Európai Unió agrár-környezetvédelmi és struktúrapolitikája, ezek hatásai a magyar mezőgazdaságra

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Európai Unió agrár-környezetvédelmi és struktúrapolitikája, ezek hatásai a magyar mezőgazdaságra"

Átírás

1 Szerző Dolgozat címe Konzulens Év Artim Krisztina Az Európai Uniós csatlakozás és a magyar vámpolitika összefüggései Dr. Zajácz Gizella Bácsi Izabella A kockázat elemzése a Kossuth mezőgazdasági és szolgáltató szövetkezetnél Dr. Ertsey Imre Balla Zoltán István Az erdőbirtokossági társulat Sipos Géza Bársony Boglárka A hazai dohányágazat ökonómiája és fejlesztésének lehetőségei egy önálló vállalkozás Dr. Borsos János bemutatásán keresztül Dr. Bai Attila Békefi Emese A gyorsfagyasztott termékek piacának áttekintése az ezredfordulón Dr. Zajácz Gizella Béri Béla Sertéstenyésztésünk helyzetének elemzése üzemi adatok alapján Balogh Péter Bihari Marianna Környezeti elemek az agrártámogatási rendszerben az EU-ban és Magyarországon Dr. Szolnoki Győzőné Borsos Margit Európai Unió agrár-környezetvédelmi és struktúrapolitikája, ezek hatásai a magyar mezőgazdaságra Dr. Szolnoki Győzőné Brilla Noémi A sütőipari védőgázas csomagolás technológia piaci megítélése Dr. Kuti István Czeglédi Melinda Az ingatlan-nyilvántartás korszerűsítésének szükségessége Czifra Zita A hibridkukorica marketingterve az Agrárgazdaság Kft. keretein belül Dr. Kárpáti László Demeter Szilvia A falusi turizmus Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében Dr. Zajácz Gizella Demjén Éva A takarmánygazdálkodás hatásának vizsgálata egy nagyüzemi sertéstelepen Balogh Péter Dobos Magdolna Az önkormányzatok hatásköri változása a rendszerváltás után Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Domokos Béla Az Európai Unió előcsatlakozási alapjai, különös tekintettel a SAPARD programra Dr. Nábrádi András Elek Zsolt A szövetkezetek helyzete Magyarországon és az Európai Unióban Dr. Nábrádi András Erdődi Krisztina A Debreceni Nagyerdő, az ország első természetvédelmi területe Sipos Géza Fábián Judit A Ceglédi Állami Tangazdaság átalakulása és privatizációja Farkas Csilla A föld jelzáloghitel kialakulása és rendszere Magyarországon Fekete Bernadett A földértékelés kilátásai Magyarországon Fekete László A mezőgazdasági kárbecslés gyakorlata Balogh Péter Gudász Zoltán Termőföld tulajdonváltás Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében Győri Péter Az öntözés és talajerő gazdálkodás ökonómiai vonatkozásai Dr. Kárpáti László Hajzer Gyula Az EU csatlakozás környezetvédelmi hatásai a gazdaságra Dr. Kuti István Hliva Ildikó A földhasználati viszonyok változása a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Oroson Dr. Posta László Horváth József Szövetkezetek összehasonlító gazdasági elemzése Orosháza vonzáskörzetében Dr. Nemessályi Zsolt 2000.

2 Jászai Péter A vertikális integráció lehetőségei a búza-kenyér vertikumban Buzás Ferenc Ede Józsa Viktória Magyarország EU csatlakozása a hazai középvállalkozások vezetőinek szemével Dr. Szűcs István Kádár Tibor A vámérték megállapításának módjai, vámérték vizsgálat Kalcsó A fedezeti ügylet gyakorlati alkalmazása a budapesti árutőzsde gabonaszekciójában Kozár László Kiss Gyula Földbérleti viszonyok alakulása Püspökladány és Nádudvar térségében Dr. Posta László Kiss Norbert A húsmarhatartás technológiai, ökonómiai vizsgálata az AGRÁRCENTER Rt-nél Supp György Kovács Dóra Az Európai Unió környezeti szakigazgatási alapelvei. Dr. Kuti István Kozma Péter A körömi AQUA-KULTÚRA Kft. angolnatelepi beruházásának gazdasági és technológiai elemzése Dr. Szűcs István Miklay Gábor A magyar ökológiai termékek kereskedelmének alakulása hazánk bel- és külpiacán Dr. Kárpáti László Mozsár Izabella Földbirtok politika az Európai Unióban Nagy Emőke Kaptárrendszerek gazdasági értékelése Dr. Ertsey Imre Dr. Wladimír János Nagy Ibolya A szövetkezet és a tag vagyoni kapcsolata Nagy István A CEFTA tagállamok és Magyarország külkereskedelme Dr. Zajácz Gizella Nagy A mezőgazdasági szövetkezetek története, helyzete és átalakulási folyamatai Magyarországon Nagy Szabolcs A földvédelem helyzete Békés Megyében Nánási Noémi A környezeti szektor kialakulása és fejlődése Dr. Kuti István Nedvesi Renáta A magyarországi vámszabad területek kérdése az Európai Uniós csatlakozás tükrében Oláh Ildikó A földbérlet lehetőségei és hatásának vizsgálata Bács-Kiskun megyében Dr. Posta László Onder Éva Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Mezőgazdasági Termelőszövetkezeteinek földhasználati és földbérleti jellemzői Dr. Posta László Orosz Sándor Panírozott készételcsalád marketing-stratégiájának kialakítása és továbbfejlesztése Dr. Kárpáti László Pálfi Józsefné A földügyi szakigazgatási intézményrendszer kialakulása és fejlődése Paróczi Mónika Az Európai Uniós marha- és borjúhús kereskedelmének szabályozása és annak Magyarországi vonatkozásai Pataki Ágnes A magyar cukoripar bemutatása, integrációs kapcsolatainak értékelése a Szerencsi Cukorgyár Rt. mintáján Buzás Ferenc Ede 2000.

3 Pirka Richárd A magyarországi élelmiszerkereskedelem jellemzői Dr. Zajácz Gizella Rémik Beáta A vámszabadterületek működése egy vámszabadterület példáján Dr. Zajácz Gizella Rusznák Margit Sárospataki mezőgazdasági vállalkozások külső kapcsolatrendszere Dr. Nemessályi Zsolt Sárándi Erika A saját és idegen tőke használatának gazdasági elemzése Dr. Pfau Ernő Simon Krisztián A környezetmenedzsment közgazdasági eszközeinek szerepe és hatása nemzetgazdasági és vállalati szinten Dr. Kuti István Sipos Viktória A juhágazat gazdasági helyzetének áttekintése az Európai Unió, Magyarország és egy középvállalkozás szintjén Madai Hajnalka Sóvágó Gábor Határidős piacok kialakulása, a BÁT múltja, jelene, működése Dr. Zajácz Gizella Szabados György Környezetpolitikai támogatások az Európai Unióban Dr. Kuti István Szabados Krisztián Az élelmiszerek és mezőgazdasági termékek minőségi követelményei az Európai Unióban Dr. Zajácz Gizella Szép Attila A biotermékeken szereplő védjegyek és jelölések az Európai Unióban és Magyarországon Dr. Kuti István Takács Béla Az ökológiai gazdálkodás ökonómiai helyzete az Európai Unióban és Magyarországon Dr. Kuti István Teremi A juhágazat versenyképességét meghatározó tényezők az EU harmonizáció tükrében Dr. Nábrádi András Dr. Jávor András Tompa Csilla Peszticidek adóztatása az Európai Unióban Dr. Kuti István Tóth Csaba Vámjogi harmonizáció az EU csatlakozás tükrében Tóthné Mikle Kárpótlás útján tulajdonba kerülő földek tulajdoni és használati viszonyai Annamária Ujvári Zsuzsanna Az értéktőzsde jellemzése négy hazai értékpapír tükrében Dr. Zajácz Gizella Vágó Ilona A kárpótlással kapcsolatos földtulajdoni és földhasználati viszonyok Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyében Vass Ernő Az egyszerűsített vámeljárások bemutatása és alkalmazásának hatása a MOM Vízméréstechnikai Rt. logisztikai rendszerében Dr. Zajácz Gizella Vendler A vidékfejlesztés támogatása az Európai Unióban és Magyarországon Dr. Kuti István Veress Nikolett Egy mezőgazdasági beruházás elemzése nettó jelenérték és más dinamikus számítási módszerek segítségével Dr. Bai Attila Vilmán László A haszonbérleti szerződés Zilahi Tünde A záhonyi vállalkozási övezet és az ukrán-magyar határmenti kereskedelem Dr. Zajácz Gizella Bács Ferenc Sertéstenyésztő telep létesítésének gazdaságossági vizsgálata Dr. Posta László 2001.

4 Balla Erika Az EU és Magyarország kapcsolata diákszemmel Dr. Szűcs István Bánki Zsuzsanna Nagykalló társadalmi, gazdasági helyzete és fejlesztési lehetőségei Oláh Judit Bauer Zoltán Működőtőke beruházások Kelet-Magyarországon. Dr. Zajácz Gizella Benyáts Balázs Az energiaerdő megvalósításának lehetőségei egy északkelet-magyarországi mezőgazdasági üzemben Dr. Bai Attila Berencsi László A nettójövedelem alakulásának vizsgálata 25-től 150 családos méhészetekben Dr. Wladimir János Besze Péter A határidős árutőzsdék szerepe a nemzetközi kereskedelemben. Kozár László Bódi Krisztina A hústípusú ludak gazdaságosságának vizsgálata az előállítási mód függvényében Dr. Posta László Bokor Beáta Borfogyasztási szokások elemzése Dr. Zajácz Gizella Boros Andrea A derecskei Petőfi Mezőgazdasági Szövetkezet növénytermesztésének gazdasági elemzése Dr. Pfau Ernő Boros Ferenc Budapesti értéktőzsde és működése. Dr. Zajácz Gizella Buglyó Nóra Stratégiai tervezés és annak vizsgálata a hajdúszoboszlói KÖSELY Mezőgazdasági Részvénytársaságnál Dr. Nábrádi András Csepcsik Enikő A Henkel-Magyarország Kft. kontrolling rendszerének elemzése Dr. Szűcs István Csernyik Beáta A Butler építési rendszereinek marketingpolitikája Dr. Zajácz Gizella Csernyik Krisztina A Bátor Trade Kft. gazdasági elemzése vállalatgazdaságtani szempontból Kovács Beatrix Csernyik Zoltán Értéktőzsde Magyarországon Dr. Zajácz Gizella Csetreki Ágnes A külkereskedelmi fizetési módok Dr. Zajácz Gizella Dajnoki Krisztina A tejtermelő kisgazdaságok integrációs lehetőségei az EU-hoz való csatlakozás küszöbén Buzás Ferenc Ede Daku Andrea A DEKO-FOOD Rt. Üzleti tervezése Dr. Kárpáti László Drotter Csilla Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának Gazdálkodása Dr. Zajácz Gizella Erdődi Diána A Budapesti Árutőzsde bemutatása és kereskedési rendszerének vizsgálata Kozár László Fecsó Zoltán Magyarország export-import változásai az Európai Unióban a juhhús és juhtermékek területén Dr. Nábrádi András Fekete Erika A közraktározás helyzete és bemutatása magyarországi viszonylatban. Kozár László Fekete Zoltán A búzaliszt termékpálya integrációs összefüggései Buzás Ferenc Ede Fenyvesi Zoltán A jövedelem és a jövedelmezőség vizsgálata a méhészetben 200-tól 1000 családméretig Dr. Wladimir János Flach Attila Cégalapítás Fodor János A hajdúdorogi Bocskai Mezőgazdasági Szövetkezet gabonaforgalmi tevékenységének Buzás Ferenc Ede 2001.

5 gazdasági elemzése Gál Judit Export-import szabályozása Magyarországon a 90-es években Dr. Csapó Zsolt Gellérfi Edina 0%-os joghurt marketing terve Dr. Kárpáti László Gönczi Brigitta A birtokstruktúra alakulása a rendszerváltástól napjainkig Gulyás Ákos Fejlesztési lehetőségek az észak-békési körzet mezőgazdaságában Dr. Szűcs István Hartl Csaba Új típusú termékpályás szövetkezetek Hatala Ágnes Bormarketing és értékesítési lehetőségek Dr. Zajácz Gizella Hermann István Marketingstratégiák alkalmazása a gyakorlatban. Dr. Zajácz Gizella Homonnai Emese Az új típusú szövetkezetek kialakításának kérdései a hazai uborkatermesztésben, az AGRO-FESS Szövetkezet példáján keresztül Kovács Beatrix Horváth Anetta A biodízel program hatása a résztvevőkre a mátészalkai kistérségben Dr. Bai Attila Horváth László Energiaerdő-telepítés ökonómiai elemzése Hangonyban és térségében Dr. Bai Attila Hufnágel Melinda Az Internet üzleti alkalmazásai és az elektronikus kereskedelem Magyarországi tapasztalatai Dr. Kárpáti László Huszti Edit A Dél-kelet Nyírségi Kistérség bemutatása a vidékfejlesztés szempontjából Dr. Szűcs István Ipacs Péter A magyar és a német mezőgazság tápanyag-gazdálkodásának összehasonlító ökonómiai elemzése Dr. Pfau Ernő Juhász Csilla Az ingatlanok nyilvántartásának kialakulása, fejlődése és helyzete Nyírbátorban Kákos Klára A magyar borok bel- és külpiaci kereskedelme és marketingstratégiája Dr. Zajácz Gizella Kaló Szilvia A Jászfényszarui Ipari Park marketingstratégiája. Kozár László Kanász Nagy Gábor Magyarország agrárjogi szabályozása az EU csatlakozás tükrében Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Karászi Krisztina A szövetkezet gazdasági társasággá alakulása, különösképpen a Létavértesi MGTSZ Dr. Madejné drr. Sztipits esetében Karikás Beáta A stratégiai management elmélete és gyakorlata Dr. Szűcs István Kas Tünde Mézpiac Magyarországon Dr. Zajácz Gizella Kathi Annamária Az üzleti tervezés szerepe a gazdálkodásban Dr. Nábrádi András Kernács Marianna Nyírtass Község Önkormányzatának működése az EU-csatlakozás küszöbén. Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Kis Krisztián A biodízel előállítás néhány mikro- és makroökonómiai összefüggése Magyarországon Dr. Bai Attila Koch Krisztina Tendenciák a hazai halkonzerv fogyasztásban Dr. Szűcs István Koppány Előd A bioetanol, mint alternatív energiahordozó Kozár László Kósa László A Budapesti Értéktőzsde bemutatása öt vezető részvény és a BUX index elemzésén Kozár László 2001.

