JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető,

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető,"

Átírás

1 JEGYZŐKÖNYV Készült: június 18-án de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre polgármester Boros Lajosné, Czibere Lajos, Csendes Ferenc, Dr. Danka József, Korcsmáros Sándor, Kalmár Erzsébet, Ludmanné Papp Ilona, Réz Szilárd képviselők Vincze András jegyző, Kovács Lászlóné irodavezető, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Ludman Lajos TVG kft. ügyvezetője, Boros Csaba TVG-Nonprofit Kft főkönyvelője Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető, Beke Imre polgármester, megállapította, hogy 9 fő képviselő jelen van, így a testület határozatképes. Döntéshozatalban résztvevő képviselők száma: 9 fő Előterjesztést tett a jegyzőkönyv hitelesítőkre Korcsmáros Sándor és dr. Danka József képviselőkre, melyet a testület 9 igen szavazattal elfogadott. Beke Imre polgármester, ezt követően javasolta a képviselő-testület tagjainak, hogy a meghívóban közölt napirendi pontokat egészítsék ki egy napirenddel, a Nádudvari Napfény Óvoda és Bölcsőde Érdekképviseleti Fórumába a fenntartó Nádudvar Város Önkormányzat képviselőjének delegálásáról szóló előterjesztéssel. Döntéshozatalban résztvevő képviselők száma: 9 fő

2 - 2 - A képviselő-testület a meghívóban közölt napirendi pontokat a fenti kiegészítéssel együtt 9 igen szavazattal elfogadta és az alábbiak szerint tárgyalja: 1./ Előterjesztés a hulladéklerakó telep környezetvédelmi hatóság előírása szerinti fejlesztésére, valamint hitelfelvételre. Előterjesztő: Beke Imre polgármester Ludman Lajos TVG Nonprofit Kft. ügyvezetője 2./ Nádudvari Napfény Óvoda és Bölcsőde Érdekképviseleti Fórumába a fenntartó Nádudvar Város Önkormányzat képviselőjének delegálása Előterjesztő: Beke Imre polgármester 1./ Napirendi pont megtárgyalása: Tárgy: Előterjesztés a hulladéklerakó telep környezetvédelmi hatóság előírása szerinti fejlesztésére, valamint hitelfelvételre. Előterjesztő: Beke Imre polgármester Ludman Lajos TVG Nonprofit Kft. ügyvezetője Beke Imre polgármester, előterjesztést tett a hulladéklerakó telep környezetvédelmi hatóság előírása szerinti fejlesztésére, valamint hitelfelvételre, melynek írásos anyaga a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Tájékoztatásként elmondta, hogy a minisztériumban konferencián hallotta, hogy a hulladéklerakó telepek állami kézbe fognak kerülni. Ugy gondolja, hogy ha már itt Nádudvaron van egy hulladéklerakó telep, akkor azzal foglalkozni kell, ide kell hozni a szemetet. Annál is inkább foglalkozni kell vele, mivel Kaba önkormányzatával konzorciumi megállapodás van. Ahhoz, hogy továbbra is működőképes legyen, a hulladéklerakó telepen a fejlesztést meg kell csinálni, illetve a környezetvédelmi hatóság által előírtakat pótolni kell. Szeretné, ha Hajdúszoboszlót sikerülne meggyőzni, hogy idehordják a szemetet. Hitelt kell felvenni, aminek várható költsége közel nettó 66 millió forint. A beruházáshoz a hitelt a NTVG-Nonprofit Kft. veszi fel, az önkormányzat készfizető kezességvállalása mellett. Csendes Ferenc képviselő, nem érti miért a Kft. vegye fel a hitelt, mivel ő csak bérli ezt a telepet. Bérlőként nem szoktak hitelt felvenni. A Kft. nem áll ugy anyagilag, hogy hitelt vegyen fel. A beruházás amortizációs költsége további eredménytelenséget fog okozni.

3 - 3 - Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, elmondta, hogy az önkormányzat nem tudna ebben az évben hitelt felvenni, mert az önkormányzat költségvetése igy volt előterjesztve, igy fogadták el, és az önkormányzatnak készfizető kezessége van a TVG-Nonprofit Kft. hitelfelvételére. Ezt egy külön határozatban meg is erősítette az önkormányzat, a 14/2015.(II.26.) önkormányzati határozatban, amelyben az önkormányzat kezességvállalását fogadta el a testület. Március 15-ig a Kincstáron keresztül jelezni kellett volna, ha az önkormányzat lenne a hitelfelvevő. Év közben csak a gazdasági társaság tud felvenni hitelt. A hitelfelvétellel kapcsolatos jogszabály megváltozott, mások az előírások január 1. napjától a kormányzati szektorba nem sorolt egyéb szervezeteknek minősülő 100%-os önkormányzati vagy önkormányzati társulási tulajdonban álló gazdasági társaságoknak a Kormány előzetes hozzájárulását kell kérniük adósságot keletkeztető ügyleteik megkötéséhez. A Kormány a hozzájárulást abban az esetben adja meg, ha az adósságot keletkeztető ügylet visszafizetése a) fejlesztési célú ügylet esetében - különösen a megvalósított fejlesztésből származó bevételek révén - biztosított, b) működési célú ügylet esetében a gazdasági társaságot tulajdonoló önkormányzat támogatása nélkül biztosított. Ezt egyébként a jegyzői értekezleten is elmondták. A TVG Kft. márciusi hulladékgazdálkodásról szóló tájékoztatójában benne van, hogy a TVG Kft. veszi fel a hitelt a fóliázás elvégzéséhez, hiszen a költségvetés előzetes egyeztetésekor ebben egyeztünk meg. A Belügyminisztérium is adott egy útmutatót, hogy hogyan vehet fel hitelt az önkormányzat által alapított 100 %-os önkormányzati tulajdonban lévő cég Kft. Ez vonatkozik az önkormányzatokra is. Vincze András jegyző, elmondta, hogy Ludman Lajos ügyvezető által előterjesztett adatok alapján lett a költségvetés elfogadásakor is ez betervezve. A jegyzői értekezleten az Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető által ismertetettekről volt szó, a hitelfelvétellel kapcsolatban. Elhangzott, hogy a megyéből 10 önkormányzat jelezte a Kincstáron keresztül időben, hogy hitelt kíván felvenni fejlesztéseihez. A költségvetés elfogadásakor még nem tudtuk, hogy ez a pályázat nyerni fog. Egyébként, amit Csendes Ferenc képviselő elmondott, valós gond. Dr. Danka József képviselő, szerinte kedvezőbb kamatozású hitelt kellene felvenni, miért nem keresték az lehetőséget? Beke Imre polgármester, ez egy előzetes számadat, a mai napon fog egyeztetni az OTP-BANK-kal, többek között erről is.

