalmára térhálósodó, (etil)-szilikát bázisú fedőbevonat - cinkszilikát bázisú alapozók

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1.1. MEGNEVEZÉS: CHAIN OIL IN SPRAY (LÁNCKENŐ OLAJ SPRAY KISZELÉSBEN)

BIZTONSÁGI ADATLAP 1.1. MEGNEVEZÉS: CHAIN OIL IN SPRAY (LÁNCKENŐ OLAJ SPRAY KISZELÉSBEN) BIZTONSÁGI ADATLAP Termék: CHAIN LUBE SPRAY (LÁNCKENŐ-SPRAY) 1. TERMÉK AZONOSÍTÁSA A 2001/58/EC EU direktívának megfelelően. 1.1. MEGNEVEZÉS: CHAIN OIL IN SPRAY (LÁNCKENŐ OLAJ SPRAY KISZELÉSBEN) 1.2. BESZÁLLÍTÓ

Részletesebben

Általános ipari ragasztók

Általános ipari ragasztók 3M ragasztó üzletág Általános ipari ragasztók és ragasztószalagok Textilhordozós ragasztószalagok Scotch 2902 textilhordozós ragasztószalag (duct tape) Általános textil ragasztószalag, ami olyan alkalmazásokhoz

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ 2016.április 15.

TERMÉKISMERTETŐ 2016.április 15. AMERCOAT 68 G TERMÉKLEÍRÁS Két komponenses, magas szárazanyagtartalmú poliamiddal térhálósodó cinkgazdag epoxi bevonat FŐBB TERMÉKJELLEMZŐK Különféle rendszerek alapozójának tervezve Kitűnő antikorróziós

Részletesebben

1. Az épület főemeleti helyiségeinek, felszerelésének leírása

1. Az épület főemeleti helyiségeinek, felszerelésének leírása 2. számú melléklet 1. Az épület főemeleti helyiségeinek, felszerelésének leírása a) Irodák (vezetői szobák, ill. titkárságok) belmagasság átlagosan 7 m, a falak enyves alapú díszfestésűek, átlag 1,5 m

Részletesebben

Technikai adatlap United Sealants USFIX-P300 Dűbelragasztó (PESF)

Technikai adatlap United Sealants USFIX-P300 Dűbelragasztó (PESF) Technikai adatlap United Sealants USFIX-P300 Dűbelragasztó (PESF) Poliészter bázisú, sztirénmentes, csekély szag-kipárolgású, magas minőségű, gyors kötésű, 2 komponensű dűbelragasztó rendszer. A termékhez

Részletesebben

Az ablak felszerelése során keletkezett keretszennyeződéseket haladéktalanul el kell távolítani. - purhab, szilikon.

Az ablak felszerelése során keletkezett keretszennyeződéseket haladéktalanul el kell távolítani. - purhab, szilikon. 1. Keret látható felületeinek védelme A keret felületének szennyeződés, szállítási és szerelési hibák, purhabok, stb. elleni védelem érdekében javasolt a látható felületeket védőfóliával letakarni, amennyiben

Részletesebben

JÁRMŰFÉNYEZŐ SZAKKÉPESÍTÉSHEZ 10.B osztály: 140 óra összefüggő szakmai gyakorlat: Járműfényező feladatai

JÁRMŰFÉNYEZŐ SZAKKÉPESÍTÉSHEZ 10.B osztály: 140 óra összefüggő szakmai gyakorlat: Járműfényező feladatai 34 525 03 JÁRMŰFÉNYEZŐ SZAKKÉPESÍTÉSHEZ 10.B osztály: 140 óra összefüggő szakmai gyakorlat: 10482-12 Járműfényező feladatai A felület előkészítés, fényezés gyakorlata tantárgy Kittelés előtti felület előkészítések

Részletesebben

RLD212V. Deltron D8135. Deltron UHS Gyors színtelen lakk FELÜLET ELŐKÉSZíTÉS TERMÉK LEIRÁS

RLD212V. Deltron D8135. Deltron UHS Gyors színtelen lakk FELÜLET ELŐKÉSZíTÉS TERMÉK LEIRÁS Deltron D8135 Deltron UHS Gyors Szintelen lakk 2007. 10. 08. TERMÉK D8135 D8217 D8456 D843 D844 D807 D8714 D812 LEIRÁS Deltron UHS Gyors színtelen lakk Deltron UHS Edző - gyors Deltron Mattító adalék -

Részletesebben

Forgalmazó: IFOTECH Clean Kft. Telefon: +36 30 9397 635. AGS 3550 tutoprom Tartós Anti-Graffiti Bevonat