6 keresztül Krisztán Edina A tormatermesztési ökonómiája Dr. Pfau Ernő Kulcsár Tamás A magyar és az Európai Unió támogatási rendszerének összehasonlítása a szarvasmarha ágazaton keresztül Dr. Szűcs István Laczkó Csilla Nyírparasznya község vidékfejlesztési lehetőségei Dr. Szűcs István Lapis Miklós Extenzív és intenzív juh tartástechnológiák ökonómiai értékelése Dr. Szűcs István Dr. Jávor András László Miklósné Magyarország közigazgatási története Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Lintényi Péter A biodízel előállítás gazdasági, technológiai vizsgálata egy esettanulmányban Dr. Bai Attila Lovász Zsolt A marhahús kereskedelem szabályozása, különös tekintettel az Európai Uniós és magyar relációkra Dr. Csapó Zsolt Magos Judit Piackutatás elméletben GFK Hungária Intézeténél Dr. Zajácz Gizella Majoros Gabriella Szőlő és borértékesítés gyakorlata egy családi vállalkozásnál és egy Dr. Kárpáti László részvénytársaságnál Egerben. (Dula Bence) Mándoki Ferenc Kisbefektetők a magyar tőkepiacon Kozár László Mátrai Zoltán. Termékbemutatók és kiállítások szerepe az autóértékesítésben. Kozár László Mecsei Zita A földvédelem helyzete Borsod-Abaúj-Zemplém Megyében Mercs Zsuzsa Termőföld tulajdonszerzés alakulása Mezei Csaba Az élelmiszergazdasági és kommunális hulladékok hasznosításának lehetőségei hazánkban Dr. Bai Attila Minya Klára Külkereskedelem szabályozása Dr. Zajácz Gizella Molnár Brigitta A SEAT Alhambra bevezetése a piacra Dr. Kárpáti László Monori Anikó Az új földhasználati nyilvántartás bevezetése Monori István Karcag hátrányos helyzetű szövetkezeti gazdálkodásának ökonómiai elemzése Dr. Pfau Ernő Nagy Adrián A családi gazdaságok szervezeti keretei a mezőgazdaságban Dr. Nábrádi András Nagy Adrienn ISDN szolgáltatás marketingje Dr. Kárpáti László Nagy Jenő Vágóbaromfi integráció az Európai Unióban és Magyarországon Dr. Szűcs István Nagy Krisztina A zöldborsó és a csemegekukorica vertikum gazdasági elemzése Buzás Ferenc Ede Nagy Petra Határidős tőzsdetechnikák szerepe a mezőgazdaság finanszírozásában Kozár László Nemes Brigitta A vagyonértékelés gyakorlata a mezőgazdasági vállalkozásokban Dr. Nemessályi Zsolt Otthál Erika A panírozott húskészítmények piacának gazdasági elemzése Dr. Szűcs István 2001.

7 Papp Barbara Új termékpolitika kialakítása és az új termékek piaci bevezetésének gazdasági konzekvenciái a Lábatlani Cementgyárnál Dr. Kárpáti László Petrilla Gréta A nyírbátori KING APIS egyéni cég mézkiszerelő beruházásának gazdasági és technológiai elemzése Dr. Szűcs István Rajki Annamária Növénytermesztési ágazat elemzése a Kétsopronyi Rákóczi Mezőgazdasági Szövetkezetben Dr. Pfau Ernő Rőth Anikó A tejpiaci rendtartás és annak hatása a tejtermelő gazdaságok jövedelmezőségére Dr. Szűcs István Simon Zoltán A kedvező termőterületek kukoricaágazatainak ökonómiája és várható alakulása az EU csatlakozás tükrében Dr. Szűcs István Spisák Tünde A Megyaszó-Mag KFT. Növénytermesztési tevékenységének ökonómiai értékelése Dr. Pfau Ernő Sulyok Dénes Mezőgazdasági vállalkozások komplex vagyonértékelésének vizsgálata Buzás Ferenc Ede Szakál Zoltán Dr. Kárpáti László Tokaji aszú, mint Hungaricum jelene és jövője a vélemények tükrében (Dr. Gonda István) Szalóki János A sajtvertikum gazdasági elemzése Buzás Ferenc Ede Szász Gábor Földhasználat alakulása Csongrád megyei gazdaságokban Dr. Posta László Széles Gabriella A GS kukorica hibrid marketing tervének elkészítése Dr. Kárpáti László Szemán Ákos Egy biogáz telep komplex gazdasági elemzése Dr. Bai Attila Szűcs Andrea A Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Részvénytársaság gazdálkodásának elemzése Dr. Nemessályi Zsolt Tarkó Nóra A növénytermesztés tőkeszükséglete és forrásai a Dombrádi Petőfi Mezőgazdasági Termelő, Értékesítő és Szolgáltató szövetkezetben Dr. Pfau Ernő Tatár Anikó. Hogyan alakult Magyarország CEFTA valamint FÁK országokba történő agrárexportja a rendszerváltás után Dr. Csapó Zsolt Teremi Ágnes A kárpótlási eljárás és hatása Demecser községben Tóth Emese Marketing kutatás a Debrecen Plázában. Dr. Zajácz Gizella Tóth Renáta Egy vágóhíd- HAJDÚHÚS 2000 Kft.- beruházásának elemzése Dr. Szűcs István Tóth Sándor A juhászat termelési tényezőinek vizsgálata, különös tekintettel a bihari régióra Dr. Nábrádi András Török Enikő A magyarországi agrártámogatások múltja, jelene és jövője az EU csatlakozás tükrében Czakó Mónika Ványi Georgina A közraktározás szabályozása és gyakorlata Magyarországon, különös tekintettel a Hungária Közraktár Rt-re. Kozár László Varga Irén A csemegekukorica termesztés jelentősége és integrációs kapcsolatai Buzás Ferenc Ede Varga Zsuzsanna Cukortermelés szabályozása Magyarországon az EU csatlakozás előtt Buzás Ferenc Ede Varga Zsuzsanna Almakereskedelem Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében Dr. Zajácz Gizella Végh Roland Az élelmiszer nagykereskedelem gazdasági vizsgálata Buzás Ferenc Ede 2001.

8 Vendler Judit Az agrárfoglalkoztatás alakulása az 1990-es években és napjainkban Dr. Szűcs István Veress Zoltán. Az új Mazda Tribute bevezetés a piacra. Dr. Zajácz Gizella Vida József A földbérleti gazdálkodás alakulása Létavértes környékén Dr. Posta László Vidáné Berényi Szövetkezetek részleges átalakulása Marianna Zsom Eszter Bioélelmiszerek piaci lehetőségeinek vizsgálata Magyarországon. Kozár László Apáti Ferenc Az extenzív és intenzív étkezési alma-termesztés összehasonlító gazdasági elemzése Dr. Szűcs István Bakai Tünde Magyarország és az Európai Unió agrárkereskedelmi kapcsolatai, különös tekintettel várható csatlakozásunkra. Dr. Csapó Zsolt Balogh Anita A családi gazdaságok összehasonlító gazdasági elemzése különös tekintettel Pocsaj község térségére Dr. Szűcs István Balogh Bernadett Földhasználat alakulása Hajdú-Bihar megyei gazdaságokban Dr. Posta László Balogh Szilvia A globalizáció, kihívásai és egy lehetséges megoldás a multibrand marketing Dr. Nábrádi András Barna Erika Using retail measurement data for the marketing decisions of FMCG manufacturers Dr. Nábrádi András Bátor Célia Meggyőzés egy új piaci termék bevezetése során Dr. Kovács Károly Benben Éva A női munka szerepe a társadalomban Dr. Horváth László Berente A tej- és tejtermékek piacának szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon. Dr. Csapó Zsolt Bobák Tibor A Morex Kft. Üzleti Terve Dr. Szűcs István Borbély Zsuzsa Környezettudat vizsgálata a fogyasztói társadalomban Dr. Szűcs István Bordás Andrea Az agrártámogatások hatása ma és az Európai Unióhoz történő csatlakozást követően Ványai Gusztáv Csuba Dea Az innováció, mint hajtóerő egy vállalat életében Dr. Forgács Csaba Dalmandi Orsolya A QSM termékcsalád marketingjének tervezése és fejlesztése Dr. Nábrádi András Demeter Csongor Mézkereskedelem Magyarországon Dr. Zajácz Gizella Dr. Wladimír János Derzsényi Ákos Az ammónia injektálás és annak gazdasági szerepe az Agrokémia Részvénytáraságnál Dr. Nábrádi András Dr. Balogh István A KRIO Intézet működése, üzleti terve Dr. Nábrádi András Dr. Révész Az önkormányzatok szociális igazgatási feladatainak megvalósulása Beregdaróc Ferencné községben az alpolgármester szemszögéből Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Dublinszki Andrea A magyar és az Európai Uniós gabonapiaci szabályozás vizsgálata Dr. Pfau Ernő Csigéné Czakó Mónika Fajka Attila A motiváció és a munka, avagy miért dolgozunk Dr. Kovács Károly Farkas Boglárka A berettyóújfalui AGRO-COW KFT. komplex vállalati elemzése Dr. Nábrádi András Farkas Zoltán Változások a Pepsi-Cola F.Á.Ü. Rt. értékesítési rendszerében és szervezeti felépítésében Dr. Kárpáti László 2002.

9 Fekete Adrienn RENT A GUARD, védelem alatt álló alkotás bevezetése a vagyonvédelmi piacra Dr. Szűcs István Fekete László Gábor Az M3-as autópálya építésének területfejlesztési hatásai Hajdú-Bihar megyében Dr. Bai Attila Fekete Zsuzsanna A Budapesti Árutőzsde története, működése, jelentősége és az Agrárszekciók részletes Kozár László bemutatása Felföldiné Pogány Andrea A panírozott termékek marketingének bemutatása és fejlesztése a Hajdú-Bét Rt-nél Dr. Kárpáti László Fodor Tímea A gazdálkodás sajátosságai egy megyei jogú város önkormányzatánál napjainkban. Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Fudala Péter A controlling, mint vállalati versenyelőny a Győri keksz Kft. Gyakorlatában Dr. Forgács Csaba Fürj Zoltán Az Európai Unió vidékfejlesztési programjának megvalósulása Magyarország egy kistérségében Dr. Szűcs István Gajdán Edit A családi gazdaságok összehasonlító elemzése az Észak - Alföldi régióban Dr. Szűcs István Gál Edina Önkormányzatok társulása Magyarországon Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Gál István A Hortobágyi Halgazdaság Rt. gazdálkodásának elemzése években Dr. Nábrádi András Győri Borbála Magyar-Német külkereskedelmi kapcsolatok Dr. Zajácz Gizella Gyulai Gábor A magyar mezőgazdaság strukturális problémái az Európai Unióhoz való csatlakozás tükrében Buzás Ferenc Ede Gyulai Ildikó Dr. Kárpáti László Haluska Anett A logisztika szerepe a Hajdútej Rt. működésében Dr. Csapó Zsolt Hargittai Zsolt Politikai kultúráltság és stílus az országgyűlés napirend előtti felszólalásaiban, Dr. Horváth László Hegyi Edit A MERLIN növényvédő szer bevezetése és forgalmának fellendítése marketing eszközökkel. Dr. Kárpáti László Horváth Balázs A nagyvállalati kommunikáció sajátosságai: Az IBM Storage Products Kft. Kommunikációs rendszerének és stratégiájának összefüggései Dr. Kovács Károly Horváth István Külföldi működőtőke-beruházás az iroda üzletágban Dr. Zajácz Gizella Imre Marianna Agrártámogatások alakulása Hajdú-Bihar megyében az EU csatlakozás tükrében Dr. Nábrádi András Dr. Jávor András Ináncsi Judit Az államigazgatási eljárási törvény aktuális kérdései, különös tekintettel a hatósági Dr. Ivánné eljárásra dr. Mecsei Ilona Jakab Cecília A vidékfejlesztés célja és megvalósításának lehetőségei Nádudvaron Dr. Bai Attila Juhászné Lőrincz Gazdálkodó szervezetek létrejöttének és státuszhelyzetének jellemzői Hajdú-Bihar Irén Megyében Kalász Zsuzsa Stratégiai tervezés a Hernádvölgye Mezőgazdasági Szövetkezet tejtermelő ágazatában Dr. Nábrádi András 2002.

