2013. ÉVI ÜZLETI TERV

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2013. ÉVI ÜZLETI TERV"

Átírás

1 SÁRKÖZ-VÍZ Szolgáltató KFT. Székhely: 7100 Szekszárd, Epreskert u. 9. Telephely: 7144 Decs, Fő u Őcsény, Fő u ÉVI ÜZLETI TERV TERV IDŐSZAK: Szekszárd, április

2 2 I. A vállalkozás alapadatai, általános cégbemutató Cég megnevezése: SÁRKÖZ-VÍZ Szolgáltató Kft. Cég rövidített elnevezése: SÁRKÖZ-VÍZ Kft. Alapítás időpontja: Székhelye: 7100 Szekszárd, Epreskert. u. 9. A társaság fióktelepei: 7144 Decs, Fő u Őcsény, Fő u. 35. Cégjegyzékszám: Közösségi adószám adatok: HU Adószám: KSH szám: Számlavezető bankok és bankszámlaszámok: Fő tevékenység: Víztermelés, -kezelés, ellátás Szennyvíz gyűjtése, kezelése Jegyzett tőke (pénzbeli, nem pénzbeli): E Ft E Ft készpénz, a törzstőke 1%-a E Ft nem pénzbeli hozzájárulás, a törzstőke 99 %-a Cégbíróságon bejelentett képviselő: Katona Ferenc A társaság tagjai: Decs Nagyközség Önkormányzata Őcsény Község Önkormányzata Szekszárdi Víz- és Csatornamű Kft.

3 3 FB tagok (megbízás időtartama): határozatlan időtartamig Biczó Ernő Fülöp János Lacza István A cég címe: katonaf@szdviz.hu II. A társaság rövid bemutatása A SÁRKÖZ-VÍZ Szolgáltató Kft én jött létre, Decs Nagyközség Önkormányzatának, Őcsény Község Önkormányzatának alapításával. A Szekszárdi Víz- és Csatornamű Kft i megállapodás alapján üzletrészt vásárolt. Az üzletrészek megoszlása Decs Nagyközség Önkormányzata 31,5%, Őcsény Község Önkormányzata 19,5%, valamint a Szekszárdi Vízmű Kft. 49%. III. A SÁRKÖZ-VÍZ Szolgáltató Kft május 31-éig készített üzleti terve A kft. alaptevékenysége Őcsény település vízellátási, vízkezelési feladatainak,valamint Decs, Őcsény, Várdomb, Sárpilis településeken szennyvízgyűjtési, kezelési feladatainak ellátására terjed ki. A év a törvényi előírások miatt jelentős változást hoz a SÁRKÖZ-VÍZ Szolgáltató Kft. tevékenységében. A víz- és szennyvízszolgáltatást csak május 31-éig végzi. Megjelent a évi CCIX. törvény a víziközmű-szolgáltatásról, valamint a Kormány 58/2013. (II.27.) Kormányrendelete a víziközmű-szolgáltatásról szóló évi CCIX. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról. Ennek értelmében június 1-től csak az a gazdasági társaság üzemeltethet víziközmű rendszert, amely az alábbi feltételeknek megfelel. - Felhasználói egyenértéke a szolgáltatási területén eléri december 31-ig a t. - Rendelkezik a kormányrendeletben meghatározott képzettségű szakemberekkel.

4 4 - A társaság gazdasági mutatói megfelelnek a kormányrendeletben előírtaknak. - A gazdasági társaság tulajdonosa: állam, önkormányzat vagy ezek gazdasági társasága. A SÁRKÖZ-VÍZ Szolgáltató Kft. a felsorolt feltételeknek nem tud önállóan megfelelni. A jelenlegi közszolgáltató cégek június 1-től nem lesznek közszolgáltatók. A től ig tartó időszakra elkészített üzleti terv kidolgozása során még figyelembe vette: - a szolgáltatási igényeket, a piaci igényeket, a gazdálkodást befolyásoló tényezőket, - a stratégiai célként megfogalmazott rövid távú sürgősségi feladatokat, - a termelés-szolgáltatás műszaki adottságait és a rekonstrukciós fejlesztési lehetőségeket, - a gazdálkodási és jövedelempolitikai célkitűzéseket, - a szerződéses kötelezettségeket, várható kockázatokat. IV. A vállalkozás tevékenységének bemutatása 1./ A társaság tevékenysége: A SÁRKÖZ-VÍZ Szolgáltató Kft. alapvető feladata Őcsény településen a víztermelés, az ivóvíz tisztítása, elosztása, a víziközmű fenntartása és rekonstrukciója, vízszolgáltatás biztosítása, valamint Őcsény, Decs, Várdomb, Sárpilis településeken a szennyvíz gyűjtése, kezelése. V. Termelési, szolgáltatási feladatok Termelés-szolgáltatás naturális adatait az 1 sz. melléklet tartalmazza. 1. Víztermelés, vízszolgáltatás Az Őcsény községi vízellátó rendszert én vette át a Sárköz-Víz Kft. üzemeltetésre. Ez a rendszer Őcsényt látja el tiszta ivóvízzel. A vízellátó rendszer kettő darab sekély fúrású kútból, levegőztetőből (kompresszor és légtartály), vastalanító szűrőből, a szűrő

5 5 után lévő 100 m 3 -es tisztavíz medencéből, egy 100 m 3 -es víztoronyból és az elosztó hálózatból áll. Az ivóvíz ágazatban május 31-éig 31,8 em 3 vízértékesítést tervezünk, tekintettel az elmúlt években mutatkozó fogyasztási tendenciákra. A feladatok továbbra is a szolgáltatott ivóvíz mennyiségi és minőségi igényeinek kielégítésére irányulnak. Az üzembiztonság növelésének érdekében állapotfelméréseket végzünk az ellátó rendszer elemein, melynek eredményeként ütemezzük a folyamatos karbantartási, felújítási munkákat. 2. Szennyvízelvezetés, tisztítás Üzleti tervünkben május 31-éig Decs, Őcsény településeken 78,7 em 3 szennyvízelvezetéssel és tisztítással számoltunk. Várdomb-Sárpilis településekről átvett szennyvízmennyiséget 17,0 em 3 -ben prognosztizáltuk. A társaság elsődleges célja az Őcsényben és Decsen keletkező kommunális szennyvizek megbízható, a lakosságot nem zavaró módon való gyűjtése, elvezetése, valamint a Várdombról és Sárpilisről átemelt szennyvizek fogadása, a szennyvíztisztító telepre történő bevezetése és az összes begyűjtött nyers szennyvíz megfelelő mértékű tisztítása. Fontosnak tartjuk ezen feladatok zavartalan végzéséhez a csatornák, átemelők folyamatos karbantartását, a hibák azonnali kijavítását. A fenntartási, karbantartási munkálatokat a csatornahálózatok, az átemelők, az átemelők védőterületei, a szennyvíz tisztító telep gépészeti és elektromos berendezéseinek ellenőrzési, javítási munkálatai teszik ki. VI. Gazdálkodási feladatok, célkitűzések Számszaki adatokat a 2 4. sz. mellékletek tartalmazzák. 1./ Bevételek, ráfordítások, eredmény A tervezett bevételeket alapvetően szolgáltatási díjak, valamint a várható szolgáltatási volumenek határozzák meg.

