Az 5 legnagyobb akadály Mi az a rendszer A Te 5leted mennyire életképes Kulcsszavak jelentése

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az 5 legnagyobb akadály Mi az a rendszer A Te 5leted mennyire életképes Kulcsszavak jelentése"

Átírás

1 Az 5 legnagyobb akadály Mi az a rendszer A Te 5leted mennyire életképes Kulcsszavak jelentése 1 Nézd meg a saját elindulásodat. Ismered a saját problémádat, hogy mi okozza Nálad a nehézséget, mik a Te akadályaid, hogy ötről 6ra juss. Szerinted mi az az akadály, ami a kezdő vállalkozókat visszafogja az elindulásban? 1, Nem tudja mit kell csinálni Emlékszem amikor azt mondták az első kész weboldalamra, hogy töröljem ahogy van, vagyis kukázzam az egészet mert úgy rossz ahogy van! Akkor ez a kritika fájt de utána láttam, azzal tényleg azt kellett csinálni. Mert ha nincs visszajelzés akkor nehéz bármit is jól csinálni mert előbb utóbb abban is kételkedik az ember amit jól megcsinált vagy ami ennél rosszabb, a gagyit hiszi kiválónak. Kontroll nélkül nehéz.

2 Az első lépéseknél főleg szükséged lesz rá. Tudjuk, hogy Magyarországon sok a kényszervállalkozó akiknek nem volt hol megtanulni a vállalkozás indításához, fellendítéséhez szükséges lépéseket. A vállalkozásismeret órák pedig (ahol egyáltalán van ilyen,) nem szólnak a valódi vállalkozók valódi gondjairól. Így, ha mégis elkezdi valaki akkor csak evickél és az első megrendelők az ismerősei lesznek, de utána hogyan tovább? Hogy kell új vevőt szerezni, hogyan kell a vevőt megtartani? stb.. 2 2, A hiányos marketing ismeretek és vállalkozói ötletek nélkül Egy volt alkalmazott leginkább abban erős, hogy milyen alvállalkozója tudna lenni egy nagyobb cégnek. Ezért lépnek be hamar az mlm-be olyan sokan. Azt gondolják, hogy ott megmondják nekik, mit kell majd csinálni. De ott is csak az lesz eredményes aki vállalkozásként fog ránézni az üzletére. Erre a szemléletváltásra Neked is szükséged van! Erről Wolf Gábor tartott egy előadást, amit nem tehetek közzé mert védett anyag de igyekszem átadni azt a vállalkozói gondolkozásmódot amire ott akkor felhívta a figyelmünket abban a másfél órás előadásában! 3, Hetekig szöszölés a technikai megoldással és közben a lényeg elveszik Magad akarod a weboldaladat létrehozni több hónap alatt vagy egy olyan weboldalt akarsz ami minél előbb bevételt is termel? Ha magad csinálod, biztos sok új dolgot tanulsz közben de a lényeg: amiért weboldalt akartál, el fog veszni! Mert belemerülsz az ismeretlen megoldandókba és többet foglalkozol a wordpress, drupal, joomla oldal fejlesztéssel mint a tartalommal. Nagyon jók ezek a rendszerek de még nem nőttél fel hozzá. Előbb legyen forgalmat generáló tartalmad, egy egyszerűbb felületen aztán ráérsz fejlődni, csinosítani, áthelyezni és a fejlettebb rendszert is megtanulni.

3 4. Sok ötletem van de melyik életképes közülük? Hogyan válasszam ki mi a legjobb? A kreatív ember tele van jó ötletekkel és néha éjszaka ugrik be a legjobb. A baj csak az, ha belekap az ember minden ötletébe ami közben újabb ötletekkel bombázza az agya és ha azt is elkezdi, sehol nem tud eredményes lenni. Aztán abbahagyja, kedve is elmegy és a tényleg jó ötletekből se lesz vállalkozás mert nincs aki segítene, hogy melyikre érdemes fókuszálni. 3 5, Hol kezdjem el? A kezdőnek ez a legnehezebb ha egyedül van. Mindenki azt mondja, hogy gondolkozz rendszerben de vagy nem tudod mi az, ha sejted, hogy a vevőnek szánt tervezett folyamat akkor pedig nem tudod, hogyan alakítsd ki a saját rendszeredet. A másik gond, hogy a vállalkozó először magának csinál egy munkahelyet amiben lassan tovább fejleszti magát. Aki elkezdi az online kereskedést a neten annak nem kell kompromisszumot kötni a családjával akkor, ha az elején jól felépítette a rendszerét. Mert marad elég ideje a vállalkozására és a családjára is. Ez rendszer tehát mindig azt jelenti, hogy a látogatód szépen végig megy egy előre végiggondolt folyamaton és nem téved el. Te vezeted az útját a kialakított menüiddel. Akár feliratkozó lesz belőle, akár azonnali vevő, a folyamat kézben tartja. A legtöbben azt a folyamatot nem látják, hogy hogyan is fogunk a tanfolyamon haladni és a legfontosabb lépéseket kihagyják. Sokan nem tudják elképzelni még, hogy hogyan fognak ők nagyobb befektetés nélkül akármilyen vállalkozásba fogni. Aki azt gondolja, hogy csak óriási pénzek megmozgatásával lehet a neten vállalkozni, nos Ők a vállalkozás fogalma alatt azt a sztereotípiát értik csak, hogy az ember nyit egy kisboltot az utcában vagy egy irodát a belvárosban. Az interneten másképp mennek a dolgok mert az első legnagyobb költséged nem az árukészlet és a bérleti díj, hanem a domain név és a tárhely lefoglalása lesz majd. De még erre sincs szükség most, hiszen néhány dolgunk van még addig.

4 És most nézzük, hogy életképes-e az ötleted amivel Te foglalkozni szeretnél, amiből a bevételt várod Ha minden őrültnek tűnő ötletet felírtál azt jól tetted mert akár mindegyikkel megcsinálhatjuk a hatásvizsgálatot, hogy a piac keresi-e a Te termékedet, szolgáltatásodat. Emlékszel? 4 A webkonferencián arról beszéltünk,hogy azokat is írd össze amik a hobbijaid, amit szívesen kutatnál, amiből te magad is szívesen tovább fejlődnél. Vagy azt is fel lehetett írni ugye, ami régi dédelgetett vágyad, vagy amiről gondolod, hogy kell majd a népnek. A piackutatásnál úgyis kiderül, hogy mire van szükség, mire keresnek az emberek. Ha a listádon között van ötlet akkor tovább most ezekhez megkeressük azokat a szavakat amiknek bizonyos százalékban a weboldaladon lévő szövegben elő kell majd fordulni. Azért kell ismernünk ezeket a szavakat mert a látogatók a keresőkbe ezek alapján fognak téged megtalálni. Kulcsszavaknak hívjuk. A kulcsszó jelentése, használata Mi az a kulcsszó: A látogató a google vagy más keresőbe írt szavai a kulcsszavak ami alapján megkeresi az információt vagy terméket. Általában a google keresőjét használják az emberek de vannak még ezen kívül mások is. Pl: yahoo, altavista, Teoma, AlltheWeb, stb

5 Mi az a kulcsszó? Vagy nevezzük inkább keywordnek, vagy meta keywordnek? Maradjunk a kulcsszónál Rengetegen dobálóznak ezzel a szóval, azonban nem mindenki tudja mit is takar ez a fogalom valójában. Ez azonban nem baj! Sőt, miért kellene tudnia egy nem kifejezetten az internetes megjelenéssel foglalkozó embernek, hogy bizonyos szakszavak mit jelentenek. Azt meg már nem is firtatva, hogy mire és hogyan kell őket használni. 5 Mi most a kulcsszó jelentését a keresőprogramok szempontjából fogjuk megvizsgálni. (pl.: Google, Yahoo, stb.) Mert a keresőprogramok a Te weblapodat átvizsgálják és ha jól van megfogalmazva benne a látogatóhoz szóló üzeneted akkor a tiédet tálcán kínálja neki a találati listák elején. Haladóbbaknak: Gyakran több szó, vagy az a több szavas kifejezés minősül kulcsszónak, amit az adott keresőbe a felhasználó beír, mikor egy adott tartalmat keres akkor az lesz a kulcsszó. Ezt a weboldal azon részében helyezzük el, amit mi nem látunk a képernyőn, azonban a keresőrobotok látnak a háttérben. A keresőrobotok számára ezek jelentik az iránytűt, ezek segítik őket abban, hogy egy, a felhasználó által indított keresést és az arra releváns weboldalakat össze tudják kapcsolni. Ha valamilyen weboldal analizálón futtatod le az oldalad, akkor ott a keyword, keywords, vagy meta keyword-ként van feltünteteve. Ha meg az oldal forráskódjában kutatsz, akkor a <head> és a </head> rész között, az elején kell a <meta name= keywords content= ide jönnek a kulcsszavak /> részt megvizsgálnod. Ha nincs ilyened a weblapod forráskódjában, az nem túl jó dolog. Egy jól értelmezhető példa a kulcsszóra: ha valaki divatos ruhát keres, akkor a Google-ba nagy valószínűséggel beírja, hogy divatos ruha, ebben az esetben ez a kulcsszó. Azonban, ha szűkíteni akar, akkor mondjuk ezt írja be: divatos női ruha, ebben az esetben ez a mondat a kulcsszó. De ha valaki ennél pontosabban keres akkor ezt írja be: divatos női ruha 50 éveseknek akkor ez az összetett mondat a kulcsszó. Ennek rendkívüli jelentősége van a weboldal tulajdonosának a szempontjából!

6 Mégpedig azért, mert vannak olyan kulcsszavak, amelyek annyira erősek, olyan sokan akarják arra optimalizáltatni (optimalizálni egy weboldalt egy kulcsszóra = elérni azt, hogy arra a kulcsszóra előkelő helyen szerepeljen a Google találati listáján) a weboldalukat, hogy csak óriási erőfeszítésekkel tud valaki a Google első találati oldalára jutni, ha egyáltalán oda tud jutni. Példának okáért ilyen szó az ablak. Amikor ezt a bejegyzést írom, akkor a Google találati listáján kb találat szerepel az ablak kulcsszóra. Ez azért elég sok, nem? Ok, ok! De akkor mi a megoldás, kérdezheted Te? Ha ilyen erős mezőnyben akarsz mégis előre kerülni, mert nem szeretnél havonta több száz ezer forintot kifizetni az online hirdetésekre, akkor mégis mit csinálj? 6 Nyugi, van megoldás. Ráadásul roppant egyszerű, de több részből áll. Az első dolog, hogy az iparágad legerősebb kulcsszavai mellett specializálódj egy-egy kisebb szegmensre. Például műszaki boltod van Kecskeméten és főleg az Electrolux csoporttól rendelsz hűtőgépeket, akkor lehet a kulcsszavad ez: electrolux hűtő olcsón kecskeméten, vagy electrolux hűtő bács-kiskun megye, stb. Vagy egy másik példa: van egy jó rendezvény helyszíned. Ezt lehet, hogy érdemes erre optimalizálni: tréning terem profi technikával Komlón. Persze abszolút nem biztos, hogy ennyire részletes kulcsszavakra van szükséged. Sőt, akár azt is gondolhatod, hogy ezekre speciális a kulcsszavakra túl kevesen keresnek rá! Itt jön a legjobb dolog! Az internetes keresők naprakész statisztikákat szolgáltatnak a kulcsszavakról és az azokra irányuló keresések számáról! Így roppant egyszerűen leellenőrizheted akár Te is, hogy melyik kulcsszavakkal érdemes foglalkoznod. Amikor valaki esetleg azzal jön, hogy: De arra a kulcsszóra havonta csak ember keres, míg a másikra ! Igen, ez így van! Azonban kérlek gondolj bele! Ha Te mind a keresésénél ott vagy az elsők között, a nél meg csak a második, vagy a harmadik találati oldalon szerepelsz és a érdeklődőből 40 Ügyféljelölt Téged választ, Nálad vásárol, akkor melyik kulcsszó is értékesebb Neked? Magyarán fontold meg, hogy az iparágad legerősebb kulcsszavai mellett merre érdemes még nyitnod.

7 A második dolog a kulcsszavak sűrűsége az oldaladon. Lehet, hogy még Te is hallottál olyan trükkökről, vagy láttál olyan weblapokat, amiken a szavak alul felsorolásszerűen voltak elhelyezve. Még én is csináltam hasonlót. Nem ennyire durvát, mint egy sima felsorolás, de nagyon hasonlót. 7 Mindezt azért történt, mert a Google robotjai, amik a feltérképezését végzik a weboldalaknak, nézik, hogy a kulcsszavak hányszor szerepelnek a szövegben. Természetesen minél többször szerepel egy kulcsszó a szövegben, a robot annál értékesebbnek fogja tekinteni azt az oldalt, azzal a kulcsszóval kapcsolatban. Fontos tudnod, hogy ezek a robotok is folyamatos fejlesztés alatt állnak, ezért ma már egy felsorolást simán felismernek és ennek következtében meg is büntethetnek. Ne ijedj meg! Senki nem fog csekket küldeni. Azonban elképzelhető, hogy sokkal rosszabb helyet kapsz a találati listán. És ez durvább mint a csekk, hidd el. Ezért rendkívül fontos, hogy olyan szöveg szerepeljen a weblapodon, ami összevág a kulcsszavaiddal! Olyan szöveget kell írnod, vagy íratnod, ami egyezik azokkal a kulcsszavakkal, amikben a webmestereddel megegyeztél a honlap készítésekor. Egész egyszerűen arra kell törekedni, hogy minden kulcsszavad szerepeljen az oldal szövegében! És nem csak egyszer! A legerősebb kulcsszavaknak, vagy amire a legjobb találati helyet akarod elérni, minimum ötször szerepelnie kellene a tartalomban. Ha csak ezt komolyan veszed, akkor már rengeteget tettél a jobb helyezés érdekében. Általánosan jó arány a 6-10% A harmadik dolog olyasmi, ami egy óriási hiba! Rengeteg weboldalnál tapasztaltam, hogy minden aloldal ugyanazokra a kulcsszavakra van kereső optimalizálva. Ez öreg hiba. Pár éve még nem volt nagy gond, azonban most már nem szereti a Google. Egyszerűen, ha van két szinte ugyanolyan paraméterekkel rendelkező oldal, azonban a Tiednek minden aloldala ugyanazokra a szavakra van beállítva, a másiknak meg van benne némi változatosság, akkor a másikat fogja az előkelőbb pozícióba rakni. Ennyire egyszerű. Itt kapcsolódunk be újra az első dologhoz, itt érdemes megvizsgálni az aloldalak mondanivalóját és a kiegészíteni, vagy az egyszerűen lecserélni a kulcsszavakat, úgy, hogy az teljesen releváns legyen a tartalomra nézve.

8 Tudod még miért hasznos egy ilyen oldal, ahol minden aloldal, cikk, stb. külön van optimalizálva? Érdekel? 1, A Google jobban kedveli azokat az oldalakat, amelyeken érzi, hogy hozzáértően foglalkoznak vele. 2, Mert így elérheted azt is, hogy a Te iparágadban, a weboldalad aloldalai ott legyenek a Google találati listájának az elején az adott speciális kulcsszavakra. Így sokkal szélesebb réteget tudsz tájékoztatni arról, hogy létezel és érdemes Téged választaniuk. 8 Ezek amiket a legfontosabbnak tartok a kulcsszavakról és az alkalmazásukról. Persze lehetne ennél kevesebbet is, meg többet is írni erről a témáról, azonban úgy vélem, ennél kevesebb információ nem sokat mondottvolna, ha meg jobban érdeklődsz a téma után, akkor keress meg! Természetesen a megfelelő kulcsszavak kiválasztása csak igen csekély része a keresőoptimalizálásnak. Azonban olyan alapvető dolog, mint, hogy télen, ha havazik, akkor nem papucsban megy az ember a közértbe. Egy kis gondolkodással és munkával rengeteg későbbi kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat. Remélem sok hasznos információt kaptál közérthető formában! Piroska és Nóri

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat!

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat! Honlapkészítés egyszerűen Tegyük tisztába a dolgokat! Az Internet beépült a mindennapjainkba A technikai fejlődésnek és a szélessávú Internet elterjedésének köszönhetően ma már weboldalak milliárdjai között

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Keresőoptimalizálási ellenőrző lista kivonat

Keresőoptimalizálási ellenőrző lista kivonat 1. oldal A Google saját bevallása szerint több mint 200 jelet figyel egy honlapon, természetesen nem árulja el pontosan, hogy mit. Összeállítottam neked ezt a listát a saját tapasztalataink alapján, amik

Részletesebben

Kedves Openhouse-os munkatársak!

Kedves Openhouse-os munkatársak! Kedves Openhouse-os munkatársak! Tapasztalataink szerint a tartalom kezelő rendszerek (Content Management Systems CMS) felhasználói gyakran kevéssé ismerik azokat az elveket, amik segíthetik az oldal eredményesebb

Részletesebben

A longtail uraljaa keresésvilágát: a keresések70%- a long tail kulcsszó

A longtail uraljaa keresésvilágát: a keresések70%- a long tail kulcsszó Long tail vagy fat head? Erdei út vagy autópálya? Énekes Barbara (Weboriginal Kft, ügyvezető) Azelőadástémái A klasszikuslong tail ábra: fat head, chunky middle, éslong tail Miért érdemes a long tail-el

Részletesebben

DUMASZÍNHÁZ, FÉNYFESTÉS ÉS SÁRKÁNYHAJÓZÁS VISSZAESÉS A RENDEZVÉNYPIACON

DUMASZÍNHÁZ, FÉNYFESTÉS ÉS SÁRKÁNYHAJÓZÁS VISSZAESÉS A RENDEZVÉNYPIACON DUMASZÍNHÁZ, FÉNYFESTÉS ÉS SÁRKÁNYHAJÓZÁS VISSZAESÉS A RENDEZVÉNYPIACON Továbbra sem indult meg a kilábalás a rendezvényes szakma válságából, a 2009 és 2010-es súlyos visszaesés után a gödör mélyén vegetál

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

Médiaajánlat www.bioboltbudapesten.hu

Médiaajánlat www.bioboltbudapesten.hu Médiaajánlat A bioboltbudapesten.hu 2012. tavaszán indult információs portál, mely a budapesti bioboltok és bio webáruházak bemutatását célozta meg. A weboldal a bio termékek térhódításának köszönhetően

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

Facebook, mint keresőrendszer Egy nyomós érv megszületése a Bing optimalizálás mellett Clear Online Riport www.clear.hu 1. oldal JOGI FELTÉTELEK FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS Ez a riport nem üzleti vagy jogi tanácsadás

Részletesebben

Az információs műveltség fejlesztése A könyvtárak szemléletváltása és feladatai a 21. században

Az információs műveltség fejlesztése A könyvtárak szemléletváltása és feladatai a 21. században Az információs műveltség fejlesztése A könyvtárak szemléletváltása és feladatai a 21. században Dr. Varga Katalin Miért fontos ez a téma? Az interneten nem azt találjuk meg, amire kíváncsiak vagyunk, hanem

Részletesebben

Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam.

Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam. Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam. Hogyan állítsam be az Outlook-ot ingyenes e-mail címhez? 10. lecke Hogyan állítsam be az Outlook-ot, ha

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

SEO alapismeretek, tippek

SEO alapismeretek, tippek SEO alapismeretek, tippek 1 SEO beállítások SEO alapismeretek, hogy már a tartalom feltöltésnél, termék feltöltésnél, a termék leírások megírásánál ismerd és figyeld a legfontosabb szempontokat. SEO beállítások

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben

Teszteld le az Adwords kampányod!

Teszteld le az Adwords kampányod! Teszteld le az Adwords kampányod! A Te kampányod GYÉMÁNT BÁNYA vagy FEKETE LYUK??? Vigyázz! A kettő nagyon hasonlít egymásra: Egyre drágább az Adwords és egyre kevesebb az új ügyfél belőle? Úgy érzed,

Részletesebben

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István 3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz Ha tetszett, töltsd le, add tovább ismerősödnek, akinek jól jöhet, vagy egyszerűen oszd meg a scribd.com on, vagy bárhol Avagy: hogyan minimalizálhatom a költségeim,

Részletesebben

Mio Technology Limited www.mio-tech.be C510, C710. Gyors használati utasítás a Mio Map v3 programhoz. Magyar

Mio Technology Limited www.mio-tech.be C510, C710. Gyors használati utasítás a Mio Map v3 programhoz. Magyar Mio Technology Limited www.mio-tech.be C510, C710 Gyors használati utasítás a Mio Map v3 programhoz Magyar 2 A Fő menü Amikor a Mio Map elindul, a fő menü jelenik meg. Innen lehet elérni a Mio Map minden

Részletesebben

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tartalomjegyzék KÖZÖSSÉGI MEGOSZTÁS - 2 - MIÉRT HASZNOS? - 2 - A JÓ SHARE GOMB ISMERTETŐ JELEI - 3 - MEGOSZTÁSI

Részletesebben

Miért tanulod a nyelvtant?

Miért tanulod a nyelvtant? Szilágyi N. Sándor Mi kell a beszédhez? Miért tanulod a nyelvtant? Nyelvtani kiskalauz (Részletek a szerző Ne lógasd a nyelved hiába! c. kötetéből, Anyanyelvápolók Erdélyi Szövetsége, 2000) 2. rész Térjünk

Részletesebben

Miért olyan fontos a minıségi pont?

Miért olyan fontos a minıségi pont? A fiókban látható konkrét minıségi pont értékek egy olyan általános számítás eredményei, ami a kulcsszó tökéletes egyezése esetére érvényesek. Miért olyan fontos a minıségi pont? A minıségi pont három

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

Írta: Pinezits Csaba

Írta: Pinezits Csaba Hogyan kerüljük el az Internetes ingatlan-hirdetések csapdáit? Írta: Pinezits Csaba Minden jog fenntartva, beleértve a sokszorosítás, a nyilvános elõadás, bármilyen egyéb felhasználás, az egyes fejezetekre

Részletesebben

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid!

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid! 26 INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ ami segít megnövelni az online eladásaid! A Canva egy nagyon könnyen elsajátítható képszerkesztő, amivel Facebook posztokat, E hirdetéseket, tudsz gyorsan és igényesen

Részletesebben

Elektronikus napló használati útmutatója diákoknak

Elektronikus napló használati útmutatója diákoknak Elektronikus napló használati útmutatója diákoknak 1. A weboldal megnyitása Miután megnyitottad a böngészőben vagy a honlapunkon a MaYoR napló programot, a weblap megnyitásakor, a használt böngészőtől

Részletesebben

Egy jövedelmező online üzlet 6 kritériuma

Egy jövedelmező online üzlet 6 kritériuma Egy jövedelmező online üzlet 6 kritériuma Minden jog fenntartva www.onlinesikertitkok.hu 1 Ez a tanulmány olyan ideális lehetőségek felkutatásában fog segítséget adni, amelyek jó alapot adhatnak egy online

Részletesebben

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7.

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. Tervezés 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. GOTO 1 :o) Eszközök 4. lépés: Eszközök kiválasztása Amire szükséged lesz... Kétféle eszköz 1) Hosszútávú

Részletesebben

Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál! Mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. A. E. Bizottság: Vaníliaálomkeksz Előszövegelés De sok gyerekfilmet meg kellett néznem a gyerekeimmel! Micsoda időpocsékolás

Részletesebben

Amit meg kell tenned, hogy a weboldalad "Kapcsolat" oldala me g jobban mu ko djo n!

Amit meg kell tenned, hogy a weboldalad Kapcsolat oldala me g jobban mu ko djo n! Amit meg kell tenned, hogy a weboldalad "Kapcsolat" oldala me g jobban mu ko djo n! Mivel talán az egyik leg nézettebb oldal a weboldalakon a Kapcsolat oldal, így mindenképpen több figyelmet kell rá szentelnünk!

Részletesebben

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe Vajda Éva Bevezetés a keresőmarketingbe Alapfogalmak Fizetett hivatkozások - hirdetés Organikus találatok - ki kell "érdemelni" jó honlappal Organikus vs fizetett hivatkozás Organikus - keresőoptimalizálás

Részletesebben

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27.

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. Budapest, 2014. január 27. ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. 1. Mi a www.tetalap.hu címen elérhető

Részletesebben

Az összes szolgáltatás együttes megrendelése esetén a kedvezményes végösszeg:

Az összes szolgáltatás együttes megrendelése esetén a kedvezményes végösszeg: NETTESZT Informatikai Kft. Számlázási és postai cím: 2013 Pomáz, Deák Ferenc utca 2. Tel.: +36-1-445-0999 Fax: +36-1-445-0998 E-mail:info@netteszt.hu Bankszámlaszám: 10403057-50526565-90851007 Keresőoptimalizálás

Részletesebben

Online marketing alapok FELADATLAP. A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva):...

Online marketing alapok FELADATLAP. A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva):... Online marketing alapok FELADATLAP Neved:... Dátum:... A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva): 1 Az online marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva,

Részletesebben

Gondolkodtál már azon, hogy honnan származik a pénzed?

Gondolkodtál már azon, hogy honnan származik a pénzed? Gondolkodtál már azon, hogy honnan származik a pénzed? Horváth Zoltán Cashflow Mérnök 2008 Kimberley Group Kft. Minden jog fenntartva. Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Library-t, amiért engedélyezte,

Részletesebben

BUSINESS GAINER CSOMAGAJÁNLAT SZEMÉLYI EDZŐK, WEBSHOPOK SZÁMÁRA

BUSINESS GAINER CSOMAGAJÁNLAT SZEMÉLYI EDZŐK, WEBSHOPOK SZÁMÁRA BUSINESS GAINER SZEMÉLYI EDZŐK, KONDITEREMEK ÉS WEBSHOPOK SZÁMÁRA Ha egy sikeres vállalkozást szeretnél, több klienssel, több bevétellel és szabadidővel, akkor jó helyen jársz. A megoldásainkkal ezek elérhetővé

Részletesebben

APRÓHIRDETÉS felsőfokon!

APRÓHIRDETÉS felsőfokon! Tisztelt Jövőbeni Megbízó Partnerem! Szeretném megköszönni, hogy érdeklődést mutat szolgáltatásom iránt. Gondolom Ön is tapasztalta, hogy az interneten jelenleg átláthatatlan mennyiségű hirdetési oldal

Részletesebben

Adatkeresés az interneten. Cicer Norbert 12/K.

Adatkeresés az interneten. Cicer Norbert 12/K. Adatkeresés az interneten Cicer Norbert 12/K. Internetes keresőoldalak Az internet gyakorlatilag végtelen adatmennyiséget tartalmaz A dokumentumokat és egyéb adatokat szolgáltató szerverek száma több millió,

Részletesebben

Online CRM: Tegyük személyessé! Vinnai Balázs

Online CRM: Tegyük személyessé! Vinnai Balázs Online CRM: Tegyük személyessé! Vinnai Balázs CEO 24/10/2011 Van internet bankunk! Mi következik? sokkal hatékonyabb működés több értékesítés: csoportos beszedési megbízás, hitelkártya, lekötés, kötvény,

Részletesebben

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked!

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Szalka Andihoz évek óta járok edzésre, így személyes tapasztalatom, hogy az egyik legjobb edző. A mozgással kapcsolatban így neki adlak át, és hidd el,

Részletesebben

5+1 Tipp, hogyan vásárolj gyermekcipőt az interneten?

5+1 Tipp, hogyan vásárolj gyermekcipőt az interneten? 5+1 Tipp, hogyan vásárolj gyermekcipőt az interneten? Tartalom -Méret választás fontossága -Melyik anyagot részesítsd előnyben? -A hatalmas kínálat dilemmája -Mi van akkor, ha meggondoltad magad? -Garancia

Részletesebben

ERKÖLCSTAN 5. Tanmenetjavaslat B változat

ERKÖLCSTAN 5. Tanmenetjavaslat B változat ERKÖLCSTAN 5. Tanmenetjavaslat B változat I. SZEMÉLYES KAPCSOLATOK Célok: 1. Fejlesztés: Az osztály szervezetének csoportokra lehetőséget ad arra, hogy minden gyermek megtalálja, illetve tudatosan felépítse

Részletesebben

Tanulási stílus kérdőív

Tanulási stílus kérdőív Szitó Imre(1987) A tanulási stratégiák fejlesztése, Iskolapszichológiai füzetek, 2.sz. ELTE Tanulási stílus kérdőív Olvasd el figyelmesen az alábbi mondatokat. Döntsd el, hogy az öt válasz közül melyik

Részletesebben

Csábítás Akadémia Online Tanfolyam 5. rész

Csábítás Akadémia Online Tanfolyam 5. rész Csábítás Akadémia Online Tanfolyam 5. rész Copyright: Csábítás Akadémia 2009-2010 Alapító, vezetı: Nicholas Victor Megnyitás és rutinátmenetek avagy: hogyan kerüld el a lefagyást? Jocky cikke Ez elég szar

Részletesebben

Mire jó az önéletrajz? Az önéletrajz egy olyan dokumentum, ami bemutat minket a munkaadó számára.

Mire jó az önéletrajz? Az önéletrajz egy olyan dokumentum, ami bemutat minket a munkaadó számára. Mire jó az önéletrajz? A felnőtt önálló élethez szükségünk van egy fizető állásra. Az álláskereséshez szükség van egy önéletrajzra. Az önéletrajz egy olyan dokumentum, ami bemutat minket a munkaadó számára.

Részletesebben

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted?

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted? Banner/Hirdetés Barát/munkatárs Weboldal hirdetés vagy cikk Hírlevél / Hirdetés vagy cikk Kereső motor Hírek Képeslap / nyomtatott sajtóhirdetés Hol hallottál az SFI-ről? * Az alatta levő szövegdobozt

Részletesebben

Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal?

Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal? Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal? Tartalomjegyzék 1. MI AZ A LANDING PAGE?... 3 2. MILYEN CÉLLAL KÉSZÍTHETŐ LANDING PAGE?... 3 3. AKKOR MOST MI A KAPUOLDAL?... 3 4. HOGY NÉZETT KI PÁR ÉVVEL

Részletesebben

hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Google AdWords ügynökség kiválasztása:

hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Google AdWords ügynökség kiválasztása: Google AdWords ügynökség kiválasztása: hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Még több hasznos info» www.klikkmarketing.hu Google AdWords ügynökség kiválasztása:

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Google Slap büntető algoritmus (Csak a keresési hálózaton!)

Google Slap büntető algoritmus (Csak a keresési hálózaton!) Google Slap büntető algoritmus (Csak a keresési hálózaton!) Mi az a Google Slap? Elkezdesz hirdetni, minden rendben megy... Egyszer csak 2 nap múlva belépsz az AdWords fiókodba és azon kapod magad, hogy

Részletesebben

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek MARKETING TERVEZÉS Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek Megismerheted a Boldogság Projekt érdeklődő szerző gépezetét és 6+1 kampányát 2017-ből A végén pedig kapni fogsz egy

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

15+1 hiba, amit a weboldal szövegezésében elkövethetsz és hogyan orvosold őket.

15+1 hiba, amit a weboldal szövegezésében elkövethetsz és hogyan orvosold őket. 15+1 hiba, amit a weboldal szövegezésében elkövethetsz és hogyan orvosold őket. Töltsd ki őszintén a tesztünket, és máris megtudhatod, hogy melyek azok a hibák, amelyek a te weboldaladon is felütötték

Részletesebben

Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com

Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com Innováció a marketingben és a termékfejlesztésben (amit az informatika nyújthat a vállalkozásomnak) Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com Hungary.Network Informatikai Zrt.

Részletesebben

Google AdWords hirdetési kampány el?készítése

Google AdWords hirdetési kampány el?készítése Google AdWords hirdetési kampány el?készítése Google Adwords hirdetési kampány létrehozása teljesítési garanciával, kampánybeállítások, hirdetések, kulcsszavak és licitek, konverziós követ?kódok megadásával.

Részletesebben

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek SZÓFOGADÓ füzetek A SZÓFOGADÓ füzetek olyan hétköznapi dolgokban szeretnének segíteni neked, amikről nem biztos, hogy tanulni fogsz az iskolában Ilyen témák például a fogmosás, a közlekedés, táplálkozás,

Részletesebben

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Ötlet Mit? (pl. online tortarendelés) Miért lesz más/jobb, mint a hasonló oldalak? (pl. egy grafikus felületen mindenki saját maga tervezheti

Részletesebben

Médiaajánlat szeptember.

Médiaajánlat szeptember. Médiaajánlat 2016. szeptember www.magro.hu Mi az a Magro? A Magro.hu egy online mezőgazdasági piactér, amely többek között gabonafélék, egyéb szántóföldi- és takarmánynövények és mezőgazdasági gépek nagy

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni.

Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni. Tárgy: Még én sem gondoltam, hogy ennyire jól működik [SPEC1]! Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni. Kedves [SPEC1]! Most egy valóban nagyszerű lehetőséggel tudsz megismerkedni. Először, amikor

Részletesebben

1) Egy a korodnak megfelelő chatszobában vagy, valaki elkéri a telefonszámodat és a címedet. Mit teszel?

1) Egy a korodnak megfelelő chatszobában vagy, valaki elkéri a telefonszámodat és a címedet. Mit teszel? Mobilsuli-kérdőív 1) Egy a korodnak megfelelő chatszobában vagy, valaki elkéri a telefonszámodat és a címedet. Mit teszel? a) Természetesen megadom. b) Csak a telefonszámomat adom meg. c) Nem adom meg

Részletesebben

avagy mit mond cégvezető * a marketingjéről 1. Ki foglalkozik az Ön vállalkozásában a marketinggel?

avagy mit mond cégvezető * a marketingjéről 1. Ki foglalkozik az Ön vállalkozásában a marketinggel? KKV marketing felmérés 2009 IV. avagy mit mond 1 300 cégvezető * a marketingjéről Miklovicz Norbert kkv marketing szakértő Kis- és középvállalkozási marketing felmérésünk 2009 elején indult útjára; célom

Részletesebben

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József TARTALOMJEGYZÉK Bevezető I. Útmutató I/1. Nemet mondás,

Részletesebben

A boldog felhasználó

A boldog felhasználó A boldog felhasználó Ingyenes e-book, a Felhasználó Update csapattól Írta: Vidi Rita Mi a különbség a begyakorolt, monoton, örökké félelmetesnek tűnő felhasználás, és a tudás alapú, céltudatos, örömfelhasználás

Részletesebben

SORSKÉRDÉSEK és a SEGÉLYEZÉSI IPAR

SORSKÉRDÉSEK és a SEGÉLYEZÉSI IPAR SORSKÉRDÉSEK és a SEGÉLYEZÉSI IPAR Beszélgetés Majoros Márta szociálpszichológussal, narkológussal mélypont SORSRONTÓ SZENVEDÉLYEK A dohányzás, az alkohol, a kémiai szerek használata után a játékfüggõség

Részletesebben

A regisztráció után kiküldjük az aktiváló t. A linkre kattintva a fiók aktíválódik és elkezdheted a munkát.

A regisztráció után kiküldjük az aktiváló  t. A linkre kattintva a fiók aktíválódik és elkezdheted a munkát. LISTA KÉSZÍTÉS A regisztráció után kiküldjük az aktiváló emailt. A linkre kattintva a fiók aktíválódik és elkezdheted a munkát. A feliratkozók gyűjtéséhez egy listát kell létrehoznod. (Ezen gyűjtjük az

Részletesebben

Facebook karácsony a magyar kkv-knál

Facebook karácsony a magyar kkv-knál Facebook karácsony a magyar kkv-knál Kutatás összefoglaló 2017.12.06. RG Stúdió Kft. Sűrű éve volt a Facebooknak 2017-ben. Megújult a küldetése, közel 150 millió új emberrel bővült a felhasználói kör,

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató Digitális szegmensek Kurucz Imre NRC Marketingkutató 20161 május Három szegmens a 15-59 éves lakosságon belül Digitális analfabéták nem használják az internetet, így (szinte) teljesen kívül rekednek a

Részletesebben

CSALÁDI LELKINAP Apák napja. (és márciusban)? Vecsés, Irgalmas Jézus Plébánia. 2011. március megjelenik évente néhányszor

CSALÁDI LELKINAP Apák napja. (és márciusban)? Vecsés, Irgalmas Jézus Plébánia. 2011. március megjelenik évente néhányszor Vecsés, Irgalmas Jézus Plébánia 2011. március megjelenik évente néhányszor CSALÁDI LELKINAP Apák napja (és márciusban)? Idei lelkinapunk egy kicsit másképp - családi lelkinap : - egy házaspár fogja tartani:

Részletesebben

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette:

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette: ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ Készítette: A Magánpénzügyi Akadémia - vagyonteremtés önerőből - A Magánpénzügyi Akadémia küldetése: közérthetővé tenni a pénzügyeket, ezzel az évtized végére

Részletesebben

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával?

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Használd ezt a nagyszerű és ingyenes szolgáltatást olyan célokra, amelyek pénzt és időt takarítanak meg Neked, ügyfeleidnek és barátaidnak!

Részletesebben

Röviden a keresőoptimalizálásról

Röviden a keresőoptimalizálásról Röviden a keresőoptimalizálásról Mielőtt a közepébe vágnánk Miért kell kiemelt figyelmet szentelned a keresőkben lévő helyezéseidre? A magyar felhasználók többsége az internetet keresésre használják. Nézd

Részletesebben

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára?

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Egy hirtelen ötlet 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Megoldás: Google kérdőív + Facebook hirdetések Kutatás a Facebookon Előadó:

Részletesebben

Kézikönyv a Bázis használatához

Kézikönyv a Bázis használatához Kézikönyv a Bázis használatához --- www.tiensbazis.com verziószám: 1.0 2015. december 1/9. oldal Előszó helyett Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam. Kedves TIENS Partnerünk! Gratulálok a döntésedhez,

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

Gondold ki, beszéld meg, osszad meg. Párbeszéd folytatása

Gondold ki, beszéld meg, osszad meg. Párbeszéd folytatása Gondold ki, beszéld meg, osszad meg Mit gondol a tárgyról vagy témáról.. Párbeszéd folytatása Ötletek megosztása.. 1 Úgy gondoltam, de most azt hiszem Régebben úgy gondoltam, hogy. Most úgy látom, hogy.

Részletesebben

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Kik is vagyunk? A célzott webes megoldások ügynöksége! Az e-kereskedelemről Adatok: A GKIeNET 2700 magyarországi legális webshopot

Részletesebben

VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁS MINT REÁLIS (?) ALTERNATÍVA. Előadó: Dr. Imreh Szabolcs Egyetemi docens SZTE GTK ÜTI Vállalkozásfejlesztési Divízióvezető SZTE GVK

VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁS MINT REÁLIS (?) ALTERNATÍVA. Előadó: Dr. Imreh Szabolcs Egyetemi docens SZTE GTK ÜTI Vállalkozásfejlesztési Divízióvezető SZTE GVK VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁS MINT REÁLIS (?) ALTERNATÍVA Előadó: Dr. Imreh Szabolcs Egyetemi docens SZTE GTK ÜTI Vállalkozásfejlesztési Divízióvezető SZTE GVK A MENÜ Vállalkozási alapok: ötlettől a vállalkozóvá

Részletesebben

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve 10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve J e g y z ő k ö n y v Készült Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM?

MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM? Kizárólag ingatlan eladóknak szóló tanulmány! MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM? - avagy honnan tudjuk, mikor adjuk túl olcsón és mikor túl drágán? - Ismerje meg azt a módszert, mellyel lézer pontossággal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Humánerőforrások Bizottság rendes, nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV a Humánerőforrások Bizottság rendes, nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV a Humánerőforrások Bizottság rendes, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske, Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2015. november 26. 14 00 óra Az ülésen megjelent

Részletesebben

Miért érdemes duplikált tartalmakkal és oldalakkal

Miért érdemes duplikált tartalmakkal és oldalakkal Tartalomduplikáció: liká ió Én loptam, vagy tőlem loptak? Énekes Barbara (Weboriginal Kft, ügyvezető) Az előadás témái Mit jelent a duplikáció? Miért érdemes duplikált tartalmakkal és oldalakkal foglalkozni?

Részletesebben

KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK

KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK HATÉKONY CÉLZÁS AMIHEZ ELŐSZÖR A CÉLPONTOT KELL ISMERNI Google Trends Google Keyword Planner Soovle Ubbersuggest MINDEN STRATÉGIÁNÁL A LEGFONTOSABB MÉRNI AZ EREDMÉNYEKET

Részletesebben

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról!

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Sok mikro-és kisvállalkozás tulajdonosának igazi rémálom a nyári idıszak, hiszen beköszönt az utálatos uborkaszezonként emlegetett jelenség, melynek a jellemzıit biztosan

Részletesebben

Hogyan fogalmazzuk meg egyszerűen, egyértelműen a programozóknak, hogy milyen lekérdezésre, kimutatásra, jelentésre van szükségünk?

Hogyan fogalmazzuk meg egyszerűen, egyértelműen a programozóknak, hogy milyen lekérdezésre, kimutatásra, jelentésre van szükségünk? Hogyan fogalmazzuk meg egyszerűen, egyértelműen a programozóknak, hogy milyen lekérdezésre, kimutatásra, jelentésre van szükségünk? Nem szükséges informatikusnak lennünk, vagy mélységében átlátnunk az

Részletesebben

Értékeken alapuló, felelős döntést azonban csak szabadon lehet hozni, aminek előfeltétele az autonómia. Az erkölcsi nevelés kitüntetett célja ezért

Értékeken alapuló, felelős döntést azonban csak szabadon lehet hozni, aminek előfeltétele az autonómia. Az erkölcsi nevelés kitüntetett célja ezért ERKÖLCSTAN Az erkölcstan alapvető feladata az erkölcsi nevelés, a gyerekek közösséghez való viszonyának, értékrendjüknek, normarendszerüknek, gondolkodás- és viselkedésmódjuknak a fejlesztése, alakítása.

Részletesebben

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS ELŐKELŐ GOOGLE POZÍCIÓK 2018 DENTAL SEO PROSPEKTUS MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS MIBEN SEGÍTHETÜNK ÖNNEK? Fogászati listaoldalakon való megjelenés Weboldalkészítés Linképítés Arculattervezés Social Média

Részletesebben

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com Korrektúra: Egri Anikó 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 3 Az összefogás döbbenetes ereje... 4 Depressziós helyett bajnok... 6 Na

Részletesebben

4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos):

4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos): 4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos): A kiutazásban ludas pasijainkról itt írunk, nem a szexben! Két külön dolog, ugyanis nekik nem sok közük volt a mi kinti életünkhöz,

Részletesebben

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM!

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! A következő kérdőív azt méri fel, hogy mennyire tudsz másoknak nemet mondani, mennyire vagy képes kiállni a neked fontosnak tartott dolgok mellett akkor is, ha ez éppen mások

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: /2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Község, Pálmonostora Község és Gátér Község Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2012. február 13-án a Körjegyzőségi Hivatal Pálmonostori Kirendeltsége

Részletesebben

Urbán Ágnes. Politikai és gazdasági nyomásgyakorlás a médiában, vállalatvezetői szemmel

Urbán Ágnes. Politikai és gazdasági nyomásgyakorlás a médiában, vállalatvezetői szemmel Urbán Ágnes Politikai és gazdasági nyomásgyakorlás a médiában, vállalatvezetői szemmel És mi, vessenek meg érte, nem ugrottunk félre a pénz elől. írta közleményében Németh Péter, a Népszava főszerkesztője

Részletesebben

Cukimami én idős motiváció:

Cukimami én idős motiváció: Cukimami s én idő ió: c motivá Énidó Kezdjük ott, hogy miért is fontos, az Énidő; Magad miatt, mert kell, hogy érezd; az anyasággal nem veszítetted el a nőiességedet, azt, hogy egy önálló és utánozhatatlanul

Részletesebben