10 Kókó Edina Az ingatlan-nyilvántartás és az új földhasználat főbb feladati Komlósi Balázs Magyarország és az Egyesült Államok külkereskedelmének elemzése Dr. Zajácz Gizella Kondor Attila Az alma termékalapú támogatásáról való áttérés a földalapú támogatására Szabolcs- Dr. Nábrádi András Szatmár-Bereg megyében Dr. Lenti István Kovács Eszter A halászati ágazat marketing kérdései Piackutatás a Hortobágyi Halgazdaság Rt. védőgázas csomagolású pontytermékeinek esetében Dr. Szűcs István Kovács Péter Szimfonikus zenekarok menedzselése Dr. Kovács Károly Kovács Viktória A cukoripar integrációjának gazdasági elemzése Hajdú-Bihar megyében Buzás Ferenc Ede Kovács Zsuzsa A hazai agrártámogatások hatása kis- és nagyvállalat életére Csigéné Czakó Mónika Ványai Gusztáv Kreisz Éva Nemzetközi közúti szállítmányozó feladatainak bemutatása a MASPED Rt. tevékenységén keresztül Dr. Csapó Zsolt Kurucz Annamária A paprikatermesztés összehasonlító gazdasági elemzése Olaszország és Magyarország Dr. Szűcs István viszonylatában Lőrincz Zoltán A falusi turizmus és fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata Noszaj községben Dr. Szűcs István Lővei Az Euprópai Unió kül- és biztonságpolitikája Kiss J. László Magyar Balázs A GOF szektor piacszabályozása az Európai Unióban Dr. Felföldi János Mátrai Andrea Az uniós követelmények és azok teljesítése a magyar környezetvédelemben Dr. Blahó András Melega Viktória A Budapest Marriott Hotel marketingpolitikája Dr. Zajácz Gizella Mészáros József A marhahús kereskedelem szabályozása az Európai Unióban, a magyar élőállat és marhahús kivitel kilátásai. Dr. Csapó Zsolt Mezei Judit A mezőgazdasági vállalkozások külső kapcsolatrendszere Dr. Nemessályi Zsolt Mihályi Marianna A hazai gabonaszektor helyzete és kilátásai az Európai Uniós csatlakozás tükrében Dr. Szűcs István Molnár Ferenc A magyar húscsirketermelés gazdasági értékelése az Európai Unióhoz való csatlakozás küszöbén Buzás Ferenc Ede Molnár Krisztina A szövetkezeti vagyon alakulása a vagyonnevesítéstől az átalakulásig a Hajdúszováti Mezőgazdasági Termelőszövetkezetben Nádházi Andrea A dísznövény-kereskedelem helyzete és fejlesztési lehetőségei Dr. Szűcs István Nagy Adrienn Az aukció szerepe a zöldség-gyümölcs értékesítésben a holland példa Dr. Zajácz Gizella Nagy Annamária Közraktározás a magyar gazdaságban. Kozár László Nagy Krisztina A Tokaj-hegyaljai borok exportlehetőségeinek értékelése a Tokaj Kereskedőház Rt. Szakál Zoltán tevékenységének bemutatásával Nagy Sándor Egy konzervipari vállalkozás komplex vagyonértékének meghatározása Buzás Ferenc Ede Nagy Vilmosné Bicske Városi Önkormányzat földügyi szakigazgatási hatásköreinek változásai 2002.

11 Németh Éva A magyar agrárágazat EU érettsége Dr. Szűcs István Novák Géza Attila A Tisza-tó turizmusának fejlesztése, annak marketing vonatkozásai Dr. Kárpáti László Nyitrai Zsolt A tejelő szarvasmarha ágazat vizsgálata az Európai Unió való belépés tükrében Dr. Szűcs István Ocskai Ildikó Az újjászerveződő agrárkamara mozgásterének változásai Oláh Krisztina Mezőgazdasági vállalkozások beruházásainak támogatása a SAPARD program keretében Oláh Judit Papdi József Ákos A magyarországi méhészeti ágazat gazdasági és piaci tartalékai Dr. Szűcs István Pintye Zsuzsa Az építésügyi szakigazgatás helyzete Pocsaj kistérségben Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Porosztócki Zsanett A körzeti megbízotti intézmény szerepe és jelentősége a rendészeti igazgatásban Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Pribéli Zoltán Kiskörei sertéstelep és eredményes működésének bemutatása Ványai Gusztáv Rohács Hajnalka Az önkormányzati alapfeladatok ellátásának néhány kérdése az ezredfordulón Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Rózsa Imréné A hazai dohánygazdaság vertikális összefüggései és jogi szabályozása Dr. Bai Attila Dr. Borsos János Ruszkabányai Viktor Internet marketing régi és új megközelítések Dr. Kárpáti László Sághy Balázs Niklas Luhmann szociális rendszerelmélete Dr. Horváth László Soltész Józsefné A tűzvédelmi szakigazgatás szerepe a mezőgazdaságban Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Surguta András Humán invesztitíció humán tőke értékparadoxon Dr. Kovács Károly Suták Miklós Péter A közraktározás, szerepe a piacszabályozásban és kilátásai az Európai Uniós csatlakozást követően. Kozár László Sutka Judit Sportmarketing eszközök és alkalmazásuk egy budai fitneszközpont példáján keresztül Dr. Szűcs István Szabó Ágnes Turisztikai marketing Debrecenben Dr. Zajácz Gizella Szabó Andrea Az önkormányzatok gazdálkodása Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Szabó Szilvia A közraktározás és az agrárrendtartás kapcsolatrendszere, jelene és jövője. Kozár László Szarka Éva A Hajdúsági Gabonaipari Rt. beszállítási rendszere és árpolitikájának kialakítása Dr. Nábrádi András Dr. Bériné Sarkadi Éva Szarvas Eszter Balmazújváros önkormányzatának szociális igazgatása a jelenlegi jogszabályok tükrében Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Szatmáry Zsuzsanna Az orosz-magyar külkereskedelmi kapcsolatok múltja és jövője. Dr. Csapó Zsolt Szávó Tímea Napjainkban használt kiválasztási módszerek és eljárások (avagy Kit? Miért? Hova? Hogyan?) Szemes László Szél Eugénia Az elektronikus kereskedelem és stratégiai tervezése Dr. Zajácz Gizella 2002.

12 Szigeti Anita A tőzsdék világa szeptember 11-i események tükrében Kozár László Szilágyi Éva A közúti fuvarozás a magyar árucsere-forgalomban Dr. Csapó Zsolt Szilágyi László A Mediatechnik szoftvercsoport marketingtevékenysége, annak bírálata és a Customized Advertising-rendszer megvalósítása beltéri egységekre Dr. Kárpáti László Szőke Mónika Banki szolgáltatások, bankgarancia, bankkezesség Dr. Zajácz Gizella Tari Loránt Magyar Posta Rt. Insert Pack szolgáltatásának marketing stratégiája Dr. Szűcs István Tiszai Andrea Mónika Vertikális integráció hatása és elemzése a zöldség- és gyümölcstermesztésben Buzás Ferenc Ede Tóris Éva A kenyér termékpálya gazdasági elemzése Buzás Ferenc Ede Tóth Andrea Az Európai Unió és Magyarország baromfi termék külkereskedelme Dr. Zajácz Gizella Tóth Ilona Az Európai Unió és a kibővítés Dr. Blahó András Tóth Szilvia A kisajátítás Dr. Ivánnédr. Mecsei Ilona Tóthné Kiss Ilona A Nyomdaker Kft évi stratégiája Dr. Nábrádi András Török Mihály Kis- és középvállalkozások Magyarországon Dr. Zajác Gizella Ujvári Sándor A magyarországi TÉSZ-ek helyzete és fejlődési lehetőségük a SZEMA és a NATÉSZ szövetkezetek példáján keresztül Ványai Gusztáv Váli Péter A stratégiai tervezés jelentősége a Corner Kft. Üzleti tervében Dr. Szűcs István Varga Levente A fekete bodza (Sambucus nigra L.) termesztésének gazdasági és technológiai elemzése Dr. Szűcs István Vásárhelyi Szilárd Borvidéki kataszteren kívüli szőlőtermőhelyek értékelése az uniós csatlakozásunk kapcsán különös tekintettel a létavértesi szőlőskertekre Dr. Bai Attila Vass Henrietta A WTO szabályozás hatása Magyarország agrárkereskedelmére, különös tekintettel az Dr. Csapó Zsolt EU csatlakozásra Veres Marianna A borászat gazdasági kérdéseinek bemutatása a Tokaj Kereskedőház Rt.-nél Dr. Szűcs István Vona Zsófia Pénzügyi szervezetek marketing stratégiájának bemutatása egy konkrét példán keresztül Dr. Forgács Csaba Zomborszki András Munkaviszony létesítésének és megszüntetésének munkajogi szabályozottsága Dr. Kovács Károly Zsoldisné Csaposs Emberi erőforrás kiválasztása Fejvadász cégek közreműködése a vezetők Noémi kiválasztásában - Szemes László Ábrók Zsolt Magyar-EU Agrár-külkereskedelem a Csatlakozás Jegyében. Dr. Csapó Zsolt Balázs Emese A magyar agrártermékek exportcsatornái, különös tekintettel a folyami és a tengeri hajózásra. Kozár László Balázs Zoltán A gyógyszer-nagykereskedelem helyzete és jövedelmezőségi problémái Dr. Szűcs István 2003.

13 Balla Marianna A Xeviko Kft. Marketing tevékenységének értékelése és egy új termék bevezetése a Dr. Kárpáti László piacra. (Veress Zoltán) Baracsi Enikő A hazai fagyasztott haltermékpiac gazdasági elemzése Dr. Szűcs István Beke Magdolna Egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos feladatok Dr. Felföldi János Bellon Zoltán Attila Minőségirányítás a nagykereskedelemben Dr. Szűcs István Biró Éva Videó- és audiokonferencia alkalmazások a vállalatok, intézmények életében Dr. Kovács Károly Czégényi András Üzleti terv BricoStore Hungária Dr. Nábrádi András Czipri Ernő Üzleti terv René & Brother Kft. Dr. Szűcs István Dányi Nóra Piackutatás elméletben és gyakorlatban a Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft. Működésének bemutatásával. Dr. Kárpáti László Darvas Dóra A SAPARD program első bemutatása a Vásárosnaményi kistérség és Nyírmada példáján keresztül Dr. Szűcs István Dávid Márta Egy sertéstelepi korszerűsítő beruházás összehasonlító elemzése Dr. Szűcs István Demjén Zoltánné Az Európai Unió regionális politikája és Magyarország ennek tükrében Dr. Kiss J. László Dr. Kun Csaba A farmakoökonómia szerepe és jelentősége az antihomotoxikus orvoslásban Dr. Szűcs István Dr. Pörneczy Edit A magyarországi gyógyszergazdaság makrokörnyezeti elemzése Dr. Szűcs István Dudás Andrea A földhasználat alakulása a ceglédi Dél-Pest Megyei Mezőgazdasági Rt.-nél Dr. Posta László Együd Ferenc A pharmamarketing kommunikáció egyik legjelentősebb eszköze az orvoslátogatás Dr. Kovács Károly Dr. Regula Ildikó Éles Zoltán Fejlett minőségügyi módszerek SIX SIGMA Dr. Kovács Károly Erdei Zsuzsanna A biozöldség- és gyümölcspiac fogyasztói megítélése Debrecen vonzáskörzetében Dr. Szűcs István Farkas Tibor Szilárd halmazállapotú biomassza energetikai hasznosítása a kisvállalkozások gazdálkodásában Dr. Bai Attila Fedor Anikó Kockázati tényezők a mezőgazdasági vállalkozásokban (különös tekintettel a tejhasznú szarvasmarha ágazatra) Madai Hajnalka Fekete Csilla A tormatermesztés elemzése Dr. Pfau Ernő Fényes Erika Ágnes A Nyíregyházi Állatpark fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata Dr. Szűcs István Fenyves Veronika Az ILCO HUNGARY Hortobágyi Vágóhíd Kft. üzleti terve Dr. Szűcs István Ferenczi Barbara Regionális Tejtermék nagykereskedelem a MARK-NAGISZ példáján keresztül Dr. Nábrádi András Fodor Ákos Balázs A hajdúböszörményi Béke Agrárszövetkezet halászati ágazatának gazdasági és Dr. Szűcs István technológiai elemzése Bársony Péter 2003.

