Használati útmutató ProVital felületetek fapadlók és lépcsık ProVital Öl és ProVitalColor Öl történı ápolásához (MB 033)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Használati útmutató ProVital felületetek fapadlók és lépcsık ProVital Öl és ProVitalColor Öl történı ápolásához (MB 033)"

Átírás

1 AUSTRO-FA Kft Székesfehérvár Tel./Fax: 22/ Használati útmutató ProVital felületetek fapadlók és lépcsık ProVital Öl és ProVitalColor Öl történı ápolásához (MB 033) A ProVital felületek természetes olajjal kezelt felületek. Ez a gyakorlatilag 100%-ban tiszta natúr olaj természetes növényi nyersanyagokból, mint lenolaj, méhviasz és természetes gyanta, a pórusok mélyéig behatolnak. A kétlépcsıs rendszer ProVital Öl és ProVital Finish-bıl áll. Abban hogy a parketták és lépcsık a szép és nemes látványukat lehetıleg minél hosszabb ideig megtartsák, a következı ápolási tanácsoknak nagy szerepük van. Általános útmutató ProVital Öl - ProVital Öl esetében egy tiszta, oldószermentes természetes anyagokból felépülı termékrıl beszélhetünk. ProVitalColor Öl - A ProVitalColor Öl ugyancsak egy teljesen környezetbarát és oldószermentes termék. Kiegészítıként károsanyagmentes föld- és ásványi anyag pigmentek vannak hozzá keverve, törekedve a különbözı színárnyalatokra. Felületi tulajdonságok A ProVital felülettel kezelt a parkettát ill. lépcsıt a víz behatolásától olyan alkotórész, mint pl. a méhviasz, messzemenıen védi. Az igénybevétel erısségétıl függıen ez a réteg az idı múlásával egy természetes és elkerülhetetlen kopás éri ( pl. kosz, porszemek, mechanikus terhelés ). A ProVital Finish-sel történı elsı ápolással, ill. a rendszeres polírozó ápolással a kopási folyamatot lelassíthatjuk. A felületi kezelésre, fapadlókra, ill. lépcsıkre vonatkozó garancia csak akkor érvényes, ha a Weitzer Parkett által elıírt ápolási rendszer rendeltetésszerően volt alkalmazva. Az oxidáló folyamatok miatt a ProVital felületek kb. 4 hé múlva érik el végsı keménységüket, minél kíméletesebben jár el a padlóval az elsı napokban ill. hetekben, annál tovább tart a rétegzıdés élettartama. Az elsı idıszakban a tisztítást éppen ezért kíméletesen végezze el.( szárazon seperje fel illetve porszívózza fel a felületet).

2 Bútorokat és egyéb nehéz berendezési tárgyakat óvatosan helyezzen a felületre! A szék- és asztallábakat arra alkalmas filcalátéttel vagy mőanyag borítással lássa el. Görgıs székek esetén csak a megfelelı puha görgıket alkalmazza. Irodai helyiségekben ajánlatos erre a célra megfelelı székalátétet használni. Színtulajdonságok A lerakás után a napfény hatására a fa természetes színe változhat a fényerısségtıl függıen. A különbözı fa fajták mértékben és árnyalatban eltérı módon változnak( pl. elsárgulnak, besötétednek vagy kifakulnak ). Szoba klímája: A fa, mint természetes alapanyag lélegzik. Ez azt jelenti, hogy a szoba klímájától függıen a fa a levegıbıl nedvességet vesz fel, illetve ad le. Ebbıl kifolyólag a padló zsugorodik, vagy tágul. Alapjában véve ezt nem kell negatív dologként felfogni, hanem egy természetes anyag természetes tulajdonságaként figyelembe venni! A megelızhetetlen méretváltozások minimálisra történı csökkentse érdekében, azt ajánljuk, hogy a szoba hımérsékletét próbáljuk egész évben 20 Celsius-fokon és 50%-os relatív páratartalmon tartani. Ez fıként a főtési szezonba fontos, mivel ez a parketta kiszáradása a fuga képzıdéséhez vezet. A főtési szezon kezdetén egy párásító készülék üzembe helyezése hasznos szolgálatokat tehet. Fontolja meg azt is, hogy ez által értékes főtıenergiát spórolhat, mivel magasabb páratartalom mellett az alacsonyabb szobahımérséklete is kellemesnek érezhetı. Tisztítás és ápolás Elsı ápolás ProVital Finish A Finish a második fázis szerepét foglalja el a ProVital rendszerben. A Finish gyárilag megolajozott felületeknél közvetlenül lerakás után, vagy pedig a kezeletlen felületeknél az utólag felvitt ProVital Öl megszáradása után lekerekített fém- vagy mőanyag spaklival vihetı fel. A kipolírozást szakember polírozógéppel és súrolókoronggal, a terméken található útmutatásnak megfelelıen végezze el. Fontos összetevık, mint lenolaj, rozmaring és különbözı természetes gyanták optimálisan egészítik ki a ProVital felületet, és garantálják a parkettaélek impregnálását. A gyártó által kötelezıen elıírt, magán lakások esetén egyszer, erısen igénybevett és közintézmények esetén a ProVital Finish-t kétszer kell felvinni. Ellenkezı esetben hiányos felületi kezelés esetén nem érvényes a garancia!

3 Tisztítás ProVital Cleaner A vízbázisú, oldószermentes ProVital Cleaner egy magas koncentrációjú, biológiailag lebomló semleges tisztítószer. Természetes anyagokból, mint például indiai szappandió és cukortenzidekbıl épül fel. Adagolástól függıen a ProVital Cleaner folyamatos illetve alapos tisztításra is használható. - Folyamatos tisztítás: ajánlott mennyiség max.10 ml 10 liter vízhez A folyamatos tisztítás könnyen rátapadó szennyezıdéseket távolítja el, amelyeket porszívózással és sepregetéssel nem távolíthatóak el. A felhordást egy erre alkalmas eszközzel (pl. törlıkendıvel, pamutkendıvel) ködnedvesen végezzük el, ügyelve arra, hogy a padló ne legyen túl vizes! Ezt követıen az erısebb szennyezıdéseket kézzel, egy pamutkendı segítségével távolítsuk el. A folyamatos tisztítás gyakoriságát az igénybevétel erıssége határozza meg, ill. a padló szennyezettsége: magánlakásokban havi 2-4 alkalommal, közintézményekben ill. alapvetıen erısen igénybevett helyiségek esetén hetente vagy akár naponta. - alapos tisztítás: 1-2 liter 10 liter vízhez Erre akkor van szükség, ha a folyamatos ápolás soron a padlóra felhordott filmréteg elszínezıdik, vagy erısen rátapadó szennyezıdések láthatóak rajta. Azt ajánljuk, hogy az alapos tisztítást szakember végezze el polírozógéppel és fehér súrolókoronggal, esetlegesen durva szivacsot és dörzskefét is használhatunk. Ezt követıen tiszta vízzel és enyhén nedves kendıvel töröljük át a padlót (azért, hogy a nyomokban a felületen maradó Cleaner-t eltávolítsuk), majd 24 órán át hagyjuk száradni. A tisztítás gyakoriságát ebben is esetben az igénybevétel erıssége, ill. a padló szennyezettsége határozza meg: magánlakások esetén, 2 éven belül 1-2 alkalommal, közintézményekben vagy alapvetıen erısen igénybevett helyiségek esetén 6 havonta vagy gyakrabban is lehet! Az alapos tisztítást követıen minden esetben meg kell ismételni a ProVItal Finish-el történı elsıápolást! WP tisztítószappan A ködnedves felmosóval történı folyamatos tisztításhoz a biológiailag lebomló WP tisztítószappant is használhatjuk. Ez egy kiváló minıségő, magas koncentrációjú természetes növényi olajokból álló szappankombináció. Az alapos tisztítás azonban WP tisztítószappannal nem lehetséges! - Adagolás: ml 10 liter vízhez. Általánosságban fontos, hogy a tisztítás során a padlót ne árasszuk el túl sok vízzel, mert a víz behatolhat a fugákba, ami a parketta nem kívánt duzzadásához vezethet, valamint nem túl szép vízfoltokat is létrehozhat. A ProVital Cleaneren kívül más tisztítószerek nem

4 alkalmazhatóak, mert azok túl erısen megtámadhatják a felület, annak kopását meggyorsíthatják! Ápolás ProVital Polish A színtelen ProVital Polish a ProVital felületek folyamatos ápolására alkalmazandó. Fontos összetevıi mint narancsolaj és különbözı természetes gyanták és viaszok az igénybevett padlókat frissítik fel! Mielıtt a Polish-t használnánk, egy folyamatos tisztítást végezzünk el a padlón ProVital Cleaner-rel, és hagyjuk teljesen megszáradni. Ezt követi a ProVital Polish rendkívül takarékos felvitele, négyzetméterenként csak 6 ml Polish-t szabad felvinni ( kb. egy teáskanálnyinak felel meg). Egy pamutkendıvel oszlassuk szét, illetve polírozzuk ki (polírozógéppel és súrolókoronggal ugyanúgy lehetséges). A foltok képzıdés túladagolás jele. Száradási idık: A megadott száradási idık minden esetben 20 Celsius-fokos és 50 %-os páratartalmú, illetve elegendı szellıztetéső helyiségre vonatkoznak. Alacsony hımérséklet, magas páratartalom és túl nagy mennyiségő Polish felhordása a száradási idı lényeges kitolódásához vezethet! - ProVital Finish: kb. 12 óra - ProVital Cleaner: folyamatos tisztítás esetén kb perc. Alapos tisztítás után 24 órán keresztül hagyjuk száradni! - ProVital Polish: kb. 5 óra Biztonsági elıírások: - ProVital Finish: S 1/2, S 62 - ProVital Cleaner: S 1/2 - ProVital Polish: S 1/2, S 62 FIGYELEM! A ProVitalÖl-lel, Finish-sel és Polish-sal átitatott munkaeszközök (mint pl. tisztítórongyok, polírozó súrolókorongok, szivacsok, porok stb.) erısen öngyulladóak! Megırzésük és tárolásuk ezen okok miatt egy légmentesen zárt fémtartályba, vagy vízbe történjen!

5 Záró útmutatások: Ez a tájékoztató széleskörő tapasztalatokon alapul, és a legjobb tudásunk szerint adjuk Önnek tanácsainkat. Korlátozott információkra ill. figyelmeztetı elıírásokra is kitérünk, hogy ezáltal csökkentsük a hibalehetıségeket. A fa alapanyag sokoldalúsága miatt természetszerőleg a jelen tájékoztató nem térhet ki minden lehetséges jelenlegi és jövıbeli alkalmazási esetre és különlegességekre. Ez azonban nem mentesíti a szakembert a felelısség alól, hogy kétséges esetekben választ kérjen a gyártótól ill. a forgalmazótól, és saját felelısségére helyben kipróbálják, valamint az alkalmazás során legnagyobb figyelmességgel járjanak el. A tájékoztató azokat az információkat sem tartalmazza, amelyek a szakemberek számára feltehetıleg ismerısek. A jegyzet csak információs segédanyag, ezért a tájékoztató tartalma jogi kötelezettség nélküli, ill. szavatossági igényeknek, vagy felelısségre vonásnak nem képezi alapját. Minden ProVital ápolószer és tisztítószer használat elıtt alaposan felrázandó! További kérdések esetén forduljon a WEITZER-PARKETT-Team-hez. Szívesen állunk rendelkezésére!

Tel./Fax: 22/312-572. www.austrofa.hu austrofa@t-online.hu

Tel./Fax: 22/312-572. www.austrofa.hu austrofa@t-online.hu AUSTRO-FA Kft. 8000 Székesfehérvár Tel./Fax: 22/312-572 www.austrofa.hu austrofa@t-online.hu Használati utasítás közintézményekben történı ProStrong, illetve ProActive+ kezelt fa padlóburkolatokhoz(mb30).

Részletesebben

Tradíció és elegancia. Szalagparketta

Tradíció és elegancia. Szalagparketta Tradíció és elegancia Szalagparketta hétrétegű Rangifer lakkozás kemény fa fedőréteg fenyő középréteg fenyő furnér aljréteg Miért válasszon Jive parkettát? ss ss ss ss ss Mert a valódi fát egyedi megjelenésűvé

Részletesebben

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06 Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer 1 Sika teakfa burkolat használati útmutató A teakfa burkolat tisztítása és ápolása A kezeletlen teakfa idővel természetes

Részletesebben

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban.

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban. TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS Nem csak a helyes használatról, hanem a megfelelő tisztításról és karbantartásról tájékozathatjuk önt, a lehető leghosszabb élettartam eléréséhez. Az egész FITNICE kollekcióra garanciát

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Szeletelı gépek. Gyártó: R.G.V. s.r.l. / ITALY. Típusok: LUSSO-22-GS, LUSSO-25GS, LADY-22GS, LADY-25GS, LADY-275 S, LUSSO-275 S

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Szeletelı gépek. Gyártó: R.G.V. s.r.l. / ITALY. Típusok: LUSSO-22-GS, LUSSO-25GS, LADY-22GS, LADY-25GS, LADY-275 S, LUSSO-275 S HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Szeletelı gépek Gyártó: R.G.V. s.r.l. / ITALY Típusok: LUSSO-22-GS, LUSSO-25GS, LADY-22GS, LADY-25GS, LADY-275 S, LUSSO-275 S Importálja és Forgalmazza: Vendi-Hungária Kft Vendéglátó-ipari

Részletesebben

Professional PW-460 Kétkomponensű Poliuretán Parkettalakk

Professional PW-460 Kétkomponensű Poliuretán Parkettalakk Professional PW-460 Kétkomponensű Poliuretán Parkettalakk Vízbázisú, kétkomponensű parkettalakk Kiemelkedően magas kopásállóság Kiválóan áll ellen vegyszereknek és UV sugárzásnak Magas fokú hő- és vízállósság

Részletesebben

19. hét- Költségkalkuláció, használati- kezelési útmutató, összeszerelési útmutató. Kalkulációs lap. Termék: Alkatrészszám: Megnevezés: Darab/Termék:

19. hét- Költségkalkuláció, használati- kezelési útmutató, összeszerelési útmutató. Kalkulációs lap. Termék: Alkatrészszám: Megnevezés: Darab/Termék: 19. hét- Költségkalkuláció, használati- kezelési útmutató, összeszerelési útmutató 1. Költségkalkuláció Kalkulációs lap Termék: Alkatrészszám: Megnevezés: Darab/Termék: Nyersanyag Cikkszám Mennyiség Egység

Részletesebben

H2O PROJECTA zuhanykabin szerelési útmutató

H2O PROJECTA zuhanykabin szerelési útmutató H2O PROJECTA zuhanykabin szerelési útmutató Köszönjük vásárlását és bizalmát termékünk iránt. Reméljük, sok éven át nagy megelégedettséggel tudja majd használni termékünket! Beépítési tudnivalók: Beépítéshez

Részletesebben

HASZNÁLAT. FEKTETÉSI HİMÉRSÉKLET Az ideális fektetési hımérséklet 20 C. A hımérséklet soha ne legyen 15 C fok alatt vagy 28 C fok fölött.

HASZNÁLAT. FEKTETÉSI HİMÉRSÉKLET Az ideális fektetési hımérséklet 20 C. A hımérséklet soha ne legyen 15 C fok alatt vagy 28 C fok fölött. Fektetési utasítások HASZNÁLAT FELHASZNÁLÁS A Starfloor Click kizárólag lakossági, beltéri felhasználásra készült. * *kövesse a konkrét fektetési utasításokat AKKLIMATIZÁLÓDÁS Tárolja a dobozokat a fektetés

Részletesebben

(20 C-on, összekevert termékre)

(20 C-on, összekevert termékre) TERMÉKLEÍRÁS 2009. augusztus 2009. júliusi kiadás átdolgozása két komponenses, magas szárazanyag tartalmú, magas építéső, poliamiddal térhálósodó, epoxigyanta bázisú bevonat JELLEMZİI - Általános célú

Részletesebben

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz Termékelônyök: viz sú Idôjárásálló Gyors száradás zinte teljesen szagmentes es báz i Vizes bázisú termékek Falfesték kategóriában már elfogadottak, de a fára, fémre való festékeknél még szokatlanok a vízzel

Részletesebben

Szerelési és kezelési útmutató

Szerelési és kezelési útmutató USB-RS485 USB-s RS485 konverter Szerelési és kezelési útmutató EUROPROX Bt. E-mail: europrox@enternet.hu E01-07001-0A T A R T A L O M 1. Általános termékismertetı...3 2. Telepítés, üzembe helyezés...3

Részletesebben

Padlóbevonatok. Padlóbevonatok. tisztítása Útmutató. Tudatosan építeni.

Padlóbevonatok. Padlóbevonatok. tisztítása Útmutató. Tudatosan építeni. Padlóbevonatok Padlóbevonatok tisztítása Útmutató Tudatosan építeni. Általános tudnivalók A kiadványban megjelenő adatok, ábrák, műszaki leírások és rajzok általános példákat és az azokra vonatkozó részleteket

Részletesebben

Felületjavítás görgızéssel

Felületjavítás görgızéssel Felületjavítás görgızéssel A görgızés mőködési elve A görgızés egy felületjavító eljárás, ahol a polírozott acélgörgık nyomást gyakorolnak a kisebb szilárdságú munkadarab felületére. Ha a görgık által

Részletesebben

Szerelési útmutató Assembling instruction shows installation Die Montageanleitung stellt

Szerelési útmutató Assembling instruction shows installation Die Montageanleitung stellt Az Ön stílusa - 000 Kecskemét, Matkói út., e-mail: szerviz@metakft.hu, fax: 7/50 55 HU GB DE Szerelési útmutató Assembling instruction shows installation Die Montageanleitung stellt Classic Eos CDWS Köszönjük

Részletesebben

HSA24520. Használati útmutató

HSA24520. Használati útmutató HSA24520 HU Használati útmutató FIGYELMEZTETÉS! Azl, R600a (csak bizonyos körülmények között gyúlékony) teljesen környezetberát gázzal mőködı hőtıberendzés normális mőködésének eléréséhez, kövesse a következı

Részletesebben

H2O PROJECTA ÍVES zuhanykabin szerelési útmutató

H2O PROJECTA ÍVES zuhanykabin szerelési útmutató Minőség, kiváló áron 000 Kecskemét, Matkói út., e-mail: szerviz@metakft.hu, fax: 7/50 55 HO PROJECTA ÍVES zuhanykabin szerelési útmutató Köszönjük vásárlását és bizalmát termékünk iránt. Reméljük, sok

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

ÁPOLÁSI ÚTMUTATÓ A LEGJOBB ÖTLETEK A TÖKÉLETES PADLÓÁPOLÁSHOZ

ÁPOLÁSI ÚTMUTATÓ A LEGJOBB ÖTLETEK A TÖKÉLETES PADLÓÁPOLÁSHOZ ÁPOLÁSI ÚTMUTATÓ A LEGJOBB ÖTLETEK A TÖKÉLETES PADLÓÁPOLÁSHOZ 2 GYORSAN, EGYSZERŰEN, TERMÉSZETESEN: ÍGY ÁPOLJUK A PADLÓNKAT MA. Helyes padlóápolás egyszerűen! A helyes padlóápolás megőrzi csodálatos padlójának

Részletesebben

AROMA DIFFÚZOR MODENA. HU Használat Útmutató

AROMA DIFFÚZOR MODENA. HU Használat Útmutató AROMA DIFFÚZOR MODENA Használat Útmutató DC max. 100 ml 1-2 drops Press 7 IN Tartozékok 1 SOEHNLE Aroma Diffúzor, 1 töltőkészülék, 1 használati útmutató Használat The SOEHNLE Aroma Diffúzor kizárólag a

Részletesebben

MŰVÉSZTERMÉKEK.

MŰVÉSZTERMÉKEK. ART & CRAFT MŰVÉSZTERMÉKEK www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu ART & CRAFT TÁBLAFESTÉK KRÉTÁHOZ Matt fekete festék spray. Krétatábla készítéséhez. Lehetővé teszi a felületen krétával való írást, majd

Részletesebben

1 Termékleírás. 2 Összetétel MŰSZAKI ADATLAP. BONDEX Patina Effect Wax

1 Termékleírás. 2 Összetétel MŰSZAKI ADATLAP. BONDEX Patina Effect Wax Termék megnevezése Felhasználás: patina hatású viasz, beltéri bútorok és fatárgyak díszítése céljára, használatra kész állapotban. Elérhető kiszerelések 0,25 L 1 Termékleírás 1.1 1.2 1.3 1.4 Terméktípus:

Részletesebben

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell kihangsúlyozni, miközben Bori lazúrokkal védeni. BORI biocid A

Részletesebben

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR VASTAGLAZÚR Leírás: színtartó pigmenteket tartalmazó, vastagrétegû, vízzel hígítható, akrilbázisú falazúr. Alkalmazási terület: kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Fa felületek és szerkezetek védô-díszítô

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

ÁRLISTA. 3M Pad és Easy Clean

ÁRLISTA. 3M Pad és Easy Clean ÁRLISTA 3M Pad és Easy Clean Nortek Kft. 1047 Budapest, Fóti út 73. Tel: +36 1 788 3607 Mobil: +36 30 419 2055 Fax: +36 1 221 6661 www.nortek.hu nortek@nortek.hu Érvényes: 2009. március 5.-tıl visszavonásig!

Részletesebben

Használati útmutató Mágneses szobakerékpár

Használati útmutató Mágneses szobakerékpár Használati útmutató Mágneses szobakerékpár Jótállás A garancia a gyártási és az anyagbeli hibákra vonatkozik, a megvásárlást követı 2 évig. Ha Ön ez idın belül igényt tart a gép javítására, a gyártó köteles

Részletesebben

Popcorn készítő eszköz

Popcorn készítő eszköz Popcorn készítő eszköz 10030485 10030486 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

ÁPOLÁSI ÚTMUTATÓ A LEGJOBB TIPPEK A TÖKÉLETES PADLÓÁPOLÁSHOZ

ÁPOLÁSI ÚTMUTATÓ A LEGJOBB TIPPEK A TÖKÉLETES PADLÓÁPOLÁSHOZ ÁPOLÁSI ÚTMUTATÓ A LEGJOBB TIPPEK A TÖKÉLETES PADLÓÁPOLÁSHOZ 2 GYORSAN, EGYSZERŰEN, TERMÉSZETESEN: ÍGY ÁPOLJUK A PADLÓNKAT MA. Helyes padlóápolás egyszerűen! A helyes padlóápolás megőrzi csodálatos padlójának

Részletesebben

3B SCIENTIFIC MEDICAL. BASIC Billy TM életmentési baba P72 [1012793]

3B SCIENTIFIC MEDICAL. BASIC Billy TM életmentési baba P72 [1012793] 3B SCIENTIFIC MEDICAL BASIC Billy TM életmentési baba P72 [1012793] BLS-Szimulátor BasicBilly TM 1. BasicBilly TM tartalma 2. Összeszerelés 2.1 Rugó cseréje 2.1 Tüdı zacskó cseréje 3. Tisztítás és ápolás

Részletesebben

A KÖRÖMGOMBA CANESPRO KENŐCS:

A KÖRÖMGOMBA CANESPRO KENŐCS: A KÖRÖMGOMBA A körömgombát különböző gombafajok okozzák, a kéz vagy a láb körmének szabad szélén jelentkezik először az elváltozás, majd átterjed a köröm többi részére. A gombával fertőzött köröm barázdássá

Részletesebben

Gaia. Zuhanypanel HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Gaia. Zuhanypanel HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gaia Zuhanypanel HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gaia Zuhanypanel Termékleírás Méret: 1500x220mm Rozsdamentes acél-alumínium ötvözetű paneltest Biztonsági üveg borítás a paneltesten 2 db állítható masszázsfúvóka Trópusi

Részletesebben

ÜVEGIPAR. KÖMMERLING a a biztos kapcsolat

ÜVEGIPAR. KÖMMERLING a a biztos kapcsolat A hıszigetelt üveggyártás területén a neve szorosan összefonódik a minıséggel, innovációval és a know how-val. Minden 1956- ban kezdıdött, amikor a ragasztóanyagok területébıl kialakult a tömítıanyagok

Részletesebben

Ultrahangos párásító

Ultrahangos párásító Ultrahangos párásító 100318 1003183 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

Classic C. Pokyny k instalaci. Instrukcja montażu. Инструкция по установке. Інструкція по установці. Szerelési útmutató.

Classic C. Pokyny k instalaci. Instrukcja montażu. Инструкция по установке. Інструкція по установці. Szerelési útmutató. CZ Pokyny k instalaci PL Instrukcja montażu RUS Инструкция по установке GB UA Інструкція по установці D Montageanleitung H Szerelési útmutató SK Návod na inštaláciu RO Classic C Találja meg álmai zuhanykabinját!

Részletesebben

Jótállás és ápolás Egger laminált padlók jótállási nyilatkozata és ápolási útmutatója

Jótállás és ápolás Egger laminált padlók jótállási nyilatkozata és ápolási útmutatója Jótállás és ápolás Egger laminált padlók jótállási nyilatkozata és ápolási útmutatója Jótállási feltételek az EGGER laminált padlókra Az EGGER laminált padlói hosszú évekig szavatolják az ön biztonságát.

Részletesebben

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT Fabevonatok SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT biocid A faanyag védelme kékülést okozó fagombák, penész, farontó gombák és rovarok ellen Jó behatolóképesség Könnyű felhordás AZ EURÓPAI CSOPORT A Helios

Részletesebben

FELÚJÍTÁS KISOKOS 1. TISZTÍTSUK MEG A FELÜLETET! 2. CSISZOLJUK! PORTALANÍTSUK! 3. ALAPOZZUNK!

FELÚJÍTÁS KISOKOS 1. TISZTÍTSUK MEG A FELÜLETET! 2. CSISZOLJUK! PORTALANÍTSUK! 3. ALAPOZZUNK! M FELÚJÍTÁS KISOKOS Ha egy felület lemattult, fényét vesztette, a rajta lévő festékréteg pedig máló, berepedezett, sürgős felújításra van szükség, mert a fafelület nem kap már elegendő védelmet. Amennyiben

Részletesebben

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gemini zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 900 X 900 X 1850 Méret tálca: 900 X 900 X 150 Krómozott keret Oldalüvegek: 6 mm átlátszó biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

Optikai csatlakozók megelőző karbantartó tisztítása

Optikai csatlakozók megelőző karbantartó tisztítása Optikai csatlakozók megelőző karbantartó tisztítása Az optikai csatlakozókat úgy tervezték, hogy a hosszú éveket át tartó használatuk alatt a lehető legkevesebb karbantartásra legyen szükségük és a lehető

Részletesebben

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Enzo zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 800 X 1200 X 1850mm Méret tálca: 800 X 1200 X 150mm Krómozott kabinkeret Oldalüvegek: 6 mm biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

TOALETT- ASZTALKA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TOALETT- ASZTALKA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TOALETT- ASZTALKA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, a használatba vétel előtt, olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Elemek behelyezése 2x AA 1.5V elem 2x

Részletesebben

GÁZTERASZHİSUGÁRZÓ 12016

GÁZTERASZHİSUGÁRZÓ 12016 GÁZTERASZHİSUGÁRZÓ 12016 1 Forgalmazó: Landmann-Peiga GmbH & Co. KG Cim: Am Binnenfeld 3-5,D- 27711 Osterholz-Scharmbeck, Németroszág Importır: Landmann-Peiga Hungária Kft. H-2220 Vecsés, Almáskert u.

Részletesebben

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához.

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. Tisztító készlet Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. TISZTÍTÓSZEREK ÉS TISZTÍTÓESZKÖZ SZIVACSOK ÉS TARTOZÉKOK Fuga-Wash Eco 4 Spatulya BEDOLGOZÁS Öko-kompatibilis tisztítószer

Részletesebben

Padlóbevonatok. Padlóbevonatok. ápolása Útmutató. Tudatosan építeni.

Padlóbevonatok. Padlóbevonatok. ápolása Útmutató. Tudatosan építeni. Padlóbevonatok Padlóbevonatok ápolása Útmutató Tudatosan építeni. Általános tudnivalók A kiadványban megjelenő adatok, ábrák, műszaki leírások és rajzok általános példákat és az azokra vonatkozó részleteket

Részletesebben

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA:

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: lakk Elkészítés időpontja: 2012.02.05. 1 / 4. oldal TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: 1.1. Termék azonosító: Termékszám: JK 246 221 00 PN 112 474 06 Korrózió

Részletesebben

A mellékelt tennivalókat elvégezhetik saját maguk is, de úgy is dönthetnek, hogy szerződésben bízzák meg vállalatunkat a gondozással.

A mellékelt tennivalókat elvégezhetik saját maguk is, de úgy is dönthetnek, hogy szerződésben bízzák meg vállalatunkat a gondozással. Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Szeretnénk szívből gratuláluni új ablakaikhoz és megköszönni az irántunk kinyilvánított bizalmukat. Összeállítottunk Önöknek egy kezelési-, ápolási- és t annak érdekében, hogy

Részletesebben

ÁSVÁNYI DÖRZSÖLT VAKOLAT 2.0 és 2.5

ÁSVÁNYI DÖRZSÖLT VAKOLAT 2.0 és 2.5 MŐSZAKI ADATLAP 11.09-hun DEKORÁCIÓS VAKOLATOK ÁSVÁNYI DÖRZSÖLT VAKOLAT 2.0 és 2.5 1. Leírás, alkalmazás Az ÁSVÁNYI DÖRZSÖLT VAKOLAT 2.0 és 2.5 cement. mész és polimer kötıanyagok kombinációján alapuló

Részletesebben

Használati- és kezelési útmutató

Használati- és kezelési útmutató Használati- és kezelési útmutató HU Használati- és kezelési útmutató Tisztelt Vásárló! Örülünk, hogy a Telmex-Nowy Styl Zrt. székeinek vásárlása által megtisztelte cégünket bizalmával. A szakértelem, a

Részletesebben

A Csomagolási hulladékokról

A Csomagolási hulladékokról A Csomagolási hulladékokról Fıbb elıírásai: 2000. évi XLIII. törvény a hulladékgazdálkodásról Alapfogalmak (hulladék, gyártó újrahasználat stb.) Hulladékgazdálkodási alapelvek (gyártói felelısség, szennyezı

Részletesebben

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő.

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő. Winners Group Kft. FILOZÓFIA A Fortador Lamborghini filozófia, hogy kompromisszumok nélkül, hatékonyan, ultramodern formában tisztítson, fertőtlenítsen. A bika erejével. Magyarországon kizárólag nálunk

Részletesebben

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás}

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás} {loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=13 imageid=68} {phocagallery view=category categoryid=25 imageid=136} {phocagallery view=category categoryid=28 image {phocagallery Vékonybevonat

Részletesebben

A beszerzett eszközök a következıek: - K47M típusú hőtıagregát, mellyel biztosítani tudjuk a megfelelı hımérsékletet.

A beszerzett eszközök a következıek: - K47M típusú hőtıagregát, mellyel biztosítani tudjuk a megfelelı hımérsékletet. Beszámoló az Állagvédelemre, preparálásra, konzerválásra, restaurálásra, mőtárgyvédelmi szempontból indokolt, egyedi mőtárgymásolásra, valamint a pályázatban megjelölt tevékenységhez szorosan kapcsolódó,

Részletesebben

Jótállás és ápolás Egger Comfort padlók jótállási nyilatkozata és ápolási útmutatója

Jótállás és ápolás Egger Comfort padlók jótállási nyilatkozata és ápolási útmutatója Jótállás és ápolás Egger Comfort padlók jótállási nyilatkozata és ápolási útmutatója Jótállási feltételek az EGGER Comfort padlókra Az EGGER Comfort padlói hosszú évekig szavatolják az Ön biztonságát.

Részletesebben

Használati- és kezelési útmutató

Használati- és kezelési útmutató Használati- és kezelési útmutató HU Használati és kezelési útmutató Tisztelt Vásárló! Örülünk, hogy a Telmex-Nowy Styl Zrt. bútorainak vásárlása által megtisztelte cégünket bizalmával. A szakértelem, a

Részletesebben

Multitop-Bituplan típusú fedlapok beépítése Pécs

Multitop-Bituplan típusú fedlapok beépítése Pécs ACO MULTITOP-BITUPLAN aknafedlapok EN 124 szerint Önszintezı fedlapok Gyors beépíthetıség Minimális üzemeltetési, karbantartási költségek GGG fedlap, GG keret D400 terhelési osztály Nincs cement habarcs

Részletesebben

Megfelelıségi nyilatkozat

Megfelelıségi nyilatkozat Megfelelıségi nyilatkozat Mi, a SAINT-GOBAIN ISOVER G+H AG Bürgermeister-Grünzweig-Strasse 1 D-67059 Ludwigshafen, kizárólagos felelısségünk értelmében kijelentjük, hogy az ISOVER Vario KM Duplex UV termék

Részletesebben

HQ-350XT Röntgenfilm elıhívó Karbantartási útmutató. Csak a karbantartást végzı személyzet részére

HQ-350XT Röntgenfilm elıhívó Karbantartási útmutató. Csak a karbantartást végzı személyzet részére HQ-350XT Röntgenfilm elıhívó Karbantartási útmutató Csak a karbantartást végzı személyzet részére 1 Elıszó Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a készüléket. Mielıtt a készüléket használni kezdené, olvassa

Részletesebben

Kapcsoljon a Murexin Parkettalakk Programra!

Kapcsoljon a Murexin Parkettalakk Programra! www.murexin.com Kapcsoljon a Murexin Parkettalakk Programra! > Parketták fajtái, tulajdonságai és összehasonlításuk > Parkettalakk rendszerek normál, erős és igen erős igénybevételre, valamint sportparketták

Részletesebben

KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 433-16-66, Fax:262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.

KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 433-16-66, Fax:262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling. KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 433-16-66, Fax:262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.hu FERNI 24V Külsı szárnyaskapu hajtás F1024 Magyarországi Képviselet

Részletesebben

TYTAN PROFESSIONAL Power Flex

TYTAN PROFESSIONAL Power Flex TYTAN PROFESSIONAL Power Flex A Power Flex Kiváló minőségű termék építőipari anyagok tartós tömítéséhez és ragasztásához, be- és kültéri használatra egyaránt. A ragasztót kiváló az építőiparban előforduló

Részletesebben

partner ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓK PROFESSZIONÁLIS AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD www.radinum.hu +36 20 347 57 67

partner ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓK PROFESSZIONÁLIS AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD www.radinum.hu +36 20 347 57 67 2012 ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓK PROFESSZIONÁLIS AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD - PORÁLLAGÚ VEGYSZEREK - FOLYÉKONY ÁLLAGÚ VEGYSZEREK - KARBANTARTÓ ÉS ÁPOLÓANYAGOK www.radinum.hu +36 20 347 57 67 - KIEGÉSZÍTŐK partner

Részletesebben

A 2K fertőtlenítő rendszer

A 2K fertőtlenítő rendszer A 2K fertőtlenítő rendszer A Kärcher kidolgozott praktikus rendszermegoldást kínál istállók, fejőállások, tejkamrák, mezőgazdasági épületek és gépek tisztítására és fertőtlenítésére Célcsoportok Sertéshízlaldák

Részletesebben

No Change Service! Verzió 01.08 Felülvizsgálat dátuma 24.03.2009 Nyomtatás Dátuma 24.03.2009

No Change Service! Verzió 01.08 Felülvizsgálat dátuma 24.03.2009 Nyomtatás Dátuma 24.03.2009 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék tájékoztató Márkanév : Gyártó/Szállító : Schülke & Mayr GmbH Robert-Koch-Str. 2 22851 Norderstedt Germany Telefon: +4940521000 Telefax:

Részletesebben

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata.

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. Konyha higiénia Az Evm Zrt által Az Evm Zrt által gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. 1.Fázis: Zsírtalanítás és fertőtlenítés egy fázisú mosogató és fertőtlenítőszerrel.

Részletesebben

Kozmetikai tükör Használati útmutató

Kozmetikai tükör Használati útmutató Kozmetikai tükör Használati útmutató HU A termék első használatba vétele előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló termék használatát már ismeri. A kozmetikai tükröt csak a használati

Részletesebben

Finoman érintse meg a gombot a mérleg bekapcsolásához.

Finoman érintse meg a gombot a mérleg bekapcsolásához. POIDS HU A TERMÉKRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK ÉS ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a Lamart márkájú terméket, amely Pierre Lamart nevét viseli A termék tulajdonságai Négy pontos tenzometrikus érzékelő

Részletesebben

Pellet-tüzelı berendezések felhasználási spektruma

Pellet-tüzelı berendezések felhasználási spektruma Pellet-tüzelı berendezések felhasználási spektruma 1. Bevezetı, pellet elınyei, szállítása 2. Felhasználási területek: Lakásokban Családi házban Társasház, intézmények, önkormányzatok Ipari létesítményekben

Részletesebben

Száraz porszívó vizes szűrővel

Száraz porszívó vizes szűrővel Száraz porszívó vizes szűrővel Kezelési útmutató Használati útmutató ARNICA BORA 4000 Száraz porszívó vizes szűrővel Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta. Ezt a használati útmutató az Ön számára

Részletesebben

VECTOR RAPID RAGSAZTÓ

VECTOR RAPID RAGSAZTÓ TYTAN PROFESSIONAL VECTOR RAPID RAGSAZTÓ A Tytan Professional Vector Rapid MS Polymer-bázisú ragasztó magas kezdeti tapadással (5 sec.), mely minden féle falazó és befejező munkálathoz lett fejlesztve.

Részletesebben

T.R.A.P. TM tartályszellızı technológia a Donaldsontól

T.R.A.P. TM tartályszellızı technológia a Donaldsontól T.R.A.P. TM tartályszellızı technológia a Donaldsontól A nedvesség méltó ellenfelére lelt A Donaldson T.R.A.P. tartályszellızık összegyőjtik és eltávolítják a tartályból a nedvességet, ráadásul úgy teszik

Részletesebben

Új gyep kialakítása. 1. A talaj elıkészítése

Új gyep kialakítása. 1. A talaj elıkészítése Új gyep kialakítása 1. A talaj elıkészítése Mindenek elıtt tudnunk kell, hogy a talajokban sok millió gyommag arra vár, hogy mővelést követıen a talaj felszínére kerülve kikeljen. Ezért ne siessük el a

Részletesebben

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre festékünkkel és új történeteket mesélnek. akril szatén

Részletesebben

Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg

Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg PROTEKTOR KÜLTÉRI FALFESTÉK ALKALMAZÁSTECHNIKA RÉTEGFELÉPÍTÉS RÉGI BEVONATON Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg Alkidgyanta Régi bevonatot lecsiszolni, tisztítani

Részletesebben

IpP-CsP2. Baromfi jelölı berendezés általános leírás. Típuskód: IpP-CsP2. Copyright: P. S. S. Plussz Kft, 2009

IpP-CsP2. Baromfi jelölı berendezés általános leírás. Típuskód: IpP-CsP2. Copyright: P. S. S. Plussz Kft, 2009 IpP-CsP2 Baromfi jelölı berendezés általános leírás Típuskód: IpP-CsP2 Tartalomjegyzék 1. Készülék felhasználási területe 2. Mőszaki adatok 3. Mőszaki leírás 3.1 Állvány 3.2 Burkolat 3.3 Pneumatikus elemek

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. R.G.V. Szeletelı gépek. Típusok: Dolly 220-250 300/S 300/S L 350/S Gyártó: R.G.V. s.r.l. / ITALY

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. R.G.V. Szeletelı gépek. Típusok: Dolly 220-250 300/S 300/S L 350/S Gyártó: R.G.V. s.r.l. / ITALY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ R.G.V. Szeletelı gépek Típusok: Dolly 220-250 300/S 300/S L 350/S Gyártó: R.G.V. s.r.l. / ITALY Importálja és Forgalmazza: Vendi-Hungária Kft Vendéglátó-ipari és kereskedelmi gépek,

Részletesebben

X. fejezet Rigips kézi és gépi vakolatok, glettek

X. fejezet Rigips kézi és gépi vakolatok, glettek X. fejezet X.1 Rimano termékek és tulajdonságaik áttekintése.... 210 X.2 Szükséges eszközök..................................... 212 X.3 A munka menete........................................ 213 X.3.1

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 52 815 01 0000 00 00 KOZMETIKUS FEOR száma 5312 A verzió A szintvizsga idıtartama: 240

Részletesebben

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat.

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. A csomag tartalma 1. Készülék 2. Rögzítő kulcs 3. Kétoldalú csatlakozógyűrű 4. Gumi tömítőgyűrű

Részletesebben

Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben

Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben A Loctite karbantartási tisztítóit a fémfeldolgozó iparban, javítóműhelyekben, a vasúti és a vízi járművek üzemfenntartási munkáinál, karbantartási

Részletesebben

MŰVÉSZTERMÉKEK.

MŰVÉSZTERMÉKEK. MŰVÉSZTERMÉKEK www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu TÁBLAFESTÉK KRÉTÁHOZ Matt fekete festék spray. Krétatábla készítéséhez. Lehetővé teszi a felületen krétával való írást, majd letörlést. Magas fedőképesség

Részletesebben

SYOGRA JADE kézi melegítı masszírozó készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Használata a combon

SYOGRA JADE kézi melegítı masszírozó készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Használata a combon SYOGRA JADE kézi melegítı masszírozó készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS Használata a háton Használata a vállon Használata a mellen Használata a lábon Használata a combon Köszönjük, hogy megvásárolta a SYOGRA

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU ELEKTROMOS PUMPA 12V ISUP VÍZI SPORTOKHOZ 20PSI

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU ELEKTROMOS PUMPA 12V ISUP VÍZI SPORTOKHOZ 20PSI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU ELEKTROMOS PUMPA 12V ISUP VÍZI SPORTOKHOZ 20PSI TARTALOM BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 3 FUNKCIÓK... 3 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ... 4 KÖRNYEZETVÉDELEM... 4 2 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Kérjük, a termék

Részletesebben

Könnyűfém felni javítása házilag (3 küllős Ronal felni, Corsa B)

Könnyűfém felni javítása házilag (3 küllős Ronal felni, Corsa B) Könnyűfém felni javítása házilag (3 küllős Ronal felni, Corsa B) A Corsa-m felnijei eléggé sérültek voltak, amikor megvettem az autót. A pereme is kapott a padkától és a középsı felülete is meggyötört

Részletesebben

PENETRON ADMIX - KRISTÁLYOS IMPREGNÁLÓ ADALÉKANYAG

PENETRON ADMIX - KRISTÁLYOS IMPREGNÁLÓ ADALÉKANYAG PENETRON ADMIX - KRISTÁLYOS IMPREGNÁLÓ ADALÉKANYAG (Felhasználási útmutató) ELSİ RÉSZ ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK 1.01 Általános ismertetés A. A betonkeverékhez az adagolás idıpontjában hozzáadott kristályos

Részletesebben

C. A készülék működése

C. A készülék működése TARTALOMJEGYZÉK A. SOTO B. Termékjellemzők C. A készülék működése D. Hibaelhárítás E. Figyelmeztetés Gratulálunk,hogy a SOTO Madebyzen aromadiffúzort választotta. Kérjük őrizze mega ezt a használati útmutatót

Részletesebben

PATTEX ÖTLET- TÁR. 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG

PATTEX ÖTLET- TÁR. 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG PATTEX - TÁR 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG 1. A fal átalakítása még sosem volt ilyen egyszerû: tiszta, gyors és könnyû munka! Vigye fel a ragasztót a tartópanelekre. 1mp Rögzítse a falra. Nyomja

Részletesebben

Smart Mix Pro. A világ első tasakos adagolórendszere

Smart Mix Pro. A világ első tasakos adagolórendszere Smart Mix Pro A világ első tasakos adagolórendszere A Smart Mix Pro a kisebb helyszíneken is elérhetővé teszi a professzionális takarítási eredményeket. A korlátozott tárolóhellyel és költségvetéssel rendelkező

Részletesebben

PROTEKTOR BELTÉRI FALFESTÉK ALKALMAZÁSTECHNIKA

PROTEKTOR BELTÉRI FALFESTÉK ALKALMAZÁSTECHNIKA RÉTEGFELÉPÍTÉS RÉGI BEVONATON Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg Alkidgyanta Régi bevonatot lecsiszolni, tisztítani Hibás helyeket Beltérivel higítás Beltérivel higítás

Részletesebben

No Change Service! Verzió 01.01 Felülvizsgálat dátuma 22.05.2010 Nyomtatás Dátuma 24.08.2011

No Change Service! Verzió 01.01 Felülvizsgálat dátuma 22.05.2010 Nyomtatás Dátuma 24.08.2011 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék tájékoztató Márkanév : Gyártó/Szállító : Schülke & Mayr Benelux b.v. Prins Bernardlaan 2 c 2032 HA Haarlem Netherlands Telefon: +310235352634

Részletesebben

2K HS Színtelen lakk P

2K HS Színtelen lakk P 2007. 09. 28. A TERMÉKEK KIZÁRÓLAG SZAKMŰHELYBEN HASZNÁLHATÓAK J2470V KÓD MEGNEVEZÉS P190-6676 2K HS Plus Színtelen lakk P210-870 2K HS Plus Edző, expressz P210-872 2K HS Plus Edző, gyors P210-875 2K HS

Részletesebben

Aroma diffúzor

Aroma diffúzor Aroma diffúzor 10029718 10029719 Kedves Vásárlónk! Gratulálunk a választásához. Kérjük, olvassa el ezt a tájékoztatót, az esetleges károk elkerülése érdekében. Az utasítások figyelmen kívül hagyása miatt

Részletesebben

Szerelési és használati útmutató Art.-No. 00438 gázgrillhez

Szerelési és használati útmutató Art.-No. 00438 gázgrillhez 00438 01/01 Bt 1 Szerelési és használati útmutató Art.-No. 00438 gázgrillhez FONTOS: OLVASSA EL GONDOSAN AZ ÖSSZES EZEN ÚTMUTATÓBAN TALÁLHATÓ UTASÍTÁST MIELİTT HASZNÁLNI KEZDENÉ A BERENDEZÉST. GONDOSAN

Részletesebben

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 megelőzik a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beszívódását PLUTECT 22 AQUA

Részletesebben

Zwaluw 2k Dőbelragasztó (poliészter) 300ml

Zwaluw 2k Dőbelragasztó (poliészter) 300ml TECHNIKAI ADATLAP Zwaluw 2k Dőbelragasztó (poliészter) 300ml Termékleírás: Kétkomponeneső, epoxi-akril alapú, enyhe szagú igen hatékony, gyorsan keményedı, közepes re kifejlesztett rögzítıanyag. Az epoxi-akrilnak

Részletesebben

Használatba vétel előtti tájékoztató

Használatba vétel előtti tájékoztató Használatba vétel előtti tájékoztató - A készüléket használata gyermekek részére 8 éves kor felett lehetséges. Tisztítás és felhasználói karbantartást kizárólag 18 éven felüli személy végezheti. - A készülék

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN 18374 Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ 3 RÖGZÍTŐ ALKATRÉSZEK.4 ALKATRÉSZ LISTA 5 ÖSSZESZERELÉS 7 HASZNÁLAT 11 GYAKORLATOK.11 KÖRNYEZETVÉDELEM

Részletesebben