Testületi ülés február 25. Rendelet:1-2-ig. Határozat:4-15-ig

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Testületi ülés. 2015. február 25. Rendelet:1-2-ig. Határozat:4-15-ig"

Átírás

1 Testületi ülés február 25. Rendelet:1-2-ig Határzat:4-15-ig (0

2 Tartalmjegyzék Testületi ülés 1 Tartalmjegyzék 2 4/2015(11.25.)számú Határzat a napirend elfgadásáról 3 Beszámló a két ülés közötti intézkedésekről 3 5/2015.(11.25.)számú Határzat a Két ülés közötti intézkedésekről szóló beszámlók elfgadásáról4 Interpellációskérdések 4 6/2015.(11.25.)számú Határzat az interpellációs kérdésekre adtt válaszk elfgadásáról 5 TiszarffKözségi Önkrmányzat évi munkatervének elfgadása 5 7/2015.(11.25.)számú Határzat a Tiszarff KözségiÖnkrmányzat évi munkatervének elfgadásáról. 5 Tiszarff Községi Önkrmányzat évi költségvetésének tárgyalása 6 Előterjesztés az egyes szciális ellátásifrmák szabályzásának váltzásairól 6 Tiszarff KözségiÖnkrmányzat Képviselő-testületének 1/2015.(11.25.)önkrmányzati rendelete az egyesszciális ellátásk helyi szabályairól 6 Tiszarff KözségiÖnkrmányzat Képviselő-testületének 2/2015.(11.25.)számú rendelete Tiszarff KözségiÖnkrmányzat évi költségvetéséről 6 Egyéb előterjesztések 7 8/2015(11.25.)számú határzat Tiszarff KözségiÖnkrmányzat Főzőknyhája által biztsíttt gyermekétkeztetés rezsiköltségének megállapításáról 7 9/2015. (11.25.)számú Határzat Csrnai Csabatulajdnát képező 604/10 Hrsz-ú ingatlanra bejegyzett elidegenítési tilalm törléséről 7 10/2015.(11.25.)számú határzat a flyékny hulladékgyűjtési és szállítási közszlgáltatási szerződésmeghsszabbításáról 8 11/2015.(11.25.)számú határzat a Fegyvernekirvsi ügyelet számára 5zemélygépjármű vásárlásáról 8 12/2015.(11.25.)számú Határzat Tiszarff címerének ajándéktárgyakn történő használatáról /2015.(11.25.)számú Határzat a Tiszarff, Szabadságút 40. szám alatti, 42 Hrsz-ú ingatlann megvalósuló "Nemzeti Ovi Fci Prgram" megvalósulásáhzvaló hzzájárulásról 9 14/2015.(11.25.)számú határzat a Tiszarff Gyermekeiért KözalapítványAlapító kirata módsítási szándékáról 10 15/2015.(11.25.)számú határzat a Tiszarffi Műemlékvédelmi Templm éstrny Védelmére Alapítvány megszüntetésének vizsgálatáról 11

3 Jegyzőkönyv Készült: Tiszarff Községi Önkrmányzat Képviselő-testületének február 25-én megtarttt srs üléséről. Jelen vannak: Kamarás Zslt plgármester-levezető elnök, Matastik Pálné dr., Dr. Katna Gábr, Tarkó László, Kun László, Patcskai László, Csmr Gábr Tanácskzási jggal jelen van: Kamarás Zslt: Köszönti a megjelenteket, megállapítja, hgy minden képviselő jelen van, a Testület határzatképes. A meghívó szerinti napirendi pntk tárgyalására tesz javaslatt. nélkül, 7 igen, Onem szavazattal az alábbi napirendet fgadta el: 4/2015(11.25.) számú Határzat a napirend elfgadásáról Tiszarff KözségiÖnkrmányzat Képviselő-testülete az alábbi napirendet fgadta el: 1. Beszámló a két ülés közötti intézkedésekről 2. Interpellációs kérdések 3. Tiszarff Községi Önkrmányzat évi munkatervének elfgadása 4. Tiszarffi Községi Önkrmányzat évi költségvetésének tárgyalása 5. Előterjesztés az egyes szciális ellátási frmák szabályzásának váltzásairól 6. Egyébelőterjesztések Beszámló a két ülés közötti intézkedésekről Kamarás Zslt: A közmunkaprgramban február 28-ig 3+ 1 prgram vlt. Start közmunkaprgramban 23 fő, hsszabbtávú közfglalkztatásban 21 fő, hagymánys prgramban 5 főt fglalkzatunk egy részük mst fejezi be 21 főnek áprilisig tart a prgram. Március 3-tól 52 fóvel indul az idei új prgram. Ebben lesz belvízcsatma karbantartás, mezőgazdasági fglalkztatás is nvember 30-ig. Hsszútávú prgramban12-14 főt tudunk fglalkztatni általában 80%-s támgatttságúak a prgramk. Újdnság lesz a malaczás. Ehhez 3 fióks malac ólat építünk. Hasas anyakcát veszünk, szaprulatát a Fegyverneki vágópnt fgja feldlgzni és a knyha fgja felhasználni. A Keviterv értesített arról, hgy a Burai szennyvízberuházás tisztítóművel fg megvalósulni. A Katasztrófavédelem ellenőrzést tarttt a belvízelvezető-csatrnáknál, mindent rendben találtak. Az ivóvízminőség-javító prgramnál a tervezők mst jöttek rá, hgya technlógiának kevés az áram, bővíteni szükséges, elkezdték az ügyintézést. A szennyvízberuházásnál elkezdődött a felkészülés a prjektzárásra. Támgatási szerződésre szükség. Az értékbecslés számláját elő kell finanszírznunk. lesz Az Önkrmányzat felvett egy pénzügyest. A kmpfelújításánál várjuk, hgy le kell-e festeni vagy nem.