14 Fodor Andrea A Helikon Full Flavour sikertörténete. Dr. Kárpáti László Forgács Barnabás A debreceni nemesítésű hibridkukorica marketing tevékenységének elemzése az Agrárgazdaság Kft-ben. Dr. Kárpáti László Forgács Zsolt Vidékfejlesztés nagyvároson belül, a vidékiség gondjai Nagymacson Dr. Bainé Szabó Bernadett Földesi Orsolya A magyar juhtenyésztés szerepe az Európai Uniós csatlakozás folyamatában Dr. Jávor András Frint Zsófia A Thermal Hotel Mosonmagyaróvár 2004-es marketingterve Dr. Forgács Csaba Fürjész István A nyugat-európai feldolgozó és értékesítő szövetkezeti modell alkalmazhatóságának kérdései hazai kisüzemi tejtermelő gazdaságok esetén Buzás Ferenc Ede Gaál Hedvig Egy biotechnológiai cég vezetői elemzése. N-GENE KFT. Dr. Nábrádi András Gaál Tamás A fácántenyésztés gazdasági vizsgálata Dr. Felföldi János Gasztonyiné Hidasi Kultúraváltási folyamatok a vállalatok életében. Kihívások, a kultúraváltási folyamat Ágnes támogatása Dr. Horváth László Gáthy Andrea A huszonévesek borfogyasztási szokásai Dr. Szűcs István Gellén Valéria Magyar-német külkereskedelmi kapcsolatok. Dr. Zajácz Gizella Gresóné Nesuta Vállalati újraszervezés új folyamatokon alapuló ügyviteli rendszer bevezetésével a Marianna Béghin-Say magyarországi vállalatainál Dr. Bács Zoltán Guti Alexandra A csemegekukorica és a zöldborsó ökonómiai elemzése a Hexa-Agro Kft.-nél Dr. Pfau Ernő Kis János Gyenge János A Lindab Butler Kft. üzleti terve Dr. Nábrádi András Hradeczky Zsolt Régi és új gépek üzemeltetési költségeinek összehasonlítása egy 100 hektáros területen Buzás Ferenc Ede Ilyés Ágota A falusi turizmus helyzete és lehetőségei a Zemplénben Dr. Bainé Szabó Bernadett Joó Szabolcs Tejtermelő családi gazdaságok helyzete és kilátásai Buzás Ferenc Ede Kanál Mária Egy mezőgazdasági vállalkozás gazdálkodásának vizsgálata agrár környezetvédelmi szempontok alapján Dr. Felföldi János Kassai Ervin Interneten: fogyasztói előnyök az elektronikus kereskedelemben; e-kereskedelmi modellek Dr. Kovács Károly Katona Szilvia A mezőgazdasági őstermelők és családi gazdaságok szerepe és helye a gazdaságban Kelemen Henrietta Orosz-magyar külkereskedelem Dr. Zajácz Gizella Kocsis János Integrált cukorrépa termelés bemutatása és gazdasági elemzése a Hajdúböszörményi Mezőgazdasági Részvénytársaságnál Buzás Ferenc Ede 2003.

15 Kormos Anita Határidős tőzsdetechnikák gyakorlati alkalmazhatósága. Kozár László A Nagymama lekvárja termékcsaláddal kapcsolatos marketingtevékenység bemutatása Kósáné Dienes Rita Ványi Georgina az EKO Kft-nél Kozma Tímea A mátészalkai biodízel-üzem beruházás-elemzése és gazdasági megítélése Dr. Bai Attila Kőrösi Viktor Dr. Posta László A Hajdúdorogi Bocskai Mezőgazdasági Részvénytársaság diótermesztési ágazatának Dr. Gonda István technológiai és gazdasági elemzése Cserép Ferenc Lászlóné Banu Tünde A rendőrség és az önkormányzatok együttműködése, munkakapcsolata. Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Lendvai Ildikó Egy vállalkozás hitelkérelmének összeállítása egy tervezett beruházás alapján Ványai Gusztáv Majoros Petronella A kábítószer helye és szerepe a mai magyar társadalomban Dr. Horváth László Mari József Integráció hatására történő Vállalati Kultúra Váltás bemutatása a Loctite Magyarország Kft.-n keresztül Dr. Nábrádi András Márkó Péter A magyarországi baromfikereskedelem és Európai Uniós vonatkozásai. Dr. Csapó Zsolt Ménes András Az orvoslátogató kommunikációs munkája a gyógyszer-értékesítésben Dr. Kovács Károly Mislovics Anita Egy új pezsgőfajta hazai piacra való bevezetésének marketing szempontjai. Dr. Kárpáti László Molnár Adrienn A fiatalok lakáshoz juttatásának fontossága, és azt segítő támogatási formák elméletben és a gyakorlatban Dr. Horváth László Molnár Mónika Az Internet szerepe a hazai agrárinformatikában Dr. Szűcs István Molnár Tímea A kajszibarack külkereskedelmének lehetőségei az Európai Uniós csatlakozás tükrében. Dr. Csapó Zsolt Mozsár Izabella Az önkormányzati cégek működése Görögországban Dr. Nábrádi András Aragias Pavlos Nagy Dávid A tej és tejtermékek termelői- és fogyasztói árának összefüggés-vizsgálata Buzás Ferenc Ede Nagy Dorottya Körösladány térség erdészeti, vadászati és környezetvédelmi adottságai összevetve a szakigazgatással. Sípos Géza Nagy Edit A Wanzl Magyarország kft. üzleti terve Dr. Nábrádi András Nagy Imre Gazdasági kitörési lehetőségek Hajdúnánáson Grasselli Norbert Nagy Környezetelemzés: a sikeres marketingstratégia egyik fontos eleme. Dr. Kárpáti László Dr. Kuti István Németh Ágnes A biogáz előállításának gazdasági elemzése esettanulmányok alapján Dr. Bai Attila Nott Ágnes Marketing strategy at Nestle Foodservices Dr. Forgács Csaba Novák Zita A falusi turizmus helyzete és fejlesztési lehetőségei Füzéren Dr. Szűcs István 2003.

16 Pálmai Szilvia A borkereskedelem és szabályozása Magyarország és az Európai Unió viszonylatában. Dr. Csapó Zsolt Palotás Gábor Dr. Kárpáti László Agrárkiállítások jelentősége az agrármarketingben a Farmer-Expo szakkiállítás. Nimród (Vaszkó László) Pankotai Nikoletta Növényvédő szerek engedélyezése és szermaradékok kezelése az EU csatlakozás keretében. Kellermann Péter Pete Anita A magyar agrár-külkereskedelmet liberalizáló megállapodások az EU és WTO irányelvekkel összhangban. Dr. Csapó Zsolt Péter Szabolcs A Felső-Tisza vidék falusi turizmusa és marketingjének fejlesztési lehetőségei. Dr. Kárpáti László Pethe Tamás A szurkolói ajándéktárgyak forgalmazásában rejlő piaci lehetőségek a DVSC-nél. Dr. Kárpáti László Pethő Melinda A Hunor Hotel évi Marketing Terve Dr. Forgács Csaba Petrás Miklós Pál Önkormányzatok társulási lehetőségei az igazgatásban. Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Petrucz Sándor Bihartorda története, gazdasági helyzete, fejlesztési lehetőségei Dr. Bainé Szabó Bernadett Pignitzky Dorottya Strukturális és szociokultúrális hátrányok a hazai cigányság életében integrációs mechanizmusok és etno-kultúrális felzárkóztatási módszerek Dr. Horváth László Porcsin Ádám Gazdasági tervezés az építőipari kis- és középvállalkozásoknál Dr. Felföldi János Póti Ferenc A bútorpiac helyzetének elemzése az Uniós csatlakozás küszöbén. Dr. Kárpáti László Pörzse Enikő Üdítőital-fogyasztási szokások regionális felmérése. Dr. Kárpáti László (Nyakó Szabolcs) Rőczei Csaba Különböző borszőlő termelő gazdaságok vizsgálata Tokaj-hegyalján Dr. Posta László Rubes Anikó Business Plan all-round connections Dr. Szűcs István Sándor László Erik A gázszolgáltató tevékenységek szétválasztása Dr. Szűcs István Sereg Barbara A Prodravka d.d. piacra lépési stratégiájának elemzése Dr. Forgács Csaba Simon Boglárka Egyéni vállalkozás indítása Dr. Felföldi János Simon Csaba A hígtrágya elhelyezésének és kezelésének módszerei, illetve ökonómiai értékelése esettanulmány alapján Dr. Bai Attila Sipos Olívia Ildikó A magyar-francia külkereskedelmi kapcsolatok. Dr. Zajácz Gizella Skultéti Erika A biobor előállításának és értékesítésének gazdasági vizsgálata. Dr. Kárpáti László Szakál Zoltán Sorosi Anikó Soring 2000 Kft Ingatlanpiaci tevékenysége Dr. Felföldi János Spisák Sándor A beruházási támogatások rendszere és a gyümölcstermesztés uniós szabályozása Ványai Gusztáv Szabics János Az Európai Unió Regionális Politikája Magyarországon Dr. Kiss J. László Szabó Ágnes A gondolattól a megvalósításig (avagy általában a tervezésről és az üzleti tervezés gyakorlata) Dr. Nábrádi András 2003.

17 Szabó Andrea Szabó Judit Tímea A Nyíregyházi Állatpark Kht. marketing tevékenysége Agrár-környezetvédelem az EU-ban és hazánkban, Szabolcs Szatmár -Bereg megyei tapasztalatok Dr. Kárpáti László (Gajdos László) Dr. Bai Attila Szabó László Dr. Blahó András A működőtőke-beáramlás, európai uniós tagállamok tőkebefektetései Magyarországon Dr. Kurtán Lajos Szamosi Barna A Total Quality Mérnökiroda stratégiai- marketing- ületi terve Dr. Nábrádi András Szatlóczky Kinga Az ingatlan-nyilvántartás alkalmazása a Mátészalkai Földhivatalnál Szegő Zsuzsanna Az árutőzsde szerepe a magyar gabonakereskedelemben. Kozár László Szép Tibor Piaci modell szimulációs vizsgálata Dr. Nábrádi András Szilágyi Barnabás A Kárpát Hús Rt. Marketingpolitikájában történt változások az elmúlt öt évben. Dr. Kárpáti László Tamás Zita Mád társadalmi, gazdasági helyzete és fejlesztési lehetőségei Grasselli Norbert Tapasztó György Üzleti terv a MOL Eco+ autógáz piacra lépése és bevezető kampánya Dr. Szűcs István Tikász Ildikó Edit A Hortobágy turisztikai szempontú elemzése és fejlesztési lehetőségei Dr. Szűcs István Tóth Andrea A falusi turizmus helyzete és fejlesztési lehetőségei Bükkszentkereszten Dr. Bainé Szabó Bernadett Tóth Ivett A növényolajipar vertikum értékelése. A családi gazdálkodás lehetőségei a napraforgó-termesztésben Buzás Ferenc Ede Vadász Csaba A stratégiai tervezés jelentősége az INTERPRINT Kft. üzleti tervében Dr. Szűcs István Vágó Barbara A biotermesztés szükségessége, feltétele és eszközrendszere hazánkban és az Európai Unió országaiban Grasselli Norbert Válik Csaba Az első márkázott alternatív üzemanyag Magyarországon. A MOL eco+ autógáz piaci bevezetése: GÁZT ADUNK Dr. Gyöngyösy Zoltán Varga Andrea A Petőfi Mezőgazdasági termelő, értékesítő és szolgáltató szövetkezet múltja, jelene Dr. Szűcs István és jövője A szervezet vezetésének hatékony eszköze, Controlling a Debreceni Vízmű Vásárhelyi Szilárd Részvénytársaság gyakorlatában Dr. Bács Zoltán Veres Nóra Mátészalka gazdasági, társadalmi helyzete és fejlesztési lehetőségei Horváth József Zsolnainé Harczi Ildikó A B2C és elterjesztésének lehetséges módja hazánkban a MLM segítségével Dr. Kovács Károly Ács Eszter Bioélelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói magatartás vizsgálata Debrecenben és környékén Koch Krisztina Ambrus Georgina Kockázati források a juhtenyésztésben Madai Hajnalka Bácsi Edit A magyar gyümölcspálinka piaci helyzete. Dr. Zajácz Gizella Bai Veronika NATURA 2000 Az Európai Unió ökológiai hálózata és bevezetésének háttere Dr. Balogh Andrea 2004.

18 Magyarországon Bákonyi Dóra Éva A Magyar Posta Debreceni Postaigazgatóságának marketing tevékenysége. Varga Levente Uray István Balogh Erika Fogyasztói vélemények a gépkocsi szervizelés minőségéről. Dr. Kárpáti László Banczik Emília Az ökológiai és konvencionális búza termesztés-technológia ökonómiai Koch Krisztina összehasonlítása az Észak-Alföldi Régióban Lapis Miklós Bárány Péter A fogyasztói szokások és változásuk a magyarországi baromfifogyasztás esetében. Dr. Zajácz Gizella Berecz Zsolt András A tenyésztojás termelés elemzése egy mezőgazdasági vállalkozásnál Dr. Felföldi János Berendi Judit Magyar kis- és középvállalkozások esélye vagy esélytelensége a kis- és középvállalkozások Európájában Dr. Blahó András Biró Hajnalka A falusi turizmus helyzete és fenntartásának lehetőségei Egerszalókon Dr. Bainé Dr. Szabó Bernadett Bíró Tímea A Hajdú-Bihar megyei hulladékgazdálkodási program beruházás elemzése Dr. Nábrádi András Bittner Beáta A hazai dohánytermesztés fenntarthatósága Európában Dr. Borsos János Dr. Szűcs István Botka Zsolt Vállalkozási stratégiák a Motorett Kft.-nél Dr. Gyöngyössi Zoltán Bődi Szilvia Dr. Kárpáti László A vidékfejlesztés lehetőségei Derecske térségében. Pápai Zoltán Bunya Brigitta Zártszelvény termékcsaláddal kapcsolatos marketingtevékenység bemutatása a VAS TRADE Kft-nél. Árváné Ványi Georgina Czidor Éva A Petőfi Mezőgazdasági Termelő, Értékesítő és Szolgáltató Szövetkezet átalakulása részvénytársasággá Cserna Helyzetjelentés a Nitrokémia Rt. Környezeti kármentesítési tevékenységéről mult, jelen, jövő - Dr. Balogh Andrea Csupó Adrienne Szolgáltatásfejlesztés a Malév járatok fedélzetén, az utasok elégedettségének szolgálatában Dr. Gyöngyössi Zoltán Dalnoki Gábor Az Európai Unió kettős szerepe a globalizációban Dr. Kiss J. László Darabos Rita Növénytermesztés ökonómiai elemzése az AGROWELT KFT-ben különös tekintettel a kukorica és a zöldborsó növényekre Dr. Pfau Ernő Domokos- Varga Levente A MOL RT. marketing tevékenységének elemző bemutatása. Radvánszky Imola Szalay Zsolt Dusa Erzsébet A Dayton D100 nyári gumiabroncs bevezetésének marketing terve. Árváné Ványi Georgina Eckert Bálint Az információs társadalom politikája Célkitűzések és programok az Európai Unióban és Magyarországon Dr. Kiss J. László Elek Tibor A magyar zöldség-gyümölcs ágazat piaci helyzetének elemzése hazánkban és az EU Lapis Miklós 2004.