Forgalmazó: IFOTECH Clean Kft. Telefon: +36 30 9397 635. AGS 3550 tutoprom Tartós Anti-Graffiti Bevonat Tartós Anti-Graffiti Bevonat Tartalom Termékleírás és tulajdonságok Előkészítés - Hatékonyság - Tárolás Felhordási módok Graffiti eltávolítás Biztonsági intézkedések Felhasználási példák 2 Termékleírás

Részletesebben

H-8000 Székesfehérvár, Szüret u. 2 Tel: +36-22-500-348 Fax: +36-22-500-349

H-8000 Székesfehérvár, Szüret u. 2 Tel: +36-22-500-348 Fax: +36-22-500-349 PMI oldószer bázisú ipari festékrendszer Pro Mix / oldószer bázisú ipari festékrendszer-pmi oldal PMI Bázis AK 2 PMI Bázis PU 5 PMI Bázis EP 10 PMI Bázis VB 12 PMI Bázis RC 12 PMI Bázis VC 12 PMI Bázis

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ FIGYELMEZTETÉS FIGYELEM: Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutató, mely fontos előírásokat tartalmaz a biztonságos használatra és a készülék karbantartására

Részletesebben

Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben

Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben A Loctite karbantartási tisztítóit a fémfeldolgozó iparban, javítóműhelyekben, a vasúti és a vízi járművek üzemfenntartási munkáinál, karbantartási

Részletesebben

vízszigetelési megoldások Minden részletében minőség

vízszigetelési megoldások Minden részletében minőség vízszigetelési megoldások Minden részletében minőség vízszigetelési megoldások Az épületek nedvesség elleni védelme kulcsfontosságú az építkezések és a felújítások során. A Weber nemzetközi tapasztalatának

Részletesebben

Loctite Berágódásgátlók Kenés és védelem

Loctite Berágódásgátlók Kenés és védelem Loctite Berágódásgátlók Kenés és védelem Korszerű megoldások A Henkel Loctite márkájú termékcsaládja prémium minőségű termékeket tartalmaz, melyek megvédik a fémfelületeket a korróziótól, beékelődéstől

Részletesebben

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás}

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás} {loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=13 imageid=68} {phocagallery view=category categoryid=25 imageid=136} {phocagallery view=category categoryid=28 image {phocagallery Vékonybevonat

Részletesebben

Nagymértékben páraáteresztő és vízlepergető, szilikongyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatfesték

Nagymértékben páraáteresztő és vízlepergető, szilikongyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatfesték Silancolor Pittura Nagymértékben páraáteresztő és vízlepergető, szilikongyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatfesték ALKALMAZÁSI TERÜLET Olyan falfelületek festésének készítése, ahol követelmény az

Részletesebben

Biztonsági adatlap és Információk

Biztonsági adatlap és Információk Biztonsági adatlap és Információk 1. Az anyag-, a gyártó- és a forgalmazó azonosítása Termék típusa: Kereskedelmi neve: Gyártó : Kizárólagos világforgalmazó: Liquid Ceramic Heat Insulation (LCHI) anyag

Részletesebben

Rapid Gyorsragasztó. Tulajdonság Rapid/A Rapid/B Rapid (Keverve) Szín Fajsúly Viszkozitás (25 C-on) Élettartam Minőségét megőrzi (2gm, 25 C-on)

Rapid Gyorsragasztó. Tulajdonság Rapid/A Rapid/B Rapid (Keverve) Szín Fajsúly Viszkozitás (25 C-on) Élettartam Minőségét megőrzi (2gm, 25 C-on) Araldite (AW 2104/HW 2934) Kétkomponensű epoxy ragasztó háztartási és ipari felhasználásra Főbb jellemzők: Nagy tépő és nyíró erő Erős és rugalmas Gyors kikötés Sokféle felület ragasztásához Termék meghatározás:

Részletesebben

SIGMACOVER 690 (SigmaCover Aluprimer) 7414

SIGMACOVER 690 (SigmaCover Aluprimer) 7414 2009. szeptember 2005. szeptember kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, magas szárazanyag tartalmú, alumíniummal pigmentált, poliaminnal térhálósodó, módosított epoxi bázisú alapozó / bevonat

