Hotelkupon.hu. Partnerek részére szóló Általános Szerződési Feltételek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hotelkupon.hu. Partnerek részére szóló Általános Szerződési Feltételek"

Átírás

1 Hotelkupon.hu Partnerek részére szóló Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem, csak az ehhez tartozó Megrendelő kerül iktatásra, írásban kerül megkötésre, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem utal. Jelen Ászf folyamatosan elérhető a következő weboldalról: és letölthető az alábbi linkről: Szolgáltató adatai A szolgáltató neve: Company Info Kft. A szolgáltató székhelye: 1147 Budapest, Gyarmat u. 61/A. 1/5. A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@hotelkupon.hu Cégjegyzékszáma: Adószáma: Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék, mint cégbíróság Telefonszáma: Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-70413/2013 A szerződés nyelve: magyar Definíciók Hotel/Partner: az a hotelt üzemeltető cég, amely Kuponokat kínál fel és meghatalmazta Szolgáltatót azok harmadik felek - Felhasználók - részére történő értékesítésére. Felhasználó: az a természetes személy, aki Kupont vásárol a Szolgáltatótól, és aki ennek megfelelően jogosulttá válik a Hotelben a kupon felhasználására egy előre egyeztetett időpontban.

2 Szolgáltató: a Company Info Kft.; mint elektronikus kereskedelmi szolgáltató, amely térítés ellenében a rendelkezésére bocsátott szállodai szolgáltatásokat terjeszti kupon formájában. Általános Kupon: a Szolgáltató által kiállított dokumentum, melyet a Szolgáltatón keresztül kerül értékesítésre, és ami a birtokosát feljogosítja, hogy szállodai szolgáltatásokat vegyen igénybe akciós áron. Megvásárlásakor a Felhasználó a Szolgáltató részére előfoglalási díjat fizet, beváltásakor pedig a Partner részére a csomag értékének előfoglalási díjával csökkentett részét fizetni. Ajándék kupon: a Szolgáltató által kiállított dokumentum, melyet a Szolgáltatón keresztül kerül értékesítésre, és ami a birtokosát feljogosítja, hogy szállodai szolgáltatásokat vegyen igénybe akciós áron. Megvásárlásakor a Felhasználó a Szolgáltató részére a szolgáltatás teljes értékét fizeti ki, beváltásakor a Partner felé további fizetési kötelezettsége nincs! Ez alól kivételt képeznek azok a költségek, amelyek az alapcsomag részét nem képezik (Pl.: IFA). ÁSZF tárgya és hatálya 1. Jelen ÁSZF a Szolgáltató szolgáltatásainak körébe tartozó valamennyi szerződéses jogviszony tekintetében meghatározza a felek jogait és kötelezettségeit, illetve az egyéb szolgáltatások igénybevételével összefüggő körülményeket. 2. A jelen ÁSZF tárgya a Felek között létesített szerződéses üzleti viszony melynek keretében a Hotel kedvezményes Kuponokat kínál fel a Felhasználók részére és meghatalmazza Szolgáltatót a Kuponoknak a Felhasználók részére történő értékesítésére a hotelkupon.hu weboldalon, és a Szolgáltató egyéb média és marketing csatornáin keresztül, saját nevében és saját számlájára. 3. A Szolgáltató a Partner ajánlatát kedvezményes kuponokként értékesíti a Felhasználók számára. Valamennyi Kupon árát a Partner megrendeléseiben kell meghatározni, amelyeket az Szolgáltató elfogad. 4. Partner biztosítja Szolgáltató részére a megrendelőben meghatározott mennyiségű Kupont, csakúgy, mint a vonatkozó információkat az engedélyezett hotel- és egyéb szolgáltatásokról. 5. A jelen ÁSZF hatálya valamennyi Partnerre kiterjed. A jelen ÁSZF rendelkezései kötelezik, illetve jogosítják a Szolgáltatót és a Partnereket, azok minden képviselőjét, jogutódját, vagy engedményezettjét. 6. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló évi IV. törvény ( Ptk. ) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló évi CVIII. (Elker. tv.) törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

3 7. A jelen ÁSZF napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. 8. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani az ÁSZF-et. A módosításokat a Szolgáltató azok hatályba lépése előtt 15 (tizenöt) nappal a weboldalakon közzéteszi. Partnerek a megrendelés aláírásával elfogadják, hogy rájuk nézve valamennyi szabályozás automatikusan érvényes. 9. Az ÁSZF módosításai hatálybalépésének pontos dátumáról, amely nem lehet korábbi, mint a közzététel dátumát követő 15. nap, Szolgáltató a Felhasználókat tájékoztatja. Amennyiben ez a nap munkaszüneti napra esik, a hatálybalépés dátuma az azt követő első munkanap. A módosítások a Partner által elfogadottnak minősülnek, amennyiben a Partner a Szolgáltatásokat a módosítások hatályba lépését követően továbbra is igénybe veszi. 10. Amennyiben a Partner nem fogadja el a módosított feltételeket, úgy írásbeli kifejezett nyilatkozatával, a módosítások hatályba lépését követő 15 napon belül rendkívüli felmondással felmondhatja az egyedi szerződését. 11. A visszakereshetőség érdekében a Szolgáltató az ÁSZF valamennyi korábban hatályban lévő verzióját archiválja. 12. A Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, azok bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. 13. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással lehet. 14. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a harmadik személyek (pl. Hotelek) által létrehozott vagy közzétett tartalmakért, amelyeket harmadik személyek töltöttek fel Szolgáltató rendszerébe, vagy amelyekre a weboldalak hivatkoznak. A Szolgáltató nem vállal felelősséget továbbá azon webhelyekért, amelyekre a Hotelek által elhelyezett bannerek, linkek, stb. mutatnak. 15. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a weboldal tartalmát bármikor módosítsa, vagy hozzáférhetőségét a jelen ÁSZF-ben foglaltak betartásával megszüntesse. A Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés zökkenőmentes. A hozzáférés Szolgáltatónak fel nem róható hibáiból, a Szolgáltató éves 99,5%-os rendelkezésre állási vállalását meghaladó esetleges üzemzavarokból eredő károkért való felelősséget a Szolgáltató kizárja. 16. Szolgáltató semmiféle felelősséget nem vállal a közzétett, nem tőle származó hirdetésekkel, felhívásokkal, ajánlatokkal és az ezek alapján létrejött szerződésekkel vagy bármely szerződés létrejöttének elmaradásával (Kupon-