4 - 4 - Kalmár Erzsébet képviselő, ő már egy féléve forszírozza a hulladéklerakó telep kérdését. Ez a probléma elkerülhetetlen. Kérdésként teszi fel, hogy ez a beruházás hogyan alakul? Elkerülhetetlen a hitel felvétele? Ha a Kft. veszi fel, úgyis az önkormányzat fogja visszafizetni a hitelt, hanem, akkor eladósítja a KFt-t. Látni kell azt, hogy mibe kerül most a telep helyreállítása. Mennyi pénzt kell bele tenni? Czibere Lajos képviselő, 66 milliós hitelről van szó, de még ehhez jön az ÁFA 18 millió ft, amit a Kft-nek kell kifizetni. Igaz később visszaigényelhető. Ki fogja ezt finanszírozni? Korábban is rendezetlen ügy volt ez, akkor kellett volna rendbe tenni. Egyébként is vannak a Kft-nek pénzügyi gondjai, azt kellene rendbe tenni,és utána lehetne ezzel foglalkozni. Beke Imre polgármester, meg lehet fordítani a menetet, de akkor a 600 milliós pályázati összegtől elesünk. Czibere Lajos képviselő, már januárban megkapták a határozatot, akkor miért csak most került ide az ügy? A hitel 10 éves futamidejű, az idén nincs is betervezve, akkor miért nem a jövő évre terveztük? Beke Imre polgármester, a jövő évi költségvetés függvénye, meglátjuk, hogy milyen lesz az adóerőképessége az önkormányzatnak, hogyan alakul és milyen lesz 2016-ban. Most ez a helyzet, bár jobb lenne, ha a tulajdonos venné fel a hitelt. Azonban az év még hosszú, nem tudjuk mi vár még ránk, a város működtetése kapcsán. Czibere Lajos képviselő, mire megkapjuk a pénzt már 2016-ot írunk. Akkor miért kell ezt a hitelt ebben az évben megvalósítani, miért nem jövőre. Mindent következetesen kell csinálni. Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, uj eljárási rend van, nincs még gyakorlati példa a kormányzati hozzájárulás megadására. A Belügyminisztérium ez év május közepén adott ki egy útmutatót a 100 %-os önkormányzati tulajdonú cégek hitelfelvételével kapcsolatosan, amelyben azt írják, hogy az elbírálás 90 napot vesz igénybe. Tavaly egy hónap alatt elbírálták a kérelmeket. Beke Imre polgármester, ezt a problémát meg kell oldani, ez a formája ma. Az uj egységet le kell fólizáni.

5 - 5 - Ludman Lajos TVG-Nonprofit Kft. ügyvezetője, az előterjesztés szerint Kftnek kell a hitelt felvenni. Egyetért Csendes Ferenc képviselővel abban, hogy ebben a helyzetben miért a Kft-nek kell felvenni a hitelt. Vagyonkérdés, amivel nem tud mit kezdeni. Itt is van vagyon, amit kötelezettséggel terhelt. A képviselő-testület is ismeri a Kft anyagi helyzetét, foglalkozott vele. A depónia engedélyezett magassága meghaladja az 5 métert, erre kért felmentést, de nem kapott. Jelenleg 8-9 méter magas. Uj depóniát nem tud igénybe venni. A szigetelést meg kell csinálni, erre a fejlesztésre kötelezték, de nincs pénz, amiből finanszírozni tudja. A gázkutat is meg kell csinálni. Kalmár Erzsébet képviselő, mennyiben fog ez kerülni? Ludman Lajos TVG-Nonprofit Kft. ügyvezetője, a gázkút millió forint körül lesz, ha lesz halasztás, akkor át lehet csúsztatni jövőre. A Kft-nek nincs pénze, nem vizsgálták az anyagi lehetőségeit, miért a Kft-nek kell felvenni a hitelt, amikor az önkormányzatnak van pénze. Nem is az ő ötlete volt ez. Nagyon kockázatos, az amortizációs költség is. Arról volt szó, hogy félévkor visszatérünk a hulladéklerakó problémájára. Arra számolni kell, hogy nincs fedezete a Kft-nek. Az önkormányzat elkötelezte magát, hisz Kabával konzorciumi szerződést kötött. Beke Imre polgármester, ha nem lenne az önkormányzat partner Kabával, akkor javasolná bezárni a hulladéklerakó telepet, de iszonyatos költség van benne. Az önkormányzat nem teszi most oda a pénzt, mert nem lehet tudni, hogyan alakul a harmadik negyedév a kiadás- bevétel terén. Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, meg van a kockázata a hitelfelvételnek. Egyébként annak az esélye is fennáll, hogy nem fogjuk megkapni a kormány engedélyét, ugyanis a saját erős beruházásoknál elsősorban a megtérülő beruházásokat preferálják. Akkor egy új helyzet fog előállni. Az önkormányzat nem tudja saját erőből megvalósítani, nincs annyi kötelezettséggel nem terhelt szabad forrása, tehát mindenképpen szükséges a hitelfelvétel. Az előterjesztés III. számú határozata nem azt jelenti, hogy most az önkormányzat 66 millió forintot ad a Kft-nek, csak megelőlegezi a hitel folyósításáig, és csak a megvalósítás szerinti ütemezés szerint fogja a megelőlegezést folyósítani, mindaddig, amíg a hitel folyósítása bekövetkezik. Akkor a támogatást vissza kell fizetnie a Kft.nek. Beke Imre polgármester, az előterjesztéshez három határozati javaslat tartozik és javasolja, hogy egyenként határozzanak róla.

