P2P Europe Network üzleti információk

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "P2P Europe Network üzleti információk"

Átírás

1 P2P Europe Network üzleti információk P2PMONEY.EU P2P Europe Network 2010

2 ! P2P Europe Network! 1 Tartalom Multilicit, p2pwin, p2pmoney, aukciós játékok...3. old. P2P Europe Network felépítése...4. old. P2P MONEY old. MULTILICIT...9. old.

3 ! P2P Europe Network! 2 Bevezető A P2P Money Europe Inc. internetes, aukciós játékokkal foglalkozó vállalkozás. Megalapításának célja, hogy a tulajdonában lévő aukciós játékrendszer üzemeltetési jogát hálózatos rendszerben, az úgynevezett P2P Europe Network rendszerben értékesítse és működtesse Európában. Elsősorban új, használati tárgyak, ingatlanok, járművek, hajók, ékszerek aukciós játék keretén belüli értékesítésével foglalkozunk. Az aukciós játékrendszer jelenleg három különálló, egymástól részben elkülönített weboldalba került beépítésre. A különböző oldalak, különböző célcsoportokat céloznak meg. Az adott célcsoport elvárásainak megfelelően kialakított (arculat, vásárlási-játék metódus, menükezelés, stb,) oldalak a következők szerint épülnek fel: Multilicit - a két játékoldal kampányoldala. Itt folyik az aukciós játékok népszerűsítése, játékosok tájékoztatása a rendszerek működéséről, a játékok miben létéről, valamint ide kerülnek fel az újdonságok. Internetes hírportál rendszerben felépített oldal minden lényeges elemmel rendelkezik a felkerülő hírek továbbításához (hírek megosztása, RSS ). Az oldalon a világ legnagyobb közösségi portáljához közvetlenül tudnak a rajongók csatlakozni. Az oldalon történő regisztráció úgynevezett PASS tagságot eredményez, így a másik két oldalon már nem kell a regisztrációt elvégezni, az automatikusan érvényes lesz a p2pmoney és a p2pwin oldalakon is. Az oldalon kipróbálható a multilicit játék szimulátor segítségével. P2P WIN - elsősorban a év közöttiek játékoldala. Az oldalon kizárólag új, használati termékek találhatóak. A tárgyakra multilicit, single licit, zero licit, step licit típusú játékokkal lehet játszani. Az aukciós játékokon túlmenően az oldalon található termékek jórészének kedvezményes (akár a piaci árnál 90%-al olcsóbb) megvásárlásra is van lehetőség. (Step licit) P2P MONEY - elsősorban év közöttiek játékoldala. Az oldalon megtalálhatóak használt- és új ingatlanok, új gépjárművek, melyekre kizárólag multilicit játék keretében lehet játszani. Az oldal ad helyet a multi challange (meghívásos, pénznyereményes) játékoknak is.

4 ! P2P Europe Network! 3 A beépítésre került aukciós játékok multilicit- aukciós játék lényege, hogy előre meghatározott számú játékos közül, meghatározott számtartományban, 100 licit segítségével, ki találja meg a játék során azt a számot, ami a játék lezárásának pillanatában a legkisebb, egyedi, tehát, amelyet senki más rajta kívül nem jelölt meg és egyben az összes szám közül a legkisebb. Megtalálható a P2PWIN és P2PMONEY oldalon. singel licit- aukciós játék lényege, hogy előre meghatározott számú játékos közül, meghatározott számtartományban, 1 licit segítségével, kell eltalálnia azt a számot, ami a játék lezárásának pillanatában a legkisebb, egyedi, tehát, amelyet senki más rajta kívül nem jelölt meg és egyben az összes szám közül a legkisebb. Megtalálható a P2PWIN oldalon. zero licit- az oldalon található termék értéke Kreditekben van meghatározva. Az érték a játékosok számára nem látható. A játékos 1 Kredit ellenében megnézheti, hogy jelenleg hol tart a termék Kreditértéke. Minden megtekintéssel 1 Kredittel csökkentjük a termék Kreditértékét. A játékot az a játékos nyeri, aki a megtekintéskor 0 Kredit értéket talál. Megtalálható a P2PWIN oldalon. multi challange- aukciós játék lényege, hogy a multilicit játékot meghívás alapján lehet játszani. A meghívó játékos kiírja és meghirdeti az oldalon a játékot. A meghívó játékos határozza meg, hogy mikor indul a játék, mennyien vehetnek részt a játékban, mennyi a részvételi díj, zárt körű vagy nyilvános. A meghívó játékos a szervezésért jutalékot kap. Megtalálható a P2PMONEY oldalon. step licit- vásárlás típusú játékunkban a cél, hogy annak ellenére, hogy nem látjuk az adott tárgy aktuális vételárát, az elrejtett ár megtekintése során olyan árat találjunk, ami megfelel számunkra, és vételárként hajlandóak vagyunk az adott tárgyért kifizetni. Ebben a játéktípusban akár 60-90%-kal olcsóbban tudjuk megszerezni a kiszemelt terméket. Minden megtekintéssel 0.20 EUR -val csökken az ár. Megtalálható a P2PWIN oldalon.

