SZEPTEMBERI ISKOLAKEZDÉS A KÖKI-VEL!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZEPTEMBERI ISKOLAKEZDÉS A KÖKI-VEL!"

Átírás

1 SZEPTEMBERI ISKOLAKEZDÉS A KÖKI-VEL! KUPONHÉTVÉGE SZEPTEMBER RETROTOYS NINDZSA TRÉNING SZEPTEMBER 12.

2 BEKÖSZÖNŐ Kedves Olvasóink, Látogatóink! Idén talán már nem kell számítani kánikulára, hiszen megérkezett az ősz, aminek egyik legcsalhatatlanabb jele, hogy ráadásul az iskolákban is becsengettek. Bár a vakáció vége sokaknak nem túl örömteli esemény, a KÖKI Terminál látogatóinak nincs okuk szomorkodni, mert az üzletekbe megérkeztek a fantasztikus őszi ruha- és cipőkollekciók, emellett pedig számtalan iskolakezdési akció és még több színes program várja az érdeklődőket. A kultúra rajongói szeptemberben sem maradnak események nélkül. A Terminál Filmklub minden második szerdán műsorra tűz egy-egy tartalmas alkotást. Szeptember 16-án az Ez a fiúk sorsa, szeptember 30-án pedig a Kontroll című fi lmet mutatjuk be ingyenes vetítéseinken. Kiállításaink közül a legfrissebb egyúttal a divat rajongóinak is érdekes lehet, hiszen szeptember 1-től 14-ig látogatható a II. emelet 231/B helyszínen az SCH kiállítás. Schäfer Katalin show designer sikeres amerikai turnéjáról hazatérve csak a KÖKI-ben állítja ki egyedi tervezésű, Swarovski kristályokkal díszített show-ruháit, amelyeket ezúttal a magyar közönség is megtekinthet. A Retrotoys csapata pedig izgalmas Nindzsa Tréninget szervez kicsiknek és nagyoknak. Építsd! Játszd! Pörgesd fel! Ha szereted a LEGO-t, vagy csak játszanál egy jót, akkor várunk szeptember 12-én, szombaton 10 órától, a KÖKI Terminál I. emeletén, ahol kipróbálhatod a LEGO Ninjago újdonságát, az Airjitzu pörgettyűt, és még LEGO-ajándékokért is versenybe szállhatsz. A helyszínen nindzsa ügyességi feladatok, sárkányépítő verseny és Kendo kardforgatás is lesz. A bevásárlóközpont jól ismert üzletein kívül szinte mindig ajánlunk újdonságot is. Első emeletünkön megnyílt az Ois divatüzlet, amely divatárut, zoknit, fehérneműt kínál vásárlóinak. Természetesen az ősz első hónapja sem marad kuponakció nélkül. Ezúttal szeptember között használhatók fel a kedvezményeket biztosító kuponok számos üzletünkben. Ebben az évben is mozgalmas ősz vár minden kedves látogatónkra. Jó vásárlást és tartalmas időtöltést kívánunk! KÖKI Terminál Bevásárlóközpont SZEPTEMBERI ISKOLAKEZDÉS A KÖKI-VEL! KUPONHÉTVÉGE SZEPTEMBER KUPONHÉTVÉGE SZEPTEMBER üzlet kedvezményes ajánlatából válogathatsz kedvedre szeptember között. A kuponfüzetet keresd az Információs pultban vagy a KÖKI weboldalán! RETROTOYS NINDZSA TRÉNING SZEPTEMBER 12. Gyere el szeptember 12-én, szombaton a KÖKI Terminálba és vegyél részt a Retrotoys Nindzsa Tréningen a szuper LEGO ajándékokért! Pörgesd fel magad és engedd szabadjára az Airjitzu erejét. Mutasd meg, hogy benned is szeptember 12. szombat, 10 órától 17 óráig SCH KIÁLLÍTÁS SZEPTEMBER Eisenberger Ágnes Dóra Tünde szeptember 6-án (vasárnap) 17:00.

3 A kuponok érvényessége: szeptember % Ft 2. szint szint szint 167B 1. szint 101H 1. szint szint szint kedvezmény termékre. 15% kedvezmény minden termékre, kivéve akciós, ruhati és sajtótermékek. Minden teljes árú termékünkre kedvezményt adunk. 3 kedvezmény a Casada Maxiwell III jade köves masszírozó párnára a készlet erejéig. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, egy vásárlás alkalmával egy kupon váltható be, de egy kuponnal több Maxiwell III is megvásárolható Ft kedvezmény minimum 7500 Ft feletti vásárlás esetén. Érvényes a teljes árú termékekre. Az akció alól kivételt képeznek az ajándékutalványok, több darabos vásárlás esetén árkedvezménnyel kínált termékek, Conti Osvaldo táskák, divatékszerek, idegen márkák és az akciós magazin címlap és hátlap termékei. Készpénzre nem váltható. Más akciókkal nem vonható össze. kedvezmény minden helyben készített ital árából. kedvezmény minden teljes árú termék árából. A kedvezmény nem vonható össze más akcióval. 1 KEDVEZMÉNY 10 INGYEN PALACSINTA Főnix cipő 5000 Ft feletti vásárlás esetén 1 kedvezményt biztosítunk. 0. szint szint szint szint szint szint szint FC205 kedvezmény minden A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható és nem vonatkozik a már akciós termékekre Ft feletti vásárlás esetén 1 kedvezményt biztosítunk a kupon felmutatása ellenében. A kupon más vásárlás-végösszegi kedvezménnyel nem összevonható és ajándékkártya vásárlására nem vonatkozik. gépekre és IT tartozékokra. A kedvezmények és a kuponakció nem szórólapos és egyéb akciós termékekre, valamint a kedvezmények nem vonhatók össze. Egy termék vásárlásához egy kupon használható fel. Euronics Mega Áruhban válthatók be. kedvezmény az Extrasol Quality és a Herbertz Solingen termékekre nem vonatkozik. kedvezmény a Viktória Stúdió ruhati termékekre. 1 kedvezmény minden egyéb ruhati termékre. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze. Részletekért 3500 forint feletti vásárlás esetén Amennyiben 500 Ft felett vásárol Ételbárunkban, Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze.

4 A kuponok érvényessége: szeptember Ft AJANDÉK Kincseskuckó Ékszer 2. szint 258. kedvezmény minden nem akciós termék árából. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze. 1. szint 101H Minden teljes árú Berkemann lábbeli árából 2000 Ft kedvezményt adunk. 2. szint 213A 30 5 kertibútorok 50 7 lakásdekoráció és dohányzóasztalok, 70 9 tapéták és falmatricák. augusztus 3-tól szeptember 20-ig. 1. szint kedvezmény a megjelölt termékekre, kivéve a Thomas Sabo és PANDORA ékszereket. 2. szint 233A Csütörtökön és pénteken helyett 1440 Ft. Szombaton helyett 1760 Ft. használható fel. 2. szint 218. Az akciós kupon ellenében 3000 Ft feletti vásárlás esetén 1 kedvezményt nyújtunk kedves vásárlóinknak. Az akció ajándékutalványokra nem érvényes. 1. szint S4 Minden vásárlónknak ezüst fülbevalót OZUNK 5000 Ft feletti vásárlás esetén % 0. szint 24B 2. szint szint 175B 1. szint szint 156B 0. szint szint Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezmény az élelmiszerek árából, 1 kedvezmény a kozmetikumok árából. kedvezményt a kupon ellenében. A kupon a Mesesarok termékeire csak Ft összérték felett érvényes, továbbá nem vonatkozik a Feldobox termékekre és Ajándékutalvány vásárlására. Más kedvezménnyel és akcióval nem vonható össze. kedvezmény az akció más kedvezménnyel nem összevonható. kedvezmény minden könyvre és hangoskönyvre. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. Egy vásárlásnál A kupon nem érvényes online, és második emeletén található Libri könyvesboltban váltható be. kedvezmény* minimum két, vásárlása esetén. *A kedvezmény leértékelt árura és ajándékutalvány vásárlására nem vonatkozik. Más akciókkal, ajánlatokkal, kedvezményekkel nem vonható össze. kedvezmény minden szolgáltatás árából. Az akció nem vonatkozik a kereskedelmi termékekre. 15% kedvezmény minden termékre, kivéve a vásárlási utalványok. Más kuponakcióval vagy kedvezménnyel nem összevonható. A kedvezmény a kasszánál kerül levonásra.

