Eseménynaptár 2012/2013 Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Eseménynaptár 2012/2013 Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium"

Átírás

1 Eseménynaptár 2012/2013 Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium Szeptember 3. Első tanítási nap Iskolatanács megbeszélés Tóth-Czifra Mihály nyugalmazott igazgató sírjánál koszorúzott a tantestület. 10. Iskolaszék véleményező értekezlet, Házirend módosítása a téma. A héten a Házirend módosítása elkezdődött. DÖK közgyűlés a klubban. 12. Sportköri gyűlés a díszteremben, az új elnök Gabányi Viktória. Bem-es tanulók a mellékhelységeket kezdik festeni. 13. Rendkívüli nevelőtestületi értekezlet, Házirend módosítása a téma Gálné dr. Békés Györgyi és Tábori László a 11.d osztályt bicikli túrára vitték Abonyba. 17. SZMSZ átalakítás vette kezdetét. 19. Öltöny bemutató a végzős tanulóknak a díszteremben. 21. Kossuth-toborzó iskolai megemlékezés a rádión keresztül Gálné dr. Békés Györgyi vezetésével. A városi Kossuth-toborzó ünnepségen koszorúztak: A Gimnázium részéről: Kozma Sándor igh., Varga Zoltán ISZSZ elnöke és Csepregi Evelyn DÖK elnöke Az Öregdiák Egyesület részéről: Dr. Kürti György elnök, Mezeiné Kónya Terézia és Dr. Farkas Pál tagok Völgyesi Dóra kíséretében a "Demokratikus jogok és azok gyakorlása az Európai Unióban" című konferencián részt vett a gimnáziumból 15 diák. 28. Soltészné Lédeczi Judit vezetésével a leánykar közös éneklésen vett részt a Zene világnapja alkalmából a Szabadság téren, és Tábori László a 13.b osztályt is kikísérte a rendezvényre melyet a Táncsics Mihály Általános Iskola szervezett. Lugosi István kiállítás megnyitója a díszteremben, szervező: Rónai Gábor. 29. Jazz koncert a díszteremben. A Ceglédi Barátok körének 30 éves évfordulóján ünnepi műsort adott a leánykar Soltészné Lédeczi Judit vezetésével és Vágó Sándor irodalmi műsort adott a Tölgyesi Rebekával (11.d), Sziládi Péterrel (11.d) és Bugyi Anettel (10.c). Október 1. Iskolaszék véleményező értekezlet, SZMSZ módosítás a téma. Augusztin Gusztáv tanár úr lett a matematika-fizika munkaközösség vezetője. 2. A 8. osztálynak témanapot tartottak a Kossuth Múzeumban, Pintér Helga osztályfőnök vezetésével. 3. Volter Etelka tanárnő Pro Progressio ösztöndíjban részesült a kiemelkedő természettudományi munkájáért a Budapesti Műszaki Egyetem Alapítványa által.

2 4. Rendkívüli nevelőtestületi értekezlet, SZMSZ módosítása a téma. Magyarból képességfejlesztő tréning indul 24 óra (12 dupla foglalkozás). 5. Aradi vértanuk iskolai megemlékezés a rádión keresztül Tábor László vezetésével. Matematikából képességfejlesztő tréning indul 24 óra (12 dupla foglalkozás). Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Cegléd Katasztrófavédelmi Kirendeltsége bejárást tartott. 6. Győztesek hangversenye a Református Nagytemplomban. Aradi vértanuk városi ünnepségén koszorúzott: Gulyás Zoltán igazgató, Tábori László szabadidő szervező tanár és Csepregi Evelyn DÖK elnöke b osztály büfét szervezett Gyűjtés indult Dévai Szent Ferenc Alapítvány számára, Tábori László és Véber Ferenc segítették a munkát. 9. A Rákóczi Szövetség szervezésében Vágó Sándor és Tábori László 60 tanulót kirándulni vitt Szentendrére, Visegrádra. 11. DÖK gyűlés. Matematika OKTV I. forduló. 12. Norvég vendégek jöttek, részt vettek a Leánykar koncertjén. Amatőr bandák rock koncertje volt a klubban. Nyugdíjas találkozó. 13. A PPTE építész történeti klubtól jönnek az iskolát megnézni, fényképezni Belgadiákcsere-program indult, Volter Etelka és Simon Katalin vitték a tanulókat. 15. Szülői fogadónap. ISZSZ választmányi ülés. 16. A Nagy Rajzolás volt Rónai Gábor és Tábori László vezetésével. 17. Semmelweis Orvostudományi Múzeumába Hegedűsné Halász Eszter 43 tanulót (biológia faktosokat) vitt órás rádiózás LocalFM, 24 órás foci, röplabda. Hepp Ádám Közelről című fotókiállítás megnyitója volt a klubban. A kiállítást megnyitotta: Baán Katalin fotóművész, köszöntőt mondott: Kozma Sándor. 22. A Városháza dísztermében 56-os ünnepi műsor volt, Völgyesi Dóra vezetésével 10.d osztályos tanulók részt vettek a rendezvényen Pihenőnap 23. A Szabadság fája emlékoszlop előtt a Református templomkertben az 56-os Forradalom- és Szabadságharc 56. évfordulója alkalmából Gulyás Zoltán igazgató és Farkas Réka DÖK vezetőség tagja a városi megemlékezésen koszorúztak. 24. Dabasi diákok jöttek konzultációt tartani az emelt szintű történelemről.

3 25. A BME Villamosmérnöki karáról egy oktató és egy diák tartott tájékoztatót a díszteremben. Hajdu István Zoltánné a Terror Házába Budapestre vitt tanulókat os iskolai megemlékezés Reményi Tibor mondott beszédet. A nevelőtestület koszorúzott a kopjafánál. 27. Gólyanap. Emlékmű-takarítás Tábori László vezetésével. 29. Fedett kerékpártároló építése megkezdődött. október 29. november 04. Őszi szünet November 5. A Szegedi Tudományegyetem kihelyezett nyílt napot tartott a díszteremben. Történelem OKTV I. forduló 6. TIT Teleki László Ismeretterjesztő Egyesület Ceglédi Szervezete a magyar tudomány ünnepe alkalmából Surányi Dezső, az MTA doktora előadást tartott A Selyemút - kultúrák és kultúrnövények összekapcsolója a díszteremben. A ceglédi Kossuth Gimnazisták Öregdiák Egyesület koszorúzott a kopjafánál. Földrajz OKTV I. forduló Angol, német nyelvi verseny Halász Judit és Királyné Túri Andrea vezetésével. 7. Pest Megyei Matematika Verseny 8. Pályaválasztási kiállítás volt a sportcsarnokban. 9. A BME labor kiállításra vitt 25 tanulót Kozma Sándor és Volter Etelka. Jótékonysági buli volt a klubban a Hospice Alapítványnak gyűjtöttek Pintér Helga segítségével Felvidéki séták (Kassa, Borsi, Betlér, Bártfa) a Rákóczi Szövetség szervezésében kirándulni vitt Gaganetz Péter 7 tanulót. 10. Munkanap Tudományok éjszakája alkalmából a Kossuth Művelődési Központ és Könyvtárban Tűri László és Kozma Sándor előadást tartott. 12. Magyar irodalom OKTV I. forduló. 13. Tóth-Czifra Mihály Matematika Emlékverseny. Angol nyelv OKTV I. forduló. Bárdos Dóra előadást tartott Petelei Istvánról Kecskeméten, az AGTEDU 2012 konferencián. 14. Garas Kálmánt 80. születésnapja alkalmából Gulyás Zoltán ig., Volter Etelka igh. megköszöntötték a tantestület nevében. 16. Szalagavató főpróba. Év matematika tanára: Kozma Sándor, Tóth-Czifra Mihály Emlékdíj -at vehette át a Református iskolában. 17. Szalagavató

4 19. Kémia OKTV I. forduló Nyíltnapok 20. Biciklitároló hivatalos átadása. Fiatal Kutatók Fóruma II. alkalmából a következő előadások voltak a díszteremben: Szalisznyó Lilla SZTE BTK Klasszikus Magyar Irodalom Tanszék, predoktori ösztöndíjas: az alsó reklimet és testszín kesztyűt is tedd hozzá édes Égerházi László Ph.D. SZTE Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet egyetemi tanársegéd: Anyagtudomány az élettudományban Szokolai Katalin DE BTK etnográfus muzeológus: Két ceglédi malomtulajdonos család társadalmi helyzete a 20. század első felében. 22. Biológia OKTV I. forduló. 23. Kossuth Gimnazisták Öregdiák Egyesület rendezvénye volt a díszteremben: Bogdán Zoltán öregdiákkal, nyugalmazott tanárral beszélgetett dr. Koltói Ádám. A Ceglédi Alkotók Egyesülete Benedek Péter Rajzköre szervezésével Lővy Lénárd tetoválóművész képes előadása: Önkifejezés saját bőrömön címmel volt a rajzteremben. Rebek Éva tankerület vezető a Bemben igazgatói megbeszélést tartott melyen Gulyás Zoltán igazgató részt vett. Első GimiCon (anime-délután) volt rajzfilmvetítéssel a klubban, a 12.b osztály szervezte Tűri László Foucault-inga kísérletét tekinthettük meg a Református Nagytemplomban. 26. Ottlik 100 prózamondó verseny volt a díszteremben Vágó Sándor vezetésével. Német nyelv OKTV I. forduló. 28. Kozma Sándor igh. a Városházán volt megbeszélésen a jövő év rendezvényeit beszélték meg. K&H Gyógyvarázs program keretén belül 20 tanulónk felolvasásra ment a Kórházba Oldal Éva és Tábori László vezetésével. Fullbright Tanárcsere Programra jelentkezett Királyné Túri Andrea tanárnő, mely keretén belül Bruchner Barna igazgató környezettanulmányon volt nálunk. 29. A Ceglédi Alkotók Egyesülete Benedek Péter Rajzköre szervezésével Koncsik Anna és Waltner Blanka 8. osztályos tanulók stenciljeinek, festményeinek és grafikáinak kiállítása volt a klubban. november 29. december 02. Erdélyi vendégek voltak nálunk. 30. Gulyás Zoltán igazgató, Volter Etelka igh, Halász Judit Pedagógiai Programmal kapcsolatos előadáson vettek részt Budapesten. EU támogatásával az UNESCO különdíjjal kitüntetett Hogyan bánunk a Föld erőforrásaival című komplex multivíziós oktatási program volt nálunk Nagy Irén vezetésével. A Csíkszeredai Művészeti Líceum énekkara megnyitotta a Szabadság téren Cegléd város adventi karácsonyi vásárát. December 1. Munkanap 3 órás tanítás. Az erdélyi vendégek kiállítás megnyitója volt a díszteremben. Az erdélyiek ünnepi adventi koncertet adtak a Városháza dísztermében.

