KÉSZENLÉT ZRT. NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KÉSZENLÉT ZRT. NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE"

Átírás

1 KÉSZENLÉT ZRT. NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÁLLATTENYÉSZTÉSI GÉPEK BIOENERGETIKA ÉPÍTÉSZET HŰTÉSTECHNIKA NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE

2 Általános cégbemutató A 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalatunk jogelődjét, a pápai központtal működő Készenlét Kft-t október 1-jén alapították. Az alapító tagok és a szakmai gárda a több mint 40 éve alapított Taurina vállalat oszlopos tagjaiként szerezték meg a megfelelő szaktudást, mely később alapjául szolgálhatott a saját vállalat megalapításához. Az alapításkor kitűzendő célok megfogalmazásában segítettek a tulajdonosok mezőgazdasági nagyüzemek vezetése során megszerzett tapasztalatai is. A Készenlét Kft. tevékenysége a múltból fakadóan az állattenyésztési technológiák kereskedelmére és szervizére alapozódott. A megfelelő háttér biztosíték volt a folyamatos fejlődésre, melyet jól példázott az, hogy 1995-ben vállalatunk részvénytársasággá alakult, megteremtve ezzel a nagyobb lendületű fejlődés lehetőségét. A kezdetek technológiáját partnereink egyre szaporodó megkeresése révén is bővíteni kellett, így a stabil technológiák, mint pl. a komplett fejés- és hűtéstechnikai berendezések mellett palettánkat bővítettük mobil gépekkel is. Felismerve már akkor a takarmányozás minőségének és a megfelelő TMR használatának fontosságát, az olasz Faresin takamánykeverő-kiosztó kocsik forgalmazása mellett döntöttünk. Az azóta elért piacvezető pozíciónk is visszaigazolta választásunk helyességét. A mobil technológiák sorát a teleszkópos rakodógépek, valamint a trágyakezelés gépei folytatták. A gazdaságok szűkülő lehetőségeik miatt a munkaerő költség csökkentésének és az anyagmozgatás egyre növekvő igényének megfelelően próbáltunk a fenti kihívásoknak megfelelni. Úgy gondoljuk, hogy a mezőgazdasági technológiák működését csak a megfelelő felszereltségű és képesítésű szakszerviz biztosíthatja megnyugtatóan, ezért mára a szükséges gyári oktatások mellett megfelelő műszerezettségű szervizautók is garantálják a színvonalas szervizszolgáltatást. A mezőgazdaságban végbement folyamatok miatt 1998-tól megkezdtük a növénytermesztési technológiák nagy- és kiskereskedelmét, mely azóta már teljes egészében kiteljesedett, és komplett technológiai sorral állunk meglévő és jövendő partnereink rendelkezésére. Úgy gondoljuk, hogy mind a növénytermesztés, mind pedig az állattenyésztés kiugrási lehetősége a jövőben a bioenergetikai beruházásokban rejlik, ezáltal az egyébként alapvető fontosságú mezőgazdaság ezáltal végképp prioritást kell élvezzen kormány és Uniós szinten is. A fenti elmélet alapján már idejekorán, 2001-ben elindítottuk a bioenergetikai üzletágunkat. Az elmúlt időszak messzemenően elegendő volt ahhoz, hogy a beruházási nehézségeket átlátva megfelelőképpen készítsük elő a biztonságos üzemelés érdekében a beruházási feltételeket. Sikereink első letéteményese a 2007-ben megvalósuló biogáz üzem létesítése a Magyar Cukor Zrtnél, mely Európa legnagyobb Biogáz üzeme. Készenlét Zrt.

3 A jól működő referencia elég volt ahhoz, hogy ma már számtalan előkészített és építés alatt lévő Biogáz üzem legyen Magyarországon a Készenlét Zrt. gondozásában. A biogáz üzemek mellett Bioetanol és Biodiesel üzemek tervezését és komplett kivitelezését is vállaljuk. A nagyobb volumenű beruházások megindulásával párhuzamosan indítottuk el építészeti üzletágunkat, annak érdekében, hogy a beruházás lebonyolítása zökkenőmentes legyen. Ezzel párhuzamosan több referenciát valósítottunk meg a mezőgazdasági környezetvédelmi beruházások esetén is, mára csak szervestrágya-tárolók vonatkozásában több mint 15 referencia gazdaságunk van. A tevékenységünk úgy tartjuk, csak akkor fejlődhet megnyugtatóan, ha velük párhuzamosan fejlődnek az üzletágak működését biztosító feltételek is. Ennek megfelelően mára az egész országot behálózó kereskedelmi, értékesítési tevékenység mellett a több mint 20 tehergépkocsit magában foglaló saját flottánk biztosítja partnereink gyors kiszolgálását. A frissen beszerzett gépkocsi flottánk mindegyik tagja megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is. Az információáramlás gyors meglétét biztosítja a vidéki és a központi egységek közötti saját internet kapcsolat, de mindezek mellett 2009 januárjától beindított, a honlapunkon elindult webshop is segíti tevékenységünket. A Készenlét Zrt. mindezeken felül számos szövetség tagja, szakmai tudását felhasználva közvetlenül járul hozzá a mezőgazdaság alakításában. Nem álltunk meg Magyarország határainál, és mára három másik országban, Romániában, Ukrajnában és Szerbiában működő leányvállalataink a magyarországi hátteret felhasználva dolgoznak a kinti partnerek tevékenységének modernizálásban. Kérjük tekintse át növénytermesztési gépek kereskedelmével és szervizével foglalkozó üzletágunk tevékenységét. Farkas Károly vezérigazgató Mindig egy lépéssel előbbre!

4 BETAKARÍTÓ- ÉS ERŐGÉPEK Sampo Rosenlew kombájnok 2000-es sorozat: A Sampo kombájnok legnépszerűbb tagjai a 2000-es sorozat gépei, melyek már több mint 20 éve vannak jelen a piacon, és világszerte működnek még a legkülönlegesebb termények betakarítására is. A világ minden pontjából érkező visszajelzések segítették a kombájnok kifejlesztését, amik ezáltal még változatosabbakká, megbízhatóbbakká váltak. A sorozatból két kombájn 4 hengeres, és kettő 6 hengeres motorral kerül szerelésre. A cséplőszerkezet szélessége 112 cm mindegyik modellen. Az alapgépek sorát az SR 2 035, SR 2 045, SR 2 065, és az SR TS modellek alkotják. A vágóasztal szélessége 3.1 métertől egészen 4.8 m-ig terjedhet. A motor a 120 LE-től az erőteljes 185 LE-ig választható. A fejlesztéseknek köszönhetően megvalósult a 4 kerék meghajtás lehetősége, valamint a kombájnt kezelő monitor (szemveszteségmerő, hektármerő, motolla fordulatszámmérő, stb ) került beépítésre a kisebb gépekbe is, ami korábban csak a nagyobb típusokhoz volt választható. A különböző vágóasztal szélességek, a széles motorválaszték, egyedi cséplőszerkezeti megoldások és a könnyű karbantartás eredményezik együtt a szeles körű használati lehetőséget bármilyen gazdaságméret mellett es sorozat: A 3000-es sorozatot a folyamatosan fejlődő gazdaságok egyre növekvő igényeinek kielégítésére fejlesztették ki. A folyamatos termékfejlesztések, a gyári tesztprogram folyamatosan segítik a 3000-es sorozat pozíciójának erősítését a világpiacon. A sorozatnak 3 alaptípusa van: Az SR 3045, az SR 3065 és az SR 3085 Superior. A cséplőszerkezet szélessége minden modellen 134 cm. A Sampo Rosenlew által kifejlesztett Optima rendszer a es sorozat eseten is segít az egyénre szabott gép kiválasztásában.. A motor a 185 LE-től az erőteljes 275 LE-ig választható, míg a vágóasztal szélességek 4,5 métertől 6,3 méterig terjednek. Készenlét Zrt.

