CLOSER TO YOU. FONA 1000 sorozat Flexibilitás kompromisszumok nélkül

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CLOSER TO YOU. FONA 1000 sorozat Flexibilitás kompromisszumok nélkül"

Átírás

1 CLOSER TO YOU FONA 1000 sorozat Flexibilitás kompromisszumok nélkül

2 FONA 1000 Sorozat Flexibilitás kompromisszumok nélkül. Az új generációs FONA 1000 sorozat kielégíti egy modern fogászati klinika minden igényét. A nagy termékválaszték és a rugalmas konfigurálhatóság lehetőségével kiválaszthatja az Önhöz leginkább illő berendezést. Fedezze fel a zökkenőmentes munkafolyamatot, a kiváló ergonómiát és a megbízható teljesítményt az új FONA 1000 sorozattal! FONA 1000 S Értékelendő ergonómia A vezérlők elérhetőek az orvosnak és az asszisztensnek is, bármilyen kezelési pozícióban. A szék rendelkezik 2 előre programozott és 3 felhasználó által programozható beállítással a kényelmes páciens pozicionálásért.

3 FONA 1000 Sorozat Illeszkedik a munkamenetéhez Az asszisztensi konzol melyet 2 és 4 kezes kezelésekhez alakítottak ki könnyen újrapozícionálható, hogy megfelelően hozzáférhessen a pácienshez. A teljesítmény amit megérdemel Az orvosi konzol a német Baustein rendszeren alapszik, amely ötvözi a hosszú megbízhatóságot és a magas teljesítményt. FONA 1000 C FONA 1000 C Standard

4 FONA 1000 S Kiváló hozzáférés a pácienshez Asszisztensi konzol 4 instrument hellyel, hogy a lehető legjobban hozzáférhessen a pácienshez. Ergonomikus megoldás A FONA 1000S-el könnyedén elérheti az összes vezérlőt bármilyen kezelés közben. A szék újrapozícionálható az orvosi konzol vagy az asszisztensi konzol használatával, és a praktikus kéz és láb joystick segítségével is. Az arányosan vezérelhető lábkapcsoló segítségével teljes kontrollt gyakorolhat az instrumentek sebessége felett, így ideális elektromos mikromotorral történő kezelésekhez is. Jó elszívó hatékonyság Száraz, nedves, félszáraz, venturi elszívás válassza ki az Ön igényeinek megfelelő hatékony megoldást. Értékelendő ergonómia A vezérlők elérhetőek az orvosnak és az asszisztensnek is, bármilyen kezelési pozícióban. A szék rendelkezik 2 előre programozott és 3 felhasználó által programozható beállítással a kényelmes páciens pozicionálásért.

5 FONA 1000 S Flexibilis felszereltségi lehetőségek Az orvosi konzol elérhető felsőkaros és lengőtömlős kivitelben is, akár 6 instrumenttel felszerelve, beleértve az elektromotort, polimerizációs lámpát, depurátort, és kézidarabokat, fénnyel. Kényelmes és higiénikus hűtővíz és depurátor vezérlők az orvosi konzol oldalán, 3 programozható szék pozíció és elektromotor vezérlő panel a kijelzőn ez mind egy karnyújtásra amikor szüksége van rájuk. Könnyen programozható és könnyen használható Szék ütközés-védelem az Ön biztonságáért Utolsó pozíció memória Eltávolítható és sterilizálható pohártöltő és öblítőcsésze Intuitív pozícionálhatóság a láb és kéz vezérlőkkel Az instrumentekek arányosan vezérelhetőek

6 Felszereltség Asszisztensi konzol vezérlő panellel Akár 4 instrumenttel is felszerelhető és mindig készen áll a kezeléseire. Arányos lábvezérlés Kényelmes és precíz vezérlés a forgó instrumentekhez. Sterilizálható pohártöltő és öblítőcsésze Tartós és könnyen eltávolítható a fejlettebb higiéniáért.

7 Opciók Válassza ki az Önnek megfelelő elszívást Venturi, nedves, félszáraz és száraz elszívás. Mi minden alternatívát kínálunk. Egyedülálló joystick vezérlés A szék az orvosi konzolon található intuitív joystickkal is vezérelhető. Halogén vagy LED lámpa Válassza ki az Önnek megfelelő megvilágítást. Multimédia rendszer Fejlessze a páciens-orvos kommunikációját. Sirona SL motor Erős és tartós elektromotor fénnyel, rpm, 2.4 Ncm forgatónyomaték. Jobb oldali kartámasz A bal kartámasz mellett, a jobb kartámasz további biztonságérzetet nyújt a páciensének.

8 FONA 1000 C Standard Illeszkedik a munkamenetéhez Az asszisztensi konzol melyet 2 és 4 kezes kezelésekhez alakítottak ki könnyen újrapozícionálható, hogy megfelelően hozzáférhessen a pácienshez. Az Ön mindennapi igényeinek A FONA 1000 C -t szabadon konfigurálhatja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Elérhető felsőkaros és lengőtömlős verzióban, és az orvosi konzol akár 6 instrumenttel is felszerelhető. Az asszisztensi konzolt, az operációs lámpát és a kárpitot szabadon kiválaszthatja. Konfigurációs szabadság A székét felszerelheti komfort és luxus kárpittal, halogén vagy LED lámpával, multimédia rendszerrel, üveg öblítőcsészével. Flexibilitás munka közben Mind a felsőkaros, mind a lengőtömlős verzió felszerelhető az instrumentek széles skálájával.

9 FONA 1000 C Standard Már elérhető felsőkaros verzióban is Az asszisztensi konzol dupla csuklós kar rendszerrel szerelt, hogy maximálisan hozzáférhessen a pácienshez Utolsó pozíció memória Eltávolítható és sterilizálható pohártöltő és öblítőcsésze Intuitív pozícionálhatóság a láb és kéz joystickokkal Előkészített a multimédia csomagra

10 Felszereltség Felsőkaros vagy lengőtömlős orvosi konzol Felszerelhető akár 6 instrumenttel, beleértve a depurátort és a gyorsító kézidarabokat, fénnyel. A kényelmes és higiénikus hűtővíz és depurátor szabályzók az orvosi konzol oldalán intuitívan, könnyen használhatóak. Eltávolítható pohártöltő és öblítőcsésze Könnyen eltávolítható tisztításhoz vagy sterilizáláshoz. Asszisztensi kar Két elszívással felszerelt és forgatható karral, két fékkel, az ergonomikus pozícionálhatóságért. Friss vizes üveg Tiszta vízzel látja el a kézidarabokat, pusztereket és a pohártöltőt.

11 Opciók Asszisztensi konzol vezérlőpanellel 4 instrumenttel felszerelt, és mindig készen áll a használatra. Röntgen néző Kényelmes röntgennéző a szék mellett. Multimédia rendszer Az intraorális kamera és a monitor javítja a kommunikációt a pácienssel. Joystick Intuitív székvezérlés, rögtön a kezénél. Halogén vagy LED fény Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb megoldást. Üveg öblítőcsésze Fokozza a felszereltséget az üveg öblítőcsészével.

12 FONA 1000 C Könnyen használható és karbantartható A páciens fejtámasza egy kézzel pozícionálható, a szűrők tisztítása és a szék mozgatása történhet érintés nélkül is, mely a használatot könnyűvé és zökkenőmentessé teszi. A megbízhatóságért építették A FONA 1000 C egy tartós megoldás, mely a német Baustein szelep technológián alapszik, amely rendkívűl erős, és ellenáll a víz minőségének. A fő szerkezeti darabok alumíniumból vagy acélból készülnek, és foszfátozással védettek. A legigénybevevőbb körülményeknek is ellenáll. Kényelmes és hatékony Komfort kárpit, delux fejtámasz, rugalmas orvosi kar és okos hűtőmegoldások: mindez azért, hogy az Ön munkájának hatékonyságát javítsa. A teljesítmény amit megérdemel Az orvosi konzol a német Baustein rendszeren alapszik, amely ötvözi a hosszan tartó megbízhatóságot és a magas teljesítményt.

13 Jellemzők Lengő tömlős orvosi konzol Felszerelhető akár 6 instrumenttel. Könnyen rögzíthető a kívánt pozícióban, a beépített mechanikus fékkel. Tartósságra tervezett Az alumínium és bevont acél szerkezet biztosítja a kezelőegység hosszú élettartamát. Kéz-nélküli kezelés Minden funkciót vezérelhet lábvezérléssel is, hogy csökkentse a keresztfertőzés esélyét. Kárpitvédelem Védő PVC burkolat, hogy megelőzze a kárpit sérülését. Ergonomikus és higiénikus Könnyen tisztítható szilikon víz regulátorok, amelyek ergonomikusan az orvosi konzol oldalán helyezkednek el. Asszisztensi konzol Egy instrumentes asszisztensi konzol, nyálszívóval felszerelve.

14 Opciók Joystick A páciens pozícionálása sosem volt még egyszerűbb. Röntgen néző Diagnosztizálja a röntgenfelvételt közvetlen az orvosi konzolon. Csatlakozó doboz Lehetővé teszi a media csomag külső telepítését. Baustein rendszer Német szelep rendszer, amely könnyen telepíthető és biztosítja a magas instrument teljesítményt. Jó elszívás hatékonyság Higiénikus és hatékony szűrő rendszer, erős elszíváshoz tervezve. Kiváló hozzáférés a pácienshez A pácienshez való hozzáférés korlátlan, a dupla-csuklós asszisztensi karral és a kifordítható öblítőcsészével.

15 Opciók Kezelési komfort és biztonság Minden szék felszerelt vízmelegítővel és szék-instrument zárral, a biztonságos és kényelmes kezelésért. Bal oldali kartámasz Támogatja a páciensét, hogy biztonságosabban érezhesse magát a kezelés ideje alatt. Víz, levegő és elektromosság kapcsoló Biztosra mehet, hogy a víz, levegő és elektromos ellátás kikapcsolt állapotban van, egyetlen kapcsolóval. Széles székmozgatási tartomány A mm vertikális tartományban kényelmesen kezelheti páciensét minden pozícióban. Luxus fejtámasz Gyors pozícionálás, ergonomikus egykezes használat és rendkívűl stabil a kezelés alatt. Orvosi szék A háttámasz és a szék könnyen pozícionálható, önfékező kerekekkel kezelés alatt.

16 Műszaki paraméterek LUXUS KÁRPIT Türkiz Sárga Világoskék Sötétkék Bordó Alma zöld KOMFORT KÁRPIT Helyszükséglet Világoskék Padlizsán Bézs Műszaki paraméterek Bemeneti áram ellátás AC 220 V V / AC 110 V V, 50 Hz /60 Hz Víznyomság 2,0 4,0 bar Vízáramlás 10 l/perc Levegő fogyasztás Nedves, száraz elszívás 55 l /min (5,5 8 bar) Levegő fogyasztás Air Venturi 130 l/perc (5,5-8 bar ) Páciens teherbírás 135kg

17 CLOSER TO YOU Iroda, bemutatóterem: WEB OLDALAINK 1212 Budapest, Széchenyi István utca 92/B Telefon: Creativ Dental: Telefon és Fax: Web shop:

CLOSER TO YOU. FONA 2000 L Szépség és ergonómia

CLOSER TO YOU. FONA 2000 L Szépség és ergonómia CLOSER TO YOU FONA 2000 L Szépség és ergonómia FONA 2000 L Német dizájn és német mérnöki munka. A kezelőegységet úgy tervezték, hogy a legtökéletesebb forma találkozzon a legmagasabb biztonsági elvárásokkal.

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

24 órás munkavégzésre tervezve Kiemelkedően magas alapfelszereltség

24 órás munkavégzésre tervezve Kiemelkedően magas alapfelszereltség 24 órás munkavégzésre tervezve Kiemelkedően magas alapfelszereltség Visszahúzóerő-mentes instrument karok ENDO-motor alapáron a kezelőegységbe építve Kijelző magyar szoftverrel Desztillált vizes instrument

Részletesebben

X X DANISH D ESIGN - MADE IN DENMARK

X X DANISH D ESIGN - MADE IN DENMARK X X DANISH D ESIGN - MADE IN DENMARK A FLEXIBILIS, EGYEDI TERVEZÉSNEK KŐSZŐNHETŐEN A FOGÁSZATI KEZELŐEGYSÉG HATÉKONY PARTNERRÉ ALAKÍTHATÓ 2 A MINÓSÉG NEM EGY FIGYELEMBE VEHETŐ SZEMPONT A MINŐSÉG MAGA A

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

OPAL. OPAL I (a komplett implantációs rendelő) OPAL E (a komplett endodonciás rendelő) Beépített endodonciai és implantációs rendszer

OPAL. OPAL I (a komplett implantációs rendelő) OPAL E (a komplett endodonciás rendelő) Beépített endodonciai és implantációs rendszer I (a komplett implantációs rendelő) Beépített endodonciai és implantációs rendszer E (a komplett endodonciás rendelő) Beépített endodonciai rendszer 24 órás munkavégzésre tervezve Áramszünet esetén is

Részletesebben

TopDenTal magyar nyelvű szoftverrel Top DenTal ENDO rendszert összes elektronika SAJÁT FEJLESZTÉS! Bármilyen NiTi rendszerrel használható.

TopDenTal magyar nyelvű szoftverrel Top DenTal ENDO rendszert összes elektronika SAJÁT FEJLESZTÉS! Bármilyen NiTi rendszerrel használható. TopDental 24 órás munkára tervezett kezelőegység. Kötelezően előírt szervize nincs. Teljesen digitális kezelőegység, magyar nyelvű szoftverrel. Az elektronikai egységek között folyamatos a kommunikáció.

Részletesebben

A termék kielégíti az orvosi készülékekre vonatkozó MDD/93/42/EEC Európai Direktíva követelményeit

A termék kielégíti az orvosi készülékekre vonatkozó MDD/93/42/EEC Európai Direktíva követelményeit FOGÁSZATI EGYSÉG Az Ibis fogászati egység több változatban ajánlható. A vevő választhat a különböző paraméterű fogászati székek közül, az öblítő blokk lehet álló és lehet a fogászati székre függesztett,

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

TopDenTal magyar nyelvű szoftverrel Top DenTal ENDO rendszert összes elektronika SAJÁT FEJLESZTÉS! Bármilyen NiTi rendszerrel használható.

TopDenTal magyar nyelvű szoftverrel Top DenTal ENDO rendszert összes elektronika SAJÁT FEJLESZTÉS! Bármilyen NiTi rendszerrel használható. TopDental 24 órás munkára tervezett kezelőegység. Kötelezően előírt szervize nincs. Teljesen digitális kezelőegység, magyar nyelvű szoftverrel. Az elektronikai egységek között folyamatos a kommunikáció.

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD290-1004, CD350-1003, CD350-1004, CD350-1013 Álló hűtők CD350 és CD290 kiváló választás kis üzletekbe, bárokba, kávézókba, hotelekbe. Tágas hűtők, melyek nem igényelnek

Részletesebben

CLOSER TO YOU. FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható!

CLOSER TO YOU. FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható! CLOSER TO YOU FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható! FONA XPan 3D 85x85 mm-es teljes látómező Egyetlen exponálás során a teljes látómezőről (85x85 mm) képet

Részletesebben

CLOSER TO YOU DAC UNIVERSAL ALAPVETŐ HIGIÉNIA

CLOSER TO YOU DAC UNIVERSAL ALAPVETŐ HIGIÉNIA CLOSER TO YOU DAC UNIVERSAL ALAPVETŐ HIGIÉNIA FONA DAC UNIVERSAL MINDEN EGYBEN FOLYAMAT A DAC UNIVERSAL egyszerre 6 eszköz tisztítására, olajozására és sterilizálásra képes egyetlen gombnyomással. ALAPVETŐ

Részletesebben

CLCE Légkezelő berendezések

CLCE Légkezelő berendezések CLCE Légkezelő berendezések 0,2-30,0 m 3 /s 700-108 000 m 3 /s A CLCE légkezelő berendezés a Trane világhírű szakmai tapasztalatának és a folyamatos termékfejlesztés melletti elkötelezettségének eredménye.

Részletesebben

Szeretettel köszöntjük Önöket!

Szeretettel köszöntjük Önöket! Szeretettel köszöntjük Önöket! Engedjék meg hogy röviden bemutatkozzunk! Cégünk 2005 óta fogászati anyagok, eszközök, gépek forgalmazásával és teljes körű fogászati kereskedelemmel kapcsolatos szolgáltatásokkal

Részletesebben

Sterilization line E9 MED

Sterilization line E9 MED Sterilization line E9 MED E9 MED biztonság mindenkinek A minőségi sterilizálás biztonsága Az E9 Med használata rendkívül egyszerű: egy speciális folyamatvezérlővel van felszerelve, amely végigvezeti Önt

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Intraorális képalkotás az Ön igényeinek megfelelően Intraorális röntgenek

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Intraorális képalkotás az Ön igényeinek megfelelően Intraorális röntgenek Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

The Euroseal - Euroseal 2001 Plus - The Euromatic

The Euroseal - Euroseal 2001 Plus - The Euromatic The Euroseal - Euroseal 2001 Plus - The Euromatic Az Euroseal Vezető forradalmi újítás Az innovatív Euronda hőfóliázó berendezés, gyönyörű, kompakt, ergonomikus és könnyen használható. Ne rejtse el: Az

Részletesebben

Ergoline Egytárcsás súrológépek

Ergoline Egytárcsás súrológépek Ergoline Egytárcsás súrológépek 2017.06. Egytárcsás súrológép család Géptípus rpm W ERGOLINE EGYTÁRCSÁSOK 13 ERGOLINE BASIC 00-1921BLGH SB 133 190 550 17 ERGOLINE 00-183EL-GH SB 143 L 10 154 1000 00-185EL-GH

Részletesebben

A SUN POWER KIT TELEPÍTÉSÉNEK LEÍRÁSA. Leírás telepítő szakemberek részére!

A SUN POWER KIT TELEPÍTÉSÉNEK LEÍRÁSA. Leírás telepítő szakemberek részére! A SUN POWER KIT TELEPÍTÉSÉNEK LEÍRÁSA Leírás telepítő szakemberek részére! ÁLTALÁNOS LEÍRÁS A Sun Power berendezés a 24 V-os Telcoma automatizációk mozgatására lett tervezve, szükségtelenné téve a 230

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

LEICA LINO Termék bemutató Március 26.

LEICA LINO Termék bemutató Március 26. 1 LEICA LINO Termék bemutató 2018. Március 26. Egy erőteljes új termékcsalád P5 L2 L2P5 L2G L2P5G 2 Lino speciális kialakítás Ütéscsillapító gumiborítás Többféle áramellátás Automatikus pulzáló mód detektorhoz

Részletesebben

PenCure Nagy teljesítményű, párhuzamos sugarú, polimerizációs lámpa

PenCure Nagy teljesítményű, párhuzamos sugarú, polimerizációs lámpa PenCure Nagy teljesítményű, párhuzamos sugarú, polimerizációs lámpa Thinking ahead. Focused on life. Thinking ahead. Focused on life. Az ultra kék LED fényt tartalmazó erősen koncentrált, párhuzamos fénysugarak

Részletesebben

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók 90 Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók Az új ütvecsavarozók összehasonlítása TARTÓSAN ERŐS SZERSZÁM. EGY KÖNNYŰ VÁLASZTÁS! 120 éven keresztül, kizárólagos jelleggel a Cleco látta el a globális ipari

Részletesebben

Az egy érintéses seprés minimalizálja az üzemeltetési költségeket

Az egy érintéses seprés minimalizálja az üzemeltetési költségeket Az egy érintéses seprés egyszerűvé teszi az SW 4000 seprőgép használatát, hisz minden funkciót -beleértve a főkefe, oldalkefék, elszívó ventillátor és az opcióként felszerelhető DustGuard pormegkötő rendszer

Részletesebben

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6 SZÜLŐÁGYAK, LM-01., LM-01., LM-01.5, LM-01.6 RENDELTETÉS: AZ LM-01., LM-01., LM-01.5 és LM-01.6 szülőágyakat szülészeti-nőgyógyászati kórtermek betegei számára tervezték. Infúziós állvány Ágybetét vízálló,

Részletesebben

BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2

BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 A kocsit betegek fekvő helyzetben történő szállítására tervezték a kórházi és klinikai kórtermek között, miközben lehetőség van a betegek diagnosztizálására.

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

Kompakt, karcsú fan-coil egységek. Vezérlõ egység

Kompakt, karcsú fan-coil egységek. Vezérlõ egység Kompakt, karcsú fan-coil egységek 12 különbözõ méret és 7 kivitel minden beépítési igény kielégítésére. Falra, ill. padlóra szerelhetõ típusok tartólábakkal és alsó vagy mellsõ levegõ beszívással. Vízszintes

Részletesebben

VIRGO SMART BT A EGYÉB JELLEMZŐK

VIRGO SMART BT A EGYÉB JELLEMZŐK Elektromechanikus motor csuklókarral lakossági használatra szárnyaskapukhoz 2 m-ig és 200 kg-ig. Beépített vezérlőegység lcd kijelzővel, mechanikus végállásokkal. Akár 120 -os nyitási szög. EGYÉB JELLEMZŐK

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

ATMOS Scope. Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén

ATMOS Scope. Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén ATMOS Scope Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén ATMOS Az innovatív ATMOS a design és az int 2 Scope - egráció találkozása Az ATMOS Scope a flexibilis endoszkópiában

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

KAPUK AUTOMATA AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY

KAPUK AUTOMATA AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY AUTOMATA KAPUK AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY HU TOLÓKAPU MOTOROK TURBO ELEKTROMECHANIKUS IRREVERZIBILIS MOTOROK TOLÓ ÉS ÚSZÓKAPUKHOZ 1600KG-TÓL 4000 KG-IG Lassító funkcióval a kapuszerkezet védelméért.

Részletesebben

Szerkezet: 8 különbözõ méret és 2 változat (infravörös távirányítóval,alapfelszereltség) Opciók széles skálája elérhetõ:

Szerkezet: 8 különbözõ méret és 2 változat (infravörös távirányítóval,alapfelszereltség) Opciók széles skálája elérhetõ: 8 különbözõ méret és 2 változat (infravörös távirányítóval,alapfelszereltség) Opciók széles skálája elérhetõ: Thermo-kontroll ON/OFF 3-járatú vagy 2-járatú szelepekkel Master/slave rendszer Falraszerelhetõ

Részletesebben

Háromfázisú ipari porszívó, oldalcsatornás turbinával

Háromfázisú ipari porszívó, oldalcsatornás turbinával A magas ítménynek köszönhetően a T40W ipari porszívó modell ideális az általános tisztítási feladatokra, minden olyan helyen, ahol nagy ben kell összegyűjteni a port. A gép karbantartás nélkül képes folyamatos

Részletesebben

Pontosan az Ön igényeire szabva.

Pontosan az Ön igényeire szabva. CAD/CAM RENDSZEREK KÉZIDARABOK HIGIÉNIAI RENDSZEREK KEZELŐEGYSÉGEK RÖNTGEN RENDSZEREK HELIODENT PLUS - KÖNNYŰ INTRAORÁLIS RÖNTGEN Pontosan az Ön igényeire szabva. T h e D e n t a l C o m p a n y Mindenekelőtt

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Pécsi Tudományegyetem Postai cím: 7622 Pécs, Vasvári

Részletesebben

Indukciós asztali főzőlap - HP

Indukciós asztali főzőlap - HP A sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető:

Részletesebben

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók TARTÓSAN ERŐS SZERSZÁM. EGY KÖNNYŰ VÁLASZTÁS! CWC ÉLETTARTAM S O R O Z A T A TELJESÍTMÉNY, AZ ERGONÓMIA ÉS A HOSSZÚ TÖKÉLETES EGYENSÚLYA. A CWC sorozat a nagy teljesítményt,

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Panoráma röntgenek A legjobb választás a praxisa számára

CLOSER TO YOU. Panoráma röntgenek A legjobb választás a praxisa számára CLOSER TO YOU Panoráma röntgenek A legjobb választás a praxisa számára FONA Panoráma röntgenek Mindegy, hogy hagyományos módon szeretne-e dolgozni, digitalis megoldást keres technikai trükkök nélkül, vagy

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

A mikroszkóp új dimenziókat nyit

A mikroszkóp új dimenziókat nyit A mikroszkóp új dimenziókat nyit DNT Fogászat ENT Fül-orr gégészet GN Nőgyógyászat OPH Szemészet since 78 a látás hatalma Megbízhatóság, egyszerű használat, gazdaságosság és kiváló formatervezés www.labomed.hu

Részletesebben

ÁRLISTA 2014. 1. INU 5000 vizsgálóegység 3.824.000.-Ft +ÁFA

ÁRLISTA 2014. 1. INU 5000 vizsgálóegység 3.824.000.-Ft +ÁFA 1. INU 5000 vizsgálóegység 3.824.000.-Ft +ÁFA ÁRLISTA 2014. AC 220V / 1200 W (± 5%) Eszköz melegítő (Anti FOG - páramentesítő): 500 W Nettó tömeg 170 Kg ((± 5%) Beépített kompresszor (2,2Kgf/cm 2 ) Beépített

Részletesebben

Az új Sirona kollekció. T h e D e n t a l C o m p a n y KÉNYELEM DEKORATÍV FORMÁBAN

Az új Sirona kollekció. T h e D e n t a l C o m p a n y KÉNYELEM DEKORATÍV FORMÁBAN CAD/CAM RENDSZEREK KÉZIDARABOK HIGIÉNIAI RENDSZEREK KEZELŐEGYSÉGEK RÖNTGEN RENDSZEREK KÉNYELEM DEKORATÍV FORMÁBAN Az új Sirona kollekció. T h e D e n t a l C o m p a n y AZ ÚJ SIRONA KOLLEKCIÓ Rendkívül

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

CLOSER TO YOU. FONA ART Plus Új érzékelős technológia, rendkívüli képminőség!

CLOSER TO YOU. FONA ART Plus Új érzékelős technológia, rendkívüli képminőség! CLOSER TO YOU FONA ART Plus Új érzékelős technológia, rendkívüli képminőség! A FONA ART Plus egy teljesen új digitális panoráma rendszer, egyedi CdTe-CMOS érzékelővel ellátva. Egyesíti magában a kiváló

Részletesebben

EVOLUTION IN PRACTICE

EVOLUTION IN PRACTICE 2025 2335 min. 1200 850 1900 70 0 min. 750 1190 1400 2040 740 1040 320 805 70 0 170 min. 1200 All rights reserved, print 1/2013 DA270 verzia 2013/SK min. 850 min. 1200 550 0 150 0 600 360 min. 1260 50

Részletesebben

Gruppo Fabbri. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu

Gruppo Fabbri. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest Gépek tálca hegesztéshez XPEED 5 MAP technológia Az új XPEED tálcahegesztõgép megvalósulását a frissáru csomagolás terén felmerülõ ipari követelmények hívták

Részletesebben

Amikor nincs elektromos áram vagy tiltott annak használata

Amikor nincs elektromos áram vagy tiltott annak használata A pneumatikus rendszer nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, garantálva ezzel a teljes kopásmentességet és a minimális karbantartási igényt. Kis helyigényével, elegáns profiljával (a Venturi rendszert a porszívó

Részletesebben

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat ELITE J sorozat Általános tulajdonságok AISI 304 18/10-es kivitelezés Beépített fényesítõ adagoló Beépített rugók és lengéscsillapítók Automatikus töltés Inocoly ellenállás

Részletesebben

J08 AT-C. Gőzös légnedvesítő nagy gőzmennyiségre.

J08 AT-C. Gőzös légnedvesítő nagy gőzmennyiségre. 08 561 Elektródás gőz légnedvesítő digitális kijelzővel és beépített páratartalom szabályzóval. Teljesítmény tartomány: 4 kg/h-tól egészen 130 kg/h-ig. Irodaházak Kórházak Gyógyszergyártás Nyomdai eljárások

Részletesebben

PANTHER 500. Önjáró silózó gép

PANTHER 500. Önjáró silózó gép PANTHER 500 Önjáró silózó gép 04 ROSTSELMASH Global 06 A Panther bemutatása Egy sokoldalú gép a hatékony betakarításért 08 Terményáramlás Csak minőségi takarmány 10 Aprító rendszer/szemroppantó Kiváló

Részletesebben

SU-10 MŰTŐASZTAL ALAPKIÉPÍTÉS: FUNKCIÓK ÉS MOZGATÁSOK: FELHASZNÁLÁS: Oldalirányú döntések. Trendelenburg pozíció

SU-10 MŰTŐASZTAL ALAPKIÉPÍTÉS: FUNKCIÓK ÉS MOZGATÁSOK: FELHASZNÁLÁS: Oldalirányú döntések. Trendelenburg pozíció SU-10 MŰTŐASZTAL FELHASZNÁLÁS: ALAPKIÉPÍTÉS: FUNKCIÓK ÉS MOZGATÁSOK: A műtőasztalt kezelések és műtétek végrehajtásához tervezték az általános sebészet, érsebészet, szívsebészet, idegsebészet, urológia,

Részletesebben

KRONO. Szárnyaskapu-nyitó automatika max. 3 és 5 m-es kapuszárnyszélességig. Megbízhatóság és megjelenés

KRONO. Szárnyaskapu-nyitó automatika max. 3 és 5 m-es kapuszárnyszélességig. Megbízhatóság és megjelenés Szárnyaskapu-nyitó automatika max. 3 és 5 m-es kapuszárnyszélességig KRONO Megbízhatóság és megjelenés A CAME hagyományainak megfelelően erős és csendes kialakítású automata rendszer. Ideális megoldás,

Részletesebben

Folyamatos és megbízható ipari porszívórendszerek

Folyamatos és megbízható ipari porszívórendszerek A hátsó házban elhelyezett nyomtatott áramkör lehetővé teszi a készülék lágy indítását. Az áramellátás 9 m hosszú, 4 eres kábelen keresztül történik. A ki/be kapcsolók a hátsó házban a vezérlőpulton találhatók.

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

QZERTIFIKAT. Használati utasítás HAUPA akkumulátoros üzemű hidraulikus tápegységhez. Használati útmutató. Cikkszám: 21 63 54/56

QZERTIFIKAT. Használati utasítás HAUPA akkumulátoros üzemű hidraulikus tápegységhez. Használati útmutató. Cikkszám: 21 63 54/56 Használati útmutató Használati utasítás HAUPA akkumulátoros üzemű hidraulikus tápegységhez Cikkszám: 21 63 54/56 Hidraulikus, akkumulátor üzemı tápegység 21 63 54 Hidraulikus, elektromos üzemı tápegység

Részletesebben

M5N SZÉRIA. Szabó István

M5N SZÉRIA. Szabó István M5N SZÉRIA Szabó István Az előző szériát jól ismerjük, stabil, üzembiztos gépek..mik a lényegi változások? A motor CR lett, DPF szűrővel,73,93,105le-s változatok Elektronikus vezérlésű irányváltó 3x 6

Részletesebben

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség)

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség) Treston munkaasztalok tp Ergonomikus munkaasztalok könnyû szerelésre alkalmasak. Váza, acél epoxi pórszórt bevonattal RAL7035 színben. A munkafelület 26 mm vastag laminált munkapad, magasság állítás Allen

Részletesebben

Szívókarok és ventilátorok

Szívókarok és ventilátorok Tartalomjegyzék és ventilátorok Szívókar 61 Szívókar, 2 csukló 62 Szívókar, 3 csukló 63 Teleszkópkar 65 Szívókar elszívócsatornához 66 Szívókar, álló függő 67 Ventilátorok Ventilátor 68 Központi ventilátor

Részletesebben

THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK

THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK Molinári 91Kft. Székhely: 9228 Halászi, Damjanich utca 28. Tel.: 96/210-233 Fax: 96/573-050 Mobil: +3630/9473-646 Web: www.bewital.hu E-mail: bewital@bewital.hu THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK TH1

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

EVOLUTION IN practice diplomat 2012

EVOLUTION IN practice diplomat 2012 EVOLUTION IN practice 2012 A Diplomat kezelőegység család legújabb tagjai kielégítik a legmagasabb fogorvosi igényeket. A kezelőegységek fejlesztésénél nagy hangsúlyt helyezett a gyártó a higiéniára, az

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ SZŰRŐASZTAL

ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ SZŰRŐASZTAL 070702-X-1/5 ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ SZŰRŐASZTAL (Az alábbi adatok a képen bemutatott berendezésre érvényesek) TECHNOLÓGIAI MŰVELETEK Öntvények sorjázása, köszörülése. 070702-X-2/5 MÉRETEK Munkadarab: legnagyobb

Részletesebben

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Érvek és elõnyök Több érv is szól a csõmotorok beépítése mellett: elõször is sokkal kényelmesebb a redõnyt vagy a napellenzõt egy gombnyomással vagy automata szabályzással

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

EVOLUTION IN PRACTICE

EVOLUTION IN PRACTICE 1520 1890 min. 1200 675 70 0 min. 1200 min. 750 1190 1400 2040 1900 740 1040 385 805 70 0 150 EVOLUTION IN PRACTICE DA370 min. 850 min. 1200 min. 1260 8 550 150 69 680 1400 935 1335 1115 2180 1655 2060

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS 2015. medexpertdental.hu

TERMÉKKATALÓGUS 2015. medexpertdental.hu TERMÉKKATALÓGUS 2015 medexpertdental.hu DENTALFARM A Dentalfarm csaknem 40 éve a globális fogászati ipar meghatározó szereplője, alaptevékenységét a fogászati laborok számára kifejlesztett berendezések,

Részletesebben

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK KÉPVISELET EMELŐ BERENDEZÉSEK KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK Elmas kétfõtartós futódaru Demag rendszer Elektromos emelõmûvel és Demag vonszolókábeles áramellátással felszerelve Teherbírás 3,2 t Fesztáv 28,8 m Emelési

Részletesebben

Xpert HD 5/15. Mobilis használat. Tartozéktárolás

Xpert HD 5/15. Mobilis használat. Tartozéktárolás Könnyű, kompakt, mobil, és sokoldalú: a HD 5/15 C Plus hidegvizes magasnyomású mosó álló és fekvő üzemben is működtethető. Tartozéktárolással, réz hengerfejjel és automatikus nyomásmentesítéssel. 1 Mobilis

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Folyamatos, nagy igénybevételre tervezett ipari porszívórendszerek

Folyamatos, nagy igénybevételre tervezett ipari porszívórendszerek Ez a háromfázisú ipari porszívó nemcsak kivételesen jól mozgatható és sokoldalú, hanem optimális ár/érték arány mellett nagy teljesítményt is kínál. A 7,5 kw-os névleges teljesítmény, a megfelelő szűrőfelületek

Részletesebben

Hangsúlyt helyezünk a biztonságra.

Hangsúlyt helyezünk a biztonságra. CAD/CAM RENDSZEREK KÉZIDARABOK HIGIÉNIAI RENDSZEREK KEZELŐEGYSÉGEK RÖNTGEN RENDSZEREK ESZKÖZÖK A HATÉKONY GYÖKÉRKEZELÉSHEZ Hangsúlyt helyezünk a biztonságra. T h e D e n t a l C o m p a n y GYÖKÉRKEZELÉSI

Részletesebben

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta!

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta! 7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER DVC-VDP712 - Model A: 1 beltéri egység 2 kültéri egységgel DVC- VDP721 - Model B: 2 beltéri egység 1 kültéri egységgel HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy termékünket választotta!

Részletesebben

Tartalomjegyzék INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Általános információ ATEX Pneumatikus láncos emelők ATEX Kézi láncos emelők

Tartalomjegyzék INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Általános információ ATEX Pneumatikus láncos emelők ATEX Kézi láncos emelők ATEX 427 Tartalomjegyzék Oldalszám Általános információk a robbanás elleni védelemről. Termékválasztékunk néhány tagját úgy alakítottuk át, hogy robbanásveszélyes környezetben is lehessen őket használni.

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

Egy könnyed mozdulat...

Egy könnyed mozdulat... Egy könnyed mozdulat... ÚJ MŰANYAG/GUMI CSATLAKOZÓ- ÉS ELOSZTÓDUGÓK LEGRAND ELOSZTÓSOROK ÚJ MŰANYAG CSATLAKOZÓ- ÉS ELOSZTÓDUGÓK KIEMELŐKAROS CSATLAKOZÓDUGÓ Húzza ki a csatlakozódugót egy egyszerű mozdulattal,

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

Fényerő Fókuszálás Fénymező mérete. Videó kamerával (opció)

Fényerő Fókuszálás Fénymező mérete. Videó kamerával (opció) Fényerő Fókuszálás Fénymező mérete LO-05 LO-03 Videó kamerával (opció) A vezérlő panel lehetővé teszi a lámpák be- és kikapcsolását, a fényerő és a fókusz állítását (az izzó elmozdulása a reflektor fókuszpontjához

Részletesebben

FELCO 820. Multifunkciós, hordozható szerszám professzionális felhasználók számára tervezve

FELCO 820. Multifunkciós, hordozható szerszám professzionális felhasználók számára tervezve FELCO 820 Multifunkciós, hordozható szerszám professzionális felhasználók számára tervezve 1 Piaci hatások Erősebb verseny Magasabb elvárásoknak megfelelő minőségi követelmények Egyre magasabb bérköltségek

Részletesebben

ALDES KÖZPONTI PORSZÍVÓK

ALDES KÖZPONTI PORSZÍVÓK ALDES KÖZPONTI PORSZÍVÓK Tökéletes Önnek! Az Aldes központi porszívók modern, gyors és hatékony készülékek, a belső levegőminőség javítása és a higiénia érdekében. Tökéletes az Ön lakásának! Az Aldes

Részletesebben

Az Ön Somfy megoldása. Függönymozgatás egyszerűen. Kényelemre. tervezve

Az Ön Somfy megoldása. Függönymozgatás egyszerűen. Kényelemre. tervezve Az Ön Somfy megoldása Függönymozgatás egyszerűen Kényelemre tervezve Függöny akasztó Normál és nagy igénybevételű kocsikhoz Glydea TM 35 húzókocsi SOMFY INNOVÁCIÓ Kocsi hullámos függönyhöz Nagy igénybevételű

Részletesebben

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU AKCIÓ CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ 214 000 FT-TÓL AJÁNDÉK 20 000 FT-OS KUPON, AMIT TOLÓ- VAGY KÉTSZÁRNYAS KAPUNYITÓ SZETTEKNÉL HASZNÁLHAT FEL VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL

Részletesebben

Az új M NEX Kefés mosók EGYSZERŰEN RAGYOGÓAK

Az új M NEX Kefés mosók EGYSZERŰEN RAGYOGÓAK Az új M NEX Kefés mosók EGYSZERŰEN RAGYOGÓAK A MOSÓ VILÁG ÚJ ÉLMÉNYE Az ISTOBAL által tervezett M NEX kefés mosók megfogja haladni az össze elvárását. Az elegáns moduláris formatervezés ennek az új szériának

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD SHD-U "EURO" garatszárítók a fentről

Részletesebben

Egyszerű, erős, lendületes, mint a földből feltörő forrás.

Egyszerű, erős, lendületes, mint a földből feltörő forrás. Egyszerű, erős, lendületes, mint a földből feltörő forrás. 137 Önfelszívós és szivattyúk teljes skálája, ház körüli, vagy professzionális/ építőipari munkára tervezve. Könnyűek, egyszerűen kezelhetők,

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

Ipari porszívók. Model T22 L100 T22 L50 T22 L100 5PP. Cikkszám 4030500072 4030500075 4030500078. Kézi szűrőrázó. Motorvédő kapcsoló

Ipari porszívók. Model T22 L100 T22 L50 T22 L100 5PP. Cikkszám 4030500072 4030500075 4030500078. Kézi szűrőrázó. Motorvédő kapcsoló A folyamatos, kiemelkedő ítménye miatt a háromfázisú, -es modell ideális választás a fémipar szereplőinek. A non-stop működtetésű berendezés száraz és nedves anyagok egyidejű felszívására használható.

Részletesebben

FEHU-H kompakt álló légkezelők

FEHU-H kompakt álló légkezelők A FEHU-H egy kompakt levegő betápláló és elszívó készülék, keresztáramú lemezes hővisszanyerővel, meleg vizes fűtéssel és opcioként kérhető beépített hűtött vizes hűtő hőcserélővel. A készülék extrudált

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett!

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett! Tisztelt Címzett! A TALLERES RAMON S.L. Spanyol cég 1957 óta foglalkozik élelmiszeripari gépek, pontosabban húsfeldolgozáshoz és csomagoláshoz kapcsolódó berendezések tervezésével és gyártásával. A több,

Részletesebben