5 A kuponok érvényessége: szeptember INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS szint 128B 1. szint szint szint 216B 2. szint 233B 1. szint kedvezmény minden termékünkre, más akcióval nem összevonható Ft feletti vásárlás esetén, 40 km-es körzeten belül 1,5 tonna súlyhatárig egyszeri ingyenes alatt minden termékünkre kedvezményt biztosítunk. Más kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben. 3 minden kivéve TAG HEUER termékek. 1 kedvezmény a teljes készletre. Az akció más kedvezménnyel vagy kuponnal nem vonható össze, készpénzre nem váltható, egy vásárlás alkalmával kizárólag a feltüntetett dátumokon, visszavonásig érvényes. 1 kedvezmény a REGIO JÁTÉK teljes árú saját márkás termékeire. Egy alkalommal egy kupon váltható be. A kedvezmény a kötött áras termékekre nem vonatkozik. kedvezmény minden termékre a kupon ellenében. Az akció a leértékelt árukra is vonatkozik, más akcióval vagy kedvezménnyel azonban nem vonható össze, és ajándékkártya vásárlására nem érvényes % 1. szint szint szint szint 101F 1. szint szint SA1. 0. szint 010. kedvezmény minden teljes árú, illetve 3 5-ra leértékelt Retro termékünkre. Az ajánlat nem vonható össze más kedvezménnyel és nem érvényes Gift Card vásárlása esetén. 1 kedvezmény új és kifutott LEGO készletekre, továbbá kedvezmény kulcstartók, karórák, könyvek. Minden Ft-os ezüst vásárlás felett ajándék kristályos medált választhat. Ezüst ékszerek 5 kedvezménnyel. kedvezmény minden teljes árú termék árából. A kedvezmény nem vonható össze más akcióval. Vásárlási értékhez kötött csillogó További részletek az üzletben. 15% minden termékünkre, kivéve Diamond Nails. Az akciós napokon egy vásárlás keretében legalább 2000 Ft értékben vásárlók további 1 darab Black Jack sorsjegyet kapnak ajándékba. További részletek

6 A kuponok érvényessége: szeptember KEDVEZMÉNY 1. szint szint szint szint 116B 0. szint szint szint 124. kedvezmény minden teljes árú termékre. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze, és ajándékkártya vásárlásra nem érvényes. kedvezmény minden termékre, kivéve az 5 és az annál jobban leárazott modelleket. Más akcióval nem vonható össze. kedvezmény legalább 3 használati cikk vásárlása esetén. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható. My Tariff S Ft helyett Ft kedvezmény Ft helyett Ft Minden Vichy termékre kedvezmény nem érvényes Ft kedvezmény komplett szemüveg vásárlás esetén. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze. Minden teljes árú termékre kedvezmény. Más kedvezménnyel nem vonható össze. 10 AKCIÓ 1000 Ft VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY 3 0. szint szint szint 138, szint 175A 1. szint szint szint 177. tisztítására, kivéve textilfestés. kedvezmény minden nem akciós termékre. Matracokra, 1 kedvezmény. Szolárium 70 Ft/perc Ilcsi kozmetikai termékek 1 kedvezmény Angel Professional hajápolási termékek 1 kedvezmény kedvezményt adunk minden teljes árú termékre a kupon ellenében, a kedvezmény más akcióval nem összevonható. Amennyiben új ügyfélként az UniCredit Bank KÖKI Terminál fiókjában bankszámlát nyit, egy 1000 Ft-os vásárlási utalvánnyal kedveskedünk Önnek. A bankfiók hétvégén zárva tart. részletes feltételeit az UniCredit Bank lakossági ügyfelekre vonatkozó Hirdetménye és Kondíciós listája, valamint az Általános Üzleti Feltételek és a Lakossági Üzletszabályzat tartalmazzák. Az összes óramárkára kedvezményt adunk. Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható. 3 kedvezmény 1 db Ön által választott, nem Zöld Pontos termékre. A kedvezmény más akciókkal nem összevonható és a termék eredeti, nem akciós árából kerül levonásra. A kedvezmény egyszeri alkalommal,

7 A 024B 156B SA A 101F 177 ÉLELMISZER Hubiz Norbi Update Paleofarm Príma Pék Tesco 128A 013A BK E S A h iroda METRO bejárat FC202A 211 S9A FC205 FC207A FC209 FC202B FC204 FC G S3 i bejárat AT bejárat ah irod P +R AT SZOLGÁLTATÁS BÁV BioHair Csomagmegőrző FŐGÁZ Green Travel KÖKI Nyomda KÖKI Placc Lottózó Nail Station pult Ofotért Optic World Posta Rendezvényterem Rendőrség Terminál Optika Terminal Patika VENDÉGLÁTÁS Belfrit Cafe Frei (Libri) Candy Box pult Chimichanga Costa Coffee Főzelékfaló Grill Land KFC Mandarina Shoarma Rui Asia kínai gyorsétkezde Segafredo kávézó Szamos Marcipán Terminál Café pult at bejár olóh A 237 2B3 231A 254A 139 S park KÖNYV, HÍRLAP, PAPÍRÁRU Libri Kreatív Hobby, Mesebolt Libri 211 Relay 014A Relay 142 SPORT, SZABADIDŐ 5D Mozi Hervis Kackac Keleti Andrea Tánciskola MEGAFitness Salsa Stúdió ÓRA ÉKSZER Borkutime Juta Kincseskuckó Ékszer Schmuck Swarovski Boutique Watch-Box AT re ert tetők EGÉSZSÉG, SZÉPSÉG Biotech USA DM Fantasy Drogéria Herbária KÖKI Biobolt Marionnaud Müller Müller Parfümpult Rossmann Scitec Nutrition Stenders Yves Rocher 014B A A 206C 112 S olóh B A B B B 175B B 156A 128B 132B A PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS CIB Bank Diákhitel Központ Erste Bank Exclusive Change Exclusive Change Exclusive Change Generali Pont Groupama Biztosító OTP Bank Unicredit Bank Tintapatron pult Topclean Mister Minit Trend Zóna Varroda park DIVAT, KIEGÉSZÍTŐ Bijou Brigitte Bőrkert Brand & Trend C&A Caremo CCC Charles Vögele Claire s Cosmos City Cyklon Deichmann DressBox Fashion Stop Főnix Cipő Goldenland H&M Háda Kik La Gamba Levis Like Fehérnemű MárFer Fehérnemű Mayo Chix New Yorker New Yorker Nina Paris Ois Fehérnemű Orsay Pepco Players Room Promod Reno Retro Jeans Sebastiano EGYÉB Casada 101H Desszert Mester 202B Díszállat Kutsera 012 Eurostar 022 Extrametál TM 121 Football Fanshop 159 Kreatív Hobby Mesebolt 211 (Libri üzletben) RetroToys, Lego 151 Tchibo 150 TM Virág 027 Top Shop Dormeo 155 MULTIMÉDIA, ELEKTRONIKA 576 kbyte 116C Connect Tel pult S3A Euronics 203 Planet GSM pult S7B Planet GSM 140 T-Pont 157 Telenor 116B Vodafone 132A BARKÁCS, LAKBERENDEZÉS Antik Enteriőr 164 Home Design 213A OBI S A olóh 204C A B 110C 233B Tally Weijl Tamaris Táska Shop pult Thomas Jeans Triumph park Ajándék Parfüm Ajándék Pla Ásványvilág Cserépváros Hepi Otthon Póló Terminal Regio Játék Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.

8 )LOOpUHNEĘO 2WWKRQW. NL 7HUPLQiO,, HPHOHW NYÁR VÉGI KÉSZLET KIÁRUSÍTÁS Augusztus 3. - Szeptember ewnh]ędv]wdorn pv GRKiQ\]yDV]WDORN HUWLE~WRU pv NLHJpV]tWĘN Tapéták és falmatricák /DNiVGHNRUiFLy pv NLHJpV]tWĘN Ajánlatunk az akcióban megjelölt termékekre vonatkozik. A képen V]HUHSOĘ termékek csak illusztrációk és nem számítanak konkrét ajánlatnak. Akciónk a készlet erejéig tart és más kedvezményekkel nem vonható össze.

