SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE Vác FC szeptember 12.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE Vác FC. 2015. szeptember 12. www.svse.hu"

Átírás

1 SOPRONI FOCIÉLET szeptember Soproni VSE Vác FC HAJRÁ VASÚT!

2 KOMBINÁLT JEGYEK EGÉSZ ÉVBEN Kiránduljon régiónkban, utazzon kényelmesen és kedvezményesen, kapcsolódjon ki családjával, ismerőseivel! ZOO KOMBINÁLT JEGY A kedvezményes kombinált jegy tartalma: egyszeri menettérti utazás a GYSEV Zrt. vonalain Győrbe, korlátlan számú utazás Győrben a helyi autóbuszjáratokon, belépő a győri Xantus János Állatkerbe. A ZOO KOMBINÁLT JEGY PLUSZ mindezeken felül kedvezményes belépőt is tartalmaz a győri Füles Bástya terráriumházba. Látogassa meg a győri állatkert lakóit kedvezményes, kombinált jeggyel! MOBILIS KOMBINÁLT JEGY A kedvezményes kombinált jegy tartalmazza: az egyszeri menettérti utazást a GYSEV Zrt. vonalain Győrbe, a korlátlan számú utazást Győrben a helyi autóbuszjáratokon, a belépőt a felfedezések házába, a Mobilisbe. Utazzon velünk a meghökkentő kísérletek birodalmába! KOMBINÁLT FÜRDŐJEGY A kombinált fürdőjegy tartalma: menettérti utazás a GYSEV Zrt. vonalain, busztranszfer Bük vasútállomás és a fürdő között oda és vissza a Lokomotív Kft. által közlekedtetett helyi buszjáratokon, belépő a Bükfürdő Gyógy és Élménycentrum Gyógy és Strandfürdő részlegébe. Csobbanjon velünk Bükfürdőn! Érvényességi feltételekről, jegyárakról bővebben elérhetőségeinken és pénztárainkban tájékozódhat. Információ: gysev@gysev.hu Tel.: 06/99/ GYSEV, velünk élmény az utazás!

3 Supka Attila: A támadójátékban kell javulnunk az eredményes szerepléshez Maximálisan kihasználta a Soproni VSE labdarúgócsapata a bajnoki szünetet: a szakmai stáb azon dolgozott, hogy a labdarúgók fizikai állapotát javítsa, emellett két edzőmeccset is játszott az együttes. Supka Attila szerint a csapat védekezése stabil, most az a feladat, hogy az előre játékot javítsák, mert így lehet eredményesebb az SVSE. A szakmai igazgató szerint a Vác ellen mindenképp itthon kell tartani a három pontot. A válogatott mérkőzések miatt volt egy plusz hét felkészülési idő az NB IIben is. Mire helyezték a hangsúlyt az elmúlt két hétben? Maximálisan kihasználtuk a plusz időt, ami rendelkezésünkre állt. A cél egyértelműen az volt, hogy javítsuk a játékosaink fizikai állapotát és minél inkább egy szintre hozzuk fizikálisan a labdarúgókat. Nem egyszerű a feladat, hiszen hathetes lemaradást kell bepótolni. Két edzőmeccs is volt a programunkban, ezeken a meccseken azok a labdarúgók is játéklehetőséget kaptak, akik kevesebbet szerepelnek a bajnoki meccseken. Miben kell javulnia a csapatnak az eredményesebb szerepléshez? Megítélésem szerint a védekezésünk stabil, nem kaptunk sok gólt, ráadásul Katona Máté és Szalai Vilmos személyében két rutinos játékossal erősödött a hátsó alakzat. Viszont az előre játékban bizony sok még a tennivaló: hiába van több lehetőségünk egyegy meccsen, mint az ellenfélnek, ha ezekkel nem élünk, nem tudunk eredményesek lenni. Példaként említhetném a dunaújvárosi mérkőzést, ahol sokkal jobban játszottunk, mint ellenfelünk, mégsem szereztünk pontot. Szombaton az eddig pont nélkül álló Vác együttesét fogadjuk, milyen mérkőzésre számít? Láthatjuk a hazai és nemzetközi eredményekből, hogy ma már nincsenek kötelező győzelmek. Biztos vagyok benne, hogy Sisa Tibor maximálisan felkészíti a váci játékosokat. Arra számítok, hogy zárt védekezésből veszélyes kontratámadásokat vezetnek majd. Nekünk pedig az a feladatunk, hogy minél hamarabb megbontsuk a zárt védelmet, hiszen, ha gólt szerzünk, muszáj nyitottabban játszaniuk, és nekünk is több lehetőségünk lesz. Bízom benne, hogy legalább olyan jó hangulatot teremt a soproni közönség, mint a Mezőkövesd elleni meccsünkön! HAJRÁ VASÚT!

4 Két játékossal bővült a Soproni VSE játékoskerete A rutinos baloldali hátvéd, Katona Máté és Szalai Ádám öccse, Szalai Vilmos is a Soproni VSEhez igazolt. A klub mindkét játékossal december 31ig szóló kölcsönszerződést kötött. Katona Máté Szalai Vilmos A 25 éves Katona Máté éveken át szerepelt a Vasasban, majd az SVSEhez igazolt, ezután lett a Haladás játékosa. A baloldali védő 74 alkalommal szerepelt az NB Iben, ezeken a mérkőzéseken 2 gólt szerzett. A játékosnak nem lesz ismeretlen a soproni közeg, hiszen 2014 tavaszán már szerepelt a Soproni VSE csapatában. A 24 éves középső védő, Szalai Vilmos a MezőkövesdZsóry FC csapatától szerződött Sopronba. A játékos, aki a Hoffenheimben szereplő, válogatott csatár, Szalai Ádám öccse, a Mezőkövesd és a Diósgyőr színeiben 40 alkalommal lépett pályára az élvonalban és két gól szerzett. HAJRÁ

