TARTSA KÉZBEN lábügyeit!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "www.scholl.hu/labapolas TARTSA KÉZBEN lábügyeit!"

Átírás

1 TARTSA KÉZBEN lábügyeit!

2 A szépség a lábnál kezdődik 2 Sokan nem fordítanak kellő figyelmet erre a gondolatra, én ellenben különösen fontosnak tartom, hogy mindig szép és ápolt lábakkal jelenjek meg mindenhol. Mivel nem csak magánemberként, 3 de táncosként is használom őket, munkaeszközként meglehetősen nagy igénybevételnek és nem utolsó sorban figyelemnek vannak kitéve szinte reggeltől-estig. A lábápolás mondhatom - mára már beépült a mindennapjaimba. Hogy hogyan? Először is nagyon fontos, hogy lábam, talpam bőrkeményedéstől mentes, puha legyen. Ezért minden fürdés után bőrpuhító vagy hidratáló krémet használok. Lábáztatás után hetente egyszer érdemes a száraz, elhalt bőrrétegeket sarokbőr-reszelővel eltávolítani, de használhatunk ehhez akár bőrradírt is. Ha ez a módszer már kevésbé hatékony, akkor jöhet a bőrkeményedés gyalu, melynek biztonsági pengéje a nagyobb bőrkeményedéseket is könnyen eltávolítja. A sok járástól és a zárt cipők viselésétől lábam gyakran beizzad, de ez természetes és könnyen orvosolható folyamat. Használjunk lábizzadás-gátló, szagtalanító és lábfrissítő spray-ket vagy akár hintőport; így lábunk nemcsak üde, de illatos is lesz. Végül ne feledkezzünk el lábkörmeink ápolásáról sem, hiszen egy sárga, elszíneződött, benőtt női körömtől nincs lehangolóbb látvány. És még egy fontos dolog: mi nők mindannyian tudjuk, mennyi kellemetlenséget okozhat egy kényelmetlen cipő és egy egész napos lótás-futás; égő talp, fájó boka, vízhólyagok, cipő okozta feltörések. A drogériákban ugyanakkor ma már számos olyan terméket találunk, melyek ezek ellen a kis kellemetlenségek ellen is védelmet nyújtanak; mint pl. a különböző talpbetétek, tapaszok. Egy ápolt női láb testünk természetes ékszere. Ezért szeresd a lábad, legalább úgy, ahogy én szeretem! Az otthoni lábápolás ugróiskolája Naponta ápolod az arcod, szép a frizurád, csinos ruhát hordasz? Vajon odafigyelsz a lábaidra is? A tökéletesen ápolt láb hozzátartozik a hibátlan megjelenéshez, csakúgy, mint a jól megválasztott hajviselet. Segítünk, hogy lábad is csupa jót meséljen rólad. A Scholl lábápolási ugróiskola 4+1 lépését követve könnyedén varázsolhatsz hibátlan lábakat magadnak és általuk még vonzóbb lehetsz. Jelölj ki egy napot, vagy néhány órát a héten, amikor csak magaddal foglalkozol, és ahová be tudod iktatni lábaid ápolását is. A hét többi napján pedig próbáld a lábápolást a mindennapi testápolás részévé tenni hidd el, megéri.

3 4 Ahogy egy alaposabb arcápolás esetében, 5 lábainkat is először fel kell készíteni arra, hogy a hatóanyagok megfelelően bejuthassanak a Tyúkszem és bőrbe. Ennek leghatékonyabb módja a radírozás, bőrkeményedés reszelő vagyis az elhalt hámsejtek eltávolítása. Sarokbőr reszelő és simító A meghosszabbítható nyelű reszelővel kényelmesen eléri és simává teszi a sarok, illetve a láb bőrét. A radírozást érdemes egy kellemesen meleg lábfürdővel kezdeni, hiszen a víztől felpuhult bőrt könnyebben lehet eltávolítani. Arra azonban ügyelj, hogy ne dugd forró vízbe a lábad, hiszen ez károsíthatja a bőr védekező képességét! 1. LÉPÉSRadírozás Az elhalt bőr eltávolításához használhatsz reszelőt, vagy speciális bőrradírt, melyet kifejezetten a láb vastagabb bőréhez fejlesztettek ki. Bőrkeményedés gyalu biztonsági körpengével A biztonsági pengék hatékonyan, az egészséges bőr sérülése nélkül távolítják el a megkeményedett, száraz bőrt. Azonnal eltávolítja még a legkeményebb tyúkszemet és bőrkeményedést is. Formázott fejű bőrsimító Eltávolítja a kemény, érdes bőrt és simává teszi azt. Tyúkszem és bőrkeményedés bőrgyalu 1 db műanyag nyél, fejrészén rozsdamentes acél befogófejben rögzített biztonsági penge. Kapható hozzá Bőrgyalu pótpenge, 10 db rendkívül éles acélpenge. Tyúkszem és bőrkeményedés dörzskő Segítségével hatásosan eltávolítható a kérges bőr, bőrkeményedés és tyúkszem. Bőrradír Azonnal eltávolítja a bőrkeményedést a puha, bársonyos lábak érdekében.

4 2. LÉPÉS Hidratálás és körömápolás 6 Körömápolás - A lábujjak körmét is célszerű áztatást követően, felpuhult 7 állapotukban kezelni. Ne várd meg, hogy a köröm túl hosszúra nőjön ezáltal ugyanis 3in1 körömmegújító szett megvastagodhat, keményebbé válhat, és növekedés közben megsértheti a környező bőrfelületet. A nagylábujj körmének ápolása fokozott figyelmet igényel, ezért fontos, hogy betarts néhány alapszabályt: Mindig a természetes ívet követve, egyenesre vágd a körmöd, ezzel elkerülheted a fájdalmas körömbenövést Ha áztatást követően is kemény marad a körmöd, használj speciális körömpuhító oldatot Körömcsipesz használatával elkerülheted, hogy véletlenül megsérüljön a bőröd Az ollót kizárólag körömvágásra használd ha benyúlsz vele a körmöd alá, megsértheted a bőröd Ha mégis benőtt a körmöd, otthoni operáció helyett keress fel egy pedikűröst. Lábujjköröm-vágó A Scholl 3in1 körömmegújító szettel könnyen és eredményesen ápolhatod körmeid. A készítmény használatával megelőzheted és megszüntetheted a lakk és a köröm megvastagodása okozta problémákat. Biztonságos használat a túl vastag vagy vékony körmök esetén is. Ha gyakran használsz sötét körömlakkot, előfordulhat, hogy kissé elszíneződik a körmöd. Megfelelő, kifejezetten a köröm megújítására kifejlesztett termék használatával azonban visszanyeri régi ragyogását. Scholl lábköröm puhító oldat A Scholl Lábujjköröm-puhító oldat használatával a körmök 30%-kal puhábbak lesznek 10 percen belül. B5 provitamint tartalmaz. Gyorsan puhítja még a legkeményebb körmöt is. Csökkenti a kemény körmök levágásából fakadó kellemetlen érzést és segít megelőzni a körmök benövését.

