Google Site Search Google webhelykereső az Ön szervezete számára

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Google Site Search Google webhelykereső az Ön szervezete számára"

Átírás

1 Google Site Search Adatlap Google Site Search Google webhelykereső az Ön szervezete számára Google Site Search További információ: Előnyök Google-féle relevancia Teljesen személyre szabható beállítások Internetes és képkeresés Szinonimaegyeztetés Automatikus kiegészítés Továbbfejlesztett indexelés 80 támogatott nyelv Rugalmas, szabad struktúra Hirdetésmentesség es technikai támogatás (+ telefon és személyhívó támogatása a vállalati kiadásban) A Google Site Search szolgáltatást kifejezetten olyan vállalkozásoknak terveztük, amelyek nagymértékben személyre szabható keresési megoldást keresnek a Google-tól webhelyük (vagy webhelyeik) számára. Szolgáltatott szoftverként (SaaS megoldásként), amelyhez nincs szükség hardverre vagy szoftverre, a Google Site Search : A Google piacvezető relevanciáját és hatékony keresési megoldását biztosítja webhelyén Egyszerűen üzembe helyezhető és könnyen felügyelhető Számos személyre szabási lehetőséget biztosít a keresési eredmények megjelenését és tulajdonságait illetően Rugalmas, szabad struktúrát biztosít a keresési lekérdezés mérete alapján Fontos hangsúlyozni, hogy a Google Site Search külön indexet hoz létre az Ön által megadott webhelyhez vagy webhelyekhez. Nincs befolyással vagy hatással az Ön webhelye rangsorolására a Google.com webhelyen. Előnyök az Ön cége számára Fokozott hatékonyság Ügyfeleink nagy többsége számolt be magasabb webhelymutatókról a Google Site Search üzembe helyezését követően, például az alábbiakról: Nagyobb konverziós arány Nagyobb mértékű kereséshasználat Kisebb visszafordulási arány A Google Site Search hatékony személyre szabási beállításaival zökkenőmentesen integrálhatja a keresési élményt webhelyébe.

2 Nagyobb ügyfél-megelégedettség Általánosságban az ügyfelek a Google-hoz hasonló keresési élményre vágynak, a Google Site Search pedig bármely eszközön képes ezt nyújtani. Egyszerű kezelhetőség A Google Site Search regisztrációja és felügyelete egy online konzolon keresztül történik. Ön megadja azokat a webhelyeket, amelyeket indexeltetni szeretne a Google Site Search szolgáltatással, a szóban forgó oldalak indexelése pedig órákon belül megtörténik. Különböző módokat is megadhat a keresési élmény személyre szabásához, a megjelenéstől kezdve a keresési eredmények kézbesítési módjáig és típusáig. Ezek közül számos funkció kezelését technikai tudással nem bíró személyzet is elláthatja, de kifinomultabb személyre szabási lehetőségek is rendelkezésre állnak. Mindenképpen ajánlanám a Google Site Search szolgáltatást a keresési megoldást kereső vállalatoknak. Könnyen bevezethető és kezelhető, az egyszerű személyre szabási lehetőségek révén pedig relevánsabbak a keresési eredmények. És a legjobb az egészben, hogy az emberek azonnal használatba tudják venni minden előzetes ismeret nélkül. Jennifer Dyni, Jövőbeli technológiák igazgatója, TechSmith Értékközvetítés A Google Site Search szolgáltatott szoftver, azaz SaaS megoldás. Nincs szükség további hardver- vagy szoftverbefektetésre; az informatikai részlegnek soha nem kell telepítenie semmilyen javítást. Alacsony éves díjért vásárolhatja meg a Google több mint 1000 mérnöke által fejlesztett szolgáltatásokat, akik folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél jobbá tegyék a Google-féle keresési élményt. A fejlesztések azon nyomban bekerülnek a Google Site Search szolgáltatásba. A webhelye által szolgáltatott nagymértékben releváns keresési eredmények ismerősnek fognak tűnni a látogatóknak, így gyorsan és könnyen megtalálhatják, amit keresnek.

3 A Google Site Search részletei Jellemző Google-relevancia Személyre szabható Részletek A Google piacvezető relevancianövelő algoritmusa a Google Site Search szolgáltatásban is szerepet kap. A Google több ezer mérnöke dolgozik folyamatosan a keresési élmény javításán a Google. com webhelyen végrehajtott napi több mint egy milliárd keresési lekérdezésből származó adatok felhasználásával. Évente több mint 500 frissítést végzünk az algoritmuson, gyakran olyan kifinomult keresési funkciókat fejlesztünk ezekkel, mint amilyen a szinonimaegyeztetés. A Google Site Search három szinten biztosítja a megjelenés személyre szabását: Egyszerű A Google beépített sablonjaival jelenítheti meg oldalát a konzolban alkalmazni kívánt elrendezés kiválasztásával. Középhaladó Beágyazhat egy CSS-alapú Javascript-kódot webhelyébe a keresőmező és a keresési eredmények megjelenítésének egyszerűsítéséhez. Haladó Az XML API használatával létrehozhat egy nyers XML-hírcsatornát, és a keresési eredményeket az Ön által választott formátumban jelenítheti meg. Ezzel az opcióval teljes mértékben vezérelheti és személyre szabhatja a találatok megjelenését. Népszerűség szerinti súlyozás Dátum szerinti súlyozás Funkciók szerinti rendezés Igény szerinti indexelés Felhasználói felületi kódot is használhat, amellyel korlátozást adhat meg arra vonatkozóan, hogy mikor jelenjenek meg bizonyos keresési eredményoldalak. Előfordulhat például, hogy regionális szempontok alapján korlátozná a megjelenített keresési eredményeket. Webhelyének adott szakaszaiból a legnépszerűbb keresési eredményeket célozva biztosíthatja, hogy a webhelyre látogatók gyorsan megtalálják, amit keresnek. A keresési rangsort a dokumentumok kora alapján is meghatározhatja. Gondoskodhat például arról, hogy egy frissített termékadatlap a régebbi verziók fölött jelenjen meg. A rendezéshez a következő alapértelmezett kategóriákból választhat: Dátum és Relevancia, illetve személyre szabott tulajdonságokat is felvehet az új rendezési sorrendhez, például: ár, szerző vagy cím. Sürgős frissítések esetén kiválaszthat adott számú oldalt a webhelyén, amelyeket 24 órán belül indexelünk és megjelenítünk a Google Site Search szolgáltatásban.

4 Nagyobb indexlefedettség Indexképek Finomítás Szinonimák Automatikus kiegészítés Kiemelt linkek Hirdetések Googlemárkajegyhasználat Támogatás mobileszközön A Google Site Search segítségével nagyobb mértékben befolyásolhatja webhelye indexelését. A webhelytérkép feltöltésével biztosíthatja, hogy a Google által meg nem talált további oldalak is megjelenjenek a keresési eredmények között. Sok képet tartalmazó webhelyek esetén a keresési eredmények részeként indexképeket jeleníthet meg a képekről. A PageMaps használatával azt is megadhatja, hogy mely képeket szeretné megjeleníteni a keresési eredményekben. A keresési eredmények finomításához webhelyalapú kategóriákat alkalmazhat, majd létrehozhat lapokat vagy linkeket az adott kategóriákhoz. Ha például webhelyén megtalálható egy Hírek, egy Közösség és egy Súgó szakasz, a webhelyre látogatók a keresési eredmények szűkítéséhez a keresett információ szempontjából a legmegfelelőbb szakasz fülére/ linkjére kattinthatnak. A szinonimák révén a látogatók anélkül is megtalálhatják a keresett dokumentumokat, hogy több lekérdezést kellene futtatniuk. A PC szóra való keresés például számítógépekkel kapcsolatos találatokat adna vissza. Az Automatikus kiegészítés a Google egyik funkciója, amely dinamikusan létrejövő népszerű keresési kifejezéseket jelenít meg a webhely látogatóinak gépelés közben. A budapesti h beírásával például megjelenhet a budapesti hotelek és a budapesti hidak választható keresési kifejezésként. Ezáltal a webhely látogatói gyorsabban megtalálhatják, amit keresnek. A Google Site Search lehetőséget ad arra, hogy adott találatokat a keresési eredmények oldalának tetején jelenítsen meg, hasonlóan a szponzorált linkekhez a Google.com webhelyen. Ily módon megteheti, hogy az üzleti célok szempontjából fontos tartalmakat kiemelten jelenítsen meg webhelyén. A keresési eredményeket teljesen hirdetésmentessé is teheti, de arra is lehetősége van, hogy hirdetéseket jelenítsen meg, és így további bevételhez juttathatja vállalatát a Google AdSense Kereséshez programjával. A Google Site Search nem igényli a Google márkajegy használatát. Elhelyezhet azonban egy Üzemeltető: Google emblémát webhelyén, ha ki szeretné használni a Google márkajegy nyújtotta előnyöket. Saját felhasználói felületi kódjával szabályozhatja a keresési eredmények megfelelő megjelenítését az eszközön, vagy a Google Site Search konzoljában kiválaszthatja a megfelelő mobilelrendezést a keresőmotorhoz.

5 Keresési lehetőségek több webhelyen Több nyelv támogatása Több webhelye is lehet különböző keresőmotorokkal (például Google Egyéni Keresőmotor). A Google Site Search szolgáltatásban megteheti, hogy egyetlen fő Google Site Search-fiókot tart fenn, a keresőmotorokat azonban külön futtatja úgy, hogy minden egyes webhelyhez létrehoz egy üzleti csoportot. A Google Site Search 80 nyelvet támogat. Megadhatja, hogy a keresési eredmények oldala a találatokat egy adott nyelven, illetve a webhelyre látogató böngészőjével társított nyelven jelenítse-e meg. Ha különböző régiókban található, különböző nyelven elérhető tartalmakkal bíró webhelyei vannak, a keresési eredményeket egy adott régió előnyben részesített nyelvére korlátozhatja. A következő nyelveket támogatjuk: angol, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, holland, horvát, kínai (egyszerűsített), kínai (hagyományos), japán, koreai, lengyel, magyar, német, norvég, olasz, orosz, portugál, szlovák, spanyol, svéd, török. Árak A Google Site Search számos előfizetői csomagban érhető el az alapján, hogy webhelyén hány keresőmotor-lekérdezést végeznek évente, az árképzés ennek megfelelően rugalmas. es technikai támogatást biztosítunk minden opcióhoz. A nagyvállalati szintű (több mint 3 millió lekérdezést kezelő) Google Site Search továbbá telefon- és személyhívó-támogatásban is részesül az üzemszünetek esetére. Lekérdezési korlát Ideális felhasználó: Árak Blogok, személyes webhelyek Kisvállalkozások Nagyobb forgalmú kis- és 600 középvállalkozások Középvállalkozások M+ Nagyvállalkozások Kapcsolatfelvétel A lekérdezési korlátok és az árak éves számításokon alapulnak Google Inc. Minden jog fenntartva. A Google név és a Google embléma a Google Inc. védjegye. Az összes többi vállalat- és terméknév a hozzájuk kapcsolódó vállalatok védjegye lehet. CS121911

AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER. tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU

AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER. tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU TACHO-X Olyan megoldást kínálunk Önnek, mellyel pontosan, gyorsan és költséghatékonyan

Részletesebben

Bemutató anyag. Flash dinamikus weboldal adminisztrációs felület. Flash-Com Számítástechnikai Kft. 2012. Minden jog fenntartva!

Bemutató anyag. Flash dinamikus weboldal adminisztrációs felület. Flash-Com Számítástechnikai Kft. 2012. Minden jog fenntartva! Bemutató anyag Flash dinamikus weboldal adminisztrációs felület Flash-Com Számítástechnikai Kft. 2012. Minden jog fenntartva! Testreszabott weboldalhoz egyéni adminisztrációs felület Mivel minden igény

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Cookie kezelési nyilatkozat Cookie kezelési nyilatkozat Az Üzemeltető a testre szabott kiszolgálás érdekében a Felhasználó számítógépén kis adatcsomagot (ún. cookie -t) helyez el.

Részletesebben

Google AdWords és AdSense A Google hirdetési rendszere

Google AdWords és AdSense A Google hirdetési rendszere Google AdWords és AdSense A Google hirdetési rendszere By: Béres Roland Will Gábor Miről lesz szó? Szintrehozás pár szó a reklámokról Internetes reklámozás kezdetei A nyerő üzleti modell made by Google

Részletesebben

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tartalomjegyzék KÖZÖSSÉGI MEGOSZTÁS - 2 - MIÉRT HASZNOS? - 2 - A JÓ SHARE GOMB ISMERTETŐ JELEI - 3 - MEGOSZTÁSI

Részletesebben

Milyen sütiket és mire használ az OTP Bank?

Milyen sütiket és mire használ az OTP Bank? Sütik (cookie) kezelése Az OTP Bank weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.

Részletesebben

Sütik (cookie) kezelése

Sütik (cookie) kezelése Sütik (cookie) kezelése A Simaliba Játszóház weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése

Részletesebben

Sütik (cookie) kezelése

Sütik (cookie) kezelése Sütik (cookie) kezelése A Magyar Telekom Nyrt. weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése

Részletesebben

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása Rövid útmutató az első lépésekhez A biztonságos hozzáférésnek, megosztásnak és fájltárolásnak köszönhetően bárhonnan hatékonyan dolgozhat. Jelentkezzen be az Office 365-előfizetésébe, majd az appindítón

Részletesebben

Területi elemzések. Budapest, 2015. április

Területi elemzések. Budapest, 2015. április TeIR Területi elemzések Felhasználói útmutató Budapest, 2015. április Tartalomjegyzék 1. BEVEZETŐ... 3 2. AZ ELEMZÉSBEN SZEREPLŐ MUTATÓ KIVÁLASZTÁSA... 4 3. AZ ELEMZÉSI FELTÉTELEK DEFINIÁLÁSA... 5 3.1.

Részletesebben

Az Osztályterem használatának alapjai Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához

Az Osztályterem használatának alapjai Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához Az Osztályterem használatának alapjai Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához Lábléc-azonosító_terméknév értékelői útmutató 2016. hónap 1 Az Osztályterem bemutatása Az Osztályterem

Részletesebben

Miért olyan fontos a minıségi pont?

Miért olyan fontos a minıségi pont? A fiókban látható konkrét minıségi pont értékek egy olyan általános számítás eredményei, ami a kulcsszó tökéletes egyezése esetére érvényesek. Miért olyan fontos a minıségi pont? A minıségi pont három

Részletesebben

Sütik kezelése (cookie)

Sütik kezelése (cookie) Utolsó módosítás 2018.09.07. Sütik kezelése (cookie) A(z) Xtreme Lashes weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és

Részletesebben

MELLÉKLET JEGYZŐKÖNYV. a következőhöz: A Tanács határozata

MELLÉKLET JEGYZŐKÖNYV. a következőhöz: A Tanács határozata EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2014.2.26. COM(2014) 101 final ANNEX 1 MELLÉKLET JEGYZŐKÖNYV a következőhöz: A Tanács határozata az egyrészről az Európai Közösségek és azok tagállamai, másrészről az Orosz

Részletesebben

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ Optimo 2 a Stoneridge-tól Egy Dell tablet, amely a műhelyek igényeire lett fejlesztve, hogy könnyű kezelhetőségén és hasznos alkalmazásain keresztül növelje a műhelyek hatékonyságát

Részletesebben

CitiDirect BE SM Felhasználói útmutató

CitiDirect BE SM Felhasználói útmutató CitiDirect BE SM Felhasználói útmutató Bejelentkezés A CitiDirect BE SM futtatásának minimális rendszerkövetelményei megegyeznek a CitiDirect Online Banking rendszer követelményeivel. Kérjük, kattintson

Részletesebben

Cookie Nyilatkozat Válts Fel weboldal

Cookie Nyilatkozat Válts Fel weboldal Cookie Nyilatkozat Válts Fel weboldal Tájékoztatjuk, hogy a weboldal sütiket használ a weboldal (valtsfel.hu) működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése

Részletesebben

Tartalomjegyzék 3 Szerző 6 I. Bevezető 7 II. A keresőoptimalizálás alapjai 9 SEO vs Google Ads 9 Miért pont a Google? 12 Internetes keresők 12 Miért

Tartalomjegyzék 3 Szerző 6 I. Bevezető 7 II. A keresőoptimalizálás alapjai 9 SEO vs Google Ads 9 Miért pont a Google? 12 Internetes keresők 12 Miért Tartalomjegyzék 3 Szerző 6 I. Bevezető 7 II. A keresőoptimalizálás alapjai 9 SEO vs Google Ads 9 Miért pont a Google? 12 Internetes keresők 12 Miért jó az első helyen lenni? 16 Black hat vs white hat SEO

Részletesebben

2 Access 2016 zsebkönyv

2 Access 2016 zsebkönyv 2 Access 2016 zsebkönyv BBS-INFO Kiadó, 2016. 4 Access 2016 zsebkönyv Bártfai Barnabás, 2016. Minden jog fenntartva! A könyv vagy annak oldalainak másolása, sokszorosítása csak a szerző írásbeli hozzájárulásával

Részletesebben

2. 3. Keresés az Interneten. Navigáció az Interneten: Megoldások. Internetes keresés buktatói. 1. Keresőmotorok. Webes keresési lehetőségek

2. 3. Keresés az Interneten. Navigáció az Interneten: Megoldások. Internetes keresés buktatói. 1. Keresőmotorok. Webes keresési lehetőségek Keresés az Interneten Navigáció az Interneten: Keresőrendszerek, keresési tippek Egyszerű keresőrendszerek Tematikus keresőrendszerek, katalógusok Portálok Adatbázisok, online folyóiratok Elektronikus

Részletesebben

Szállítói útmutató: Felhasználói profil frissítése a MOL ebidding (elektronikus ajánlatkérési) rendszerben

Szállítói útmutató: Felhasználói profil frissítése a MOL ebidding (elektronikus ajánlatkérési) rendszerben Szállítói útmutató: Felhasználói profil frissítése a MOL ebidding (elektronikus ajánlatkérési) rendszerben Bejelentkezési oldalak a felhasználói profil frissítéséhez a MOL-csoport értesítőben található

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

INTERNETES KERESÉS. Szórád László Óbudai Egyetem TMPK

INTERNETES KERESÉS. Szórád László Óbudai Egyetem TMPK INTERNETES KERESÉS Szórád László Óbudai Egyetem TMPK AZ INTERNET INTERNET = WEB? - NEM! A web csak egy (bár az egyik legismertebb) részhalmazát jelenti az interneten használt alkalmazásoknak és protokolloknak.

Részletesebben

A közép-európai nyelvekhez igazított funkciók Tartalom

A közép-európai nyelvekhez igazított funkciók Tartalom Az Adobe Acrobat 5.0 CE az Adobe Acrobat specifikus, a közép-európai nyelvekhez (bolgár, cseh, észt, görög, lengyel, lett, litván, magyar, orosz, török és ukrán) továbbfejlesztett támogatást nyújtó verziója.

Részletesebben

Keresőmarketing ONLINE MARKETING III. ELŐADÁS KOVÁCS ISTVÁN. BME Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék

Keresőmarketing ONLINE MARKETING III. ELŐADÁS KOVÁCS ISTVÁN. BME Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék Keresőmarketing ONLINE MARKETING III. ELŐADÁS KOVÁCS ISTVÁN BME Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék Amit eléjük teszel, legyen rövid, hogy elolvassák, világos, hogy értékeljék, képekben gazdag,

Részletesebben

Tartalom. Google szolgáltatásai. Googol Google. Története. Hogyan működik? Titka

Tartalom. Google szolgáltatásai. Googol Google. Története. Hogyan működik? Titka Tartalom Google szolgáltatásai - A keresésen túl - Tarcsi Ádám adam.tarcsi@gmail.com 2006. november 17. Google név eredete Története Titka PageRank Google trükkök Szolgáltatások Jövője InfoÉRA 2006 Tarcsi

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Változások a 6-os verzióhoz képest:

Tisztelt Ügyfelünk! Változások a 6-os verzióhoz képest: Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatónkban a 2017. november 06-tól alkalmazott 7-es verziószámú Electra Internet Banking rendszerben tapasztalható változásokra, újdonságokra, szeretnénk felhívni figyelmét. Változások

Részletesebben

PwC EKAER Tool felhasználói leírás. 2015. május

PwC EKAER Tool felhasználói leírás. 2015. május www.pwc.com/hu/ekaer PwC EKAER Tool felhasználói leírás 2015. május Tartalom Bejelentések létrehozása 3 1. A forrás Excel állomány kitöltése 3 2. A forrás Excel állomány mentése 4 A szükséges mezők kitöltését

Részletesebben

AquaLingua. Felhasználói Segédlet

AquaLingua. Felhasználói Segédlet AquaLingua Felhasználói Segédlet Bevezetés Kezdés témaválasztással Kezdés kereséssel Kép megtekintése 1/7 Bevezetés Az AquaLingua weboldal lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy címkékkel ellátott

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Elektronikus Ügyintézés (EÜHT) Kézbesítési tárhely V 1.6 Utolsó mentés: 2015. 08. 11. TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezető... 3 2. Fogalomtár... 3 3. Kézbesítési Tárhely - szolgáltatás Intézmények

Részletesebben

Általános nyomtató meghajtó útmutató

Általános nyomtató meghajtó útmutató Általános nyomtató meghajtó útmutató Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) B verzió HUN 1 Áttekintés 1 A Brother

Részletesebben

Kezelési útmutató Keresés: szó, kifejezés

Kezelési útmutató Keresés: szó, kifejezés NORM.DOK GEOTECHNIKA Kezelési útmutató Kezelési útmutató Keresés: szó, kifejezés Ön a NORM.DOK GEOTECHNIKA rendszer kezelési útmutatójának a karaktersorozat kerestetésével kapcsolatos részét olvassa. A

Részletesebben

HecPoll a vezérlő rendszer

HecPoll a vezérlő rendszer a vezérlő rendszer Az előnyei: Könnyű Integráció Ergonomikus kivitel Több nyelvűség Multi-Kliens támogatás Import / Export Interfész 2 Egyszerű integráció Csatlakozás a meglévő modern IT rendszerhez Egyszerű

Részletesebben

1 Mit értünk cookie, böngésző helyi tárolás ("cookie és hasonló technológia") alatt?

1 Mit értünk cookie, böngésző helyi tárolás (cookie és hasonló technológia) alatt? Cookie-szabályzat Hatályos: 2018. május 25. Utoljára frissítve: 2018. március 23. A GfK Hungária askgfk.hu Online Access Panel teljesítése céljából a jelen Cookie-szabályzat alapján cookie-kat és hasonló

Részletesebben

Tegyünk nagyszerű dolgokat!

Tegyünk nagyszerű dolgokat! Tegyünk nagyszerű dolgokat! Ismerős Természetes környezet Multiplatform Nagyobb hatékonyság Letöltés Ismerős és minden elődjénél jobb Ismerős felületa Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja még

Részletesebben

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2014.2.17. COM(2014) 89 final ANNEX 1 MELLÉKLET KIEGÉSZÍTŐ JEGYZŐKÖNYV AZ EURÓPAI GAZDASÁGI KÖZÖSSÉG ÉS AZ IZLANDI KÖZTÁRSASÁG KÖZÖTTI MEGÁLLAPODÁSHOZ A HORVÁT KÖZTÁRSASÁGNAK

Részletesebben

A SUPP.LI SÜTI POLITIKÁJA

A SUPP.LI SÜTI POLITIKÁJA A SUPP.LI SÜTI POLITIKÁJA I. Mik azok a sütik Mint minden professzionális weboldalon, itt is sütiket használunk, amelyek apró fájlok, amiket számítógépére tölt le, ezzel javítva a felhasználói élményt.

Részletesebben

KIEMELT MEGJELENÉSEK CÉGEKNEK (ÉVES / FÉLÉVES)

KIEMELT MEGJELENÉSEK CÉGEKNEK (ÉVES / FÉLÉVES) 3 KIEMELT EK CÉGEKNEK (ÉVES / FÉLÉVES) TARTALOM TÍPUSÚ RANGSOROLÁS TÍPUSÚ KIEMELÉS ONLINE MÉDIA JELLEGŰ OFFLINE MÉDIA JELLEGŰ KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK Amennyiben Ön a portfólionkba tartozó oldalakon vállalkozásáról,

Részletesebben

TOP SEO Trendek 2015-ben. We understand, we deliver.

TOP SEO Trendek 2015-ben. We understand, we deliver. TOP SEO Trendek 2015-ben We understand, we deliver. Önök szerint Elvis Presley halott? Elvis Presley is dead: 7 150 000 találat Elvis Presley is not dead: 1 550 000 találat Az Google szerint Elvis sajnos

Részletesebben

Rövid kezelési útmutató

Rövid kezelési útmutató Rövid kezelési útmutató igo Navigation SzülinApp Android telefon navigációs szoftver magyar 2015 február 1.0 ver. Kezdeti beállítások 1. Válassza ki a kívánt nyelvet, majd a kiválasztás megerősítéséhez

Részletesebben

Versenyelőnyszerzés az intelligens megoldások korában. Rehus Péter, SWG CEE, IS brand igazgató November 5.

Versenyelőnyszerzés az intelligens megoldások korában. Rehus Péter, SWG CEE, IS brand igazgató November 5. Versenyelőnyszerzés az intelligens megoldások korában Rehus Péter, SWG CEE, IS brand igazgató 2013. November 5. Az új korszak átformálja a üzleti folyamatokat Big Data, közösség, mobil és felhőalapú e-business

Részletesebben

BASIC és PRO webáruház csomagok

BASIC és PRO webáruház csomagok 7even Online Ügynökség BASIC és PRO webáruház csomagok részletes termékbemutató és ártájékoztató A 7even-ről Több mint 200 ügyfelünk már a 7even Csapatát választotta. Reméljük, hamarosan Önt is elégedett

Részletesebben

Felhasználói útmutató. Tanúsított haditechnikai vállalkozások nyilvántartása

Felhasználói útmutató. Tanúsított haditechnikai vállalkozások nyilvántartása Felhasználói útmutató Tanúsított haditechnikai vállalkozások nyilvántartása Legutóbbi frissítés: 01/04/2015 Tartalom Áttekintés 1 A nyilvántartás megtekintése 2 Tanúsított vállalkozások nézet... 3 Tanúsítások

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT A GrandVision Hungary Kft. (székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. cégjegyzékszám: 01-09-468765.) (továbbiakban: Adatkezelő) által üzemeltetetett www.ofotert.hu oldalon (továbbiakban:

Részletesebben

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A TANÁCS HATÁROZATA

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A TANÁCS HATÁROZATA EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2016.2.18. COM(2016) 69 final ANNEX 1 MELLÉKLET a következőhöz: Javaslat A TANÁCS HATÁROZATA az egyrészről az Európai Közösségek és tagállamaik, másrészről Türkmenisztán közötti

Részletesebben

Powerline Nano500 XAVB5101 készlet telepítési útmutató

Powerline Nano500 XAVB5101 készlet telepítési útmutató Powerline Nano500 XAVB5101 készlet telepítési útmutató 2012 NETGEAR, Inc. Minden jog fenntartva. Jelen kiadvány a NETGEAR, Inc.engedélye nélkül részben sem állítható elő újra, továbbítható, írható át,

Részletesebben

KUTATÁSTÁMOGATÁS SOROZAT. Felhasználói segédlet Academic Search Complete adatbázisban idézők kereséséhez

KUTATÁSTÁMOGATÁS SOROZAT. Felhasználói segédlet Academic Search Complete adatbázisban idézők kereséséhez KUTATÁSTÁMOGATÁS SOROZAT Felhasználói segédlet Academic Search Complete adatbázisban idézők kereséséhez Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár Készítette: Hreskó-Tóth Dalma Academic Search

Részletesebben

Önkormányzati Hivatali Portál használata. Általános Kitöltési útmutató

Önkormányzati Hivatali Portál használata. Általános Kitöltési útmutató Önkormányzati Hivatali Portál használata Általános Kitöltési útmutató Tisztelt Ügyfelünk! Az Önkormányzati ASP rendszernek köszönhetően Ön kényelmesen, áttekinthetően, elektronikus úton, akár otthonából

Részletesebben

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27.

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. Budapest, 2014. január 27. ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. 1. Mi a www.tetalap.hu címen elérhető

Részletesebben

KERESÉS A NETEN DR. KÓNYA LÁSZLÓ: KERESÉS A NETEN KERESÉS MÓDSZERE, KERESŐPROGRAMOK 2004.04.20

KERESÉS A NETEN DR. KÓNYA LÁSZLÓ: KERESÉS A NETEN KERESÉS MÓDSZERE, KERESŐPROGRAMOK 2004.04.20 INTERNET 1/42 KERESÉS A NETEN DR. KÓNYA LÁSZLÓ: KERESÉS A NETEN KERESÉS MÓDSZERE, KERESŐPROGRAMOK 2004.04.20 FORRÁS: TARR BENCE : KERESÉS AZ INTERNETEN PANEM KIADÓ, 2001 ISBN 963 545 326 4 INTERNET 2/42

Részletesebben

Segédlet és tájékoztató Látogatók részére

Segédlet és tájékoztató Látogatók részére www.arakcio.hu Segédlet és tájékoztató Látogatók részére Tartalomjegyzék OLDAL CÉLJA ÉS RÖVID BEMUTATÁSA...3 NAVIGÁCIÓ...3 PARTNER INFORMÁCIÓ...5 KERESÉS...6 KERESÉS CSAK SZÓRA...6 KERESÉS CSAK MEGYÉRE...7

Részletesebben

A WORDPRESS TESTRESZABÁSA (MEGJELENÉS MENÜ ELEMEI)

A WORDPRESS TESTRESZABÁSA (MEGJELENÉS MENÜ ELEMEI) Mgr. Námesztovszki Zsolt A WORDPRESS TESTRESZABÁSA (MEGJELENÉS MENÜ ELEMEI) Eötvös Loránd Tudományegyetem, Pedagógiai és Pszichológiai Kar Oktatásinformatikai rendszerek - szöveggyűjtemény Budapest, 2013.

Részletesebben

Social media Facebook

Social media Facebook Social media Facebook A social media hazánkban is kezd nagyon széles ívben elterjedni. Manapság egyik legnépszerűbb közösségi portál a facebook. Magyarországon már 1,3 millió felhasználója van, akiknek

Részletesebben

Egzinet Partner Portál

Egzinet Partner Portál Egzinet Partner Portál Adminisztrációs felület Oktatási segédanyag 1 Készítsd el saját weboldalad! I. Bejelentkezés Minden Egzinet Partner Portál a http://admin.egzinet.hu adminisztrációs felületen keresztül

Részletesebben

NIKIMASSZAZS.HU WEBOLDAL COOKIE (SÜTI) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

NIKIMASSZAZS.HU WEBOLDAL COOKIE (SÜTI) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA NIKIMASSZAZS.HU WEBOLDAL COOKIE (SÜTI) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA 1. MIK AZOK A COOKIE-K ( SÜTIK )... 2 2. A "SÜTIK" CÉLJA... 2 3. "SÜTIK" TÍPUSAI... 3 3.1. "MUNKAMENET SÜTIK"... 3 3.2. "HASZNÁLATOT TÁMOGATÓ

Részletesebben

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató képzelje el a lehetőségeket Szerzői jog 2009 Samsung Electronics Co., Ltd. Minden jog fenntartva. Ez a felügyeleti útmutató csak tájékoztató célt szolgál.

Részletesebben

Motorola Phone Tools. Első lépések

Motorola Phone Tools. Első lépések Motorola Phone Tools Első lépések Tartalom Minimális követelmények... 2 Telepítés előtt Motorola Phone Tools... 3 A Motorola Phone Tools telepítése... 4 Mobileszköz telepítése és beállítása... 5 Online

Részletesebben

E-book export, letöltés, offline olvasási segédlet

E-book export, letöltés, offline olvasási segédlet E-book export, letöltés, offline olvasási segédlet Hogyan mentsünk ki oldalakat, fejezeteket az elektronikus könyvekből? 1. Nyissuk meg az Egyetemi Könyvtár weboldalát (www.ek.szte.hu ), és kattintsunk

Részletesebben

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012.

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012. Procontrol VRecX Kamerás megfigyelőrendszer Kezelői kézikönyv Verzió: 1.1 2012. 2010 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar, a WtKomm a Procontrol Electronics Ltd. hivatalos

Részletesebben

2011. évi teljesítés

2011. évi teljesítés eredeti mód. Bolgár Kisebbség /2011. eredeti mód. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 36 8 /2011. összesen ( 1-4 ) 0 0 36 0 0 8 1 500 3 393 3 813 112,4% 8 000 8 000 5 723 71,5% 1 500 3 393 3 813 112,4% 8 000 8 000

Részletesebben

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN AirPrint útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: Megjegyzés A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére,

Részletesebben

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL A toborzást-kiválasztást támogató humáninformatikai megoldásunk, a nexonjob, rugalmasan a vállalati egyedi igények alapján testre szabható. A rendszer webes felületén keresztül jelentkezhetnek a pályázók

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre:

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Főkönyv Pénzügy Pénztárkönyv Eszköz (Letölthető még frissítés a Készlet, EVA modulokra,

Részletesebben

Pick Pack Pont kereső és boltválasztó alkalmazás

Pick Pack Pont kereső és boltválasztó alkalmazás Pick Pack Pont kereső és boltválasztó alkalmazás www.pickpackpont.hu online.sprinter.hu/terkep Dokumentáció V5 2018. október Sprinter Futárszolgálat Kft. 2018. Minden jog fenntartva! Tartalomjegyzék Funkciók

Részletesebben

Fedezze fel. Ez a rövid útmutató hasznos információkat tartalmaz a REACH-IT elindításához, és rövid áttekintést ad a rendszerről

Fedezze fel. Ez a rövid útmutató hasznos információkat tartalmaz a REACH-IT elindításához, és rövid áttekintést ad a rendszerről Fedezze fel Ez a rövid útmutató hasznos információkat tartalmaz a REACH-IT elindításához, és rövid áttekintést ad a rendszerről Minden információt könnyen megtalál a REACH-IT-ben a kezdőoldalról Kezdőoldal

Részletesebben

Cookie-k használatának irányelve

Cookie-k használatának irányelve Cookie-k használatának irányelve Mi a cookie? A cookie (süti) a számítógépünk böngészőjében bizonyos weboldalak felkeresése során keletkező kicsi adatfájl. A cookie nem tartalmaz vagy gyűjt önálló információkat,

Részletesebben

Adatkeresés az interneten. Cicer Norbert 12/K.

Adatkeresés az interneten. Cicer Norbert 12/K. Adatkeresés az interneten Cicer Norbert 12/K. Internetes keresőoldalak Az internet gyakorlatilag végtelen adatmennyiséget tartalmaz A dokumentumokat és egyéb adatokat szolgáltató szerverek száma több millió,

Részletesebben

IBM TRIRIGA használatának megkezdése - TRIRIGA környezet személyre szabása videó parancsfájl

IBM TRIRIGA használatának megkezdése - TRIRIGA környezet személyre szabása videó parancsfájl IBM TRIRIGA használatának megkezdése - TRIRIGA környezet személyre szabása videó parancsfájl ii IBM TRIRIGA használatának megkezdése - TRIRIGA környezet személyre szabása videó parancsfájl Tartalom IBM

Részletesebben

A válaszadók több, mint kilenctizede férfi. Forrás: Nowton Bt es gazdafelmérés, N 2019 =523 fő

A válaszadók több, mint kilenctizede férfi. Forrás: Nowton Bt es gazdafelmérés, N 2019 =523 fő Gazdafelmérés 2019 A válaszadók több, mint kilenctizede férfi 100 90 80 70 60 50 40 30 20 10 0 Férfi Nő A gazdák dominálnak a foglalkozást illetően A válaszadók negyede se nem gazda se nem vadász. A vadászok

Részletesebben

Ismerkedés az Office 2007 felhasználói felületével

Ismerkedés az Office 2007 felhasználói felületével Ismerkedés az Office 2007 felhasználói felületével A szalag kezelése Az új Fájl File menü A Gyorselérési eszköztár Az új nézetvezérlő elemek Összefoglalás Tudnivalók a Windows XP-t használó olvasók számára

Részletesebben

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2016.2.23. COM(2016) 84 final ANNEX 3 MELLÉKLET a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata az Európai Unió, Izland, a Liechtensteini Hercegség és a Norvég Királyság közötti,

Részletesebben

3.) Milyen információkat gyűjtünk a weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) használatával összefüggésben?

3.) Milyen információkat gyűjtünk a   weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) használatával összefüggésben? A WWW.KOZLEKEDIKACSALAD.HU DOMAIN ALATTI WEBOLDAL HASZNÁLATÁVAL ÖSSZEFÜGGÉSBEN GYŰJTÖTT INFORMÁCIÓKRA COOKIE-KRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ 1.) Mi az a Cookie ( süti )? A Cookie (magyar nevén a süti ) egy olyan

Részletesebben

Hotel Collect Üdvözli az Expedia!

Hotel Collect Üdvözli az Expedia! Üdvözli az Expedia! Üdvözli az Expedia! Köszönjük, hogy csatlakozott az Expedia családhoz, a vezető utazási márkák nemzetközi hálózatához. Örülünk, hogy partnereink között tudhatjuk. Szeretnénk támogatni

Részletesebben

Boltinfo.eu online cégregiszter

Boltinfo.eu online cégregiszter Boltinfo.eu online cégregiszter [web] www.boltinfo.eu [mail] info@boltinfo.eu Csatlakozzon Ön is! A Boltinfo.eu egy online cégregiszter, ahol cégét hirdetheti termékeivel, térképes, fényképes, videós megjelenéssel,

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Elektronikus Döntéstámogató Rendszer. Publikus felület rövid ismertetése. Verzió: 1.0

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Elektronikus Döntéstámogató Rendszer. Publikus felület rövid ismertetése. Verzió: 1.0 Globomax Elektronikai Kft. 1155 Budapest, Dembinszky út 1. Telefon: 06-1-306-5371 Mobil: 06-30-911-2475 Internet: www.globomax.hu E-mail: info@globomax.hu KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Elektronikus Döntéstámogató

Részletesebben

Symbiont.hu Általános Szerződési Féltetlek (ÁSzF)

Symbiont.hu Általános Szerződési Féltetlek (ÁSzF) Symbiont.hu Általános Szerződési Féltetlek (ÁSzF) 1. Definíciók 1.1. Szolgáltató Szolgáltató neve: Gemstone Media Kft. Székhelye: 3561 Felsőzsolca, Rétföld u. 39. Cégjegyzékszám: 05-09-022994 Adószáma:

Részletesebben

HONDA K2D webmodulok. Használati útmutató

HONDA K2D webmodulok. Használati útmutató HONDA K2D webmodulok Használati útmutató Tartalomjegyzék 1. ALKATRÉSZKERESKEDELEM, SZERVIZ... 3 1.1. ALKATRÉSZ WEBSHOP... 3 1.1.1. Bejelentkezés... 3 1.1.2. Keresés... 4 1.1.3. Rendelés... 6 1.1.4. Korábbi

Részletesebben

shop.haberkorn.hu Rendeljen online egyszerűen és gyorsan!

shop.haberkorn.hu Rendeljen online egyszerűen és gyorsan! shop.haberkorn.hu Rendeljen online egyszerűen és gyorsan! www.haberkorn.hu EGYSZERUEN JOBB Egyszerűen Haberkorn Több mint 8000 termék Felhasználóbarát felület E-shop kínálatunkban több mint 8000 munkavédelmi

Részletesebben

felhasználásra kerül(het)nek online tranzakciók igénybevételekor, vagy

felhasználásra kerül(het)nek online tranzakciók igénybevételekor, vagy (Cookie u.n. "Sütik" felhasználási tájékoztató) Az Magyar Épületgépészek Szövetsége által üzemeltetett weboldalakra való belépéssel, ha ezt az Ön (a látogató) által használt böngésző beállítások engedik,

Részletesebben

Heppen Szolgáltató Kft. Adatkezelési tájékoztató a weboldalon elhelyezett sütik használatáról

Heppen Szolgáltató Kft. Adatkezelési tájékoztató a   weboldalon elhelyezett sütik használatáról Heppen Szolgáltató Kft Adatkezelési tájékoztató a www.heppen.hu weboldalon elhelyezett sütik használatáról Adatkezelő adatai Az alábbi Társaság a jelen adatkezelési tájékoztatóban ( Tájékoztató ) foglalt

Részletesebben

Oktatási anyag az MLSZ-IFA rendszerhez

Oktatási anyag az MLSZ-IFA rendszerhez Oktatási anyag az MLSZ-IFA rendszerhez Nyilvántartási szám: ISO 9001: 503/1256(2)-1177(2) BIZALMAS INFORMÁCIÓ JET-SOL JET-SOL TARTALOMJEGYZÉK 1 Sportszervezeti adminisztráció... 3 1.1 Sportszervezeti adatok

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Orvosi szolgáltatások nyújtása 2018/S Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés

Magyarország-Budapest: Orvosi szolgáltatások nyújtása 2018/S Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés 1 / 5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:263053-2018:text:hu:html Magyarország-Budapest: Orvosi szolgáltatások nyújtása 2018/S 116-263053 Ajánlati/részvételi felhívás

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉS AZ EXPEDIÁVAL A DÍJAK ÉS ELÉRHETŐSÉG KEZELÉSE

EGYÜTTMŰKÖDÉS AZ EXPEDIÁVAL A DÍJAK ÉS ELÉRHETŐSÉG KEZELÉSE EGYÜTTMŰKÖDÉS AZ EXPEDIÁVAL A DÍJAK ÉS ELÉRHETŐSÉG KEZELÉSE A DÍJAK ÉS ELÉRHETŐSÉG KEZELÉSE BEVEZETŐ Ez az útmutató bemutatja az Expedia PartnerCentralban elérhető legfontosabb funkciókat, melyek segítségével

Részletesebben

A szerzőkről... xiii A csapat... xiv Az Online Training Solutions, Inc. (OTSI)... xiv

A szerzőkről... xiii A csapat... xiv Az Online Training Solutions, Inc. (OTSI)... xiv A szerzőkről... xiii A csapat... xiv Az Online Training Solutions, Inc. (OTSI)... xiv A Windows 7 bemutatása...xv A Windows 7 kiadásai... xvi Minimális rendszerkövetelmények... xix Windows 7... xix A gyakorlatok...

Részletesebben

T/ számú törvényjavaslat

T/ számú törvényjavaslat MAGYARORSZÁG KORMÁNYA T/19769. számú törvényjavaslat az egyrészről az Európai Közösségek és azok tagállamai, másrészről az Orosz Föderáció közötti partnerség létrehozásáról szóló partnerségi és együttműködési

Részletesebben

e-szignó Online e-kézbesítés Végrehajtási Rendszerekhez

e-szignó Online e-kézbesítés Végrehajtási Rendszerekhez MICROSEC Számítástechnikai Fejlesztő zrt. e-szignó Online e-kézbesítés Végrehajtási Rendszerekhez Felhasználói útmutató https://online.e-szigno.hu/ 1 Tartalom 1. Bevezetés... 3 2. A rendszer használatának

Részletesebben

Smart Strategic Planner

Smart Strategic Planner Smart Strategic Planner STRATÉGIAI FTTX HÁLÓZAT TERVEZŐ ÉS KÖLTSÉG ELEMZŐ ESZKÖZ távközlési hálózatok informatikai hálózatok kutatás és fejlesztés gazdaságos üzemeltetés Smart Strategic Planner Térinformatikai

Részletesebben

Expedia Traveler Preference Üdvözli az Expedia!

Expedia Traveler Preference Üdvözli az Expedia! Üdvözli az Expedia! Üdvözli az Expedia! Köszönjük, hogy csatlakozott az Expedia családhoz, a vezető utazási márkák nemzetközi hálózatához. Örülünk, hogy partnereink között tudhatjuk. Szeretnénk támogatni

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

Utikalauz a keresőmarketing állandóan változó világához

Utikalauz a keresőmarketing állandóan változó világához Utikalauz a keresőmarketing állandóan változó világához Ezeknek a változásoknak hatására fejlesztettük ki megfizethető díjazású Web Jelenlét és Tartalom Optimalizációs szolgáltatásainkat - elégedettségi

Részletesebben

Online nyomtatás 4.0. 1. kiadás

Online nyomtatás 4.0. 1. kiadás Online nyomtatás 4.0 1. kiadás 2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. A Nokia tune a Nokia Corporation

Részletesebben

Modul 3B: 1. rész Az ingyenes, világméretű adatbázisának használata

Modul 3B: 1. rész Az ingyenes, világméretű adatbázisának használata Modul 3B: 1. rész Az esp@cenet ingyenes, világméretű adatbázisának használata Gyors és könnyű szabadalomkutatás ESZH 1 Tematika Mi is az esp@cenet? Az adatbázis főbb funkciói Szabadalomcsaládok Az adatbázis

Részletesebben

Süti (cookie)-szabályzat

Süti (cookie)-szabályzat Süti (cookie)-szabályzat Azért használunk ket (cookie-k) a TAXWELLO CONSULTING HUNGARY Kft. www.taxwello.com weboldalán, hogy javíthassunk a Látogatónak szánt szolgáltatásokon. Néhány általunk használt

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 1. Általános ismertető... 2 1.1 A program funkciója...2 1.2 Milyen adatokat tartalmaz a rendszer...2 1.3 Belépés...2 2. Részletek az egyes menüpontokhoz...

Részletesebben

CareLink Personal telepítési útmutató. Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez

CareLink Personal telepítési útmutató. Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez CareLink Personal telepítési útmutató Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez A CareLink USB illesztőprogram telepítése A CareLink USB illesztőprogramot telepíteni kell. Ez az illesztőprogram

Részletesebben

Kötegelt postázás felugró menü Borítékok ragszámmal: a rögzítés során lehetővé vált azonnali boríték nyomtatása, a 3 leggyakrabban használt méretben

Kötegelt postázás felugró menü Borítékok ragszámmal: a rögzítés során lehetővé vált azonnali boríték nyomtatása, a 3 leggyakrabban használt méretben Post Administrator frissítés verzió 5.0.22 Lezárva: nyitott Újdonságok, változások a Post Administrator 5.0.22-es verziójában: 2013. január 1.-től életbelépő díjszabás! Kötegelt postázás: Kötegelt postázás

Részletesebben

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Pázmány Péter Katolikus Egyetem Pázmány Péter Katolikus Egyetem Levelezőrendszere Felhasználói segédlet (Kiegészítés) Tartalom Bevezetés... 3 Általános ismertető... 4 Levelezés... 5 Levelek írása... 6 Aláírás... 7 Mellékletek csatolása...

Részletesebben