Minőség és hagyomány 1931 óta.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Minőség és hagyomány 1931 óta."

Átírás

1 Termékkatalógus

2 Minőség és hagyomány 1931 óta. Mi a Woly-nál úgy véljük, a cipő több mint egy lábbeli. - Egyéniség és önkifejezés. A cipők viselése egy folyamatos érzés, mely hatással van az életünkre aminek a védelméről érdemes és fontos gondoskodni. A balett cipőtől a túra bakancsig a Woly termékei a legmegfelelőbb ápolást és védelmet biztosítják az egyéni igényeknek megfelelően. 80 éve vagyunk otthon a minőségben ahol a legfontosabb, hogy Ön jól érezze magát a cipőiben. A Woly-nak jó oka van az ünneplésre! 2011 különleges év a számunkra: ez cégünk fennállásának 80. évfordulója. A WOLY 1931-ben lett alapítva és az egyik vezető nemzetközi szolgáltatók közé nőtte ki magát a cipőápoló és kényelmi termékek gyártásával és forgalmazásával. Ma a márka frissebb és változatosabb, mint valaha: a kiváló minőség és az új csomagolás tovább segít növelni a Woly vonzerejét. Széles választékunk mindig megfelel az aktuális divatirányzatoknak. Folyamatosan fejlesztjük termékeinket, hogy jobban illeszkedjen az Önök igényeihez. Csatlakozzon hozzánk, hogy a következő 80 évben Önnel lehessen a WOLY!

3 LEATHER BALM Bőrbalzsam 150 ml flakon Cikkszám: 1447 Mélytisztítás és ápolás. Minden bőrtípushoz kemény és hüllőbőrökhöz is (kivéve antilopbőrt). Aloe Vera tartalmával gyengéden tisztít és ápol. Cipőkhöz, táskákhoz, bútorokhoz. Nem okoz elszíneződést a világos felületeken sem. Használata: Tegyünk egy tiszta rongyra belőle, vigyük fel a kívánt felületre, majd hagyjuk beszívódni. Polish cipőkrémmel fényesíthetjük. FASHION LEATHER CREAM Szivacsos cipőápoló 75 ml tubus Cikkszám: 1480 A legkiválóbb ápolószer cipőkhöz és egyéb bőrtermékekhez. Ápol, fényesít, impregnál, tisztít és felfrissíti a cipő színét. - fekete, fehér, barna, színtelen Használata: Egyenletesen vékony rétegben vigyük fel, hagyjuk megszáradni, majd egy puha ronggyal dörzsöljük át az anyagot. Ezáltal fényes felületet kapunk. Rendszeres használata segít megakadályozni a bőr színének kifakulását. SHOE CREAM Cipőkrém 50 ml tégely Cikkszám: 1470 Ápol, tartósít, impregnál és fényesít mindenféle sima bőrt. Használata: Hordjuk fel, hagyjuk megszáradni, majd fényesítsük.

4 WAX COLOR Viaszos cipőkrém 50 ml tégely Cikkszám: 1473 Cipőkrém rendkívül magas színezőanyaggal és karnauba viasszal. Használata: A fedélben lévő szivaccsal alaposan dörzsöljük be a felületet. Hagyjuk száradni 20 percig, majd fényesítsük ki a bőrt. POLISH Cipőpaszta 50 ml doboz Cikkszám: 1490 Fémdobozos paszta amely ápol, fényesít, impregnál és felfrissíti a bőr színét. - színtelen, fekete, barna Használata: Hordjuk fel, hagyjuk megszáradni, majd fényesítsük! SHOE SHINE Cipőfényező darab Cikkszám: 1580 Szilikonos cipőfényező szivacs, praktikus tartóban Használat: A korábban megtisztított cipőt, illetve bőrfelületet áttörölve ragyogó magas fényt biztosít.

5 VELOURS CLEANER Velúr tisztító spray 125 ml Aerosol Cikkszám: 1502 Folteltávolító szarvas, velúr és nubuk bőrökhöz. Eltünteti a zsír, olaj és kátrányfoltokat. - színtelen Használata: Távolítsa el a bőrről a port, majd a tisztítószert kb.: 25cm távolságból, körkörös mozdulatokkal szórja egyenletesen a foltra, majd a helyet azonnal dörzsölje szárazra Woly kefével vagy Woly szivaccsal. Nehezen eltávolítható foltok esetén a műveletet ismételje meg. Színtelen, így minden színhez használható. SUEDE VELOURS Velúr színfelfrissítő spray 250 ml Aerosol Cikkszám: 1524 Kiváló kondicionáló, színfelfrissítő és vízlepergető hatású készítmény. Folyamatos használat során a bőr tartósan puha marad. A szín nedvesség hatására is megmarad. - színtelen, fekete, barna a Használata: A bőrt tisztítsuk meg Woly velúr kefével majd ha szükséges foltokat távolítsuk el a Woly velúr tisztító spray segítségével. Ezután a felületet cm távolságból egyenletesen fújjuk be és hagyjuk megszáradni. Legvégül bolyhozzuk fel a bőrt Woly velúr szivaccsal. SUEDE VELOURS LIQUID Velúr szivacsos ápoló 75 ml flakon Cikkszám: 1457 Kiválló minőségű velúr és nubuk bőr ápoló. Intenzíven ápol és felújítja a cipő színét. Hatékony védelmet nyújt a nedvesség ellen is. Használata: Használat előtt felrázandó, majd finoman monyja a szivacsot a felületre és egyenletesen hordja fel az anyagot. Hagyja megszáradni. Száradás után használjon Woly velúr tisztító kefét

6 SPONGE Szivacs Darab Cikkszám: 1440 Tisztító szivacs velúr és nubuk bőrökhöz. Mágnesként vonzza a port és a mindennapi szennyeződéseket, valamint késlelteti a bőr elszíneződését. SUEDE VELOURS GUM Velúr tisztító gumi Darab Cikkszám: 1441 Kifejezetten velúr és nubuk bőrökhöz való tisztító gumi. Kiváló tisztító eszköz a makacs foltok ellen, melyeket egyszerűen csak át kell dörzsölni ezzel a gumival. COMBI CLEANER Kombinált tisztító spray 125 ml Aerosol Cikkszám: 1503 Speciális tisztítószer, mely minden felületen használható. Eltünteti a szennyeződéseket, a hó, só és vízfoltokat is. Színfelfrissítő hatása is van. Használata: Rázzuk fel a palackot, majd cm-ről permetezzük egy szivacsra vagy tiszta ruhára. Könnyedén dörzsöljük át a tisztítandó felületet. Rövid időn belül megszárad.