4 Bejelentés érkezett hzzám, hgy a régi trnyórát értékesíteni szerette vlna az Egyház. Kimentem megnézni, akkr már visszafelé vitték a szerkezetet. Ezek után Írtam egy levelet a Presbitériurnnak. /Fellvassa a levelet.! Inkább az eljárás bsszanttt fel. Tarkó László: Skkal felhábrítóbb vlt, mint ahgy plgármester úr elmndta. Közmunkásk cipelték munkaidő után este, a trnyból le és aztán fel. Ez a szerkezet legalább hárm mázsa, nagyn balesetveszélyes vlt, amit csináltak. Lehet, hgy tvább kellene menni ebben az ügyben. Nagyn érdekelne, hgy hl vannak azk az emlékek, amik a trnygmbban szót kell szólni. vltak. Erről előbb vagy utóbb nélkül,7 igen, O nem szavazattal az alábbi határzatt hzta: 5/2015.(11.25.) számú Határzat a Két ülés közötti intézkedésekről szóló beszámlók elfgadásáról Tiszarff Községi Önkrmányzat Képviselő-testülete döntött arról, hgya két ülés közötti intézkedésekről szóló beszámlókat elfgadja. KamarásZslt plgármester Interpellációs kérdések Patacskai László: Az előbb beszéltünk a kmpról. A hrgászk leengedésének lehetőségét tisztázni kellene. Itt állt hárm autó, nem vlt aki leengedje őket. Az nem megldás, hgy valaki itt szeretne letelepedni és dinnyéshátra kell mennie, hgy vízre tegye a csónakját. Az Önkrmányzat csinál mindent a kmpn és a vállalkzó nem csinál cserébe semmit. Kamarás Zslt: Nem egyszerű a kérdés. Kértem a vízi rendészettől segítséget. A kmplejáró közút, az üzemeltető adhat engedélyt a csónak lerakásra. Leültem Józsival, úgy gndltam megszületett a megldás, mst úgy látszik mégsem. Úgy gndlm, jöjjenek a kmpsk, hrgászk üljenek le, beszéljék meg. Meggyőződésem, hgy hsszútávn kellene megldani a prblémát. A mstani lejárót megszélesíteni kb millió frint. Tarkó László: Gndlkztam a dlgn, tavaly amit megbeszéltünk, visznylag jól működött. Ez mst új helyzet. Mst van-e a vállalkzónak köze erre az egy hónapra? Érdemes lenne elgndlkdni, hgy munkaidőben egy munkást da kellene irányítani, hgy kezelje a srmpót. Itt a faluban is van 8-10 ami futón van, lenne rá igény. Vankóné Jekli Anikó: A felelősség akkr is az engedélykötelesé. Patacskai László: Eza világ legjbb vállalkzása. Kamarás Zslt: Ö a jgszabályknak tesz eleget. Azért én azt nem hiszem el, hgy csak azért tartjuk fenn a kmpt, mert Tiszarffhz tartzik. Elindítjuk az egyeztetést a kmpsk és a hrgászk között. Matastik Pálné dr.: A régi napközi épületére nincs valamilyen pályázat, hgy fel lehessen újítani?

5 Kamarás Zslt: Fgalmam sincs. Megtörtént az utcai nyílászárók cseréje, le van burklva. Megkezdődött a kerti bútrk felújítása. Pályázat kellene a teljes felújításhz. Az ablakkönyöklő cseréjét saját erőből megcsináljuk. Ma írtuk alá a megállapdást a Munkaügyi Közpnttal a jelzálg törléséről. Megcsináljuk a vizesblkkt is. Csmr Gábr: A csapadék vízelvezető rendszer beruházásánál beszerzésre került egy mbil szivattyú, amiről kiderült, hgy nem alkalmas arra, amire be lett tervezve. Mikrtól lehetne értékesíteni? Kisebb, vagy több kisebb szivattyút lehetne az árából venni. Kamarás Zslt: 10 éves a fenntartási kötelezettség. Nem bizts, hgy mi ezzel rendelkezhetünk, mert a katasztrófavédelem nyilvántartásba vette. 6/2015.(11.25.) számú Határzat az interpellációs kérdésekre adtt válaszk elfgadásáról Tiszarff KözségiÖnkrmányzat Képviselő-testülete döntött arról, hgy az interpellációs kérdésre adtt válaszkat elfgadja. KamarásZslt plgármester Tiszarff Községi Önkrmányzat évi munkatervének elfgadása Hzzászólás nem vlt, Tiszarff Községi Önkrmányzat Képviselő-testülete tartózkdás nélkül, 7 igen, Onem szavazattal az alábbi határzatt hzta: 7/2015.(11.25.) számú Határzat a Tiszarff Községi Önkrmányzat évi munkatervének elfgadásáról Tiszarff KözségiÖnkrmányzatának Képviselő-testülete döntött arról, hgy évi munkatervét a határzat mellékletét képező tartalmmal elfgadja. (A munkaterv teljes szövegeajegyzőkönyv mellékletét képezi.) KamarásZslt plgármester Tarkó László: Ügyrendi javaslatm lenne, hgya 4. és 5. napirendi pntt együtt tárgyaljuk, mert szervesenösszefügg. Tiszarff Községi Önkrmányzat Képviselő-testülete egyhangúlag döntött arról, hgy 4. Tiszarffi KözségiÖnkrmányzat évi költségvetésének tárgyalása és az S. Előterjesztés az egyes szciális ellátási frmák szabályzásának váltzásairól szóló napirendi pntkat együtt tárgyalja.

6 Tiszarff Községi Önkrmányzat évi költségvetésének tárgyalása Előterjesztés az egyes szciális ellátási frmák szabályzásának váltzásairól Patacskai László: A Kulturális, Sprt és Szciális Bizttság kibővített ülést tarttt, megvitattuk a szciálisellátáskról szóló rendeletet. A kérdéseinkre adtt válaszkat elfgadtuk. Döntésünk szerint a 21. egy mndattal kiegészült, ez a 7. bekezdés, ezzel a módsítással javasljuk a rendeletet elfgadni. Tarkó László: A Pénzügyi Bizttság kevesebbet fglalkztt a szciális rendelettel, a pénzügyi részeket vizsgáltuk. A költségvetésről a véleményünk, hgy krrekt, jól előkészített, ezt 2006 óta megszktuk. A teljesítés majd más kérdés lesz. Egy csmó feladat itt marad frrás nélkül. Jelenleg kiszámíthatatlan mennyibe fg kerülni. Minimum negyedévnek, vagy félévnek el kell telnie, hgy lássuk, hgy mi lesz, hgyan csapódik le. Az látszik, lyan szintre vannak leszrítva a szciális ellátásk, hgya költségvetést nem rendíti meg, de a rászrultakat igen. Április elején fg jelentkezni egy űr, mert a Járás nem 3-án fizet, ls-én fgják kapni az ellátáskat. Leszegy kmly feszültség. Már a mstani kifizetésnél kapnak egy tájékztatót a váltzásról. Minden aggdalmunk ellenére, váltzatlan frmában elfgadásra javasljuk mindkét rendeletet. Kamarás Zslt: Ha azt látjuk a féléves beszámlónál, hgy nem kell szigrítani, akkr lehet rajta lazítani is. Legyünk nyitttak. Vankóné Jekli Anikó: /fellvassa a 21. módsítását./ nélkül,7 igen, Onem szavazattal az alábbi rendeletet alktta: Tiszarff Községi Önkrmányzat Képviselő-testületének 1/2015.(11.25.) önkrmányzati rendelete az egyes szciális ellátásk helyi szabályairól / A rendelet teljes szövegea jegyzőkönyv mellékletét képezi./ nélkül,7 igen, Onem szavazattal az alábbi rendeletet alktta: Tiszarff Községi Önkrmányzat Képviselő-testületének 2/2015.(11.25.) szám ú rendelete Tiszarff Községi Önkrmányzat évi költségvetéséről / A rendelet teljes szövegea jegyzőkönyv mellékletét képezi./