6 6 Fentiek alapján a május 31-éig tervezett nettó árbevétel összege E Ft, tevékenységenkénti részletezését 2. táblázat részletezi. A számviteli előírások szerint a nettó árbevétel összegét növelik az egyéb bevételek, illetve a pénzügyi és rendkívüli bevételek összevont összege (2 127 E Ft), így a május 31-éig tervezett összes bevétel E Ft. A ráfordítások tervezésénél a évre prognosztizált árindexek figyelembe vételével állítottuk be a költségadatokat. Anyag és energia költségek tervezett összege E Ft. Az igénybe vett szolgáltatások értéke E Ft. A jelenleg élő szerződés állományból indultunk ki és a várható tervezett költségek alapján készült a terv. Itt szerepelnek a fizetendő bérleti díjak, más vállalkozó által végzett javítások, karbantartások, vízvizsgálatok, vízórajavítások és egyéb igénybe vett szolgáltatások. Egyéb szolgáltatások értéke a tervben E Ft. Jelentős nagyságrendet képvisel a bankköltség (782 E Ft), vízkészlet-használati díj (150 E Ft). Bérköltség tervezett értéke E Ft. Személyi jellegű kifizetések soron (350 E Ft), egészségpénztári (4 500 Ft/hó/fő), önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás (5 000 Ft/hó/fő), dolgozóknak kifizetendő Erzsébet utalvány (5 000 Ft/hó/fő) költségei szerepelnek. Bérjárulékok E Ft), a szociális hozzájárulási adóból és a szakképzési hozzájárulásból természetbeni juttatások utáni fizetendő SZJA és EHO költségeiből tevődik össze. Értékcsökkenési leírás (2 873 E Ft) értéke a víz,- és szennyvíztisztítási jogosultság után számított értékcsökkenésből áll. Az egyéb ráfordítások tervezett összege E Ft. Az egyéb ráfordítások között új tételként szerepel a január 1.-től bevezetett közművezetékek utáni adó, ami jelentős értéket képvisel a költségek között. Ennek alapján a kft május 31-éig tervezett összes ráfordítása E Ft. A bevételeket és a ráfordításokat egybevetve a tervezett adózás előtti eredmény összege 545 E Ft.

7 7 2./ Vagyoni, pénzügyi helyzet Az eszközök és a források összetételét, számszerű alakulását a csatolt 6-8. sz. mellékletek tartalmazzák. A kft május 31-ére tervezett mérleg szerinti eszköz- és forrásállománya E Ft. A mérleg eszköz oldalán a beruházási tervben szereplő eszközök nettó értékét állítottuk be. A kft. jegyzett tőkéje E Ft, mérleg szerinti eredmény 491 E Ft. 3./ Kinnlevőség kezelés A vevőtartozások folyamatos behajtására törekszünk a fizetőképességünk megőrzése érdekében. A hatékonyabb behajtás érdekében együttesen alkalmazzuk a jogi és műszaki eljárásokat, intézkedéseket. 4./ Összegzés A kft működőképessége, fizetőképessége megőrzése érdekében május 31-éig kiemelt feladatként határozza meg az alábbiakat: - költségtakarékos gazdálkodással, a tervezett bevételek realizálásával jelentős üzemi eredmény elérését - kiegyensúlyozott pénzügyi helyzet biztosítása (vevőtartozások folyamatos behajtása, kiadások pénzügyi terv szerinti ütemezése), a likviditási problémák megelőzése - az alapszolgáltatások minőségének színvonalának megőrzése, javítása - fogyasztókkal korrekt kapcsolat tartása, a készenléti és ügyeleti rendszer működtetésével zavartalan szolgáltatás biztosítása, - tervszerűen végrehajtott, ütemezett kinnlevőség kezelés, beszedés a pénzügyi stabilitás megtartása érdekében.

8 8 A május 31.-éig vettük figyelembe a víz- és szennyvízszolgáltatás árbevétel és ráfordítás adatait. A jelenlegi közszolgáltató cégek június 1-től nem lesznek közszolgáltatók, a társaság további működéséhez a tulajdonosok részéről a feladatok meghatározása szükséges. Szekszárd, április Katona Ferenc ügyvezető

SÁRKÖZ-VÍZ Szolgáltató Kft. Székhely: 7100 Szekszárd, Erpreskert u. 9. Telephely: 7144 Decs, Fő u. 23 7143 Őcsény, Fő u. 35.

SÁRKÖZ-VÍZ Szolgáltató Kft. Székhely: 7100 Szekszárd, Erpreskert u. 9. Telephely: 7144 Decs, Fő u. 23 7143 Őcsény, Fő u. 35. SÁRKÖZ-VÍZ Szolgáltató Kft. Székhely: 7100 Szekszárd, Erpreskert u. 9. Telephely: 7144 Decs, Fő u. 23 7143 Őcsény, Fő u. 35. ÜZLETI JELENTÉS a kft. 2012. évi tevékenységéről Szekszárd, 2013. március 22.

