Szállítási Szerzıdés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szállítási Szerzıdés"

Átírás

1 Szállítási Szerzıdés Amely létrejött egyrészrıl Nagytarcsa Község Önkormányzata Székhelye: 2142 Nagytarcsa, Rákóczi u. 4. adószáma: Képviseletében: Gyıri Péter Polgármester mint Megrendelı (továbbiakban Megrendelı) másrészrıl HOR Zrt. Cégjegyzékszáma: székhelye: 1074 Budapest, Alsóerdısor u. 32. Levelezési címe: 1076 Budapest, Péterfy S u. 7. Adószáma: bankszámla száma: K&H Bank Az aláírásnál képviseli (név): Horváth Csaba (tisztség) Elnök-vezérigazgató, önállóan Mint Szállító ( továbbiakban: Szállító) között az alábbi feltételek szerint: I. Elızmény 1. A felek rögzítik, hogy a Megrendelı július 07-én általános egyszerő közbeszerzési eljárást indított Nagytarcsa Csillagszem Óvoda eszközbeszerzése tárgyban. Megrendelı a közbeszerzési eljárás eredményét augusztus 10-én kihirdette azzal, hogy a közbeszerzési eljárás nyertese a Szállító. A lefolytatott közbeszerzési eljárás alapján a Megrendelı a Szállító ajánlatát fogadta el, ennek megfelelıen a felek szerzıdét kötnek a jelen Szállítási Szerzıdés és a hozzá kapcsolódó mellékletek (együttesen: Szerzıdés) feltételei szerint. 2. A jelen szerzıdés elválaszthatatlan részét képezi a Szállító közbeszerzési ajánlata, a Megrendelı részérıl kiadott közbeszerzési dokumentáció és ajánlati felhívás. Amennyiben a jelen szállítási szerzıdés valamely rendelkezése ellentmondásban volna a közbeszerzési dokumentumok tartalmával, akkor a felek a közbeszerzési dokumentumok elsıdlegessége alapján járnak el, azaz a közbeszerzési dokumentumban foglalt feltételeket tartják érvényesnek. 3. Amennyiben a jelen szerzıdés valamely rendelkezése homályos, érthetetlen vagy más szerzıdési rendelkezésekkel ellentétes volna, úgy a felek kötelezettséget vállalnak a szerzıdési feltételek közbeszerzési dokumentumból következtethetı céljának értelmezésére és estleges módosítására (összhangban a Kbt ával).

2 II. A szerzıdés tárgya 1. A megrendelı megrendeli, a Szállító elvállalja és üzembe helyezi Nagytarcsa Község Önkormányzata a KMOP /B-2. kódszámú, Közép-magyarországi Operatív Program közoktatási intézmények beruházásainak támogatása keretén belül kiírt Nagytarcsa Csillagszem Óvoda eszközbeszerzése tárgyú ajánlattételi felhívásban és az ajánlati dokumentáció mőszaki specifikációjában meghatározott minıségi és mennyiségi feltételeknek megfelelı áruféleségeket a jelen szerzıdésben meghatározott teljesítési helyre, jelen szerzıdés IV/1. pontjában meghatározott idıpontig, hiba-, és hiánymentesen, rendeltetésszerő használatra alkalmas állapotban, egyes áruféleségeket telepítéssel együtt. A mőszaki specifikáció Szállító által beárazott példánya jelen szerzıdés 1. sz. mellékletét képezi. 2. A szerzıdés jogalapja a közbeszerzési eljárást lezáró döntés, valamint a 113/2009. (08.10) számú ÖNK testületi határozat. III. A vállalkozói díj 1. A Megrendelı a II/1. pontban rögzített szerzıdésszerő teljesítése után összesen nettó Ft + áfa (25%) az alábbiak szerint: - könyv: nettó Ft + (5%) áfa= bruttó Ft, - többi eszköz: nettó Ft (25%) áfa = bruttó Ft, azaz összesen bruttósan forint árat fizet a Szállítónak, amely teljesítés idıpontjában meghatározott ár. A Megrendelı által fizetett ár magában foglalja a II/1. pontban meghatározott valamennyi teljesítés ellenértékét, amely ár a szállításkor érvényes forintárat jelenti, melynek utólagos módosítására nincs lehetıség. A fizetés megtörténtének idıpontja az a nap, amikor Megrendelı számláját a számlavezetı bank a kifizetésre kerülı összeggel megterheli. 2. Megrendelı a teljesítés igazolással leigazolt számlákat - összhangban a Kbt.305. (3) bekezdésében foglaltakkal- a teljesítési igazolás kibocsátásától számított 30 napon belül utalja át a Szállító K&H Bank számú bankszámlájára. A szerzıdésszerő teljesítés igazolásának a Felek, a szállítólevelek aláírását tekintik. Az igazolt szállítóleveleket a számla mellékleteként csatolni kell. 3. A vállalkozási díj tartalmazza a megvalósítással kapcsolatban felmerülı összes anyag és munkadíjat. 4. A vállalkozási díj fedezetett nyújt mindazon munkák elvégzésére és felmerülı költségekre, amelyek szükségesek a mőszaki tartalom szerinti munkák megvalósulásához. A Megrendelı semminemő mőszaki vagy egyéb okok miatt (így például a vállalkozási szerzıdés megkötése és a megvalósulás közötti idıszakra bekövetkezett áremelésbıl eredı) többletköltség igényt nem fogad el.