5 Massey Ferguson traktorok BETAKARÍTÓ- ÉS ERŐGÉPEK É 5400 Széria Dyna 4 váltó terhelés alatt kapcsolható Le teljesítménnyel típusú traktoroknál 4400 cm 4 hengeres Perkins motor , 5475 típusú traktornál 6600 cm 6 hengeres Perkins motor típusú traktornál 4400 cm 4 hengeres SISU motor 5480 típusú 4900cm3 4 hengeres SISU motor Max. emelő kapacitás hátul: 5000kg É 6400 széria DYNA 6 váltóval Le teljesítmény között 7400 széria Ð DYNA VT fokozatmentes váltóval Le közötti teljesítménnyel 8400 széria DYNA Vt fokozatmentes váltóval Le közötti teljesítménnyel , 8460 típusú traktorok 7400 cm 6 hengeres SISU Diesel motorral , 8480 típusú traktorok 8400 cm 6 hengeres SISU Diesel motorral Maximális emelőerő a függesztő karokon: kg 8600 széria Ê A legújabb nagyteljesítményű traktorcsalád DYNA VT fokozatmentes váltóval Le teljesítmény között 3 Az összes típusú 8400 cm 6 hengeres SISU DIESEL motorral Maximális emelőerő a függesztő karokon: kg Mindig egy lépéssel előbbre!

6 ANYAGMOZGATÁS ÉS SZÁLLÍTÁS Faresin Handlers teleszkópos rakodógépek Az olasz Faresin gyár második legnagyobb termékcsaládja a teleszkópos rakodógépek, melyek széles választéka gyakorlatilag lehetővé teszi mind a mezőgazdasági, mind az építőipari felhasználást. A többi gyártóval szemben a takarmánykeverő-kiosztó kocsik révén a Faresin jól ismeri a mezőgazdaságban felmerülő problémákat, ezért célzottan tudta kialakítani már a kezdetekben is gépeit. AGRI gépek Kimondottan mezőgazdasági felhasználásra három különböző gépet alkotott meg, ezek a következők: 6.25 Agri, 6.28 Agri és 7.30 Compact. A gépek a telepi munkákra történő adaptálásuk révén méretükből adódóan mivel 2 méteres vagy annál kisebb szélességűek és alacsony felépítésűek tökéletesen alkalmasak a hagyományos anyagmozgatási feladatokon felül pl. kitrágyázásra, kiváltva a csúszókormányos rakodógépek egy részét. A 6.28 modell TLT lehajtással is szerelhető, vagyis a gép alkalmas egyes munkagépek üzemeltetésére is, gépet és munkaerőt spórolva meg ezzel. AGRI és IPARI gépek AAz Agri típusokon kívül ebbe a kategóriába tartoznak még az alábbi modellek: 7 m-es széria: FH 7.30; FH 7.33; FH 7.35; FH 7.38; FH 7.42; FH m-es széria: FH m-es széria: FH 11.30; FH A fenti gépek nem csak mezőgazdasági használatra, hanem azon kívül ipari, bányászati és építőipari felhasználásra alkalmasak. Az erőforrás lehet 102 LE Perkins motor és 130 LE Iveco motor. TR modell Az alap 6000 dan helyett a vonóteljesítmény 9000 dan, valamint a gépek rendelkeznek mezőgazdasági traktor engedéllyel, valamint 40 km/h közúti sebességre alkalmasak a rakodógépek. HS modell A hagyományos 32 km/h sebesség helyett mindegyik gép 40 km/h közúti sebességre alkalmas. Készenlét Zrt.

7 Lochmann pótkocsik ANYAGMOZGATÁS ÉS SZÁLLÍTÁS Az olasz Lochmann gyár már két tonnás teherbírástól gyárt pótkocsikat, egészen a 15 tonnásig. Mindegyik típus három oldalra történő billentéssel rendelkezik. Az egy és kéttengelyes gépek kérhetőek Fuhrmann és fa felépítménnyel, illetve az alapfelszereltségnek számító egy sor oldalfalon túli magasítással is rendelhetők. Széles opciós lehetőség és különböző gumiválaszték van mindegyik géphez, de már az alapfelszereltség között találjuk a támasztókereket, a közúti világítást, Kippmatik központi vezérlőt, hátsó vonóhorgot stb Jeantil pótkocsik A szippantók, bálabontók és trágyaszórók mellett a francia gyár pótkocsiait is kiemelkedően magas minőség és robosztusság jellemzi. A gépek monoblokk felépítménye teknő formájú, ebből fakadóan könnyebben tisztítható, valamint használhatóak akár magtáron belül is, mivel így nem szükséges olyan billentési szög, mint a hagyományos pótkocsiknál. A térfogat a magasítóknak köszönhetően tovább bővíthető, 300 és 500 mm-es könnyen fel és leszerelhető magasítókkal. A futómű egy-, kettő- és háromtengelyes lehet a gépek nagyságától függően. A Jeantil pótkocsik terhelhetőségét figyelembe véve 8000 és kg között 12 modellt különböztethetünk meg. Mindig egy lépéssel előbbre!

8 SZÁLASTAKARMÁNY BETAKARÍTÁS GÉPEI Tonutti szálastakarmány betakarító sor Az olasz mezőgazdasági gépgyártó cég nagy hangsúlyt fektet a szálastakarmányok időbeni magas minőségben történő betakarítására. Kaszák vonatkozásában azt a célt valósította meg, hogy minden talajtípuson különböző munkaszélesség mellett biztosítsa a jó minőségű munkát. A kaszák vontatott és függesztett kivitelben készülnek. A függesztettek könnyen kezelhetőek, könnyen szállíthatóak, a vágási szög fokos szögben állítható. Meghajtásuk túlméretezett módon 2 db ékszíjjal történik. A gépek szállíthatók 210 cm-es munkaszélességtől, gumihengeres szársértővel, vagy anélkül. A csúszótalpak nagy keménységű bor-mangán acélból történnek. Választható munkaszélesség: cm-ig. Néha lehet újat meríteni a múltból is. Ezt tette a TONUTTI cég is, amikor a csillagkerekes rendsodrókat tovább fejlesztette. Miért nem szerettük korábban a csillagkerekes rendsodrókat? Mert a rendeket hurkába sodorta össze és nem biztosította az egyenletes száradás lehetőségét, teljesítménye kicsi volt a betakarítás vesztesége pedig nagy. Miért szerettük? Mert olcsó volt és nem kívánt igényesebb karbantartást. Mit kínál a TONUTTI cég? Nagy teljesítményű 9,6-11,6 munkaszélességű, a csillagkerekes változatnál V alakban mű - ködő vastagabb fogú (7 mm átmérőjű) olcsó üzemeltetésű gépet. A nagy munkaszélesség mellett, lehetőség van a nagy teljesítményű bálázó és szecskázó gépek teljesítményének jobb kihasználására. A csillagkerekek egyedi felfüggesztése és hidraulikus állítás mellett a képződött rend egyenletes (nem hurkába hengerelt), így száradása is tökéletesebb és kevesebb veszteséggel történik a betakarítás. A gép egyenetlen területen is jó minőségű munkát végez. Mindezek mellett megtartotta az egyszerű karbantartás és az olcsó üzemeltetés előnyeit. Ezek mellett a TONUTTI cég kínál rotoros rendképzőket 225 cm és 450 cm munkaszélesség között. Rotoros rendterítőket 235 cm-től 780 cm-es munkaszélességig, mechanikus és hidraulikus behajtással. Készenlét Zrt.

