HUN LAN RULEBOOK. Counter-Strike: Source

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HUN LAN RULEBOOK. Counter-Strike: Source 2012.05.20."

Átírás

1 HUN LAN RULEBOOK Counter-Strike: Source

2 Mérkőzések lebonyolítása, általános lebonyolítási szabályok Játék: Counter-Strike: Source Típus: 5 az 5 elleni küzdelem (5 fő/csapat, csapatjáték) Rendszer: MR15 (2x15kor); Csoportkörökben: BO1; 30 kört végig kell játszani. Rájátszásban: Csapat létszámtól függően BO1/B3, 16.-ik nyert körig Köridő: 1 perc 45 másodperc Kezdőpénz: 800$ Késkör: Alapértelmezett (kezdő oldal, és kezdő mapválasztáshoz) Hosszabbítás: MR3/10000$ A következő szabályok a Counter-Strike: Source versenyre vonatkoznak. Mindent megteszünk, hogy a szabályzat teljes legyen illetve naprakész, de ennek ellenére is előfordulhatnak hiányosságok. Továbbá érdemes a verseny oldalát is böngészni a lehetséges kiegészítések, kivételek és módosítások végett. A szabályzat egy útmutató, melytől a körülményektől függően az ADMIN-ok által hozott döntések eltérhetnek. A szabályzat ismeretének hiánya senkit nem mentesít annak hatálya alól. A részvétellel mindenki automatikusan elfogadja a szabályzat minden pontját, valamint köteles tiszteletben tartani az ADMIN-ok döntését. A LAN-on használt pályák a következők: de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_train, de_tuscan_fixes de_season (csoportkörben / közös megegyezéssel döntőkben) Az oldalválasztást a késkör dönti el. A nyertes csapat választhat, melyik oldalon szeretné kezdeni a meccset (CT/T), illetve döntőkben a kezdő mappot is. A meccset ugyanannak az 5 játékosnak kell lejátszania, aki elkezdte, csak egészségügyi probléma esetén lehet kivételt tenni és cserélni. A probléma súlyosságát az ADMIN hivatott eldönteni. Játékos cserélni csak két meccs között lehetséges, a cserejátékosnak regisztrált tagnak kell lennie az adott csapatban. A mérkőzésről maximum 10 percet késhet egy csapat, ha ennél többet késik, akkor az ADMIN hivatott eldönteni, hogy DEF-WIN-t ítél-e a megjelent csapatnak vagy még vár. Meccs újrajátszására semmilyen körülmények között nincs lehetőség! Csak az adott csapatba regisztrált játékosok vehetnek reszt a versenyben. Ha bármelyik csapatban nem regisztrált játékos játszik, az egész csapat kizárásban részesül.

3 A játékosoknak a csapatuk által regisztrál névvel megegyező CLANTAG -ot kell viselniük a meccsek ideje alatt. (A verseny kezdete előtt az ADMIN-nál lehet kérni a módosítását, de erre csak egyszer van lehetőség, utána a verseny végéig mindenkinek a megadott néven kell játszania) Lebonyolítás: A csapatok a csoportmeccsekre a nevezettek létszámától függően lesznek, sorsolás útján, kiemeléses rendszerben, csoportokba osztva. A csoportmeccsek pontozásos rendszerben zajlanak: Nyert meccs Döntetlen Vesztett meccs 3 pont 1 pont 0 pont Amennyiben a csoportmeccsek végén döntetlen állás/állások alakulnak ki, akkor az alábbi kritériumok befolyásolják a végleges sorrendet: Magasabb számú szerzett pont a csoportmeccsek alatt Egymás elleni eredmény a csoportmeccsek alatt Nyert körök aránya A mérkőzés akkor kezdődik, ha mindkét csapat játékosai készen állnak. (ezt legkésőbb a verseny szervezői által a mérkőzéshez rendelt időpontban vagy az azt követő 10 percben meg kell tenniük), majd a szerver automatikusan indítja a meccset. Félidőben a szerver kicseréli a csapatokat majd szintén automatikusan indítja a mérkőzés 2.-ik felét. Hosszabbítás: Hosszabbítás esetén MR3 rendszer lép életbe (10 kör, $ kezdőpénz). A hosszabbítás addig ismétlődik, míg az egyik fél behozhatatlan előnyt nem szerez. (min 4 nyert kör a 6-ból) A hosszabbításnál a szerver megint csak felcseréli a csapatokat, majd minden lejátszott 3. kör után újra cserél. Óvás, és alapvető szabályok: A verseny szervezői által nem leirt BUG -ok kihasználása is büntetést von maga után. Csak a mérkőzés végeztével lehet a meccs eredményét megóvni. Amennyiben nem történik meg az eredmény megmásíthatatlan. Ha bármilyen BUG/EXPLOIT-ot kihasznál valamely játékos (szabálytalan bombahatástalanítás/rászedés, falon átnézés stb.) a mérkőzés folytatódik. A mérkőzés befejezése után a csapatkapitány értesítheti az ADMIN-okat a problémáról, majd az ADMIN-ok kielemzik a szituációt.

4 Az ADMIN ilyenkor jogosult a mérkőzés kimenetelét visszamenőleg megváltoztatni, köröket levonni vagy akár kizárni a szabálytalanságot elkövető csapatot. Amennyiben egy csapat nem jelzi az ADMIN felé az esetleges szerveroldali hibát és úgy játszik le köröket, úgy utólagosan erre hivatkozva nincs lehetősége újrakezdeni az adott kört vagy megmásítani a végeredményt. Minden csapatnak ki kell jelölnie egy csapatkapitányt (továbbiakban CL). Kizárólag a CL használhatja a PAUSE parancsot. Abban az esetben, amikor a csapatkapitánynak vannak technikai problémái, akkor PAUSE parancsot más résztvevő is használhatja (de kizárólag csak abban az esetben). Ha a CL-en kívül bármely más játékos használja a PAUSE parancsot, az kivizsgálást von maga után, mely szélsőséges esetben akár a teljes meccs elvesztését is eredményezheti. (hálózati hiba, vagy komolyabb gép probléma esetén lehet hosszabb a pause az ADMIN-ok jóváhagyásával) Játék alatt csak a csapatkapitány használhatja a közös say-t. Az ettől való eltérés, különösen kirívó esetekben (FLOOD, SPAM) akár pontlevonással is járhat. Ha valamely játékos belép olyan szerverre, ahol éles meccs folyik és beavatkozik a játékba véletlenül vagy szándékosan, az a teljes csapat kizárásával járhat.(kivétel, ha bizonyítani tudja, hogy szervezői hiba miatt lépett fel a szerverre) Egy játékos által egy körben vásárolható gránátok száma 4db (1 He, 2 Flash, 1 Smoke) A Hulla Wilco engedélyezett. A játékosok az után is beszelhetnek társukkal vagy a Manager-el, hogy meghaltak. Tilos a csapattagokat játékon belül szándékosan megölni vagy megsebezni. Tilos a játékból kilepni, beállni SPECTATOR-ba vagy szándékos öngyilkosságot elkövetni. A SPECTATE-HOP/BHOP/BUNNY használata tilos. Ha egy mérkőzés félbeszakad szerveroldali probléma vagy áramszünet miatt, 3 végigjátszott kör után 5000$-os kezdőpénzzel, az eddigi eredmények megtartásával es az aktuális kör újra játszásával folytatódik a mérkőzés. Ha 3 kört meg nem játszott le a két csapat, elölről kezdődik a mérkőzés. Egyéb feltételek mellett is ezek a szabályok érvényesek (ADMIN megszakítja, vagy leállítja a mérkőzést). Felhasználó oldali technikai probléma (gép lefagyása, újra indulása, hálózati hiba) eseten a csapatkapitány a FREEZETIME-ban használhatja a PAUSE parancsot. Ennek hossza maximum 5 perc lehet. Komolyabb probléma esetén a fő ADMIN engedélyezhet hosszabb szünetet, vagy a meccs elhalasztását. Tilos a Bomba élesítése olyan helyeken ahol később nem lehet elérni/hatástalanítani, illetve tilos szándékosan eltakarni a bombát tárgyakkal, hogy azt ne lehessen hatástalanítani.

5 A Bombát tilos úgy hatástalanítani vagy megpróbálni a hatástalanítást, hogy a játékos nem látja azt, tehát falon vagy ládán keresztül. A mérkőzés végeztével a csapatok nem hagyhatják el a szervert, nem léphetnek ki a játékból minimum 5 percig kivéve, ha erre az ADMIN-tól külön utasítást vagy engedélyt nem kapnak. A pálya végeztével a CL-ek nem válthatják el a szerveren a pályát, minimum 2-3 percig kivéve, ha erre az ADMIN-tól külön utasítást vagy engedélyt nem kapnak. Tilos az ajtók elé fegyvert dobni, hogy azok ne tudjanak kinyílni. Tilos a pályák hibait kihasználva átnézni a falakon vagy azok résein. A BOOST engedélyezett, de csak olyan helyekre lehet segíteni, feljutni a csapatagokat, amivel nem, tesz tisztességtelen előnyre szert a BOOST-olt játékos. Beállítási változókat tilos bindelni! Ez alól csak a BUYSCRIPT-ek, Gamma érték, hangerő és célkereszt paraméterek képeznek kivételt. Minden más Script használata tilos. In-Eye Demo vétele, illetve félődben SCREENSHOT-ot készíteni az eredményekről illetve SMOKESCREEN-t készíteni nem kötelező, de ajánlott, az óvások könnyebb kivizsgálhatósága érdekében. A csapatok a meccseiket csak a szervezők által biztosított szervereken játszhatják le, Ellenkező esetben semmisnek tekintjük az eredményeket. Ha mindkét csapat olyan hibát követ el, amely kizárással, illetve a mérkőzés elvesztésével jár, akkor egyik csapat sem jut tovább. Egészségügyi probléma esetén (rosszullét, ájulás, stb..) a csapatoknak lehetősége van kérni 10 perces szünetet, ha ezután sem tud min 4 játékos játszani a csapatból az adott meccset elvesztette a csapat (csoportkörökbe ra vesztik a mérkőzést). Újrajátszására csak akkor van lehetőség, ha mind két csapat és a felelős ADMIN is beleegyezik, illetve ha olyan időpontban játsszák le, ami nem zavarja a hivatalos menetrendet. MAPP-BUG-oknál az ESL 5on5 Ladder-ben ismert szabályzatot követjük.

6 Kliens és Szerver oldali Beállítások Kliens / Játékos oldali beállítások: A Játékosok kizárólag tiszta Counter-Strike telepítéssel játszhatnak. A játékhoz tartozó file-okat nem módosíthatják. Custom modellek, skinek, hangok, scriptek, texturak nem használhatóak. Minden egyéb (nem az eredeti telepítéshez tartozó) file-t, amely a steam Counter- Strike-hoz kapcsolódik, a verseny előtt el kell távolítani, mert az ADMIN-ok nem nézik, hogy használták-e ezeket vagy sem, azonnali kizárás jár érte. Tilos minden fajta CHEAT / csalás használata. Ha valaki ilyet használ vagy tárol, a gépén az azonnali kizárást von maga után mely a csapatára is érvényes. A beállítások tisztaságának megtartása érdekében a STEAM-CLOUD funkciót minden játékosnak le kell tiltani, ellenkező esetben ez büntetést vonhat maga után, melynek súlyosságát az ADMIN állapítja meg. A verseny teljes ideje alatt kötelező a megadott GUI használata. Saját beállítások (CONFIG, CFG) használata engedélyezett, de csak azon beállítások, amiket a szabályzat nem tilt, illetve nem lehetnek benne NETCODE-al kapcsolatos beállítások. Mindenki felelős a saját cfg-je tisztaságáért, itt is az alapszabály érvényesül, azaz ha bármi gyanús elemet találunk, a beállításokba nem fogjuk mérlegelni, hogy azok használatban voltak e vagy sem. A versenyen csak 32bites színmélység használható. Ha ez az érték a játékban kisebb értékre van állítva vagy a Windows registry-ben blokkolva van, kizárással jár. Vsync használata megengedett. Egér görgőre az ugrást és guggolást bind-elni (+jump,+duck) nem tiltott, de a normál használaton túli használata (pl.: bhop, crouchbug) büntetést von maga után. Kötelező a Dxlevel 81, aki mást használ, az figyelmeztetéssel illetve súlyos esetben kizárással jutalmazzák. 85Hz-nél magasabb frissítési frekvenciájú CRT monitorok használata esetén kötelező az fps_max 250 használata Counter-Strike parancssori paraméterei közül (launch options) csak es kizárólag a következők használhatók: -noforcemparms; -noforcemaccel; -noforcemspd; -noborder -novid; -refresh; -refreshrate; -freq xyz; -windowed; -w; -h CONSOLE használata mindenki számára TILTOTT!!! Nvidia videokártyával rendelkezők nem kapcsolhatják be az Ambient Occlusion-t a videó kártya driveréből

7 Szerver oldali beállítások: A Szerveren csak a következő pluginok futhatnak: -PMA (legfrissebb verzió) -Zblock (legfrissebb verzió) Minden Szerver Linux alapú rendszeren fut. No Heartbeat, No Master beállításokkal. A Szerverek mindig az aktuális legfrissebb verziójúak. Régi verziójút nem áll módunkba illetve szándékunkba biztosítani. A Szerverek fontosabb beállítási paraméterei: sv_lan 1 sv_pure 2 sv_consistency 1 sv_allowdownload 0 sv_allowupload 0 log on mp_logdetail 3 sv_rcon_log 1 sv_competitive_minspec 1 sv_allow_color_correction 0 sv_allow_voice_from_file 0 sv_allow_wait_command 0 sv_allowminmodels 1 sv_nomvp 1 sv_nonemesis 1 sv_nowinpanel 1 sv_nostats 1 sv_noroundstats 1 sv_disablefreezecam 1 sv_ignoregrenaderadio 0 sv_hudhint_sound 0 sv_enablebunnyhopping 0 sv_enableboost 0 sv_legacy_grenade_damage 0 mp_c4timer 35 mp_buytime 0.25 mp_fadetoblack 1 mp_freezetime 9 mp_roundtime 1.75 mp_startmoney 800 mp_startmoney 5000 mp_startmoney mp_startmoney sv_maxcmdrate 66 sv_mincmdrate 66 sv_maxupdaterate 66 sv_minupdaterate 66 sv_maxrate sv_minrate sv_client_predict 1 sv_client_max_interp_ratio 1 sv_client_min_interp_ratio 1 sv_client_cmdrate_difference 0 sv_max_usercmd_future_ticks 2 sv_clockcorrection_msecs 0 Zblock beállítások: zb_active 1 zb_warmode 1 zb_autoupdate 0 zb_deadvoice 0 zb_allowcashcalling 2 zb_removals 1 zb_illegaldefusefix 1 zb_force_dx 2 zb_crouchfix 1 zb_readyup_max 0 zb_startmoney 800 zb_authhost "none" zb_matchconfig "" zb_fadetoblack 1 zb_crashblock 1 zb_dosprotect 1 zb_ignoreplayerqueries 0 zb_antispam_max_cmd_per_sec 5 zb_maxnnamechanges 5 zb_namechangeperiod 300 zb_kicknamethieves 0 zb_antispeedhack 1 zb_checkviewangles 1 zb_antiflash 1 zb_antismoke 1 zb_bancheaters 1 zb_forwardbans 0 zb_dramaticheadshots 0 PMA beállítások: pac_enabled 1 pac_protect_client_cvars 1 pac_protect_server_cvars 0 pac_block_clientcmds 1 pac_ddos_protect 1

8 Büntetések A szabálysértések elbírálása es a büntetések kiszabása a fő ADMIN hatásköre. Minden esetet egyedien es a saját belátásuk szerint bírálhatnak el. Csapattárs megsebzése bombaszedés közben: figyelmeztetés Szerver elhagyása az 5 perces időkereten belül: figyelmeztetés Pálya BUG kihasználás: 3 kör levonás és figyelmeztetés Szabálytalan bombahatástalanítás/kísérlet: 3 kör levonás. Szabálytalan bombahatástalanítási kísérlet: figyelmeztetés / 1 kör levonás. Közös chat jogtalan használata, FLOOD/ SPAM: 1 kör levonás. Szándékos öngyilkosság vagy csapattárs szándékos megölése: intés Jogosulatlan CONFIG változtatás: aktuális mérkőzés elvesztése. Csalás vagy egyéb segédprogram a gépen: kizárás az egész csapatnak, illetve eltiltás a további ICL rendezvényektől. CONSOLE használat: 3 kör levonás és figyelmeztetés, ismételt használat esetén kizárás Sportszerűtlen magatartás: figyelmeztetés többszöri alkalom esetén 3 kör levonás, súlyos esetben kizárás 2. figyelmeztetés = 1 intés 2. intés = kizárás Körlevonások esetén a levont körök hozzáadódnak a másik csapat nyert köreihez.

9 Meghatározások: ADMIN: olyan személy, aki tagja a versenyt szervező csapatnak, feladatköre az adott versenyszámba a játékosok informálása és a verseny problémamentes lebonyolítása. SPECTATOR: a, olyan személy aki nem vesz részt a versenyben mint aktív játékos, de az adott csapathoz tartozik b, olyan játékos, aki fellépet a játékszerverre viszont még egyik csapatba se állt be DEF-WIN: az adott versenyszámban az egyik csapatnak 16-0 vagy 30-0 ás, köraránnyal nyeri az adott meccset (csoportkörben 30-0, rájátszásba 16-0) DEF-LOSS: az adott versenyszámban az egyik csapatnak 0-16 vagy 0-30 as, köraránnyal veszti az adott meccset (csoportkörben 0-30, rájátszásba 0-16) CL: csapatkapitány CONSOLE: a játékban található szöveges beviteli eszköz mely alkalmas különböző kliens és szerver oldali parancsok továbbítására BUG/EXPLOIT/GLITCH: olyan hiba a játékban, amivel a kihasználója valamilyen fölényt szerez az ellenfelével szemben. BHOP/BUNNY: olyan technika alkalmazása, ami a játékban a futó játékosnál gyorsabb haladást eredményez. SPECTATE-HOP: éles meccs közbe a játékos kiáll Spectartor módba majd gyorsan vissza, ezzel, ha a Spectartorba való állás előtti pénzösszege 800$ alatt volt, a játékos hozzájut a pénze és a 800$ közötti különbség pénzmennyiségére. FREEZETIME: körkezdéskor bekövetkező állapot, mely idő alatt a játékosok nem tudnak mozdulni, csak vásárolni, nézelődni CHEAT: azon programok, parancsok, scriptek stb.. összessége, amelyekkel az azt használó játékos tisztességtelen fölényre tesz szert ellenfelével szemben. STEAM-CLOUD: a Steam program által biztosított online felület mely képes és alkalmas beállítási fájlok mentésére és azok visszaállítására FLOOD/SPAM: többszöri gyors egymás utáni használata a közös chat-nek. Amely zavarhatja a többi játékost bármilyen módon. CLANTAG: csapatnév

A szabályokat az ICL Team állította össze, és fenntartja a jogot a figyelmeztetés nélküli szabályzatváltoztatásra.

A szabályokat az ICL Team állította össze, és fenntartja a jogot a figyelmeztetés nélküli szabályzatváltoztatásra. A szabályokat az ICL Team állította össze, és fenntartja a jogot a figyelmeztetés nélküli szabályzatváltoztatásra. Azok a játékosok, aki részt vesznek, a rendezvényen tudomásul veszik és elfogadják a szabályokat,

Részletesebben

BECUP. Tartalomjegyzék

BECUP. Tartalomjegyzék Counter-Strike 1.6 szabályzat 2008 Tartalomjegyzék 1. Általános szabályok 2 1.1 Általános információk 2 1.2 Általános meghatározások 2 1.3 Lebonyolítás 3 2. Játékbeállítások 4 3. Mérkőzés alatti szabályok

Részletesebben

Counter-Strike versenyszabályzat

Counter-Strike versenyszabályzat Gody Professional Series Counter-Strike versenyszabályzat verzió: GPS 1.4.8 ICL2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 1. Meghatározások... 3 2. Játékbeállítások... 3 3. Lebonyolítás... 4 4. Compo-gépek

Részletesebben

GAMERWINGS Counter-Strike: Global Offensive versenyszabályzat

GAMERWINGS Counter-Strike: Global Offensive versenyszabályzat GAMERWINGS Counter-Strike: Global Offensive versenyszabályzat 1 1 Meghatározások...3 2 Játékbeállítások és tiltott tevékenységek...3 3 Online lebonyolítás...4 4 Offline lebonyolítás...5 5 Mérkőzés alatti

Részletesebben

COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE HUNGARIAN ULTIMATE RULEBOOK. v1.0

COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE HUNGARIAN ULTIMATE RULEBOOK. v1.0 COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE HUNGARIAN ULTIMATE RULEBOOK v1.0 1 1. ALAPSZABÁLYOK... 3 1.1. Csapatok... 3 1.2. Játékosok... 3 1.3. Versenypályák... 3 2. JÁTÉKBEÁLLÍTÁSOK... 4 2.1. Egyedi fájlok... 4

Részletesebben

Gody Professional Series. Counter-Strike: Source versenyszabályzat. verzió: 1.0.1

Gody Professional Series. Counter-Strike: Source versenyszabályzat. verzió: 1.0.1 Gody Professional Series Counter-Strike: Source versenyszabályzat verzió: 1.0.1 Tartalomjegyzék 1. Meghatározások... 3 2. Játékbeállítások... 3 3. Lebonyolítás... 3 4. Compo-gépek használatáról... 4 5.

Részletesebben

COUNTER-STRIKE 1.6 SZABÁLYZAT verzió 1.3

COUNTER-STRIKE 1.6 SZABÁLYZAT verzió 1.3 COUNTER-STRIKE 1.6 SZABÁLYZAT verzió 1.3 Utolsó frissítés: 2011. május 5. Tartalomjegyzék 1. ALAPSZABÁLYOK... 3 1.1. Csapatok... 3 1.2. Játékosok... 3 1.3. Versenypályák... 3 2. JÁTÉKBEÁLLÍTÁSOK... 3 2.1.

Részletesebben

GPS 4 Counter-Strike szabályzat. Verzió 1.1

GPS 4 Counter-Strike szabályzat. Verzió 1.1 GPS 4 Counter-Strike szabályzat Verzió 1.1 1 - Meghatározások: Típus: 5 az 5 ellen (csapatjáték) Játék: Half-Life (Steam) Mod: Steam Counter-Strike Kör: 1 perc 45 másodperc Félidő: 15 kör Mérkőzés: 2x15

Részletesebben

CALL OF DUTY 2 SZABÁLYZAT

CALL OF DUTY 2 SZABÁLYZAT CALL OF DUTY 2 SZABÁLYZAT Általános rendelkezések: A játékosok, akik részt vesznek a rendezvényen, elfogadják és magukra nézve kötelezőknek tekintik az ICL általános szabályzatát, illetve az általuk játszott

Részletesebben

Infinity Csarnok Lan 22 Call of Duty 4 Szabályzat

Infinity Csarnok Lan 22 Call of Duty 4 Szabályzat Infinity Csarnok Lan 22 Call of Duty 4 Szabályzat 1. ALAPSZABÁLYOK Játék: Call of Duty 4 Típus: 5on5 (5 az 5 ellen) Modifikáció: Promod V2.2 Beallitasok: MR_12, MR_3 Map pool: mp_backlot, mp_crash, mp_crossfire,

Részletesebben

COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE HUNGARIAN ULTIMATE RULEBOOK. v1.1

COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE HUNGARIAN ULTIMATE RULEBOOK. v1.1 COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE HUNGARIAN ULTIMATE RULEBOOK v1.1 1 1. ALAPSZABÁLYOK... 4 1.1. Csapatok... 4 1.2. Játékosok... 4 1.3. Versenypályák... 4 2. JÁTÉKBEÁLLÍTÁSOK... 5 2.1. Egyedi fájlok... 5

Részletesebben

Infinity Csarnok Lan League of Legends szabályzat

Infinity Csarnok Lan League of Legends szabályzat Infinity Csarnok Lan League of Legends szabályzat 1. ALAPSZABÁLYOK Játék: League of Legends Típus: 5on5 (5 az 5 ellen) Szerver: EU Nordic East A következő szabályok a League of Legends versenyre vonatkoznak.

Részletesebben

Call of Duty 2 Szabályzat:

Call of Duty 2 Szabályzat: Call f Duty 2 Szabályzat: Általáns: Minden csapat összes tagja a jelentkezésével elfgadja a szabályzatt. A szabályzat el nem lvasása nem mentesít senkit annak betartása alól. A kupa szervezői fenntartják

Részletesebben

- Ezt a dokumentum a PGL 2005 Team PGL II. es szabályzatának GPS 4. re módósított szabályzata.

- Ezt a dokumentum a PGL 2005 Team PGL II. es szabályzatának GPS 4. re módósított szabályzata. 1. Általános szabályok - Ezt a dokumentum a PGL 2005 Team PGL II. es szabályzatának GPS 4. re módósított szabályzata. - A bajnokságra 16 Call of Duty (késöbbiekben: CoD) klán jelentkezhet! A pluszban jelentkező

Részletesebben

EuroFIFA Online Bajnokságok Hivatalos Versenyszabályzat

EuroFIFA Online Bajnokságok Hivatalos Versenyszabályzat EuroFIFA Online Bajnokságok Hivatalos Versenyszabályzat Jelen szabályzat érvényességi ideje az adott bajnokság megkezdésétől a végéig vagy a VII. pontban meghatározott ideig érvényes. A szervezők nem változtatnak

Részletesebben

A HOSSZABBÍTÁS ÉS A BÜNTETŐPÁRBAJ SZABÁLYAI

A HOSSZABBÍTÁS ÉS A BÜNTETŐPÁRBAJ SZABÁLYAI 11. számú melléklet A HOSSZABBÍTÁS ÉS A BÜNTETŐPÁRBAJ SZABÁLYAI Hosszabbítás 5 perc Amennyiben egy mérkőzés 3. harmadát követően döntetlenre állnak a csapatok, úgy a korosztályos versenykiírásnak megfelelően

Részletesebben

Gyermek Kupa Szabályok Versenykiírás 3/b sz. melléklet

Gyermek Kupa Szabályok Versenykiírás 3/b sz. melléklet Nemzetközi Kosárlabda Játékszabályok KIVONAT Gyermek Kupára vonatkozó szabályok módosításokkal A Gyermek Kupa kosárlabda mérkőzéseket az alábbi szabályok szerint kell játszani. A Nemzetközi kosárlabda

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYOK B33 2015

JÁTÉKSZABÁLYOK B33 2015 JÁTÉKSZABÁLYOK B33 2015 A Torna mérkőzéseit az MKOSZ által meghatározott 3 3 kosárlabda mérkőzések az alábbi szabályai szerint kell játszani. A Nemzetközi Kosárlabda Játékszabályok előírásai érvényesek

Részletesebben

U /2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA KORHATÁR MINIMÁLIS LÉTSZÁM A RAJTLISTÁN 10+1

U /2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA KORHATÁR MINIMÁLIS LÉTSZÁM A RAJTLISTÁN 10+1 U18 2018/2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA CSÜTÖRTÖK (szombat) hétköznapokon: 15:30 19:00 óra között szombaton: 12:00 20:00 óra között vasárnap: 12:00 19:00 óra között KORHATÁR

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 2013-2014. évi indulási jogát eldöntő osztályozó mérkőzések versenykiírása 1. Az Osztályozó mérkőzések résztvevői A) A 2012-2013.

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT FELELŐSSÉG A szabályzat hiányos ismerete nem mentesít a felelősségre vonás alól!

VERSENYSZABÁLYZAT FELELŐSSÉG A szabályzat hiányos ismerete nem mentesít a felelősségre vonás alól! 1 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK A versenyen csak a World of Tanks magyar játékosai vehetnek részt. Magyar játékosnak számít: aki beszéli a magyar nyelvet. (Klántól, tartózkodási helytől és lakóhelytől függetlenül.)

Részletesebben

XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK

XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK 2008. OKTÓBER 23-24. DEBRECEN PROGRAM A SPORTNAPOK RÉSZVEVŐI: - DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA - KECSKEMÉTI FŐISKOLA - PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM - BUDAPESTI MÜSZAKI FŐISKOLA

Részletesebben

EGYÉNI ÉS CSAPATOS E-SPORT RENDEZVÉNY ÁLTALÁNOS SZABÁLYZATA

EGYÉNI ÉS CSAPATOS E-SPORT RENDEZVÉNY ÁLTALÁNOS SZABÁLYZATA EGYÉNI ÉS CSAPATOS E-SPORT RENDEZVÉNY ÁLTALÁNOS SZABÁLYZATA Bevezető Ezen szabályzat a Special Effects Event Kft. által szervezett egyéni és csapatos esport rendezvény szabályzata, ami a versenyen résztvevő

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYOK. DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB)

JÁTÉKSZABÁLYOK. DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) JÁTÉKSZABÁLYOK DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2016 A Torna mérkőzéseit az MKOSZ által meghatározott 3 3 kosárlabda mérkőzések az alábbi szabályai szerint kell

Részletesebben

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014 / 2015 FŐTÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA TÁMOGATÓ: 1.) A futsal bajnokság célja: A futsal népszerűsítése. I. FUTSAL BAJNOKSÁG A mérkőzések

Részletesebben

U /2019 A KOROSZTÁLYBA TARTOZÓ JÁTÉKOS MAXIMÁLIS MÉRKŐZÉSSZÁMA KORLÁTOZÁS A MÉRKŐZÉSEN JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) SZOMBAT, VASÁRNAP (szerda)

U /2019 A KOROSZTÁLYBA TARTOZÓ JÁTÉKOS MAXIMÁLIS MÉRKŐZÉSSZÁMA KORLÁTOZÁS A MÉRKŐZÉSEN JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) SZOMBAT, VASÁRNAP (szerda) U16 2018/2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA SZOMBAT, VASÁRNAP (szerda) hétköznapokon: 15:30 18:30 óra között szombaton: 10:30 20:00 óra között vasárnap: 10:30 18:30 óra között KORHATÁR

Részletesebben

PÓLUS LEAGUE OF LEGENDS JÁTÉKSZABÁLYZATA

PÓLUS LEAGUE OF LEGENDS JÁTÉKSZABÁLYZATA PÓLUS LEAGUE OF LEGENDS JÁTÉKSZABÁLYZATA Szervezők A játék szervezője a Pólus Társasház Üzemeltető Kft. ((H-1152 Budapest, Szentmihályi út 131.) és a lebonyolítója az XTRM GROUP Kft. (1118 Budapest, Pannonhalmi

Részletesebben

Kosárlabda. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg.

Kosárlabda. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. Kosárlabda A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. 1. A verseny célja: a. A kosárlabda sportág népszerűsítése és megszerettetése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

Infinity Csarnok LAN Counter-Strike: Global Offensive SZABÁLYZAT

Infinity Csarnok LAN Counter-Strike: Global Offensive SZABÁLYZAT Infinity Csarnok LAN Counter-Strike: Global Offensive SZABÁLYZAT Ver. 1.3-2017.03.01 1. ALAPSZABÁLYOK Játék: Counter-Strike: Global Offensive Típus: 5on5 (5 fő/csapat, csapatjáték) Köridő: 1 perc 45 másodperc

Részletesebben

GYŐRI DARTS CLUB SPORTEGYESÜLET PDP Series CLUB ARÉNA STEEL DARTS CLUB. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat.

GYŐRI DARTS CLUB SPORTEGYESÜLET PDP Series CLUB ARÉNA STEEL DARTS CLUB. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat Versenykiírás 7 / 1. oldal I. A versenysorozat célja A Győri Darts Club Sportegyesület és a Club Aréna Steel Darts Club, későbbiekben szervező, lehetőséget kíván

Részletesebben

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ Szakmai együttműködő partnereink: Magyar Olimpiai Bizottság Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Budapesti - Egyetemi

Részletesebben

Football Factor Dalnoki Bajnokság

Football Factor Dalnoki Bajnokság Football Factor Dalnoki Bajnokság VERSENYKIÍRÁS Helyszín : 1157 Bp. Bánkút u.71 ( Dalnoki pálya) Nevezési Feltételek: 39.000 Ft/Csapat ( minimum 9 meccs garantált) 15 fős Csapatok. (Egyszerre 5+1 játékos

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG 2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG Kamaraerdei Curling Club A Magyar Curling Szövetség rendezésében. AZ MCSZ ÉS A VERSENY TÁMOGATÓI: 1 A VERSENY CÉLJA: a magyarországi curling sport fejlesztése,

Részletesebben

Offline Electronic League FIFA13 Versenyszabályzat

Offline Electronic League FIFA13 Versenyszabályzat Offline Electronic League FIFA13 Versenyszabályzat Az Offline Electronic League FIFA13 Versenyszabályzata az admin gárda által létrehozva, követve a rangos FIFA világbajnokságok (World Cyber Games, Electronic

Részletesebben

Time2Ace GamerNap. League of Legends verseny szabályzat

Time2Ace GamerNap. League of Legends verseny szabályzat Time2Ace GamerNap League of Legends verseny szabályzat Kérjük, hogy minden nevező olvassa át a szabályzatot, annak nem ismerete nem mentesít a szabályszegés alól, amennyiben kérdése merült fel bátran keressen

Részletesebben

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás FEKOSZ Sportkupa Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen Versenykiírás 1. A verseny bemutatása A Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége által 2013. április 26 28. között Debrecenben

Részletesebben

OB IV/C. 2018/2019. megegyezés szerint, a versenynaptárban szereplő határidők előtt bármikor JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ)

OB IV/C. 2018/2019. megegyezés szerint, a versenynaptárban szereplő határidők előtt bármikor JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) OB IV/C. 2018/2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA ha a vendég csapat 80 km-nél messzebbről érkezik MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA ha a vendég csapat 80 km-nél közelebbről érkezik KORHATÁR

Részletesebben

U /2020 VERZIÓSZÁM 1.2 CSAPATNEVEZÉS (PÓTHATÁRIDŐ ELJÁRÁSI DÍJ ELLENÉBEN) RAJTLISTA LEADÁSI HATÁRIDŐ

U /2020 VERZIÓSZÁM 1.2 CSAPATNEVEZÉS (PÓTHATÁRIDŐ ELJÁRÁSI DÍJ ELLENÉBEN) RAJTLISTA LEADÁSI HATÁRIDŐ U14 2019/2020 VERZIÓSZÁM 1.2 CSAPATNEVEZÉS (PÓTHATÁRIDŐ ELJÁRÁSI DÍJ ELLENÉBEN) 2019.06.14. (2019.06.21.) RAJTLISTA LEADÁSI HATÁRIDŐ 2019.08.15. KORHATÁR 2006.01.01. 2007.12.31. MINIMÁLIS LÉTSZÁM A RAJTLISTÁN

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: Az egyetemi hallgatók játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

Counter-Strike: Global Offensive SZABÁLYZAT

Counter-Strike: Global Offensive SZABÁLYZAT Counter-Strike: Global Offensive SZABÁLYZAT Ver. 1.1 2015.10.18 Tartalom 1. ALAPSZABÁLYOK... 4 1.1. Csapatok... 4 1.2. Játékosok... 4 1.3. Játékos- Csapatnév megkötések... 5 1.4. Játékfiók... 5 1.5. Az

Részletesebben

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2017. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2016/2017. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

EF-2014/7. Verseny Szabályzat. Revízió VII

EF-2014/7. Verseny Szabályzat. Revízió VII EF-2014/7 Verseny Szabályzat Revízió VII Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 I. Általános közlemény... 3 II. Alapszabályok... 4 A) A Játékról... 4 B) Résztvevők... 4 C) Játékvezetők... 4 D) Mérkőzések...

Részletesebben

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) 2015.12.02. 2015.12.03-ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 1. december 2. 14:00 órától 2015. december 3. 09:00

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA

Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA 2011 2012 1/2011 Tartalom 1. A torna célja... 2 2. A torna rendezője... 2 3. A torna helye és ideje... 2 4. A torna résztvevői,

Részletesebben

ELTE-BEAC Futsal Bajnokság Játékszabályok

ELTE-BEAC Futsal Bajnokság Játékszabályok ELTE-BEAC Futsal Bajnokság Játékszabályok Tartalomjegyzék Játéktér, labda, játékosok felszerelése... 3 Játékosok száma, csere... 3 A játék kezdete, a mérkőzés időtartama... 3 A kapus játéka... 4 Szabálysértések

Részletesebben

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei A mineside.hu (IFH-Ker. Kft, Adószám: 14694543-2-13) a hozzá tartozó weboldalakon közzétett Online játékok és egyéb szolgáltatások használatát az alábbiak szerint határozza meg: 1. Felhasználási feltételek

Részletesebben

Beachtennis szabálykönyv ( )

Beachtennis szabálykönyv ( ) Beachtennis szabálykönyv (2010.06.17.) Tartalom 1: A pálya 2: A pálya borítása 3: A labdák 4: Az ütők 5: A számolás 6: Az adogató és a fogadó 7: A meccs előtti sorsolás 8: A térfélcsere 9: A poén kezdete

Részletesebben

EuroFIFA A Magyar FIFA Közösség Offline Bajnokság Szabályzat. Revízió V. I. Általános közlemény. II. Tartalomjegyzék

EuroFIFA A Magyar FIFA Közösség Offline Bajnokság Szabályzat. Revízió V. I. Általános közlemény. II. Tartalomjegyzék EuroFIFA A Magyar FIFA Közösség Offline Bajnokság Szabályzat Revízió V I. Általános közlemény Az EuroFIFA Magyar FIFA Közösség hivatalos offline versenyszabályzata az Electronic Arts és a Sony Entertainment

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság JOMA Kupa Heves Megyei Téli Nagypályás Műfüves Labdarúgó Torna Versenykiírása 2016. 1. A torna szervezője és rendezője, a torna típusa és hivatalos neve:

Részletesebben

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2016. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2015/2016. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2014-2015. évi, Budapest

Részletesebben

FC Dabas Téli Teremtorna

FC Dabas Téli Teremtorna FC Dabas Téli Teremtorna FC Dabas Sportegyesület Schilingerné Budai Zsuzsanna Tel: +36 20 429-8481 E-mail: schilingerzs@gmail.com További infó: http://www.fcdabas.hu FC Dabas Téli Teremtorna Helyszíne

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2010-2011. évi, Budapest

Részletesebben

I. ENERGOTT TEREMLIGA

I. ENERGOTT TEREMLIGA I. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2011/2012 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA MÉDIATÁMOGATÓ: RÁDIÓ 24, DUNAÚJVÁROSI HÍRLAP, DLSZ

Részletesebben

U /2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA. A csop.: 17 B csop.: 13 C csop.: 13 MINIMÁLIS LÉTSZÁM A RAJTLISTÁN

U /2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA. A csop.: 17 B csop.: 13 C csop.: 13 MINIMÁLIS LÉTSZÁM A RAJTLISTÁN U14 2018/2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA SZOMBAT (csütörtök) hétköznapokon: 15:30 18:00 óra között szombaton: 9:30 19:00 óra között vasárnap: 9:30 18:00 óra között KORHATÁR 2005.01.01.-2006.12.31.

Részletesebben

Labdarúgás. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg.

Labdarúgás. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. Labdarúgás A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. 1. A verseny célja: a. A labdarúgás sportág népszerűsítése és megszerettetése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933 0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2015. JÚLIUS 16-17. 1. A verseny célja: a 2014/2015. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13.

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. V. Z E U S N Y Á R I F O C I F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. A RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJA DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA V. Z E U S N Y Á R I F O C I

Részletesebben

III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa

III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa A turisztikai szakma labdarúgó bajnoksága Versenykiírás 2012. Tartalom 1. A bajnokság rendezője... 2 2. A bajnokság célja... 2 3. A bajnokság helyszíne és időpontjai...

Részletesebben

III. ENERGOTT TEREMLIGA

III. ENERGOTT TEREMLIGA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA

Részletesebben

A Magyar Kupa Csapatbajnokság versenyszabályzata

A Magyar Kupa Csapatbajnokság versenyszabályzata A Magyar Kupa Csapatbajnokság versenyszabályzata 2017-2018. I. A csapatnevezés 1. A Magyar Kupára nevezni 2017. november 10-ig lehet. A nevezést írásban kell a squash irodába eljuttatni, a nevezési díjat

Részletesebben

Kosárlabda. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg.

Kosárlabda. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. Kosárlabda A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. 1. A verseny célja: a. A kosárlabda sportág népszerűsítése és megszerettetése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

Infinity Csarnok Lan Felhasználói segédlet.

Infinity Csarnok Lan Felhasználói segédlet. Infinity Csarnok Lan Felhasználói segédlet. TUP jelentése: Turn Up & Play azaz, a rendezvény lebonyolításához szükséges számítógép parkot mi szolgáltatjuk. Minden játékos köteles a számára kijelölt helyen,

Részletesebben

VI. Rábaköz MKSZ Kupa Lány Kézilabda Torna

VI. Rábaköz MKSZ Kupa Lány Kézilabda Torna 2017. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

VÉGFELHASZNÁLÓI LICENC SZERZŐDÉS AZ F-PROT ANTIVÍRUS - HOZ

VÉGFELHASZNÁLÓI LICENC SZERZŐDÉS AZ F-PROT ANTIVÍRUS - HOZ VÉGFELHASZNÁLÓI LICENC SZERZŐDÉS AZ F-PROT ANTIVÍRUS - HOZ Ez egy kötelező érvényű -, törvényes szerződés a végfelhasználó ( licenc hasznosító ) és a Frisk Software International ( FSI ) között az F-Prot

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 9. nyílt Senior Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 9. nyílt Senior Csapatbajnoksága. Versenykiírás B U D A P E S T 2018 / 2019. évi, 9. nyílt Senior Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása a Szövetség tagjainak és egyéb,

Részletesebben

A bármi áron való győzelem gondolkodásmódjától határolódj el!

A bármi áron való győzelem gondolkodásmódjától határolódj el! UEFA Etikai kódex A labdarúgás etikájának kialakításában az edző személye kulcsfontosságú. Az etikával kapcsolatos felfogásuk és beállítottságuk közvetlenül hat ki játékosaik magatartására. Viselkedésüknek

Részletesebben

Gyakorló szabályismereti felmérő (2016-7)

Gyakorló szabályismereti felmérő (2016-7) Gyakorló szabályismereti felmérő () 1. A mérkőzés félidei szünetében egy játékos helyet cserél a kapussal a játékvezető tájékoztatása nélkül. Az új kapus kezével megakadályoz egy gólt és a labda szögletre

Részletesebben

Versenykiírás Rendező. Verseny időpontja. A verseny helyszíne. Nevezés

Versenykiírás Rendező. Verseny időpontja. A verseny helyszíne. Nevezés Versenykiírás Rendező Soproni Rendészeti Sportegyesület, Soproni Atlétikai Klub, SMJV Polgármesteri Hivatal Sportfelügyeleti Csoport Csuka Zsolt SRSE elnök csuka.zsolt2@gmail.com Verseny időpontja 2015.szeptember

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség FUTSAL SZUPERKUPA Férfi felnőtt Futsal Szuperkupa versenykiírása 2015. Tartalom 1. A kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 3 2. A kupa célja... 3 3. A kupa résztvevői...

Részletesebben

Nyári labdarúgó bajnokság Versenyszabályzata

Nyári labdarúgó bajnokság Versenyszabályzata 06-56-513-561 06-56-513-562 Nyári labdarúgó bajnokság Versenyszabályzata Nyári bajnokság versenyszabályzat I. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK: (2013. júl. 9. aug. 23.) 1. A bajnokságban mindenki saját felelősségére

Részletesebben

Hogyan működik a CG? Három fontos Divizió van, amelynek 8 szezonja van. CGinvite CGmain CGamateur

Hogyan működik a CG? Három fontos Divizió van, amelynek 8 szezonja van. CGinvite CGmain CGamateur A Cybergamer a legjobb hely arra, hogy a Profi és Nem Profi csapatok egyaránt megméretessék magukat Call of Duty 4-ben. Az alábbiakban egy leírást olvashattok a honlap kezelését illetően. Hogyan működik

Részletesebben

Sopron Városi Szabadidősport Szövetség Kispályás Labdarúgó Bajnokság

Sopron Városi Szabadidősport Szövetség Kispályás Labdarúgó Bajnokság Sopron Városi Szabadidősport Szövetség Kispályás Labdarúgó Bajnokság Fegyelmi Szabályzata I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A Sopron Városi Szabadidősport Szövetség Kispályás Bizottsága, csapatok, valamint labdarúgóik

Részletesebben

Tesztszabályzat. (Oxford Online Placement Test)

Tesztszabályzat. (Oxford Online Placement Test) Tesztszabályzat (Oxford Online Placement Test) Ez a dokumentum a Scandinavian Education Agency TM SCEDA kizárólagos tulajdona. A dokumentum célja a vállalat mindenkori nyelvi teszteken résztvevők tájékoztatása

Részletesebben

3. SZABÁLY: A JÁTÉKOSOK

3. SZABÁLY: A JÁTÉKOSOK Kép: FIFA Interpretaition of the Laws of the game ALAPFOKÚ JÁTÉKVEZETŐI TANFOLYAM A JÁTÉKOSOK SZÁMA A játékban két csapat vesz részt, legfeljebb 11-11 játékossal, ezek közül 1-1 a kapus. A mérkőzés nem

Részletesebben

B A J N O K A A M A T Ő R K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS

B A J N O K A A M A T Ő R K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS F E J É R M E G Y E B A J N O K A A M A T Ő R 5 + 1 K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, 2018. DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS A sport megtanít becsületesen győzni, vagy emelt fővel

Részletesebben

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2016. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

MORPHELO WORLD OF TANKS BAJNOKSÁG

MORPHELO WORLD OF TANKS BAJNOKSÁG 1 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK A versenyen csak a World of Tanks magyar játékosai vehetnek részt. (A versenyben magyar játékosnak számít az, aki beszéli a magyar nyelvet, klántól, tartózkodási helytől és lakóhelytől

Részletesebben

Strandkézilabda alapjai játékvezetés szempontjából

Strandkézilabda alapjai játékvezetés szempontjából Strandkézilabda alapjai játékvezetés szempontjából Szabályismertetés röviden (miben más ) Bonifert Ferenc 2014. május Miben más? Játéktér Játékosok száma Speciális körülmények Sorsolás Játékidő Kezdés

Részletesebben

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása Nevezni április 10-ig lehet!!! Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság 2012. évi versenykiírása A bajnokság célja: A bajnoki rendszer keretében a lakóhelyi, egyesületi, baráti stb. öregfiú csapatok

Részletesebben

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak.

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak. KORFBALL 2013/2014-es tanévre vonakozó Diákolimpia Versenykiírása 1. A verseny célja: a korfball népszerűsítése, verseny- és játéklehetőség biztosítása, az egészséges életmódra nevelés, a tehetséges fiatalok

Részletesebben

Az eljáró sportfegyelmi bizottság megnevezése: A Magyar Amerikai Futball Szövetség (továbbiakban MAFSZ) Fegyelmi Bizottsága (továbbiakban FEB)

Az eljáró sportfegyelmi bizottság megnevezése: A Magyar Amerikai Futball Szövetség (továbbiakban MAFSZ) Fegyelmi Bizottsága (továbbiakban FEB) Iktatószám: 005-FEB/2017 Tárgy: Fegyelmi határozat Tóth Nándor (Fehérvár Enthroners Sportegyesület; #82) versenyző ügyében. Az eljáró sportfegyelmi bizottság megnevezése: A Magyar Amerikai Futball Szövetség

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Bajnokság mérkőzéssorozat

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

BECUP 2011 STA RCRA F T II V E R S E N Y S Z A B Á LY Z AT

BECUP 2011 STA RCRA F T II V E R S E N Y S Z A B Á LY Z AT BECUP 2011 STA RCRAFT II VERS E N YS ZABÁ LYZAT TARTALOM 1 ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK 1.1 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK 1.2 ÁLTALÁNOS MEGHATÁROZÁSOK 1.3 A JÁTÉKOK MENETÉRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK, ELVÁRÁSOK ÉS JÁTÉKBEÁLLÍTÁSOK

Részletesebben

BUDAPESTBANK CSALÁDI ÉS SPORTNAP ZÁNKA VERSENYKIÍRÁS KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS

BUDAPESTBANK CSALÁDI ÉS SPORTNAP ZÁNKA VERSENYKIÍRÁS KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS BUDAPESTBANK CSALÁDI ÉS SPORTNAP 2019.07.06. ZÁNKA VERSENYKIÍRÁS KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS Pályák száma: Pályaméret: Csapatlétszám: Játékidő: Játékvezető: Nevezési határidő és sorsolás: Mérkőzések kezdete:

Részletesebben

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION Férfi Dr. Heppp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2012/2013. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYE Veszprém Megyei férfi Téli Kupa versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A Kupa szervezője és

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS 3. SNAKE- ÉS PIN-SHOT MENTES NAPOK

VERSENYKIÍRÁS 3. SNAKE- ÉS PIN-SHOT MENTES NAPOK VERSENYKIÍRÁS 3. SNAKE- ÉS PIN-SHOT MENTES NAPOK a Budapest Csocsó Sportegyesület szervezésében SIEMAC 3. Snake-és Pin-shot Mentes Napok 2005. Február 18-19-20. Budapest PROGRAM Február 18. Péntek Február

Részletesebben

I. Mérkőzések. I.1.1. A mérkőzést a torna előre felkért játékvezetői vezetik.

I. Mérkőzések. I.1.1. A mérkőzést a torna előre felkért játékvezetői vezetik. A nevezéssel az induló csapatok, illetve a részvétellel a torna valamennyi résztvevője elfogadja a jelen torna szabályzatot és a részvételi feltételeket (ld. a www.ugyvedfoci.hu oldalon). I.1. Játékvezető

Részletesebben

26. Bosch Szarvasűzők Részletes versenyszabályok

26. Bosch Szarvasűzők Részletes versenyszabályok 26. Bosch Szarvasűzők Részletes versenyszabályok 1) Résztvevők: A versenyen induló csapatokat a Versenykiírásban részletezettek szerint három kategóriába soroljuk: (1). MEFOB kategória (egy felsőoktatási

Részletesebben

Magyar Nemzeti Bank & Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzat Tanulmányi Versenyének Versenyszabályzata

Magyar Nemzeti Bank & Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzat Tanulmányi Versenyének Versenyszabályzata Magyar Nemzeti Bank & Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzat Tanulmányi Versenyének 1. Célkitűzés A Magyar Nemzeti Bank (továbbiakban: MNB) a társadalmi felelősségvállalási

Részletesebben

A telepítési útmutató tartalma

A telepítési útmutató tartalma 1 A telepítési útmutató tartalma 3 Kompatibilitás és rendszerkövetelmények A telepítési folyamat röviden 4 A telepítés indítása 5 Adatbáziskezelő beállítása / telepítése 8 Telepítési módozatok 11 Az ENSO

Részletesebben

Szilipet programok telepítése Hálózatos (kliens/szerver) telepítés Windows 7 operációs rendszer alatt

Szilipet programok telepítése Hálózatos (kliens/szerver) telepítés Windows 7 operációs rendszer alatt Szilipet programok telepítése Hálózatos (kliens/szerver) telepítés Windows 7 operációs rendszer alatt segédlet A Szilipet programok az adatok tárolásához Firebird adatbázis szervert használnak. Hálózatos

Részletesebben

Büntetés katalógus. Rajtfolyosó

Büntetés katalógus. Rajtfolyosó Rajtfolyosó Büntetés katalógus Gokart 1 a rajtfolyosóban: szabályos Kart 2 rajtfolyosót átlépi: nem szabályos 3 másodperc büntetés ha a gokart két kerékkel lápi át, 10 másodperc ha az egész gokart 4 kerékkel

Részletesebben