7 PERFECT GEL Tisztító gél 50 ml tégely Cikkszám: 1471 Univerzális, színtelen tisztítószer, mely hatékonyan tisztít minden fajta felületet. Bőr, velúr, textil. Használata: Hordjuk fel egy puha ronggyal, szükség szerinti dörzsöléssel, majd hagyjuk megszáradni. Bőr felületen beszívódik a gél, majd ezután töröljük át még egyszer egy ronggyal. LACK LIQUID PATENT Lakkbőr ápoló folyadék 75 ml flakon Cikkszám: 1451 Különleges tisztító és fényesítő szer lakk- és gyűrött lakkbőrből készült cipőkhöz, táskákhoz és kabátokhoz. Megtartja a lakkbőr szépségét és meggátolja annak berepedezését. - fekete és színtelen Használata: A flakont rázzuk fel és a készítményt egy ruhával kenjük a tisztítandó felületre. Száradás után fényesítjük a bőrt. PROTECTOR 3x3 Impregnáló spray 250 ml Aerosol Cikkszám: 1530 Nagy hatású impregnálószer, textil, box-bőr, nappa, és velúr bőrökhöz. Védi a cipőt, táskát és ruházatot a nedvességtől, lepergeti az olajat és a piszkot. Légáteresztő (GORE-TEX) anyagokra is használható. A cipőt már az első használat előtt kezeljük. Teljesen láthatatlan bevonatot képez, foltmentesen szárad. Használata: A tiszta, száraz felületet 20 cm távolságból egyenletesen szórjuk be, majd 30 percig hagyjuk száradni.

8 SHOE STRETCH Bőrtágító spray 125 ml Aerosol Cikkszám: 1501 A bőrt puhává és tágíthatóvá teszi, így a cipő a lábhoz idomul. Használata: A cipő felvétele után 25 cm távolságról kívülről szórjuk be egyenletesen a tágítandó felületet. ANTI COLOR Színfogó 125 ml Aerosol Cikkszám: 1506 A készítmény egy színtelen filmréteget kialakítása révén lecsökkenti a lehetőségét annak, hogy a sötét bélésbőrrel készült cipők átadják színüket a zokninak és harisnyának. Használata: Egyenletesen fújjuk a cipő belsejébe. A száradási idő 30 perc. Szükség esetén a műveletet ismételjük meg. SHOE FRESH Cipődezodor 125 ml Aerosol Cikkszám: 1510 Meggátolja a baktériumok elszaporodását és a lábgomba kialakulását. Megszünteti a kellemetlen szagokat, biztosítja a cipő belső higiéniáját. Friss érzést kölcsönöz a lábnak. Hatása nem csak pillanatnyi, neutralizálja a cipőben lévő nedvességet több napon át.színtelen. Használata: A flakont függőlegesen tartva, fújjunk a cipő belsejébe a szükséges mennyiségben.

9 WHITE LIQUID Fehér szivacsos bőrápoló 75 ml flakon Cikkszám: 1444 Intenzív fehérítő cipőkrém bőrre és textil felületekre. Kiválló minőség, mely ápolja és táplálja a bőrt. Különleges fehérítő pigmentekkel újjá varázsol. Használata: Használat előtt felrázandó, majd finoman monyja a szivacsot a felületre és egyenletesen hordja fel az anyagot. Hagyja megszáradni. HIGH TECH LOTION Gumifelület ápoló 150 ml flakon Cikkszám: 1489 Magas hatású ápolószer, amely ragyogó fényességet kölcsönöz a felületnek. Kiválóan alkalmas gumicsizmákra és Crocs termékekre. Megakadályozza a gumi kirepedezését. Színtelen, így bármilyen színre fújható, valamint színfelfrissítő hatású. Hatékony és gazdaságos az alkalmazása. TALON Sarokemelő méret 35/37 44/46 Cikkszám: 1830 Kellemes, lágy járást biztosít, a saroknak megfelelő szilárd támaszt képezve. Öntapadós fólia adja a csúszásmentességet. A sarokemelő latex részének köszönhető a rugalmas járás, a növényileg cserzett bőrből készült felsőrész pedig kiváló nedvesség felvevő hatású. Így együttesen garantálja a maximális komfort érzetet.

10 DISCO QUEEN Zselés talppárna - mosható darab Cikkszám: 1833 A lágy anyag enyhíti a talpra nehezedő nyomást, ezzel kényelmes járást biztosít hosszú időn keresztül. Ideális megoldás magas sarkú cipőkhöz és szandálokhoz. Megakadályozza a láb csúszkálását a cipőben, valamint alátámasztja a lábboltozatot. Vizes öblítés után visszanyeri tapadóerejét. HELL DREAM Zselés sarokfogó darab Cikkszám: 1834 Megakadályozza a sarkak kicsúszását a cipőből, valamint megelőzhető a kidörzsölődés is. GEL WITH FOOTBED Zselés talpbetét mosható, vágható méret női / férfi Cikkszám: 1838 A puha, rugalmas talpbetét tökéletesen illeszkedik a cipőben. Ergonomikus kialakításának köszönhetően érezhetően leveszi a terhet a gerincről valamint enyhíti az ínszalagokra és ízületekre nehezedő nyomást. A talpbetét olyan gélből készült, amely mentes minden fajta káros anyagtól, biztonságos így nem irritálja a bőrt. Kézzel mosható! Használata: Egy olló segítségével a kívánt méretre igazítható, majd a puha légáteresztő velúr felülettel felfelé a cipőbe helyezendő

11 COMFORT Komfort talpbetét méret Cikkszám: 1804 Növényi cserzésű bőrből készült talpbetét, a legnagyobb kényelmet nyújtja a cipőben. A bőr kiváló nedvesség felvevő képességgel rendelkezik. A hátoldalon lévő latex hab a puha járást biztosítja. 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47-es méretekben érhető el. ODOUR STOP Deo talpbetét vágható méret 36/46 Cikkszám: 1806 Hatásos szagsemlegesítő talpbetét, amely a nedvességet elnyeli és a perforációnak köszönhetően biztosítja a levegő áramoltatását a cipőben. A puha latex hab megelőzi a bőrkeményedés kialakulását. A felsőrész 100% pamut, az alsó rész tiszta aktív faszén tartalmú latex hab. Használata: Egy olló segítségével a kívánt méretre igazítható, majd a textil felülettel felfelé a cipőbe helyezendő. EXQUISIT Szőrme talpbetét méret Cikkszám: 1815 Exclusive bárányszőrme talpbetét, amely melegen tartja a lábat. Az alsó rész csúszásgátló bevonattal biztosítja a kellő tapadást a cipőben. 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47-es méretekben érhető el.