6 - 6 - I.sz. határozati javaslat: A Kft. saját kivitelezésű beruházásban valósítja meg a II. ütem szigetelési rétegét. Javasolta a képviselő-testület tagjainak, hogy az erről szóló határozati javaslatot az alábbiakban fogadják el: Nádudvar Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Nádudvari szilárd hulladéklerakó telep további fenntarthatósága érdekében a A Nádudvari Nonprofit Kft-re kirótt, a Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség 431/2015/02. sz határozat szerinti kötelezés 3. pontja alapján a telep II. ütem szigetelési rétegét a 2477/2/2010.sz. EKHE engedély 2.5 pontjának megfelelően kialakítja. A beruházást a közszolgáltató Nádudvari Nonprofit Kft. saját kivitelezésű beruházásban valósítja meg. A beruházás bekerülési költsége: nettó Ft. Felkéri az ügyvezető igazgatót, hogy a beruházást kezdje meg. A megvalósítás várható időpontjára vonatkozóan a Tiszántúli Környezetvédelmi és természetvédelmi Felügyelőségnél kezdeményezze a kötelezés határidejének meghosszabbítását Határidő: Felelős: Azonnal Beke Imre polgármester Ludman Lajos ügyvezető igazgató Döntéshozatalban résztvevő képviselők száma: 9 fő 1 fő képviselő nem szavazott, igy képviselő-testület a fenti határozati javaslatot 6 igen, 1 tartózkodás, 1 ellenszavazattal elfogadta és az alábbi határozatot hozta: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 73/2015. (VI.18.) önkormányzati számú határozata: Nádudvar Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Nádudvari szilárd hulladéklerakó telep további fenntarthatósága érdekében a A Nádudvari Nonprofit Kft-re kirótt, a Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség 431/2015/02. sz határozat szerinti kötelezés 3. pontja alapján a telep II. ütem szigetelési rétegét a 2477/2/2010.sz. EKHE engedély 2.5 pontjának megfelelően kialakítja. A beruházást a közszolgáltató Nádudvari Nonprofit Kft. saját kivitelezésű beruházásban valósítja meg.

7 - 7 - A beruházás bekerülési költsége: nettó Ft. Felkéri az ügyvezető igazgatót, hogy a beruházást kezdje meg. A megvalósítás várható időpontjára vonatkozóan a Tiszántúli Környezetvédelmi és természetvédelmi Felügyelőségnél kezdeményezze a kötelezés határidejének meghosszabbítását Határidő: Felelős: Azonnal Beke Imre polgármester Ludman Lajos ügyvezető igazgató II.sz. határozati javaslat: Beke Imre polgármester, javasolta a képviselő-testület tagjainak, hogy a II.sz. határozati javaslatot, mely banki hitel felvételére vonatkozik, az alábbi határozati javaslattal fogadják el: Nádudvar Város Önkormányzatának Képviselő-testülete jóváhagyja, hogy a Nádudvari Nonprofit Kft. fejlesztési célú banki hitelt vegyen fel a számlavezető OTP Bank Nyrt-től a Nádudvari szilárd hulladéklerakó telep további fenntarthatósága érdekében a Nádudvari Nonprofit Kft-re kirótt, a Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség 431/2015/02. sz határozat szerinti kötelezés 3. pontja alapján a telep II. ütem szigetelési rétegét a 2477/2/2010.sz. EKHE engedély 2.5 pontjának megfelelő kialakításához. A Képviselő-testület a hitel igényléséhez és felvételéhez szükséges önkormányzati készfizető kezességvállalást a Nádudvari Nonprofit Kft. által felvett hitelhez részére biztosítja. Az önkormányzat kinyilatkozza, hogy az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 96. (1) bekezdése szerinti feltételek teljesülését megvizsgálta, az adós a visszafizetési kötelezettségének eleget tud tenni a hitel lejáratáig. A 14/2015. (II.26.) önkormányzati számú határozatban az önkormányzat kezességvállalása a már fennálló kötelezettségekkel együtt sem haladja meg az önkormányzat saját bevételeinek 50 %-át, tehát korlátozás alá nem esik. Határidő: Felelős: Azonnal Beke Imre polgármester Jakabné Beke Gyöngyi Közgazdasági és Pénzügyi Iroda vezetője