3 IV. A szerzıdés teljesítési határidıi 1. A szállítás megkezdésének idıpontja: augusztus 19. A szállítás véghatárideje, a teljesítési határidı: szeptember 15. ( Szállító által megajánlottak szerint) A Szállító a Megrendelı engedélyével elıteljesíthet. 2. A teljesítés helye: Nagytarcsa, Sport u /6 hrsz-ú óvoda ingatlan. 3. A Szállító köteles az árúkat eredeti, gyári csomagolásban leszállítani, amely árú épségét a fuvarozáskor, illetve a tároláskor megóvja. 4. A Szállító az árút a jelen szerzıdés IV/2. pontjában rögzített teljesítési helyre köteles leszállítani a saját költségén és veszélyére, illetve azon árúkat, amelyeke a Megrendelı az ajánlattételi felhívásban telepítést is kért, köteles a saját költségén, a Szállító által megtervezett, de a Megrendelı által elfogadott helyre telepíteni. 5. Fuvarozóval történı szállítás esetén az árut, a Szállító köteles a fuvarozótól átvenni, és a fuvarozóval szembeni esetleges kárigényeket érvényesíteni. 6. A Szállító a Megrendelı által a IV/2 pontban rögzített címen rendelkezésre bocsátott zárható helyiségben az általa leszállított vagy a fuvarozó által leszállított árut kicsomagolja és ellenırzi, hogy az áru az elıírt mennyiségben és darabszámban sértetlenül és éppen megérkezett e. Az általa észlelt mennyiségi hiányt vagy hibát a Szállító az elıírt teljesítési határidın belül saját költségére köteles pótolni. Az áru elvesztésébıl vagy rongálásából eredı kárveszély az áru leszállítását követı és a Megrendelı mennyiségi átvételét igazoló jegyzıkönyv átadásáig a Szállítót terheli. 7. A Megrendelı a Szállítóval történt megállapodása alapján kijelöli és biztosítja a teljesítési helyszínt. 8. A szerzıdés teljesítésének idıpontjáról a Szállító 3 nappal megelızıen írásban értesíti a Megrendelıt. Kitőzött idıpontban történik az áru mennyiségi átvétele, és ekkor kezdıdik a Megrendelı minıségi átvételi vizsgálata. A mennyiségi átvétel a szállító által kiállított szállítólevélen történik. 9. A minıségi átvétel helye a szerzıdés IV/2. pontja szerinti teljesítés helye. A minıségi átvételt a mennyiségi átvételtıl számított 3 napon belül kell elvégezni. Minıségi hiba esetén a hibáról a Szállítót írásban kell értesíteni, és meg kell hívni a minıségi hiba megállapításának jegyzıkönyvezésére záros határidın belül.

4 10. A Szállító a sikeres átadás-átvételt követı elsı naptól számítva a jelen szerzıdés mellékletét képezı, az ajánlatban megadott 12 hónap jótállást vállal. Amennyiben az áru a jótállási idı alatt meghibásodik és funkciójának megfelelıen nem használható, a jótállási idı annyi nappal hosszabbodik meg a hiba közlésétıl számítva, amennyi napig a hiba miatt az áru a rendeltetésszerő használatra nem alkalmas. V. A szerzıdést biztosító mellékkötelezettségek 1. Kötbér Késedelmi kötbér mértéke: Ft/nap A kötbér vetítési alapja a Szállítót megilletı és a Megrendelı által fizetendı teljes ellenszolgáltatás nettó értéke. 2. Garanciák és szavatossági, jótállási idıtartamok. Szavatossági idıtartam: Jótállási idıtartam: Jogszabály szerint 12 hónap A Szállító a jogszabály szerinti szavatosságon felül 12 hónap szavatossági idıt vállal a leszállított és helyére összeállított, valamint telepített árúkra egyaránt. 3. Jótállási garancia. A jótállási garancia a jótállás idıtartam alatt áll fenn. A Szállító által ajánlatába megajánlott idıre szól, a végszámla összegébıl 5% kerül visszatartásra, amelyet a vállalkozónak kizárólagos bankgarancia adásával kell teljesítenie által ajánlatába megajánlott jótállási idıre. VI. Megrendelı és Szállító kötelezettségei 1. Szerzıdésszegés. Amennyiben a megadott teljesítési határidı napjáig az átadás-átvételi eljárás meghiúsul, a Megrendelı jogosult Ft/nap késedelmi kötbért az átadás-átvételi eljárás megkezdésének a napjától étvényesíteni. Amennyiben a Szállító a teljesítéssel 15 napot meghaladó késedelembe esik, úgy a Megrendelı jogosult a szerzıdéstıl elállni, és az elmaradásból eredı kárát megfizettetni a Szállítóval. A Megrendelı nem szerzıdésszerő teljesítés esetén, igénye szerint jogosult kijavíttatni vagy cserét vagy árleszállítást kérni, amelynek a Szállító köteles eleget tenni. A Megrendelı késedelmes fizetése esetén a Szállító a Ptk. 301/A. (2)-(3) bekezdése szerinti törvényes késedelmi kamatot számíthat fel.