4 felhasználásból eredő viták), továbbá a szolgáltatás hibájával vagy megszüntetésével kapcsolatban. 17. Szolgáltató a webes Szolgáltatásainak, valamint a honlapnak a működésére 99,5%-os rendelkezésre állást vállal. Felek kizárják Szolgáltató felelősségét az ezen hibahatáron felüli leállásokért, egyéb rendellenességekért. E kötelezettség alól kivételt képeznek a más szolgáltató által biztosított hozzáférési és egyéb üzemeltetési feladatok. A Szolgáltatónak fel nem róható, illetve más Szolgáltató közreműködésével teljesített üzemzavarokért, hozzáférési hibákért a Szolgáltatót nem terheli felelősség. 18. Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal a rendszer használatából adódó károkért, illetve bármely más fél zavaró megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, bármilyen jogsértésért, beleértve a szellemi tulajdonjogokat is. 19. A szolgáltató nem avatkozik bele a Felhasználók, illetve a Felhasználók és a Hotelek közötti jogvitákba, tranzakciókba, bármilyen vita kialakulásakor a Felhasználó mentesíti a szolgáltatót mindennemű igénytől, követeléstől és kártérítéstől. 20. Amennyiben bármely fél szerződés szerinti teljesítését vis major akadályozza, az adott fél nem felel a teljesítésében való késedelemért vagy hibáért a vis major időtartama alatt. Jelen ÁSZF értelmezése során vis major alatt kizárólag az alábbi események értendők, amennyiben azok a szerződés teljesítését összefüggően egy órát meghaladó időtartamban befolyásolják: zendülés, felkelés, forradalom, háborús előkészület (mozgósítás, rekvirálás), háborúk, terrorcselekmények, gyakori fertőző járványok, árvizek, földrengések, tűzvészek, zavargások és sztrájkok, valamint a távközlési hálózat hibájából eredő üzemzavarok. Akit vis major súlyt, köteles a másik Felet 5 (öt) naptári napon belül értesíteni a vis major tényéről. Felek ebben az esetben egymással együttműködve járnak el és a következmények elhárítása érdekében egyeztetnek egymással. A vis major körülmény önmagában nem mentesíti az azt bejelentő Felet a megrendelő vagy a jelen ÁSZF szerint egyébként teljesítendő olyan kötelezettségei alól, amelyek a vis major körülmény bekövetkezését megelőzően már esedékesek voltak, illetve amelyek teljesítését a vis major esemény nem befolyásolja. Kuponok értékesítése 1. Partner meghatalmazza Szolgáltatót, hogy a Felhasználók részére a Partner által megtett, illetve az Szolgáltató által elfogadott megrendelésekben meghatározott árakon kibocsátott Kuponok értékesítésére. 2. A Kupon feljogosítja a tulajdonosát az Partner hotel szolgáltatásainak kedvezményes áron történő igénybevételére a Kupon érvényességi ideje (a Partner általi foglalástól a lejártai dátumig) alatt.

5 3. Amikor Szolgáltatóhoz beérkezik a Kupon vételára az Ügyféltől, a Szolgáltató az Ügyfél részére kibocsát egy elektronikus kupont, és attól függetlenül, hogy ajándék vagy általános kupont vásárolt a Felhasználó, a kifizetésről elektronikus díjbekérőt bocsát ki. A díjbekérő 0%-os áfa kulcsot tartalmaz. 4. Felhasználók a Kupont a Partnernél történő érvényes foglalással tudják gyakorolni. A Felhasználók a partnerrel előre egyeztetett időben a kupon felmutatásával a szolgáltatást igénybe vehetik. A Partner a Felhasználó részére a szolgáltatás igénybevételekor a kupon teljes vételáráról ÁFA-ás számlát bocsát ki. 5. A Kupon értékesíthető, engedményezhető, vagy átruházható a Kupon átadásával az új tulajdonos részére, az Partner előzetes foglalás-visszaigazolása által, feltéve, ha addig még nem gyakorolták, illetve, ha még nem járt le. 6. Az Szolgáltató köteles Kuponok kibocsátására, valamennyit forintban kifejezett névértékkel, az érvényesség feltüntetésével minden egyes Kuponon. Az ár kell, hogy tartalmazza a mindenkori áfát. Számlázás és elszámolás 1. A Szolgáltató a Felhasználó részére a kupon megvásárlásakor az általános kupon esetén az előfoglalási díjról, míg az ajándék kupon esetén a teljes csomag értékéről díjbekérőt bocsát ki. A díjbekérő 0%-os Áfa kulcsot tartalmaz. 2. A Felhasználó a Partner szolgáltatásának igénybevételekor a kedvezményes csomag teljes értékéről névre szóló számlát kap a Partnertől, függetlenül attól, hogy általános vagy ajándék kupont vásárolt. 3. A Felhasználó a Partnernek az általános kupon vásárlása esetén a Szolgáltatónak fizetett előfoglalási díjjal csökkentett részt fizeti meg. A fizetés történhet a szolgáltatás igénybevételének helyszínén vagy a Partner ajánlatában előzetesen feltüntetett egyéb módon. 4. A Felhasználónak a Partner felé, ajándék kupon vásárlása esetén fizetési kötelezettsége nincs. Ez alól kivételt képez az IFA és minden olyan egyéb felmerülő költség, amelyet az előzőekben megvásárolt ajándék kupon nem tartalmaz. 5. A Szolgáltató havonta számol el a Partnerrel. A tárgy hónapra vonatkozó összeget a tárgy hónapot követő 15. napon a szolgáltató elutalja a Partner fel. Így a törvényileg is előírt 14 napos visszafizetési határidőt a Szolgáltató az Ügyfelek részére biztosan teljesíteni tudja. 6. A vizsgált időszakban forgalmazott ajándék kuponok teljes értékéről és az általános kuponok előlegéről a Partner 0%-os díjbekérőt küld a szolgáltató

