Kínai orvoslás Az öngyógyító képesség növelés Regeneráció. Dr. Rideg Sándor

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kínai orvoslás Az öngyógyító képesség növelés Regeneráció. Dr. Rideg Sándor"

Átírás

1 Kínai orvoslás Az öngyógyító képesség növelés Regeneráció Dr. Rideg Sándor

2 Az immunrendszer egy bonyolult, finoman hangolt rendszer Az immunrendszer az idegek, a lélek, a hormonok összességébe ágyazódott egymásba kapcsolódó működési egység. Ennek a működési egységnek egyedi, egyéni tűrési tartománya van. Ha túl nagy az igénybevétel (pszichikai, idegi, testi vagy hormonális természetű) és egyidejűleg a kapacitása, tűrési tartománya túlterhelt, nagy valószínűséggel betegség alakul ki.

3 Hogy hol jelentkezik a betegség, az attól függ, hogy hol van az érintett egyén gyenge pontja. Ha felmerül az immunrendszer befolyásolásának kérdése, nagyon óvatosnak kell lenni. Meggondolatlan és túl gyors lázcsillapítás, antibiotikumok túl korai és megfontolatlan alkalmazása, védőoltások nem megfelelő alkalmazása komolyan árt a páciensnek.

4 Ezeket a megfontolatlan beavatkozásokat a test megbosszulja. Első reakció legtöbb esetben az allergia és ezt követően az autoimmun betegségek nagy száma alakul ki.

5 Gyenge pontok A betegség folyamatának negyedik fázisa akkor kezdődik, amikor felhalmozódott szétterjedő kóros energia egy gyenge pontot talál, az egyik szövettípusban és megtelepszik ott. A betegség első figyelmeztető jelei ekkor lépnek fel, és az emberek akkor kezdik érezni, hogy valami nincs rendben, hogy baj van az egészségükkel.

6 Pulzusdiagnosztikával és az emberi test energetikai ismeretével a kínai orvos már korán felismeri a figyelmeztető jeleket és még az előtt változtatásokat javasol mielőtt komoly baj alakul ki.

7 A szövetek gyengesége A szövetek gyengesége és hibái több okra vezethetők vissza, de az említett kategóriák valamelyikébe besorolható. A test minden területén lehetnek gyenge pontok, de ezek csak akkor mutatnak tüneteket ha a negatív energiák odatelepednek.

8 Öröklött gyenge pontok: A szövetek aszimtometikus gyengeségei, a sejtes emlékezet eredményei a szülők, nagyszülők betegségeinek emlékei. Megoldatlan érzelmi problémák: A megoldatlan érzelmi problémák károsítják a szerveket. Korábbi fertőzések és betegségek: A szövet meggyengül, ha betegség éri így még sebezhetőbbé válik a jövőre nézve.

9 Fizikai és lelki traumák: Fizikailag sérült szövetek megtarthatják a trauma emlékét, a sejtszintű emlékezetben. A lelki trauma meggyengíti a szöveteket. Egyes negatív érzelmek egy adott szövettípust károsítanak leginkább. Addikciók: A szöveteket roncsolják az addikciók, pl.: az alkohol a májat gyengíti, a dohányzás a tüdőt,a tudatmódosító szerek az agyat a sexuális

10 addikciók a genitáliákat. A korábbi életekben átélt dolgok: Ahol a reinkarnáció elfogadott, az előző életekből is származhat a gyengeség. Az előző élet jelentheti a jelenlegi élet korábbi tetteit.

11 A láz Sok ember és sok szülő fenyegetésnek tekinti a lázat és azonnal tenni akar ellene. Ez alaptalan. A láz nem betegség, csak az immunrendszer reakciója. Kevés kivételtől eltekintve önmagában a láz nem jelenti azt, hogy be kell avatkozni. Ha túl gyors a lázcsillapítás, túl gyors lesz a beavatkozás az immunrendszer jó működésébe. Ez a beavatkozás leblokkolja a bonyolult immunreakciókat.