5 4. Varga Tamás Matematika Verseny. Budapesti Kommunikációs Főiskola standot állított, a szünetekben megtekinthették a diákok. 5. Szolnoki Főiskola beiskolázási tájékoztatót tartott a díszteremben Az Infineon Technologies Cegléd Kft.-től az iskola 6 db használt számítógépet kapott. 6. DÖK gyűlés volt a klubban. 7. Családi mikulás volt a díszteremben Tábori László vezetésével. Soltészné Lédeczi Judit Pest Megyéért Emlékérmet kapott. 8. Kozma Sándor igh. a Tanárblog konferencián volt Budapesten. Jazz koncert, Sárik Péter CD bemutatója volt a díszteremben. 9. Bababörze volt a tornateremben. 10. A Vállalkozási Főiskola beiskolázási tájékoztatót tartott a díszteremben. Árokszállásy Zoltán Biológia Verseny 11. Gulyás Zoltán ig. a Bem gazdasági központban volt tárgyaláson az intézmény átadásával kapcsolatban. 12. ODN főpróba Tarkó Ilona doktori címet szerzett. 13.ODN Arany Dániel Matematika Verseny Cultura Nostra Történelem Verseny Kozma Sándor igh. és Pintér László a Nemzeti Bankban voltak POP továbbképzésen. 14. Gulyás Zoltán ig. a Polgármesteri Hivatalban volt Hegedűs Ágota alpolgármester asszonnyal tárgyalt az intézmény átvételével kapcsolatban. Dr. Kürti György és Molnár László bemutatta a Tablók könyve című kiadványt a díszteremben. Korcsolyázni vitték a DÖK tagokat Tábori László vezetésével. 15. Bécsbe vitt tanulókat az adventi vásárra Oldal Éva tanárnő. 17. A 9.a, b, d, 10.c osztályok Antigonét néztek Óbudán a Térszínházban Vágó Sándor vezetésével. 18. Az Óbudai Térszínházból Bucz Hunor rendező tartott 3 rendhagyó irodalom órát. Petró István karbantartó nyugdíjazása alkalmából elbúcsúzott kollégáitól. Kőrösi Csoma Sándor Nemzetközi Földrajzverseny 19. TIT elnökségi ülése volt a könyvtárban (éves beszámoló elfogadása). 20. Elkészült az 1/5-ös informatika teremben az új számítógépek beüzemelése (1,6 milliós) a Kossuth Gimnáziumért Alapítvány támogatásával. Gulyás Zoltán ig. PMIK-ban volt tárgyalni, témája az együttműködés értékelése, további kapcsolatok. Christmas Party volt Völgyesi Dóra és Gálné dr. Békés Györgyi vezetésével A sportszereket felújították Ft értékben.

6 21. Időkapszulát helyeztek el a gimnázium udvarán Rónai Gábor szervezésével. Tanári korcsolyázás volt a Szabadság téren. 22. A leánykar karácsonyi adventi hangversenye volt a Katolikus Nagytemplomban. 23. Az Almafa családi napközi Szeretetputtony adománygyűjtés tartott, mely keretén belül az iskola 100 csomagot gyűjtött össze, Tábori László és Völgyesi Dóra vezetésével. december 22. január 02. Téli szünet Január 3. Gulyás Zoltán ig. a Bem gazdasági központban volt tárgyaláson az átadás-átvétellel kapcsolatban. 8. Angol, német nyelvi verseny szóbeli fordulója volt az ált. isk. 8. osztályosoknak Királyné Túri Andrea és Halász Judit vezetésével. 11. Osztályozó konferencia Gulyás Zoltán ig. újévi köszöntésen volt a Városházán. 14. A 2. Magyar Hadsereg doni katasztrófájára és a II. világháború elesett hősökre és áldozatokra emlékeztünk a díszteremben. Takáts László Doni katasztrófa testközelből címmel történelmi megemlékezést tartott, G. Bíró Lilla a gimnázium tanulóival műsort adott. Gulyás Zoltán ig., Kozma Sándor igh. a gimnázium nevében koszorúzott az I. és II. Világháborús emlékműnél. 15. A Török János Mezőgazdasági és Egészségügyi Szakközépiskolában tanulóink véradáson voltak. 16. A doni katasztrófa áldozatairól iskolai megemlékezés volt a rádión keresztül Gaganetz Péter vezetésével. 17. Félévzáró értekezlet DÖK gyűlés volt a klubban. 18. Educatio kiállításra vitte a végzős tanulókat Nagy Irén és Tábori László. 10 évesek központi írásbelije volt évesek központi írásbelije volt. 21. Polgár az Európai Demokráciában országos tanulmányi verseny. 22. Varga Tamás Matematika Verseny 2. fordulóját nálunk rendezték. 23. Nemzetiségi angol nyelvtanár jött egy angliai ösztöndíjat propagálni, dr. Novák Lászlóné szervezésével. Uszkay Zsófia kiállítás volt a klubban, melyet Rónai Mátyás nyitott meg és Tábori László mondott köszöntőt. Kozma Sándor és Nagy István a Kecskeméti Főiskolán GAMF-on voltak Minmafi továbbképzésen. Hoffmann Rózsa Együtt a jó iskoláért címmel előadást tartott a Várkonyiban, mellyen több kollégánk is részt vett. A Műszaki Tankönyvkiadó matematika konferenciáján vett rész Volter Etelka Budapesten. A Kecskeméti Főiskola GAMF kihelyezett nyílt napot tartott nálunk.

7 24. Iskolatanács megbeszélés volt. Az Egri Főiskola kihelyezett nyílt napot tartott nálunk. 25. Tanári farsang volt a klubban. Bedei (Pál-napi) csata 134. évfordulója alkalmából filmvetítésre vitték a 11.d osztályt az Uránia Moziba, Tábori László vezetésével. Kőszegi Gábor fotóművész kiállítás megnyitója volt a díszteremben. A Nagykőrösi Főiskola kihelyezett nyílt napot tartott nálunk. 26. A Nemzeti Tankönyvkiadó továbbképzésén volt Gulyás Zoltán, Királyné Túri Andrea, Kozma Sándor, Oldal Éva, Volter Etelka Budapesten. Az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban volt Kozma Sándor a PIL Akadémia Microsoft továbbképzésen Budapesten. Baranyiné Hornyák Judit és Királyné Túri Andrea a City 2 Guilds nemzetközi nyelvvizsga vizsgáztatói tanár felkészítő tanfolyamon vettek részt. 28. Végzős osztályok szülői értekezlete. Fakt nyíltnap 30. Faktválasztó szülői értekezlet volt. 10 évesek betekintése volt a könyvtárba évesek betekintése volt a díszterembe. Február 7. Irinyi János Kémia Verseny 9. Szülői bál 10. Tábori László Mohácsra a busójárásra vitt tanulókat. 12. Mikola Sándor Fizika Verseny 14. Arany Dániel Matematika Verseny 2. fordulóját nálunk rendezték. BGF kihelyezett nyílt napot tartott. A BGF rektor helyettese nemzetközi EU előadást tartott a magyar, történelem faktosoknak. 15. Gordiusz Matematika Verseny Öltözz pirosba! Német nyelvi farsang A Ceglédi Alkotók Egyesülete Képzőművész szekciójának Benedek Péter Rajzköre szervezésében Turák Károly üvegműves Az üveg története az ókortól a szecesszióig című képes előadása volt. 19. Lengyel vendégek érkeztek az a leánykar próbáját meghallgatni. 20. Az érettségivel kapcsolatos tájékoztatón volt Kozma Sándor igh. a Kormányhivatalnál évesek szóbeli felvételije volt. 25. A kommunista diktatúra áldozatairól való megemlékezésén vett részt Tábori László 9 tanulóval.