6 részére. A Szolgáltató ezzel egyidejűleg a szerződésben foglalt jutalék mértékét figyelembe véve a Partner részére jutalék számlát, állít ki. A jutalék számla 27%- os ÁFA tartalommal bír és pénzügyi teljesítést nem igényel. 7. A Szolgáltató a Partner részére a vizsgált időszakban, a forgalmazott ajándék kuponok összegének a jutalékkal csökkentett értékét elutalja. A megrendelések 1. Partner a Megrendeléseken tünteti fel a Kuponokat, és megküldi azokat Szolgáltató részére írásban, hogy értékesítse azokat. A megrendelések tartalmaznak valamennyi szükséges információt az Partner Kuponjainak szolgáltatásairól. 2. Szolgáltató nem köteles elfogadni a megrendelés(eke)t, és fenntartja a jogot bármely megrendelés részben, vagy egészben történő elutasítására. Bármely adott Megrendelés elfogadása, vagy elutasítása kizárólag az Szolgáltató üzleti politikájának kérdése. 3. Szolgáltató által elfogadott megrendeléseket faxon, en, vagy postai úton igazolja vissza. 4. Partner tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatóval megkötött megrendelő, mint egyedi szerződés elválaszthatatlan részét képezi jelen ÁSZF. A Partner és Szolgáltató közötti jogviszonyt a megrendelő és az ÁSZF együttesen szabályozza. Partner nem mentesül a jelen ÁSZF-ben deklarált jogkövetkezmények, kötelezettségek alól, arra hivatkozással, hogy ÁSZF tartalmát nem ismeri, vagy nem ismerte. Partner kötelezettsége jelen ÁSZF tartalmát megismerni, az abban foglaltakat következetesen, pontosan, a jóhiszeműség elvének figyelembevételével alkalmazni. Azáltal, hogy Partner megrendelést ad le Szolgáltatónak, minden alkalommal kifejezetten kifejezi, hogy elolvasta az ÁSZFet, tisztában van az időről időre elvégzett módosításokkal. Partner felelőssége, hogy ellenőrizze az ÁSZF legutóbbi verzióját, amely a hotelkupon.hu weboldalon kerül közzétételre. 5. Felhasználó kizárólag Partner felé jogosult érvényesíteni a megszerzett Kuponból eredő jogait. 6. Partner elfogadja és megerősíti Felhasználó és az Szolgáltató felé fennálló kötelezettségeit a megrendelés aláírásával. A Szolgáltató kötelezettségei

7 1. Szolgáltató az Partner ajánlatait a regisztrált felhasználók részére ben és egyéb értékesítési csatornákon keresztül terjeszti. 2. Szolgáltató kezeli a regisztrált Felhasználók adatait Szolgáltató Adatkezelési tájékoztatójának megfelelően: Partner nem áll szerződéses viszonyban Szolgáltatóval a személyes adatok feldolgozását illetően, és semmiféle joggal nem rendelkezik az Szolgáltató a regisztrált felhasználók személyes adatait tartalmazó adatbázisait illetően. 3. A kampány időtartama alatt Szolgáltató folyamatosan hirdeti Partner ajánlatait médiatevékenysége során. 4. Szolgáltató bármikor és korlátlan alkalommal engedményezheti a teljes szerződéses viszonyt, amely közöttük fennáll, vagy annak bármely részét, valamennyi a jelen ÁSZF-ből eredő joggal és kötelezettséggel, bármely harmadik fél/felek (engedményes) részére, a világ bármely országában, aki valamennyi jog és kötelezettség új tulajdonosává válik a kijelölt területen, az engedményező helyett. Partner kötelezettségei 1. Partner Szolgáltató részére fényképeket (legalább 7 képet, amelyek minimum felbontása 640x480 pixel) és szöveges bemutatókat ad át Partner ajánlatáról, bemutatás és hirdetés céljára. 2. Partner gondoskodik a bemutató anyagok Szolgáltató részére történő kézbesítéséről 3 napon belül az Partner egyes megrendeléseinek Szolgáltató által történő elfogadását követően. Amennyiben ezt a határidőt nem tartják be, az ajánlat nem hozandó nyilvánosságra, amíg a kézbesítést megfelelően végre nem hajtják. 3. Partner szavatolja az általa átadott anyagok jogtisztaságát, továbbá, hogy egyetlen harmadik fél sem rendelkezik semmiféle joggal egyetlen bemutató anyagot, vagy azok valamely részét illetően. 4. Szolgáltató írásban értesíti Partnert bármely szerzői jogi követelésről és felkéri Partnert a vitarendezés jogi kezelésére. 5. Szolgáltató kötelezettségeinek teljesítése hibátlannak tekintendő, ha a hirdetés(ek) a Szolgáltató által az Partner részére küldött anyagokban szerepelt módon és dátummal került(ek) közzétételre. 6. Partner teljes egészében felelős a hotel és egyéb szolgáltatások kapacitásának biztosítására a kibocsátott Kuponok mennyiségéhez mérten. Partner kötelezettsége és kizárólagos felelőssége, hogy az Ügyfelek részére megfelelő és teljes szolgáltatásokat nyújtott, az Partner ajánlatában leírtaknak megfelelően, a kibocsátott Kuponok teljes érvényességi időszaka alatt.