Részletesebben

U1130V. P /1028 HS Töltőalapozó szürke / fehér

U1130V. P /1028 HS Töltőalapozó szürke / fehér 2008-10-14 A TERMÉKEK KIZÁRÓLAG SZAKMŰHELYBEN HASZNÁLHATÓAK Kód Megnevezés P565-1027 /1028 HS Töltőalapozó szürke / fehér P565-1027 Turbo Plus HS Töltőalapozó - szürke P565-1028 Turbo Plus HS Töltőalapozó

Részletesebben

Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére

Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére [Mapei logó] Colorite Performance Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére ALKALMAZÁSI TERÜLET Régi és új felületek, illetve meglévő, festett felületek festése olyan

Részletesebben

MF/2V1 ÜVEGKERÁMIA FŐZŐLAPOK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA

MF/2V1 ÜVEGKERÁMIA FŐZŐLAPOK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA MF/2V1 ÜVEGKERÁMIA FŐZŐLAPOK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA TARTALOMJEGYZÉK Általános leírás... 4 A vezérlőgombok használata... 5 Beszerelés... 6 Az edények használata... 7 Tisztítás... 8 FIGYELMEZTETÉS! Az adatlapon

Részletesebben

SIGMACOVER 256 (SIGMACOVER CM PRIMER) 7412

SIGMACOVER 256 (SIGMACOVER CM PRIMER) 7412 2005. szeptember 2004. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, poliamiddal térhálósodó, átfesthető, vastagrétegű, cinkfoszfát epoxi bázisú alapozó JELLEMZŐI - általánosan alkalmazható

Részletesebben

Biztonságtechnikai adatlap

Biztonságtechnikai adatlap Biztonságtechnikai adatlap 1. Készítmény neve UVERAPID 5 oldószermentes epoxi ragasztó Gyártó cég neve: Újpesti Vegyészeti Kft. cím: Budapest, Dal u.4., telefon/fax: 3077-219 2. Összetétel veszélyes anyagok

Részletesebben

A fémkülsejű felületvédelmi rendszer.

A fémkülsejű felületvédelmi rendszer. A Kaiflex Protect Alu-TEC felületvédelmi rendszer kemény szürke színű műanyag fólia, melynek egyik oldala alumínium fóliával laminált, így felületvédelmet biztosít a szigetelőanyagnak, UV sugárzás, időjárási

Részletesebben

SIGMACOVER 1500 7715

SIGMACOVER 1500 7715 2005. szeptember 2004. novemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY MŰSZAKI ADATOK kétkomponensű, oldószermentes, felülettűrő, poliaminnal térhálósodó epoxi bázisú alapozó/átvonó bevonat

Részletesebben

Termékismertető UHS PRIMA GREYMATIC

Termékismertető UHS PRIMA GREYMATIC Termékismertető UHS PRIMA GREYMATIC D8018 Fehér D8019 Fekete D8024 Szürke TERMÉKLEÍRÁS Az UHS Príma GREYMATIC egy 2-komponensű, a javítások széles skáláján használható. Univerzális, gyorsan száradó, könnyen

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ 2016.június 10. 8,5 m 2 /liter 100 μm esetén

TERMÉKISMERTETŐ 2016.június 10. 8,5 m 2 /liter 100 μm esetén AMERLOCK 400 C TERMÉKLEÍRÁS Két komponenses, magas szárazanyagtartalmú bevonat FŐBB TERMÉKJELLEMZŐK Magas teljesítményű önalapozó univerzális epoxi bevonat Magas szárazanyagtartalom, alacsony VOC Felülettűrő

Részletesebben

Mini-Hűtőszekrény

Mini-Hűtőszekrény Mini-Hűtőszekrény 10011578 100115779 Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termék megvásárlásához. Olvassa el az egész használati utasítást alaposan és kövesse azt a lehetséges károk elkerülése érdekében.

Részletesebben

CSILLOGÓ, ELŐRE BEVONT, ELLENÁLLÓ, KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ ARMAFLEX SZIGETELÉS GYORS TELEPÍTÉSHEZ

CSILLOGÓ, ELŐRE BEVONT, ELLENÁLLÓ, KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ ARMAFLEX SZIGETELÉS GYORS TELEPÍTÉSHEZ Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) CSILLOGÓ, ELŐRE BEVONT, ELLENÁLLÓ, KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ ARMAFLEX SZIGETELÉS GYORS TELEPÍTÉSHEZ 2-az-1-ben előbevonattal ellátott rendszer,

Részletesebben

STIHL AP 100, 200, 300, 300 S. Biztonsági tudnivalók

STIHL AP 100, 200, 300, 300 S. Biztonsági tudnivalók { STIHL AP 100, 200, 300, 300 S Biztonsági tudnivalók magyar Tartalomjegyzék Az eredeti használati útmutató fordítása 1 Biztonsági tudnivalók................................ 1 1.1 Figyelmeztető szimbólumok.........................