9 Wolagri bálázók és bálacsomagolók Bálázók: Az olasz gyártó termékei már jól ismertek hazánkban is, az egyik legszélesebb termékpalettán mozgó kínálatból biztosan Ön is megtalálja az igényeinek megfelelő gépet. A termékek között megtaláljuk a minibálázókat, mely 57x63 cm-es, 30 kilogrammos bálákat készít. A közepes gazdaságok számára fejlesztette ki a népszerű fix kamrás, láncos rendszerű Columbia bálázókat, mely 3 különböző méretben (98x120, 120x120, 120x155) és kétféle rendfelszedő szélességgel (1500 mm és 1850 mm) rendelhető. Ebben a körben találjuk a gyártó legújabb gépét, mely a korábbi bálázók opciós tételeit alapfelszereltségben tartalmazza. A Wolagri Pony bálázókat, mely 100x100 cm-es bálákat készít, kimondottan a hegyes, dombos vidékekre tervezték, főként Ausztriában és Svájcban terjedtek el az ottani területviszonyok miatt. A nagyobb gazdaságok számára fejlesztette ki a Wolagri a napi bála készítésére alkalmas, szintén fix kamrás és láncos rendszerű Compact bálázókat, mely kétféle kivitelben, 120x125 és 120x155 cm-es bálák készítésére alkalmasak. Mindegyik rendelhető az ún. Cut System szeletelővel, vagy szeletelő nélkül. A Wolagri bálázók sorából sem hiányozhatnak a változtatható kamrás gépek, két különböző kivitelben, a Syria 160-as modell esetén 80 cm-től 160 cm-ig változtathatjuk, míg a Syria 180-as 80 cmtől 180 cm-ig módosíthatjuk a bálák méretét. A Compact gépekhez hasonlóan ezek a bálázók is rendelhetőek Cut System szeletelővel és szeletelő nélkül. SZÁLASTAKARMÁNY BETAKARÍTÁS GÉPEI Bálacsomagolók: A Wolagri cég fejlesztette ki és kínálja ma jelenleg e legszélesebb bálacsomagoló termékpalettát, és gyakorlatilag a saját bálázók mindegyikéhez megalkották a csomagológépeket, legyen szó akár a minibálázók akár a fix és változtatható kamrás bálázók báláiról. Ezen kívül más típusú bálázók által készített kis, és nagykocka bálák csomagolására is van lehetőség. Mindig egy lépéssel előbbre!

10 SZÁLASTAKARMÁNY BETAKARÍTÁS GÉPEI SMS bálaszállítók A cseh SMS gyár közel 60 éves múltra tekint vissza, mely időszak alatt főként a talajművelő eszközökre specializálta magát, de tekintettel arra a tényre, hogy a régi Csehszlovákiában nem oldották meg a bálák szállítására alkalmas gépek kérdését, jó piacra találtak már kezdetekben is az önrakodó bálagyűjtő,- szállító pótkocsik esetében is. A piac visszaigazolta a bálaszállító kocsikkal elérhető költségmegtakarítást, hiszen a gép (üzemanyag,- munkaerőköltség) gyors megtérülést biztosít tulajdonosának. Az SMS bálaszállító kocsik egyre nagyobb elterjedése igazolja a gyár korábbi elképzelését. SMS SP-V2x5, SP-V3x5 körbála gyűjtőés szállító pótkocsi Ê A két szállítókocsi a 10 és 15 darabos kapacitással már a nagyobb gazdaságok igényeit is kielégítik. A hátsó hidraulikusan mozgatható hátfal és a letolólap segítéségével teszi le két illetve három sorban a bálákat. É SMS SP-V2x4 körbála gyűjtő- és szállító pótkocsi A bálaszállító 8 bála szállítására alkalmas, és egy menetben gyűjti össze, és rakja kazalba a bálákat. Különlegessége ennek a gépnek, hogy a felszedő kar a pótkocsinak megfelelően álltja irányba a bálákat. É SMS SP-K31 kockabála gyűjtőés szállító pótkocsi Két méretű kockabála szállítására alkalmas, a kis méretű kockabálák esetén 18 darab, míg nagy méretű bálák esetén 12 darabos a gép kapacitása. A gép rakodása kb. egy percet vesz igénybe bálánként, majd a folyamat végén a tábla szélén vagy a szénatárolóban a hidraulikusan dönthető rakfelület segítségével kazlazhatunk. Készenlét Zrt.

11 SMS talajművelő eszközök TALAJMŰVELÉS A nagy múltú cseh SMS gyár mára a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően teljessé tette a főként talajművelő eszközökből álló termékpalettáját. É SMS nehéz tárcsák Az X tárcsák 4 különböző típusát különböztetjük meg, attól függően, hogy mely elemei működtethetőek hidraulikusan. Így meglehetősen széles palettán mo - zoghatnak a gépek, kezdve a 2,5 méteres munkaszélességtől egészen a 7 méteres modellig, mely gépek mindegyikéhez egy rendkívül széles elmunkáló választék párosul. Ezek közül néhány: pálcás, spirál, tarajos, ékgyűrűs és gumihenger, 2 soros hullámos tárcsa. SMS rövid tárcsák A munkaszélesség 2,5 és 6 méter között alakul, függesztett és félig függesztett kivitelben. Széles elmunkáló választék. A tárcsák átmérője a gumibakos függesztés esetén 510 mm, rugós függesztés esetén 610 mm. SMS kultivátorok Ê Mind a kisebb gazdaságok, mind a nagyobbak megtalálják a megfelelő tarlóhántó eszközt az SMS talajművelő gépek között. A kisebb RK sorozatot 2,2 és 5,4 méter közötti munkaszélességgel gyártják, míg a Finisher nehézkultivátorok 3 és 7 méter között váltakoznak háromféle elrendezésben. 3,8 méter felett hidraulikusan nyitható/csukható kerettel. SMS kompaktorok Kimondottan magágy készítésére javasolt munkaeszközök függesztett és félig függesztett kivitelben 3, 4 és 6 méteres munkaszélességben. A hátsó elmunkáló típusa Croskill henger, kapcsolási lehetőség hengerrel vagy vetőgéppel. SMS altalajlazítók Az SMS középmélylazítók munkamélysége 45 cm, a hajlított kések V alakban vagy egyenesen két sorba helyezhetők el. A munkaszélesség 2, 3 és 4 méteres lehet, a félig függesztő keret segítségével más munkagéppel teremtették meg a kapcsolási lehetőséget. É SMS gyűrűs hengerek A legkisebb munkaszélesség 2,6 méter, és 4,5 méteres szélességtől már vontatott kivitelben kerül gyártásra. A legnagyobb CV920 típusú hengerhez is elegendő mindössze 80 LE traktor. A CV hengerek esetében a tagok önbeállóak, de a CVU hengerek hidraulikusan is nyithatók/csukhatók 4,5-7 méter között. Mindig egy lépéssel előbbre!