7 Egyéb előterjesztések Kamarás Zslt: Jbban nadrágszíjat húzni nem lehet. Jelenleg megállapdás alapján 40%-s rezsiköltséget számlunk az isklai étkeztetésre. Ezt javaslm 60 %-ra emelni. Mint ismeretes eredetileg is 60 százalék vlt, majd kérésre 40 %-ra mérsékeltük. Tudm nem egyszerű a kérdés, tudm, többlet terhet rakunk más nyakába, de a település biztnsága érdekében javaslm a döntést meghzni. Nem gndlm a döntést véglegesnek tekinteni, ha váltzás lesz, később ismét csökkenthetjük. Patcskai László: A prbléma az, hgya fenntartó már két éve megfinanszírzza az étkeztetés költséget, és nem tudja a nrmatívát lehívni. Egyéb hzzászólás nem vlt, Tiszarff Községi Önkrmányzat Képviselő-testülete 1 tartózkdás mellett, 6 igen, Onem szavazattal az alábbi határzatt hzta: 8/2015(11.25.) számú határzat Tiszarff Községi Önkrmányzat Főzőknyhája által biztsíttt gyermekétkeztetés rezsiköltségének megállapításáról Tiszarff Községi Önkrmányzat Képviselő-testülete döntött arról, hgy az Önkrmányzati Főzőknyha által a Tiszarffi Baptista Általáns Iskla és Óvda részére biztsíttt gyermekétkeztetés szlgáltatás rezsi költségét március 1. napjától 60 %-ban állapítja meg. Tiszarffi Baptista Általáns Iskla és Óvda Kamarás Zslt plgármester Pénzügy Kamarás Zslt: A Dózsa György út 108 szám alatti ingatlan tulajdnsa kéri az elidegenítési tilalm felldását, mivel beépítési kötelezettségének eleget tett. Szeretné elidegeníteni az ingatlant, a bejegyzéssel nem tudja. nélkül,7 igen, Onem szavazattal az alábbi határzatt hzta: 9/2015. (li.25.) számú Határzat Csrnai Csaba tulajdnát képező 604/10 Hrsz-ú inqatlanra bejegyzett elidegenítési tilalm törléséről Tiszarff KözségÖnkrmányzatának Képviselő-testülete Csrnai Csaba,5300 Karcag Ady Endre u. 5. alatti laks kéreimét megvizsgálta és az alábbiak szerint határztt: 2. A Tiszarff, Dózsa György útn található, 604/10 Hrsz-ú, kivett beépítetlen terület művelésiágú, CsrnaiCS'Öi Mártal 5300 Karcag,Ady E.u.

8 5. szám alatti laks 1/1 arányban tulajdnát képező ingatlanra a Községi Közös Tanács VB javára bejegyzett elidegenítési tilalm törléséhez Tiszarff Község Önkrmányzata hzzájárul. Kamarás Zslt plgármester Csrnai Csaba Karcag Kamarás Zslt: A flyékny hulladékszállítására megkötött szlgáltatási szerződés lejárt, javaslm hat hónapra meghsszabbítani a krábbi feltételekkel. nélkül, 7 igen, Onem szavazattal az alábbi határzatt hzta: 10/2015.(11.25.) számú határzat a flyékny hulladékgyűjtési és szállítási közszlgáltatási szerződés meghsszabbításáról Tiszarff községiönkrmányzat Képviselő-testülete döntött arról, hgya flyékny hulladék gyűjtési, és szállítási közszlgáltatásra vnatkzóan Turóczi Pál Sándr 5235 Tiszabura, Vöröshadsereg út 2. szám alatti vállalkzóval megkötött szerződést, váltzatlan feltételekkel tvábbi 6 hónapra meghsszabbítja. Tiszarff Községi Önkrmányzat Képviselő-testülete felhatalmazza Kamarás Zslt plgármestert a szerződésaláírására. Felelős: KamarásZslt plgármester Határidő: Srn kívül Kamarás Zslt: Fegyvernek plgármesterétől érkezett megkeresés, mely szerint az rvsi ügyelet részére szeretnének vásárlni egy autót. Az autó tervezett költsége 4 millió 700 ezer frint. Ehhez kérik Tiszarff laksságaránys hzzájárulását. Dr. Katna Gábr: Az a baj a mstani autóval, hgy mindenki használja. Azt kellene elérni, hgy ne 17-en használjákaz ügyeleti autót. Kamarás Zslt: Igen, valószínűleg ezért is szeretnének járművet vásárlni, mert nappal azt a családsegítőis használja, meg mikr kinek van rá szüksége. nélkül, 7 igen, Onem szavazattal az alábbi határzatt hzta: 11/2015.(11.25.) számú határzat a Fegyverneki rvsi ügyelet számára személygépjármíí vásárlásáról Tiszarff Községi Önkrmányzat Képviselő-testülete döntött arról, hgy támgatja a Fegyverneki közpntú rvsi ügyelet számára történő g5sárlást. Vállalja,hgya gépjármű beszerzés

9 Tiszarff Község Önkrmányzatra laksságszám aránysan maximálisan jutó költségét, Ftt költségvetésből biztsítja. Tiszarff KözségiÖnkrmányzat Képviselő-testülete felhatalmazza KamarásZslt plgármestert, hgy a döntésről tájékztassa Fegyvernek Önkrmányzatát. FegyvernekVárs Önkrmányzata KamarásZslt plgármester Pénzügy Kamarás Zslt: Bts Tibr vállalkzó nyújttt be kérelmet. Tiszarff címerét szeretné felhasználni a Henrietta Kisáruházbanértékesített ajándéktárgyak díszítésére. nélkül, 7 igen, Onem szavazattal az alábbi határzatt hzta: 12/2015.(11.25.) számú Határzat Tiszarff címerének ajándéktárgyakn történő használatáról Tiszarff KözségiÖnkrmányzat Képviselő-testülete döntött arról, hgy Bts Tibr kéreimének helyt ad és engedélyezi, hgy az üzletében értékesített ajándéktárgyakn megjelenítse Tiszarff címerét. Az engedély határzatlan időre, visszavnásigérvényes. Bts Tibr vállalkzó KamarásZslt plgármester Kamarás Zslt: Az AGROFFKft. Beszámlt arról, hgy az OVI-FOCI pályázati felhívásra pályázatt kíván benyújtani. Az óvda udvarára szeretnének műfüves pályát építeni. Tekintettel arra, hgy az ingatlan az Önkrmányzat tulajdna a pályázathz csatlniuk kell a Képviselő-testület hzzájáruló nyilatkzatát. Tarkó László: Kimaradt, hgya megvalósuló beruházás azönkrmányzat tulajdnába kerül. nélkül, 7 igen, Onem szavazattal az alábbi határzatt hzta: 13/2015.(11.25.) számú Határzat a Tiszarff, Szabadság út 40. szám alatti, 42 Hrsz-ú ingatlann megvalósuló "Nemzeti Ovi Fci Prgram" megvalósulásáhz való hzzájárulásról Tiszarff KözségiÖnkrmányzat Képviselő-testülete döntött arról, hgya tulajdnát képező Tiszarff, Szabadság út 40. szám alatti, 42 Hrsz-ú ingatlan vnatkzásában hzzájárul ahhz, hgy az AGROFFKft (5234 Tiszarff, Dózsa György út 3.) az OVI