8 Pisti Project fotókiállítás megnyitó volt a klubban, Albertirsai fiatal kiállítók képeiből: Ivanics Gábor, Varju Viktória, Szkoti, Lakner Dóra, Lisztes Eszter. A rendezvényt megnyitotta: Baán Katalin fotóművész. Március 1. Interaktív táblával kapcsolatos 10 alkalmas továbbképzés indult Nagy István vezetésével. Volter Etelka Lovagok és festák szigete című tárlatának megnyitója volt a díszteremben. A rendezvény megnyitotta Mészáros Ágnes. 5. A Nemzeti Tankönyvkiadó Nemzedékek tudása című konferenciát tartották nálunk. 6. Éneklő osztályok versenye volt. 8. Győztesek hangversenye volt a tornateremben. Nőnapi megemlékezés volt. 12. Kortes a Cirkusz megye győzött, Rotaru Benjamin Daniel (9.d) lett a diák diri. 13. Az ideiglenes felvételi jegyzék nyilvánosságra hoztuk Az énekkar kiutazott Erdélybe. 14. Március 15-ei iskolai megemlékezést tartottunk. Fáklyás felvonuláson vettek részt diákjaink Tábori László vezetésével. 15. A Kossuth szobornál koszorúzott a tantestület nevében Volter Etelka igh., Varga Zoltán ISZSZ elnöke, Klement Zsuzsanna DÖK titkár. Munkaszüneti nap. 19. Mikola Sándor Fizika Verseny 2. fordulóját nálunk rendezték Belga diákcsereprogram keretén belül a Belga diákok itt voltak nálunk GimiCon, (anime klubdélután) volt rajzfilmvetítéssel a klubban, a 12.a osztály szervezte. Vöröskereszt Területi Verseny 24. A Leánykar 26 fővel Budapesten volt a Művészetek Palotájában, ahol 4 dalt vettek fel, Sárik Péter zenei rendező szervezésével a Cirkusz az éjszakában című produkcióhoz. 25. A Pedagógiai Programot módosítottuk. 26. Az Öregdiák Egyesülettel közösen Antal András grafikusművész emlékkiállítása volt a díszteremben. Köszöntőt mondott: Gulyás Zoltán ig., Ócsai Károly. A dokumentumokat fordította: Gulyásné Jónás Anikó, a kiállítást rendezte: Dr. Farkas Pál és Rónai Gábor. 27. Fordított nap Fehér Cecília - Ce.W. kiállítás megnyitója volt a klubban. Francia est Az 5. o jótékonysági rock bulit tartott a klubban. Az állatmenhelynek, illetve a Keletmagyarországi katasztrófa sújtotta területek javára gyűjtöttek. március 28. április 02. Tavaszi szünet

9 Április 2-4. A 10.d osztály Augusztin Mónika vezetésével fogadta a Tamási Áron Gimnázium (Székelyudvarhely) tanulóit. 4. Hagyományőrzők Tápióbicskén, Hajdu István Zoltánné vitt csoportot. 5. Kossuth Gimnazisták Öregdiák Egyesület rendezvénye volt a díszteremben: Dr. Kürti György beszélgetőtársa volt Dr. Dusek László öregdiák, nyugdíjas földrajz-történelem szakos tanár, 10 könyv szerzője, a Kincsem túra megalkotója és szervezője, a Tápió mente legismertebb kutatója, a Magyar Földrajzi Társaság alelnöke. 8. Szülői fogadónap 10. Tábori László az önkéntes munkával kapcsolatos EMMI tájékoztatón vett részt Szolnokon. 11. Kossuth vetélkedő volt a díszteremben. 12. Egészségügyi, környezetvédelmi és sportnap Norvég főiskolás csoport meghallgatta a gimnázium leánykarát. 13. Micheller Myrtill, Pintér Tibor jazz koncertjük volt a díszteremben. 15. Összalkalmazotti kiránduláson vettünk részt Albertirsa nevezetességeit néztük meg. 16. Iskolai Holokauszt megemlékezés volt, az angol munkaközösség szervezte. 17. Alkotmánymódosító díszparlamenti ülés volt a díszteremben. Érettségi elnöki továbbképzésen voltak kollégáink Völgyesi Dóra és Királyné Túri Andrea 42 tanulót vitt Dél-Angliába és Londonba tanulmányútra. 26. A tantestület felmehetett a gimnázium tornyába. Rendőrségi nyílt napra vitt tanulókat Tábori László. 29. Végzősök osztályozó konferenciája Május 1. Munkaszüneti és ünnepnap 2. Végzősök utolsó tanítási napja. Tanári vendéglátás volt a díszteremben. Szerenád 3. A végzős osztályok elbúcsúztak tanáraiktól. 4. Ballagás 5. Petrik G. Band jazz resonance, vendég: Arany Zsolt gitáros, énekes és képzőművész barátok volt a klubban.

10 osztály erdei iskolában volt a Bükki Nemzeti Park által üzemeltett Rejteki Kutatóházban Mező István és Hegedűsné Halász Eszter vezetésével. 6. Magyar nyelv és irodalom közép/emelt szintű írásbeli érettségi. Magyar nyelv és irodalomból 8. osztályosok kis érettségije. 7. Matematika közép/emelt szintű írásbeli érettségi. Matematikából 8. osztályosok kis érettségije. 8. Történelem közép/emelt szintű írásbeli érettségi. 9. Angol nyelv közép/emelt szintű írásbeli érettségi. A II. világháború befejezésére emlékezve Gulyás Zoltán ig. a 11.a osztállyal koszorúzott a Hősök emlékművénél. 10. Német nyelv középszintű írásbeli érettségi és 10.a osztály kiegészítő kompetenciamérésén vett részt. 14. Biológia közép/emelt szintű írásbeli érettségi. 15. Kémia középszintű írásbeli érettségi. Földrajz közép/emelt szintű írásbeli érettségi. DÖK közgyűlés volt. SOB vizsga 16. Fizika közép/emelt szintű írásbeli érettségi. Rajz és vizuális kultúra középszintű írásbeli érettségi. SOB vizsga 17. SOB vizsga 21. Informatika és ének-zene középszintű írásbeli érettségi. 22. Francia nyelv közép/emelt szintű írásbeli érettségi. Költészet napi megemlékezés, Nyeső Margit tartott előadást a díszteremben. 23. Közgazdasági alapismeretek (elméleti gazdaságtan, üzleti gazdaságtan) közép/emelt szintű írásbeli érettségi. Tanulmányi kirándulás 24. Mozgóképkultúra és médiaismeret középszintű írásbeli érettségi. Városi Hősök napi megemlékezés volt az iskola aulájában, Bognár Zalán tartott beszédet. A Turini Százas Küldöttség Múzeumbaráti Kör és a Ceglédi Kossuth Gimnazisták Öregdiák Egyesülete közös szervezésében dr. Jójárt György vetítettképes előadást tartott a díszteremben HAZÁM, ISTEN VELED! címmel. Tanulmányi kirándulás SOB vizsga 25. SOB vizsga 27. Élmény lövészet: szervező Tajti Gábor, az iskolarendőr , 8., 10. évfolyam kompetenciamérésen vett részt.

11 osztály szülői értekezlete volt a díszteremben. SOB vizsga 31. Dr. Kubassek János a Magyar Földrajzi Múzeum igazgatója az MTA tagja tartott előadást Vámbéry Ármin utazásairól. A DÖK kirándulni ment Budapestre a Közlekedési Múzeumba és a Vidámparkba Völgyesi Dóra vezetésével. Somogyi Zoltán 12.a osztályos tanuló Biológia OKTV díjátadóján vett részt Gulyás Zoltán ig. és Mező István Budapesten. Június 01. Öregdiák közgyűlés volt a díszteremben. Doby Samu, Mayer Péter, Polgár Lajos rajztanárokról termet neveztek el. 02. Városi pedagógusnapi elismerésben részesült Nagy Irén és Mező István 04. Írásbeli érettségi dolgozatokat megtekinthették az érettségiző diákok. Trianoni iskolai megemlékezés volt a rádión keresztül Hajdu István Zoltánné vezetésével. 06. A 9.b jutalomkiránduláson vett részt Csemőben Gaganetz Péter és Tábor László vezetésével. Emelt biológia, földrajz szóbeli vizsgák. 07. Petanque bajnokság volt. Emelt biológia, történelem szóbeli vizsgák. 10. Emelt biológia, történelem szóbeli vizsgák. 6. osztály magyarból házi vizsgázott. 11. Emelt biológia szóbeli vizsga. 6. osztály matematikából házi vizsgázott. Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztató kisfilméjét lejátszottuk a TV hálózaton keresztül. Mathias Corvinus Collegium bemutatkozó előadása volt a díszteremben. 12. Emelt biológia szóbeli vizsga. 14. Osztályozó konferencia. Fizika záróvizsga 11.d, kémia záróvizsga 10.d volt. Tanári buli volt a klubban d, 13.c szóbeli érettségi vizsgái. 20. Földrajz záróvizsgája volt 9.d-nek a szóbeli érettségi vizsgái. 21. Tanévzáró ünnepség Halász Judit Berlinben volt továbbképzésen, téma: Berlin heute osztály kisérettségizett b szóbeli érettségi vizsgái.