8 7. Partner vállalja, hogy teljes körűen tájékoztatja Szolgáltatót az elérhető ajánlatai és szolgáltatásai valamennyi részletéről. 8. Partner fogad és kezel valamennyi ügyfélpanaszt, a fogyasztóvédelmi törvénynek és egyéb hatályos jogszabályoknak megfelelően. 9. Az ügyfélpanaszok megoldásával kapcsolatos valamennyi költség és kiadás (pénzvisszatérítések), amelyek az Partner által tett ajánlat és az általa nyújtott szolgáltatások teljesítéséből erednek, kizárólag Partnert terheli. 10. Valamennyi, az Ügyfelek felé történő visszatérítést teljes egészében Partner vállalja magára. Szolgáltató nem köteles visszafizetni az Ügyfelek által megvásárolt Kuponok költségét. 11. Szolgáltató a weboldalon megjelenített információk tekintetében szavatosságot nem vállal. Az információk és anyagok pontatlanságokat, vagy hibákat tartalmazhatnak, és Szolgáltató kifejezetten kizárja a felelősségét valamennyi ilyen pontatlanságért, vagy hibáért a törvény által megengedett legteljesebb mértékben. 12. Partner kijelenti és szavatolja, hogy rendelkezik a működéséhez és az általa végzett tevékenységekhez szükséges valamennyi engedéllyel, jóváhagyással és felhatalmazással. 13. A Partner kijelenti és szavatolja, hogy nem határozta el végelszámolását és nem döntött csőd- vagy felszámolási eljárás kezdeményezéséről maga ellen, továbbá vele szemben nem rendeltek el végrehajtást, felszámolást. 14. A Partner köteles a Szolgáltatót haladéktalanul értesíteni, amennyiben vele szemben csőd-, felszámolási vagy végrehajtási eljárás van folyamatban, illetve ilyen eljárások bekövetkezésének veszélye áll fenn. 15. Amennyiben a Partner bármely, jelen pontban foglalt kijelentését vagy nyilatkozatát megszegi vagy azok közül bármelyik részben vagy egészben, lényegi tekintetben valótlannak, vagy félrevezetőnek bizonyul, úgy a Szolgáltató ezzel kapcsolatosan a Ptk-ban meghatározott szavatossági jogokkal élhet. 16. A Szolgáltató kizárja felelősségét mindazon károkért és hátrányokért, elmaradt haszonért, amelyek a weboldalán Partner által elhelyezett anyagokból származnak, beleértve a harmadik félnek okozott károkat is. 17. Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal a rendszer használatából adódó károkért, ideértve bármilyen jogsértésért, beleértve a szellemi tulajdonjogokat is. A Szolgáltatót minden esetben kizárólag a megrendelt Szolgáltatás ellenértékének mértékéig terheli kártérítési felelősség. 18. Partner vállalja, hogy aktivál valamennyi adott Kupont az Ügyfél részére történő szolgáltatásnyújtás kezdetével. A Kupont az Partner aktiválja, egy Kuponkód

9 begépelésével a hotelkupon.hu weboldalon. Aktiváltnak tekintendő a Kupon, amennyiben teljes mértékig felhasználták. 19. Partner kijelenti és szavatolja Szolgáltatónak, hogy az ajánlatában és a Kuponon megjelenő ár, amelyet Szolgáltató részére benyújtott, a legalacsonyabb ár az ilyen ajánlatért a piacon a világ bármely részén, és Partner nem tesz jobb ajánlatot a piacon, a jelen szerződés időtartama alatt, vagy amíg valamennyi Kupont el nem adtak. 20. Partner által történő kijelentés-, szavatosság-, vagy ÁSZF-szegés esetén Partner vállalja, hogy kártalanítja Szolgáltatót valamennyi kár mértékéig (beleértve valamennyi veszteséget, költséget, kárt, büntetést, díjat, büntetést, pénztelen kiadást a vonatkozó jogszabály értelmében, jogi díjat és az ügyvédi, könyvelői díjakat és egyéb költségeket). Szerzői Jogok 1. A Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldalon, azok bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. 2. Miután a mint weboldal szerzői jogi műnek minősül, tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül. 3. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással lehet. 4. A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain-neveire, az azokkal képzett másodlagos domain nevekre valamint az internetes reklámfelületeire. A szolgáltatások igénybevétele semmilyen körülmények között sem eredményezheti, hogy a forráskódot bárki visszafejtse, visszafordítsa, vagy bármely más módon megsértse a Szolgáltató szellemi alkotásokhoz fűződő jogait. 5. Tilos továbbá a weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; a felhasználói azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létesítése; bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldalon vagy azok bármely része módosítható vagy indexelhető (pl. keresőrobot, vagy bármely más visszafejtő). 6. A Hotelkupon név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges.

