Budapest B V. Mi is az a Pedelec? Angol mozaikszó (Pedal Electric Cycle), magyar megfelelőjeként elektromos rásegítésű kerékpár.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Budapest B 26 24 V. Mi is az a Pedelec? Angol mozaikszó (Pedal Electric Cycle), magyar megfelelőjeként elektromos rásegítésű kerékpár."

Átírás

1

2 B Budapest B V 26" vagy 28" 24V, 180W, pedelec LED 3 fokozat + startsegéd 24V Li-ion homlokcső vagy nyeregcső 30 km 50 km acél, férfi vagy női Nexus 3 vagy Nexus 7 agyváltóval kontra és/vagy V-fék van, dinamós 23,9 kg A Budapest B egy kimagaslóan jó ár/érték arányú városi kerékpár. Mentes minden olyan plusz dologtól (teleszkóp, alu váz, alu kiegészítők), amik habár vitathatatlanul hasznos dolgok, de egy átlagos, hétköznapi felhasználónak sok esetben felesleges plusz kiadást jelentene. Emellett a masszív váza, duplafalú felnijei, Shimano Nexus 3 vagy 7 es agyváltója, hasznos kiegészítői és komfortos üléspozíciója alkalmassá teszi akár hosszabb távú, intenzívebb használatra is. A homlokcsőre, vagy igény szerint a nyeregcsőre is felszerelhető, 24V-os akkumulátorral, 3 rásegítési fokozatot állító LED-es kijelzővel, 180W-os motorjával, meglepően nagy teljesítménnyel bír. Ez a szett az erejével, Li-ionos akkumulátorával, tartós és minőségi alkatrészeivel ma a legjobb árú, belépő szintű Pedelec szett. Kék Világosbarna Budapest B V N Ft Budapest B V N Ft Mi is az a Pedelec? Angol mozaikszó (Pedal Electric Cycle), magyar megfelelőjeként elektromos rásegítésű kerékpár. Olyan, önmagában is eredeti funkciójában használható kerékpár, mely elektromos rásegítő hajtással szerelt. Ez a rásegítés igény szerint ki- és bekapcsolható, mértéke különböző fokozatokban változtatható.

3 Camping V 20" 24V, 180W, pedelec LED 3 fokozat + startsegéd 24V Li-ion homlokcső vagy nyeregcső 30 km 50 km acél, összecsukható Nexus 3 vagy Nexus 7 agyváltóval kontra és/vagy V-fék van, dinamós 22 kg Akik kisebb méretű, akár összecsukható, könnyebben szállítható Pedelec kerékpárra vágynak, azoknak remek választás a Csepel Camping-je. Shimano Nexus 3 vagy 7 es agyváltóval szereljük, a váz igény szerint merev vagy összecsukható. 20-as kerékmérete végett a bringa fürge, súlypontja alacsonyan van, így könnyen kezelhető. A 24V-os, igény szerint a homlokcsőre vagy a nyeregcsőre szerelt akkumulátoros szett kiváló választás, ha nem extra meredek hegyeket szeretnénk megmászni. Ellenszélben való rásegítéshez, hídra, emelkedőre való könnyebb felhaladásra tökéletesen alkalmas. Ár/érték arányban a ma kapható Pedelec bringák közül az egyik legjobb. Camping V N Ft Camping V N Ft Milyen tényezőknek kell megfelelnie egy Pedelecnek? Az elektromos hajtás kizárólag akkor működhet, ha a kerékpáros is teker. Vagyis a rendszer csak rásegíthet, önálló hajtást nem adhat. A rendszer teljesítménye a 250 W-ot nem haladhatja meg. Csúcsteljesítményben ez akár 350 W-ot is jelenthet, ami untig elegendő akár komolyabb hegyek megmászására is. A rásegítés maximum 25 km/h ig működhet. Ha a kerékpár meghaladja ezt a et, akkor a rásegítés kikapcsol.

4 Camping V 20" 24V, 180W, pedelec LED 3 fokozat + startsegéd 24V Li-ion homlokcső vagy nyeregcső 30 km 50 km acél, összecsukható Nexus 3 vagy Nexus 7 agyváltóval kontra és/vagy V-fék van, dinamós 27,7 kg A háromkerekű Camping-et olyan idősebb, vagy mozgásukban korlátozott embereknek ajánljuk, akiknek a komolyabb erőkifejtés és az egyensúlyozás is nehézséget jelent. Akár egyedül, akár a családdal együtt bicajozva, meg is marad a mozgás és a kikapcsolódás élménye. 3 vagy 7 es agyváltóval szereljük, így jószerivel minden körülmények között jól használható jármű. A tricikli hátulján levő kosárba nagyon sok minden pakolható, valamint összecsukható változatban is rendelhető, így autóban is könnyedén szállítható. A rászerelt 24 V-os Pedelec szett tökéletesen elégséges ahhoz, hogy olyan távokat vagy emelkedőket győzzünk le vele, ami nélküle elképzelhetetlen lenne. Mekkora a hatótávolsága egy Pedelec kerékpárnak? Camping V N Ft Camping V N Ft Ez függ a kerékpáros erejétől, a szett fajtájától, a rásegítés mértékétől, tömegtől, guminyomástól és gumiprofiltól, közegellenállástól is. Nagy általánosságban elmondható, hogy egy Pedelec szett átlagos használatnál kilométeren át tud segíteni. Ha lemerül? A legnagyobb baj az lehet, hogy hazatekerünk.

5 Landrider V 28" 36V, 250W, pedelec csomagtartóba integrálva acél, férfi vagy női 3 x 7 fokozatú Shimano V-fék van, dinamós 22,6 kg A trekking (sporttúra) kategóriájú Landrider kerékpárunk ezzel a csomagtartós, 36V-os rendszerrel kiváló választás vegyes használatra, ahol akár komolyabb igénybevételnek is kitesszük a kerékpárt és a kerékpárost. Ez a bringa a KRESZ és a józan ész számára minden szükséges kiegészítővel fel van szerelve. Üléspozíciója sportos, de komfortos. A rajta levő 36V-os, csomagtartóba integrált akkumulátoros, elsőkerék meghajtásos Pedelec szett nagyobb távolságokon és intenzívebb emelkedőkön is élvezetesen és hatékonyan használható rásegítést eredményez. - női Grafit Kék - férfi Barna Landrider V 21SP Ft Landrider 28 36V N Ft Kinek való a Pedelec kerékpár? Idősebbeknek, akiknek a kerékpározás önmagában már megerőltető lenne. Csapatban kerékpározók között azoknak, akik amúgy lassabbak a többieknél. Munkába járóknak, akik reggel nem izzadhatnak meg, de este kitekernék magukból a nap fáradalmait. Hegyen lakóknak, akiknek a napi kerékpározás nem okozna gondot, de a hegyre már nem tudnak vagy akarnak feltekerni. Azoknak, akiknek korlátozott erejük és kapacitásuk van.

6 Signo V 28" 36V, 250W, pedelec csomagtartóba integrálva alu női 3 x 7 fokozatú Shimano V-fék van, elektromos szetthez kötve 23,9 kg A Signo kifejezetten elegáns, ízig-vérig minőségi és könnyű városi kerékpár. Alu vázú, 3 vagy 7 es Shimano Nexus agyváltóval szerelt, duplafalú felnis, mindenféle hasznos kiegészítővel bíró bicikli. Komfortos üléspozíciója végett kényelmes használatot eredményez közúton, de erős alkatrészeinek köszönhetően túrázásra is alkalmas. 36V-os, csomagtartóba integrált akkumulátorral, 250W-os motorral (csúcsteljesítménye eléri a 350W-ot), informatív, háttérvilágításos kijelzővel bír. A váz kifejezetten úgy van kialakítva, hogy az elektromos szett vezetékeit elrejtse, így sokkal egységesebb megjelenést biztosít. Karbantartási igény, élettartam Signo V N Ft Signo V N Ft Egy modern Pedelec szettnek semmilyen extra karbantartási igénye egy hagyományos kerékpárhoz képest. Az akkumulátornál kell ügyelni arra, hogy ne hagyjuk több hónapon keresztül lemerülve. Az akkumulátorok átlagos használat mellett 4-5 évet is üzemelhetnek, jelentősebb kapacitásvesztés nélkül. Jó eséllyel ez idő alatt a töltéskor elfogyasztott néhánytíz forintnyi áramon kívül semmilyen egyéb költség nem jelentkezik.

7 36 V 350W Woodlands 36 V 350W hátsó kerék 26", 27,5" vagy 29" 36V, 350W, S-pedelec palackakksis, kulacstartó helyére alu, férfi fokozatú Shimano V-fék mechanikus vagy hidraulikus első teleszkóp 20,3 kg Ha valaki inkább természetközelibb élményekre vágyik, azoknak meleg szívvel ajánljuk a Woodlands kerékpárokat. A Csepel saját fejlesztésű kerékpárja régi nevét a mai kor technikájával ötvözte, így ma az egyik legjobb ár/érték arányú hegyi kerékpárokat nyújtja, akár 26, 27,5 vagy 29 MTB-ről legyen is szó. FIGYELEM! A rászerelt elektromos rásegítés már nem számít Pedelecnek, hiszen a motor fajlagos teljesítménye 350W (csúcsteljesítménye 500W), így közúton szabályosan, biztosítás és jogosítvány nélkül nem használható! Közúton kívül viszont szinte előtte olyan emelkedő, amire a kerékpárossal együtt hajtva, fel ne menne. Hátsó kerekes meghajtása révén a nagyobb erő még a poros, laza szerkezetű talajon sem igen forgatja el a hajtott kereket, így a tekerés nemcsak hatékonyabb, de biztonságosabb is. Az elektromos szett optikailag is nagyon szépen illeszkedik a kerékpárhoz, tömege pedig az összes szettünk közül a legkisebb. Fontos-e a visszatöltés? Woodlands 36 V 350 W Ft Néhány komolyabb Pedelec rendszer képes energia visszatöltésére. Még egy nagyon komoly rendszer esetén is, magyarországi viszonylatokat nézve, 5-8%-nál nem érhető el nagyobb viszszatöltés. A kerékpáros kis tömege és a konstrukció jelenlegi állapota miatt ez lényegében teljesen felesleges.

8 24 V Pedelec szett Beépítési súlyváltozás Ár 24V, 180W, pedelec LED 3 fokozat + startsegéd 24V Li-ion homlokcső vagy nyeregcső 30 km 50 km 6,8 kg 1 év 3 munkanapon belül leszállítva Ft Ez a Pedelec szett ma Magyarországon kapható egyik legjobb ár/érték arányú szettje. Nemcsak Csepel, hanem bármely más külső bringába is beszerelhető. Az akkumulátor nyeregcsőre, egyes esetekben a homlokcsőre (kormány alá) is rögzíthető. LED-es, 3 fokozatú kijelzőjén a legfontosabb információk kaptak helyet. Kisebb teljesítménye ellenére meglepően nagy erővel segít rá, szükség esetén. Közepes távokra vagy kevésbé intenzív terhelésre ajánljuk. 36 V Pedelec szett Beépítési súlyváltozás Ár 36V 350W szett 36V, 250W, pedelec csomagtartóba integrálva 7,5 kg 1 év 3 munkanapon belül leszállítva Ft Ezt a szettet jószerivel bármilyen kerékpárba be tudjuk szerelni, legyen szó Csepel, vagy egészen más bringáról. Motorja az agyban kapott helyet, az akkumulátora pedig úgy van a csomagtartóba integrálva, hogy akár háromrészes táskát is gond nélkül fel lehet rá helyezni. Kijelzője, az elektromos részt illető információkon felül további olyan adatokat is közöl, amit egy átlagos mérő is tud. A szett ereje jelentős, komolyabb és hosszabb távú terhelésre is ajánljuk. Beépítési súlyváltozás Ár hátsó kerék 36V, 350W palack akksis, kulacstartó helyére 7,9 kg 1 év 10 munkanapon belül szállítva Ft Ez az elektromos rásegítő szett már nem számít Pedelecnek, hiszen a motor teljesítménye meghaladja a megszabott határt. A 350W-os fajlagos teljesítmény tehát akár 500W-ig felmehet induláskor, vagy nagyon meredek emelkedőn. A motor a hátsó agyba került, így komolyabb terepen, lazább szerkezetű talajon, meredekebb emelkedőn még stabilabban teljesít. Figyelem! Közúton szabályosan nem közlekedhetünk vele, ezért ezt a szettet csak olyan kerékpárban használjuk, amit közúton kívül (erdőben, hegyen, magánterületen) tervezünk tekerni! Csepel Pedelec Bemutatóterem, BrinGáspár Kerékpár Szaküzlet 1034 Budapest, Pacsirtamező utca 38. Telefon: ; Csepel Mintabolt, Kerékpár Szaküzlet 1087 Budapest, Vásár utca 4. Telefon:

Típus Kivitel Vázméret Szín Súly (kg) Ár (Ft)

Típus Kivitel Vázméret Szín Súly (kg) Ár (Ft) Típus Kivitel méret Szín Súly (kg) Ár (Ft) Siren, Signo, Spring 26 N3 + Agydinamó 17-19 Piros; Fekete 16,2 113.000 Ft 26 N7 + Agydinamó 17-19 Piros; Fekete 16,4 136.600 Ft 28 N3 + Agydinamó 17-19 Piros;

Részletesebben

Árlista 2012-12-03-tól érvényes árainkat tartalmazza. Áraink Euró/dollár árfolyamváltozás miatt változhatnak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Árlista 2012-12-03-tól érvényes árainkat tartalmazza. Áraink Euró/dollár árfolyamváltozás miatt változhatnak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Áraink Euró/dollár árfolyamváltozás miatt változhatnak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! http://www.facebook.com/elektromosbicikli CFSR-EB-RX-103 Szín: Arany CFSR-EB-RX-103 ELEKTROMOS BICIKLI /LED/

Részletesebben

Urban & onroad. Katalógus 2013. www.csepelbike.com

Urban & onroad. Katalógus 2013. www.csepelbike.com Urban & onroad Katalógus 2013 Signo Tipus Kivitel Vázméret Szín Súly (kg) Ár (Ft) Siren, Signo, Spring 26 N3 + Agydinamó 17-19 Piros; Fekete 16,2 113.000 Ft 26 N7 + Agydinamó 17-19 Piros; Fekete 16,4 136.600

Részletesebben

Elektromos rásegítésû kerékpárok

Elektromos rásegítésû kerékpárok Elektromos rásegítésû kerékpárok Az elmúlt pár évben a pedelec kerékpárok jelentik a kerékpárpiac legdinamikusabban fejlõdõ ágát. Nemcsak a kiállításokon kapnak egyre nagyobb teret, de az utakon is egyre

Részletesebben

Telo Suntour SF-11-CR-7V. Secutown halogén kapcsolós álló funkcióval. Selle Royal Travel Lite RVS 8211 DC

Telo Suntour SF-11-CR-7V. Secutown halogén kapcsolós álló funkcióval. Selle Royal Travel Lite RVS 8211 DC Tipus Kivitel méret Szín Súly (kg) Ár (Ft) Siren 28" N3 + Agydinamó 19" Fehér, Piros 16,2 133.200 Ft 28" N7 + Agydinamó 19" Fehér, Piros 16,4 155.300 Ft Signo NEO 28" Teleszkóp + N3 + Agydinamó 19" Vaj,

Részletesebben

A DIGITÁLIS KIJELZŐ KÖZLEKEDÉSHEZ SZÜKSÉGES ALAPFUNKCIÓINAK BEÁLLÍTÁSA

A DIGITÁLIS KIJELZŐ KÖZLEKEDÉSHEZ SZÜKSÉGES ALAPFUNKCIÓINAK BEÁLLÍTÁSA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tisztelt vásárló! Köszönjük, hogy cégünk termékét választotta! Kérjük, használatba vétel előtt, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Kérjük, a kerékpár használati útmutatóját

Részletesebben

Elektromos kerékpár házilag

Elektromos kerékpár házilag Elektromos kerékpár házilag 2016.11.23. Nemrégiben találkoztam az oldalon a kérdésfelvetéssel, hogy építsünk-e elektromos kerékpárt házilag. Ha nincs elég pénzünk készen vásárolni, vagy ragaszkodunk a

Részletesebben

A DIGITÁLIS KIJELZŐ KÖZLEKEDÉSHEZ SZÜKSÉGES ALAPFUNKCIÓINAK BEÁLLÍTÁSA

A DIGITÁLIS KIJELZŐ KÖZLEKEDÉSHEZ SZÜKSÉGES ALAPFUNKCIÓINAK BEÁLLÍTÁSA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tisztelt vásárló! Köszönjük, hogy cégünk termékét választotta! Kérjük, használatba vétel előtt, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Kérjük, a kerékpár használati útmutatóját

Részletesebben

Forgalmazza: KOLIKEN Kft. 6400 Kiskunhalas, Kötönyi út 15. www.koliken.hu. kerékpárkatalógus 2009-2010

Forgalmazza: KOLIKEN Kft. 6400 Kiskunhalas, Kötönyi út 15. www.koliken.hu. kerékpárkatalógus 2009-2010 Forgalmazza: KOLIKEN Kft. 6400 Kiskunhalas, Kötönyi út 15. www.koliken.hu kerékpárkatalógus 2009-2010 Elérhetőségeink Kiskunhalas Postacím: 6400 Kiskunhalas, Kötönyi út 15. Tel.: 06-20/978-0282 Tel./fax:

Részletesebben

Budaörs, Dunakeszi 26,27% 26,27% 10x2 402,- 26,27% 2010. április 23-tól május 6-ig. 2,5-4 éves. 6-9 éves. 4-6,5 éves. 10 éves

Budaörs, Dunakeszi 26,27% 26,27% 10x2 402,- 26,27% 2010. április 23-tól május 6-ig. 2,5-4 éves. 6-9 éves. 4-6,5 éves. 10 éves Hauser dolphin 16 gyerekkerékpár unisex acél váz, zárt láncvédô, kontra és V-fék, kitámasztó kerék 22.99 Budaörs, Dunakeszi Butterfly lány vagy Cool Boy fiú 12 gyermek kerékpár acél váz, zárt láncvédô,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fontos figyelmeztetés! BEKAPCSOLÁS MENETE EGYÉB FUNKCIÓK. Tisztelt vásárló!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fontos figyelmeztetés! BEKAPCSOLÁS MENETE EGYÉB FUNKCIÓK. Tisztelt vásárló! HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tisztelt vásárló! Köszönjük, hogy cégünk termékét választotta! Kérjük, használatba vétel előtt, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Kérjük, a kerékpár használati útmutatóját

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

KERÉKPÁR ÉS KERÉKPÁROS

KERÉKPÁR ÉS KERÉKPÁROS KERÉKPÁR ÉS KERÉKPÁROS A kerékpározás hatásai nem igényel fosszilis energiát externáliák nem szennyezi a levegőt, nincs széndioxid kibocsátása nem okoz zajt kevés helyet foglal infrastruktúra igénye alacsony

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

4130 CroMo Méret: 52, 56, 60 cm 2,95 kg 79 990 HUF

4130 CroMo Méret: 52, 56, 60 cm 2,95 kg 79 990 HUF Csepel Royal VÁZ SZETT 01 4130 CroMo Méret: 52, 56, 60 cm 2,95 kg 79 990 HUF Luxus SÁRVÉDŐ Alu 28 610 g 9990 HUF Luxus SÁRVÉDŐ Alu 28 610 g 9990 HUF Domina COMFORT NYEREG 541 g 8900 HUF 03 Luxus HÁTSÓ

Részletesebben

használati útmutató Apache középmotoros átalakító szettel szerelt elektromos kerékpárokhoz

használati útmutató Apache középmotoros átalakító szettel szerelt elektromos kerékpárokhoz használati útmutató Apache középmotoros átalakító szettel szerelt elektromos kerékpárokhoz www.ambringa.hu Az Apache átalakító szettek többféle akkumulátorral érhetőek el, ezen használati útmutató végigveszi

Részletesebben

Németországban készül az Evobike? Igen, mondhatjuk azt.

Németországban készül az Evobike? Igen, mondhatjuk azt. Németországban készül az Evobike? Igen, mondhatjuk azt. Pontosabban az Evobike és a nagy múltú Riese und Müller közös lépésre szánta el magát. A Riese und Müller a maga kategóriájában a világ legjobb kerékpárjait

Részletesebben

elektromos kerékpár vezérlő kézikönyv

elektromos kerékpár vezérlő kézikönyv elektromos kerékpár vezérlő kézikönyv 1/ 6 oldal Kijelző változatok Kompakt kijelző: ebben az egységben összeolvad a kijelző és a vezérlő, kellemes, kompakt nem feltűnő méretben. Kisebb méretének köszönhetően

Részletesebben

A környezetbarát autózás 10 pontja

A környezetbarát autózás 10 pontja A Környezetbarát autózás kampány célja, hogy csökkentse az autók környezetre gyakorolt káros hatását, valamint segítsen a járművezetőknek abban, hogy környezetvédő fejjel gondolkodjanak. A környezetbarát

Részletesebben

Elektromos közösségi kerékpáros közlekedési rendszerek telepítése

Elektromos közösségi kerékpáros közlekedési rendszerek telepítése Elektromos közösségi kerékpáros közlekedési rendszerek telepítése ekkkr koncepció A városi koncepció Alternatív megoldás a közösségi közlekedés kiegészítésére Közterületen, bárki számára elérhető Hálózat

Részletesebben

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez Városi kerekezők, hétvégi túrázók, sportkerékpározók, figyelem! A kerékpározás jóval több, mint a közlekedés egyik formája: egyszerre jelent élményt, kikapcsolódást és egészséges életformát. Egy szabályt

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

TB-006D4 dönthető kerékpár szállító szerelési útmutató

TB-006D4 dönthető kerékpár szállító szerelési útmutató TB-006D4 dönthető kerékpár szállító szerelési útmutató A kerékpárszállító az első használat előtt figyelmes összeszerelést igényel. Ez a folyamat megfelelő körültekintéssel házilag is elvégezhető, de amennyiben

Részletesebben

A táblázatban szereplı típusok: Mountain Bike

A táblázatban szereplı típusok: Mountain Bike A táblázatban szereplı típusok: hagyományos 28-as kemping gyermek MTB Trekking Verseny (Országúti) City Cruiser Down-Hill Dirt Triál BMX Cross Cyclo-Cross Fittness Fekvı Trike (háromkerekő) tandem egyéb

Részletesebben

CSEPEL WOODLANDS Pro 29 4.0

CSEPEL WOODLANDS Pro 29 4.0 2 0 1 4 CSEPEL WOODLANDS Pro 29 4.0 Váltókar Csepel Woodlands Pro 29" 7005 alu S / M / L Suntour Raidon XC lock-out, 100 mm Csepel Paragramm 31,8 x 70 / 90 / 110 mm 7 alu Csepel Paragramm Flat Top 31,8

Részletesebben

www.csepelbike.com alu univ. saccon

www.csepelbike.com alu univ. saccon Tipus Kivitel méret Szín Súly (kg) Ár (Ft) Siren, Signo, Spring 26 N3 + Agydinamó 17-19 Piros; Fekete 16,2 113.000 Ft 26 N7 + Agydinamó 17-19 Piros; Fekete 16,4 136.600 Ft 28 N3 + Agydinamó 17-19 Piros;

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

CSEPEL TRACTION 100/200/300

CSEPEL TRACTION 100/200/300 CSEPEL TRACTION 100/200/300 Típus Csepel Traction 100 Csepel Traction 200 Csepel Traction 300 Váz Csepel Traction 6061 Alu Csepel Traction 6061 Alu Csepel Traction 6061 Alu Váz méretek Női: 17, 19 ; Férfi:

Részletesebben

Te mivel utazol? Kiállítás

Te mivel utazol? Kiállítás Te mivel utazol? Kiállítás Kiállítás célja Ez egy olyan egyedülálló kiállítás, ahol bemutatjuk a közlekedés kialakulását és fejlődését, a jelen alternatív és közösségi közlekedését és ezek jövőbeli várható

Részletesebben

Pedelechasználata a fenntartható városi közlekedésben

Pedelechasználata a fenntartható városi közlekedésben Pedelechasználata a fenntartható városi közlekedésben Mozdulj a jó irányba! Fenntartható Városi Közlekedési Tervek XI. Európai Mobilitási Hét előkészítő szakmai konferencia Kecskemét, 2012. május 25. Merkel

Részletesebben

Az elektromos kétkerekűek (pedelec kerékpárok) szerepe a hétköznapi közlekedésben

Az elektromos kétkerekűek (pedelec kerékpárok) szerepe a hétköznapi közlekedésben KÖZLEKEDÉSFEJLESZTÉS MAGYARORSZÁGON Konferencia Siófok 2017. május 10-12. Szekció: A közlekedés fejlődése, átalakulása a jövőben Az elektromos kétkerekűek (pedelec kerékpárok) szerepe a hétköznapi közlekedésben

Részletesebben

Elektromos kerékpáros közösségi közlekedési rendszerek

Elektromos kerékpáros közösségi közlekedési rendszerek Elektromos kerékpáros közösségi közlekedési rendszerek ekkkr koncepció Alternatív megoldás a közösségi közlekedés kiegészítésére közös használaton alapuló igény szerinti hozzáférést biztosító rendszerek

Részletesebben

Teljes termékskála benzin nélkül is

Teljes termékskála benzin nélkül is Teljes termékskála benzin nélkül is Csendesen és károsanyag-kibocsátás nélkül szeretné karban tartani a kertjét, de nem szeretne megalkudni a teljesítmény terén? Itt a megoldás: a Husqvarna akkumulátoros

Részletesebben

Pegasus Piazza E felhasználói kézikönyv

Pegasus Piazza E felhasználói kézikönyv Pegasus Piazza E felhasználói kézikönyv 1. Biztonsági előírások Soha ne nyissa fel saját maga a hátsó agymotort. Azt csak szakképzett szakemberek, eredeti alkatrészek felhasználásával vagy a motor komplett

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

FÛKE 550 Cabin. motorcsónak

FÛKE 550 Cabin. motorcsónak FÛKE 550 Cabin motorcsónak A 2005-ben megrendezett Budapest Boat Show-n mutattuk be legújabb termékünket, a piac által már jól ismert FÛKE 550 motorcsónak kabinos változatát, a Fûke 550 Cabin-t. A kabinban

Részletesebben

VFR1200F SPORTTÚRA KOMPLETT MARKOLATFŰTÉS LÁBVÁLTÓ SZETT (DCT MODELLHEZ) MARKOLATFŰTÉS AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB 08U70-MGE-D50 08F88-MGE-900 08ETB-MGE-HGA

VFR1200F SPORTTÚRA KOMPLETT MARKOLATFŰTÉS LÁBVÁLTÓ SZETT (DCT MODELLHEZ) MARKOLATFŰTÉS AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB 08U70-MGE-D50 08F88-MGE-900 08ETB-MGE-HGA VFR1200F KOMPLETT AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB LÁBVÁLTÓ SZETT (DCT MODELLHEZ) 86 063 Ft 95 395 Ft 274 945 Ft 132 160 Ft Különösen keskeny markolatfűtés a maximális vezetési komfort és stílus ötvözésére. 3 szinten

Részletesebben

Turisztikai Elektromos (Pedelec hajtású ) Kerékpár Kölcsönző Rendszer az Ős-Dráván

Turisztikai Elektromos (Pedelec hajtású ) Kerékpár Kölcsönző Rendszer az Ős-Dráván Turisztikai Elektromos (Pedelec hajtású ) Kerékpár Kölcsönző Rendszer az Ős-Dráván A kerékpár, mint a turizmus eszköze Kerékpár turizmus jelentősége megkérdőjelezhetetlen A felhasználok száma megötszöröződött

Részletesebben

E-mobilitás Európában és Zala megyében

E-mobilitás Európában és Zala megyében E-mobilitás Európában és Zala megyében Angster Tamás innovációs menedzser X. INNOTECH Innovációs Konferencia, Zalaegerszeg, 2015. 09. 17. 2 Elektromobilitás projektjeink PROSESC (2010-2012), Interreg IV/C

Részletesebben

35/2016. (VIII. 31.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

35/2016. (VIII. 31.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. 35/2016. (VIII. 31.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 55 525 03 Alternatív gépjárműhajtási technikus Tájékoztató A vizsgázó az első lapra

Részletesebben

ULTRA THIN LED DISPLAY

ULTRA THIN LED DISPLAY ULTRA THIN LED DISPLAY A VILÁG LEGVÉKONYABB LED DISPLAYEI Extra vékony kivitel Egy- és kétoldalas változat Magas fényerejű LED megvilágítás Több mint 50 000 órás élettartamú ledek 50% energia-megtakarítás

Részletesebben

Szakemberek alkották szakembereknek

Szakemberek alkották szakembereknek 2009 BIPPER Bipper Szakemberek alkották szakembereknek Aki meglátja az új Peugeot Bippert, rögtön tudja, hogy többrôl van szó, mint egy egyszerû haszonjármûrôl. A Bippert kifejezetten az Ön tevékenységéhez

Részletesebben

Bruttó Megnevezés Márka fogyasztói ár

Bruttó Megnevezés Márka fogyasztói ár Gumipók 40 cm vékony HU Egyéb 285 Ft Gumipók 60 cm vékony HU Egyéb 305 Ft Gumipók 80 cm vékony HU Egyéb 325 Ft Gumipók 100 cm vékony HU Egyéb 325 Ft Gumipók 120 cm vékony HU Egyéb 345 Ft Nyereg Duplarugós

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

VFR1200X ENDURO KÖDLÁMPA BESZERELŐ SZETT 08V71-MGH-640 KÖDLÁMPA 08V72-MGS-D30 BUKÓCSŐ 08P71-MGH-640 AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB 08F88-MGH-900

VFR1200X ENDURO KÖDLÁMPA BESZERELŐ SZETT 08V71-MGH-640 KÖDLÁMPA 08V72-MGS-D30 BUKÓCSŐ 08P71-MGH-640 AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB 08F88-MGH-900 VFR1200X AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB 08F88-MGH-900 KÖDLÁMPA 08V72-MGS-D30 BUKÓCSŐ 08P71-MGH-640 KÖDLÁMPA BESZERELŐ SZETT 08V71-MGH-640 274 945 Ft 87 746 Ft 99 188 Ft 107 065 Ft Titánium Akrapovic kipufogódob,

Részletesebben

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP ETK és EP TÍPUSÚ, 7500 kg ÖSSZTÖMEGŰ EGYTENGELYES PÓTKOCSIK Az ETK típusú egytengelyes pótkocsik kisebb szállítási munkákra készültek. Jellemzőik a nagyfokú mozgékonyság

Részletesebben

Műszaki adatok. A négy teljesítményi osztály (55, 65, 75, és 95 LE) lehetővé teszi a mindenkori alkalmazásnak legmegfelelőbb kiválasztást.

Műszaki adatok. A négy teljesítményi osztály (55, 65, 75, és 95 LE) lehetővé teszi a mindenkori alkalmazásnak legmegfelelőbb kiválasztást. Műszaki adatok A Lindner Unitrac modellek egyedi fejlesztésű futóművel vannak ellátva: kerekenkénti függesztés, 4 tárcsás fék, hidraulikus rugózat talajkiegyenlítővel kombinálva. Az első és hátsó tengelyeknél

Részletesebben

Frog Strobe (Új) Ajánlott fogy. ár: 2.900Ft

Frog Strobe (Új) Ajánlott fogy. ár: 2.900Ft Termék katalógus 2011 Frog Strobe (Új) Első villogó 44610065WW 44610065BK 44610065KK 44610065PR 44610065MM 44610065NN 44610065OO 44610065PP 44610065RR 44610065HH 44610065TR 44610065ZZ LILA MAGENTA NARANCS

