ARCULATI KÉZIKÖNYV. Munka és magánélet összehangolását segítő, helyi innovatív kezdeményezések Komlón

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ARCULATI KÉZIKÖNYV. Munka és magánélet összehangolását segítő, helyi innovatív kezdeményezések Komlón"

Átírás

1 ARCULATI KÉZIKÖNYV segítő, helyi innovatív kezdeményezések

2 TARTALOM: 1. A logó szellemisége A logó és arculat színei A logotípia és tipográfia A logóhasználat szabályai Kisarculat Összefoglalás... 16

3 1. A logó szellemisége: A marketing szakirodalma újabban brandingként emlegeti a márkázást, vagyis azt a folyamatot, amelyben egy jel imázst kap, és önmagánál távolabbra mutat: jelképezi a terméket vagy szolgáltatást. Nekünk most az a feladatunk, hogy a korábbiak során feltérképezett imázshoz, amelyet a branding erősít majd meg a szolgáltatásokat igénybe vevő lakosság körében, megtaláljuk azt a jelet, amely hűen tükrözi a kiválasztott márkanév üzeneteit és megfelel azoknak az érékeknek, amelyeket a projekt felvállal. A logo egy stilizált hivatali épületet ábrázol, előtte egy négy tagú család piktogrammjával.az épületet balról, felülről két közepén vastagodó körív szelet határolja. Jobboldalt, alul a projekt száma és elnevezése található: TÁMOP /3 segítő, helyi innovatív kezdeményezések A színek befolyásolják az embereket körülvevő világ érzékelését és értelmezését. Bizonyított tény, hogy a szemlélő fizikai állapotára legalább annyira hatással vannak, mint mentális jólétére. Igyekeztünk az ezzel kapcsolatos ismereteket maximálisan kamatoztatni a logó kialakítása során. A logo és logotípia színvilágában Komló város címerének színei (vörös, fekete, szürke) jelennek meg. 3.

4 2. A logó és arculati színei: C: 7 % M: 91 % Y: 81 % K: 1 % Hex.: #de3d3d C: 75 % M: 68 % Y: 67 % K: 90 % Hex.: # C: 59 % M: 51 % Y: 50 % K: 19 % Hex.: #

5 3. A logotípia és tipográfia: A tipográfia mestersége egyrészt a betűtervezést jelenti, másrészt a kész betűvel való tervezést is. Szintén fontos szerepet játszik az arculat egyediségének kialakításában, ezért az arculattervezés során a megfelelő betűtípus kiválasztása kiemelt fontosságú. Alapvető szempont a tervezéskor, hogy a választott betűtípus bármilyen méretben jól olvasható, egyértelmű legyen, ugyanakkor figyelembe kell venni, melyik méret és forma alkalmas szövegnek, s melyik alkalmas feliratnak, címnek. A logotípiához legmegfelelőbbnek a következő betűtípust találtuk: Techno CE 5.

6 A logó betűtípusa mellett továbbiakra is szükség van, hiszen ez a típus kiadványokhoz, a mindennapi munka eszközeihez (levélpapír, boríték, sablon stb.) nehezen használható. A hétköznapokban a következő betűtípusok használatát javasoljuk: Georgia A georgia egy hagyományos serif betűtípus, melyet 1993-ban Matthew Carter és Tom Rickner készített a Microsoft számára. Optimális képernyős megjelenítéshez és nyomdai anyagokhoz. 6.

7 Sentinel A betűtípust kifejezetten kereskedelmi forgalomba szánták, azon belül is az értékesítés ösztönzésére. Tökéletes logókhoz, nyomdai anyagokhoz és képernyős megjelenítéshez. James Arboghast kreatív és reklám szakember készítette. Verdana A verdana egy hagyományos serif betűtípus, melyet 1993-ban Matthew Carter és Thomas Rickner készített a Microsoft számára. Optimális képernyős megjelenítéshez és nyomdai anyagokhoz. 7.

8 DinPro A DinPro egy újabb serif betűtípus, melyet 1995-ben Albert Jan Pool készített német standard alapján. Optimális képernyős megjelenítéshez és nyomdai anyagokhoz. Világszerte használják közlekedési táblák, filmek főcíme, moziplakátok és vállalati arculati anyagok készítése során. Magyarországon az Új Széchenyi terv arculatának kiemelt betűtípusaként terjedt el, így ezen arculati kézikönyv tipográfiájából sem maradhatott el. 8.

9 4. A logóhasználat szabályai: Az egységes vizuális megjelenés érdekében, minden logónál meg kell határoznunk, hogy az adott logó milyen formában, hogyan használható, illetve mely megjelenítési módok szigorúan kerülendőek. Sötét színekből álló logó például egy sötét hátterű fényképen csaknem elveszik, így érdemes ilyen praktikus szempontokat is figyelembe venni a szabályok kialakításakor. A logó és logotípia a használat során egységes egészet képez. Rendkívüli esetekben (pl. túl kis méret esetén, illetve ha a logó csak esztétikai elemként szerepel) a logó a logotípia nélkül is megjeleníthető, avval a feltétellel ha a projekt száma és pontos megnevezése valahol a szöveges részben szerepel. A használat során engedélyezett a logó szürkeskálás - grayscale (26%-os telítettségű) változata, ill. faxon történő továbbítás esetén a logó fekete-fehér változata. Szürkeárnyalatos logó Logó logotípia nélkül 9.

10 Hátterek esetében a logó használható sötét, fehér és színes (fotó) háttér esetében is, Sötét, illetve színes háttér előtt a logó fehér négyzet, vagy téglalap alapon ábrázolható: A használat során tiltott: Elnyújtva Más színekkel 10.

11 5. Kisarculat: A projekt identitását, értékeit és küldetését meg kell jeleníteni a képek nyelvén is, ez a vizuális arculat. Fontos hogy a vizuális arculat minden eleme egy jól átgondolt egységet képezzen. A kisarculat részei a logón túlmenően: Levélpapír sablon PPT sablon Szórólap, plakát A személyes találkozást gyakran helyettesítik ezek az elemek, ezért fontos hogy kellően átgondoltak, egyediek és megkülönböztethetőek legyenek, ugyanakkor legyenek funkcionálisak és nem túldíszítettek, emellett könnyen kivitelezhetőek. A jól bevált klasszikus méretek alkalmazása a kisarculat nyomtatványainál praktikus. Alapos és elmélyült tervezés és átgondolás előzte meg a kisarculat végleges kialakulását. Számos terv elkészítése után, a következő tervek kerültek elfogadásra: 11.

