K Ö R L E V É L. E megállapodások alapján lehetőség van, hogy ez év nyarán munkatársaink az alábbi helyeken üdüljenek a nyár folyamán:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "K Ö R L E V É L. E megállapodások alapján lehetőség van, hogy ez év nyarán munkatársaink az alábbi helyeken üdüljenek a nyár folyamán:"

Átírás

1 K Ö R L E V É L Kedves Munkatársak! Örömmel értesítjük Önöket, hogy az egyetem vezetésének jóváhagyásával évben csereüdültetési megállapodást kötöttünk a Prágai, a Nyitrai és a Krakkói Mezőgazdasági Egyetemmel, a Székelyudvarhelyi Református Diákotthon Alapítvánnyal. E megállapodások alapján lehetőség van, hogy ez év nyarán munkatársaink az alábbi helyeken üdüljenek a nyár folyamán: Prágában, kollégiumi elhelyezéssel, kétágyas zuhanyozós szobákban, Krakkóban ágyas felszerelt kollégiumi szobákban (zuhanyozó, WC, konyha emeletenként), Rackova-Dolinán (Hotel Akademik-Magas Tátra) 3-4 ágyas hideg-meleg vizes, zuhanyozós szobákban, teljes ellátással (napi háromszori étkezés), Székelyudvarhelyen kétágyas, fürdőszobás vagy 4-6 és 8 ágyas (emeletenként modern zuhanyozó, WC, konyha) szobákban. Az igényeket a felsorolt külföldi üdültetési formákra május 31-ig lehet benyújtani (két időpont megjelölésével) a körlevél mellékleteként kiadott igény-bejelentési lapon, a SZIE Személyzeti Osztályára (Dr. Pálinkás Istvánné osztályvezető részére, telefon: , vagy a 1020, 1021 melléken). Az igényeket összesítjük, továbbítjuk, s a visszaigazolás után az üdülni szándékozót írásban tájékoztatjuk.

2 2 P R Á G A: A Prágai Mezőgazdasági Egyetem az E és F kollégiumi épületben biztosítja számunkra a szobákat, mely Prága Suchdol kerületében van (címe: Ceska Zemedelska Univerzita Vysokoskolsky ODB Orovy Svaz, Praha 6, Suchdol, Kamycká ul. 129.), autóval, busszal és metróval jól megközelíthető helyen (prágai útirányt jelölő térképpel rendelkezünk, van prágai útikönyvünk is. Prágába naponta rendszeresen jár közvetlen nemzetközi gyorsvonat és heti 3 alkalommal menetrendszerű autóbuszjárat is, továbbá a Sky Europe fapados légi járattal olcsón lehet utazni). A szobákhoz a fogadó fél biztosít teafőzőt, hűtőszekrényt, villanyrezsót, minimális edényt és evőeszközt, így lehetőség van egy tea, illetve reggeli elkészítéséhez. Az épületben mini élelmiszerüzlet, kávé és kapuccinó automata van. A szobák elhelyezése olyan, hogy 2 db kétágyas szobához tartozik egy fürdőszoba (ágyneműt és törölközőt biztosítanak, a szobákat rendszeresen takarítják). A kollégiumok épületében több snack-bár, étterem, söröző üzemel, ahol félpanziót vagy ebédet is lehet igen kedvezményes áron rendelni. A egyetem területén belül működik egy uszoda, ami igénybe vehető olcsó napijeggyel, de a zárás előtti két órára félárú jegy is kapható. Prága belvárosa az ősi utcák, a híres sörözők, a Hradzsin, a Szent Vitus Katedrális, az Óváros tér a városházával, az Orloj, a Vencel tér, az Aranyművesek utcája, hogy csak néhányat említsünk, mint egy-egy gyöngyszem ragyog Európa egyik csodás fővárosában. Odautazáskor érdemes egy kis kitérőt tenni, megnézni Olomouc-t (Olmütz), Csehország műemlékekben egyik leggazdagabb városát. Érdemes ellátogatni a Prága környéki várakba, pl. Konopiste kastélyba (Ferenc Ferdinánd főherceg egykori romantikus palotája) vagy meglátogatni Karlovy Varyt, (Kaurlsbad) Európa egyik leghíresebb fürdővárosát. A szálláslehetőséget július 7 augusztus 25 között lehet igénybe venni - kisebb létszámot szeptember 15-ig is tudnak fogadni - turnusok nincsenek. Célszerű két üdülési időpontot megjelölni. A csereüdülés ára az egyetem hallgatói, munkatársai és közvetlen családtagjai részére (vagyis 18 év alatti gyermek, nappali tagozatos egyetemi/főiskolai hallgató, továbbá házastárs, élettárs) rendkívül kedvező, 200 kc/fő/nap (mely kb. ifjúsági szállók árának 50 %-a), munkatársainkkal együtt utazó vendégeiknek is biztosítanak 260 kc/fő/nap áráért szálláshelyet. Megjegyzés: csak 3 év feletti gyermekek elhelyezésére van lehetőség. Szigorúan tilos bármilyen állatot bevinni a Kollégiumba. Az üdülés díját a Prágai Egyetem Kollégiumában kell befizetni cseh koronában.

