CLOSER TO YOU. FONA 1000 sorozat Flexibilitás kompromisszumok nélkül

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CLOSER TO YOU. FONA 1000 sorozat Flexibilitás kompromisszumok nélkül"

Átírás

1 CLOSER TO YOU FONA 1000 sorozat Flexibilitás kompromisszumok nélkül

2 FONA 1000 Sorozat Flexibilitás kompromisszumok nélkül. Az új generációs FONA 1000 sorozat kielégíti egy modern fogászati klinika minden igényét. A nagy termékválaszték és a rugalmas konfigurálhatóság lehetőségével kiválaszthatja az Önhöz leginkább illő berendezést. Fedezze fel a zökkenőmentes munkafolyamatot, a kiváló ergonómiát és a megbízható teljesítményt az új FONA 1000 sorozattal! FONA 1000 S Értékelendő ergonómia A vezérlők elérhetőek az orvosnak és az asszisztensnek is, bármilyen kezelési pozícióban. A szék rendelkezik 2 előre programozott és 3 felhasználó által programozható beállítással a kényelmes páciens pozicionálásért.

3 FONA 1000 Sorozat Illeszkedik a munkamenetéhez Az asszisztensi konzol melyet 2 és 4 kezes kezelésekhez alakítottak ki könnyen újrapozícionálható, hogy megfelelően hozzáférhessen a pácienshez. A teljesítmény amit megérdemel Az orvosi konzol a német Baustein rendszeren alapszik, amely ötvözi a hosszú megbízhatóságot és a magas teljesítményt. FONA 1000 C FONA 1000 C Standard

4 FONA 1000 S Kiváló hozzáférés a pácienshez Asszisztensi konzol 4 instrument hellyel, hogy a lehető legjobban hozzáférhessen a pácienshez. Ergonomikus megoldás A FONA 1000S-el könnyedén elérheti az összes vezérlőt bármilyen kezelés közben. A szék újrapozícionálható az orvosi konzol vagy az asszisztensi konzol használatával, és a praktikus kéz és láb joystick segítségével is. Az arányosan vezérelhető lábkapcsoló segítségével teljes kontrollt gyakorolhat az instrumentek sebessége felett, így ideális elektromos mikromotorral történő kezelésekhez is. Jó elszívó hatékonyság Száraz, nedves, félszáraz, venturi elszívás válassza ki az Ön igényeinek megfelelő hatékony megoldást. Értékelendő ergonómia A vezérlők elérhetőek az orvosnak és az asszisztensnek is, bármilyen kezelési pozícióban. A szék rendelkezik 2 előre programozott és 3 felhasználó által programozható beállítással a kényelmes páciens pozicionálásért.

5 FONA 1000 S Flexibilis felszereltségi lehetőségek Az orvosi konzol elérhető felsőkaros és lengőtömlős kivitelben is, akár 6 instrumenttel felszerelve, beleértve az elektromotort, polimerizációs lámpát, depurátort, és kézidarabokat, fénnyel. Kényelmes és higiénikus hűtővíz és depurátor vezérlők az orvosi konzol oldalán, 3 programozható szék pozíció és elektromotor vezérlő panel a kijelzőn ez mind egy karnyújtásra amikor szüksége van rájuk. Könnyen programozható és könnyen használható Szék ütközés-védelem az Ön biztonságáért Utolsó pozíció memória Eltávolítható és sterilizálható pohártöltő és öblítőcsésze Intuitív pozícionálhatóság a láb és kéz vezérlőkkel Az instrumentekek arányosan vezérelhetőek

6 Felszereltség Asszisztensi konzol vezérlő panellel Akár 4 instrumenttel is felszerelhető és mindig készen áll a kezeléseire. Arányos lábvezérlés Kényelmes és precíz vezérlés a forgó instrumentekhez. Sterilizálható pohártöltő és öblítőcsésze Tartós és könnyen eltávolítható a fejlettebb higiéniáért.

7 Opciók Válassza ki az Önnek megfelelő elszívást Venturi, nedves, félszáraz és száraz elszívás. Mi minden alternatívát kínálunk. Egyedülálló joystick vezérlés A szék az orvosi konzolon található intuitív joystickkal is vezérelhető. Halogén vagy LED lámpa Válassza ki az Önnek megfelelő megvilágítást. Multimédia rendszer Fejlessze a páciens-orvos kommunikációját. Sirona SL motor Erős és tartós elektromotor fénnyel, rpm, 2.4 Ncm forgatónyomaték. Jobb oldali kartámasz A bal kartámasz mellett, a jobb kartámasz további biztonságérzetet nyújt a páciensének.

8 FONA 1000 C Standard Illeszkedik a munkamenetéhez Az asszisztensi konzol melyet 2 és 4 kezes kezelésekhez alakítottak ki könnyen újrapozícionálható, hogy megfelelően hozzáférhessen a pácienshez. Az Ön mindennapi igényeinek A FONA 1000 C -t szabadon konfigurálhatja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Elérhető felsőkaros és lengőtömlős verzióban, és az orvosi konzol akár 6 instrumenttel is felszerelhető. Az asszisztensi konzolt, az operációs lámpát és a kárpitot szabadon kiválaszthatja. Konfigurációs szabadság A székét felszerelheti komfort és luxus kárpittal, halogén vagy LED lámpával, multimédia rendszerrel, üveg öblítőcsészével. Flexibilitás munka közben Mind a felsőkaros, mind a lengőtömlős verzió felszerelhető az instrumentek széles skálájával.

9 FONA 1000 C Standard Már elérhető felsőkaros verzióban is Az asszisztensi konzol dupla csuklós kar rendszerrel szerelt, hogy maximálisan hozzáférhessen a pácienshez Utolsó pozíció memória Eltávolítható és sterilizálható pohártöltő és öblítőcsésze Intuitív pozícionálhatóság a láb és kéz joystickokkal Előkészített a multimédia csomagra

10 Felszereltség Felsőkaros vagy lengőtömlős orvosi konzol Felszerelhető akár 6 instrumenttel, beleértve a depurátort és a gyorsító kézidarabokat, fénnyel. A kényelmes és higiénikus hűtővíz és depurátor szabályzók az orvosi konzol oldalán intuitívan, könnyen használhatóak. Eltávolítható pohártöltő és öblítőcsésze Könnyen eltávolítható tisztításhoz vagy sterilizáláshoz. Asszisztensi kar Két elszívással felszerelt és forgatható karral, két fékkel, az ergonomikus pozícionálhatóságért. Friss vizes üveg Tiszta vízzel látja el a kézidarabokat, pusztereket és a pohártöltőt.

11 Opciók Asszisztensi konzol vezérlőpanellel 4 instrumenttel felszerelt, és mindig készen áll a használatra. Röntgen néző Kényelmes röntgennéző a szék mellett. Multimédia rendszer Az intraorális kamera és a monitor javítja a kommunikációt a pácienssel. Joystick Intuitív székvezérlés, rögtön a kezénél. Halogén vagy LED fény Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb megoldást. Üveg öblítőcsésze Fokozza a felszereltséget az üveg öblítőcsészével.

12 FONA 1000 C Könnyen használható és karbantartható A páciens fejtámasza egy kézzel pozícionálható, a szűrők tisztítása és a szék mozgatása történhet érintés nélkül is, mely a használatot könnyűvé és zökkenőmentessé teszi. A megbízhatóságért építették A FONA 1000 C egy tartós megoldás, mely a német Baustein szelep technológián alapszik, amely rendkívűl erős, és ellenáll a víz minőségének. A fő szerkezeti darabok alumíniumból vagy acélból készülnek, és foszfátozással védettek. A legigénybevevőbb körülményeknek is ellenáll. Kényelmes és hatékony Komfort kárpit, delux fejtámasz, rugalmas orvosi kar és okos hűtőmegoldások: mindez azért, hogy az Ön munkájának hatékonyságát javítsa. A teljesítmény amit megérdemel Az orvosi konzol a német Baustein rendszeren alapszik, amely ötvözi a hosszan tartó megbízhatóságot és a magas teljesítményt.

13 Jellemzők Lengő tömlős orvosi konzol Felszerelhető akár 6 instrumenttel. Könnyen rögzíthető a kívánt pozícióban, a beépített mechanikus fékkel. Tartósságra tervezett Az alumínium és bevont acél szerkezet biztosítja a kezelőegység hosszú élettartamát. Kéz-nélküli kezelés Minden funkciót vezérelhet lábvezérléssel is, hogy csökkentse a keresztfertőzés esélyét. Kárpitvédelem Védő PVC burkolat, hogy megelőzze a kárpit sérülését. Ergonomikus és higiénikus Könnyen tisztítható szilikon víz regulátorok, amelyek ergonomikusan az orvosi konzol oldalán helyezkednek el. Asszisztensi konzol Egy instrumentes asszisztensi konzol, nyálszívóval felszerelve.

14 Opciók Joystick A páciens pozícionálása sosem volt még egyszerűbb. Röntgen néző Diagnosztizálja a röntgenfelvételt közvetlen az orvosi konzolon. Csatlakozó doboz Lehetővé teszi a media csomag külső telepítését. Baustein rendszer Német szelep rendszer, amely könnyen telepíthető és biztosítja a magas instrument teljesítményt. Jó elszívás hatékonyság Higiénikus és hatékony szűrő rendszer, erős elszíváshoz tervezve. Kiváló hozzáférés a pácienshez A pácienshez való hozzáférés korlátlan, a dupla-csuklós asszisztensi karral és a kifordítható öblítőcsészével.

15 Opciók Kezelési komfort és biztonság Minden szék felszerelt vízmelegítővel és szék-instrument zárral, a biztonságos és kényelmes kezelésért. Bal oldali kartámasz Támogatja a páciensét, hogy biztonságosabban érezhesse magát a kezelés ideje alatt. Víz, levegő és elektromosság kapcsoló Biztosra mehet, hogy a víz, levegő és elektromos ellátás kikapcsolt állapotban van, egyetlen kapcsolóval. Széles székmozgatási tartomány A mm vertikális tartományban kényelmesen kezelheti páciensét minden pozícióban. Luxus fejtámasz Gyors pozícionálás, ergonomikus egykezes használat és rendkívűl stabil a kezelés alatt. Orvosi szék A háttámasz és a szék könnyen pozícionálható, önfékező kerekekkel kezelés alatt.

16 Műszaki paraméterek LUXUS KÁRPIT Türkiz Sárga Világoskék Sötétkék Bordó Alma zöld KOMFORT KÁRPIT Helyszükséglet Világoskék Padlizsán Bézs Műszaki paraméterek Bemeneti áram ellátás AC 220 V V / AC 110 V V, 50 Hz /60 Hz Víznyomság 2,0 4,0 bar Vízáramlás 10 l/perc Levegő fogyasztás Nedves, száraz elszívás 55 l /min (5,5 8 bar) Levegő fogyasztás Air Venturi 130 l/perc (5,5-8 bar ) Páciens teherbírás 135kg

17 CLOSER TO YOU Iroda, bemutatóterem: WEB OLDALAINK 1212 Budapest, Széchenyi István utca 92/B Telefon: Creativ Dental: Telefon és Fax: Web shop:

DIPLOMAT CONSUL DC 170 DIPLOMAT CONSUL DC 180 DIPLOMAT ADEPT DA 110A

DIPLOMAT CONSUL DC 170 DIPLOMAT CONSUL DC 180 DIPLOMAT ADEPT DA 110A DIPLOMAT DENTAL s.r.o. Vrbovská cesta 17 921 01 Piešťany SLOVENSKO TERMÉK INFORMÁCIÓ Fogászati kezelőegység DIPLOMAT CONSUL DC 170 DIPLOMAT CONSUL DC 180 DIPLOMAT ADEPT DA 110A TARTALOM 1. RENDELTETÉS

Részletesebben

T h e D e n t a l C o m p a n y. SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz.

T h e D e n t a l C o m p a n y. SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz. CAD/CAM RENDSZEREK KÉZIDARABOK HIGIÉNIAI RENDSZEREK KEZELŐEGYSÉGEK RÖNTGEN RENDSZEREK SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz. T h e D e n t a l C o m p a n y A Sirona kézidarabok

Részletesebben

Ipari videoendoszkóp. IPLEX UltraLite. Kézi videoszkóp. továbbfejlesztett képminőséggel és funkcionalitással

Ipari videoendoszkóp. IPLEX UltraLite. Kézi videoszkóp. továbbfejlesztett képminőséggel és funkcionalitással Kézi videoszkóp továbbfejlesztett képminőséggel és funkcionalitással Ipari videoendoszkóp IPLEX UltraLite Kimagasló módon javíthatja a helyszíni vizsgálatot a tenyérnyi méretű ultrakönnyű videoendoszkóppal.

Részletesebben

A világ legnépszerűbb röntgen egysége. Mostantól 3D-ben! ORTHOPHOS XG 3D

A világ legnépszerűbb röntgen egysége. Mostantól 3D-ben! ORTHOPHOS XG 3D CAD/CAM RENDSZEREK KÉZIDARABOK HIGIÉNIAI RENDSZEREK KEZELŐEGYSÉGEK RÖNTGEN RENDSZEREK ORTHOPHOS XG 3D A világ legnépszerűbb röntgen egysége. Mostantól 3D-ben! T h e D e n t a l C o m p a n y ÁTTÖRÉS A

Részletesebben

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól LE 7600 140-255 Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ POZÍCIÓ MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Okkal díjnyertes Az MF

Részletesebben

98% VLT nagy teljesítményű frekvenciaváltók az Ön alkalmazási igényeinek figyelembevételével. Kiválasztási útmutató. www.danfoss.hu/vlt.

98% VLT nagy teljesítményű frekvenciaváltók az Ön alkalmazási igényeinek figyelembevételével. Kiválasztási útmutató. www.danfoss.hu/vlt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Kiválasztási útmutató VLT nagy teljesítményű frekvenciaváltók az Ön alkalmazási igényeinek figyelembevételével 98% Hatásfok Jobb energiafelhasználás és csökkenő költségek

Részletesebben

p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY

p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 2 4.

Részletesebben

p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés

p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 09:45 Pagina 2 4. OLDAL TERMELÉKENYSÉG

Részletesebben

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 Az Ön eredményességét növelő kialakítás Profi homlokrakodóink és munkaeszközeink teljes palettája Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 HU 2 A homlokrakodó,

Részletesebben

www.nieros.com Higiéniai Berendezések

www.nieros.com Higiéniai Berendezések www.ieros.com Higiéniai Berendezések Termék választék Általános tisztítás HACCP 1 Mosó és lefúvató berendezések E- és egyéb típusú húsos ládákhoz, raklapokhoz, 200-300 literes húsos kocsikhoz Kéz- csizma-

Részletesebben

Szervizszolgáltatás. Alkatrészek. Mino ség WWW.KOMATSUFORKLIFT.NET

Szervizszolgáltatás. Alkatrészek. Mino ség WWW.KOMATSUFORKLIFT.NET Szervizszolgáltatás Alkatrészek Mino ség WWW.KOMATSUFORKLIFT.NET KOMATSU FORKLIFT CO., LTD. Far East Asia, Middle East, Africa, Oceania & China 2-3-4, Akasake, Minatoku Tokyo, 107-8474, Japan www.lift.co.jp

Részletesebben

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély!

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély! TERMÉKCSALÁD Stílus és design italiano és tartalom Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: CSAK 27 cm mély! HEATING FELFŰTÉSI TIME IDŐ l. l. Időmegtakarítás Time saving Időmegtakarítás Time saving

Részletesebben

Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel

Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel 6030 Premium Traktorok A teljesen új 6030 Premium sorozatú traktorokat a szerteágazó

Részletesebben

A mi ötleteink. Az Ön otthona.

A mi ötleteink. Az Ön otthona. Beépíthető termékek A mi ötleteink. Az Ön otthona. A Hotpoint-Aristonnak több millió európai család otthonában sikerült a házimunkát élménnyé varázsolnia avantgárd termékválasztékával, amely garancia a

Részletesebben

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG 270-370 LE 8600 Erőteljes jövő a gazdálkodásban 5 modell 270-től 370 LE-ig JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Pontosan olyan, amilyennek egy traktornak

Részletesebben

ACTIVA S 7345/7347 243-306 LEMF

ACTIVA S 7345/7347 243-306 LEMF ACTIVA S 7345/7347 243-306 LEMF 02 www.masseyferguson.com 8. oldal Válassza ki az Önnek megfelelő vágóasztalt 12. oldal Cséplés és leválasztás 14. oldal Magtartály, tisztítószekrény és növénymaradvány-kezelés

Részletesebben

Power Partner. T Széria. T120 T130 T140e T150 T160 T170 T180 T190

Power Partner. T Széria. T120 T130 T140e T150 T160 T170 T180 T190 H Power Partner T Széria T10 T130 T140e T150 T160 T170 T180 T190 Power Partner Tartalom Valtra T modellek és Sisu diesel motorok az Ön igényei szerint 45 Sebességváltómı és hidraulika az Ön igényei szerint

Részletesebben

MF5400 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

MF5400 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG LE MF5400 125-145 Nagyobb teljesítmény, több lehetőség, nagyobb termelékenység Új kínálati paletta a közepes teljesítménykategóriában 5 modell: 125 145 LE JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG

Részletesebben

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás 2 AEGIS reflektorok AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás A bejegyzés alatt álló Constant Light technológia ellensúlyozza a LED teljesítménycsökkenését.

Részletesebben

Airless tartozékok. Hozza ki legtöbbet berendezéséből. Válassza ki a megfelelő tartozékot a kényelem és teljesítmény optimalizálása érdekében

Airless tartozékok. Hozza ki legtöbbet berendezéséből. Válassza ki a megfelelő tartozékot a kényelem és teljesítmény optimalizálása érdekében Airless tartozékok Hozza ki legtöbbet berendezéséből www.graco.be Válassza ki a megfelelő tartozékot a kényelem és teljesítmény optimalizálása érdekében Dolgozzon gyorsabban, könnyebben és tisztábban Használja

Részletesebben

Ön megtervezi, mi formába öntjük. www.infinident.gb.com

Ön megtervezi, mi formába öntjük. www.infinident.gb.com CAD/CAM RENDSZEREK KÉZIDARABOK HIGIÉNIAI RENDSZEREK KEZELŐEGYSÉGEK RÖNTGEN RENDSZEREK infinident - a Sirona központi műhelye Ön megtervezi, mi formába öntjük. www.infinident.gb.com T h e D e n t a l C

Részletesebben

VAL-Co Europe ISV Zrt. Szakemberek Termékek Megoldások

VAL-Co Europe ISV Zrt. Szakemberek Termékek Megoldások VAL-Co Europe ISV Zrt. Szakemberek Termékek Megoldások Történet háttér VALCo Europe A VAL-CO Europe a VAL-CO Companies cég leányválla - lata. A VAL-CO Companies története Bird-in-Hand városából indult,

Részletesebben

Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz.

Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz. Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz. 24 5 1 munkatárs. kamera. doboz a sztárok profizmusával. Az ők hétköznapjaikhoz hozzátartozik a profizmus. Ők azok akik a legmesszebbre mennek, a legmagasabbra

Részletesebben

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre.

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. Felszántottunk már több millió hektárt. 1837-ben, John Deere, egy fiatal amerikai patkolókovács forradalmasította a gazdálkodás módját

Részletesebben

Prémium minőségű hidraulikus termékek, rendszerek és szerszámok speciálisan nagy erőkifejtésekhez

Prémium minőségű hidraulikus termékek, rendszerek és szerszámok speciálisan nagy erőkifejtésekhez HIDRAULIKUS SZIVATTYÚK MUNKAHENGEREK EMELŐK LEHÚZÓK SZERSZÁMOK Prémium minőségű hidraulikus termékek, rendszerek és szerszámok speciálisan nagy erőkifejtésekhez PTM10HUN - Rövid katalógus ! Ez a katalógus

Részletesebben

Fujitsu katalógus jo 2005/04/04 16:09 Page 1 INTELLIGENCIA, KÉNYELEM SPLIT, MULTI-SPLIT ÉS ABLAKKLÍMA BERENDEZÉSEK FUJITSU GENERAL LIMITED

Fujitsu katalógus jo 2005/04/04 16:09 Page 1 INTELLIGENCIA, KÉNYELEM SPLIT, MULTI-SPLIT ÉS ABLAKKLÍMA BERENDEZÉSEK FUJITSU GENERAL LIMITED Fujitsu katalógus jo 2005/04/04 16:09 Page 1 INTELLIGENCIA, KÉNYELEM SPLIT, MULTI-SPLIT ÉS ABLAKKLÍMA BERENDEZÉSEK FUJITSU GENERAL LIMITED Fujitsu katalógus jo 2005/04/04 16:10 Page 2 FALI/MENNYEZETI TÍPUSOK

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

Fendt 200 Vario V/F/P

Fendt 200 Vario V/F/P Fendt Vario V/F/P Vario Fokozatmentes hajtóművel A Fendt speciális traktorok nagy múltra tekintenek vissza, nevük egyet jelent a megbízhatósággal, gazdaságossággal és értékállósággal. Lehet ezt még tovább

Részletesebben

TERVEZÉSI SEGÉDLET ÉS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV R30 R30/45/65/85/100/120

TERVEZÉSI SEGÉDLET ÉS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV R30 R30/45/65/85/100/120 Műszaki kézikönyv TERVEZÉSI SEGÉDLET ÉS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV R30 R30/45/65/85/100/120 1 Tartalom jegyzék: 1 Bevezető...5 1.1 Rendamax...5 1.2 A beszállító...5 1.3 A kézikönyv...5 1.4 Szervizelés...6

Részletesebben