Royal Grass... otthon, az Ön kertjében

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Royal Grass... otthon, az Ön kertjében"

Átírás

1 Életstílus

2 ... otthon, az Ön kertjében Ön valószínűleg azért tartja kezében ezt a brossúrát, mert érdeklődik a Royal Grass termékei iránt. Szeretnénk eloszlatni néhány téveszmét a mesterséges fű telepítésével kapcsolatban. Előnyök Ön valószínűleg tisztában van azzal, hogy mennyi energiát és időt emészt fel egy látványos gyep kialakítása vagy akár fenntartása is. A Royal Grass számtalan előnnyel rendelkezik: Gyönyörű zöld gyep, minden időben víz nélkül, minimális karbantartással. A gyep ellenáll az intenzív felhasználásnak kikopás vagy barna foltok nélkül. Adja el a fűnyíróját! Soha többé nem lesz rá szüksége, ahogyan növényvédelemre, újravetésre és gyomlálásra sem. Az egészben az a legjobb, hogy olyan helyre is telepítheti, ahol a fű se nő: akár árnyékba, tetőre, teraszra, erkélyre is. A Royal Grass csodálatosan lágy tapintású és garantáltan hosszú élettartammal bír.

3 A zöld az zöld, igaz? A műfüvek, az utóbbi években nagy figyelmet kaptak, köszönhetően a műfűves labdarugó pályáknak. A sportpályákra vagy lakókertekbe tervezett mesterséges füveket azonban, gyakran hibásan, összetévesztik. Ez a két termék teljesen más. A Royal Grass kimondottan a kertekre és teraszokra tervezett termékekre specializálódott. Azért javasoljuk a különböző típusú mesterséges füvek megismerését, hogy Ön biztos lehessen benne, hogy olyan terméket választ, ami tökéletesen megfelel az Ön igényeinek és elvárásainak. Weboldalunk részletes információt tartalmaz különböző típusú Royal Grass műfüvekről, amiket kertekbe és teraszokra ajánlunk. További tanácsokért forduljon bizalommal helyi forgalmazónkhoz, aki készséggel válaszol felmerülő kérdéseire.

4 ...a választás az Öné Ebben a brossúrában számos, különféle Royal Grass termékkel parkosított területről készített képet tekinthet meg. A kertjéhez leginkább illő műfű típus kiválasztása az Ön elvárásaitól függ. Akkor kaphat teljes képet a Royal Grass termékeiről, ha kezébe is veheti azokat. Legjobban azonban úgy szerezhet tapasztalatot róla, ha mezítláb végig megy a füvön. Erről személyesen is meggyőződhet, ha felkeresi valamelyik viszonteladónkat. A rendszerünk alkalmazkodik az Ön igényeihez, pl. használható homok feltöltéssel vagy anélkül, függően a telepítés helyétől és az elvárt használati intenzitástól. Annak érdekében, hogy biztos lehessen benne, hogy a megfelelő terméket választja, mielőtt végleges döntését meghozná, vegye fel a kapcsolatot forgalmazónkkal!

5 Műfű homokkal feltöltve Műfű (látható) homokfeltöltés nélkül A hosszú szálú műfüvek kitöltő anyagot igényelnek. Ez az anyag növeli a műfűvel fedett felület súlyát, mely stabilizálja azt és megakadályozza a gyűrődést intenzív használat során is. Ez a hozzáadott súly biztosan helyén tartja a gyepet és megakadályozza a gyűrődések és ráncok kialakulását használat közben. A kitöltő anyag szintén elősegíti, hogy a szintetikus fűszálak mindig a megfelelő irányban álljanak. Erre a célra a Royal Grass kizárólag homokot használ, a természetes hatás érdekében. Ez a speciális homok földhöz hasonló barna színével elősegíti a fű természetes megjelenését. A Royal Grass homokkal feltöltött mesterséges füvei alacsony karbantartási igényű, felhasználó barát felületek. A hosszú fűszálak támogatást igényelnek. Ez megoldható egy réteg homok használatával vagy egy rugalmas szál beépítésével a fű alsó részébe. Ezek a fodros szálak általában világosabb színűek és az elszáradt természetes fűszálak hatását keltik. Ezen fűtípusok beltéren is használhatók, ahol a homok használata nem praktikus. Itt jegyeznénk meg, hogy a kitöltő homok védi a füvet és biztosítja annak stabilitását. A fodros szálakkal rendelkező műfüvek egy vékony homok réteggel is telepíthetők. Ez növeli a termék élettartamát és stabilitását, ugyanakkor ezeknél a fű típusoknál a homokot elrejtik a fodros szálak.

6 ...végtelen lehetőségek A fényűző látvány és a fű érzése mindig, mindenhol minimális karbantartási igénnyel. Alkossa meg álomkertjét, látványos tetőteraszát, tiszta játszóterét vagy innovatív tetőburkolatát! Merítsen ötletet a Royal Grass végtelen lehetőségeiből! A Royal Grass : problémamentes, fényűző gyep! Royal Grass...a fű, mellyel tökéletes zöld gyepet alkothat. Royal Grass...tökéletes és divatos megoldás az Ön erkélyére vagy teraszára. Royal Grass...az Ön egyedi stílusával tökéletesen kombinálható. Royal Grass...olyan helyekre is ahol a hagyományos fű nem nő.