Részletesebben

Rozsdamentes acél kiegészítők

Rozsdamentes acél kiegészítők Rozsdamentes acél kiegészítők 143 STAINLESS STEEL ACCESSORIES Teka kiegészítők A rozsdamentes acél kiegészíőknek két csoportja van: (MX) és (IC). Mind a két termékcsalád közösségi használatra lett tervezve.

Részletesebben

Liquid steel. Folyékony fém

Liquid steel. Folyékony fém Araldite Liquid Steel (XD 4570 / XD 4571) Két komponensű, gyors kötésű acél tartalmú epoxy ragasztó Főbb jellemzők: Kiváló tapadás a legtöbb műanyag, kompozit és fém felületeken Kiváló ellenállás az üzemanyagok,

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ 2015.július 10. 6,8 m 2 /liter 125 μm esetén

TERMÉKISMERTETŐ 2015.július 10. 6,8 m 2 /liter 125 μm esetén AMERLOCK 400 AL TERMÉKLEÍRÁS Két komponenses, magas szárazanyagtartalmú bevonat FŐBB TERMÉKJELLEMZŐK Alumínium tartalmú felülettűrő karbantartási bevonat Kompatibilis többféle felülettel és felületelőkészítéssel

Részletesebben

Felhasználásra kész, szálerősített folytonos és rugalmas vízszigetelő réteg, időjárásnak kitett külső felületekre.

Felhasználásra kész, szálerősített folytonos és rugalmas vízszigetelő réteg, időjárásnak kitett külső felületekre. Aquaflex Roof Felhasználásra kész, szálerősített folytonos és rugalmas vízszigetelő réteg, időjárásnak kitett külső felületekre. ALKALMAZÁSI TERÜLET Vízszigetelésre: lapostetőkön erkélyeken és teraszokon

Részletesebben

KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ FESTÉK Matt félmatt félfényes - fényes HASZNÁLATI UTASÍTÁS: KEZELENDŐ FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE FELHASZNÁLÁS

KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ FESTÉK Matt félmatt félfényes - fényes HASZNÁLATI UTASÍTÁS: KEZELENDŐ FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE FELHASZNÁLÁS MAGYAR ICE KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ FESTÉK Matt félmatt félfényes - fényes Víz alapú kettős összetevőjű tartós festék. Megőrzi a fa természetes színét, könnyedén felvihető a felületre (görgő vagy ecset).

Részletesebben

H2O PROJECTA zuhanykabin szerelési útmutató

H2O PROJECTA zuhanykabin szerelési útmutató H2O PROJECTA zuhanykabin szerelési útmutató Köszönjük vásárlását és bizalmát termékünk iránt. Reméljük, sok éven át nagy megelégedettséggel tudja majd használni termékünket! Beépítési tudnivalók: Beépítéshez

Részletesebben

Megoldások a tiszta környezetért

Megoldások a tiszta környezetért Megoldások a tiszta környezetért HU 07/18 CID LINES a tisztító, ápoló és fertőtlenítő termékek teljes választékának gyártója a vendéglátás, a közlekedési, élelmiszeripari és mezőgazdasági ágazatok számára.

Részletesebben

Az igényeknek megfelelő választás...

Az igényeknek megfelelő választás... Clear 1500 Felhasználóbarát, a lehető legjobb ár-érték arányt biztosító lakk Az igényeknek megfelelő választás... Érjen el megfelelő eredményt gyorsan és megfizethetően a Clear 1500 termékkel. Az univerzális

Részletesebben

Hajók, daruk és vízbe kerülő fémszerkezetek felületvédelme

Hajók, daruk és vízbe kerülő fémszerkezetek felületvédelme Budalakk Innova Kft. Budapest, 1044, Váci út 40. Tel: (1) 369-7406, Fax: (1) 369-7413 http://www.budalakkinnova.hu festekudvar@budalakkinnova.hu Hajók, daruk és vízbe kerülő fémszerkezetek felületvédelme

Részletesebben

Gyengén agresszív oldatokkal kapcsolatban álló beton tárolók és cementanyagú felületek bevonása.

Gyengén agresszív oldatokkal kapcsolatban álló beton tárolók és cementanyagú felületek bevonása. Isamite Oldószeres bitumenes védőbevonat ALKALMAZÁSI TERÜLET Beton alaptestek szigetelése. Víztározók és fém felületek rozsdamentes festéke. A Plastimul vagy Plastisol 1-gyel kezelt felületek alapozása.

