Eseménynaptár 2012/2013 Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Eseménynaptár 2012/2013 Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium"

Átírás

1 Eseménynaptár 2012/2013 Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium Szeptember 3. Első tanítási nap Iskolatanács megbeszélés Tóth-Czifra Mihály nyugalmazott igazgató sírjánál koszorúzott a tantestület. 10. Iskolaszék véleményező értekezlet, Házirend módosítása a téma. A héten a Házirend módosítása elkezdődött. DÖK közgyűlés a klubban. 12. Sportköri gyűlés a díszteremben, az új elnök Gabányi Viktória. Bem-es tanulók a mellékhelységeket kezdik festeni. 13. Rendkívüli nevelőtestületi értekezlet, Házirend módosítása a téma Gálné dr. Békés Györgyi és Tábori László a 11.d osztályt bicikli túrára vitték Abonyba. 17. SZMSZ átalakítás vette kezdetét. 19. Öltöny bemutató a végzős tanulóknak a díszteremben. 21. Kossuth-toborzó iskolai megemlékezés a rádión keresztül Gálné dr. Békés Györgyi vezetésével. A városi Kossuth-toborzó ünnepségen koszorúztak: A Gimnázium részéről: Kozma Sándor igh., Varga Zoltán ISZSZ elnöke és Csepregi Evelyn DÖK elnöke Az Öregdiák Egyesület részéről: Dr. Kürti György elnök, Mezeiné Kónya Terézia és Dr. Farkas Pál tagok Völgyesi Dóra kíséretében a "Demokratikus jogok és azok gyakorlása az Európai Unióban" című konferencián részt vett a gimnáziumból 15 diák. 28. Soltészné Lédeczi Judit vezetésével a leánykar közös éneklésen vett részt a Zene világnapja alkalmából a Szabadság téren, és Tábori László a 13.b osztályt is kikísérte a rendezvényre melyet a Táncsics Mihály Általános Iskola szervezett. Lugosi István kiállítás megnyitója a díszteremben, szervező: Rónai Gábor. 29. Jazz koncert a díszteremben. A Ceglédi Barátok körének 30 éves évfordulóján ünnepi műsort adott a leánykar Soltészné Lédeczi Judit vezetésével és Vágó Sándor irodalmi műsort adott a Tölgyesi Rebekával (11.d), Sziládi Péterrel (11.d) és Bugyi Anettel (10.c). Október 1. Iskolaszék véleményező értekezlet, SZMSZ módosítás a téma. Augusztin Gusztáv tanár úr lett a matematika-fizika munkaközösség vezetője. 2. A 8. osztálynak témanapot tartottak a Kossuth Múzeumban, Pintér Helga osztályfőnök vezetésével. 3. Volter Etelka tanárnő Pro Progressio ösztöndíjban részesült a kiemelkedő természettudományi munkájáért a Budapesti Műszaki Egyetem Alapítványa által.

2 4. Rendkívüli nevelőtestületi értekezlet, SZMSZ módosítása a téma. Magyarból képességfejlesztő tréning indul 24 óra (12 dupla foglalkozás). 5. Aradi vértanuk iskolai megemlékezés a rádión keresztül Tábor László vezetésével. Matematikából képességfejlesztő tréning indul 24 óra (12 dupla foglalkozás). Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Cegléd Katasztrófavédelmi Kirendeltsége bejárást tartott. 6. Győztesek hangversenye a Református Nagytemplomban. Aradi vértanuk városi ünnepségén koszorúzott: Gulyás Zoltán igazgató, Tábori László szabadidő szervező tanár és Csepregi Evelyn DÖK elnöke b osztály büfét szervezett Gyűjtés indult Dévai Szent Ferenc Alapítvány számára, Tábori László és Véber Ferenc segítették a munkát. 9. A Rákóczi Szövetség szervezésében Vágó Sándor és Tábori László 60 tanulót kirándulni vitt Szentendrére, Visegrádra. 11. DÖK gyűlés. Matematika OKTV I. forduló. 12. Norvég vendégek jöttek, részt vettek a Leánykar koncertjén. Amatőr bandák rock koncertje volt a klubban. Nyugdíjas találkozó. 13. A PPTE építész történeti klubtól jönnek az iskolát megnézni, fényképezni Belgadiákcsere-program indult, Volter Etelka és Simon Katalin vitték a tanulókat. 15. Szülői fogadónap. ISZSZ választmányi ülés. 16. A Nagy Rajzolás volt Rónai Gábor és Tábori László vezetésével. 17. Semmelweis Orvostudományi Múzeumába Hegedűsné Halász Eszter 43 tanulót (biológia faktosokat) vitt órás rádiózás LocalFM, 24 órás foci, röplabda. Hepp Ádám Közelről című fotókiállítás megnyitója volt a klubban. A kiállítást megnyitotta: Baán Katalin fotóművész, köszöntőt mondott: Kozma Sándor. 22. A Városháza dísztermében 56-os ünnepi műsor volt, Völgyesi Dóra vezetésével 10.d osztályos tanulók részt vettek a rendezvényen Pihenőnap 23. A Szabadság fája emlékoszlop előtt a Református templomkertben az 56-os Forradalom- és Szabadságharc 56. évfordulója alkalmából Gulyás Zoltán igazgató és Farkas Réka DÖK vezetőség tagja a városi megemlékezésen koszorúztak. 24. Dabasi diákok jöttek konzultációt tartani az emelt szintű történelemről.

3 25. A BME Villamosmérnöki karáról egy oktató és egy diák tartott tájékoztatót a díszteremben. Hajdu István Zoltánné a Terror Házába Budapestre vitt tanulókat os iskolai megemlékezés Reményi Tibor mondott beszédet. A nevelőtestület koszorúzott a kopjafánál. 27. Gólyanap. Emlékmű-takarítás Tábori László vezetésével. 29. Fedett kerékpártároló építése megkezdődött. október 29. november 04. Őszi szünet November 5. A Szegedi Tudományegyetem kihelyezett nyílt napot tartott a díszteremben. Történelem OKTV I. forduló 6. TIT Teleki László Ismeretterjesztő Egyesület Ceglédi Szervezete a magyar tudomány ünnepe alkalmából Surányi Dezső, az MTA doktora előadást tartott A Selyemút - kultúrák és kultúrnövények összekapcsolója a díszteremben. A ceglédi Kossuth Gimnazisták Öregdiák Egyesület koszorúzott a kopjafánál. Földrajz OKTV I. forduló Angol, német nyelvi verseny Halász Judit és Királyné Túri Andrea vezetésével. 7. Pest Megyei Matematika Verseny 8. Pályaválasztási kiállítás volt a sportcsarnokban. 9. A BME labor kiállításra vitt 25 tanulót Kozma Sándor és Volter Etelka. Jótékonysági buli volt a klubban a Hospice Alapítványnak gyűjtöttek Pintér Helga segítségével Felvidéki séták (Kassa, Borsi, Betlér, Bártfa) a Rákóczi Szövetség szervezésében kirándulni vitt Gaganetz Péter 7 tanulót. 10. Munkanap Tudományok éjszakája alkalmából a Kossuth Művelődési Központ és Könyvtárban Tűri László és Kozma Sándor előadást tartott. 12. Magyar irodalom OKTV I. forduló. 13. Tóth-Czifra Mihály Matematika Emlékverseny. Angol nyelv OKTV I. forduló. Bárdos Dóra előadást tartott Petelei Istvánról Kecskeméten, az AGTEDU 2012 konferencián. 14. Garas Kálmánt 80. születésnapja alkalmából Gulyás Zoltán ig., Volter Etelka igh. megköszöntötték a tantestület nevében. 16. Szalagavató főpróba. Év matematika tanára: Kozma Sándor, Tóth-Czifra Mihály Emlékdíj -at vehette át a Református iskolában. 17. Szalagavató

4 19. Kémia OKTV I. forduló Nyíltnapok 20. Biciklitároló hivatalos átadása. Fiatal Kutatók Fóruma II. alkalmából a következő előadások voltak a díszteremben: Szalisznyó Lilla SZTE BTK Klasszikus Magyar Irodalom Tanszék, predoktori ösztöndíjas: az alsó reklimet és testszín kesztyűt is tedd hozzá édes Égerházi László Ph.D. SZTE Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet egyetemi tanársegéd: Anyagtudomány az élettudományban Szokolai Katalin DE BTK etnográfus muzeológus: Két ceglédi malomtulajdonos család társadalmi helyzete a 20. század első felében. 22. Biológia OKTV I. forduló. 23. Kossuth Gimnazisták Öregdiák Egyesület rendezvénye volt a díszteremben: Bogdán Zoltán öregdiákkal, nyugalmazott tanárral beszélgetett dr. Koltói Ádám. A Ceglédi Alkotók Egyesülete Benedek Péter Rajzköre szervezésével Lővy Lénárd tetoválóművész képes előadása: Önkifejezés saját bőrömön címmel volt a rajzteremben. Rebek Éva tankerület vezető a Bemben igazgatói megbeszélést tartott melyen Gulyás Zoltán igazgató részt vett. Első GimiCon (anime-délután) volt rajzfilmvetítéssel a klubban, a 12.b osztály szervezte Tűri László Foucault-inga kísérletét tekinthettük meg a Református Nagytemplomban. 26. Ottlik 100 prózamondó verseny volt a díszteremben Vágó Sándor vezetésével. Német nyelv OKTV I. forduló. 28. Kozma Sándor igh. a Városházán volt megbeszélésen a jövő év rendezvényeit beszélték meg. K&H Gyógyvarázs program keretén belül 20 tanulónk felolvasásra ment a Kórházba Oldal Éva és Tábori László vezetésével. Fullbright Tanárcsere Programra jelentkezett Királyné Túri Andrea tanárnő, mely keretén belül Bruchner Barna igazgató környezettanulmányon volt nálunk. 29. A Ceglédi Alkotók Egyesülete Benedek Péter Rajzköre szervezésével Koncsik Anna és Waltner Blanka 8. osztályos tanulók stenciljeinek, festményeinek és grafikáinak kiállítása volt a klubban. november 29. december 02. Erdélyi vendégek voltak nálunk. 30. Gulyás Zoltán igazgató, Volter Etelka igh, Halász Judit Pedagógiai Programmal kapcsolatos előadáson vettek részt Budapesten. EU támogatásával az UNESCO különdíjjal kitüntetett Hogyan bánunk a Föld erőforrásaival című komplex multivíziós oktatási program volt nálunk Nagy Irén vezetésével. A Csíkszeredai Művészeti Líceum énekkara megnyitotta a Szabadság téren Cegléd város adventi karácsonyi vásárát. December 1. Munkanap 3 órás tanítás. Az erdélyi vendégek kiállítás megnyitója volt a díszteremben. Az erdélyiek ünnepi adventi koncertet adtak a Városháza dísztermében.

5 4. Varga Tamás Matematika Verseny. Budapesti Kommunikációs Főiskola standot állított, a szünetekben megtekinthették a diákok. 5. Szolnoki Főiskola beiskolázási tájékoztatót tartott a díszteremben Az Infineon Technologies Cegléd Kft.-től az iskola 6 db használt számítógépet kapott. 6. DÖK gyűlés volt a klubban. 7. Családi mikulás volt a díszteremben Tábori László vezetésével. Soltészné Lédeczi Judit Pest Megyéért Emlékérmet kapott. 8. Kozma Sándor igh. a Tanárblog konferencián volt Budapesten. Jazz koncert, Sárik Péter CD bemutatója volt a díszteremben. 9. Bababörze volt a tornateremben. 10. A Vállalkozási Főiskola beiskolázási tájékoztatót tartott a díszteremben. Árokszállásy Zoltán Biológia Verseny 11. Gulyás Zoltán ig. a Bem gazdasági központban volt tárgyaláson az intézmény átadásával kapcsolatban. 12. ODN főpróba Tarkó Ilona doktori címet szerzett. 13.ODN Arany Dániel Matematika Verseny Cultura Nostra Történelem Verseny Kozma Sándor igh. és Pintér László a Nemzeti Bankban voltak POP továbbképzésen. 14. Gulyás Zoltán ig. a Polgármesteri Hivatalban volt Hegedűs Ágota alpolgármester asszonnyal tárgyalt az intézmény átvételével kapcsolatban. Dr. Kürti György és Molnár László bemutatta a Tablók könyve című kiadványt a díszteremben. Korcsolyázni vitték a DÖK tagokat Tábori László vezetésével. 15. Bécsbe vitt tanulókat az adventi vásárra Oldal Éva tanárnő. 17. A 9.a, b, d, 10.c osztályok Antigonét néztek Óbudán a Térszínházban Vágó Sándor vezetésével. 18. Az Óbudai Térszínházból Bucz Hunor rendező tartott 3 rendhagyó irodalom órát. Petró István karbantartó nyugdíjazása alkalmából elbúcsúzott kollégáitól. Kőrösi Csoma Sándor Nemzetközi Földrajzverseny 19. TIT elnökségi ülése volt a könyvtárban (éves beszámoló elfogadása). 20. Elkészült az 1/5-ös informatika teremben az új számítógépek beüzemelése (1,6 milliós) a Kossuth Gimnáziumért Alapítvány támogatásával. Gulyás Zoltán ig. PMIK-ban volt tárgyalni, témája az együttműködés értékelése, további kapcsolatok. Christmas Party volt Völgyesi Dóra és Gálné dr. Békés Györgyi vezetésével A sportszereket felújították Ft értékben.

6 21. Időkapszulát helyeztek el a gimnázium udvarán Rónai Gábor szervezésével. Tanári korcsolyázás volt a Szabadság téren. 22. A leánykar karácsonyi adventi hangversenye volt a Katolikus Nagytemplomban. 23. Az Almafa családi napközi Szeretetputtony adománygyűjtés tartott, mely keretén belül az iskola 100 csomagot gyűjtött össze, Tábori László és Völgyesi Dóra vezetésével. december 22. január 02. Téli szünet Január 3. Gulyás Zoltán ig. a Bem gazdasági központban volt tárgyaláson az átadás-átvétellel kapcsolatban. 8. Angol, német nyelvi verseny szóbeli fordulója volt az ált. isk. 8. osztályosoknak Királyné Túri Andrea és Halász Judit vezetésével. 11. Osztályozó konferencia Gulyás Zoltán ig. újévi köszöntésen volt a Városházán. 14. A 2. Magyar Hadsereg doni katasztrófájára és a II. világháború elesett hősökre és áldozatokra emlékeztünk a díszteremben. Takáts László Doni katasztrófa testközelből címmel történelmi megemlékezést tartott, G. Bíró Lilla a gimnázium tanulóival műsort adott. Gulyás Zoltán ig., Kozma Sándor igh. a gimnázium nevében koszorúzott az I. és II. Világháborús emlékműnél. 15. A Török János Mezőgazdasági és Egészségügyi Szakközépiskolában tanulóink véradáson voltak. 16. A doni katasztrófa áldozatairól iskolai megemlékezés volt a rádión keresztül Gaganetz Péter vezetésével. 17. Félévzáró értekezlet DÖK gyűlés volt a klubban. 18. Educatio kiállításra vitte a végzős tanulókat Nagy Irén és Tábori László. 10 évesek központi írásbelije volt évesek központi írásbelije volt. 21. Polgár az Európai Demokráciában országos tanulmányi verseny. 22. Varga Tamás Matematika Verseny 2. fordulóját nálunk rendezték. 23. Nemzetiségi angol nyelvtanár jött egy angliai ösztöndíjat propagálni, dr. Novák Lászlóné szervezésével. Uszkay Zsófia kiállítás volt a klubban, melyet Rónai Mátyás nyitott meg és Tábori László mondott köszöntőt. Kozma Sándor és Nagy István a Kecskeméti Főiskolán GAMF-on voltak Minmafi továbbképzésen. Hoffmann Rózsa Együtt a jó iskoláért címmel előadást tartott a Várkonyiban, mellyen több kollégánk is részt vett. A Műszaki Tankönyvkiadó matematika konferenciáján vett rész Volter Etelka Budapesten. A Kecskeméti Főiskola GAMF kihelyezett nyílt napot tartott nálunk.

7 24. Iskolatanács megbeszélés volt. Az Egri Főiskola kihelyezett nyílt napot tartott nálunk. 25. Tanári farsang volt a klubban. Bedei (Pál-napi) csata 134. évfordulója alkalmából filmvetítésre vitték a 11.d osztályt az Uránia Moziba, Tábori László vezetésével. Kőszegi Gábor fotóművész kiállítás megnyitója volt a díszteremben. A Nagykőrösi Főiskola kihelyezett nyílt napot tartott nálunk. 26. A Nemzeti Tankönyvkiadó továbbképzésén volt Gulyás Zoltán, Királyné Túri Andrea, Kozma Sándor, Oldal Éva, Volter Etelka Budapesten. Az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban volt Kozma Sándor a PIL Akadémia Microsoft továbbképzésen Budapesten. Baranyiné Hornyák Judit és Királyné Túri Andrea a City 2 Guilds nemzetközi nyelvvizsga vizsgáztatói tanár felkészítő tanfolyamon vettek részt. 28. Végzős osztályok szülői értekezlete. Fakt nyíltnap 30. Faktválasztó szülői értekezlet volt. 10 évesek betekintése volt a könyvtárba évesek betekintése volt a díszterembe. Február 7. Irinyi János Kémia Verseny 9. Szülői bál 10. Tábori László Mohácsra a busójárásra vitt tanulókat. 12. Mikola Sándor Fizika Verseny 14. Arany Dániel Matematika Verseny 2. fordulóját nálunk rendezték. BGF kihelyezett nyílt napot tartott. A BGF rektor helyettese nemzetközi EU előadást tartott a magyar, történelem faktosoknak. 15. Gordiusz Matematika Verseny Öltözz pirosba! Német nyelvi farsang A Ceglédi Alkotók Egyesülete Képzőművész szekciójának Benedek Péter Rajzköre szervezésében Turák Károly üvegműves Az üveg története az ókortól a szecesszióig című képes előadása volt. 19. Lengyel vendégek érkeztek az a leánykar próbáját meghallgatni. 20. Az érettségivel kapcsolatos tájékoztatón volt Kozma Sándor igh. a Kormányhivatalnál évesek szóbeli felvételije volt. 25. A kommunista diktatúra áldozatairól való megemlékezésén vett részt Tábori László 9 tanulóval.

8 Pisti Project fotókiállítás megnyitó volt a klubban, Albertirsai fiatal kiállítók képeiből: Ivanics Gábor, Varju Viktória, Szkoti, Lakner Dóra, Lisztes Eszter. A rendezvényt megnyitotta: Baán Katalin fotóművész. Március 1. Interaktív táblával kapcsolatos 10 alkalmas továbbképzés indult Nagy István vezetésével. Volter Etelka Lovagok és festák szigete című tárlatának megnyitója volt a díszteremben. A rendezvény megnyitotta Mészáros Ágnes. 5. A Nemzeti Tankönyvkiadó Nemzedékek tudása című konferenciát tartották nálunk. 6. Éneklő osztályok versenye volt. 8. Győztesek hangversenye volt a tornateremben. Nőnapi megemlékezés volt. 12. Kortes a Cirkusz megye győzött, Rotaru Benjamin Daniel (9.d) lett a diák diri. 13. Az ideiglenes felvételi jegyzék nyilvánosságra hoztuk Az énekkar kiutazott Erdélybe. 14. Március 15-ei iskolai megemlékezést tartottunk. Fáklyás felvonuláson vettek részt diákjaink Tábori László vezetésével. 15. A Kossuth szobornál koszorúzott a tantestület nevében Volter Etelka igh., Varga Zoltán ISZSZ elnöke, Klement Zsuzsanna DÖK titkár. Munkaszüneti nap. 19. Mikola Sándor Fizika Verseny 2. fordulóját nálunk rendezték Belga diákcsereprogram keretén belül a Belga diákok itt voltak nálunk GimiCon, (anime klubdélután) volt rajzfilmvetítéssel a klubban, a 12.a osztály szervezte. Vöröskereszt Területi Verseny 24. A Leánykar 26 fővel Budapesten volt a Művészetek Palotájában, ahol 4 dalt vettek fel, Sárik Péter zenei rendező szervezésével a Cirkusz az éjszakában című produkcióhoz. 25. A Pedagógiai Programot módosítottuk. 26. Az Öregdiák Egyesülettel közösen Antal András grafikusművész emlékkiállítása volt a díszteremben. Köszöntőt mondott: Gulyás Zoltán ig., Ócsai Károly. A dokumentumokat fordította: Gulyásné Jónás Anikó, a kiállítást rendezte: Dr. Farkas Pál és Rónai Gábor. 27. Fordított nap Fehér Cecília - Ce.W. kiállítás megnyitója volt a klubban. Francia est Az 5. o jótékonysági rock bulit tartott a klubban. Az állatmenhelynek, illetve a Keletmagyarországi katasztrófa sújtotta területek javára gyűjtöttek. március 28. április 02. Tavaszi szünet

9 Április 2-4. A 10.d osztály Augusztin Mónika vezetésével fogadta a Tamási Áron Gimnázium (Székelyudvarhely) tanulóit. 4. Hagyományőrzők Tápióbicskén, Hajdu István Zoltánné vitt csoportot. 5. Kossuth Gimnazisták Öregdiák Egyesület rendezvénye volt a díszteremben: Dr. Kürti György beszélgetőtársa volt Dr. Dusek László öregdiák, nyugdíjas földrajz-történelem szakos tanár, 10 könyv szerzője, a Kincsem túra megalkotója és szervezője, a Tápió mente legismertebb kutatója, a Magyar Földrajzi Társaság alelnöke. 8. Szülői fogadónap 10. Tábori László az önkéntes munkával kapcsolatos EMMI tájékoztatón vett részt Szolnokon. 11. Kossuth vetélkedő volt a díszteremben. 12. Egészségügyi, környezetvédelmi és sportnap Norvég főiskolás csoport meghallgatta a gimnázium leánykarát. 13. Micheller Myrtill, Pintér Tibor jazz koncertjük volt a díszteremben. 15. Összalkalmazotti kiránduláson vettünk részt Albertirsa nevezetességeit néztük meg. 16. Iskolai Holokauszt megemlékezés volt, az angol munkaközösség szervezte. 17. Alkotmánymódosító díszparlamenti ülés volt a díszteremben. Érettségi elnöki továbbképzésen voltak kollégáink Völgyesi Dóra és Királyné Túri Andrea 42 tanulót vitt Dél-Angliába és Londonba tanulmányútra. 26. A tantestület felmehetett a gimnázium tornyába. Rendőrségi nyílt napra vitt tanulókat Tábori László. 29. Végzősök osztályozó konferenciája Május 1. Munkaszüneti és ünnepnap 2. Végzősök utolsó tanítási napja. Tanári vendéglátás volt a díszteremben. Szerenád 3. A végzős osztályok elbúcsúztak tanáraiktól. 4. Ballagás 5. Petrik G. Band jazz resonance, vendég: Arany Zsolt gitáros, énekes és képzőművész barátok volt a klubban.

10 osztály erdei iskolában volt a Bükki Nemzeti Park által üzemeltett Rejteki Kutatóházban Mező István és Hegedűsné Halász Eszter vezetésével. 6. Magyar nyelv és irodalom közép/emelt szintű írásbeli érettségi. Magyar nyelv és irodalomból 8. osztályosok kis érettségije. 7. Matematika közép/emelt szintű írásbeli érettségi. Matematikából 8. osztályosok kis érettségije. 8. Történelem közép/emelt szintű írásbeli érettségi. 9. Angol nyelv közép/emelt szintű írásbeli érettségi. A II. világháború befejezésére emlékezve Gulyás Zoltán ig. a 11.a osztállyal koszorúzott a Hősök emlékművénél. 10. Német nyelv középszintű írásbeli érettségi és 10.a osztály kiegészítő kompetenciamérésén vett részt. 14. Biológia közép/emelt szintű írásbeli érettségi. 15. Kémia középszintű írásbeli érettségi. Földrajz közép/emelt szintű írásbeli érettségi. DÖK közgyűlés volt. SOB vizsga 16. Fizika közép/emelt szintű írásbeli érettségi. Rajz és vizuális kultúra középszintű írásbeli érettségi. SOB vizsga 17. SOB vizsga 21. Informatika és ének-zene középszintű írásbeli érettségi. 22. Francia nyelv közép/emelt szintű írásbeli érettségi. Költészet napi megemlékezés, Nyeső Margit tartott előadást a díszteremben. 23. Közgazdasági alapismeretek (elméleti gazdaságtan, üzleti gazdaságtan) közép/emelt szintű írásbeli érettségi. Tanulmányi kirándulás 24. Mozgóképkultúra és médiaismeret középszintű írásbeli érettségi. Városi Hősök napi megemlékezés volt az iskola aulájában, Bognár Zalán tartott beszédet. A Turini Százas Küldöttség Múzeumbaráti Kör és a Ceglédi Kossuth Gimnazisták Öregdiák Egyesülete közös szervezésében dr. Jójárt György vetítettképes előadást tartott a díszteremben HAZÁM, ISTEN VELED! címmel. Tanulmányi kirándulás SOB vizsga 25. SOB vizsga 27. Élmény lövészet: szervező Tajti Gábor, az iskolarendőr , 8., 10. évfolyam kompetenciamérésen vett részt.

11 osztály szülői értekezlete volt a díszteremben. SOB vizsga 31. Dr. Kubassek János a Magyar Földrajzi Múzeum igazgatója az MTA tagja tartott előadást Vámbéry Ármin utazásairól. A DÖK kirándulni ment Budapestre a Közlekedési Múzeumba és a Vidámparkba Völgyesi Dóra vezetésével. Somogyi Zoltán 12.a osztályos tanuló Biológia OKTV díjátadóján vett részt Gulyás Zoltán ig. és Mező István Budapesten. Június 01. Öregdiák közgyűlés volt a díszteremben. Doby Samu, Mayer Péter, Polgár Lajos rajztanárokról termet neveztek el. 02. Városi pedagógusnapi elismerésben részesült Nagy Irén és Mező István 04. Írásbeli érettségi dolgozatokat megtekinthették az érettségiző diákok. Trianoni iskolai megemlékezés volt a rádión keresztül Hajdu István Zoltánné vezetésével. 06. A 9.b jutalomkiránduláson vett részt Csemőben Gaganetz Péter és Tábor László vezetésével. Emelt biológia, földrajz szóbeli vizsgák. 07. Petanque bajnokság volt. Emelt biológia, történelem szóbeli vizsgák. 10. Emelt biológia, történelem szóbeli vizsgák. 6. osztály magyarból házi vizsgázott. 11. Emelt biológia szóbeli vizsga. 6. osztály matematikából házi vizsgázott. Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztató kisfilméjét lejátszottuk a TV hálózaton keresztül. Mathias Corvinus Collegium bemutatkozó előadása volt a díszteremben. 12. Emelt biológia szóbeli vizsga. 14. Osztályozó konferencia. Fizika záróvizsga 11.d, kémia záróvizsga 10.d volt. Tanári buli volt a klubban d, 13.c szóbeli érettségi vizsgái. 20. Földrajz záróvizsgája volt 9.d-nek a szóbeli érettségi vizsgái. 21. Tanévzáró ünnepség Halász Judit Berlinben volt továbbképzésen, téma: Berlin heute osztály kisérettségizett b szóbeli érettségi vizsgái.

12 27. Beiratkozás 28. Tanévzáró konferencia Július 2. A Városháza Dísztermében az Országos Anyanyelvi konferencián hangversenyt adott a Leánykar Az iskola zárva volt Gaganetz Péter Gyöngyösön a Rákóczi Szövetség által szervezett XVI. Kárpátmedencei Történelemtanár Táborban vett részt, melyen 22 előadást hallgatott meg a pedagógus továbbképzés keretében. Augusztus XV. Körlánc Tábor a Börzsönyben 18 tanuló vett részt Mező István vezetésével Girst Ádám Cereden volt továbbképzésen, téma: Filmkészítő workshop Biológus Tábor Mezőtúr mellett 7 tanuló vett rész Mező István vezetésével. 21. Bognár József gépkocsivezető temetésén a Leánykar énekelt. 23. E-napló oktatás G. Bíró Lilla Budapesten továbbképzésen vett részt, téma: "Általános iskolai tanárok felkészítése az Erkölcstan c. tantárgy 5-8. évfolyamokon történő oktatására". 26. Iskolatanács megbeszélés. 30. Tanévnyitó értekezlet.

ESEMÉNYNAPTÁR 2013/2014

ESEMÉNYNAPTÁR 2013/2014 ESEMÉNYNAPTÁR 2013/2014 augusztus 22. 9:00 Alakuló értekezlet augusztus 23-26. 8:00 Javító-, és osztályozóvizsgák augusztus 29. 8:00 Tanévnyitó értekezlet szeptember 02. 8:00 A szorgalmi idő első napja

Részletesebben

Eseménynaptár 2013/2014

Eseménynaptár 2013/2014 Eseménynaptár 2013/2014 Szeptember 2. Első tanítási nap. Tanévnyitó ünnepség. 4. A Művészetek Palotájában a Cirkusz az éjszakában című előadást nézte meg a tantestület egy része. 5. DÖK alakuló ülése a

Részletesebben

A 2014/2015-es tanév ütemterve

A 2014/2015-es tanév ütemterve A 2014/2015-es tanév ütemterve Tanévkezdés: Alakuló értekezlet: 2014. augusztus 25. Tanévnyitó ünnepély: 2014. 01. Első tanítási nap: 2014. 01. A tanév munkarendje: A tanév első napja: 2014. 01. Az első

Részletesebben

A 2018/2019. TANÉV ESEMÉNYEI A MUNKATERV ALAPJÁN

A 2018/2019. TANÉV ESEMÉNYEI A MUNKATERV ALAPJÁN 1 A 2018/2019. TANÉV ESEMÉNYEI A MUNKATERV ALAPJÁN 1. számú melléklet: A tanév helyi rendje 1. A szorgalmi idő 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet 2. alapján: 1.1. Az intézményünkben a munkát tanév, ezen

Részletesebben

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2018/2019-es tanévben. Augusztus

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2018/2019-es tanévben. Augusztus A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2018/2019-es tanévben Augusztus Augusztus 21. Augusztus 22-23 Augusztus 24. Augusztus 27-29. Augusztus 27. Augusztus 28. Augusztus 27-30 Augusztus 30.

Részletesebben

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2018/2019-es tanévben. Augusztus

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2018/2019-es tanévben. Augusztus A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2018/2019-es tanévben Augusztus Augusztus 21. Vezetőségi értekezlet Augusztus 22-23 Augusztus 24. Augusztus 27-29. Augusztus 27. Augusztus 28. Augusztus

Részletesebben

2018/2019. tanév MUNKATERVE

2018/2019. tanév MUNKATERVE A 2018/2019-as tanév MUNKATERVE 2018. AUGUSZTUS augusztus 27. 9.30 Első munkanap, 10.30 Alakuló értekezlet augusztus 28.- 29. 9.00 Felkészítő órák a javítóvizsgára, konzultáció az osztályozó vizsgára (szaktanárok)

Részletesebben

A tanév szervezési feladatai

A tanév szervezési feladatai 1. Szorgalmi idő A tanév szervezési feladatai Esemény Időpont Felelős a befejező évfolyamon A tanév utolsó napja Első félév vége Szülők értesítése a tanulmányi eredményekről 2016. szeptember 1. 2017. június

Részletesebben

2014/2015. tanév ütemterve

2014/2015. tanév ütemterve 2014/2015. tanév ütemterve Augusztus 21. 8,00 Alakuló értekezlet. Munkaközösség-vezetők megbeszélése 26. 8,00 Javítóvizsgák Szeptember 1. 8,00 Tanévnyitó ünnepély 3. Tanévnyitó értekezlet 5. 8,00 VENI

Részletesebben

A tanév szervezési feladatai

A tanév szervezési feladatai 1. Szorgalmi idő A tanév szervezési feladatai Esemény Időpont Felelős a befejező évfolyamon A tanév utolsó napja Első félév vége Szülők értesítése a tanulmányi eredményekről 2017. szeptember 1. 2018. június

Részletesebben

Az iskola nyitva tartása: Szorgalmi időszak idején (Eltérő nyitva tartás az iskolai szünetek ideje alatt)

Az iskola nyitva tartása: Szorgalmi időszak idején (Eltérő nyitva tartás az iskolai szünetek ideje alatt) Az iskola nyitva tartása: Szorgalmi időszak idején 7.00-16.00 (Eltérő nyitva tartás az iskolai szünetek ideje alatt) Rendezvények, események a 2018/19-es tanév során Dátum Nap Esemény, rendezvény 2018.09.02

Részletesebben

értekezlet a tanév feladatai

értekezlet a tanév feladatai dátum Augusztus 24. Augusztus 25. esemény Nevelőtestületi alakuló Javítóvizsgák (külön kiírás szerint) Augusztus 25.- 27. Munkaközösségi ek a tanév feladatai Augusztus 26. szerda 10.00 Előadás munka- és

Részletesebben

A tanév rendje, tervezési, szervezési feladatok

A tanév rendje, tervezési, szervezési feladatok 1. Szorgalmi idő A tanév rendje, tervezési, szervezési feladatok Esemény Időpont Felelős Első tanítási nap Utolsó tanítási nap Utolsó tanítási nap a befejező évfolyamon A tanév utolsó napja Első félév

Részletesebben

A 2012/2013. TANÉV RENDJE ÉS MUNKATERVE

A 2012/2013. TANÉV RENDJE ÉS MUNKATERVE A 2012/2013. TANÉV RENDJE ÉS MUNKATERVE Szorgalmi időszak: Szakközépiskola nappali tagozat: 9-11. osztályok 2012. szeptember 3. - 2013. június 14. 12.B, G és a 13. A osztályok 2012. szeptember 3. - 2013.

Részletesebben

ISKOLAI RENDEZVÉNYEK ÜTEMTERVE

ISKOLAI RENDEZVÉNYEK ÜTEMTERVE ISKOLAI RENDEZVÉNYEK ÜTEMTERVE 1. P 2. Szo 3. V 4. H 5. K 6. Sz 7. Cs 8. P 9. Szo 10. V 11. H 12. K 13. Sz 14. Cs 15. P 16. Szo 17. V 18. H 19. K 20. Sz Ünnep 21. Cs 22. P 23. Szo 24. V 25. H 26. K 27.

Részletesebben

A 2017/2018-es tanév rendje a Soproni Széchenyi István Gimnáziumban Feladat Felelős Időpont

A 2017/2018-es tanév rendje a Soproni Széchenyi István Gimnáziumban Feladat Felelős Időpont Feladat Felelős Időpont Geopolitikai Konferencia 2017 Közép- és Kelet- Európa a 21. század többpólusú világában Farkas Gábor, Simon György augusztus 25. Magyar-Földrajzi Társaság 70. Vándorgyűlése és 141.

Részletesebben

A tanév szervezési feladatai

A tanév szervezési feladatai 1. Szorgalmi idő A tanév szervezési feladatai Esemény Időpont Felelős a befejező évfolyamon A tanév utolsó napja Első félév vége Szülők értesítése a tanulmányi eredményekről 2018. szeptember 3. 2019. június

Részletesebben

A tanév rendje Szeptember 180 tan. nap

A tanév rendje Szeptember 180 tan. nap Szeptember 180 tan. nap 1. hét 2. hét dátum 22 23 24 25 26 27 28 alakuló értekezlet gólyatábor javító, osztályozó vizsgák gólytábor munkaközösségi megbeszélések dátum 29 30 31 1 2 3 4 1 2 munkaközösségi

Részletesebben

Budapest Gépészeti Szakképzési Centrum Magyar Hajózási Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve a 2018/2019. tanévre

Budapest Gépészeti Szakképzési Centrum Magyar Hajózási Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve a 2018/2019. tanévre Budapest Gépészeti Szakképzési Centrum Magyar Hajózási Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve a 2018/20 tanévre 179 tanítási nap szakgimnázium 180 tanítási nap szakközépiskola A 2018/20 tanév rendjéről

Részletesebben

HATÁRIDŐNAPLÓ 2014/2015. TANÉV. December

HATÁRIDŐNAPLÓ 2014/2015. TANÉV. December HATÁRIDŐNAPLÓ 2014/2015. TANÉV December a hónap folyamán Történelem háziverseny harmadik fordulója a 9-10. évfolyam számára a második világháború témaköréből felelős: Hartmann Mónika Kirándulás a bécsi

Részletesebben

Eseménynaptár 2016/2017

Eseménynaptár 2016/2017 Eseménynaptár 2016/2017 A tanítási év A 2016/2017 tanévben a tanítási év első tanítási napja: 2016. szeptember 1. (csütörtök) utolsó tanítási napja: 2017. június 15. (csütörtök). Az iskola utolsó, befejező

Részletesebben

A tanév szervezési feladatai

A tanév szervezési feladatai 1. Szorgalmi idő A tanév szervezési feladatai Esemény Időpont Felelős a befejező évfolyamon A tanév utolsó napja Első félév vége Szülők értesítése a tanulmányi eredményekről 2. Rendkívüli munkanapok Munkanap

Részletesebben

s z e p t e m b e r hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap

s z e p t e m b e r hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap s z e p t e m b e r fő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 1. szept. 1-7 8.00 Évnyitó utána 3 osztályfőnöki óra 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 2. szept. 8-14 a 12-es évfolyam

Részletesebben

A tanév rendje 2018/2019

A tanév rendje 2018/2019 A tanév rendje 2018/2019 A programok időpontja előre nem látható okok miatt esetlegesen változhat. Szakgimnázium 2018. 09. 03. H. 17:00 Ünnepélyes tanévnyitó a Bazilikánál 1. 2018. 09. 04. K. Szakmai nap

Részletesebben

ISKOLAI RENDEZVÉNYEK ÜTEMTERVE

ISKOLAI RENDEZVÉNYEK ÜTEMTERVE Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium - 2015/2016-os tanév ütemterve 1 ISKOLAI RENDEZVÉNYEK ÜTEMTERVE 1 Szo 2 V 3 H 4 K 5 Sz 6 Cs 7 P 8 Szo 9 V 10 H 11 K 12 Sz 13 Cs 14 P 15 Szo 16 V 17 H 18

Részletesebben

Munkaprogram a 2015/2016-os tanévre

Munkaprogram a 2015/2016-os tanévre Munkaprogram a 2015/2016-os tanévre SZEPTEMBER A. HÉT (szept. 1-4.) Szept. 1. 8 óra Tanévnyitó (9. évfolyam) Szept. 2-4. 9-12 óra Diákgyűlések (évfolyamonként) 8-12 óra Osztályfőnöki órák (órarend, házirend,

Részletesebben

A tanév rendje Szeptember 178 tan. nap

A tanév rendje Szeptember 178 tan. nap Szeptember 178 tan. nap dátum 21 22 23 24 25 26 27 munkaközösségi megbeszélések munkaközösségi megbeszélések alakuló értekezlet 1. hét 2. hét dátum 28 29 30 31 1 2 3 0 1 munkaközösségi megbeszélések, gólyatábor

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR 2014/2015

ESEMÉNYNAPTÁR 2014/2015 ESEMÉNYNAPTÁR 2014/2015 augusztus 18. 8:00 Alakuló értekezlet augusztus 21-25. 8:00 Javító-, és osztályozóvizsgák augusztus 28. 9:00 Tanévnyitó értekezlet szeptember 01. 8:00 A szorgalmi idő első napja

Részletesebben

ISKOLAI RENDEZVÉNYEK ÜTEMTERVE

ISKOLAI RENDEZVÉNYEK ÜTEMTERVE ISKOLAI RENDEZVÉNYEK ÜTEMTERVE 2015/2016. Helyi országos 1 Szo 2 V 3 H 4 K 5 Sz 6 Cs 7 P 8 Szo 9 V 10 H 11 K 12 Sz 13 Cs 14 P 15 Szo 16 V 17 H 18 K 19 Sz 20 Cs Ünnep 21 P 22 Szo 2015. augusztus 23 V 24

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR 2015/2016

ESEMÉNYNAPTÁR 2015/2016 ESEMÉNYNAPTÁR 2015/2016 augusztus 24. 8:00 Alakuló értekezlet augusztus 25-26. 8:00 Javító-, osztályozó és különbözeti vizsgák augusztus 27-28. 9:00 Csibe-tábor augusztus 31. 8:00 Tanévnyitó értekezlet

Részletesebben

2017/2018. tanév MUNKATERVE

2017/2018. tanév MUNKATERVE A 2017/2018-as tanév MUNKATERVE 2017. AUGUSZTUS augusztus 21 9.30 Első munkanap, 10.30 Akuló értekezlet augusztus 22.- 25. 9.00 Felkészítő órák a javítóvizsgára, konzultáció az osztályoző vizsgára (szaktanárok)

Részletesebben

A tanév rendje 2017/2018

A tanév rendje 2017/2018 A tanév rendje 2017/2018 A programok időpontja előre nem látható okok miatt esetlegesen változhat. 14:00 Osztályfőnöki órák 2017. 09. 01. P. 16:00 Iskolai tanévnyitó 1. 17:30 Ünnepélyes tanévnyitó a Bazilikánál

Részletesebben

A Sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium munkatervének időrendbe foglalt feladatai 2018/2019

A Sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium munkatervének időrendbe foglalt feladatai 2018/2019 A Sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium munkatervének időrendbe foglalt feladatai 2018/2019 2018. augusztus 22. (szerda) 9.00 alakuló értekezlet, munkaközösség vezetői értekezlet 2018. augusztus

Részletesebben

2016. augusztus. Havi bontásban intézményi munkaterv. Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium /2017-es tanév ütemterve 1 1 H 2 K.

2016. augusztus. Havi bontásban intézményi munkaterv. Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium /2017-es tanév ütemterve 1 1 H 2 K. Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium - 2016/2017-es tanév ütemterve 1 Havi bontásban intézményi munkaterv 1 H 2 K 3 Sz 4 Cs 5 P 6 Szo 7 V 8 H 9 K 10 Sz 11 Cs 12 P 13 Szo 14 V 15 H 16 K 17 Sz

Részletesebben

Székesfehérvári SZC Széchenyi István Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája MUNKATERV 2017/2018. tanév Dominó Csaba Igazgató

Székesfehérvári SZC Széchenyi István Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája MUNKATERV 2017/2018. tanév Dominó Csaba Igazgató Székesfehérvári SZC Széchenyi István Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 2017/2018. tanév Dominó Csaba Igazgató SZEPTEMBER SZEPTEMBER 1. 5. 8. 13. 15. 20.- 22. - 20. 21. 22. 27. 16:00 12:00 12:00

Részletesebben

s z e p t e m b e r hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap

s z e p t e m b e r hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap s z e p t e m b e r aug 26 aug 27 aug 28 aug 29 aug 30 aug 31 1 10.00 alakuló munka és balesetvédelmi oktatás 9.00 osztályozó vizsgák, mukaközösségi ek 9.00 e napló napja, munkaközösségi ek gólyatábor

Részletesebben

A 2018/2019-ES TANÉV RENDJE

A 2018/2019-ES TANÉV RENDJE A 2018/2019-ES TANÉV RENDJE 1. SZORGALMI IDŐSZAK Első tanítási nap 2018. szeptember 3. Utolsó tanítási nap 2019. június 14. Első félév vége 2019. január 26. A 12. osztályosok utolsó tanítási napja 2019.

Részletesebben

2013/2014. tanév ütemterve

2013/2014. tanév ütemterve 2013/2014. tanév ütemterve Augusztus 21. 8,00 Alakuló értekezlet Munkaközösség-vezetők megbeszélése 27. 8,00 Írásbeli javítóvizsga 28. 8,00 Szóbeli javítóvizsga 31. 10,00 Tanévnyitó ünnepély, az iskola

Részletesebben

A 2012/2013. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2012/2013. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) IDŐPONTOK 2012. augusztus 21. kedd 9 00 Alakuló értekezlet 2012. augusztus 22-24. szerda-péntek Gólyatábor ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE 2012. augusztus 24. péntek 9 00 Konzultáció (javító- és osztályozó vizsgás

Részletesebben

Nevelőtestületi alakuló értekezlet Munkaközösségi értekezletek Javító- pótló-osztályozó- különbözeti vizsgák

Nevelőtestületi alakuló értekezlet Munkaközösségi értekezletek Javító- pótló-osztályozó- különbözeti vizsgák A 2012/2013-as tanév helyi rendje 2012. augusztus augusztus 22-24. augusztus 27. augusztus 28. augusztus 29. Gólyatábor 9. évfolyam Nevelőtestületi alakuló értekezlet Munkaközösségi értekezletek Javító-

Részletesebben

Munkaprogram a 2018/2019-es tanévre

Munkaprogram a 2018/2019-es tanévre Munkaprogram a 2018/2019-es tanévre SZEPTEMBER A. HÉT (szept. 3-7.) Szept. 3. 8 óra Tanévnyitó 9-12 óra Diákgyűlések (évfolyamonként) 9-12 óra Osztályfőnöki órák (órarend, házirend, tűz-- és munkavédelem)

Részletesebben

2015/2016. tanév rendje

2015/2016. tanév rendje 2. sz. melléklet: 2015/2016. tanév rendje 2015/2016. tanév rendje Első tanítási nap: 2015. szeptember 01. (kedd) Utolsó tanítási nap: 2016. június 15. (szerda) SZEPTEMBER 8.00 Ünnepélyes tanévnyitó (szakközépiskola

Részletesebben

s z e p t e m b e r hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap

s z e p t e m b e r hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap s z e p t e m b e r fő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap aug 29 aug 30 aug 31 1 2 3 4 szept. 1-4 alakuló 9.00 pót- és osztályozó vizsgák 10.00 munkaközösségi ek évnyitó osztályfőnöki órák 5

Részletesebben

A tanév rendje Szeptember 178 tan. nap

A tanév rendje Szeptember 178 tan. nap Szeptember 178 tan. nap dátum 21 22 23 24 25 26 27 munkaközösségi megbeszélések munkaközösségi megbeszélések alakuló értekezlet 0 1 dátum 28 29 30 31 1 2 3 0 1 munkaközösségi megbeszélések, gólyatábor

Részletesebben

A 2014/2015. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2014/2015. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) IDŐPONTOK 2014. augusztus 21. csütörtök 9 00 ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE Együttes alakuló értekezlet Tűz és balesetvédelmi oktatás 2014. augusztus 22. péntek 8 00-12 00 Konzultáció (javító- és osztályozó vizsgás

Részletesebben

Pápai Petőfi Sándor Gimnázium

Pápai Petőfi Sándor Gimnázium A tanév rendje, a 2018/19-es tanév feladatainak ütemezése augusztus 24. péntek augusztus 25. szombat augusztus 26. vasárnap augusztus 27. hétfő augusztus 28. kedd augusztus 29. szerda augusztus 30. csütörtök

Részletesebben

óra osztályfőnöki órák

óra osztályfőnöki órák szeptember 1. csütörtök 8.00 majd 5. óra 5. óra 6. óra Első tanítási nap - TANÉVNYITÓ ÜNNEPÉLY 2-3-4. óra osztályfőnöki órák angol nyelvi szintfelmérés az 9.A, 9.B, 9.D osztályokban tájékoztató a közösségi

Részletesebben

IV. A 2017/2018-as TANÉV HELYI RENDJE IV.1 TANÍTÁSI HETEK BEOSZTÁSA Szeptember

IV. A 2017/2018-as TANÉV HELYI RENDJE IV.1 TANÍTÁSI HETEK BEOSZTÁSA Szeptember IV. A 2017/2018-as TANÉV HELYI RENDJE IV.1 TANÍTÁSI HETEK BEOSZTÁSA Tan. nap 21 Hó H K Sz Cs P Szo V A B F Hét A tanév eseményei Szeptember 1. 2. 3. 1 1 35 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 2 36 11. 12. 13. 14.

Részletesebben

A as tanév helyi rendje Dátum Nap Idő Feladat Felelős Augusztus Szeptember Október

A as tanév helyi rendje Dátum Nap Idő Feladat Felelős Augusztus Szeptember Október A 2012-13-as tanév helyi rendje Dátum Nap Idő Feladat Felelős Augusztus augusztus 24-28. - Gólyatábor osztályfőnökök, patronáló tanárok augusztus 27. 9:00 Alakuló értekezlet igazgató augusztus 28-29. -

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR a 2014/2015-ös tanévre

ESEMÉNYNAPTÁR a 2014/2015-ös tanévre ESEMÉNYNAPTÁR a 2014/2015-ös tanévre Hét Hónap, nap Eseménytervezet szeptember 1.hét 1. "A" hét 1. hétfő Első tanítási nap: munkavédelmi oktatás a 9.évfolyam számára 2. 2. kedd 3. 3. szerda Tanévnyitó

Részletesebben

A tanév rendje 2019/2020.

A tanév rendje 2019/2020. 027945 A tanév rendje 2019/2020. T.n. Dátum Szeptember 1 V 1 2 H Első tanítási nap 7.45 Tanévnyitó, gólyaköszöntő Tóthné Muráncsik Mónika 2 3 K 3 4 Sze 4 5 Cs Októberi érettségi vizsgák jelentkezési határideje

Részletesebben

Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. munkanap. nélküli augusztus

Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. munkanap. nélküli augusztus Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája dátum i 2017. augusztus 2017. augusztus 28., hétfő hétfő Alakuló értekezlet Javító- és különbözeti vizsgák 9.00 13.00

Részletesebben

A tanítási napok száma: szeptember 3. (hétfő) június 14. (péntek)

A tanítási napok száma: szeptember 3. (hétfő) június 14. (péntek) A tanítási napok száma: 180 2018. szeptember 3. (hétfő) 2019. június 14. (péntek) Tanítás nélküli munkanapok száma: 7 Felhasználásuk: 3 nap az írásbeli érettségi vizsgákra: 2019. május 6-7-8. h-k-sz. 2

Részletesebben

Eseménynaptár tanév

Eseménynaptár tanév Eseménynaptár 2017-2018. tanév Dátum Esemény Felelős Augusztus Tantárgyfelosztás, órarend elkészítése és e Aug. 22. Jelentkezés, munkafelvétel tantestület Aug. 23. 8 h Alakuló értekezlet tantestület Aug.

Részletesebben

Tanév eleji feladatok; szakmai munkaközösségi értekezletek Tanévnyitó tantestületi értekezlet Tanév eleji feladatok, tanév előkészítése

Tanév eleji feladatok; szakmai munkaközösségi értekezletek Tanévnyitó tantestületi értekezlet Tanév eleji feladatok, tanév előkészítése Dátum Nap Iskolában eltöltött napok száma Esemény Felelős 25 26 27 28 29 30 31 csütörtök hétfő kedd szerda Alakuló Javítóvizsgák Tanév előkészítésével kapcsolatos feladatok Közismereti munkaközösségi ek

Részletesebben

A 2015-2016-os TANÉV RENDJE, FELADATAI

A 2015-2016-os TANÉV RENDJE, FELADATAI A 2015-2016-os TANÉV RENDJE, FELADATAI A 28/2015. (V. 28.) EMMI rendelet a 2015/2016. tanév rendjéről alapján. 1. A TANÉV A tanítási év első tanítási napja 2015. szeptember 1. A tanítási év első féléve

Részletesebben

A végzősök 153 tanítási nappal, 31 hétre számoljanak Az alsóbb évfolyamok 179 ill. 180 tanítási napra és 36 hétre számoljanak. szeptember 15.

A végzősök 153 tanítási nappal, 31 hétre számoljanak Az alsóbb évfolyamok 179 ill. 180 tanítási napra és 36 hétre számoljanak. szeptember 15. Debreceni Szc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve a 2018/2019-es tanévre szakgimnázium 179 tanítási nap szakközépiskola 180 tanítási nap szakgimnázium 8 tanítás

Részletesebben

Szegedi Szakképzési Centum Gábor Dénes Szakgimnáziuma 2017/2018. tanév Munkaterv. Eseménynaptár augusztus

Szegedi Szakképzési Centum Gábor Dénes Szakgimnáziuma 2017/2018. tanév Munkaterv. Eseménynaptár augusztus Szegedi Szakképzési Centum Gábor Dénes Szakgimnáziuma 2017/2018. tanév Munkaterv Eseménynaptár 2017. augusztus 08.09. szerda Tankönyvek kiszállítása Balla-Mustos Mónika 08.23. szerda 8.30 Alakuló értekezlet

Részletesebben

A LEHEL VEZÉR GIMNÁZIUM MUNKATERVE (2018/19)

A LEHEL VEZÉR GIMNÁZIUM MUNKATERVE (2018/19) A LEHEL VEZÉR GIMNÁZIUM MUNKATERVE (2018/19) I. Rendeletben (13/2018.(VI. 14.) EMMI-rendelet) meghatározott és hozzá kapcsolódó időpontok (az alábbi időpontok a későbbiekben változhatnak) Első tanítási

Részletesebben

Magyar László Gimnáziuma eseménynaptára a 2015-2016. tanévre

Magyar László Gimnáziuma eseménynaptára a 2015-2016. tanévre A Dunaföldvári- Bölcskei- Madocsai Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gimnázium eseménynaptára a 2015-2016. tanévre Eseménynaptár 2015-2016. tanév Augusztus Aug. 17. 9 h Dátum Esemény Tantárgyfelosztás,

Részletesebben

s z e p t e m b e r hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap

s z e p t e m b e r hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap s z e p t e m b e r fő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap aug 31 1 2 3 4 5 6 1. szept. 1-6 tantestületi munkaközösségi ek évnyitó osztályfőnöki órák osztályfőnöki munkaközösség e 7 8 9 10 11

Részletesebben

1. A / e s t a n é v m u n k a r e n d j e

1. A / e s t a n é v m u n k a r e n d j e 1. A 2 0 1 8 / 2 0 1 9 - e s t a n é v m u n k a r e n d j e Kecskeméti Szakképzési Centrum Kada Elek Közgazdasági Szakgimnáziuma tanítási munka 2018. augusztus 21. kedd 22. szerda 23. csütörtök Munkaközösségi

Részletesebben

NAGYKANIZSAI SZC CSERHÁTI SÁNDOR SZAKKÉPZŐ ISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA MUNKATERVE 2015/2016. TANÉV

NAGYKANIZSAI SZC CSERHÁTI SÁNDOR SZAKKÉPZŐ ISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA MUNKATERVE 2015/2016. TANÉV NAGYKANIZSAI SZC CSERHÁTI SÁNDOR SZAKKÉPZŐ ISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA MUNKATERVE 2015/2016. TANÉV Péterváriné Kiss Sarolta mb. igazgató A tanév rendje Első tanítási nap: 2015. szeptember 1. /kedd/n Utolsó

Részletesebben

A TÓPARTI GIMNÁZIUM ÉS MŰVÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM MUNKATERVE ALAPJÁN

A TÓPARTI GIMNÁZIUM ÉS MŰVÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM MUNKATERVE ALAPJÁN A 2016/2017-es tanévre tervezett rendezvények, események A TÓPARTI GIMNÁZIUM ÉS MŰVÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM 2016/2017. TANÉV MUNKATERVE ALAPJÁN 1 1. A szorgalmi idő 12/2016. (VI. 27.) EMMI rendelet 2. alapján:

Részletesebben

ZIPERNOWSKY KÁROLY MŐSZAKI SZAKKÖZÉPISKOLA MUNKA-, RENDEZVÉNY-, ÉS FELADATELLÁTÁSI TERVE. A 2013 / 2014 es TANÉVRE

ZIPERNOWSKY KÁROLY MŐSZAKI SZAKKÖZÉPISKOLA MUNKA-, RENDEZVÉNY-, ÉS FELADATELLÁTÁSI TERVE. A 2013 / 2014 es TANÉVRE ZIPERNOWSKY KÁROLY MŐSZAKI SZAKKÖZÉPISKOLA MUNKA-, RENDEZVÉNY-, ÉS FELADATELLÁTÁSI TERVE A 2013 / 2014 es TANÉVRE A 2013/2014-es tanévben a szorgalmi idı Elsı tanítási nap: 2013. szeptember 2. (hétfı)

Részletesebben

A 2017/2018-AS TANÉV RENDJE

A 2017/2018-AS TANÉV RENDJE A 2017/2018-AS TANÉV RENDJE 1. SZORGALMI IDŐSZAK Első tanítási nap 2017. szeptember 1. Utolsó tanítási nap 2018. június 15. Első félév vége 2018. január 26. A 12. osztályosok utolsó tanítási napja 2018.

Részletesebben

Tanítási nap Dátum Naptári nap Óra Feladat

Tanítási nap Dátum Naptári nap Óra Feladat Tanítási nap Dátum Naptári nap Óra Feladat 2016.08.22 hétfő 2016.08.23 kedd 2016.08.24 szerda 2016.08.25 csütörtök 2016.08.26 péntek 2016.08.27 szombat 2016.08.28 vasárnap 2016.08.29 hétfő 2016.08.30 kedd

Részletesebben

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI ELJÁRÁS MELLÉKLET. Éves munkaterv formalap

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI ELJÁRÁS MELLÉKLET. Éves munkaterv formalap Tanév: 2013/2014 2013 36. hét B hét Szeptember 9:00 02. Tanévnyitó ünnepély 02. Első tanítási nap 3-4-5. Tankönyvek kiosztása, tanmenetek áttekintése 8:00-tól 9:00-14:00 Bokor Fekete Lászlóné 6-8. Nyelvparádé

Részletesebben

Írásbeli javítóvizsgák 8:00 Osztályozó vizsga Technikusi beiratkozás 11:00. Szóbeli javítóvizsgák 8:00 Osztályozó értekezlet 12:00

Írásbeli javítóvizsgák 8:00 Osztályozó vizsga Technikusi beiratkozás 11:00. Szóbeli javítóvizsgák 8:00 Osztályozó értekezlet 12:00 Tanítási napok száma 2018. aug.. 22. szerda Alakuló értekezlet 9:00 Sze 2018. aug.. 23. csütörtök Tankönyvárusítás Cs 2018. aug.. 24. péntek Írásbeli javítóvizsgák 8:00 Osztályozó vizsga Technikusi beiratkozás

Részletesebben

A 2016/2017-ES TANÉV RENDJE

A 2016/2017-ES TANÉV RENDJE A 2016/2017-ES TANÉV RENDJE 1. SZORGALMI IDŐSZAK Első tanítási nap 2016. szeptember 1. Utolsó tanítási nap 2017. június 15. Első félév vége 2017. január 20. A 12. osztályosok utolsó tanítási napja 2017.

Részletesebben

A tanév programjai Szeptember tan. nap

A tanév programjai Szeptember tan. nap A tanév programjai Szeptember 179-180 tan. nap dátum 20 21 22 23 24 25 26 alakuló értekezlet munkaközösségi testnevelés gólytábor 0 1 dátum 27 28 29 30 31 1 2 Javít, osztályozó gólyatábor vizsgák munkaközösségi

Részletesebben

A Türr István Gimnázium és Kollégium eseményterve a 2017/2018-as tanévben. Augusztus

A Türr István Gimnázium és Kollégium eseményterve a 2017/2018-as tanévben. Augusztus A Türr István Gimnázium és Kollégium eseményterve a 2017/2018-as tanévben Augusztus Augusztus 21. Augusztus 22. Augusztus 22-23 Augusztus 23-29. Augusztus 29. Vezetőségi értekezlet Tantestületi alakuló

Részletesebben

Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium A 2016/2017. tanév munkaterve

Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium A 2016/2017. tanév munkaterve Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium A 2016/2017. tanév munkaterve Készült a 12/2016. (VI. 27.) EMMI rendelet, valamint az iskola munkaterve alapján 1. A tanév 2016. szeptember 1-től

Részletesebben

A LEHEL VEZÉR GIMNÁZIUM MUNKATERVE (2018/19)

A LEHEL VEZÉR GIMNÁZIUM MUNKATERVE (2018/19) A LEHEL VEZÉR GIMNÁZIUM MUNKATERVE (2018/19) I. Rendeletben (13/2018.(VI. 14.) EMMI-rendelet) meghatározott és hozzá kapcsolódó időpontok (az alábbi időpontok a későbbiekben változhatnak) Első tanítási

Részletesebben

Miskolci SZC Kós Károly Építőipari Szakgimnáziuma MUNKATERV

Miskolci SZC Kós Károly Építőipari Szakgimnáziuma MUNKATERV Miskolci SZC Kós Károly Építőipari Szakgimnáziuma 3527 Miskolc, Latabár E. u. 1. 2018/2019. tanév MUNKATERV Jóváhagyta a nevelőtestület 2018. augusztus 31-én (.. iktatószámú jegyzőkönyv) 1 1. Feladatok,

Részletesebben

Munkaprogram a 2016/2017-es tanévre

Munkaprogram a 2016/2017-es tanévre Munkaprogram a 2016/2017-es tanévre SZEPTEMBER A. HÉT (szept. 1-2.) Szept. 1. 8 óra Tanévnyitó (9. évfolyam) 9-12 óra Diákgyűlések (évfolyamonként) 8-12 óra Osztályfőnöki órák (órarend, házirend, tűz-

Részletesebben

Tatabányai Árpád Gimnázium. munkaterve. a 2013/14-es tanévre. (kivonat)

Tatabányai Árpád Gimnázium. munkaterve. a 2013/14-es tanévre. (kivonat) A Tatabányai Árpád Gimnázium munkaterve a 2013/14-es tanévre (kivonat) Ezt a munkatervet a Tatabányai Árpád Gimnázium nevelőtestülete a Szülői Munkaközösség, az Iskolaszék és a Diákönkormányzat egyetértésével

Részletesebben

s z e p t e m b e r hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap

s z e p t e m b e r hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap s z e p t e m b e r fő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap aug 28 aug 29 aug 30 aug 31 1 2 10.00 alakuló munka és balesetvédelmi oktatás 9.00 osztályozó vizsgák kréta tanfolyam és tesztírás munkaközösségi

Részletesebben

A Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium éves munkaterve 2017/2018. tanév

A Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium éves munkaterve 2017/2018. tanév 2017. aug. (Budapest) 31 1 2 3 4 5 6 24. tanítási nap 7 8 9 10 11 12 13 Vezetői bejárás kezdete 11A, 11B angol vagy magyar 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 első munkanap tanároknak javító vizsga

Részletesebben

2016/2017. tanévi ütemterv

2016/2017. tanévi ütemterv 2016/2017. tanévi ütemterv Tanítási napok száma hét 1. 2016. aug.. 22. hétfő 2. 2016. aug.. 23. kedd Tankönyvárusítás 3. 2016. aug.. 24. szerda Tankönyvárusítás 4. 2016. aug.. 25. csütörtök Alakuló értekezlet

Részletesebben

MUNKATERV 2014-15. Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelemi Szakközépiskola

MUNKATERV 2014-15. Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelemi Szakközépiskola MUNKATERV 2014-15 Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelemi Szakközépiskola 2014. SZEPTEMBER H 1 8 15 22 29 Évnyitó + 3. of óra Enapló ellenőrzése szept. 14-19. lengyel diákcsere

Részletesebben

A Belvárosi Általános Iskola programjai, éves ütemterve

A Belvárosi Általános Iskola programjai, éves ütemterve A Belvárosi Általános Iskola programjai, éves ütemterve időpont program felelős Augusztus 24. Alakuló értekezlet 25. 8 00 Osztályozóvizsga Dr. Kapusiné Szigethi Emese 26. Szakalkalmazotti értekezlet 27.

Részletesebben

2018 Szeptember HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP

2018 Szeptember HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP 2018 Szeptember 27 28 29 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 8.00 Évnyitó a Sportcsarnokban Schultüte Első tanítási nap Szülői értekezlet az első osztályos szülőknek 17 h Szülői értekezlet 2-4. évf. 17 óra

Részletesebben

Hó/nap Esemény Helyszín. Külön beosztás szerint Kanizsay, nagytanári II Sz V H Egész héten folyamatosan:

Hó/nap Esemény Helyszín. Külön beosztás szerint Kanizsay, nagytanári II Sz V H Egész héten folyamatosan: ok száma: 180 Tanítás nélküli munka: 6 Tanévtár 2014/2015. tanév 1 Szalagavató (2014.12.24. helyetti munka): 2014.11.22. 1 félévi osztályozó értekezlet: 2015.01.17. 1 ról az IDB dönt (Kanizsay ): 2015.03.13.

Részletesebben

A 2013/2014. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2013/2014. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) be. IDŐPONTOK ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE 2013. augusztus 21. szerda 9 00 Együttes alakuló értekezlet 2013. augusztus 23-24. péntek-szombat TÁMOP 3.1.7 képzés / Hajdúszoboszló 2013. augusztus 23. péntek 9 00

Részletesebben

MÓRICZ ZSIGMOND ÁLTALÁNOS ISKOLA, GIMNÁZIUM, SZAKKÉPZŐ ISKOLA, KOLLÉGIUM, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNY ÉS PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT

MÓRICZ ZSIGMOND ÁLTALÁNOS ISKOLA, GIMNÁZIUM, SZAKKÉPZŐ ISKOLA, KOLLÉGIUM, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNY ÉS PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT MÓRICZ ZSIGMOND ÁLTALÁNOS ISKOLA, GIMNÁZIUM, SZAKKÉPZŐ ISKOLA, KOLLÉGIUM, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNY ÉS PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT M U N K A T E R V a 2010/2011-es tanévre Tiszakécske, 2010. augusztus

Részletesebben

csütörtök - megemlékezés az aradi vértanúkról 7 7 péntek - Salgóbánya - iskolai kirándulás 8 8 szombat - Salgóbánya - iskolai kir.

csütörtök - megemlékezés az aradi vértanúkról 7 7 péntek - Salgóbánya - iskolai kirándulás 8 8 szombat - Salgóbánya - iskolai kir. szeptember csütörtök - 8 óra: tanévnyitó ünnepség első 1 1 szombat tanítási nap 4 ofi óra, tűzvédelmi oktatás 2 2 vasárnap október 3 szombat 3 4 vasárnap 4 5 5 6 6 csütörtök - megemlékezés az aradi vértanúkról

Részletesebben

RENDEZVÉNYTERV 2017/2017

RENDEZVÉNYTERV 2017/2017 RENDEZVÉNYTERV 2017/2017 SZEPTEMBER VIII. 31. - Tanévnyitó ünnepély (csütörtök 17 00 óra) 1. - Első tanítási nap (péntek) elején - Első évfolyamos szülői értekezlet 17 00 -órakor 8 10. - Halasi Szüret

Részletesebben

HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP

HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP 2017 2017 2017 Szeptember 01 02 03 1. tanítási nap 04 05 06 07 08 09 10 2. tanítási nap 3. tanítási nap 4. tanítási nap 5. tanítási nap 6. tanítási nap 11 12 13 14 15 16 17 7. tanítási nap 8. tanítási

Részletesebben

Soproni Széchenyi István Gimnázium ÉVES MUNKATERV as tanév

Soproni Széchenyi István Gimnázium ÉVES MUNKATERV as tanév Alakuló tantestületi értekezlet Farkas Gábor augusztus 27. 9.00 Javító- és különbözeti vizsgák Szentpáli Ágnes augusztus 28. 9.00 Tanévnyitó tantestületi értekezlet Farkas Gábor augusztus 30. 9.00 Fecsketábor

Részletesebben

A 2018/2019. tanév helyi rendje Készült 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2018/2019. tanév rendjéről alapján SZEPTEMBER

A 2018/2019. tanév helyi rendje Készült 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2018/2019. tanév rendjéről alapján SZEPTEMBER 1. sz. melléklet: A tanév helyi rendje A 2018/2019. tanév helyi rendje Készült 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2018/2019. tanév rendjéről alapján Első tanítási nap: 2018. szeptember 3. (hétfő) Utolsó

Részletesebben

A tanév rendje 2016/2017

A tanév rendje 2016/2017 A tanév rendje 2015/2016 8:00 alakuló értekezlet Szakgimnázium (180 tanítási nap + 7 tanítás nélküli munkanap) Tanítási nap Szakközépiskola (181 tanítási nap + 6 tanítás nélküli munkanap) Tanítási nap

Részletesebben

Éves munkaterv 2018/2019

Éves munkaterv 2018/2019 Éves munkaterv 2018/2019 Szeptember szept. 3. szept. 12. szept. 13-14. szept. 16-18. szept. 21. szept. 21-23. szept. 25. szept. 28. szept. 28-29. Tanévnyitó Szülői értekezlet Osztálykirándulás (12. évf.)

Részletesebben

A 2018/19-ES TANÉV FELADATTERVE

A 2018/19-ES TANÉV FELADATTERVE A tanév rendje: A 2018/19-ES TANÉV FELADATTERVE A 2018/2019. tanévben a tanítási év első tanítási napja 2018. szeptember 3. (hétfő), az utolsó tanítási napja 2019. június 14. (péntek). Az őszi szünet előtti

Részletesebben

Ózdi SZC Bródy Imre Szakgimnáziuma. A tanév menetrendje (részlet az éves munkatervből)

Ózdi SZC Bródy Imre Szakgimnáziuma. A tanév menetrendje (részlet az éves munkatervből) A tanév menetrendje (részlet az éves munkatervből) 2018. szeptember 3. Ünnepélyes tanévnyitó (hétfő) Első tanítási nap - osztályfőnöki órák (3 óra) Törzslapok és bizonyítványok dokumentációja (a korábbi

Részletesebben

ütemterv. Tanítási napok száma. hét

ütemterv. Tanítási napok száma. hét 2017-2018 ütemterv Tanítási napok száma hét 2017. aug.. 23. Tankönyvárusítás 2017. aug.. 24. Tankönyvárusítás 2017. aug.. 25. Tankönyvárusítás 2017. aug.. 26. 2017. aug.. 27. 2017. aug.. 28. Írásbeli javítóvizsgák

Részletesebben

Általános iskola: 181 tanítási nap Gimnázium: 180 tanítási nap. Szeptember. Tanítási napok száma: 22 nap

Általános iskola: 181 tanítási nap Gimnázium: 180 tanítási nap. Szeptember. Tanítási napok száma: 22 nap Általános iskola: 181 tanítási nap Gimnázium: 180 tanítási nap Szeptember Tanítási napok száma: 22 nap Feladatok Határidők Szervezők Tanévnyitó szentmise (Endrődi Lukács László 2014. 08. 31. 17-18.30 óra

Részletesebben

s z e p t e m b e r hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap

s z e p t e m b e r hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap s z e p t e m b e r fő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap aug 28 aug 29 aug 30 aug 31 1 2 3 szept. 1-3 10.00 alakuló 9.00 pót- és osztályozó vizsgák 10.00 munkaközösségi ek 9.00-tól enapló napja

Részletesebben

A 2016/17-ES TANÉV FELADATTERVE

A 2016/17-ES TANÉV FELADATTERVE A 2016/17-ES TANÉV FELADATTERVE AUGUSZTUS 22. alakuló értekezlet 22-23. DIFER mérés 23-31. munkaközösségi szakmai programok, tantermek dekorálása 25. szakmai továbbképzés: Lovasberény 29. tankönyvek átvétele

Részletesebben

2. A TANÍTÁSI ÉV. A tanítási év első féléve január 26-ig tart. A félévi értesítők kiosztásának határideje: február 2.

2. A TANÍTÁSI ÉV. A tanítási év első féléve január 26-ig tart. A félévi értesítők kiosztásának határideje: február 2. 2. A TANÍTÁSI ÉV első tanítási nap: 2017. szeptember 1. (péntek) utolsó tanítási nap: 2018. június 15. (péntek) a gimnázium utolsó, befejező évfolyamán az utolsó tanítási nap: 2018. május 03. A tanítási

Részletesebben