Részletesebben

Sió- és Duna-menti Víziközmű Regionális és Közszolgáltató Zrt Szekszárd, Epreskert u évi BESZÁMOLÓ Cégjegyzékszám:

Sió- és Duna-menti Víziközmű Regionális és Közszolgáltató Zrt Szekszárd, Epreskert u évi BESZÁMOLÓ Cégjegyzékszám: Sió- és Duna-menti Víziközmű Regionális és Közszolgáltató Zrt. 7100 Szekszárd, Epreskert u. 9. 2012. évi BESZÁMOLÓ Cégjegyzékszám: 17-10-001277 Sió- és Duna-menti Víziközmű Regionális és Közszolgáltató

Részletesebben

Étkeztetés bevétele 40 479 368 Étkeztetés költségei 41 425 078 Étkeztetés ráfordításai - Étkeztetés eredménye - 945 710

Étkeztetés bevétele 40 479 368 Étkeztetés költségei 41 425 078 Étkeztetés ráfordításai - Étkeztetés eredménye - 945 710 Vízmű árbevétele 19 499 901 Vízmű költségei 13 962 149 Vízmű ráfordításai 1 866 523 Vízmű eredménye 3 671 229 Étkeztetés bevétele 40 479 368 Étkeztetés költségei 41 425 078 Étkeztetés ráfordításai - Étkeztetés

Részletesebben

Kiegészítő melléklet 2012. december 31. Mérlegkészítésért személyében felelős: Miskei Mária mérlegképes könyvelő PM regisztrációs száma: 167379

Kiegészítő melléklet 2012. december 31. Mérlegkészítésért személyében felelős: Miskei Mária mérlegképes könyvelő PM regisztrációs száma: 167379 Kiegészítő melléklet 2012. december 31. Mérlegkészítésért személyében felelős: Miskei Mária mérlegképes könyvelő PM regisztrációs száma: 167379 Érdi Csatornamű Vízgazdálkodási-társulat I. Alapadatok A

Részletesebben

Étkeztetés bevétele 38 248 009 Étkeztetés költségei 36 295 837 Étkeztetés eredménye 1 952 172

Étkeztetés bevétele 38 248 009 Étkeztetés költségei 36 295 837 Étkeztetés eredménye 1 952 172 Kimutatás a Kébsz Kft. eredményéről 2011 Vízmű árbevétele 19 141 912 Vízmű költségei 13 260 190 Vízmű eredménye 5 881 722 Étkeztetés bevétele 38 248 009 Étkeztetés költségei 36 295 837 Étkeztetés eredménye

Részletesebben

Javaslat a szennyvízcsatorna évi díjainak megállapítására Előterjesztő: Dr. Gémesi György

Javaslat a szennyvízcsatorna évi díjainak megállapítására Előterjesztő: Dr. Gémesi György Gödöllő Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2008. december 11-i ülésére Tárgy: Javaslat a szennyvízcsatorna 2009. évi díjainak megállapítására Előterjesztő: Dr. Gémesi György - 2 - Tisztelt

Részletesebben

Étkeztetés bevétele Étkeztetés költségei Étkeztetés eredménye

Étkeztetés bevétele Étkeztetés költségei Étkeztetés eredménye Kimutatás a Kébsz Kft. eredményéről 2010 év 1-12 hó Vízmű árbevétele 17 628 824 Vízmű költségei 10 229 384 Vízmű eredménye 7 399 440 Étkeztetés bevétele 36 979 380 Étkeztetés költségei 35 521 708 Étkeztetés

Részletesebben

2012. évi Közhasznúsági jelentés

2012. évi Közhasznúsági jelentés Törökbálinti Városőrség Polgárőr Egyesület, Törökbálint Adószám: 18028049-1-13 Bírósági végzés száma: 13.Pk.60.467/2009/6.sz. Képviselő neve: Géczy Krisztián i Közhasznúsági jelentés Kelt: Törökbálint,

Részletesebben

2010. évi Közhasznúsági jelentés

2010. évi Közhasznúsági jelentés Törökbálinti Városőrség Polgárőr Egyesület, Törökbálint 18028049-1-13 i Közhasznúsági jelentés Kelt: Törökbálint, 2011. május 10. képviselő 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A szervezet ben gazdálkodásáról a számviteli

Részletesebben

NYÍRÁBRÁNY NAGYKÖZSÉG ÉS FÜLÖP KÖZSÉG KÖZMŰVES SZENNYVÍZELVEZETÉSÉT ÉS TISZTÍTÁSÁT BIZTOSÍTÓ VÍZIKÖZMŰ RENDSZER GÖRDÜLŐ FEJLESZTÉSI TERVE

NYÍRÁBRÁNY NAGYKÖZSÉG ÉS FÜLÖP KÖZSÉG KÖZMŰVES SZENNYVÍZELVEZETÉSÉT ÉS TISZTÍTÁSÁT BIZTOSÍTÓ VÍZIKÖZMŰ RENDSZER GÖRDÜLŐ FEJLESZTÉSI TERVE NYÍRÁBRÁNY NAGYKÖZSÉG ÉS FÜLÖP KÖZSÉG KÖZMŰVES SZENNYVÍZELVEZETÉSÉT ÉS TISZTÍTÁSÁT BIZTOSÍTÓ VÍZIKÖZMŰ RENDSZER GÖRDÜLŐ FEJLESZTÉSI TERVE Ellátásért felelős : Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata 4264 Nyírábrány

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Csanytelek Község Önkormányzata képviselő-testülete 2011. novemberi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Csanytelek Község Önkormányzata képviselő-testülete 2011. novemberi ülésére KÉBSZ Közműépítő, Beruházó és Szolgáltató Kft 6647 Csanytelek, Volentér János tér 2. sz. ELŐTERJESZTÉS Csanytelek Község Önkormányzata képviselőtestülete 2011. novemberi ülésére Tárgy: Az önkormányzati

Részletesebben

18518148-8559-569-13 13-01-0003609 KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. Az Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány 2014. ÉVI BESZÁMOLÓJÁHOZ

18518148-8559-569-13 13-01-0003609 KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. Az Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány 2014. ÉVI BESZÁMOLÓJÁHOZ 1 18518148-8559-569-13 13-01-0003609 statisztikai számjel nyilvántartási szám KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Az Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány 2014. ÉVI BESZÁMOLÓJÁHOZ Beszámolási időszak kezdete: 2014.

Részletesebben

Az ICF Magyar Tagozata Egyesület

Az ICF Magyar Tagozata Egyesület 1 18216547-9412-529-01 14415 statisztikai számjel nyilvántartási szám KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Az 2014. ÉVI BESZÁMOLÓJÁHOZ Beszámolási időszak kezdete: 2014. 01. 01. Az üzleti év mérlegforduló napja: 2014.

Részletesebben

DRÁMAPEDAGÓGIAI NEVELÉST SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY

DRÁMAPEDAGÓGIAI NEVELÉST SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY DRÁMAPEDAGÓGIAI NEVELÉST SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008. év Kelt: Budapest, 2009. február 24. 1 TARTALOM: 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló 3. Kimutatás a költségvetési támogatás

Részletesebben

Magyar ILIAS Közösség Egyesület

Magyar ILIAS Közösség Egyesület Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085. Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B. Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló 2011.január 25-2011.december 31 számviteli évről Tartalma: Egyszerűsített mérleg Közhasznú

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2012.01.01 2012.12.31.