5 Hidratálás - Talpunkon átlagosan háromszor-négyszer vastagabb a bőr, mint a test egyéb területein. Mivel nem zsírosodik, nekünk kell gondoskodni megfelelő bőrápolásról, tápanyagutánpótlásról. A száraz bőr ugyanis kirepedezhet, amely amellett, hogy esztétikailag nem vonzó 9 K+ sarokbőr-repedés krém 8 látvány, különféle fertőzések kiindulópontja is lehet. Hasonlóan arcunkhoz vagy kézfejünkhöz, a lábfej bőrének speciális igénybevétele miatt kifejezetten erre a területre kifejlesztett, a megfelelő hatóanyagokban gazdag hidratáló termékekkel tudunk legjobban gondoskodni lábaink ápolásáról. Ahhoz, hogy látványos eredményt érjünk el, a mindennapi testápolás keretében gondoljunk lábfejünk hidratálására is: zuhanyzás vagy fürdés után töröljük jó szárazra a lábat, különös tekintettel a lábujjak közötti területre. A száraz bőrbe jól masszírozzuk be a hidratáló krémet, majd várjuk meg, amíg felszívódik. Ha még intenzívebb ápolásra vágysz, lefekvés előtt alaposan masszírozz lábadba hidratáló krémet, és húzz rá pamut zoknit az éjjeli regenerálódás után bőröd reggelre újjászületik. Keratin tartalmának köszönhetően hatékonyan ápolja a száraz, kirepedezett sarkat és már 3 nap alatt látható eredményt hoz. Sarokbőr-repedés krém Megnyugtatja, re-hidratálja és regenerálja a feltört sarkat. ÚJ! ÚJ! Bőrkeményedés elleni puhító krém Puhítja a nagyobb bőrkeményedéstől sújtott területeket a lábon, talpon. Szalicil- és tejsav tartalmának köszönhetően segít megszüntetni a bőrkeményedést. Bőrkeményedés elleni puhító ecset Szalicil- és természetes gyümölcssav tartalmának köszönhetően megszünteti a bőrkeményedést, ecset formátuma pedig segíti a kényelmes használatot. Hidratáló lábkrém hab A Scholl Hidratáló lábkrém hab intenzív hidratálást ad egy könnyű hab formájában. Hidratáló Láb- és körömápoló krém Az igazi hidratáló krém az igénybevett lábnak. Szarvasfaggyú krém száraz bőrre Természetes szarvasfaggyú-tartalmú bőrtápláló, bőrregeneráló krém.

6 3. LÉPÉS Szagtalanítás és frissítés 10 Szagtalanítás - A lábizzadás normális folyamat, ez alól senki sem kivétel még Deo Activ Fresh lábspray 11 Te sem. Ugyanis az emberek lábán mintegy izzadságmirigy található, amelyek naponta közel negyed liter verítéket termelnek. A kellemetlen szagért azonban a lábon jelen lévő baktériumok a felelősek, amelyek a veríték lebontása során kellemetlen illatanyagot termelnek. A kellemetlen szagok elleni küzdelem lényege tehát, hogy elpusztítsuk azokat a bizonyos baktériumokat. A Scholl számtalan termékkel rendelkezik, melyek segítségével felveheted a harcot a kellemetlen lábszag ellen. A lábszagűzés egyik fontos eleme a lábunkra használható, dezodoráló hatású aeroszolok, vagy porok, de ne feledkezzünk meg a lábbelikben a nap végére megjelent baktériumok elpusztításáról sem. Tehát a hatékony lábszagűzés másik eleme a lábbelik folyamatos karbantartása és baktériummentesítése, az erre a célra kifejlesztett aeroszollal. A cipőkbe helyezhető lábszagűző termékek használatával egyszerűen és hatékonyan tüntethetjük el, illetve tarthatjuk távol a kellemetlen szagokat. Nemcsak elnyomja, elpusztítja a kellemetlen szagért felelős baktériumokat. Megöli a baktériumok több, mint 99.9%-át (melyek a kellemetlen szagért felelősek). Azonnal megsemmisíti a baktériumokat, amik a kellemetlen szagért felelősek. Paraben mentes. Odour Control lábizzadásgátló szagtalanító gél Neutra - Activ formulával a lábszag és izzadás elleni extra védelemért. Odour Control lábszagűző lábspray Neutra - Activ formulával a 24 órás szag és izzadás elleni védelemért. Odour Control Cipőszagűző kapszula A kapszula elforgatásával könnyedén, játékosan szagtalaníthatja cipőjét. Odour Control lábszagűző hintőpor Neutra - Activ formulája szuper hatékony nedvszívó védelmet nyújt a lábszag és az izzadás ellen. Odour Control lábszagűző cipőspray Neutra - Activ formulával a 24 órán át tartó lábszag elleni védelemért.

7 Védelem Frissítés - Egy nehéz, aktív nap lábainkon is nyomot hagy: a fájó, sajgó lábak szinte könyörögnek egy kis kényeztetésért. Ha időd engedi, masszírozz menthol tartalmú habot vagy 12 gélt lábaidba; a menthol hűsítő ereje új életet lehel lábaidba, és a masszírozásból fakadó kellemes Az otthoni lábápolás mindig szemmel látható eredménnyel kecsegtet, ráadásul közérzetünk 13 érzés egész közérzetedre kihat. A lábfrissítő aeroszolok gyors megoldást kínálnak: néhány is javul: egy szép női lábfej látványa még saját gazdáját is elégedettséggel tölti el. Lábaink másodperc, és a könnyű permet üdévé varázsolja lábaidat. szépsége mellett azonban figyelmet kell fordítanunk védelmükre is. Ez különösen hosszú távon fontos, hiszen még egy esztétikus, vonzó lábon is maradandó nyomot hagyhat a folyamatos terhelés, vagy a helytelenül megválasztott cipő. Számtalan esetben ennek eredménye pl. a bütyök és kalapácsujj kialakulása, bár ezek genetikai hajlammal is örökölhetőek. Freshstep Pattogós hűsítő zselé Olyan élénkítő, pattogós zselé, mely egyszerre hűsíti, dezodorálja és felfrissíti égő, fáradt és fájó lábad. Freshstep lábizzadás elleni spray Gyorsan száradó spray, mely lábad frissen és szagmentesen tartja. 4. LÉPÉS Lábainkat rengeteg hatás éri, ezért segítünk eligazodni abban, hogy mire is figyelj. Nem mindegy ugyanis, hogy lábad ugyan a csinos, de egészségesnek egyáltalán nem mondható tűsarkú és szűk fejű cipő viselésekor fáj, vagy alapvetően minden léptedet fájdalom kíséri. Sőt, előfordulhat az is, hogy egyáltalán nincs, vagy csak nagyon ritkán tapasztalsz fájdalmat lábfejed azonban valószínűleg árulkodó jelekkel próbálja felhívni figyelmed a problémára. Freshstep lábfrissítő spray Azonnal hűsíti és felfrissíti a cipőbe melegedett, fáradt lábad. Freshstep Hűsítő Gél Puhává, selymessé teszi a bőröd, újraéleszti és frissíti a fáradt lábad és lábfejed. Kényelem - Amennyiben nincs különösebb panaszod, kizárólag puhább léptekre vágysz, kényelmi termékekre lesz szükséged. Ebben segít a kifejezetten magassarkú cipőkhöz, szandálokhoz tervezett Party Feet termékcsalád, illetve a mindennapokban használható Air Pillow légpárnás betétek.