5 ! P2P Europe Network! 4 P2P Europe Network központ felépítése P2P Money Europe INC. p2pwin, p2pmoney, multilicit oldalak üzemeltetése!!!!! P2P Europe Network üzemeltetése, P2P Europe Network jogok értékesítése P2P Europe Network pénzügy P2P Money Slovensko s.r.o. európai központ P2P Europe Network Marketing P2P Europe Network Média értékesítés P2P Europe Netwok Multilicit kampány szervezés P2P Europe Netwok Oktatási Központ P2P Europe Network Jogi Osztály!!!!! P2P Europe Network szoftverfejlesztés P2P Europe Network technikai segítségnyújtás Bankkártyás és PayPal fizetési rendszer technikai segítségnyújtás Kredit és LicitCent rendszer technikai segítségnyújtás P2P Europe Network grafikai és adminisztrátori segítségnyújtás P2P Money Europe által használt egyedi márkanevek P2P Europe Network P2PMoney P2PWin Multilicit Single licit Zero licit Step licit Multi challange Counter licit Szlogenek Bet small, win more! Autót, lakást, utazást nyerhetsz, találd meg a legkisebbet! Adj el jó áron, vásárolj fillérekért!

6 ! P2P Europe Network! 5 Játékos oldalról P2PMONEY Aukciós játékoldal, ahol a multilicit aukciós játék megnyerésével lehet értékes vagyontárgyakhoz jutni. A vagyontárgyak elsősorban új vagy használt ingatlanok, járművek, ékszerek, régiségek, és hajók lehetnek értékhatártól függően. A játékban résztvevők az internetes oldalon tudnak jelentkezni a játékra. A regisztráció ingyenes, a játékokon a tárgyak mellett található részvételi díj fejében lehet részt venni. A játékosoknak a részvételi díjon felül semmilyen egyéb kiadása, költsége nem keletkezik. A játék csak az előre megadott számú játékos jelentkezése esetén indul és minden játékban valamely játékos garantáltan nyer. A játék elsajátítása érdekében minden nap indul gyakorló játék, melyen a részvétel ingyenes, ám feltétele a megfelelő regisztráció. Ezzel a lehetőséggel bárki a nevezés előtt akár többször is kipróbálhatja a játékot, felkészülhet, gyakorolhat. A nyertest a nyereményekkel kapcsolatosan terhelő személyi jövedelemadót helyette és nevében a P2P Money Europe INC. fizeti meg. A P2P Money Europe INC. gondoskodik a nyeremény átadásával összefüggő kötlségek viseléséről (a teljesség igénye nélkül különösen ide sorolandók az ügyvédi díjak, illetékek, stb.) A nyertes Játékost a nyeremény átvételével kapcsolatos egyéb költségeken és kiadásokon (utazási költség, stb) kívül nem terhelik költségek. Amennyiben a játékos szeretne eladni az oldalon saját tulajdonában lévő ingatlant, járművet, hajót, éves előfizetési díjat kell fizetnie, majd önállóan tudja feltölteni azokat az oldalra. Az oldalon a multi challange játék segítségével pénzdíjas játékok is játszhatóak. A játék lényege, hogy a multilicit játék díja nem egy vagyontárgy, hanem az adott játékra jelentkező játékosok által befizetett nevezési díjakból álló pénzösszeg. Játékok Multilicit, Multi challange Tárgyak Az oldalra a tárgyakat magánszemélyek és vállalkozások töltik fel, akik szeretnék a piaci árnál magasabb áron értékesíteni vagyontárgyaikat. A feltöltéshez rendelkezniük kell éves előfizetéssel, egyéb költségük az értékesítéssel kapcsolatban nem keletkezik.