12 TALAJMŰVELÉS Vogel Noot talajművelők, szárzúzók A nagy múltjáról híres Vogel Noot gyár az elmúlt években kiszélesítette termékpalettáját, ennek köszönhetően már nem csak a kiemelkedő minőségű ekéket találhatjuk a termékek sorában, hanem kompaktorokat, rövid és nehéz tárcsákat, altalajlazítókat és kultivátorokat is, de a választékot bővítették a szárzúzók széles portfoliójával. É Vogel Noot ekék Európa második legnagyobb ekegyárában készülnek a jó minőségéről ismert ágy,- és váltvaforgató ekék. Mindegyik kapható függesztett és félig függesztett kivitelben. A kopórészek esetében a hozzáadott szén dupla akkora élettartamot biztosít. Mind az ágyekék, mind a váltvaforgató ekék esetében széles a választék, legyen Önnek bármilyen traktora, biztosan megtalálja mögé a megfelelő munkaeszközt. Vogel Noot rövid és nehéz tárcsák A rövid tárcsák 3 és 6 méteres munkaszélesség között, fix és hidraulikusan csukható kerettel rendelkeznek. Az egyedi, gumibakos tárcsafüggesztésnek köszönhetően jobb talajkövetést garantál. A tárcsák átmérője 510 mm-es. Ne feledkezzünk meg a félig függesztett keretről sem, aminek segítségével nem csak a rövid tárcsákat, de az egyéb talajművelő eszközöket is félig függesztett kivitelben használhatunk. A nehéz tárcsák esetén is széles a paletta. A 3 különböző típusú modell esetében a széles választéknak köszönhetően a vásárlásnak csak a lóerők és a pénztárca szabhat határt. Vogel Noot altalajlazítók Ê Közép és mélylazítókat is találunk a termékskálán, melyekkel típustól függően akár 80 cm-es munkamélységet is elérhetünk. A V alakú és egyenes elrendezésű, 4 késestől egészen a 16 késes verzióig mindent megtalálunk a VN választékban. A rendkívül terjedelmes kínálat nem ad lehetőséget arra, hogy a teljesség igényével mindenre kitérjünk. Ezért a kultivátorokkal, kompaktorokkal, hengerekkel és forgóboronákkal kapcsolatban keresse fel kollégáinkat a bővebb felvilágosítás érdekében. É VN szárzúzók, mulcsozók A 8 különböző típus meglehetősen széles skálán mozog, ezért mind a szőlészetben, gyümölcsösben érintettek, mind a szántóföldön gazdálkodók megtalálják az igényeiknek megfelelő gépet. A kimondottan mezőgazdasági használtra javasolt TSA sorozatból 1 métertől 3,2 méterig 28 típus, míg a magas építésű TST sorozat 10 különböző típus alkotja a palettát, mindegyik kalapácsos és univerzális késes verzióban. Készenlét Zrt.

13 Vogel Noot vetéstechnológia VETÉSTECHNOLÓGIA Superdrill, Masterdrill sorozat Az utóbbi időben egy gyár felvásárlásával kerültek fel a termékek közé a Vogel Noot mechanikus és pneumatikus vetőgépek, amelyek a kezdeti fejlesztéseket követően mára biztos szereplői nemcsak a magyar piacnak, de világszerte is ismertek. A mechanikus vetőgépek kétféle típusa 2,5; 3 és 4 méteres munkaszélességben, a pneumatikus vetőgép 4 különböző típusa 2,5 és 8 méteres munkaszélességben készülnek. Mind a mechanikus, mind a pneumatikus vetőgépek tekintetében széles az opciós választék. SMS MULCS vetéstechnológia É SK-sorozat Az SK típusú mulcsvetőgépeket a nagyobb szármaradványok, árva kelések esetén, valamint a nehezen megmunkálható talajok (pillanatföldek) esetében javasoljuk. Elsősorban gabonavetésre akár művelőutas technológia kialakítására is alkalmas. A vetőgép alatt elhelyezett mű velőegységek nagy erővel vágják, darabolják, egyengetik a talaj felszínét. A vetőmag optimális mélységbe helyezésével, jó takarással és tömörítéssel biztosítja az egyenletesen kelő és fejlődő növényállományt. A vetőgép további előnye az egyszerű állítási és szállítási lehetőségek, mely elektronikus és hidraulikus úton a traktorfülkéből könnyedén elvégezhető. A gépek munkaszélessége 3 és 6 méter között alakul, 4 különböző típussal. SSD-sorozat Ê Az SSD vetőgép az SMS SK vetőgéphez hasonló céllal készült, más művelőegységekkel és elrendezéssel, valamint Fiona gyártmányú pneumatikus vetőfelépítménnyel szerelve. Ezen gépek teljesítményüknek és felépítésüknek köszönhetően kisebbek, ebből fakadóan az üzemanyag felhasználás is kevesebb. Az SSD vetőgépek 3 és 4 méteres munkaszélességben kerülnek gyártásra. Mindig egy lépéssel előbbre!

14 PERMETEZÉS GÉPEI Vogel Noot Masterspray függesztett permetezők Az IS 63 és 83 (600, 800 literes tartálytérfogat) valamint az IS 800, 1000 és 1500 (800, 1000 és 1500 literes tartálytérfogat) permetezők első sorozatának két típusa a kisebbtől a közepes gazdálkodók számára lett kifejlesztve a precíz vegyszeradagolás biztosításával. Beépített keret-/tartálykombináció Vegyszer-maradék mentes tartály Központi tartó tömlővezető alagúttal, továbbá betöltő hely víztöltő csatlakozással Öblítő/kézmosó tartály, a rendszeres tartály belső tisztítás biztonságos, környezetbarát növényvédelmi kezelést tesz lehetővé Töltőzsilip és tartályöblítés ID- fúvóka (90%-os elsodródás csökkentés) Szórókeret szélességek: IS 63; 83: 10, 12 /12,5 és 15 m munkaszélesség - 90%-os elsodródás elleni biztosítás mellett IS 800; 1000; 1500: 12/12,5/15/18/21 m munkaszélesség - 90%-os elsodródás elleni biztosítás mellett Vogel Noot Masterspray vontatott permetezők Az IN sorozat két típusa a közepes és nagyobb üzemek számára lett kifejlesztve. Ez a sorozat 2800 literes (IN 280), 3600 literes (IN 360) vagy 4600 literes (IN 460) tényleges belső tartálytérfogattal kapható. Biztonságosan beépített, célszerű és intelligens. Az öblítővíz tartálya a permetlétartályba integráltan helyezkedik el, úgy hogy, összességében hullámtörő falként funkcionál, stabilizáló hatása van és így a lehető legmagasabb biztonságot nyújtja minden szállítási- és terhelési állapotban. További előnyt biztosít az alkalmazásban a nagyon alacsony súlypontú, kifejezetten kompakt eszközfelépítés. A kíméletes és pontos fúvóka- és rudazatvezetés alapja a súlyrész csekély terhelése valamint a gép tengelyétől számított rövid rúdtávolság. A 15 m-től 30 m-ig terjedő munkaszélesség segítségével magas szórási terület teljesítmény érhető el. Készenlét Zrt.

15 További üzletágaink Állattenyésztési gépek és technológiák kereskedelme Bioenergetikai beruházások Borászati technológiák kereskedelme Hűtéstechnikai beruházások Építészeti beruházások Szerviz és alkatrészellátás Mindig egy lépéssel előbbre!