12 AUTOMATIC BOOTLEG FORMER Csizmaszár merevítő - 32cm Cikkszám: 1901 darab Mereven tartja a csizma szárát. SUEDE BRUSH Velúr tisztító kefe darab Cikkszám: 1595 Kisimítja és tisztítja a velúr bőrt, így kölcsönöz gyönyörű, bársonyos megjelenést a felületnek. A fejrészen két komponensű kefe fej, gumi tüskék és sárkaparó rész is található. Tökéletes tisztítás és ápolás minden velúr bőrhöz.

13 GLOSS BRUSH Fényező kefe darab Cikkszám: 1591 Kiválló minőségű fényező kefe a ragyogó fényességért. Kapható világos és fekete színben. HORSEHAIR BRUSH Lószőr fényező kefe darab Cikkszám: 1591 A legkivállóbb minőségű fényező kefe. Bükk fából és természetes lószőrből készül. Kapható világos és fekete színben. APPLICATION BRUSH Nyeles, kenő kefe darab Cikkszám: 1596 Kiválló minőségű kenő kefe a cipőkrém felhordásához. Bükk fából és természetes lószőrből készül. Kapható világos és fekete színben.

14 TEXTILE WASH Mosószer 250 ml flakon Cikkszám: 5066 Különlegesen hatékony mosószer sport- és szabadidős ruházati termékekhez, mikroszálas anyagokhoz és minden légáteresztő membránnal ellátott outdoor termékhez. Alaposan tisztít miközben megörzi az anyagok pozitív tulajdonságait. Alkalmazható gépi és kézi mosáshoz is. Nem tartalmaz lágyító anyagokat és biológiailag lebomló. Könnyen használható a praktikus adagolónak köszönhetően. DOWN WASH Pehelymosó 250 ml flakon Cikkszám: 5067 Speciális mosószer hálózsákok, pehely tartalmú ruházatok, takarók párnák részére. Megtartja az anyag eredeti tulajdonságait, nem csomózódik össze, biztosítja a puhaságot, bolyhosságot és légátersztő képességet. Alkalmazható gépi és kézi mosáshoz is. Nem tartalmaz lágyító anyagokat és biológiailag lebomló. Könnyen használható a praktikus adagolónak köszönhetően.

15 LIQUID TEX PROTECTION Textil védő folyadék 250 ml flakon Cikkszám: 5068 Hatékony textil impregnáló szer minden mosható ruhához. Védelmet nyújt a nedvesség, szennyeződés és a foltok ellen. Alkalmazható minden típusú textíliához és légáteresztő membránokhoz. Tartósabbá teszi az anyagot. Használata: Mosógépben az öblítőszer helyett adagolható. CLEANING SHAMPOO Cipő sampon 200 ml flakon Cikkszám: 5071 Az ideális tisztító termék a sport cipőkhöz. Lehet sima vagy velúr bőr, textil- esetleg szintetikus anyag, minden típusra használható. Szintén ideális a világos színű cipők talprészére is. Gyors és hatékony eredmény, valamint egyszerű használat.

16 WAX ACTIVE Bőrviasz 100 ml doboz Cikkszám: 5072 Kifejezetten bőr sport-és szabadidős cipőkhöz, bőr bakancsokhoz, használatos, megtartva a bőr rugalmasságát valamint védelmet biztosít a nedvesség és a szennyeződések ellen. Minden bőrfelületre alkalmazható. - színtelen HIMALAYA WAX Túrabakancs ápoló 250 ml Aerosol Cikkszám: 5063 Intenzív és teljes körű ápolás bőr-, sport-, szabadidő-, túracipők és hegymászó bakancsok ápolására. A különböző viaszok és zsírok, mint a méhviasz és a lanolin, táplálja és megőrzi a bőr rugalmasságát, valamint hatékonyan távol tartja a nedvességet is. Egy puha ronggyal áttörőlve ragyogó fényességet ad.

17 Jelmagyarázat Vízsszigetelés Színfelfrissítés Ragyogás Tisztítás Minden anyagra használható Mosógépben is mosható Dermatológiailag tesztelt enyhén közepesen nagyon

18 CIPŐFŰZŐ Bt. H-2162 Őrbottyán, Ősz utca web:

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

TERMÉKEK ÁRLISTÁJA (2015)

TERMÉKEK ÁRLISTÁJA (2015) ZEUSZ PAPUCSA CIPŐJAVÍTÓ BT. Budapest, II. kerület, Lotz Károly u. 10. 06-20/365-87-39 zeuszpapucsa@gmail.com www.zepucs.hu TERMÉKEK ÁRLISTÁJA (2015) cikkszám megnevezés ár 301 szilikonos gyógytalpbetét

Részletesebben

EMV-1005. Cipők, lábbelik

EMV-1005. Cipők, lábbelik Cipők, lábbelik EMV-1001 EMV-1002 - zöld PVC gumicsizma - acélkaplis védőcsizma - belső pamut bolyhozás - nagy ellenálló képességű - 36-tól 47-es méretig antibakteriális felsőrész - nitril talp - sav és

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS Használható 30-40-60oC-os gépi mosáshoz, színes- és fehér ruhákhoz egyaránt. Alkalmazás: 5kg közepesen szennyezett ruhához 1 adagolópohár mosóport rakjon a gép adagolórekeszébe. Adagolópohár a dobozban.

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Megoldások a tiszta környezetért

Megoldások a tiszta környezetért Megoldások a tiszta környezetért HU 07/18 CID LINES a tisztító, ápoló és fertőtlenítő termékek teljes választékának gyártója a vendéglátás, a közlekedési, élelmiszeripari és mezőgazdasági ágazatok számára.