12 A láz azért lép fel, mert a szervezet a kórokozókkal vagy káros behatásokkal harcol. A láz a test saját fegyvere. Ha félelemből vagy tudatlanságból túl korán elnyomjuk, azzal a védekezés eszközét vesszük el a szervezettől. Ezután nem tudja megvédeni magát vagy csak jóval kevesebb eséllyel. A lázcsillapítással nemcsak a hőmérsékletet csökkentjük, hanem olyan immunológiai elváltozásokat is okozunk, amelynek részletei még nem teljesen ismertek.

13 A láz többszöri, ismételt megakadályozása oda vezet, hogy a test többé már egyáltalán nem képes emelkedett hőmérséklet létrehozására. Évek óta nem voltam lázas hallani a páciensektől. Ezek az emberek ahelyett, hogy lázasok lennének, gyakran szenvednek krónikus betegségekben, pl. visszatérő nátha, hörghurut, orrmelléküreg-gyulladások, krónikus hasmenés, ingerhólyag, ízületi gyulladás és krónikus fáradtság szindróma (CFS) alakulnak ki.

14 Ezek a páciensek állandóan betegek, mégis kivétel nélkül immunromboló szereket pl. szteroidokat kapnak, nem pedig immunrendszert támogató kezelést, ezáltal a kiindulási helyzet egyre romlik és állapotuk nem javul. A krónikus betegség akadálytalanul halad előre, gyógyulásra pedig egyre kevesebb a remény. Ha a páciens talál egy szakembert, aki nem izoláltan kezeli a betegségét és felismeri az összefüggéseket, ő fogja elmagyarázni, hogy az állandó orrfolyásnak semmi köze az orrmelléküregekhez.

15 Nincs köze a ferde orrsövényhez és nem is az orrpolipja okozza. Nem is a hörgőin múlik, hanem a bélrendszer rossz működésén. Az immunrendszer hibátlan működésének feltétele az egészséges bélrendszer. Ha a bélrendszer baktérium flórája kóros,vagy gombák telepednek meg benne, a bél nem képes többé jól ellátni a feladatát.

16 Több kísérlet és klinikai vizsgálat is bizonyítja, hogy a betegségek lefolyására a lázas állapotok kedvező hatásúak. A láz fokozza a túlélést, lerövidíti a betegség időtartamát. Gátolja a baktériumok szaporodását, gyengébbé teszi őket a támadó ellenanyagokkal szemben és így könnyebben megsemmisíthetők.

17 Élettani tartományokon belül a fokozódó hőmérséklet stimulálja a védekező rendszert és gyorsabb antigén felismeréshez és az FVS-ek fokozott mozgékonyságához, aktivitásához, falótevékenységéhez és a hírvivő anyagok, interferonok fokozott termeléséhez vezet. A lázgörcs gyermekeknél aggodalmat kelthet, de az epilepszia kockázata 2-4,5 %, ami azt jelenti, hogy nagyon alacsony szám és emellett a sematikus lázcsillapítás nem tanácsos.

18 Az antibiotikumok A második legnagyobb beavatkozás az immunrendszerbe A belek és vakbél az immunrendszer első vonala a bél asszociált, limfoid szövetekhez tartozik. Meg kell akadályozni az antigének kárt okozó magatartását a testbe, másrészt kívánatos az immunrendszer edzése miatt, hogy a szervezet felvegyen bizonyos mennyiségű antigént. Ez komplikált működés, a vékonybél falában található Peyer-plakkokban zajlik.

19 Az antibiotikumok Az antigének ellenőrzött felvétele után itt termelődik a védekezés számára elengedhetetlen szekréciós immunglobulin, az siga. Amennyiben a bélflóra károsodott, az siga pótolhatatlan védőfunkciója csökkenhet, sőt meg is szűnhet. Az antigénekkel szemben az siga jelenti az első, ennélfogva legfontosabb gátat. A vírusokat, baktériumokat semlegesíti, toxinokat, méreganyagokat közömbösíti. Tehát ha a bélfal normális baktériumflórája károsodott vagy kóros törzsekkel népesedett be, nem jöhet létre az ellenőrzött antigénfelvétel.

20 Ez az immunglobulin-képzés zavarához vezet, ezáltal az egész immunreakció lefolyása vagy hibás irányba téved vagy egyáltalán nem biztosított. A bélflórát leginkább az antibiotikumos kezelés károsítja, ami a bélben kórokozó baktériumok és gombák (Candida albicans) megtelepedéséhez vezet. Emiatti tünetek felfúvódás, székrekedés vagy hasmenés.

21 Emellett felszívódási zavarok, különböző anyagokra jelentkező túlérzékenység és egyéb immunológiai zavarok jönnek létre. Egy betegség immunológiai leküzdése vagy gyógyulása csak akkor következik be, ha az egészséges bélflóra helyreállt. A kifogástalan bélműködés a feltétele a valóban gyógyító kezelésnek, nem pedig a tüneti kezelés.

22 Ezért nem antibiotikus, hanem inkább probiotikus kezelést kell alkalmazni. Az antibiotikum csecsemőkorban káros és elősegíti az allergiákat. Azok a gyermekek, akik életük első hat hónapja alatt, antibiotikumot szedtek, iskolás korban 1,5-szer lettek allergiások és 2,5- szer gyakrabban betegedtek meg asztmában. Az antibiotikumok alkalmazása következtében a belekben a gyermek egész fejlődésére kiható károsodások jönnek létre.

23 Ezek a károsodások már krónikusak, alig befolyásolható fertőzések iránti fogékonysághoz,és allergiák kialakulásához vezetnek. Az immunrendszer 80 %-a a belekben található. Az antibiotikumok gyenge vagy csak mérsékelt hatással vannak a betegségek időtartamára, de legtöbb esetben nem szükségesek. Az antibiotikumok alkalmazása előtt növényi és enzimkészítményekhez kell nyúlni.

24 Ha elkerülhetetlenül szükség van antibiotikumokra, célzottan, rövid ideig és probiotikumokkal együtt adandók.

25 A harmadik beavatkozás az immunrendszerbe A védőoltások Louis Pasteurt tekintik a védőoltások igazi felfedezőjének. Később kiderült, hogy Pasteur tisztességtelen eszközöket használt, ezt az évekkel ezelőtt feldolgozott naplója is bizonyítja. Az eredményeket kozmetikázta. Megrendítő, hogy a mai egész oltási elmélet ezeken a manipulált kísérleti eredményeken alapul.

26 A védőoltások Pasteur halála előtt visszavonta összes tézisét és elméletét, elismerte, hogy a betegségek keletkezésében nem a kórokozók játsszák a fő szerepet. Az ember immunrendszerének jó vagy rossz állapota és a pillanatnyi általános energetikai állapota a döntő.

27 Következmények A fenti hatások következtében allergia, autoimmun betegségek és daganatok fognak kialakulni. Veszélyes a mai nyugati orvoslásban a láncreakció kialakulása és a gyógyszerek mellékhatásai. Egy példa a sok közül: a páciens acetilszalicilsav és az antireumatikus gyógyszerek mellékhatásai következtében magas vérnyomást kapott, valamint nyálkahártya vérzések alakultak ki.

28 A vérnyomáscsökkentők erős vérnyomáscsökkenést okoztak, így szédüléshez és eleséshez vezettek. Az így kialakult zúzódások fekvő beteggé tették. A fekvés következtében tüdőgyulladás gyanú miatt antibiotikum kúrát írtak elő. Ez hányingert, hasmenést okozott. Ennek következtében hasmenés elleni gyógyszer adására került sor.

29 Mivel állapota egyre súlyosbodott, kórházba utalásra került sor, ahol a beadott infúziók erősen megterhelték a szivet. Csak az intenzív osztályra való helyezés és a gyógyszerek azonnali elhagyása tudta a beteg halálát megakadályozni. Felmerül a kérdés, mi a jobb, a bizonyítékokra épülő vagy a betegre épülő orvoslás?

30 Van kiút Mivel az úgynevezett modern orvosi tevékenység ellen szóló tények megrendítőek érdemes más lehetőségeket keresni. Ha a páciens készen áll az együttműködésre, és az életmódbeli változásra és kész elfogadni a szelíd energetikai orvoslást, és annak módszereit és elveit, az hozzá fog járulni a gyógyuláshoz és az egészséghez.

31 Jelentős hatása van az akupunktúrának a gyógynövény terápiának, a homeopátiának a BRT-nek. Az orvostudományon belül többféle kiindulási pont létezik. Minden páciens számára a gyógyuláshoz vezető leghatásosabb mód választható. Az akut betegek számára, akiknek az önszabályozó rendszere csődöt mondott rendelkezésére áll az intenzív orvoslás. Akik pedig krónikus működési zavarban szenvednek, azoknak

32 ezzel szemben a szabályzó energetikai eljárás áll rendelkezésére.

33 Biorezonancia terápia (1) A BRT célja helyreállítani és támogatni az egyensúlyt a szervek működésében biztosítani a szervezet integrációját a környezetben működő rendszerekkel.

34 Biorezonancia terápia (2) a kibillent egyensúly helyének meghatározása és az okának felderítése az (öt-elem tana). a terápiás protokoll meghatározása (ötelem tana).

35 Biorezonancia terápia (3) A kezeléskor alkalmazott jelek harmóniában vannak az endogén EM kontrol jelekkel biológiai ablak/ program Jelenleg 1900 biológiai ablak beazonosított Komputerizált jelgenerátorok pulzáló mágneses mezőt gerjesztenek f= 1 Hz 200 khz (alapjelek) f= 1 Hz 10 MHz (harmonikusokkal)

36 BRT eszköz Lenyo Lux device komplex programok különböző antennák a jelátvitelhez a szervezet felé Lehetőség a programok letöltésére hordozható eszközre

37

38 KÖSZÖNÖM MEGTISZTELŐ FIGYELMÜKET!

Az újfajta gyermekbetegségek kezelése: Autizmus, ADHD, Asztma és Allergiák. Úttörő program a 4-A *-s zavarok kezelésére

Az újfajta gyermekbetegségek kezelése: Autizmus, ADHD, Asztma és Allergiák. Úttörő program a 4-A *-s zavarok kezelésére Az újfajta gyermekbetegségek kezelése: Autizmus, ADHD, Asztma és Allergiák * Autizmus * AD(H)D * Asztma * Allergia Úttörő program a 4-A *-s zavarok kezelésére Az autizmus egyfajta 'járvány''; a világszerte

Részletesebben

Mustár 135 Vízitorma 138 Körömvirág 141 Lapachokéreg 143 Fertőzések kezelése természetes úton 146 Acne; Mandulagyulladás; Arterioszklerózis;

Mustár 135 Vízitorma 138 Körömvirág 141 Lapachokéreg 143 Fertőzések kezelése természetes úton 146 Acne; Mandulagyulladás; Arterioszklerózis; Tartalom Előszó 7 Bevezető 9 A penicillin felfedezése 13 Az antibiotikumok hatásmechanizmusa 24 Alkalmazási területek, mellékhatások és rezisztencia 30 A természetes antibiotikumok hatása 48 A természet

Részletesebben

George D. Birkmayer (MD, PhD) Minden, amit a NADH-ról (koenzim 1-ről) tudni kell

George D. Birkmayer (MD, PhD) Minden, amit a NADH-ról (koenzim 1-ről) tudni kell Frequently Asked Question Gyakran feltett kérdések George D. Birkmayer (MD, PhD) Minden, amit a NADH-ról (koenzim 1-ről) tudni kell A fordítás alapja az alábbi kiadvány: George D. Birkmayer: All About

Részletesebben

FERTŐZŐ BETEGSÉGEKRŐL ÉS VÉDŐOLTÁSOKRÓL

FERTŐZŐ BETEGSÉGEKRŐL ÉS VÉDŐOLTÁSOKRÓL VÉDŐ N Ő XX. évfolyam 3. szám melléklete Szerkesztők: Csordás Ágnes Fekete Gáborné Lektorálta: dr. Mészner Zsófia gyermekinfektológus az Országos Gyermekegészségügyi Intézet főigazgatója FERTŐZŐ BETEGSÉGEKRŐL

Részletesebben

Shigeru Tanaka MANJU. Az effektív mikroorganizmusok (EM) antioxidánsainak gyógyító erejéről

Shigeru Tanaka MANJU. Az effektív mikroorganizmusok (EM) antioxidánsainak gyógyító erejéről Shigeru Tanaka MANJU Az effektív mikroorganizmusok (EM) antioxidánsainak gyógyító erejéről 1 A könyvben ismertetett tanulmányokat és ismereteket a szerző legjobb tudása és lelkiismerete szerint adta közre.

Részletesebben

A myeloma multiplex. Nemzetközi Myeloma Alapítvány. A csontvelő rákos megbetegedése. A gyógymód megtalálása életek javítása Betegek kézikönyve

A myeloma multiplex. Nemzetközi Myeloma Alapítvány. A csontvelő rákos megbetegedése. A gyógymód megtalálása életek javítása Betegek kézikönyve Nemzetközi Myeloma Alapítvány A myeloma multiplex A csontvelő rákos megbetegedése A gyógymód megtalálása életek javítása Betegek kézikönyve Kiadta a Nemzetközi Myeloma Alapítvány (IMF) Nemzetközi Myeloma

Részletesebben

Környezettudatos egészségnevelés: egészségvédelem, környezetvédelem és életmód

Környezettudatos egészségnevelés: egészségvédelem, környezetvédelem és életmód Környezettudatos egészségnevelés: egészségvédelem, környezetvédelem és életmód Dr. Tompa Anna és Dr. Jakab Mátyás Országos Fodor József Közegészségügyi Központ, Országos Kémiai Biztonsági Intézete, Budapest,

Részletesebben

BRT alapok. A bioinformatikai rendszerterápia alapismeretei. Lednyiczky Gábor

BRT alapok. A bioinformatikai rendszerterápia alapismeretei. Lednyiczky Gábor BRT alapok A bioinformatikai rendszerterápia alapismeretei Lednyiczky Gábor Tartalomjegyzék 1. Az emberi szervezet működését irányító folyamatok 2. A mitogenetikus sugárzás, a biofotonok 3. Külső és belső

Részletesebben

Munkamánia A munkamánia mint korunk függ ségi problémája

Munkamánia A munkamánia mint korunk függ ségi problémája Munkamánia Azok az impulzusok, amelyek a munkavégző szerep megvalósítása során érik a személyt, hasonlóak lehetnek a vitaminfelvételhez, ami fontos a fizikai egészség szempontjából, azonban csak bizonyos

Részletesebben

Találd meg az egyensúlyod! A hormonális egyensúly meglétének fontossága életünkben A stressz és az érzelmek hatása a hormonális egyensúlyra

Találd meg az egyensúlyod! A hormonális egyensúly meglétének fontossága életünkben A stressz és az érzelmek hatása a hormonális egyensúlyra Találd meg az egyensúlyod! A hormonális egyensúly meglétének fontossága életünkben A stressz és az érzelmek hatása a hormonális egyensúlyra Vajon mi volt előbb? A hormonális egyensúly felborulása vagy

Részletesebben

Népbetegségek. Dr. Borda Ferenc. 1. Cukorbetegség

Népbetegségek. Dr. Borda Ferenc. 1. Cukorbetegség Varga Gábor dr. www.gvmd.hu 1/19 Népbetegségek I. Anyagcsere betegségek Dr. Borda Ferenc 1. Cukorbetegség A cukorbetegség élethossziglan tartó, jelen tudásunk szerint nem gyógyítható betegség, amelyben

Részletesebben

www.pediatric-rheumathology.printo.it

www.pediatric-rheumathology.printo.it www.pediatric-rheumathology.printo.it SZISZTÉMÁS LUPUSZ ERITEMATOZUSZ (SLE) Mi ez? A Szisztémás lupusz eritematozusz (SLE) egy krónikus autoimmun betegség, amely a test különböző szerveit támadhatja meg,

Részletesebben

KÓRHÁZI SZAKVÉLEMÉNY ÉS A BETEGEK ÁLTAL TAPASZTALT ÁLLAPOTJAVULÁSOK A BALANCE - B.P.R.S.-TERÁPIA SEGÍTSÉGÉVEL

KÓRHÁZI SZAKVÉLEMÉNY ÉS A BETEGEK ÁLTAL TAPASZTALT ÁLLAPOTJAVULÁSOK A BALANCE - B.P.R.S.-TERÁPIA SEGÍTSÉGÉVEL KÓRHÁZI SZAKVÉLEMÉNY ÉS A BETEGEK ÁLTAL TAPASZTALT ÁLLAPOTJAVULÁSOK A BALANCE - B.P.R.S.-TERÁPIA SEGÍTSÉGÉVEL Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet, Baleseti Rehabilitációs Osztály 1081 Budapest, Fiumei

Részletesebben

Súlyos krónikus neutropenia

Súlyos krónikus neutropenia Súlyos krónikus neutropenia Kézikönyv betegek és családtagjaik számára Eredeti cím: Understanding Severe Chronic Neutropenia Fordította: Dr. Vitális Eszter A Súlyos Krónikus Neutropenia Nemzetközi Regiszter

Részletesebben

Munkám során szinte naponta találkozom a candidiasis

Munkám során szinte naponta találkozom a candidiasis Candidiasis - létező betegség vagy csak üzlet? Munkám során szinte naponta találkozom a candidiasis valós vagy vélt problémájával. A klinikai orvoslás területén a mai napig nincs egységes álláspont ebben

Részletesebben

KÓROK ÉS KÓROKOK ESETFELVETÉS MUNKAHELYZET

KÓROK ÉS KÓROKOK ESETFELVETÉS MUNKAHELYZET KÓROK ÉS KÓROKOK ESETFELVETÉS MUNKAHELYZET 1. Betegség teszi az egészséget édessé és jóvá, éhség az elteltséget, fáradtság a megpihenést. /Hérakleitosz/ Mi az egészség, és ki a beteg? Számtalanszor feltett

Részletesebben

DR. HALMOS TAMÁS CUKORBETEG A CSALÁDBAN

DR. HALMOS TAMÁS CUKORBETEG A CSALÁDBAN DR. HALMOS TAMÁS CUKORBETEG A CSALÁDBAN Készült a Nemzeti Népegészségügyi Program keretében, 2004 Kiadja az Országos Egészségfejlesztési Intézet Felelős kiadó: dr. Misz Irén Írisz Kontrollszerkesztő: Marton

Részletesebben

A békesség Istene szenteljen meg benneteket, hogy tökéletesek legyetek. Őrizze meg szellemeteket, lelketeket és testeteket feddhetetlenül Urunk,

A békesség Istene szenteljen meg benneteket, hogy tökéletesek legyetek. Őrizze meg szellemeteket, lelketeket és testeteket feddhetetlenül Urunk, A békesség Istene szenteljen meg benneteket, hogy tökéletesek legyetek. Őrizze meg szellemeteket, lelketeket és testeteket feddhetetlenül Urunk, Jézus Krisz-tus eljöveteléig. Aki meghívott benneteket,

Részletesebben

IDEGRENDSZERI FERTŐZÉSEK (NEUROINFEKCIÓK)

IDEGRENDSZERI FERTŐZÉSEK (NEUROINFEKCIÓK) IDEGRENDSZERI FERTŐZÉSEK (NEUROINFEKCIÓK) TARTALOM Bevezetés...1 Gennyes agyhártyagyulladás (meningitis purulenta)...2 Savós agyhártyagyulladás (meningitis serosa)...5 Heveny agyvelőgyulladás (enkefalitisz

Részletesebben

Sclerosis Multiplex betegtájékoztató

Sclerosis Multiplex betegtájékoztató 11 2 Sclerosis multiplex Betegtájékoztató A betegségről a laikusok, de a betegséggel közvetlenül nem foglalkozó orvosok körében is gyakran a valóságnál sötétebb kép él: sokszor az SM-mel kapcsolatos első

Részletesebben

IV. KOMMUNIKÁCIÓ EGYÜTTMŰKÖDÉS A SZÜLŐKKEL. Szülőkkel való együttműködés

IV. KOMMUNIKÁCIÓ EGYÜTTMŰKÖDÉS A SZÜLŐKKEL. Szülőkkel való együttműködés TÁMOP-6.1.4/12/1-2012-0001 Koragyermekkori (0-7 év) program IV. KOMMUNIKÁCIÓ EGYÜTTMŰKÖDÉS A SZÜLŐKKEL Szülőkkel való együttműködés OTH, Budapest 2013. Szerző Dr. Muzsay Géza házi gyermekorvos A TÁMOP

Részletesebben

Gyermekeink immunrendszere

Gyermekeink immunrendszere Királydinnye, GABA zöld teával Babacsináló természetgyógyász Új tapasztalatok Nagy Margittól Gyermekeink immunrendszere Ôsszel jobban kell törôdnünk vele www.energyklub.hu 2011/10 Jön: kétféle gyógytea

Részletesebben

Legyen választható a kötelező!