5 Rácz Barnabás: Fegyelmezetten és koncentráltan kell játszani a Vác ellen Több labdarúgóhoz hasonlóan Rácz Barnabás is Szombathelyről került nyáron az SVSEhez. A támadó középpályás az összes mérkőzésen kezdőjátékos volt. A fiatal játékos szerint ez annak köszönhető, hogy tavaly legtöbbször a Haladás első csapatával edzett. Rácz Barnabás azt mondja: egyre jobb állapotban van a Vasút, meggyőződése, hogy rövidesen az eredmények is jönnek. Öt meccsen egyelőre csak egy pontot gyűjtött a csapat, hogy látod az eddigi szereplést? Valóban nem gyűjtöttünk túl sok pontot, de úgy érzem, egyre jobb állapotban van a csapat, kezd összeállni a játékunk. A Mezőkövesd és a Dunaújváros ellen is sikerült sok helyzetet kidolgozni, de rutin kell ahhoz, hogy ezeket be is tudjuk rúgni. Ettől függetlenül optimista vagyok: azt várom, hogy előbbutóbb belelendül a csapat és ez pontokban is meglátszik majd. Milyen eredménnyel lennél elégedett a Vác elleni mérkőzésen? Természetesen csak a győzelemmel. Úgy gondolom, sok hasonló képességű csapat van az NB IIben, bármelyik meccset megnyerhetjük, de el is veszíthetjük. A Vác ellen csak akkor tudunk győzni, ha végig fegyelmezetten és nagyon koncentrálva futballozunk. A Vác is van olyan jó csapat, hogy egy kis hibánkat is kihasználják. Ennek ellenére úgy érzem, meglesz a három pont a szombati bajnokin. Tavaly még az U21es bajnokságban játszottál, a mostani szezonban pedig már az NB IIben vagy kezdőjátékos. Mi a különbség a két bajnokság között? Az U21hez képest az NB IIben sokkal többet kell gondolkodni, jóval gyorsabb a játék, hamar meg kell hozni a pályán a döntéseket. A másik fontos különbség, hogy nem csak gyorsabbak, erőteljesebbek is az NB IIben szereplő játékosok, sokat számít a fizikum a meccseken. Véleményem szerint azért ragadtam meg a kezdőcsapatban, mert tavaly legtöbbször a Haladás első csapatával készültem, így edzéseken több tapasztalatot gyűjthettem és fizikailag is megfelelő állapotban vagyok. VASÚT!

6 Hotel Sopron FOGLALJA LE BORHÁZUNKAT! Családi vagy céges rendezvény? Borházunk kis létszámú (max. 40 fő) esküvők, találkozók, hangulatos esték ideális helyszíne. Foglalási díj: Ft/nap Az ár kizárólag a helyszín bérle díját tartalmazza. 300 éves Vinosseum Borházunk két különálló rendezvényterme egyedülálló helyszínt biztosít bármely rendezvény lebonyolításához. A bérlés étel ital fogyasztáshoz nem kötö, kívánság szerint behozhatja saját cateringjét. Ha igazán kedvező ajánlatot szeretne, válasszon a Hotel Sopron é ermi ajánlataiból. Sopron, Fövényverem 7. Tel.: / info@hotelsopron.hu

7 Soproni VSE 0 (0 0) 0 Mezőkövesd ZSÓRY Sopron, 600 néző. Játékvezető: Oláh Gábor (Kóbor Péter, Takács Gábor) Soproni VSE: Halasi Pados, Sifter, Jovetics, Szabó L. Deme, Holdampf, Rácz B., Tóth M. (Károly B., 80.) Tihanyi (Zamostny, 71.), Baracskai (Grabant B., 63.). Mezőkövesd: Dombó Polényi, Dvorschák, Nánási, Fótyik Molnár G. (Harsányi, 70.), Szeles, Hegedűs D., Heffler N. Tamási Zs. (Rácz F., 62.), Máté J. (Bajzát, a szünetben). Kiállítva: Nánási (második sárga lap után) a 92. percben Supka Attila, a Soproni VSE szakmai igazgatója: Jelen helyzetünkben minden pontnak jelentősége van. Rutintalanságunknak tudható be, hogy ma nem szereztünk gólt, de bízom benne, hogy a feljutásra esélyes Mezőkövesd elleni egy pont erőt ad a Dunaújváros és a Vác elleni mérkőzésekre. Dunaújváros PASE 2 (0 1 0) Soproni VSE Dunaújváros, 600 néző. Játékvezető: Takács János (Szalai Dániel, Demeter János) Dunaújváros: Szűcs L. Koval (Sóron, 59.), Vaskó, Sárközi Villám, Tóth Cs. (Melczer, a szünetben), Petneházi, Czár Jakab Eppel, Havasi (Magasföldi, a szünetben). Vezetőedző:Artner Tamás Soproni VSE: Halasi Pados, Sifter, Jovetics, Szabó L. Holdampf, Deme (Papp M., 82.), Rácz B. Baracskai (Grabant B., 54.), Tihanyi (Zamostny, 54.), Tóth M. Gól: Eppel (1 0) a 71., Tóth M. (1 1) a 72., Vaskó (2 1) a 84. percben Kiállítva: Jovetics (második sárga lap után) a 91. percben Supka Attila, a Soproni VSE szakmai igazgatója: Sokkal jobban játszottunk, mint a Dunaújváros. Megvoltak a lehetőségeink, rutintalanságunk miatt azonban nem tudtunk élni a kínálkozó helyzetekkel. Legalább egy pontot kellett volna a mai meccsen szereznünk. VASÚT!

