K Ö R L E V É L. E megállapodások alapján lehetőség van, hogy ez év nyarán munkatársaink az alábbi helyeken üdüljenek a nyár folyamán:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "K Ö R L E V É L. E megállapodások alapján lehetőség van, hogy ez év nyarán munkatársaink az alábbi helyeken üdüljenek a nyár folyamán:"

Átírás

1 K Ö R L E V É L Kedves Munkatársak! Örömmel értesítjük Önöket, hogy az egyetem vezetésének jóváhagyásával évben csereüdültetési megállapodást kötöttünk a Prágai, a Nyitrai és a Krakkói Mezőgazdasági Egyetemmel, a Székelyudvarhelyi Református Diákotthon Alapítvánnyal. E megállapodások alapján lehetőség van, hogy ez év nyarán munkatársaink az alábbi helyeken üdüljenek a nyár folyamán: Prágában, kollégiumi elhelyezéssel, kétágyas zuhanyozós szobákban, Krakkóban ágyas felszerelt kollégiumi szobákban (zuhanyozó, WC, konyha emeletenként), Rackova-Dolinán (Hotel Akademik-Magas Tátra) 3-4 ágyas hideg-meleg vizes, zuhanyozós szobákban, teljes ellátással (napi háromszori étkezés), Székelyudvarhelyen kétágyas, fürdőszobás vagy 4-6 és 8 ágyas (emeletenként modern zuhanyozó, WC, konyha) szobákban. Az igényeket a felsorolt külföldi üdültetési formákra május 31-ig lehet benyújtani (két időpont megjelölésével) a körlevél mellékleteként kiadott igény-bejelentési lapon, a SZIE Személyzeti Osztályára (Dr. Pálinkás Istvánné osztályvezető részére, telefon: , vagy a 1020, 1021 melléken). Az igényeket összesítjük, továbbítjuk, s a visszaigazolás után az üdülni szándékozót írásban tájékoztatjuk.

2 2 P R Á G A: A Prágai Mezőgazdasági Egyetem az E és F kollégiumi épületben biztosítja számunkra a szobákat, mely Prága Suchdol kerületében van (címe: Ceska Zemedelska Univerzita Vysokoskolsky ODB Orovy Svaz, Praha 6, Suchdol, Kamycká ul. 129.), autóval, busszal és metróval jól megközelíthető helyen (prágai útirányt jelölő térképpel rendelkezünk, van prágai útikönyvünk is. Prágába naponta rendszeresen jár közvetlen nemzetközi gyorsvonat és heti 3 alkalommal menetrendszerű autóbuszjárat is, továbbá a Sky Europe fapados légi járattal olcsón lehet utazni). A szobákhoz a fogadó fél biztosít teafőzőt, hűtőszekrényt, villanyrezsót, minimális edényt és evőeszközt, így lehetőség van egy tea, illetve reggeli elkészítéséhez. Az épületben mini élelmiszerüzlet, kávé és kapuccinó automata van. A szobák elhelyezése olyan, hogy 2 db kétágyas szobához tartozik egy fürdőszoba (ágyneműt és törölközőt biztosítanak, a szobákat rendszeresen takarítják). A kollégiumok épületében több snack-bár, étterem, söröző üzemel, ahol félpanziót vagy ebédet is lehet igen kedvezményes áron rendelni. A egyetem területén belül működik egy uszoda, ami igénybe vehető olcsó napijeggyel, de a zárás előtti két órára félárú jegy is kapható. Prága belvárosa az ősi utcák, a híres sörözők, a Hradzsin, a Szent Vitus Katedrális, az Óváros tér a városházával, az Orloj, a Vencel tér, az Aranyművesek utcája, hogy csak néhányat említsünk, mint egy-egy gyöngyszem ragyog Európa egyik csodás fővárosában. Odautazáskor érdemes egy kis kitérőt tenni, megnézni Olomouc-t (Olmütz), Csehország műemlékekben egyik leggazdagabb városát. Érdemes ellátogatni a Prága környéki várakba, pl. Konopiste kastélyba (Ferenc Ferdinánd főherceg egykori romantikus palotája) vagy meglátogatni Karlovy Varyt, (Kaurlsbad) Európa egyik leghíresebb fürdővárosát. A szálláslehetőséget július 7 augusztus 25 között lehet igénybe venni - kisebb létszámot szeptember 15-ig is tudnak fogadni - turnusok nincsenek. Célszerű két üdülési időpontot megjelölni. A csereüdülés ára az egyetem hallgatói, munkatársai és közvetlen családtagjai részére (vagyis 18 év alatti gyermek, nappali tagozatos egyetemi/főiskolai hallgató, továbbá házastárs, élettárs) rendkívül kedvező, 200 kc/fő/nap (mely kb. ifjúsági szállók árának 50 %-a), munkatársainkkal együtt utazó vendégeiknek is biztosítanak 260 kc/fő/nap áráért szálláshelyet. Megjegyzés: csak 3 év feletti gyermekek elhelyezésére van lehetőség. Szigorúan tilos bármilyen állatot bevinni a Kollégiumba. Az üdülés díját a Prágai Egyetem Kollégiumában kell befizetni cseh koronában.