10 7. Felhasználó a weboldal egyes részeit saját felhasználás céljából a merevlemezére lementheti, vagy kinyomtathatja, ám ebben az esetben sem válik jogosulttá a weboldal így többszörözött részének a tovább használatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára. 8. Partner nem szerez egyetlen jogot sem a hirdetésekhez, reklámanyagokhoz fűződően, kivéve azokat, amelyeket részére kifejezetten engedélyeztek és meghatároztak. A szerződés időtartama 1. Felek között a szerződés határozott időre jön létre: azon a napon kezdődik, amikor az Partner megkapta az Szolgáltató által elfogadott megrendelés visszaigazolását, illetve addig tart, amíg Partner valamennyi Kuponját el nem adták, az adott esettől függően. 2. A szerződés rendes felmondással nem mondható fel. 3. A Felek között létrejött határozott időre szóló egyedi szerződések (megrendelőben meghatározott határidőre létrejövő szerződések) kizárólag közös megegyezéssel és rendkívüli felmondással szüntethetők meg, rendes felmondásnak nincs helye. 4. Bármelyik Fél jogosult a Szerződést azonnali hatállyal megszüntetni, ha a másik Fél az ÁSZF-ben foglaltakat súlyosan megsérti. 5. Egyik fél sem tesz semmit annak érdekében, hogy rontsa a másik Fél jó hírnevét, vagy, hogy egyéb módon ártson a másik Fél megítélésének. A jelen kikötés a jelen GTC-M megszűnését követően is érvényben marad, tekintet nélkül a megszűnés módjára és a jogi lépésekre, amelyeket ezalatt Felek tettek. Titoktartás 1. A Felhasználók és a Szolgáltató kötelezik magukat arra, hogy a jogviszonyuk során tudomásukra jutott valamennyi információt bizalmasan, üzleti titokként kezelik, azokat a jogviszonyuk megszűnését követően sem teszik harmadik személyek számára hozzáférhetővé a másik fél előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül. A titoktartási kötelezettség a feleket időbeli korlátozás nélkül terheli addig az időpontig, ameddig a bizalmas információk jogszerűen nyilvánosságra nem kerül(het)nek. 2. A Szolgáltató a tudomására jutott bizalmas információkat csak a Szolgáltatás teljesítéséhez szükséges mértékben használja fel.

11 3. Jelen fejezet alkalmazásában az információk nem minősülnek bizalmasnak, és így a titoktartási kötelezettség nem vonatkozik rájuk, ha köztudomásúak, ha már korábban jogszerűen nyilvánosságra hozták, vagy ha a másik fél az információt jogszerűen már mástól megszerezte. Nem tartozik a titoktartás kötelezettség hatálya alá az az információ sem, amelyet a Szolgáltató jogszabály alapján köteles átadni valamely hatóságnak. A felelősség korlátozása 1. Sem az Szolgáltató, sem pedig alvállalkozói nem tartoznak felelősséggel az Partner, vagy a Felhasználók, vagy egyéb harmadik fél felé semmiféle (közvetlen, közvetett, véletlen, következményes vagy egyéb) kárért, (beleértve minden esetben többek között a szolgáltatások használatának, vagy hozzáférhetőségének meghiúsulásából eredő károkat, az üzletvesztésből, profitvesztésből, az üzletmenet megszakadásából, stb. eredő károkat), amelyek az Partner szolgáltatásainak használatából, vagy használhatatlanságából merültek fel. 2. Bármely kár ellenére, amely az Partner, vagy Felhasználók, vagy bármely egyéb harmadik fél részére felmerülhet bármely oknál fogva, Szolgáltató és bármely alvállalkozójának teljes felelőssége, amely a Kuponok értékesítéséből, vagy azokhoz kapcsolódóan keletkezik, a Felhasználó által Szolgáltató részére az érintett Kuponokért ténylegesen kifizetett összegre korlátozódik. Vegyes rendelkezések 1. A jelen ÁSZF teljesítésére tekintettel fizetendő valamennyi adó, illeték, kiadás és egyéb teher Partner terhét képezi. 2. A Szolgáltató kötelezettsége teljesítéséhez közreműködőt jogosult igénybe venni. Ennek jogellenes magatartásáért teljes felelősséggel tartozik, úgy, mint ha a jogellenes magatartást saját maga követte volna el. 3. A jelen ÁSZF-ben szabályozottak kivételével a Partner kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével engedményezheti az ÁSZF illetve az egyedi szerződés alapján fennálló kötelezettségeit és jogait. 4. Ha a jelen ÁSZF bármely része érvénytelenné, jogtalanná vagy érvényesíthetetlenné válik, az a fennmaradó részek érvényességét, jogszerűségét és érvényesíthetőségét nem érinti. 5. Amennyiben a Szolgáltató az ÁSZF, illetve a megrendelő alapján megillető jogát nem gyakorolja, a joggyakorlás elmulasztása nem tekinthető az adott jogról való lemondásnak. Bármilyen jogról történő lemondás csak az erre vonatkozó

12 kifejezett írásbeli nyilatkozat esetén érvényes. Az hogy a Szolgáltató egy alkalommal nem ragaszkodik szigorúan az ÁSZF valamely lényegi feltételéhez, vagy kikötéséhez nem jelenti azt, hogy lemond arról, hogy a későbbiekben ragaszkodjon az adott feltétel vagy kikötés szigorú betartásához. 6. Szolgáltató és a Partner vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Partner és a Szolgáltató a jelen ÁSZF hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik Szolgáltató székhelye szerint illetékességgel rendelkező Bíróság kizárólagos illetékességét. 7. A Felhasználók bármely szerződésükre vonatkozó értesítést, egyéb közlést írásban kötelesek megtenni személyesen, postai úton ajánlott, tértivevényes levélben, a Szolgáltató weboldalán az erre kialakított és kijelölt felületeken, visszaigazolt vagy telefax útján. Budapest, Partner Company Info Kft.

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24.