8 Kényelem még magassarkúban is - A nők genetikailag vonzódnak a csinos, Mindennapi kényelem - Amennyiben komfortosabb, puhább léptekre vágysz a férfiszemeket vonzó lábat formáló, többségében magassarkú cipőkhöz. Lábaink azonban már mindennapokban, érdemes körbenézned termékeink széles választékában. 14 kevésbé rajonganak értük, hiszen a túl magas, tűsarkú, hegyes orrú cipők okozta komoly fájdalmat 15 inkább elviseljük, minthogy lemondjunk a kedvelt lábbeliről. A Scholl Party Feet termékcsalád szinte láthatatlan segítséget nyújt abban, hogy a kedvenc magassarkú cipődben, szandálodban töltött minden percet élvezd. Party Feet Zselés Tapasz Szinte láthatatlan tapasz, mely azonnali enyhülést nyújt a cipő által okozott sérülésekre. Party Feet Zselés Sarokvédő Megakadályozza, hogy lábad kimozduljon a cipőből, és segít megelőzni a feltörést és kidörzsölést. Légpárna plus talpbetét unisex Egész napos kényelmet biztosít, Ultra Fresh-sel párnázza és tartja frissen lábad. 1/2 talpbetét A cipő belsejébe helyezve a puha párna szivacs leveszi a lábra nehezedő nyomást és megelőzi a láb előrecsúszását. Minden típusú cipőhöz alkalmas. Légpárna Gél talpbetét Kiváló párnázás és kényelem, rázkódásés nyomáselnyelés egész nap. Saroktartó cipőbélés Party Feet Zselés Pántbélés Megakadályozza a lábbeli pántjainak elcsúszását, valamint láthatatlan védelmet nyújt a pántok által okozott bevágások, feltörések ellen. Party Feet Zselés Sarokemelő Párna Kiváló alápárnázást biztosít a saroknak, így enyhítve a rá irányuló nyomást. Party Feet zselés vízhólyagkezelő tapasz Azonnali enyhülést és védelmet nyújt a fájdalom, a kidörzsölés ellen. Odour Control lábszagűző gyógytalpbetét A méretre vágható Neutra - Activ formulát tartalmazó talpbetét hatékony védelmet nyújt a láb- és a cipőszag ellen. Segíti a laza cipők jobb illeszkedését, ezáltal megelőzi, hogy a sarok elcsússzon és dörzsölődjön.

9 Lépjen túl fájdalmain Gyógytalpbetétek, problémamegoldó termékek Valószínűleg még saját magunknak sem valljuk be, ha lábainkkal probléma akad, még kevésbé szívesen fordulunk szakemberhez. Pedig lábproblémáink felett nem érdemes szemet hunyni, hiszen hosszú távon mindennapi életünket is megkeseríthetik. 16 ÚJ vi természetes tartásába Biomechanics talpbetét nélkül az ÚJ Scholl Biomechanics-szal! És ismerje meg a többi Scholl talpbetétet is! Kaphatóak számos drogériában, Herbáriában, gyógyszertárban, J\yJ\iV]DWL VHJpGHV]N ]EROWEDQ pv 6FKROO W iu~vtwy FLSĘEROWRNEDQ www VFKROO KX ODEDSRODV feje t láb a A Scholl, a Scholl logo és a Great Feet Feeling az SSL vállalatcsoport bejegyzett védjegyei. zállítj a ss Érthető, ha teljesen tanácstalanul állsz a témához, de nincs okod aggodalomra. Csupán egy egyszerű önvizsgálatot kell végezned ahhoz, hogy tudd, milyen problémád lehet. Kezdj hozzá bátran! Biomechanics talpbetéttel Ismerd meg a lábad! Először is kezdjünk egy kis lábanatómiával: Az előláb a láb elülső része, mely az öt lábközépcsontból és az öt lábujjból áll. A lábtő a láb hátsó, boka alatti része. A lábfejen kétféle boltozat, azaz ív figyelhető meg. A hosszanti boltozat a sarokcsonti gumótól előre, a lábközépcsont fejekig legyezőszerűen szétterülő öt ívből áll. A haránt boltozat a hosszanti boltozatra merőlegesen, a lábközépcsont fejek vonalában kialakult boltív. Egy kis lábdiagnosztika Lépj mezítláb egy puha, de a lenyomat képét jól megőrző felületre (pl. homok, gyurma), esetleg nedves talppal a talajra, majd vizsgáld meg a kapott lenyomatot az alábbiak szerint: A talp belső éle homorú, vagy párhuzamos, esetleg kifelé púposodik a külső talpélhez képest? Amennyiben nem homorú, lúdtalpat állapíthatunk meg. V izsgáld meg lábujjaid állását. Amennyiben a talp lenyomatában a lábujjak szétnyílnak, illetve erősebb mélyedés észlelhető a lábujjak mögötti részen a lenyomatban, harántboltozati süllyedéssel állunk szemben. Reméljük, hogy ez a két, nagyon egyszerű önvizsgálati módszernek köszönhetően már most többet tudsz lábad állapotáról! Ahhoz, hogy még jobban pontosítani tudd problémád, próbáld lokalizálni a fájdalmat, illetve vizsgáld meg a látható tüneteket ebben segít az alábbi táblázat. 17