16 Pápa, Mozsár u. 14. Tel.: 06-89/ Fax: 06-89/ Mobil: 06-30/

KÉSZENLÉT ZRT. HŰTÉSTECHNIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE

KÉSZENLÉT ZRT. HŰTÉSTECHNIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE KÉSZENLÉT ZRT. NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÁLLATTENYÉSZTÉSI GÉPEK BIOENERGETIKA ÉPÍTÉSZET HŰTÉSTECHNIKA HŰTÉSTECHNIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE Általános cégbemutató A 100%-osan magyar

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

KÉSZENLÉT ZRT. NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÁLLATTENYÉSZTÉSI GÉPEK BIOENERGETIKA ÉPÍTÉSZET HŰTÉSTECHNIKA ÉPÍTÉSZETI ÜZLETÁG

KÉSZENLÉT ZRT. NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÁLLATTENYÉSZTÉSI GÉPEK BIOENERGETIKA ÉPÍTÉSZET HŰTÉSTECHNIKA ÉPÍTÉSZETI ÜZLETÁG KÉSZENLÉT ZRT. NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÁLLATTENYÉSZTÉSI GÉPEK BIOENERGETIKA ÉPÍTÉSZET HŰTÉSTECHNIKA ÉPÍTÉSZETI ÜZLETÁG Általános cégbemutató A 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalatunk jogelődjét,

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz Bálaszállítók kör- és kockabálákhoz GÖWEIL / Bálaszállítók / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Részletesebben

A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt. THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar. Érvényes 2014.01.28-2014.05.31. www.vogel-noot.

A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt. THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar. Érvényes 2014.01.28-2014.05.31. www.vogel-noot. THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar Érvényes 2014.01.28-2014.05.31. Érdeklődjön kiemelt partnereinknél A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt további információk online Teljes munkagép kínálat

Részletesebben

A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt. THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar

A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt. THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar Érvényes 2014.07.15-2014.09.30. Érdeklõdjön kiemelt partnereinknél A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt további információk online Teljes munkagép kínálat

Részletesebben

A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt. THINK AHEAD VN-Line 2014. Magyar. Érvényes 2014.07.15-2014.09.30. www.vogel-noot.

A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt. THINK AHEAD VN-Line 2014. Magyar. Érvényes 2014.07.15-2014.09.30. www.vogel-noot. THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar Érvényes 2014.07.15-2014.09.30. Érdeklődjön kiemelt partnereinknél A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt további információk online Teljes munkagép kínálat

Részletesebben

GYÜMÖLCS - SZŐLŐ PROGRAM

GYÜMÖLCS - SZŐLŐ PROGRAM 2011. január AGRÁRTECHNIKA GYÜMÖLCS - SZŐLŐ PROGRAM TRAKTORPROGRAM gyümölcs - szőlő TALAJMŰVELÉS speciális szőlő Univerzális traktorok Keskeny nyomtávú traktorok Lánctalpas traktorok Ültetvény művelő traktorok

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

MUNKAGÉP AJÁNLAT. 2010 tavasz

MUNKAGÉP AJÁNLAT. 2010 tavasz MUNKAGÉP AJÁNLAT 2010 tavasz VibroCult magágykészítő kombinátor - könnyű, de szívós kivitelű munkagép A VN VibroCult kombinátor a legújabb tagja a VOGEL-NOOT munkagép palettának. A könnyű kivitelű eszköz

Részletesebben

KÉSZENLÉT ZRT. BIOENERGETIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE

KÉSZENLÉT ZRT. BIOENERGETIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE KÉSZENLÉT ZRT. NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÁLLATTENYÉSZTÉSI GÉPEK BIOENERGETIKA ÉPÍTÉSZET HŰTÉSTECHNIKA BIOENERGETIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE Általános cégbemutató A 100%-osan magyar

Részletesebben

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez.

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Szárnyas késes grubber Dupla szív alakú kapás grubber 2 késsoros 3 késsoros 4 késsoros Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Rendkívüli technika a legmagasabb szintű igények kielégítésére. A Tukan

Részletesebben

EIMA 2012 mezőgazdasági gépkiállítás: A Készenlét Zrt. Bolognába látogatott

EIMA 2012 mezőgazdasági gépkiállítás: A Készenlét Zrt. Bolognába látogatott EIMA 2012 mezőgazdasági gépkiállítás: A Készenlét Zrt. Bolognába látogatott Sikerrel zárult a 40. EIMA Nemzetközi Mezőgazdasági Gépkiállítást. Magyarország is több szakmai résztvevővel képviseltette magát:

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT FELHASZNÁLÓK RÉSZÉRE

ÁRAJÁNLAT FELHASZNÁLÓK RÉSZÉRE ÁRAJÁNLAT FELHASZNÁLÓK RÉSZÉRE MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOROK LEKO 1.1 Szabályozott munkamélységű kombinátor 170.000,-Ft LEKO 1.4 Szabályozott munkamélységű kombinátor 185.000,-Ft LEKO 1.6 Szabályozott munkamélységű

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

XXIV. évfolyam, II. szám, Statisztikai Jelentések MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA I. negyedév

XXIV. évfolyam, II. szám, Statisztikai Jelentések MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA I. negyedév XXIV. évfolyam, II. szám, 2015 Statisztikai Jelentések MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA 2015. Főbb mezőgazdasági gépek forgalma Főbb mezőgazdasági gépek forgalma XXIV. évfolyam, II. szám, 2015 Megjelenik negyedévente

Részletesebben

A máért és a holnapért. Értékesítési program. Zöldtakarmány betakarító gépek. Trágyaszóró gépek. betakarító gépek. Hagyomány Megbízthatóság Minõség

A máért és a holnapért. Értékesítési program. Zöldtakarmány betakarító gépek. Trágyaszóró gépek. betakarító gépek. Hagyomány Megbízthatóság Minõség A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség 2009 Értékesítési program Zöldtakarmány betakarító gépek Kukorica betakarító gépek Trágyaszóró gépek Zöldtakarmány betakarítás A gyártási program

Részletesebben

INTER - MIX KFT. Műszaki adatok Típus GR1600II. Fűnyírók. Egy sikertörténet kezdete

INTER - MIX KFT. Műszaki adatok Típus GR1600II. Fűnyírók. Egy sikertörténet kezdete k Egy sikertörténet kezdete A kezdetben vasöntödeként működő gyárat Gonshiro Kubota alapította 1890-ben. Napjainkban a KUBOTA márkanévről leginkább az ipari ok, kommunális traktorok és fűnyírók jutnak

Részletesebben

ÁRISTA MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOROK

ÁRISTA MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOROK ÁRISTA MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOROK LEKO 1.1 Szabályozott munkamélységű kombinátor 170.000,-Ft LEKO 1.4 Szabályozott munkamélységű kombinátor 185.000,-Ft LEKO 1.6 Szabályozott munkamélységű kombinátor 225.000,-Ft

Részletesebben

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz Bálaszállítók kör- és kockabálákhoz GÖWEIL / Bálaszállítók / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Austria Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Részletesebben

FOGLALKOZÁSI NAPLÓ (segédlet)

FOGLALKOZÁSI NAPLÓ (segédlet) verzió szám: 1.0 FOGLALKOZÁSI NAPLÓ (segédlet) 201/2018-as tanév Kétegyházai Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Mezőgazdasági gépész szakma i képzéséhez OKJ szám: 34 521 08 Évfolyam:

Részletesebben

FOGLALKOZÁSI NAPLÓ (segédlet)

FOGLALKOZÁSI NAPLÓ (segédlet) verzió szám: 1.0 FOGLALKOZÁSI NAPLÓ (segédlet) 20 /20 tanév Mezőgazdasági gépész szakma i képzéséhez OKJ szám: 34 521 08 Évfolyam: 2/10. évfolyam (közismereti oktatással) Gazdálkodó szervezet neve: Képzőhely

Részletesebben

info@pap-agro.eu www.pap-agro.eu

info@pap-agro.eu www.pap-agro.eu 2015 Gépek és technológiák állattenyésztőknek Teleszkópos rakodók Egyszerű, kompakt felépítésű, fordulékony rakodógépek Megbízható működés minden körülmények között Tágas és kényelmes kabin Könnyű kezelhetőség,

Részletesebben

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK KITE Bérgép Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! AJÁNLATOK 2016 2 A KITE Zrt. Magyarországon, sőt Európában egyedülálló módon komplex

Részletesebben

Szeretettel üdvözlöm Önöket!