Részletesebben

1 Termékleírás. 2 Összetétel MŰSZAKI ADATLAP. BONDEX Patina Effect Wax

1 Termékleírás. 2 Összetétel MŰSZAKI ADATLAP. BONDEX Patina Effect Wax Termék megnevezése Felhasználás: patina hatású viasz, beltéri bútorok és fatárgyak díszítése céljára, használatra kész állapotban. Elérhető kiszerelések 0,25 L 1 Termékleírás 1.1 1.2 1.3 1.4 Terméktípus:

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató

WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató Kedves Vásárlónk! Útmutatónk segítségével elvégzett helyes telepítés elősegíti, hogy WPC kerítését és annak előnyét (például a fáénál várható hosszabb

Részletesebben

SIGMA PHENGUARD 935 (SIGMA PHENGUARD COATING) 7435

SIGMA PHENGUARD 935 (SIGMA PHENGUARD COATING) 7435 2005. szeptember 2003. januári kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY két komponenses, vastagrétegű, aminnal térhálósodó fenolepoxi bevonat a Sigma Phenguard tartálybevonat rendszer második

Részletesebben

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Kedves Kreatív Partnerünk, Örülünk, hogy érdeklődsz a kreatív alkotás világa iránt és szívesen olvasod bemutató anyagainkat. Igyekszünk mindig praktikus

Részletesebben

Felületvédők. Felületvédő. Magasfényű, valamint UV- és kopásálló. Könnyű tisztíthatóság jellemzi. Felhasználható kemény felületek védelmére.

Felületvédők. Felületvédő. Magasfényű, valamint UV- és kopásálló. Könnyű tisztíthatóság jellemzi. Felhasználható kemény felületek védelmére. k PREMIERE Magasfényű, valamint UV- és kopásálló. Könnyű tisztíthatóság jellemzi. Felhasználható kemény felületek védelmére. Kiadóssága: 15-20 m 2 /l/réteg. DISTANCE Akril színmélyítő Kristálytiszta, magas

Részletesebben

H2O PROJECTA ÍVES zuhanykabin szerelési útmutató

H2O PROJECTA ÍVES zuhanykabin szerelési útmutató Minőség, kiváló áron 000 Kecskemét, Matkói út., e-mail: szerviz@metakft.hu, fax: 7/50 55 HO PROJECTA ÍVES zuhanykabin szerelési útmutató Köszönjük vásárlását és bizalmát termékünk iránt. Reméljük, sok

Részletesebben

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához.

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. Tisztító készlet Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. TISZTÍTÓSZEREK ÉS TISZTÍTÓESZKÖZ SZIVACSOK ÉS TARTOZÉKOK Fuga-Wash Eco 4 Spatulya BEDOLGOZÁS Öko-kompatibilis tisztítószer

Részletesebben

Jellemző alkalmazások Beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavítása.

Jellemző alkalmazások Beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavítása. [Mapei logó] Eco Prim Grip [emblémák] Nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású (VOC), akrilgyanta-bázisú, felhasználásra kész, általános használatú, szilikahomok tartalmú vizesdiszperziós tapadásfokozó

Részletesebben

RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK A HAJÓGYÁRTÁSHOZ

RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK A HAJÓGYÁRTÁSHOZ RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK A HAJÓGYÁRTÁSHOZ 1 K SZILÁN TERMINÁLT RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK Körapop 950 Marine Oldószermentes, elasztikus, nedvességtartalomra keményedő ragasztó- és tömítőanyag kültéri

Részletesebben

Új felületek sómentes, nyers falra hordja fel. A frissen vakolt felületeket 4-5 héttel a festés előtt kezelni kell.

Új felületek sómentes, nyers falra hordja fel. A frissen vakolt felületeket 4-5 héttel a festés előtt kezelni kell. TERMÉKISMERTETŐ CASEIN DISTEMPER (MÁR HASZNÁLATRA KÉSZ FORMÁBAN KAPHATÓ) A Farrow & Ball által gyártott festékek környezetbarát termékek, amelyek kielégítik a festékek illékony szerves anyag tartalmára

Részletesebben

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés.

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés. Chrome Style technology. www.chromestylehungary.com info@chromestylehungary.com Kifejlesztettünk egy Védjegyoltalom alatt álló szabadalmaztatott króm megjelenésű technológiát, mely teljesen egyedülálló

Részletesebben