8 Soproni VSE ŐSZI mérkőzések 2015/ FC Ajka Soproni VSE Soproni VSE Szigetszentmiklós Budaörs Soproni VSE Soproni VSE Mezőkövesd Dunaújváros Soproni VSE Soproni VSE Vác FC Balmazújváros Soproni VSE Soproni VSE ZTE FC BFC Siófok Soproni VSE Szolnok Soproni VSE Soproni VSE Csákvár Gyirmót Soproni VSE Soproni VSE Szeged Kisvárda Soproni VSE Soproni VSE Soroksár TABELLA Merkantil Bank NBII Labdarúgó Bajnokság Hely Csapat Ford. Győz. Dönt. Ver. R.gól K.gól Gólkülönbség Pont 1. Gyirmót FC Győr Mezőkövesd Zsóry FC ZTE FC Budaörs Aqvital FC Csákvár Szolnoki MÁV FC Balmaz Kamilla Gyógyfürdő SZTKERIMA Kisvárda Master Good BFC Siófok FC Ajka Dunaújváros Szeged 2011 Grosics Akadémia Soproni VSE Soroksár SC Vác FC

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE SZTK-Erima. 2015. augusztus 8. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE SZTK-Erima. 2015. augusztus 8. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2015. augusztus 8. www.svse.hu Soproni VSE SZTK-Erima KOMBINÁLT JEGYEK EGÉSZ ÉVBEN Kiránduljon régiónkban, utazzon kényelmesen és kedvezményesen, kapcsolódjon ki családjával, ismerőseivel!

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE Mezőkövesd Zsóry FC. 2015. augusztus 22. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE Mezőkövesd Zsóry FC. 2015. augusztus 22. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2015. augusztus 22. www.svse.hu Soproni VSE Mezőkövesd Zsóry FC HAJRÁ VASÚT! KOMBINÁLT JEGYEK EGÉSZ ÉVBEN Kiránduljon régiónkban, utazzon kényelmesen és kedvezményesen, kapcsolódjon ki

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Soroksár SC. 2015. április 03. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Soroksár SC. 2015. április 03. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2015. április 03. www.svse.hu SVSEGYSEV Soroksár SC HAJRÁ VASÚT! Supka Attila: Egyre jobban összeáll a csapat játéka A Szigetszentmiklós ellen közönségszórakoztató játékkal győzött, Szegedről

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Balmaz Kamilla Gyógyfürdő december 11.

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Balmaz Kamilla Gyógyfürdő december 11. SOPRONI FOCIÉLET 2016. december 11. www.svse.hu Swietelsky-Soproni VSE Balmaz Kamilla Gyógyfürdő HAJRÁ VASÚT! Supka Attila: Agresszívebben kell játszanunk, több párharcot kell megnyernünk Több agresszivitást

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Balmaz Kamilla Gyógyfürdő április 08.

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Balmaz Kamilla Gyógyfürdő április 08. SOPRONI FOCIÉLET 2016. április 08. www.svse.hu SwietelskySoproni VSE Balmaz Kamilla Gyógyfürdő HAJRÁ VASÚT! Supka Attila: Jó formában van a Balmazújváros, de nekünk nyerni kell hazai pályán Supka Attila

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE Soroksár SC. 2015. november 28. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE Soroksár SC. 2015. november 28. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2015. november 28. www.svse.hu Soproni VSE Soroksár SC HAJRÁ VASÚT! Hotel Sopron FOGLALJA LE BORHÁZUNKAT! Családi vagy céges rendezvény? Borházunk kis létszámú (max. 40 fő) esküvők, találkozók,

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE Szeged 2011 Grosics Akadémia. 2015. november 07. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE Szeged 2011 Grosics Akadémia. 2015. november 07. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2015. november 07. www.svse.hu Soproni VSE Szeged 2011 Grosics Akadémia HAJRÁ VASÚT! Hotel Sopron TORKOS AKCIÓ VASÁRNAPI BÜFÉEBÉD Kedvezményes itallap! Torkos lakoma időpontok: Márton

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Kisvárda Master Good augusztus 24.

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Kisvárda Master Good augusztus 24. SOPRONI FOCIÉLET 2016. augusztus 24. www.svse.hu SwietelskySoproni VSE Kisvárda Master Good HAJRÁ VASÚT! Supka Attila: Hazai pályán a Kisvárda ellen is eredményesen szeretnénk szerepelni Négy mérkőzés

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Szolnoki MÁV FC augusztus 14.

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Szolnoki MÁV FC augusztus 14. SOPRONI FOCIÉLET 2016. augusztus 14. www.svse.hu SwietelskySoproni VSE Szolnoki MÁV FC HAJRÁ VASÚT! Supka Attila: Hazai környezetben minden mérkőzésen irányítani szeretnénk a játékot Supka Attila szerint

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE ZTE FC szeptember 26.

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE ZTE FC szeptember 26. SOPRONI FOCIÉLET 2015. szeptember 26. www.svse.hu Soproni VSE ZTE FC HAJRÁ VASÚT! Pados Patrik: Példát kell mutatnunk a soproni fiataloknak Az idei szezonban folyamatosan a kezdőcsapatban szerepel Pados

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE Aqvital FC Csákvár. 2015. október 24. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE Aqvital FC Csákvár. 2015. október 24. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2015. október 24. www.svse.hu Soproni VSE Aqvital FC Csákvár HAJRÁ VASÚT! Hotel Sopron TORKOS AKCIÓ VASÁRNAPI BÜFÉEBÉD Kedvezményes itallap! Torkos lakoma időpontok: Márton napi kínála

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV SZTK-ERIMA. 2015. március 21. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV SZTK-ERIMA. 2015. március 21. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2015. március 21. www.svse.hu SVSEGYSEV SZTKERIMA HAJRÁ VASÚT! Supka Attila: Türelmes játékkal nyerhetünk a Szigetszentmiklós ellen Négy forduló után egy győzelem, két döntetlen, és egy

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Vasas FC. 2015. május 23. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Vasas FC. 2015. május 23. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2015. május 23. www.svse.hu SVSEGYSEV Vasas FC HAJRÁ VASÚT! Supka Attila: Szeretnénk folytatni veretlenségi sorozatunkat Két feljutásra esélyes csapat, a Mezőkövesd és a Gyirmót ellen

Részletesebben

1. forduló Dátum TV Hazai Vendég Kezdési időpont 08.01. BFC SIÓFOK DUNAÚJVÁROS 08.01. szombat 17.30 BUDAÖRS BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ

1. forduló Dátum TV Hazai Vendég Kezdési időpont 08.01. BFC SIÓFOK DUNAÚJVÁROS 08.01. szombat 17.30 BUDAÖRS BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 1. forduló Dátum TV Hazai Vendég Kezdési időpont 08.01. B SIÓFOK DUNAÚJVÁROS 08.01. szombat 17.30 BUDAÖRS BALMAZ KAMILLA 08.01. szombat 17.30 SZTK-ERIMA ZTE 08.01. szombat 17.30 AJKA SOPRONI VSE 08.01.