10 Fájdalom Tünetek Diagnózis Megoldási javaslat Fájdalom a lábon, lábfejen, főleg nagyobb megterhelés után. Egyes esetekben a sarok függőleges tengelye kifelé dől. A talpboltozat ellapult. Általában terpeszláb kialakulása (harántboltozati süllyedés) is megfigyelhető. Lúdtalp (hosszboltozat süllyedés) Lúdtalpbetét Anatomic talpbetét Fájdalom, nyomásérzékenység a talp elülső részén, az előláb alatt. Kiszélesedett előláb, bőrkeményedés a talp elülső részén. Általában lúdtalp kialakulása (hosszboltozati süllyedés) is jellemző. Terpeszláb (harántboltozat süllyedése) Harántemelő ¾ talpbetét Harántboltozat párna Anatomic talpbetét Éles, szúró fájdalom a sarok talpi felszínén, vagy a sarok külső vagy belső szélén (általában reggel jelentkezik, a felkelés utáni első lépések során) Nincs látható tünet. Sarok csonthártya gyulladása Biomechanics teljes gyógytalpbetét Biomechanics 3/4-es gyógytalpbetét Biomechanics gél sarokbetét Fájdalom vagy nyomásérzékenység a sarok hátsó részén, a sarokcsont hátsó részén, vagy kicsit felette lévő ponton. Általában nincs látható tünete, de esetenként duzzanat alakulhat ki a sarok hátsó részén, a sarokcsontnál. Sarok csonthártya gyulladás Biomechanics teljes gyógytalpbetét Biomechanics 3/4-es gyógytalpbetét Biomechanics gél sarokbetét A lábujjak felső része érintkezik a cipővel, mely fájdalmasan dörzsöli a bőrt. A lábujjak behajlított helyzetben rögzülnek, felettük bőrkeményedés (tyúkszem) alakulhat ki. Általában bütyök kialakulása is jellemző. Kalapácsujj Tyúkszemtakaró párna Gélaktív lábujj-elválasztó Kezdetben nem jár fájdalommal. Hosszú távon azonban a nagylábujj csontjának alsó részét dörzsöli a cipő, ezért itt jelentkezik a fájdalom. A nagylábujj a többi ujj felé hajlik, kiindulópontja erőteljesen kiugrik. Általában kalapácsujj kialakulása is kíséri. Bütyök Bütyökvédő fedőtapasz Gélaktív nagylábujj-elválasztó Gyötrő fájdalom nyomásnak erőteljesen kitett területeken (talp elülső része, sarok, lábujjpárna, lábujjak alja) Halvány, apró, körkörös kiemelkedés, melynek általában kicsi fekete pont van a közepén. Szemölcs Seal and Heal Szemölcseltávolító gél Szemölcseltávolító gyógytapasz Szemölcseltávolító fagyasztóspray A láb bőre - főként a lábujjakon és a talpon - érzéketlenné válik, zsibbad. Apró sebek nagyon nehezen gyógyulnak, vagy gyorsan elfertőződnek. Cukorbetegségből eredő idegbántalom (neuropathia) Amennyiben még nem diagnosztizálták a cukorbetegséget, keresd fel a háziorvosod! Keresd a Scholl cukorbeteg lábak ápolásához használható termékeit. Nem tapasztalható fájdalom. A lábujjkörmök megsárgulnak, megvastagodnak, letöredeznek, a köröm alatt morzsalék alakul ki. Körömgomba Fordulj bőrgyógyászhoz! Éles, szúró fájdalom a nagylábujj körmének oldalsó szélein, a bőr mellett. Duzzanat, bőrpír, amelyet sárgás váladékozás (gennyesedés) kísérhet. Benőtt köröm Fordulj pedikűröshöz, súlyos esetben sebészhez! Bízunk benne, az otthoni lábvizsgálat segítségével könnyebben rátalálsz a szükséges termékre. Amennyiben mégsem tapasztalsz javulást, minél előbb fordulj szakemberhez!

11 Védelem Boka-, sarok-, térd- és derékfájdalom ellen A Scholl Biomechanics Gyógytalpbetét család 1. és 2. generációja a forradalmian új Tri-Planar Motion Control Veled is előfordult már, hogy fájt a sarkad, bokád vagy a térded? Felmerült Benned, hogy 20 System módszeren alapulva a lábfejünket érő nyomást 21 szakemberhez kéne fordulnia problémáddal, de elrettentett a több órás várakozási idő? minimálisra csökkenti és így segít megtartani annak Lehetséges, hogy Te is az emberek 70%-hoz tartozol, akiknek a bokájuk befelé dől, és ezért eredeti pozícióját. Ezáltal nagy mértékben enyhíti a sarok, fájdalmat tapasztalhatnak. Most könnyedén megteheted az első lépést az érezhető javulást a boka és a térd környékén fellépő fájdalmakat is. felé: az új Scholl Biomechanics talpbetét-család különleges kialakításának köszönhetően a panaszok közel 80%-ában megoldást nyújt, így csak az igazán komplex problémával szükséges szakorvoshoz fordulni, esetleg egyedi talpbetétet készíttetni. A Biomechanics gyógytalpbetét-család abban különbözik a többi gyógytalpbetéttől, hogy nemcsak kényelmes járást biztosít, de magát a fájdalmat kiváltó okot szünteti meg. ÚJ! A lábfej pozíciója Scholl Biomechanics Talpbetét nélkül. A lábfej pozíciója Scholl Biomechanics Talpbetéttel. Biomechanics Sensitive Feet gyógytalpbetét család Egyedülálló GLIDESOFT technológiájának köszönhetően csökkenti a nyomást és dörzsölődést az érzékeny területeken is. ÚJ! Biomechanics SlimFit gyógytalpbetét család Kifejezetten hölgyek számára, magas sarkúba kifejlesztett gyógytalpbetét család. Visszaállítja a lábat a semleges helyzetébe: ekkor a lábboltozat íve megemelkedik és csökken a pronáció. Biomechanics Teljes Gyógytalpbetét A sarok és térd környéki fájdalmak enyhítésére. Visszaállítja a lábfejet az eredeti, természetes tartásba. Biomechanics 3/4-es Gyógytalpbetét A sarok és térd környéki fájdalmak enyhítésére. Visszaállítja a lábfejet az eredeti, természetes tartásba. Biomechanics gél Sarokbetét A sarok fájdalmának enyhítésére. Ortopéd szakorvosként az a tapasztalatom, hogy bizonyos térd- és sarokfájdalomra panaszkodó páciensek jelentős részénél már a megfelelő talpbetét tartós használata is érezhető javulást jelent, sok esetben a fájdalom teljesen megszűnik. Ezzel általában elkerülhető a fájdalmas orvosi beavatkozás és a költséges gyógyszeres kezelés. Az esetek döntő többségében (közel 80%-ban) nincs szükség egyedi készítésű talpbetétre, így a Scholl Biomechanics Gyógytalpbetét család háromféle kivitele közül bátran választhatnak a sarok- és térdfájdalomban szenvedő páciensek. Dr. Deák Tamás a Szent János Kórház Ortopéd-Traumatológiai osztályának adjunktusa, a Magyar Ortopéd Társaság tagja

12 Bőr gyógytalpbetétek 4+1. Lépés: Scholl cipők 22 Az alábbi gyógytalpbetétek megfelelő alátámasztást biztosítanak a megsüllyedt haránt- és Lábunk legfontosabb formálója cipőnk, melyben több ezer lépést teszünk meg naponta. Ezért hosszboltozatnak. A valódi bőr érzete pedig fokozott komfortot biztosít. ha nem megfelelően választjuk ki a cipőt, maradandó károsodást okozhatunk lábunknak, 23 mely hosszú távon kihat egész tartásunkra ezt azonban hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni, és a divatot előtérbe helyezni. A Scholl jóvoltából azonban nem kell lemondanunk sem a divatról, sem a kényelemről: a Scholl lábbelijei speciális talpkidolgozásuknak köszönhetően egészséges tartást biztosítanak, ráadásul divatosak is. A Scholl Top Fashion kollekciója olasz divattervezők bevonásával készült, így biztos lehetsz benne, hogy a legutóbbi trendnek megfelelő cipők nemcsak díszítik, de óvják is lábadat. Anatomic talpbetét Valódi bőr borítású latex párna, mely megtámasztja a megsüllyedt haránt- és hosszboltozatot. Harántemelő 3/4 talpbetét Juhbőr borítású latex hab talpbetét. Egyéb, rugalmas talpbetétek Lúdtalpbetét Juhbőr borítású harántemelő talpbetét, mely szilárdan alátámasztja a gyenge boltozatot. Sarkanytú-sarok emelő Juhbőr borítású latex talpbélés, mely puhán, rugalmasan támasztja alá a megsüllyedt hosszanti és harántboltozatot. DEA FARA BE VITAL Harántboltozat párna Azonnal megszabadítja a talpat és a környező részeket az égető fájdalom érzésétől. Sarokemelő párna Megszűnteti a fájó, érzékeny sarkakra nehezedő nyomást. Starlit - A gördülékeny járásért! Mama Be - Egy nagyszerű cipő nemcsak kismamáknak! Biomechanics - Talpbetétújdonságunk már cipőben is! Hydrastep - Hirdatáló papucs, híd a lábbeli és a lábápolás között! Amennyiben többet szeretnél megtudni cipőinkről, keresd tavaszi-nyári katalógusunkat, vagy látogass el a weboldalra!