5 2. A Felek a jelen szerzıdésben az írásban történı értesítés alatt távirat, vagy ajánlott levél, illetve vagy telefaxon történı értesítést értenek. Az írásbeli értesítés tudomásra jutás napján a címzett részérıl történı átvételt értik a Felek. 3. A Felek mentesülnek a jelen szerzıdésbıl eredı kötelezettségeik nem vagy részbeni teljesítésével kapcsolatos felelısségük alól, ha a nem teljesítés vagy a részbeni nem teljesítés olyan elıre nem látható és a Felek által elháríthatatlan rendkívüli esemény miatt következett be, amely vis maiornak minısül. A vis maiorral érintett fél köteles a másik felet a vis maior bekövetkezésérıl, illetve megszőnésérıl haladéktalanul értesíteni. A vis maiornak minısülı körülményt, eseményt a magyar Gazdasági Kamarának kell igazolnia, mely igazolást a vis maiorra hivatkozó félnek kell beszerezni. VII. Egyéb rendelkezések 1. Megrendelı teljes jogkörrel rendelkezı képviselıje: név: Gyıri Péter Beosztás: polgármester Telefon: 06-70/ Szállító teljes jogkörrel rendelkezı képviselıje: név: Horváth Csaba Beosztás: Elnök-vezérigazgató Telefon: 06-20/ A szerzıdés hatályba lépése. Jelen szerzıdést mindkét Fél által történı aláírás napján további jogcselekmény nélkül lép hatályba. 4. A Szerzıdés módosítása. Jelen szerzıdést a Felek közös megegyezéssel írásbab módosíthatják, ha a szerzıdéskötést követıen a szerzıdéskötéskor elıre nem látható ok következtében beállott körülmény miatt a szerzıdés teljesítése valamelyik Fél lényeges, jogos érdekét sérti, vagy veszélyezteti. Nem minısül a jelen szerzıdés módosításának a Felek cégadataiban, bankszámlaszámában, a kapcsolattartók adataiban bekövetkezı változások, azonban a Felek kötelesek haladéktalanul írásban tájékoztatni egymást ezen változásról. 5. Költségek. Jelen szerzıdés elkészítésével és letárgyalásával, valamint jelen szerzıdésben foglalt más jogügyletekkel, cselekményekkel összefüggésben a Felek viselik saját költségeiket.

6 VIII. Vegyes rendelkezések 1. A Felek rögzítik, hogy mindennemő joglemondó nyilatkozat csak írásban érvényes. 2. Amennyiben jelen szerzıdés bármely része érvénytelen vagy végrehajthatatlan, illetve utóbb azzá válik, a szerzıdés további rendelkezései változatlanul érvényben maradnak, és az érvénytelen vagy végrehajthatatlan szerzıdési részt a Felek olyan rendelkezéssel pótolják, amelyek eredeti szándékaikhoz legközelebb állnak. 3. A jelen szerzıdésben nem szabályozott kérdésekben a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvérıl szóló évi IV. törvény, a Közbeszerzésekrıl szóló évi CXXIX. törvény, valamint a mindenkori hatályos jogszabályok az irányadók. 4. Jelen szerzıdéssel és annak tartalmával, valamint a konkrét munkával, és a munkavégzés során bekövetkezı eseményekkel kapcsolatos vitás kérdéseiket szerzıdı felek megpróbálják békés úton, egymás között rendezni. Ennek eredménytelensége esetén minden felmerülı mőszaki, ár- és egyéb vita tekintetében szerzıdı felek alávetik magukat a Gödöllı Városi Bíróság mint illetékes bíróság döntésének. 5. A jelen szerzıdést csak szerzıdésmódosítás keretében, a szerzıdı felek cégszerő aláírásával lehet módosítani. Nem helyettesítheti a szerzıdés módosítását kooperációs jegyzıkönyvben rögzített megállapítás, együttmőködési megállapodás, vagy egyéb más bejegyzés. 6. A szerzıdés a szerzıdı felek egybehangzó véleménye alapján, cégszerő aláírásukkal lép életbe. Nagytarcsa, augusztus 18. Megrendelı részérıl Szállító részérıl Mellékletek: - közbeszerzési dokumentáció - részletes, árazott költségvetés és összesítı - vállalkozói nyilatkozat a jótállásra vonatkozóan - vállalkozói nyilatkozat a késedelmi kötbérre vonatkozóan - vállalkozói nyilatkozat a jótállási garanciára vonatkozóan

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Cím : 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Adószám: 15450494-2-12 Számlaszám: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. 10402142-49565051-57501001

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Cím: 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Adószám: 15450494-2-12 Számlaszám: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. 10402142-49565051-57501001

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl: GYİRI NEMZETI SZÍNHÁZ Székhely: 9022 Gyır, Czuczor G. u. 7. Adószám: 15467012-2-08 Számlaszám: OTP 11737007-15467012 Képviseli: Forgács Péter igazgató továbbiakban,

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZİDÉS. Preambulum

MEGBÍZÁSI SZERZİDÉS. Preambulum MEGBÍZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl Szécsény Város Önkormányzata Cím : 3170. Szécsény, Rákóczi út 84. Adószám : 15451244-2-12 Számlaszáma : Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. 10402142-21424304-00000000

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS Száma:450/2009. Amely létrejött egyrészrıl az Országos Mentıszolgálat Székhely: 1055 Budapest, Markó u. 22., Adószám: 15309989-2-41, Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01491687, KSH törzsszám:

Részletesebben

Szállítási Szerzıdés

Szállítási Szerzıdés Szállítási Szerzıdés amely létrejött egyrészrıl a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelı (a továbbiakban megrendelı), valamint BUSA Kft. (6100 Kiskunfélegyháza,

Részletesebben

Iktatószám: 918-10/2007. SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS. amely létrejött egyrészrıl

Iktatószám: 918-10/2007. SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS. amely létrejött egyrészrıl Iktatószám: 918-10/2007. SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl Nógrád Megye Önkormányzata 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. képviseli: Becsó Zsolt, a közgyőlés elnöke mint megrendelı, a továbbiakban:

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS amely létrejött Magyar Állami Operaház (1061 Budapest, Andrássy u. 22., képviseli: Vass Lajos fıigazgató, adószáma: 15309439-2-42), mint megrendelı - a továbbiakban: Vevı, másrészrıl

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl a Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Cím : 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Adószám: 15450494-2-12 Számlaszám: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. 10402142-49565051-57501001

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 13330/2011 Elıterjesztés - a Képviselı- testületnek- a Sárospatak címő

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Kiskunlacháza Nagyközségi Önkormányzat Központi Konyha 2340 Kiskunlacháza, Rákóczi u. 12. szám alatti intézmény (képviselője Kovács Jánosné

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tıkehús, csirkehús, belsıség, zsír, pulykahús)

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tıkehús, csirkehús, belsıség, zsír, pulykahús) SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tıkehús, csirkehús, belsıség, zsír, pulykahús) E szerzıdés létrejött egyrészrıl a Boronkay György Mőszaki Középiskola és Gimnázium (a továbbiakban: Megrendelı, cím: 2600 Vác, Németh

Részletesebben

(közbeszerzési eljárás eredményeképpen kötött szerzıdés)

(közbeszerzési eljárás eredményeképpen kötött szerzıdés) Száma: 09000-0/7057-51/2013. ált. SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (közbeszerzési eljárás eredményeképpen kötött szerzıdés) Amely létrejött egyrészrıl a HAJDÚ-BIHAR MEGYEI RENDİR-FİKAPITÁNYSÁG (székhelye: 4024 Debrecen,

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Iktatószám: 3/40-21/2010. amely létrejött egyrészről Balatonfűzfő Város Önkormányzat (székhely: 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1., adószám: 15430207-2-19), képviseli: Marton Béla polgármester,

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. sz. mellékelt AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS modellezı rendszer tervezése és kifejlesztése Baranya és Somogy megyében és kiemelten Pécsen címő pályázathoz könyvvizsgálói jelentés elkészítésére 1 AZ AJÁNLATTÉTELI

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS MEZİGAZDASÁGI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS MEZİGAZDASÁGI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS MEZİGAZDASÁGI BIZOTTSÁGA Kivonat Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyőlésének Gazdasági és Mezıgazdasági Bizottsága 2010.

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tej, tejtermék)

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tej, tejtermék) SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tej, tejtermék) E szerzıdés létrejött egyrészrıl a Boronkay György Mőszaki Középiskola és Gimnázium (a továbbiakban: Megrendelı, cím: 2600 Vác, Németh László u. 4,-6 adószám: 15395577-2-13

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl: Név: Budapest Fıváros XIX. kerület Kispest Önkormányzata Székhely: 1195 Budapest, Városház tér 18-20. Képviseli: Gajda Péter polgármester továbbiakban:

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (kenyér, pékáru)

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (kenyér, pékáru) SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (kenyér, pékáru) E szerzıdés létrejött egyrészrıl a Boronkay György Mőszaki Középiskola és Gimnázium (a továbbiakban: Megrendelı, cím: 2600 Vác, Németh László u. 4,-6 adószám: 15395577-2-13

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S melegétel utalványok beszerzésére

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S melegétel utalványok beszerzésére S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S melegétel utalványok beszerzésére amely létrejött egyrészrıl Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata (3100 Salgótarján, Múzeum tér 1.) adószáma: 15450494-2-12,

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI S Z E R Z İ D É S. Szepessy Tamás Polgármester-helyettes Megrendelı (a továbbiakban: Megrendelı), valamint

VÁLLALKOZÁSI S Z E R Z İ D É S. Szepessy Tamás Polgármester-helyettes Megrendelı (a továbbiakban: Megrendelı), valamint VÁLLALKOZÁSI S Z E R Z İ D É S amely létrejött egyrészrıl Óbuda Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Cím: 1033 Budapest, Fı tér 3. Képviselı: Szepessy Tamás Polgármester-helyettes mint Megrendelı

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött Egyrészrıl a: GYİRI NEMZETI SZÍNHÁZ Székhely: 9022 Gyır, Czuczor G. u. 07. Adószám: 15467012-2-08 Számlaszám: OTP 11737007-15467012 Képviseli: Nagy Viktor igazgató

Részletesebben

VÁLLAKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLAKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLAKOZÁSI SZERZİDÉS Amely létrejött egyrészrıl Vác Város Önkormányzata (2600 Vác, Március 15. tér 11. önkormányzati törzsszám: 395423000, adószám: 15395429-2-13) mint Megrendelı, (képviseletében Dr.