PLÁZS A VÁROS FELETT KUPONHÉTVÉGE JÚNIUS 11 13. HUNLTC LEGO KIÁLLÍTÁS JÚNIUS 11 20. KÖKI PLÁZS NAPTERASZ, STRANDRÖPLABDA, HOMOKFOCI, KONCERTEK, BÁR

PLÁZS A VÁROS FELETT KUPONHÉTVÉGE JÚNIUS 11 13. HUNLTC LEGO KIÁLLÍTÁS JÚNIUS 11 20. KÖKI PLÁZS NAPTERASZ, STRANDRÖPLABDA, HOMOKFOCI, KONCERTEK, BÁR PLÁZS A VÁROS FELETT KUPONHÉTVÉGE JÚNIUS 11 13. HUNLTC LEGO KIÁLLÍTÁS JÚNIUS 11 20. KÖKI PLÁZS NAPTERASZ, STRANDRÖPLABDA, HOMOKFOCI, KONCERTEK, BÁR BEKÖSZÖNŐ Kedves Olvasóink, Látogatóink! PLÁZS A VÁROS

Részletesebben

SZÍNES TAVASZI FORGATAG

SZÍNES TAVASZI FORGATAG KUPONNAPOK MÁJUS 5 8. RETROTOYS KOCKA KÜLDETÉS MÁJUS 7. SZÍNES TAVASZI FORGATAG BEKÖSZÖNŐ Kedves Olvasóink, Látogatóink! Az anyák napjával, a munka ünnepével és a majálisokkal sűrűnek ígérkezik a május,

Részletesebben

ÜDE TAVASZ, ERŐS VERDÁK, VÁRVA VÁRT AKCIÓK

ÜDE TAVASZ, ERŐS VERDÁK, VÁRVA VÁRT AKCIÓK KUPONHÉTVÉGE MÁRCIUS 10 12. EXTRAVAGÁNS AUTÓCSODÁK MÁRCIUS 22. ÁPRILIS 2. KÖKI V8 NEMZETKÖZI AMERIKAI ÉS TUNING AUTÓS TALÁLKOZÓ ÁPRILIS 2. ÜDE TAVASZ, ERŐS VERDÁK, VÁRVA VÁRT AKCIÓK BEKÖSZÖNŐ Kedves Olvasóink,

Részletesebben

KUPONNAPOK JÚNIUS 9 12.

KUPONNAPOK JÚNIUS 9 12. KUPONNAPOK JÚNIUS 9 12. BEKÖSZÖNŐ Új időszaki kiállítás a köki terminálban! Kedves Hölgyeim! Legyünk türelmesek és megértőek, mert a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság közeled tével nem mindennapi lehetőség

Részletesebben

Engedjen üzleteink csábításának! Kuponnapok JÚlIUS 7 10.

Engedjen üzleteink csábításának! Kuponnapok JÚlIUS 7 10. Engedjen üzleteink csábításának! Kuponnapok JÚlIUS 7 10. beköszönő Kedves Látogatónk! Új időszaki kiállítás a köki terminálban! A nyárnak megvan az a furcsa tulajdonsága, hogy másért várjuk, és egészen

Részletesebben

KUKKANTSON BE VASÁRNAP IS!

KUKKANTSON BE VASÁRNAP IS! KUKKANTSON BE VASÁRNAP IS! KUPONHÉTVÉGE OKTÓBER 9 11. VASÁRNAP OKTÓBER 11-ÉN NYITVA TARTUNK KIVÉVE OBI ÉS TESCO ÜZLETEK BEKÖSZÖNŐ Kedves Olvasóink, Látogatóink! Frekventált elhelyezkedésünk és könnyű megközelíthetőségünk

Részletesebben

á pr i li s 1 4 19. Tavaszi Április 12. élmények vásárlás vidámság Áprilisi kuponakció 2014. április 11 13. kokiterminal.hu

á pr i li s 1 4 19. Tavaszi Április 12. élmények vásárlás vidámság Áprilisi kuponakció 2014. április 11 13. kokiterminal.hu Nyuszi Vidámpark á pr i li s húsvéti Formában vagyunk! Tavaszi divatshow Április 12. 1 4 19. Áprilisi kuponakció 2014. április 11 13. élmények vásárlás vidámság kokiterminal.hu beköszönő Kedves Olvasónk,

Részletesebben

TAVASZI BEZSONGÁS IZOMAUTÓK ÉS ROCK N ROLL

TAVASZI BEZSONGÁS IZOMAUTÓK ÉS ROCK N ROLL TAVASZI BEZSONGÁS IZOMAUTÓK ÉS ROCK N ROLL FENYŐ MIKLÓS SZTÁRVENDÉG: KUPONHÉTVÉGE ÁPRILIS 16 18. KÖKI V8 NEMZETKÖZI AMERIKAI ÉS TUNING AUTÓS TALÁLKOZÓ ÁPRILIS 18. ROCK N ROLL PARTY ÁPRILIS 18. SZTÁRVENDÉG:

Részletesebben

KUPONNAPOK AUGUSZTUS LEISKOLÁZTUK AZ ÁRAKAT!

KUPONNAPOK AUGUSZTUS LEISKOLÁZTUK AZ ÁRAKAT! KUPONNAPOK AUGUSZTUS 11 14. LEISKOLÁZTUK AZ ÁRAKAT! BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Az augusztus hangulatához egyetlen másik nyári hónapé sem fogható! Még van néhány napunk, mielőtt Lőrinc véget vet a dinnyeszezonnak.

Részletesebben

Márciusban. minden nap nőnap. márciusi kuponakció. kokiterminal.hu. Legyél a Köki divatbloggere! élmények vásárlás vidámság március 7 9.

Márciusban. minden nap nőnap. márciusi kuponakció. kokiterminal.hu. Legyél a Köki divatbloggere! élmények vásárlás vidámság március 7 9. a TM Virág köki nőnap Márciusban minden nap nőnap Legyél a Köki divatbloggere! Részletek a weboldalon és a Trend Zóna támogatásával márciusi kuponakció 2014. március 7 9. élmények vásárlás vidámság kokiterminal.hu

Részletesebben

A KÖKIBE SZÖKÖTT AZ ŐSZ! LEGO GRAND PRIX október 25 26. KUPON HÉTVÉGE október 10 12. kokiterminal.hu ÉLMÉNYEK VÁSÁRLÁS VIDÁMSÁG

A KÖKIBE SZÖKÖTT AZ ŐSZ! LEGO GRAND PRIX október 25 26. KUPON HÉTVÉGE október 10 12. kokiterminal.hu ÉLMÉNYEK VÁSÁRLÁS VIDÁMSÁG A KÖKIBE SZÖKÖTT AZ ŐSZ! LEGO GRAND PRIX október 25 26. ÉLMÉNYEK VÁSÁRLÁS VIDÁMSÁG KUPON HÉTVÉGE október 10 12. kokiterminal.hu BEKÖSZÖNŐ Kedves Olvasónk, Látogatónk! Az elmúlt években az október kifejezetten

Részletesebben

LEGENDÁS ŐSZ LESZ LEGO KIÁLLÍTÁS KUPON HÉTVÉGE. kokiterminal.hu. AMERIKAI AUTÓS TALÁLKOZÓ szeptember 13. szeptember 6 14. szeptember 12 14.

LEGENDÁS ŐSZ LESZ LEGO KIÁLLÍTÁS KUPON HÉTVÉGE. kokiterminal.hu. AMERIKAI AUTÓS TALÁLKOZÓ szeptember 13. szeptember 6 14. szeptember 12 14. LEGENDÁS ŐSZ LESZ KUPON HÉTVÉGE szeptember 12 14. AMERIKAI AUTÓS TALÁLKOZÓ szeptember 13. LEGO KIÁLLÍTÁS szeptember 6 14. kokiterminal.hu BEKÖSZÖNŐ Kedves Olvasónk, Látogatónk! Lassan véget ér a nyár és

Részletesebben

PÖRGESSÜK FEL A FORDULATSZÁMOT!

PÖRGESSÜK FEL A FORDULATSZÁMOT! KUPONNAPOK SZEPTEMBER 8 11. KÖKI V8 SZEPTEMBER 10. PÖRGESSÜK FEL A FORDULATSZÁMOT! BEKÖSZÖNŐ Üzleteink pénteken és szombaton már este 21 óráig várják kedves vásárlóikat! Kedves Látogatóink! A KÖKI Terminál

Részletesebben

SZEMEZGESSEN ŐSZI AJÁNLATAINKBÓL! KUPONNAPOK OKTÓBER

SZEMEZGESSEN ŐSZI AJÁNLATAINKBÓL! KUPONNAPOK OKTÓBER SZEMEZGESSEN ŐSZI AJÁNLATAINKBÓL! KUPONNAPOK OKTÓBER 13 16. BEKÖSZÖNŐ Üzleteink pénteken és szombaton már este 21 óráig várják kedves vásárlóikat! Kedves Látogatóink! Beköszöntött a szüreti szezon, klaviatúrához

Részletesebben

VEGYÜK KÖNNYEDÉN A SULIKEZDÉST!