12 Levélpapír: A levélpapír a leginkább elterjedt A4-es méretű, ez 210 mm x 297 mm méretet jelent. A levélpapír előrenyomott, úgynevezett bianco levélpapír, azaz a felhasználáskor már csak a kívánt szöveget kell kinyomtatnunk rá, a megfelelő margóhasználat mellett. Ez azért jó, mert mindig egységes lesz a használt papír minősége, fajtája, illetve a nyomat minősége sem függ a nyomtatónk képességeitől. A nyomdai kivitelezés során 100g-os fehér ofszet papírra készülne a levélpapír, ám speciális alkalmakra 120g-os fényes, műnyomó típusú papír használata ajánlott. 12.

13 sablon: Az sablon tervezésénél figyeltünk arra, hogy minden levelezőrendszerben tökéletesen adaptálható legyen, valamint tartalmazzon minden lényeges információt és az arculati elemek követésével, mégis megragadja az olvasó figyelmét. 13.

14 PPT sablon: A sablon tervezésekor az arculati elemek követésével igyekeztünk hozzájárulni egy tökéletes megjelenésű bemutató elkészítéséhez. A diákon az Új Széchenyi Terv arculati kézikönyve által támasztott kötelező elemek is bemutatásra kerülnek. 14.

15 Szórólap, plakát: A projekt folyamatai során számos programajánlat, szolgáltatáskínálat növekedés folyamatos szórólap- és plakát szerkesztést, készítést igényel. A szórólap A/5 méretű, a plakát A/1 méretben készül. A sablon tervezése nagymértékben megkönnyíti az ezzel kapcsolatos jövőbeni tevékenységeket, munkafolyamatokat. 15.

16 6. Összefoglalás: Egy vizuális arculati rendszer megalkotása már önmagában rendkívül komplex és bonyolult feladat. A megvalósítása az elméleti ismereteken túl, komoly szakmai-gyakorlati kompetenciákat feltételez. A márkanév és a logó alapján elkészítettük a későbbi felhasználás szabályozására vonatkozó kézikönyvet. Az arculati kézikönyv azért fontos, hogy a legkülönbözőbb hordozókon is egzakt módon szabályozza a márka megjelenését, ezzel nagyban segítve a hatékony bevezetést. Akárcsak a következetes arculatépítés, a következetes logóhasználat is az alapja lesz a márka elfogadottságának. A projekt arculatának megjelenése garanciát jelent, komoly hagyományokat és modernséget tükröz. A megalkotott arculat jelentősége, hogy évekre, évtizedekre képviseli a komlói helyi innovatív kezdeményezéseket a külvilág felé. Arculatának ismertsége és elfogadottsága a pályázat pénzben nem kifejezhető értékét képviseli. Komló, április 22. HegyhátMédia Kft. 16.

ARCULATI KÉZIKÖNYV. Készítette: Line Design Kft. Budapest, 2012

ARCULATI KÉZIKÖNYV. Készítette: Line Design Kft. Budapest, 2012 ARCULATI KÉZIKÖNYV a É Készítette: Line Design Kft. Budapest, 2012 É TARTALOM 1. BEVEZETÉS 1.1. Mi az egységes arculat? 1.2. Miért fontos? 1.3. Hol helyezkedik el a kommunikáció eszköztárában? 1.4. Hogyan

Részletesebben

ELYI TERMÉK KISKUNMAJSAI

ELYI TERMÉK KISKUNMAJSAI ARCULATI KÉZIKÖNYV Készítette: Line Design Budapest, 2012 TARTALOM 1. BEVEZETÉS 1.1. Mi az egységes arculat? 1.2. Miért fontos? 1.3. Hol helyezkedik el a kommunikáció eszköztárában? 1.4. Hogyan használjuk

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S 85/2016. (VI. 30.) sz. előterjesztés Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 30.-i rendes ülésére Tárgy: Javaslat a város arculati kézikönyvének elfogadására

Részletesebben

Arculati kézikönyv. Tartalom

Arculati kézikönyv. Tartalom Arculati kézikönyv Tartalom 1. Alapvető arculati elemek... 2 1.1. A logotípia méretezése és színei... 2 1.1 A logotípia változatai... 3 1.2 A logotípia helyes használata... 4 1.3 Arculati betű és szöveg

Részletesebben

ARCULATTERVEZÉS ARCULATTERVEZÉS Ajánlott alapelemei: Mikro arculat Kisarculat Komplett arculat

ARCULATTERVEZÉS ARCULATTERVEZÉS Ajánlott alapelemei: Mikro arculat Kisarculat Komplett arculat ARCULATTERVEZÉS tervezési árlista Az ARCULATTERVEZÉS abban jelent többet az egyszerű Logótervezésnél, hogy az elkészített logót egy, hozzá és a céghez illeszkedő grafikai környezettel is felruházzuk meghatározva

Részletesebben

Dombóvár Város Arculati Kézikönyve

Dombóvár Város Arculati Kézikönyve Dombóvár Város Arculati Kézikönyve tartalomjegyzék 1. Általános koncepció 4. Elektronikus eszközök 4.1 Honlap 2. Alapvető arculati elemek 4.2 Hírlevél 2.1 Logó kinézet 2.2 Logó szerkezet 2.3 Logó színek

Részletesebben

2. oldal egységes f A jogszabály A Miniszterelnök Kabinetfőnöke a nemzetközi fejlesztési együttműködésről és a nemzetközi huma-nitárius segítségnyújtá

2. oldal egységes f A jogszabály A Miniszterelnök Kabinetfőnöke a nemzetközi fejlesztési együttműködésről és a nemzetközi huma-nitárius segítségnyújtá 1. oldal egységes f 3/2017. (XI. 10.) MK rendelet a Hungary Helps Program megjelenésének egységes formai követelményeiről, arculati elemeiről, valamint a Hungary Helps védjegy használatáról A nemzetközi

Részletesebben

Tartalomjegyzék. 1. A kézikönyv célja és alkalmazása... 2 2. Arculati alapelemek... 3. 3. Arculati alapelemek megjelenítése... 16

Tartalomjegyzék. 1. A kézikönyv célja és alkalmazása... 2 2. Arculati alapelemek... 3. 3. Arculati alapelemek megjelenítése... 16 Tartalomjegyzék 1. A kézikönyv célja és alkalmazása... 2 2. Arculati alapelemek... 3 2.1. Színvilág... 3 2.2. Betűtípusok... 4 2.3. Szöveges alapelemek... 5 2.3.1 A név... 5 2.3.2. A szlogen... 5 2.3.3.