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS Amely létrejött egyrészrıl a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása székhely: 6640 Csongrád, Kossuth tér 7. adószáma: 18474763-1-06, bankszámlaszáma: 11735050-15358763, Telefon: 63/571-946,

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szerződés száma:: Szállítási szerződés mely létrejött egyrészről: a továbbiakban Vevő, másrészről az UNIVILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1147 Budapest, Fűrész u.25. Adószám: 10316007-242 Bankszáma:

Részletesebben

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya:

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya: SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP BESZERZÉSE amely létrejött egyrészről: Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Székhelye: 7754 Bóly, Rákóczi Ferenc utca 3. Teljes jogú képviselője: Hárs József

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 73 MELLÉKLET : 1 db TÁRGY: Tulajdonosi hozzájárulás tárgyi eszköz (földkábel) térítésmentes átadás-átvételéhez E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

Együttmőködési megállapodás

Együttmőködési megállapodás PE iktatószám: Kórház iktatószám: Együttmőködési megállapodás Melyet a Pannon Egyetem (8200 Veszprém, Egyetem u. 10.; adószáma: 15308816-2-19; OM száma: FI 80554) képviseletében: Dr. Friedler Ferenc rektor

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu J A V A S L A T - a Képviselı-testületnek a Rendelıintézet számára eszközök

Részletesebben

TERVEZÉSI SZERZİDÉS KIVITELI TERVEK KÉSZÍTÉSÉRE

TERVEZÉSI SZERZİDÉS KIVITELI TERVEK KÉSZÍTÉSÉRE TERVEZÉSI SZERZİDÉS KIVITELI TERVEK KÉSZÍTÉSÉRE Megrendelı: Pilis Város Önkormányzata székhely: 2721 Pilis, Kossuth Lajos u. 47. sz. adószám: 15392103-2-13 statisztikai jelzıszám: 15392103-7511-321-13

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS Amely létrejött a Közbeszerzésekrıl szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. törvény alapján a Fıvárosi Vízmővek Zártkörően Mőködı Részvénytársaság által lefolytatott közbeszerzési

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS Szerzıdı Felek (a továbbiakban: felek) egyrészrıl Név: Kenézy Kórház Rendelıintézet Egészségügyi Szolgáltató Kft. Cím: 4043 Debrecen, Bartók Béla u. 2-26. Képviseli: Dr. Lampé Zsolt

Részletesebben

Mőgyanta palackok regenerálása AJÁNLATI FELHÍVÁS. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-443/2012. Budapest, 2013. március 28.

Mőgyanta palackok regenerálása AJÁNLATI FELHÍVÁS. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-443/2012. Budapest, 2013. március 28. Mőgyanta palackok regenerálása Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-443/2012. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. március 28. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérı neve: Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság

Részletesebben

Összecsukható mobil rámpák beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-87/12 AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012.

Összecsukható mobil rámpák beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-87/12 AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012. Összecsukható mobil rámpák beszerzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-87/12 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. március AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérı neve: Budapesti

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS Iktatószám: 341-15/2009. VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyfelıl Nógrád Megye Önkormányzata 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36., képviseli: Becsó Zsolt a közgyőlés elnöke adószáma: 15450016-2-12 mint

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben

Benkı Barnabás Zoltánné ügyvezetı

Benkı Barnabás Zoltánné ügyvezetı Tisztelt Képviselı-testület! a Végardó Fürdı fejlesztése érdekében a Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése ( ÉMOP-2.1.1/B-12) címő felhívás keretében benyújtandó pályázat elıkészítésérıl

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal felújítása II. ütem tárgyú közbeszerzési eljárásban

Polgármesteri Hivatal felújítása II. ütem tárgyú közbeszerzési eljárásban : VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS Polgármesteri Hivatal felújítása II. ütem tárgyú közbeszerzési eljárásban amely létrejött egyrészről Szeghalom Város Önkormányzata 5520 Szeghalom, Szabadság tér 4-8. adószáma: 15344571-2-04

Részletesebben

TERVEZÉSI SZERZİDÉS. másrészrıl

TERVEZÉSI SZERZİDÉS. másrészrıl TERVEZÉSI SZERZİDÉS Amely létrejött egyrészrıl Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata, (5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.) képviseli Vantara Gyula polgármester, mint Megrendelı (a továbbiakban:

Részletesebben

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z İ D É S (Mőszaki ellenıri munkák ellátására)

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z İ D É S (Mőszaki ellenıri munkák ellátására) M E G B Í Z Á S I S Z E R Z İ D É S (Mőszaki ellenıri munkák ellátására) amely létrejött egyrészrıl Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata (5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.; Adószám: 15345008-2-04)

Részletesebben

Vállalkozási szerzıdés

Vállalkozási szerzıdés Vállalkozási szerzıdés mely létrejött a Szegedi Tudományegyetem (6720 Szeged, Dugonics tér 13.) mint Megrendelı, valamint a FERROÉP Fıvállalkozó és Szerelıipari Zrt. (6725 Szeged, Kálvária sgt. 87/B.,

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZİDÉS

ADÁSVÉTELI SZERZİDÉS ADÁSVÉTELI SZERZİDÉS (tervezet) amely létrejött egyrészrıl Magyar Export-Import Bank Zártkörően Mőködı Részvénytársaság székhelye: cégjegyzékszáma: adószáma: számlavezetı pénzintézet: bankszámlaszáma:

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2015. február 04-i ülésére

E L İ T E R J E S Z T É S Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2015. február 04-i ülésére E L İ T E R J E S Z T É S Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2015. február 04-i ülésére a Helyi TDM szervezettel kötendı ingatlanhasználati szerzıdés tárgyában Tisztelt Képviselı-testület!