10 FOCI Közhasznú Alapítvánnyal együttműködve megvalósítsa az Alapítvány kizárólags rendelkezési körébe tartzó OVI-FOCI, OVI-SPORT PROGRAMOT. ErréSIértesül: OVI-FOCI Közhasznú Alapítvány AGROFF Kft Tiszarff, Dózsa György út 3. Tiszarffi Baptista Általáns Kamarás Zslt plgármester Vankóné Jekli Anikó Iskla és Óvda Kamarás Zslt: Két dlgban kaptam feladatt a Képviselő-testülettől. Az egyik, hgy a Tiszarff Gyermekiért Közalapítvány Felügyelő Bizttságának tegyem fel a kérdéseket. A FŰB-től megkaptam a vizsgálat eredményét. /Fellvassa a FÜB levelét.! Ezzel egyidejűleg megkaptam mindhárm FÜB tag lemndását is. Tarkó László: A Pénzügyi Bizttságtól indult a kezdeményezés, ezért tárgyalta a Pénzügyi Bizttság. Példátlan amilyen színvnaltalan vizsgálati eredményt kaptunk. Ez az egész kuratórium működésképtelenné válik. Meghagyva, hgy nem kielégítő a vizsgálat eredménye, az a javasiatunk, hgy amikr az új kuratórium feláll, az átadás-átvételt előzze meg egy könyvvizsgálat. Kamarás Zslt: Tekintettel arra, hgy vlt lyan döntésünk, hgy a kuratórium tagjai közé nem kívánunk képviselőt delegálni, kérdezem, hgy Patcskai Lászlónak van-e erre vnatkzóan bejelentése. Patcskai Kamarás László: Igen, akkr és is lemndk. Zslt: Úgy gndlm, állandó könyvelői megbízást kell adni. Patcskai László: Hármtagú vezetőség van az új Ptk-ban előírva. Kamarás Zslt: Jelenleg Csmmé Tarkó Adrienn és Kmócsin Zltánné maradt a kuratórium tagjai közül. Patcskai László: Öket kellene megkérni, hgy j avaslj anak valakit harmadik tagnak. nélkül,7 igen, O nem szavazattal az alábbi határzatt hzta: 14/2015.(11.25.) számú határzat a Tiszarff Gyermekeiért Közalapítvány Alapító kirata módsítási szándékáról Tiszarff Gyermekeiért Közalapítvány döntött arról, hgy a Tiszarff Gyermekeiért Közalapítványnál kialakult helyzetre való tekintettel módsítani kívánja a Közalapítvány Alapító Okiratát a jelenleg érvényben lévő jgszabályi feltételeknek megfelelően, ezért megbízza t az Alapító Okirat módsításának Felelős: előkészítésével. Határidő: következő képviselő-testületi ülés Kamarás Zslt plgármester

11 Kamarás Zslt: A Templms Alapítvány esetében is majdnem minden kuratóriumi tag lemndtt. Meg kellene vizsgálnunk, hgy szükségünk van-e erre az Alapítványra. Javaslm, induljunk el abba az irányba, hgy megbízzuk a jegyzőt a megszűntetés lehetőségének vizsgálatával. nélkül, 7 igen, Onem szavazattal az alábbi határzatt hzta: 15/ 2015.(11.25.) számú határzat a Tiszarffi Műemlékvédelmi Templm és Trny Védelmére Alapítvány megszüntetésének vizsgálatáról Tiszarff Községi Önkrmányzat Képviselő-testülete döntött arról, hgy az általa alapíttt Tiszarffi Műemlékvédelmi Templm és Trny Védelmére Alapítványt meg kívánja szüntetni. Megbízza t, hgy vizsgálja meg a megszűntetés lehetőségének jgszabályi hátterét és a vizsgálat eredményét tárja a Képviselő-testület elé. Felelős: Határidő: Következő ülés KamarásZslt plgármester Kamarás Zslt: Az isklai tábr szervezésével kapcslatban kerestem meg az isklát és az Alapítvány kuratóriumát, megérkeztek a válaszk.jfellvassa a leveleket,f Tarkó lászló: A Pénzügyi Bizttság tárgyalta az ügyet. Én nem haragszm senkire. Meg kell állapítanm, hgy mindkét levél nagy részben arról szól, amiről nem kellene. Hgy az Alapítvány támgatja a tábr szervezést az egy dlg. Itt arról van szó, hgy helyes-e, szabad-e bárkitől elvenni egyetlen frintt is, hgy nem adunk papírt róla. Gndban vagyk, hgyaszülőknek, akik megkerestek, mit válaszljak. A bltban, ha fizetek, blkkt kapk, itt ez nem történt meg. tn nem állítm, hgy ezt a pénzt lenyúlták, én csak azt mndm, hgy nem szabálysanjártak el. Patcskai László: Itt a pedagógusk 30 éve végzik a tábr szervezését. Megkérdeztem, sha nem vlt ilyen, hgy nyugtát adtak vlna. Igaz, hgy nem adtak papírt. Tarkó lászló: Ha vlt egy induló szülői értekezlet, akkr miért nem vlt egy záró szülői értekezlet, amin beszámltak vlna arról mire költötték a pénzt, mi mennyibe került. Patcskai lászló: Ha ilyen a hzzáállás, hgyan várhatjuk el a pedag6gusktól, hgy szervezzenek tábrt. Tarkó lászló: Ne keverd összeaz érzelmi dlgkat a pénzügyi dlgkkal. Patcskai lászló: Rendben van, tartani fgunk egy szülői értekezletet, ahl tájékztat juk a szülőket.

12 Kamarás Zslt: A következő témára való tekintettel az ülés hátralévő részére zárt ülést rendelek el. K.m.f. JegyZŐkÖn~~ő Rézsó Mihályné

Testületi ülés. 2015. március 23. Rendelet:--ig. Határozat:17-19-ig

Testületi ülés. 2015. március 23. Rendelet:--ig. Határozat:17-19-ig -- - ----- Testületi ülés 2015. március 23. Rendelet:--ig Határzat:17-19-ig Tartalmjegyzék Testületi ülés 1 Tartalmjegyzék 2 17/2015(111.23.) számú Határzat a napirend elfgadásáról 3 2015. évi Parlagfű-mentesítési

Részletesebben

Testületi ülés május 13. Rendelet:--ig. Határozat:46-48-ig

Testületi ülés május 13. Rendelet:--ig. Határozat:46-48-ig Testületi ülés 2015. május 13. Rendelet:--ig Határzat:46-48-ig (0 Ta rtalmjegyzék Testületi ülés 1 Tartalmjegyzék, 2 46j201S(V.13.) számú Határzat a napirend elfgadásáról 3 A Tiszarffi szennyvízkezelés-szlgáltatást

Részletesebben

Testületi ülés július 12. Rendelet: - -ig. Határozat:52-54-ig

Testületi ülés július 12. Rendelet: - -ig. Határozat:52-54-ig Testületi ülés 2016. július 12. Rendelet: - -ig Határzat:52-54-ig Tartalmjegyzék 53/2016.(VII.12.) szárnú Határzat a napirend elfgadásáról 3 Közművelődési érdekeltségnövelő pályázat benyújtása 3 54/2016.(VII.12.)

Részletesebben

Testületi ülés május 20. Rendelet:7-7-ig. Határozat:49-52-ig

Testületi ülés május 20. Rendelet:7-7-ig. Határozat:49-52-ig Testületi ülés 2015. május 20. Rendelet:7-7-ig Határzat:49-52-ig Tartalmjegyzék Testületi ülés 1 Tartalmjegyzék 2 49/201S(V.20.) számú Határzat a napirend elfgadásáról 3 Tiszarff Községi Önkrmányzat 2014.

Részletesebben

Testületi ülés. 2015. január 13. Rendelet: - -ig. Határozat:1-3-ig

Testületi ülés. 2015. január 13. Rendelet: - -ig. Határozat:1-3-ig Testületi ülés 2015. január 13. Rendelet: - -ig Határzat:1-3-ig Tartalmjegyzék 1/2015.(1.13.)számú Határzat a napirend elfgadásáról. 3 Tiszarffi Művel6dési Hózfelújítósónak tervismertetése 3 2/2015.(1.13.)

Részletesebben

Testületi ülés. 2015. április 29. Rendelet:3-6-ig. Határozat:21-42-ig

Testületi ülés. 2015. április 29. Rendelet:3-6-ig. Határozat:21-42-ig Testületi ülés 2015. április 29. Rendelet:3-6-ig Határzat:21-42-ig Tartalmjegyzék 7i t"j tl "Ié es u e I u s 1 Tartalmjegyzék 2 21/2015(IV.29.) számú Határzat a napirend elfgadásáról 5 Beszámlóa település

Részletesebben

Testületi ülés november 25. Közmeghallgatással egybekötött. Rendelet:11-15-ig. Hatá rozat: ig

Testületi ülés november 25. Közmeghallgatással egybekötött. Rendelet:11-15-ig. Hatá rozat: ig Testületi ülés Közmeghallgatással egybekötött 2015. nvember 25. Rendelet:11-15-ig Hatá rzat: 100-112 -ig Tartalmjegyzék Testületi ülés 1 Tartalmjegyzék 2 100/201S(XI.2S.)számú Határzat a napirend elfgadásáról.

Részletesebben

TISZAROFF KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT SORON KÍVÜLI ÜLÉSE augusztus 08. Határozat:86-87-ig. Rendelet: --ig

TISZAROFF KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT SORON KÍVÜLI ÜLÉSE augusztus 08. Határozat:86-87-ig. Rendelet: --ig TISZAROFF KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT SORON KÍVÜLI ÜLÉSE 2017. augusztus 08. Határozat:86-87-ig Rendelet: --ig TARTALOMJEGYZÉK Testületi ülés...1 Tartalomjegyzék..2 86/2017. (VIII.08.) számú Határozat a napirend

Részletesebben

Az Önkormányzat Képviselő-testületének évi Munkaterve

Az Önkormányzat Képviselő-testületének évi Munkaterve Tárgy: Az Önkrmányzat Képviselő-testületének 2016. évi Munkaterve Előterjesztő: Bdrkós Ferenc plgármester Összeállíttta: Dr. Görög István jegyző Melléklet: A Képviselő-testület 2016. évi Munkaterve A tárgyalás

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző Javaslat a Gencsapáti Községi Sprtegyesület TAO prgramban való részvételének támgatására Bdrkós Ferenc plgármester Bdrkós Ferenc plgármester Dr. Görög István jegyző az előterjesztést Magyarrszág helyi

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV 1 Budapest Főv ár s X kerület Kő b á n ya i Önkrmányzat Képviselő -testülete BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV Készült

Részletesebben

Cibakháza Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének valamint Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Cibakháza Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének valamint Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testületének Cibakháza Nagyközség Önkrmányzata Képviselő-testületének valamint Nagyrév Község Önkrmányzat Képviselő-testületének 2008. július 30. napján megtarttt rendkívüli együttes nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE Tartalmból:

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT ( módosításokkal egységes szerkezetben )

ALAPÍTÓ OKIRAT ( módosításokkal egységes szerkezetben ) ALAPÍTÓ OKIRAT ( módsításkkal egységes szerkezetben ) Amely abból a célból készült, hgy az 1. pntban megjelölt alapítók az 1959. évi IV. törvény a Plgári Törvénykönyv 74/A -a és a közhasznú szervezetekről

Részletesebben

Út a munkához program. Kőnig Éva Hajdúszoboszló 2009. június 9-11.

Út a munkához program. Kőnig Éva Hajdúszoboszló 2009. június 9-11. Út a munkáhz prgram Kőnig Éva Hajdúszbszló 2009. június 9-11. Az átalakítás céljai és alapelvei Célk: a segélyezettek munkaerőpiaci pzíciójának javítása, a segélyezés munka ellen ösztönző hatásának mérséklése,

Részletesebben

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap)

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap) NYILATKOZAT az Európai Unió működéséről szóló szerződés 107. és 108. cikkének a csekély összegű támgatáskra való alkalmazásáról szóló, 2013. december 18-i 1407/2013/EU bizttsági rendelet (HL L 352., 2013.12.24.,

Részletesebben

Készült a Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság április 18-án a Budapest

Készült a Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság április 18-án a Budapest 1 Budapest Fővárs X. kerület Kőbá n ya i Onkrmányzat Képvise l ő -testülete BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK KERÜLETFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kruchina Károly üdvözli az Elnökség tagjait, megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Kruchina Károly üdvözli az Elnökség tagjait, megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Magyar Szörf Szövetség (1095 Budapest, Mester u. 87.) 2014. április 16. napján, 18 órakr a szövetség székhelyén megtarttt elnökségi üléséről Jelen vannak: Varga Mihály, elnök

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA JE GYZŐKÖNYV

BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA JE GYZŐKÖNYV 1 Budapest Fővárs. kerület Kőbányai Önkrmányzat Ké pvise I ő-testü I ete BUDAPEST FŐVÁROS. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA JE GYZŐKÖNYV Készült a Gazdasági

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT ALPOLGÁRMESTERE Készült a 2013. április 17. napján tartandó Képviselő-testületi ülésre Készítette: Müller Kinga Intézményi irdavezető Tárgy: Javaslat a szciális

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 127/2011.(VII.29.) 128/2011.(VII.29.) 129/2011.(VII.29.) 130/2011.(VII.29.)

Részletesebben

2008. december 17-én megtartott, együttes nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

2008. december 17-én megtartott, együttes nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 200/46/2008. Nagyrév Község Önkrmányzat Képviselő-testület, Cibakháza Nagyközség Önkrmányzat Képviselő-testület és Tiszainka Község Önkrmányzat Képviselő-testület 2008. december 17-én megtarttt, együttes

Részletesebben

Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott ülésének. T á r g y s o r o z a t a

Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott ülésének. T á r g y s o r o z a t a Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 27-én megtartott ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 85-86 d, rendelete: T á r g y s o r o z a t a 1.) Nyírparasznya

Részletesebben

Balatonrendes Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6/2016. (V. 13.) önkormányzati rendelete

Balatonrendes Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6/2016. (V. 13.) önkormányzati rendelete Balatnrendes Község Önkrmányzata Képviselő-testületének 6/2016. (V. 13.) önkrmányzati rendelete a helyi adókról szóló 7/2014. (X. 9.) önkrmányzati rendelet módsításáról Balatnrendes Község Önkrmányzata

Részletesebben

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap)

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap) NYILATKOZAT az Európai Unió működéséről szóló szerződés 107. és 108. cikkének a csekély összegű támgatáskra való alkalmazásáról szóló, 2013. december 18-i 1407/2013/EU bizttsági rendelet (HL L 352., 2013.12.24.,

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2014. február 10.-i ülésének J E G Y Z Ő

Részletesebben

1.1 Üt6J;5/ö IzofLt j /X.

1.1 Üt6J;5/ö IzofLt j /X. ",.. ",.. )~(~,>~\;,/:~~~:;-~.. :- BUDAPEST FOV AROS X. KERULET KOBANY AI ONKORMANYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV Készült a Pénzügyi Bizttság 2014. március 18-án megtarttt ülésén,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET január 31-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET január 31-i ülésére Budapest Fővárs IX. Kerület Ferencvárs Önkrmányzata Iktató szám: 14/2013. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2013. január 31-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Javaslat az önkrmányzat adósságának

Részletesebben

A Zsadányi Református Egyházközség presbitériuma

A Zsadányi Református Egyházközség presbitériuma A Zsadányi Refrmátus Egyházközség, a Zsadányi Refrmátus Általáns Iskla, mint ktatási intézménynek 15/2012. Számú presbitériumi alapító határzat alapján Alapító Okiratát az alábbiak szerint állapítja meg:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: Svh 79-3/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-6/2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

1. Értelmező rendelkezés (1) Jelen rendelet alkalmazásában:

1. Értelmező rendelkezés (1) Jelen rendelet alkalmazásában: BALMAZÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT Képviselő-testületének 12/2016. (IV. 27.) önkrmányzati rendelete a helyi adókról szóló 29/2012. (XI. 29.) rendelet módsításáról Balmazújvárs Várs Önkrmányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina Szám: D-57-10 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK. 30/2015.(XII.18.) önkormányzati rendelete. a helyi iparűzési adóról

NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK. 30/2015.(XII.18.) önkormányzati rendelete. a helyi iparűzési adóról NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 30/2015.(XII.18.) önkrmányzati rendelete a helyi iparűzési adóról Nyíregyháza Megyei Jgú Várs Önkrmányzatának Közgyűlése az Alaptörvény 32. cikk

Részletesebben

A Kulturális, Oktatási és Sport Bizottság 559/2011. (VIII. 22.) határozatával a kőbányai

A Kulturális, Oktatási és Sport Bizottság 559/2011. (VIII. 22.) határozatával a kőbányai Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Alplgármestere J,j. számú előterjesztés Előterjesztés a Kulturális, Oktatási és Sprt Bizttság részére a kőbányai hátránys helyzetű gyermekek sprtcélú, valamint

Részletesebben

FELÜGYELT INTÉZMÉNYEKKEL VALÓ. Visszajelző anyag KAPCSOLATTARTÁSRÓL HÓDMEZŐVÁSÁRHELY POLGÁRMESTERI HIVATALÁNÁL. Visszajelző dokumentáció.

FELÜGYELT INTÉZMÉNYEKKEL VALÓ. Visszajelző anyag KAPCSOLATTARTÁSRÓL HÓDMEZŐVÁSÁRHELY POLGÁRMESTERI HIVATALÁNÁL. Visszajelző dokumentáció. Visszajelző anyag Visszajelző dkumentáció HÓDMEZŐVÁSÁRHELY POLGÁRMESTERI HIVATALÁNÁL készített FELÜGYELT INTÉZMÉNYEKKEL VALÓ KAPCSOLATTARTÁSRÓL 2009. NOVEMBER 25. 1 Visszajelző anyag (részlet) Hódmezővásárhely

Részletesebben

"-- 'AlJ ~ ///1/ l. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere

-- 'AlJ ~ ///1/ l. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Alplgármestere Előterjesztés a kőbányai hátránys helyzetű gyermekek sprtcélú, valamint hazánkat nemzetközi szinten képviselő gyermekek sprttevékenysége 2011.

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. június 23-án tartott. n y í l t ülésének jegyzőkönyve

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. június 23-án tartott. n y í l t ülésének jegyzőkönyve Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 23-án tartott n y í l t ülésének jegyzőkönyve Az ülésen alkotott rendelet száma Tárgya 9/2015. (VI. 24.) 2015. évi költségvetési rendelet

Részletesebben

Testületi ülés október 26. Rendelet:--ig. Határozat:92-93-ig

Testületi ülés október 26. Rendelet:--ig. Határozat:92-93-ig Testületi ülés 2015. október 26. Rendelet:--ig Határozat:92-93-ig Tartalomjegyzék Testületi ülés 1 Tartalomjegyzék 2 92/2015{X.26.) számú Határozat a napirend elfogadásáról. 3 A csa/ódsegítés és a gyermekjó/éti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. július 10-én 16 órától megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. július 10-én 16 órától megtartott üléséről. Községi Képviselő-testület Csögle Szám: 229-6/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. július 10-én 16 órától megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Csögle

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2014. január 23-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2014. január 23-i ülésére Budapest Fővárs IX. Kerület Ferencvárs Önkrmányzata Iktató szám: 14/2014. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2014. január 23-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Javaslat az önkrmányzat adósságának

Részletesebben

Beszámolás időszaka. nevelésioktatási. előző naptári év és az adott év első negyedéve

Beszámolás időszaka. nevelésioktatási. előző naptári év és az adott év első negyedéve 4. számú melléklet a 14/2014. (XI.28.) rendelethez INTÉZMÉNYI BESZÁMOLÁSI REND Az intézmények az Önkrmányzat működési rendjébe illeszkedően előre megadtt hónapkban számlnak be az előző időszaki működésükről.

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Tisztelt Képviselőtársaim! Az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény (a tvábbiakban: Áht.) előírásainak megfelelően elkészült a 2014.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.szeptember 4-én 7.00 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Buzsák Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 27-én megtartott rendkívüli ülésén Jelen vannak: -, - Dr. Illyés Erzsébet mb. jegyző, - Zakariás Zoltán Vilmos

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend: 3./ Javaslat a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról szóló rendelet és szöveges beszámoló elfogadására

Jegyzőkönyv. Napirend: 3./ Javaslat a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról szóló rendelet és szöveges beszámoló elfogadására Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 26-án 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kétpó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott soron következő képviselő-testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kétpó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott soron következő képviselő-testületi üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kétpó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29-én megtartott soron következő képviselő-testületi üléséről. Helye: Kétpó Községi Önkormányzat hivatalos helyiségében

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 23. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

2014. évi. 6. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2014. március 4-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 6. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2014. március 4-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 6. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 4-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TAT Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t a

T á r g y s o r o z a t a 1 Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott rendes ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 39/2011.(V. 30.) d, rendeletei: Iktatószáma: 1-30/2011.