Részletesebben

1. Vizuális azonosítók

1. Vizuális azonosítók 1. Vizuális azonosítók 1.1. Cégszínek rculati színek Négyszín color nyomás esetén Direktszín nyomás esetén Piros 0C 100M 100Y 0K Pantone 485 Zöld 70C 0M 100Y 0K Pantone 360 Fekete 0C 0M 0Y 100K Pantone

Részletesebben

Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék. A Naspers OCS Hungary Kft.-ről. Alap logó. Szürkeárnyalatos logó. Teli fehér logó.

Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék. A Naspers OCS Hungary Kft.-ről. Alap logó. Szürkeárnyalatos logó. Teli fehér logó. Arculati kézikönyv Tartalomjegyzék 1 Tartalomjegyzék A -ről Alap logó Szürkeárnyalatos logó Teli fehér logó Teli fekete logó Speciális logók Logó használatára vonatkozó szabályok Ország Boltja Az Árukereső

Részletesebben

Néhány gondolat a vizuális koncepcióról

Néhány gondolat a vizuális koncepcióról Néhány gondolat a vizuális koncepcióról A BKIK Elnöksége által életre hívott ad-hoc Arculati Bizottság által megfogalmazott alapelvek szerint készült el a BKIK Kisarculati Kézikönyve. Arculati alapelvek

Részletesebben

Szőlőssy borpince arculati kézikönyv

Szőlőssy borpince arculati kézikönyv Szőlőssy borpince arculati kézikönyv Küldetésünk A Szőlőssy Borpince egy kis családi vállalkozás. Küldetésünk a borkedvelőknek borainkkal örömet szerezni. Kis mennyiségben állítjuk elő borfajtáinkat, vásárlóink

Részletesebben

Magyarországi Evangélikus Egyház logó és arculat terv pályázat

Magyarországi Evangélikus Egyház logó és arculat terv pályázat logó és arculat terv pályázat Budapest 2009 1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2. Telefon: 06 1 332 3261 e-mail: civertan@civertan.hu www.civertan.hu A pályázati anyagban szereplô információk, tervek

Részletesebben

ARCULATI KÉZIKÖNYV KÖZÖSSÉGI PSZICHIÁTRIAI PROGRAM A MÁTÉSZALKAI KISTÉRSÉGBEN

ARCULATI KÉZIKÖNYV KÖZÖSSÉGI PSZICHIÁTRIAI PROGRAM A MÁTÉSZALKAI KISTÉRSÉGBEN TARTALOM ALAPVETŐ ARCULATI ELEMEK 3 A logo megjelenési formái 3 A logo színei 4 Minimális méret 5 Egyszín változatok 6 Háttér színek 7 Főbb tiltások 1. 8 Főbb tiltások 2. 9 Betűtipusok 10 TIPOGRÁFIAI ELEMEK

Részletesebben

A TÁMOP 4.2.2.B-10/1-2010-0018 TALENTUM projekt keretében alkalmazandó arculatra vonatkozó információk

A TÁMOP 4.2.2.B-10/1-2010-0018 TALENTUM projekt keretében alkalmazandó arculatra vonatkozó információk A TÁMOP 422B-10/1-2010-0018 projekt keretében alkalmazandó arculatra vonatkozó információk Publikációk A publikációk esetében (folyóiratcikk, tanulmánykötetben megjelenő cikk, stb) a címet kell hivatkozni

Részletesebben

Az Online Comparison Shopping Kft.-ről

Az Online Comparison Shopping Kft.-ről Arculati kézikönyv Tartalomjegyzék 2 Tartalomjegyzék... 2 Az Online Comparison Shopping Kft.-ről... 3 Alap logó...4 Szürkeárnyalatos logó... 5 Teli fehér logó...6 Teli fekete logó... 7 Speciális logók...

Részletesebben

A Maxinery Kft. arculati kézikönyve

A Maxinery Kft. arculati kézikönyve A Maxinery Kft. arculati kézikönyve Készült: 2016. A Maxinery Kft. arculati kézikönyve tartalmazza a Maxinery Kft.-nek készült logót, a logónak a helyes használatát és egyéb reklámeszközökön való megjelenítését.

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS Arculati kézikönyv

BUDAKALÁSZ VÁROS Arculati kézikönyv 1.0 Tartalom Tartalom 1.0 Alapvető arculati elemek 2.0 Embléma 2.1 Címer 2.2 Az embléma arányai 2.3 Az embléma színváltozatai 2.4 Az embléma helyes használata 2.5 Az embléma helytelen használata 2.6 Arculati

Részletesebben

Völgyvidék Helyi Termék Védjegy Arculati Kézikönyv

Völgyvidék Helyi Termék Védjegy Arculati Kézikönyv TARTALOM A Völgyvidék Helyi Termék Védjegy bemutatása 2 I. Arculati ALAPELEMEK Logo Betűtípus II. VÉDJEGY HASZNÁLATA Szerkesztési alapok Elhelyezés termékcsomagoláson Elhelyezés saját arculatban 3 3 12

Részletesebben

Arculat: egyszerűtől a művésziig

Arculat: egyszerűtől a művésziig Arculat: egyszerűtől a művésziig Egy vállalkozás arculata nem csak formai jegyekből, színekből és design-elemekből épül fel. Az arculat a céged teljes karaktere; kvintesszenciája mindannak, amit képviselsz.

Részletesebben

Kisarculati kézikönyv

Kisarculati kézikönyv Petőfi Sándor Művelődési Ház Csömör Kisarculati kézikönyv Készítette: Hermányos Mária tervezőgrafikus Készítés ideje: 2013. január - április A-MariArt Grafikai Stúdió Kft. H 2141 Csömör, Rákóczi utca 18.

Részletesebben

Műszaki leírás. műnyomó papír 135 g, ofszet vagy digitális nyomdai eljárással, Pécsre szállítással

Műszaki leírás. műnyomó papír 135 g, ofszet vagy digitális nyomdai eljárással, Pécsre szállítással Műszaki leírás Nyomdai tevékenység 1. Plakátok nyomtatása, összesen 76 féle, 76 rendezvényre, alkalmanként az adott rendezvényre vonatkozó plakátból 150 db, méret A/2, fényes műnyomó papír 135g, ofszet

Részletesebben

KISKUNMAJSAI HELYI TERMÉK VÉDJEGY ARCULATI TERVEZET

KISKUNMAJSAI HELYI TERMÉK VÉDJEGY ARCULATI TERVEZET KISKUNMAJSAI HELYI TERMÉK VÉDJEGY ARCULATI TERVEZET Védjegytervek bemutatása Kiskunmajsa, 2012. március 20. HELYI TERMÉK A termék hozzáadott értékének nagy része ötven km-en belülről származik és helyben