3 3 K R A K K Ó Július és augusztus hónapban tudnak számunkra szálláshelyet biztosítani a Bratniak kollégiumban, turnusok nincsenek. A Krakkói Mezőgazdasági Egyetem Kollégiuma a belvárosban van. Címe: University of Agriculture Krakow, al, Mickiewicza 21. Krakkó a művelt Európa egyik legjelentősebb városa, szépségében kimeríthetetlen, megunhatatlan metropolis. Magyar vonatkozásával különösen érdekes számunkra. A város környéke is bővelkedik látnivalókban, a közelben egy híres búcsújáró hely van (Chestoshowa) és Európa egyik leghíresebb sóbányája, a Wieliczka is itt található (a városból villanyvonattal is elérhető, kb. félóra). Egynapos kirándulás keretében el lehet látogatni Zakopanéba vagy Tyniec érintésével Niepolomice-ba, Nowa-Hutába, s megnézni a mogilnói cisztercita kolostort, esetleg kimenni Nowy Targ-ra, a híres piacra, rönktutajozni a Dunajec lengyel szakaszán, meglátogatni a Vörös Kolostort. Vonattal, autóbusszal (menetrendszerű járatok) és személykocsival egyaránt megközelíthető, emellett a Sky Europe fapados légitársaságnak is vannak olcsó járatai Krakkóba. Az igénybe vehető szobák két-, három- és négyágyasak, jól felszereltek. Konyha szintenként van, egy reggelit, teát, kávét el lehet készíteni (érdemes edényt vinni), emeletenként vannak hűtőszekrények, illetve a konyhákban. A környéken igen sok apró étkezde van, olcsók, vannak utcán gyrost, szendvicset, üdítőt árusító üzletek. A krakkói üdülés ára kb. 30 zloty személyenként és éjszakánként (pontos árat még nem írtak) egyetemi hallgatóknak (az igazolványt be kell mutatni) és gyermekeknek esetleg kedvezményt is adnak, a szállást Krakkóban a kollégiumban kell kifizetni (az árak rendkívül mérsékeltek, az ifjúsági szálló árainak kb. felét teszik ki). R ACKOVA-DOLINA Hotel Akademik (Magas Tátra) A Nyitrai Mezőgazdasági Egyetem üdülőjében 3-4 ágyas szobákban teljes ellátással (napi háromszori étkezés) üdülhetnek munkatársaink. Cserekedvezmény keretében az alábbi időpontokat ajánljuk: július 14 július 20. július 28 augusztus 3. augusztus 11 augusztus 17-ig 1 db négyágyas szoba 1 db négyágyas szoba 2 db négyágyas szoba Az üdülés ára 3.800,- Ft/fő/nap, melyet a Személyzeti Osztályon beszerezhető csekken kell forintban befizetni. A bemutatott csekk ellenében kapják meg a beutaló jegyet. A turnusok szombaton kezdődnek és pénteken fejeződnek be (7 nap, 6 éjszaka). Az étkezés az üdülés első napján ebéddel kezdődik és az utolsó napon reggelivel végződik. Az üdülőben az egész napi (háromszori) étkezés biztosítva van. Az utolsó napon a szobákat délelőtt 9 óráig kell elhagyni.