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2012.01.01 2012.12.31. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2012.01.01 2012.12.31. Az EQUILOR FINE ART Műkincs-Kereskedelmi és Tanácsadó Korlátolt felelősségű társaság 2006. június 26-án kelt Társasági Szerződéssel, határozatlan időtartamra

Részletesebben

Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085, Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B.

Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085, Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B. Bírósági határozat száma: Pk.60553/2010/1/II, 2011.01.25 Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085, Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B. Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló 2013. január 1. - számviteli évről

Részletesebben

KÖRZETI TŰZOLTÓ EGYESÜLET LETENYE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖRZETI TŰZOLTÓ EGYESÜLET LETENYE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS KÖRZETI TŰZOLTÓ EGYESÜLET LETENYE 8868 Letenye, Kossuth L. u.58. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2013 évről Készítette: Talentum Kontakt kft 2014-04-22 Tartalom 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. Az ICF Magyar Tagozata Egyesület

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. Az ICF Magyar Tagozata Egyesület 1 18216547-9412-529-01 01-02-0014415 statisztikai számjel nyilvántartási szám KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Az 2016. ÉVI BESZÁMOLÓJÁHOZ Beszámolási időszak kezdete: 2016. 01. 01. Az üzleti év mérlegforduló napja:

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2014 év Tüttő János Nótaklub Közhasznú Egyesület egyéb szervezet megnevezése 8800 Nagykanizsa, Munkás u. 1/B címe Nagykanizsa,

Részletesebben

MIKOM Nonprofit Kft évi üzleti terve

MIKOM Nonprofit Kft évi üzleti terve MIKOM Nonprofit Kft. 2014. évi üzleti terve (Vezetői összefoglaló) Miskolc, 2014. március 19. Üzleti Terv 2014 - Tagvállalat Makro-gazdasági adatok, piaci környezet Eredmény-kimutatás Üzemi eredményre

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója SURDI SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET 8831 Nagykanizsa, Gárdonyi u. 8. 1. A szervezet alapadatai 1. Elnevezés: Surdi Sporthorgász Egyesület 2. Képviselő: Kovács Tibor 3. Székhely: 8831 Nagykanizsa Gárdonyi u. 8.

Részletesebben

J AVA S L A T. az ÓZDSZOLG Szolgáltató Nonprofit Kft évi üzleti tervének e l f o g a d á s á r a

J AVA S L A T. az ÓZDSZOLG Szolgáltató Nonprofit Kft évi üzleti tervének e l f o g a d á s á r a J AVA S L A T az ÓZDSZOLG Szolgáltató Nonprofit Kft. 2017. évi üzleti tervének e l f o g a d á s á r a Előterjesztő: ÓZDSZOLG Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezetője Előkészítő: ÓZDSZOLG Szolgáltató Nonprofit

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS GYERMEKVARÁZS ALAPÍTVÁNY 8800 Nagykanizsa, Teleki u. 7/C KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010 évről Készítette: Naprakész Könyvelő és Szolgáltató Egyesület Tartalom 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló

Részletesebben

Tulajdonosi döntés alapján a Regionális Hulladékkezelő Kft. által átvállalt lerakói járulék kimutatása településenként 2014 Beszállított hulladék mennyiség (kg) 2014. december 31-ig Lerakói járulék 6 Ft/kg

Részletesebben

A Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft. 2011. üzleti év. Közhasznúsági jelentése

A Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft. 2011. üzleti év. Közhasznúsági jelentése A Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft. 2011. üzleti év Közhasznúsági jelentése Budapest, 2012. február 15. Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft 2011.üzleti év Közhasznúsági jelentése 2/7 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2015. 01. 01. 2015. 12. 31. Budapest, 2016. április 30... A vállalkozás vezetője ( képviselője ) 1 1. Általános bemutatás A vállalkozás neve: STEMO MARKETING Kft. A vállalkozás rövidített

Részletesebben

Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért Közhasznúsági jelentés 2011. évre

Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért Közhasznúsági jelentés 2011. évre Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért Közhasznúsági jelentés 2011. évre Készítette: 2012. április 20. Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért 1138 Budapest, Népfürdő

Részletesebben

Kiegészítő Melléklet a Art Motives Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2012. évi Egyszerűsített éves beszámolójához ÁLTALÁNOS RÉSZ Vállalkozás elnevezése: Art Motives Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt

Részletesebben

Re-Víz Duna-menti Kft Szekszárd, Epreskert u évi BESZÁMOLÓ Cégjegyzékszám:

Re-Víz Duna-menti Kft Szekszárd, Epreskert u évi BESZÁMOLÓ Cégjegyzékszám: Re-Víz Duna-menti Kft. 7100 Szekszárd, Epreskert u. 9. 2015. évi BESZÁMOLÓ Cégjegyzékszám: 17-09-009021 Re-Víz Duna-menti Kft. 7100 Szekszárd, Epreskert u. 9. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2015. december 31. 2

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A FONAVITA KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT fordulónapi beszámolójához

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A FONAVITA KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT fordulónapi beszámolójához KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A FONAVITA KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. 2010.12.31 fordulónapi beszámolójához Bejegyzés dátuma: 2007. május 31. Társaság megnevezése: FONAVITA Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezet taggyűlése részére (2014. március 28-i 2.

ELŐTERJESZTÉS A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezet taggyűlése részére (2014. március 28-i 2. ELŐTERJESZTÉS A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezet taggyűlése részére (2014. március 28-i 2. napirendi pont) Tárgy: A MKVK Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete 2013. évi

Részletesebben

3. A TEFÜ Kft I. negyedévi üzleti terve február 16. ELŐTERJESZTÉS

3. A TEFÜ Kft I. negyedévi üzleti terve február 16. ELŐTERJESZTÉS 3. A TEFÜ Kft. 217. I. negyedévi üzleti terve 217. február 16. ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének 217. február 16-ai ülésére 3. napirend Tárgya: Előadó: A TEFÜ Kft. 217. I. negyedévi

Részletesebben

2011. évi Közhasznúsági jelentése. Szabadszentkirály, 2012. 04. 06. Gyulai Krisztián elnök

2011. évi Közhasznúsági jelentése. Szabadszentkirály, 2012. 04. 06. Gyulai Krisztián elnök Szabadszentkirályi Önkéntes Tűzoltó Egyesület 7951 Szabadszentkirály Petőfi S. u. 90. Bírósági bejegyzés száma: 12.Pk.60.064/2011/6. Nyilvántartási száma: 3203 2011. évi Közhasznúsági jelentése Szabadszentkirály,

Részletesebben

ELŐZMÉNYEK A Kft. bemutatása A társaság neve, székhelye: A tevékenység megkezdésének időpontja: A Kft. alapítója: A Kft. jegyzett tőkéje: Adószám:

ELŐZMÉNYEK A Kft. bemutatása A társaság neve, székhelye: A tevékenység megkezdésének időpontja: A Kft. alapítója: A Kft. jegyzett tőkéje: Adószám: Püspökladányi Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság ÜZLETI TERV 2011. év 2011. május 12. ELŐZMÉNYEK Püspökladány Város Önkormányzata 2007. évben alapította a Püspökladányi Egészségügyi

Részletesebben

2014. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

2014. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE SVÁBHEGYI ORSZÁGOS ALLERGOLÓGIAI, IMMUNOLÓGIAI ÉS PULMONOLÓGIAI NONPROFIT KÖZHASZNÚ KFT 1037 BUDAPEST, BOKOR U. 17-21. 2014. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Budapest, 2015-05-27

Részletesebben

FACULTAS NONPROFIT KÖZHASZNÚ KFT.

FACULTAS NONPROFIT KÖZHASZNÚ KFT. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS FACULTAS KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT 2011. évi tevékenységéről (készült a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. Törvény 19. előírásai szerint) FACULTAS NONPROFIT KÖZHASZNÚ KFT.

Részletesebben

2014. ÉVI ÜZLETI TERV

2014. ÉVI ÜZLETI TERV 2014. ÉVI ÜZLETI TERV Szekszárd, 2014. április 30. 1 Az E.R.Ö.V. Víziközmű Zrt. 2014. évi üzleti terve: Tevékenység jellege 2013. év változásokat hozott a Víziközmű szolgáltatás területén, a jelentős mértékű

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2007.

Közhasznúsági jelentés 2007. Adószám: 19000565-2-13 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: nyilvántartási szám: 536 1023 Budapest, Margit utca 9. III. I. 1. 2007. Fordulónap: 2007. december 31. Beszámolási időszak: 2007.

Részletesebben

Kiegészitő melléklet 2011.

Kiegészitő melléklet 2011. Adószám: 18195376-2-42 Cégbíróság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság Cégjegyzék szám: 12.760 'Állat és Ember' Állat és Természetvédő, Kulturális és Szabadidő Egyesület 1151 Budapest, Pisztráng u. 3. Kiegészitő

Részletesebben

Kiegészítő melléklet. A Transzin Kft. 2012. évi beszámolójához

Kiegészítő melléklet. A Transzin Kft. 2012. évi beszámolójához Kiegészítő melléklet A Transzin Kft. 2012. évi beszámolójához I. Általános rész 1. A vállalkozás bemutatása A Társaság a Transz-In Bt-ből való átalakulással 2001.március 10-én kezdte meg működését. Tulajdonosai:

Részletesebben

Kettős Könyvvitelt vezető egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

Kettős Könyvvitelt vezető egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 1 8 0 8 6 5 3 9 9 1 3 3 5 6 9 0 1 A vállalkozás megnevezése: NARCONON MAGYARORSZÁG ALAPÍTVÁNY A vállalkozás címe, telefonszáma 1073 Budapest, Erzsébet krt 33.3/15. egyszerűsített éves beszámolója 2011

Részletesebben

GYERMEKLIGET ÓVODAI OKTATÓ NONPROFIT KFT. 5502. GYOMAENDRŐD, SUGÁR ÚT 53/1. Közhasznúsági jelentés 2013

GYERMEKLIGET ÓVODAI OKTATÓ NONPROFIT KFT. 5502. GYOMAENDRŐD, SUGÁR ÚT 53/1. Közhasznúsági jelentés 2013 Adószám: 21904428-1-04 Cégbíróság: Gyula Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzék szám: 04-14-000053 GYERMEKLIGET ÓVODAI OKTATÓ NONPROFIT KFT. 5502. GYOMAENDRŐD, SUGÁR ÚT 53/1. 2013 Fordulónap: 2013. december

Részletesebben

2012. évi üzleti terve

2012. évi üzleti terve 2012. évi üzleti terve (Vezetői összefoglaló) Miskolc, 2012. május 16. Üzleti Terv 2012 - Tagvállalat Makro-gazdasági adatok, piaci környezet Eredmény-kimutatás Árbevétel Költségtakarékossági intézkedések

Részletesebben

FACULTAS KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT

FACULTAS KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS FACULTAS Közhasznú Nonprofit Kft 2010. évi tevékenységéről (készült a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. Törvény 19. előírásai szerint) FACULTAS KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2012 év Tüttő János Nótaklub Közhasznú Egyesület egyéb szervezet megnevezése 8800 Nagykanizsa, Munkás u. 1/B címe

Részletesebben

Cégjegyzék száma: A társaság adószáma: Dátum (készítés ideje): február 23.

Cégjegyzék száma: A társaság adószáma: Dátum (készítés ideje): február 23. 2016. Évi beszámoló Ügyfél neve: Ügyfél címe, telefonszáma: 9024. Győr, Szérűskert u.36. Statisztikai számjele: 2 3 1 7 5 7 6 9 0 3 2 2 5 7 2 0 8 Cégjegyzék száma: 0 8-0 9-0 2 1 4 0 6 A társaság adószáma:

Részletesebben

Nagybaracska-Hercegszántó-Gara Viziközmű Társulat 6527 Nagybaracska, Szabadság tér 10. 2012. december 31.

Nagybaracska-Hercegszántó-Gara Viziközmű Társulat 6527 Nagybaracska, Szabadság tér 10. 2012. december 31. Adószám: 122739065-1-03 Cégjegyzék szám: 03-16-000064 Statisztikai számjel: 22739065-4221-134-03 Nagybaracska-Hercegszántó-Gara Viziközmű Társulat 6527 Nagybaracska, Szabadság tér 10. AZ EGYSZERŰSÍTETT

Részletesebben

A Fekete Gyémánt Fúvószenekarért Egyesület

A Fekete Gyémánt Fúvószenekarért Egyesület A Fekete Gyémánt Fúvószenekarért Egyesület Közhasznúsági jelentése 2010 Közhasznúsági jelentés 1/9. oldal Közhasznúsági Jelentés az A Fekete Gyémánt Fúvószenekarért Egyesület 2010. évi működéséről A szervezet

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS a Törökbálint Közbiztonságáért Közhasznú közalapítvány 2013. évi közhasznú egyszerűsített éves beszámolójához

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS a Törökbálint Közbiztonságáért Közhasznú közalapítvány 2013. évi közhasznú egyszerűsített éves beszámolójához KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS a Törökbálint Közbiztonságáért Közhasznú közalapítvány 213. évi közhasznú egyszerűsített éves beszámolójához 1.) Általános tájékoztatás Törökbálint Közbiztonságáért Közalapítvány

Részletesebben

2/2 Szekszárdi Diákétkeztetési Korlátolt Felelősségű Társaság

2/2 Szekszárdi Diákétkeztetési Korlátolt Felelősségű Társaság Szekszárdi Diákétkeztetési Korlátolt Felelősségű Társaság (7100 Szekszárd, Széchenyi utca 23. I. em. 5.) Adószám: 14012918-2-17 Cégkivonat 2018.08.22.-i időállapotban 1 Általános adatok Cégjegyzékszám:

Részletesebben

SUZUKI Klubok Egyesülete. A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Egyszerűsített Éves Beszámolója

SUZUKI Klubok Egyesülete. A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Egyszerűsített Éves Beszámolója 1 8 2 5 3 8 8 7-9 4 9 9-5 2 9-0 1 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Egyszerűsített Éves Beszámolója Fordulónapra készült beszámoló 2017. január 01. - 2017. december 31. 2017 P. H. Kelt: Budapest,

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 12246632-2-42 Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 01-09-568583 1163 Budapest, GORDONKA utca 7. 2012 Fordulónap: Beszámolási időszak: 2012. december 31. 2012. január 01.

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 66/2017.

Az előterjesztés száma: 66/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges, az előterjesztés nyilvános ülésen tárgyalható! Az előterjesztés száma: 66/2017. Decs nagyközség képviselő-testületének 2017. április 19.

Részletesebben

Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2011 év

Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2011 év Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2011 év Budapest: 2012. március 26. Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2011 évről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 19636261-1-43 Bejegyző szerv: Regisztrációs szám: 963989 TOVÁBB ÉLNI EGYESÜLET 1125 Budapest, Sárospatak utca 30 D Közhasznúsági jelentés 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási időszak:

Részletesebben

Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége 1088 BUDAPEST Vas utca 12. II/2.

Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége 1088 BUDAPEST Vas utca 12. II/2. Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége 1088 BUDAPEST Vas utca 12. II/2. KIEGÉSZITÕ MELLÉKLET 2016. 01. 01. - 2016. 12. 31. I. Általános kiegészítések II. Mérlegtételekhez kapcsolódó kiegészítések III.

Részletesebben

FÜLÖP KÖZSÉG KÖZMŰVES ÍVÓVÍZELLÁTÁSÁT BIZTOSÍTÓ VÍZIKÖZMŰ RENDSZER GÖRDÜLŐ FEJLESZTÉSI TERVE

FÜLÖP KÖZSÉG KÖZMŰVES ÍVÓVÍZELLÁTÁSÁT BIZTOSÍTÓ VÍZIKÖZMŰ RENDSZER GÖRDÜLŐ FEJLESZTÉSI TERVE KÖZSÉG KÖZMŰVES ÍVÓVÍZELLÁTÁSÁT BIZTOSÍTÓ VÍZIKÖZMŰ RENDSZER GÖRDÜLŐ FEJLESZTÉSI TERVE Ellátásért felelős : Fülöp Község Önkormányzata 4266 Fülöp Arany János u. 19. Víziközmű-szolgáltató : Tiszamenti Regionális

Részletesebben

Előterjesztő: ÓZDI VÍZMŰ Kft. ügyvezetője. Ózd, december 22.

Előterjesztő: ÓZDI VÍZMŰ Kft. ügyvezetője. Ózd, december 22. ÓZD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2011. ( ) önkormányzati rendelete a víz- és csatornadíjak megállapításáról szóló 6/1994. (III.12.) önkormányzati rendelet módosításáról Előterjesztő: ÓZDI

Részletesebben

Közhasznúsági fokozatot tartalmazó bírósági végzés száma: 7665. Bírósági végzés dátuma: 1999. XI. 03.

Közhasznúsági fokozatot tartalmazó bírósági végzés száma: 7665. Bírósági végzés dátuma: 1999. XI. 03. Közhasznúsági fokozat: közhasznú szervezet Közhasznúsági fokozatot tartalmazó bírósági végzés száma: 7665 Bírósági végzés dátuma: 1999. XI. 03. Székhely, telefonszáma: Tel:488-70-70 2003. december 31.

Részletesebben

Társaság adatai: - Óbudai Egyetem üzletrész: 100% törzsbetét: ,-

Társaság adatai: - Óbudai Egyetem üzletrész: 100% törzsbetét: ,- Satisztikai számjel: : 22288332-9499-113-01 Társaság adatai: 1.) Társaság cégneve: BMF Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Társaság rövidített cégneve: BMF. Nonprofit Kft. A társaság székhelye:

Részletesebben

SZEKSZÁRD ÉS TÉRSÉGE TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS

SZEKSZÁRD ÉS TÉRSÉGE TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS SZEKSZÁRD ÉS TÉRSÉGE TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS BELSŐ ELLENŐRZÉSI ÜTEMTERV 2012. évre Jóváhagyta: Misóczki Anikó munkaszervezet-vezető 1 Ellenőrzési stratégia 2012 A belső általános stratégiai célja,

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Adószám: Törvényszék: Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: 18191705-1-42 01 Fővárosi Törvényszék PK 60540 /2006/ 01/ / Barankovics István Alapítvány 1078 Budapest, István utca 44 2012 Fordulónap:

Részletesebben

Bátai Szolgáltató KFT. 2013. évre vonatkozó Egyszerűsített éves beszámoló KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE (Az adatok ezer Ft-ban)

Bátai Szolgáltató KFT. 2013. évre vonatkozó Egyszerűsített éves beszámoló KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE (Az adatok ezer Ft-ban) Bátai Szolgáltató KFT. 2013. évre vonatkozó Egyszerűsített éves beszámoló KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE (Az adatok ezer Ft-ban) 1. Általános háttér információ A Bátai Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Társaság),

Részletesebben

KIEGÉSZÍTİ MELLÉKLET. A PÉCS/SOPIANAE ÖRÖKSÉG NONPROFIT KFT évi egyszerősített éves beszámolójához

KIEGÉSZÍTİ MELLÉKLET. A PÉCS/SOPIANAE ÖRÖKSÉG NONPROFIT KFT évi egyszerősített éves beszámolójához KIEGÉSZÍTİ MELLÉKLET A PÉCS/SOPIANAE ÖRÖKSÉG NONPROFIT KFT. 2010. évi egyszerősített éves beszámolójához 2.oldal 1./ A vállalkozás bemutatása: A társaság cégneve: Pécs/Sopianae Örökség Nonprofit Korlátolt

Részletesebben

Hajós Alfréd Általános Iskola Alapítvány Kiegészítő melléklet 2011.

Hajós Alfréd Általános Iskola Alapítvány Kiegészítő melléklet 2011. Adószám: 18715792-1-13 Bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Bírósági végzés: 4.13.PK.60.034/2007/4 Statisztikai számjel: Fordulónap: december 31. Beszámolási időszak: január 01- december 31. Gödöllő,

Részletesebben

Szegedi Víziközmű Működtető Statisztikai számjel: 11889094711211406. Szeged, Széchenyi tér 5. Adószám: 11889094-2-06

Szegedi Víziközmű Működtető Statisztikai számjel: 11889094711211406. Szeged, Széchenyi tér 5. Adószám: 11889094-2-06 Szegedi Víziközmű Működtető Statisztikai számjel: 11889094711211406 és Fejlesztő Zrt. Cégjegyzékszám:06-10-000270 Szeged, Széchenyi tér 5. Adószám: 11889094-2-06 1 Kiegészítő melléklet a 2012. évi beszámolóhoz

Részletesebben

Kiegészítő melléklet 2014.

Kiegészítő melléklet 2014. Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 14852408-1-42 Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 01-09-923001 Borsika Gyermekközpont Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 1106 Budapest, Borsika utca 21

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS MURASZEMENYE KÖZSÉGÉRT KÖZALAPÍTVÁNY 8872 MURASZEMENYE, BÉKE U. 2. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010 évről Készítette: Naprakész Könyvelő és Szolgáltató Egyesület Tartalom 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Adószám: 23923610-2-20 Cégbíróság: Zala megyei Cégjegyzék szám: 20-09-072648 HÉVÍZ-BALATON AIRPORT Korlátolt Felelősségű Társaság 8380 Hévíz Kossuth u.1. 2012. 06. 30. Fordulónap: 2012. június 30. Beszámolási

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Beszámolási időszak: 01.01. - 12.31 AZ ALAPÍTVÁNY ADATAI: Alapítás éve: 2008. Működés kezdete: 2009.02.04. Bírósági bejegyzés száma: 9. Pk.60.716/2008/2. Bejegyezte: Fővárosi Bíróság

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet

Közhasznúsági melléklet Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 21106424-2-43 1221 Budapest, Tóth József utca 47. Közhasznúsági melléklet Kelt: Budapest, 2015-03-25. a vállalkozás

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 23749720-2-41 FŐVÁROSI BÍRÓSÁG CÉGBÍRÓSÁGA 01-09-976467 KÖVETKEZŐ OPCIÓ STATÉGIAI TANÁCSADÓ KFT 1028 Budapest, ÚJSOR UTCA 1 2011 Fordulónap: Beszámolási időszak: 2011.

Részletesebben

Kiegészítő melléklet a 2012. évi beszámolóhoz

Kiegészítő melléklet a 2012. évi beszámolóhoz hírkomp.hu Kft. Adószám: 24102670-2-43 Cégjegyzékszám: 01-09-990571 Kiegészítő melléklet a 2012. évi beszámolóhoz A hírkomp.hu Kft. alaptevékenysége folyóirat, időszaki kiadvány kiadása. A cég belföldi

Részletesebben

Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület. 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31

Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület. 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Egyszerűsített éves beszámolója Kelt: Budapest 2012.április 21. egyéb szervezet vezetője Statisztikai

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2009. év. Klímabarát Települések Szövetsége

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2009. év. Klímabarát Települések Szövetsége 18135365-1-41 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 29. év Klímabarát Települések Szövetsége 138 Budapest, Templom utca 64. Budapest, 21. január 11.

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Egyszerűsített éves beszámolóhoz a üzleti évről

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Egyszerűsített éves beszámolóhoz a üzleti évről Országos Scleroderma Közhasznú Egyesület Pécs Aidinger János u. 40. VIII/31 7632 Adószám: 18326639-1-02 Statisztikai szám: 18326639949952902 Bírósági nyilvántartási szám: 2554 Közhasznúsági végzés bírósági

Részletesebben

Pomázi Zenekastély Nonprofit Kft Közhasznúsági jelentés. Készítette: Quadrantida Kft. 2015 március 31.

Pomázi Zenekastély Nonprofit Kft Közhasznúsági jelentés. Készítette: Quadrantida Kft. 2015 március 31. Pomázi Zenekastély Nonprofit Kft Közhasznúsági jelentés Készítette: Quadrantida Kft. 2015 március 31. Pomázi Zenekastély Nonprofit Kft. 2013 Pomáz, Templom tér 3. 2014. évi Közhasznúsági jelentése Budapest,

Részletesebben

ARANYKAPU Alapítvány 2440, Százhalombatta Szent István tér 1.

ARANYKAPU Alapítvány 2440, Százhalombatta Szent István tér 1. Adószám: 18692536-1-13 Bejegyző szerv: Pest Megyei Bíróság Bírósági végzés száma: PK.60106/2001 Bírósági végzés kelte: 2001.02.21. ARANYKAPU Alapítvány 2440, Százhalombatta Szent István tér 1. Közhasznúsági

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 23998814-2-15 SZ.SZ.B.M. CÉGBÍRÓSÁG 15-09-079577 RID FULL KORLÁTOLT FELELŐSÉGŰ TÁRSASÁG 4531 Nyírpazony, VASVÁRI PÁL út 16. 2013 Fordulónap: Beszámolási időszak: 2013.

Részletesebben

Savaria Turizmus Nonprofit Kft.