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV FC Ajka. 2015. február 21. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV FC Ajka. 2015. február 21. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2015. február 21. www.svse.hu SVSE-GYSEV FC Ajka Skála János: Fontos a minőségi labdarúgás Sopronban A Soproni Vasutas Sportegylet elnöke szerint jó úton jár az SVSE-GYSEV labdarúgócsapata,

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Békéscsaba 1912 Előre. 2015. március 6. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Békéscsaba 1912 Előre. 2015. március 6. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2015. március 6. www.svse.hu SVSEGYSEV Békéscsaba 1912 Előre HAJRÁ VASÚT! Szántó Csaba: Kemény meccsre, de győzelemre számítok a Békéscsaba ellen Egy izgalmas, fordulatos hazai döntetlen,

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Dorogi FC november 20.

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Dorogi FC november 20. SOPRONI FOCIÉLET 2016. november 20. www.svse.hu SwietelskySoproni VSE Dorogi FC HAJRÁ VASÚT! Supka Attila: Meg kell tanulnunk nyerni a védekező felfogású csapatokkal szemben is Idegenben sorra nyeri mérkőzéseit

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Dunaújváros március 19.

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Dunaújváros március 19. SOPRONI FOCIÉLET 2016. március 19. www.svse.hu SwietelskySoproni VSE Dunaújváros HAJRÁ VASÚT! Supka Attila: Hazai környezetben kötelező jól szerepelnünk Fiatal csapattal érkezik Sopronba a Dunaújváros,

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Szolnoki MÁV FC április 29.

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Szolnoki MÁV FC április 29. SOPRONI FOCIÉLET 2016. április 29. www.svse.hu Swietelsky-Soproni VSE Szolnoki MÁV FC HAJRÁ VASÚT! Szántó Csaba: Ki kell küzdeni a győzelmet a Szolnok ellen A Swietelsky-Soproni VSE edzője szerint az

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE FC Ajka február 20.

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE FC Ajka február 20. SOPRONI FOCIÉLET 2016. február 20. www.svse.hu Swietelsky-Soproni VSE FC Ajka HAJRÁ VASÚT! Supka Attila: A tervezett munkát elvégezte a csapat, reméljük, eredményesek leszünk a tavaszi szezonban Eredményes

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Balmaz Kamilla Gyógyfürdő. 2014. november 22. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Balmaz Kamilla Gyógyfürdő. 2014. november 22. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2014. november 22. www.svse.hu SVSE-GYSEV Balmaz Kamilla Gyógyfürdő HAJRÁ VASÚT! Supka Attila: Igyekszünk az európai trendeknek megfelelő, támadó futballt játszani Az őszi szezon legkomolyabb

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Ceglédi VSE. 2014. október 4. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Ceglédi VSE. 2014. október 4. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2014. október 4. www.svse.hu SVSEGYSEV Ceglédi VSE HAJRÁ VASÚT! Hotel Sopron Két szomszéd ország fővárosa, BÉCS a császárváros, POZSONY a koronázóváros könnyen elérhető a kékfrankos fővárosából

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Ceglédi VSE december 04.

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Swietelsky-Soproni VSE Ceglédi VSE december 04. SOPRONI FOCIÉLET 2016. december 04. www.svse.hu SwietelskySoproni VSE Ceglédi VSE HAJRÁ VASÚT! Supka Attila: Több játékos utolérte magát fizikálisan, ezért jönnek az eredmények Supka Attila, SwietelskySoproni

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Aqvital FC Csákvár. 2014. október 18. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Aqvital FC Csákvár. 2014. október 18. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2014. október 18. www.svse.hu SVSEGYSEV Aqvital FC Csákvár HAJRÁ VASÚT! Szántó Csaba: A csapatnak meg kell küzdeni a közönség szeretetéért. Nyár óta erősíti a szakmai stábot az SVSEGYSEV

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV - Szeged 2011-Grosics Akadémia. 2014. szeptember 20. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV - Szeged 2011-Grosics Akadémia. 2014. szeptember 20. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2014. szeptember 20. www.svse.hu SVSEGYSEV Szeged 2011Grosics Akadémia HAJRÁ VASÚT! Hotel Sopron Két szomszéd ország fővárosa, BÉCS a császárváros, POZSONY a koronázóváros könnyen elérhető

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Gyirmót FC Győr november 8.

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Gyirmót FC Győr november 8. SOPRONI FOCIÉLET 2014. november 8. www.svse.hu SVSEGYSEV Gyirmót FC Győr HAJRÁ VASÚT! Supka Attila: A játékosok képesek egymásért küzdeni Tizenkét forduló után az előkelő 7. helyet foglalja el a tabellán

Részletesebben

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG A Magyar Labdarúgó Szövetség (1112 Budapest, Kánai út 2. D.), a Balmazújváros Sport Kft. (4060 Balmazújváros, Sporttér utca 5.), a Békéscsaba 1912 Előre SC (5600 Békéscsaba,

Részletesebben

Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre

Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre kombinált jegyek Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre Egyetlen jegy, sok-sok közös élmény! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 30/2014 (08.29.) számú Hivatalos Értesítő 2014.08.29. Tartalom Elnökségi határozatok 3. oldal 2 Elnökségi határozatok ELN-153/2014 (08.26.) számú határozat A Magyar Labdarúgó

Részletesebben

Fegyelmi Bizottság határozatai

Fegyelmi Bizottság határozatai 5. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Fegyelmi Bizottság határozatai Budapest, 2009. március 30. Iktatószám: /2009 I-121/2008-09. Az FB Simek Pétert az Újpest FC Kft. sportszervezet labdarúgóját az FSZ 8. (1) bekezdés

Részletesebben

p r o g r a m j a f o r d u l ó

p r o g r a m j a f o r d u l ó 2016-2 0 1 7. é v i M e r k a n t i l B a n k L i g a N B I I. F é r f i F e l n ő t t N a g y p á l y á s L a b d a r ú g ó b a j n o k s á g p r o g r a m j a 1-20. f o r d u l ó 2016. július 26-27.