4 4 Továbbá lehetőség van a csereüdülési időpontokon kívül egyes időszakokban, illetve hosszú hétvégére is igénybe venni az üdülőt ebben az esetben szállás + félpanzió 470 Sk/fő/nap -, ekkor közvetlen ügyintézés szükséges. Ilyen esetben az üdülő (Hotel Akademik, Rackova Dolina) vezetőjénél kell jelentkezni: Ing. Baranik. cím: Telefon: Az üdülő a Magas Tátra nyugati részén, a Rackova völgy egyik magaslatán található, autóval megközelíthető helyen (útvonaltérképet adunk), melynek flórája és faunája igen gazdag. A vendégek egyszerűen berendezett, zuhanyozós szobákban kerülnek elhelyezésre, s megízlelhetik a házi kosztot. A hosszú túrák után felfrissülhetnek a presszóban. Aki szereti a tábortüzet, a meghitt esti beszélgetéseket, a szalonnasütést, a nótázást, megteheti, erre lehetőséget talál az üdülő piknik parkjában. Az általános testi felüdülést szolgálja az üdülő kondi terme és szaunája is. A Magas Tátra a világ legkisebb magashegysége, egészen a szlovák-lengyel határig húzódik. Teljes területét több mint 100 hegyi tavával, számtalan erdejével, meredek sziklaszirtjével Nemzeti Parknak minősítették. A csúcsokra lanovkával, helyi fogaskerekűvel lehet feljutni. Az üdülőtől néhány kilométerre van a Demanovská Dolina, ahol két csodálatos cseppkőbarlang és egy jégbarlang is található, a völgy végéhez autózva elérhetjük Chopok dél-nyugati lejtőit, s innek Chopok-tetőre egész évben üzemelő lanovka visz fel. Rackova- Dolinától 10 km-re van Liptovsky Mikulas, egy kedves kisváros, ahol egy új, csodálatos termál- és élményfürdő várja a szórakozni vágyó felnőtteket és gyermekeket (gyermekeknek kedvezményt adnak, vannak családi jegyek is). S ZÉKELYUDVARHELY A néhány éve épített és átadott, igen jól felszerelt kollégium a belvárosban, a Rákóczi út 17. szám alatt található. A kollégium szobái ágyasak, a 2 ágyas szobákhoz igény szerint külön fürdő, illetve zuhanyozó tartozik, a többi szobánál emeletenként modern zuhanyozó, WC van, a teakonyhákban teát, reggelit lehet készíteni. Székelyudvarhely látnivalókban, műemlékekben igen gazdag, egy napos kirándulással elérhető a Békás szoros, a Szent Anna tó, a Gyilkos tó, Csíkszereda, Csíksomlyó, Tusnád fürdő. Közel van Parajd (sóbánya), Szovátafürdő a híres Medve tóval, Korond (személyes tapasztalatokkal az útiterv összeállításában szívesen segítünk). Egész nyáron tudnak szállást biztosítani, turnusok nincsenek. Az üdültetés árai a következők, melyet Székelyudvarhelyen az Alapítványnál kell befizetni: 2 ágyas (külön fürdőszobás): 10 /szoba/éjszaka 4 ágyas (közös fürdőszobás): 16 /szoba/éjszaka 8 ágyas (közös fürdőszobás): 24 /szoba/éjszaka Amennyiben csak a földszinten lévő ágyakat veszik igénybe, úgy a négyágyas szobák kétágyasként, illetve a nyolcágyas szobák négyágyas szobaként fizetendők.

5 5 A félpanziós ellátás megoldható a földszinten található étkezdében. kétfogásos meleg vacsora (estebéd) és hideg reggeli: 6 /fő egy átlagos vacsora: 3,5 /fő egy átlagos ebéd: 4 /fő egy átlagos reggeli: 2 /fő A vendégek ingyenesen használhatják az állandó internet kapcsolattal rendelkező komputertermet, a minden emeleten lévő teakonyhát és a tetőtéri klubhelyiséget. Egy-egy családnak előzetes telefonegyeztetés után (telefon: , általában bármely időpontban tudnak szállást biztosítani. A helyeket, az időpontokat előzetes telefonegyeztetés alapján kell írásban (faxon vagy e- mailben) lekötni, hivatkozva a Szent István Egyetem képviselőjével (Dr. Pálinkás Istvánné) történt előzetes személyes megbeszélésre. A Főtitkári Hivatalban különböző utazási irodák által hirdetett bel- és külföldi egyéni és különleges, távoli helyekre (India, Ausztrália, stb) hívogató részletes utazási kiadványok, tájékoztatók vannak. Megtalálható a Nemzeti Üdülési Szolgálat kiadványa is, mely az összes magyarországi üdülési csekk elfogadó szállást, kastélyt, egy- és többcsillagos szállodát, panziót tartalmazza, telefonszámmal, legfontosabb tudnivalókkal. Reméljük ajánlataink megnyerik kedves munkatársaink tetszését és vendégeink lesznek. Gödöllő, április 10. Dr. Pálinkás Istvánné osztályvezető

Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége. Nyári kiadványa. Nyaralás, pihenés, kikapcsolódás

Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége. Nyári kiadványa. Nyaralás, pihenés, kikapcsolódás Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége Nyári kiadványa Nyaralás, pihenés, kikapcsolódás 2013 Erzsébet-program, a szociális felelősség A Szent Erzsébet-i hagyományokat újragondolva,

Részletesebben

2015. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2015. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2015. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

Irodánk már 19 éve tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ), és a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának (BKIK).