Részletesebben

EN ISO OB SRC A E

EN ISO OB SRC A E 20.971 EN ISO 20347 OB A E Könnyű női munakavédelmi klumpa Felsőrész Permair(fóliázott) bőr, fehér Előre hajtható sarokpánt Texon elemi szálas talpbélés Kényelmes talpbetét Puha poliuretán talp Acélkapli

Részletesebben

MŰVÉSZTERMÉKEK.

MŰVÉSZTERMÉKEK. ART & CRAFT MŰVÉSZTERMÉKEK www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu ART & CRAFT TÁBLAFESTÉK KRÉTÁHOZ Matt fekete festék spray. Krétatábla készítéséhez. Lehetővé teszi a felületen krétával való írást, majd

Részletesebben

Katalógus. Silver Horse Bt. H-1202 Budapest, Bácska u. 11. telefon: 06-1-286-4057 fax: 06-1-286-4057 mobil: 06-20-393-2664

Katalógus. Silver Horse Bt. H-1202 Budapest, Bácska u. 11. telefon: 06-1-286-4057 fax: 06-1-286-4057 mobil: 06-20-393-2664 Katalógus Hagyományos kézműves lábbeli gyártás Ha fontos önnek, hogy lovagláshoz de akár utcai viseletre a lábához legjobban illeszkedő csizmát vagy cipőt viselje nem kell kompromisszumokat kötnie. Munkatársaink

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

www.berkemann.hu Szívünkön viseljük lába sorsát - Lábápolás a Berkemanntól

www.berkemann.hu Szívünkön viseljük lába sorsát - Lábápolás a Berkemanntól www.berkemann.hu Szívünkön viseljük lába sorsát - Lábápolás a Berkemanntól Lábápolás a Berkemanntól - az Ön lábának egészségéért. Lábunk nap, mint nap hatalmas terhelésnek van kitéve, a nem megfelelő lábbeli

Részletesebben

HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető

HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető A-Clean Acid Sampon Személygépjármű tisztítás A-Clean Superfoam Bio A-Clean Autosampon Mindenfajta közlekedési eszköz tisztítására alkalmas BIO tisztítószer. Kézi,

Részletesebben

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás 3M Autóápolás Professzionális gondoskodás A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén. Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! Tökéletes fényezés néhány egyszerű

Részletesebben

BACOU BSL DEFENDER S3 HRO SRC félcipő REF. 6245931

BACOU BSL DEFENDER S3 HRO SRC félcipő REF. 6245931 BACOU BSL DEFENDER S3 HRO SRC félcipő REF. 6245931 ÁLTALÁNOS ADATOK Részleg : Testvédelem Család : Védőcipők Csoport : Triaxe Választék : Evolution A Márka korábbi neve : BACOU Üzleti partnerországok Hungary

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray TECH Technikai festék spray www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu CINK Fényes korrózió gátló alapozó festék spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray Technikai festék spray www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu CINK ALAPOZÓ Korróziógátló 99%-os tisztaságú cink alapozó spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ

TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ ÚJ TISZTÍTÓSZER TERMÉKCSALÁDUNKKAL EGYSZERŰEN GONDOSKODHAT KÉSZÜLÉKEIRŐL, HOGY AZOK SOKÁIG HATÉKONYAN MŰKÖDJENEK Főzőlap és rozsdamentes acélfelület tisztítószerek 4

Részletesebben

MŰVÉSZTERMÉKEK.

MŰVÉSZTERMÉKEK. MŰVÉSZTERMÉKEK www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu TÁBLAFESTÉK KRÉTÁHOZ Matt fekete festék spray. Krétatábla készítéséhez. Lehetővé teszi a felületen krétával való írást, majd letörlést. Magas fedőképesség

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek Film- és optikai eszköz védõ termékek FILMTISZTÍTÓ SPRAY Minden felületre, ph semleges. Freonmentes. Ujjnyomok és más szennyezõdések eltávolítására. ANTISZTATIKUS SPRAY Film, üveg és mûanyag felületek

Részletesebben

www.primigi.com export@primigi.com IMAC S.p.A. - ITALY

www.primigi.com export@primigi.com IMAC S.p.A. - ITALY I.P. gyermek lábát mérje meg a Primigi, egy különleges kaland lépésről lépésre egy különleges kaland lépésről lépésre www.primigi.com export@primigi.com IMAC S.p.A. - ITALY A PRIMIGI Passo dopo passo (Lépésről

Részletesebben

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax RAGE A RAGE termékeket a rendkívül sokféleség jellemzi. Fényfokozó és rögzítõ hatás szerint vannak csoportosítva, így adva a fodrászok kezébe korlátlan felhasználási lehetõséget. Trilling Wax Különösen

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban.

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban. TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS Nem csak a helyes használatról, hanem a megfelelő tisztításról és karbantartásról tájékozathatjuk önt, a lehető leghosszabb élettartam eléréséhez. Az egész FITNICE kollekcióra garanciát

Részletesebben

KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ FESTÉK Matt félmatt félfényes - fényes HASZNÁLATI UTASÍTÁS: KEZELENDŐ FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE FELHASZNÁLÁS

KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ FESTÉK Matt félmatt félfényes - fényes HASZNÁLATI UTASÍTÁS: KEZELENDŐ FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE FELHASZNÁLÁS MAGYAR ICE KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ FESTÉK Matt félmatt félfényes - fényes Víz alapú kettős összetevőjű tartós festék. Megőrzi a fa természetes színét, könnyedén felvihető a felületre (görgő vagy ecset).

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

Motoros ápoló-, karbantartó termékek Lánc karbantartása

Motoros ápoló-, karbantartó termékek Lánc karbantartása CHAIN CLEAN Motoros ápoló-, karbantartó termékek Lánc karbantartása Chain Clean gyorsan és alaposan tisztítja a motorkerékpár (utcai és terep) láncokat csakúgy, mint másféle jármláncokat. Önmagában feloldja

Részletesebben

Háztartási praktikák, receptek

Háztartási praktikák, receptek Háztartási praktikák, receptek 1. Fertőtlenítő felülettisztító spray 100 ml desztilláltvíz 100 ml alcohol vagy vodka 50 ml ecet 30 csepp illóolaj (levendula, citrom, narancs, oregano, fenyő, rozmaring)

Részletesebben

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő.