7 ! P2P Europe Network! 6 Money Regio Manager feladata (MRM) A P2P Money INC.-vel szerződéses viszonyban álló magánszemély vagy vállalkozás. A MRM a P2PMoney Europe INC. által meghatározott kizárólagosság díját (Region Network Price) kifizette. A szerződéskötéstől számított öt (5) évig tölti be szerepét. Feladata a hozzá tartozó területen képviselni a P2P Money Europe INC. érdekeit, a brand megismertetését, a szerződésében és az összefoglalóban meghatározott feladatokat végzi. A MRM elsődleges feladatai a következők: 1. A kijelölt régióban (település, város, megye) eladó, értékes vagyontárgyak felkutatása, p2pmoney internetes weboldalára történő feltöltése (feltöltetése). 2. A kijelölt régióból (település, város, megye) önálló feltöltések ellenőrzése. 3. A kijelölt régióban (település, város, megye) online és offline médiában történő hirdetés útján a P2PMoney népszerűsítése. MRM rendszeresen, a piaci keresettség függvényében vállalja, hogy népszerűsíti a szolgáltatást. A piaci keresettségen a felek azt értik, hogy a P2PMoney brand megismertetése a MRM feladata illetékességi területén, P2PMoney központi kampányaitól független, és állandó hirdetési jelenlét segítségével. 4. A MRM saját maga is rendelkezik regisztrációs joggal, elsősorban annak érdekében, hogy az internetes kapcsolattal nem rendelkező olyan lehetséges ügyfelek esetében, akik a tagrendszerbe belépnének (akár eladóként, akár vevőként), de technikai akadályok miatt (nincs internetes kapcsolata, számítógépe, idős korú, bonyolult számára a regisztrációs folyamat, stb.) ezt nem tudják megtenni, regisztrációjukat nevükben elvégezze. 5. Az illetékességi területén a lehető legtöbb, bármilyen típusú előfizetés értékesítése. 6. Az illetékességi területén bármilyen módon regisztrált ügyféllel (eladó/vevő) a teljes értékesítési folymat során együttműködés, kapcsolattartás. 7. A nyeremény átadásával kapcsolatos feladatok ellátása, a P2P Money Europe INC., képviselete az átadások során Elvárjuk a MNM -től, a hozzá tartozó területek lehetőségeinek ismeretét: térképezze fel a terület gazdasági és társadalmi összetételét készítse el azt a modellt, amely tárgyakból "erős" a terület határozza meg, hogy melyik célcsoportot kívánja elsődlegesen elérni (eladói vagy játékos) mi a "hiánycikk" a területén (sok eladó ingatlan van, kevés vevő; vagy fordítva,,,,) legyen tisztában a területén található hatékony média (online és offline) eszközökkel Az ismeretek alapján írásban állítson össze egy 3 hónapra szóló munkatervet, melyben a következőket határozza meg:

8 ! P2P Europe Network! 7 hogy növelhetem a területemen lévő fizetős (üzleti) regisztrációk számát hogy érjem el az általam megjelölt célcsoportot mit kell tennem, hogy a p2pmoney ismertsége a területemen a legnagyobb legyen milyen marketing eszközre van szükségem és milyen eszközöket (analitikákat) kérek a p2pmoney-tól ezt milyen tevékenységgel kívánom megvalósítani Tartsa napra készen a területén található aukciós tárgyakat. Igyekezzen a lehető legprecízebb lenni a tárgyak bírálatával, jóváhagyásával kapcsolatosan. Legyen felkészült és tudja megindokolni, hogy mit, miért hagy jóvá, vagy mit, miért utasít el. Naponta kövesse az oldalon található tárgyak alakulását, ne csak a saját tárgyait, hanem a többi vezető által jóváhagyott tárgyakat is nézze át. Amennyiben másnál hiányosságot talál, azt közvetlenül az MRM kollégának jelezze, ezzel is elősegítve a közös munkát. Következetesen hajtsa végre a a p2pmoney által jóváhagyott marketing tervet. Keressen minél több érdekes, értékes tárgyat területén, amire úgy gondolja, hogy játékosok tucatjai jelentkeznének. Használja fel az aukciós tárgyakat feltöltő tagokat marketing céljaira, mutassa meg nekik, hogy kell és mi módon lehet népszerűsíteni az oldalt a tag ismeretségi körében. (Promóciós menü használata) Küldjön ki rendszeresen bemutatkozó eket, ezzel is növelve az ismertséget. A területén található nyertesekkel foglalkozzon, találjon ki propaganda lehetőségeket, használja ki annak lehetőségét, hogy a nyertesnek rendelkezésünkre kell állnia. Szerződéses viszony A P2P Money Europe INC. bármely Európai Uniós tagállamban bejegyzett, EU-s adószámmal rendelkező, gazdasági társasággal (kft, rt) vagy magánszeméllyel szerződik. P2P Money Network Szerződés időtartama Money Region Managerrel 5 év P2P Money Region Network díj MRM a P2P Network, régióra eső arányos díját köteles területi kizárólagos díjként megfizetni. Az adott terület Régió Network Díját a MNM teszi közzé, ezután elérhető az adott ország honlapján.

9 ! P2P Europe Network! 8 P2P Money Hirdetési díjak méret név money időtartam 560X X160 CT head money! 200,00 nap between money! 350,00 nap All! 2,00 clikk P2P Money Előfizetési díjak (azoknak kell fizetni, akik el akarnak adni az oldalon vagyontárgyakat) magánszemély vállalkozás díj hónap 99, ,00 6 MRM jutaléka Előfizetési díjak értékesítése (után a befolyt díj) MONEY vagyontárgy értékesítési jutalék (a vagyontárgy vételárának) MONEY multi challange jutalék (a teljes pénzdíj) MONEY hirdetési díjak (a befolyt díj) MRM jutalék 50% 5% 12,5% 10%