Savaria Turizmus Nonprofit Kft. Savaria Turizmus Nonprofit Kft. 2014. évi első féléves mérleg beszámolójának SZÖVEGES KIEGÉSZÍTÉSE Készítette: Savaria Turizmus Nonprofit Kft. Ügyvezető: Vörös-Borsody Csilla Szombathely, 2014. augusztus

Részletesebben

Javaslat a szennyvízcsatorna évi díjainak megállapítására Előterjesztő: Dr. Gémesi György

Javaslat a szennyvízcsatorna évi díjainak megállapítására Előterjesztő: Dr. Gémesi György Gödöllő Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2010. december 16-i ülésére Tárgy: Javaslat a szennyvízcsatorna 2011. évi díjainak megállapítására Előterjesztő: Dr. Gémesi György - 2 - Tisztelt

Részletesebben

SZAJOL TELEPÜLÉS VÍZIKÖZMŰVEINEK GÖRDÜLŐ FEJLESZTÉSI TERVE

SZAJOL TELEPÜLÉS VÍZIKÖZMŰVEINEK GÖRDÜLŐ FEJLESZTÉSI TERVE SZAJOL TELEPÜLÉS VÍZIKÖZMŰVEINEK GÖRDÜLŐ FEJLESZTÉSI TERVE Ellátásért felelős : Szajol Község Önkormányzata 5081 Szajol, Rózsák tere 1. Víziközmű-szolgáltató : Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. 5000

Részletesebben

TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2012. I. félévi jelentése

TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2012. I. félévi jelentése TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2012. I. félévi jelentése Cégadatok Cégnév: TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosam Működő Részvénytársaság Rövidített

Részletesebben

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S Magyar Viselkedéstanulmányi és Kognitív Terápiás Egyesület K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2002 Budapest, 2003. 2 T a r t a l o m 1. A szervezet alapadatai 2. Kettős könyvvitelt vezető egyéb

Részletesebben

IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 28/2007. (XII. 06.)KT r e n d e l e t e (I 3) /2005. (XII. 30.)KT R e n d e l e t é h e z.

IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 28/2007. (XII. 06.)KT r e n d e l e t e (I 3) /2005. (XII. 30.)KT R e n d e l e t é h e z. IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 28/2007. (XII. 06.)KT r e n d e l e t e (I 3) a közüzemi vízműből szolgáltatott ivóvízért, illetőleg a közüzemi csatornamű használatáért fizetendő legmagasabb hatósági

Részletesebben

FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15.

FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15. FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2013. május 30. Steven Johnson képviselő FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY Közhasznúsági jelentés

Részletesebben

CSESZT REGÉLŐ Térségfejlesztési, és Felnőttoktatási Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. 1. A TÁRSASÁG BEMUTATÁSA

CSESZT REGÉLŐ Térségfejlesztési, és Felnőttoktatási Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. 1. A TÁRSASÁG BEMUTATÁSA CSESZT REGÉLŐ Térségfejlesztési, és Felnőttoktatási Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. 1. A TÁRSASÁG BEMUTATÁSA 1.1. A társaság adatai A/ A társaság: neve: CSESZT REGÉLŐ Térségfejlesztési, és Felnőttoktatási

Részletesebben

Egyéb Szervezet Egyszerűsített Éves Beszámolója

Egyéb Szervezet Egyszerűsített Éves Beszámolója 1 8 1 2 5 0 6 7-9 4 9 9-5 2 9-0 1 Egyéb Szervezet Egyszerűsített Éves Beszámolója Éves zárómérleg 2010. január 01. - 2010. december 31. 2010 Kelt Budapest, 2011. május 20. 1 8 1 2 5 0 6 7-9 4 9 9-5 2 9-0

Részletesebben

Kiegészítő melléklet 2012

Kiegészítő melléklet 2012 Adószám: 23969973-1-05 Cégbíróság: Miskolci Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzék szám: 05-09-024327 MVLC Miskolci Vízilabda Club Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 3515 Miskolc, Egyetem utca 2. Kiegészítő

Részletesebben

2/3 AGR Auto Korlátolt Felelősségű Társaság. (1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 198. I. em. 4.) Adószám:

2/3 AGR Auto Korlátolt Felelősségű Társaság. (1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 198. I. em. 4.) Adószám: AGR Auto Korlátolt Felelősségű Társaság (1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 198. I. em. 4.) Adószám: 13186885-2-42 Cégkivonat 2018.04.12.-i időállapotban 1 Általános adatok Cégjegyzékszám: 01 09 302046

Részletesebben

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium 2017. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2018. május 02. A társaság bemutatása

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. A Képviselő-testület május 24-én 14 órától tartandó rendes ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. A Képviselő-testület május 24-én 14 órától tartandó rendes ülésére E l ő t e r j e s z t é s A Képviselő-testület 2011. május 24-én 14 órától tartandó rendes ülésére Tisztelt Képviselő-testület! Gádoros Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 246/2002. (XII. 23.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 476-12/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség és Őcsény Község Önkormányzata

Részletesebben

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ SZERVEZET KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT BESZÁMOLÓJÁNAK MÉRLEGE ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁSA

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ SZERVEZET KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT BESZÁMOLÓJÁNAK MÉRLEGE ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁSA 7.Pk.60.080/2009/2. A vállalkozás megnevezése 1021 Budapest, Szerb Antal utca 8. A vállalkozás címe, telefonszáma KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ SZERVEZET KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT BESZÁMOLÓJÁNAK MÉRLEGE ÉS

Részletesebben

EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ

EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ Statisztikai számjel: 14896680-8510-572-05 Cégbírósági bejegyzés száma: 05-09-018279 Cég adószáma: 14896680-1-05 Pénzügyi Tudást Fejlesztő Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 3580 Tiszaújváros

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2007.

Közhasznúsági jelentés 2007. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008. JÚNIUS Adószám: 19011211-2-13 Bejegyzõ szerv: Fõvárosi Bíróság Regisztrációs szám: 378 Magyar Pulmonológiai Alapítvány 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály út 70. Közhasznúsági

Részletesebben

Közhasznúsági jelentése

Közhasznúsági jelentése Adószám: 14507036-2-08 Cégjegyzék száma: 08-09-017096 Statisztikai számjel: 14507036-8622-599-08 Pannonhalmi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Központ Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 2009.

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET SÁRKÖZ-VÍZ Szolgáltató Kft. 7100 Szekszárd, Epreskert u. 9. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2013. december 31. Készült: Szekszárd, 2014. április 30. 1 I._Általános kiegészítés A vállalkozás bemutatása A SÁRKÖZ-VÍZ

Részletesebben

Üzleti terv a megmaradó Vízmű müködésére

Üzleti terv a megmaradó Vízmű müködésére Üzleti terv a megmaradó Vízmű müködésére I. A Vízmű Kft feladatai és tervezett személyi állománya A megmaradó Vízmű működése négy területet foglal magába: 1. a Farkas Attila Városi Uszoda működtetése 2.

Részletesebben