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő. Winners Group Kft. FILOZÓFIA A Fortador Lamborghini filozófia, hogy kompromisszumok nélkül, hatékonyan, ultramodern formában tisztítson, fertőtlenítsen. A bika erejével. Magyarországon kizárólag nálunk

Részletesebben

H2O PROJECTA ÍVES zuhanykabin szerelési útmutató

H2O PROJECTA ÍVES zuhanykabin szerelési útmutató Minőség, kiváló áron 000 Kecskemét, Matkói út., e-mail: szerviz@metakft.hu, fax: 7/50 55 HO PROJECTA ÍVES zuhanykabin szerelési útmutató Köszönjük vásárlását és bizalmát termékünk iránt. Reméljük, sok

Részletesebben

ÁRLISTA Forintban 2011.01.01.

ÁRLISTA Forintban 2011.01.01. ÁRLISTA Forintban 2011.01.01. RX TERMÉKCSALÁD - POLÍROK 01408-1 RX 01 polírpaszta durva szilikon mentes 1 Lit. 6636 8295 01402-1 RX 02 polírpaszta durva szilikon mentes 1 Lit. 6636 8295 01400-1 RX 04 polírpaszta

Részletesebben

kézi tisztítás Clinex Floral KTM Univerzális padlótisztítszer

kézi tisztítás Clinex Floral KTM Univerzális padlótisztítszer padlók Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva különböző tisztítószereket fejlesztettünk ki padlólapokhoz, kő- és fapadlókhoz. Termékeink hatékony és hosszantartó tisztaságot biztosítanak. kézi tisztítás Clinex

Részletesebben

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata.

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. Konyha higiénia Az Evm Zrt által Az Evm Zrt által gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. 1.Fázis: Zsírtalanítás és fertőtlenítés egy fázisú mosogató és fertőtlenítőszerrel.

Részletesebben

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gemini zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 900 X 900 X 1850 Méret tálca: 900 X 900 X 150 Krómozott keret Oldalüvegek: 6 mm átlátszó biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06 Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer 1 Sika teakfa burkolat használati útmutató A teakfa burkolat tisztítása és ápolása A kezeletlen teakfa idővel természetes

Részletesebben

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere FÕMOSÓK D-Color színes ruhák mosószere Különbözõ mosási célokra, színes és fehér, szintetikus, pamut és kevertszálas textíliák kézi és gépi mosására egyarát alkalmas mosópor. Alkalmazás: 10-20 g/kg, 10-20

Részletesebben

A TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐ: KÄRCHER TISZTÍTÓ- ÉS ÁPOLÓSZEREK

A TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐ: KÄRCHER TISZTÍTÓ- ÉS ÁPOLÓSZEREK A TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐ: KÄRCHER TISZTÍTÓ- ÉS ÁPOLÓSZEREK A Kärcher több, mint 30 éve különös hangsúlyt fektet a fejlesztés, a nyersanyag-kiválasztás és a tisztító- és ápolószerek gyártása során a környezet

Részletesebben

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 megelőzik a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beszívódását PLUTECT 22 AQUA

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

ÁRLISTA 2012.04.01. RX TERMÉKCSALÁD - POLÍROK Nettó Bruttó Cikksz. Termék neve Egys. HUF HUF 01408-1 RX 01 polírpaszta durva szilikon mentes - akciós

ÁRLISTA 2012.04.01. RX TERMÉKCSALÁD - POLÍROK Nettó Bruttó Cikksz. Termék neve Egys. HUF HUF 01408-1 RX 01 polírpaszta durva szilikon mentes - akciós ÁRLISTA 2012.04.01. RX TERMÉKCSALÁD - POLÍROK Nettó Bruttó Cikksz. Termék neve Egys. HUF HUF 01408-1 RX 01 polírpaszta durva szilikon mentes - akciós 1 Lit. 6 930 8 801 01402-1 RX 02 polírpaszta durva

Részletesebben

A még jobb. teljesítményért. Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje. Szemüveglencsék japán technológiával

A még jobb. teljesítményért. Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje. Szemüveglencsék japán technológiával A még jobb teljesítményért Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje Szemüveglencsék japán technológiával Magas vizuális teljesítmény Amennyiben Ön aktív életmódot él vagy rendszeresen sportol,

Részletesebben

ÉLMÉNY MINDEN LÉPÉS! FEDEZZE FEL A 2018 ŐSZ/TÉLI KOLLEKCIÓT!

ÉLMÉNY MINDEN LÉPÉS!     FEDEZZE FEL A 2018 ŐSZ/TÉLI KOLLEKCIÓT! ÉLMÉNY MINDEN LÉPÉS! WWW.PATELLA.HU WWW.SCHOLLCIPO.HU FEDEZZE FEL A 2018 ŐSZ/TÉLI KOLLEKCIÓT! Élmény minden lépés! Az életben sokszor teszünk fontos lépéseket, melyek fordulópontot jelentenek, új kalandokhoz

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE matrac 04-2009 CSLH PP FSBE Komfort és megbízhatóság az istállóban! 2 A DeLaval M45S matrac egy kényelmes, megszakításmentes megoldás, erős 4 mm vastag szintetikus kétrétegű burkolattal és egy puha 40

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Bõrvédelmi rendszerek - bármely munkahelyi környezetben Kézhigiénia Közel 50 éve jó minõségû bõrvédõ, bõrápoló krémeket, kéztisztítókat,

Részletesebben

HOGY TÖBBET NE KELLJEN AUTÓJÁT FÉNYESÍTENI. A GardX Járművédő Rendszer elérte a Brit EN ISO :2007 sztenderdet

HOGY TÖBBET NE KELLJEN AUTÓJÁT FÉNYESÍTENI. A GardX Járművédő Rendszer elérte a Brit EN ISO :2007 sztenderdet HOGY TÖBBET NE KELLJEN AUTÓJÁT FÉNYESÍTENI GARDX JÁRMŰVÉDŐ RENDSZER A KÖVETKEZŐKKEL SZEMBEN VÉD: Kiömlött folyadék Vegyszerek Növényi nedvek UV-sugarak Só, szmog +/- Extrém hőmérséklet Savas eső Rovaroktól

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS. www.kamiondekor.hu

TERMÉKKATALÓGUS. www.kamiondekor.hu TERMÉKKATALÓGUS www.kamiondekor.hu www.kamiondekor.hu SCANIA KIEGÉSZÍTŐK Ajtókárpitok 4 Műszerfal asztalok 4 Motoralagúttakaró szőnyegek 5 Szőnyegek 6 Függönyök 8 Üléshuzatok 9 Üléskárpitok 10 Inox díszek

Részletesebben

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához.