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl a MAGYAR ÁLLAMI OPERAHÁZ (1061 Budapest, Andrássy út 22.), mint Megrendelı, valamint a ZORA Kft. (2314. Halásztelek, Katona J. u. 82.), mint Vállalkozó

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő),valamint a JOHNSON & JOHNSON Kft. (2045

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ Mellékletek: - képviselıtestületi határozat - áttekintı térképmásolat - tulajdoni lap másolat 1 Pályázati Felhívás Kadarkút Város Önkormányzata (székhelye:7530. Kadarkút, Petıfi

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata (3100 Salgótarján, Múzeum tér 1.) adószáma: 15450494-2-12, számlaszáma: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. 10402142-49565051-57501001)

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (zöldség, gyümölcs, tojás)

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (zöldség, gyümölcs, tojás) SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (zöldség, gyümölcs, tojás) E szerzıdés létrejött egyrészrıl a Vác Város Önkormányzat Bölcsödék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelı, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4,

Részletesebben

V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z İ D É S, A szerzıdés 5 számozott oldalból áll.

V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z İ D É S, A szerzıdés 5 számozott oldalból áll. számú vállalkozási szerzıdés 1. oldal, összesen: 5 V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z İ D É S, A szerzıdés 5 számozott oldalból áll. amely létrejött egyrészrıl Óbuda Békásmegyer Önkormányzat Cím: 1033 Budapest,

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat Polgármesteri

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat Polgármesteri SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033. Budapest, Fő tér 3. adószáma: 15503004-2-41 statisztikai számjele: 15503004751101 számlavezető

Részletesebben

Témafelelıs: Pénzügyi Osztály Budapest Fıváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S

Témafelelıs: Pénzügyi Osztály Budapest Fıváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S Szerzıdés száma: /2008. Témafelelıs: Pénzügyi Osztály Budapest Fıváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata amely létrejött egyrészrıl a S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S Budapest

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás 1.) Az ajánlatkérı neve, címe, telefon és faxszáma Ajánlatkérı neve: Tolna Város Önkormányzata Címe: 7130 Tolna, Hısök tere 1. Telefon: 06 74 540-800 Fax: 06 74 443-805 E-mail cím:

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szállítási szerződés amely létrejött egyrészről Dr. Kenessey Albert Kórház-rendelőintézet (2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 125-127.) (továbbiakban: Megrendelő) (képviseletében eljár: Dr. Szabó

Részletesebben

12. Jelen szerzıdés az aláírással egyidejőleg lép hatályba. 2

12. Jelen szerzıdés az aláírással egyidejőleg lép hatályba. 2 SZOLGÁLTATÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl a Szegedi Kistérség Többcélú Társulása Közoktatási Intézménye székhelye: 6724 Szeged, Csongor tér 1.; adószáma: 15485238-2-06; bankszámla száma: 12067008-00153740-00100001)

Részletesebben

306/2011. (XII. 23.) Korm. Rendelet Az építési beruházások közbeszerzésének részletes szabályairól. Dr. Kugler Tibor. 2012. március 27.

306/2011. (XII. 23.) Korm. Rendelet Az építési beruházások közbeszerzésének részletes szabályairól. Dr. Kugler Tibor. 2012. március 27. 306/2011. (XII. 23.) Korm. Rendelet Az építési beruházások közbeszerzésének részletes szabályairól Dr. Kugler Tibor f ő o s z t á l y v e z e t ő K ö z b e s z e r z é s i H a t ó s á g A Rendelet hatálya

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl: VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS Budapest III. kerület Óbuda Békásmegyer Önkormányzata Címe: 1033 Budapest, Fı tér 3. Képviseli: Bús Balázs polgármester Adószám: 15503004-2-41 Számlaszám:

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint az Univer-Coop Zrt. (6000 Kecskemét,

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033 Budapest, Fő tér 3., képviseli Bús Balázs polgármester, mint megrendelő (továbbiakban,

Részletesebben

Magyar Állami Operaház 1065 Budapest, Andrássy u. 22.

Magyar Állami Operaház 1065 Budapest, Andrássy u. 22. Magyar Állami Operaház 1065 Budapest, Andrássy u. 22. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Magyar Állami Operaház Operamagazin, Operaház, Nemzeti Balett, Operaélet a Magyar Állami Operaház lapja különszámának szerkesztése,

Részletesebben

Légszennyezı pontforrások emisszió mérése versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-359/13. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013.

Légszennyezı pontforrások emisszió mérése versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-359/13. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013. Légszennyezı pontforrások emisszió mérése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérı neve: Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság

Részletesebben

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT DOROG PF.:43. TEL.: FAX.:

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT DOROG PF.:43. TEL.: FAX.: Tisztelt Képviselı-testület! DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. 2511 DOROG PF.:43. TEL.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU Elıterjesztés Dorog Város Képviselı testületének

Részletesebben

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint a Premier G. Med Kft. (1026 Bp.