19 piacán Erdei László Vagyonértékelési módszerek a mezőgazdaságban Horváth József Erdős Ferenc Az Agrárgazdaság Kft. Gazdálkodásának elemzése az EU-s csatlakozás küszöbén Dr. Szűcs István Fedor János A növényvédő szerek forgalmazása és jogi szabályozása. Kellermann Péter Ferenczi Gábor A hazai meggyágazat helyzete és jövőbeni kilátásai. Dr. Zajácz Gizella Fróna Judit A regionális politika változása Európában és Magyarországon Dr. Nábrádi András Galambos Éva Debrecen és Miskolc szállodamarketingjének bemutatása két leghíresebb szállodáján Dr. Kárpáti László keresztül. Szakál Zoltán Gáspár Noémi Gondoskodó elbocsátás Dr. Kovács Károly Gazdik Angéla Meggyőzés és érvelés egy új termék bevezetésénél A BGT egészségharisnya bevezetése a Premed Pharma Kft.-nél Dr. Kovács Károly Gombos Enikő Az energiaerdők potenciális szerepe az EU energiapolitikai elvárásainak teljesítésében Dr. Bai Attila Gombos Ildikó A nádudvari túróhoz kapcsolódó marketingkommunikáció bemutatása. Árváné Ványi Georgina Gubányiné Pintér Ágnes Az APEH szervezte és működése az adózási rendszer tükrében. Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Gut Karola Marketingstratégiák a Pick szalámi életciklusának különböző szakaszaiban. Dr. Zajácz Gizella Győri Anikó Balmazújváros erdészeti, vadászati, természetvédelmi hasznosítása és szakigazgatási kapcsolatai. Sipos Géza Győri Nikolett A Debreceni Erdőspuszta erdészeti, vadászati, természetvédelmi hasznosítása és szakigazgatási kapcsolata. Sipos Géza Hajdú Erzsébet Új kihívások az energetikában megújuló energiaforrások hasznosítása az Európai Unióban és hazánkban Dr. Balogh Andrea Harsányi Zoltán Különböző méretű juhászati ágazatok ökonómiai elemzése Lapis Miklós Hegedűs Judit A Neogranormon termékcsalád bevezetése és életpályájának marketing szempontú elemzése. Szakál Zoltán Herczku Edit A magyar-francia külkereskedelmi kapcsolatok. Dr. Zajácz Gizella Honfi Nikoletta Ivett A bébi-ételfogyasztás helyzete Magyarországon Koch Krisztina Horváth Edit Az Európai Unió kereskedelmének szabályozása a magyar csatlakozás vonásai. Dr. Csapó Zsolt Horváth Zsuzsa Szendike Esztár térségének kitörési lehetőségei Grasselli Norbert Hunyadi Ildikó Az Európai Unió, Magyarország csatlakozási helyzete a kis- és középvállalkozások Ramóna tükrében Dr. Blahó András Ilyés Balázs Mád település vidékfejlesztési szempontú bemutatása Koch Krisztina 2004.

20 Jencsik Renáta Hűtőtároló-beruházás gazdasági elemzése az Akácvölgye Kft. -nél Apáti Ferenc Dr. Szűcs István Jónás Izabella A helyi önkormányzatok hatalomgyakorlása és rendeletalkotási tevékenysége. Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Józsa Noémi Márta A tájhasználat szakigazgatási feladati a Guthi Erdészetnél, kiemelt tekintettel a Dám Génrezervátumra. Sipos Géza Kardos Júlia Dr. Kárpáti László A lokális média szerepe a helyi információs piacon a Debrecen Televízió esete. Andrási Attila Karsai Zita A biotönkölybúza termékeinek piaci helyzete Magyarországon. Dr. Kárpáti László Katona Nikolett Turizmus EU módra Dr. Balogh Andrea Keil Zsófia Az Európai Unió hatása a kontingentálz vállalkozási exporttal foglalkozó vállalatokra Dr. Csapó Zsolt Kerékgyártó Tibor Zoltán Termésnövelő anyagok felhasználása, illetve forgalmazásuk jogi szabályozása. Kellermann Péter Kiss Nóra Állattenyésztő telepek értékét befolyásoló tényezők vizsgálata Horváth József Komódi Erzsébet A rendőrség szerepe az EU-csatlakozásban, különös tekintettel a drogmegelőzésre. Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Kópházi Eszter A Balaton védelme az 1970-es, 1990-es években, és napjainkban Dr. Balogh Andrea Kovács András Dr. Csapó Zsolt A borfogyasztói magatartás vizsgálta a debreceni hipermarketekben. Ádám Szakál Zoltán Krausz László Az új földhasználati nyilvántartás bevezetése Króner Szilvia Fogyasztóvédelem az Európai Uniós csatlakozás küszöbén. Dr. Ivánné dr. Mecsei Ilona Lung Rita Az Accor Pannonia Hotels marketingstratégiája Dr. Gyöngyössi Zoltán Mák Anita A THÚR Húsipari RT felszámolásának elemzése Dr. Szűcs István Málnás Alajos Kárpótlás útján tulajdonba kerülő földek tulajdoni és használati viszonyai Molnár Arnold Az Egri Bikavér marketing szempontú elemzése, jövője az Európai Unióban. Dr. Kárpáti László Szakál Zoltán Molnár Csilla A Dél-Nyírségi Regionális Szilárdhulladék-lerakó létesítésének szerepe a területfejlesztésben Dr. Bai Attila Molnár Gábor A ThermaChoice műtét bevezetése a magyar egészségügyi piacra Dr. Gyöngyössi Zoltán Nagy Boglárka Az étkezési alma értékesítési lehetőségei a Havita TÉSZ keretei között. Dr. Csapó Zsolt Nagy Brigitta A közraktározás helye a Gabonakereskedelemben. Kozár László Nagy Fruzsina Támogatások az Észak-alföldi régióban a mezőgazdaságai vállalkozások lehetőségei Dr. Csapó Zsolt az EU-s csatlakozás függvényében Nagy Lajos A hazai vadkereskedelem gazdasági értékelése Dr. Szűcs István Nagy Péter Attila A karfioltermesztés technológiai és ökonómiai elemzése Apáti Ferenc 2004.

4032 Debrecen, Böszörményi út 138., 1. Dr. Apáti Ferenc egyetemi docens Tanszék

4032 Debrecen, Böszörményi út 138., 1. Dr. Apáti Ferenc egyetemi docens Tanszék 1. Dr. Apáti Ferenc egyetemi docens 2. Árváné dr. Ványi Georgina adjunktus GTK Vállalkozásfejlesztés nem önálló 3. Dr. Bácsné dr. Bába Éva egyetemi docens 4. Dr. Bai Attila egyetemi docens GTK Vállalatgazdaságtani

Részletesebben

Jegyzőkönyv NAP Diákolimpia IV. Korcsoport - Fiú Egyéni

Jegyzőkönyv NAP Diákolimpia IV. Korcsoport - Fiú Egyéni Jegyzőkönyv NAP Diákolimpia IV. Korcsoport - Fiú Egyéni Hajdú-Bihar Debrecen 2009.05.15. 1 Mogyorósi Dávid 94 Püspökladány Püspökladány 882 12,40-530 - 64,48-9,10-02:12.00 2 Kiss Ádám 95 Debrecen Kazinczy

Részletesebben

Szent László Napi futás. Szent László napi 10-es abszolút eredménylista

Szent László Napi futás. Szent László napi 10-es abszolút eredménylista 1 475 VARJASI Dávid 1990 00:03:56 00:22:07 00:23:10 00:00:29 00:49:43 00:45:47 4:21 min/km Férfi 1-2003 1 +00:00:00 2 384 ERDEI András 1987 00:03:57 00:22:49 00:24:45 00:00:24 00:51:56 00:47:59 4:34 min/km

Részletesebben

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti eredménylista. Férfi

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti eredménylista. Férfi Férfi 1 475 VARJASI Dávid 1990 00:03:56 00:22:07 00:23:10 00:00:29 00:49:43 00:45:47 4:21 min/km 1 1 +00:00:00 2 384 ERDEI András 1987 00:03:57 00:22:49 00:24:45 00:00:24 00:51:56 00:47:59 4:34 min/km

Részletesebben

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 2004+ 1 631 RÉVÉSZ Hunor 2004 00:31:36 00:31:58 00:00:30 01:04:05 48 77 6:06 min/km +00:00:00 2 188 BOTTÓ Balázs 2008 00:35:35 00:36:44 00:00:34 01:12:54 59 117 6:56 min/km +00:08:49 2018.06.24 13:25:59

Részletesebben

1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina

1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina 1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina Hörcsöki Alíz Kovács Antónia M. Kovács Dávid Kovács

Részletesebben

Sz. 1 50m Gyorsúszás Férfi 7 éves és idősebb ben születettek Nincs szintidő

Sz. 1 50m Gyorsúszás Férfi 7 éves és idősebb ben születettek Nincs szintidő Oldal 1 Sz. 1 50m Gyorsúszás Férfi 7 éves és idősebb 2006.11.25. 98-99-ben születettek Nincs szintidő 1. Atyi Ádám 98 006 37.49 2. Ujlakán Kálmán 98 006 40.89 4. Nagy Balázs 98 006 43.91 3. Varga Márton

Részletesebben

2014. március 4. - Szóbeli meghallgatás szakközépiskolába jelentkezett tanulóknak Bizottság Sorszám Időpont Tanuló neve Születési hely Születési idő

2014. március 4. - Szóbeli meghallgatás szakközépiskolába jelentkezett tanulóknak Bizottság Sorszám Időpont Tanuló neve Születési hely Születési idő 2014. március 4. - Szóbeli meghallgatás szakközépiskolába jelentkezett tanulóknak Bizottság Sorszám Időpont Tanuló neve Születési hely Születési idő I. 1 13:00 Ákos Anita Budapest 1999.05.31 I. 2 13:07

Részletesebben

EREDMÉNYLISTA. Megye: Maros. Körzet: Marosvásárhely és környéke. Osztály: V.

EREDMÉNYLISTA. Megye: Maros. Körzet: Marosvásárhely és környéke. Osztály: V. EREDMÉNYLISTA Megye: Maros Körzet: Marosvásárhely és környéke Osztály: V. 1. Kotirlán Ágnes Barabás Anna Liviu Rebreanu Általános Iskola Marosvásárhely 140,5 2. Szekeres Kinga Kádár Andrea Dr.Bernády György

Részletesebben

Eredménylista. Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám

Eredménylista. Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám Eredménylista Megye: Bihar Körzet: Nagyvárad és környéke V. osztály Sorszám Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám 1. Benedek Boglárka Fehér Gabriella Szent László Római Katolikus Gimnázium

Részletesebben

Yonex Nagydíj ranglisták a 6. forduló után

Yonex Nagydíj ranglisták a 6. forduló után Yonex Nagydíj ranglisták a 6. forduló után -35 női egyéni toll labda 1. Szuchovszky Evelyn 30 pont 2. Vida Alexandra 22 pont 3. Jung Ágnes 16 pont -35 férfi egyéni toll labda 1. Tóth Richárd 106 pont 2.