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. Bátor Tábor Alapítvány Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. 1 1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI: A szolgáltató neve: Bátor Tábor Alapítvány A szolgáltató székhelye: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 46-48.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Diego-modul.hu Általános Szerződési Feltételek Dabas, 2014. augusztus 6. 1 Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Hotelkupon.hu A Hotelkupon.hu felhasználói szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) az Company Info Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett Hotelkupon.hu oldalon

Részletesebben

Általános Felhasználási Feltételek

Általános Felhasználási Feltételek Általános Felhasználási Feltételek Bevezetés Jelen Ászf hatálya Szolgáltató weblapján (http://www.huniojob.com/) és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki. Jelen Ászf folyamatosan elérhető a következő

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ARKON ZRT. (székhely: 1016 Budapest, Mészáros u. 58/a., adószám: 140856222-41, cégjegyzékszám: 01-10-045793),

Részletesebben

TenerifeForYou.eu. Általános Szerződési Feltételek

TenerifeForYou.eu. Általános Szerződési Feltételek 1 Tenerifeforyou.eu ÁSZF 2015. TenerifeForYou.eu Általános Szerződési Feltételek Bevezetés A Tenerifeforyou általános szerződési feltételek szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) Király Eszter (továbbiakban:

Részletesebben

Appx.hu. Általános SzerződésiFeltételek

Appx.hu. Általános SzerződésiFeltételek Appx.hu Általános SzerződésiFeltételek Bevezetés AzAppx.huáltalános szerződési feltételek szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat)azEszter Buchholz egyéni vállalkozó (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett

Részletesebben

Zsebdoktor mobil alkalmazás

Zsebdoktor mobil alkalmazás 1 Zsebdoktor mobil alkalmazás ÁSZF 2015. Zsebdoktor mobil alkalmazás Általános Szerződési Feltételek Bevezetés A Zsebdoktor mobil alkalmazás általános szerződési feltételek szabályzata (a továbbiakban:

Részletesebben

Gazdisrandi.hu. Általános Szerződési Feltételek. Bevezetés. Szolgáltatói adatok

Gazdisrandi.hu. Általános Szerződési Feltételek. Bevezetés. Szolgáltatói adatok 1Gazdisrandi.hu ÁSZF 2015. Gazdisrandi.hu Általános Szerződési Feltételek Bevezetés A Gazdisrandi.hu általános szerződési feltételek szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) az ELI CONSULTING Betéti Társaság

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Eletkepesangol.hu Általános Szerződési Feltételek Nagymaros, 2015. február 3. 1 Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Hotelkupon.hu A Hotelkupon.hu felhasználói szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) az Company Info Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett Hotelkupon.hu oldalon

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek 1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések

Általános Szerződési Feltételek   1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések Általános Szerződési Feltételek www.gajdosmeheszet.hu Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Gajdos Méhészet, Gajdos Máté István egyéni vállalkozó (székhely: 4028 Debrecen, Szigligeti

Részletesebben

ÁSZF. A weboldal Általános Szerződési Feltételei

ÁSZF. A   weboldal Általános Szerződési Feltételei ÁSZF A www.hunharcos.hu weboldal Általános Szerződési Feltételei A www.hunfoglalas.hu és www.hunfoglalas.com weboldalak böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta azoknak

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Yves Rocher mobil alkalmazás Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik,

Részletesebben

A Megrendelőa megrendeléssel és az általa átvett termékekkel elfogadja a Gyártó Általános Szerződési Feltételeit.

A Megrendelőa megrendeléssel és az általa átvett termékekkel elfogadja a Gyártó Általános Szerződési Feltételeit. Györök Kft. Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Buvohelyterkep.hu. A ltala nos Szolga ltata si Felte telek. Bevezete s. Szolga ltato i adatok

Buvohelyterkep.hu. A ltala nos Szolga ltata si Felte telek. Bevezete s. Szolga ltato i adatok Buvohelyterkep.hu A ltala nos Szolga ltata si Felte telek Bevezete s A buvohelyterkep.hu Általános Szolgáltatási Feltételek szabályzata (a továbbiakban: Ászf) az Horváth Boglárka Zsanett E.V. (továbbiakban:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Befashion.com Általános Szerződési Feltételek Az Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az STORE-NET Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (5540 Szarvas, Zalka utca

Részletesebben

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek I. Általános rendelkezések 1.1. Szilágyi Zita egyéni vállalkozó (székhely: 2000

Részletesebben

II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra. Szerződés befektetési tanácsadásra

II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra. Szerződés befektetési tanácsadásra II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra Jelen melléklet azon a napon lép hatályba, amelyen a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a befektetési tanácsadási tevékenység végzését az Alapkezelő

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Általános Szolgáltatási Feltételek (hatályos: 2010. november 22-től) ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ARKON ZRT. (székhely: 1016 Budapest,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Phantasy Bt. (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1., adószám: 20179063-2-42, EU-adószám: HU20179063) mint "Szolgáltató", a felhasználói (továbbiakban: "Felhasználó")

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Szor-Szer-Ször meséi Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ARKON ZRT. (székhely: 1016 Budapest, Mészáros u. 58/a., adószám: 140856222-41, cégjegyzékszám: 01-10-045793),

Részletesebben

SALLER-HUNGARY.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

SALLER-HUNGARY.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK SALLER-HUNGARY.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, utólag nem hozzáférhető, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar

Részletesebben

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Strauss Metal Kft (székhely:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az Edenred utalványok megrendelésére, szállítására és elszámolására (továbbiakban: ÁSZF ) Hatályos: 2019.07.15. I. Fogalommeghatározások 1. Szolgáltató: az Edenred Magyarország

Részletesebben

Flagship mobil alkalmazás

Flagship mobil alkalmazás 1 Flagship mobil alkalmazás ÁSZF 2015. Flagship mobil alkalmazás Általános Szerződési Feltételek Bevezetés A Flagship mobil alkalmazás általános szerződési feltételek szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat)