Részletesebben

A Fegyelmi Bizottság határozatai

A Fegyelmi Bizottság határozatai 11. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ A Fegyelmi Bizottság határozatai Budapest, 2009. június 10. Iktatószám: /2009 I-180/2008-09. Az FB Bogunovic Milant a Diósgyőri FC Kft. sportszervezet labdarúgóját az FSZ 8.

Részletesebben

Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a "Tavaszi Kupát"

Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a Tavaszi Kupát Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a "Tavaszi Kupát" U9 1 / 8 Helyszín: Paks Dátum: 2014.05.08. Értékelés: ASE BAJA 4 : 12 A mérkőzés előtti cél az volt, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson, többet-kevesebbet

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 14/2016 (07.05.) számú Hivatalos Értesítő 2016.07.05. Tartalom Elnökségi határozatok ELN-58/2016 (06.30.) OTP Bank Liga vagyoni értékű jogainak értékesítéséből származó bevételek

Részletesebben

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál.

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa III. évfolyam. 3. szám A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Csapataink, játékosaink Teremtornák 2018 U11 A torna

Részletesebben

JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓK

JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓK JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓK Szurkolóink február 17-től, keddtől féléves bérletet válthatnak a Groupama Arénába, labdarúgó-csapatunk tavaszi idényének mérkőzéseire. A tavaszi féléves bérlettel csapatunk

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 13/2013 (05.17.) számú Hivatalos Értesítő 2013.05.17. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 Elsőfokú Licencadó Bizottsági határozatok... 7 2 Versenybizottsági határozatok

Részletesebben

Az NBII. Nyugati csoport csapatairól 2006/07. ősz

Az NBII. Nyugati csoport csapatairól 2006/07. ősz Az NBII. Nyugati csoport csapatairól 2006/07. ősz TABELLA 2006 ősz Átl. Hazai: NÉZŐSZÁMOK Idegenbe elkíséri: 500 fő Gyirmót 0 1000 fő Lombard FC Pápa 50 fő 600 fő Dunaújvárosi Kohász 50 fő 2000 fő Haladás

Részletesebben

é v i I I. o s z t á l y ú U k o r o s z t á l y ú. p r o g r a m j a

é v i I I. o s z t á l y ú U k o r o s z t á l y ú. p r o g r a m j a 2016-2 0 1 7. é v i I I. o s z t á l y ú U - 1 9 k o r o s z t á l y ú F é r f i I f j ú s á g i N a g y p á l y á s L a b d a r ú g ó b a j n o k s á g p r o g r a m j a 1-1 5. f o r d u l ó 1. Ford Dátum

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 37. szám FEGYELMI

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. A TÁPIÓSZECSŐI U7, U9 és U11-es KOROSZTÁLYOK 2010. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL. (korosztályos edző)

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. A TÁPIÓSZECSŐI U7, U9 és U11-es KOROSZTÁLYOK 2010. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL. (korosztályos edző) SZAKMAI BESZÁMOLÓ A TÁPIÓSZECSŐI U7, U9 és U11-es KOROSZTÁLYOK 2010. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL Tápiószecső, 2011.01.28. Készítette: Tábori Zoltán (korosztályos edző) 1 A Tápiószecső FC legfiatalabb játékosaiból

Részletesebben

IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA

IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA Halásztelek Futball Club IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA 2016.szeptember 03. (szombat) 2007-es korosztály Versenykiírás 2007-es korosztály Torna ideje: 2016. Szeptember 03. (szombat) Torna helyszíne: 2314

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 13/2019 (08.28.) számú Hivatalos Értesítő 2019.08.28. Tartalom Elnökségi határozat ELN-66/2019 (08.27.) A Balmazújváros Sport Kft. NB II-es klublicencének bajnoki év közben történő

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 23/2015 (08.13.) számú Hivatalos Értesítő 2015.08.13. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok 3. oldal 12. oldal 2 Versenybizottsági határozatok

Részletesebben

6. Cordial kupa. Budapest, 2012. szeptember 29. C-csoport

6. Cordial kupa. Budapest, 2012. szeptember 29. C-csoport 6. Cordial kupa Budapest, 2012. szeptember 29. A-csoport B-csoport C-csoport D-csoport DALNOKI AKADÉMIA SE BP. HONVÉD FC GYŐRI ETO FC FERENCVÁROSI TC VIDEOTON FC DIÓSGYŐRI VTK SZEAC-SZEGED FC SC SOPRON

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 25/2013 (11.13.) számú Hivatalos Értesítő 2013.11.13. Tartalom Versenybizottsági határozatok 3. oldal 2 Versenybizottsági határozatok 459/2013 (11.06.) számú határozat A 2013.