Legyen választható a kötelező! Legyen választható a kötelező! a Nebáncsvirág Egyesület beadványa www.nebancs.hu Egyesületünk tagjainak, beadványunkhoz kapcsolódó további gondolatai Engedjék a társadalmunkat felnőni! Legyen szabad eldönteni!

Részletesebben

A 10 leggyakoribb KUTYA betegség

A 10 leggyakoribb KUTYA betegség A 10 leggyakoribb KUTYA betegség Szerkesztette Stefan Siman, 2011 Minden jog fenntartva. Borító: Herczeg Dóra Az illusztrációk, fotók a szerző archívumából, Horváth Zsuzsanna KUTYA kozmetikus www.4tappancs-kutyakozmetika.hu

Részletesebben

NUTRITION & HEALTH VII. évfolyam, 4. szám * A Magyar Fitness Szövetség tudományos hírlevele * 2002. április

NUTRITION & HEALTH VII. évfolyam, 4. szám * A Magyar Fitness Szövetség tudományos hírlevele * 2002. április TÁPLÁLKOZÁS ÉS EGÉSZSÉG NUTRITION & HEALTH VII. évfolyam, 4. szám * A Magyar Fitness Szövetség tudományos hírlevele * 2002. április Prof. Dr. Szedlák-Vadócz Valéria ParaProteX 20 / 2 oldal Tartalom: ParaProteX

Részletesebben

A depresszióról mindenkinek

A depresszióról mindenkinek A depresszióról mindenkinek Tartalom... a depresszió nem a lélek megsemmisülése; férfiak és nôk számtalan sokan tanusíthatják egyetlen megváltó kegyelmét: hogy legyôzhetô. Azoknak, akik bejárták a depresszió

Részletesebben

PLUSZ ESÉLY A GYÓGYULÁSRA! Orvosok és betegek tapasztalatai a biorezonancia és a mágnesterápia klinikai, illetve otthoni használatáról

PLUSZ ESÉLY A GYÓGYULÁSRA! Orvosok és betegek tapasztalatai a biorezonancia és a mágnesterápia klinikai, illetve otthoni használatáról PLUSZ ESÉLY A GYÓGYULÁSRA! Orvosok és betegek tapasztalatai a biorezonancia és a mágnesterápia klinikai, illetve otthoni használatáról Gyógyíthatatlan betegség nincs, csak gyógyíthatatlan beteg. Hippokratész

Részletesebben

2008 Az Agykutatás Legújabb Eredményei

2008 Az Agykutatás Legújabb Eredményei 2008 Az Agykutatás Legújabb Eredményei Bevezetés: Eve Marder, Ph.D. Kognitív képességeink és a művészet: Eddig nem ismert összefüggéseket sejtetnek a felfedezések Michael S. Gazzaniga, Ph.D. A mélyagyi

Részletesebben

Mi az SM? Mi nem az SM? Melyek lehetnek az SM tünetei?

Mi az SM? Mi nem az SM? Melyek lehetnek az SM tünetei? Szklero zis multiplex amit felte tlen tudni kell 24 o ra val a diagno zis uta n! Mi az SM? A sclerosis multiplex egyre gyakrabban diagnosztizált idegrendszeri krónikus gyulladásos kórkép. A neve sokgócú

Részletesebben

A DANA Szövetség 2009. évi beszámolója az agykutatás legújabb eredményeiről

A DANA Szövetség 2009. évi beszámolója az agykutatás legújabb eredményeiről A DANA Szövetség 2009. évi beszámolója az agykutatás legújabb eredményeiről Tudományos szerkesztők: Dr. Floyd E. Bloom Dr. Dennis W. Choi Ph.D. Dr. Joseph T. Coyle, Szerkesztő: Ben Mauk AZ EURÓPAI DANA

Részletesebben