Részletesebben

Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat

Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat Hatályos 2016. január 1-től új ÜZLETSZABÁLYZAT megjelenéséig vagy visszavonásig Jelen Üzletszabályzat tartalmazza az InterPont Plus Kft.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - A T&G Health Kft. (azonosító adatok: székhely: 1015 Budapest, Ostrom u 16. fszt. 1., cégjegyzékszám: 01-09-879970, adószám: 13280484-2-41,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Tájékoztatjuk, hogy Ön mint vásárló (fogyasztó) a www.trendinspiracio.hu címen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató neve: Körtvélyesi VillámNyelviskola Oktató és Kereskedelmi Betéti Társaság Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH- 50331 / 2012 Elérhetőség: info@lazannemetul.hu

Részletesebben

Építkezzolcsón.hu. Általános Szerződési Feltételek

Építkezzolcsón.hu. Általános Szerződési Feltételek 1 Építkezzolcsón.hu ÁSZF 2015. Építkezzolcsón.hu Általános Szerződési Feltételek Bevezetés Jelen dokumentum (továbbiakban: ÁSZF) a DELTA MM Oktató, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Beacon Marketing

Általános Szerződési Feltételek Beacon Marketing Általános Szerződési Feltételek Beacon Marketing Általános adatok, rendelkezések: Szolgáltató neve: Creative Agent Kft. Székhelye: 2161 Csomád, Levente utca 14/a Elérhetőségei: hello@beacon-marketing.hu

Részletesebben

Általános Felhasználási Feltételek

Általános Felhasználási Feltételek krayo.hu Általános Felhasználási Feltételek A krayo.hu általános felhasználási feltételek szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) Petky Tamás (Születési hely: Csinagyijevo (Szentmiklós), születési idő:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Paleoelet.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ 2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv.jogosult:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Ficúrmese Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a All 4 One Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, működtetett, www.ujallas.hu domain címen elérhető

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Krecons Művészeti és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező )

Részletesebben

Black Friday Akció Szabályzat

Black Friday Akció Szabályzat Black Friday Akció Szabályzat I. Szervező neve: Vác Városi Kábeltelevízió Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Szanex.hu - ÁSZF - 2015. Szanex.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK webaruhaz.borakft.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Készült: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás dátuma: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás hatályos: 2011. szeptember 19. Általános Szerződési Feltételek (1) A ToolSiTE Informatikai és Szolgáltató Kft.

Részletesebben

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv. jogosult: Székhely: Adószám:

Részletesebben

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Netchilli, képviselője Jóljárt Dávid EV (a továbbiakban:

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Hatály: 2018. november 1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) szabályozza a BETO Kft. (a továbbiakban: Megbízott ) és a vele szerződő partner

Részletesebben

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés Jogi nyilatkozat A webhely használata előtt kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a jogi nyilatkozatot. Ez a nyilatkozat szabályozza a weboldal és a rajta szereplő valamennyi információ Ön általi használatát.

Részletesebben

Általános szerződési feltételek a Rockabilly.hu weboldal használatával kapcsolatban

Általános szerződési feltételek a Rockabilly.hu weboldal használatával kapcsolatban Általános szerződési feltételek a Rockabilly.hu weboldal használatával kapcsolatban 1. Fogalom meghatározások: 1.1. Hirdetés: a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló

Részletesebben

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF)

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) 1. Az ÁSZF alkalmazása 1.1. A Recobin Kft. szállításai és szolgáltatásai ha a

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a HKP MEDIA SERVICES Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, működtetett, www.hire.hu domain címen

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek ZIMMER ONLINE NYELVSTUDIO

Általános Szerződési Feltételek ZIMMER ONLINE NYELVSTUDIO Általános Szerződési Feltételek ZIMMER ONLINE NYELVSTUDIO 1. Általános Szerződési Feltételek: Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a ZIMMER ONLINE NYELVSTUDIO mint szolgáltató (

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a AB Home Network Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.kamerahome.hu

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK amely létrejött a Learnair Képzési Szolgáltató Kft. (a továbbiakban Learnair) és a Felhasználó között, a LIVI 24 Program felhasználási jogáról. Fontos tudnivalók: A Learnair

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi szerződés minden pontját, mivel rendelésének leadása előtt Ön úgy nyilatkozik, hogy megismerte jelen ÁSZF tartalmát és elfogadja

Részletesebben

Weboldalkészítés - keretszerződés

Weboldalkészítés - keretszerződés Weboldalkészítés - keretszerződés 1. A szerződő felek Jelen szerződés létrejött egyrészről a........... (....), továbbiakban mint Megrendelő, másrészről az ALTAweb Kft. (1135 Bp., Petneházy u. 70-72.)

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) kifejezett eltérő írásos megállapodás hiányában a Gali Renáta egyéni vállalkozó 7570 Barcs,

Részletesebben

A Maschinenring Magyarország Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A Maschinenring Magyarország Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A Maschinenring Magyarország Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) szabályozza a Maschinenring Magyarország Kft. (Székhely: 2870 Kisbér, Kossuth

Részletesebben

Á SZF. A szappany.hu webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU

Á SZF. A szappany.hu webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU Á SZF A webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU 1. Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák Dobom Kft. (8764 Zalaszentmárton, Kossuth

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Ailimener.com Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységként

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek www.bargello.hu Általános szerződési feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az ÁSZF hatályba lépésének napja: 2015. március 2. Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Fictura Oktató és Szolgáltató Kft. 1 (székhely: 7090, Tamási,