Szeretettel üdvözlöm Önöket! Szeretettel üdvözlöm Önöket! Gyenes Károly Agrárgép üzletág www.dmker.hu Intenzív ültetvények, gyümölcsösök gépesítése korszerű megoldásokkal Mi kell egy ültetvény megvalósításához? Klíma (Hőmérséklet,

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendterítõk széles választékú, nagy teljesítményû, profi rotoros rendterítõ. A kiváló alkotóelemek és a rendkívül robusztus felépítés következtében

Részletesebben

EXPERT 427F F. Dobos kaszák

EXPERT 427F F. Dobos kaszák EXPERT 427F-431-431F Dobos kaszák Dobos kaszák a dobos kasza szakértőtől Figyeljen a valóban fontos dolgokra A Vicon dobos kaszák kimagasló teljesítményre lettek tervezve körülményektől függetlenül. Megbízhatóságuk

Részletesebben

FŐBB MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA I-III.

FŐBB MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA I-III. FŐBB MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA 2011. év Főbb mezőgazdasági gépek forgalma Készítette: Boldog Valéria boldog.valeria@aki.gov.hu TARTALOMJEGYZÉK Mezőgép forgalmazásunk piaci helyzete...3 Főbb mezőgazdasági

Részletesebben

Vicon BW 2100-2400. Körbála csomagoló gépek

Vicon BW 2100-2400. Körbála csomagoló gépek Vicon BW 2100-2400 Körbála csomagoló gépek Maximális szenázs minőség Az új generációs Vicon bálacsomagolók első osztályú csomagolási teljesítményt nyújtanak azon gazdálkodók, és bérvállalkozók számára,

Részletesebben

XXIV. évfolyam, V. szám, Statisztikai Jelentések MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA év

XXIV. évfolyam, V. szám, Statisztikai Jelentések MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA év XXIV. évfolyam, V. szám, 2014 Statisztikai Jelentések MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA 2014. év Mezőgazdasági gépek forgalma Mezőgazdasági gépek forgalma XXIV. évfolyam, V. szám, 2014 Megjelenik negyedévente

Részletesebben

STATISZTIKAI JELENTÉSEK

STATISZTIKAI JELENTÉSEK XXVI. évfolyam 2. szám 2016 STATISZTIKAI JELENTÉSEK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA Főbb mezőgazdasági gépek forgalma Főbb mezőgazdasági gépek forgalma XXVI. évfolyam 2. szám 2016 Megjelenik negyedévente

Részletesebben

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( nagy csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra.

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( nagy csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra. ajánlatkérő neve: címe: adószáma:. Tárgy: ajánlati mintacsomag ( nagy csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP2-4.1.3.5-16) pályázatra. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban

Részletesebben

2019-es évindító akciós ajánlat ÉVINDÍTÓ AKCIÓS AJÁNLAT

2019-es évindító akciós ajánlat ÉVINDÍTÓ AKCIÓS AJÁNLAT ÉVINDÍTÓ AKCIÓS AJÁNLAT 2019-es évindító akciós ajánlat Munkagép akció Quivogne és Opall-Agri gépekre! Érvényes : 2019.01.15-2019.04.15 Érdeklődjön kiemelt partnereinknél www.quivogne.hu www.opall-agri.cz/hu

Részletesebben

GÉPKERESKEDELEM FINANSZÍROZÁS SZAKTANÁCSADÁS ALKATRÉSZ SZERVIZ MASSEY FERGUSON 5610 FRONT EMELŐMŰ - NEM CSAK MF TRAKTOROKHOZ

GÉPKERESKEDELEM FINANSZÍROZÁS SZAKTANÁCSADÁS ALKATRÉSZ SZERVIZ MASSEY FERGUSON 5610 FRONT EMELŐMŰ - NEM CSAK MF TRAKTOROKHOZ Ajánlataink a készlet erejéig vagy 2016. július 31-ig történő megrendelés esetén érvényesek SZEZONÁLIS GÉPKÍNÁLAT 2016 Forgalmazott termékek: Koncentráljon a gazdálkodásra! A többit mi megoldjuk. A Start

Részletesebben

LEMKEN Heliodor rövidtárcsák

LEMKEN Heliodor rövidtárcsák Rövidtárcsa Heliodor LEMKEN Heliodor rövidtárcsák A koncepció A Heliodor rövidtárcsa főként a repce gabonafélék betakarítása után a sekély tarlómegmunkálásra és a mulcsba vetés alkalmazásakor a magágy

Részletesebben

GYÁRTÁS ALATT. CASE IH Quantum 95 F Évjárat: 2014 Üzemóra: 0 Váltó: mechanikus

GYÁRTÁS ALATT. CASE IH Quantum 95 F Évjárat: 2014 Üzemóra: 0 Váltó: mechanikus KIEMELT AJÁNLATOK 2018 / Február Invest Gépkatalógus GYÁRTÁS ALATT VETERÁN Teljesítmény: 95 Le CASE IH Quantum 95 F Váltó: 16+16 mechanikus WIELTON PRC-3HP/W25 pótkocsi Terhelhetőség: 25.500 kg Össz. tömeg:

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

XXIII. évfolyam, III. szám, Statisztikai Jelentések MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA I. félév

XXIII. évfolyam, III. szám, Statisztikai Jelentések MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA I. félév XXIII. évfolyam, III. szám, 2014 Statisztikai Jelentések MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA 2014. Mezőgazdasági gépek forgalma Mezőgazdasági gépek forgalma XXIII. évfolyam, III. szám, 2014 Megjelenik negyedévente

Részletesebben

Rövidtárcsák Heliodor

Rövidtárcsák Heliodor Rövidtárcsák Heliodor A sokoldalúság az ütőkártya A rövidtárcsák forradalmasították a modern mezőgazdaságot immár több mint tíz évvel ezelőtt. Nincs más olyan talajművelő gép, amely hasonló keverési munkát

Részletesebben

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Újdonság Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Nyírócsapos ekefejbiztosítás, 3-5 fejes kivitelben Könnyű Robosztus Egyszerűen kezelhető 2010 Az új Kverneland 150 B Könny, Robosztus, Egyszer en

Részletesebben

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ A kombinált CULTIRAPID R-line rendkívül innovatív munkagép talajműveléshez és magágy előkészítéshez. Nagyon sokoldalú a szántóföldi munkában, moduláris rendszerű,

Részletesebben

XXIII. évfolyam, I. szám, Statisztikai Jelentések FŐBB MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA év

XXIII. évfolyam, I. szám, Statisztikai Jelentések FŐBB MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA év XXIII. évfolyam, I. szám, 2013 Statisztikai Jelentések FŐBB MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA 2012. év Főbb mezőgazdasági gépek forgalma Főbb mezőgazdasági gépek forgalma XXIII. évfolyam, I. szám, 2013 Megjelenik