VEGYÜK KÖNNYEDÉN A SULIKEZDÉST! VEGYÜK KÖNNYEDÉN A SULIKEZDÉST! ISKOLAI ESZKÖZÖK, SPORTSZEREK A-TÓL Z-IG KUPONHÉTVÉGE AUGUSZTUS 11 13. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Annak idején azzal vigasztaltak a szüleink és a tanáraink, hogy az iskola

Részletesebben

AZ ISKOLAKEZDÉSNEK ÖRÜLNI IS LEHET!

AZ ISKOLAKEZDÉSNEK ÖRÜLNI IS LEHET! AZ ISKOLAKEZDÉSNEK ÖRÜLNI IS LEHET! BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Végre hűvösebb van, alacsonyabban jár a nap, elnyújtottabbak a fények, és lassan megérkeznek az ősz jellegzetesen meleg színei is. A KÖKI

Részletesebben

OKTÓBERBEN DUPLÁZUNK!

OKTÓBERBEN DUPLÁZUNK! OKTÓBERBEN DUPLÁZUNK! EGY HÓNAP, KÉT KUPONHÉTVÉGE KUPONHÉTVÉGE OKTÓBER 6-8. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Minden átmenet nélkül, szeles, esős, barátságtalan időjárással köszöntött be az ősz, ez azonban

Részletesebben

HÉT ÉVE EGYÜTT KUPONHÉTVÉGE NOVEMBER SZÜLETÉSNAPI PROGRAMOKKAL VÁRUNK NOVEMBER 17-ÉN!

HÉT ÉVE EGYÜTT KUPONHÉTVÉGE NOVEMBER SZÜLETÉSNAPI PROGRAMOKKAL VÁRUNK NOVEMBER 17-ÉN! HÉT ÉVE EGYÜTT SZÜLETÉSNAPI PROGRAMOKKAL VÁRUNK NOVEMBER 17-ÉN! KUPONHÉTVÉGE NOVEMBER 9 11. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Közeledünk az év vége felé, de mi nem fáradtunk még el. Sőt most kezdünk csak igazán

Részletesebben

HOZZUK KI A LEGTÖBBET A NYÁRBÓL!

HOZZUK KI A LEGTÖBBET A NYÁRBÓL! HOZZUK KI A LEGTÖBBET A NYÁRBÓL! VÁRATLAN ÉLMÉNYEK, VÁRVA VÁRT AKCIÓK KUPONHÉTVÉGE JÚLIUS 7-9. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! KEDVEZMÉNY AZ ALÁBBI GÁZSPRAYKBŐL! (SZABADON TARTHATÓ!) Júliusról mindenkinek

Részletesebben

PRÓBÁLJUK FEL AZ ŐSZ ÁRNYALATAIT!

PRÓBÁLJUK FEL AZ ŐSZ ÁRNYALATAIT! PRÓBÁLJUK FEL AZ ŐSZ ÁRNYALATAIT! ÉV VÉGI RENDEZVÉNYEK DECEMBER 2-3. KUPONHÉTVÉGE NOVEMBER 10-12. NOVEMBER 24. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! NO VEMBER 24. PRÓBÁLJUK FEL AZ ŐSZ ÁRNYALATAIT! Alighanem ezzel

Részletesebben

szerelem első látásra

szerelem első látásra szerelem első látásra Valentin-napi meglepetések Kuponhétvége február 9 12. beköszönő Kedves Látogatóink! Legalább ilyenkor, Valentin-nap közeledtével minden, magára valamit is adó férfiember a szívére

Részletesebben

MI TUDJUK, HOVÁ HÚZ A SZÍVED VALENTIN-NAPI FOTÓZÁS PÁROKNAK FEBRUÁR 14. KUPONHÉTVÉGE FEBRUÁR 8-10.

MI TUDJUK, HOVÁ HÚZ A SZÍVED VALENTIN-NAPI FOTÓZÁS PÁROKNAK FEBRUÁR 14. KUPONHÉTVÉGE FEBRUÁR 8-10. MI TUDJUK, HOVÁ HÚZ A SZÍVED VALENTIN-NAPI FOTÓZÁS PÁROKNAK FEBRUÁR 14. KUPONHÉTVÉGE FEBRUÁR 8-10. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Februárban akarva-akaratlan minden a Valentin-nap körül forog. Vitatkozhatunk

Részletesebben

Készüljünk Együtt a húsvétra!

Készüljünk Együtt a húsvétra! Készüljünk Együtt a húsvétra! Tavaszi programok és meglepetések Kuponhétvége április 7 9. beköszönő Kedves Látogatóink! A húsvét mindenkinek másról szól. A gyerekeknek a locsolkodás és a tojáskeresés izgalmát,

Részletesebben

TÖBBSZÖRÖS KEDVEZMÉNY EGYETLEN HÉTVÉGÉN FŐSZEREPBEN AZ AKCIÓS ÁRAK KUPONHÉTVÉGE OKTÓBER

TÖBBSZÖRÖS KEDVEZMÉNY EGYETLEN HÉTVÉGÉN FŐSZEREPBEN AZ AKCIÓS ÁRAK KUPONHÉTVÉGE OKTÓBER TÖBBSZÖRÖS KEDVEZMÉNY EGYETLEN HÉTVÉGÉN FŐSZEREPBEN AZ AKCIÓS ÁRAK KUPONHÉTVÉGE OKTÓBER 12 14. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Imádjuk az őszt, de azért ilyenkor még mindig a nyár emlékei lebegnek a szemünk

Részletesebben

EZ NEM LUFI! KUPONHÉTVÉGE MÁJUS GYEREKNAPI HÉTVÉGE SZÁMTALAN KEDVEZMÉNNYEL

EZ NEM LUFI! KUPONHÉTVÉGE MÁJUS GYEREKNAPI HÉTVÉGE SZÁMTALAN KEDVEZMÉNNYEL EZ NEM LUFI! GYEREKNAPI HÉTVÉGE SZÁMTALAN KEDVEZMÉNNYEL KUPONHÉTVÉGE MÁJUS 11-13. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! A májusi időszak mind a fiatalabbak, mind az idősebbek számára tartogat kihívásokat. Az ifjabbak

Részletesebben

ÉLMÉNY NÁLUNK A BEVÁSÁRLÁS MOZGALMAS NYÁR, ÁLLANDÓ AKCIÓK KUPONHÉTVÉGE JÚLIUS

ÉLMÉNY NÁLUNK A BEVÁSÁRLÁS MOZGALMAS NYÁR, ÁLLANDÓ AKCIÓK KUPONHÉTVÉGE JÚLIUS ÉLMÉNY NÁLUNK A BEVÁSÁRLÁS MOZGALMAS NYÁR, ÁLLANDÓ AKCIÓK KUPONHÉTVÉGE JÚLIUS 13-15. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! A július a legtöbb embernek a nyaralás időszaka. A pihenést azonban néha utolsó pillanatos

Részletesebben

MÍNUSZOKKAL VÁRJUK A NYARAT!

MÍNUSZOKKAL VÁRJUK A NYARAT! MÍNUSZOKKAL VÁRJUK A NYARAT! FRISSÍTŐ AKCIÓK, HŰSÍTŐ PILLANATOK KUPONHÉTVÉGE JÚNIUS 9-11. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Az év nagy részében szoláriumba járunk, a napsütéses órákat számolgatjuk, vagy éppen

Részletesebben

HANGOLÓDJON VELÜNK AZ ÜNNEPEKRE! KUPONNAPOK NOVEMBER

HANGOLÓDJON VELÜNK AZ ÜNNEPEKRE! KUPONNAPOK NOVEMBER HANGOLÓDJON VELÜNK AZ ÜNNEPEKRE! KUPONNAPOK NOVEMBER 10 13. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! A KÖKI Terminál évről évre megmutatja nekünk a november szebbik arcát. Szeretünk fázni, hogy aztán egy bögre forrócsokoládét

Részletesebben

NYARALÁS VAGY SULIKEZDÉS? SZÉLES VÁLASZTÉKKAL, HŰSÍTŐ AKCIÓKKAL VÁRUNK KUPONHÉTVÉGE AUGUSZTUS

NYARALÁS VAGY SULIKEZDÉS? SZÉLES VÁLASZTÉKKAL, HŰSÍTŐ AKCIÓKKAL VÁRUNK KUPONHÉTVÉGE AUGUSZTUS NYARALÁS VAGY SULIKEZDÉS? SZÉLES VÁLASZTÉKKAL, HŰSÍTŐ AKCIÓKKAL VÁRUNK KUPONHÉTVÉGE AUGUSZTUS 10-12. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Gondolkodtak már azon, hogy hogyan lehet az augusztus az év nyolcadik

Részletesebben

VARÁZSOLD SZEBBÉ OTTHONOD!