Részletesebben

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása 1. A torna rendezője: A PAKSI SE Labdarúgó Szakosztálya Levelezési cím: 7030 Paks, Fehérvári u. 29. 2. A torna helye: Paksi SE Sporttelepe Paks, Fehérvári u. 29.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 02/2012 (01.20.) számú Hivatalos Értesítő 2012.01.20 Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 KÖZLEMÉNY... 9 2 Versenybizottsági határozatok 1/2012 (01.05) számú határozat

Részletesebben

6. Cordial kupa. Budapest, 2012. szeptember 29. C-csoport

6. Cordial kupa. Budapest, 2012. szeptember 29. C-csoport 6. Cordial kupa Budapest, 2012. szeptember 29. A-csoport B-csoport C-csoport D-csoport DALNOKI AKADÉMIA SE BP. HONVÉD FC GYŐRI ETO FC FERENCVÁROSI TC VIDEOTON FC DIÓSGYŐRI VTK SZEAC-SZEGED FC SC SOPRON

Részletesebben

Szakmai beszámoló. 2012/2013-as idény őszi szezon. TÁPIÓSZECSŐ F.C. U-15 korosztályos utánpótlás labdarúgó csapat. Készítette: Szathmári Márton

Szakmai beszámoló. 2012/2013-as idény őszi szezon. TÁPIÓSZECSŐ F.C. U-15 korosztályos utánpótlás labdarúgó csapat. Készítette: Szathmári Márton Szakmai beszámoló TÁPIÓSZECSŐ F.C. U-15 korosztályos utánpótlás labdarúgó csapat 2012/2013-as idény őszi szezon Készítette: Szathmári Márton korosztályos edző Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 Előzmény...

Részletesebben

Fegyelmi Bizottság határozatai

Fegyelmi Bizottság határozatai 16. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Fegyelmi Bizottság határozatai Budapest, 2007. augusztus 27. Iktatószám: 5861/2007. 2007. július 24. I-1/2007-08. A FB Balaskó Ivánt a Paksi FC Kft. labdarúgóját a FSZ 8. (1)

Részletesebben

MEGYE II. NYUGATI CSOPORT 16. FORDULÓ FELNŐTT EREDMÉNYEK 16. FORDULÓ U-19-ES EREDMÉNYEK TABELLA FELNŐTT BAJNOKSÁG

MEGYE II. NYUGATI CSOPORT 16. FORDULÓ FELNŐTT EREDMÉNYEK 16. FORDULÓ U-19-ES EREDMÉNYEK TABELLA FELNŐTT BAJNOKSÁG 17/2010-2011 sz. Hivatalos közlöny MEGYE II. NYUGATI CSOPORT 16. FORDULÓ FELNŐTT EREDMÉNYEK 16 2011.03.05. 14:30 SZAKÁLY KSE OZORA KSE 5-1 16 2011.03.05. 14:30 TOLNANÉMEDI KSC DÖBRÖKÖZI KSK 5-4 16 2011.03.05.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 07/2013 (03.27.) számú Hivatalos Értesítő 2013.03.27. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 047/2013 (03.15.) számú határozat A 2012-2013.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 17/2011 (08.23.) számú Hivatalos Értesítő 2011.08.23. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 Hirdetmény... 12 2 Versenybizottsági határozatok 286/2011. (08.03) számú határozat

Részletesebben

2010 Tavasz U-19. Tavaszi szezont a 7. helyről vártuk, de látótávon belül volt dobogó elérése, ezért bízva egy sikeres tavaszban megcéloztuk azt.

2010 Tavasz U-19. Tavaszi szezont a 7. helyről vártuk, de látótávon belül volt dobogó elérése, ezért bízva egy sikeres tavaszban megcéloztuk azt. 2010 Tavasz U-19 Január utolsó hetében kezdtük a felkészülést, melyre egy teremtornával hangoltunk Cegléden. A csapat az 5. helyen végzett, bemelegítésnek jó volt. A következő héten kezdődött az igazi

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 20/2013 (08.28.) számú Hivatalos Értesítő 2013.08.28. Tartalom Versenybizottsági határozatok 3. oldal 2 Versenybizottsági határozatok 325/2013 (08.14.) számú határozat A 2013-2014.

Részletesebben

D III VERETLENÜL ELŐRE

D III VERETLENÜL ELŐRE Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa II. évfolyam 12. szám A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. D III VERETLENÜL ELŐRE Csapataink hírei Ledő László,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 10/2014 (03.13.) számú Hivatalos Értesítő 2014.03.13. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok 3. oldal 5. oldal 2 Versenybizottsági határozatok

Részletesebben

Dabasi. helyzet. Továbbra is 1. helyen az FC Dabas II. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3.

Dabasi. helyzet. Továbbra is 1. helyen az FC Dabas II. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa I. évfolyam. 4. szám Továbbra is 1. helyen az FC Dabas II A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. Csapataink, játékosaink

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 18/2011 (08.29.) számú Hivatalos Értesítő 2011.08.31. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 293/2011. (08.18) számú határozat A 2011. augusztus

Részletesebben

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Jól szerepelnek az idősebb utánpótláscsapataink

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Jól szerepelnek az idősebb utánpótláscsapataink Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa III. évfolyam. 8. szám A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Jól szerepelnek az idősebb utánpótláscsapataink

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai 20. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2009. szeptember 10. Iktatószám: /2009 Az MLSZ Elnökségének 2009. augusztus 27-i határozatai 149/2009. számú határozat Az MLSZ Elnöksége úgy határozott, hogy a Fegyelmi

Részletesebben

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, 9 korosztály, 70 csapat, 950 játékos a DABASI FOCITORNÁKON. a jövő lehető séget kínál.

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, 9 korosztály, 70 csapat, 950 játékos a DABASI FOCITORNÁKON. a jövő lehető séget kínál. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa III. évfolyam. 2. szám A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. 9 korosztály, 70 csapat, 950 játékos a DABASI FOCITORNÁKON

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 11/018 (07.19.) számú Hivatalos Értesítő 018.07.19. Elnökségi határozatok ELN-45/018 (07.18.) ELN-46/018 (07.18.) ELN-47/018 (07.18.) ELN-48/018 (07.18.) Tartalom A Fegyelmi

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 17/2012 (07.23.) számú Hivatalos Értesítő 2012.07.23. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 274/2012 (07.12.) számú határozat A Magyar Labdarúgó

Részletesebben

Tekintse meg a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. közös ajánlatait!