10 ! P2P Europe Network! 9 Multilicit A p2pmoney és p2pwin oldalak népszerűsítő oldala. Az országos hirdetésekben kizárólag a multilicit.com oldal jelenik meg. A branding-építést kizárólag a multilicit márkanévvel folytatjuk. Az oldal legfontosabb feladata, hogy egy átlátható, közérthetően megfogalmazott módon tájékoztassa a leendő játékosokat, eladókat, vevőket, az oldalak által nyújtott lehetőségekről, szolgáltatásokról. Adjon a látogató számára átfogó képet az oldalakban rejlő lehetőségekről, keltse fel az érdeklődését az olvasóknak a multilicit játék, valamint a P2P Europe Network iránt, majd a látogatót a cikkek elolvasása után érdeklődésének megfelelő irányba továbbítsa (p2pwin vagy p2pmoney). Az oldal rendszeresen országos kampányokat szervez, melyben más hirdetőkkel összefogva egész évben népszerűsíti a multilicit oldalt, a multilicit játékot, hirdetőket. Az oldalra látogató azonnal tud regisztrálni, amely regisztráció érvényes a p2pwin, valamint a p2pmoney oldalon is. A multilicit oldalon a multilicit játékot szimulációs játékon keresztül azonnal ki lehet próbálni. Az oldalon különböző akciók, ajándékok felajánlásával tagokat toboroz a p2pwin és p2pmoney oldalak számára. A p2pwin és p2pmoney oldalak napi híreit, történéseit, kiemelkedő eseményeit jeleníti meg. Kiemelt tárgyakról cikk formályában, fotókkal illusztrálva, akár egész oldalas híreket lehet közzétenni, majd megosztani közösségi oldalakon (Facebook, Twitter, Iwiw, stb,) Az oldal látogatóit a szavazó és kérdőív rendszerrel lehet szondázni, pontos statisztikák, igényfélmérések céljából. Különböző méretű banner-hirdetések megjelenítése, oldal ajánlás, cikk ajánlás küldése címekre. Facebook rajongói csoport gyűjtése. Játékok Az oldalon játszani nem lehet, csak a Szimulátort lehet kipróbálni. Tárgyak Az oldalra tárgyakat feltölteni nem lehet. Az oldalon található tárgyak, kizárólag cikk formájában kerülhetnek fel. A cikkből direkt link segítségével lehet a játékoldalra (p2pwin vagy p2pmoney) jutni.

Hogy adjam el értékeimet?

Hogy adjam el értékeimet? Hogy adjam el értékeimet? a p2p rendszerével E Book Sorozat I. rész!"#$%&$"'()*+,-./0( Copyright 2010 P2P Money Europe Mielőtt a közepébe vágnánk... Tudomásul kell vennünk, hogy a világ változik. Figyelmünket

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat 2010 Érvényes: 2010. április 1-től visszavonásig. 1 / 8 1. Nyereményremény Heti Játék Csomag: Megjelenési felületek: A) a Nyeremenyremeny.hu címoldalán ajánló boxban - cég

Részletesebben

Infinety Content for Brand. Esettanulmányok

Infinety Content for Brand. Esettanulmányok Infinety Content for Brand Esettanulmányok Témaközpont a Nőiportálon Hirdető:Teva Brand: Valeriana A kampány célja: az ügyfél új gyógyszerének megismertetése Célcsoport: 18+ nők brandingelt témaközpont

Részletesebben

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A Nyereményjáték szervezője a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók?

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Közösség aktivizáció Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Hogyan vegyük rá a felépített közösségeinket termékeink, szolgáltatásaink

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. SZERVEZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS A Nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

E-Beszerzés sikertényezői

E-Beszerzés sikertényezői E-Beszerzés sikertényezői Szomor László és S.Farkas Imre 1 Tartalom Az elektronikus beszerzés módjai Logisztikai webáruház a www.zenitkft.hu www.zenitkft.hu sikertényezői Logisztika Portálban rejlő lehetőségek

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu

Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu A Szlogen játék szervezője A www.wellness-szallas.hu Legjobb Szlogen Közönségszavazat Játék(a továbbiakban:

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

PÉNZCSINÁLÓ PROGRAM. Működési szabályzat

PÉNZCSINÁLÓ PROGRAM. Működési szabályzat PÉNZCSINÁLÓ PROGRAM Működési szabályzat 1.) Mi az a Pénzcsináló Program? A Pénzcsináló Program (PP) lényegében egy 3 az 1-ben pontgyűjtőprogram, melyben egységes és könnyen átlátható rendszerbe szerveztem

Részletesebben

1. Mi is az email marketing? 2. Milyen a jó direkt email? 3. Adatbázis-építés. 4. Esettanulmányok

1. Mi is az email marketing? 2. Milyen a jó direkt email? 3. Adatbázis-építés. 4. Esettanulmányok 1. Mi is az email marketing? 2. Milyen a jó direkt email? 3. Adatbázis-építés 4. Esettanulmányok "Azt mondják, hogy egy év az internet businessben olyan, mint a kutya év... 7 évvel egyenlő. Vinton Cerf,

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Frissítve: 2012.12.03

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Frissítve: 2012.12.03 Frissítve: 2012.12.03 1. Bevezető A visszavett.hu egy aukciós oldal, ahol olyan eszközökre (gépjármű, haszongépjármű, stb.) lehet licitálni, amelyekre korábbi tulajdonosuk hitelt vett fel, vagy lízingelte,

Részletesebben

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT NYUGTALOTTO Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 Tartalom I. Általános rész... 3 II. A NYUGTALOTTO KÜLÖNDÍJAS nyereményjáték lényege, rövid leírása... 3 III. Részvételi feltételek... 3 IV. Sorsolás...