Irodánk már 19 éve tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ), és a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának (BKIK). előfoglalási kedvezmények Foglalja le utazását First Minute áron 2014. április 30-ig! A First Minute ár olyan kedvezményes csomagár, amely tartalmazza a 7 éjszaka szállás és a közlekedés (repülő vagy autóbusz)

Részletesebben

A Z U TAS O K S ZO LG Á L ATÁ BA N

A Z U TAS O K S ZO LG Á L ATÁ BA N MÁR A Z U TAS O K S ZO LG Á L ATÁ BA N ÉVE Irodák 1137 Budapest, Katona József u. 15. (a Westend mellett) Tel.: 269-4744, 373-0454, 288-0714 Fax: 288-0724, 354-0931 E-mail: info@cartour.hu 1024 Budapest

Részletesebben

Az apartmanok és hotelek felszereltsége,

Az apartmanok és hotelek felszereltsége, nyár 2013 Általános tudnivalók Az alábbi tudnivalók ismeretében gondtalan, vidám szabadságot garantálunk! Tartalomjegyzék Ausztria Horvátország Szlovénia Olaszország Görögország 4 9. oldal 10 72. oldal

Részletesebben

AUTOCLUB TRAVEL. Több, mint egy utazási iroda

AUTOCLUB TRAVEL. Több, mint egy utazási iroda AUTOCLUB TRAVEL Több, mint egy utazási iroda 2015. évi egyéni utazások AUTOCLUB TRAVEL Több, mint egy utazási iroda Kedves Utasaink! Az Autoclub Travel országszerte 11 ügyfélszolgálati ponton várja a Magyar

Részletesebben

CONNEX HOTELCSEKK. V1400 Kiadás

CONNEX HOTELCSEKK. V1400 Kiadás CONNEX HOTELCSEKK V I TA L & A K T I V V1400 Kiadás Meghívjuk Önt egy kétszemélyes rövid üdülésre Ez a hotelcsekk meghívó két személy részére egy 3-napos üdülésre egy magas kategóriájú szállodába. Válassza

Részletesebben

Üdülési lehetőségek a keleti körzetben. Abádszalók

Üdülési lehetőségek a keleti körzetben. Abádszalók Üdülési lehetőségek a keleti körzetben Abádszalók Hely: Abádszalók Kolping Oktatási Központ /Volt plébánia épület/ 5241 Abádszalók István király u. 9. Férőhely: épületben 30 fő részére emeletes ágy /1x3,

Részletesebben

KEDVES UTASAINK! Nagy örömmel nyújtjuk át Önöknek a 20 éves évfordulónkra készült jubileumi katalógusunkat.

KEDVES UTASAINK! Nagy örömmel nyújtjuk át Önöknek a 20 éves évfordulónkra készült jubileumi katalógusunkat. KEDVES UTASAINK! Nagy örömmel nyújtjuk át Önöknek a 20 éves évfordulónkra készült jubileumi katalógusunkat. 20 ÉV - NAGY IDÕ... egy hosszú, eseményekkel teli idõszak az életünkben. Katalógusunkban külön

Részletesebben

SZICÍLIA NAGY KÖRUTAZÁS (9 nap/8 éj) Taorminához közel AKCIÓS ÁR!

SZICÍLIA NAGY KÖRUTAZÁS (9 nap/8 éj) Taorminához közel AKCIÓS ÁR! SZICÍLIA NAGY KÖRUTAZÁS (9 nap/8 éj) Taorminához közel AKCIÓS ÁR! 2015.Szeptember 12-20.(9nap/8éj) 68.900,-Ft+komp 2015.Október 17-25. (9nap/8éj) 68.900,-Ft+komp Eredeti ár : 78.900,-Ft/fő(-Bp-Catania

Részletesebben

SAJÁT SZERVEZÉSŰ SÍUTAK

SAJÁT SZERVEZÉSŰ SÍUTAK Iskolai Sítáborok 2015 SAJÁT SZERVEZÉSŰ SÍUTAK Tisztelt Partnerünk! Örömmel értesítjük, hogy a magyarországi kis- és középvállalatok auditált, szakmai összeállítású GOLDEN LIST 2014 alapján a hajdúszoboszlói

Részletesebben

SPANYOLORSZÁG. 84 www.grandtours.hu online-foglalás. www.spain.info www.gencat.net www.costabrava.org MADRID ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

SPANYOLORSZÁG. 84 www.grandtours.hu online-foglalás. www.spain.info www.gencat.net www.costabrava.org MADRID ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK MADRID Tossa de Mar Lloret de Mar Malgrat de Mar Barcelona Santa Susanna www.spain.info www.gencat.net www.costabrava.org (pudingszerû édesség, többnyire karamellel). Érdemes alkalomadtán ezeket kipróbálni.

Részletesebben

Adria Tours Utazási Iroda

Adria Tours Utazási Iroda MONTENEGRO Tivat H. Palma *** 1. Tivati apartmanok 2.-4. H. Mimoza** 5. Kute-Kamenari Dragica apartman 5. Kamenari luxus apartmanok 6. Kute magánapartman 7. Budva Adria I apartman 8. Adria II apartman

Részletesebben

H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7.

H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. Körutazások Városlátogatások Tengerparti nyaralások Belföldi utak GyŐri, Soproni, szombathelyi indulások H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. Tel/Fax.: 0036/99/312-024, 99/523-792 Tel: 0036/99/328-109, 99/523-610,

Részletesebben

Az utazás élménye mindenkié!

Az utazás élménye mindenkié! Az utazás élménye mindenkié! AKADÁLYMENTES AJÁNLATOK 2014 Tartalom: Bemutatkozunk... 3 Kirándulások... 4-7 Esztergom... 4 Győr... 5 Komárom, Mór... 6 Szentendre... 7 Fürdőlátogatások... 8-11 Agárd... 8

Részletesebben

PIHENJEN ÖN IS A HONVÉDSZAKSZERVEZET ÜDÜLÕJÉBEN!

PIHENJEN ÖN IS A HONVÉDSZAKSZERVEZET ÜDÜLÕJÉBEN! PIHENJEN ÖN IS A HONVÉDSZAKSZERVEZET ÜDÜLÕJÉBEN! Az Egység 2002 Kft. ügyvezetõjétõl kapott információk alapján arról tájékoztatjuk tagságunkat, hogy a Magyar Nemzeti Üdültetési Alapítvány hivatalosan is

Részletesebben

FIRST MINUTE, TÖRZSUTAS KEDVEZMÉNYEK, VALAMINT A BARÁTSÁG KLUB ELŐNYEI

FIRST MINUTE, TÖRZSUTAS KEDVEZMÉNYEK, VALAMINT A BARÁTSÁG KLUB ELŐNYEI Kulturális KörutazásoK 2014 NÉHÁNY ÉRV A CARTOUR MELLETT, AMIERT ÉRDEMES VELÜNK UTAZNIA ÉS IDEJÉBEN LEFOGLALNIA UTAZÁSÁT Irodánk 23 éve szervez utazásokat mind bel-, mind pedig külföldre. Buszos utazásainkon

Részletesebben

SÁRVÁR. s á r v á r S Z Á L L Á S H E L Y E I

SÁRVÁR. s á r v á r S Z Á L L Á S H E L Y E I 13 22 17 32 23 15 14 21 8 6 2 10 26 5 9 25 30 29 24 12 7 11 33 3 1 31 4 SÁRVÁR S Z Á L L Á S H E L Y E I 16 9600 Sárvár, Vadkert u. 1. Tel.: 06 95 523-600 Fax: 06 95 326-504 E-mail: info@sarvarfurdo.hu

Részletesebben

K.V. Ingatlan Kft ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A HOTEL ATLANTIS**** SUPERIOR MEDICAL, WELLNESS & CONFERENCE HAJDÚSZOBOSZLÓ

K.V. Ingatlan Kft ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A HOTEL ATLANTIS**** SUPERIOR MEDICAL, WELLNESS & CONFERENCE HAJDÚSZOBOSZLÓ K.V.Ingatlan Kft ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A HOTEL ATLANTIS**** SUPERIOR MEDICAL, WELLNESS & CONFERENCE HAJDÚSZOBOSZLÓ 4200 Hajdúszoboszló, Damjanich u.10. igénybevételére Érvényes: 2011. július

Részletesebben

DÉL-ALFÖLD AZ ÉLMÉNYRÉGIÓ

DÉL-ALFÖLD AZ ÉLMÉNYRÉGIÓ AZ ÉLMÉNYRÉGIÓ Aki a Dél-Alföldön jár, annak mindenképp érdemes megmártóznia a fürdők vizében. Gyulán a négygenerációs fürdő a kisgyermekektől a senior korosztályig mindenki számára ideális pihenési, kikapcsolódási

Részletesebben

* Balatonfüredi indulás: Horvátországon és Szlovénián keresztül jelzett útvonalak, illetve megfelelő számú balatonfüredi utas esetén!

* Balatonfüredi indulás: Horvátországon és Szlovénián keresztül jelzett útvonalak, illetve megfelelő számú balatonfüredi utas esetén! IDŐPONT PROGRAM* IDŐTART. ÁR (Ft/fő)* Old. Március 21. Bécsi tavasz 1. (Belvedere + Stadtpark + Óváros) 1 nap 8.600 2. Április 18. Tavasz az olasz Adrián: Trieszt 1 nap 14.500 3. Április 25. Bécsi tavasz

Részletesebben

Kulturális körutak, tengerparti nyaralások. INGYENES CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG: Debrecen, Nyíregyháza,

Kulturális körutak, tengerparti nyaralások. INGYENES CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG: Debrecen, Nyíregyháza, Kulturális körutak, 12 éve utasainkért tengerparti nyaralások 2015 INGYENES CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG: Debrecen, Nyíregyháza, Tiszaújváros, M3 autópálya pihenői, Miskolc, Gyöngyös, Budapest Tisztelt Utastársunk!

Részletesebben

HARKÁNYI VENDÉG. 2013. ősz-tél 2014. tavasz 2. szám 2013. október

HARKÁNYI VENDÉG. 2013. ősz-tél 2014. tavasz 2. szám 2013. október HARKÁNYI VENDÉG 2013. ősz-tél 2014. tavasz 2. szám 2013. október Harkányfürdő, egy tradicionális gyógyfürdő, mely egész évben várja Önt! A vendégváró Harkány és vendégszerető lakói 1824 óta, közel kétszáz

Részletesebben

www.unitravel.hu - www.sielmeny.hu EGYHETES FRANCIA SÍTÚRA busszal, síbérlettel már 57 900 Ft-tól DIÁK sítáborok SZILVESZTERI és ünnepi ajánlatok

www.unitravel.hu - www.sielmeny.hu EGYHETES FRANCIA SÍTÚRA busszal, síbérlettel már 57 900 Ft-tól DIÁK sítáborok SZILVESZTERI és ünnepi ajánlatok 22 ÉV TAPASZTALAT KEDVEZMÉNYES CSOPORTAJÁNLATOK KEDVEZMÉNYES SÍBÉRLETÁRAK Sí- és snowboard- üdülések Pályaszállások bombaárakon! Új építésű, 3-4 *-os wellness aparthotelek rendszeres buszjáratok Számos

Részletesebben

45t. számú előterjesztés

45t. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere 45t. számú előterjesztés Előterjesztés a Népjóléti Bizottság részére az idősek üdültetéséről szóló pályázati kiírásról I. Tartalmi összefoglaló

Részletesebben

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete 1 Tartalomjegyzék I. Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete V. Az üdülés lemondása VI. Az üdülés folyamata VII. Egyéb rendelkezések 2 1.) A VDSZ Balatonszemesi

Részletesebben

WELLNESS ÉLMÉNY 2 FORE

WELLNESS ÉLMÉNY 2 FORE ÜDÜLÉSI ÉLMÉNYEK 4-CSILLAGOS SZÁLLODÁK- BAN HOTEL KUPON WELLNESS ÉLMÉNY 2 FORE Várjuk Önt egy kétszemélyes rövid üdülésre Ez a Hotel Kupon meghívó két személy részére egy rövid üdülésre a weboldalon található

Részletesebben

Klub. Tartalom. Az utalvány felhasználása után vissza. Tartsa meg! Önnek a jövőben: -50% bizonyos programokra.

Klub. Tartalom. Az utalvány felhasználása után vissza. Tartsa meg! Önnek a jövőben: -50% bizonyos programokra. Üdvözöljük a feldobó élmények világában! Aktív Pihenés ajándékának programajánlatából saját maga választhatja ki azt az élményt, amelyre a legjobban vágyik. Sokszínű és minőségi szolgáltatásokat nyújtó

Részletesebben