VARÁZSOLD SZEBBÉ OTTHONOD! VARÁZSOLD SZEBBÉ OTTHONOD! BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Mi, itt a KÖKI Terminálban törekszünk arra, hogy enyhítsük az őszi egyhangúság érzését, és olyan programokat, lehetőségeket kínáljunk, amik egy

Részletesebben

ÖRÖMTELI ISKOLAKEZDÉS TANSZEREK, SPORTESZKÖZÖK DIVATCIKKEK, AKCIÓK KUPONHÉTVÉGE SZEPTEMBER 7 9.

ÖRÖMTELI ISKOLAKEZDÉS TANSZEREK, SPORTESZKÖZÖK DIVATCIKKEK, AKCIÓK KUPONHÉTVÉGE SZEPTEMBER 7 9. ÖRÖMTELI ISKOLAKEZDÉS TANSZEREK, SPORTESZKÖZÖK DIVATCIKKEK, AKCIÓK KUPONHÉTVÉGE SZEPTEMBER 7 9. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Mire fogom én ezt használni? Minek tanuljuk ezt? Mégis, mikor lesz erre szükségem?

Részletesebben

LEGSZEBB ARCUNKAT MUTATJUK!

LEGSZEBB ARCUNKAT MUTATJUK! LEGSZEBB ARCUNKAT MUTATJUK! GYERMEKNAPI PROGRAMOK MÁJUS 27. KUPONHÉTVÉGE MÁJUS 12 14. KÖKI ARCA BEKÖSZÖNŐ KÖKI ARCA Kedves Látogatóink! Legszebb arcunkat mutatjuk! Zúgja az erdő, susogja a szellő, üzenik

Részletesebben

BEKÖSZÖNŐ. Kedves Látogatóink!

BEKÖSZÖNŐ. Kedves Látogatóink! BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Az új tanévet minden gyerek vegyes érzelmekkel várja. Véget ér a vakáció és vissza kell ülni az iskolapadba, viszont elérkezett az idő a legújabb iskolaszerek beszerzéséhez

Részletesebben

AKI BÚJT, AKI NEM, GYEREKNAPI PROGRAMOKKAL VÁRJUK AZ EGÉSZ CSALÁDOT! KUPONHÉTVÉGE MÁJUS

AKI BÚJT, AKI NEM, GYEREKNAPI PROGRAMOKKAL VÁRJUK AZ EGÉSZ CSALÁDOT! KUPONHÉTVÉGE MÁJUS AKI BÚJT, AKI NEM, GYEREKNAPI PROGRAMOKKAL VÁRJUK AZ EGÉSZ CSALÁDOT! KUPONHÉTVÉGE MÁJUS 10-12. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Régen az év ötödik hónapjának beköszöntével a szerelmesek májusfát állítottak,

Részletesebben

MEGHOZTUK A TAVASZT! ÚJ KOLLEKCIÓK, SZÉLES VÁLASZTÉK KUPONHÉTVÉGE ÁPRILIS 6 8.

MEGHOZTUK A TAVASZT! ÚJ KOLLEKCIÓK, SZÉLES VÁLASZTÉK KUPONHÉTVÉGE ÁPRILIS 6 8. MEGHOZTUK A TAVASZT! ÚJ KOLLEKCIÓK, SZÉLES VÁLASZTÉK KUPONHÉTVÉGE ÁPRILIS 6 8. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! A terminál végállomást jelent. Egy biztos pontot, ahonnan jó elindulni, és ahová még jobb visszatérni.

Részletesebben

SZÍNES PROGRAMOKKAL KÖSZÖNTJÜK A TAVASZT

SZÍNES PROGRAMOKKAL KÖSZÖNTJÜK A TAVASZT SZÍNES PROGRAMOKKAL KÖSZÖNTJÜK A TAVASZT LEGO-KIÁLLÍTÁS ÁPRILIS 5-7. KUPONHÉTVÉGE ÁPRILIS 5-7. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Idén a húsvét a szokásosnál is jobban megvárat minket. Igazság szerint a gyerekek

Részletesebben

ÖLELD MAGADHOZ A TAVASZT!

ÖLELD MAGADHOZ A TAVASZT! ÖLELD MAGADHOZ A TAVASZT! NŐNAPI AKCIÓKKAL CSALUNK MOSOLYT AZ ARCODRA KUPONHÉTVÉGE MÁRCIUS 8-10. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! A tavasz sokunk számára a megújulást jelenti. Újévi fogadalmat általában januárban

Részletesebben

BEKÖSZÖNŐ. Kedves Látogatóink!

BEKÖSZÖNŐ. Kedves Látogatóink! BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Plázába nem kizárólag vásárolni járunk. Kinek ne adott volna már menedéket a KÖKI Terminál egy kiadós zápor esetén, de mindannyian tudjuk azt is, micsoda megkönnyebbülést

Részletesebben

VIGYÁZZ, KÉSZ, NYÁR! KUPONHÉTVÉGE JÚNIUS INDUL AZ AKCIÓVADÁSZAT

VIGYÁZZ, KÉSZ, NYÁR! KUPONHÉTVÉGE JÚNIUS INDUL AZ AKCIÓVADÁSZAT VIGYÁZZ, KÉSZ, NYÁR! INDUL AZ AKCIÓVADÁSZAT KUPONHÉTVÉGE JÚNIUS 8-10. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Vigyázz, kész, nyár! De mikor is kezdődik? A június nyárelő, Medárd, Szent Iván vagy Napisten hava, nevét

Részletesebben

VÉRADÁS Adományozz egészséget. Aki vért ad, életet ad!

VÉRADÁS Adományozz egészséget. Aki vért ad, életet ad! MINDIG NAPRAKÉSZEN! BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Jeles alkalmak, ünnepnapok, hosszúhétvégék. Szeretjük őket, mert kikapcsolódhatunk. De a nyár vitathatatlanul az az időszak, amit mindannyian a leginkább

Részletesebben

KUPONNAP december 15. VARÁZSLATOS ÜNNEPEK, VELÜNK!

KUPONNAP december 15. VARÁZSLATOS ÜNNEPEK, VELÜNK! KUPONNAP VARÁZSLATOS ÜNNEPEK, VELÜNK! ÜNNEPI NYITVA TARTÁS 2016. dec. 24. 10 14 óráig 2016. dec. 25. zárva (kivéve a szolgáltató egységeket) 2016. dec. 26. zárva (kivéve a szolgáltató egységeket) 2016.

Részletesebben

KIFÜRKÉSZTÜK A SZÍV ÚTJAIT!

KIFÜRKÉSZTÜK A SZÍV ÚTJAIT! KIFÜRKÉSZTÜK A SZÍV ÚTJAIT! PÁROS ÉLMÉNYEK, PÁRATLAN AKCIÓK KUPONHÉTVÉGE FEBRUÁR 9 11. BEKÖSZÖNŐ Kedves Látogatóink! Kipirult arcbőr, szapora légzés, heves szívdobogás Mindannyian jól ismerjük azt az izgatottsággal

Részletesebben

KUPONNAP szeptember 15. Duna Plaza

KUPONNAP szeptember 15. Duna Plaza KUPONNAP Duna Plaza 10% 30% 40% 50% UGORJ BE A KEDVEZMÉNYEKÉRT! Nyitvatartási rend: Hétfő-szombat 10:00-21:00 Vasárnap 10:00-19:00 10% 30% 40% 50% 15% 10% 576 Kbyte kedvezmény használt játékszoftver árából.

Részletesebben

KUPONFÜZET 2015. SZEPTEMBER 8. www.polus.hu. tta: a. t sítot

KUPONFÜZET 2015. SZEPTEMBER 8. www.polus.hu. tta: a. t sítot K Ké Képe tb bizto ztos t sítot í t ta íto tta: a: Deicchman a a n KUPONFÜZET www.polus.hu 2015. SZEPTEMBER 8. KEDVEZMÉNYES KUPONOK Vágd ki a kuponokat, és érvényesítsd az akciókat a Pólus adott üzleteiben!

Részletesebben

KUPONFÜZET OKTÓBER 13.

KUPONFÜZET OKTÓBER 13. K Ké Képe tb biztos ztosítot íítot t tta: ta a: New York a Y er e KUPONFÜZET www.polus.hu 2015. OKTÓBER 13. KEDVEZMÉNYES KUPONOK Vágd ki a kuponokat, és érvényesítsd az akciókat a Pólus adott üzleteiben!

Részletesebben

kuponfüzet 2016. május 11. szerda

kuponfüzet 2016. május 11. szerda kuponfüzet szerda 25-50% 15% Akár 85% 15% Tony Bennett Angol Csemege A a megjelölt termékekre vonatkozik. Alaszka Ékszer A a nem márkázott ezüst ékszerekre érvényes. A&A Ékszer A az ezüst ékszerekre érvényes.

Részletesebben

kuponfüzet február 7. szerda

kuponfüzet február 7. szerda kuponfüzet 2018. február 7. szerda Családi programok egész évben! Ne feledd, idén is minden hónapban lesz kuponnap a Camponában! Minden hónap egy napja a kuponokról, a ekről szól a Camponában! Ne hagyd

Részletesebben

kuponfüzet 2016. február 10. szerda

kuponfüzet 2016. február 10. szerda kuponfüzet szerda Ne ülj otthon vasárnap sem! Szórakoztató egységeink és éttermeink vasárnaponként is nyitva tartanak. Nálunk a parkolás a hét minden napján ingyenes! Ne feledd, idén is minden hónapban

Részletesebben

kuponfüzet december 6. szerda

kuponfüzet december 6. szerda kuponfüzet 2017. december 6. szerda Családi programok egész évben! 25- Ne feledd, idén is minden hónapban Kupon Szerda a Camponában! Minden hónap egy napja a kuponokról, a ekről szól a Camponában! Ne hagyd

Részletesebben

KEDVEZMÉNY. A-TÓL Z-IG RUHASZERVIZ Gyorsvarroda -NAPOK

KEDVEZMÉNY. A-TÓL Z-IG RUHASZERVIZ Gyorsvarroda -NAPOK 20% A-TÓL Z-IG RUHASZERVIZ Gyorsvarroda Egyes napszemüvegekre. Komplett szemüvegvásárlás esetén a szemüvegkeret árából. ALEX OPTIKA Optika 20% ZMÉNY KEDVE Minden teljes árú könyvre. A kedvezmények nem

Részletesebben

kuponfüzet november 8. szerda

kuponfüzet november 8. szerda kuponfüzet 2017. november 8. szerda Családi programok egész évben! 25-15% Ne feledd, idén is minden hónapban Kupon Szerda a Camponában! Minden hónap egy napja a kuponokról, a ekről szól a Camponában! Ne

Részletesebben

kuponfüzet február 8. szerda

kuponfüzet február 8. szerda kuponfüzet 2017. február 8. szerda A Négy Csoda egész évben vár! 25-50% Ne feledd, idén is minden hónapban Kupon Szerda a Camponában! Minden hónap egy napja a kuponokról, a ekről szól a Camponában! Ne

Részletesebben

NYERŐ HÉT NOVEMBER OKTÓBER

NYERŐ HÉT NOVEMBER OKTÓBER NYERŐ HÉT NOVEMBER 14-19. OKTÓBER 10-22. Fuss ősszel is! Nézz be a Sportoutletbe az őszi újdonságokért és akciókért! SPORTOUTLET Sportoutlet Siófok Sió Pláza Fő tér 6. intersport.hu facebook.com/intersport.hu

Részletesebben

Super Shopping. 2016. június 3-5.

Super Shopping. 2016. június 3-5. Super Shopping 10-10% 15% A&A ékszer A az ezüst ékszerekre vonatkozik. 576 KByte A a használt játékszoftverekre vonatkozik. A más akcióval nem összevonható Alma Patika A az Eucerin, Uriage, Vichy, La Roche-Posay

Részletesebben

kuponfüzet szeptember 6. szerda

kuponfüzet szeptember 6. szerda kuponfüzet 2017. szeptember 6. szerda Családi programok egész évben! 25- Ne feledd, idén is minden hónapban Kupon Szerda a Camponában! Minden hónap egy napja a kuponokról, a ekről szól a Camponában! Ne

Részletesebben

kuponfüzet május 3. szerda

kuponfüzet május 3. szerda kuponfüzet 2017. május 3. szerda A Négy Csoda egész évben vár! 25-50% 15% Ne feledd, idén is minden hónapban Kupon Szerda a Camponában! Minden hónap egy napja a kuponokról, a ekről szól a Camponában! Ne

Részletesebben

készpénzre nem váltható, más készpénzre nem váltható, más ez a kedvezmény pluszban már nem készpénzre nem váltható, más készpénzre nem váltható, más

készpénzre nem váltható, más készpénzre nem váltható, más ez a kedvezmény pluszban már nem készpénzre nem váltható, más készpénzre nem váltható, más vonható össze, vásárlásonként egy kupon érvényesíthetô! A kedvezmény csak a kupon A kedvezmény csak a kupon A kedvezmény 2013. június 22-én A kedvezmény 2013. június A kupon kedvezménye kizárólag a A kedvezmény

Részletesebben

ÓRIÁSI NYITÁS HAMAROSAN!

ÓRIÁSI NYITÁS HAMAROSAN! WWW.NEWYORKER.FASHION MAGAZIN ÓRIÁSI NYITÁS HAMAROSAN! LÉGY AZ ELSO VÁSÁRLÓINK KÖZÖTT, ÉS MÉG A HÉTVÉGE ELOTT SZEREZD BE A LEGÚJABB TRENDEKET. Itt a nyár! Végre örülhetünk a jó időnek, a Balaton kék vizének,

Részletesebben

2012 TÉL KUPONFÜZET. www.immochan.hu. facebook.com/auchanuzletsor

2012 TÉL KUPONFÜZET. www.immochan.hu. facebook.com/auchanuzletsor 2012 TÉL KUPONFÜZET www.immochan.hu facebook.com/auchanuzletsor KUPONFÜZET Nike baseball sapka 6 999.- Fila póló 14 999.- 7 999.- Champion póló 4 999.- 3 999.- Hummel felső 14 999.- 12 999.- Fila mellény

Részletesebben

SECOR_2913 Téli kuponfüzet A5 2013_ABC.indd 3

SECOR_2913 Téli kuponfüzet A5 2013_ABC.indd 3 SECOR_2913 Téli kuponfüzet A5 2013_ABC.indd 3 10/16/13 12:27 PM SECOR_2913 Téli kuponfüzet A5 2013_ABC.indd 4 10/16/13 12:27 PM # # # # Ázsia Lótusz A kedvezményt minden ételre biztosítjuk. Beváltható:

Részletesebben

kuponfüzet március 9. szerda

kuponfüzet március 9. szerda kuponfüzet szerda Ne ülj otthon vasárnap sem! Szórakoztató egységeink és éttermeink vasárnaponként is nyitva tartanak. Nálunk a parkolás a hét minden napján ingyenes! Ne feledd, idén is minden hónapban

Részletesebben

Helló nyár! Családi shopping hétvége a Camponában

Helló nyár! Családi shopping hétvége a Camponában Helló nyár! Családi shopping hétvége a Camponában Gyere el a Camponába, és készülj velünk a nyárra! Kuponmellékletünkkel segítünk Neked, hogy a legjobb márkák termékeit, jelentős ekkel, egy helyen szerezhesd

Részletesebben

ü zl e t s o ha n k A k A 2013 tél www.immochan.hu /AuchanUzletsor

ü zl e t s o ha n k A k A 2013 tél www.immochan.hu /AuchanUzletsor ü zl e t s o ro uc ha n ü zl e t s o ro k A ha n k A uc 2013 tél T E Z Ü F N O P KU www.immochan.hu /AuchanUzletsor KUPONFÜZET Invázió Mellény 3 990.- 2 995.Felső 1 995.Farmer 6 990.- 4 995.- Invázió Bakancs

Részletesebben

ü zl e t s o ha n k A k A 2013 tél www.immochan.hu /AuchanUzletsor

ü zl e t s o ha n k A k A 2013 tél www.immochan.hu /AuchanUzletsor ü zl e t s o ro uc ha n ü zl e t s o ro k A ha n k A uc 2013 tél T E Z Ü F N O P KU www.immochan.hu /AuchanUzletsor KUPONFÜZET Öltöny 28 500.Pulóver 6 990.Mellény 3 990.- 2 995.Felső 1 995.Farmer 6 990.-

Részletesebben

kuponfüzet december 7. szerda

kuponfüzet december 7. szerda kuponfüzet 2016. december 7. szerda Ne ülj otthon vasárnap sem! Üzleteink, szórakoztató egységeink és éttermeink vasárnaponként is nyitva tartanak. Nálunk a parkolás a hét minden napján ingyenes! Ne feledd,