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas Hivatalos játékszabályzat Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas 2015. november 02.-2015. december 20. Szervező: Dallas Food Kft. 1037 Budapest, Zay u. 5.

Részletesebben

professzionális e-mail kommunikáció

professzionális e-mail kommunikáció professzionális e-mail kommunikáció Kik vagyunk? A Targetmax 100% magyar tulajdonú vállalkozás, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal az e-kommunikáció és online direkt marketing területén. Két területen

Részletesebben

MTT Játék Szabályzat

MTT Játék Szabályzat MTT Játék Szabályzat 1. A Játékban résztvevő személyek A Tolkien Nyereményjátékokban és a Tolkien Kvíz játékban részt vehet minden Internet-felhasználó belföldi magánszemély, aki Magyarországon tartózkodási

Részletesebben

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY 2014 nyár Magyarország Március 15 május 15 Stratégia Márka erősítése + Végfelhasználói promóciók Tudatosság a választás során, a végfelhasználói kampány terjesztése + A

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata 2014 ARTIQ BEMUTATKOZÁS BANNERHELYEK ÁRAK ÉS AKCIÓK Tisztelt leendő Hirdetőnk! Az ARTIQ kulturális magazin (http://artiq.hu/) 2014. január 16-án indult. Az ARTIQ

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA

A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA Nemzetközi Kommunikáció és Nemzetközi Alumni Hálózat MAGYAR NOÉMI HATÉKONY NEMZETKÖZI MEGJELENÉSEK MŰHELY 2019. 06. 17. NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ: STUDENT LIFE CYCLE BEFORE

Részletesebben

Social media Facebook

Social media Facebook Social media Facebook A social media hazánkban is kezd nagyon széles ívben elterjedni. Manapság egyik legnépszerűbb közösségi portál a facebook. Magyarországon már 1,3 millió felhasználója van, akiknek

Részletesebben

A kutatás 2014. december 11. és 2015 január 4. között tart.

A kutatás 2014. december 11. és 2015 január 4. között tart. SZABÁLYZAT A TargetMax Kft. nyaralási szokások felmérésére online kikérdezésen alapuló kutatást szervez. A kérdőívet kitöltő, és a kitöltés után személyes adatokat megadó résztvevők közül kisorsolásra

Részletesebben

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT A Balaton Boat Show csupán egy órányi autóútra Budapesttől, Magyarország legmeghatározóbb vízi hajókiállításaként széles hajókínálattal, változatos hajózáshoz kapcsolódó kiállítói körrel, izgalmas és színes

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete 1. Pályázati útmutató megtekintése és a szükséges regisztráció elkészítése a pályázati útmutató által említett

Részletesebben

KIDSOASIS ÁLOM-MÁSODÁLLÁS

KIDSOASIS ÁLOM-MÁSODÁLLÁS KidsOasis Kft. TARTALOM-MARKETINGGEL A CSALÁDOK FELÉ Gyetvainé Zováth Anikó, kidsoasis.hu Tartalom Mi a KidsOasis? Álom-másodállás kampány Kampány célja Kampány kiindulópontjai Kommunikáció elemei Eredmények

Részletesebben

történtekről, legyen szó bármelyik népszerű esport játékról, pl. a CS:GO-ról, LoL-ról, HS-ről, Dota2-ről, Overwatch-ról vagy más egyéb esportágról.

történtekről, legyen szó bármelyik népszerű esport játékról, pl. a CS:GO-ról, LoL-ról, HS-ről, Dota2-ről, Overwatch-ról vagy más egyéb esportágról. MÉDIAAJÁNLAT Az Esport1.hu Magyarország első számú, független, kizárólag az elektronikus sportokra koncentráló, folyamatos, élő hírszolgáltatása a hét minden napján, egész évben. Az oldalon és annak közösségimédia-felületein

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Érje el hatékonyan a technikai újdonságokra nyitott, fizetőképes fiatalokat! MÉDIAAJÁNLAT

Érje el hatékonyan a technikai újdonságokra nyitott, fizetőképes fiatalokat! MÉDIAAJÁNLAT Érje el hatékonyan a technikai újdonságokra nyitott, fizetőképes fiatalokat! MÉDIAAJÁNLAT Az Esport1.hu Magyarország első számú, független, kizárólag az elektronikus sportokra koncentráló, folyamatos,