13 1117 Budapest, Budafoki út Telefon: Fax: A Scholl az SSL International plc. védjegye.

www.berkemann.hu Szívünkön viseljük lába sorsát - Lábápolás a Berkemanntól

www.berkemann.hu Szívünkön viseljük lába sorsát - Lábápolás a Berkemanntól www.berkemann.hu Szívünkön viseljük lába sorsát - Lábápolás a Berkemanntól Lábápolás a Berkemanntól - az Ön lábának egészségéért. Lábunk nap, mint nap hatalmas terhelésnek van kitéve, a nem megfelelő lábbeli

Részletesebben

Kedves Partnerünk! Napsütéses, színes őszt és jégvirágos telet kíván Önnek: csapata 2 I 3

Kedves Partnerünk! Napsütéses, színes őszt és jégvirágos telet kíván Önnek: csapata 2 I 3 Kedves Partnerünk! Az idei nyár meglehetősen aktívan telt számunkra; a SCHOLL arcával, Südi Iringóval együtt számos rendezvényen vettünk részt és több ezer érdeklődővel találkoztunk; többek között a Nők

Részletesebben

tavasz/nyár TERMÉKKATALÓGUS

tavasz/nyár TERMÉKKATALÓGUS tavasz/nyár TERMÉKKATALÓGUS Kedves Partnerünk! Örömmel nyújtjuk át önnek a 2010-es tavaszi-nyári kollekciónkat, valamint legújabb lábápolási termékeinket bemutató katalógust. Szeretnénk felhívni szíves

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

Az Ön képviselõje: 1117 Budapest, Budafoki út 91-93. Telefon: 382 3100 Fax: 382 3110 www.scholl.hu. A Scholl az SSL International plc. védjegye.

Az Ön képviselõje: 1117 Budapest, Budafoki út 91-93. Telefon: 382 3100 Fax: 382 3110 www.scholl.hu. A Scholl az SSL International plc. védjegye. Az Ön képviselõje: 1117 Budapest, Budafoki út 91-93. Telefon: 382 3100 Fax: 382 3110 www.scholl.hu A Scholl az SSL International plc. védjegye. Kedves Partnereink! Örömmel köszöntöm Önöket a Scholl őszi-téli

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

A KÖRÖMGOMBA CANESPRO KENŐCS:

A KÖRÖMGOMBA CANESPRO KENŐCS: A KÖRÖMGOMBA A körömgombát különböző gombafajok okozzák, a kéz vagy a láb körmének szabad szélén jelentkezik először az elváltozás, majd átterjed a köröm többi részére. A gombával fertőzött köröm barázdássá

Részletesebben

Sarkantyú kezelése gyógytornával

Sarkantyú kezelése gyógytornával Sarkantyú kezelése gyógytornával A sarkantyú tulajdonképpen egy meszes kinövés a sarokcsont talpi felszínén, vagy az Achilles ín sarkon tapadó részén. Gyógytornászként sokszor találkozom ezzel a problémával,

Részletesebben

Hogy a lába jól járjon

Hogy a lába jól járjon Chemische Fabrik since 1868 Németország Hogy a lába jól járjon Hogy a lába jól járjon tartalomjegyzék Gehwol készítmények Gehwol tehermentesítők 6 Száraz bőr 34 Lábujjelválasztók 11 Bőrkeményedés 36 Lábujjvédők

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Cím: Talpalávalók Alcím: Melyik talpbetétet válasszuk? Szöveg: André Melinda

Cím: Talpalávalók Alcím: Melyik talpbetétet válasszuk? Szöveg: André Melinda Cím: Talpalávalók Alcím: Melyik talpbetétet válasszuk? Szöveg: André Melinda Óriási a kínálat, nehéz eligazodni a talp- és lúdtalpbetétek, sarokemelők erdejében. Patikákban, illatszerüzletekben, cipőboltokba

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő. 31 815 01 0000 00 00 Kéz- és lábápoló, műkörömépítő 2/43

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő. 31 815 01 0000 00 00 Kéz- és lábápoló, műkörömépítő 2/43 A /07 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/06 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

Diabéteszes láb 29 speciális tanács. a diabéteszes lábelváltozások megelőzésére

Diabéteszes láb 29 speciális tanács. a diabéteszes lábelváltozások megelőzésére Neuropátia Tudástár Diabéteszes láb 29 speciális tanács a diabéteszes lábelváltozások megelőzésére Tisztelt Asszonyom! Tisztelt Uram! A cukorbetegség az egész szervezetet érinti, és egyik következménye

Részletesebben

Használati javaslat Fontos figyelmeztetés - tanácsok Tisztítás

Használati javaslat Fontos figyelmeztetés - tanácsok Tisztítás Használati útmutató Köszönjük, hogy a számítógépes talpfelmérés alapján készült Batz egyedi talpbetétet választotta. Kérjük, hogy a tájékoztatót figyelmesen olvassa végig! A Batz egyedi talpbetét a megváltozott

Részletesebben

33 815 02 0010 33 02 Lábápoló Kéz- és lábápoló, műkörömépítő

33 815 02 0010 33 02 Lábápoló Kéz- és lábápoló, műkörömépítő A 10/07 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/06 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

A szépségért valóban szenvedni kell?

A szépségért valóban szenvedni kell? A szépségért valóban szenvedni kell? Hogyan válasszunk kényelmes cipőt Nőként igyekszünk minden nap csinosak lenni, szeretünk divatosan, stílusosan öltözködni. Ennek érdekében folyton-folyvást új holmikat

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

A GOMBA OKOZTA KÖRÖMFERTŐZÉSEKRŐL ÁLTALÁNOSSÁGBAN

A GOMBA OKOZTA KÖRÖMFERTŐZÉSEKRŐL ÁLTALÁNOSSÁGBAN A GOMBA OKOZTA KÖRÖMFERTŐZÉSEKRŐL ÁLTALÁNOSSÁGBAN A köröm gombás fertőzése az egyik leggyakoribb (és legtitkoltabb) felnőttkorban előforduló bőrgyógyászati betegség, ami gyakrabban a láb, ritkán a kéz

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

Kedves Olvasó! Az utóbbi években többször figyelhető meg hazánkban is rendkívüli, gyakran hosszantartó meleg időjárás.

Kedves Olvasó! Az utóbbi években többször figyelhető meg hazánkban is rendkívüli, gyakran hosszantartó meleg időjárás. HASZNOS TANÁCSOK KÁNIKULA IDEJÉRE Kedves Olvasó! Az utóbbi években többször figyelhető meg hazánkban is rendkívüli, gyakran hosszantartó meleg időjárás. A kánikula bárkinek okozhat egészségügyi panaszokat,

Részletesebben

Diabéteszes láb 29 speciális tanács. a diabéteszes lábelváltozások megelőzésére

Diabéteszes láb 29 speciális tanács. a diabéteszes lábelváltozások megelőzésére Neuropátia Tudástár Diabéteszes láb 29 speciális tanács a diabéteszes lábelváltozások megelőzésére Tisztelt Asszonyom! Tisztelt Uram! A cukorbetegség az egész szervezetet érinti, és egyik következménye

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

TEHERMENTESÍTŐK Aktuális terméklista

TEHERMENTESÍTŐK Aktuális terméklista 2012. április TEHERMENTESÍTŐK Aktuális terméklista Nagykereskedelmi árakkal szakmabelieknek és ajánlott fogyasztói árakkal kiskereskedelmi továbbértékesítésre. Áraink bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Részletesebben

ÚJ CSOMAGOLÁS. Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat:

ÚJ CSOMAGOLÁS.  Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat: DE PAUL HARTMANN AG 89522 Heidenheim Germany Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat: HU HARTMANN-RICO Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann

Részletesebben

DE OEC Ortopédiai Klinika 1/67

DE OEC Ortopédiai Klinika 1/67 A láb funkcionális anatómiája. A láb betegségei, lúdtalp, bütyök, kalapácsujj. Veleszületett lábdeformitások, vertikális talus. Dongaláb előfordulása, tünetei, konzervatív és műtéti kezelése 1/67 26 csont

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Egészséges lábfejjel. jobban. megy a munka PROFESSZIONÁLIS KOLLEKCIÓ STANDARD KATALÓGUS

Egészséges lábfejjel. jobban. megy a munka PROFESSZIONÁLIS KOLLEKCIÓ STANDARD KATALÓGUS Egészséges lábfejjel megy a munka jobban PROFESSZIONÁLIS KOLLEKCIÓ STANDARD KATALÓGUS 2018 WWW.PATELLA.HU WWW.SCHOLLCIPO.HU SNEAKER Új, professzionális Scholl edzőcipő: a legmodernebb technikai megoldások

Részletesebben

Naponta lépést teszel meg. Biztos alapra van szükséged

Naponta lépést teszel meg. Biztos alapra van szükséged Naponta 6-8000 lépést teszel meg Biztos alapra van szükséged 1 Köszönetnyilvánítás Tartalomjegyzék 2 3 Köszönjük, hogy megvásárolta a Batz Egyedi Talpbetétet! Bízunk benne, hogy ez a kiváló minőségű, számtalan

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

TANÁCSOK NAGY MELEG ESETÉRE

TANÁCSOK NAGY MELEG ESETÉRE TANÁCSOK NAGY MELEG ESETÉRE Általános tudnivalók Kánikulai napokon a különösen meleg dél körüli, kora délutáni órákat töltse otthon, viszonylag hűvösben, besötétített szobában! Nagy melegben zuhanyozzon

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

HASZNOS TANÁCSOK KÁNIKULA IDEJÉRE. Klímaváltozás különös tekintettel a hőhullámokra okozta káros egészségi hatások és megelőzésének lehetőségei

HASZNOS TANÁCSOK KÁNIKULA IDEJÉRE. Klímaváltozás különös tekintettel a hőhullámokra okozta káros egészségi hatások és megelőzésének lehetőségei HASZNOS TANÁCSOK KÁNIKULA IDEJÉRE Klímaváltozás különös tekintettel a hőhullámokra okozta káros egészségi hatások és megelőzésének lehetőségei A 90-es évek elején még kevéssé volt a figyelem előterében

Részletesebben

Salming Running Technológiák

Salming Running Technológiák Salming Running Technológiák A sarok csészét úgy terveztük, hogy a lehető legkisebb mértékben növelje a cipő tömegét, és alkalmazkodjon a futó lábához A felsőrész kétrétegű szendvics szerkezettel és ExoSkeleton

Részletesebben

A lencsehasználat és ápolás megtanítása

A lencsehasználat és ápolás megtanítása A lencsehasználat és ápolás megtanítása Bevezetés A páciensnek adott utasítások és tanácsok minősége hatással van a lencseviselet sikerességére Még a gyakorlott lencseviselőket is pontos, naprakész utasításokkal

Részletesebben

Boka Térd. Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/

Boka Térd. Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/ Boka Térd Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/ csukló Csuklórögzítő kéztőalagút (Carplais) szindróma rándulás FuturoTM Night Éjszakai Csuklórögzítő éjszakai használatra

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez Városi kerekezők, hétvégi túrázók, sportkerékpározók, figyelem! A kerékpározás jóval több, mint a közlekedés egyik formája: egyszerre jelent élményt, kikapcsolódást és egészséges életformát. Egy szabályt

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása BIZTONSÁGI ADATLAP (Készült a 453/2010/EU rendelettel módosított 1907/2006/EK rendelet szerint) 1.1. Termékazonosító 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termék neve: Kálium-metabiszulfit

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál

DR. IMMUN Egészségportál A cukorbetegség A cukorbetegség - diabetes mellitus A cukorbetegség élethossziglan tartó, jelen tudásunk szerint nem gyógyítható betegség, amelyben a szervezet nem tudja a táplálékból nyert szõlõcukrot

Részletesebben

Tartásjavító program, törzsizom erősítő gyakorlatokkal

Tartásjavító program, törzsizom erősítő gyakorlatokkal Tartásjavító program, törzsizom erősítő gyakorlatokkal Ez a fejezet elsősorban azoknak szól, akiknek bár vannak gerinc (nyaki, háti, deréktáji) problémáik, panaszaik, azonban diagnosztizált deformitásuk

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Csontjai, ízületei, izmai

Csontjai, ízületei, izmai Csontjai, ízületei, izmai A láb részei: lábtő (tarsus) lábközép (metatarsus) lábujjak (digiti pedis) A lábtő csontjai: 1. ugrócsont (talus) B a lábtőcsontok közül az egyetlen, melynek közvetlen kapcsolata

Részletesebben

Emjoi EpiTravel. mini epilátor kezelési útmutató

Emjoi EpiTravel. mini epilátor kezelési útmutató Emjoi EpiTravel mini epilátor kezelési útmutató Köszönjük, hogy az Emjoi EpiTravel készüléket megvásárolta! Az EpiTravel a legdiszkrétebb és legkompaktabb epilátor a kényes területek és hajlatok szõrtelenítéséhez.

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

Lábápoló Kéz- és lábápoló, műkörömépítő

Lábápoló Kéz- és lábápoló, műkörömépítő A 10/07 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/06 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás 3M Autóápolás Professzionális gondoskodás A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén. Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! Tökéletes fényezés néhány egyszerű

Részletesebben

9 tipp fejfájás ellen

9 tipp fejfájás ellen 9 tipp fejfájás ellen Lüktet a halántékod, és úgy érzed, pillanatokon belül szétrobban a fejed. Azonnal kell val Ki gondolná, hogy az emberek 80%-a szenved időről időre fejfájástól, ráadásul a nők jóval

Részletesebben

Tisztítás. 1. A Prémium, fedőanyaggal ellátott betétek nem moshatóak sem kézzel, sem mosógépben! Csak a felületük tisztítható!

Tisztítás. 1. A Prémium, fedőanyaggal ellátott betétek nem moshatóak sem kézzel, sem mosógépben! Csak a felületük tisztítható! Használati útmutató Köszönjük, hogy a Batz egyedi talpbetétet választotta. Kérjük, hogy a tájékoztatót figyelmesen olvassa végig! A Batz egyedi talpbetét a megváltozott statikájú lábfej boltozatait (haránt

Részletesebben

Jóga anatómia és élettan

Jóga anatómia és élettan Jóga anatómia és élettan Csont és ízülettan II. (alsó végtag) Fábián Eszter (eszter.fabian@aok.pte.hu) 2016.11.5-6. Medenceöv Keresztcsont az öt keresztcsonti csigolya össznövése Medencecsont csípőcsont,

Részletesebben

A lábboltozat-süllyedés prevenciós és korrekciós lehetőségei

A lábboltozat-süllyedés prevenciós és korrekciós lehetőségei Mozgásfejlesztés és prevenció az óvodában A tartó- és mozgatórendszer elváltozásainak megelőzése és oldása A lábboltozat-süllyedés prevenciós és korrekciós lehetőségei Balázsné Baraksó Éva testnevelő gyógytestnevelő

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2010.10.16. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Pink Builder Gel JPD186 Felhasználási terület: Gél műkörömépítéshez.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. (Készült a 453/2010/EU rendelettel módosított 1907/2006/EK rendelet szerint) BORKÉN

BIZTONSÁGI ADATLAP. (Készült a 453/2010/EU rendelettel módosított 1907/2006/EK rendelet szerint) BORKÉN BIZTONSÁGI ADATLAP (Készült a 453/2010/EU rendelettel módosított 1907/2006/EK rendelet szerint) Verzió szám:2.0 Kiadás dátuma: 2011. 01.19. 1.1. TERMÉKAZONOSÍTÓ 1. AZ ANYAG ÉS A VÁLLALAT AZONOSÍTÁSA A

Részletesebben

2011 tavasz/nyár TERMÉKK ATALÓGUS

2011 tavasz/nyár TERMÉKK ATALÓGUS 2011 tavasz/nyár TERMÉKK ATALÓGUS Kedves Partnerünk! A múlt esztendő jelentős változást hozott cégünk életében; a Scholl márka a ma már 60 országban jelenlévő Reckitt Benckiser multivállalat mintegy 180

Részletesebben

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70.

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. IRODA MASSZÁZS VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. Irodai masszázs Az irodai masszázs a leghatékonyabb módja annak, hogy munkatársai mindig frissen, kipihenten dolgozzanak. A kezelést az Ön munkahelyén

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

A Fiskars több, mint 365 éves múltja bizonyítja elkötelezettségét a minőség iránt. Termékeink leleményesen funkcionálisak, lenyügőzően tartósak és

A Fiskars több, mint 365 éves múltja bizonyítja elkötelezettségét a minőség iránt. Termékeink leleményesen funkcionálisak, lenyügőzően tartósak és Kert katalógus 2016 A Fiskars több, mint 365 éves múltja bizonyítja elkötelezettségét a minőség iránt. Termékeink leleményesen funkcionálisak, lenyügőzően tartósak és esztétikusan ikonikusak. Fiskars the

Részletesebben

Hideg-/melegborogatás tépőzáras pánttal

Hideg-/melegborogatás tépőzáras pánttal Vegye figyelembe a használati útmutatót! Hideg-/melegborogatás tépőzáras pánttal hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93629AB6X6VII 2017-08 Biztonsági előírások Rendeltetés Meleg- vagy hidegborogatás

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP6522 1 HP6522 Magyar 57 Magyar 57 Bevezetés Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt! A Philips által biztosított teljes körű támogatáshoz

Részletesebben

A még jobb. teljesítményért. Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje. Szemüveglencsék japán technológiával

A még jobb. teljesítményért. Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje. Szemüveglencsék japán technológiával A még jobb teljesítményért Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje Szemüveglencsék japán technológiával Magas vizuális teljesítmény Amennyiben Ön aktív életmódot él vagy rendszeresen sportol,

Részletesebben

Bőrkeményedés eltávolító készülék

Bőrkeményedés eltávolító készülék Bőrkeményedés eltávolító készülék Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90147HB33XVII 2016-12 Kedves Vásárlónk! Az Ön új bőrkeményedés eltávolító készüléke hatékonyan eltávolítja a száraz, durva bőrkeményedést,

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével (453/2010) Európa Pantastic Disinfectant Változat 1 1. SZAKASZ Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

www.primigi.com export@primigi.com IMAC S.p.A. - ITALY

www.primigi.com export@primigi.com IMAC S.p.A. - ITALY I.P. gyermek lábát mérje meg a Primigi, egy különleges kaland lépésről lépésre egy különleges kaland lépésről lépésre www.primigi.com export@primigi.com IMAC S.p.A. - ITALY A PRIMIGI Passo dopo passo (Lépésről

Részletesebben

A minimalizmus, amely kielégíti a maximális teljesítményigényeket.

A minimalizmus, amely kielégíti a maximális teljesítményigényeket. A minimalizmus, amely kielégíti a maximális teljesítményigényeket. A minimalizmus (vagy természetes futás) egy új trend a futásban. A minimalista futócipők középtalpában kissé eltér a sarok és a lábfej

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

L E G T R A I N E R GYVC-008. Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

L E G T R A I N E R GYVC-008. Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! LEG_TARINER.qxp 2007.08.03. 9:06 Page 1 L E G Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! T R A I N E R GYVC-008 A VIVAMAX Leg Trainerrel Ön otthonában, kényelmesen edzheti lábait és fenekét,

Részletesebben

Műtét utáni gyakorlatok

Műtét utáni gyakorlatok Műtét utáni gyakorlatok 1. Korai, műtét utáni fekvőgyakorlatok Ezek a gyakorlatok igen fontosak a lábak keringési rendszerének beindítása és a vérrög kialakulásának elkerülése céljából. Emellett segíti

Részletesebben

A diabeteses lábbeli, a költséghatékony prevenció DR MEZŐ RÓBERT JAHN FERENC DÉL-PESTI KÓRHÁZ CSEPELI KÖZPONTI REHABILITÁCIÓS OSZTÁLY