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

XXIV. évfolyam, III. szám, Statisztikai Jelentések MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA I. félév

XXIV. évfolyam, III. szám, Statisztikai Jelentések MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA I. félév XXIV. évfolyam, III. szám, 2015 Statisztikai Jelentések MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA 2015. Mezőgazdasági gépek forgalma Mezőgazdasági gépek forgalma XXIV. évfolyam, III. szám, 2015 Megjelenik negyedévente

Részletesebben

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: 1888 2019. júniustól Seco univerzális fűnyírók Csehországból A cseh Seco Group idén ünnepli fennállásának 130. évfordulóját. A Seco legnagyobb piaca az amerikai

Részletesebben

2018 nyári akciós ajánlat NYÁRI AKCIÓS AJÁNLAT

2018 nyári akciós ajánlat NYÁRI AKCIÓS AJÁNLAT NYÁRI AKCIÓS AJÁNLAT 2018 nyári akciós ajánlat Munkagép akció a nyári Quivogne és Opall-Agri gépekre! Érvényes : 2018.07.01-2018.09.30 Érdeklődjön kiemelt partnereinknél SATURN IV SATURN IV Vontatott magágykészítő

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

MDS műtrágyaszóró MDS-10/07-D

MDS műtrágyaszóró MDS-10/07-D MDS műtrágyaszóró Maximális teljesítm tmény 24 m munkaszéless lességig 1 5 modell behatárolatlan lehetőségekkel MDS 735 / 935 szántóföldi gép MDS 55 A szóló és gyümölcsös specialista MDS 65 / 85 a kompakt

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

STATISZTIKAI JELENTÉSEK

STATISZTIKAI JELENTÉSEK XXVII. évfolyam 2. szám 2017 STATISZTIKAI JELENTÉSEK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA Főbb mezőgazdasági gépek forgalma Főbb mezőgazdasági gépek forgalma XXVII. évfolyam 2. szám 2017 Megjelenik negyedévente

Részletesebben

Nyitható kanál: 4:1 kanál túlfolyás gátlóval Nyitási szélesség kb.: 670mm szakító körmök opcionálisan rendelhetőek.

Nyitható kanál: 4:1 kanál túlfolyás gátlóval Nyitási szélesség kb.: 670mm szakító körmök opcionálisan rendelhetőek. Munkaeszközök: Nyitható kanál: 4:1 kanál túlfolyás gátlóval Nyitási szélesség kb.: 670mm szakító körmök opcionálisan rendelhetőek. Földkanál szögletes: Földkanál a nehéz áruk és földmunkákhoz, szakító

Részletesebben

Újra dübörögnek a gépek Bábolnán Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Újra dübörögnek a gépek Bábolnán Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( MMG - Video of MMG - A szántóföldi gépshow idén GPS-vezérelt megoldással lett kibővítve, illetve egy olyan gazdálkodási rendszert igyekeztek bemutatni, ahol valóban a SMART áll a középpontban. A termékmenedzsment

Részletesebben

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( kis csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra.

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( kis csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra. ajánlatkérő neve: címe: adószáma:. Tárgy: ajánlati mintacsomag ( kis csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP2-4.1.3.5-16) pályázatra. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban

Részletesebben

Két munka egy eszközzel!

Két munka egy eszközzel! Eltérő területek, eltérő igények: Ez az, amiért a Krone kínálati skálája ilyen széles, hogy minden helyi igényt ki tudjon elégíteni. A gépcsalád nem csak V alakú lengőkéses szársértőt ajánl szétterítő

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

STATISZTIKAI JELENTÉSEK

STATISZTIKAI JELENTÉSEK XXVII. évfolyam 3. szám 2017 STATISZTIKAI JELENTÉSEK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA Főbb mezőgazdasági gépek forgalma Főbb mezőgazdasági gépek forgalma XXVII. évfolyam 3. szám 2017 Megjelenik negyedévente

Részletesebben

Magágykészítő kombinátor Korund 8

Magágykészítő kombinátor Korund 8 Magágykészítő kombinátor Korund 8 2 A növények optimális fejlődésének alapja A ráfordítások csökkentésére és az agronómiai időszakok optimális időzítésére irányuló állandó törekvés olyan munkagépeket kíván,

Részletesebben

STATISZTIKAI JELENTÉSEK

STATISZTIKAI JELENTÉSEK XXVII. évfolyam 4. szám 2017 STATISZTIKAI JELENTÉSEK MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK FORGALMA 2017. I-III. negyedév Főbb mezőgazdasági gépek forgalma Főbb mezőgazdasági gépek forgalma XXVII. évfolyam 4. szám 2017

Részletesebben

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG BÁRMELY ISMERT KOMBÁJNTÍPUSRA FELSZERELHETŐ! Korszerű szerkezeti elemek Megbízható működés, hosszú élettartam Minimális napi karbantartás A legkülönbözőbb igényeknek megfelelő

Részletesebben

Kompakt tárcsás boronák

Kompakt tárcsás boronák Kompakt tárcsás boronák H Rövidtárcsa a legjobbaknak Agresszív szögállású és formájú tárcsalapok garantálják a jó talajbahúzást és a tökéletes keverést Pontosabb - gyorsabb - hatékonyabb A betakarítás

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web:

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web: KULTIVÁTOROK Gyártó: Komáromi Béla Mobil: +36 20/9-360-125 E-mail: komaromigep@pr.hu Web: www.komaromigep.hu Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. BIG-VARIO ABK 006 típusú sorközművelő kultivátor Big-Bag

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SILVERCUT. Tárcsás kaszák

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SILVERCUT. Tárcsás kaszák A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Tárcsás kaszák A termékcsalád a SIP eladási programjában a professzionális tárcsás kaszák csoportját testesíti meg. A kasza olyan gép, mely egyesít

Részletesebben

Grimme GV 3000/SF3000

Grimme GV 3000/SF3000 Grimme GV 3000/SF3000 innovatív, nagy teljesítményű vontatott és önjáró négysoros betakarítógép átrakó elevátorral. A teljesítmény új dimenziója a kiszedés technikában nagy területteljesítmény tiszta termény

Részletesebben

Toro lombeltakarító gépek

Toro lombeltakarító gépek KIS- ÉS KÖZÉPKATEGÓRIÁS ZÖLDFELÜLET ÁPOLÓ GÉPEK Toro lombeltakarító gépek Műszaki jellemzők: Típus: 51593 51594 Toro Super Blower Vac Toro Ultra Blower Vac Motor (W): 1450 1450 Légszállítás (max. / min.

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

A visszatömörítés csíkokban történik a haladási irányra átlósan. A kis átmérőjű hengerek esetén a kiváló munka alacsony tömeggel párosul.

A visszatömörítés csíkokban történik a haladási irányra átlósan. A kis átmérőjű hengerek esetén a kiváló munka alacsony tömeggel párosul. HENGEREK Egyszerű és olcsó A pálcás ek 400 mm, 540 mm és 600 mm átmérővel kaphatóak. Egyszerű és olcsó megoldást kínálnak a munkagépek mélységtartására, és a talaj visszatömörítésére. A visszatömörítés

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

ELHO rézsűzúzók.

ELHO rézsűzúzók. ELHO rézsűzúzók 2015 www.elho.fi Ha tartós és hatékony gépre van szüksége, az ELHO rézsűzúzó a legjobb választás! Az ELHO évtizedek óta gyártja különböző rézsűzúzóit és rengeteg tapasztalata van ebben.

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

A visszatömörítés csíkokban történik a haladási irányra átlósan. A kis átmérőjű hengerek esetén a kiváló munka alacsony tömeggel párosul.