12 27. Beiratkozás 28. Tanévzáró konferencia Július 2. A Városháza Dísztermében az Országos Anyanyelvi konferencián hangversenyt adott a Leánykar Az iskola zárva volt Gaganetz Péter Gyöngyösön a Rákóczi Szövetség által szervezett XVI. Kárpátmedencei Történelemtanár Táborban vett részt, melyen 22 előadást hallgatott meg a pedagógus továbbképzés keretében. Augusztus XV. Körlánc Tábor a Börzsönyben 18 tanuló vett részt Mező István vezetésével Girst Ádám Cereden volt továbbképzésen, téma: Filmkészítő workshop Biológus Tábor Mezőtúr mellett 7 tanuló vett rész Mező István vezetésével. 21. Bognár József gépkocsivezető temetésén a Leánykar énekelt. 23. E-napló oktatás G. Bíró Lilla Budapesten továbbképzésen vett részt, téma: "Általános iskolai tanárok felkészítése az Erkölcstan c. tantárgy 5-8. évfolyamokon történő oktatására". 26. Iskolatanács megbeszélés. 30. Tanévnyitó értekezlet.

A 2014/2015-es tanév ütemterve

A 2014/2015-es tanév ütemterve A 2014/2015-es tanév ütemterve Tanévkezdés: Alakuló értekezlet: 2014. augusztus 25. Tanévnyitó ünnepély: 2014. 01. Első tanítási nap: 2014. 01. A tanév munkarendje: A tanév első napja: 2014. 01. Az első

Részletesebben

értekezlet a tanév feladatai

értekezlet a tanév feladatai dátum Augusztus 24. Augusztus 25. esemény Nevelőtestületi alakuló Javítóvizsgák (külön kiírás szerint) Augusztus 25.- 27. Munkaközösségi ek a tanév feladatai Augusztus 26. szerda 10.00 Előadás munka- és

Részletesebben

HATÁRIDŐNAPLÓ 2014/2015. TANÉV. December

HATÁRIDŐNAPLÓ 2014/2015. TANÉV. December HATÁRIDŐNAPLÓ 2014/2015. TANÉV December a hónap folyamán Történelem háziverseny harmadik fordulója a 9-10. évfolyam számára a második világháború témaköréből felelős: Hartmann Mónika Kirándulás a bécsi

Részletesebben

Munkaprogram a 2015/2016-os tanévre

Munkaprogram a 2015/2016-os tanévre Munkaprogram a 2015/2016-os tanévre SZEPTEMBER A. HÉT (szept. 1-4.) Szept. 1. 8 óra Tanévnyitó (9. évfolyam) Szept. 2-4. 9-12 óra Diákgyűlések (évfolyamonként) 8-12 óra Osztályfőnöki órák (órarend, házirend,

Részletesebben

ISKOLAI RENDEZVÉNYEK ÜTEMTERVE

ISKOLAI RENDEZVÉNYEK ÜTEMTERVE ISKOLAI RENDEZVÉNYEK ÜTEMTERVE 1. P 2. Szo 3. V 4. H 5. K 6. Sz 7. Cs 8. P 9. Szo 10. V 11. H 12. K 13. Sz 14. Cs 15. P 16. Szo 17. V 18. H 19. K 20. Sz Ünnep 21. Cs 22. P 23. Szo 24. V 25. H 26. K 27.

Részletesebben

2014/2015. tanév ütemterve

2014/2015. tanév ütemterve 2014/2015. tanév ütemterve Augusztus 21. 8,00 Alakuló értekezlet. Munkaközösség-vezetők megbeszélése 26. 8,00 Javítóvizsgák Szeptember 1. 8,00 Tanévnyitó ünnepély 3. Tanévnyitó értekezlet 5. 8,00 VENI

Részletesebben

NAGYKANIZSAI SZC CSERHÁTI SÁNDOR SZAKKÉPZŐ ISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA MUNKATERVE 2015/2016. TANÉV

NAGYKANIZSAI SZC CSERHÁTI SÁNDOR SZAKKÉPZŐ ISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA MUNKATERVE 2015/2016. TANÉV NAGYKANIZSAI SZC CSERHÁTI SÁNDOR SZAKKÉPZŐ ISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA MUNKATERVE 2015/2016. TANÉV Péterváriné Kiss Sarolta mb. igazgató A tanév rendje Első tanítási nap: 2015. szeptember 1. /kedd/n Utolsó

Részletesebben

BÁRDOS LÁSZLÓ GIMNÁZIUM. Programterv. a 2013/2014-as tanévre

BÁRDOS LÁSZLÓ GIMNÁZIUM. Programterv. a 2013/2014-as tanévre Programterv a 2013/2014-as tanévre S Z E P T E M B ER 2. 18 00 Tanévnyitó ünnepély Az új évfolyamok fogadása 3. 8 00 Első tanítási nap (1-2-3-4 óra osztályfőnöki) Nem osztályf. kollégák ügyeletet látnak

Részletesebben

2015/2016. tanév rendje

2015/2016. tanév rendje 2. sz. melléklet: 2015/2016. tanév rendje 2015/2016. tanév rendje Első tanítási nap: 2015. szeptember 01. (kedd) Utolsó tanítási nap: 2016. június 15. (szerda) SZEPTEMBER 8.00 Ünnepélyes tanévnyitó (szakközépiskola

Részletesebben

A 2014/2015. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2014/2015. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) IDŐPONTOK 2014. augusztus 21. csütörtök 9 00 ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE Együttes alakuló értekezlet Tűz és balesetvédelmi oktatás 2014. augusztus 22. péntek 8 00-12 00 Konzultáció (javító- és osztályozó vizsgás

Részletesebben

A 2012/2013. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2012/2013. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) IDŐPONTOK 2012. augusztus 21. kedd 9 00 Alakuló értekezlet 2012. augusztus 22-24. szerda-péntek Gólyatábor ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE 2012. augusztus 24. péntek 9 00 Konzultáció (javító- és osztályozó vizsgás

Részletesebben

az őszi érettségi vizsgára való jelentkezés határideje Jáky József Tagintézményben nevelőtestületi értekezlet avatási vetélkedő a 9.

az őszi érettségi vizsgára való jelentkezés határideje Jáky József Tagintézményben nevelőtestületi értekezlet avatási vetélkedő a 9. Időpont Szeptember 2. Szeptember első hetében: Szeptember 5. Szeptember 9. Szeptember 12. Szeptember 13. Szeptember 10-13. Szeptember második felében Szeptember 16-20 Szeptember 20. Szeptember 24. Szeptember

Részletesebben

2013/2014. tanév ütemterve

2013/2014. tanév ütemterve 2013/2014. tanév ütemterve Augusztus 21. 8,00 Alakuló értekezlet Munkaközösség-vezetők megbeszélése 27. 8,00 Írásbeli javítóvizsga 28. 8,00 Szóbeli javítóvizsga 31. 10,00 Tanévnyitó ünnepély, az iskola

Részletesebben

A 2014-2015-ös tanév iskolai feladatainak ütemezése a Magyar László Gimnázium és Szakiskolában

A 2014-2015-ös tanév iskolai feladatainak ütemezése a Magyar László Gimnázium és Szakiskolában Dunaföldvári-Bölcskei-Madocsai Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Gimnázium és Szakiskola Magyar László Gimnáziuma és Szakiskolája 7020 Dunaföldvár, Templom u. 5. Telefon/Fax: 75/541-269 OM 201167

Részletesebben

A Madách Imre Kollégium. éves munkaterve

A Madách Imre Kollégium. éves munkaterve A Madách Imre Kollégium éves munkaterve a 2014 / 2015. tanévre Készítette: Magyar Zoltán Balassagyarmat 2014. augusztus 1 A tanév helyi rendje: A tanév kezdő napja: 2014. szeptember 1. A tanév záró napja:

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR a 2014/2015-ös tanévre

ESEMÉNYNAPTÁR a 2014/2015-ös tanévre ESEMÉNYNAPTÁR a 2014/2015-ös tanévre Hét Hónap, nap Eseménytervezet szeptember 1.hét 1. "A" hét 1. hétfő Első tanítási nap: munkavédelmi oktatás a 9.évfolyam számára 2. 2. kedd 3. 3. szerda Tanévnyitó

Részletesebben

Általános iskola: 181 tanítási nap Gimnázium: 180 tanítási nap. Szeptember. Tanítási napok száma: 22 nap

Általános iskola: 181 tanítási nap Gimnázium: 180 tanítási nap. Szeptember. Tanítási napok száma: 22 nap Általános iskola: 181 tanítási nap Gimnázium: 180 tanítási nap Szeptember Tanítási napok száma: 22 nap Feladatok Határidők Szervezők Tanévnyitó szentmise (Endrődi Lukács László 2014. 08. 31. 17-18.30 óra

Részletesebben

Déri Miksa Tagintézménye MUNKAREND 2013/2014.