Részletesebben

1. számú mellékletében megnevezett Kézi műszerek a továbbiakban: áruk adásvétele A Szállító által szállítandó áruknak meg kell felelnie a 1. szá

1. számú mellékletében megnevezett Kézi műszerek a továbbiakban: áruk adásvétele A Szállító által szállítandó áruknak meg kell felelnie a 1. szá SZERZŐDÉS Az eljárás nyertese(i) az Ajánlati Dokumentáció III. fejezetében specifikált áruk leszállítását az alábbi szerződéses feltételek mellett vállalja: mely létrejött egyrészről a * Bács-Kiskun Megyei

Részletesebben

Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz

Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZİDÉS Amely létrejött a Közbeszerzésekrıl szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. törvény alapján a Fıvárosi Vízmővek Zártkörően Mőködı Részvénytársaság által lefolytatott közbeszerzési

Részletesebben

TERVEZÉSI SZERZİDÉS. Budapest Fıváros XV. Önkormányzata 1153 Budapest, Bocskai utca 1-3. képviseli: Hajdu László polgármester,

TERVEZÉSI SZERZİDÉS. Budapest Fıváros XV. Önkormányzata 1153 Budapest, Bocskai utca 1-3. képviseli: Hajdu László polgármester, Szerzıdés száma: /2009. Témafelelıs: Fıépítészi Iroda Budapest Fıváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata amely létrejött egyrészrıl: továbbiakban, mint Megrendelı, másrészrıl

Részletesebben

Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Pályázatkezelı Rendszere (NCSSZI-PR) Általános Szerzıdési Feltételek (ÁSZF)

Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Pályázatkezelı Rendszere (NCSSZI-PR) Általános Szerzıdési Feltételek (ÁSZF) Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Pályázatkezelı Rendszere (NCSSZI-PR) Általános Szerzıdési Feltételek (ÁSZF) 1) Fogalmak: a) Pályázatkezelı: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet b) Felhasználó:

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. BKV Zrt. által üzemeltett trolibusz jármővek segédüzemő motorjainak javítása. Versenyeztetési eljárás

AJÁNLATI FELHÍVÁS. BKV Zrt. által üzemeltett trolibusz jármővek segédüzemő motorjainak javítása. Versenyeztetési eljárás BKV Zrt. által üzemeltett trolibusz jármővek segédüzemő motorjainak javítása Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-43/2011. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. május Ajánlatkérı neve: AJÁNLATI

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru) E szerződés létrejött egyrészről a Vác Város Önkormányzat Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelő, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4, adószám: 15566843-2-13,

Részletesebben

Szállítási szerzıdés 1. sz. módosítása

Szállítási szerzıdés 1. sz. módosítása Szállítási szerzıdés 1. sz. módosítása amely létrejött egyrészrıl Pilis Város Önkormányzata székhely: 2721 Pilis, Kossuth Lajos u. 47. adószám: 15392103-2-13 pénzintézet neve és címe: OTP Bank Nyrt. Pilisi

Részletesebben

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu Telefon:23/565-610

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R E L É S I

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R E L É S I S Z Á L L Í T Á S I S Z E R E L É S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről Nógrád Megye Önkormányzata (3100 Salgótarján, Rákóczi út 36.), képviseli: Becsó Zsolt a közgyűlés elnöke mint megrendelő,

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Megrendelő, Megrendelő: Cégjegyzékszám: Bankszámlaszám Képviseli: a továbbiakban mint Megrendelő, másrészről Vállalkozó: Nyilvántartási szám: Statisztikai számjel: Bankszámlaszám:

Részletesebben

Általános információk a jótállási jegy minta alkalmazásával kapcsolatban

Általános információk a jótállási jegy minta alkalmazásával kapcsolatban Általános információk a jótállási jegy minta alkalmazásával kapcsolatban A jótállás (köznapi nyelven: garancia) kétféle lehet: önkéntes, illetve kötelezı. Utóbbiról akkor beszélünk, ha a jótállást jogszabály

Részletesebben

mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett:

mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: 2. sz. melléklet M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S T E R V E Z E T mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGBÍZÓ ADATAI Megrendelő

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu JAVASLAT - a Képviselı-testületnek - Sárospatak Város Önkormányzata és

Részletesebben

A szolgáltatásokhoz kapcsolódó általános feltételeket az UPCRUO fejezetei ismertetik.

A szolgáltatásokhoz kapcsolódó általános feltételeket az UPCRUO fejezetei ismertetik. HÁLÓZATI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl a UPC MAGYARORSZÁG KFT. Székhelye: 1092 Budapest, Kinizsi u. 30-36. Cégjegyzékszáma: 01-09-366290 Adószám: 10987278-2-44 (a továbbiakban: UPC ), valamint másrészrıl

Részletesebben

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

Szállítási szerződés. együttesen Szerződő Felek között az alulírott napon és helyen, az alábbi feltételek szerint:

Szállítási szerződés. együttesen Szerződő Felek között az alulírott napon és helyen, az alábbi feltételek szerint: Amely létrejött egyrészről Szállítási szerződés II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtár (3530 Miskolc, Görgey Artúr u.11.) képviseletében: Venyigéné Makrányi Margit mint Megrendelő (a továbbiakban, mint Megrendelő)

Részletesebben

Fizetési feltételek Szállító Szállító Megrendelő A kapcsolattartók megnevezése:

Fizetési feltételek Szállító Szállító Megrendelő A kapcsolattartók megnevezése: 4./ Fizetési feltételek: A Szállító által adott árajánlat alapján a szerződő felek a melléklet szerinti árakban állapodnak meg. Az árak tartalmazzák a Szállító összes költségét és díját, a Bajai Szent

Részletesebben

KÖZLÖNYE NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK. NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALA 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36.