Részletesebben

kuponfüzet szeptember 7. szerda

kuponfüzet szeptember 7. szerda kuponfüzet 2016. szeptember 7. szerda Ne ülj otthon vasárnap sem! Üzleteink, szórakoztató egységeink és éttermeink vasárnaponként is nyitva tartanak. Nálunk a parkolás a hét minden napján ingyenes! Ne

Részletesebben

kuponfüzet november 9. szerda

kuponfüzet november 9. szerda kuponfüzet 2016. november 9. szerda Ne ülj otthon vasárnap sem! Üzleteink, szórakoztató egységeink és éttermeink vasárnaponként is nyitva tartanak. Nálunk a parkolás a hét minden napján ingyenes! Ne feledd,

Részletesebben

Helló nyár! Családi shopping hétvége a Camponában

Helló nyár! Családi shopping hétvége a Camponában Helló nyár! Családi shopping hétvége a Camponában Gyere el a Camponába, és készülj velünk a nyárra! Kuponmellékletünkkel segítünk Neked, hogy a legjobb márkák termékeit, jelentős ekkel, egy helyen szerezhesd

Részletesebben

NYÁRI KUPONFÜZET. Érvényes:

NYÁRI KUPONFÜZET. Érvényes: NYÁRI KUPONFÜZET Érvényes: 2016. 07. 04 08. 28. VÁRJUK ÜZLETEINKBEN ÉS WEBÁRUHÁZUNKBAN! Budapesten: Árkád KÖKI Terminál Mammut II. MOM Park Westend City Center Vidéken: Debrecen, Fórum Győr, Árkád Kecskemét,

Részletesebben

kuponfüzet szeptember 12. szerda

kuponfüzet szeptember 12. szerda kuponfüzet 2018. szeptember 12. szerda Családi programok egész évben! Ne feledd, idén is minden hónapban lesz kuponnap a Camponában! Minden hónap egy napja a kuponokról, a ekről szól a Camponában! Ne hagyd

Részletesebben

/AuchanUzletsor www.immochan.hu. 2013 tavasz-nyá. Üzletsoraink csatlakoztak a Shopcable hálózathoz.

/AuchanUzletsor www.immochan.hu. 2013 tavasz-nyá. Üzletsoraink csatlakoztak a Shopcable hálózathoz. /AuchanUzletsor www.immochan.hu r 2013 tavasz-nyá T E Z Ü F N O P KU Üzletsoraink csatlakoztak a Shopcable hálózathoz. FÜZET Nike melegítő 24 999.- 17 999.PlayersClub ár 15 999.- Playersroom Adidas melegítő

Részletesebben

www.immochan.hu AuchanUzletsor

www.immochan.hu AuchanUzletsor www.immochan.hu AuchanUzletsor Zalkó ékszer Hihetetlen, de igaz!!! Használt, megunt aranyékszerét most 9.500Ft/g. értékben beszámítjuk új aranyékszer vásárlása esetén, az új ékszer árába! A legszebb

Részletesebben

ü zl e t s o ha n k A k A 2013 tél www.immochan.hu /AuchanUzletsor

ü zl e t s o ha n k A k A 2013 tél www.immochan.hu /AuchanUzletsor ü zl e t s o ro uc ha n ü zl e t s o ro k A ha n k A uc 2013 tél T E Z Ü F N O P KU www.immochan.hu /AuchanUzletsor KUPONFÜZET Mellény 3 990.- 2 995.Felső 1 995.Farmer 6 990.- 4 995.- Kabát 14 990.- 9

Részletesebben

34. SUGÁR SZÜLETÉSNAPI KUPONHÉTVÉGE NYEREMÉNYJÁTÉK A SUGÁR ÜZLETKÖZPONTBAN

34. SUGÁR SZÜLETÉSNAPI KUPONHÉTVÉGE NYEREMÉNYJÁTÉK A SUGÁR ÜZLETKÖZPONTBAN 34. SUGÁR SZÜLETÉSNAPI KUPONHÉTVÉGE NYEREMÉNYJÁTÉK A SUGÁR ÜZLETKÖZPONTBAN RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1) Azok a magánszemély vásárlók, akik a SUGÁR Üzletközpontban (1148 Budapest, Örs vezér tere 24.)

Részletesebben

MÁRCIUS CORVIN KUPON. ÁZSIA LÓTUSZ 10% kedvezmény minden étel árából. CORVIN KUPON. 990 Ft

MÁRCIUS CORVIN KUPON. ÁZSIA LÓTUSZ 10% kedvezmény minden étel árából. CORVIN KUPON. 990 Ft ALEXANDRA kedvezmény minden teljes árú könyvre. A kedvezmény nem halmozható és nem vonatkozik akciós termékekre, tankönyvekre. 1500 Ft CHARLES VÖGELE 1 500 Ft értékű kedvezmény minimum 10 000 Ft feletti

Részletesebben

/AuchanUzletsor www.immochan.hu. 2013 tavasz-nyá. Üzletsoraink csatlakoztak a Shopcable hálózathoz.

/AuchanUzletsor www.immochan.hu. 2013 tavasz-nyá. Üzletsoraink csatlakoztak a Shopcable hálózathoz. /AuchanUzletsor www.immochan.hu r 2013 tavasz-nyá T E Z Ü F N O P KU Üzletsoraink csatlakoztak a Shopcable hálózathoz. FÜZET Nyakkendő 2 900Ing 3 990Öltöny 26 500.- TE Divat Ruha 7 500.Nyaklánc 1 200.Kardigán

Részletesebben

www.immochan.hu AuchanUzletsor

www.immochan.hu AuchanUzletsor Soroksár Kereskedelmi Központ www.immochan.hu AuchanUzletsor -15% kedvezmény a kupon felmutatásakor -5% kedvezmény 10.000 Ft feletti vásárlás esetén Váltsa be a kuponokat húsvétig, hogy az

Részletesebben

2012 TÉL KUPONFÜZET. www.immochan.hu. facebook.com/auchanuzletsor

2012 TÉL KUPONFÜZET. www.immochan.hu. facebook.com/auchanuzletsor 2012 TÉL KUPONFÜZET www.immochan.hu facebook.com/auchanuzletsor KUPONFÜZET Selyem ing 6 980.- Nyakkendő 2 980.- Hímzett öltöny 29 980.- Pompadour Nagyestélyi 29 980.- Bunda 34 980.- Pompadour Ruha 19 980.-

Részletesebben

50% 20% 25% 50% 25% 10% 20% 40% 20% 20% 20% 50% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK MÁRCIUS 7. 20%-

50% 20% 25% 50% 25% 10% 20% 40% 20% 20% 20% 50% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK MÁRCIUS 7. 20%- Mammut II. 4. em. kedvezmény az aznapi időpontfoglalásra UH Has-kismedence vizsgálatra vagy Csontsűrűség mérésre (DEXA) vonatkozóan. i6/6s Plus tok kedvezmény Egyes MacBook tokok kedvezménnyel. Kindle

Részletesebben

SZÜLETÉSNAPI AJÁNLATOK A MAXCITY LAKBERENDEZÉSI ÁRUHÁZBAN MÁJUS

SZÜLETÉSNAPI AJÁNLATOK A MAXCITY LAKBERENDEZÉSI ÁRUHÁZBAN MÁJUS SZÜLETÉSNAPI AJÁNLATOK A MAXCITY LAKBERENDEZÉSI ÁRUHÁZBAN 2017. MÁJUS 12-14. FOREST burkolat vásárlása esetén Egyedi megrendelések árából APP WC vásárlása esetén Minden ülőgarnitúra rendelése esetén Premium

Részletesebben

2012 TÉL KUPONFÜZET. www.immochan.hu. facebook.com/auchanuzletsor. .shop.hu Budapest -Miskolc

2012 TÉL KUPONFÜZET. www.immochan.hu. facebook.com/auchanuzletsor. .shop.hu Budapest -Miskolc AUCHAN M5 Soroksár Kereskedelmi Központ 2012 TÉL FÜZET.shop.hu Budapest -Miskolc www.immochan.hu facebook.com/auchanuzletsor AUCHAN M5 Soroksár Kereskedelmi Központ FÜZET Sloggi atléta 4 099.- Triumph

Részletesebben

www.immochan.hu AuchanUzletsor

www.immochan.hu AuchanUzletsor www.immochan.hu AuchanUzletsor Ismerkedjen meg üzletsorunk kínálatával! DIVAT SZÉPSÉG-, EGÉSZSÉGÁPOLÁS VENDÉGLÁTÁS 1A HÁ D A 16 MEGAVISION 13-14B CAFE D ORO 7 TR I U M P H 15 SP O R T FA C T O R Y 17 KA

Részletesebben

20% 50% 25% 50% 10% 25% 40% 20% 20% 20% 20% 50% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK MÁJUS 9. 20%-

20% 50% 25% 50% 10% 25% 40% 20% 20% 20% 20% 50% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK MÁJUS 9. 20%- Mammut II. 4. em. kedvezmény az aznapi időpontfoglalásra UH Has-kismedence vizsgálatra vagy Csontsűrűség mérésre (DEXA) vonatkozóan. i6/6s Plus tok kedvezmény Egyes MacBook tokok kedvezménnyel. Kindle

Részletesebben

NYÁRI KUPONNAPOK A MAMMUTBAN

NYÁRI KUPONNAPOK A MAMMUTBAN NYÁRI KUPONNAPOK A MAMMUTBAN 06. 14. A kupon napok kedvezményeire jogosító kiadványt kérje az információs pultoknál, vagy töltse le honlapunkról. www.mammut.hu A kedvezmények kizárólag a megadott napon

Részletesebben

Premier Outlet Születésnap és Vásárlási Maraton Kedvezmények október 7-8. között.

Premier Outlet Születésnap és Vásárlási Maraton Kedvezmények október 7-8. között. Premier Outlet Születésnap és Vásárlási Maraton Kedvezmények 2017. október 7-8. között. Üzlet neve Kedvezmény mértéke Ajánlat érvényes adidas Outlet ár -20% Amnesia Outlet ár -30% ara LLOYD Eredeti ár

Részletesebben

Aluljárószint, Kölcsey sétány 16. I. emelet, Schulek sétány 33. Aluljárószint, Krúdy tér 9. Aluljárószint, Földszint, Bethlen sétány 11.

Aluljárószint, Kölcsey sétány 16. I. emelet, Schulek sétány 33. Aluljárószint, Krúdy tér 9. Aluljárószint, Földszint, Bethlen sétány 11. Kölcsey sétány 8. Kosztolányi Dezső nkrt. 20. Kölcsey sétány 42. Jókai sétány 1. Széchenyi nagykörút 5. Krúdy Gyula tér 10. Eötvös sétány 3. Jókai sétány 5. 40% KEDVEZMÉNY Kosztolányi Dezső nagykörút 34.

Részletesebben

KUPONNAPOK A MAMMUTBAN

KUPONNAPOK A MAMMUTBAN A MAMMUTBAN 11. 08. A kuponnap kedvezményeire jogosító kiadványt kérje az információs pultoknál, vagy töltse le honlapunkról.» www.mammut.hu A kedvezmények kizárólag a megadott napon a megjelölt kondícókkal

Részletesebben

36. SUGÁR SZÜLETÉSNAPI KUPONHÉTVÉGE NYEREMÉNYJÁTÉK A SUGÁR ÜZLETKÖZPONTBAN

36. SUGÁR SZÜLETÉSNAPI KUPONHÉTVÉGE NYEREMÉNYJÁTÉK A SUGÁR ÜZLETKÖZPONTBAN 36. SUGÁR SZÜLETÉSNAPI KUPONHÉTVÉGE NYEREMÉNYJÁTÉK A SUGÁR ÜZLETKÖZPONTBAN RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1) Azok a magánszemély vásárlók, akik a SUGÁR Üzletközpontban (1148 Budapest, Örs vezér tere 24.)

Részletesebben

Az Alba Plaza Vásárlási utalvány nyereményjáték ( Játék ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat )

Az Alba Plaza Vásárlási utalvány nyereményjáték ( Játék ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) 1 Az Alba Plaza Vásárlási utalvány nyereményjáték ( Játék ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) Kérjük olvasd át a Játékban való részvétel felhasználási feltételeit, mivel a Játékban való részvétel a

Részletesebben

ÚJÉVI KUPONFÜZET. Érvényes: ÚJ ÉV, ÚJ KEDVEZMÉNYEK

ÚJÉVI KUPONFÜZET. Érvényes: ÚJ ÉV, ÚJ KEDVEZMÉNYEK ÚJÉVI KUPONFÜZET Érvényes: 2016.12.27. - 2017.03.12. ÚJ ÉV, ÚJ KEDVEZMÉNYEK a tchibo üzletei BUDAPEST árkád MAMMUT II. MOM PARK WESTEND CITY CENTER vidék árkád gyór árkád PéCS KECSKEMéT MALOM debrecen

Részletesebben

BRAGA % 20% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK 20%- 50% %

BRAGA % 20% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK 20%- 50% % - 20- a megjelölt termékekre. MAMMUT I. -1 SZINT kedvezmény a szolgáltatás árából, és minden 5. ügyfelünket azonnali ajándékkal lepjük meg. kedvezmény minden könyvre, kivéve a tankönyvek, szótárak, játékok

Részletesebben

20% 50% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 20% 20% Couture Express 20%-

20% 50% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 20% 20% Couture Express 20%- MAMMUT I. 1.EMELET kedvezmény a megjelölt termékekre a Biokertész üzletben. kedvezmény a teák, kávék, felszerelési cikkek árából. (Kivéve: alkoholos termékek és akciós áruk.) kedvezményt adunk minden termékre!

Részletesebben

KARÁCSONYI. KUPONFÜZET Érvényes:

KARÁCSONYI. KUPONFÜZET Érvényes: KARÁCSONYI KUPONFÜZET Érvényes: 2016.11.21 2017.01.15. a tchibo üzletei BUdapest árkád MAMMUT II. MOM PARK WESTEND CITY CENTER vidék árkád gyór árkád PéCS KECSKEMéT MALOM debrecen fórum WEBáRUHáZUNK:WWW.TCHIBO.HU

Részletesebben

NYÁRI KUPONNAP JÚNIUS 6.

NYÁRI KUPONNAP JÚNIUS 6. Mammut II. 4. em. kedvezmény az aznapi időpontfoglalásra UH Has-kismedence vizsgálatra vagy Csontsűrűség mérésre (DEXA) vonatkozóan. Mammut I. 1. fsz. minden könyvre, kivéve a tankönyvek, szótárak, játékok

Részletesebben

Egy ajándék, amelynek mindenki örül!

Egy ajándék, amelynek mindenki örül! Egy ajándék, amelynek mindenki örül! ÚJ! Már kapható a Corvin Plaza vásárlási utalvány! A Corvin Plaza vásárlási utalvány értéke 5 000 Ft. Az utalványt a Plaza -1. szintjén, az Info Pontnál vásárolhatja

Részletesebben

BRAGA % 20% 25% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% 20% 20% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK 20%- 50%

BRAGA % 20% 25% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% 20% 20% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK 20%- 50% - 20- a megjelölt termékekre. MAMMUT I. -1 SZINT kedvezmény a szolgáltatás árából, és minden 5. ügyfelünket azonnali ajándékkal lepjük meg. kedvezmény minden könyvre, kivéve a tankönyvek, szótárak, játékok

Részletesebben

2012 TÉL KUPONFÜZET. www.immochan.hu. facebook.com/auchanuzletsor

2012 TÉL KUPONFÜZET. www.immochan.hu. facebook.com/auchanuzletsor 2012 TÉL FÜZET www.immochan.hu facebook.com/auchanuzletsor FÜZET Kabát 19 800.- Ing 3 990.- Pulóver 4 800.- TE Divatáru Kabát 24 500.- TE Divatáru Ruha 12 500.- TE Divatáru Nadrág 5 500.- TE Divatáru Cipő

Részletesebben

SZÜLINAPI KUPONNAPOK 50% 50% 25% 50% 30% 25% 20% 40% 20% 20% 20% 15% 20% 20% 30% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20%-

SZÜLINAPI KUPONNAPOK 50% 50% 25% 50% 30% 25% 20% 40% 20% 20% 20% 15% 20% 20% 30% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20%- - 20- kedvezmény a megjelölt termékekre. kedvezmény i6plus tokokra. 25% kedvezmény MacBook tokokra. 25% kedvezmény Kindle tokra. 30% kedvezmény iphone 3D üvegfóliára. 30% 25% kedvezmény minden termék árából.

Részletesebben

április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9.

április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. kedvezmény a Danish Design és a Jacques Lemans órákból. kedvezmény minden teljes árú termékre. Mammut II. 2. szint Minden külső vagy külső-belső csomaghoz a nano technológiás szélvédőbevonat kedvezménnyel

Részletesebben

KUPONNAPOK 20%

KUPONNAPOK 20% kedvezmény minden nyomtatott könyvre. kedvezmény a megjelölt termékekre. kedvezmény minden termékre. Akciós, ruházati és sajtó termékekre nem vehető igénybe. 15% kedvezmény minden bőr pénztárcára. kedvezmény

Részletesebben