Déri Miksa Tagintézménye MUNKAREND 2013/2014. Szegedi Ipari Szakképző és Általános Iskola Déri Miksa Tagintézménye MUNKAREND 2013/20 Az emberi erőforrások minisztere 47/20 (VII. 4.) EMMI rendelete alapján. augusztus 2 26. 27-28-29. 29. Orvosi vizsgálat

Részletesebben

A TANÉV FELADATAINAK ÜTEMEZÉSE

A TANÉV FELADATAINAK ÜTEMEZÉSE A TANÉV FELADATAINAK ÜTEMEZÉSE 1. Tanév előkészítése: 2015. augusztus 21-től augusztus 31-ig 2. Alakuló-értekezlet: 2015. augusztus 25. 8.00 óra (kedd) 3. Iskolai javítóvizsgák lebonyolítása 2015. augusztus

Részletesebben

Feladatellátási terv 2014/2015-ös tanévre

Feladatellátási terv 2014/2015-ös tanévre Feladatellátási terv 2014/2015-ös tanévre Időpont Feladat Felelősök megnevezése 2014.08.26. Lelki nap Pétfürdőn, gazdasági vezető 2014.08.27. Javítóvizsgák Szaktanárok, igazgatóhelyettes 2014.08.27. Szakközépiskolások

Részletesebben

MUNKATERV 2014-15. Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelemi Szakközépiskola

MUNKATERV 2014-15. Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelemi Szakközépiskola MUNKATERV 2014-15 Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelemi Szakközépiskola 2014. SZEPTEMBER H 1 8 15 22 29 Évnyitó + 3. of óra Enapló ellenőrzése szept. 14-19. lengyel diákcsere

Részletesebben

Különös Közzétételi Lista Középiskola. 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához

Különös Közzétételi Lista Középiskola. 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Különös Közzétételi Lista Középiskola 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Sorszám Végzettsége Szakképzettsége 1. Egyetem Történelem

Részletesebben

Eseménynaptár 2014/15-ös tanév PIOK Általános Iskola és Gimnázium - gimnázium intézményegység. Augusztus

Eseménynaptár 2014/15-ös tanév PIOK Általános Iskola és Gimnázium - gimnázium intézményegység. Augusztus Eseménynaptár 2014/15-ös tanév PIOK Általános Iskola és Gimnázium - gimnázium intézményegység Dátum Nap Tan. nap. Szám Esemény Megjegyzés 20. Szerda 21. Csütörtök alakuló értekezlet 9:00 22. Péntek 23.

Részletesebben

Közzétételi lista 2014/2015. tanév 229/2012. Korm. rendelet alapján

Közzétételi lista 2014/2015. tanév 229/2012. Korm. rendelet alapján Közzétételi lista 2014/2015. tanév 229/2012. Korm. rendelet alapján 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Oktatott tárgy Létszám Iskolai

Részletesebben

Munkaterv 2015/2016-os tanévre (180 tanítási nap)

Munkaterv 2015/2016-os tanévre (180 tanítási nap) Munkaterv 2015/2016-os tanévre (180 tanítási nap) Feladat Határidő Felelős Javító- és osztályozó vizsgák augusztus 25. 8.00 Munkaközösségi értekezletek augusztus 26-27. Tanév-előkészítő nyitóértekezlet

Részletesebben

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2014/2015-ös tanévben. Augusztus

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2014/2015-ös tanévben. Augusztus A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2014/2015-ös tanévben Augusztus Augusztus 18. Augusztus 21. Augusztus 21-22 Augusztus 21-25. Augusztus 26. Augusztus 27. Augusztus 28. Vezetőségi értekezlet

Részletesebben

Versenyeredmények 2012/2013.

Versenyeredmények 2012/2013. Versenyeredmények 2012/2013. OKTV: Matematika II. kat.: (16 fő indult) Történelem: (9 fő indult) Földrajz: (3 fő indult) Magyar irodalom: (8 fő indult) Angol nyelv I-II. kat.: (15 fő indult) Kémia I-II.

Részletesebben

Szeptember udvar osztályterem tantermek

Szeptember udvar osztályterem tantermek szept. 1. hétfő 1. óra 2-4. óra 5-7. óra Tóth Árpád Gimnázium Ünnepélyes tanévnyitó Osztályfőnöki óra Szeptember udvar osztályterem tantermek Várallyainé B.J szept. 1. hétfő 6-7. óra Első emelt szintű

Részletesebben

2014-2015-ös tanév ütemterve

2014-2015-ös tanév ütemterve 2014-2015-ös tanév ütemterve Időpont óra Megnevezés Felelős Résztvevők 2014 aug 21 9:00 Vezetői alakuló értekezlet iskolavezetés aug 22 9:00 Kibővített vezetői értekezlet Iskolavezetés+mkvez 11:00 Tantestületi

Részletesebben

A 2015/2016-os tanév munkaterve

A 2015/2016-os tanév munkaterve Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Kiskunfélegyházi PG Tagintézménye A 2015/2016-os tanév munkaterve Készítette: Rokolya Csaba igazgató A nevelőtestület 2015. augusztus 31-i ülésén

Részletesebben

Lecsó fesztivál a Szt. István Általános Iskolában

Lecsó fesztivál a Szt. István Általános Iskolában 1. 1. Hétfő 2. 2. Kedd 3. 3. Szerda 4. 4. Csütörtök 5. 5. Péntek 6. Szombat 7. Vasárnap 6. 8. Hétfő 7. 9. Kedd 8. 10. Szerda 9. 11. Csütörtök 10. 12. Péntek 13. Szombat 14. Vasárnap 11. 15. Hétfő 12. 16.

Részletesebben

részletes munkaterv a 2012/2013. tanévre (dátum szerint) Készült a 3/2012. (VI. 08.) EMMI rendelet szerint

részletes munkaterv a 2012/2013. tanévre (dátum szerint) Készült a 3/2012. (VI. 08.) EMMI rendelet szerint Szerb Antal Gimnázium 1 Munkaterv 2012/ 2013. tanévre A munkaterv 1. sz. melléklete részletes munkaterv a 2012/2013. tanévre (dátum szerint) Készült a 3/2012. (VI. 08.) EMMI rendelet szerint Augusztus

Részletesebben

A VÁSÁRHELYI PÁL ÉPÍTŐIPARI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI VÍZÜGYI SZAKKÖZÉPISKOLA 2013/2014. TANÉVI MUNKATERVE

A VÁSÁRHELYI PÁL ÉPÍTŐIPARI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI VÍZÜGYI SZAKKÖZÉPISKOLA 2013/2014. TANÉVI MUNKATERVE A VÁSÁRHELYI PÁL ÉPÍTŐIPARI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI VÍZÜGYI SZAKKÖZÉPISKOLA 2013/2014. TANÉVI MUNKATERVE KIEMELT CÉLKITŰZÉSEINK A NEVELÉS OKTATÁS TERÜLETÉN A 2013/2014. TANÉVBEN 1. A kompetenciaalapú oktatás

Részletesebben

Pedagógusok által ellátott tantárgyak és szolgáltatások 1 fő Végzettség, szakképzettség

Pedagógusok által ellátott tantárgyak és szolgáltatások 1 fő Végzettség, szakképzettség Az iskola neve: Janikovszky Éva ÁMK Általános Iskola Az iskola címe: 7761 Kozármisleny Alkotmány tér 53. Az iskola OM azonosítószáma: 027327 Tanév megnevezése: 2012/2013. tanév Személyi feltételek Pedagógusok

Részletesebben

Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva.

Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva. Az iskola nyitvatartása: Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva. Az iskola szombaton, vasárnap és egyéb munkaszüneti napokon zárva tart, kivételt képez

Részletesebben

A 2014/15-ES TANÉV FELADATTERVE 2014. SZEPTEMBER

A 2014/15-ES TANÉV FELADATTERVE 2014. SZEPTEMBER A 2014/15-ES TANÉV FELADATTERVE 2014. SZEPTEMBER 8. osztályok 1. (hétfő) 7.45 ELSŐ TANÍTÁSI NAP 8. (hétfő) 17.00 Szülői értekezlet alsó tagozat 11. (csütörtök) 16.30 Szülői Munkaközösségi értekezlet 15.

Részletesebben

Kötelező közzétételi lista

Kötelező közzétételi lista Teleki Blanka Közgazdasági Szakközépiskola 1095 Budapest, Mester u. 23. : 1450 Budapest, Postafiók 178. Tel/fax:06/1/215-9254 e-mail: teleki@teleki-bp.sulinet.hu Kötelező közzétételi lista 1.) Pedagógusok

Részletesebben

Különös közzétételi lista:

Különös közzétételi lista: Különös közzétételi lista: 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 2. Nevelő oktató munkát segítők száma, szakképzettsége 3. Iskolai

Részletesebben

A 2015/16-ES TANÉV FELADATTERVE 2015. AUGUSZTUS

A 2015/16-ES TANÉV FELADATTERVE 2015. AUGUSZTUS A 2015/16-ES TANÉV FELADATTERVE 2015. AUGUSZTUS 17. (hétfő) 9:00 alakuló értekezlet 18-31. munkaközösségi szakmai programok, tantermek dekorálása 24-26. DIFER mérés 26. tankönyvek átvétele 27. 7:00 szakmai

Részletesebben

A GRÓF SZÉCHENYI ISTVÁN MŰSZAKI SZAKKÖZÉPISKOLA MUNKATERVE A 2012/2013. ISKOLAI TANÉVRE

A GRÓF SZÉCHENYI ISTVÁN MŰSZAKI SZAKKÖZÉPISKOLA MUNKATERVE A 2012/2013. ISKOLAI TANÉVRE A GRÓF SZÉCHENYI ISTVÁN MŰSZAKI SZAKKÖZÉPISKOLA MUNKATERVE A 2012/2013. ISKOLAI TANÉVRE Sorszám:1. Módosítási szám: 1. Készítette: Jóváhagyta:...... Dévényi Györgyné Dr. Vas Rezső igazgatóhelyettes igazgató

Részletesebben

Idő és feladatterv a 2014-2015. tanévre

Idő és feladatterv a 2014-2015. tanévre Idő és feladatterv a 2014-2015. tanévre Időpont Esemény Felelős Szept. 1. Tanévnyitó ünnepség Varga Márta ig. 08 30 Szept. 1. Szülői értekezletek az első 17 00 évfolyamon Elsős osztályfőnökök Szept. 7.

Részletesebben

PALLAVICINI SÁNDOR ISKOLA. 2014/2015. évi munkaterve

PALLAVICINI SÁNDOR ISKOLA. 2014/2015. évi munkaterve A SZEGEDI ÉS TÉRSÉGE EÖTVÖS JÓZSEF GIMNÁZIUM, ÁLTALÁNOS ISKOLA PALLAVICINI SÁNDOR ISKOLA 2014/2015. évi munkaterve Feladat Határidő Alakuló éretekezlet 2014. augusztus 21. 08.30 Javítóvizsga 2014. augusztus

Részletesebben

Kossuth Lajos Evangélikus. Általános Iskola ÉS. 2014/2015. munkaterve

Kossuth Lajos Evangélikus. Általános Iskola ÉS. 2014/2015. munkaterve Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA 2014/2015. munkaterve 1 2014/2015. tanév helyi rendje és munkaterve A tanév szorgalmi rendje: 2014.szeptember 1.(hétfő) - 2015. június

Részletesebben

Eseménynaptár 2014/2015

Eseménynaptár 2014/2015 Eseménynaptár 2014/2015 SZEPTEMBER 01. hétfő Tanévnyitó ünnepély 1. tanítási nap 8:00 óra 03. szerda Modul órák, szakköri foglalkozások megkezdése. Modul óra és szakkörvezetők 09. kedd Iskolavezetőségi

Részletesebben

PROGRAMNAPTÁR. Időpont E sem ény Felelős. Szeptem ber 1. Szombat 2. Vasárnap

PROGRAMNAPTÁR. Időpont E sem ény Felelős. Szeptem ber 1. Szombat 2. Vasárnap Szeptem ber 1. Szombat 2. Vasárnap 1. 3. Hétfő Tanévnyitó ünnepély - A szorgalmi idő első tanítási napja 2. 4. Kedd 3. 5. Szerda 4. 6. Csütörtök 5. 7. Péntek 8. Szombat 9. Vasárnap 6. 10. Hétfő 7. 11.

Részletesebben

5.2 Az iskolai munka részletes ütemterve Zölddel jelöltük a még bizonytalan programokat és időpontokat

5.2 Az iskolai munka részletes ütemterve Zölddel jelöltük a még bizonytalan programokat és időpontokat 5.2 Az iskolai munka részletes ütemterve Zölddel jelöltük a még bizonytalan programokat és időpontokat Hónap Nap Óra Felelős Esemény aug. 29. 8.00- Szlovák Keresztényné P.Zs. Szept. 06-07. 01.h 8.00 Szlovák

Részletesebben

Tanítási év helyi rendje 2015/2016

Tanítási év helyi rendje 2015/2016 Tanítási év helyi rendje 2015/2016 jogszabályi háttér: az emberi erőforrások minisztere 28/2015. (V. 28.) EMMI rendelete a 2015/2016. tanév rendjéről tanítási napok száma: 181 nap tanítás nélküli munkanapok

Részletesebben

2015/2016. tanév rendje

2015/2016. tanév rendje Szeptember 1. K 08.00 Évnyitó 1. Cs Október Egészségnap 5 röv.óra 11.00-13.00, Operakaland okt.1-10.között 2. Sze 2. P Pályaválasztási kiállítás 3. Cs 3. Szo Pályaválasztási kiállítás 4. P 4. V 5. Szo

Részletesebben

Lakatos Menyhért Józsefvárosi Általános Művelődési Központ OM: 034923 1086 Budapest, Bauer Sándor u. 6-8. A 2012/2013. TANÉV HELYI RENDJE

Lakatos Menyhért Józsefvárosi Általános Művelődési Központ OM: 034923 1086 Budapest, Bauer Sándor u. 6-8. A 2012/2013. TANÉV HELYI RENDJE A 2012/2013. TANÉV HELYI RENDJE Alakuló értekezlet 2012. augusztus 27. 9.00 Konzultációk 2012. augusztus 27. 10.00-13.00 2012. augusztus 28. 9.00-13.00 Osztályozó- és javítóvizsgák az esti tagozaton 2012.

Részletesebben

Pécsi Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Ütemterv 2013-2014-es tanév

Pécsi Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Ütemterv 2013-2014-es tanév Pécsi Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Ütemterv 2013-2014-es tanév A 2013-2014-es tanévben a szorgalmi idő: Első tanítási nap: 2013. szeptember 2. (hétfő) Utolsó tanítási

Részletesebben

AVASTETŐI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2012/2013. TANÉV MUNKATERVE

AVASTETŐI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2012/2013. TANÉV MUNKATERVE S Z E P T E M B E R 1 Szo 2 V 3 H Tanévnyitó ünnepély 4 K Szülői értekezlet az első évfolyamosok részére Pattantyús, Széchenyi 5 Sze 6 Cs 7 P 8 Sz 9 V 10 H Szülői értekezlet - Széchenyi 11 K Szülői értekezlet

Részletesebben

Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kaesz Gyula Faipari Szakközépiskola és Szakiskola 1149 Budapest, Egressy út 36.

Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kaesz Gyula Faipari Szakközépiskola és Szakiskola 1149 Budapest, Egressy út 36. Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kaesz Gyula Faipari Szakközépiskola és Szakiskola 1149 Budapest, Egressy út 36. A tanévkezdés feladatai: Feladat ellátási terv a 2015/2016-os tanévre Javítóvizsgák:

Részletesebben

Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium. A tanév helyi rendje 2014/2015. tanév. 35/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet alapján

Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium. A tanév helyi rendje 2014/2015. tanév. 35/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet alapján Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium A tanév helyi rendje 2014/2015. tanév 35/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet alapján 2014. augusztus 25-28. hétfő, kedd, szerda, csütörtök Gólyatábor

Részletesebben

SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2013/2014

SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2013/2014 SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2013/2014 Összeállította: Dr. Sipos Ibolya igazgató -1- -6- A TANÉV RENDJE A 2013/2014. tanévben 180 tanítási nap van. Első tanítási nap: 2013. szeptember

Részletesebben

Tájékoztató. a novaji Gárdonyi Géza Tagiskola. tanévkezdéséről

Tájékoztató. a novaji Gárdonyi Géza Tagiskola. tanévkezdéséről K L I K 0 9 1 0 2 1 N O S Z V A J I F I G E D Y J Á N O S Á L T A L Á N O S I S K O L A ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI IS K O L A GÁRDONYI GÉZA TAGISKO L Á J A 3327 Novaj, Hősök tere 2. és 3327 Novaj, István út

Részletesebben

Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium TANÉV RENDJE 2012/2013. Készítette: Kovács Dániel igazgató AUGUSZTUS

Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium TANÉV RENDJE 2012/2013. Készítette: Kovács Dániel igazgató AUGUSZTUS Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium TANÉV RENDJE 2012/2013. Készítette: Kovács Dániel igazgató AUGUSZTUS 20. vasárnap 21. kedd sági értekezlet 22. szerda Javító

Részletesebben

PREMONTREI RENDI SZENT NORBERT GIMNÁZIUM. 2010/2011. tanév programjai

PREMONTREI RENDI SZENT NORBERT GIMNÁZIUM. 2010/2011. tanév programjai PREMONTREI RENDI SZENT NORBERT GIMNÁZIUM 2010/2011. tanév programjai AUGUSZTUS 2010.08.23 hétfı 9 h ALAKULÓ értekezlet 2010.08.25 szerda 10 h Igazgatók értekezlete (NYME) 2010.08.26-27. cs-p 9 h Pótvizsgák

Részletesebben

SZÉKESFEHÉRVÁRI SZC SZÉCHENYI ISTVÁN MŰSZAKI SZAKKÖZÉPISKOLÁJA

SZÉKESFEHÉRVÁRI SZC SZÉCHENYI ISTVÁN MŰSZAKI SZAKKÖZÉPISKOLÁJA SZÉKESFEHÉRVÁRI SZC SZÉCHENYI ISTVÁN MŰSZAKI SZAKKÖZÉPISKOLÁJA MUNKATERV Szeptember Szeptember Hó Nap Óra Esemény Felelős Tanévnyitó ünnepély a 9. Berczeliné Sz. 1. 8:00 évfolyamosoknak M./Keczerné Sz.

Részletesebben

Időpont 2014 évi rendezvény Település Helyszín 01.17. Vállalkozók újévi fogadása Sarkad Művelődési Központ 01.22. Kultúra napja Biharugra

Időpont 2014 évi rendezvény Település Helyszín 01.17. Vállalkozók újévi fogadása Sarkad Művelődési Központ 01.22. Kultúra napja Biharugra Időpont 2014 évi rendezvény Település Helyszín 01.17. Vállalkozók újévi fogadása Sarkad Művelődési Központ 01.22. Kultúra napja Biharugra 01.22. Szép Magyar Beszéd verseny Sarkad Könyvtár 01.23. Szegedi

Részletesebben

Az Angol- Magyar Képző és Továbbképző Központ Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi és Nemzetközi Vendéglátó Szakközépiskola

Az Angol- Magyar Képző és Továbbképző Központ Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi és Nemzetközi Vendéglátó Szakközépiskola Az Angol- Magyar Képző és Továbbképző Központ Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi és Nemzetközi Vendéglátó Szakközépiskola 2012-2013 es tanév Munkaterve (A munkaterv a tanév eseményeinek megvalósításakor

Részletesebben

A Horváth Mihály Gimnázium helyi rendje a 2014/2015-ös tanévre

A Horváth Mihály Gimnázium helyi rendje a 2014/2015-ös tanévre A Horváth Mihály Gimnázium helyi rendje a 2014/2015-ös tanévre SZORGALMI IDŐ Az első tanítási nap: 2014. szeptember 1. (hétfő) Az utolsó tanítási nap: 2015. június 15. (hétfő) Az iskola utolsó, befejező

Részletesebben

Fontos tudnivalók a 2014/2015-ös tanévről

Fontos tudnivalók a 2014/2015-ös tanévről Fontos tudnivalók a 2014/2015-ös tanévről Oldal: 2 / 7 Székhelyünk: 2085 Pilisvörösvár, Fő utca 134. Telefon: (26) 374 457 (26) 611-477 Iskolaigazgató: Szakmai vezető: Iskolatitkár: Gazdasági vezető: Gazdasági

Részletesebben

A tanév helyi rendje 2015/2016. tanév

A tanév helyi rendje 2015/2016. tanév Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium A tanév helyi rendje 2015/2016. tanév 28/2015. (V.28.) EMMI rendelete alapján 2015. augusztus 24. hétfő 11.00 Tanévnyitó Lelki Napok-alakuló

Részletesebben

MUNKATERVI ÜTEMEZÉS Petőfi Sándor Általános Iskolai Tagintézmény

MUNKATERVI ÜTEMEZÉS Petőfi Sándor Általános Iskolai Tagintézmény Püspökladányi Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat Petőfi Sándor Általános Iskolai Tagintézmény 4150 Püspökladány Bajcsy-Zs.u.3-5. MUNKATERVI

Részletesebben

Az Etyeki Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola eseménynaptára 2014-2015

Az Etyeki Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola eseménynaptára 2014-2015 Az Etyeki Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola eseménynaptára 2014-2015 2014. SZEPTEMBER 1. h. 8.00 Tanévnyitó, szülői ért. 1. osztályok, (pótbeiratkozás műv. isk.)

Részletesebben

A Horváth Mihály Gimnázium helyi rendje a 2015/2016-os tanévre

A Horváth Mihály Gimnázium helyi rendje a 2015/2016-os tanévre A Horváth Mihály Gimnázium helyi rendje a 2015/2016-os tanévre SZORGALMI IDŐ Az első tanítási nap: 2015. szeptember 1. (kedd) Az utolsó tanítási nap: 2016. június 15. (szerda) Az iskola utolsó, befejező

Részletesebben

A tanév helyi rendje 2014/2015.

A tanév helyi rendje 2014/2015. Öveges József Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium 8184 Balatonfűzfő, Gagarin u. 27. A tanév helyi rendje 2014/2015. időpont program felelős (felelősök) augusztus 31. 18 00 tanévnyitó, osztályfőnökök

Részletesebben

Pécsi Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola Szakiskola és Kollégium

Pécsi Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola Szakiskola és Kollégium Pécsi Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola Szakiskola és Kollégium Szorgalmi idő: 180 tanítási nap 2014. szeptember 1. H 8.00 tanévnyitó ünnepség, első tanítási nap 5. P Őszi érettségi és OKJ vizsgára

Részletesebben

ÉVES PROGRAMOK A 2014/2015. TANÉVBEN

ÉVES PROGRAMOK A 2014/2015. TANÉVBEN ÉVES PROGRAMOK A 2014/2015. TANÉVBEN SZEPTEMBER 1. a 2014/2015-ös tanév első tanítási napja Tankönyvosztás 3-5. Erdei iskola (Tihany) 8. naplók, ellenőrzők, anyakönyvek, adminisztrációs feladatok befejezése

Részletesebben

Dátum. Szeptember. t.n.s.sz. 08. 31.

Dátum. Szeptember. t.n.s.sz. 08. 31. 08. 31. Dátum H s.sz. 1. K 1. Első tanítási nap Tanévnyitó ünnepség Szülők fóruma 1. évfolyam 1. évf. szülői értekezlet 5. évf. szülői értekezlet Szeptember 8 00 17 00 17 30 17 00 W.I.A., K.S.E., M. E.

Részletesebben

szeptember október 6 Szo 7 V 13 Szo gólyatábor 14 V gólyatábor 20 Szo 21 V 27 Szo 28 V 4 Szo 5 V V4 pályázat - Csehország, cserekapcsolat

szeptember október 6 Szo 7 V 13 Szo gólyatábor 14 V gólyatábor 20 Szo 21 V 27 Szo 28 V 4 Szo 5 V V4 pályázat - Csehország, cserekapcsolat szeptember 1 1 H A Veni Sancte 8:10 óra 2 2 K A 3 3 SZ A 4 4 CS A 5 5 P A 6 Szo 7 V 6 8 H B 7 9 K B 8 10 SZ B 9 11 CS B gólyatábor - szervezők 10 12 P B gólyatábor Diák-filmszemle 10-14 óráig 13 Szo gólyatábor

Részletesebben

A 2014-2015 TANÉV PROGRAMJAI. ISKOLAI ALSÓS MK FELSŐS MK DÖK Szeptember Az első tanítási nap 2014. szeptember 1. (hétfő)

A 2014-2015 TANÉV PROGRAMJAI. ISKOLAI ALSÓS MK FELSŐS MK DÖK Szeptember Az első tanítási nap 2014. szeptember 1. (hétfő) A 2014-2015 TANÉV PROGRAMJAI ISKOLAI ALSÓS MK FELSŐS MK DÖK Szeptember Az első tanítási nap 2014. szeptember 1. (hétfő) Ügyviteli ellenőrzés Időpont: 2014. november eleje Határidő: 2014. november 16. Törvényességi

Részletesebben

CORVIN MÁTYÁS GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA. Munkaterv

CORVIN MÁTYÁS GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA. Munkaterv CORVIN MÁTYÁS GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA Munkaterv 2014/2015 A Corvin Mátyás Gimnázium és Szakközépiskola 2014/2015. tanévi munkaterve A 2014/2015. tanév fő feladatai Az iskola pedagógiai programjában

Részletesebben

A 2015/2016. tanévi munkaterv Az emberi erőforrások minisztere 28/2015. (V.28.) EMMI rendelete alapján (180 tanítási nap)

A 2015/2016. tanévi munkaterv Az emberi erőforrások minisztere 28/2015. (V.28.) EMMI rendelete alapján (180 tanítási nap) A 2015/2016. tanévi munkaterv Az emberi erőforrások minisztere 28/20 (V.2) EMMI rendelete alapján (180 tanítási nap) 20 augusztus 20 szeptember 20 október 2 26-2 - 9. 13. vasárnap 1 1 6- - 6. 9 óra: tanévnyitó

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR Baracskai Kozma Ferenc Általános Iskola 2014-2015-ÖS TANÉV

ESEMÉNYNAPTÁR Baracskai Kozma Ferenc Általános Iskola 2014-2015-ÖS TANÉV ESEMÉNYNAPTÁR Baracskai Kozma Ferenc Általános Iskola 2014-2015-ÖS TANÉV SZEPTEMBER NAP T.NAP ESEMÉNY FELELŐS HÉTFŐ 1. 1. Tanévnyitó ünnepély Első tanítási nap 1. oszt. szülői értekezlet 17.00 KEDD 2.

Részletesebben

Ellenőrzés/ számonkérés Tanévnyitó ünnepség Ügyintéző szakértő Általános igazgatóhelyettes. Feladat megnevezés

Ellenőrzés/ számonkérés Tanévnyitó ünnepség Ügyintéző szakértő Általános igazgatóhelyettes. Feladat megnevezés A 2012/2013. TANÉV HELYI RENDJE ELSŐ TANÍTÁSI NAP: 2012. SZEPTEMBER 03. (HÉTFŐ) UTOLSÓ TANÍTÁSI NAP: 2013. JÚNIUS 14. (PÉNTEK) SZEPTEMBER (20 TANÍTÁSI NAP) 03. (hétfő) 8,00 03. 03-05. 05. 12. 12. (szerda)

Részletesebben

MUNKATERV A tanév helyi rendje 2015/2016.

MUNKATERV A tanév helyi rendje 2015/2016. Veszprémi SZC Öveges József Szakképző Iskolája és Kollégiuma 8184 Balatonfűzfő, Gagarin u. 27. MUNKATERV A tanév helyi rendje 2015/2016. időpont program felelős (felelősök) augusztus 31. 17 00, osztályfőnökök,

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2012/2013. tanév

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2012/2013. tanév KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2012/2013. tanév 1. A KOLLÉGIUMBAN DOLGOZÓ PEDAGÓGUSOK VÉGZETTSÉGE ÉS SZAKKÉPZETTSÉGE Név Igazgató Igazgatóhelyettes végzettség Szakképesítés (kompetencia terület) matematika-

Részletesebben

Nagykőrösi Kolping Katolikus Általános Iskola RENDEZVÉNYTERV 2013-2014.