3 3 K R A K K Ó Július és augusztus hónapban tudnak számunkra szálláshelyet biztosítani a Bratniak kollégiumban, turnusok nincsenek. A Krakkói Mezőgazdasági Egyetem Kollégiuma a belvárosban van. Címe: University of Agriculture Krakow, al, Mickiewicza 21. Krakkó a művelt Európa egyik legjelentősebb városa, szépségében kimeríthetetlen, megunhatatlan metropolis. Magyar vonatkozásával különösen érdekes számunkra. A város környéke is bővelkedik látnivalókban, a közelben egy híres búcsújáró hely van (Chestoshowa) és Európa egyik leghíresebb sóbányája, a Wieliczka is itt található (a városból villanyvonattal is elérhető, kb. félóra). Egynapos kirándulás keretében el lehet látogatni Zakopanéba vagy Tyniec érintésével Niepolomice-ba, Nowa-Hutába, s megnézni a mogilnói cisztercita kolostort, esetleg kimenni Nowy Targ-ra, a híres piacra, rönktutajozni a Dunajec lengyel szakaszán, meglátogatni a Vörös Kolostort. Vonattal, autóbusszal (menetrendszerű járatok) és személykocsival egyaránt megközelíthető, emellett a Sky Europe fapados légitársaságnak is vannak olcsó járatai Krakkóba. Az igénybe vehető szobák két-, három- és négyágyasak, jól felszereltek. Konyha szintenként van, egy reggelit, teát, kávét el lehet készíteni (érdemes edényt vinni), emeletenként vannak hűtőszekrények, illetve a konyhákban. A környéken igen sok apró étkezde van, olcsók, vannak utcán gyrost, szendvicset, üdítőt árusító üzletek. A krakkói üdülés ára kb. 30 zloty személyenként és éjszakánként (pontos árat még nem írtak) egyetemi hallgatóknak (az igazolványt be kell mutatni) és gyermekeknek esetleg kedvezményt is adnak, a szállást Krakkóban a kollégiumban kell kifizetni (az árak rendkívül mérsékeltek, az ifjúsági szálló árainak kb. felét teszik ki). R ACKOVA-DOLINA Hotel Akademik (Magas Tátra) A Nyitrai Mezőgazdasági Egyetem üdülőjében 3-4 ágyas szobákban teljes ellátással (napi háromszori étkezés) üdülhetnek munkatársaink. Cserekedvezmény keretében az alábbi időpontokat ajánljuk: július 14 július 20. július 28 augusztus 3. augusztus 11 augusztus 17-ig 1 db négyágyas szoba 1 db négyágyas szoba 2 db négyágyas szoba Az üdülés ára 3.800,- Ft/fő/nap, melyet a Személyzeti Osztályon beszerezhető csekken kell forintban befizetni. A bemutatott csekk ellenében kapják meg a beutaló jegyet. A turnusok szombaton kezdődnek és pénteken fejeződnek be (7 nap, 6 éjszaka). Az étkezés az üdülés első napján ebéddel kezdődik és az utolsó napon reggelivel végződik. Az üdülőben az egész napi (háromszori) étkezés biztosítva van. Az utolsó napon a szobákat délelőtt 9 óráig kell elhagyni.