Részletesebben

EREDMÉNYLISTA. Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám

EREDMÉNYLISTA. Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám EREDMÉNYLISTA Bihar megye Körzet: Érmihályfalva és környéke 5. osztály Sor Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pont 1. Szabó Anna Boros Emőke Blanka Érmihályfalvi Zelk Zoltán Gimnázium Érmihályfalva

Részletesebben

Beosztás a június között tartandó záróvizsgára

Beosztás a június között tartandó záróvizsgára Bizottság száma: 21. sz. Terem szám:, B épület 542. terem Záróvizsga időpontja: 2017. június 14. 8 00 órától Agócs Cintia Balogh Barbara Barna Judit Bodó Liliana Fatime Czifra Kamilla Dán Gabriella Deák

Részletesebben

2012. augusztus Szakiskola

2012. augusztus Szakiskola 2012. augusztus Szakiskola Tanuló neve Osztály Tantárgy Terem Vizsgáztató tanár 24.aug 27.aug 28.aug Ajtai Krisztián Péter 09E Élelmiszer ismeret 9 Irházi Emőke 1.n. 9:00-10:00 Ajtai Krisztián Péter 09E

Részletesebben

Eredménylista. Megye: Szilágy/Sarmaság Osztály: I.osztály

Eredménylista. Megye: Szilágy/Sarmaság Osztály: I.osztály Eredménylista Megye: Szilágy/Sarmaság Osztály: I.osztály 1. Gál Levente Kocsis Melinda Sarmasági 1 Számú Szakképző Liceum Sarmaság 150 2. Király Anna Erdei Gabriella Szilágyballai Általános Iskola Szilágyballa

Részletesebben

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás A képzőművészeti és a tánc tagozat szóbeli felvételije két részből áll (elméleti és gyakorlati). (Angyalföld tér 7.) aulájában szakmai tájékoztató (csoport

Részletesebben

Eged Futás és Érsekkert Körök 2019

Eged Futás és Érsekkert Körök 2019 Eged abszolút férfi 1 35 TÓTH Norbert 00:55:38 00:00:00 2 86 SZUROK Bal?zs 01:00:13 00:04:34 3 24 KORMOS Krisztián 01:01:15 00:05:36 4 108 JENES Zoltán 01:03:54 00:08:15 5 89 MARCZIS Dávid 01:05:05 00:09:26

Részletesebben

EREDMÉNYLISTA. Körzet: Sarmaság Megye: Szilágy 1. osztály

EREDMÉNYLISTA. Körzet: Sarmaság Megye: Szilágy 1. osztály Körzet: Sarmaság Megye: Szilágy 1. osztály EREDMÉNYLISTA Sor- Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pont 1. Keresztes Nóra-Andrea Szász Mónika Sarmasági 1-es Számú Szakképző Líceum Sarmaság

Részletesebben

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 "Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram" Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése dátuma: 2015.03.31. 1 NYZCS/14/12289497 SIMON GYULA 4 357,00 520 000 520 000 2 NYZCS/14/12290655 CZUBOR SÁNDORNÉ 3 101,00 450 000 450 000 3 NYZCS/14/12289468 KINCSES GÁBOR FERENC 2 520,00 520 000 520 000

Részletesebben

OSZTÁLYOK 2010-2011 1. OSZTÁLY ISKOLAOTTHON DR. SZABÓ JÁNOSNÉ VARGÁNÉ MOLNÁR ÉVA

OSZTÁLYOK 2010-2011 1. OSZTÁLY ISKOLAOTTHON DR. SZABÓ JÁNOSNÉ VARGÁNÉ MOLNÁR ÉVA OSZTÁLYOK 2010-2011 1. OSZTÁLY ISKOLAOTTHON DR. SZABÓ JÁNOSNÉ VARGÁNÉ MOLNÁR ÉVA BAGA LAJOS BAKÓ ERZSÉBET KLÁRA BALOGH NORBERT CSANÁDI NIKOLETT DEÁK NIKOLETT GAZSÓ ZSANETT FÜLÖP GÁBOR DÁVID GYÖKERES MÁRIA

Részletesebben

Jelentkezési űrlap. Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Tollbamon dás

Jelentkezési űrlap. Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Tollbamon dás Jelentkezési űrlap Megye: Kolozs Körzet: Osztály: 2. osztály 1. RUFF BRIGITTA SĂLĂJAN MÁRIA Báthory István Elméleti Kolozsvár 29 65 94 2. BIRÓ ANDOR SĂLĂJAN MÁRIA Báthory István Elméleti Kolozsvár 29 64

Részletesebben

NEM NYERTES PÁLYÁZÓK febrár 8. és február 22. között kiírt KÖLTSÉGELVŰ LAKÁSPÁLYÁZAT

NEM NYERTES PÁLYÁZÓK febrár 8. és február 22. között kiírt KÖLTSÉGELVŰ LAKÁSPÁLYÁZAT NEM NYERTES PÁLYÁZÓK 2016. febrár 8. és február 22. között kiírt KÖLTSÉGELVŰ LAKÁSPÁLYÁZAT Ssz. Név 1. Bakos Zoltán 2. Bakos Zoltán 3. Bakos Zoltán 4. Bakos Zoltán 5. Balog Csaba 6. Balog Csaba 7. Balog

Részletesebben

Sapientia EMTE Gazdaság- és Humántudományok Kar. Közgazdaság képzési ág Csoportbeosztás tanév

Sapientia EMTE Gazdaság- és Humántudományok Kar. Közgazdaság képzési ág Csoportbeosztás tanév Közgazdaság képzési ág 1 Ambrus K. Norbert A A1 2 Antal V. Tamás A A1 3 Babota G. Zoltán A A1 4 Baczoni G. Gyopárka A A1 5 Baló Cs. Zsolt A A1 6 Baricz C. Anita A A1 7 Bartha L.-J. Boglarka A A1 8 Bartók

Részletesebben

2007/2008. TANÉV MEZEIFUTÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY

2007/2008. TANÉV MEZEIFUTÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY 2007/2008. TANÉV MEZEIFUTÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ III. korcsoport - FIÚ EGYÉNI (1995-1996) Hely Név Szül Település Iskola Megye 48 Horváth Ákos 1995 Püspökladány Ált. Isk., Előkészítő Szakiskola, AMI,

Részletesebben

II. S.Pártai Félmarathon

II. S.Pártai Félmarathon 1 8008 BERTALAN Renátó 2014 00:00:00 00:14:03 00:27:48 +00:00:00 3:28 min/km 1 2 8121 BARABÁS Gábor 2014 00:00:00 00:14:03 00:28:30 +00:00:42 3:33 min/km 2 3 8118 ZATYKÓ Miklós 1977 00:00:00 00:14:09 00:29:26

Részletesebben

II. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton

II. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton Nem/Kategória: Férfi 12-19 éves 1 420 SZENTPÉTERI Csaba 1998 00:27:26 00:26:54 Nagykőrös 4 4 3:49 min/km +00:00:00 2 225 SZILÁGYI Gergő 2000 00:31:18 00:30:40 Tiszakécske 10 9 4:21 min/km +00:03:45 3 310

Részletesebben

Michelin Bringafesztivál - Bringarally

Michelin Bringafesztivál - Bringarally Amatőr férfi 1 325 Trabach Norbert 01:38:48 00:00:00 2 116 Gyurkó László 01:48:14 00:09:25 3 84 Farkas József 01:48:46 00:09:57 4 237 Ónodi Péter 01:48:52 00:10:03 5 82 Evinyih Zsolt 01:53:00 00:14:12

Részletesebben

Eredménylista Sarmaság

Eredménylista Sarmaság Eredménylista Megye: Szilágy Osztály: I. 1. Szász Adrienn-Anikó Kocsis Gabriella Liceul Technologic Sărmășag 146 2. Petkes Patrik Kocsis Melinda,,Ady Endre``Általános iskola Lompért 141 3. Forgács Dominik-Attila

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Berettyóújfalu,2011.márc.19.

JEGYZŐKÖNYV Berettyóújfalu,2011.márc.19. 100m fiú gyorsúszás - 1.versenyszám 1. Molnár Bálint 2002 Debreceni Sportiskola 1:20,10 2. Sándor Benedek 2002 Debreceni Sportiskola 1:24,00 3. Szabó Róbert 2002 Herpály SE 1:31,30 4. Nagy Dávid 2002 Herpály

Részletesebben

Tanuló neve azonosító felvételi sorrend Megjegyzés

Tanuló neve azonosító felvételi sorrend Megjegyzés Élelmiszer- és vegyiáru eladó Tervezett létszám: 12 fő Süveges Attila 10. B 1 felvéve Földvári Beáta 10. B 2 felvéve Vadász Brigitta 10. B 3 felvéve Kun Ibolya 10. B 4 felvéve Baktai Vivien 10. B 5 felvéve

Részletesebben

2008/2009. TANÉV ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA IV. KORCSOPORT EGYÉNI PÁLYABAJNOKSÁG HAJDÚ-BIHAR MEGYE

2008/2009. TANÉV ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA IV. KORCSOPORT EGYÉNI PÁLYABAJNOKSÁG HAJDÚ-BIHAR MEGYE 2008/2009. TANÉV ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA IV. KORCSOPORT EGYÉNI PÁLYABAJNOKSÁG HAJDÚ-BIHAR MEGYE Helyszín: Debrecen Időpont:2009. május 14. A Versenybíróság elnöke: Benéné Lipcsey Irén 2008/2009. TANÉVI ATLÉTIKA

Részletesebben

A TANULMÁNYI PÁLYÁZAT NYERTES TANULÓI

A TANULMÁNYI PÁLYÁZAT NYERTES TANULÓI 7/a Ábrahám Lilla 5 7/a Borók Boldizsár 5 7/a Nagy Vivien Loretta 5 7/a Szilágyi Csenge 5 7/a Csikós Katalin 4,85 7/a Harmati Panna 4,85 7/a Heidrich Zsófia 4,85 7/a Ónozó Zsófia 4,85 7/a Pesti Bianka

Részletesebben

2. oldal Dolhai Balázs Dombi Ádám dr. Buséter Gábor dr. Galó Zsolt dr. Gyürke Bettina dr. Kovács Nikolett dr. Nagy Dóra Zita dr. Németh István dr. Sán

2. oldal Dolhai Balázs Dombi Ádám dr. Buséter Gábor dr. Galó Zsolt dr. Gyürke Bettina dr. Kovács Nikolett dr. Nagy Dóra Zita dr. Németh István dr. Sán 1. oldal Személyi rész a Hivatalos Értesítő 2018/2. számában A Honvédelmi Minisztérium személyügyi hírei 2017. december 1. - 2017. december 31. közötti időszakban Kormányzati szolgálati jogviszony létesült

Részletesebben

TDK dolgozatok ( )

TDK dolgozatok ( ) TDK dolgozatok (-) A hallgató neve A konzulens neve A dolgozat címe Év Baracsi Enikő A hazai fagyasztott haltermékpiac gazdasági Borbély Zsuzsa Környezettudat vizsgálata a fogyasztói társadalomban Fecsó

Részletesebben

7Km összetett eredmény:

7Km összetett eredmény: 7Km összetett eredmény: Helyezés Rajtszám Név: Idő eredmény: Tempó: Nem: 1 296 Zvekan zsombor 0:28:21 04:03 Férfi 2 166 Vörös Attila 0:28:51 04:07 Férfi 3 401 Kárpi Róbert 0:28:54 04:08 Férfi 4 664 Csorba

Részletesebben

Egészségügyi alapismeretek. Sorszám Teljes név Iskola Eredmény. 1 Geiger Tímea Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 95%

Egészségügyi alapismeretek. Sorszám Teljes név Iskola Eredmény. 1 Geiger Tímea Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 95% 1 Geiger Tímea Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 95% 2 Németh Viktória 3 Kohányi Gergely Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 93% 4 Rákay Renáta Ferenczi Sándor Egészségügyi

Részletesebben

3. Auriga Erdei Futóverseny sorozat

3. Auriga Erdei Futóverseny sorozat 3. Auriga Erdei Futóverseny sorozat hatodik forduló 2016.07.03 Leány 1.6km 1. Fekete Flóra 3 6:18 SZVSI SE1 / 1, 10 2. Takó Lilla 6 6:20 Szolnok SE1 / 2, 7 3. Auerbach Anita 1 7:37 Szolnok SE1 / 3, 5 4.

Részletesebben

1999-ben végzett 12. a Gépjárműtechnikai szerelő-autószerelő. Igazgató: Alföldi Ferenc Osztályfőnök: Ilyés Gábor

1999-ben végzett 12. a Gépjárműtechnikai szerelő-autószerelő. Igazgató: Alföldi Ferenc Osztályfőnök: Ilyés Gábor 1999-ben végzett 12. a Gépjárműtechnikai szerelő-autószerelő Igazgató: Alföldi Ferenc Osztályfőnök: Ilyés Gábor Idézet: Hiszünk benne, hogy sokkal jobb szembenézni a valósággal, bármilyen ijesztő legyen

Részletesebben

EREDMÉNYLISTA Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály

EREDMÉNYLISTA Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály EREDMÉNYLISTA Fürkész verseny, körzeti szakasz, 2016-2017 Megye: Maros Körzet: Nyárádszereda (Nyárád mente) 5. osztály 1. Nagy Helga Dávid Beáta Márkodi Általános Iskola Márkod 48 92 140 2. Agyagási Beáta

Részletesebben

HORVÁTH MIHÁLY EMLÉKVERSENY 2008.

HORVÁTH MIHÁLY EMLÉKVERSENY 2008. 2.Ternai 2.Zelei 3.Katona 1.Sebesi 1.Makai Melitta Anikó Marianna 6Dr.Pálfi 6Lőrincz Edit Tiborné Városi Kiss Bálint Általános Református Iskola Kunszentmárton 2.Füzi Balázs Viktória Hajnalka 6Szemerédi

Részletesebben

Jelentkezési űrlap. Megye: Kovászna Iskola: Székely Mikó Kollégium, Sepsiszentgyörgy I. osztály. Ssz. Tanuló neve Pontszám Felkészítő neve

Jelentkezési űrlap. Megye: Kovászna Iskola: Székely Mikó Kollégium, Sepsiszentgyörgy I. osztály. Ssz. Tanuló neve Pontszám Felkészítő neve Jelentkezési űrlap Megye: Kovászna Iskola: Székely Mikó Kollégium, Sepsiszentgyörgy I. osztály Ssz. Tanuló neve Pontszám Felkészítő neve Iskola neve Település 1. Fazakas Gergő Nándor 152 Péterfi Edit Székely

Részletesebben

2008/2009. TANÉVI ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG V-VI. KORCSOPORT HAJDÚ-BIHAR MEGYEI DÖNTŐ

2008/2009. TANÉVI ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG V-VI. KORCSOPORT HAJDÚ-BIHAR MEGYEI DÖNTŐ 2008/2009. TANÉVI V-VI. KORCSOPORT HAJDÚ-BIHAR MEGYEI DÖNTŐ Helyszín: DEBRECEN Időpont: 2008. szeptember 24. A Versenybíróság elnöke: Benéné Lipcsey Irén FIÚ V-VI. KORCSOPORT (1990-1991-1992-1993-ban /

Részletesebben

Csecsemő- és kisgyermeknevelő felsőoktatási szakképzési szak

Csecsemő- és kisgyermeknevelő felsőoktatási szakképzési szak Beosztás a 2015. június 17 19 között tartandó záróvizsgára Bizottság száma : 23. sz. Terem szám:, B épület 537. terem Záróvizsga időpontja: 2015. június 17. 8. 00 órától Balázsi Éva Kata Béres Nikoletta

Részletesebben

KÖRZETI SZAKASZ 5-8. OSZTÁLY

KÖRZETI SZAKASZ 5-8. OSZTÁLY FÜRKÉSZ HELYESÍRÁSI ÉS NYELVHELYESSÉGI VERSENY 2016-2017 KÖRZETI SZAKASZ 5-8. OSZTÁLY Megye: Szilágy Körzet: 5. osztály S. sz. A tanuló Felkészítő tanár 1. Kósa Panna Boda Erzsébet Mihai Eminescu Általános

Részletesebben

Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz,

Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz, Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz, 2016-2017 Megye: KOLOZS Körzet: Kolozsvár, Bálványosváralja és Szék 5. osztály 1. Bajnóczi Zsolt Bucur Tünde János Zsigmond Unitárius Kollégium Kolozsvár

Részletesebben

39. Nemzetközi-Rajkai Emlékverseny Debrecen november 13.

39. Nemzetközi-Rajkai Emlékverseny Debrecen november 13. 39. Nemzetközi-Rajkai Emlékverseny Debrecen - 2011. november 13. 4 km nıi abszolút Hely Rajtsz. Név Szév Klub Egyetem Idı 1 660 Rakonczai Beáta 1977 NyVSC 0 14:02,1 2 480 Kácser Zita 1988 Szolnoki MÁV

Részletesebben

ANGOL. Vargáné dr.kiss Katalin-Göncz Hajnalka. Március 26. Igazgatási épület Baligács László angol B2 B2

ANGOL. Vargáné dr.kiss Katalin-Göncz Hajnalka. Március 26. Igazgatási épület Baligács László angol B2 B2 ANGOL Vargáné dr.kiss Katalin-Göncz Hajnalka Március 26. Igazgatási épület 312 14.45 Baligács László angol B2 B2 Ferenc Baráth Norbert angol B2 B2 Berencsik Szabolcs angol B2 B2 Bódis Tamás angol B2 B2

Részletesebben

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján -

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján - 1. 5-2/2013 Terdik Ferenc Kossuth 2. 1 m3 2. 5-4/2013 Nagy Ferencné Kossuth 17. 1 m3 3. 5-5/2013 Cseh Gyula Kossuth 20. 1 m3 4. 5-6/2013 Lukács György Kossuth 38. 1 m3 5. 5-7/2013 Deák László Kossuth 49/b.

Részletesebben

III. S.Pártai Félmaraton

III. S.Pártai Félmaraton 45-49 éves 1 21211 TAKÁCS László 1968 01:20:35 01:20:31 6 6 3:50 min/km +00:00:00 2 21260 KISS Attila 1969 01:26:55 01:26:52 15 16 4:08 min/km +00:06:21 3 21346 KELEMEN Attila 1971 01:34:44 01:34:35 26

Részletesebben

Eredmény % 1. Csergő Eszter Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola Budapest 77

Eredmény % 1. Csergő Eszter Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola Budapest 77 1. Csergő Eszter Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola Budapest 77 2. Nagy Krisztina Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakképző Iskola Nyíregyháza 77 3. Horváth Cintia Westsik Vilmos Élelmiszeripari

Részletesebben

SZAKDOLGOZAT TÉMAVÁLASZTÁS 2009. DECEMBER. Gazdálkodási és menedzsment szak / NAPPALI tagozat

SZAKDOLGOZAT TÉMAVÁLASZTÁS 2009. DECEMBER. Gazdálkodási és menedzsment szak / NAPPALI tagozat SZAKDOLGOZAT TÉMAVÁLASZTÁS 2009. DECEMBER Gazdálkodási és menedzsment szak / NAPPALI tagozat Ssz. Név: Téma: Konzulens: 1. Balázsi Dávid A Götz-G kft. marketing tevékenységének értékelése Égető Ildikó

Részletesebben

Eredménylista. Ssz. Tanuló neve Település Intézmény neve Felkészítő pedagógus TollbamondFeladatlap pösszpontszám

Eredménylista. Ssz. Tanuló neve Település Intézmény neve Felkészítő pedagógus TollbamondFeladatlap pösszpontszám Megye: Hargita Körzet: Gyergyó Osztály: II osztály Eredménylista Ssz. Tanuló neve Település Intézmény neve Felkészítő pedagógus TollbamondFeladatlap pösszpontszám 1 Bíró Nimród Gyergyószárhegy Bethlen

Részletesebben

Hajdú-Bihar Megyei Sakk Csapatbajnokság 2012/2013 erősorrend

Hajdú-Bihar Megyei Sakk Csapatbajnokság 2012/2013 erősorrend 1. Püspökladányi MÁV Sakk Klub 1 Egri Laszlo Jr. HUN 703397 2127 23618 vendég 2 Egri Laszlo HUN 707619 2128 2269 3 Szathmari Gabor HUN 718785 1984 2284 4 Hegedus Sandor HUN 727210 1795 8781 5 Keseru Tibor

Részletesebben

Eredménylista. 3. Papp Richárd Márton Gabriella Báthory István Általános Iskola Szilágysomlyó 149,5

Eredménylista. 3. Papp Richárd Márton Gabriella Báthory István Általános Iskola Szilágysomlyó 149,5 Eredménylista Körzet: Szilágysomlyó Megye: Szilágy megye Osztály: 1. osztály Ssz. Tanuló neve Felkészítő neve neve Település Pontszám 1. Budai Petra Márton Gabriella Báthory István Általános Szilágysomlyó

Részletesebben

Ötpróba Rióba - Margitsziget

Ötpróba Rióba - Margitsziget 1 4025 CSIKÓS Csaba 1983 00:00:02 00:19:21 00:19:35 00:20:08 00:20:59 01:20:05 3:44 min/km +00:00:00 2 1443 NÁRAY Balázs 1975 00:00:02 00:21:38 00:21:04 00:21:07 00:21:33 01:25:23 3:59 min/km +00:05:18

Részletesebben

Eredménylista Megye: Kovászna Körzet: Kovászna Osztály: I. Sorsz. Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám 1. Fugaru Szocs Blanka

Eredménylista Megye: Kovászna Körzet: Kovászna Osztály: I. Sorsz. Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám 1. Fugaru Szocs Blanka Eredménylista Megye: Kovászna Körzet: Kovászna Osztály: I. 1. Fugaru Szocs Blanka Bodor Annamaria Korosi Csoma Sandor Liceum Kovaszna 152 2. Erdelyi Botond Ors Bodor Annamaria Korosi Csoma Sandor Liceum

Részletesebben

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton 2015-06-07 12:17:09 Helyezés Rajtszám Név Egyesület Idő Hátrány 7km F1 férfi 1 140 Riczu Balázs UFC 00:33:01 00:00:00 Tempo Sport Kft 1/ 13 2015-06-07 12:17:09 Helyezés Rajtszám Név Egyesület Idő Hátrány

Részletesebben

Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály

Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz, 2016-2017 Megye: Bihar Körzet: Székelyhíd és környéke 5. osztály Ssz. A tanuló neve Felkészítő tanár neve Az iskola neve Helység Tollbamondás 1. Cservid

Részletesebben

es tanévre előzetesen felvett tanulók Általános adatok

es tanévre előzetesen felvett tanulók Általános adatok sor szám Beküldő iskola OM azonosítója 2010-2011-es tanévre előzetesen felvett tanulók Általános adatok Tanuló OM neve Tanuló neve Tagozat kód azonosító 1. 031589 ÁMK Mezőtárkány Egerfarmos Bakondi Zsófia

Részletesebben

5. Keszi Maraton eredménylista xlsx - 5km abszolút. 5km abszolút

5. Keszi Maraton eredménylista xlsx - 5km abszolút. 5km abszolút 5. Keszi Maraton eredménylista 2015.09.19..xlsx - 5km abszolút 5km abszolút 1. Filep Alex 446 Férfi 5km Tiszaújváros 0:24:28.193 2. Bordás Attila 410 Férfi 5km Kistokaj 0:24:40.395 3. Burai Jácint 430

Részletesebben

Szám Név Beérkezés Szintidő 101 Böjte Annamária

Szám Név Beérkezés Szintidő 101 Böjte Annamária Szám Név Beérkezés Szintidő 101 Böjte Annamária 15:10 7:00 102 Mátyás László 15:07 6:57 103 Both László 14:44 6:34 104 Kedves Hunor 15:20 7:10 105 Szász Adorján 15:20 7:10 106 Koncsag Előd 11:48 3:38 107

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály

JELENTKEZÉSI LAP Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály JELENTKEZÉSI LAP Fürkész verseny, körzeti szakasz, 2016-2017 Megye: Bihar Körzet: Nagyszalonta S.sz. A tanuló Felkészítő tanár 5. osztály 1. Fenesi Eszter Vági Eszter Köröstárkányi Általános Iskola Köröstárkány

Részletesebben

AUTÓMENTES VILÁGNAP középiskolás mezei futóverseny 2011. szeptember 22.

AUTÓMENTES VILÁGNAP középiskolás mezei futóverseny 2011. szeptember 22. AUTÓMENTES VILÁGNAP középiskolás mezei futóverseny 2011. szeptember 22. 187 fő versenyző (BJG 84 fő, 52 fő Sághy 51, fő Bársony.) 1993-as fiúk 1. Lelik András Bársony 8:26 2. Bürgés Ferenc Bársony 8:51

Részletesebben

2. oldal Farkas Ferenc kormánytisztviselőnek; közös megegyezéssel Feke Anikó kormánytisztviselőnek, Grézál Ádám kormánytisztviselőnek, dr. Klemencsics

2. oldal Farkas Ferenc kormánytisztviselőnek; közös megegyezéssel Feke Anikó kormánytisztviselőnek, Grézál Ádám kormánytisztviselőnek, dr. Klemencsics 1. oldal Személyi rész a Hivatalos Értesítő 2017/36. számában A Belügyminisztérium személyügyi hírei 2017. június hónapban A közigazgatási államtitkár Kinevezés Bereczki Ferencet a Belügyminisztériumban,

Részletesebben

KTF TRAIL, RÉSZLETES EREDMÉNYLISTA futónaptár.hu 10 KM

KTF TRAIL, RÉSZLETES EREDMÉNYLISTA futónaptár.hu 10 KM KTF TRAIL, RÉSZLETES EREDMÉNYLISTA 2016. futónaptár.hu 10 KM Összesített eredmények: Helyezés Név Rajtszám Teljesítés ideje 1. Varga József 322 00:40:43 00:00:00 2. Hajduska Balázs 320 00:44:22 00:03:39

Részletesebben

Eredménylista Erdővidék

Eredménylista Erdővidék Osztály: I. 1. Baló Ágnes Baló Judit Benedek Elek Gimnázium Nagybacon 148 2. Veres Zsombor Baló Judit Benedek Elek Gimnázium Nagybacon 133 3. Árpa Csilla-Izabella Benkő Tímea-Emília Kriza János Gimnázium

Részletesebben

Comunicare și relații publice, K0 Kommunikáció és közkapcsolatok, K0 Data afișării / Kifüggesztve: 2014/07/19

Comunicare și relații publice, K0 Kommunikáció és közkapcsolatok, K0 Data afișării / Kifüggesztve: 2014/07/19 Comunicare și relații publice, K0 Kommunikáció és közkapcsolatok, K0 Data afișării / Kifüggesztve: 2014/07/19 carnet concurs 1 Schmidt I. Timea-Klaudia 1305 9.31 K0 K1 2 Doczi Cs. Orsolya 1366 9.24 K0

Részletesebben

Generali Runner s World Run április 22. Maraton Nemenkénti és kategóriánkénti eredmények

Generali Runner s World Run április 22. Maraton Nemenkénti és kategóriánkénti eredmények Nem/Kategória: Férfi 18-24 év 1 42041 LABODA Fecó 1994 04:19:08 04:18:20 48 40 2 42100 NYAKAS Attila 1994 05:46:13 05:44:10 118 91 Nem/Kategória: Nő 18-24 év 1 42150 KAS Lisa 1994 03:35:34 03:35:28 9 1

Részletesebben

AMV 2015. megyei eredmények 8.osztály

AMV 2015. megyei eredmények 8.osztály Iskola neve Iskola város helyezés pontszám Tanuló neve Kálvin Téri Általános Iskola 1. 46 Sass Boglárka Kálvin Téri Általános Iskola 2. 40 Horváth Petra Tiszacsegei Fekete István Általános Iskola Tiszacsege

Részletesebben

Észak-Alföld.xls. 1. oldal, összesen: :38

Észak-Alföld.xls. 1. oldal, összesen: :38 Szum 0 0 A B C D E F Irodalom, nyelv és helymatematika és fizika Számítástechnika Történelem Összesen Elérhető: 00 00 00 0 Elért maximum: Bejutási határ: 0, Beküldési határ: Beküldött dolgozat: 0 0_Irinyi

Részletesebben

1. Kis Kasza Miklós 2. Nagy Richárd 3. Virsinger Balázs 3. Helbig Nick

1. Kis Kasza Miklós 2. Nagy Richárd 3. Virsinger Balázs 3. Helbig Nick 3 Virsinger Balázs 1. Kis Kasza Miklós Virsinger Balázs 9 Tóth Levente 21:16 2. Nagy Richárd Virsinger Balázs 7 Szalontai Dominik 21:14 3. Virsinger Balázs Mészáros Márton 6 Mészáros Márton 21:09 3. Helbig

Részletesebben

Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Debreceni Vörösmarty Mihály és Alapfokú Művészeti Iskola Megyei Német Nyelvi Verseny Eredménye 2016. november 28. 5. osztály Elérhető pontszám: 79 pont S.sz. Név Iskola Felkészítő tanár Pontszám Helyezés

Részletesebben

Veszprém Megyei Kormányhivatal. Veszprémi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály

Veszprém Megyei Kormányhivatal. Veszprémi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Szervezet Név Beosztás, feladatkör Telefon Agrárügyi Főosztály Cím: 8200 Veszprém, Batsányi János u. 5. Telefon: 88/620-820,

Részletesebben

HUNFOGLALÁS Kaposmérőn

HUNFOGLALÁS Kaposmérőn HUNFOGLALÁS Kaposmérőn 2017.05.13 eredmények futónaptár.hu Versenyző Kategória Helyezés Versenyidő Mészáros Ádám 21-30 év férfi 1 01:42:31 Balogh Zsolt 43 év felett férfi 2 01:42:41 Kovács Ádám 31-42 év

Részletesebben

2003-ban végzett 8/A osztály Osztályfőnök: Bencze Mihály

2003-ban végzett 8/A osztály Osztályfőnök: Bencze Mihály 2003-ban végzett 8/A osztály Osztályfőnök: Bencze Mihály Balogh István Sándor Lakatos Karola Balogh Mária Lelesz János Belme Judit Megyesi Miklós Brán Brigitta Erika Molnár Ilona Dallos-Nagy Ildikó Mosolygó

Részletesebben

Eredménylista. Megye: Szilágy Körzet: Sarmaság 2. osztály. Sorszám

Eredménylista. Megye: Szilágy Körzet: Sarmaság 2. osztály. Sorszám Megye: Szilágy Körzet: 2. osztály Eredménylista Sorszám Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Tollbamondás Feladatlap Összpontszám. 1. Bai Ágota Kocsis Ilona i 1-es Számú Szakképző 28 70 98

Részletesebben

AMPLIFON Atlétikai Országos Bajnokság 2009. május 23.

AMPLIFON Atlétikai Országos Bajnokság 2009. május 23. 60 m Leány - I. kcs. 1 4 Varga Viktória Debrecen 9,06 16 II. if. 2 67 Fábián Dóra Kaposvár 9,19 15 I. if. 3 52 Mihály Réka Szeged 9,26 14 II. if. 4 99 Molnár Patrícia Sopron 9,49 13 I. if. 5 3 Gál Rita

Részletesebben

Bezerédj István Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola, Kereskedelmi Szakiskola

Bezerédj István Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola, Kereskedelmi Szakiskola tagozat kód: 11 tagozat megn.: szakközépiskola: 4 középiskolai évf. + a szakképző évfolyam(ok); kerettantervekre épülő helyi tanterv; kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoport; a tagozaton

Részletesebben

202. tanterem. 101 Idegenvezető, magyar-angol két tanítási nyelvű oktatás 9kny.a. Születési hely

202. tanterem. 101 Idegenvezető, magyar-angol két tanítási nyelvű oktatás 9kny.a. Születési hely 202. tanterem 101 Idegenvezető, magyar-angol két tanítási nyelvű oktatás 9kny.a hely 1. Antal Zsófia 72362045816 Debrecen 2003.10.11. 2. Arnócz Nikolett 72369980208 Debrecen 2004.04.17. nem tud jelen lenni

Részletesebben

1. Csapat: Pannonia Primera Összidő: 07:28: Csapat: GáborTeamII. Összidő: 07:50: Éger István Tamás :26:07

1. Csapat: Pannonia Primera Összidő: 07:28: Csapat: GáborTeamII. Összidő: 07:50: Éger István Tamás :26:07 1. Csapat: Pannonia Primera Összidő: 07:28:37 1. 196 Horváth Csaba 1980 01:40:19 2. 198 Horváth Miklós 1984 01:52:18 3. 470 Németh Ferenc 1977 01:54:26 4. 609 Tóthpál Attila 1980 02:01:34 5. 489 Szabó

Részletesebben

I. korcsoport 2005-ben és utána születettek idő B kategória Név Szül.év Város Iskola

I. korcsoport 2005-ben és utána születettek idő B kategória Név Szül.év Város Iskola I. korcsoport 2005-ben és utána születettek 1. Bácsi Fruzsina 2005 Hajdúböszörmény Baltazár D.Ref.Ált.Isk. 8:45 2. Pusztai Dóra 2006 Debrecen Óvoda 9:09 3. Eszenyi Gréta 2005 Hajdúböszörmény Baltazár D.Ref.Ált.Isk.

Részletesebben

A jelentkező által elsőhelyen megjelölt terület. 09 szakképzés virágkötő és virágkereskedő. 03 szakközépsiskola kereskedelem ágazat

A jelentkező által elsőhelyen megjelölt terület. 09 szakképzés virágkötő és virágkereskedő. 03 szakközépsiskola kereskedelem ágazat 03 szakközépsiskola kereskedelem ágazat 1. Kuczi Péter 79213857479 elutasítva 1. SZANDI 73221928073 felvéve 2. Marton Mietta 71730071397 felvéve 3. Sebestyén Áron 76028483679 felvéve 4. Erb Daniella 76066834680

Részletesebben

I. Tanévnyitó Amatőr Úszóverseny

I. Tanévnyitó Amatőr Úszóverseny 1/11 Délelőtti végeredmény Versenyszám Futam Sáv Egyesület Név szül nev. Idő vers. idő helyezés 1 25 m fiú gyors 3 Győri Vízisport SE Török Donát vk 2004 9:99,9 0:22,3-1 25 m fiú gyors 4 Győri Vízisport

Részletesebben

EREDMÉNYLISTA Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály

EREDMÉNYLISTA Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály EREDMÉNYLISTA Fürkész verseny, körzeti szakasz, 2016-2017 Megye: Bihar Körzet: Érmihályfalva 5. osztály S.sz. A tanuló neve Felkészítő tanító neve Az iskola neve Helység 1. Gulácsi Kitty Nagy Éva Zelk

Részletesebben

Eredménylista Szilágysomlyó

Eredménylista Szilágysomlyó Megye: Szilágy Osztály: I. 1. Szűcs Annamária Bara Jusztina Báthory István Általános Iskola 152 2. Székely Dóra-Krisztina Bara Jusztina Báthory István Általános Iskola 150 3. Janus Emese Bara Jusztina

Részletesebben

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Pedagógiai Könyvtár és Múzeum. Összesen Feladatlap Esszé Nevezett tanuló neve Évfolyam Kódszám Ssz.

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Pedagógiai Könyvtár és Múzeum. Összesen Feladatlap Esszé Nevezett tanuló neve Évfolyam Kódszám Ssz. Pontszámok A Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny megyei/fővárosi fordulójára (2015. március 2. 10 óra) nevezett középiskolai tanulók versenyeredményei* Összesen Feladatlap Esszé Nevezett tanuló

Részletesebben

Pályaalkalmassági interjú Időpont: július 19. Helyszín: Sapientia EMTE, Csíkszeredai Kar 2-es terem Kezdés időpontja: 10.

Pályaalkalmassági interjú Időpont: július 19. Helyszín: Sapientia EMTE, Csíkszeredai Kar 2-es terem Kezdés időpontja: 10. Pályaalkalmassági interjú 2-es terem Kezdés időpontja: 10.00 óra Román nyelv és irodalom - Angol nyelv és irodalom szak 1 Bálint J. Krisztina 2 Boga A. Zsuzsanna 3 Cochior V. Piroska 4 Gál I. Szilamér

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA BUDAPESTI TERÜLETI DÖNTŐ 2006/2007 tanév Budapest, március V-VI. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA BUDAPESTI TERÜLETI DÖNTŐ 2006/2007 tanév Budapest, március V-VI. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Budapest, 2007. március 9-10. Hely. Cím Csapatnév 1 Budapest Veres Pálné Gimn. 46,400 46,000 46,400 46,400 185,200 2 Heves Eötvös József Középiskola 47,200 46,500 45,800 45,200 184,700 3 Nagykőrös Toldi

Részletesebben

Veszprém Megyei Kormányhivatal. Veszprémi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály

Veszprém Megyei Kormányhivatal. Veszprémi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Agrárügyi Főosztály Cím: 8200 Veszprém, Batsányi János u. 5. Telefon: 88/620-820, 88/590-343 Fax: 88/566-900 veszprem.agrar@veszprem.gov.hu

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2003/2004 tanév Debrecen, március III-IV. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2003/2004 tanév Debrecen, március III-IV. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Debrecen, 2004. március 26-28. Helyezés Cím Csapatnév 1 Debrecen Bocskai István Ált. Isk. 48,700 47,400 47,600 143,700 2 Kecskemét Lánchíd utcai Ált. Isk. 47,850 46,300 47,250 141,400 3 Ózd Újváros téri

Részletesebben

XI. Fóti-Futi. 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

XI. Fóti-Futi. 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 14 éves és ez alatti 1 5089 SZŐKE-KISS Jácint 2003 00:20:00 Nem Fóton Járok Iskolába 4:00 min/km +00:00:00 2 5091 TAKÁCS Levente Márton 2004 00:21:04 Garay János Általános Iskola, Fót 4:12 min/km

Részletesebben

Név Titulus Kollégium Választó elektori gyűlés

Név Titulus Kollégium Választó elektori gyűlés Név Titulus Kollégium Választó elektori gyűlés Baksa József Bánhidi Sándor dr. dr. Orbán Zsófia pót Nyugat-Dunántúl (regionális civil szervezetek kollégiumválasztó ) Győri-Dani Lajos pót Hódi Gyula Dél-Alföld

Részletesebben

CSOPORTOS JÁTÉKENGEDÉLY 2014/2015. NYKS Zsiráfok

CSOPORTOS JÁTÉKENGEDÉLY 2014/2015. NYKS Zsiráfok MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE GARIAN BASKETBALL FEDERATION 170456 165741 ÁDÁM KRISZTINA ALAGI PANNI 2005.04.27. 2005.06.21. BABOS KRISZTINA PETRUS ENIKÕ 170818 159764 ALALA SALLY AUER VIVIEN

Részletesebben

Zsámbékfutás Félmaraton km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Zsámbékfutás Félmaraton km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 35 év alatti 1 593 FARKAS Pál 1985 01:30:31.8 01:30:27.8 1 1 4:16 min/km +00:00:00.0 2 699 PINTÉR András 1996 01:33:36.5 01:33:33.8 3 3 4:24 min/km +00:03:05.9 3 609 HERCZEG Zoltán 1986 01:33:41.8

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kp. tel.: 417-255, 522-900 Kp. fax: 310-838

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kp. tel.: 417-255, 522-900 Kp. fax: 310-838 Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kp. tel.: 417-255, 522-900 Kp. fax: 310-838 www.salgotarjan.hu jegyzo@salgotarjan.hu VEZETŐK Dóra Ottó polgármester

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP Fürkész verseny, körzeti szakasz,

JELENTKEZÉSI LAP Fürkész verseny, körzeti szakasz, JELENTKEZÉSI LAP Fürkész verseny, körzeti szakasz, 2016-2017 Megye: Maros Körzet: Gyulakuta 5. osztály 1. Antal Sára Panna Magyari Edit-Csilla Gyulakuti Általános Iskola Gyulakuta 49 97 146 2. Dósa Balázs

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ I. Terület 2010/2011 tanév. Budapest, március 19. V-VI. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ I. Terület 2010/2011 tanév. Budapest, március 19. V-VI. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Debrecen Bethlen Gábor Közg. SZKI 47,650 1 47,150 1 47,200 1 46,750 1 188,750 2 Budapest Hunfalvy J. Gyak. Közg. SZKI 44,800 5 46,050 2 46,000 2 45,400 2 182,250 3 Nagykőrös Toldi

Részletesebben

REFORMÁTUS KÖZÉPISKOLÁK XX. ORSZÁGOS KÉMIAVERSENYE 7. évfolyam október 5-6. Szakács Erzsébet I.

REFORMÁTUS KÖZÉPISKOLÁK XX. ORSZÁGOS KÉMIAVERSENYE 7. évfolyam október 5-6. Szakács Erzsébet I. 7. évfolyam Ksz Név Iskola 7 Takács Attila 5 Bakai Petra 11 Markó Vivien Szentendrei Ref. Kiss Bálint Ref. Ált. Isk. Szilády Áron Ref. Feladatok Összpont Helyezés 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Szakács Erzsébet

Részletesebben

Eredménylista. Megye: Hargita Körzet: Gyergyótekerőpatak. Osztály: 1.

Eredménylista. Megye: Hargita Körzet: Gyergyótekerőpatak. Osztály: 1. Eredménylista Megye: Hargita Körzet: Gyergyótekerőpatak Osztály: 1. Sorszám Tanuló neve Felkészítő tanító Az iskola neve Település Pontszám 1 Török Tímea Vargyas Hajnalka Sövér Elek Techn. Líceum Gyergyóalfalu

Részletesebben

Név Tárgy Tanár Kezd

Név Tárgy Tanár Kezd 12.b június 17. 1. Adu Beáta angol 8:00 8:15 2. Fábián Klaudia angol 8:15 8:30 3. Reiz Gréta angol 8:30 8:45 4. Balogh Tímea magyar 8:45 9:00 5. Adu Beáta történelem 9:00 9:15 6. Fábián Klaudia magyar

Részletesebben