8 - 8 - Döntéshozatalban résztvevő képviselők száma: 9 fő A képviselő-testület a fenti határozati javaslatot 6 igen, 2 tartózkodás, 1 ellenszavazattal elfogadta és az alábbi határozatot hozta: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 74/2015. (VI.18.) önkormányzati számú határozata: Nádudvar Város Önkormányzatának Képviselő-testülete jóváhagyja, hogy a Nádudvari Nonprofit Kft. fejlesztési célú banki hitelt vegyen fel a számlavezető OTP Bank Nyrt-től a Nádudvari szilárd hulladéklerakó telep további fenntarthatósága érdekében a Nádudvari Nonprofit Kft-re kirótt, a Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség 431/2015/02. sz határozat szerinti kötelezés 3. pontja alapján a telep II. ütem szigetelési rétegét a 2477/2/2010.sz. EKHE engedély 2.5 pontjának megfelelő kialakításához. A Képviselő-testület a hitel igényléséhez és felvételéhez szükséges önkormányzati készfizető kezességvállalást a Nádudvari Nonprofit Kft. által felvett hitelhez részére biztosítja. Az önkormányzat kinyilatkozza, hogy az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 96. (1) bekezdése szerinti feltételek teljesülését megvizsgálta, az adós a visszafizetési kötelezettségének eleget tud tenni a hitel lejáratáig. A 14/2015. (II.26.) önkormányzati számú határozatban az önkormányzat kezességvállalása a már fennálló kötelezettségekkel együtt sem haladja meg az önkormányzat saját bevételeinek 50 %-át, tehát korlátozás alá nem esik. Határidő: Felelős: Azonnal Beke Imre polgármester Jakabné Beke Gyöngyi Közgazdasági és Pénzügyi Iroda vezetője III.sz. határozati javaslat: Beke Imre polgármester, javasolta a képviselő-testület tagjainak, hogy a III.sz. határozati javaslatot, mely a visszatérítendő támogatásnyújtásról szól, az alábbi határozattal fogadják el: Nádudvar Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Nádudvari Nonprofit Kft. részére Ft visszatérítendő támogatást nyújt

9 a Nádudvari szilárd hulladéklerakó telep további fenntarthatósága érdekében a Nádudvari Nonprofit Kft-re kirótt, a Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség 431/2015/02. sz határozat szerinti kötelezés 3. pontja alapján a telep II. ütem szigetelési rétegét a 2477/2/2010.sz. EKHE engedély 2.5 pontjának megfelelő kialakításához. A Támogatási szerződésben a folyósítás ütemezését a műszaki tartalom megvalósításának megfelelően kell megállapítani. A saját kivitelezésű beruházáshoz felvett fejlesztési hitel lehívásának megfelelő ütemben kell a támogatást visszafizetni az önkormányzat részére. A visszafizetés végső határideje december 31. Felkéri a Közgazdasági és Pénzügyi Iroda vezetőjét, hogy a támogatást az önkormányzat évi költségvetési rendelet soron következő módosításába építse be. Felhatalmazza a polgármestert, hogy a Támogatási Szerződést aláírja, és utasítja a Közgazdasági és Pénzügyi Iroda irodavezetőjét, hogy a támogatási összeget a szerződés szerinti ütemezésben folyósítsa a Nádudvari Nonprofit Kft. bankszámlájára. Határidő: Azonnal Felelős: Beke Imre polgármester Jakabné Beke Gyöngyi Közgazdasági és Pénzügyi Iroda vezetője Döntéshozatalban résztvevő képviselők száma: 9 fő A képviselő-testület a fenti határozati javaslatot 6 igen, 2 tartózkodással, 1 ellenszavazattal elfogadta és az alábbi határozatot hozta: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 75/2015. (VI.18.) önkormányzati számú határozata: Nádudvar Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Nádudvari Nonprofit Kft. részére Ft visszatérítendő támogatást nyújt a Nádudvari szilárd hulladéklerakó telep további fenntarthatósága érdekében a Nádudvari Nonprofit Kft-re kirótt, a Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség 431/2015/02. sz határozat szerinti kötelezés 3. pontja alapján a telep II. ütem szigetelési rétegét a 2477/2/2010.sz. EKHE engedély 2.5 pontjának megfelelő kialakításához.

10 A Támogatási szerződésben a folyósítás ütemezését a műszaki tartalom megvalósításának megfelelően kell megállapítani. A saját kivitelezésű beruházáshoz felvett fejlesztési hitel lehívásának megfelelő ütemben kell a támogatást visszafizetni az önkormányzat részére. A visszafizetés végső határideje december 31. Felkéri a Közgazdasági és Pénzügyi Iroda vezetőjét, hogy a támogatást az önkormányzat évi költségvetési rendelet soron következő módosításába építse be. Felhatalmazza a polgármestert, hogy a Támogatási Szerződést aláírja, és utasítja a Közgazdasági és Pénzügyi Iroda irodavezetőjét, hogy a támogatási összeget a szerződés szerinti ütemezésben folyósítsa a Nádudvari Nonprofit Kft. bankszámlájára. Határidő: Felelős: Azonnal Beke Imre polgármester Jakabné Beke Gyöngyi Közgazdasági és Pénzügyi Iroda vezetője 2./ Napirendi pont megtárgyalása: Tárgy: Nádudvari Napfény Óvoda és Bölcsőde Érdekképviseleti Fórumába a fenntartó Nádudvar Város Önkormányzat képviselőjének delegálása Előterjesztő: Beke Imre polgármester Beke Imre polgármester, előterjesztést tett a Nádudvari Napfény Óvoda és Bölcsőde Érdekképviseleti Fórumába a fenntartó Nádudvar Város Önkormányzat képviselőjének delegálására, melynek irásos anyaga a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Dr. Réz Szilvia az önkormányzat ügyrendi, igazgatási, jogi bizottságának külső tagját kérték fel, aki elvállalta ezt a felkérést, és nem kérte zárt ülés tartását a napirend tárgyalásakor. Javasolta a képviselő-testület tagjainak, hogy az előterjesztésben foglaltakat az alábbi határozati javaslattal fogadják el: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testülete a fenntartó képviselőjeként dr. Réz Szilviát a Képviselő-testület Ügyrendi, Igazgatási, Jogi Bizottsága külső bizottsági tagját delegálja a Bölcsőde Érdek-képviseleti Fórumba, akinek megbízatása a helyi önkormányzati képviselők és

11 polgármesterek évi általános választásának napját követő 30. napig tart Felkéri a Képviselő-testület Beke Imre polgármestert, hogy dr. Réz Szilviát és Mészárosné Sárközi Erikát a Napfény Óvoda és Bölcsőde óvodavezetőjét írásban értesítse a delegálásról. Határidő: június 30. Felelős: Beke Imre polgármester Döntéshozatalban résztvevő képviselők száma: 9 fő A képviselő-testület a fenti határozati javaslatot 9 igen szavazattal elfogadta és az alábbi határozatot hozta: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 76/2015. (VI.18.) önkormányzati számú határozata: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testülete a fenntartó képviselőjeként dr. Réz Szilviát a Képviselő-testület Ügyrendi, Igazgatási, Jogi Bizottsága külső bizottsági tagját delegálja a Bölcsőde Érdek-képviseleti Fórumba, akinek megbízatása a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek évi általános választásának napját követő 30. napig tart. Felkéri a Képviselő-testület Beke Imre polgármestert, hogy dr. Réz Szilviát és Mészárosné Sárközi Erikát a Napfény Óvoda és Bölcsőde óvodavezetőjét írásban értesítse a delegálásról. Határidő: június 30. Felelős: Beke Imre polgármester Beke Imre polgármester, mivel több napirend és hozzászólás nem volt, az ülést 8,00 órakor berekesztette. Kmft. Beke Imre polgármester Vincze András jegyző

12 Dr. Danka József Korcsmáros Sándor jegyzőkönyv-hitelesítők NÁDUDVAR VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK június 18-ai ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: - a 73/2015. (VI.18.) önkormányzati számú határozatot, a TVG- Nonprofit Kft saját beruházású kivitelezésben megvalósuló hulladéklerakótelep szigetelésének elfogadásáról, - a 74/2015.(VI.18.) önkormányzati számú határozatot, a TVG- Nonprofit Kft. banki hitel felvételének elfogadásáról, - a 75/2015. (VI.18.) önkormányzati számú határozatot, a TVG- Nonprofit Kft. részére történő visszatérítendő támogatás nyújtásáról, - a 76/2015. (VI.18.) önkormányzati számú határozatot, óvoda érdekképviseleti fórumba történő delegálásról

JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető,

JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető, JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. szeptember 09-én de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselőtestületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr.Sós Csaba aljegyző, Kovács Lászlóné irodavezető, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető,

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr.Sós Csaba aljegyző, Kovács Lászlóné irodavezető, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. május 06-án de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Boros Lajosné, Juhász Sándor, Korcsmáros Sándor, Kovács Zsolt, Ludmanné PappIlona, Réz Szilárd képviselők,

JEGYZŐKÖNYV. Boros Lajosné, Juhász Sándor, Korcsmáros Sándor, Kovács Zsolt, Ludmanné PappIlona, Réz Szilárd képviselők, JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. november 08-án de: 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében, a Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselőtestületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak:

Részletesebben

Csendes Ferenc, Dr.Danka József képviselők

Csendes Ferenc, Dr.Danka József képviselők JEGYZŐKÖNYV Készült: 2016. október 07-én de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr.Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető,

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr.Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető, JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. január 16-án de: 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésének alkalmából. Jelen vannak: Beke

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető, Ludman Lajos TVG Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető, Ludman Lajos TVG Kft. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. április 03-án de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatalban a Városi Önkormányzat képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Boros Lajosné, Juhász

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: január 11-én de. 7,30 órakor a Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: január 11-én de. 7,30 órakor a Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. január 11-én de. 7,30 órakor a Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre polgármester Boros Lajosné, Korcsmáros

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető, Ludman Lajos TVG Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető, Ludman Lajos TVG Kft. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. április 23-án de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatalban a Városi Önkormányzat képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre polgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Beke Imre polgármester. Boros Lajosné, Juhász Sándor, Korcsmáros Sándor, Ludmanné Papp Ilona, Réz Szilárd képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Beke Imre polgármester. Boros Lajosné, Juhász Sándor, Korcsmáros Sándor, Ludmanné Papp Ilona, Réz Szilárd képviselők JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. július 18-án de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal hivatalai helyiségében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésének alkalmából. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető,

JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető, JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. szeptember 17-én de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Boros Lajosné, Csendes Ferenc, Korcsmáros Sándor, Ludmanné Papp Ilona Réz Szilárd képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Boros Lajosné, Csendes Ferenc, Korcsmáros Sándor, Ludmanné Papp Ilona Réz Szilárd képviselők JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. július 04-én de.7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatalban a Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselőtestületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Távolmaradását

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: május 16-ai de.7,30 órakor a Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: május 16-ai de.7,30 órakor a Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. május 16-ai de.7,30 órakor a Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre polgármester Csendes Ferenc, Boros Lajosné,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester,

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester, Jegyzőkönyv Készült: 2015.junius 25-én du: 14,00 órai kezdettel a Nádudvari Polgármesteri Hivatal helyiségében a Nádudvari Mikrotérségi Szociális és Gyermekvédelmi Intézményfenntartó Társulási Tanács tanácsüléséről

Részletesebben

A Településszerkezeti Terv Leírása 1. melléklete jelen határozat 2. sz. melléklete szerint kiegészül.

A Településszerkezeti Terv Leírása 1. melléklete jelen határozat 2. sz. melléklete szerint kiegészül. K i v o n a t Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 23-ai ülésének jegyzőkönyvéből: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 177/2015. (XII.23.) Ök.sz. határozata:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester,

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester, Jegyzőkönyv Készült: 2016. május 25-én de: 9,00 órai kezdettel a Nádudvari Polgármesteri Hivatal helyiségében a Nádudvari Szociális Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanács tanácsüléséről Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr. Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető,

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr. Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető, JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. december 09-én de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester,

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester, Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 28-án de: 9,00 órai kezdettel a Nádudvari Polgármesteri Hivatal helyiségében a Nádudvari Mikrotérségi Szociális és Gyermekvédelmi Intézményfenntartó Társulási Tanács tanácsüléséről

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-ai ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-ai ülésének jegyzőkönyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. december 13-ai ülésének könyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 153/2018.(XII.13.)ök.sz. határozata: Nádudvar Városi Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető,

JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető, JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. július 08-án de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal hivatalai helyiségében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésének alkalmából. Jelen vannak:

Részletesebben

Czibere Lajos, Csendes Ferenc, Dr.Danka József, Korcsmáros Sándor, Ludmanné Papp Ilona, Réz Szilárd képviselők

Czibere Lajos, Csendes Ferenc, Dr.Danka József, Korcsmáros Sándor, Ludmanné Papp Ilona, Réz Szilárd képviselők JEGYZŐKÖNYV Készült: 2016. augusztus 24-én de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Boros Lajosné, Csendes Ferenc, Korcsmáros Sándor, Ludmanné Papp Ilona képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Boros Lajosné, Csendes Ferenc, Korcsmáros Sándor, Ludmanné Papp Ilona képviselők JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. augusztus 09-én de.7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatalban a Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselőtestületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr. Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető,

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr. Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető, JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. december 23-án de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető, Dr. Danka József, Kalmár Erzsébet, Ludmanné Papp Ilona képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető, Dr. Danka József, Kalmár Erzsébet, Ludmanné Papp Ilona képviselők JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. szeptember 10-én du. 16,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr.Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Dr.Koroknai-Bokor Erzsébet irodavezető,

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr.Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Dr.Koroknai-Bokor Erzsébet irodavezető, JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. augusztus 18-án du. 16 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal hivatalai helyiségében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésének alkalmából. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr. Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető,

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr. Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető, JEGYZŐKÖNYV Készült: 2016. július 05-én de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 03-ai ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 03-ai ülésének jegyzőkönyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 03-ai ülésének könyvéből: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 114/2015. (IX.03.) önkormányzati számu határozata: Nádudvar

Részletesebben

Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József JAVASLAT

Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József JAVASLAT NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 7. sz. napirendi pont 37-64 /2015. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József JAVASLAT A Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. naptári

Részletesebben

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 21-ei alakuló ülésének jegyzőkönyvéből:

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 21-ei alakuló ülésének jegyzőkönyvéből: alakuló ülésének könyvéből: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 113/2014. 2011.évi CLXXXIX. törvény 58. (1) bekezdése alapján a 2019. évi helyi önkormányzati képviselők és ek általános választásának

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester,

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester, Jegyzőkönyv Készült: 2017. június 29-én de: 8,00 órai kezdettel a Nádudvari Polgármesteri Hivatal helyiségében a Nádudvari Szociális Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanács tanácsüléséről Jelen vannak:

Részletesebben

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 01-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 01-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Kivonat Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 01-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 130/2015. (X.01.) Önkormányzati számu határozata:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Réz Szilárd alpolgármester, Boros Lajosné, Csendes Ferenc, Korcsmáros Sándor, Kovács Zsolt, Rásó Tibor képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Réz Szilárd alpolgármester, Boros Lajosné, Csendes Ferenc, Korcsmáros Sándor, Kovács Zsolt, Rásó Tibor képviselők JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. szeptember 04-én du. 17 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatalban a Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselőtestületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Réz Szilárd

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 5-én - csütörtökön - de. 7,30 órakor megtartott r e n d k í v ü l i üléséről. A képviselő-testület rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sajógalgóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 18-án, 9:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácsterme

Részletesebben

Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. évi 9. számú Jegyzőkönyve

Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. évi 9. számú Jegyzőkönyve Legénd Községi Önkormányzat 2012. évi 9. számú Jegyzőkönyve Készült: 2012. március 22-én a legéndi önkormányzat hivatalában megtartott rendkívüli -testületi ülésről 2 Jelen vannak: Szavlik Zoltán Bíró

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kertész Attila főépítész, Bényei Gyula köztisztviselő, Boros Csaba NTG-Nonprofit Kft. főkönyvelő

JEGYZŐKÖNYV. Kertész Attila főépítész, Bényei Gyula köztisztviselő, Boros Csaba NTG-Nonprofit Kft. főkönyvelő JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. december 03-án du. 14,00 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselőtestületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének junius 27-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének junius 27-ei ülésének jegyzőkönyvéből: ülésének könyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 61/2018. (VI.27.) önkormányzati számu határozata: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az Orvosi Ügyelet Egészségügyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Képviselő-testület 2013. augusztus 22-i üléséről.

JEGYZŐKÖNYV A Képviselő-testület 2013. augusztus 22-i üléséről. JEGYZŐKÖNYV A Képviselő-testület 2013. augusztus 22-i üléséről. Időpontja: 2013. augusztus 22. 19:20 órai kezdettel Helye: Kiskunlacháza Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Jelen vannak: polgármester Dr.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről. 1 Jegyzőkönyv Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről. Időpont: 2012. augusztus 22. Helyszín: Polgármesteri Hivatal, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u. 39. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. 1 Jegyzőkönyv Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. Időpont: 2010. május 26. Helyszín: Községi Önkormányzat székhelye, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u.

Részletesebben

Boros Lajosné, Czibere Lajos, Kalmár Erzsébet, Korcsmáros Sándor, Ludmanné Papp Ilona, Réz Szilárd képviselők

Boros Lajosné, Czibere Lajos, Kalmár Erzsébet, Korcsmáros Sándor, Ludmanné Papp Ilona, Réz Szilárd képviselők JEGYZŐKÖNYV Készült: 2016. július 21-én de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre

Részletesebben

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről.

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/10/2015. 10. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 17:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2017. JEGYZŐKÖNYVE

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2017. JEGYZŐKÖNYVE Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2017. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2017. május 30-án 11.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata,

Részletesebben

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. július 16-án (szerda) 17:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Perkáta, 2014. július 16. Határozat:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 29-30. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 29/2014.(V.08.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 05-én 15,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 05-én 15,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 05-én 15,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat száma, tárgya: HATÁROZAT

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 14-17. TARTALOMJEGYZÉK OK: 14/2015.(III.25.)

Részletesebben

Mátészalka Város Képviselő-testület 2010. július 13. napján 10.00 órai kezdettel tartott (n y i l v á n o s) rendkívüli ülésének

Mátészalka Város Képviselő-testület 2010. július 13. napján 10.00 órai kezdettel tartott (n y i l v á n o s) rendkívüli ülésének Mátészalka Város Képviselő-testület 2010. július 13. napján 10.00 órai kezdettel tartott (n y i l v á n o s) rendkívüli ülésének a./ tárgysorozata, b./ jegyzőkönyve, c./ rendelete: d./ határozata: 100,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2014. március 6-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Felsőegerszeg Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26. napján tartott testületi üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Felsőegerszeg Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26. napján tartott testületi üléséről. Jegyzőkönyv Készült Felsőegerszeg Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26. napján tartott testületi üléséről. Testületi ülés helye: Felsőegerszeg. Faluház 7370 Felsőegerszeg. Fő utca 7. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester,

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester, Jegyzőkönyv Készült: 2017. május 10-én de: 9,00 órai kezdettel a Nádudvari Polgármesteri Hivatal helyiségében a Nádudvari Szociális Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanács tanácsüléséről Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 18 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet - szereplő napirend szerint tartsa ülését, az alábbi kiegészítéssel:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet - szereplő napirend szerint tartsa ülését, az alábbi kiegészítéssel: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 2/30/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 10. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet - szereplő napirend szerint tartsa ülését, az alábbi kiegészítéssel:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet - szereplő napirend szerint tartsa ülését, az alábbi kiegészítéssel: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 2/21/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 17. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

Ságvár Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8654 Ságvár, Fő u. 16. 84/580-022 Fax: 84/380-256 E-mail: hivatal@sagvar.hu

Ságvár Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8654 Ságvár, Fő u. 16. 84/580-022 Fax: 84/380-256 E-mail: hivatal@sagvar.hu Ságvár Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8654 Ságvár, Fő u. 16. 84/580-022 Fax: 84/380-256 E-mail: hivatal@sagvar.hu Ügyszám: 3984/2012. JEGYZŐKÖNYV mely készült Ságvár község képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D- 20-2/2014. Oroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8458 Oroszi, Szabadság u. 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. február 27 -én 16

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6. /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. október 24-én (szerdán) 16: 00 órakor tartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Paál István polgármester Berki Zoltán alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.január 12-én 14.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 40-32/2010. 1. Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. április 21-én 18,05 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr.Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető,

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr.Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető, JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. november 27-én du. 15 órakor az Ady Endre Általános Művelődési Központ és Városi Könyvtár tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének ülésének alkalmából. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. november 21.- én 17 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető,

JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető, JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. augusztus 28-án du. 14 órakor az Ady Endre Általános Művelődési Központ tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselőtestületének rendkívüli ülésének alkalmából. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr.Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető,

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr.Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető, JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. március 20-án de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésének alkalmából. Jelen vannak: Beke

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének október 2-án 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének október 2-án 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 314-29/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v Szám: 38-8/2010. Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v Készült: Felsőpáhok Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. május 27-én

Részletesebben

Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének január 14-én megtartott r e n d k í v ü l i ülésén hozott határozatai

Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének január 14-én megtartott r e n d k í v ü l i ülésén hozott határozatai Száma: 591-1/2014. Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2014. január 14-én megtartott r e n d k í v ü l i ülésén hozott határozatai Határozat száma Határozat tárgya Kód 1/2014. (I. 14.)

Részletesebben

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. augusztus 6-án (kedd) 18:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Perkáta, 2013. augusztus 6.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről Helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal, emeleti tanácskozó terme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

1/2013. számú. 2013. január 24-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

1/2013. számú. 2013. január 24-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.: 318-2/2013. 1/2013. számú 2013. január 24-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 1-2/2013. (I. 24.) sz. Kth.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/ Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/704-002, fax: 45/704-060 email:nyirlovo@vodafone.hu Jegyzőkönyv Készült: Nyírlövő Község Önkormányzata Képviselőtestületének és

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 12-én, 7:30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Szuhakállói Közös Önkormányzati

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK Ikt.szám: 32-25/2016. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 486, 487, 488, 489, 490/2016. (XII. 5.) RENDELET SZÁM:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának 2010. április 30. napján 15.30 órakor megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának 2010. április 30. napján 15.30 órakor megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának 2010. április 30. napján 15.30 órakor megtartott ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal félemeleti tárgyalóterme Jelen vannak:

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 7/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. április 25-én 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

Készült: Domony Község Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének június 30.-án megtartott testületi ülésén.

Készült: Domony Község Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének június 30.-án megtartott testületi ülésén. J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Domony Község Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 30.-án megtartott testületi ülésén. Helye: Polgármesteri Hivatal Domony, Fő út 98. Jelen vannak:

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete 457/3/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 23.-án megtartott rendkívüli üléséről - 1 - Izsák Város Önkormányzat

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 2-án 18,30 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 2-án 18,30 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-915, Fax: 74/595-910 1. sz. példány Szám: 179-9/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

2. J e g y z ő k ö n y v

2. J e g y z ő k ö n y v Farmos Község 1. Önkormányzat 2. J e g y z ő k ö n y v 2. Készült: Farmos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 20-án 17.00 órai kezdettel tartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Boros

Részletesebben

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete június 16-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete június 16-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 16-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve 172/2015. (VI.16.) határozata a Dédes Szolgáltató Nonprofit Kft. VA és az Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 15-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 15-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 476-14/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 10-én 17,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 5-én tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 5-én tartott nyílt üléséről 170/2/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 5-én tartott nyílt üléséről Rendeletek: 2/2014.(II.28.) önkormányzati

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. szeptember 10. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. szeptember 10. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. szeptember 10. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Boros Lajosné, Csendes Ferenc, Juhász Sándor, Kovács Zsolt, Ludmanné Papp Ilona, Réz Szilárd képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Boros Lajosné, Csendes Ferenc, Juhász Sándor, Kovács Zsolt, Ludmanné Papp Ilona, Réz Szilárd képviselők JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. július 31-én de.7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal hivatali helyiségében, a Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselőtestületének rendkívüli ülése alkalmából Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Boros Lajosné, Csendes Ferenc, Juhász Sándor, Korcsmáros Sándor, Ludmanné Papp Ilona, Rásó Tibor, Réz Szilárd képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Boros Lajosné, Csendes Ferenc, Juhász Sándor, Korcsmáros Sándor, Ludmanné Papp Ilona, Rásó Tibor, Réz Szilárd képviselők JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. április 29-én du: 14 órakor az Ady Endre Általános Művelődési Központ és Városi Könyvtár tanácstermében a Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének ülése alkalmából.

Részletesebben

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében január 29-én a képviselőtestület órakor kezdődő ülésén

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében január 29-én a képviselőtestület órakor kezdődő ülésén Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Rábapatona 129/2013. Készült: J e g y z ő k ö n y v A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében 2013. január 29-én a képviselőtestület 16.00 órakor kezdődő

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 10. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. augusztus 24.) Napirend:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető, Ludmanné Papp Ilona Korcsmáros Sándor képviselők,

JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető, Ludmanné Papp Ilona Korcsmáros Sándor képviselők, JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. május 20-án du. 14 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 26-án 17 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Berzék Község Önkormányzat. Képviselő-testület. 2013. június 21-én megtartott. rendkívüli üléséről

Jegyzőkönyv. Berzék Község Önkormányzat. Képviselő-testület. 2013. június 21-én megtartott. rendkívüli üléséről 443-6/2013. Jegyzőkönyv Berzék Község Önkormányzat Képviselő-testület 2013. június 21-én megtartott rendkívüli üléséről Jegyzőkönyv Készült: Berzék Község Önkormányzat képviselő-testületének 2013. június

Részletesebben

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015.október 21-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015.október 21-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015.október 21-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve 228/2015.(X.21.) határozat az önkormányzati tulajdonú tornateremben természeti eredetű

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/4/2015. 4. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 16:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/1/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 57-58. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 57/2015.(VIII.7.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1/2013/JT. 2/2013. sz. határozat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Nagyközség Önkormányzatának 2000. április 17-én megtartott rendkívüli testületi ülésén, Gyömrőn a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében. Jelen vannak: Csető

Részletesebben

PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2009. november 18-i soron kívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2009. november 18-i soron kívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2009. november 18-i soron kívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 134/2009. (XI. 18.) önkormányzati testületi határozat folyószámla-hitelkeret meghosszabbításáról. 135/2009.

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:10/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőkomárom Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 23-án 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Községház

Részletesebben