A visszatömörítés csíkokban történik a haladási irányra átlósan. A kis átmérőjű hengerek esetén a kiváló munka alacsony tömeggel párosul. HENGEREK Egyszerű és olcsó A pálcás ek 400 mm, 540 mm és 600 mm átmérővel kaphatóak. Egyszerű és olcsó megoldást kínálnak a munkagépek mélységtartására, és a talaj visszatömörítésére. A visszatömörítés

Részletesebben

Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval

Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval SAJTÓKÖZLEMÉNY Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval 2012.09.12., Gottmadingen, Németország Vicon Andex 714T A Vicon új generációs rendképzője, javított hajtómű kialakítással és optimalizált rendrakó

Részletesebben

Kompakt grubber Kristall

Kompakt grubber Kristall Kompakt grubber Kristall Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sokhelyütt megváltozott. Korábban elsősorban gyomirtásra és talajlazításra szolgált. Manapság a legtöbb

Részletesebben

Szántóföldi kultivátorok

Szántóföldi kultivátorok Szántóföldi kultivátorok - Magágykészítő vagy könnyű kultivátorok Feladatuk: Szántáselmunkálás, magágykészítés. Művelési mélység: 5-15 cm Művelő szerszám: rugós száron: kétoldalt ívelt művelőszerszám.

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendterítõk széles választékú, nagy teljesítményû, profi rotoros rendterítõ. A kiváló alkotóelemek és a rendkívül robusztus felépítés következtében

Részletesebben

ADATLAP. Kódszám: 001 Kép: Megnevezés: Kombinátor FARMET. Gyártási év: Futásteljesítmény: - Alvázszám: - Motorszám: - Rendszám: -

ADATLAP. Kódszám: 001 Kép: Megnevezés: Kombinátor FARMET. Gyártási év: Futásteljesítmény: - Alvázszám: - Motorszám: - Rendszám: - Kódszám: 001 Kép: Megnevezés: Kombinátor ADATLAP K300 NIA FARMET Gyártási év: 1999 Alvázszám: Forgalmi engedély Munkaszélesség: 3 m 2 sor pálcás rögtör henger 2 sor rugós kapa Hiánytalan, jó állapotú Kódszám:

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY MAGUNKRÓL A FANTINI vezető az univerzális, bármilyen kombájntípusra felszerelhető kukorica és napraforgó adapterek gyártásában. A vállalat gyors fejlődése is bizonyítja,

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendsodrók Kiváló alkotóelemek, gyakorlati innováció és különösen robusztus építési elgondolás. A rotoros rendrakókat magas minõségû munka

Részletesebben

MADE IN AUSTRIA INNOVATÍV GYÁRTMÁNYOK MINDEN TÉREN

MADE IN AUSTRIA INNOVATÍV GYÁRTMÁNYOK MINDEN TÉREN MADE IN AUSTRIA INNOVATÍV GYÁRTMÁNYOK MINDEN TÉREN REGENT A SZÁNTÓFÖLDI NÖVÉNYTERMESZTÉS TÖKÉLETES GÉPEINEK FEJLESZTŐJE A FELSŐ-AUSZTRIAI ATTNANG-PUCHHEIMBEN 85 ÉVE GYÁRTANAK KIEMELKEDŐ MINŐSÉGŰ MEZŐGAZDASÁGI

Részletesebben

A MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐESZKÖZ KERESKEDELMI SZERVEZETEK FORGALMA A FŐBB MEZŐGAZDASÁGI GÉPEKBŐL ÉV

A MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐESZKÖZ KERESKEDELMI SZERVEZETEK FORGALMA A FŐBB MEZŐGAZDASÁGI GÉPEKBŐL ÉV A MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐESZKÖZ KERESKEDELMI SZERVEZETEK FORGALMA A FŐBB MEZŐGAZDASÁGI GÉPEKBŐL 2009. ÉV A mezőgazdasági termelőeszköz kereskedelmi szervezetek forgalma a főbb mezőgazdasági gépekből TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX

SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX SUPERFEX SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ A magas minőségű biológiai tápanyagok napról-napra jelentősebbé válnak a termelők

Részletesebben

Gigant 10 és Gigant 12 eszközhordozók -

Gigant 10 és Gigant 12 eszközhordozók - Gigant eszközhordozó Gigant 10 és Gigant 12 eszközhordozók - Eszközhordozó minden művelőeszközhöz A két eszközhordozó, a Gigant 10 és Gigant 12 egyedülálló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a különböző

Részletesebben

GIGANT ESZKÖZHORDOZÓ

GIGANT ESZKÖZHORDOZÓ GIGANT ESZKÖZHORDOZÓ Gigant 10 és Gigant 12 eszközhordozók 2 Eszközhordozó minden művelőeszközhöz A két eszközhordozó, a Gigant 10 és Gigant 12 egyedülálló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a különböző

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

Árlista 2017 OPaLL-AGRI munkagépek

Árlista 2017 OPaLL-AGRI munkagépek Árlista 2017 OPaLL-AGRI munkagépek Érvényes 2017.01.01-től 1 Tartalom: JUPITER II 120/100 függesztett eke 3 JUPITER II 140/100 függesztett eke 4 JUPITER eke tartozékok 5 ORION 180 félig függesztett eke

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek. www.pezzolato.it. Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot PTH 300 PTH 400 PTH 400 XL PTH 250 ENERGY

PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek. www.pezzolato.it. Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot PTH 300 PTH 400 PTH 400 XL PTH 250 ENERGY PTH 400 9, Envie (CN) 77 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it www.pezzolato.it PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot GREENLINE PTH 300 PTH 400 PTH 400

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett!

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett! Tisztelt Címzett! A TALLERES RAMON S.L. Spanyol cég 1957 óta foglalkozik élelmiszeripari gépek, pontosabban húsfeldolgozáshoz és csomagoláshoz kapcsolódó berendezések tervezésével és gyártásával. A több,

Részletesebben

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK URBAN ÁGAPRÍTÓK RÓLUNK URBAN KOVO s.r.o. egy csehországi ágaprító gyártó, amelynek magyarországi képviselõje a Szakadáth-Gépker Kft. Gyári képviseletként napi kapcsolatban állunk a gyárral, ezért az alkatrészek

Részletesebben

Az új, nagyteljesítményű technológia 3-9 méteres munkaszélességben. Cirrus nagyteljesítményű mulchvetőgép

Az új, nagyteljesítményű technológia 3-9 méteres munkaszélességben. Cirrus nagyteljesítményű mulchvetőgép Cirrus Cirrus nagyteljesítményű mulchvetőgép Az új, nagyteljesítményű technológia 3-9 méteres munkaszélességben A Cirrus nagyteljesítményű mulchvetőgép 3-9 m munkaszélességgel rendelhető. A vetőgép nagy

Részletesebben

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610 Pöttinger LION Forgóboronák 97+231.10.0610 LION 251 / 301 / 3002 / 4002 Forgóboronák 2,5 m-től 6 m munkaszélességig A talajművelés mindenesei A forgóborona fontos szerepet játszik a Pöttinger földművelési

Részletesebben

Gyepápolás GreenMaster

Gyepápolás GreenMaster Gyepápolás GreenMaster Moduláris felépítésű rendszer gyepápoláshoz intenzívebb gyepápolás felülvetéssel és bokrosítással akár 15%-kal több hozam nem csak gyepek esetében hatékonyabb és egyszerűbb zöldtrágya

Részletesebben