A diabeteses lábbeli, a költséghatékony prevenció DR MEZŐ RÓBERT JAHN FERENC DÉL-PESTI KÓRHÁZ CSEPELI KÖZPONTI REHABILITÁCIÓS OSZTÁLY A diabeteses lábbeli, a költséghatékony prevenció DR MEZŐ RÓBERT JAHN FERENC DÉL-PESTI KÓRHÁZ CSEPELI KÖZPONTI REHABILITÁCIÓS OSZTÁLY A fejlett világban a diabetesesek egészségügyi költségeinek 40%-t a

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása ACTIVATOR FOR SEKUSEPT PULVER/ CLASSIC

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása ACTIVATOR FOR SEKUSEPT PULVER/ CLASSIC BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével (453/2010) - Európa ACTIVATOR FOR SEKUSEPT PULVER/ CLASSIC Változat 1 1. SZAKASZ Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

MP 62 H Kéz- és lábápoló készlet Használati utasítás

MP 62 H Kéz- és lábápoló készlet Használati utasítás MP 62 H H Kéz- és lábápoló készlet Használati utasítás BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) www.beurer.com MAGYAR Tartalom 1. Fontos megjegyzések... 3 2. Üzembe helyezés... 5 2.1 Tudnivalók

Részletesebben

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉS BÕRPUHÍTÁS, NYUGTATÁS Csak radírozás Radírozás +masszázs Radírozás +önbarnítás 35 perc Simító Cukor-Kiwi Testradír - A vendég a hátán fekszik. Nagy

Részletesebben

Gyermekkori Spondilartritisz/Entezitisszel Összefüggő Artritisz (SPA-ERA)

Gyermekkori Spondilartritisz/Entezitisszel Összefüggő Artritisz (SPA-ERA) www.printo.it/pediatric-rheumatology/hu/intro Gyermekkori Spondilartritisz/Entezitisszel Összefüggő Artritisz (SPA-ERA) Verzió 2016 1. MI A GYERMEKKORI SPONDILARTRITISZ/ENTEZITISSZEL ÖSSZEFÜGGŐ ARTRITISZ

Részletesebben

TERMÉKEK ÁRLISTÁJA (2015)

TERMÉKEK ÁRLISTÁJA (2015) ZEUSZ PAPUCSA CIPŐJAVÍTÓ BT. Budapest, II. kerület, Lotz Károly u. 10. 06-20/365-87-39 zeuszpapucsa@gmail.com www.zepucs.hu TERMÉKEK ÁRLISTÁJA (2015) cikkszám megnevezés ár 301 szilikonos gyógytalpbetét

Részletesebben

NABA Nail Glue_MSDS 1 / 6 Verzió: 1.0 HU Készült: 2015. augusztus 24. BIZTONSÁGI ADATLAP. készült az 1907/2006/EK és a 435/2010/EK rendelet szerint

NABA Nail Glue_MSDS 1 / 6 Verzió: 1.0 HU Készült: 2015. augusztus 24. BIZTONSÁGI ADATLAP. készült az 1907/2006/EK és a 435/2010/EK rendelet szerint NABA Nail Glue_MSDS 1 / 6 Verzió: 1.0 HU -- BIZTONSÁGI ADATLAP készült az 1907/2006/EK és a 435/2010/EK rendelet szerint 1. Az anyag /keverék és a vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: NABA Nail

Részletesebben

Kozmetikai újdonságok őszre

Kozmetikai újdonságok őszre 2012 szeptember 18. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Mélytisztítás, hidratálás és vibráló színek ezek várnak ránk idén ősszel. Mi kipróbáltuk

Részletesebben

MUNKAVÉDELMI AKCIÓ FC52 FC53 FW34 FC04 FW01 FW14 FW02 FW10 FÉLCIPŐ S1P PORTWEST COMPOSITELITE RENO VÉDŐCIPÔ S1P

MUNKAVÉDELMI AKCIÓ FC52 FC53 FW34 FC04 FW01 FW14 FW02 FW10 FÉLCIPŐ S1P PORTWEST COMPOSITELITE RENO VÉDŐCIPÔ S1P MUNKAVÉDELMI AKCIÓ Az akció érvényes 2016.02.18. 2016.05.15. között, illetve a készlet erejéig. PORTWEST COMPOSITELITE RENO VÉDŐCIPÔ S1P 100% fémmentes, antisztatikus, kétrétegű PU. talppal készülő új

Részletesebben

Tájékoztató szív- és érrendszeri betegségekről és azok megelőzéséről

Tájékoztató szív- és érrendszeri betegségekről és azok megelőzéséről Erre majd együtt mászunk fel! Tájékoztató szív- és érrendszeri betegségekről és azok megelőzéséről Bayer Hungária Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 50. www.szeretemazeletem.hu Az érelmeszesedéstől az infarktusig

Részletesebben

Kérju k, használat előtt figyelmesen olvassa el!

Kérju k, használat előtt figyelmesen olvassa el! Használati útmutató Kérju k, használat előtt figyelmesen olvassa el! Kedves Vásárlónk! Az Önnek szállított e.b. fusselastic 2 részből áll: egy villás szerkezetű, rugalmas nemesacél talpbetétből, valamint

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2010.10.16. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Termékek: Gyártó cég: Cím: Internet:

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével (453/2010) Európa Pur Professional Változat 1 1. SZAKASZ Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH) II. mellékletével

BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH) II. mellékletével Felülvizsgálat dátuma: 2012.07.25. 1. oldal, összesen: 13 BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH) II. mellékletével CIF POWER CREAM KONYHAI TISZTÍTÓ SPRAY 1. SZAKASZ:

Részletesebben

3. Az alkotórészekre vonatkozó összetétel/információ

3. Az alkotórészekre vonatkozó összetétel/információ 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalat azonosítása Terméknév Edge Turbo Diesel 5W-40 Biztonsági adatlap: 463745 Az anyag/készítmény Motorolaj négyütemő motorokhoz. A használattal kapcsolatos felhasználása

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! OGYI fejléces papír BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Tetran

Részletesebben

ŐSZ / TÉL KOLLEKCIÓ ÉLMÉNY MINDEN LÉPÉS

ŐSZ / TÉL KOLLEKCIÓ ÉLMÉNY MINDEN LÉPÉS ŐSZ / TÉL KOLLEKCIÓ 2016 ÉLMÉNY MINDEN LÉPÉS A PRESSURE VILÁGA A puhaság különleges érzése minden pillanatban valódi gyengédséggel kényezteti lábát. A Scholl Pressure cipőkollekciója minden lépésnél lágyan

Részletesebben

Alkatrészek. Elem Fedőlap (Nyissa ki az elemek behelyezéséhez) Csatlakozó. Aljzat/foglalat Nose bilincs. Készülék

Alkatrészek. Elem Fedőlap (Nyissa ki az elemek behelyezéséhez) Csatlakozó. Aljzat/foglalat Nose bilincs. Készülék Tartalom Tartalom Bevezetés Alkatrészek Általános figyelmeztetések és biztonság Az Allergia Elleni Készülék használata Áramforrás Termékjellemzők Karbantartás A készüléken található szimbólumok magyarázata

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2013.01.21. Verzió: 1 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: PREMIUM EURO GEL Termékcsalád: UV

Részletesebben