Tekintse meg a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. közös ajánlatait! Utazzunk együtt! Tekintse meg a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. közös ajánlatait! GYSEV Vasi Volán együttműködés Bemutatkozunk Kombinált félhavi és havi bérlet Kombinált kirándulóprogramok

Részletesebben

Dabasi. helyzet. NB III: Fontos győzelem a csapat életében! A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál.

Dabasi. helyzet. NB III: Fontos győzelem a csapat életében! A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa I. évfolyam. 17. szám NB III: Fontos győzelem a csapat életében! A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Csapataink,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 2/2016 (01.19.) számú Hivatalos Értesítő 2016.01.19. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok 3. oldal 5. oldal 2 Versenybizottsági határozatok

Részletesebben

Elkészült a Labdarúgó NB I. teljes tavaszi menetrendje

Elkészült a Labdarúgó NB I. teljes tavaszi menetrendje 2011 január 22. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még Give nincs Elkészült értékelve a Labdarúgó Give Elkészült a Labdarúgó Give Elkészült a Labdarúgó Give Elkészült a Labdarúgó Mérték Give Elkészült a Labdarúgó

Részletesebben

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének február 27.-i határozatai

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének február 27.-i határozatai 4. szám Budapest, 2010. március 1. Iktatószám: /2010 HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Az MLSZ Elnökségének 2010. február 27.-i határozatai 38/2010. számú határozat Az MLSZ Elnöksége elfogadta a Magyar Labdarúgó Szövetség

Részletesebben

FTC SZEKTOR TÉRKÉP 1 C4-C5 2 C3, C6 3 D3, D4 4 C1-C2. SKY Box LUSS HU FTC 2014

FTC SZEKTOR TÉRKÉP 1 C4-C5 2 C3, C6 3 D3, D4 4 C1-C2. SKY Box LUSS HU FTC 2014 FTC SZEKTOR TÉRKÉP Kategória Szektor 1 C4-C5 2 C3, C6 3 D3, D4 4 C1-C2 B-Közép, Vendég Családi B1-B3, E D1-D2 VIP Gold VIP Bronz A2-A5 A1, A6 1 FTC JEGYÁRAK C mérkőzés kategória B mérkőzés kategória A

Részletesebben

Az Elsőfokú Licencadó Testület határozatai

Az Elsőfokú Licencadó Testület határozatai 9. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2007. május 3. Iktatószám: 2875/2007. Az Elsőfokú Licencadó Testület határozatai 001/2007. meghozta a következő, 001/2007. (04. 24.) számú határozatot: az MLSZ Elsőfokú

Részletesebben

UEFA A. SK STURM GRAZ KLUBLÁTOGATÁS 2010. május Készítette: Artner Tamás

UEFA A. SK STURM GRAZ KLUBLÁTOGATÁS 2010. május Készítette: Artner Tamás SK STURM GRAZ KLUBLÁTOGATÁS 2010. május Készítette: Artner Tamás A SZAKMAI MUNKA ELKÜLÖNÜLÉSE EGY BAJNOKI ÉVBEN 1. Felkészülési időszak 2. Versenyidőszak 3. Téli szünet 4. Átmeneti időszak 5. Versenyidőszak

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 2013-2014. évi indulási jogát eldöntő osztályozó mérkőzések versenykiírása 1. Az Osztályozó mérkőzések résztvevői A) A 2012-2013.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 05/2012 (03.07.) számú Hivatalos Értesítő 2012.03.07. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 25/2012 (02.20.) számú határozat A 2012. február

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 21/2011 (09.26.) számú Hivatalos Értesítő 2011.09.26. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 346/2011. (09.21) számú határozat A 2011. október

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 38/2014 (11.05.) számú Hivatalos Értesítő 2014.11.05. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok Igazolási és Vitarendezési Bizottsági határozat 3.

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI IGAZGATÓSÁG 3530 MISKOLC, MINDSZENT TÉR 1. X. emelet Tel/Fax: 46/507-716 E-mail: borsod@mlsz.hu Honlap: www.borsodfoci.hu 6. SZ. UTÁNPÓTLÁS KÖZLÖNY

Részletesebben

8/ sz. Hivatalos közlöny MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT 8. FORDULÓ FELNŐTT EREDMÉNYEK 8. FORDULÓ U-21-ES EREDMÉNYEK TABELLA FELNŐTT

8/ sz. Hivatalos közlöny MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT 8. FORDULÓ FELNŐTT EREDMÉNYEK 8. FORDULÓ U-21-ES EREDMÉNYEK TABELLA FELNŐTT Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatósága Telefonok: 74/511-123 7100 Szekszárd, Keselyűsi u 3. 74/511-124 E-mail: tolna@mlsz.hu Fax: 74/412-857 Honlap cím: www.tolnalsz.hu 8/2013-2014 sz. Hivatalos

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 27/2011 (11.30.) számú Hivatalos Értesítő 2011.11.30. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 Közlemény: megválasztott küldöttközgyűlési küldött... 6 2 Versenybizottsági

Részletesebben

Dr. Kenyeres Attila sk. Fellebbviteli Bizottság elnöke. Fegyelmi Bizottság határozatai

Dr. Kenyeres Attila sk. Fellebbviteli Bizottság elnöke. Fegyelmi Bizottság határozatai 24. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2009. október 29. Iktatószám: /2009 Fellebbviteli Bizottság határozata: 017/2009. A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottsága 2009. október 22. napján megtartott

Részletesebben

14/ sz. Hivatalos közlöny MEGYEI I. OSZTÁLY ELMARADT FELNŐTT MÉRKŐZÉSEK EREDMÉNYEI ELMARADT U-21-ES MÉRKŐZÉSEK EREDMÉNYEI TABELLA FELNŐTT

14/ sz. Hivatalos közlöny MEGYEI I. OSZTÁLY ELMARADT FELNŐTT MÉRKŐZÉSEK EREDMÉNYEI ELMARADT U-21-ES MÉRKŐZÉSEK EREDMÉNYEI TABELLA FELNŐTT Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatósága Telefonok: 74/511-123 7100 Szekszárd, Keselyűsi u 3. 74/511-124 E-mail: tolna@mlsz.hu Fax: 74/412-857 Honlap cím: www.tolnalsz.hu 14/2014-2015 sz. Hivatalos

Részletesebben

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Jó egészséget Ádám!