KÖZLÖNYE NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK. NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALA 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. XIX. évfolyam 8. szám 2009. október 21. H NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK * * HIVATALOS LAPJA NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLÖNYE A KÖZGYŰLÉS 2009. X. 21.-ÉN TARTOTT ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI NÓGRÁD MEGYEI

Részletesebben

Beruházás-szervezés projektkoordináció

Beruházás-szervezés projektkoordináció Beruházás-szervezés projektkoordináció Projektciklus: Építési kivitelezés résztvevıi: Projekt menedzsment Beruházó (építtetı): 1. szerzıdések (építési, tervezési) megkötése 2. a tervezı kiválasztása, jogszabályban

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (tej, tejtermék)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (tej, tejtermék) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (tej, tejtermék) E szerződés létrejött egyrészről a Vác Város Önkormányzat Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelő, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4, adószám: 15566843-2-13,

Részletesebben

SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404. - a Képviselı-testületnek -

SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404. - a Képviselı-testületnek - SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404. Tisztelt Képviselı-testület! E lıterjesztés - a Képviselı-testületnek - önkormányzati ingatlan ideiglenes

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 235. MELLÉKLET : 1 db TÁRGY: Javaslat a légimentı bázis létrehozására vonatkozó megállapodás módosítására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

Határozott idejő BÉRLETI SZERZİDÉS nem lakás céljára szolgáló helyiségre

Határozott idejő BÉRLETI SZERZİDÉS nem lakás céljára szolgáló helyiségre Határozott idejő BÉRLETI SZERZİDÉS nem lakás céljára szolgáló helyiségre amely létrejött a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló többszörösen

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szállítási szerződés amely létrejött egyrészről: Név: Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala Székhely: 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1. Törzsszám: 430201 Adóigazgatási szám: 15430207-2-19

Részletesebben

... / 2010. É r t é k e l é s

... / 2010. É r t é k e l é s ... / 2010 É r t é k e l é s Sárospatak, Kistérségi Járóbeteg Központ kivitelezése elnevezéső meghívásos közbeszerzési eljárás ajánlattételi szakaszában a beérkezett ajánlatokról Az ajánlatkérı Sárospatak

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata (3100 Salgótarján, Múzeum tér 1.) adószáma: 15450494-1-12, számlaszáma: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. 10402142-49565051-57501001)

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás és dokumentáció

Ajánlattételi felhívás és dokumentáció Ajánlattételi felhívás és dokumentáció Sándorfalva Város Önkormányzata Sándorfalva néprajzi és helytörténeti bemutatótereinek fejlesztése a Pallavicini kastélyban és a Budai Sándor Emlékházban - pótmunkák

Részletesebben

BKV Zrt. Adásvételi Szerzıdés.. BKV Zrt. 15/TB-381/12. BKV Zrt. ADÁSVÉTELI SZERZİDÉS

BKV Zrt. Adásvételi Szerzıdés.. BKV Zrt. 15/TB-381/12. BKV Zrt. ADÁSVÉTELI SZERZİDÉS BKV Zrt. Adásvételi Szerzıdés.. BKV Zrt. ADÁSVÉTELI SZERZİDÉS (a továbbiakban: Szerzıdés), mely létrejött egyrészrıl az székhely:. cégjegyzékszám:.. adószám:. bankszámlaszám:... mint eladó (a továbbiakban:

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS Szerzıdı Felek (a továbbiakban: felek) egyrészrıl Név: Kenézy Kórház Rendelıintézet Egészségügyi Szolgáltató Kft. Cím: 4043 Debrecen, Bartók Béla u. 2-26. Képviseli: Dr. Lampé Zsolt

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint a Johnson & Johnson Kft. (2045

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

A SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS SZENNYVÍZELVEZETÉSI ÉS - TISZTÍTÁSI RENDSZERÉNEK FEJLESZTÉSE PROJEKTHEZ KAPCSOLÓDÓ

A SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS SZENNYVÍZELVEZETÉSI ÉS - TISZTÍTÁSI RENDSZERÉNEK FEJLESZTÉSE PROJEKTHEZ KAPCSOLÓDÓ DÉS A SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS SZENNYVÍZELVEZETÉSI ÉS - TISZTÍTÁSI RENDSZERÉNEK FEJLESZTÉSE PROJEKTHEZ KAPCSOLÓDÓ KI ELLÁTÁSÁRA amely létrejött SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA (székhely:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK BERÉNY TÉGLA TÉGLAIPARI KFT

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK BERÉNY TÉGLA TÉGLAIPARI KFT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK BERÉNY TÉGLA TÉGLAIPARI KFT ELFOGADVA: 2017. szeptember 12. UTOLSÓ MÓDOSÍTÁS: HATÁLYOS: 2017. szeptember.12. 1 Tartalom 1. Általános adatok, elérhetőség... 3 1.1. Vállalkozás

Részletesebben