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT TIPS Table for you éttermi foglalást biztosító szolgáltatás használatáról

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT TIPS Table for you éttermi foglalást biztosító szolgáltatás használatáról ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT TIPS Table for you éttermi foglalást biztosító szolgáltatás használatáról. Az Adatvédelmi szabályzat 1. A TIPS Table for you applikációt (az Applikáció vagy TIPS ) letöltő, használó

Részletesebben

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése Melléklet: (2 db) - térképmásolat - közgyűlési határozat

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése Melléklet: (2 db) - térképmásolat - közgyűlési határozat MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE MIK: 1018-33/100/2006. Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése Melléklet: (2 db) - térképmásolat - közgyűlési határozat Zárt ülés Javaslat a Miskolc, Aulich utcai beépítetlen

Részletesebben

HVG Állásbörze. Eredmények és újdonságok

HVG Állásbörze. Eredmények és újdonságok HVG Állásbörze Eredmények és újdonságok A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb karriervásárává vált 2011 tavaszára 7.490 látogató a helyszínen Összesen 9.895 online regisztrált álláskereső 152 kiállító (ebből

Részletesebben

Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat. A játék célja

Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat. A játék célja Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 07. 08. 00:01 perctől 2015. 07. 13. 23:59 percig tartó "Találd meg az elveszett

Részletesebben

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete Kérjük, olvassa el figyelmesen az Intervet Hungária Kft. által a Kisállatorvos Facebook oldalon megrendezett Gazdi-kedvenc szelfiverseny elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) részvételi feltételeit.

Részletesebben

Magánpraxis helye a Facebookon

Magánpraxis helye a Facebookon Magánpraxis helye a Facebookon Hogyan érdemes kihasználni a legnagyobb közösségi média oldalban rejlő lehetőségeket? Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu gz@kozossegimedia.hu Fő témák Facebook oldalak kezelése

Részletesebben

Vásárok Fesztiválok. A Full csoport regisztráció előnyei. (További részletek a honlapunk Regisztrációk oldalán.)

Vásárok Fesztiválok. A Full csoport regisztráció előnyei. (További részletek a honlapunk Regisztrációk oldalán.) Vásárok Fesztiválok A Full csoport regisztráció előnyei - Nem kell órákat ülnie a számítógép előtt, hogy rendezvényeket keressen, - Rendszeresen tájékoztató hírleveleket kap a vásárokhoz, fesztiválokhoz,

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Adatvédelmi szabályzat SZABÁLYZAT

Adatvédelmi szabályzat SZABÁLYZAT Adatvédelmi szabályzat A hírlevél feliratkozás célja A HG Rekláminfó Kft. hírlevél feliratkozási kampányt szervez. A kampányban önkéntesen regisztráló személyek adataiból a HG Rekláminfó Kft. üzletszerzési

Részletesebben

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervezés és lebonyolítás A promóciós játékok szervezője az United Netlines Kft., amelynek bejegyzett székhelye: 1146 Budapest,

Részletesebben

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat 1. A játék szervezője A jelen nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték vagy Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Zrt. (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C.,

Részletesebben

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata 1. A Játék szervezője 1.1. A Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

IV/8. sz. melléklet: Internetes megjelenés (vállalati portál) funkcionális specifikáció

IV/8. sz. melléklet: Internetes megjelenés (vállalati portál) funkcionális specifikáció IV/8. sz. melléklet: Internetes megjelenés (vállalati portál) funkcionális specifikáció 1. A követelménylista céljáról Jelen követelménylista (mint a GOP 2.2.1 / KMOP 1.2.5 pályázati útmutató melléklete)

Részletesebben

A Supplier of the Year

A Supplier of the Year A Supplier of the Year - 2016 Versenyszabályzata 1. Általános versenyfelhívás A verseny célja: Üzleti partneri, beszállítói fontosak a LeasePlan Hungária Zrt-nek (továbbiakban: LeasePlan)! Termékeinek

Részletesebben

MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Promóció szervezője A Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. (székhely:

Részletesebben

Kommunikációs és promóciós eszközök a beiskolázási marketingben. Készítette: Duga Zsófia PTE-KTK PhD hallgató PTE-ÁOK PR referens 2010. Október 22.

Kommunikációs és promóciós eszközök a beiskolázási marketingben. Készítette: Duga Zsófia PTE-KTK PhD hallgató PTE-ÁOK PR referens 2010. Október 22. Kommunikációs és promóciós eszközök a beiskolázási marketingben Készítette: Duga Zsófia PTE-KTK PhD hallgató PTE-ÁOK PR referens 2010. Október 22. 1.Mi is az a beiskolázási marketingtevékenység? A felsőoktatási

Részletesebben

Föld napján, Karácsonykor Március 15 A kézírás napja

Föld napján, Karácsonykor Március 15 A kézírás napja Concept Az emberiség a gyors fejlődés közepette sokszor megfeledkezik önmagáról, a múltjáról, környezetéről. Ahhoz, hogy bizonyos dolgok ne merülhessenek feledésbe, időnként fel kell eleveníteni szerepüket.