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. Tisztító készlet Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. TISZTÍTÓSZEREK ÉS TISZTÍTÓESZKÖZ SZIVACSOK ÉS TARTOZÉKOK Fuga-Wash Eco 4 Spatulya BEDOLGOZÁS Öko-kompatibilis tisztítószer

Részletesebben

Termékajánlatunk az élelmiszeripar részére

Termékajánlatunk az élelmiszeripar részére 2014 Termékajánlatunk az élelmiszeripar részére 258 Élelmiszeripari választék - Érték és minőség A Fortis Plus az ipari mosásnak is maximálisan ellenálló, kiváló minőségű kevertszálas alapanyag (65% poliészter/35%

Részletesebben

Konyha. Inox tisztítószer. Hideg zsíroldó szórófejes 750ml. 750ml. Hideg zsíroldó szórófejes 1000ml. Kerámia főzőlap tisztítószer.

Konyha. Inox tisztítószer. Hideg zsíroldó szórófejes 750ml. 750ml. Hideg zsíroldó szórófejes 1000ml. Kerámia főzőlap tisztítószer. Konyha Hideg zsíroldó szórófejes Fokozott hatékonyságú hideg zsíroldó, amely gyorsan hat, tűzhelyek, sütőtepsik, és rozsdamentes acéledények tisztítására. Inox tisztítószer Biztonságosan, hatékonyan és

Részletesebben

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu Supershine & Spongelux visszavarázsolja a padló eredeti fényét Supershine & Spongelux Termék áttekintés avagy a forradalmi fényező és csiszoló pad-ek SUPERSHINE PLUS,gyémánt pad félkemény hordozófelülettel.

Részletesebben

partner ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓK PROFESSZIONÁLIS AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD www.radinum.hu +36 20 347 57 67

partner ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓK PROFESSZIONÁLIS AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD www.radinum.hu +36 20 347 57 67 2012 ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓK PROFESSZIONÁLIS AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD - PORÁLLAGÚ VEGYSZEREK - FOLYÉKONY ÁLLAGÚ VEGYSZEREK - KARBANTARTÓ ÉS ÁPOLÓANYAGOK www.radinum.hu +36 20 347 57 67 - KIEGÉSZÍTŐK partner

Részletesebben

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Kedves Kreatív Partnerünk, Örülünk, hogy érdeklődsz a kreatív alkotás világa iránt és szívesen olvasod bemutató anyagainkat. Igyekszünk mindig praktikus

Részletesebben

Kézvédelmi program LORDIN

Kézvédelmi program LORDIN Kézvédelmi program LORDIN Felhasználási területek Szakterületek Anyagok Munka előtt és közben Munka előtt és után Munka után Építőipar cement, gipsz, mész, LORDIN protect F malter, beton Irodák és normál

Részletesebben

Szakmai beszámoló az NKA 3533/00218 MNM PALÓC MÚZEUMA ÁLLOMÁNYVÉDELMI MŰHELYE TEVÉKENYSÉGÉHEZ SZÜKSÉGES SZAKMAI ANYAGOK ÉS ESZKÖZÖK BESZERZÉSÉRE

Szakmai beszámoló az NKA 3533/00218 MNM PALÓC MÚZEUMA ÁLLOMÁNYVÉDELMI MŰHELYE TEVÉKENYSÉGÉHEZ SZÜKSÉGES SZAKMAI ANYAGOK ÉS ESZKÖZÖK BESZERZÉSÉRE Szakmai beszámoló az NKA 3533/00218 MNM PALÓC MÚZEUMA ÁLLOMÁNYVÉDELMI MŰHELYE TEVÉKENYSÉGÉHEZ SZÜKSÉGES SZAKMAI ANYAGOK ÉS ESZKÖZÖK BESZERZÉSÉRE A Nemzeti Kulturális Alaptól elnyert 350 000 Ft összegű

Részletesebben

Blux mosószerek! Tisztítószerek.

Blux mosószerek! Tisztítószerek. Blux mosószerek! Tisztítószerek. Zafír 3 kg Zafir 3v1 mosópor, vízlágyítóval és citrom illatú öblítővel. Minden típusú mosógéphez és ruhákhoz (színes, fehér) ajánlott. Mosási hőmérséklet: 30C-90C. Megbízhatóan

Részletesebben

ÁRLISTA Forintban 2012.01.03 RX TERMÉKCSALÁD - POLÍROK Nettó Bruttó Cikksz. Termék neve Egys. Lista ár Lista ár 01408-1 RX 01 polírpaszta durva

ÁRLISTA Forintban 2012.01.03 RX TERMÉKCSALÁD - POLÍROK Nettó Bruttó Cikksz. Termék neve Egys. Lista ár Lista ár 01408-1 RX 01 polírpaszta durva ÁRLISTA Forintban 2012.01.03 RX TERMÉKCSALÁD - POLÍROK Nettó Bruttó Cikksz. Termék neve Egys. Lista ár Lista ár 01408-1 RX 01 polírpaszta durva szilikon mentes 1 Lit. 7476 9495 01402-1 RX 02 polírpaszta

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

Boka Térd. Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/

Boka Térd. Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/ Boka Térd Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/ csukló Csuklórögzítő kéztőalagút (Carplais) szindróma rándulás FuturoTM Night Éjszakai Csuklórögzítő éjszakai használatra

Részletesebben

Termékek SC 1.020 *EU

Termékek SC 1.020 *EU Termékek SC 1.020 *EU A belépő kategóriás Kärcher SC 1.020 gőztisztító erőteljes és higiénikus tisztítást tesz lehetővé vegyszerek használata nélkül. Különösen alkalmas konyha, fürdőszoba és padlótisztításhoz.

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

Használati javaslat Fontos figyelmeztetés - tanácsok Tisztítás

Használati javaslat Fontos figyelmeztetés - tanácsok Tisztítás Használati útmutató Köszönjük, hogy a számítógépes talpfelmérés alapján készült Batz egyedi talpbetétet választotta. Kérjük, hogy a tájékoztatót figyelmesen olvassa végig! A Batz egyedi talpbetét a megváltozott

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ, HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. TENA Pants Plus egyszerhasználatos inkontinencia pelenkanadrág

TERMÉKISMERTETŐ, HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. TENA Pants Plus egyszerhasználatos inkontinencia pelenkanadrág TERMÉKISMERTETŐ, HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TENA Pants Plus egyszerhasználatos inkontinencia pelenkanadrág A TENA Pants alsónemű típusú pelenkanadrág középsúlyos és súlyos inkontinencia ellátására szolgáló egyszerhasználatos

Részletesebben

DRAGON MŐSZAKI JELLEMZİK

DRAGON MŐSZAKI JELLEMZİK LEÍRÁS Biztonsági tűzoltó csizma hivatásos tűzoltók számára Megfelel az EN 15090:2006 szabványnak Nemzetközi jelölés: HI 3 +A+CI+AN Bőr: fekete fekete barkásbőr, víztaszító kezeléssel Cérna: tűzálló, Kevlar

Részletesebben

Forgalmazó: IFOTECH Clean Kft. Telefon: +36 30 9397 635. AGS 3550 tutoprom Tartós Anti-Graffiti Bevonat

Forgalmazó: IFOTECH Clean Kft. Telefon: +36 30 9397 635. AGS 3550 tutoprom Tartós Anti-Graffiti Bevonat Tartós Anti-Graffiti Bevonat Tartalom Termékleírás és tulajdonságok Előkészítés - Hatékonyság - Tárolás Felhordási módok Graffiti eltávolítás Biztonsági intézkedések Felhasználási példák 2 Termékleírás

Részletesebben

Vásárlói Tájékoztató a FeelsGood-on vásárolt lábbelikhez Használati-kezelési útmutató

Vásárlói Tájékoztató a FeelsGood-on vásárolt lábbelikhez Használati-kezelési útmutató Vásárlói Tájékoztató a FeelsGood-on vásárolt lábbelikhez Használati-kezelési útmutató Kedves Vásárlónk! Köszönjük, hogy a FeelsGood oldalról választott cipőt. Annak érdekében, hogy választásának előnyeit

Részletesebben

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások 3M Konyhahigiéniai termékek Professzionális tisztaság Egyszerű és hatékony megoldások Felcsiszolás, alapeltávolítás A legjobb eredmény elérése érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy a védőréteggel való

Részletesebben

D U N A V É R T V É D Ő L Á B B E L I

D U N A V É R T V É D Ő L Á B B E L I D U N A V É R T V É D Ő L Á B B E L I FÉLCIPŐ C16 SK S3 FÉLCIPŐ A C16 S3 félcipő vízálló fedett barkás bőr felsőrésszel készül, bélése és teljes talpbélése nedvszívó speciális műanyag, harántemelő és párnázott

Részletesebben

Speciális festékek, oldószerek

Speciális festékek, oldószerek A teljes választék áttekintéséhez kérjen BÉLYEGZŐFESTÉK KATALÓGUST! N 110 S Normál vizes bázisú irodai bélyegzõfesték. Bélyegzőpárnák és önfestékezõ bélyegzõk blanco cserepárnáinak festékezéséhez. Jó fényálló

Részletesebben

MARKETING PRESENTATION

MARKETING PRESENTATION MARKETING PRESENTATION BIOXYGEN ARCTISZTÍTÓ HAB SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: RAGYOGÁS Elérhető: 2012 július 1 BŐRTISZTÍTÁS: NÉLKÜLÖZHETETLEN SZÉPSÉGÁPOLÁSI LÉPÉS A bőrtisztítás hatása: Belső szennyeződésekre. Faggyúmirigyek

Részletesebben

1 Termékleírás. 2 Összetétel MŰSZAKI ADATLAP. BONDEX Patina Effect Wax

1 Termékleírás. 2 Összetétel MŰSZAKI ADATLAP. BONDEX Patina Effect Wax Termék megnevezése Felhasználás: patina hatású viasz, beltéri bútorok és fatárgyak díszítése céljára, használatra kész állapotban. Elérhető kiszerelések 0,25 L 1 Termékleírás 1.1 1.2 1.3 1.4 Terméktípus:

Részletesebben

Biztonsági lábbeli STEITZ SECURA GORE-TEX

Biztonsági lábbeli STEITZ SECURA GORE-TEX DGUV 191 Biztonsági lábbeli EITZ SECURA GORE-TEX Biztonsági lábbeli GORE-TEX membránnal a kitűnő a klímakomfort érdekében. A fölösleges nedvesség és hő gyorsan távozik kifelé. A páraáteresztő vízálló bőr

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Enzo zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 800 X 1200 X 1850mm Méret tálca: 800 X 1200 X 150mm Krómozott kabinkeret Oldalüvegek: 6 mm biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

Világszínvonalú komfort

Világszínvonalú komfort Lederland Áruház MaxCity 2045 Törökbálint Tópark u. 1/A +36-23-530-454 Világszínvonalú komfort EDITIONS WWW.LEDERLAND.HU WWW.NATUZZIEDITIONS.COM olasz stílus 2015 EDITIONS Olasz stílus Világszínvonalú

Részletesebben

Tisztító- és ápolószer-választék 266. Különleges szerszámok 267. Funkcionális alkatrészek 268

Tisztító- és ápolószer-választék 266. Különleges szerszámok 267. Funkcionális alkatrészek 268 264 Tisztítás/ápolás Különleges szerszámok Funkcionális ALKATRÉSZEK oldal Tisztító- és ápolószer-választék 266 Különleges szerszámok 267 Funkcionális alkatrészek 268 Funkcionális/ cserealkatrészek 265

Részletesebben

ÁRLISTA. 3M Pad és Easy Clean

ÁRLISTA. 3M Pad és Easy Clean ÁRLISTA 3M Pad és Easy Clean Nortek Kft. 1047 Budapest, Fóti út 73. Tel: +36 1 788 3607 Mobil: +36 30 419 2055 Fax: +36 1 221 6661 www.nortek.hu nortek@nortek.hu Érvényes: 2009. március 5.-tıl visszavonásig!