Részletesebben

ARCULATI KÉZIKÖNYV MAGYAR FALU PROGRAM 2 ARCULATI KÉZIKÖNYV

ARCULATI KÉZIKÖNYV MAGYAR FALU PROGRAM 2 ARCULATI KÉZIKÖNYV 1 2 BEVEZETŐ Jelen arculati kézikönyv a Magyar Falu Program arculatának főbb elemeit, valamint azok megjelenési és szerkesztési alapelveit mutatja be. A konkrét megjelenési szabályok következetes betartása

Részletesebben

ARCULATI KÉZIKÖNYV 2019

ARCULATI KÉZIKÖNYV 2019 ARCULATI KÉZIKÖNYV 2019 TARTALOMJEGYZÉK Tartalomjegyzék... 2 Az Online Comparison Shopping Kft.-ről... 3 Alap logó... 4 Szürkeárnyalatos logó... 5 1 szín - fehér logó... 6 1 szín - fekete logó... 7 Speciális

Részletesebben

Nyomdai igénybekérő. Excel táblázatból kiválasztott alaptermék sorszáma, paraméterei:

Nyomdai igénybekérő. Excel táblázatból kiválasztott alaptermék sorszáma, paraméterei: Nyomdai igénybekérő 1) Plakát, meghívó, leporelló Grafikai tervezés (kérjük aláhúzni): - Egyedi összetett (bonyolult diagrammok, ábrák, fotók) grafikai terv, vagy egyszerű (minimális szöveg, logók, kevés

Részletesebben

ARCULATI KÉZIKÖNYV 2013 2014

ARCULATI KÉZIKÖNYV 2013 2014 2013 2014 01 A LOGÓ A SZIMBÓLUM A logó szimbóluma háromféle jelentéstartalommal bír. Egyrészt a zenei műszavakból eredeztethető, amely a zene hangulatát, erejét jelzi: forte, fortissimo, fortepiano. Másrészt

Részletesebben

MAGYAR BOR. arculati kézikönyv

MAGYAR BOR. arculati kézikönyv MAGYAR BOR arculati kézikönyv KÜLDETÉSÜNK Küldetésünk A Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centrum célja az agrárium termékeinek, ezen belül kiemelten a magyar bor piacra jutásához történő aktív marketing-hozzájárulás

Részletesebben

LOGO MANUAL. A logó alapfelhasználásának Meghatározása

LOGO MANUAL. A logó alapfelhasználásának Meghatározása LOGO MANUAL A logó alapfelhasználásának Meghatározása BEVEZETÉS A KELLYS LogoManual a KELLYS BICYCLES társaság grafikai logó-és logótípus elemeire vonatkozó felhasználási alapszabályokat határozza meg

Részletesebben

Bélyegtervezési technikák

Bélyegtervezési technikák Bélyegtervezési technikák a PÉCS EURÓPA KULTURÁLIS FŐVÁROSA 2010 bélyegív tervezési folyamatában Technikai tervezési kritériumok egységes bélyegív, melyen belül az egyes bélyegek önálló grafikát jelenítenek

Részletesebben

ÚJ MÉDIAMÁRKA SZÜLETETT!

ÚJ MÉDIAMÁRKA SZÜLETETT! ÚJ MÉDIAMÁRKA SZÜLETETT! MEDIAWORKS NÉV: Angolul és magyarul egyaránt jól érthető, könnyen betűzhető, leíró típusú név, kifejezetten a b2b célközönség számára. CONTENT FIRST. SZLOGEN: A Content first szlogen

Részletesebben

kft. mûanyagfeldolgozás

kft. mûanyagfeldolgozás Az embléma (szimbólum) szerkezeti egységének kialakítása, amely két önállóan nem alkalmazható alapelembõl tevõdik össze. 3 mm 42 mm 100 mm 72 mm 20 mm 100 mm Az embléma (szimbólum) szerkezeti egységének

Részletesebben

A R C U L A T I K É Z I K Ö N Y V

A R C U L A T I K É Z I K Ö N Y V A R C U L A T I K É Z I K Ö N Y V v e n d é g l á t ó i p a r i e g y s é g e k s z á m á r a 2 1 1. 6. 7. ÖRÖKSÉGKEZELŐ NONPROFIT KFT. K I V O N AT A V E N D É G L ÁT Ó I PA R I E G Y S É G E K S Z Á

Részletesebben

8. Az image és az egyedi vállalati arculat (CI) Végné Faddi Andrea Marketing 12. osztály tankönyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde

8. Az image és az egyedi vállalati arculat (CI) Végné Faddi Andrea Marketing 12. osztály tankönyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde 8. Az image és az egyedi vállalati arculat (CI) Végné Faddi Andrea Marketing 12. osztály tankönyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde A vállalati image az a kép, a benyomásoknak és véleményeknek

Részletesebben

Magyar Vitorlás Szövetség Arculati kézikönyv

Magyar Vitorlás Szövetség Arculati kézikönyv Magyar Vitorlás Szövetség Arculati kézikönyv Tartalom Az embléma alapváltozatai............................... 3 Az embléma világos háttér előtt............................ 4 Az embléma sötét háttér előtt.............................

Részletesebben

EXTREME DIGITAL ARCULATI KÉZIKÖNYV

EXTREME DIGITAL ARCULATI KÉZIKÖNYV EXTREME DIGITAL ARCULATI KÉZIKÖNYV 2013 június Preferált Etreme Digital logó A felsorolt logók közül bármelyik használható fehér vagy világos háttéren, online vagy offline anyagoknál. Amennyiben a logóra

Részletesebben

A RÓMAI SZERZÕDÉSEK 50. ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL

A RÓMAI SZERZÕDÉSEK 50. ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL A RÓMAI SZERZÕDÉSEK 50. ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL GRAFIKAI ÚTMUTATÓ Logó A logó A logó mérete A logó háttere (üresen maradó keret) A logó színei A logó különbözõ nyelvi változatai Kerülendõ Tipográfia Színek

Részletesebben

Bevezető. A Borbála borpincészet egy családi vállalkozás, amely 2003 óta működik. Édesanyám. volt az ötletgazda, így az ő nevét viseli a

Bevezető. A Borbála borpincészet egy családi vállalkozás, amely 2003 óta működik. Édesanyám. volt az ötletgazda, így az ő nevét viseli a Arculati kézikönyv Bevezető A Borbála borpincészet egy családi vállalkozás, amely 2003 óta működik. Édesanyám volt az ötletgazda, így az ő nevét viseli a vállalkozásunk. A család birtokában voltak a szőlősök,

Részletesebben

Művészeti vezető/designer pályázat

Művészeti vezető/designer pályázat Művészeti vezető/designer pályázat A uniós támogatásból megvalósuló TÁMOP-5.2.8-12/1-2013- 0001 azonosítószámú projektjének végrehajtásához művészeti vezető/designer feladatok ellátására külső szolgáltató

Részletesebben

KOMMUNIKÁCIÓS ÉS ARCULATI IRÁNYELVEK

KOMMUNIKÁCIÓS ÉS ARCULATI IRÁNYELVEK KOMMUNIKÁCIÓS ÉS ARCULATI IRÁNYELVEK az Ökumenikus Segélyszervezet TANDEM Fejlesztési Alap pályázati programjához A pályázati program a VELUX Alapítványok támogatásával és a DanChurchAid közreműködésével

Részletesebben

A CÉG ALAPSZÍNEI R: 50 G: 46 B: 45 C: 67 M: 65 Y: 63 K: 62 C: 9 M: 88 Y: 80 K: 1 R: 218 G: 69 B: 63

A CÉG ALAPSZÍNEI R: 50 G: 46 B: 45 C: 67 M: 65 Y: 63 K: 62 C: 9 M: 88 Y: 80 K: 1 R: 218 G: 69 B: 63 ARCULATI KÉZIKÖNYV A CÉG ALAPSZÍNEI Az ALURAD két új alapszíne az alább meghatározott szürke és piros. Ez a két szín alkotja a cég új logóját. Ezek módosítása, árnyalása tilos. C: 67 M: 6 Y: 6 K: 6 R:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület március 24-i nyilvános ülésére. A Tapolca város jelképeiről és névhasználatáról szóló rendelet módosítása

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület március 24-i nyilvános ülésére. A Tapolca város jelképeiről és névhasználatáról szóló rendelet módosítása 2. NAPIREND Ügyiratszám: 1/191/2017. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. március 24-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítő: Megtárgyalja: A Tapolca város jelképeiről és névhasználatáról

Részletesebben

2018 Kézikönyv. Foglalkoztatás, szociális ügyek és társadalmi befogadás

2018 Kézikönyv. Foglalkoztatás, szociális ügyek és társadalmi befogadás 2018 Kézikönyv Foglalkoztatás, szociális ügyek és társadalmi befogadás 2 A SZAKKÉPZÉS EURÓPAI HETE Színpaletta EGYEDÜLÁLLÓ SZÍNEK CMYK 0 50 100 0 RGB 243 146 0 HEX #f39200 CMYK 100 95 25 13 RGB 41 44 105

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. február 26.-i ülésére Tárgy: Zirc arculati tervének és városi honlapjának elkészítése Előadó: dr. Benczik Ágnes Adrienn képviselő

Részletesebben

Akadálymentesítések megvalósításának támogatása a Duna-Mecsek Területfejlesztési Alapítvány által érintett települések területén

Akadálymentesítések megvalósításának támogatása a Duna-Mecsek Területfejlesztési Alapítvány által érintett települések területén Arculati kézikönyv Akadálymentesítések megvalósításának támogatása a Duna-Mecsek Területfejlesztési Alapítvány által érintett települések területén EGT& Norvég Finanszírozási Mechanizmusok Tartalom: *

Részletesebben

BEVEZETÉS. Tisztelt Partnerünk!

BEVEZETÉS. Tisztelt Partnerünk! 2010 BEVEZETÉS Tisztelt Partnerünk! Termékeink és szolgáltatásaink minõsége, kommunikációnk, valamint munkatársaink megjelenése és viselkedése cégünk arculatának meghatározó elemei. Az egységes, expresszív

Részletesebben

Schönherz Arculat kézikönyv

Schönherz Arculat kézikönyv Schönherz Arculat kézikönyv Készítette: Szűcs Péter - szucs.peter@sch.bme.hu 1.0 - Tartalom - 1.0 Tartalom 2-2.0 Alapvető arculati elemek 3-2.1 A logó méretezése és színei 4-2.2 A logó változatai 5-2.3

Részletesebben

Portfólió AG és GR osztályoknak:

Portfólió AG és GR osztályoknak: Portfólió AG és GR osztályoknak: Nyomtatott Portfolió leadása 2015.04.29. Kedd 19:00! Portfólió fizikai és technikai paraméterei: - minimum 40 oldal - minimum méret 210 210 mm-es négyzet, maximum A4 méret

Részletesebben

Értékelés a BUS programhoz elkészült termékek magyar változatáról Készítette: Animatus Kft. Jókay Tamás január 07.

Értékelés a BUS programhoz elkészült termékek magyar változatáról Készítette: Animatus Kft. Jókay Tamás január 07. Értékelés a BUS programhoz elkészült termékek magyar változatáról Készítette: Animatus Kft. Jókay Tamás 2011. január 07. Tartarlom Guide book,,...3 Trainer s slides,,...4 Trainer s handbook,,...5 CD,,...6

Részletesebben

PORTFOLIÓ SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA

PORTFOLIÓ SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA PORTFOLIÓ 2007 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA INFORMÁCIÓ A Szabadkéz Kft. alapításának gondolata 1994 elején fogalmazódott meg a tulajdonosokban, majd az elôzetes piaci elemzések alapján végül 1995 végére

Részletesebben

Budapest Hungary HEIDELBERG HORIZON WOHLENBERG MÜLLER MARTINI. Future of. printing 1 ST THE LED MACHINE IN EUROPE

Budapest Hungary HEIDELBERG HORIZON WOHLENBERG MÜLLER MARTINI. Future of. printing 1 ST THE LED MACHINE IN EUROPE Budapest Hungary HEIDELBERG HORIZON WOHLENBERG MÜLLER MARTINI Future of printing THE 1 ST LED XXLUV MACHINE IN EUROPE 2 Bemutatkozás 1620X1120 mm-es méretben minden igényt kielégítünk 5+LAKKOS LED UV TECHNOLÓGIÁVAL

Részletesebben

1.0 1.0 2.0 5.0 6.0 3.0 7.0 4.0 8.0 9.0

1.0 1.0 2.0 5.0 6.0 3.0 7.0 4.0 8.0 9.0 1 1.0 Tartalom 1.0 Tartalom 2.0 Alapvetõ arculati elemek 2.1 A logotípia méretezése és színei 2.2 A logotípia változatai 2.3 A logotípia helyes használata 2.4 A logotípia helytelen használata, tiltásai

Részletesebben

Dealer website felhasználónév: dealer, jelszó: extranet

Dealer website  felhasználónév: dealer, jelszó: extranet Fiat Arculati Kézikönyv 2007 Fiat. Új logó, új arculat 2007. Megérkezett az új Fiat-logó. Új arculat, új kihívás, és egy új logó, történelmi múlttal. A szimbólum annak a híres jelképnek a modernizált újraértelmezése,

Részletesebben

3 Filozófia A biológiai információ generációk közötti átadását az örökítőanyag biztosítja. A DNS szerkezete teremti meg az információ majdnem tökéletesen stabil tárolását, pontos megkettőződését és átadását.

Részletesebben

P O R T F O L I Ó 2 0 0 8 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA

P O R T F O L I Ó 2 0 0 8 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA P O R T F O L I Ó 2008 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA INFORMÁCIÓ A Szabadkéz Produkció alapításának gondolata 1994 elején fogalmazódott meg a tulajdonosokban, majd az elôzetes piaci elemzések alapján végül

Részletesebben

Herman Ottó Általános Iskola / Herman Ottó Tudásközpont

Herman Ottó Általános Iskola / Herman Ottó Tudásközpont / Herman Ottó Tudásközpont Tervezte_Kabai Márton Legyünk büszkék arra amik voltunk s igyekezzünk különbnek lenni annál amik vagyunk. /Herman Ottó Felütés Lehetőséget kaptam, hogy kiállíthassak a Herman

Részletesebben

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés Keskeny Nyomda Effektlakk forma készítés Tisztelt Partnerünk! A Keskeny Nyomda új Hibrid effekt UV lakkozási technológiáinak alkalmazásával, olyan egyedi és elegáns megjelenésű nyomdatermékeket hozhatunk

Részletesebben

OFFLINE REKLÁMESZKÖZÖK

OFFLINE REKLÁMESZKÖZÖK 5 2011 BEMUTATÓ ÉS TERVEZÉSI SEGÉDLET BEVEZETŐ 1 2 KÉRDEZZ BÁTRAN! KAPCSOLAT 3 1BEVEZETŐ BEVEZETŐ Bevezető Cégünk fő tevékenysége az offline reklámeszközök tervezése és gyártása. Amellett, hogy a hagyományos

Részletesebben

HU-Budapest: Nyomdai kivitelezési szolgáltatások 2011/S 16-023603

HU-Budapest: Nyomdai kivitelezési szolgáltatások 2011/S 16-023603 1/8 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:23603-2011:text:hu:html HU-Budapest: Nyomdai kivitelezési szolgáltatások 2011/S 16-023603 Országgyűlés Hivatala, Kossuth L.

Részletesebben

Étlapunk egy része naponta változik, vannak azonban fix ételajánlatok,

Étlapunk egy része naponta változik, vannak azonban fix ételajánlatok, 1 Az étteremről A Baromi gyorsétterem 2017-ben nyitotta meg kapuit, Csíkszereda központjában. Barátságos árakkal, hihetetlen gyorsasággal elkészülő házias ételekkel, kellemes hangulatban várja vendégeit.

Részletesebben

Minta weboldal. 8 Keresés. A helyi közösségek saját weboldalainak arculati megkötései és elrendezési javaslata.

Minta weboldal. 8 Keresés. A helyi közösségek saját weboldalainak arculati megkötései és elrendezési javaslata. Webarculat A weboldal A LEADER Helyi Akciócsoportok weboldalai mind-mind egyedi megoldások, a helyi közösséggel kapcsolatos információk megosztóhelyei. Ezek a weboldalak szabadon szerkeszthetők, bizonyos

Részletesebben

Embléma ARCULATI KÉZIKÖNYV

Embléma ARCULATI KÉZIKÖNYV Embléma 1 ARCULATI 2 Embléma 3 Az airled emblémával együtt kell használni az ERDF finanszírozásra vonatkozó mondatot*. Amennyiben CE+EU logóval használatos, akkor a szöveget a 3 logó teljes hosszában fel

Részletesebben

BRAND BOOK 2017 Rólunk A Sham Lee bútor outlet 1995-ben nyitotta meg első üzletét Sopronban és azóta Magyarországon már 10 városban van jelen bútoráruházaival. 2017-ben első alkalommal nyílt bútorház

Részletesebben

Szolgáltatásaink dióhéjban Gyorsan! Költséghatékonyan! Minőséget!

Szolgáltatásaink dióhéjban Gyorsan! Költséghatékonyan! Minőséget! "Egy üzletet nem reklámozni olyan, mint amikor kacsintasz egy lányra a sötétben. Te tudod, hogy mit csinálsz, de rajtad kívül senki más nem tudja. " (Stuart H. Britt) Szolgáltatásaink dióhéjban Gyorsan!

Részletesebben

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK NÉPZENEI ÉS NÉPTÁNC FESZTIVÁL Megrendezés időpontja: 2015. október 14. Várható látogatószám az előző évek alapján: 50.000 fő Belépődíj a szabadtéri programokra:

Részletesebben

I. melléklet: Műszaki Leírás

I. melléklet: Műszaki Leírás I. melléklet: Műszaki Leírás Az alábbi lista nem kimerítő; a lista Tájékoztatási Iroda aktuális igényeihez igazodik Feladatok 1. grafikai tervezés (ide értve: grafikonok, ábrák, táblázatok, illusztrációk

Részletesebben

3.1.1. A márka megjelenítése, márka elemek A logo A logo körül minimálisan szabadon hagyandó terület

3.1.1. A márka megjelenítése, márka elemek A logo A logo körül minimálisan szabadon hagyandó terület 2007. július. 3.. körül minimálisan szabadon hagyandó terület 3 Minden egyes OTP csoporttag logoja esetében érvényes szabály, hogy az embléma (a kör) méretének egyharmad része távolságot kell szabadon

Részletesebben

Lengyeltóti Város Képviselő-testülete. 6/1992.(V.28.) rendelete

Lengyeltóti Város Képviselő-testülete. 6/1992.(V.28.) rendelete Lengyeltóti Város Képviselő-testülete 6/1992.(V.28.) rendelete Lengyeltóti Város jelképeiről és a jelképek használatáról (egységes szerkezetben a módositására kiadott 19/2009.(IX.25.), 16/2012.(V.31.)

Részletesebben

KEDVEZMÉNYEZETTI ÚTMUTATÓ A TÁJÉKOZTATÁS ÉS NYILVÁNOSSÁG BIZTOSÍTÁSÁHOZ EURÓPAI TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROGRAM

KEDVEZMÉNYEZETTI ÚTMUTATÓ A TÁJÉKOZTATÁS ÉS NYILVÁNOSSÁG BIZTOSÍTÁSÁHOZ EURÓPAI TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROGRAM KEDVEZMÉNYEZETTI ÚTMUTATÓ A TÁJÉKOZTATÁS ÉS NYILVÁNOSSÁG BIZTOSÍTÁSÁHOZ EURÓPAI TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROGRAM Szlovénia-Magyarország Operatív Program 2007-2013 2.0 Verzió Érvényes: 2011. október 6-tól

Részletesebben

Arculati kézikönyv. Á.Tóth & Barátai PRODUKCIÓS - ÉS REKLÁMÜGYNÖKSÉG KFT. Herman O ttó Múzeum ARCULATI KÉZIKÖNY V

Arculati kézikönyv. Á.Tóth & Barátai PRODUKCIÓS - ÉS REKLÁMÜGYNÖKSÉG KFT. Herman O ttó Múzeum ARCULATI KÉZIKÖNY V Arculati kézikönyv 1 Tartalomjegyzék Vizuális arculat 3 Szarvasábrázolás 4 Grafikai tervek, előírások 5 Arányrendszer 6 Speciális felhasználás 7 Betűkészlet 8 Színrendszer 9 Alkalmazott színek 10 Monokróm

Részletesebben

Cetelem. hirdetési kézikönyv. áruhitelnyújtó partnerek részére március

Cetelem. hirdetési kézikönyv. áruhitelnyújtó partnerek részére március Cetelem hirdetési kézikönyv áruhitelnyújtó partnerek részére 2017 március A Cetelem ügyfelei áruhitelnyújtó partnereinken keresztül találkoznak a Bank szolgáltatásaival. Ez a kézikönyv a Cetelem termékeivel

Részletesebben

Poszterek tervezése és készítése. Bevezetés a szakmai feladatok készítéséhez

Poszterek tervezése és készítése. Bevezetés a szakmai feladatok készítéséhez Poszterek tervezése és készítése Bevezetés a szakmai feladatok készítéséhez A poszter szerepe Az írott kommunikáció formája Összefoglaló információk Képi és szöveges elemek Figyelem felkeltése Eredményközlés

Részletesebben

A 250 ÉVES SEMMELWEIS EGYETEM JUBILEUMI ARCULATI KÉZIKÖNYVE

A 250 ÉVES SEMMELWEIS EGYETEM JUBILEUMI ARCULATI KÉZIKÖNYVE IktaótszáIk E/1/2019. (VII. 18.) számú utasításának 1.sz. melléklete Iktatószám: 69911-3/KKRSI/2019 A 250 ÉVES SEMMELWEIS EGYETEM JUBILEUMI ARCULATI KÉZIKÖNYVE 2019/2020. TARTALOMJEGYZÉK I. A JUBILEUMI

Részletesebben

6. RÉSZ: TÁJÉKOZTATÁS ÉS KOMMUNIKÁCIÓ MEGVALÓSÍTÁSI KÉZIKÖNYV KEDVEZMÉNYEZETTEK SZÁMÁRA

6. RÉSZ: TÁJÉKOZTATÁS ÉS KOMMUNIKÁCIÓ MEGVALÓSÍTÁSI KÉZIKÖNYV KEDVEZMÉNYEZETTEK SZÁMÁRA MEGVALÓSÍTÁSI KÉZIKÖNYV KEDVEZMÉNYEZETTEK SZÁMÁRA 6. RÉSZ: TÁJÉKOZTATÁS ÉS KOMMUNIKÁCIÓ Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 támogatási időszak 1. verzió, 2015 december

Részletesebben

A MÉKISZ tanúsított minőség védjegy. A MÉKISZ tanúsított minőség védjegy megjelenésére, felhasználására vonatkozó szabályok gyűjteménye

A MÉKISZ tanúsított minőség védjegy. A MÉKISZ tanúsított minőség védjegy megjelenésére, felhasználására vonatkozó szabályok gyűjteménye A MÉKISZ tanúsított minőség védjegy A MÉKISZ tanúsított minőség védjegy megjelenésére, felhasználására vonatkozó szabályok gyűjteménye Készítette: Sárhelyi György Arteria Studio 2012 A védjegy elemei Felső

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

CM Sales Kft. Kereskedelmi Igazgatóság Magazin Divízió. Támogatott megjelenések Érvényes: 2014. február 5-től visszavonásig

CM Sales Kft. Kereskedelmi Igazgatóság Magazin Divízió. Támogatott megjelenések Érvényes: 2014. február 5-től visszavonásig CM Sales Kft. Kereskedelmi Igazgatóság Magazin Divízió Támogatott megjelenések Érvényes: 2014. február 5-től visszavonásig Általános feltételek A CM Sales Kft. a támogatott megjelenések 3 fajtáját különbözteti

Részletesebben

I. melléklet: Műszaki Leírás

I. melléklet: Műszaki Leírás I. melléklet: Műszaki Leírás Az alábbi lista nem kimerítő; a lista Tájékoztatási Iroda aktuális igényeihez igazodik Az alábbi pont alatt vázolt feladatcsoportok szerint strukturált költségvetési lapot

Részletesebben

SZŐLŐHEGYI PIKNIK E G Y C S E P P Z A L A ARCULATI KÉZIKÖNYV Z A L A I B O R Ú T

SZŐLŐHEGYI PIKNIK E G Y C S E P P Z A L A ARCULATI KÉZIKÖNYV Z A L A I B O R Ú T Az arculati kézikönyv a Zalai Borút Egyesület megbízásából a Szőlőhegyi piknik című és SIHU184 számú projekt keretén belül készült. A projekt az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

Részletesebben

K&H Csoport arculati kézikönyv kivonata. bankkártyakép design pályázathoz

K&H Csoport arculati kézikönyv kivonata. bankkártyakép design pályázathoz K&H Csoport arculati kézikönyv kivonata bankkártyakép design pályázathoz 1.a logó formái I. alap logók 1. 2. 3. 4. A logó a cég arculatának alappillére. Meg je le né se, formája, színei meghatározot tak,

Részletesebben

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI Móri Bornapok 2013 VII. Nemzetközi Néptánc FesztivÁL Megrendezés időpontja: 2013. október 3-6. Várható látogatószám az előző évek alapján: 50.000 fő Belépődíj a szabadtéri programokra:

Részletesebben

Szintija music store & event center

Szintija music store & event center Szintija music store & event center Arclati kézikönyv 2017 A Szintija music store & event center Csíkszereda és Erdély egyetlen olyan hangszerboltja, amely egyben rendezvényközpont is. Üzletünk amellett,

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 6. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Keszü község Önkormányzata Képviselőtestülete. 4/2005(IV.25.).sz. rendelete. az önkormányzati jelképek alkotásáról és használatának szabályairól