7 ...otthon, az Ön kertjében A Royal Grass gyakorlatilag mindenhol használható. De van néhány feltétel, aminek teljesülnie kell a tökéletes eredmény eléréséhez. A jó minőségű felület fontos a műfű alátámasztásához és természetesen a használathoz és a későbbi karbantartáshoz is. Telepítés A műfű telepítése professzionális szakértelmet igényel, mint a burkolás vagy a kőműves munka. Figyelembe kell venni a felület típusát, az időjárási körülményeket és azok hatásait a fűre. Akárcsak a szőnyegfektetésnél, az anyag méretre vágása, szegése tapasztalatot és szakértelmet igényel. Természetesen a telepítés bonyolultsága nagyban függ a mesterséges fű típusától és a kert elrendezésétől. Ezért javasoljuk, hogy bízza ezt szakemberre.

8 ...minőségi garanciánk A Royal Grass 2003-as alapítása óta a világ vezető márkájává vált az innovatív mesterséges füvek területén, termékeit 30 országban értékesítik. Több ezer kerttulajdonos élvezheti a fényűző ROYAL GRASS gyepeket. Talán hamaroson Ön is csatlakozik hozzájuk! Piacvezetőként a Royal Grass, a piaci gyakorlatnak megfelelően, vállalja a felelősséget termékei minőségéért. Azaz a Royal Grass minőségi garanciát vállal. A természetes V-alak A Royal Grass által használt mű fűszálak tökéletes másolatai a természetes fűszálaknak. Akárcsak a természetes fűnél, a szálak V-keresztmetszetűek. Az erős mag, a szál gerince teszi biztossá, hogy a fűszálak a lehető legmegfelelőbb irányban álljanak. Az eredmény hihetetlenül valósághű gyep látszatát kelti. Ez a forma a Royal Grass bejegyzett védjegye. A V-forma a dekoratív érték és a természetes megjelenés kombinációja. Komplett csomag Amikor Ön a Royal Grass -t választja, Ön egy teljes csomagot választ. Ez azt jelenti, hogy nemcsak magát a füvet, hanem minden más, a Royal Grass termékeihez kifejlesztett kellékanyagot is biztosítunk a telepítéshez. A Royal Grass viszonteladói tapasztaltak a műfű fektetésében. Ez garantálja Önnek, hogy a gyepet hosszú évekig élvezhesse. TenCate által megerősítve A Royal Grass mesterséges fűszálait Hollandiában a Royal TenCate szigorú minőségi szabályozásai szerint gyártják. A Royal Grass büszke arra, hogy csak az ő mesterséges fű termékei rendelkeznek a kertépítő piacon a TenCate által megerősítve címkével. Ez garantálja Önnek magas minőségű termékünk kiváló származását. Fenntartható mesterséges gyep A Royal Grass termékei minimális környezeti hatással készülnek és nem tartalmaznak az emberre vagy a környezetre káros anyagokat. Folyamatosan keressük az új előállítási módszereket, melyek jobb, zöldebb környezetet eredményezhetnek. Személyes felelősséget vállalunk ezért mind most, mind pedig a jövőben. Garantált Royal Grass Mindezek eredményeként a Royal Grass garantálja a hosszan tartó gyönyörű gyepet. Tapasztalatainknak köszönhetően, minimum 8 év * UV stabilitási és elszíneződési garanciát vállalunk termékeinkre. * Néhány nagyon magas UV sugárzási szinttel rendelkező ország kivételével.

9 Karbantartás A Royal Grass éveken át tartó örömöt nyújt minimális karbantartási igénnyel. Természetesen karbantartási útmutatót is biztosítunk termékeinkhez. Tippek A gyeptől tartsuk távol a szemetet és a faleveleket. A faleveleket lombseprű vagy gereblye segítségével távolítsuk el. Távolítsuk el a gyomokat mielőtt elszórhatnák magjaikat. Tisztításhoz használjon tiszta vizet, hogy eltávolítsa a piszkokat, például üdítő italt, olvadt jégkrémet. Kefélje át rendszeresen a gyepet erős seprűvel. Kerülje a forró anyagokkal való érintkezést, hogy megakadályozza az olvadást. A karbantartással kapcsolatos további információk és gyakran feltett kérdések megtalálhatók weboldalunkon.