Részletesebben

nem vinil és nem is szônyeg, ez

nem vinil és nem is szônyeg, ez nem vinil és nem is szônyeg, ez A tartós, praktikus és vonzó padlóburkolat. Ha szônyegpadló, linóleum, vagy PVC alkalmazásán gondolkodik, van egy új, több elônyt nyújtó lehetôség. Ahol a hosszú élettartam,

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

Nino, Franco és Paolo Pellegrini

Nino, Franco és Paolo Pellegrini 1949 ÓTA OLASZ TERMÉK A Luxina termékcsalád 1949-ben jött létre, és vált Olaszország egyik ismert és kedvelt márkájává. Kezdetben kizárólag hajfénykrémet gyártottak, ami nagy sikert és hírnevet hozott

Részletesebben

Szájápolási termékek. Ismertető

Szájápolási termékek. Ismertető Szájápolási termékek Ismertető Gyermek fogkefék Gyermek fogkefék Az egészséges fogak megalapozása a gyermek első életévében történik. A Jordan háromlépcsős rendszere optimális fogászati megoldást nyújt

Részletesebben

Padlótis z títás. P ad l ó t i s z t ít á s. GRES CLEAN greslap tisztító GENOP

Padlótis z títás. P ad l ó t i s z t ít á s. GRES CLEAN greslap tisztító GENOP GRES CLEAN greslap tisztító Speciális termék kőporcelán padlók és mikroporózus felületek tisztítására. A mikropórusokból kiválóan eltávolítja az olajat és a zsírt. Nem károsítja a felületeket és ragyogóvá

Részletesebben

Piktor. SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYEK éves 2016 JÚNIUS. Festékbolttól TÖBB, MINT FESTÉK ALPINA DECKWEISS FEHÉR BELTÉRI FALFESTÉK MINDEN KISZERELÉSBEN

Piktor. SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYEK éves 2016 JÚNIUS. Festékbolttól TÖBB, MINT FESTÉK ALPINA DECKWEISS FEHÉR BELTÉRI FALFESTÉK MINDEN KISZERELÉSBEN TÖBB, MINT FESTÉK Érvényes: 2016. június 3-30-ig, illetve a készlet erejéig 2016 JÚNIUS SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYEK a éves Piktor Festékbolttól 30 kedvezménnyel ALPINA DECKWEISS FEHÉR BELTÉRI FALFESTÉK MINDEN

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

TÉLI KABÁT. Télikabátok. A fleece bélésű gallér. Levehető kapucni. Fényvisszaverő elemek. Előformázott ujjak. Állítható ujjpánt.

TÉLI KABÁT. Télikabátok. A fleece bélésű gallér. Levehető kapucni. Fényvisszaverő elemek. Előformázott ujjak. Állítható ujjpánt. TÉLI KABÁT Levehető kapucni A fleece bélésű gallér kényelmesebb viseletet biztosít Fényvisszaverő elemek a jobb láthatóság érdekében Előformázott ujjak tágulóképes felületi anyagból Állítható ujjpánt tépőzárral

Részletesebben

ALUSIL- ALUMINIUM. Jellemzők

ALUSIL- ALUMINIUM. Jellemzők 1 ALUSIL- ALUMINIUM Alusil csillogó, mikronizált alumínium spray, ami ideális mindenféle alumínium tárgy védelmére (pl. keretek, ajtók, karosszéria stb.) Felületkezelt anyagokat megvéd az oxidációtól.

Részletesebben

Emjoi EpiTravel. mini epilátor kezelési útmutató

Emjoi EpiTravel. mini epilátor kezelési útmutató Emjoi EpiTravel mini epilátor kezelési útmutató Köszönjük, hogy az Emjoi EpiTravel készüléket megvásárolta! Az EpiTravel a legdiszkrétebb és legkompaktabb epilátor a kényes területek és hajlatok szõrtelenítéséhez.

Részletesebben

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában!

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában! A Dear Barber élen jár a fejlesztésben a modern férfi haj és szakállápolás területén. A termékeink hagyományos értékeket képviselnek a legmodernebb technológiával ötvözve! A termékeink professzionális

Részletesebben

Smart Mix Pro. A világ első tasakos adagolórendszere

Smart Mix Pro. A világ első tasakos adagolórendszere Smart Mix Pro A világ első tasakos adagolórendszere A Smart Mix Pro a kisebb helyszíneken is elérhetővé teszi a professzionális takarítási eredményeket. A korlátozott tárolóhellyel és költségvetéssel rendelkező

Részletesebben

376-0107 300/20 20 376-0108 300/30 27 376-0121 300/40 48 376-0141 300/60 60 376-0151 300/80 80

376-0107 300/20 20 376-0108 300/30 27 376-0121 300/40 48 376-0141 300/60 60 376-0151 300/80 80 radír rubber Temagraph radír 8-850 400 0 Hatszög alakú fehér radír a FIL Temagraph családjából. Ideális iskolai használatra. PV mentes, kartonba csomagolva és egy vékony átlátszó filmréteggel bevonva a

Részletesebben

Kérju k, használat előtt figyelmesen olvassa el!

Kérju k, használat előtt figyelmesen olvassa el! Használati útmutató Kérju k, használat előtt figyelmesen olvassa el! Kedves Vásárlónk! Az Önnek szállított e.b. fusselastic 2 részből áll: egy villás szerkezetű, rugalmas nemesacél talpbetétből, valamint

Részletesebben

Egészséges lábfejjel. jobban. megy a munka PROFESSZIONÁLIS KOLLEKCIÓ STANDARD KATALÓGUS

Egészséges lábfejjel. jobban. megy a munka PROFESSZIONÁLIS KOLLEKCIÓ STANDARD KATALÓGUS Egészséges lábfejjel megy a munka jobban PROFESSZIONÁLIS KOLLEKCIÓ STANDARD KATALÓGUS 2018 WWW.PATELLA.HU WWW.SCHOLLCIPO.HU SNEAKER Új, professzionális Scholl edzőcipő: a legmodernebb technikai megoldások

Részletesebben

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA:

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: lakk Elkészítés időpontja: 2012.02.05. 1 / 4. oldal TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: 1.1. Termék azonosító: Termékszám: JK 246 221 00 PN 112 474 06 Korrózió

Részletesebben

ÚJ CSOMAGOLÁS. Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat:

ÚJ CSOMAGOLÁS.  Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat: DE PAUL HARTMANN AG 89522 Heidenheim Germany Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat: HU HARTMANN-RICO Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann

Részletesebben