Részletesebben

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban: a Lebonyolító ) által a

Részletesebben

Alapok: a következő vevőink

Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak akik már gondolkodnak Alapok: a következő vevőink akik

Részletesebben

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT NYUGTALOTTO Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 Tartalom I. Általános rész... 3 1. Általános rendelkezések... 3 II. A NYUGTALOTTO KÜLÖNDÍJAS nyereményjáték lényege, rövid leírása... 3 III. Részvételi

Részletesebben

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek Skin.hu Általános Szerződési Feltételek 1. Bevezető: Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák, a Humán Labor Munkaerőszolgáltató Kft. (székhely: 1123 Budapest, Alkotás utca

Részletesebben

A közösségi média irányelvei

A közösségi média irányelvei A közösségi média irányelvei 1 KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉS: AZ EREDETI KÖZÖSSÉGI HÁLÓZAT Üzleti modellünk a személyes értékesítésen alapul, és az élőbeszéd erejére épít. Jóllehet a technológia folyamatosan változik,

Részletesebben

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére Közösségi marketing csomag hotelek, panziók, apartmanok részére 1. A Közösségi marketing hotelek részére tartalma és célja Ezt a programcsomagot azoknak a hoteleknek, panzióknak, apartmanoknak hoztuk létre,

Részletesebben

Ne csak célozgasson...

Ne csak célozgasson... Ne csak célozgasson... ...menjen biztosra! ORVOS KAPCSOLAT Az on-line orvosközösség médiaajánlat www.orvoskapcsolat.hu Egy kattintásra az ország legnagyobb orvosközössége Több, mint 3500 orvos közvetlen

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS VÁROSOLDALAINK

BEMUTATKOZÁS VÁROSOLDALAINK BEMUTATKOZÁS Cégünk, a Szeretlek Magyarország Médiacsoport jelenleg a legnagyobb hazai közösségi oldalhálózat tulajdonosa a Facebookon. Egyedi oldalrendszerünkön, valamint szorosan ehhez kapcsolódó portálunkon

Részletesebben

Médiaajánlat 2009-2010

Médiaajánlat 2009-2010 Médiaajánlat 2009-2010 Bemutatkozás Portálunk célja interaktív közösségi teret biztosítani a hazai és általában a magyar ajkú biológusoknak, kutatóorvosoknak és az élettudományok illetve a kapcsolódó ipar

Részletesebben

3. Milyen lehetőséget nyújtunk?

3. Milyen lehetőséget nyújtunk? 3. Milyen lehetőséget nyújtunk? Banner megjelenés 468x60 800x60 120x240 Igényszerinti méret E-mail Direkt Marketing Levél végi reklámszöveg Levél minden felhasználónak TVNBigFile banner TVNPixelek TVNGames

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu Médiaajánlat A Studio 1900 Communications Agency védjegye a naprakészség és a folyamatos fejlődés. Ennek szellemében dolgozik tapasztalt csapatunk, hogy az online világban rejlő lehetőségek legszélesebb

Részletesebben

Á R V E R É S I H I R D E T M É N Y INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE

Á R V E R É S I H I R D E T M É N Y INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE Á R V E R É S I H I R D E T M É N Y INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE A Tiszaújváros Polgármesteri Hivatala értékesítésre meghirdeti az önkormányzat tulajdonában lévő alábbi tehermentes ingatlanokat: Helyrajzi

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- A KiallitasAjanlo.hu programajánló weboldal szolgáltatásai Érvényes 2013.09.01-től visszavonásig Szolgáltatásaink a weboldal látogatóinak ingyenes Kiállítás- és programlista fókuszál, de megtalálhatók

Részletesebben

Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat. A játék célja

Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat. A játék célja Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött

Részletesebben

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata.

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. 1, Az akció szervezője A LEGO Hungária Kft. (Székhelye 1023 Budapest, Lajos u. 28-32.)

Részletesebben

A Csakfoci.hu, Magyarország vezető online futball magazinja

A Csakfoci.hu, Magyarország vezető online futball magazinja Média ajánlat www.csakfoci.hu A Csakfoci.hu, Magyarország vezető online futball magazinja A Gmedia online sales house- ról: Az Gmedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 2008- ban alakult, magyar tulajdonban

Részletesebben

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen 2 CorinCloud Webshop bérelhető webáruház egyszerűen... Mi is a corinwebshop? Bérelhető webáruház kezdeti költségek nélkül 2 perc alatt ::: Nincs kockázat,

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2013.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) Adószám: 12397202-2-42 Cégjegyzékszám: 01-09-7079 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást

Részletesebben

Az időjárás.hu átlagos havi látogatószáma fő (forrás: Medián Webaudit) Látogatóink összetétele:

Az időjárás.hu átlagos havi látogatószáma fő (forrás: Medián Webaudit) Látogatóink összetétele: MÉDIAajánlat 1 Az ICI Interaktív Kommunikációs Zrt. hazánk legnagyobb független időjárási szolgáltatója büszkén mutatja be Önnek a több mint 5 éve működő és 2009. májusában megújult Időjárás.hu portált.