Részletesebben

Megfizethető hatékonyság

Megfizethető hatékonyság AREA INDU LINE GEN2 Megfizethető hatékonyság Az INDU LINE GEN2 a hagyományos T5/T8 fénycsöves rendszerek hatékony LED-es alternatíváját adja. A komoly igénybevételt jelentő ipari körülmények között hosszú

Részletesebben

használati útmutató Apache átalakító szettel szerelt elektromos kerékpárokhoz

használati útmutató Apache átalakító szettel szerelt elektromos kerékpárokhoz használati útmutató Apache átalakító szettel szerelt elektromos kerékpárokhoz www.ambringa.hu Az Apache átalakító szettek többféle akkumulátorral, illetve kijelzővel érhetőek el, ezen használati útmutató

Részletesebben

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS MTZ 320 vízhûtéses dízelmotor. LDW1503CHD Teljesítmény, kw (LE): 22 (30) Névleges fordulatszám, ford/min: 3 000 Hengerek száma: 3 Furat löket, mm: 88 85 Hengerûrtartalom, cm 3 : 1 551 Maximális nyomaték,

Részletesebben

Okos megoldások a közösségi közlekedésben Elektromos Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer

Okos megoldások a közösségi közlekedésben Elektromos Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer Okos megoldások a közösségi közlekedésben Elektromos Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer Okos megoldások a közösségi közlekedésben A Smart Mobility vagy az OKOS KÖZLEKEDÉS a (tömeg) közlekedéssel,

Részletesebben

V-Bringa. Elektromos kerékpár flottakezelési szolgáltatás

V-Bringa. Elektromos kerékpár flottakezelési szolgáltatás V-Bringa Elektromos kerékpár flottakezelési szolgáltatás Célunk A V-Bringa elektromos rásegítésű (ún. pedelec) kerékpárral és flottakezelési szolgáltatással segítjük a vállalkozások munkáltatói márka értékének

Részletesebben

NEMZETKÖZI MEGÁLLAPODÁSOKKAL LÉTREHOZOTT SZERVEK ÁLTAL ELFOGADOTT JOGI AKTUSOK

NEMZETKÖZI MEGÁLLAPODÁSOKKAL LÉTREHOZOTT SZERVEK ÁLTAL ELFOGADOTT JOGI AKTUSOK 2008.6.26. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 165/11 NEMZETKÖZI MEGÁLLAPODÁSOKKAL LÉTREHOZOTT SZERVEK ÁLTAL ELFOGADOTT JOGI AKTUSOK A nemzetközi közjog értelmében jogi hatállyal kizárólag az ENSZ-EGB eredeti

Részletesebben

A kerékpár forgalomban tartása és kötelező felszerelése

A kerékpár forgalomban tartása és kötelező felszerelése A kerékpár forgalomban tartása és kötelező felszerelése A kerékpár kötelező felszerelésére vonatkozó részletes szabályokat a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről

Részletesebben

MUNKAANYAG. Tary Ferenc. 3500 kilogramm alatti öszgördülő súlyú gépjárművek kormányberendezései. A követelménymodul megnevezése: Gépjárműjavítás I.

MUNKAANYAG. Tary Ferenc. 3500 kilogramm alatti öszgördülő súlyú gépjárművek kormányberendezései. A követelménymodul megnevezése: Gépjárműjavítás I. Tary Ferenc 3500 kilogramm alatti öszgördülő súlyú gépjárművek kormányberendezései A követelménymodul megnevezése: Gépjárműjavítás I. A követelménymodul száma: 0675-06 A tartalomelem azonosító száma és

Részletesebben

4 HIDRAULIKUS RÉSZEK

4 HIDRAULIKUS RÉSZEK QP S4 TERMÉKLEÍRÁS A QP S4 sorozat minden egyes darabját különös gonddal tervezték. A visszacsapó szelep hőre lágyuló, ellenálló műanyagból készült és 6, kosütést 37baron (37m vízoszlop) bír el. A hidraulikus

Részletesebben

Ős-Dráva Elektromos kerékpárkölcsönző. Általános Szerződési Feltételek

Ős-Dráva Elektromos kerékpárkölcsönző. Általános Szerződési Feltételek Ős-Dráva Elektromos kerékpárkölcsönző Általános Szerződési Feltételek 1. Rendszer bemutatása A Zöld Kerékpár Turisztikai Nonprofit Kft. elektromos rásegítésű kerékpárkölcsönző rendszere hozzájárul, hogy

Részletesebben

hybrid kézikönyv Mit jelent a hybrid?

hybrid kézikönyv Mit jelent a hybrid? Audi hybrid A hibridtechnika bemutatása hybrid kézikönyv Mit jelent a hybrid? A görög és latin eredetű hibrid szó jelentése teli, keresztezett vagy kevert amely jelzők tökéletesen illenek a hibridjárművekre

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

Megújuló energiaforrások

Megújuló energiaforrások Megújuló energiaforrások Energiatárolási módok Marcsa Dániel Széchenyi István Egyetem Automatizálási Tanszék 2015 tavaszi szemeszter Energiatárolók 1) Akkumulátorok: ólom-savas 2) Akkumulátorok: lítium-ion

Részletesebben

kerékpáros gyerekülések

kerékpáros gyerekülések kerékpáros gyerekülések 2019 bemutatkozás #Bobike divatra fel bringázz stílusosan. biztonság egyszerűen. A kerékpár életünk része. Azzal visszük gyerekeinket az iskolába, megyünk munkába, vagy barátainkkal

Részletesebben

Megjegyzés az egytengelyes lakókocsikhoz. Fontos kezelési megjegyzések. 1. A biztonságot mindig tartsa szem előtt

Megjegyzés az egytengelyes lakókocsikhoz. Fontos kezelési megjegyzések. 1. A biztonságot mindig tartsa szem előtt Kezelési instrukciók Mindig tartsa szem előtt a kezelési utasítás Fontos megjegyzések -ben leírtakat. A készülék helyes kezelésért a jármű tulajdonos tartozik felelősséggel. MŰKÖDÉSI LEÍRÁS A készülék

Részletesebben

(11) Lajstromszám: E 004 024 (13) T2 EURÓPAI SZABADALOM SZÖVEGÉNEK FORDÍTÁSA

(11) Lajstromszám: E 004 024 (13) T2 EURÓPAI SZABADALOM SZÖVEGÉNEK FORDÍTÁSA !HU000004024T2! (19) HU (11) Lajstromszám: E 004 024 (13) T2 MAGYAR KÖZTÁRSASÁG Magyar Szabadalmi Hivatal (21) Magyar ügyszám: E 03 708437 (22) A bejelentés napja: 2003. 03. 03. (96) Az európai bejelentés

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS Bahnhofstraße 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 2899 Akkumulátoros orrfűrész 8,0 V RS 29 8.0 Rendelési szám 47.874 Üresjárati löketszám 0-300 /perc Löket 29 mm Akku feszültség 8 V Akkumulátor

Részletesebben

VFR1200X 2016 ENDURO

VFR1200X 2016 ENDURO VFR1200X 2016 ENDURO KÖDLÁMPA BESZERELŐ SZETT KÖDLÁMPA 2 darab LED ködlámpa, mely felszereléséhez szükséges megvásárolni a beszerelő szettet (08V71MGH-640) a bukócsövet (08P71MGH-640), a konzol szettet

Részletesebben

használati útmutató Apache Dakotah elektromos kerékpárhoz

használati útmutató Apache Dakotah elektromos kerékpárhoz használati útmutató Apache Dakotah elektromos kerékpárhoz www.ambringa.hu Kezdésképpen engedje meg, hogy gratuláljunk új Apache elektromos kerékpárjához! Reméljük, hogy a kerékpárral és a fáradtság nélküli

Részletesebben

ASTRA-H 55 AJTÓS.

ASTRA-H 55 AJTÓS. OPEL OPEL ASTRA-H ASTRA-H 55 AJTÓS AJTÓS 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem ISOFIX bölcső gyermeküléshez Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

½ ÁRON * 10.000 pár cipő KW23/2015. www.hervis.hu

½ ÁRON * 10.000 pár cipő KW23/2015. www.hervis.hu KW23/2015 www.hervis.hu A szórólapban szereplő ajánlatok 2015. június 3. és 9. között, illetve az akciós készlet erejéig érvényesek. Az akció Crocs márka vásárlása esetén is érvényes. Az akció más kedvezménnyel

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

Pro Xp Európai termékbevezetés

Pro Xp Európai termékbevezetés Pro Xp Európai termékbevezetés 1 Pro Xp Program Általános javulások Préslevegős porlasztású pisztolyok Levegőrásegítéses Airless pisztolyok Tartozékok Garancia és javítás 2 Pro Xp Általános javulások Alacsonyabb

Részletesebben

Gyalogkíséretű súrológépek

Gyalogkíséretű súrológépek Gyalogkíséretű súrológépek TENNANT T1 TENNANT T2 TENNANT T300 TENNANT T5 TENNANT 5680 Gyalogkíséretű súrológépek Tagolt, kis és közepes méretű felületek napi takarítására alkalmas takarítógépek. Elsősorban

Részletesebben

SA-SOLAR02, SOLAR10, SOLAR20 napelem modul intelligens akkumulátor töltővel

SA-SOLAR02, SOLAR10, SOLAR20 napelem modul intelligens akkumulátor töltővel SA-SOLAR02, SOLAR10, SOLAR20 napelem modul intelligens akkumulátor töltővel Telepítési leírás Dokumentum verzió szám: v2.1. HUN A specifikációk előzetes figyelmeztetés nélkül megváltozhatnak! FIGYELEM!

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

A PEDELEC ELTERJEDÉSÉNEK LEHETSÉGES ÖSZTÖNZŐI A HAZAI ELEKTROMOBILITÁS TERÉN SZÉLESSÁV KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY ÉSZREVÉTELEI

A PEDELEC ELTERJEDÉSÉNEK LEHETSÉGES ÖSZTÖNZŐI A HAZAI ELEKTROMOBILITÁS TERÉN SZÉLESSÁV KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY ÉSZREVÉTELEI A PEDELEC ELTERJEDÉSÉNEK LEHETSÉGES ÖSZTÖNZŐI A HAZAI ELEKTROMOBILITÁS TERÉN SZÉLESSÁV KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY ÉSZREVÉTELEI Az elektromos rásegítésűkerékpárok (Pedelec) kiemelkedőszerepet játszhatnak az öregedő

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy termékünket választotta, reméljük sok örömet fog majd Önnek nyújtani a mindennapokban!

Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy termékünket választotta, reméljük sok örömet fog majd Önnek nyújtani a mindennapokban! Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy termékünket választotta, reméljük sok örömet fog majd Önnek nyújtani a mindennapokban! Az elmúlt évtizedben rohamosan fejlődött az elektromos kerékpárok technológiája,

Részletesebben

Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer KKKR. Magyarországon egy új elektromos közbringa rendszer. Public Bike System Hungary Kft.

Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer KKKR. Magyarországon egy új elektromos közbringa rendszer. Public Bike System Hungary Kft. KKKR Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer Magyarországon egy új elektromos közbringa rendszer Public Bike System Hungary Kft. KKKR bemutatása Alternatív megoldás a közösségi közlekedés kiegészítésére

Részletesebben

Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy termékünket választotta, reméljük sok örömet fog majd Önnek nyújtani a mindennapokban!

Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy termékünket választotta, reméljük sok örömet fog majd Önnek nyújtani a mindennapokban! Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy termékünket választotta, reméljük sok örömet fog majd Önnek nyújtani a mindennapokban! Az elmúlt évtizedben rohamosan fejlődött az elektromos kerékpárok technológiája,

Részletesebben

használati útmutató Apache Tocho (Nexus) Apache Wakita Prime elektromos kerékpárokhoz

használati útmutató Apache Tocho (Nexus) Apache Wakita Prime elektromos kerékpárokhoz használati útmutató Apache Tocho (Nexus) Apache Wakita Prime elektromos kerékpárokhoz www.ambringa.hu Kezdésképpen engedje meg, hogy gratuláljunk új Apache elektromos kerékpárjához! Reméljük, hogy a kerékpárral

Részletesebben

Összefoglaló jelentés a VOLVO 7700 HYBRID alacsonypadlós városi autóbuszról

Összefoglaló jelentés a VOLVO 7700 HYBRID alacsonypadlós városi autóbuszról Összefoglaló jelentés a VOLVO 7700 HYBRID alacsonypadlós városi autóbuszról A járművet 2011. augusztus 4-én a VOLVO Hungária Kft. részéről Szűcs Árpád Értékesítési Vezető és Lossó Erika Marketing Vezető

Részletesebben

Őszi Vásár. Limitált darabszám! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. ŐÔSZI AKCIÓS VÁSÁRA. 2015. 09. 01-tôl

Őszi Vásár. Limitált darabszám! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. ŐÔSZI AKCIÓS VÁSÁRA. 2015. 09. 01-tôl 2015 ŐÔSZI AKCIÓS VÁSÁRA 2015. 09. 01-tôl Limitált darabszám! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. 12.900 6723 Csavarbehajtó Fordulatszám 220/p mulátor 4,8 V Max. nyomaték 4,5 Nm Súly 0,4 kg Méretek

Részletesebben

Public Bike System Hungary Kft.

Public Bike System Hungary Kft. Public Bike System Hungary Kft. 1 Tartalomjegyzék 1. A rendszer bemutatása... 3 2. A kerékpárkölcsönző rendszer elemei... 5 2.1. Állomás... 5 2.2. Dokkoló... 5 2.3. Kártyaolvasó... 5 2.4. Információs,

Részletesebben

www.electromega.hu AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI, JÖVŐJE

www.electromega.hu AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI, JÖVŐJE AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI, JÖVŐJE MI AZ AUTÓK LÉNYEGE? Rövid szabályozott robbanások sorozatán eljutni A -ból B -be. MI IS KELL EHHEZ? MOTOR melyben a robbanások erejéből adódó alternáló mozgást először

Részletesebben

Nádasi Réka Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Nádasi Réka Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem VILLAMOSÍTOTT UTAK (eroads) Svédország I. Magyar Közlekedési Konferencia Nádasi Réka Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 1 Tartalom Háttér és motiváció Villamosított utak megoldásai Kísérleti

Részletesebben

HOLIDAY. A kerékpár főbb részei

HOLIDAY. A kerékpár főbb részei HASZNÁLATI UTASÍTÁS FONTOS: Ez a kézikönyv fontos biztonsági, teljesítmény és szolgáltatás információkat tartalmaz.olvassa el, mielőtt megteszi az első kört az új kerékpárjával. HOLIDAY A kerékpár főbb

Részletesebben

e-city 1.1 ELEKTROMOS KERÉKPÁR

e-city 1.1 ELEKTROMOS KERÉKPÁR e-city 1.1 ELEKTROMOS KERÉKPÁR Gyártó: CRUSSIS electrobikes s.r.o. K Březince 227, 182 00 Praha 8, IČO: 24819671, Tel.: 283 101 361-2 SPECIFIKÁCIÓK Modell e-city 1.1 - VÁROSI KERÉKPÁR Váz alumínium keverék

Részletesebben

A PUBLIC BIKE SYSTEM HUNGARY KFT. KAPOSVÁRI ELEKTROMOS KERÉKPÁROS KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI RENDSZERÉNEK (EKKKR) HASZNÁLATI FELTÉTELEI

A PUBLIC BIKE SYSTEM HUNGARY KFT. KAPOSVÁRI ELEKTROMOS KERÉKPÁROS KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI RENDSZERÉNEK (EKKKR) HASZNÁLATI FELTÉTELEI A PUBLIC BIKE SYSTEM HUNGARY KFT. KAPOSVÁRI ELEKTROMOS KERÉKPÁROS KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI RENDSZERÉNEK (EKKKR) HASZNÁLATI FELTÉTELEI 1. A rendszer bemutatása A Public Bike System Hungary Kft. elektromos

Részletesebben

U-ÉRTÉK 1,4. W/m²K LÉGZÁRÁS OSZTÁLY. Ajánlott fogyasztói ár bruttó. 43 815 Ft-tól U-ÉRTÉK 1,0. W/m²K LÉGZÁRÁS OSZTÁLY. Ajánlott fogyasztói ár bruttó

U-ÉRTÉK 1,4. W/m²K LÉGZÁRÁS OSZTÁLY. Ajánlott fogyasztói ár bruttó. 43 815 Ft-tól U-ÉRTÉK 1,0. W/m²K LÉGZÁRÁS OSZTÁLY. Ajánlott fogyasztói ár bruttó STNDRD VELT NLL 2640 ClickFIX technológia a gyors és egyszerű beépítésért Jó hőszigetelés, U-érték: 1,4 Könnyű, ezért könnyen kezelhető Csúszásmentes lucfenyő létrafokok Műanyag talpak a még nagyobb stabilitásért

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy termékünket választotta, reméljük sok örömet fog majd Önnek nyújtani a mindennapokban!

Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy termékünket választotta, reméljük sok örömet fog majd Önnek nyújtani a mindennapokban! Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy termékünket választotta, reméljük sok örömet fog majd Önnek nyújtani a mindennapokban! Az elmúlt évtizedben rohamosan fejlődött az elektromos kerékpárok technológiája,

Részletesebben

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY MAGUNKRÓL A FANTINI vezető az univerzális, bármilyen kombájntípusra felszerelhető kukorica és napraforgó adapterek gyártásában. A vállalat gyors fejlődése is bizonyítja,

Részletesebben

Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki Kar Gépjárművek Tanszék

Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki Kar Gépjárművek Tanszék Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki Kar Gépjárművek Tanszék Gépjármű elektronika laborgyakorlat Elektromos autó Tartalomjegyzék Elektromos autó Elmélet EJJT kisautó bemutatása

Részletesebben

Beszámoló kerékpártúráról Olaszország, Dolomitok

Beszámoló kerékpártúráról Olaszország, Dolomitok Beszámoló kerékpártúráról Olaszország, Dolomitok Néhány napra elmentünk hárman (Ákos 19 éves, Éva és István 59 éves)) egy kis családi túrázásra a Dolomitokba egy hagyományos országúti kerékpárral, egy

Részletesebben

A TŰZHELY VEZÉRLŐPANELJE NÉHÁNY HASZNOS ÉS FONTOS INFORMÁCIÓ A KÉSZÜLÉK ELSŐ HASZNÁLATA

A TŰZHELY VEZÉRLŐPANELJE NÉHÁNY HASZNOS ÉS FONTOS INFORMÁCIÓ A KÉSZÜLÉK ELSŐ HASZNÁLATA Tisztelt vásárló, Ön megvásárolta termékcsaládunk egyik kitűnő készülékét. Kívánjuk, hogy termékünk sokáig gond nélkül szolgálja Önt. Kérjük, hogy saját érdekében tartsa be az ezen használati utasításban

Részletesebben

Érvényes: március 16-tól (legutóbbi árkorrekciónk: május 19.)

Érvényes: március 16-tól (legutóbbi árkorrekciónk: május 19.) JAVÍTÁSI ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2015. március 16-tól (legutóbbi árkorrekciónk: 2009. május 19.) 2001 2002 Éves nagyszerviz kontrás kerékpáron: 1211 Első kerékagy javítás 1212 (kontrás) 1602 Kormánycsapágy

Részletesebben