Részletesebben

Pénzügyi folyamatok felülvizsgálata

Pénzügyi folyamatok felülvizsgálata BUDAPEST XII. KERÜLET HEGYVIDÉKI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALA ÁROP Pénzügyi flyamatk felülvizsgálata (WP3) 2010.02.11. Pénzügyi flyamatk felülvizsgálata ÁROP 3.A.1/B pályázat - szervezetfejlesztés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D- 20-2/2014. Oroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8458 Oroszi, Szabadság u. 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. február 27 -én 16

Részletesebben

Szentes Város Polgármesterétől. U-1420-3/2013. Témafelelős: Krajsóczki Sándorné

Szentes Város Polgármesterétől. U-1420-3/2013. Témafelelős: Krajsóczki Sándorné Szentes Várs Plgármesterétől U-1420-3/2013. Témafelelős: Krajsóczki Sándrné Tárgy: Tájékztató az önkrmányzati adósságátvállalásról Mell.: 1 db nyilatkzat Szentes Várs Önkrmányzata Képviselő-testülete Szentes

Részletesebben

GREENFLOW Környezeti Oktatóközpont JELENTKEZÉSI LAP

GREENFLOW Környezeti Oktatóközpont JELENTKEZÉSI LAP GREENFLOW Környezeti Oktatóközpnt JELENTKEZÉSI LAP A települési hulladékkezelési díj megállapítás elmélete és gyakrlata tréningre Ha Ön is szeretné az elmélet mellett a gyakrlatban is elsajátítani a települési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Budaörs Kistérség Többcélú Társulása Polgármesterek Tanácsa 2011. május 17-i üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Budaörs Kistérség Többcélú Társulása Polgármesterek Tanácsa 2011. május 17-i üléséről JEGYZŐKÖNYV Budaörs Kistérség Többcélú Társulása Plgármesterek Tanácsa 2011. május 17-i üléséről Jelen vannak: Biatrbágy: Tarjáni István plgármester Budaörs: Wittinghff Tamás plgármester Budajenő: Budai

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2007. június 28-ai ü l é s é r e

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2007. június 28-ai ü l é s é r e KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS E L N Ö K E VI. 594-5/2007. ELİTERJESZTÉS a Kmárm-Esztergm Megyei Közgyőlés 2007. június 28-ai ü l é s é r e Tárgy: A Kmárm-Esztergm Megyei Önkrmányzat 2007. évi költségvetésérıl

Részletesebben

GJ9. számú előterjesztés

GJ9. számú előterjesztés Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Plgármcstere GJ9. számú előterjesztés Előterjeszt és a Képviselő-testület részére a Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat 2013. évi költségvetéséről

Részletesebben

KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV. Mely készült Kisbajcs község Önkormányzata Képviselőtestületének

KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV. Mely készült Kisbajcs község Önkormányzata Képviselőtestületének KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Mely készült Kisbajcs község Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. június. 30.-án (csütörtök) 19.00 órai kezdettel tartott ülésén. HATÁROZATOK:

Részletesebben

TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. ÁPRILIS 29-I NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. ÁPRILIS 29-I NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. ÁPRILIS 29-I NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendelet: 5/2015. (IV. 30.) önkormányzati rendelet A képviselő-testület egyes hatásköreinek átruházásáról

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK Kistelek Képviselő-testület 2013. október 03-án tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 13-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 13-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 13-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 142/2013. (XI.13.) Pályázat mikrobusz vásárlására 143/2013.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Fülöp Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 14.-én de. 8,00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Fülöp Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 14.-én de. 8,00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Fülöp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14.-én de. 8,00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Mikáczó László Ferenc alpolgármester Czigle

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 11-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 11-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 11-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 108-112 /2012. (XII. 11.) számú határozatok.

Részletesebben

A Képviselő-testület a 2010. augusztus 26-ai ülésén az alábbi határozatot hozta a képviselői indítvánnyal kapcsolatban:

A Képviselő-testület a 2010. augusztus 26-ai ülésén az alábbi határozatot hozta a képviselői indítvánnyal kapcsolatban: Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Plgármesteri Hivatala Vársüzemeltetési és Vagyngazdálkdási Fősztály. -i -i.*vi.'* fmíbíínyai '! 'síüíet ülése Tárgy: Tájékztató a Gergely utcai 33. szám

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Kissné Sághi Rita igazgatási előadó

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Kissné Sághi Rita igazgatási előadó Beszámló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatk 2015. évi ellátásáról Bdrkós Ferenc plgármester Dr. Görög István jegyző Kissné Sághi Rita igazgatási előadó A beszámlót figyelemmel Magyarrszág helyi

Részletesebben

H A T Á R O Z A T K I V O N A T

H A T Á R O Z A T K I V O N A T Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-30/2016. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2016. március 10-ei rendes nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 32/2016.

Részletesebben

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT Tornyospálca Községi Önkormányzat 2012. szeptember 26-ai nyilvános ülésének a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ i: 451-454/2012. d./ rendelete: -- TÁRGYSOROZAT Megnyitó és napirendi pontok tárgyalására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 29-én 17 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli képviselő-testületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend. 2.) Az Ágasegyházáért Alapítvány alapító okiratának módosítása Előadó: Polgármester

Jegyzőkönyv. Napirend. 2.) Az Ágasegyházáért Alapítvány alapító okiratának módosítása Előadó: Polgármester Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 8/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

IV. rész. Az élettársi kapcsolat

IV. rész. Az élettársi kapcsolat IV. rész Az élettársi kapcslat Napjaink egyik leggyakrabban vitattt jgintézménye úgy tűnik kimzdult az évtizedeken át tartó jgi szabályzatlanságból, sőt az újnnan megjelenő jgszabályk és az azk által generált

Részletesebben

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap)

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap) NYILATKOZAT az Európai Unió működéséről szóló szerződés 107. és 108. cikkének a mezőgazdasági ágazatban nyújttt csekély összegű támgatáskra való alkalmazásáról szóló, 2013. december 18-i 1408/2013/EU bizttsági

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 10-én 17,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Testületének április 23. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Testületének április 23. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Testületének 2012. április 23. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Kék János elnök Pózer Tamás elnökhelyettes Bón Ferenc

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről. Az ülés helye: Jegyzői iroda Jelen vannak: Ablonczy Dániel alpolgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. március 12-én a Petőfiszállási Közös Önkormányzati Hivatal hivatalos helyiségében megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én 7.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én 7.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Ülés helye: Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én 7.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Vámosgyörki Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozóterem

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 424 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. november 5. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Bodnár László polgármester Fotta Csaba Krausz Csaba Sárközi

Részletesebben

JÁSZDÓZSA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének. 18/2016.(XI.25.) önkormányzati rendelete a helyi iparűzési adóról

JÁSZDÓZSA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének. 18/2016.(XI.25.) önkormányzati rendelete a helyi iparűzési adóról JÁSZDÓZSA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének 18/2016.(XI.25.) önkrmányzati rendelete a helyi iparűzési adóról Jászdózsa Község Önkrmányzatának Képviselő-testülete a Magyarrszág Alaptörvénye 32.