Nagykőrösi Kolping Katolikus Általános Iskola RENDEZVÉNYTERV 2013-2014. 1. 2. Tanévnyitó szentmise, első tanítási nap tantestület érintettek köre 2. 2. HHH tevékenység indítása IPR munka csoport HHH tanulók és mentor tanárok 3. 2. Egyéb foglalkozások beindítása tantestület

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA Az intézmények eredményességéről, felkészültségéről, személyi feltételeihez (személyes adatokat nem sértve) kapcsolódó legfontosabb információkról a szülőket tájékoztatni szükséges,

Részletesebben

Abigél Köznevelési Intézmény Debreceni Tagintézmény munkaterve és feladat-ellátási terve a 2013/2014-es tanévre

Abigél Köznevelési Intézmény Debreceni Tagintézmény munkaterve és feladat-ellátási terve a 2013/2014-es tanévre Abigél Köznevelési Intézmény Debreceni Tagintézmény munkaterve és feladat-ellátási terve a 2013/2014-es tanévre Elfogadta az Abigél Középiskola nevelőtestülete: Debrecen, 2013. szeptember 10. Bencze Rita

Részletesebben

MUNKATERV 2014-15. TANE V. Szász Márton Általános Iskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola- és Készségfejlesztő Speciális

MUNKATERV 2014-15. TANE V. Szász Márton Általános Iskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola- és Készségfejlesztő Speciális MUNKATERV 2014-15. TANE V Szász Márton Általános Iskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola- és Készségfejlesztő Speciális Szakiskola A 2014-15-ös tanév rendje Első tanítási nap 2014. szeptember 1. (hétfő)

Részletesebben

Feladatellátási terv Móra Ferenc Általános Iskola 2014/15. tanév

Feladatellátási terv Móra Ferenc Általános Iskola 2014/15. tanév Szeptember 2014.09.01 Tanévnyitó ünnepély Vukman Andrea 2014. 09. 1. hete Tanulói és tanári órarend elkészítése Dr. Gyopárné Barzsó Margit 2014.09.08-11. Szülői értekezletek (Sorrend: 4., 3., 2., 1. évfolyam)

Részletesebben

TÁMOP 3.1.4 Projektindító Nap Szept. 18. 9 00 ÉDES ANYANYELVÜNK megyei nyelvhelyességi, nyelvhasználati vetélkedő

TÁMOP 3.1.4 Projektindító Nap Szept. 18. 9 00 ÉDES ANYANYELVÜNK megyei nyelvhelyességi, nyelvhasználati vetélkedő SZEPTEMBER Szept. 1. 8 00 Tanévnyitó tájékoztató a 9. évfolyam és az első szakképző évfolyam részére /Aula/ Szept. 1. 8 15-10 20 Osztályfőnöki órák (4 óra) a 9. évfolyam és az elsős szakképző évfolyam

Részletesebben

HATÁRIDŐNAPLÓ 2014/2015. TANÉV. Augusztus

HATÁRIDŐNAPLÓ 2014/2015. TANÉV. Augusztus HATÁRIDŐNAPLÓ 2014/2015. TANÉV Augusztus 21-25 9 00 Javító vizsgák felelős: Podmaniczki Anna 26. 10 00 TÁMOP 2.2.5 zárórendezvény, majd alakuló értekezlet (benne munka- és tűzvédelmi oktatás 27-28. Munkaközösségi

Részletesebben

1.2. Tanítás nélküli munkanapok Megnevezés

1.2. Tanítás nélküli munkanapok Megnevezés 1. A TANÉV HELYI RENDJE 1.1. Tanév kerete Idő 2014.09.01. Tanév kezdete Első tanítási nap középiskola 1.2. Tanítás nélküli munkanapok Megnevezés 2014.09.04. Első tanítási nap az alapfokú művészetoktatásban

Részletesebben

BÁRDOS LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2014/2015.

BÁRDOS LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2014/2015. BÁRDOS LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2014/2015. 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Pedagógusok Végzettség, szakképzettség

Részletesebben

A humán munkaközösség félévi beszámolója. 2014-15. tanév

A humán munkaközösség félévi beszámolója. 2014-15. tanév A humán munkaközösség félévi beszámolója 2014-15. tanév Készítette: Ipcsicsné Weinhoffer Csilla mkv. Zalaszentgrót, 2015. január 27. A munkaközösség tagjai magyar, történelem, valamint ének tantárgyakat

Részletesebben

A 2014/2015. tanévi munkaterv Az emberi erőforrások minisztere 35/2014. (IV.30.) EMMI rendelete alapján (180 tanítási nap)

A 2014/2015. tanévi munkaterv Az emberi erőforrások minisztere 35/2014. (IV.30.) EMMI rendelete alapján (180 tanítási nap) A 2014/201 tanévi munkaterv Az emberi erőforrások minisztere 35/ (IV.30.) EMMI rendelete alapján (180 tanítási nap) augusztus szeptember október 22. 25-től - 26-ig - 26. - szeptember 2. - 27. 1. 1-2. -

Részletesebben

5. A tanév tervezett ütemterve

5. A tanév tervezett ütemterve 5. A tanév tervezett ütemterve A 2011/2012. tanév rendje A tanév első tanítási napja iskola művészeti iskola A tanév utolsó tanítási napja iskola - művészeti iskola Az első félév vége Az első félévi értesítő

Részletesebben

Eseménynaptár 2014/2015 tanévre

Eseménynaptár 2014/2015 tanévre Eseménynaptár 2014/2015 tanévre Augusztus 21-től Éves orvosi alkalmassági vizsgálat Szarka Istvánné 21. 9:30 Értekezlet Baghyné Urbán Ilona 21-22. 9.00 Javítóvizsga a kiírás szerint: 21. írásbeli 22. szóbeli

Részletesebben

A tanév tervezett ütemterve. A 2014/2015. tanév rendje. művészeti iskola. 2014.október 27-től október 31-ig 2014. december 22-től 2015.

A tanév tervezett ütemterve. A 2014/2015. tanév rendje. művészeti iskola. 2014.október 27-től október 31-ig 2014. december 22-től 2015. A tanév tervezett ütemterve A 2014/2015. tanév rendje A tanév első tanítási napja általános iskola művészeti iskola 2014. szeptember 1. A tanév utolsó tanítási napja általános iskola művészeti iskola Az

Részletesebben

2014-2015-ÖS TANÉV MUNKATERVE

2014-2015-ÖS TANÉV MUNKATERVE PETŐFI SÁNDOR GIMNÁZIUM, GÉPÉSZETI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM 2014-2015-ÖS TANÉV MUNKATERVE A kötelező tanítási napok száma: 180 nap. Az első tanítási nap: 2014. szeptember 1. (hétfő), az utolsó tanítási

Részletesebben

I d ő t e r v A 2014/2015-ös tanévben

I d ő t e r v A 2014/2015-ös tanévben I d ő t e r v A 2014/2015-ös tanévben 6.1 A tanév rendje: 6.1.2. A szorgalmi idő az általános iskolában és a művészeti oktatásban: 2014. szeptember 1. (hétfő) 2015. június 15. (hétfő) Az első tanítási

Részletesebben

14 óra: nyitó értekezlet. 2010. augusztus 23.

14 óra: nyitó értekezlet. 2010. augusztus 23. A 2010/2011. tanévi munka menete Az oktatási és kulturális miniszter 22/2010. (V.13.) OKM rendelete a 2010/2011. tanév rendjéről alapján (182 tanítási nap) 2010. augusztus 23. 24-25-26. - 26-27. - 14 óra:

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR. 2014-2015. tanév. Irinyi János Általános Iskola és Városi Könyvtár Létavértes, Irinyi u. 8.sz.

ESEMÉNYNAPTÁR. 2014-2015. tanév. Irinyi János Általános Iskola és Városi Könyvtár Létavértes, Irinyi u. 8.sz. ERŐSZAKMENTES EGÉSZSÉGTUDATOS ISKOLA 2009 Irinyi János Általános Iskola és Városi Könyvtár Létavértes, Irinyi u. 8.sz. ESEMÉNYNAPTÁR 2014-2015. tanév Készítették: Vályiné Pápai Viola igazgató Katonáné

Részletesebben

Tanmenetek leadása a munkaközösség vezetőknek Szülői értekezlet 3. évfolyam

Tanmenetek leadása a munkaközösség vezetőknek Szülői értekezlet 3. évfolyam DÓZSA ÉVES ÜTEMTERV 2015-2016. TANÉV Augusztus 24. H 8 00 Alakuló értekezlet; Bakony Gaszt. tájékoztató 25. K Munkaközösségi foglalkozások mk.vezetők 16 00 Tantestületi kirándulás Töllné H. Erika 26. Sze

Részletesebben

ÉVES MUNKATERV 2014/2015

ÉVES MUNKATERV 2014/2015 ÉVES MUNKATERV 2014/2015 Összeállította: Molnár Péter tagiskola igazgató A tantestület elfogadta 2014. szeptember 5-én. Szeptember Naptári nap Esemény 1. Tanévnyitó ünnepség 5. Tanévnyitó értekezlet, munkaterv

Részletesebben

MUNKATERV. 2014/2015. tanév. Készült: 2014. szeptember

MUNKATERV. 2014/2015. tanév. Készült: 2014. szeptember SZÉKESFEHÉRVÁRI VASVÁRI PÁL GIMNÁZIUM 8000 Székesfehérvár Prohászka Ottokár út 71. OM azonosító: 037857 KIK 072040 Telefon/fax: 22/312-969, 315-198 e-mail: iroda@vasvari-szfvar.sulinet.hu vasvarigimn@gmail.com

Részletesebben

A 2015/2016. tanév helyi rendje

A 2015/2016. tanév helyi rendje A 2015/2016. tanév helyi rendje Augusztus 08. 24-25-26. Javító- és osztályozó vizsgák. 08. 24,26-27. Tankönyvosztás 08. 27. Első osztályos tanulók tanszereinek összegyűjtése, a tanévkezdéssel kapcsolatos

Részletesebben