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Jó egészséget Ádám! Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa III. évfolyam. 1. szám A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Jó egészséget Ádám! Címlapsztori Schilingerné Budai

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 20/2011 (09.19.) számú Hivatalos Értesítő 2011.09.19. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 325/2011. (08.31) számú határozat A 2011. szeptember

Részletesebben

U õszi értékelés Készítette: Palotai Nándor, vezetõedzõ

U õszi értékelés Készítette: Palotai Nándor, vezetõedzõ U15 2015-2016. õszi értékelés Készítette: Palotai Nándor, vezetõedzõ Helyezés: 2. Lejátszott mérkõzés: 13 Gyõzelem: 12 Döntetlen: 0 Vereség: 1 Szerzett pont: 36 Gólarány: 81:17 A nyáron olyan csapatot

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 11/2012 (05.30.) számú Hivatalos Értesítő 2012.05.30. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 109/2012 (05.11.) számú határozat A Kecskeméti

Részletesebben

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Átadás előtt a sportcsarnok

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Átadás előtt a sportcsarnok A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa III. évfolyam. 11. szám a jövő lehető séget kínál. Átadás előtt a sportcsarnok Hírek Átadás előtt

Részletesebben

es. FŐNIX ISE. LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY EREDMÉNYEI es korosztály. IV.CSHC OKTÓBER-FEST TORNA Október 09.

es. FŐNIX ISE. LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY EREDMÉNYEI es korosztály. IV.CSHC OKTÓBER-FEST TORNA Október 09. 2-2-es. FŐNIX ISE. LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY EREDMÉNYEI 2-es korosztály IV.CSHC OKTÓBER-FEST TORNA Október 9.. Fehérvár Főnix Gold FC. 2. Jászberény 3. Videoton 4. FŐNIX ISE. 5. Csepel Halászi 6. Szent Pál

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének október 30.-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének október 30.-i határozatai 21. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2008. november 21. Iktatószám: /2008 Az MLSZ Elnökségének 2008. október 30.-i határozatai 214/2008. számú határozat Az MLSZ Elnöksége az Utánpótlás válogatottakat

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének 2009. június 25-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének 2009. június 25-i határozatai 13. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2009. június 30. Iktatószám: /2009 Az MLSZ Elnökségének 2009. június 25-i határozatai 103/2009. számú határozat Az MLSZ Elnöksége Gazdasági Igazgató úr 2009 májusi

Részletesebben

Hosszú böjt után öröm- és futballünnep az Albert stadionban

Hosszú böjt után öröm- és futballünnep az Albert stadionban 00 szeptember 0. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: / Értéke: / Mérték Értéke: / Értéke: / Értéke: / Másodosztályú száműzetése utáni visszatérését követően úgy istenigazából szerda

Részletesebben

6. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ

6. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ 6. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2008.április 14. Iktatószám: /2008. Az MLSZ Elnökség 2008. április 3-i ülésének határozatai 50/2008. számú határozat Az elnökség dr. Ökrös András főtitkár tájékoztatását

Részletesebben

helyzet A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz,

helyzet A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa II. évfolyam. 1. szám A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. 2016 csodálatos fociév 2017 új célok, új feladatok

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA

Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA 2011 2012 1/2011 Tartalom 1. A torna célja... 2 2. A torna rendezője... 2 3. A torna helye és ideje... 2 4. A torna résztvevői,

Részletesebben

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna VERSENYKIÍRÁS I. JFC Kupa utánpótlás labdarúgótorna A TORNA CÉLJA A bajnokságok megkezdése előtt felkészülési lehetőséget biztosítani a meghívott csapatok számára. Célunk az, hogy ezt a tornát évről-évre

Részletesebben

I-23/ Az FB Kiss Zoltánt a Nyíregyháza SFC Kft. sportszervezet labdarúgóját az FSZ 10. (1) bekezdés B/a.

I-23/ Az FB Kiss Zoltánt a Nyíregyháza SFC Kft. sportszervezet labdarúgóját az FSZ 10. (1) bekezdés B/a. 18. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2009. augusztus 27. Iktatószám: /2009 Fegyelmi Bizottság határozatai I-21/2009-10. Az FB Stevanovic Sasát a Győri ETO FC Kft. sportszervezet labdarúgóját az FSZ 86.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 21/2015 (07.16.) számú Hivatalos Értesítő 2015.07.16. Tartalom Elnökségi határozatok 3. oldal 123/2015 (07.10.) A 2015-2016. évi Merkantil Liga Elosztási Szabályzat módosítása

Részletesebben

Budapest, április 6. Iktatószám: / szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Elsőfokú Licencadó Testület határozatai

Budapest, április 6. Iktatószám: / szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Elsőfokú Licencadó Testület határozatai 6. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Elsőfokú Licencadó Testület határozatai Budapest, 2009. április 6. Iktatószám: /2009 001/2009. (04.09) számú határozat Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Testülete a BFC Siófok FC Kft.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 22/2013 (09.19.) számú Hivatalos Értesítő 2013.09.19. Tartalom Versenybizottsági határozatok 3. oldal 2 Versenybizottsági határozatok 383/2013 (09.12.) számú határozat A 2013.

Részletesebben

4. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ

4. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ 4. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2008.március 6. Iktatószám: /2008. A MLSZ 2008. február 28i elnökségi ülésének határozatai 19/2008. számú határozat Az MLSZ Elnöksége tudomásul vette az UEFA szakmai

Részletesebben