Részletesebben

Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 10-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e.

Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 10-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e. Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. február 10-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének J e g y z ő k ö n y v e Készült: 3 példányban Kapják: 2. példányt Sz-Sz-B Megyei Kormányhivatal,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6. /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. október 24-én (szerdán) 16: 00 órakor tartott

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

A Lippói Gárdonyi Géza Általános Iskola panaszkezelési szabályzata

A Lippói Gárdonyi Géza Általános Iskola panaszkezelési szabályzata A Lippói Gárdnyi Géza Általáns Iskla panaszkezelési szabályzata A Lippói Gárdnyi Géza Általáns Iskla Szervezeti és Működési Szabályzatának melléklete Panaszkezelési rend a Lippói Gárdnyi Géza Általáns

Részletesebben

Az alábbiakban összefoglaljuk az idei évben elfogadott - főként a jövő évet érintő - adóváltozásokat.

Az alábbiakban összefoglaljuk az idei évben elfogadott - főként a jövő évet érintő - adóváltozásokat. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban összefglaljuk az idei évben elfgadtt - főként a jövő évet érintő - adóváltzáskat. I. AZ ÁLTALÁNOS FORGALMI ADÓT ÉRINTŐ VÁLTOZÁSOK Időszaks elszámlású ügyletek Időszaks

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 15-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 15-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 6/2017. Határozatok száma: 93/2017. (05.15.) - 95/2017. (05.15.) Rendeletek száma: - Tárgyalt napirendi pontok: JEGYZŐKÖNYV 2017. május 15-én

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 7-én 11.30 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Előterjesztés Medina Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. április 2-án tartandó ülésére

Előterjesztés Medina Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. április 2-án tartandó ülésére Előterjesztés Medina Község Önkrmányzat Képviselő-testülete 2015. április 2-án tartandó ülésére Tárgy: Helyi civil szervezetek számára 2015. évi működési pályázat meghirdetése Előterjesztő és előadó: Vén

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009.december 15-én du.i kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak: Morvai István polgármester, Meggyes Attiláné alpolgármester,barna Zoltán, Gál Tiborné,

Részletesebben

Közgyűlési meghívó. Ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket a 1137 Budapest, Katona József u. 35. Társasház közgyűlésére, melyet

Közgyűlési meghívó. Ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket a 1137 Budapest, Katona József u. 35. Társasház közgyűlésére, melyet Levelezési cím: 1183 Budapest, Nagykanizsa u. 16. : kzskepvisel.eu : katna35@kzskepvisel.eu Tisztelt Tulajdnsk! Közgyűlési meghívó Irda címe: 1 1 8 2 B u d a p e s t, G y ö m r ő i ú t 8 9. :+36(70)410-3768;

Részletesebben

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014.

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014. Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 5-én 19 órakor kezdődő Csetény Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

CSÁKÁNYDOROSZLÓ ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE CSÁKÁNYDOROSZLÓ. 6/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

CSÁKÁNYDOROSZLÓ ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE CSÁKÁNYDOROSZLÓ. 6/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE CSÁKÁNYDOROSZLÓ 6/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csákánydoroszló önkormányzat képviselő-testületének 2013. február 21-én megtartott nyílt képviselő-testületi

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés és szakmai program beszámoló 2007. Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesülete 3400 Mezőkövesd, Abkarovits Jenő tér 1.

Közhasznúsági jelentés és szakmai program beszámoló 2007. Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesülete 3400 Mezőkövesd, Abkarovits Jenő tér 1. Közhasznúsági jelentés és szakmai prgram beszámló 2007. Mzgássérültek Mezőkövesdi Egyesülete 3400 Mezőkövesd, Abkarvits Jenő tér 1. Az Egyesület teljes költségvetési beszámlóját a közhasznúsági jelentés

Részletesebben

Autizmus Alapítvány Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye Alapító Okirata

Autizmus Alapítvány Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye Alapító Okirata Autizmus Alapítvány Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye Alapító Okirata 2005. január 25. (módsításkkal egységes szerkezetben) 1. Az intézmény neve: Autizmus Alapítvány Egységes Gyógypedagógiai

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A ZAGYVARÉKASON MŰKÖDŐ TÁRSADALMI SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A ZAGYVARÉKASON MŰKÖDŐ TÁRSADALMI SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA PÁLYÁZATI KIÍRÁS A ZAGYVARÉKASON MŰKÖDŐ TÁRSADALMI SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA Zagyvarékas Község Képviselő-testülete anyagilag is támgatni kívánja a település területén működő társadalmi szervezetek működését,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Igazoltan távol: - Hutóczki Péter polgármester köszönti a Képviselő-testületet, és az önkormányzat aljegyzőjét.

JEGYZŐKÖNYV. Igazoltan távol: - Hutóczki Péter polgármester köszönti a Képviselő-testületet, és az önkormányzat aljegyzőjét. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Fülöp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 23-án de 8,00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Hutóczki Péter polgármester Mikáczó László

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva. J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Bihartorda Községi Önkormányzat képviselő-testületének a 2012. március 21- én tartott rendkívüli nyílt ülésén. JELEN VANNAK: A jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Dr. Bognár Zoltán, a bizottság elnöke köszönti a megjelenteket és az ülést megnyitja.

JEGYZŐKÖNYV. Dr. Bognár Zoltán, a bizottság elnöke köszönti a megjelenteket és az ülést megnyitja. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Pénzügyi Bizottság 2013.11.20.-i üléséről. Helye: Községháza Jelen vannak: Dr. Bognár Zoltán a bizottság elnöke, Burján Attila János, Gácsi Jánosné bizottsági, Vízkeleti Lászlóné

Részletesebben

1/5. Hirdetmény. Akciók kondíciói. 1/2010.03.23 Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.04.01-től A JÖVŐRE TERVEZVE!

1/5. Hirdetmény. Akciók kondíciói. 1/2010.03.23 Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.04.01-től A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/5 Hirdetmény Akciók kndíciói 1/2010.03.23 Eszköz Frrás Bizttsági határzattal elfgadva, érvényes 2010.04.01-től A JÖVŐRE TERVEZVE! 2/5 Fókusz Takarékszövetkezet Lakssági akciós betétek 1. Hárm hónaps,

Részletesebben

i~: számú előterjesztés

i~: számú előterjesztés Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Plgármcstere i~: számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat 2011. évi költségvetéséről

Részletesebben