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Katinkahosszu.com Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év HOSZT ITYU-125 125MB web tárterület, 125Mb e-mail tárterület, Ár: 3.735 Ft+Áfa/év ITYU-250 250MB web tárterület, 250Mb e-mail tárterület, Ár: 7.485 Ft+Áfa/év ITYU-500 500MB web tárterület, 500Mb e-mail

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1.A szerződési feltételek alapfogalmai 1.1 A szolgáltató adatai Szolgáltató: Atkári János E.V. (továbbiakban: Szolgáltató) Székhelye: H-2220 Vecsés, Róder Imre utca 24.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek a Novreczky Tanácsadó és Kereskedelmi Kft. (székhely: 7632 Pécs, Móra Ferenc u. 50. fsz 1., cg: 02-09-068815; adószám: 13075675-2-02),

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek www.sigillanda.hu

Általános Szerződési Feltételek www.sigillanda.hu A szerződés tárgya a www.sigillanda.hu internetes oldalon található valamennyi árucikk/termék. Az árucikkek/termékek tulajdonságait, jellemzőit a hozzájuk tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. Üzemeltetői

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Carlinx.hu - ÁSZF - 2016. Carlinx.hu Általános Szerződési Feltételek Bevezetés A CARLINX.HU felhasználási szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) a HOT-RED Bt. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett

Részletesebben

Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek

Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt.

Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt. Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt. Érvényes 2012. szeptember 1-jétől. 1. Értelmező rendelkezések ÁSZF-ek: a Számlafizető Általános Szerződési Feltételei, a Domain-kezelő

Részletesebben

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek 1. A Szolgáltató adatai: Név: Web Art Design Stúdió Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Rövid név: Web Art Design Stúdió BT Székhely:

Részletesebben

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint,

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint, LifeBOX SZERZŐDÉS A LifeBOX internetes tartalomszolgáltatás, műsor gyártás-és sugárzás kizárólagos jogbirtokosa a Varga és Zsótér Bt.(székhely : 1117.Budapest, Bercsényi u.26.fszt.3. adószám : 21816408-2-43,

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. a ügyfelei részére. Általános Szerződési Feltételek oldal 1

Általános Szerződési Feltételek. a   ügyfelei részére. Általános Szerződési Feltételek oldal 1 Általános Szerződési Feltételek a www.ryckposter.hu ügyfelei részére Általános Szerződési Feltételek oldal 1 Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben igénybe veszi szoláltatásunkat, figyelmesen

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) amely létrejött elektronikus úton egyrészről Cég neve: Számlaközpont Zrt. Székhelye: 7623 Pécs, Nagyvárad utca 15. Adószám: 24091271-2-02 Képviselő:

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

az Ékszershop.hu név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges.

az Ékszershop.hu név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - EKSZERSHOP.HU Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

HOSZTING SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

HOSZTING SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI HOSZTING SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1 A SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE Jelen szerződés létrejött egyrészről a Hrenkó Kft. (Székhely: 4461 Nyírtelek, Petőfi Sándor u. 4. adószám: 116959851-2-15,

Részletesebben

HÁZIROBOTOK.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

HÁZIROBOTOK.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK HÁZIROBOTOK.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek KONYHA-FELSZERELES.HU ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Vásárlási Feltételeinket (ÁVF, Szabályzat), és kizárólag abban az esetben vegye

Részletesebben

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei 1.. Általános szabályok Az INTER-TRADE KFT minden magyarországi értékesítésére jelen feltételek alkalmazandók, függetlenül az értékesítendő árutól, illetve

Részletesebben

DIGITÁLIS TERJESZTÉSI SZERZŐDÉS

DIGITÁLIS TERJESZTÉSI SZERZŐDÉS DIGITÁLIS TERJESZTÉSI SZERZŐDÉS amely létrejött alulírott napon és helyen egyrészről a GarageLive Kft. Cím: 2483 Gárdony-Agárd, Vasút u. 19. Képviseli: Forray Tamás ügyvezető Adószám: 25154498-1-07 Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek I. A Szolgáltató Weboldal: www.leancenter.hu, (a továbbiakban: honlap vagy honlapok ) Üzemeltető: AURUM Oktatási Központ Szolgáltató Kft. (8400 Ajka, Avar utca 23.) cégjegyzékszáma:

Részletesebben

kisbaba-pelenka.hu Általános Szerződési Feltételek

kisbaba-pelenka.hu Általános Szerződési Feltételek kisbaba-pelenka.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Az ÁSZF tartalmazza a Bakelit Art Kft. (székhely: 1027 Budapest, Horvát u. 1-7., adószám: 23022812-2-41), mint szolgáltató ( Szolgáltató ) által üzemeltetett webáruház

Részletesebben

Toppikhungary.hu Általános Szerzõdési Feltételei

Toppikhungary.hu Általános Szerzõdési Feltételei Toppikhungary.hu Általános Szerzõdési Feltételei Az Általános Szolgáltatási Feltételek (,,ÁSZF") tartalmazzák a Program Labor Bt. (5600 Békéscsaba, Bajza u. 18, Adószám: 20680453-1-04), mint szolgáltató

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KALANGU COACHING

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KALANGU COACHING ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KALANGU COACHING I. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK Eltérő írásos megállapodás hiányában a jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) vonatkoznak a Kalangu Coaching - Tornallyay Éva,

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

Nagycenk Nagyközség Önkormányzata és az EH-SZER Kft. között létrejött

Nagycenk Nagyközség Önkormányzata és az EH-SZER Kft. között létrejött Nagycenk Nagyközség Önkormányzata és az EH-SZER Kft. között létrejött a közvilágítási aktív berendezések üzemeltetésével kapcsolatos elszámolásról SZERZŐDÉS SZÁMA: / 2013. Megállapodás közvilágítási aktív

Részletesebben