Keszü község Önkormányzata Képviselőtestülete. 4/2005(IV.25.).sz. rendelete. az önkormányzati jelképek alkotásáról és használatának szabályairól Keszü község Önkormányzata Képviselőtestülete 4/2005(IV.25.).sz. rendelete az önkormányzati jelképek alkotásáról és használatának szabályairól Keszü község Önkormányzata Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

SZÍNSKÁLA. A színek a kerámiák fényképeiről levett színminták alapján

SZÍNSKÁLA. A színek a kerámiák fényképeiről levett színminták alapján ARCULATI KÉZIKÖNYV ARCULATI KÉZIKÖNYV SZÍNSKÁLA A színskála a csupor.hu termékeinek színeiből alakult ki. A kétféle kék és a fehér a kerámiák külső színét, a három barnás árnyalat pedig a belső színt,

Részletesebben

Balatonfőkajár Község Önkormányzati Képviselő Testületének. 6/1999. (IV.15.) ÖR. sz. RENDELETE. a helyi címer és zászló alapításáról

Balatonfőkajár Község Önkormányzati Képviselő Testületének. 6/1999. (IV.15.) ÖR. sz. RENDELETE. a helyi címer és zászló alapításáról Balatonfőkajár Község Önkormányzati Képviselő Testületének 6/1999. (IV.15.) ÖR. sz. RENDELETE a helyi címer és zászló alapításáról Balatonfőkajár Község Önkormányzata az 1990. évi LXV. tv. 1. (6) bekezdésének

Részletesebben

INNOVATÍV KÖZÖSSÉGI MARKETING A MINŐSÉGI TERMÉKEKÉRT ÉS SZOLGÁLTATÁSOKÉRT ARCULATI KÉZIKÖNYV PROGRAM EMBLÉMA Kabát Közösségi marketing tevékenység megvalósítása Bakony és Balaton Keleti Kapuja térségében

Részletesebben

Vállalási ár (nettó) / db

Vállalási ár (nettó) / db 2. sz gyártási táblázat - MFB - Kreatív tervezés, Kreatív gyártás, Médiatervezés, Média vásárlás, BTL Kreatív tervezési-, gyártási-, kampányszervezési- és ügyfélkapcsolati feladatok, irodai költségek 2.1.

Részletesebben

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek!

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! Európa legkedveltebb fotókönyve 1990 Ft-tól 3290 Ft helyett 2013.01.04-02.04. NAPTÁRAK saját fotóiból Tekintse meg naptárkínálatunkat

Részletesebben

Árjegyzék. Nyomtatás. Fekete-fehér 1 oldalas Color Copy-ra (90 g-os)

Árjegyzék. Nyomtatás. Fekete-fehér 1 oldalas Color Copy-ra (90 g-os) Árjegyzék ÁRJEGYZÉK Fénymásolás A/4 Nyomtatás A/4 matt fényes SRA3 matt SRA3 fényes Fekete-fehér 1 oldalas 12,00 24,00 100 db fölött 10,00 20,00 Fekete-fehér 2 oldalas 20,00 40,00 100 db fölött 18,00 36,00

Részletesebben

Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt)

Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt) FOTÓ ÁRLISTA Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt) 1. Kültéri fotózás 2. Beltéri fotózás műteremben Több szabadtéri helyszín Műtermi fotózás 100 darab fotó Több beállítással 10 fotó retusálva 50 db

Részletesebben

Helyi márka kialakítása a Bakonyban című projekt bemutatása

Helyi márka kialakítása a Bakonyban című projekt bemutatása Helyi márka kialakítása a Bakonyban című projekt bemutatása Előzmények 2009. évben a NATURAMA SZÖVETSÉG tagjaként FICODER szakkiállításon vettünk részt Sevillában, ahol felkérést kaptunk egy nemzetközi

Részletesebben

új taxi arculat útmutató

új taxi arculat útmutató új taxi arculat útmutató Útmutató a személytaxival végzett személyszállítási szolgáltatáshoz használható gépkocsik külső megjelenésének előkészítéséhez v2.0 kedves ügyfelünk! Köszönjük, hogy a Budapesti

Részletesebben

arculati KÉZIKÖNYV NEW WAVE MEDIA GROUP ZRT. Telefon:

arculati KÉZIKÖNYV NEW WAVE MEDIA GROUP ZRT. Telefon: arculati KÉZIKÖNYV NEW WAVE MEDIA GROUP ZRT. 1037 Budapest, Montevideo u. 9. III. em 1300 Budapest, Pf. 19. Telefon: +36 1 265 7751 E-mail: info@nwmgroup.hu Novel. Unique. Brave. New wave. CÉGFILOZÓFIA

Részletesebben

11_Teszt_Próbavizsga

11_Teszt_Próbavizsga 11_Teszt_Próbavizsga A szabványok kijelölése, megalkotása nem része minőségbiztosítás egészének. Jelölje be a helyes válaszokat! Az elektronikus tananyagok szabványosítás vonatkozik a technikai paraméterekre

Részletesebben

új taxiarculat útmutató

új taxiarculat útmutató új taxiarculat útmutató Útmutató a személytaxival végzett személyszállítási szolgáltatáshoz használható gépkocsik külső megjelenésének előkészítéséhez v2.0 kedves ügyfelünk! A Tarlós István főpolgármester

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Kreatív pályázat a Harley-Davidson Fesztivál arculatának kialakítására Megrendelő: H-Budapest Kft. Koncepció leadásának határideje: 2010.

Kreatív pályázat a Harley-Davidson Fesztivál arculatának kialakítására Megrendelő: H-Budapest Kft. Koncepció leadásának határideje: 2010. Kreatív pályázat a Harley-Davidson Fesztivál arculatának kialakítására Megrendelő: H-Budapest Kft. Koncepció leadásának határideje: 2010. november 10. Termék/Filozófia/Megjelenéssel kapcsolatos elvárás

Részletesebben

Mit? Online tortarendelés

Mit? Online tortarendelés Mit? Online tortarendelés Miért lesz más/jobb, mint a hasonló oldalak? Grafikus felületen mindenki saját maga tervezheti meg a torta felületét, éjjel-nappal van kiszállítás Kinek? Egyszerűbb kezeléssel

Részletesebben

A Mediaforce. A többit bízza ránk:

A Mediaforce. A többit bízza ránk: A Mediaforce Cégünk egyedi, testre szabott megoldásokat kínál vállalkozása fejlesztésére és marketingjének racionalizálására. A mindig túlterhelt vállalatvezetők válláról vesszük le a terhet integrált

Részletesebben