4 4 Továbbá lehetőség van a csereüdülési időpontokon kívül egyes időszakokban, illetve hosszú hétvégére is igénybe venni az üdülőt ebben az esetben szállás + félpanzió 470 Sk/fő/nap -, ekkor közvetlen ügyintézés szükséges. Ilyen esetben az üdülő (Hotel Akademik, Rackova Dolina) vezetőjénél kell jelentkezni: Ing. Baranik. cím: hotel.akademik@gmail.com Telefon: Az üdülő a Magas Tátra nyugati részén, a Rackova völgy egyik magaslatán található, autóval megközelíthető helyen (útvonaltérképet adunk), melynek flórája és faunája igen gazdag. A vendégek egyszerűen berendezett, zuhanyozós szobákban kerülnek elhelyezésre, s megízlelhetik a házi kosztot. A hosszú túrák után felfrissülhetnek a presszóban. Aki szereti a tábortüzet, a meghitt esti beszélgetéseket, a szalonnasütést, a nótázást, megteheti, erre lehetőséget talál az üdülő piknik parkjában. Az általános testi felüdülést szolgálja az üdülő kondi terme és szaunája is. A Magas Tátra a világ legkisebb magashegysége, egészen a szlovák-lengyel határig húzódik. Teljes területét több mint 100 hegyi tavával, számtalan erdejével, meredek sziklaszirtjével Nemzeti Parknak minősítették. A csúcsokra lanovkával, helyi fogaskerekűvel lehet feljutni. Az üdülőtől néhány kilométerre van a Demanovská Dolina, ahol két csodálatos cseppkőbarlang és egy jégbarlang is található, a völgy végéhez autózva elérhetjük Chopok dél-nyugati lejtőit, s innek Chopok-tetőre egész évben üzemelő lanovka visz fel. Rackova- Dolinától 10 km-re van Liptovsky Mikulas, egy kedves kisváros, ahol egy új, csodálatos termál- és élményfürdő várja a szórakozni vágyó felnőtteket és gyermekeket (gyermekeknek kedvezményt adnak, vannak családi jegyek is). S ZÉKELYUDVARHELY A néhány éve épített és átadott, igen jól felszerelt kollégium a belvárosban, a Rákóczi út 17. szám alatt található. A kollégium szobái ágyasak, a 2 ágyas szobákhoz igény szerint külön fürdő, illetve zuhanyozó tartozik, a többi szobánál emeletenként modern zuhanyozó, WC van, a teakonyhákban teát, reggelit lehet készíteni. Székelyudvarhely látnivalókban, műemlékekben igen gazdag, egy napos kirándulással elérhető a Békás szoros, a Szent Anna tó, a Gyilkos tó, Csíkszereda, Csíksomlyó, Tusnád fürdő. Közel van Parajd (sóbánya), Szovátafürdő a híres Medve tóval, Korond (személyes tapasztalatokkal az útiterv összeállításában szívesen segítünk). Egész nyáron tudnak szállást biztosítani, turnusok nincsenek. Az üdültetés árai a következők, melyet Székelyudvarhelyen az Alapítványnál kell befizetni: 2 ágyas (külön fürdőszobás): 10 /szoba/éjszaka 4 ágyas (közös fürdőszobás): 16 /szoba/éjszaka 8 ágyas (közös fürdőszobás): 24 /szoba/éjszaka Amennyiben csak a földszinten lévő ágyakat veszik igénybe, úgy a négyágyas szobák kétágyasként, illetve a nyolcágyas szobák négyágyas szobaként fizetendők.

5 5 A félpanziós ellátás megoldható a földszinten található étkezdében. kétfogásos meleg vacsora (estebéd) és hideg reggeli: 6 /fő egy átlagos vacsora: 3,5 /fő egy átlagos ebéd: 4 /fő egy átlagos reggeli: 2 /fő A vendégek ingyenesen használhatják az állandó internet kapcsolattal rendelkező komputertermet, a minden emeleten lévő teakonyhát és a tetőtéri klubhelyiséget. Egy-egy családnak előzetes telefonegyeztetés után (telefon: , rda@diakotthon.net) általában bármely időpontban tudnak szállást biztosítani. A helyeket, az időpontokat előzetes telefonegyeztetés alapján kell írásban (faxon vagy e- mailben) lekötni, hivatkozva a Szent István Egyetem képviselőjével (Dr. Pálinkás Istvánné) történt előzetes személyes megbeszélésre. A Főtitkári Hivatalban különböző utazási irodák által hirdetett bel- és külföldi egyéni és különleges, távoli helyekre (India, Ausztrália, stb) hívogató részletes utazási kiadványok, tájékoztatók vannak. Megtalálható a Nemzeti Üdülési Szolgálat kiadványa is, mely az összes magyarországi üdülési csekk elfogadó szállást, kastélyt, egy- és többcsillagos szállodát, panziót tartalmazza, telefonszámmal, legfontosabb tudnivalókkal. Reméljük ajánlataink megnyerik kedves munkatársaink tetszését és vendégeink lesznek. Gödöllő, április 10. Dr. Pálinkás Istvánné osztályvezető

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL Az üdülést igénybe veheti: a Szövetség tagsága, a tagok hozzátartozói (férj, feleség, élettárs és maximum két nem nagykorú unoka), valamint

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2013 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM

ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten, Óbudán, 2015 nyarán a főszezonban (július augusztus) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk! Engedje

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2004.

ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2004. ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2004. Tisztelt Kolléganők / Kollégák! A Budapesti Műszaki Főiskola meghirdeti 2004. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülőket, valamint 1 db lakókocsi igénybevételét.

Részletesebben

FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.)

FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) A panzióban tíz teljes komforttal rendelkező vendégszoba áll rendelkezésre. A szobák elosztása: 4 db nagyobb alapterületű kétágyas, 3 db kisebb alapterületű

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten Óbudán, 2012 nyarán a főszezonban (július augusztus) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk!

Részletesebben

Campus Hotel Debrecen

Campus Hotel Debrecen Campus Hotel Debrecen Kedvezményes ajánlatunk hallgatók és felsőoktatási intézményekben dolgozók részére: Szállás 2 ágyas szobában 4.500 Ft/fő/éj Az ár tartalma: 1 éjszaka szállás, a parkoló használata,

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2013. Tisztelt Kolléganők / Kollégák! Az Óbudai Egyetem meghirdeti 2012. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülőket. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk

Részletesebben

2011. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁR

2011. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁR BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2011. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁR Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a főútvonal

Részletesebben

@ +- :L o (ol. IAA.e_JJ.

@ +- :L o (ol. IAA.e_JJ. @ +- :L o (ol. IAA.e_JJ. BUDAPEST FÓV ÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT ALPOLGÁRMESTERE Tárgy: javaslat nyugdíjasok üdültetésére pályázat kiírása Tisztelt Népjóléti Bizottság! Budapest Főváros X. Kerület

Részletesebben

Erdély Ivó völgye. Aktív Relax Panzió-Kulcsosházak

Erdély Ivó völgye. Aktív Relax Panzió-Kulcsosházak Erdély Ivó völgye Aktív Relax Panzió-Kulcsosházak Az Aktív Relax Panzió 2008 tavaszán nyitotta meg kapuit a kikapcsolódni vágyó vendégek számára. A létesítmény hárommargarétás (háromcsillagosnak megfelelő)

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár.

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár. Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár Jelentkezési lap Személyes adatok Név*: Területi szervezet / szekció neve: MKE tagsági

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017.

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017. ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2017. Tisztelt Munkatársak! Az Óbudai Egyetem meghirdeti kedvezményes 2017. évi nyári üdülésre a Zamárdi Üdülőt. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk, hallgatónk

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2015. Tisztelt Kolléganők / Kollégák! Az Óbudai Egyetem meghirdeti 2015. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülőket. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk

Részletesebben

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete 1 Tartalomjegyzék I. Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete V. Az üdülés lemondása VI. Az üdülés folyamata VII. Egyéb rendelkezések 2 1.) A VDSZ Balatonszemesi

Részletesebben

1.. Touring Hotel. Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek

1.. Touring Hotel. Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 15/2018. (XI.13.) önkormányzati rendelete a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ és a Jurta tábor által üzemeltetett szálláshelyek 2019. évi díjtételeiről

Részletesebben

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND 3 csillagos, 700m x 140m, zátony: 350-400 m, 35 perc belső járattal Malé reptértől+ 5 perc hajóval: PADI búvárközponttal rendelkezik! Talán a legkedvezőbb áru sziget! A

Részletesebben

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten Óbudán, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus ) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk! Engedje

Részletesebben

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Örömünkre szolgált, hogy az elmúlt évek során sok szakszervezeti tag és családja részére biztosítottuk szálláshelyünkön a

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete 1 Tartalomjegyzék I. Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete V. Az üdülés lemondása VI. Az üdülés folyamata VII. Egyéb rendelkezések 2 1.) A VDSZ Balatonszemesi

Részletesebben

2012. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2012. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2012. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK I G A L Hegyi u.1. Önellátó üdülési lehetőség júniustól-szeptemberig A üdülő a gyógyfürdő

Részletesebben

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy HAJDÚSZOBOSZLÓ FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) A panzióban tíz teljes komforttal rendelkez vendégszoba áll rendelkezésre. A szobák elosztása: 4 db nagyobb alapterület kétágyas, 3 db

Részletesebben

Györköny szálláshelyek

Györköny szálláshelyek Györköny szálláshelyek Gellérthegyi Lak Györköny-Pincefalu központjában helyezkedik el egy új építésű présház, mely külsőségeiben hagyományos présház jellegű, viszont belső kialakítása lehetővé teszi vendégek

Részletesebben

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka Központi szállodaépület (nyitva: június 15 - augusztus 29.) Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák

Részletesebben

Nyers ételkészítő Tábor

Nyers ételkészítő Tábor Nyers ételkészítő Tábor Első alkalommal, és reméljük lesz folytatása. megrendezzük a nyers életmód táborunkat. Együtt készítjük el a finomságokat, együtt is fogyasztjuk el, kirándulunk, énekelünk, jókat

Részletesebben

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28.

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. SZOBA ÁRAK: ELŐ ÉS UTÓSZEZONBAN Erkélyes thai szoba 2 fő részére 2013.május 01.- június 01.-ig 2013. augusztus 29.- december 31.-ig 7000 Ft/ éj

Részletesebben

Országos Nyílt A és B Kategóriás Mazsorett Verseny MÓR - 2015. március 21. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Kedves Csoportvezetők!

Országos Nyílt A és B Kategóriás Mazsorett Verseny MÓR - 2015. március 21. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Kedves Csoportvezetők! SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Kedves Csoportvezetők! Az alábbiakban szálláslehetőségeket kínálunk Móron, Bodajkon, Székesfehérváron. A szállásokon tudnak a versenyről, várják a jelentkezéseket. A szállásnál szereplő

Részletesebben

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE A várostól 4 km-re, a Vadkerti tó üdülőövezetének központjában a strand főbejáratától 200 m-re található a BUDA-HOLD Kft. által üzemeltetett 3 szintes

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2018. szeptembertől (július és

Részletesebben

További informádóért hhogasson el honlapunkra: www,uni-ho1eum

További informádóért hhogasson el honlapunkra: www,uni-ho1eum KedYezmény~ ÜdiHési ajánh:atolk a kiadványban szereplo kollégiumok felsooktatási intézményei dolgozóinak, hallgatóinak és kíséroinek. A kedvezmények igénybevételének feltétele munkáltatói igazolás vagy

Részletesebben

SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM

SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM 1 Péter Pál Panzió Veszprém, Dózsa Gy. út 3. Tel/Fax: 88/328-091 www.peterpal.hu E-mail: info@peterpal.hu SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM Szobák száma:

Részletesebben

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

2017. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2017. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2017. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

(L/. számú előterjesztés

(L/. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere (L/. számú előterjesztés Előterjesztés a Humánszolgáltatási Bizottság részére a kőbányai idősek 2015. évi üdültetéséről szóló pályázat

Részletesebben

R_. számú előterjesztés

R_. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere R_. számú előterjesztés Előterjesztés a Népjóléti Bizottság részére a kőbányai idősek 2014. évi üdültetéséről szóló pályázati felhívásról

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Téliesített üdülőházak A 2009-ben felújított szálláshelyeken 2, 3, 4, 6 és 8 ágyas, saját fürdőszobás szobák találhatók. A két légterű családi szobák miatt a szálláshelyek

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, 2009. július 9 11. Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

FRUIT LOGISTICA SZAKVÁSÁR. Berlin / 2013. február 06-08. Utazási ajánlat

FRUIT LOGISTICA SZAKVÁSÁR. Berlin / 2013. február 06-08. Utazási ajánlat PROKO TRAVEL Hungary 1037 Budapest, Katona J. u. 14. Tel: 1 354 1300 Fax: 1 354 1301 www.prokotravel.hu budapest@prokotravel.hu Engedélyszám: R 0857/1993 Utazás repülővel: 1/ Kiutazás egyénileg FRUIT LOGISTICA

Részletesebben

45t. számú előterjesztés

45t. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere 45t. számú előterjesztés Előterjesztés a Népjóléti Bizottság részére az idősek üdültetéséről szóló pályázati kiírásról I. Tartalmi összefoglaló

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41.  facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2017. január 01-től (július és

Részletesebben

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok MÁSODIK FELHÍVÁS a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2016. szeptember 8-10. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZET PROGRAMJA 2016. szeptember 8. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

Gerlitzen (1000-1911 m)

Gerlitzen (1000-1911 m) Gerlitzen Gerlitzen (1000-1911 m) A gerlitzeni sícentrumot a legjobb családi síterületként tartják számon. Karintiában ez az egyetlen olyan síközpont, amely bizonyítvánnyal rendelkezik arról, hogy kifejezetten

Részletesebben

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP GYSI II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA GYÖNGYÖS 2010. június 18-20. II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP 2010 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA GYÖNGYÖS 2010. JÚNIUS 18-20. Szeretettel meghívunk

Részletesebben

GÁL FERENC FŐISKOLA MEZŐTÚR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

GÁL FERENC FŐISKOLA MEZŐTÚR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK GÁL FERENC FŐISKOLA MEZŐTÚR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Kollégiumi szálláslehetőség Cím: 5400 Mezőtúr, Petőfi tér 1. (volt főiskola kollégiuma) tel: 06-56-551-000 Szobák és árak: Földszint: 2 db 4 fős szoba (külön

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel.

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel. Üdvözöljük A Hunor Szálloda Budapest egyik legszebb kerületében Óbudán, Békásmegyeren a Duna-parttól 500 m-re található. 140 kétágyas komfortos klimatizált szobával és tíz apartmannal várja egyéni és csoportos

Részletesebben

Lengyel-Magyar Karate Edzőtábor Polsko-Węgierskiej Karate Seminarium Sopron, február

Lengyel-Magyar Karate Edzőtábor Polsko-Węgierskiej Karate Seminarium Sopron, február Lengyel-Magyar Karate Edzőtábor Polsko-Węgierskiej Karate Seminarium Sopron, 2019. február 22-23. A lengyel-magyar barátság erősítése céljából szervezett edzőtábor, amelyen 30-30 fő lengyel illetve magyar

Részletesebben

1.. Touring Hotel SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek

1.. Touring Hotel SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 17/2014. (XI.13.)önkormányzati rendelete a Fürdő és Gyógyászati Központ által üzemeltetett szálláshelyek évi díjtételeiről Cserkeszőlő Községi Önkormányzat

Részletesebben

Konferencia szállás ajánlataink*

Konferencia szállás ajánlataink* Corso Hotel**** Pécs, Koller u. 8, 7626 (Térkép) Konferencia szállás ajánlataink* Egyike azon belvárosi hoteleknek melyek magukénak tudhatják Pécsett a legtöbb, azaz 4 csillagot. A 2010-ben épült Corso

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2017. augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2017. augusztus 31. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

2014. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2014. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2014. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2018 Youth Volleyball Festival 7 13 July 2018 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2 0 1 8 7 13 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2018 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

1.. Touring Hotel. (2) Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek

1.. Touring Hotel. (2) Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 17/2014. (XI.13.)önkormányzati rendelete a Fürdő és Gyógyászati Központ által üzemeltetett szálláshelyek évi díjtételeiről Cserkeszőlő Községi Önkormányzat

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság Tárgy: Tájékoztató a káptalanfüredi tábor 2011. évi turnusbeosztásáról és az üdülési költségekről Készítette: Nagy Péter Tisztelt

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2016 Youth Volleyball Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj)

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) Napii árak 2015 Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) hétvége (P-SZ éj) Szállás kétágyas elhelyezéssel

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via***

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Fekvése: központi helyen, Madrid legnagyobb bevásárló utcáján, a Gran Vián fekszik. Ideális kiindulópont a történelmi Madrid felfedezéséhez, a

Részletesebben

1. Az R. 2. számú melléklete I. Az üdülő minősítési követelményei része bevezető rendelkezésének helyébe a következő rendelkezés lép:

1. Az R. 2. számú melléklete I. Az üdülő minősítési követelményei része bevezető rendelkezésének helyébe a következő rendelkezés lép: 2. számú melléklet a /2006. ( ) Korm. rendelethez 1. Az R. 2. számú melléklete I. Az üdülő minősítési követelményei része bevezető rendelkezésének helyébe a következő rendelkezés lép: Üdülő az a nem üzleti

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

Fedezze fel Baselt 3 nap alatt!

Fedezze fel Baselt 3 nap alatt! Fedezze fel Baselt 3 nap alatt! HOTEL MÜNCHNERHOF*** 3 nap/2 éjszaka A csomag foglalható: 2008.02.01-11.01. között tetszőlegesen. A csomag tartalma: szállás a Hotel Münchnerhof-ban, mely Kleinbasel városrészben,

Részletesebben

Üdülési lehetőségek felsőoktatási dolgozók részére a Szegedi Tudományegyetemen 2014

Üdülési lehetőségek felsőoktatási dolgozók részére a Szegedi Tudományegyetemen 2014 SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM 6720 Szeged, Dugonics tér 13. SZTE Közalkalmazotti és FDSZ Egyetemi Iroda 6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 103. E-mail: eszoke@eco.u-szeged.hu Tel: 62-544-424 Üdülési lehetőségek felsőoktatási

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2019. szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2019. szeptember 5. csütörtök 13.00-14.00 Ebéd 14.00-17.00

Részletesebben

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, január

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, január JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, 2018. január 24-27. www.mptpszichiatria.hu/mpt2018 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: Tensi Kft.

Részletesebben

2015. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2015. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2015. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

SZENTESI ÜDÜLŐKÖZPONT ÁRLISTA - 2011.

SZENTESI ÜDÜLŐKÖZPONT ÁRLISTA - 2011. SZENTESI ÜDÜLŐKÖZPONT ÁRLISTA - 2011. Üdülőházak Utószezon Főszezon Megjegyzés 2 ágyas kőház 7 10 900 Ft 4 ágyas kőház 10 900 Ft 16 700 Ft 2 ágyas faház 4 900 Ft 7 4 ágyas faház 7 900 Ft 12 200 Ft 4 ágyas

Részletesebben

A legnépszerűbb ifjúsági angol nyelvi programjaink Angliában, Skóciában és Írországban

A legnépszerűbb ifjúsági angol nyelvi programjaink Angliában, Skóciában és Írországban A legnépszerűbb ifjúsági angol nyelvi programjaink Angliában, Skóciában és Írországban - 2017 SWANAGE, DÉL-ANGLIA A legnépszerűbb ifjúsági helyszínünk minden nyáron! Swanage 12-17 éveseknek 2017.03.11

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

IX. SZAKNYELVI KONFERENCIA. Tudományterületek és nyelvhasználat

IX. SZAKNYELVI KONFERENCIA. Tudományterületek és nyelvhasználat Szaknyelvoktatók és -Kutatók Országos Egyesülete IX. SZAKNYELVI KONFERENCIA Tudományterületek és nyelvhasználat Veszprém, 2009. október 16-17. Védnök: Prof. Dr. Rédey Ákos a Pannon Egyetem rektora A szervezıbizottság

Részletesebben

A MANK NONPROFIT KFT. ALKOTÓHÁZAINAK JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES DÍJSZABÁSA

A MANK NONPROFIT KFT. ALKOTÓHÁZAINAK JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES DÍJSZABÁSA A MANK NONPROFIT KFT. ALKOTÓHÁZAINAK 2019. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES DÍJSZABÁSA A Szigligeti, Zsennyei, Hódmezővásárhelyi, Mártélyi, Galyatetői és Kecskeméti Alkotóházak szobáinak férőhelyeiről, az étkezési

Részletesebben

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03.

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03. Árlista 2015 Szobaárak 2015 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon Hétközben Hétvégén * Kétágyas szoba 31 620 34 720 39 060 Egyágyas szoba 23 250 24 800 27 900 Lakosztály 42 470 45 570 49 910 Felnôtt pótágy 9 300

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben található.

Részletesebben

Youth Waterpolo Festival

Youth Waterpolo Festival 2015 Youth Waterpolo Festival 19 25 July 2015 Kaposvár, Hungary Youth Waterpolo Festival HUNGARY 2 0 1 5 19 25 JULY www.youthwaterpolofestival.org 2015 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT Youth

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELTE SZB SZERVEZÉSÉBEN 2014

ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELTE SZB SZERVEZÉSÉBEN 2014 ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELTE SZB SZERVEZÉSÉBEN HÉVÍZ HOTEL PANORÁMA*** (8380 Hévíz, Petőfi u. 9.) ELHELYEZÉS: 2 ágyas classic típusú erkélyes, fürdőszobás szállodai szobában, televízióval, telefonnal, minibárra,

Részletesebben

Legkedvezőbb ár-érték arányú ifjúsági nyelvtanfolyamok Ausztriában és Németországban 2018-ban

Legkedvezőbb ár-érték arányú ifjúsági nyelvtanfolyamok Ausztriában és Németországban 2018-ban Legkedvezőbb ár-érték arányú ifjúsági nyelvtanfolyamok Ausztriában és Németországban 2018-ban AUSZTRIA KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉSSEL Ausztria, Bécs 12-17 éveseknek Szállás: kollégiumban, 4-6 ágyas szobákban,

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag NYÍRBÁTOR. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag NYÍRBÁTOR. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag NYÍRBÁTOR Ahol magad is legendára találsz Nyírbátor, mint Legendás Helyszín bemutatása: Nyírbátor legendás múltja nagyban köthető a sárkányokhoz, mivel a Sárkány

Részletesebben

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL HH RÉPCE***+ BÜKFÜRDŐ Érvényes: 2012.08.17-ig / 2 3 éjszaka foglalással Ár: 11.970 Ft / fő / éjszaka Ár: 10.440 Ft / fő / éjszaka 4 éj foglalással Szállás 2ágyas szobában

Részletesebben

PÉNZDÍJAK: 14.800 EURO!!!

PÉNZDÍJAK: 14.800 EURO!!! Csongrád Megyei Kick-box Szövetség Tigers Kick-box és Szabadidő SE Szeged Combat D Sport Klub IDŐPONT: 2009. május 22-24. HELYSZÍN: Szeged, Városi Jégpálya, Szabadkai út 22. SZABÁLYOK: WAKO szabályok,

Részletesebben

A legkedvezőbb ár-érték arányt képviselő junior tanfolyamaink Angliában 2015-ben

A legkedvezőbb ár-érték arányt képviselő junior tanfolyamaink Angliában 2015-ben A legkedvezőbb ár-érték arányt képviselő junior tanfolyamaink Angliában 2015-ben SWANAGE, DÉL-ANGLIA A legnépszerőbb helyszínünk minden nyáron! Swanage 12-17 éveseknek 2015.02.28 és 05.02 valamint 05.30

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 Indulás: 2014.július 18-án (péntek) reggel 7:00, gyülekezés, bepakolás 6:30 órától a Búza-téri görög katolikus templom mögötti parkolóból. 1. nap Miskolc

Részletesebben

Meseszálló. Ha olyan helyet keresel, ahol pihenhetsz és feltöltődhetsz, jó hírünk van: A Meseszálló stresszmentes övezet!

Meseszálló. Ha olyan helyet keresel, ahol pihenhetsz és feltöltődhetsz, jó hírünk van: A Meseszálló stresszmentes övezet! Meseszálló Bőszénfa, Kossuth Lajos utca 28. Ha olyan helyet keresel, ahol pihenhetsz és feltöltődhetsz, jó hírünk van: A Meseszálló stresszmentes övezet! Kaposvártól 15 km - re délre, Szigetvár felé haladva

Részletesebben

Budapest, XVIII. Alacskai út 22. Tel: ,

Budapest, XVIII. Alacskai út 22. Tel: , Budapest, XVIII. Alacskai út 22. Tel: 2655-056, 2655-106 Megközelíthető: A 3-as Metró Kőbánya-Kispesti megállójától a 182, 282 E jelű, a Népliget metrómegállótól a 254 E jelű autóbuszokkal, Ferihegy Vasútállomástól

Részletesebben

Brightoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek

Brightoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek Brightoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek Oktatás: Egy olyan dinamikus tanfolyamon vesznek részt a diákok, amely lökést ad ahhoz, hogy a diákok nyelvtudása magabiztosabb legyen. Nagy hangsúlyt fektetnek

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti 2018 Téli síutak 2019 sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

Tisztelt Kollégák! Baráti üdvözlettel: Dr. Varga Sándor Osztályvezető főorvos VÖK Kórház és Rendelőintézet, Orosháza Gyermekosztály

Tisztelt Kollégák! Baráti üdvözlettel: Dr. Varga Sándor Osztályvezető főorvos VÖK Kórház és Rendelőintézet, Orosháza Gyermekosztály MEGHÍVÓ Tisztelt Kollégák! Nagy örömünkre szolgál, és megtisztelő számunkra, hogy a Magyar Gyermekorvosok Társasága Dél-magyarországi Decentrumának következő tudományos rendezvényére Gyopárosfürdőn, az

Részletesebben