Általános rendelkezések 1.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Általános rendelkezések 1."

Átírás

1 Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 12/2008.(04.01.) rendelete a szociális szolgáltatásokról (A 21/2009. (06.23.), a 32/2010.(Xl.22.), valamint a 35/2010. (XI.22.) módosító rendelettel egységes szerkezetben.) A Közgyűlés a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 16. (1) bekezdésében, valamint a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló évi III. törvény ( továbbiakban: Szt.) 92. (1) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján az önkormányzat által biztosított személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, azok igénybevételéről az alábbi rendeletet alkotja: Általános rendelkezések 1. (1) A rendelet hatálya a (2) bekezdés kivételével kiterjed Pécs Megyei Jogú Város közigazgatási területén lakóhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező, az Szt. 3. (1)-(3) bekezdésében, valamint 6. - ában meghatározott személyekre. (2) A rendelet hatálya az 1. számú melléklet szerinti intézmények és azok ott felsorolt szolgáltatásai tekintetében a Pécsi Kistérség közigazgatási területén lakóhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező, az Szt. 3. (1)-(3) bekezdésében, valamint 6. -ában meghatározott személyekre terjed ki. 2. Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlése a személyes gondoskodás körében a következő ellátásokat biztosítja: A) alapszolgáltatás keretében: a) tanyagondnoki szolgáltatás b) étkeztetés c) házi segítségnyújtás d) jelzőrendszeres házi segítségnyújtás e) családsegítés f) támogató szolgáltatás g) közösségi ellátások h) i szociális munka i) 1 nappali ellátás ia) idősek klubja ib) fogyatékosok nappali intézménye ic) szenvedélybetegek nappali intézménye id) nappali melegedő ie) demens személyek nappali ellátása if) pszichiátriai betegek nappali intézménye 1 Kiegészítette: 32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 1. -a. Hatályos től.

2 B) szakosított ellátás keretében a) ápolást gondozást nyújtó intézmények aa) idősek otthona ab) fogyatékos személyek otthona ac) hajléktalanok otthona b) átmeneti elhelyezést nyújtó intézmények ba) idősek gondozóháza bb) fogyatékosok gondozóháza bc) hajléktalanok éjjeli menedékhelye és átmeneti szállása. I. Fejezet Alapszolgáltatások Tanyagondnoki szolgáltatás 3. (1) A tanyagondnoki szolgálat külterületi vagy egyéb belterületi lakott helyen az intézményhiányból eredő hátrányok enyhítése céljából működik. (2) A tanyagondnoki szolgálat feladata az alapvető szükségletek kielégítését segítő szolgáltatásokhoz, közszolgáltatásokhoz, valamint egyes alapszolgáltatásokhoz való hozzájutás biztosítása. (3) A tanyagondnoki szolgálat igénybevétele ingyenes. (4) A tanyagondnoki szolgálat ellátási területe Pécs, István akna területe. (5) A tanyagondnoki szolgálat igénybevételére irányuló kérelemről a civil szervezet vezetője dönt. (6) A tanyagondnoki szolgálatot működtető civil szervezetet e rendelet 2/A. számú melléklete tartalmazza. Étkeztetés 4. (1) Az étkeztetés keretében azoknak a szociálisan rászorultaknak a legalább napi egyszeri meleg étkezéséről kell gondoskodni, akik azt önmaguk illetve eltartottjaik részére tartósan vagy átmeneti jelleggel nem képesek biztosítani. (2) Étkeztetésben kell részesíteni azt az igénylőt, illetve azt az általa eltartottat is, aki kora, egészségi állapota, fogyatékossága, pszichiátriai betegsége, szenvedélybetegsége, hajléktalansága vagy szociális helyzete miatt nem képes az (1) bekezdés szerinti étkezésről más módon gondoskodni.

3 5. (1) Az étkezés igénybevétele kérelem alapján történik, a kérelemről - az Szt. rendelkezése alapján - az intézmény, illetve a civil szervezet vezetője dönt. A népkonyha igénybevétele külön eljárás nélkül történik. (2) Az étkezésért az Szt. térítési díjról szóló rendelkezései, és a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjairól szóló kormányrendelet alapján térítési díjat kell fizetni. Az önkormányzati fenntartású intézményben biztosított szociális étkezésre vonatkozó térítési díjak megállapításánál az önkormányzat térítési díjakról szóló külön rendeletének szabályait is alkalmazni kell. (3) A népkonyhát a hajléktalan személyek vehetik igénybe. (4) A népkonyhán történő étkezésért térítési díjat nem kell fizetni. (5) A étkeztetést, valamint a népkonyhai étkeztetést biztosító intézményeket és civil szervezeteket e rendelet 2/A. számú melléklete tartalmazza. Házi segítségnyújtás 6. (1) Házi segítségnyújtás keretében a szolgáltatást igénybe vevő személy saját lakókörnyezetében kell biztosítani az önálló életvitel fenntartása érdekében szükséges ellátást. (2) 2 A házi segítségnyújtás igénybevételét megelőzően az intézmény vezetője megvizsgálja a kérelmező gondozási szükségletét, és megállapítja annak mértékét. (3) 3 Hatályát vesztette (4) 4 A házi segítségnyújtást a megállapított napi gondozási szükségletnek megfelelő időtartamban, de legfeljebb napi 4 órában kell nyújtani. (5) A házi segítségnyújtás iránti kérelemről - az Szt. rendelkezése alapján - az intézményvezető dönt. (6) A házi segítségnyújtás térítési díját az Szt., a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátásokról szóló kormányrendelet és az önkormányzat térítési díjakról szóló külön rendelete alapján kell megállapítani. 2 Módosította: 32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 2. (1) bek. Hatályos: től. 3 Hatályon kívül helyezte: 32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 11. (1) bek. Hatálytalan: től. 4 Módosította: 32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 2. (2) bek. Hatályos: től.

4 (7) A házi segítségnyújtást biztosító intézményeket e rendelet 2/A. számú melléklete tartalmazza. Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás 7. (1) A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás a saját otthonukban élő, egészségi állapotuk és szociális helyzetük miatt rászoruló, a segélyhívó készülék megfelelő használatára képes időskorú vagy fogyatékos személyek, illetve pszichiátriai betegek részére az önálló életvitel fenntartása mellett felmerülő krízishelyzetek elhárítása céljából nyújtott ellátás. (2) A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás igénybevétele esetén a szociális rászorultságot vizsgálni kell. A szociális rászorultság eseteit az Szt. 65. (4) bekezdése tartalmazza. (3) A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás iránti kérelemről - az Szt. rendelkezése alapján - az intézményvezető dönt. (4) A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás térítési díját az Szt., a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátásokról szóló kormányrendelet és az önkormányzat térítési díjakról szóló külön rendelete alapján kell megállapítani. (5) A jelzőrendszeres házi segítségnyújtást biztosító intézményeket e rendelet 2/A. számú melléklete tartalmazza. Családsegítés 8. (1) A családsegítés a szociális vagy mentálhigiénés problémák, illetve egyéb krízishelyzet miatt segítségre szoruló személyek, családok számára az ilyen helyzethez vezető okok megelőzése, a krízishelyzet megszüntetése, valamint az életvezetési képesség megőrzése céljából nyújtott szolgáltatás. (2) A családsegítés igénybevétele ingyenes. (3) A családsegítő szolgáltatást végző intézményt és egységeit e rendelet 2/A. számú melléklete tartalmazza. Az ellátási terület jegyzékét e rendelet 3. számú melléklete tartalmazza.

5 Támogató szolgáltatás 9. (1) A támogató szolgáltatás célja a fogyatékos személyek lakókörnyezetben történő ellátása, elsősorban a lakáson kívüli közszolgáltatások elérésének segítése, valamint életvitelük önállóságának megőrzése mellett a lakáson belüli speciális segítségnyújtás biztosítása révén. (2) A támogató szolgáltatás igénybevétele esetén a szociális rászorultságot vizsgálni kell. A szociális rászorultság eseteit az Szt. 65/C. (5) bekezdése tartalmazza. (3) A támogató szolgálat igénybevételére irányuló kérelemről az intézmény vezetője dönt. (4) A támogató szolgálat igénybevételének térítési díját az Szt., a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjáról szóló kormányrendelet és az önkormányzat térítési díjakról szóló külön rendelete alapján kell megállapítani. (5) A támogató szolgálatot működtető intézmények és civil szervezetek telephelyeit e rendelet 2/A. számú melléklete tartalmazza. Közösségi ellátások 10. (1) Közösségi ellátások a pszichiátriai, illetve a szenvedélybetegek részére nyújtott az Szt. 65/A. (2) bekezdésében meghatározott közösségi alapellátás, valamint a szenvedélybetegek részére nyújtott az Szt. 65/A. (3) bekezdése szerinti alacsonyküszöbű ellátás. (2) A közösségi ellátások igénybevétele ingyenes. (3) A közösségi ellátásokat biztosító intézmény telephelyeit e rendelet 2/A számú melléklete tartalmazza. Utcai szociális munka 11. (1) Utcai szociális munka keretében biztosítani kell az utcán tartózkodó hajléktalan személyek helyzetének, életkörülményeinek figyelemmel kísérését, szükség esetén ellátásának kezdeményezését, illetve az ellátás biztosításához kapcsolódó intézkedés megtételét. (2) Az i szociális munka igénybevétele ingyenes. (3) Az i szociális munkát ellátó civil szervezeteket e rendelet 2/A. számú melléklete tartalmazza.

6 Nappali ellátást nyújtó intézmények 12. (1) 5 A nappali ellátás hajléktalan személyek és elsősorban a saját otthonukban élő, a) tizennyolcadik életévüket betöltött, egészségi állapotuk vagy idős koruk miatt szociális és mentális támogatásra szoruló, önmaguk ellátására részben képes személyek, b) tizennyolcadik életévüket betöltött, fekvőbeteg-gyógyintézeti kezelést nem igénylő szenvedélybetegek illetve pszichiátriai betegek, c) harmadik életévüket betöltött, önkiszolgálásra részben képes vagy önellátásra nem képes, de felügyeletre szoruló fogyatékos, illetve autisztikus személyek - akiknél a vezető tünet az értelmi fogyatékosság - a Pszichiátriai/Neurológiai Szakkollégium által befogadott demencia centrum legalább enyhe fokú demencia kórképet megállapító szakvéleményével rendelkező személyek részére biztosít lehetőséget a napközbeni tartózkodásra, társas kapcsolatokra, valamint az alapvető higiéniai szükségleteik kielégítésére, továbbá igény szerint megszervezi az ellátottak ide nem értve az idős személyeket napközbeni étkeztetését. (2) A nappali ellátás iránti kérelemről - az Szt. rendelkezése alapján - az intézményvezető dönt. (3) A nappali ellátás térítési díját az Szt., a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátásokról szóló kormányrendelet és az önkormányzat térítési díjakról szóló külön rendelete alapján kell megállapítani. (4) A nappali ellátást biztosító intézményeket és civil szervezeteket e rendelet 2/A. számú melléklete tartalmazza. II. Fejezet Szakosított ellátási formák Ápolást -gondozást nyújtó intézmények, átmeneti elhelyezést nyújtó intézmények Idősek otthona 13. (1) Idősek otthonában az Szt. 68/A. (3) bekezdésében meghatározott gondozási szükséglettel rendelkező, de rendszeres fekvőbeteggyógyintézeti kezelést nem igénylő, a rá irányadó öregségi nyugdíjkorhatárt betöltött személy látható el. 5 Módosította:32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 3. -a.hatályos: től.

7 (2) Az idősek otthonában a 18. életévét betöltött, betegsége vagy fogyatékossága miatt önmagáról gondoskodni nem képes, az Szt. 68/A. (3) bekezdése szerinti gondozási szükséglettel rendelkező személy is ellátható, ha ellátása más típusú, ápolást gondozást nyújtó intézményben nem biztosítható. (3) Az idősek otthonában történő ellátást az önkormányzat fenntartásában álló intézmény telephelyein kell biztosítani, az Szt ában foglaltak szerint a pécsi lakóhellyel rendelkező személyeknek. (4) Az idősek otthona intézményét valamint telephelyeit e rendelet 2/B. számú melléklete tartalmazza (1) Az idősek otthona által nyújtott ellátás iránti kérelemről az Szt. rendelkezése alapján az intézményvezető dönt. (2) Az idősotthoni ellátás igénybevételét megelőzően az intézmény vezetője megvizsgálja a kérelmező gondozási szükségletét, és megállapítja annak mértékét. (3) Az idősotthoni ellátás igénybevételét megelőzően a jegyző az intézmény vezetőjének kérelmére, jövedelemvizsgálatot végez, és igazolást állít ki az ellátást igénylő havi jövedelméről. (4) Az intézmény vezetője a jövedelemvizsgálat iránti kérelmet a lll. számú Területi Szociális Központnál nyújthatja be. (5) Az idősek otthona által nyújtott ellátásért a térítési díjat az Szt. térítési díjról szóló rendelkezései, a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjairól szóló kormányrendelet, valamint a térítési díjakról szóló külön önkormányzati rendeletben foglaltak szerint kell megállapítani. Fogyatékos személyek otthona 15. (1) Mozgásfogyatékos személyek otthonába az a mozgásfogyatékos személy vehető fel, akinek oktatására, képzésére, foglalkoztatására valamint gondozására csak intézményi keretek között van lehetőség. (2) 7 A mozgásfogyatékos személyek otthona által nyújtott ellátás iránti kérelemről az Szt. rendelkezése alapján az intézményvezető dönt. (3) Mozgásfogyatékos személyek otthonának telephelyét e rendelet 2/B. számú melléklete tartalmazza. 6 Módosította:32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 4. -a. Hatályos: től. 7 Módosította:32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 5. (1) bek.. Hatályos: től.

8 (4) 8 A mozgásfogyatékos személyek otthona által nyújtott ellátásért a térítési díjat az Szt. térítési díjról szóló rendelkezései, a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjairól szóló kormányrendelet, valamint a térítési díjakról szóló külön önkormányzati rendeletben foglaltak szerint kell megállapítani. Hajléktalanok otthona 16. (1) Az egészségi állapotuk, koruk miatt tartós ápolást, gondozást igénylő hajléktalan személyek számára - akiknek az ellátása átmeneti szálláshelyen nem megoldható - hajléktalanok otthonában kell biztosítani az ellátást. (2) A hajléktalanok otthona igénybevételéről a fenntartó civil szervezet dönt. (3) A hajléktalanok otthona ellátásért az Szt. térítési díjról szóló rendelkezései, valamint a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjáról szóló kormányrendelet rendelkezései szerint kell megállapítani a térítési díjat. (4) A hajléktalanok otthonának telephelyét e rendelet 2/B. számú melléklete tartalmazza. 17. Egyéb ápolást-gondozást nyújtó intézményekben valamint rehabilitációs intézményekben és lakóotthonokban történő elhelyezés a Baranya Megyei Önkormányzat fenntartásában álló intézményekben, a Megyei Önkormányzat szociális intézményi ellátásokról szóló helyi rendeletében szabályozott eljárási rend szerint vehetők igénybe, valamint Pécs Megyei Jogú Városban civil szervezetek fenntartásában működő intézményekben a civil szervezet és az ellátást kérelmező között kötött megállapodás alapján. Átmeneti elhelyezést nyújtó intézmények Idősek Gondozóháza 18. (1) Az Idősek gondozóházába azok az időskorúak, valamint azok a 18. életévüket betöltött beteg személyek vehetők fel, akik önmagukról betegségük miatt vagy más okból otthonukban időlegesen nem képesek gondoskodni. (2) Az intézményt és telephelyeit az e rendelet 2/B. számú melléklete tartalmazza. 8 Módosította:32/2010. (Xl.22.) Önk rendelet 5. (2) bek. Hatályos: től

9 Fogyatékosok Gondozóháza 19. (1) A fogyatékosok gondozóházában azok a fogyatékos személyek helyezhetők el, akiknek ellátása családjukban nem biztosított, vagy az átmeneti elhelyezést a család tehermentesítése teszi indokolttá. (2) Felnőttkorú értelmi fogyatékos személyek részére a fogyatékosok gondozóháza az e rendelet 2/B. számú mellékletében szereplő intézményben működik. 20. (1) E rendelet 18., 19. -a szerinti intézmények ideiglenes jelleggel, legfeljebb egyévi időtartamra biztosítják az ellátottak teljes körű ellátását, mely ellátás különös méltánylást érdemlő esetben az intézmény orvosa szakvéleményének figyelembe vételével, egy alkalommal, egy évvel meghosszabbítható. (2) Az átmeneti elhelyezést nyújtó ellátásokért térítési díjat kell fizetni az Szt. térítési díj rendelkezései, valamint a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjairól szóló kormányrendelet, valamint az önkormányzat térítési díjakról szóló külön rendelete szerint. Hajléktalanok éjjeli menedékhelye és átmeneti szállása 21. (1) Az éjjeli menedékhely az önellátásra és a közösségi együttélés szabályainak betartására képes hajléktalan személyek éjszakai pihenését, valamint krízishelyzetben éjszakai szállás biztosítását lehetővé tevő szolgáltatás. (2) A hajléktalan személyek átmeneti szállása azoknak a hajléktalan személyeknek az elhelyezését biztosítja, akik az életvitelszerű szálláshasználat és a szociális munka segítségével képesek az önellátásra. (3) Az (1) és (2) bekezdésben foglalt ellátásokat az önkormányzat az e rendelet 2/B. számú mellékletében meghatározott civil szervezet útján biztosítja. Az ellátást a fenntartó által meghatározott házirend szerint lehet igénybe venni. (4) Az éjjeli menedékhely igénybevétele térítésmentes, az átmeneti szállások igénybevételéért a térítési díjat az Szt. térítési díjra vonatkozó rendelkezései és a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjairól szóló kormányrendeletnek megfelelően kell megállapítani.

10 Az intézményi jogviszony megszűnése 22. (1) Az intézményi jogviszony megszűnésére, megszüntetésére az Szt ban foglalt rendelkezések az ellátási típusoknak megfelelően irányadók. (2) Ha intézményi jogviszony az önkormányzati intézmény vezetőjének intézkedése következtében szűnik meg és a megszüntetéssel a jogosult, illetve törvényes képviselője nem ért egyet, az értesítés kézhezvételétől számított nyolc napon belül az intézmény fenntartójához fordulhat. Ilyen esetben a polgármester átruházott hatáskörben határozattal dönt. (3) Az intézményi jogviszony megszüntetése elleni panaszt a lll. számú Területi Szociális Központjához (Pécs, Esztergár L. u. 19. sz.) kell benyújtani. (4) Az intézményvezető az intézményi jogviszonyt megszűnteti, ha a jogosult a) másik intézménybe történő elhelyezése indokolt, b) a házirendet súlyosan megsérti, c) intézményi elhelyezése nem indokolt. (5) 9 Szociálpolitikai kerekasztal 23. (1) Az önkormányzat különösen a szolgáltatástervezési koncepcióban meghatározott feladatok megvalósulásának, végrehajtásának folyamatos figyelemmel kísérésére szociálpolitikai kerekasztalt hoz létre. A szociálpolitikai kerekasztal Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Népjóléti és Sport Bizottságának 10 javaslattevő, véleményező, tanácsadó szerve. (2) A szociálpolitikai kerekasztal évente legalább két alkalommal ülésezik. (3) A szociálpolitikai kerekasztal az általa elfogadott szabályzat szerint működik. 9 Hatályon kívül helyezte: 32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 11. (1) bek. Hatálytalan: től. 10 Módosította a 35/2010. (XI.22.) Önk. rendelet 27. -a. Hatályos: től.

11 Érdekvédelmet szolgáló fórum 24. (1) A személyes gondoskodást nyújtó intézmények az Szt. 99. (4) bekezdésében biztosított jogok gyakorlására érdekképviseleti fórumot kötelesek működtetni. (2) Az érdekképviseleti fórum tagjainak számát és összetételét az Szt. 99. (3) bekezdésében foglaltak szerint kell meghatározni. A fenntartó részéről delegált tagok jegyzékét e rendelet 4. számú melléklete tartalmazza. (3) Az érdekképviseleti fórum szükség szerint, de évente legalább egyszer ülésezik. Működésének részletes szabályait az intézmény házirendje tartalmazza. III. Fejezet Vegyes rendelkezések 25. (1) Az önkormányzati intézmények keretében történő egyes ellátások biztosításához a kérelmet - a családsegítés kivételével - a 9/1999. (XI. 24.) SZCSM rendelet 1. számú melléklete szerinti nyomtatványon kell benyújtani. (2) 11 (3) 12 (4) (1) 14 Az önkormányzat által fenntartott szociális ellátást nyújtó intézmények igénybevételéről jelen rendelet és az Szt. rendelkezései alapján az intézményvezető dönt. (2) Ha az ellátást igénylő, illetve törvényes képviselője az intézmény vezetőjének döntését vitatja, az arról szóló értesítés kézhezvételétől számított nyolc napon belül az intézmény fenntartójához fordulhat. 11 Módosította: 21/2009.(06.23.) Önk. rendelet 1. -a. Hatályos: tól. Hatályon kívül helyezte:32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 11. (1) bek. Hatálytalan: től. 12 Hatályon kívül helyezte: 32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 11. (1) bek. Hatálytalan: től. 13 Hatályon kívül helyezte: 32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 11. (1) bek. Hatálytalan: től. 14 Módosította: 32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 6. (1) bek. Hatályos: től.

12 (3) 15 A vitatott döntés ellen irányuló kérelmet a lll. számú Területi Szociális Központhoz kell benyújtani. A lll. számú Területi Szociális Központ előkészítő eljárása után a polgármester határozattal dönt. (4) 16 Ahol e rendeletben a polgármester átruházott hatáskörben gyakorolja az elsőfokú hatáskört, határozata (végzése) ellen a döntés közlésétől számított 10 munkanapon belül Pécs Megyei Jogú Város Közgyűléséhez címzett, de a lll. számú Területi Szociális Központnál benyújtott illetékmentes fellebbezésnek van helye. (5) 17 Ahol e rendeletben a jegyző gyakorolja az elsőfokú hatáskört, határozata (végzése) ellen a döntés közlésétől számított 10 munkanapon belül a Baranya Megyei Közigazgatási Hivatal Szociális és Gyámhivatalához címzett, de a lll. számú Területi Szociális Központnál benyújtott illetékmentes fellebbezésnek van helye. 27. (1) Az intézményi ellátás igénybevételének megkezdésekor - a családsegítő szolgáltatás, a nappali melegedő és a hajléktalanok éjjeli menedékhelye kivételével az intézményvezető és az ellátást igénylővel, illetve törvényes képviselőjével megállapodást köt. (2) Az átmeneti szállást igénybevevő hajléktalan személlyel megállapodást akkor kell kötni, ha az ellátás időtartama a 30 napot meghaladja. (3) Az (1) bekezdés szerinti megállapodásnak tartalmaznia kell az Szt. 94/B. (2) bekezdésében és a 9/1999.(XI.24.) SzCsM rendelet 14. (2) bekezdésében meghatározottakat, illetve az étkeztetés és házi segítségnyújtás esetében meg kell felelnie az SzCsM rendelet 18. (1) bekezdésében előírtaknak. (4) Az intézményfenntartó más önkormányzattal külön szerződést köthet, mely lehetővé teszi, hogy a fenntartó az ellátást más önkormányzat lakosaira kiterjedően is vállalja. Átmeneti rendelkezés 18 27/A. (1) Amennyiben az intézményi jogviszony a polgármester határozata alapján jött létre, a jogviszony érintő döntésekre is a polgármester határozatával kerül sor. 15 Módosította: 32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 6. (2) bek. Hatályos: től. 16 Módosította: 32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 6. (3) bek. Hatályos: től. 17 Módosította: 21/2009.(06.23.) Önk. rendelet 2. -a. Hatályos: tól. Módosította:32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 6. (4) bek. Hatályos: től. 18 Megállapította: 32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 7. -a. Hatályos: től.

13 (2) A polgármester döntését a lll. számú Területi Szociális Központ előkészítő eljárása előzi meg. Záró rendelkezések 28. (1) E rendelet a kihirdetése napján lép hatályba. (2) A rendelet hatályba lépésével egyidejűleg hatályát veszti a szociális szolgáltatásokról szóló 12/2007. (04.15.) önkormányzati rendelet. Tasnádi Péter s. k. Dr. Papp Judit s. k. polgármester címzetes főjegyző Záradék: Elfogadva a Közgyűlés március 27-i ülésén Kihirdetve: április 01. napján.

14 1. számú melléklet Pécsi Kistérségi ellátási területtel rendelkező intézmények és szolgáltatásaik: 1) Életminőség-fejlesztő Szolgáltatások Intézménye által nyújtott - támogató szolgáltatás, - fogyatékosok nappali ellátása, - fogyatékosok átmeneti ellátása. 2) 19 Integrált Nappali Szociális Intézmény által nyújtott - jelzőrendszeres házi segítségnyújtása - idősek nappali ellátása - közösségi pszichiátriai ellátás - házi segítségnyújtás 3) Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat - családsegítés - gyermekjóléti szolgáltatás 19 Módosította:32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 8. -a. Hatályos: től.

15 2/A. számú melléklet 20 Alapellátás: 1./ Tanyagondnoki szolgáltatást működtet: a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Pécsi Csoportja Pécs, Apafi u szám alatti telephellyel. 2./ Az étkeztetés: a Pécsi Kistérségi Intézményfenntartó Társulás fenntartásában működő Integrált Nappali Szociális Intézmény biztosítja az alábbi telephelyeken: Pécs, Littke J. u. 10. szám, Pécs, Felsőbalokány u. 1. szám, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Pécsi Csoportjának fenntartásában működő Pécs, Apafi u szám alatti szociális konyhán keresztül történik. A népkonyhai étkezést az önkormányzat a Támasz Alapítvány által Pécs, Sándor u Hársfa u. 2. szám alatt működtetett népkonyhán biztosítja. 3./ A házi segítségnyújtás a Pécsi Kistérségi Intézményfenntartó Társulás fenntartásában működő Integrált Nappali Szociális Intézmény biztosítja az alábbi telephelyeken: Pécs, Littke J. u. 10. szám, Pécs, Felsőbalokány u. 1. szám, Pécs, Garai u. 33. szám. 4./ A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás a Pécsi Kistérségi Intézményfenntartó Társulás fenntartásában működő Integrált Nappali Szociális Intézmény útján történik. Telephelye: Pécs, Felsőbalokány u. 1. szám. 5./ A családsegítés a Pécsi Kistérségi Intézményfenntartó Társulás fenntartásában működő Esztergár Lajos Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat útján történik. Telephelyei: Belvárosi Telephely: Pécs, Megye u. 22. szám, 20 Módosította:21/2009.(06.23.)Önk. rendelet 3. -a. Hatályos: tól.

16 Meszesi Telephely: Pécs, Hársfa u szám, Uránvárosi Telephely: Pécs, Dombay J. u. 3. szám, Kertvárosi Telephely: Pécs, Anikó u. 5. szám, Hatályát vesztette Kővágószőlősi Telephely: Kővágószőlős, Újtelep 7. szám, Görcsönyi Telephely: Görcsöny, Rákóczi u. 1. szám, Orfűi Telephely: Orfű, Széchenyi tér 1. szám. 6./ Támogató szolgálatot működtet: A Pécsi Kistérségi Intézményfenntartó Társulás fenntartásában működő Életminőség- fejlesztő Szolgáltatások Intézménye Pécs, Endresz Gy. u. 23. szám, Kerek Világ Alapítvány Pécs, Gesztenyés u. 17. szám, Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Pécsi Csoportja Pécs, Apafi u szám, Integrált Szociális Intézmény Pécs, Malomvölgyi u. 21. szám. 7./ Utcai szociális munkát végez: Az INDIT Közalapítvány Pécs, Gorkij u. 1. szám, Támasz Alapítvány Pécs, Sándor u. 1. szám. 8./ Közösségi pszichiátriai ellátást biztosít: Integrált Nappali Szociális Intézmény Pécs, Apáca u. 12. szám alatti telephelyén, Hatályát vesztette 9./ 21 Közösségi szenvedélybeteg ellátást biztosít: Reménység Gyermeksegély és Rehabilitációs Alapítvány Pécs, Petőfi u. 7. szám (közösségi addiktológiai rehabilitációs típusú ellátás) INDIT Közalapítvány Pécs, Gorkij u. 1. szám. ( alacsonyküszöbű ellátás ) valamint Pécs Bajcsy-Zsilinszki u. 9. szám. 10./ Nappali ellátást nyújtó intézmények Az idősek klubjai Integrált Nappali Szociális Intézmény Hatályát vesztette Idősek klubja Pécs, Felsőbalokány u. 1. szám, Idősek Klubja Pécs Vasas, D u. 2. szám, Idősek klubja Pécs, Littke J. u. 10. szám, Idősek Klubja Pécs, Polgárszőlő u szám, Idősek Klubja Pécs - Somogy, Bányatelep u. 3. szám. Integrált Szociális Intézmény Idősek Klubja Pécs, Zipernovszky K. u. 1. szám, 21 Módosította: 32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 9. (1) bek. Hatályos: től.

17 Idősek Klubja Pécs-Szabolcs, Barátság u. 18. szám. 11./ Fogyatékosok nappali intézményei Életminőség- fejlesztő Szolgáltatások Intézménye Pécs, Endresz Gy. u. 21. szám, Pécs, Endresz Gy. u. 23. szám, Pécs, Krisztina tér 9. szám, Kerek Világ Alapítvány Pécs, Gesztenyés u. 2. szám, Fogd a Kezem Alapítvány Pécs, Kovács B. u. 10. szám, Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pécsi Csoportja Pécs, Apafi u szám. 12./ Szenvedélybetegek nappali intézménye INDIT Közalapítvány Pécs, Kazinczy u. 6. szám. 13./ Nappali melegedő Támasz Alapítvány Pécs, Sándor u. 1. szám, Hársfa u. 2. szám, Dugonics u. 26. szám, Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Pécsi Csoportja Pécs, Janus P. u. 6. szám, Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Pécsi Csoportja által működtetett téli krízis szálló Pécs, Janus P. u. 6. szám. 14./ 22 Pszichiátriai betegek nappali ellátása Az Integrált Nappali Szociális Intézmény biztosítja Pécs, Apáca u. 12. szám alatti telephelyén. 15./ 23 Demens személyek nappali ellátása Integrált Nappali Szociális Intézmény biztosítja Pécs, Felsőbalokány u. 1. szám alatti telephelyén. 22 Megállapította: 32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 9. (2) bek. Hatályos: től. 23 Megállapította: 32/2010. (Xl.22.) Önk. rendelet 9. (3) bek. Hatályos: től.

18 2/B. számú melléklet 24 Szakosított ellátás: Ápolást gondozást nyújtó intézmények 1./ Idősek otthona: Integrált Szociális Intézmény székhely: Pécs, Malomvölgyi u. 21. szám. Telephelyei: Pécs, Xavér u. 10. szám, Pécs, Alkotmány u. 79. szám, Pécs, Barátság u. 18. szám, Pécs, Tüzér u.7. szám, Pécs, Tímár u. 5. szám. 2./ Fogyatékos személyek otthona: A mozgásfogyatékos fiatal felnőttek elhelyezésére az Integrált Szociális Intézmény Pécs, Malomvölgyi u. 21. szám mozgáskorlátozotti részlege szolgál. 3./ Hajléktalanok otthona: Támasz Alapítvány fenntartásában Pécs, Rét u. 4/1. szám. Átmeneti elhelyezést nyújtó intézmények: 1./ Idősek Gondozóháza Integrált Szociális Intézmény Pécs, Zipernovszky K. u. 1. szám alatti telephelye. 2./ Fogyatékosok Gondozóháza Életminőség- fejlesztő Szolgáltatások Intézménye Pécs, Acsády u. 8. szám. 3./ Hajléktalanok éjjeli menedékhelye és átmeneti szállása Hajléktalan nők számára a Támasz Alapítvány Pécs, Bittner A. u. 80. szám alatt, éjjeli menedékhelyet, hajléktalan férfiak számára a Pécs, Gomba u. 7. szám alatt, férfi éjjeli menedékhelyet működtet. Női Átmeneti Szállás Támasz Alapítvány Pécs, Bittner A. u. 80. szám alatt, férfi Átmeneti Szállás Támasz Alapítvány Pécs, Edison u. 28. szám alatt található. 24 Módosította: 21/2009.(06.23.) Önk. rendelet 4. -a. Hatályos: tól.

19 3. számú melléklet Pécs Megyei Jogú Város Esztergár Lajos Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Meszesi Egysége 7629 Pécs, Hársfa út 154. Tel.: , A. Agancs dűlő Aknász Aligvárom dűlő Alkotás Álmos András András-akna Andrássy út Apafi Arany János Arasz Árpád Árpádtető Átjáró út Átlós köz Auróra Avar B. Bajor Balassa Bálint Balázsmalom Baltika Bánom köz Bánomi út Bánya Bányász Bányász vértanúk útja Bányavölgy Baranyavár Barát köz Barátság Barázda köz Barázda Bártfa Basamalom dűlő Basamalom út Béla Bencze József Berkenyés Besenyő Bethlen Gábor Bittner Alajos út Blaha Lujza Bóbita Bocskai Bodormán út Bogádi út Bogáncs dűlő Boglárka Bokor Bor Borász dűlő Borbála Borbálatelep Bormérő dűlő Borz dűlő Botond Bózsa István Bródy Sándor Budai vám Bulgár Búzaberki dűlő Búzakalász Búzavirág Buzsáki Imre C. Cassian Cinege dűlő Cinka Panna Corvin Czerékvölgy Csaba Csákány Csap Csapó János Csárda Csarnok köz Csekey István Csengő Cserbokros dűlő Cseresznyés út Csertető Csille köz Csók István Csokonai Csósi Csöpp D. Dagály Danitz puszta Dankó Pista Deák Ferenc Debreceni Márton Délibáb Derűs köz Derűs Diós dűlő Diósi út Ditz-malom Dobó István Dobó Katalin Dobogó dűlő Dózsa György Edison Egyenlőség köz Egyenlőség Előd Endre Engel János József Eozin Eper Eperfás út Erdőalja

20 Erzsébettelep Eszperantó Fátyol Fehérhegyi út Feitig Imre Fejlődés Feketegyémánt tér Feketerigó Felső-homok dűlő Fenyő Finn Flórián Fosztó-völgyi út Francia Frankel Leó Fürj Füst Gabona Gábor Áron Gálic dűlő Gát Gergely Gerle Gesztenyés dűlő Gesztenyés Géza Gomba Gorkij Gödör Gödrös dűlő Görgey Artúr Grőbel Emil Gubér köz Gyár Gyep dűlő Gyöngyöscsárda Gyöngyösi István György-akna Györgytelep Gyula Hadik András Hajadon Hajnal Haladás Hamvas Hannebeck Frigyes Harangláb Harangvirág Haris köz Hármashegy Hársfa út Határ Határőr Hébér köz Hegedűs János Hegedűs Mihály Hegyes köz Hegy-mezői út Hengermalom Hérics dűlő Hétvezér Hirdi út Homokbánya Homokgödör dűlő Homoktető Homoktető Homokvölgy Honvéd köz Hősök tere Huba Hun Hűvös Ibolya Indás köz Iparos Iparsziget Irinyi János Iskola köz Istenáldásvölgyi út István-akna Jász Jószerencse József Attila tér Józsefháza Juhász Gyula tér Kacsoló dűlő Kakukk Kalapács Kanyar Kápa köz Kápolna tér Káposztásvölgyi út Karancs Károly tér Károly Kastély Katona József Katus Kedves Keller János Kenderfonó Kénes út Kerékhegy Kerékhegyi út Kert Kígyó Kilincs Kinizsi Kis köz Kisbalokány dűlő Kiss Ernő (Csillag i kereszteződéstől) Kisgyőr iskola Kishegyi dűlő Kiskerti dűlő Kis-köves dűlő Kiskőzseg Kispiricsizma dűlő Klapka György Koksz Kolónia Komját Aladár Komlói út Kórház tér Kórház Kormoskősor Kosártanya Kosztolányi Dezső Kozári vadászház Kőbánya Kökörcsin dűlő Kölcsey Ferenc Körmöcz Kőrös Köveshegy Közép-hegy dűlő Krúdy Gyula Kulcsos csárda Kun Kunkori köz Kút Kuvik köz Kültelek Legény Lehel Lejtő dűlő

21 Liget M. Madas József Magtár Magyaroska dűlő Május 1. Máladó Mamut dűlő Margit Marx út Matakovits Matheovits Ferenc Mázsaház Mélyút dűlő Mérleg Mérő köz Meszes dűlő Mészkemence Mohácsi út Mókus Monyorósdi-kút dűlő Morgyáni út Murci dűlő Muromi út Muskotály Nagybalokány dűlő Nagybányarétivölgy Nagyhidi út Nagykozári út Nagymeszes dűlő Napkelet Nárcisz Németh Márton Nemzetőr Népfront Nevelő Névtelen Nyáros Nyest dűlő Óvoda Őr-hegyi út Örvös dűlő Őzgida köz Pacca dűlő Pajtás Pala köz Palahegy Panoráma Papkert Parcsin Pázsit Pécsbányarendező MÁV Pályaudvar Pécsbányatelepi út Pécsújhegy MÁV Őrház Pécsváradi út Pék sor Pélmonostor Perényi dűlő Perényi Pernecker István Perr Viktor Petőfi akna Pici dűlő Pici köz Picurka köz Pincemester dűlő Pincemester köz Pincér dűlő Pipitér út Piroska Pór Bertalan Pósa L. Présház Puskás Tivadar Puskin tér R. Rákos Lajos Remény Rezgő Rigó Rigóder út Rigóderalja Rippl-Rónai Róka Rücker-akna S. Ságvári Endre Sarkos dűlő Sarló Sas Schroll József út Selmecz Sétatér Somogy Somoska Sorház Sövény Sportpálya Sudár István Szabadföld Szabadságharc Szabó István Szabolcs-hegyi út Szabolcsi Alsóhegy Szabolcsi Emlékpark Szabolcsi Felsőhegy Szabolcsi Középhegy Szabolcsi Szőlőhegy Szabolcsi út Szántó László Szathmáry György Széchenyi akna Szeder Székely Széles út Szélső út Szemere Bertalan Széna Szénhordó köz Szénispán útja Szent Borbála Szeptember 6. tér Szieberth Róbert Sziklavár Szil-réti köz Szirom Szivárvány Szondy György Szöcske Szödrös út Szőlőfej dűlő Szőlőhegy Szőlőhegyi út Szőlőinda köz Szövetkezet Szövőgyár Szüret Táltos Tárna Tátika Téglaház dűlő Teleki Blanka

22 Testvériség Thököly út Tolnai József Torda Tömörkény István Török István Török Tőtike dűlő Túra Turini Tündér Tüskésréti út Tűzoltó Újhegyi főtér Újvilág Üszögi kiserdő Üszögi víztároló Üszögi-kiserdő Üszögpuszta Vadász Vadvirág Vájár köz Vajda János Vándor Vasas állomás Vasas I. Bányatelep Vasas I. Külterület Vasfű dűlő Veltelini dűlő Vendég Veterán Vincellér Vöröshegy Wesselényi Zámor Zengő Zergevirág dűlő Zöldellő Zsák Zsolnay Vilmos út (Major i kereszteződéstől)

23 Pécs Megyei Jogú Város Esztergár Lajos Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Belvárosi Egysége 7621 Pécs, Megye 22. Tel.: Fax: as tér Ady Endre Ágoston tér Ágota Alajos Alkotmány Alsóbalokány Alsógyükési út Alsóhavi Alsó-malom Ángyán János Anna Antal Antónia Ányos Pál Apáca Aradi Vértanúk útja Aranyoskút tér Árpa Attila Babits Mihály Bacsó Béla Bajcsy- Zsilinszky Bárány tető Bárány út Barátúr Barbakán tér Bartók Béla Bástya Báthory Batthyány Bercsényi Béri Balogh Ádám Bessenyei Boldizsár Boltív köz Bosnyák Böck János Búza tér Ciszterci köz Citrom Czinderi Cserfa Cserző köz Csillag Damjanich Demokrácia Derkovits Diófa Dischka Győző Dohány Dóm tér Domb Domonkos Dömörkapui út Dugonics Égett-hegyi út Egyetem Eötvös Erdőalja Erzsébet Esze Tamás Európa tér Farkas István Fellbach tér Felsőbalokány Felsőgyükési út Felsőhavi dűlő Felsőhavi Felsőmalom Felsővámház Fenyves sor Ferenc Ferencesek utcája Fischer Béla Flórián tér Forbát Alfréd Főposta tér Fürdő Fűzfa Gábor Gáspár Gebauer Ernő Gergely Gizella Goldmark Károly Graz tér Gyopár Gyöngy György Gyükés köz Haas Mihály tér Hal tér Halász Harangöntő Hatház Havi dűlő Havihegy Havi-hegyi út Hegyalja Hideg-völgyi út Hold Hunyadi János Ignác Ilona Indóház tér Ipar Irgalmasok utcája Irma István János Janus Pannonius Jogász Jókai tér Jókai József Juhász Gyula

24 Kacsóh Pongrác Kaffka Margit Kálmán Kálvária Kálvin Kaposvári út Káptalan Kapu dűlő Kapu köz Károlyi Mihály Katalin Kazinczy Király Kisboldogasszo ny Kisfaludy Sándor Kisflórián Kiss Ernő (Csillag i kereszteződési g) Kiss József Klimó György Kóczián Sándor Kodály Zoltán Koller Kopács Kossuth tér Könyök Középgyükési út Külvárosi Pályaudvar Lámpásvölgyi út Lánc Laskó Légszeszgyár Lenke Liszt Ferenc Lokomotív Losonc Lyceum Magaslati út Magyar Major Majorossy Imre Majtényi Ferenc Mandula Mária Márton Mátyás király Mecsek Megye köz Megye Menyhért Mihály Miklós Mikszáth Kálmán Miléva út Misina tető Móricz Zsigmond tér Móricz Zsigmond Munkácsy Mihály Munkád út Nagy Jenő Nagy Lajos király útja Nagy Lajos Nagy Flórián Nap Nevesincs Nyár Nyíl köz Nyíl Nyírfa Nyomda Nyúl Orsolya Ótemető Pálos dűlő Papnövelde köz Papnövelde Perczel Miklós Péter Piac tér Pipacs Puskin Radnics Rákóczi út Rengeteg Rétszél Sánc Sándor Sellő Somfa Somogyi Béla Sport Surányi Miklós út Szabadság Szaniszló út Széchenyi tér Székely Bertalan út Szent Bertalan út Szent István tér Szent Mór Szentágothai János sétány Szepesy Ignác Szikla Színház tér Szőlő Tábor köz Tábor Tátra Teréz Terracina tér Tettye dűlő Tettye tér Tettye Tímár Tinódi Toldi Miklós Törekvés Tüdőszanatórium Tüskés dűlő Universitas Vágóhíd Várady Antal Vargha Damján Városház köz Vasút Vasvári Pál Verseny Vilmos Vince Virág Vöröskereszt Vörösmarty Xavér Zerge Zidina

25 Zólyom Zöldfa Zrínyi Miklós Zsigmond Zsinkó István Zsolnay Vilmos Zsolt

26 Pécs Megyei Jogú Város Esztergár Lajos Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Uránvárosi Egysége 7633 Pécs, Dombay János 3. Tel.: , Abaligeti út Acsády Ignác Áfonya Ajtósi Dürer Akó dűlő Alkony Állomás Alpári Gyula Alsó-hegyi dűlő Alsómakár dűlő Angster József Aranyhegyi dűlő Árok dűlő Árvácska Ászok dűlő Aszú dűlő Athinay Atléta Bagoly dűlő Bajmi dűlő Bajmi köz Bajmi-tető dűlő Bajnok Bálics dűlő Bálicsi út Bálics-tető dűlő Bánki Donát út Barackos köz Barackos út Barackvirág Baranya Batifejtő Batsányi Bázis köz Bázis út Benczúr Berze Nagy János u. Bíbic dűlő Bihari János Bocskor dűlő Bodzás köz Bogár dűlő Bokály dűlő Boldogasszony-völgy Bolgár köz Bolygó Bornemissza Gergely Boróka dűlő Borostyán Boszorkány út Brassó Budai Nagy Antal Buday Dezső Bükkös-tető Cikk-cakk Cincér dűlő Cinke dűlő Cirfandli Csalogány dűlő Csap dűlő Csap köz Csend Cseralja dűlő Cseralja Cserebogár dűlő Cserebogár köz Cseresznyés köz Cserfa köz Cserjés Cserkúti út Csillagvirág Csobolyó dűlő Csóka dűlő Csoronika dűlő Csortos Gyula Csurgó dűlő Csurgó köz Csurgó-tető dűlő Darázs dűlő Dárda Daru dűlő Denevér dűlő Dombay János Donátus köz Donátusi út Dongó dűlő Dulimán dűlő Dzsámi Édesanyák útja Éger köz Égervölgy Egres Endresz György u. Eperjes Építők útja Epres köz Ércbányász Erdész köz Erdész Erkel Ferenc Erreth Lajos Est Esztergár Lajos u. Ezerjó dűlő Fábián Béla köz Fábián Béla Fácán dűlő Fakopács köz Faludi Ferenc Fecske dűlő Fejér Lipót Fekete Felhő Felsőmakár dűlő Fogadó Fogaras Fogoly dűlő Forduló köz Forrás dűlő Fő Füge dűlő Fülemüle Fürkész dűlő Fürt dűlő Füzes dűlő Galagonya dűlő Garay Gém Gerbera

27 Gólya dűlő Gosztonyi Gyula u. Görbe dűlő Gyöngyvirág Gyümölcs Hajnalka Hajnóczy út Hal József Hangya dűlő Hargita Harkály dűlő Harmat köz Hattyú Hegymeg dűlő Heim Pál Héja dűlő Herman Ottó Hetesi köz Holló dűlő Homok Homokkő Honvéd Hordós dűlő Horhos dűlő Hóvirág Hőgyes Endre Hungária Hurok Huszár Ifjúmunkás Ifjúság útja Igló Jácint Jakabhegyi út Jászai Mari Jázmin Jedlik Ányos József Attila Jurisics Miklós Kacs dűlő Kamilla dűlő Kamilla köz Kandó Kálmán Kápolna domb Karó dűlő Karvaly dűlő Kassa Kecske-domb Kerényi Károly Kertes dűlő Keskeny dűlő Kétágú Kisdeindol dűlő Kisdeindol hegyhát dűlő Kisdeindol hegyhát köz Kisdeindol köz Kisdeindol tető Kisdeindoli út Kislőtér Kis-máli út Kismélyvölgy dűlő Kismélyvölgy-hegyhát dűlő Kisszkókó dűlő Kócsag köz Kócsag Kodó dűlő Kolozsvár Koma dűlő Korsó dűlő Korsó Kotyogó dűlő Kovács Béla Kovácstelepi sportpálya Kőbánya dűlő Kökényes köz Kőrösi Csoma Sándor Körtés köz Köves köz Kővirág Középdeindol köz Középdeindol-hegyhát út Középdeindoli út Középmakár dűlő Közraktár Köztársaság tér Kutas köz Kutató dűlő Kürt Lajkó köz Lankás út Lázár Vilmos Lepke dűlő Levendula Liliom Lotz Károly Lovarda Lőcse Lőtér dűlő Lugos Madách Imre Madarász Viktor Magyar Lajos Magyarürögi út Makár tető Makár-tető dűlő Makay István út Makkos dűlő Makra dűlő Makra-tető dűlő Málna Malom-cseri út Mályva Mandulás köz Mária dűlő Mária köz Marosvásárhely útca Mártírok útja Mecsekszentkút Mecsekszentkút erdészház Megyeri tér Megyeri út Meggyes köz Meggyfa Menta dűlő Menta köz Meredek dűlő Meredek köz Mezőszél Mezsgye dűlő Mikes Kelemen u. Mikolai út Minda Mogyorós köz Monostor Móré Fülöp Muskátli Muskotály dűlő Must dűlő Nagy-berki út Nagydeindolhegyhát dűlő Nagydeindoli Nagydeindol-köz dűlő Nagydeindol-tető dűlő Nagy-máli út

28 Nagymegye dűlő Nagymegyer dűlő Nagyszeben Nagyszkókó köz Nagyszkókói út Nagyvárad Nagy-zsebei út Napsugár Napvirág Nefelejcs Nektár köz Nendtvich Andor út Nyár köz Nyár Nyugati ipari út Oldal dűlő Orom köz Ökörszem dűlő Örs Őszirózsa Őz Pacsirta Páfrány Pálca Pálma Pályamesteri szakasz Panoráma dűlő Parány Park Parlag dűlő Pásztor-föld Páva dűlő Pázmány Péter Péchy Blanka tér Pelikán dűlő Pellérdi út Petőfi Pillangó dűlő Pince sor Pinty dűlő Pityóka köz Platán köz Platán Pollack Mihály Prés dűlő Rácváros előtt Rácvárosi út Radnóti Miklós Repkény dűlő Rét Rezeda dűlő Rizling dűlő Rodostó Rókus Rókusalja Rozmaring Rózsahegyi út Rózsa-völgyi út Sáfrány Sárgarigó dűlő Sarkantyú Sárkánytorok Sármány dűlő Sársom-völgy Sas dűlő Sáska dűlő Semmelweis Seregély dűlő Sirály köz Sirály Sólyom dűlő Stadion Steinmetz Kapitány tér Sülevölgy Szabártos Szabó József Szajkó Szalonka dűlő Szamóca dűlő Szántó Kovács János Szarka dűlő Szarka köz Szarkaláb Szarvas dűlő Százszorszép Szederinda köz Szegfű Szellő Szendrey Júlia Szenlőrinci út Szentmiklós dűlő Szigeti tanya Szigeti út Szigeti vám Sziklás dűlő Szilágyi Dezső Szilárd Leó park Szilfa köz Szilvás köz Szív Szkókó tető dűlő Szkókó tető köz Szöcske dűlő Szőlész dűlő Szőlész köz Szőnyi Ottó Szúnyog dűlő Szurdok dűlő Szurdok köz Szűk Taizs Mihály Tavasz Temesvár Templom köz Tiborc köz Tiborc Tompa dűlő Tompa Mihály Tölgyfa köz Török köz Törpe Tulipán Tücsök dűlő Tüke Türr István Tüzér Ugar dűlő Új fasor Ungvár Uránbányász tér Uzdóc Űrhajós Ürög Ürögi fasor Ürögi határút Váci Mihály Vadrózsa Varjú dűlő Vas Gereben Venyige dűlő Vércse dűlő Veréb dűlő Veres Péter Veress Endre Vizes dűlő Víztároló dűlő Völgyi dűlő Vörösbegy dűlő Vöröskő

29 Ybl Miklós Zichy Gyula Zipernovszky Károly Zodóföldi út Zója Zurna dűlő Zsebe dűlő Zsebe-kúti dűlő Zsebe-tető Zsongorkő Zsurló dűlő

30 Pécs Megyei Jogú Város Esztergár Lajos Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Kertvárosi Egység 7632 Pécs, Anikó 5. Tel.: , Ág Aidinger János út Akác Akácfa köz Akácos sor Alsó Anikó Antalmalom Apáczai Csere János körtér Árnyas út Béke Berek Berzsenyi Dániel Bimbó Bogár Bókai János Bokréta Boldog Özséb Bolyai Farkas Boros István Csalogány Csikor Kálmán Csipke Csontváry Derék-réti út Diána tér Dóra Egressy Enyezd út Erdei Ferenc Erdély Erika Északmegyer dűlő Eszék Esztergályos János u. Etelka Éva Fagyal Fagyöngy Faiskola Fáy András Templom tér Testvérvárosok tere Tildy Zoltán Fazekas Mihály Fellbach Felső Földes Ferenc Fülep Lajos Gadó Galamb Gárdonyi Géza Gyík Gyöngyös Gyulai Pál Hajlat Honvéd tér II. János Pál út Illyés Gyula út Ispitaalja dűlő Izabella Jegenyés Júlia Kamilla Kanizsai Dorottya út Karolina Kassák Lajos Keleti kőhíd dűlő Kenderföld Kertész Kertváros Keszüi út Kintye dűlő Kis Kis-réti út Kodolányi János Kőhíd tér Kökénypuszta Krisztina tér Lahti László Littke József Lívia Lomb Loncsármalom Lovász Pál tér Tolsztoj Tölgyes Uitz Béla Lőtér Maléter Pál út Málom-hegyi út Málomi Szőlőhegy Málomi út Malomvölgy Malomvölgyi út Mánfai dűlő Mátyás Flórián tér Mécsvirág Megyeri út (68-tól és 105-től végig) Melinda Móra Ferenc Nagy Ferenc tér Nagy Imre út Nagyárpádi út Németh László Neumann János Nyárfa Nyugati kőhíd dűlő Olga Orgona Pannónia Péter puszta Polgárszőlő Rakéta Regina Rózsa Sarolta Siklósi út Szabó Ervin tér Szántó Tibor Szaturnusz Szent Erzsébet Szentegyház Szennyvíz telep Szilva Szövetség Sztárai Mihály út Táncsics Mihály Várkonyi Nándor Varsány Víg

31 Viktória Viola Visnya Ernő Wallenstein Zoltán u. Zsuzsanna Akácfa dűlő Benke dűlő Málomi Szőlőhegy: Fenyer dűlő Kéméndi sor Kerülő út Laufer dűlő Boros Fő tér Hajmási út Havas Kemény Zsigmond u. Nagyárpád Kiss János Köves-földi út Kultúrház Mester Németh Béla Paál László Udvardi út Vasúti őrházak Vigadó Zrínyi puszta Aranyvessző Díjasnyereg út Ezis Harangszó Horgas Hórukk-domb Horvát-földi dűlő Hosszú-földi Kaptató Kertszéli út Kispostavölgy tető Kispostavölgyi út Körömvirág Milinkó dűlő Nagypostavölgy alsó Nagypostavölgy felső Nagypostavölgyi út Naposdomb Orom Pergekarli dűlő Persely út Postamester Postavölgyi út Remény puszta Szitakötő Tető út Postavölgy

32 4. számú melléklet 25 Érdekképviseleti Fórumba a fenntartó által delegált tagok: 1. Integrált Szociális Intézmény székhelye: Malomvölgyi u. 21: Moór Eszter 2. Integrált Szociális Intézmény Tüzér i Idősek Otthona telephely: Hegyi Ákos 3. Integrált Szociális Intézmény Xavér i Idősek Otthona telephely: Haász János 4. Integrált Szociális Intézmény Alkotmány i Idősek Otthona telephely: Grób Gábor 5. Integrált Szociális Intézmény Barátság i Idősek Otthona: Oszoli Dénes 6. Integrált Szociális Intézmény Tímár i Idősek Otthona telephely: Sztojkovics Éva 7. Integrált Szociális Intézmény Zipernovszky i Átmeneti Otthona telephely: Decsi István 8. Életminőség- fejlesztő Szolgáltatások Intézménye: Moór Eszter számú melléklet: hatályát veszti 25 Módosította:21/2009.(06.23.)Önk. rendelet 5. Hatályos: tól Módosította:32/2010. (Xl.22.) Önk rendelet 10. Hatályos: től 26 Hatályon kívül helyezte:32/2010. (Xl.22.) Önk rendelet 11. (3) bek. Hatálytalan: től.

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2015. október Tartalom 1. Győr... 2 2. Halászi... 4 3. Kaposvár... 4 4. Öttevény... 4 5. Petőháza... 5 6. Pécs... 6 7. Vámosszabadi... 18 1. Győr

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ AZ ÁLTALÁNOS ISKOLAI KÖRZETEK KIJELÖLÉSÉRŐL. Kötelező felvételt biztosító állami fenntartású általános iskolák a pécsi tankerületben:

TÁJÉKOZTATÓ AZ ÁLTALÁNOS ISKOLAI KÖRZETEK KIJELÖLÉSÉRŐL. Kötelező felvételt biztosító állami fenntartású általános iskolák a pécsi tankerületben: TÁJÉKOZTATÓ AZ ÁLTALÁNOS ISKOLAI KÖRZETEK KIJELÖLÉSÉRŐL Kötelező felvételt biztosító állami fenntartású általános iskolák a pécsi tankerületben: Intézmény neve, címe: Köznevelési alapfeladat felvételi

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 31/2005.(10.20.) számú rendelete a szociális szolgáltatásokról szóló 9/2004.(03.31.) számú rendelet módosításáról

Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 31/2005.(10.20.) számú rendelete a szociális szolgáltatásokról szóló 9/2004.(03.31.) számú rendelet módosításáról 4 sz. melléklet Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 31/2005.(10.20.) számú rendelete a szociális szolgáltatásokról szóló 9/2004.(03.31.) számú rendelet módosításáról Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlése

Részletesebben

(1) Az Ör. 25. (2) bekezdése helyébe a következ rendelkezés lép:

(1) Az Ör. 25. (2) bekezdése helyébe a következ rendelkezés lép: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgylésének./2009.(...). rendelete az önkormányzat szociális szolgáltatásairól szóló 12/2008. (04. 01.) rendelet módosításáról A Közgylés a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Általános Iskolák körzetjegyzéke (2008. december 9.)

Általános Iskolák körzetjegyzéke (2008. december 9.) Általános Iskolák körzetjegyzéke (2008. december 9.) Intnev Közterület Típus Mind Minden Páros Tól-Ig Minden Páratlan Anikó Utcai Általános Iskola ÁG UTCA AKÁC UTCA ANIKÓ UTCA ÁRNYAS ÚT BÉKE UTCA BEREK

Részletesebben

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: PKCBD Gyál Dátum: :46:13 Barka Ferenc Lapszám: 1

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: PKCBD Gyál Dátum: :46:13 Barka Ferenc Lapszám: 1 Barka Ferenc Lapszám: 1 001. szavazókör Azonosító: 14-048-001-2, Cím: Ady E. Ált. Isk. Ady E. u. 20., OEVK: 07 Arany János utca teljes közterület 27 Csontos József utca 000001 000061 páratlan házszámok

Részletesebben

TELEPÜLÉSRÉSZI ÖNKORMÁNYZATOK TERÜLETLEÍRÁSA

TELEPÜLÉSRÉSZI ÖNKORMÁNYZATOK TERÜLETLEÍRÁSA TELEPÜLÉSRÉSZI ÖNKORMÁNYZATOK TERÜLETLEÍRÁSA PÉCS - HIRD Balázsmalom Bodormán út Cseresznyés út Égett major Hadik András utca Haladás utca Harangláb utca Harangvirág utca Hármashegy utca Hirdi út Hirdi

Részletesebben

29/2012. (V. 18.) 12/2008. (IV.

29/2012. (V. 18.) 12/2008. (IV. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 29/2012. (V. 18.) önkormányzati rendelete a szociális szolgáltatásokról szóló 12/2008. (IV. 01.) önkormányzati rendelet módosításáról A Közgyűlés a szociális

Részletesebben

l. Fejezet Általános rendelkezések

l. Fejezet Általános rendelkezések Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének /2015. (ll.) önkormányzati rendelete a pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról és gyermekvédelmi támogatásokról A Közgyűlés a szociális

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2019/2020. TANÉVBEN GYÁL

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2019/2020. TANÉVBEN GYÁL AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2019/2020. TANÉVBEN GYÁL Gyáli Ady Endre Általános Iskola 2360 Gyál, Ady Endre utca 20. Ady Endre utca páros oldal, páratlan oldal 1-87-ig Balassa János utca Balogh

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN GYÁL

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN GYÁL AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN GYÁL Gyáli Ady Endre Általános Iskola 2360 Gyál, Ady Endre utca 20. Ady Endre utca Arany János utca Balassa János utca Balogh Ádám utca Barackos

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN GYÁL

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN GYÁL AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN GYÁL Köznevelési intézmény: Gyáli Ady Endre Általános Iskola 2360 Gyál, Ady Endre utca 20. Felvételi körzet: Ady Endre utca páros oldal, páratlan

Részletesebben

Ellátó orvos: dr. Papp Eszter. Rendelés helye, ideje:

Ellátó orvos: dr. Papp Eszter. Rendelés helye, ideje: 2. számú házi gyermekorvosi körzet: Ellátó orvos: dr. Papp Eszter Rendelés helye, ideje: Mázsaház utca 25. Kedd: 7.45 9.45 Tanácsadás: 10.00 12.00 Csütörtök: 7.45 11.45 Pázsit utca 6. Hétfő: 12.00 16.00

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2018. március Tartalom 1. Balatonboglár... 2 2. Balatonlelle... 2 3. Beled... 2 4. Csorna... 2 5. Csököly... 3 6. Drávacsehi... 3 7. Gige... 3

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2018. május Tartalom 1. Agyagosszergény... 2 2. Balatonboglár... 2 3. Balatonlelle... 4 4. Balatonszárszó... 5 5. Beled... 5 6. Csorna... 5 7.

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Közgy

Pécs Megyei Jogú Város Közgy Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 42/1999.(11.01.) sz. rendelete az önkormányzat fenntartásában álló tartós bentlakásos szociális intézmények igénybevételéről Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlése a szociális

Részletesebben

2. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Dr. Páva Zsolt s. k. Dr. Lovász István s. k.

2. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Dr. Páva Zsolt s. k. Dr. Lovász István s. k. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 4/2016. (II.2.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátásról és körzeteinek meghatározásáról szóló 30/2007. (VI.22.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2017. október Tartalom 1. Agyagosszergény... 2 2. Balatonszárszó... 2 3. Beled... 2 4. Edve... 3 5. Egerág... 4 6. Fehértó... 4 7. Gyód... 4 8.

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2018. június Tartalom 1. Balatonlelle... 2 2. Beled... 2 3. Börcs... 2 4. Csarnóta... 3 5. Csorna... 3 6. Edve... 4 7. Fertőd... 4 8. Győr... 4

Részletesebben

TERÜLETLEÍRÁS. Pécsett 2009. május 10-ére kitűzött

TERÜLETLEÍRÁS. Pécsett 2009. május 10-ére kitűzött TERÜLETLEÍRÁS a Pécsett 2009. május 10-ére kitűzött időközi polgármester-választásra, és a 8. számú egyéni választókerületben időközi önkormányzati képviselőválasztásra I. SZÁMÚ ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÓKERÜLET

Részletesebben

Felnőtt Háziorvosi ellátási körzetek

Felnőtt Háziorvosi ellátási körzetek 1. számú melléklet 1 16/2002. (VI. 21.) sz. önkormányzati rendelet 1. sz. melléklete (28/2012. (VII. 13.) sz. Ör. 1. számú melléklet) 1. számú körzet Felnőtt Háziorvosi ellátási körzetek Alkotmány utca,

Részletesebben

ürítési nap hétfő és csütörtök

ürítési nap hétfő és csütörtök Utca Ady Endre utca Akácos utca Alinka utca Alkotmány utca Arany János utca Árpád utca Árvácska utca Avar utca Babits Mihály utca Bajcsy Zsilinszky utca Bakony utca Bányász utca Barátság utca Bartók Béla

Részletesebben

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT. 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT. 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e A HÁZIORVOSI, HÁZI GYERMEKORVOSI ÉS A FOGORVOSI KÖRZETEK MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL Komló Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

(Egységes szerkezetben)

(Egységes szerkezetben) Szajol Község Önkormányzata Képviselőtestületének a 8/2005.(IV.21.) sz. rendeletével módosított 8/2004. (III. 25.) számú rendelete a személyes gondoskodást nyújtó szociális szolgáltatásokról (Egységes

Részletesebben

Monori Kossuth Lajos Óvoda (2200 Monor, Kossuth Lajos utca 37.) felvételi körzete:

Monori Kossuth Lajos Óvoda (2200 Monor, Kossuth Lajos utca 37.) felvételi körzete: Monori Kossuth Lajos Óvoda (2200 Monor, Kossuth Lajos utca 37.) felvételi körzete: 1. Acsádi utca 2. Ady Endre utca páratlan oldala (vasút és a Kossuth Lajos utca közötti szakasz) 3. Arany János utca 4.

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 23/2002.( 03.30.)számú rendelete a szociális szolgáltatásokról

Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 23/2002.( 03.30.)számú rendelete a szociális szolgáltatásokról Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 23/2002.( 03.30.)számú rendelete a szociális szolgáltatásokról A Közgyűlés a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. tv. 16. (1) bekezdésében, valamint a szociális

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2018. július Tartalom 1. Diósviszló... 2 2. Drávacsepely... 2 3. Drávaszerdahely... 2 4. Győr... 2 5. Harkány... 4 6. Hegykő... 5 7. Mosonmagyaróvár...

Részletesebben

Kazincbarcika Város szavazóköri beosztása

Kazincbarcika Város szavazóköri beosztása Kazincbarcika Város szavazóköri beosztása 1. sz. szavazókör helye: Kodály Z. Művészetoktatási Int. Egressy B. út 1/B. Egressy B. út 1-19-ig (páratlan), Egressy B. út 2-26-ig (páros), Jókai tér teljesen,

Részletesebben

3. (1) E rendelet 2011. július 01. napján lép hatályba.

3. (1) E rendelet 2011. július 01. napján lép hatályba. Gyál Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2011. (VII.1.) önkormányzati rendelete a háziorvosi, a házi gyermekorvosi és a fogorvosi körzetekről Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (továbbiakban:

Részletesebben

KÖRZETLEÍRÓ LISTA. Közterület neve jellege Kapubejárat tartomány Intervallum típusa

KÖRZETLEÍRÓ LISTA. Közterület neve jellege Kapubejárat tartomány Intervallum típusa Lapszám: 1 001. szavazókör, a Ve. 78. -a szerint a települési szintû lakóhellyel rendelkezö választópolgárok szavazására kijelölt szavazókör is Azonosító: 14-085-001-4, Cím: Napközi otthon, Bajcsy Zs.

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2017. március Tartalom 1. Balatonboglár... 2 2. Balatonlelle... 2 3. Balatonszárszó... 3 4. Beled... 3 5. Csököly... 4 6. Drávaszerdahely... 4

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2019. február Tartalom 1. Balatonlelle... 2 2. Bodonhely... 2 3. Bogyoszló... 2 4. Csorna... 2 5. Csököly... 3 6. Gige... 3 7. Győr... 3 8. Győrújfalu...

Részletesebben

1. számú házi felnőtt háziorvosi körzethez tartozó utcák jegyzéke. Utca elnevezése A körzethez tartozó utca/ Megjegyzés:

1. számú házi felnőtt háziorvosi körzethez tartozó utcák jegyzéke. Utca elnevezése A körzethez tartozó utca/ Megjegyzés: 1. számú házi felnőtt háziorvosi körzethez tartozó utcák jegyzéke Ady Endre utca teljes - Aradi utca teljes - Arany János utca teljes - Arató utca teljes - Batthyány Lajos utca teljes - Belső utca teljes

Részletesebben

Hulladékszálíltási menetrend, Pécs 2014. 1

Hulladékszálíltási menetrend, Pécs 2014. 1 ulladékszálíltási menetrend, Pécs 2014. 1 Utca neve Szállítási nap 48-AS TÉR -Cs márc. 3.; szept. 1. A. Sz-Szo ápr 26.; okt. 11. páratlan ABALIGETI ÚT -Cs márc. 10.; szept. 8. páros Kemény Zsigmond ACÉL

Részletesebben

Pilisvörösvári Helyi Választási Iroda 3/2014. HVI vezetői határozat melléklete

Pilisvörösvári Helyi Választási Iroda 3/2014. HVI vezetői határozat melléklete Lapszám: 1 001. szavazókör Azonosító: 14-112-001-5, Cím: Fõ tér 1. (polgármesteri hivatal), TEVK: 01 Akácfa köz teljes közterület Báthory utca teljes közterület Béke utca teljes közterület Cékla köz teljes

Részletesebben

Háziorvosi körzetek leírása. 1. számú háziorvosi körzet

Háziorvosi körzetek leírása. 1. számú háziorvosi körzet 1. melléklet a 12/2015. (III. 31.) önkormányzati rendelethez Háziorvosi körzetek leírása 1. számú háziorvosi körzet Baczoni István utca Bethlen Gábor utca Blaha Lujza utca Búzavirág utca Csíktarcsa utca

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2017. szeptember Tartalom 1. Beled... 2 2. Dunakiliti... 2 3. Fertőszentmiklós... 2 4. Győr... 3 5. Kaposvár... 4 6. Kapuvár... 5 7. Lébény...

Részletesebben

Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának 16/2016.(IX.08.) önkormányzati rendelete a háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi és védőnői körzetekről

Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának 16/2016.(IX.08.) önkormányzati rendelete a háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi és védőnői körzetekről Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának 16/2016.(IX.08.) önkormányzati rendelete a háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi és védőnői körzetekről Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzata az egészségügyi

Részletesebben

Óvodai felvételi körzethatárok

Óvodai felvételi körzethatárok Nyitnikék Óvoda Telepi Óvoda Óvodai felvételi körzethatárok Szalonka u. 299/101 Pomázi út 3. Mályva u.1. Budakalász Ady Endre utca Szalonka u. Budakalász Áfonya utca Szalonka u. Budakalász Alsóvár utca

Részletesebben

Tól Ig Közterület neve Házszám Ép. Lh. Házszám Ép. Lh. Intervallum Körzet

Tól Ig Közterület neve Házszám Ép. Lh. Házszám Ép. Lh. Intervallum Körzet Gyomaendrőd 1. oldal Áchim András utca Teljes 002 Ady Endre utca Teljes 009 Akác utca Teljes 016 Alkotmány utca Teljes 014 Álmos utca Teljes 002 Álmosdomb utca Teljes 017 Apponyi utca Teljes 012 Arany

Részletesebben

Páty Község Önkormányzat Képviselő-testület 10/2003. (IV.30.) sz. rendelete a háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetekről

Páty Község Önkormányzat Képviselő-testület 10/2003. (IV.30.) sz. rendelete a háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetekről Páty Község Önkormányzat Képviselő-testület 10/2003. (IV.30.) sz. rendelete a háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetekről az azt módosító 33/2004. (XI.5.) 21/2005. (IX.5.) és 12/2011. (VI.16.) rendeletekkel

Részletesebben

Konyha típusa. tálaló. tálaló. tálaló. tálaló. tálaló. tálaló. tálaló. főző. tálaló. tálaló. tálaló. tálaló. tálaló. főző

Konyha típusa. tálaló. tálaló. tálaló. tálaló. tálaló. tálaló. tálaló. főző. tálaló. tálaló. tálaló. tálaló. tálaló. főző Ellátandó Intézmények neve/címe Konyha típusa Főzőkonyha működési engedély száma, engedélyezett adagszáma PMJV ISZI 7633 Pécs Zipernowsky Károly u. 1. PMJV ISZI Tüzér utcai Idősek Otthona 7633 Pécs, Tüzér

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2018. október Tartalom 1. Balatonlelle... 2 2. Balatonszárszó... 2 3. Barbacs... 3 4. Csorna... 4 5. Drávacsepely... 4 6. Győr... 4 7. Harkány...

Részletesebben

1. A rendelet hatálya, alapellátások

1. A rendelet hatálya, alapellátások Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 54/2017. (Xll.18.) önkormányzati rendelete a személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti alapellátásokról és szociális szolgáltatásokról Pécs Megyei Jogú

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2019. május Tartalom 1. Babót... 2 2. Balatonboglár... 2 3. Börcs... 2 4. Csorna... 2 5. Fertőszentmiklós... 3 6. Gönyű... 3 7. Győr... 4 8. Harkány...

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2019. július Tartalom 1. Cún... 2 2. Drávacsehi... 2 3. Fertőrákos... 2 4. Fertőszentmiklós... 2 5. Győr... 3 6. Halászi... 5 7. Kaposvár... 6

Részletesebben

PÉCSI TAVASZI TAKARÍTÁSI PROGRAM április 6. és május 15 között

PÉCSI TAVASZI TAKARÍTÁSI PROGRAM április 6. és május 15 között PÉCSI TAVASZI TAKARÍTÁSI PROGRAM 2010. április 6. és 2010. május 15 között Utca neve Pollack M. u. 2010. 04.06 (kedd) nappali műszak van kézi takarítás, utána gépi tisztázás Stadion u., Kerényi K. u. Acsády

Részletesebben

NVR - Körzetkezelés Dátum: :22:55 Lekérdező: Boros László Lapszám: 1 PXKAX - Monor KÖRZETLEÍRÓ LISTA

NVR - Körzetkezelés Dátum: :22:55 Lekérdező: Boros László Lapszám: 1 PXKAX - Monor KÖRZETLEÍRÓ LISTA Lekérdező: Boros László Lapszám: 1 Szavazókör: Megye/főváros: Település/kerület: Országgyűlési választás, EP választás, országos népszavazás Pest Monor 001. szavazókör Arany János utca Teljes közterület

Részletesebben

1. Az Ör. 5. melléklete helyébe az 1. melléklet lép. 2. Az Ör. 6. melléklete helyébe a 2. melléklet lép.

1. Az Ör. 5. melléklete helyébe az 1. melléklet lép. 2. Az Ör. 6. melléklete helyébe a 2. melléklet lép. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének /2017. (X..) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátásról és körzeteinek meghatározásáról szóló 5/2017. (I.23.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2017. május Tartalom 1. Balatonboglár... 2 2. Balatonlelle... 3 3. Balatonszabadi... 3 4. Csorna... 4 5. Dunakiliti... 4 6. Fertőszéplak... 5 7.

Részletesebben

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT. 12/2006 (III.30.) sz. r e n d e l e t e

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT. 12/2006 (III.30.) sz. r e n d e l e t e KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT 12/2006 (III.30.) sz. r e n d e l e t e A HÁZIORVOSI, HÁZI GYERMEKORVOSI ÉS A FOGORVOSI KÖRZETEK MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL Komló Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény Törökszentmiklós Hunyadi út 14. ÓVODAI KÖRZET BEOSZTÁSOK 2018/2019

Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény Törökszentmiklós Hunyadi út 14. ÓVODAI KÖRZET BEOSZTÁSOK 2018/2019 Tulipánkert Székhelyóvoda - Hunyadi u.14. Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény Törökszentmiklós Hunyadi út 14. ÓVODAI KÖRZET BEOSZTÁSOK 2018/2019 Északon a Vásárhelyi Pál utca, az Ipolyi térig. A Kossuth

Részletesebben

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT. 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT. 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e A HÁZIORVOSI, HÁZI GYERMEKORVOSI ÉS A FOGORVOSI KÖRZETEK MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL Komló Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Uránvárosból indul. Nyári munkanapokon: Szabad- és munkaszüneti napokon: Várkonyi Nándor utca. Kulturális Központ Mecsek Áruház. Kulturális Központ

Uránvárosból indul. Nyári munkanapokon: Szabad- és munkaszüneti napokon: Várkonyi Nándor utca. Kulturális Központ Mecsek Áruház. Kulturális Központ 1 Uránváros Olympia Üzletház Mecsek Áruház Kulturális Központ PÉTÁV Megyeri kishíd Expo Center Vásártér Nagy Imre út Sarolta utca Lahti utca Krisztina tér Aidinger János út Sztárai Mihály út Csontváry

Részletesebben

Választási Közlemény

Választási Közlemény Választási Közlemény Tájékoztatjuk a Tisztelt választópolgárokat, hogy a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról szóló 2010. évi L. törvény 5. (2) bekezdése értelmében Ajka város

Részletesebben

Rácalmás Város Önkormányzat Képviselő-testületének 13 /2013. (VI. 27.) önkormányzati rendelete az alapellátási területi ellátási kötelezettségről

Rácalmás Város Önkormányzat Képviselő-testületének 13 /2013. (VI. 27.) önkormányzati rendelete az alapellátási területi ellátási kötelezettségről Rácalmás Város Önkormányzat Képviselő-testületének 13 /2013. (VI. 27.) önkormányzati rendelete az alapellátási területi ellátási kötelezettségről Rácalmás Város Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország

Részletesebben

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról Sárbogárd Város Önkormányzata az egészségügyi közszolgáltatások nyújtásáról,

Részletesebben

IZSÁK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2011.(VI.29.) önkormányzati rendelete

IZSÁK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2011.(VI.29.) önkormányzati rendelete IZSÁK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2011.(VI.29.) önkormányzati rendelete A háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetek meghatározásáról Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Hulladékszállítási menetrend, Pécs 2016.

Hulladékszállítási menetrend, Pécs 2016. ulladékszállítási menetrend, Pécs. 48-AS TÉR Belváros A. UTCA Vasas ABALIGETI ÚT Ürög ACÉL UTCA* Nagyárpád ÁCS UTCA /Bánya u. kanyartól kb. 300 m-ig/ ACSÁDY IGNÁC UTCA Uránváros ADY ENDRE UTCA ÁFONYA UTCA

Részletesebben

KÖRZETLEÍRÓ LISTA szavazókör Azonosító: , Cím: Fõ tér 1. (Polgármesteri Hivatal), OEVK: 03

KÖRZETLEÍRÓ LISTA szavazókör Azonosító: , Cím: Fõ tér 1. (Polgármesteri Hivatal), OEVK: 03 Drávai Zsuzsanna Lapszám: 1 001. szavazókör Azonosító: 14-112-001-5, Cím: Fõ tér 1. (Polgármesteri Hivatal), OEVK: 03 Akácfa köz teljes közterület 12 Angeli köz teljes közterület 17 Báthory utca teljes

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2016. június Tartalom 1. Agyagosszergény... 2 2. Balatonlelle... 3 3. Dunakiliti... 3 4. Enese... 3 5. Fertőhomok... 4 6. Győr... 4 7. Halászi...

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2018/2019. TANÉVBEN SZÁZHALOMBATTA

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2018/2019. TANÉVBEN SZÁZHALOMBATTA AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2018/2019. TANÉVBEN SZÁZHALOMBATTA Köznevelési intézmény: Százhalombattai 1. Számú Általános Iskola 2440 Százhalombatta, Damjanich utca 24. Ady Endre utca Álmos

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN BUDAKALÁSZ

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN BUDAKALÁSZ AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN BUDAKALÁSZ Köznevelési intézmény: Kalász Suli Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2011 Budakalász, Budai út 54. Felvételi körzet: Ady

Részletesebben

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) önkormányzati 1 rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) önkormányzati 1 rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról 1. oldal SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 21/2002. (VII. 18.) önkormányzati 1 rendelete a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról Sárbogárd Város Önkormányzata az egészségügyről szóló

Részletesebben

Szavazókör sorszáma Szavazókör területe Szavazókör helye, címe Akácfa utca 1. VÍZMŰ KLUBTERME Dózsa György utca

Szavazókör sorszáma Szavazókör területe Szavazókör helye, címe Akácfa utca 1. VÍZMŰ KLUBTERME Dózsa György utca Helyi Választási Iroda Vezetője 3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. Szám: /2008. A választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény 10. /1/-/2/ bekezdésében biztosított hatáskörömben eljárva Pásztó városban

Részletesebben

Helyi Választási Iroda Vezetője 3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. Szám: /2013. Határozat

Helyi Választási Iroda Vezetője 3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. Szám: /2013. Határozat Helyi Választási Iroda Vezetője 3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. Szám: 4554-6/2013. Határozat A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI.. törvény /a továbbiakban: Ve./ 77. /1/ bekezdésében biztosított

Részletesebben

cím nap1 idő(tól) idő (ig) nap2 idő(tól) idő (ig) Acsády Ignác :00:00 11:00: :00:00 19:00:00 Acsády Ignác

cím nap1 idő(tól) idő (ig) nap2 idő(tól) idő (ig) Acsády Ignác :00:00 11:00: :00:00 19:00:00 Acsády Ignác cím nap1 idő(tól) idő (ig) nap2 idő(tól) idő (ig) Acsády Ignác 10 2015.12.03 10:00:00 11:00:00 2015.12.04 17:00:00 19:00:00 Acsády Ignác 2 2015.12.03 8:00:00 9:00:00 2015.12.04 17:00:00 19:00:00 Acsády

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Kazincbarcika Város egyéni választókerületei. 1.sz. egyéni választókerület

H I R D E T M É N Y. Kazincbarcika Város egyéni választókerületei. 1.sz. egyéni választókerület H I R D E T M É N Y A választási eljárásról szóló 1997. évi C. tv. 38. (1) a) pontja alapján tájékoztatom a választópolgárokat, hogy a Magyar Köztársaság Elnöke 2010. október 3-ra tűzte ki a helyi önkormányzati

Részletesebben

rendelet 1/a. számú melléklete Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonába tartozó vagyontárgyak:

rendelet 1/a. számú melléklete Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonába tartozó vagyontárgyak: rendelet 1/a. számú melléklete Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonába tartozó vagyontárgyak: Forgalomképtelen ingatlanok Sorsz. Hrsz. Terület ha m2 Cím Megnevezés Megjegyzés 1. 2 1 0783 Kossuth

Részletesebben

Aidinger János út. Sztárai Mihály út Csontváry utca. Nagy Imre út Vásártér. Sarolta utca Lahti utca. Sarolta utca. Krisztina tér. Uránvárosból indul

Aidinger János út. Sztárai Mihály út Csontváry utca. Nagy Imre út Vásártér. Sarolta utca Lahti utca. Sarolta utca. Krisztina tér. Uránvárosból indul 1 Uránváros Olympia Üzletház Mecsek Áruház Kulturális Központ PÉTÁV Megyeri kishíd Expo Center Vásártér Nagy Imre út Sarolta utca Lahti utca Krisztina tér Aidinger János út Sztárai Mihály út Csontváry

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2017. augusztus Tartalom 1. Balatonboglár... 2 2. Balatonszabadi... 2 3. Beled... 3 4. Bodonhely... 3 5. Edve... 4 6. Győr... 5 7. Kisjakabfalva...

Részletesebben

Óvoda körzetek utcajegyzéke 2014

Óvoda körzetek utcajegyzéke 2014 Óvoda körzetek utcajegyzéke 2014 Kötelező felvételt biztosító működési körzetek Grádus Tagóvoda körzete A Képviselő-testület 71/2013. (III. 28.) Kt. sz. határozattal hagyta jóvá Akácfa utca Akácfa köz

Részletesebben

I. cím A rendelet célja

I. cím A rendelet célja Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2013. (VI. 26.) önkormányzati rendelete a személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, azok igényléséről és a fizetendő térítési díjakról Kiszombor

Részletesebben

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: TGDBB Tolna Dátum: :15:19 Fõglein Ilona Lapszám: 1

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: TGDBB Tolna Dátum: :15:19 Fõglein Ilona Lapszám: 1 Fõglein Ilona Lapszám: 1 001. szavazókör Azonosító: 17-099-001-6, Cím: Hõsök tere 1. (Városháza), TEVK: 01 Ady Endre utca teljes közterület 107 Bajcsy-Zsilinszky utca 000002 000128 páros házszámok 116

Részletesebben

Paks Város Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2008. (IX. 12.) számú rendelete. Az egészségügyi alapellátások körzethatárainak megállapításáról.

Paks Város Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2008. (IX. 12.) számú rendelete. Az egészségügyi alapellátások körzethatárainak megállapításáról. Paks Város Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2008. (IX. 12.) számú rendelete Az egészségügyi alapellátások körzethatárainak megállapításáról.* Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. számú törvény

Részletesebben

Polgár Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Polgár Város Önkormányzata Képviselő-testületének Polgár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2016. (VI. 17.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátási körzetek kialakításáról (egységes szerkezetben az 1/2017. (I. 20.) és a 32/2017.

Részletesebben

I. számú választókerület

I. számú választókerület I. számú választókerület Ady Endre utca Berzsenyi Dániel utca Hársfás utca Hársfás utca Kazinczy utca Nádasdy utca Puskás Ferenc utca Szigetdőlı Táncsics lakótelep Wesselényi utca a a 1-23 páratlan házszámok

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2015. augusztus TELEPÜLÉS TERÜLET VAGY A MUNKA MEGNEVEZÉSE DÁTUM IDŐPONT AGYAGOSSZERGÉNY BABÓT Táncsics Mihály, páros házszám: 8-56, páratlan házszám:

Részletesebben

A Képviselő-testület Ócsa város közigazgatási területén három háziorvosi, egy házi gyermekorvosi és kettő fogorvosi körzetet hoz létre.

A Képviselő-testület Ócsa város közigazgatási területén három háziorvosi, egy házi gyermekorvosi és kettő fogorvosi körzetet hoz létre. Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2016. (IX. 01.) önkormányzati rendelete 1 a háziorvosi, a házi gyermekorvosi és a fogorvosi körzetek kialakításáról Ócsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

(2) Szakosított ellátás: - ápolást- gondozást nyújtó bentlakásos otthon: Magyarország közigazgatási területe.

(2) Szakosított ellátás: - ápolást- gondozást nyújtó bentlakásos otthon: Magyarország közigazgatási területe. Vaja város képviselő testületének 7/2018 (VI.14..) önkormányzati rendelete A személyes gondoskodást nyújtó alapellátások és szakosított ellátások helyi szabályairól Vaja Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról 1. oldal SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról Sárbogárd Város Önkormányzata az egészségügyről szóló 1997.

Részletesebben

A felnőtt háziorvosi körzetekhez tartozó területek a következők:

A felnőtt háziorvosi körzetekhez tartozó területek a következők: A felnőtt háziorvosi körzetekhez tartozó területek a következők: 1. számú körzet: dr. Kribusz Edgár Állomás Arany János utca Attila utca Baross Gábor utca Batthyány utca Bellus József utca Bem utca Bercsényi

Részletesebben

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 32/2009. (XI. 13.) számú R E N D E L E T E

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 32/2009. (XI. 13.) számú R E N D E L E T E Marcali Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 32/2009. (XI. 13.) számú R E N D E L E T E az egészségügyi

Részletesebben

8.1. Település teljes közigazgatási területére vonatkozó felvételi körzetek. 037125 - Ősi Általános Iskola 8161 Ősi, Ságvári Endre u. 10.

8.1. Település teljes közigazgatási területére vonatkozó felvételi körzetek. 037125 - Ősi Általános Iskola 8161 Ősi, Ságvári Endre u. 10. Járás/Tankerület székhelye: Várpalota 8.1. Település teljes közigazgatási területére vonatkozó felvételi körzetek Település Ősi Kötelező felvételt biztosító iskola 037125 - Ősi Általános Iskola 8161 Ősi,

Részletesebben

16/2016.(VI.30.)Ör. 3. melléklet Fogorvosi körzetek

16/2016.(VI.30.)Ör. 3. melléklet Fogorvosi körzetek BALATONALMÁDI I. fogászati körzet Közterület jegyzék páros páratlan Közterület* házszám házszám (Településszintű lakóhely) Ady Endre utca Akácfa utca Alkotmány utca Alpár Ignác utca Alsóörsi határút Apáczai

Részletesebben

Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestületének. 11/2002. (IX.24.) Kt. számú rendelete Ercsi Város háziorvosi körzeteiről

Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestületének. 11/2002. (IX.24.) Kt. számú rendelete Ercsi Város háziorvosi körzeteiről Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestületének 11/2002. (IX.24.) Kt. számú rendelete Ercsi Város háziorvosi körzeteiről Ercsi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló

Részletesebben

FELHÍVÁS. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Komlói Tankerülete fenntartásában működő általános iskolákba történő beíratásra

FELHÍVÁS. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Komlói Tankerülete fenntartásában működő általános iskolákba történő beíratásra FELHÍVÁS A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Komlói Tankerülete fenntartásában működő általános iskolákba történő beíratásra Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2015/2016. tanévre történő általános

Részletesebben

ÖSSZESEN: Utcanevek. Állandó lakosok száma (fő) 1. melléklet a 26/2015. (XI.30.) önkormányzati rendelethez

ÖSSZESEN: Utcanevek. Állandó lakosok száma (fő) 1. melléklet a 26/2015. (XI.30.) önkormányzati rendelethez I. számú háziorvosi körzet körzethatára (utcajegyzék) 1. melléklet a 26/2015. (XI.30.) önkormányzati rendelethez Utcanevek Öreghegy pincesor 25 Ságvári utca 47 Szabadság tér 143 Templom utca 33 Török Bálint

Részletesebben

Balatonfüred-nyaraló

Balatonfüred-nyaraló Balatonfüred-nyaraló Utcanév Ady Endre u. keleti oldal Ady Endre u. nyugati oldal Alsó Köz Alsómuskátli u. Arácsi u. Arad u. Arany János u. Aranyhíd sétány Árokszőlő u. Árpád u. Árvalányhaj u. Babits M.u.

Részletesebben

PÜSPÖKLADÁNY település

PÜSPÖKLADÁNY település 01. számú egyéni választókerület szavazókörei és utcajegyzéke 001. Rendelőintézet, re bejelentkezettek, Kossuth u. 1. átjelentkezéssel szavazók Damjanich utca 000001 000011/0005 folyamatos házszámok Hajdú

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 28-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Az egészségügyi alapellátás körzeteinek meghatározásáról, valamint

Részletesebben

Blaha Lujza utca Bóbita utca Bocskai utca Bodormán út Bogádi út Bogáncs dűlő Boglárka utca Bor utca. Borz dűlő. Borbála utca Borbálatelep Bormérő dűlő

Blaha Lujza utca Bóbita utca Bocskai utca Bodormán út Bogádi út Bogáncs dűlő Boglárka utca Bor utca. Borz dűlő. Borbála utca Borbálatelep Bormérő dűlő 1sz. melléklet Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Humán Főosztály Egészség- és Szociálpolitikai Osztály I. számú Területi Szociális Központja Pécs, Dobó I. u. 89. sz. Tel.: 513-528, 336-855 Vezetője:

Részletesebben

II. cím A rendelet hatálya 2. III. cím Személyes gondoskodást nyújtó ellátások formái 3.

II. cím A rendelet hatálya 2. III. cím Személyes gondoskodást nyújtó ellátások formái 3. Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2013. (VI. 26.) önkormányzati rendelete a személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, azok igényléséről és a fizetendő térítési díjakról Kiszombor

Részletesebben

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 54/2015. (XII.2.) önkormányzati rendelete a magánszemély kommunális adójáról

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 54/2015. (XII.2.) önkormányzati rendelete a magánszemély kommunális adójáról Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 54/2015. (XII.2.) önkormányzati rendelete a magánszemély kommunális adójáról Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi adókról szóló 1990. évi C.

Részletesebben

meghatározásáról szóló 5/2004. (III. 10.) számú rendelet 2. melléklete helyébe e rendelet 2. számú melléklete lép.

meghatározásáról szóló 5/2004. (III. 10.) számú rendelet 2. melléklete helyébe e rendelet 2. számú melléklete lép. Pécel Város Önkormányzatának 8/2009. (IV. 1.) számú rendelete a Pécel Város Önkormányzatának közigazgatási területén lévı háziorvosi ek meghatározásáról szóló 5/2004. (III. 10.) számú rendelet módosításáról

Részletesebben

Tolna Város Önkormányzatának 25/2008. (VI.27.) rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról

Tolna Város Önkormányzatának 25/2008. (VI.27.) rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról Tolna Város Önkormányzatának 25/2008. (VI.27.) rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról Tolna Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 16.

Részletesebben

1. A rendelet célja és hatálya 1.

1. A rendelet célja és hatálya 1. Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2017.(III. 29.) önkormányzati rendelete a személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, azok igénybevételéről és a fizetendő térítési díjakról

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 13/2012.(IX.11.) Rendelet típusa: Módosító Rendelet címe: A háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetek meghatározásáról

Részletesebben

A rendelet 1. sz. melléklete e rendelet 1. sz. melléklete szerint módosul. A rendelet 3. sz. melléklete e rendelet 2. sz. melléklete szerint módosul.

A rendelet 1. sz. melléklete e rendelet 1. sz. melléklete szerint módosul. A rendelet 3. sz. melléklete e rendelet 2. sz. melléklete szerint módosul. Hajdúsámson Város Önkormányzata Képviselő-testületének 33/2011. (XII. 28.) önkormányzati rendelete a háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi körzetek és védőnői szolgálatok területének megállapításáról

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. E rendeletben alkalmazott fogalmakat az Sztv. 4. -a szerint kell értelmezni.

1. A rendelet hatálya. 2. E rendeletben alkalmazott fogalmakat az Sztv. 4. -a szerint kell értelmezni. Albertirsa Város Önkormányzata 8/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete a Humánszolgáltató Társulás által biztosított személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, azok igénybevételéről, valamint az ellátások

Részletesebben