10 ...elérhetőségek Legfrissebb termékinformációinkért, felhasználási tanácsokért, karbantartási tanácsokért és viszonteladóink listájáért, kérjük látogasson el weboldalunkra, a Amennyiben nem találta meg a kívánt információt oldalunkon, természetesen elküldheti kérdéseit a info@royalgrass.com-ra is. A lehető leggyorsabban válaszolunk. Kép és filmanyagokért keressen ránk a Facebook-on vagy a YouTube-on. A linkek a releváns oldalakhoz megtalálhatók weboldalunkon. Ajánlatkéréshez, bele értve a telepítési költségeket, kérjük forduljon viszonteladóinkhoz! Viszonteladóink listája megtalálható weboldalunkon. De fordulhat ahhoz a céghez is, akitől ezt a szórólapot kapta (tekintse meg a hátsó borítót). info@royalgrass.com

11

Playgrass. by Edel Grass. The best alternative to nature

Playgrass. by Edel Grass. The best alternative to nature Playgrass by Edel Grass The best alternative to nature Edel Grass Tájkép Edel Grass Játszótér Az Edel Grass hivatalos magyarországi partnereként, a Globál Sport kft. széleskörű, kertépítésre alkalmas műfű

Részletesebben

Playgrass. by Edel Grass. The best alternative to nature

Playgrass. by Edel Grass. The best alternative to nature Playgrass by Edel Grass The best alternative to nature Edel Grass Tájkép Az Edel Grass hivatalos magyarországi partnereként, a Globál Sport kft. széleskörű, kertépítésre alkalmas műfű választékkal rendelkezik.

Részletesebben

Greeningcity. Együtt zöldebb! Exkluzív ajánlat, ha Zöld-virágos környezetre vágyik

Greeningcity. Együtt zöldebb! Exkluzív ajánlat, ha Zöld-virágos környezetre vágyik Greeningcity Együtt zöldebb! Exkluzív ajánlat, ha Zöld-virágos környezetre vágyik Miként lehet zöld a környezetünk? Zöld falak, Zöld szobák, Tetőkertek, Udvarok, teraszok Díszkertek és parkok, Belső udvarok,

Részletesebben

VÍZELVEZETŐ RENDSZEREK. PVC ereszcsatorna rendszerek

VÍZELVEZETŐ RENDSZEREK. PVC ereszcsatorna rendszerek VÍZELVEZETŐ RENDSZEREK PVC ereszcsatorna rendszerek CONTINENTAL ERESZCSATORNA RENDSZER Elemválaszték: 5 5 6 7 6 7 8 4 4 9 8. (a rajzon kétszer ismétlődik). Ereszcsatorna (négyszer ismétlődik). 4. Csatornatartó,

Részletesebben

WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató

WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató Kedves Vásárlónk! Útmutatónk segítségével elvégzett helyes telepítés elősegíti, hogy WPC kerítését és annak előnyét (például a fáénál várható hosszabb

Részletesebben

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu Ma még álombeli terasz, holnap élettér az ötlettől a kész teraszig Olyan teraszra vágyom, amely illik hozzám és az életstílusomhoz.

Részletesebben

UPM PROFI DECK EXPRESS YOURSELF

UPM PROFI DECK EXPRESS YOURSELF UPM PROFI DECK EXPRESS YOURSELF UPM ProFi Deck UPM ProFi Deck: a megjelenés és a minőség találkozása A stílusos, tartós és alacsony fenntartási költségű UPM ProFi Deck ideálisan alkalmazható kültéren:

Részletesebben

Időtlen szépség 10 ÉRV, HOGY REZET HASZNÁLJUNK

Időtlen szépség 10 ÉRV, HOGY REZET HASZNÁLJUNK Időtlen szépség 10 ÉRV, HOGY REZET HASZNÁLJUNK 1 Tartós, hosszú élettartamú, megbízható anyag A réz választása egyszer, s mindenkorra szól! Az épületek külső burkolására alkalmazott réz tartóssága több

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE matrac 04-2009 CSLH PP FSBE Komfort és megbízhatóság az istállóban! 2 A DeLaval M45S matrac egy kényelmes, megszakításmentes megoldás, erős 4 mm vastag szintetikus kétrétegű burkolattal és egy puha 40

Részletesebben

1. G21 GAH 529. A termék leírása :

1. G21 GAH 529. A termék leírása : 1. G21 GAH 529 A termék leírása : A G21 GAH 529 kerti házikó ideális tárolási lehetőséget nyújt egész évben a szerszámoknak, bútoroknak, motorkerékpároknak, fűnyíróknak, bozótvágónak, kerékpároknak, a

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel 2018.04.03. Termékinformáció fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 1093 íves üveggel Termékjellemzők Íves üvegű, fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőbe Innovatív, ívelt formájú, teljes felületén

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK QUADRO QUADRO 8-9 VERMONT 30-33 RETRO 46-47

TARTALOMJEGYZÉK QUADRO QUADRO 8-9 VERMONT 30-33 RETRO 46-47 FALI DEKORÁCIÓ TARTALOMJEGYZÉK QUADRO 4 ARCO 5 QUADRO 8-9 ARCO 10-13 BLOCCO 14-17 SIERRA 18-21 QUBO 22-25 MODERNO 26-29 Az INCANA fali dekorációknak köszönhetően minden VERMONT 30-33 ALASKA 36-39 MONTANA

Részletesebben

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet.