Részletesebben

novakhunor.hu Médiaajánlat 2017

novakhunor.hu Médiaajánlat 2017 Médiaajánlat 2017 Bemutató A 2017-ben indult egészségügyi portál, melynek tartalomszolgáltatója Dr. Novák Hunor, a magyar internet egyik legismertebb orvosa. Munkásságát 2016 decemberében a Nekem szól!

Részletesebben

FIGYELEMFELKELTŐ HIRDETÉS BANNERES KAMPÁNY TÖBB REKLÁMHÁLÓZATBAN

FIGYELEMFELKELTŐ HIRDETÉS BANNERES KAMPÁNY TÖBB REKLÁMHÁLÓZATBAN FIGYELEMFELKELTŐ HIRDETÉS BANNERES KAMPÁNY TÖBB REKLÁMHÁLÓZATBAN A sikeres kampányok tervezésében az internet a médiamix mára már kihagyhatatlan elemévé vált. A jóváhagyott költésgvetések tervezéséhez

Részletesebben

Látogatóink összetétele:

Látogatóink összetétele: Médiaajánlat Az ICI Interaktív Kommunikációs Zrt. hazánk legnagyobb független időjárási szolgáltatója büszkén mutatja be Önnek a több mint 8 éve működő Időjárás.hu portált. Célunk, hogy teljes Kárpát-medencére

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

Versenyszabályzat: az Év Szabadúszója Verseny

Versenyszabályzat: az Év Szabadúszója Verseny 1. Általános információk Versenyszabályzat: az Év Szabadúszója Verseny A Talentio Kft. partnereivel együttműködve életre hívta az Év Szabadúszója Versenyt (továbbiakban: Verseny). A Verseny célja, hogy

Részletesebben

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a honlapon való közzétételéhez;

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a   honlapon való közzétételéhez; Játékszabályzat a Teleki Nyereményözön elnevezésű játékhoz A Csányi Pincészet ZRt. által a https://nyeremenyozon.telekiborok.hu/ honlapon szervezett Teleki Nyereményözön elnevezésű játék (a továbbiakban:

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2012.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást vevőink elégedettsége élvez így próbálunk

Részletesebben

------------------- --------------------

------------------- -------------------- A Járók Társasága bemutatja a KiallitasAjanlo.hu szolgáltatását helyszíneknek Ügyfélkapu Portál Kortársak egymás közt Programajánló Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy a sajtónak küldött bejelentések,

Részletesebben

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi u. 64,. továbbiakban:

Részletesebben

Közösségi portálok használata

Közösségi portálok használata Közösségi portálok használata PORTÁLOK Lényegében ezek a világméretű hálózat nagyobb állomásai, ahol híreket, ismerősöket, barátokat vagy akár párt is kereshetünk magának. Más oldalról megközelítve ez

Részletesebben

Bemutatkozás gépnet.hu A gépnet.hu új alapokra helyezi a marketing és értékesítési stratégiáját!

Bemutatkozás gépnet.hu A gépnet.hu új alapokra helyezi a marketing és értékesítési stratégiáját! Bemutatkozás Kevés olyan vállalat van Magyarországon, amely maximális hatékonysággal alkalmazza az internet kínálta online marketing és értékesítési lehetőségeket. Ennek oka egyrészt, hogy nem ismerik

Részletesebben

A te autód, a mi ötleteink, a közös történetünk

A te autód, a mi ötleteink, a közös történetünk A te autód, a mi ötleteink, a közös történetünk A VEZESS.HU ERŐSSÉGEI A Vezess.hu Magyarország egyik legnépszerűbb autósportálja. Célja, hogy hitelesen, laikusok számára is élvezhetően és érdekesen tájékoztasson

Részletesebben

A játék október 29-től az Internet Fiesta záró rendezvényéig tart (2019. március

A játék október 29-től az Internet Fiesta záró rendezvényéig tart (2019. március JÁTÉKLEÍRÁS Fiatalok százezreit hódította meg világszerte Veronica Roth A beavatott című trilógiája. Magyarországon 2015 óta közel 900 középiskolás vett részt az említett kötet alapjaira épülő országos

Részletesebben

NŐI VÁLTÓ Médiaajánlat. Érvényes visszavonásig

NŐI VÁLTÓ Médiaajánlat. Érvényes visszavonásig NŐI VÁLTÓ Médiaajánlat 2019 Érvényes visszavonásig A NŐI VÁLTÓRÓL Karrierváltást, vállalkozásindítást segítő online magazin közösségépítési céllal. Bemutatjuk azokat a nőket, akik már elindultak a váltás

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben