xpression PVC-MENTES RUGALMAS PADLÓK PANELES KIVITELBEN

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "xpression PVC-MENTES RUGALMAS PADLÓK PANELES KIVITELBEN"

Átírás

1 xpression PVC-MENTES RUGALMAS PADLÓK PANELES KIVITELBEN

2 upofloor xpression VERHETETLEN MŰSZAKI TULAJDONSÁGOK PVC-, klór-, és plasztikálószermentes Ftalát-, halogén- és nehézfémmentes Kiemelkedő kémiai ellenállás Antibakteriális és antisztatikus Nagy foltállóság Kevés karbantartás nincs szükség viaszra Kiváló tartósság Több mint 38%-ban tartalmaz újrahasznosítható anyagokat Extrém alacsony VOC (illékony szerves vegyület) kibocsátás Tiszta és egészséges beltéri levegőt biztosít Tény, hogy számít az emberek egészsége és a környezetünk minősége. Ez a vezető filozófiánk több mint két évtizede. Az Upofloor Xpression fejlesztésekor kiváltképp az emberek egészségét tartottuk szem előtt. Ez a kollekció PVC- és plasztikálószermentes luxus paneleket tartalmaz, melyek úgy lettek megtervezve, hogy tetszetősek legyenek, ugyanakkor környezetbarát is legyen. Az Upofloor úttörőként vezette be az első környezetbarát PVC- és plasztikálószermentes padlót több mint egy évtizeddel ezelőtt. PVC-mentes Az Upofloor Xpression teljes mértékben PVC- és plasztikálószermentes, természetes ásványi anyagokból és tiszta, hőre lágyuló polimerekből készül. Ftalátoktól, halogénektől, klórtól és nehézfémektől mentes. Az Egyesült Államokban már 2008-tól tiltott olyan gyerekjátékok forgalmazása, melyek ftalátokat tartalmaznak, és néhány korlátozást és tilalmat a gyerekjátékok PVC és ftalát tartalmára vonatkozóan Európában is bevezettek több évvel ezelőtt. Az Upofloor Xpression tiszta összetételének köszönhetően tiszta beltéri levegőt biztosít.

3 EGYEDÜLÁLLÓ ANYAG Az Xpression padlók egy egyedülálló anyagból készülnek, amit Enomer -nek hívnak. Az Enomer egy innovatív anyag, melyet az Upofloor fejlesztett ki az Xpression kollekció számára. Az Enomer természetes ásványokból és tiszta, hőre lágyuló polimerekből készül. Ez az anyag kiváló tulajdonságokkal rendelkezik anélkül, hogy kompromisszumokat jelentene a környezet vagy az emberi lét szempontjából. DESIGN Sötét és világos panelek kombinációja? Vagy talán klasszikus meleg panelek? Az Xpression számos opciót kínál a stílusos és attraktív környezet megteremtése érdekében. Ez a kollekció nyugodt megjelenésű, klasszikus és rusztikus fautánzatú paneleket tartalmaz a világos színektől a sötétig. A kínálatban megtalálhatók a feltűnő és nyugodt panelek is, a Terra Moods és a Stripes kollekciókban.

4 KLASSZIKUS DESIGN Sötét és világos panelek kombinációja? Az Upofloor Xpression számos lehetőséget kínál, hogy otthonában egyedi stílust alakítson ki.

5 EGYEDI PADLÓ Attraktív megjelenésű és környezetbarát. Az Upofloor Xpression padló nagy kopásállóságú, ezért hosszú távon megőrzi attraktív és modern megjelenését.

6 ALACSONY RÁFORDÍTÁSI KÖLTSÉG Padlók Amikor egy új padlóba invesztálunk, fontos annak megállapítása, hogy a padló élettartama alatt mekkora költséggel számoljunk mivel a padló karbantartására fordított költség lényegesen túlszárnyalhatja a beszerzés értékét. Ez a költség magába foglalja a kiindulási költséget, a beépítési költséget, a működési és karbantartási költséget, valamint annak eltávolításának költségét is. Karbantartás A karcolásokkal és szennyeződésekkel szembeni nagy ellenállásnak köszönhetően az Upofloor Xpression alacsony ráfordítást igényel, és tökéletesen alkalmas nagy forgalommal rendelkező közületekben történő felhasználásra. FENNTARTHATÓSÁG Az Upofloor Xpression fejlesztése és gyártása során minden lépcsőnél figyelembe vesszük a környezetet. A termék kifejlesztését az az ötlet vezérelte, hogy létrehozzunk egy olyan attraktív padlót, mely kitűnő tulajdonságokkal rendelkezik anélkül, hogy bármilyen káros elemet tartalmazna, mint a PVC, a plasztikálószerek, a ftalátok, a halogének, a klór és a nehézfémek. A gyártási folyamat az EN14001 szabvány szerint történik. A gyártás során keletkező hulladékot teljes mértékben újrahasznosítják a gyártás során, így biztonságosan forgalomba hozható, mint normál energia veszteséggel gyártott termék. TARTÓS Az Upofloor Xpression extrém tartós. Az ionomer-impregnált kopórétegnek köszönhetően nagyon ellenálló a kopással, benyomódással, karcolódásokkal és kémiai anyagokkal szemben. Az impregnálás olyan keménységet biztosít a padló felületének, mint egy golf labda, így az Xpression padlók kitűnő ellenállással bírnak a kopással, benyomódással és a szakadással szemben. Elégethető és energia célú felhasználásra alkalmas 100%-ban újrahasznosítható a gyártás során Csak természetes ásványi anyagokat és tiszta, hőre lágyuló polimereket tartalmaz PVC- és plasztikálószermentes Enomer -ből készül

7 KARBANTARTÁS Az Xpression könnyen karbantartható kézzel vagy arra alkalmas gép segítségével. A kompakt és kemény felület nem karcolódik könnyen, és nem teszi lehetővé, hogy a szennyeződés átszivárogjon a sűrű kopórétegen. Első ápolás Először távolítsa el a könnyen eltávolítható szennyeződéseket. Mossa fel a padlót lúgos mosószerrel. Egy kombinált gép vagy egy padlóápoló gép piros vagy ennek megfelelő peddel, vagy egy közepes keménységű kefe használható enyhén lúgos mosószerrel. Kerülje a túlzott vízhasználatot. Nedves tisztítást ne alkalmazzon a lerakást követő első héten annak érdekében, hogy a ragasztónak legyen ideje megkötni. Viaszolást vagy fényesítést nem igényel. Időszakos karbantartás Távolítsa el az egyszerűbb szennyeződéseket. Alkalmazzon nedves tisztítást vagy egy kombinált gépet piros vagy ennek megfelelő peddel, és enyhén lúgos mosószert. SHS géppel történő ápolás tenzid tartalmú vagy polimer bázisú tisztítószerrel szintén ajánlott bizonyos időszakonként. LERAKÁS Az Upofloor Xpression padlók könnyen lerakhatók. Az Xpression panelek lerakásához az Upofloor által jóváhagyott vízbázisú akril diszperziós ragasztók használhatók. A padló hátoldala érdesítve van a maximális ragadás érdekében. További információt a lerakással és a jóváhagyott ragasztókkal kapcsolatban a honlapon talál. BIZTONSÁG Az Upofloor Xpression padlók nem segítik az égést tűz esetén, és nem bocsátanak ki az égés során veszélyes gázokat, mint a hidrogén-klorid vagy a hidrogén-cianid. A felület kialakításának köszönhetően jó csúszásállósággal rendelkezik. Az anyag nem biztosít táptalajt a baktériumok megtelepedéséhez. A padlók antisztatikusak.

8 MINDENNAPOS KIS BALESETEK Ha kávé vagy egy üveg vegyszer folyik a padlóra - ezek a balesetek nem hagynak nyo- -mot az Upofloor Xpression padlókon. A kompakt kopóréteg ellenáll a kosznak, könnyen tisztítható és csökkenti a karbantartási költségeket. A nem teljesen sima felületnek köszönhetően az Upofloor Xpression padlók csúszásállók.

9 CIPŐK ÁLTAL OKOZOTT NYOMOK? A gumitalpú cipők könnyen hagynak nemkívánatos nyomokat a padlón. De ez nem vonatkozik az Upofloor Xpression padlókra nincsenek cipőnyomok okozta foltok rajta.

10 OKOS VÁLASZTÁS A szék használata nagy megterhelést jelent a padló számára. Az emberek mozgatják a lábukat a padlón egy hosszabb ücsörgés alatt, és a széket is ide-oda tologatják. Ezek a mozzanatok könnyen okoznak sérülést a padlón. De mindez nem fordulhat elő a nagy kopásállóságú Upofloor Xpression padlókkal, melyek olyan egyedülálló, kemény védőréteggel rendelkeznek, ami egy golflabda felületéhez hasonlítható.

11 VÁLASZTÉK CLEAN WOOD CLASSIC WOOD RUSTIC WOOD STRIPES GRAPHIC WOOD TERRA MOODS

12 Termék Xpression PVC-mentes luxus panelek Felhasználhatóság EN ISO /34/43 Termék szabvány EN Műszaki specifikáció Vastagság EN ISO mm Súly EN ISO g/m 2 Méret Classic Wood EN ISO x mm Kiszerelési egység 2.78 m 2 (30 db) Méret Clean, Rustic, EN ISO x mm Graphic wood Kiszerelési egység 4.33 m 2 (20 db) Méret Moods, Stripes, Terra EN ISO x 500 mm Kiszerelési egység 5.0 m 2 (20 db) FELHASZNÁLÁSI TERÜLET Alkalmas nagy igénybevételnek kitett közületek számára, úgy mint kórházak, bölcsődék, óvodák, iskolák, boltok, kávézók, irodák. Termék tulajdonságok Teszt Teszt módszer Eredmény Tűzállóság EN Cfl-s1 Beltéri levegőminőségi FloorScore, M1, tanúsítványok Ü-sign, Der Blaue Engel, Austrian Ecolabel Maradó benyomódás EN ISO <0.05 mm Mérettartósság EN 434 (6h 50 C) <0.2% Kopásállóság EN T csoport Színtartóság EN ISO 105-B02 6 Csúszásállóság EN DS (>0.3) DIN R9 Rugalmasság EN ISO mm Módszer A Statikus töltés EN 1815 <2kV (antisztatikus) Kémiai anyagokkal EN ISO Kiváló szembeni ellenállás Padlófűtés Alkalmas (max. +28 C) Bakteriális megtelepedés Nem biztosít táptalajt a baktériumok megtelepedéséhez. KÉMIAI ELLENÁLLÁS Az Xpression felületét egy kompakt, ionomer-impregnált kopóréteg képezi, melynek köszönhetően a szennyeződés nem tud beszivárogni a padlóba. Emiatt különösen ellenáll olyan kémiai anyagokkal szemben, mint a savak, lúgok és oldószerek, és nem reagál a gumira. TANÚSÍTOTT MINŐSÉG

13 AZ UPOFLOOR ÚJ FEJLESZ- TÉSŰ RUGALMAS PADLÓJA. DIVATOSABB. ZÖLDEBB. TARTÓSABB. Az Upofloor 1950-es indulása óta forradalmasította a hagyományos közületi padlókra vonatkozó szempontjainkat olyan divatos, ugyanakkor környezetbarát padló létrehozására fókuszál, ami erős és könnyen karbantartható. Az Upofloor gyárat a nyugat-finnországi Nokia városban alapították, mely az egyik vállalkozó szellemű és innovatív központja Európának. Ez az a kis város, ahol a Nokia Csoport megkezdte működését a 19. században, mint kis papírmalom, a város nevét felvéve. Az innovatív szellemiség az, ami a Nokia telekommunikációs márkát világszerte sikeressé tette, és a város erős védjegyévé vált, és további számos innovatív céget vonzott oda az évtizedek során. Az egyik ezek közül az Upofloor, amelyet a régi Nokia papírmalom helyén alapítottak, és amely szintén a Nokia Csoport tulajdonában volt egy időben. Az Upofloor megalapításakor az volt az elképzelés, hogy a finn piacon bevezessenek egy innovatív terméket, amely később világszerte sikeressé válik, azaz a rugalmas vinyl padlót. Az 1960-as években a gyártás kibővült a közületi felhasználásra alkalmas rugalmas tekercses padlókkal, és a rugalmas vinyl padlókkal lakossági felhasználásra. Eközben más országokból is jelentkeztek a megnövekedett igények, ami az export folyamatos növekedését eredményezte. Mára az Upofloor sikeren legyártott, értékesített és beépített több millió négyzetméternyi padlót világszerte. Környezetbarát padlóra fókuszálva Az Upofloor termékfejlesztése még mindig az úttörő Nokia városában történik. A legfontosabb szempont, hogy olyan innovatív, PVC-mentes, környezetbarát padlót fejlesszenek ki, mely tartós és könnyen karbantartható. Az első PVC-mentes padlót 2004-ben vezették be a piacra. Azóta az Upofloor úttörővé vált a PVC-mentes padlók terén, célul kitűzve a divat által vezértelt, technológiailag fejlett és fenntartható gyártás folyamatos bővülését. Az Upofloor több mint 60 éve vezető gyártó a kvarcvinyl padlók terén, egyedi megjelenésű padlókat kínálva a legkülönbözőbb intézmények számára. A Kährs Csoport része Ma az Upofloornak két gyára van Finnországban. A cég a Kährs Csoport része. A Kährs az 1857-es alapítása óta a világ legrégebbi és vezető fapadló gyártója, mely mára egy világszerte elismert márkává vált.

ZERO PVC-MENTES RUGALMAS TEKERCSES PADLÓ KÖZÜLETEK SZÁMÁRA

ZERO PVC-MENTES RUGALMAS TEKERCSES PADLÓ KÖZÜLETEK SZÁMÁRA ZERO PVC-MENTES RUGALMAS TEKERCSES PADLÓ KÖZÜLETEK SZÁMÁRA EXKLUZÍV RUGALMAS TEKERCSES PADLÓ. PVC-MENTES. Zero PVC, klór, és plasztikálószer Zero ftalát, halogén és nehézfém Homogén szerkezet Kiváló tartósság

Részletesebben

NAGY ELLENÁLLÁSÚ RUGALMAS PADLÓK PANELES KIVITELBEN MEGKÖZELÍTŐLEG 70% KVARCOT ÉS TERMÉSZETES ÁSVÁNYOKAT TARTALMAZ A LEGJOBB KOPÁCSÁLLÓSÁG

NAGY ELLENÁLLÁSÚ RUGALMAS PADLÓK PANELES KIVITELBEN MEGKÖZELÍTŐLEG 70% KVARCOT ÉS TERMÉSZETES ÁSVÁNYOKAT TARTALMAZ A LEGJOBB KOPÁCSÁLLÓSÁG NAGY ELLENÁLLÁSÚ RUGALMAS PADLÓK PANELES KIVITELBEN MEGKÖZELÍTŐLEG 70% KVARCOT ÉS TERMÉSZETES ÁSVÁNYOKAT TARTALMAZ A LEGJOBB KOPÁCSÁLLÓSÁG T TÖMÖRÍTÉSE 600T NYOMÁS ALATT KEMÉNYEBB MINT A BETON - SOKKAL

Részletesebben

Classen Neo 2.0 és SONO vízálló laminált padló

Classen Neo 2.0 és SONO vízálló laminált padló Classen Neo 2.0 és SONO vízálló laminált padló Normál panelformátumú vízálló burkolat, nem szinkronnyomott felülettel, körbefózolva, AC5-ös kopásállósággal Cikkszám Név Panelméret Fóz m2/köteg köteg/raklap

Részletesebben

DISANO BY HARO A lakás egészséges padlója

DISANO BY HARO A lakás egészséges padlója 2014 DISANO BY HARO A lakás egészséges padlója DISANO BY HARO - A formatervezett padló SAjátOSSágA A formatervezett padlók teljesen a trendbe illeszkednek, és ennek jó oka van. Egyesítik magukban a többi

Részletesebben

DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA

DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA 2014 DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA DISANO BY HARO - A FORMATERVEZETT PADLÓ SAJÁTOSSÁGA A formatervezett padlók teljesen a trendbe illeszkednek, és ennek jó oka van. Egyesítik magukban a többi

Részletesebben

nem vinil és nem is szônyeg, ez

nem vinil és nem is szônyeg, ez nem vinil és nem is szônyeg, ez A tartós, praktikus és vonzó padlóburkolat. Ha szônyegpadló, linóleum, vagy PVC alkalmazásán gondolkodik, van egy új, több elônyt nyújtó lehetôség. Ahol a hosszú élettartam,

Részletesebben

TOP ASTRAL COSMOS SOUNDTEX 5.0 HETEROGÉN FÉL-OBJEKT PABLÓBURKOLATOK GRABO KÖZÜLET

TOP ASTRAL COSMOS SOUNDTEX 5.0 HETEROGÉN FÉL-OBJEKT PABLÓBURKOLATOK GRABO KÖZÜLET TOP ASTRAL COSMOS SOUNDTEX 5.0 HETEROGÉN FÉL-OBJEKT PABLÓBURKOLATOK 58 59 GRABO KÖZÜLET TOP FÉL-OBJEKT PADLÓBURKOLAT TOP CLOUD 4261-252 2 3 4 m 4546-259 2 3 4 m 4546-263 2 3 4 m A TOP termékcsalád kiváló

Részletesebben

Dycem tisztatéri technológia

Dycem tisztatéri technológia Dycem tisztatéri technológia A Dycem változatos és alkalmazkodó termékpalettával rendelkezik, beleértve a mozdítható és rögzített tisztatéri szőnyegeket, amelyek személyre szabhatók. Mindössze 2,5 mm vastag,

Részletesebben

KoskiDekor Elegáns és stabil

KoskiDekor Elegáns és stabil Csak a fantázia szab határt... 2016/2. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak KoskiDekor Elegáns és stabil Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez, színes, áttetsző, a fa erezetességét

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

SILIGOR M OSOGATÓTÁLC ÁK

SILIGOR M OSOGATÓTÁLC ÁK SILIGOR M OSOGATÓTÁLC ÁK INNOVATÍV ALAPANYAG, INNOVATÍV FORMA A mindennapos használat miatt a mosogató minősége minden háztartásban nagyon fontos, ami a helyiség nedvességtartalmát és a munkalapszerű használatot

Részletesebben

spirit Ismét egy természetes fejlesztés a Kährs-től, Svédországból

spirit Ismét egy természetes fejlesztés a Kährs-től, Svédországból Kährs Spirit spirit Ismét egy természetes fejlesztés a Kährs-től, Svédországból Mint a minőségi fapadlógyártás éljátékosa, folyamatosan résen vagyunk. A fejlesztés egy természetes svéd örökség. Az elmúlt

Részletesebben

bott munkalapok Leírás és műszaki részletek

bott munkalapok Leírás és műszaki részletek bott munkalapok Vörös bükk munkalap Tömör bükk Anyag Felső oldal Alsó oldal tömör bükk olajozott olajozott 30, 40, 50 mm natúr bükk ellenáll a víznek, az olajoknak, a savaknak és a vegyszereknek nagy kopásállóságú

Részletesebben

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához Premium bevonati rendszer Fehér Galambszürke Antracitmetál Fekete

Részletesebben

Tradíció és elegancia. Szalagparketta

Tradíció és elegancia. Szalagparketta Tradíció és elegancia Szalagparketta hétrétegű Rangifer lakkozás kemény fa fedőréteg fenyő középréteg fenyő furnér aljréteg Miért válasszon Jive parkettát? ss ss ss ss ss Mert a valódi fát egyedi megjelenésűvé

Részletesebben

Az ECOSE Technológia rövid bemutatása

Az ECOSE Technológia rövid bemutatása Az ECOSE Technológia rövid bemutatása Mi az ECOSE Technológia? egy forradalmian új, természetes, formaldehid-mentes kötőanyagtechnológia, mely üveg-, kőzetgyapot és számos más termék gyártásakor biztosítja

Részletesebben

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások 3M Konyhahigiéniai termékek Professzionális tisztaság Egyszerű és hatékony megoldások Felcsiszolás, alapeltávolítás A legjobb eredmény elérése érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy a védőréteggel való

Részletesebben

FLEXIO HARMONIKAFALAK

FLEXIO HARMONIKAFALAK FLEXIO HARMONIKAFALAK Határtalan rugalmasság A mobilfal nem új találmány; mondhatni az Espero-val együtt fejlődött. A terek időleges felosztását, leválasztását teszi lehetővé, méghozzá megfelelő hangszigeteléssel.

Részletesebben

Élet a szabadban. Automotive Industry

Élet a szabadban. Automotive Industry Élet a szabadban RELAZZO, A TERASZ. TUDNIVALÓK A MINDENNAPI HASZNÁLATHOZ www.rehau.hu/relazzo Construction Automotive Industry Kedves Ügyfelünk! Köszönjük, hogy termékünket választotta! A következő oldalakon

Részletesebben

Soba. FlamLINE. Fugaszalag 3 dimenziós hézagmozgáshoz

Soba. FlamLINE. Fugaszalag 3 dimenziós hézagmozgáshoz Soba Fugaszalag 3 dimenziós hézagmozgáshoz Egyszerû beépíthetôség lángolvasztással 1 Szigetelôlemez elvágása a dilatációnál fugaszalag elhelyezése és lángolvasztással történô rögzítése 2 fugaszalag fugaszalag

Részletesebben

Mapefloor Parking System. Vízzáró bevonatok forgalommal terhelt területekre

Mapefloor Parking System. Vízzáró bevonatok forgalommal terhelt területekre Mapefloor Parking System Vízzáró bevonatok forgalommal terhelt területekre Mapefloor Parking System A parkolóházak és járműforgalommal terhelt szerkezetek beton felületeinek védelme kiemelt fontosságú

Részletesebben

J A G A L I N E A P L U S

J A G A L I N E A P L U S J A G A L I N E A P L U S Karcsú, mint egy topmodell. A LINEA PLUS sima előlapja, diszkrét, stílusos burkolata rejtve tartja a gyors és energiatakarékos Low- H 2 O fűtőelemet, esztétikusan elfedi a csöveket

Részletesebben

CSÚSZÁSMENTES LAPOK ÉS HAJLÍTOTT LÁBAZAT

CSÚSZÁSMENTES LAPOK ÉS HAJLÍTOTT LÁBAZAT IPARI BURKOLATOK AZ IPARI LÉTESÍTMÉNYEK TERVEZÉSEKOR FOKOZOTT FIGYELMET IGÉNYELNEK A VONATKOZÓ HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK, VALAMINT A TERMÉSZETES HASZNÁLATBÓL ADÓDÓ MAGAS IGÉNYBEVÉTELNEK VALÓ MEGFELELÉS. AZ

Részletesebben

KONFERENCIASOROZAT 2015 KONFERENCIASOROZAT 2015. PREFA Hungária Kft. www.prefa.hu judit.nemere@prefa.com +36 (30) 6866786 2040 Budaörs, Gyár utca 2.

KONFERENCIASOROZAT 2015 KONFERENCIASOROZAT 2015. PREFA Hungária Kft. www.prefa.hu judit.nemere@prefa.com +36 (30) 6866786 2040 Budaörs, Gyár utca 2. KONFERENCIASOROZAT 2015 KONFERENCIASOROZAT 2015 PREFA Hungária Kft. www.prefa.hu judit.nemere@prefa.com +36 (30) 6866786 2040 Budaörs, Gyár utca 2. SZERVEZŐK SZAKMAI VÉDNÖK MÉDIATÁMOGATÓK » Alapítás éve:

Részletesebben

Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet

Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet Casoprano Quick-Lock A megbízható álmennyezet asoprano Quick-Lock Álmennyezet rendszer A kazettás álmennyezetekkel szemben támasztott esztétikai és műszaki elvárások megkövetelik a rendszerben alkalmazott

Részletesebben

szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH KRAIBUR G

szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH KRAIBUR G szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH K KRAIBUR G K KRAIBUR G SZIGETEL & VÉD tartalom 4 6 8 10 12 14 16 szigetelés comfort whisper color standard rubber estra szigetel & véd CSENDET ÉS NYUGALMAT

Részletesebben

nanotechnológiai alkalmazások Nanotechnika az iparban és az autóiparban

nanotechnológiai alkalmazások Nanotechnika az iparban és az autóiparban Nanotechnika az iparban és az autóiparban SIMO CONSULTING www.simo.at A-7000 Eisenstadt NEMZETKÖZI CÉGTANÁCSADÁS SIMO PROJECT Bt. www.simo.hu H-8500 Pápa IPARI PROJEKTMENEDZSMENT NANO SIMO Kft. H-8500

Részletesebben

Kínálatunkban megtalálhatók a szilikon tömítőgyűrűk és forgalmazott NBR gumi gyűrűk metrikus és coll méretben darabos és dobozos kiszerelésekben.

Kínálatunkban megtalálhatók a szilikon tömítőgyűrűk és forgalmazott NBR gumi gyűrűk metrikus és coll méretben darabos és dobozos kiszerelésekben. Szilikon O gyűrű szilikonok.hu /szilikon/szilikon-termekek/preselt-szilikon-formadarabok/szilikon-o-gyuru/ Egyedi és szabványos szilikon tömítő O gyűrűk gyártása Kínálatunkban megtalálhatók a szilikon

Részletesebben

TERASZOK KERÍTÉSEK BURKOLATOK. A festés mentes életért CSEH GYÁRTÓ WPC TERMÉKEI

TERASZOK KERÍTÉSEK BURKOLATOK. A festés mentes életért CSEH GYÁRTÓ WPC TERMÉKEI TERASZOK KERÍTÉSEK BURKOLATOK A festés mentes életért CSEH GYÁRTÓ WPC TERMÉKEI Miért válasszam a WoodPlastic teraszt? Szép luxus teraszra vágyik, amit nem kell karbantartania? Szereti a fa nemes természetességét,

Részletesebben

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Hajtókarral működtetett felülvilágító lapostetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló, kiváló minőségű

Részletesebben

exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita

exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita exkluzív zuhanylefolyók MEDO Köszönti Önt a Medo Trade Kft. Cégünk egyedi és modern fürdőszobák

Részletesebben

Technikai adatlap - ABS UNI színek

Technikai adatlap - ABS UNI színek Technikai adatlap - ABS UNI színek Az abs élzárók magas minőségű termoplasztikus, maximálisan ellenálló és hőálló műanyagból gyártott ABS élzárók (acrylonitrile butadiene styrene) Előnyei: Színtartóak,

Részletesebben

PLEXIGLAS Optical HC lemezek karcálló bevonattal (hard coated)

PLEXIGLAS Optical HC lemezek karcálló bevonattal (hard coated) PLEXIGLAS Optical HC lemezek karcálló bevonattal (hard coated) 2015.07.07. - v1.0 1 A TERMÉK A PLEXIGLAS Optical HC (hard coated) lemezek, karcálló bevonatú plexilemezek. A kiváló optikai tulajdonságokkal

Részletesebben

TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez

TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez Polírozó termékek a gépjármű fényezések ápolásához, felújításához és javításához Teroson_poli roza s_6oldalas_press.indd 2 2016.09.23. 15:32 TEROSON polírozó

Részletesebben

WALLGO DESIGN moss&wood

WALLGO DESIGN moss&wood WALLGO DESIGN moss&wood Wallgo Design A Wallgo Design egy fával és izlandi zuzmó alapanyaggal dolgozó tervező, gyártó és kivitelező designstúdió. Célunk, hogy természetes anyagokból készült termékeinkkel

Részletesebben

Technikai adatlap - ABS UNI színek

Technikai adatlap - ABS UNI színek Technikai adatlap - ABS UNI színek Az abs élzárók magas minőségű termoplasztikus, maximálisan ellenálló és hőálló műanyagból gyártott ABS élzárók (acrylonitrile butadiene styrene) Előnyei: Színtartóak,

Részletesebben

J A G A S T R A D A. A Low-H 2 O technológia néhány jellemző tulajdonsága:

J A G A S T R A D A. A Low-H 2 O technológia néhány jellemző tulajdonsága: J A G A S T R A D A A sima előlap és az erős felső rács vízszintes vonalai adják a STRADA szemet gyönyörködtető megjelenését. A robosztus, egyszerű és mégis elegáns burkolat a Low-H 2 O technológiát takarja.

Részletesebben

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP A 3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP www.hotspot-titanium.com Meleg és hideg víz Forralt víz A HotSpot Titanium A HotSpot Titanium lendületet ad konyhájának, köszönhetően az elegáns designnak, új élményeknek

Részletesebben

MŰGYANTA- ÉS IPARI PADLÓ, BURKOLATOK

MŰGYANTA- ÉS IPARI PADLÓ, BURKOLATOK P O R M E N T E S Í T É S, H É Z A G M E N T E S B U R K O L A T, H C C P R E N D S Z E R K Ö V E T E L M É N Y E I N E K M E G F E L E L Ö P A D L Ó B U R K O L A T O K MŰGYANTA- ÉS IPARI PADLÓ, BURKOLATOK

Részletesebben

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Enzo zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 800 X 1200 X 1850mm Méret tálca: 800 X 1200 X 150mm Krómozott kabinkeret Oldalüvegek: 6 mm biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

Vythos Ref

Vythos Ref Vythos Ref. 247592..0 A minimalizmus behatol a fürdőszobába és a jóléti környezetbe. Az egyszerű, kiegyensúlyozott és tiszta vonalak rugalmasságot és józanságot visznek a fürdőszobába egyetlen olyan termékkel,

Részletesebben

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP 2018.04.03. Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz Termékleírás Kézi működtetésű tetőkijárat lapostetőkhöz 60 fokos nyitási szög a tetőre való könnyű kijutásért Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC-tok

Részletesebben

Termékajánlatunk az élelmiszeripar részére

Termékajánlatunk az élelmiszeripar részére 2014 Termékajánlatunk az élelmiszeripar részére 258 Élelmiszeripari választék - Érték és minőség A Fortis Plus az ipari mosásnak is maximálisan ellenálló, kiváló minőségű kevertszálas alapanyag (65% poliészter/35%

Részletesebben

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gemini zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 900 X 900 X 1850 Méret tálca: 900 X 900 X 150 Krómozott keret Oldalüvegek: 6 mm átlátszó biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás}

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás} {loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=13 imageid=68} {phocagallery view=category categoryid=25 imageid=136} {phocagallery view=category categoryid=28 image {phocagallery Vékonybevonat

Részletesebben

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre festékünkkel és új történeteket mesélnek. akril szatén

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel 2018.04.03. Termékinformáció fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 1093 íves üveggel Termékjellemzők Íves üvegű, fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőbe Innovatív, ívelt formájú, teljes felületén

Részletesebben

Kínálatunkban megtalálhatók a szilikon tömítőgyűrűk és forgalmazott NBR gumi gyűrűk metrikus és coll méretben darabos és dobozos kiszerelésekben.

Kínálatunkban megtalálhatók a szilikon tömítőgyűrűk és forgalmazott NBR gumi gyűrűk metrikus és coll méretben darabos és dobozos kiszerelésekben. Szilikon O gyűrű szilikongumi.com /szilikon-termekek/preselt-szilikon-formadarabok/szilikon-o-gyuru/ Egyedi és szabványos szilikon tömítő O gyűrűk gyártása Kínálatunkban megtalálhatók a szilikon tömítőgyűrűk

Részletesebben

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP 1.0-ás változat 2014.10.01. Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP Termékleírás Kézi működtetésű tetőkijárat lapostetőkhöz 60 fokos nyitási szög a tetőre való könnyű kijutásért Kopásálló, kiváló

Részletesebben

Használati- és kezelési útmutató

Használati- és kezelési útmutató Használati- és kezelési útmutató HU Használati- és kezelési útmutató Tisztelt Vásárló! Örülünk, hogy a Telmex-Nowy Styl Zrt. székeinek vásárlása által megtisztelte cégünket bizalmával. A szakértelem, a

Részletesebben

J A G A K N O C K O N W O O D

J A G A K N O C K O N W O O D J A G A K N O C K O N W O O D Kivételes, formabontó, konfrontáló. A KNOCKONWOOD a legelső fűtőtest fából. A gyönyörűen kivitelezett, egyszerű, mégis elegáns, tartós burkolat a legjobb minőségű furnérból

Részletesebben

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban.

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban. TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS Nem csak a helyes használatról, hanem a megfelelő tisztításról és karbantartásról tájékozathatjuk önt, a lehető leghosszabb élettartam eléréséhez. Az egész FITNICE kollekcióra garanciát

Részletesebben

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.15. Termékinformáció Hajtókarral működtetett lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Rúddal működtetett felülvilágító lapos tetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló,

Részletesebben

TETŐCSEREPEK HOMLOKZATI BURKOLÓTÉGLÁK TERRAKOTTA PADLÓBURKOLATOK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

TETŐCSEREPEK HOMLOKZATI BURKOLÓTÉGLÁK TERRAKOTTA PADLÓBURKOLATOK ÉS KIEGÉSZÍTŐK TETŐCSEREPEK HOMLOKZATI BURKOLÓTÉGLÁK TERRAKOTTA PADLÓBURKOLATOK ÉS KIEGÉSZÍTŐK Tetőcserepek Portuguese tetőcserép Tipikus mediterrán stílusával ez az Olaszországban, Dél-Franciaországban, Görögországban

Részletesebben

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012. www.epo-trend.hu

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012. www.epo-trend.hu A mi szenvedélyünk a beton Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012 HTC Superfloor Használja ki betonpadlója szilárdságát A HTC Superfloor eljárásnak köszönhetően a takaríthatatlanul piszkos,

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció fix lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapos tetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

A N D R O M E D A A N D R O M E D A. Fejtámla Klasszikus előlap 170, 180 cm Klasszikus oldallap 80 cm Kapaszkodó 1.

A N D R O M E D A A N D R O M E D A. Fejtámla Klasszikus előlap 170, 180 cm Klasszikus oldallap 80 cm Kapaszkodó 1. F Ü R D Ő K Á D A K Nagy lépést tettünk a tetőtől talpig Alföldibe öltöztetett fürdőszoba felé azzal, hogy immár a fürdőkádak tekintetében is kínálunk Alföldi minőséget. A Premio, Standard és Eko kategóriák

Részletesebben

SIGMACOVER 256 (SIGMACOVER CM PRIMER) 7412

SIGMACOVER 256 (SIGMACOVER CM PRIMER) 7412 2005. szeptember 2004. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, poliamiddal térhálósodó, átfesthető, vastagrétegű, cinkfoszfát epoxi bázisú alapozó JELLEMZŐI - általánosan alkalmazható

Részletesebben

Porraloltó 6-12 kg.-os készülék

Porraloltó 6-12 kg.-os készülék Tűzoltó készülékek Porraloltó 6-12 kg.-os készülék Porraloltó 50 kg.-os készülék Porraloltó GLÓRAI készülék Habbaloltó IFEX készülékek Halonnal oltó készülék Széndioxiddal oltó készülék Japán gyártmányú

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció VELUX INTEGRA lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Elektromos felülvilágító lapos tetőkhöz Vezérlőegység vagy távirányító Tokba rejtett ablakmozgató motor

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CFP fix felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció fix felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő üvegezés

Részletesebben

A HOSSZÚ ÉLET TITKA. Önálló tervezés

A HOSSZÚ ÉLET TITKA. Önálló tervezés A HOSSZÚ ÉLET TITKA Önálló tervezés MÜNCHEN, NÉMETORSZÁG A Green Good Design díjat a chicagói Athenaeum építészeti és formatervezési múzeum valamint az építészet, forma- és várostervezés európai központja

Részletesebben

Modern nagyvonalúság. Engedje, hogy a következő oldalakon ötleteinkkel inspiráljuk és hozzon létre egyedi stílusú teret kertjében.

Modern nagyvonalúság. Engedje, hogy a következő oldalakon ötleteinkkel inspiráljuk és hozzon létre egyedi stílusú teret kertjében. Modern nagyvonalúság Igényes design a felületi burkolásban. az airpave prémium porcelán lapprogram mindössze 2 cm-es vastagságával korszerű és modern életstílust képvisel, elegánsan könnyed megjelenést

Részletesebben

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu Supershine & Spongelux visszavarázsolja a padló eredeti fényét Supershine & Spongelux Termék áttekintés avagy a forradalmi fényező és csiszoló pad-ek SUPERSHINE PLUS,gyémánt pad félkemény hordozófelülettel.

Részletesebben

SIGMACOVER 456 (SIGMACOVER CM COATING) 7466

SIGMACOVER 456 (SIGMACOVER CM COATING) 7466 2005. szeptember 2004. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, átfesthető, vastagrétegű, poliamiddal térhálósodó epoxi bázisú bevonat JELLEMZŐI - általánosan használható, vastagrétegű

Részletesebben

Nagytisztaságú melegen vulkanizált szilikon termékeink melyet vulkanizáló présgépen sajtolással állítunk elő.

Nagytisztaságú melegen vulkanizált szilikon termékeink melyet vulkanizáló présgépen sajtolással állítunk elő. Szilikon lemez szilikonok.hu /szilikon/szilikon-termekek/preselt-szilikon-formadarabok/szilikon-lemez/ Nagytisztaságú melegen vulkanizált szilikon termékeink melyet vulkanizáló présgépen sajtolással állítunk

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Kiegészítő magyarázatok, leírások, ábrák 2. Íves zuhanykabinok 3-11. Szögletes zuhanykabinok 12-26

Tartalomjegyzék. Kiegészítő magyarázatok, leírások, ábrák 2. Íves zuhanykabinok 3-11. Szögletes zuhanykabinok 12-26 Tartalomjegyzék Kiegészítő magyarázatok, leírások, ábrák 2 Íves zuhanykabinok 3-11 Szögletes zuhanykabinok 12-26 Síkfalra szerelhető (háromfalas) és négy oldalról zárt (négyfalas) zuhanykabinok 27-40 Zuhanyajtók

Részletesebben

REHAU BASIC-DESIGN ABLAKOK GAZDASÁGOS MEGOLDÁS MÁRKAMINŐSÉGBEN. Építőipar Autóipar Ipar

REHAU BASIC-DESIGN ABLAKOK GAZDASÁGOS MEGOLDÁS MÁRKAMINŐSÉGBEN.   Építőipar Autóipar Ipar REHAU BASIC-DESIGN ABLAKOK GAZDASÁGOS MEGOLDÁS MÁRKAMINŐSÉGBEN www.rehau.hu Építőipar Autóipar Ipar MINŐSÉG ÉS GAZDASÁGOSSÁG REHAU BASIC-DESIGN ABLAKPROFIL Az ablak egy életre szóló beruházás: Amikor új

Részletesebben

HHS 5000 A WÜRTH HHS KENŐANYAGOK ÁTTEKINTÉSE. Megbízható! HASZNOS HELYETTESÍTHETETLEN SZUPER. Nagy teljesítményű kenőolaj, PTFE adalékkal

HHS 5000 A WÜRTH HHS KENŐANYAGOK ÁTTEKINTÉSE. Megbízható! HASZNOS HELYETTESÍTHETETLEN SZUPER. Nagy teljesítményű kenőolaj, PTFE adalékkal HHS KENŐANYAGOK A WÜRTH HHS KENŐANYAGOK ÁTTEKINTÉSE HASZNOS HELYETTESÍTHETETLEN SZUPER HHS 5000 Nagy teljesítményű kenőolaj, adalékkal Megbízható! Ahol a hagyományos kenőanyagok felmondják a szolgálatot

Részletesebben

Víz- és préslégtöml k

Víz- és préslégtöml k Víz- és préslégtöml k "PRESS N/L 10" - Alacsony nyomású víztöml Gumi víztömlõ általános felhasználási területre, kerti, mez gazdasági és ipari célokra. : SBR/EPDM, fekete, sima Üzemi nyomás : 10 bar Robbanó

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

Casobianca. Casoroc. Casostar. Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet

Casobianca. Casoroc. Casostar. Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet Casobianca Casoroc Casostar Casoprano Quick-Lock A megbízható álmennyezet Casoprano Quick-Lock Álmennyezet rendszer A kazettás álmennyezetekkel szemben támasztott esztétikai és műszaki elvárások megkövetelik

Részletesebben

VECTOR RAPID RAGSAZTÓ

VECTOR RAPID RAGSAZTÓ TYTAN PROFESSIONAL VECTOR RAPID RAGSAZTÓ A Tytan Professional Vector Rapid MS Polymer-bázisú ragasztó magas kezdeti tapadással (5 sec.), mely minden féle falazó és befejező munkálathoz lett fejlesztve.

Részletesebben

álmennyezetek, a tökéletes egyensúly az OPtimális kényelemért

álmennyezetek, a tökéletes egyensúly az OPtimális kényelemért álmennyezetek, a tökéletes egyensúly az OPtimális kényelemért OPtimalizálás Főbb termékjellemzők A TÖKÉLETES EGYENSÚLY A SŰRŰSÉG ÉS KÖZÖTT A LAMINÁLT TERMÉKCSALÁD 3 FELÜLETi MEGJELENÉSSEL Termékelőnyök

Részletesebben

Kültéri falburkolatok

Kültéri falburkolatok Kültéri falburkolatok 2 / 3 TWINSON MINDKÉT VILÁGBÓL A LEGJOBB Üdvözöljük a Twinson világában, ahol a természet és a technika kéz a kézben jár. A Twinson fából és PVC-ből készül. E két komponens előnyös

Részletesebben

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK TEXTILIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

CSILLOGÓ, ELŐRE BEVONT, ELLENÁLLÓ, KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ ARMAFLEX SZIGETELÉS GYORS TELEPÍTÉSHEZ

CSILLOGÓ, ELŐRE BEVONT, ELLENÁLLÓ, KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ ARMAFLEX SZIGETELÉS GYORS TELEPÍTÉSHEZ Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) CSILLOGÓ, ELŐRE BEVONT, ELLENÁLLÓ, KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ ARMAFLEX SZIGETELÉS GYORS TELEPÍTÉSHEZ 2-az-1-ben előbevonattal ellátott rendszer,

Részletesebben

EMELD ÚJ SZINTRE MOTOROD TELJESÍTMÉNYÉT! MOL DYNAMIC MOTO MOTORKERÉKPÁR MOTOROLAJOK EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ IS

EMELD ÚJ SZINTRE MOTOROD TELJESÍTMÉNYÉT! MOL DYNAMIC MOTO MOTORKERÉKPÁR MOTOROLAJOK EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ IS EMELD ÚJ SZINTRE MOTOROD TELJESÍTMÉNYÉT! MOTORKERÉKPÁR MOTOROLAJOK EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ IS ELASTIC LAYER TECHNOLOGY RUGALMAS VÉDŐFILM EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ Az extrém hatásoknak is ellenálló Elastic

Részletesebben

Innovatív vízelvezetés. Geberit zuhany szerelőelemek falba rejtett lefolyóval

Innovatív vízelvezetés. Geberit zuhany szerelőelemek falba rejtett lefolyóval Innovatív vízelvezetés Geberit zuhany szerelőelemek falba rejtett lefolyóval Különösebb ördöngösség nélkül, egyszerűen beszerelhető Rengeteg időt takaríthat meg, kompromisszumok nélkül A zuhany szerelőelem

Részletesebben

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT Beltéri falfestékek SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT A a beltéri falak, homlokzatok és betonfelületek védelmére és díszítésére használható termékcsoport neve. Ha úgy dönt, hogy felújít, díszít és véd

Részletesebben

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive.

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive. www.varta-automotive.com mint AZ ÚJ A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com MINDIG JOBB: ENERGIA PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Részletesebben

insul tube & insul sheet

insul tube & insul sheet Kaucsuk termékek az NMC-toªl insul tube & insul sheet Komplett választék fuªtéstechnikai, huªtés,-és klímatechnikai, valamint szolártechnikai felhasználásra Hatékony hoª-és klímatechnikai szigetelés insul

Részletesebben

LVT design padlóburkolatok Stílus és elegancia

LVT design padlóburkolatok Stílus és elegancia LVT design padlóburkolatok Stílus és elegancia Miért a Designflooring? Pearl Oak LLP306 Tartós Valósághű Alacsony karbantartási igény WP418 s KP99 s ST14 s Halk Kényelmes Padlófűtésnél alkalmazható LLP92

Részletesebben

Shell Corena S4 R 68. Korszerű szintetikus kompresszorolaj, rotációs légkompresszorokhoz

Shell Corena S4 R 68. Korszerű szintetikus kompresszorolaj, rotációs légkompresszorokhoz Műszaki adatlap Shell Corena S4 R 68 Korszerű szintetikus kompresszorolaj, rotációs légkompresszorokhoz Extra hosszú élettartam Megnövelt hatékonyság Nagy igénybevételre A Shell Corena S4 R elsősorban

Részletesebben

MŰSZAKI ADATLAP. Alkalmazások / Felhasználási területek. Tárolás / Feldolgozás. Minőségi jellemzők / Műszaki adatok EGGER EUROSPAN MUNKALAPOK TÁROLÁS

MŰSZAKI ADATLAP. Alkalmazások / Felhasználási területek. Tárolás / Feldolgozás. Minőségi jellemzők / Műszaki adatok EGGER EUROSPAN MUNKALAPOK TÁROLÁS MŰSZAKI ADATLAP EGGER EUROSPAN MUNKALAPOK Az EGGER EUROSPAN munkalapok kombinált elemek, melyek mind a felületükön, mind az éleiken dekoratív ekkel - varrat nélkül - borított EUROSPAN E1 nyers forgácslapokból

Részletesebben

SIGMADUR 520 (SIGMADUR HB FINISH) 7524

SIGMADUR 520 (SIGMADUR HB FINISH) 7524 2005 szeptember 2004 márciusi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI kétkomponenses, selyemfényű, alifás akril poliuretán vastagrétegű fedőbevonat - könnyen felszórható hengerrel és airless szórással

Részletesebben

ACO termékkatalógus ACO ipari vízelvezetés

ACO termékkatalógus ACO ipari vízelvezetés ACO termékkatalógus ACO ipari vízelvezetés ACO. A vízelvezetés jövője collect: clean: hold: release: 2 ACO rendszerlánc működése Tartalom Bevezetés 4 Általános információk 4 higiénikus 4 A higiénikus kialakítás

Részletesebben

Tűzvédő bevonatok készítésének folyamata. 1 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium

Tűzvédő bevonatok készítésének folyamata. 1 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Tűzvédő bevonatok készítésének folyamata 1 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Élet A tűz Pusztulás 2 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Az ember szolgálatában 3 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Veszélyek 4

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

J A G A F R E E D O M C L I M A

J A G A F R E E D O M C L I M A J A G A F R E E D O M C L I M A Energiahatékonyság, fenntarthatóság és design! Szerény mérete ellenére a Freedom Clima egyben nagy teljesítményű fűtő- és hűtő, szabadon álló rendszer, mely csendesen és

Részletesebben

Használatba vétel előtti tájékoztató

Használatba vétel előtti tájékoztató Használatba vétel előtti tájékoztató - A készüléket használata gyermekek részére 8 éves kor felett lehetséges. Tisztítás és felhasználói karbantartást kizárólag 18 éven felüli személy végezheti. - A készülék

Részletesebben

KEIM Biosil. Univerzális beltéri falfesték az egészséges élethez

KEIM Biosil. Univerzális beltéri falfesték az egészséges élethez Univerzális beltéri falfesték az egészséges élethez Szilikát plusz a jobb életminőségért: Egészség és környezet mindenek felett áll Korábbiakkal ellentétben manapság időnk 90%-át zárt helyiségekben töltjük.

Részletesebben

2018/01. Kompakt és 6 pontos kivitel

2018/01. Kompakt és 6 pontos kivitel 2018/01 Kompakt és 6 pontos kivitel IXTREND RADIÁTOROK A ixtrend radiátorok jellemzői Tulajdonságok Minőségi acéllemez, vékony profil és ponthegesztett konvektor lemezek az optimális hőteljesítmény eléréséhez

Részletesebben

REOXTHENE TECHNOLOGY REOXTHENE TECHNOLOGY BITULIGHT -5 C VÍZSZIGETELŐ LEMEZ FORRADALMI TECHNOLÓGIÁVAL

REOXTHENE TECHNOLOGY REOXTHENE TECHNOLOGY BITULIGHT -5 C VÍZSZIGETELŐ LEMEZ FORRADALMI TECHNOLÓGIÁVAL REOXTHENE VÍZSZIGETELŐ LEMEZ FORRADALMI TECHNOLÓGIÁVAL INNOVATÍV BITUMEN POLIMER KEVERÉK HIHETETLENÜL KÖNNYŰ SÚLY (4 mm-ig = 33 kg) ÉS KÖNNYŰ KEZELÉS NAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ TERMÉK ÚJ CSOMAGOLÁS A TERMÉK

Részletesebben

Forgalmazó: P+K 3000 Kkt. Mobil: H-2363 Felsőpakony, Rákoczi u 16.

Forgalmazó: P+K 3000 Kkt. Mobil: H-2363 Felsőpakony, Rákoczi u 16. BEMUTÁS A rugalmas tartály paplan: különböző folyadékok ideiglenes vagy állandó tárolására alkalmas eszköz. Telepítés után úgy néz ki mint egy nagy földre terített paplan. Ezt a technológiát már 1965 óta

Részletesebben

1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE 1817 - ACRYL URETANICO L. 1853 - PU 420 NEW 1833 - ACRYL URETANICO O.

1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE 1817 - ACRYL URETANICO L. 1853 - PU 420 NEW 1833 - ACRYL URETANICO O. 1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836. Kétkomponensű akril alapozó fedőbevonat 3,5 Kg 15 184 Ft (Nº) 14 Kg 49 920 Ft (Nº) Akrilgyanta és izocianátos adalék alapú, a konvereterek és az alapszínek felhasználásával,

Részletesebben

BACOU BSL DEFENDER S3 HRO SRC félcipő REF. 6245931

BACOU BSL DEFENDER S3 HRO SRC félcipő REF. 6245931 BACOU BSL DEFENDER S3 HRO SRC félcipő REF. 6245931 ÁLTALÁNOS ADATOK Részleg : Testvédelem Család : Védőcipők Csoport : Triaxe Választék : Evolution A Márka korábbi neve : BACOU Üzleti partnerországok Hungary

Részletesebben

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu Ma még álombeli terasz, holnap élettér az ötlettől a kész teraszig Olyan teraszra vágyom, amely illik hozzám és az életstílusomhoz.

Részletesebben

TYTAN PROFESSIONAL Power Flex

TYTAN PROFESSIONAL Power Flex TYTAN PROFESSIONAL Power Flex A Power Flex Kiváló minőségű termék építőipari anyagok tartós tömítéséhez és ragasztásához, be- és kültéri használatra egyaránt. A ragasztót kiváló az építőiparban előforduló

Részletesebben