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet. Homokozók, dömperek Gyerekek számára készült fém kerti szerszám: ásó, gereblye, lapát, amelyek valós környezetben is jól használhatók. Piros és kék színben kapható. A szerszámok négy méretben vásárolhatók

Részletesebben

2.0 Távirányító eleje. 3.0 Riasztás élesítés

2.0 Távirányító eleje. 3.0 Riasztás élesítés EM8621 Távirányító EM8621 Távirányító 2 MAGYAR Taartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2.0Távirányító eleje... 3 3.0 Riasztás élesítés... 3 4.0

Részletesebben

watec Pneumatikus zsaluzás www.watec.at Polimerbeton és helyszíni betonozás alkalmazásával készített monolit rendszerkivitelű tojásszelvényű csatornák

watec Pneumatikus zsaluzás www.watec.at Polimerbeton és helyszíni betonozás alkalmazásával készített monolit rendszerkivitelű tojásszelvényű csatornák watec Polimerbeton és helyszíni betonozás alkalmazásával készített monolit rendszerkivitelű tojásszelvényű csatornák 2012 Watec Vertriebs GmbH Helyszíni betonozást alkalmazó korszerű kivitel www.watec.at

Részletesebben

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.15. Termékinformáció Hajtókarral működtetett lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Rúddal működtetett felülvilágító lapos tetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló,

Részletesebben

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő 2 MAGYAR EM8690-R1 - Vezeték nélküli füst érzékelő Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 2.0 LED indikátor... 3 3.0 Beállítások... 3 3.1 Első használat... 3 3.2 Teszt Mód...

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Oszlopos/talapzatos kialakítás Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit

Részletesebben

TERASZOK KERÍTÉSEK BURKOLATOK. A festés mentes életért CSEH GYÁRTÓ WPC TERMÉKEI

TERASZOK KERÍTÉSEK BURKOLATOK. A festés mentes életért CSEH GYÁRTÓ WPC TERMÉKEI TERASZOK KERÍTÉSEK BURKOLATOK A festés mentes életért CSEH GYÁRTÓ WPC TERMÉKEI Miért válasszam a WoodPlastic teraszt? Szép luxus teraszra vágyik, amit nem kell karbantartania? Szereti a fa nemes természetességét,

Részletesebben

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet PHILIPS mygarden Falilámpa Samondra antracitszürke LED Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet A Philips Samondra LED kültéri fali lámpa tartós, kiváló minőségű antracit alumíniumból készül. A jól ismert

Részletesebben

A jól láthatóságra tervezve

A jól láthatóságra tervezve PHILIPS LED kisgömb lámpa (szabályozható) 5W (40W) E27 Meleg fehér szabályozható A jól láthatóságra tervezve A megszokott formák, melyeket ismer és kedvel. A legújabb energiatakarékos LED-technológiának

Részletesebben

A Fiskars több, mint 365 éves múltja bizonyítja elkötelezettségét a minőség iránt. Termékeink leleményesen funkcionálisak, lenyügőzően tartósak és

A Fiskars több, mint 365 éves múltja bizonyítja elkötelezettségét a minőség iránt. Termékeink leleményesen funkcionálisak, lenyügőzően tartósak és Kert katalógus 2016 A Fiskars több, mint 365 éves múltja bizonyítja elkötelezettségét a minőség iránt. Termékeink leleményesen funkcionálisak, lenyügőzően tartósak és esztétikusan ikonikusak. Fiskars the

Részletesebben

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. REHAU R november

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ.  REHAU R november Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu REHAU R20715 2009. november MA MÉg álombeli TERASZ, holnap ÉLETTÉR az ötlettől a kész teraszig Olyan teraszra vágyom,

Részletesebben

AZ ALUMÍNIUM SZÍNT VALL

AZ ALUMÍNIUM SZÍNT VALL PREFA ERESZCSATORNÁK AZ ALUMÍNIUM SZÍNT VALL Az ereszcsatornák kétféleképpen határozhatják meg egy épület látványát: vagy tökéletesen érvényesülni hagyják a homlokzatot, úgy, hogy színükkel tökéletesen

Részletesebben

Beépítési útmutató Enkagrid georácsokra

Beépítési útmutató Enkagrid georácsokra Enkagrid georácsokra Colbond Geosynthetics GmbH 1. Alkalmazási terület 2. Szállítás és tárolás 3. Altalaj előkészítés 4. Georács fektetése 5. Feltöltés készítése 6. Tömörítés, és tömörségellenörzés 7.

Részletesebben

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP 2018.04.03. Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz Termékleírás Kézi működtetésű tetőkijárat lapostetőkhöz 60 fokos nyitási szög a tetőre való könnyű kijutásért Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC-tok

Részletesebben

PEHD BORDÁZOTT KÁBELVÉDŐ CSÖVEK

PEHD BORDÁZOTT KÁBELVÉDŐ CSÖVEK KÁBELVÉDŐ CSÖVEK PEHD BORDÁZOTT KÁBELVÉDŐ CSÖVEK A csöveket a Szerb Nyersanyagellenőrző Intézet, valamint a Nikola Tesla elektrotechnikai intézet vizsgálta be, valamint rendelkeznek a PTT unió nemzetközi

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel 2018.04.03. Termékinformáció VELUX INTEGRA nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 1093 íves üveggel Termékjellemzők Elektromos, szellőztethető felülvilágító lapostetőkhöz kívül íves üveggel

Részletesebben

Regisztrálja termékét most a weboldalon, és termék frissítéseket kap!

Regisztrálja termékét most a  weboldalon, és termék frissítéseket kap! EM8620 RFID-Tag EM8620 RFID-Tag 2 MAGYAR Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Új RFID-tag regisztrálás... 2 3.0 RFID-tag... 2 4.0 Hatástalanítás RFID-tag használatával... 3 5.0 RFID-tag

Részletesebben

Kosárlabdapalánk készlet. Kosárlabdapalánk készlet Cikk szám: 1186

Kosárlabdapalánk készlet. Kosárlabdapalánk készlet Cikk szám: 1186 Kosárlabdapalánk készlet Kosárlabdapalánk készlet Cikk szám: 1186 Helytelen üzembehelyezés vagy lengés a gyűrűn komoly sérüléseket vagy halált okozhat!!! Megjegyzés az összeszereléshez: Minden kosárpalánk,

Részletesebben

Excellence in Wood. Telepítési útmutató. Thermory falburkolat. Thermory kőris falburkolat Noa étterem, Észtország

Excellence in Wood. Telepítési útmutató. Thermory falburkolat. Thermory kőris falburkolat Noa étterem, Észtország Excellence in Wood Telepítési útmutató Thermory falburkolat Thermory kőris falburkolat Noa étterem, Észtország 1. Tárolás 3 2. Burkolat típusok 3 2.1 Vízszintes burkolat 3 2.2 Függőleges burkolat 3 3.

Részletesebben

Chime. Beüzemelési útmutató

Chime. Beüzemelési útmutató Chime Beüzemelési útmutató Tartalomjegyzék 2 Mi van a dobozban?... 3 Elektromossági követelmények... 4 Gyors telepítés... 5 Fényjelzések leírása... 6 A Ringgel mindig otthon érezheti magát! Mi van a dobozban?

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció fix lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapos tetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő

Részletesebben

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP 1.0-ás változat 2014.10.01. Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP Termékleírás Kézi működtetésű tetőkijárat lapostetőkhöz 60 fokos nyitási szög a tetőre való könnyű kijutásért Kopásálló, kiváló

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye, egyike a gyártó

Részletesebben

Hogyan válasszunk rendszergazdát?

Hogyan válasszunk rendszergazdát? Hogyan válasszunk rendszergazdát? Milyen szempontok alapján hozzunk döntést, ha el akarjuk kerülni az esetleges buktatókat? Kiadás: 2012/02 Készítette: Tamás Bence, itvezeto.hu Copyright 2012 Tamás Bence

Részletesebben

BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ VEC típusú központi ventilátorok. VEC típusú központi ventilátorok szereléséhez

BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ VEC típusú központi ventilátorok. VEC típusú központi ventilátorok szereléséhez BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ VEC típusú központi ventilátorok VEC típusú központi ventilátorok szereléséhez A VEC egy olyan elszívó központi ventilátor család, amelyet kifejezetten a különböző lakó- és kereskedelmi

Részletesebben

900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Csuklókaros kapumotor 900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK BIZTONSÁG MUNKA ESZKÖZÖK 3 TECHNIKAI ADATOK MÉRETEK 4 A KAR RÖGZÍTÉSE A KAPUHOZ ÖSSZESZERELÉS 5 KIOLDÁS CSATLAKOZÁSOK A

Részletesebben

EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő

EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő 2 MAGYAR EM8665 - Vezeték nélküli rezgés érzékelő Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Csomag tartalma... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 1.2 Előlap... 3 1.3

Részletesebben

TETÔ HELYETT MONDD: BRAMAC. Bramac 7 TETŐrENDSZEr. Csúcstechnológia már 7 tetõhajlásszögtõl! új! A monier GrOUP tagja

TETÔ HELYETT MONDD: BRAMAC. Bramac 7 TETŐrENDSZEr. Csúcstechnológia már 7 tetõhajlásszögtõl! új! A monier GrOUP tagja Bramac 7 TETŐrENDSZEr Csúcstechnológia már 7 tetõhajlásszögtõl! TETÔ HELYETT MONDD: BRAMAC új! A monier GrOUP tagja Bemutatjuk Önnek a Bramac alacsony hajlásszögû tetõrendszerét meggyőző ElŐNyök alacsony

Részletesebben

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz 1.0 változat 2015.09.15. Termékinformáció ISD ------ 2093 síküveg VELUX lapos tetős felülvilágítókhoz Termékjellemzők Síküveg VELUX CFP és CVP lapos tetős felülvilágítókhoz Ideális új VELUX lapos tetős

Részletesebben

RAKTÁRSÁTRAK KISVÁLLALKOZÁSTÓL A NAGYVÁLLALATIG

RAKTÁRSÁTRAK KISVÁLLALKOZÁSTÓL A NAGYVÁLLALATIG RAKTÁRSÁTRAK KISVÁLLALKOZÁSTÓL A NAGYVÁLLALATIG RAKTÁROZÁSA NINCS MEGOLDVA, ESETLEG IDEIGLENESEN TÁROLNA? MEGLÉVŐ RAKTÁRÉPÜLETÉT SZERETNÉ BŐVÍTENI? MEGOLDÁS: A RAKTÁRSÁTOR! HELYETTESÍTHET EGY CSARNOKOT

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Frissüljön fel a gyönyörű természetes fénnyel

Frissüljön fel a gyönyörű természetes fénnyel PHILIPS mybathroom Falilámpa Seabird króm LED Frissüljön fel a gyönyörű természetes fénnyel Csobbanjon egyet a Philips mybathroom Seabird fali lámpa által sugárzott meleg fehér fényben. Így a reggeli és

Részletesebben

TETŐVÉDŐK. LANZONI s.r.l. A védők teljes katalógusa DS.MT1INOX S DS.MT1INOX66S DS.MT1INOX1/3DIV DS.MT1INOX R DS.MT1INOX90. Acél

TETŐVÉDŐK. LANZONI s.r.l. A védők teljes katalógusa DS.MT1INOX S DS.MT1INOX66S DS.MT1INOX1/3DIV DS.MT1INOX R DS.MT1INOX90. Acél TETŐVÉDŐK A védők teljes katalógusa Acél DS.MT1INOX S DS.MT1INOX66S DS.MT1INOX1/3DIV DS.MT1INOX R DS.MT1INOX90 Acél Stiff DS.STIFF40SPS DS.STIFF40SPR DS.STIFF60SP DS.STIFF60SPV DS.STIFF80SP Réz DS.MT1T.RA.S

Részletesebben

VINK PLAST KFT. ÁRLISTA. Lexan Thermoclear, Standard ÜKPC, Vikalu PC kiegészítők, Lexan Exell D, Lexan 9030

VINK PLAST KFT. ÁRLISTA. Lexan Thermoclear, Standard ÜKPC, Vikalu PC kiegészítők, Lexan Exell D, Lexan 9030 VINK PLAST KFT. ÁRLISTA Lexan Thermoclear, Standard ÜKPC, Vikalu PC kiegészítők, Lexan Exell D, Lexan 9030 Tartalomjegyzék Oldal LEXAN Thermoclear üregkamrás polikarbonát lemezek 2. Standard (HQ) üregkamrás

Részletesebben

gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- www.arnyekvarazs.hu

gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- www.arnyekvarazs.hu gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- Könyökkaros NAPELLENZŐ A könyökkaros napellenző hasznos és dekoratív kiegészítője lehet családi házak teraszainak, társasházak erkélyinek, de vendéglátóipari

Részletesebben

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV.

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV. Védekezzünk a napsugárzás káros hatásaival szemben Napsugárzásra egészségünk megőrzése érdekében is szükségünk van. A napsugarak egy része azonban káros. Ennek a káros sugárzásának valamennyien ki vagyunk

Részletesebben

-rovarháló rendszerek-

-rovarháló rendszerek- -rovarháló rendszerek- ROVARHÁLÓ AJTÓ Ahol nem csak a rovarvédelem, hanem a küllem is fontos! Típusai: A rolós ajtó akkor praktikus, ha nincsen hely csapó-, vagy tolóajtó elhelyezésére. Ebben az esetben

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

Phonak Bolero V. Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb

Phonak Bolero V. Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb Phonak Bolero V Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb Kalandozz a világban! Az életet élni kell. Ez csak akkor lehetséges, ha nem félünk a kalandoktól, és az élet minden csodáját igyekszünk megtapasztalni.

Részletesebben

Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben Egger PRO lépcsőburkoló rendszer

Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben Egger PRO lépcsőburkoló rendszer Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben Egger PRO lépcsőburkoló rendszer Felújítás A lakás két szintjét összekötő lépcsőfeljáró nagy terhelésnek és gyakori használatnak van kitéve. A megkopott régi

Részletesebben

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet PHILIPS mygarden Falilámpa Puddle szürke LED Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet A Philips mygarden Puddle mennyezeti és fali lámpa erőteljes és gyönyörű LED-világítást bocsát ki szilárd alumínium

Részletesebben

CSOGUMI.EU

CSOGUMI.EU KȮ. ZVETLENU.. L A GYÁRTÓTÓL CSOGUMI.EU sales@csogumi.eu GUMI BURKOLÓLAPOK közvetlenül a gyártótól Cégünk, a C.S.O Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft újrahasznosított gumiburkolatok gyártásával foglalkozik.

Részletesebben

DELTA -ALPINA. Rendkívüli biztonság! Hegeszthető, páraáteresztő, tetőalátéthéjazat.

DELTA -ALPINA. Rendkívüli biztonság! Hegeszthető, páraáteresztő, tetőalátéthéjazat. DELTA Értéket véd. Energiát takarít meg. Komfortot teremt. P R É M I U M - M I N Ő S É G Rendkívüli biztonság! Hegeszthető, páraáteresztő, univerzális tetőalátéthéjazat. A legmagasabb igénybevételnek kitett

Részletesebben

MD-3 Nokia zenei hangszórók

MD-3 Nokia zenei hangszórók MD-3 Nokia zenei hangszórók MAGYAR Az MD-3 sztereó hangszórók kiváló hangminõséget biztosítanak egy kompatibilis Nokia készüléken vagy más audiokészüléken történõ zenevagy rádióhallgatás közben. A hangszórók

Részletesebben

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Hajtókarral működtetett felülvilágító lapostetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló, kiváló minőségű

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi Phonak Virto V Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi A legjobban őrzött titok Elkötelezettségünk a technológiai újítások és a meglévő technológiák határainak feszegetése felé azt eredményezte, hogy kifejlesztettünk

Részletesebben

Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel

Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel PHILIPS LED Fényforrás 12,5 W 100 W E27 Hideg fehér Nem szabályozható Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel A Philips LED fényforrások hideg fehér fényt árasztanak, kivételesen hosszú élettartamot

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Falilámpa Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit színű Philips fali lámpával.

Részletesebben

tető CupaClad Átszellőztetett terméspala homlokzatburkolati rendszer TERMÉSPALA

tető CupaClad Átszellőztetett terméspala homlokzatburkolati rendszer TERMÉSPALA tető CupaClad Átszellőztetett terméspala homlokzatburkolati rendszer TERMÉSPALA CupaClad átszellőztetett homlokzatburkolati rendszer 2 TETŐ HORN TERMÉSPALA FORGALMAZÓ ÉS TÉGLÁNY KIVITELEZŐ FEDÉSEK KFT.

Részletesebben

Új trendek a rozsdamentes medencék, jakuzzik világában

Új trendek a rozsdamentes medencék, jakuzzik világában Új trendek a rozsdamentes medencék, jakuzzik világában Előadó: Dr. Reith János, Direct Line Kft. ügyvezető igazgatója Dunaharaszti, 2018. április 10. Trendek rozsdamentes medencék területén 2010 es évek

Részletesebben

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással 2 MAGYAR EW3595 Bluetooth headset FM-rádióval és microsd-kártyanyílással Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2

Részletesebben

+ + + Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer. Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer elônyei

+ + + Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer. Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer elônyei Lineáris lefolyórendszer 80 80 + lineáris lefolyórendszer A + a tökéletes megoldás épített zuhanyzók vízelvezetésének megoldására. A lefolyórendszer beépítése gyors és egyszerû. Beépítési magassága igen

Részletesebben

Csökkentett füstkibocsájtás, plusz tűzvédelmi biztonság

Csökkentett füstkibocsájtás, plusz tűzvédelmi biztonság Rendkívül rugalmas, zárt mikrocellás szerkezetű szigetelőanyagunknak bevizsgált jellemzői, hosszú élettartamot biztosítanak a rendszer működésének teljes időtartama alatt. Füstfejlesztési tulajdonságát

Részletesebben

Profillemezek tetőre és falra. Profillemezek tetőre és falra

Profillemezek tetőre és falra. Profillemezek tetőre és falra Profillemezek tetőre és falra Profillemezek tetőre és falra 3 A Ruukki az acélipar szakértője. A legkisebb részlettől a legnagyobb építőipari projektig, minden területen számíthat ránk, legyen szó fémszerkezetes

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció VELUX INTEGRA lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Elektromos felülvilágító lapos tetőkhöz Vezérlőegység vagy távirányító Tokba rejtett ablakmozgató motor

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN GÉPJÁRMŰVÉNEK IS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGE VAN. Olajcsere nélkül nincs tökéletes működés. MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül

Részletesebben

KoskiDekor Elegáns és stabil

KoskiDekor Elegáns és stabil Csak a fantázia szab határt... 2016/2. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak KoskiDekor Elegáns és stabil Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez, színes, áttetsző, a fa erezetességét

Részletesebben

Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22 - Felhasználói kézikönyv

Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22 - Felhasználói kézikönyv Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22 - Felhasználói kézikönyv 1.1. kiadás 2 Az autós mobiltartó A Nokia CR-123 mobiltartó & HH-22 rögzítőeszköz segítségével mindig egyszerűen elérheti telefonját.

Részletesebben

A fejlődés mindenekelőtt P A D L Ó F Ű T É S

A fejlődés mindenekelőtt P A D L Ó F Ű T É S A fejlődés mindenekelőtt P A D L Ó F Ű T É S következetesség a választásainkban. Az ember mindig is szeretett jobb élőhelyet kialakítani magának. Az Uponor ebben nyújt segítséget. Mert ha egész évben kellemes

Részletesebben

> M-Elegance Üveg. > M-Elegance termékcsalád. gyöngyfehér. neonnarancs. smaragdzöld. gyémántfehér. rubinvörös. mahagónibarna

> M-Elegance Üveg. > M-Elegance termékcsalád. gyöngyfehér. neonnarancs. smaragdzöld. gyémántfehér. rubinvörös. mahagónibarna Merten 1 > M-Elegance Üveg gyöngyfehér neonnarancs gyémántfehér smaragdzöld mahagónibarna rubinvörös > M-Elegance termékcsalád Az M-Elegance családot a különleges, üvegből, fémből valamint fábó készült

Részletesebben

Műfüves ProPlay ütéscsillapító rendszer kézi lerakása

Műfüves ProPlay ütéscsillapító rendszer kézi lerakása Műfüves ProPlay ütéscsillapító rendszer kézi lerakása Komplett lerakási videó filmet megtekinthetik weboldalunkon játszóterek menüpontban. A termék: A műfüves ütéscsillapító felület három fő anyagból áll

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN AUTÓJÁNAK IS SZÜKSÉGE VAN MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül szükséges, hogy gépjárműve motorolaját bizonyos időközönként a CITROËN-szabványoknak

Részletesebben

Komplett programot kínálunk!

Komplett programot kínálunk! Komplett programot kínálunk! Mechanikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára Mechanikus végállású motorok Egyszerûen meggyõzõek Biztonságot adunk Védelem betörés ellen - teljesen automatikusan

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CFP fix felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció fix felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő üvegezés

Részletesebben

130 TC FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

130 TC FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 130 TC Modellszám: WEEVBE3909.0 Sorszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét

Részletesebben

Az Ön életstílusára szabva

Az Ön életstílusára szabva Az Ön életstílusára szabva Prémium multifokális lencsék Prémium multifokális szemüveglencsék a Hoya-tól Ebből a füzetből minden lényeges információt megtudhat a Hoya forradalmi fejlesztésű progresszív

Részletesebben

Fotóalbum, Fotókönyv készítés

Fotóalbum, Fotókönyv készítés Fotóalbum, Fotókönyv készítés Árlista - A korszerű OPUS METALBIND kötészeti eljárással, és az OPUS FotóAlbum kellékek felhasználásával, gyönyörű és időtálló fotó albumokat készítünk! - Kiváló minőségű

Részletesebben

Mi alapján válasszunk árnyékolót?

Mi alapján válasszunk árnyékolót? Mi alapján válasszunk árnyékolót? Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. 1 Bevezetés Egy árnyékolástechnikai

Részletesebben

SILIGOR M OSOGATÓTÁLC ÁK

SILIGOR M OSOGATÓTÁLC ÁK SILIGOR M OSOGATÓTÁLC ÁK INNOVATÍV ALAPANYAG, INNOVATÍV FORMA A mindennapos használat miatt a mosogató minősége minden háztartásban nagyon fontos, ami a helyiség nedvességtartalmát és a munkalapszerű használatot

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

A Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac rackbe szerelhető 1U telepítési útmutatója

A Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac rackbe szerelhető 1U telepítési útmutatója A Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac rackbe szerelhető 1U telepítési útmutatója Fontos biztonsági üzenetek Olvassa el alaposan az utasításokat, hogy megismerje a berendezést, mielőtt üzembe helyezi,

Részletesebben

Zöld rendezvényszervezés

Zöld rendezvényszervezés zöld beszerzé s ökocímkék környezetmene dzsment zöld rendezvény Zöld rendezvényszervezés A SURVIVE ENVIRO Nonprofit Kft zöld rendezvényekről szóló tájékoztatójának kivonata A zöld rendezvények néhány szóban

Részletesebben

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL.

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOstylos H260 műanyag és H360 műanyag-alumínium ablakrendszer A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. FUNKCIÓ. BIZTONSÁG. ÁLLANDÓSÁG. A

Részletesebben

MB 45 Alumínium ablak

MB 45 Alumínium ablak MB 45 Alumínium ablak Az MB-45 elnevezésű ablak a legkorszerűbb technológiára épülő, hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik kiemelkedő tagja. Egyaránt felhasználható kültéri és beltéri

Részletesebben

Tartós kialak. kiemelő LED világítás ragyogó, irányított fénysugár

Tartós kialak. kiemelő LED világítás ragyogó, irányított fénysugár PHILIPS LED Spotlámpa (szabályozható) 5 W / 35 W GU5.3 Meleg fehér szabályozható Tartós kialak. kiemelő LED világítás ragyogó, irányított fénysugár A Philips LED spotlámpák fókuszált, ragyogó fénysugarat

Részletesebben

Beépítés bitumenes lemez esetén. VELUX lapostetős felülvilágító

Beépítés bitumenes lemez esetén. VELUX lapostetős felülvilágító 264 VELUX lapostetős felülvilágító Beépítés bitumenes lemez esetén A VELUX lapostetős felülvilágító ablakok bitumenes lemezzel fedett tető esetén a lemez rugalmasságának köszönhetően nagyon gyorsan beépíthetők.

Részletesebben

KITERJESZTETT GARANCIA

KITERJESZTETT GARANCIA KITERJESZTETT GARANCIA A termék forgalmazója 10 év, a gyártásból eredő anyag és konstrukciós hibákra kiterjedő jótállást vállal a BVF SRHC fűtőkábelekre. A jótállás kizárólag a szakszerűen kitöltött és

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és

Részletesebben

Leier betoncserepek - a legjobb választás

Leier betoncserepek - a legjobb választás Leier betoncserepek - a legjobb választás A betoncserép napjainkban a legelterjedtebb tetőfedő anyag, hiszen erős, szép, tartós és gazdaságos fedés készíthető belőle, mely változatos formákkal harmonikusan

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben